Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  216kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Wyndham Orlando Resort
  Fra546krPr. nat

  Wyndham Orlando Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8001 international drive - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Dette nyrenoverede hotel er et idyllisk tropisk paradis i hjertet af en af verdens mest populære feriedestinationer. Gæsterne kan gå en tur i den frodige have og opdage alle attraktionerne i denne livlige by og stadig forblive på feriestedet. Beliggende på International Drive er dette feriested nær mange indkøbsområder, restauranter og andre attraktioner. Gæsterne vil finde det nemt at få adgang til det bedste, området kan tilbyde, med fri bustransportservice til og fra Universal Studios og Sea World temaparkerne. Feriestedet har mange familievenlige services og bekvemmeligheder, herunder to opvarmede svømmebassiner og mange andre aktiviteter til hele familien.

  Se mere
 • Ramada Plaza Resort and Suites International Drive
  Fra516krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Feriested blev bygget i 1988. Feriested blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 295 værelser på stedet. Ejendommen består af 164 dobbeltværelser og 131 suiter. Dette feriested er det perfekte sted til at slippe væk til en varm, solfyldt familieferie. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Quality Suites Universal Central
  Fra505krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev moderniseret i 2003. Ejendommen består af 154 værelser. Ejendommen består af 154 suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • The Avanti Resort
  Fra662krPr. nat

  The Avanti Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8738 international drive - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Feriested blev bygget i 1983. Feriested blev fuldstændig moderniseret i 2012. Feriested annekser 4. Ejendommen består af hovedbygning med 2 annekser. Ejendommen består af 652 værelser. Ejendommen består af 80 enkeltværelser, 444 dobbeltværelser, 83 junior-suiter, 11 suiter og 34 handicapvenlige værelser. Gæsterne vil have alt, hvad de behøver for at nyde en sorgløs ferie fyldt med sjov på dette feriested.

  Se mere
 • International Palms Resort International Drive
  Fra448krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Midt i hjertet af International Drive, en kort gåtur fra de mange parker og attraktioner, ligger dette feriestedsagtige hotel med fuld service på en førsteklasses placering. Gæsterne kan besøge Universal Studios, Sea World og mange spændende temaparker og attraktioner, der er beliggende blot nogle få minutter fra dette International Drive hotel. Magien ved de lokale temaparker og attraktioner, det vidunderlige Florida-vejr og hotellets bekvemmeligheder gør det til et ideelt feriested til hele familien.

  Se mere
 • Hawthorn Suites Orlando
  Fra467krPr. nat

  Hawthorn Suites Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 6435 westwood blvd - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Orlando . Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2009. Der er i alt 150 værelser på stedet. Ejendommen består af 150 suiter. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • La Quinta Inn International Drive
  Fra414krPr. nat
   

  Hotel blev bygget i 1983. Hotel undergik en renovering i 2002. Ejendommen består af 200 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Coco Key Hotel and Water Park Resort
  Fra676krPr. nat

  Coco Key Hotel and Water Park Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7400 international drive - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  The hotel is located right in the middle of all the restaurants and activities on International Drive.

  Se mere
 • La Quinta Inn and Suites Orlando Convention Center
  Fra426krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Ejendommen består af 184 værelser. Ejendommen udgøres af 169 dobbeltværelser og 15 suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen.

  Se mere
 • Hampton Inn International Dr Convention Center
  Fra560krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1999. Hotel undergik en renovering i 2006. Der er i alt 170 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  255  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination