Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  209kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Ramada Plaza Resort and Suites International Drive
  Fra974krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Feriested blev bygget i 1988. Feriested blev fuldstændig renoveret i 2012. Ejendommen består af 295 værelser. Ejendommen består af 164 dobbeltværelser og 131 suiter. Gæsterne vil have alt, hvad de behøver for at nyde en sorgløs ferie fyldt med sjov på dette feriested. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Clarion Lake Buena Vista
  Fra444krPr. nat

  Clarion Lake Buena Vistastars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 8442 palm parkway - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Orlando . Hotel undergik en renovering i 2003. Ejendommen består af 580 værelser. Dette etablissement består af 60 suiter.

  Se mere
 • Celebration Suites at Old Town
  Fra590krPr. nat

  Celebration Suites at Old Townstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5820 w irlo bronson hghwy - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Lejligheds-hotel blev bygget i 1983. Lejligheds-hotel blev moderniseret i 2013. Der er i alt 600 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 600 suiter. Dette populære lejlighedshotel er det perfekte udgangspunkt for både forretningsrejsende og feriegæster. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra.

  Se mere
 • Seralago Hotel and Suites
  Fra298krPr. nat

  Seralago Hotel and Suitesstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5678 west irlo bronson memorial highway - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev fuldstændig renoveret i 1999. Ejendommen består af 614 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Coco Key Hotel and Water Park Resort
  Fra419krPr. nat

  Coco Key Hotel and Water Park Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7400 international drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  The hotel is located right in the middle of all the restaurants and activities on International Drive.

  Se mere
 • International Palms Resort International Drive
  Fra408krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Midt i hjertet af International Drive, en kort gåtur fra de mange parker og attraktioner, ligger dette feriestedsagtige hotel med fuld service på en førsteklasses placering. Gæsterne kan besøge Universal Studios, Sea World og mange spændende temaparker og attraktioner, der er beliggende blot nogle få minutter fra dette International Drive hotel. Magien ved de lokale temaparker og attraktioner, det vidunderlige Florida-vejr og hotellets bekvemmeligheder gør det til et ideelt feriested til hele familien.

  Se mere
 • Hawthorn Suites Orlando
  Fra461krPr. nat

  Hawthorn Suites Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 6435 westwood blvd - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Orlando . Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2009. Der er i alt 150 værelser på stedet. Ejendommen består af 150 suiter. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • La Quinta Inn International Drive
  Fra409krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1983. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2002. Der er i alt 200 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • La Quinta Inn and Suites Orlando Convention Center
  Fra422krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Ejendommen består af 184 værelser. Ejendommen udgøres af 169 dobbeltværelser og 15 suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen.

  Se mere
 • Ramada Gateway Hotel and Inn
  Fra617krPr. nat

  Ramada Gateway Hotel and Innstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 7470 west irlo bronson memorial highway - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af Kissimmees samlingssted for turister i Osceola County, Florida. Lige i nærheden finder man desuden talrige restauranter og indkøbsmuligheder. Der er blot ca. 1,6 km til Disney World, mens der ca. er 20 minutters kørsel til Sea World og Universal Studios. Til strandene er der ca. 1 times kørsel i bil.City-hotellet råder over 7 etager med i alt 500 værelser, heraf 7 suiter. Endvidere rummer det klimatiserede hotel en indbydende foyer med døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en souvenirbutik og et spillelokale samt internetadgang og konferenceindretninger. Hotellet har tilmed en hyggelig bar og en behagelig restaurant. Mod betaling kan man desuden bestille vasketøjsservice. Der er endvidere gratis parkeringsmuligheder.Værelserne råder over badeværelse med hårtørrer, telefon, radio, internetadgang, satellit-/kabel-tv, minikøleskab, mikrobølgeovn, strygejern og strygebræt samt kaffemaskine. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Gæsterne kan endvidere vælge mellem dobbelt- og kingsize seng. Suiterne er rummeligere og råder over kombineret stue/soverum og et separat soveværelse. Standardværelserne rummer en yderentré. De nyrenoverede tårnværelser råder over en indreentré. Der er maksimalt plads til 5 personer med ekstra sovesofa (betales på stedet, hvis forråd haves).På de udendørs arealer finder man et tropisk poollandskab med to swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. På solterrassen står der desuden liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. For de sportsinteresserede er der mulighed for at spille basketball, minigolf eller at træne i fitness-studiet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  254  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination