Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  196kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Ramada Plaza Resort and Suites International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra537krPr. nat
  3,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Feriested blev bygget i 1988. Feriested blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 295 værelser på stedet. Ejendommen består af 164 dobbeltværelser og 131 suiter. Dette feriested er det perfekte sted til at slippe væk til en varm, solfyldt familieferie. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Wyndham Orlando Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra520krPr. nat

  Wyndham Orlando Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8001 international drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette nyrenoverede hotel er et idyllisk tropisk paradis i hjertet af en af verdens mest populære feriedestinationer. Gæsterne kan gå en tur i den frodige have og opdage alle attraktionerne i denne livlige by og stadig forblive på feriestedet. Beliggende på International Drive er dette feriested nær mange indkøbsområder, restauranter og andre attraktioner. Gæsterne vil finde det nemt at få adgang til det bedste, området kan tilbyde, med fri bustransportservice til og fra Universal Studios og Sea World temaparkerne. Feriestedet har mange familievenlige services og bekvemmeligheder, herunder to opvarmede svømmebassiner og mange andre aktiviteter til hele familien.

  Se mere
 • Comfort Inn & Suites Universal-Convention Center
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra914krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2004. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er i alt 200 værelser på stedet. Ejendommen består af 133 dobbeltværelser og 67 junior-suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Homewood Suites International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra775krPr. nat

  Homewood Suites International Drivestars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8745 international drive - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1999. Hotel undergik en renovering i 2013. Der er i alt 252 værelser på stedet. Ejendommen består af 252 suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Etablissementet har kørestolsadgang.

  Se mere
 • International Palms Resort International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra443krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder

  Midt i hjertet af International Drive, en kort gåtur fra de mange parker og attraktioner, ligger dette feriestedsagtige hotel med fuld service på en førsteklasses placering. Gæsterne kan besøge Universal Studios, Sea World og mange spændende temaparker og attraktioner, der er beliggende blot nogle få minutter fra dette International Drive hotel. Magien ved de lokale temaparker og attraktioner, det vidunderlige Florida-vejr og hotellets bekvemmeligheder gør det til et ideelt feriested til hele familien.

  Se mere
 • La Quinta Inn International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra431krPr. nat
   

  Hotel blev bygget i 1983. Hotel undergik en renovering i 2002. Ejendommen består af 200 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Quality Suites Universal Central
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra623krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev moderniseret i 2003. Der er i alt 154 værelser på stedet. Ejendommen består af 154 suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Coco Key Hotel and Water Park Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra687krPr. nat

  Coco Key Hotel and Water Park Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7400 international drive - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  The hotel is located right in the middle of all the restaurants and activities on International Drive.

  Se mere
 • La Quinta Inn and Suites Orlando Convention Center
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra453krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Orlando . Der er i alt 184 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 169 dobbeltværelser og 15 suiter. Hotel ligger tæt på centrum af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen.

  Se mere
 • Hampton Inn International Dr Convention Center
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra565krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev moderniseret i 2006. Ejendommen består af 170 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel har kørestolsadgang.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  247  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination