Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  248kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Quality Suites Universal Central
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra832krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1998. Hotel undergik en renovering i 2003. Ejendommen udgøres af 154 suiter. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • International Palms Resort International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra437krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder

  Det populære hotel i ressortstil ligger i hjertet af International Drive, og stedets attraktioner ligger kun en kort spadseregang fra hotellet.Det klimatiserede hotel består af 14 etager og råder i alt over 652 værelser. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer omfangsrig service samt en lokal café, kiosk, bar og restauranter. Herudover er der mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice (mod betaling). Endvidere er der også en parkeringsplads.Værelserne råder over eget badeværelse og hårtørrer. Af yderligere tilbehør er der telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling), mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine og dobbelt- eller kingsize seng. Klimaanlæg og radiator reguleres individuelt.På det udendørs anlæg er der et tropisk pool-område med vandfald, solterrasse, poolbar og børnebassin.

  Se mere
 • Hawthorn Suites Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra570krPr. nat

  Hawthorn Suites Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 6435 westwood blvd - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 1999. Ejendommen udgøres af 150 suiter.

  Se mere
 • Comfort Inn & Suites Universal-Convention Center
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.072krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Orlando . Hotel blev bygget i 2004. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Ejendommen består af 200 værelser. Ejendommen består af 133 dobbeltværelser og 67 junior-suiter. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Coco Key Hotel and Water Park Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra507krPr. nat

  Coco Key Hotel and Water Park Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7400 international drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  The hotel is located right in the middle of all the restaurants and activities on International Drive.

  Se mere
 • Orlando Metropolitan Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra279krPr. nat

  Orlando Metropolitan Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8444 austrian court - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Orlando . Hotel blev bygget i 1986. Hotel undergik en renovering i 2003. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 7 annekser. Annekset består af 6 etager. Ejendommen består af 522 værelser. Ejendommen består af . Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Rosen Inn Pointe Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra422krPr. nat

  Rosen Inn Pointe Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9000 international drive - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Orlando} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2004. Ejendommen består af 1020 værelser.

  Se mere
 • Celebration Suites at Old Town
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra716krPr. nat

  Celebration Suites at Old Townstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5820 w irlo bronson hghwy - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Beliggende i Kissimmee , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1983. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 600 værelser. Ejendommen udgøres af 600 suiter. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra.

  Se mere
 • Ramada Gateway Hotel and Inn
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra632krPr. nat

  Ramada Gateway Hotel and Innstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 7470 west irlo bronson memorial highway - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af Kissimmees samlingssted for turister i Osceola County, Florida. Lige i nærheden finder man desuden talrige restauranter og indkøbsmuligheder. Der er blot ca. 1,6 km til Disney World, mens der ca. er 20 minutters kørsel til Sea World og Universal Studios. Til strandene er der ca. 1 times kørsel i bil.City-hotellet råder over 7 etager med i alt 500 værelser, heraf 7 suiter. Endvidere rummer det klimatiserede hotel en indbydende foyer med døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en souvenirbutik og et spillelokale samt internetadgang og konferenceindretninger. Hotellet har tilmed en hyggelig bar og en behagelig restaurant. Mod betaling kan man desuden bestille vasketøjsservice. Der er endvidere gratis parkeringsmuligheder.Værelserne råder over badeværelse med hårtørrer, telefon, radio, internetadgang, satellit-/kabel-tv, minikøleskab, mikrobølgeovn, strygejern og strygebræt samt kaffemaskine. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Gæsterne kan endvidere vælge mellem dobbelt- og kingsize seng. Suiterne er rummeligere og råder over kombineret stue/soverum og et separat soveværelse. Standardværelserne rummer en yderentré. De nyrenoverede tårnværelser råder over en indreentré. Der er maksimalt plads til 5 personer med ekstra sovesofa (betales på stedet, hvis forråd haves).På de udendørs arealer finder man et tropisk poollandskab med to swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. På solterrassen står der desuden liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. For de sportsinteresserede er der mulighed for at spille basketball, minigolf eller at træne i fitness-studiet.

  Se mere
 • Homewood Suites International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra812krPr. nat

  Homewood Suites International Drivestars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8745 international drive - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Orlando . Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2003. Ejendommen udgøres af 252 suiter. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  217  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination