Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  206kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Wyndham Orlando Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra453krPr. nat

  Wyndham Orlando Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8001 international drive - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2013. Der er i alt 613 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Hyatt Regency Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra690krPr. nat

  Hyatt Regency Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9801 international drive - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Der er i alt 1641 værelser på stedet. Ejendommen består af 193 suiter.

  Se mere
 • Celebration Suites at Old Town
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra367krPr. nat

  Celebration Suites at Old Townstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5820 w irlo bronson hghwy - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1974. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 600 værelser. Ejendommen består af 600 suiter. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra792krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2011. Der er i alt 400 værelser på stedet. Ejendommen består af 141 enkeltværelser, 247 dobbeltværelser, 10 junior-suiter, 2 suiter og 12 handicapvenlige værelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Wyndham Lake Buena Vista Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra454krPr. nat

  Wyndham Lake Buena Vista Resortstars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 1850 hotel plaza blvd - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Orlando} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Der er i alt 621 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 suiter. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Radisson Resort Orlando - Celebration
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra389krPr. nat

  Radisson Resort Orlando - Celebrationstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 2900 parkway blvd - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Dette hotel ligger i Kissimmee. Det ligger inden for 800 m af et udvalg af barer og restauranter ca. 1,5 km fra diverse indkøbsmuligheder. Der er omkring 2,5 km til Disney World, 8 km til byen Orlando og ca. 25 km til Orlando lufthavn.Dette klimatiserede hotel rummer i alt 718 værelser. Til faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, elevator, kaffebar, en lounge, et lille supermarked, en restaurant, mulighed for at bestille roomservice, møntvaskeri, parkeringsplads, spillelokale og en lejeplads.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, lille køleskab, strygejern og strygebræt, internetadgang, dobbelt- eller kingsize seng og en safeboks. Ydermere er der regulerbar radiator og klimaanlæg på værelserne, som kan rumme op til 4 personer.På de udendørs arealer er der en snackbar langs swimmingpoolen med vandrutsjebane, vandfald, soppebassin til børnene samt 2 whirlpools. Endvidere er der mulighed for at træne i fitness-studiet.

  Se mere
 • Holiday Inn & Suites Across from Universal Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra509krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen udgøres af . Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Flamingo WaterPark Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra343krPr. nat

  Flamingo WaterPark Resortstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 2261 east irlo bronson memorial highway - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  The hotel is located in Kissimmee, Florida, 5 min from downtown Kissimmee and 15 min from Orlando, Florida on US Highway 192 East, adjacent to the Florida Turnpike.

  Se mere
 • Doubletree by Hilton at the Entrance to Universal
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra516krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Orlando} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Ejendommen består af 742 værelser. Ejendommen udgøres af . Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Maingate Lakeside Resort (Best Western Lakeside)
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra242krPr. nat

  Maingate Lakeside Resort (Best Western Lakeside)stars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 7769 west irlo bronson memorial highway (192w) - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  The hotel is located on 192 West between mile markers 5 and 4 and easily accessible off Interstate 4 and exit 64 heading west.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  236  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination