Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  252kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Clarion Lake Buena Vista
  Fra534krPr. nat

  Clarion Lake Buena Vistastars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 8442 palm parkway - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4205 meninger fra rejsendeBaseret på 4205 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Orlando . Hotel undergik en renovering i 2003. Ejendommen består af 640 værelser. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Der findes en butik på området. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Grand Hotel Orlando
  Fra296krPr. nat

  Grand Hotel Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7825 universal blvd - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 29 meninger fra rejsendeBaseret på 29 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af International Drive. Man kan sagtens gå til fods til diverse barer og restauranter samt forskellige indkøbsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2003, er på 4 etager og har i alt 334 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Herudover rummer bygningen en restaurant og en ny lobbybar, hvor der serveres vin og øl. Der er tilmed mulighed for at gå på Internettet.De fortræffelige værelser er indrettet med udsøgte møbler og har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling), internetadgang, klimaanlæg og radiatorer. Alle værelser har enten kingsize seng eller dobbeltseng med plads til op til 4 personer. Endvidere råder de alle over terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man et stort poolområde og en solterrasse.

  Se mere
 • Celebration Suites at Old Town
  Fra707krPr. nat

  Celebration Suites at Old Townstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5820 w irlo bronson hghwy - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2873 meninger fra rejsendeBaseret på 2873 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1983. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 600 værelser. Ejendommen udgøres af 600 suiter. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Seralago Hotel and Suites
  Fra278krPr. nat

  Seralago Hotel and Suitesstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5678 west irlo bronson memorial highway - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1968 meninger fra rejsendeBaseret på 1968 meninger fra rejsende

  Beliggende i Kissimmee , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev moderniseret i 1999. Ejendommen består af 614 værelser. Ejendommen udgøres af . De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Ramada Plaza Resort and Suites International Drive
  Fra944krPr. nat

  Ramada Plaza Resort and Suites International Drivestars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 6500 international drive, i-4 exit 74-a - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2449 meninger fra rejsendeBaseret på 2449 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Orlando . Hotel blev bygget i 1988. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 295 værelser på stedet. Ejendommen består af 164 dobbeltværelser og 131 suiter. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Quality Suites
  Fra595krPr. nat

  Quality Suitesstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9350 turkey lake rd - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 513 meninger fra rejsendeBaseret på 513 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2001. Der er i alt 215 værelser på stedet. Ejendommen består af 215 suiter. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Days Inn Convention Center Orlando
  Fra508krPr. nat

  Days Inn Convention Center Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9990 international drive - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1104 meninger fra rejsendeBaseret på 1104 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of the famous International Drive. The hotel is within walking distance to the Orlando County Convention Center and the Pointe Orlando Entertainment Venue. The area is filled with the best shopping, shows, gardens, zoos, and entertainment.

  Se mere
 • Comfort Inn & Suites Convention Center
  Fra699krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 759 meninger fra rejsendeBaseret på 759 meninger fra rejsende

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2004. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 200 værelser på stedet. Ejendommen består af 133 dobbeltværelser og 67 junior-suiter. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • La Quinta Inn and Suites Orlando Convention Center
  Fra499krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 940 meninger fra rejsendeBaseret på 940 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 184 værelser. Ejendommen udgøres af 169 dobbeltværelser og 15 suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Hampton Inn International Dr Convention Center
  Fra691krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1445 meninger fra rejsendeBaseret på 1445 meninger fra rejsende

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Der er i alt 170 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Etablissementet har kørestolsadgang.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  235  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser