Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  210kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Wyndham Orlando Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra521krPr. nat

  Wyndham Orlando Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8001 international drive - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Orlando . Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev moderniseret i 2013. Ejendommen består af 613 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser.

  Se mere
 • Ramada Plaza Resort and Suites International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra388krPr. nat
  3,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Orlando . Hotel blev bygget i 1988. Hotel undergik en renovering i 2012. Ejendommen består af 295 værelser. Ejendommen består af 164 dobbeltværelser og 131 suiter. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Orlando Metropolitan Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra210krPr. nat

  Orlando Metropolitan Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8444 austrian court - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2003. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 7 annekser. Annekset har 6 etager. Der er i alt 522 værelser på stedet. Ejendommen består af . Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Wow Resort formerly Quality Inn Universal Studios
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra243krPr. nat
  3,1/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af International Drive. Man kan sagtens gå til fods til diverse barer og restauranter samt forskellige indkøbsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2003, er på 4 etager og har i alt 334 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Herudover rummer bygningen en restaurant og en ny lobbybar, hvor der serveres vin og øl. Der er tilmed mulighed for at gå på Internettet.De fortræffelige værelser er indrettet med udsøgte møbler og har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling), internetadgang, klimaanlæg og radiatorer. Alle værelser har enten kingsize seng eller dobbeltseng med plads til op til 4 personer. Endvidere råder de alle over terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man et stort poolområde og en solterrasse.

  Se mere
 • Lake Buena Vista Resort Village & Spa by Sky
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra817krPr. nat

  Lake Buena Vista Resort Village & Spa by Skystars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 8113 resort village dr - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Orlando . Hotel blev bygget i 2006. Hotel undergik en renovering i 2006. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 8 annekser. Der er i alt 500 værelser på stedet. Ejendommen består af 500 lejligheder. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Floridian Express
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra278krPr. nat

  Floridian Expressstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 6323 international drive - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Orlando . Hotel undergik en renovering i 2004. Der er i alt 219 værelser på stedet.

  Se mere
 • Rosen Inn Pointe Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra361krPr. nat

  Rosen Inn Pointe Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9000 international drive - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2004. Der er i alt 1020 værelser på stedet.

  Se mere
 • Quality Suites Universal Central
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra522krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev moderniseret i 2003. Ejendommen udgøres af 154 suiter. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Comfort Inn & Suites Universal-Convention Center
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra753krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 2004. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 200 værelser på stedet. Ejendommen består af 133 dobbeltværelser og 67 junior-suiter. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • The Avanti Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.442krPr. nat

  The Avanti Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8738 international drive - Kort
  1,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1983. Hotel blev moderniseret i 2012. Hotel annekser 4. Ejendommen består af hovedbygning med 2 annekser. Der er i alt 652 værelser på stedet. Ejendommen består af 80 enkeltværelser, 444 dobbeltværelser, 83 junior-suiter, 11 suiter og 34 handicapvenlige værelser.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  258  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination