Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  180kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Wyndham Orlando Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra486krPr. nat

  Wyndham Orlando Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8001 international drive - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Ejendommen består af 613 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Hyatt Regency Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra931krPr. nat

  Hyatt Regency Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9801 international drive - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2010. Der er i alt 1641 værelser på stedet. Ejendommen består af 193 suiter.

  Se mere
 • Radisson Resort Orlando - Celebration
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra450krPr. nat

  Radisson Resort Orlando - Celebrationstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 2900 parkway blvd - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Dette hotel ligger i Kissimmee. Det ligger inden for 800 m af et udvalg af barer og restauranter ca. 1,5 km fra diverse indkøbsmuligheder. Der er omkring 2,5 km til Disney World, 8 km til byen Orlando og ca. 25 km til Orlando lufthavn.Dette klimatiserede hotel rummer i alt 718 værelser. Til faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, elevator, kaffebar, en lounge, et lille supermarked, en restaurant, mulighed for at bestille roomservice, møntvaskeri, parkeringsplads, spillelokale og en lejeplads.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, lille køleskab, strygejern og strygebræt, internetadgang, dobbelt- eller kingsize seng og en safeboks. Ydermere er der regulerbar radiator og klimaanlæg på værelserne, som kan rumme op til 4 personer.På de udendørs arealer er der en snackbar langs swimmingpoolen med vandrutsjebane, vandfald, soppebassin til børnene samt 2 whirlpools. Endvidere er der mulighed for at træne i fitness-studiet.

  Se mere
 • Celebration Suites at Old Town
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra362krPr. nat

  Celebration Suites at Old Townstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5820 w irlo bronson hghwy - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1974. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 600 værelser. Ejendommen består af 600 suiter. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Holiday Inn & Suites Across from Universal Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra433krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Orlando . Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2005. Der er i alt 390 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Der findes parkeringspladser på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.216krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2011. Ejendommen består af 400 værelser. Ejendommen består af 141 enkeltværelser, 247 dobbeltværelser, 10 junior-suiter, 2 suiter og 12 handicapvenlige værelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Wyndham Lake Buena Vista Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra563krPr. nat

  Wyndham Lake Buena Vista Resortstars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 1850 hotel plaza blvd - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Orlando , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Ejendommen består af 621 værelser. Ejendommen består af 5 suiter. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Maingate Lakeside Resort (Best Western Lakeside)
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra256krPr. nat

  Maingate Lakeside Resort (Best Western Lakeside)stars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 7769 west irlo bronson memorial highway (192w) - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  The hotel is located on 192 West between mile markers 5 and 4 and easily accessible off Interstate 4 and exit 64 heading west.

  Se mere
 • Country Inn & Suites Orlando Airport
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra380krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder

  The hotel is conveniently located near Orlando International Airport, Orlando Executive Airport and major theme parks, such as Walt Disney World theme park, Universal Studios, Wet 'N Wild, SeaWorld, Orange County Convention Center and more. This Orlando hotel's location provides easy access to all area attractions, restaurants and shopping malls. For lunch and dinner, guests can enjoy several restaurants within walking distance of the hotel. The hotel offers complimentary Orlando Airport shuttle.

  Se mere
 • Summer Bay Orlando By Exploria Resorts
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra451krPr. nat

  Summer Bay Orlando By Exploria Resortsstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 17805 us highway 192 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Clermont . Hotel blev bygget i 1995. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Hotel annekser 25. Ejendommen består af hovedbygning med 0 annekser. Der er i alt 646 værelser på stedet. Ejendommen består af 502 lejligheder og 144 villaer. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  270  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination