Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  216kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Ramada Plaza Resort and Suites International Drive
  Fra689krPr. nat
  3,1/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Orlando . Hotel blev bygget i 1988. Hotel blev moderniseret i 2012. Der er i alt 295 værelser på stedet. Ejendommen består af 164 dobbeltværelser og 131 suiter. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Clarion Lake Buena Vista
  Fra467krPr. nat

  Clarion Lake Buena Vistastars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 8442 palm parkway - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2003. Ejendommen består af 580 værelser. Hotel tilbyder 60 suiter.

  Se mere
 • International Palms Resort International Drive
  Fra406krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 46 Muligheder

  Midt i hjertet af International Drive, en kort gåtur fra de mange parker og attraktioner, ligger dette feriestedsagtige hotel med fuld service på en førsteklasses placering. Gæsterne kan besøge Universal Studios, Sea World og mange spændende temaparker og attraktioner, der er beliggende blot nogle få minutter fra dette International Drive hotel. Magien ved de lokale temaparker og attraktioner, det vidunderlige Florida-vejr og hotellets bekvemmeligheder gør det til et ideelt feriested til hele familien.

  Se mere
 • Seralago Hotel and Suites
  Fra234krPr. nat

  Seralago Hotel and Suitesstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5678 west irlo bronson memorial highway - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Beliggende i Kissimmee , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev moderniseret i 1999. Der er i alt 614 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Coco Key Hotel and Water Park Resort
  Fra483krPr. nat

  Coco Key Hotel and Water Park Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7400 international drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  The hotel is located right in the middle of all the restaurants and activities on International Drive.

  Se mere
 • La Quinta Inn International Drive
  Fra410krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Orlando} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1983. Hotel undergik en renovering i 2002. Der er i alt 200 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • La Quinta Inn and Suites Orlando Convention Center
  Fra429krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Orlando . Ejendommen består af 184 værelser. Ejendommen udgøres af 169 dobbeltværelser og 15 suiter. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane.

  Se mere
 • The Avanti Resort
  Fra404krPr. nat

  The Avanti Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8738 international drive - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1983. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Der er i alt 652 værelser på stedet. Ejendommen består af 80 enkeltværelser, 444 dobbeltværelser, 83 junior-suiter, 11 suiter og 34 handicapvenlige værelser. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Quality Suites
  Fra549krPr. nat

  Quality Suitesstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9350 turkey lake rd - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom er placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2001. Der er i alt 215 værelser på stedet. Ejendommen består af 215 suiter. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Ramada Gateway Hotel and Inn
  Fra479krPr. nat

  Ramada Gateway Hotel and Innstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 7470 west irlo bronson memorial highway - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af Kissimmees samlingssted for turister i Osceola County, Florida. Lige i nærheden finder man desuden talrige restauranter og indkøbsmuligheder. Der er blot ca. 1,6 km til Disney World, mens der ca. er 20 minutters kørsel til Sea World og Universal Studios. Til strandene er der ca. 1 times kørsel i bil.City-hotellet råder over 7 etager med i alt 500 værelser, heraf 7 suiter. Endvidere rummer det klimatiserede hotel en indbydende foyer med døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en souvenirbutik og et spillelokale samt internetadgang og konferenceindretninger. Hotellet har tilmed en hyggelig bar og en behagelig restaurant. Mod betaling kan man desuden bestille vasketøjsservice. Der er endvidere gratis parkeringsmuligheder.Værelserne råder over badeværelse med hårtørrer, telefon, radio, internetadgang, satellit-/kabel-tv, minikøleskab, mikrobølgeovn, strygejern og strygebræt samt kaffemaskine. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Gæsterne kan endvidere vælge mellem dobbelt- og kingsize seng. Suiterne er rummeligere og råder over kombineret stue/soverum og et separat soveværelse. Standardværelserne rummer en yderentré. De nyrenoverede tårnværelser råder over en indreentré. Der er maksimalt plads til 5 personer med ekstra sovesofa (betales på stedet, hvis forråd haves).På de udendørs arealer finder man et tropisk poollandskab med to swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. På solterrassen står der desuden liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. For de sportsinteresserede er der mulighed for at spille basketball, minigolf eller at træne i fitness-studiet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  272  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  28
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination