Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  197kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Ramada Plaza Resort and Suites International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra474krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Feriested blev bygget i 1988. Feriested blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 295 værelser på stedet. Ejendommen består af 164 dobbeltværelser og 131 suiter. Dette feriested er det perfekte sted til at slippe væk til en varm, solfyldt familieferie. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Wyndham Orlando Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra518krPr. nat

  Wyndham Orlando Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8001 international drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 613 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster.

  Se mere
 • Comfort Inn & Suites Universal-Convention Center
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.142krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2004. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er i alt 200 værelser på stedet. Ejendommen består af 133 dobbeltværelser og 67 junior-suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Hawthorn Suites Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra461krPr. nat

  Hawthorn Suites Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 6435 westwood blvd - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Orlando . Hotel blev bygget i 1991. Hotel undergik en renovering i 2009. Ejendommen består af 150 værelser. Ejendommen består af 150 suiter. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • La Quinta Inn International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra446krPr. nat
   

  Hotel blev bygget i 1983. Hotel undergik en renovering i 2002. Ejendommen består af 200 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Quality Suites Universal Central
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra674krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev moderniseret i 2003. Der er i alt 154 værelser på stedet. Ejendommen består af 154 suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Coco Key Hotel and Water Park Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra481krPr. nat

  Coco Key Hotel and Water Park Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7400 international drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  The hotel is located right in the middle of all the restaurants and activities on International Drive.

  Se mere
 • Days Inn Convention Center Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra261krPr. nat

  Days Inn Convention Center Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9990 international drive - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  The hotel is located in the heart of the famous International Drive. The hotel is within walking distance to the Orlando County Convention Center and the Pointe Orlando Entertainment Venue. The area is filled with the best shopping, shows, gardens, zoos, and entertainment.

  Se mere
 • Star Island Resort by Extra Holidays by Wyndham
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.047krPr. nat

  Star Island Resort by Extra Holidays by Wyndhamstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5000 avenue of the stars - Kort
   

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1995. Hotel undergik en renovering i 2010. Hotel annekser 18. Ejendommen består af hovedbygning med 2 annekser. Ejendommen består af 466 værelser. Ejendommen består af 466 suiter og 16 handicapvenlige værelser. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • International Palms Resort International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra413krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder

  Det populære hotel i ressortstil ligger i hjertet af International Drive, og stedets attraktioner ligger kun en kort spadseregang fra hotellet.Det klimatiserede hotel består af 14 etager og råder i alt over 652 værelser. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer omfangsrig service samt en lokal café, kiosk, bar og restauranter. Herudover er der mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice (mod betaling). Endvidere er der også en parkeringsplads.Værelserne råder over eget badeværelse og hårtørrer. Af yderligere tilbehør er der telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling), mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine og dobbelt- eller kingsize seng. Klimaanlæg og radiator reguleres individuelt.På det udendørs anlæg er der et tropisk pool-område med vandfald, solterrasse, poolbar og børnebassin.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  247  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination