Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  199kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Wyndham Orlando Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra457krPr. nat

  Wyndham Orlando Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8001 international drive - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2013. Der er i alt 613 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Flamingo WaterPark Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra417krPr. nat

  Flamingo WaterPark Resortstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 2261 east irlo bronson memorial highway - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  The hotel is located in Kissimmee, Florida, 5 min from downtown Kissimmee and 15 min from Orlando, Florida on US Highway 192 East, adjacent to the Florida Turnpike.

  Se mere
 • Wyndham Lake Buena Vista Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra521krPr. nat

  Wyndham Lake Buena Vista Resortstars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 1850 hotel plaza blvd - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Situated just a short walk from Downtown Disney and Pleasure Island theme parks, this hotel is located in Disney property in the centre of Hotel Plaza Boulevard. There is a free transport service to Walt Disney World. 24-hour reception is ready to welcome guests to the 626 rooms, including 5 suites, with fantastic views. In the foyer, there are facilities such as the cloakroom and lifts, a delicatessen, a lounge, a bar and a restaurant. Room, laundry, as well as car parking and garage services are available.

  Se mere
 • Drury Inn & Suites Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra588krPr. nat

  Drury Inn & Suites Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7301 west sand lake road - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder

  Denne ejendom er placeret i Orland . Hotel blev bygget i 2012. Hotel blev moderniseret i 2012. Ejendommen består af 237 værelser. Ejendommen består af 49 enkeltværelser, 140 dobbeltværelser, 37 suiter og 12 handicapvenlige værelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Celebration Suites at Old Town
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra254krPr. nat

  Celebration Suites at Old Townstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5820 w irlo bronson hghwy - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1974. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Der er i alt 600 værelser på stedet. Ejendommen består af 600 suiter. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Hyatt Regency Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra660krPr. nat

  Hyatt Regency Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9801 international drive - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er i alt 1641 værelser på stedet. Ejendommen består af 193 suiter.

  Se mere
 • International Palms Resort International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra346krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Det populære hotel i ressortstil ligger i hjertet af International Drive, og stedets attraktioner ligger kun en kort spadseregang fra hotellet.Det klimatiserede hotel består af 14 etager og råder i alt over 652 værelser. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer omfangsrig service samt en lokal café, kiosk, bar og restauranter. Herudover er der mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice (mod betaling). Endvidere er der også en parkeringsplads.Værelserne råder over eget badeværelse og hårtørrer. Af yderligere tilbehør er der telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling), mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine og dobbelt- eller kingsize seng. Klimaanlæg og radiator reguleres individuelt.På det udendørs anlæg er der et tropisk pool-område med vandfald, solterrasse, poolbar og børnebassin.

  Se mere
 • Doubletree by Hilton at the Entrance to Universal
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra384krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Orlando . Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Ejendommen består af 742 værelser. Ejendommen udgøres af . Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand.

  Se mere
 • Blue Tree Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra499krPr. nat

  Blue Tree Resortstars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 12007 cypress run drive - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Beliggende i Lake buena vista , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev moderniseret i 2011. Der er i alt 275 værelser på stedet. Ejendommen består af 275 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Liki Tiki Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra441krPr. nat

  Liki Tiki Resortstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 17777 bali blvd - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Det attraktive kompleks ligger ca. 15 minutters gang fra Walt Disney World.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2003 og råder over i alt 508 hotellejligheder fordelt på 7 etager. Bygningen rummer desuden en reception, en bar og en klimatiseret restaurant, ligesom der er mulighed for at gå på internettet. Prikken over i'et er roomservice. Der er tilmed en parkeringsplads.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man to swimmingpools, en pool-/snackbar og en grill. Gæsterne kan desuden slappe af i hotellets indendørs swimmingpool eller i whirlpoolen. For de sportsinteresserede er der tilmed mulighed for at spille tennis samt dyrke motion i fitnessstudiet. Endvidere sørger hotellets aktivitetsprogram for afvekslende underholdning.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  213  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando.

Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet.

Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding.

I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination