Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  250kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • International Palms Resort International Drive
  Fra613krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2933 meninger fra rejsendeBaseret på 2933 meninger fra rejsende

  Midt i hjertet af International Drive, en kort gåtur fra de mange parker og attraktioner, ligger dette feriestedsagtige hotel med fuld service på en førsteklasses placering. Gæsterne kan besøge Universal Studios, Sea World og mange spændende temaparker og attraktioner, der er beliggende blot nogle få minutter fra dette International Drive hotel. Magien ved de lokale temaparker og attraktioner, det vidunderlige Florida-vejr og hotellets bekvemmeligheder gør det til et ideelt feriested til hele familien.

  Se mere
 • Grand Hotel Orlando
  Fra348krPr. nat

  Grand Hotel Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7825 universal blvd - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 21 meninger fra rejsendeBaseret på 21 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af International Drive. Man kan sagtens gå til fods til diverse barer og restauranter samt forskellige indkøbsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2003, er på 4 etager og har i alt 334 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Herudover rummer bygningen en restaurant og en ny lobbybar, hvor der serveres vin og øl. Der er tilmed mulighed for at gå på Internettet.De fortræffelige værelser er indrettet med udsøgte møbler og har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling), internetadgang, klimaanlæg og radiatorer. Alle værelser har enten kingsize seng eller dobbeltseng med plads til op til 4 personer. Endvidere råder de alle over terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man et stort poolområde og en solterrasse.

  Se mere
 • Celebration Suites at Old Town
  Fra990krPr. nat

  Celebration Suites at Old Townstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5820 w irlo bronson hghwy - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2848 meninger fra rejsendeBaseret på 2848 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1983. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 600 værelser. Ejendommen udgøres af 600 suiter. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Seralago Hotel and Suites
  Fra328krPr. nat

  Seralago Hotel and Suitesstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5678 west irlo bronson memorial highway - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1949 meninger fra rejsendeBaseret på 1949 meninger fra rejsende

  Beliggende i Kissimmee , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev moderniseret i 1999. Ejendommen består af 614 værelser. Ejendommen udgøres af . De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Hawthorn Suites Orlando
  Fra492krPr. nat

  Hawthorn Suites Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 6435 westwood blvd - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 887 meninger fra rejsendeBaseret på 887 meninger fra rejsende

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev moderniseret i 2009. Der er i alt 150 værelser på stedet. Ejendommen består af 150 suiter. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Clarion Lake Buena Vista
  Fra743krPr. nat

  Clarion Lake Buena Vistastars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 8442 palm parkway - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4173 meninger fra rejsendeBaseret på 4173 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Orlando . Hotel undergik en renovering i 2003. Ejendommen består af 640 værelser. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Der findes en butik på området. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Melia Orlando Suite Hotel at Celebration
  Fra1.236krPr. nat

  Melia Orlando Suite Hotel at Celebrationstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 225 celebration place - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1640 meninger fra rejsendeBaseret på 1640 meninger fra rejsende

  The hotel is located minutes away from some of Orlando's attractions in the charming community of Celabration. Favourite restaurants and pubs are all on the doorstep.

  Se mere
 • Ramada Plaza International Drive
  Fra1.086krPr. nat

  Ramada Plaza International Drivestars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 6500 international drive, i-4 exit 74-a - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2424 meninger fra rejsendeBaseret på 2424 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Orlando . Hotel blev bygget i 1988. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 295 værelser på stedet. Ejendommen består af 164 dobbeltværelser og 131 suiter. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Regal Oaks CLC Resort
  Fra1.104krPr. nat

  Regal Oaks CLC Resortstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5780 golden hawk way - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 225 meninger fra rejsendeBaseret på 225 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Kissimmee . Hotel blev bygget i 2012. Hotel undergik en renovering i 2015. Der er i alt 449 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 1 handicapvenligt værelse. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Calypso Cay Resort Vacation Villas
  Fra633krPr. nat

  Calypso Cay Resort Vacation Villasstars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 4951 calypso cay way - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Kissimmee , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2000. Hotel blev moderniseret i 2012. Der er i alt 150 værelser på stedet. Ejendommen består af 150 villaer. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  241  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser