Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  257kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • International Palms Resort International Drive
  Fra615krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2901 meninger fra rejsendeBaseret på 2901 meninger fra rejsende

  Midt i hjertet af International Drive, en kort gåtur fra de mange parker og attraktioner, ligger dette feriestedsagtige hotel med fuld service på en førsteklasses placering. Gæsterne kan besøge Universal Studios, Sea World og mange spændende temaparker og attraktioner, der er beliggende blot nogle få minutter fra dette International Drive hotel. Magien ved de lokale temaparker og attraktioner, det vidunderlige Florida-vejr og hotellets bekvemmeligheder gør det til et ideelt feriested til hele familien.

  Se mere
 • Club Sevilla
  Fra1.051krPr. nat

  Club Sevillastars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 4646 w. irlo bronson memorial highway memorial hi - Kort
   

  Ejendommen består af 78 værelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Grand Hotel Orlando
  Fra307krPr. nat

  Grand Hotel Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7825 universal blvd - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 10 meninger fra rejsendeBaseret på 10 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af International Drive. Man kan sagtens gå til fods til diverse barer og restauranter samt forskellige indkøbsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2003, er på 4 etager og har i alt 334 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Herudover rummer bygningen en restaurant og en ny lobbybar, hvor der serveres vin og øl. Der er tilmed mulighed for at gå på Internettet.De fortræffelige værelser er indrettet med udsøgte møbler og har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling), internetadgang, klimaanlæg og radiatorer. Alle værelser har enten kingsize seng eller dobbeltseng med plads til op til 4 personer. Endvidere råder de alle over terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man et stort poolområde og en solterrasse.

  Se mere
 • Hawthorn Suites Orlando
  Fra520krPr. nat

  Hawthorn Suites Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 6435 westwood blvd - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 867 meninger fra rejsendeBaseret på 867 meninger fra rejsende

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev moderniseret i 2009. Der er i alt 150 værelser på stedet. Ejendommen består af 150 suiter. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Celebration Suites at Old Town
  Fra698krPr. nat

  Celebration Suites at Old Townstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5820 w irlo bronson hghwy - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2792 meninger fra rejsendeBaseret på 2792 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1983. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 600 værelser. Ejendommen udgøres af 600 suiter. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Seralago Hotel and Suites
  Fra256krPr. nat

  Seralago Hotel and Suitesstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5678 west irlo bronson memorial highway - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Beliggende i Kissimmee , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev moderniseret i 1999. Ejendommen består af 614 værelser. Ejendommen udgøres af . De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Days Inn Convention Center Orlando
  Fra515krPr. nat

  Days Inn Convention Center Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9990 international drive - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1073 meninger fra rejsendeBaseret på 1073 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of the famous International Drive. The hotel is within walking distance to the Orlando County Convention Center and the Pointe Orlando Entertainment Venue. The area is filled with the best shopping, shows, gardens, zoos, and entertainment.

  Se mere
 • Hampton Inn South of Universal
  Fra733krPr. nat

  Hampton Inn South of Universalstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7110 south kirkman rd - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1502 meninger fra rejsendeBaseret på 1502 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Orlando , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2005. Ejendommen består af 169 værelser. Ejendommen udgøres af . Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Melia Orlando Suite Hotel at Celebration
  Fra1.043krPr. nat

  Melia Orlando Suite Hotel at Celebrationstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 225 celebration place - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1592 meninger fra rejsendeBaseret på 1592 meninger fra rejsende

  The hotel is located minutes away from some of Orlando's attractions in the charming community of Celabration. Favourite restaurants and pubs are all on the doorstep.

  Se mere
 • Hyatt Regency Orlando
  Fra1.382krPr. nat

  Hyatt Regency Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9801 international drive - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 53 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Orlando . Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Der er i alt 1639 værelser på stedet. Ejendommen består af 192 suiter og 45 handicapvenlige værelser. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Hotel har piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr. Golf-entusiaster kan bruge golf-skranken til at booke deres yndlings tee-tid og få rabat på links.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  257  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser