Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  184kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Wyndham Orlando Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra464krPr. nat

  Wyndham Orlando Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8001 international drive - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Orlando . Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev moderniseret i 2013. Ejendommen består af 613 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser.

  Se mere
 • Ramada Plaza Resort and Suites International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra510krPr. nat
  3,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Orlando . Hotel blev bygget i 1988. Hotel undergik en renovering i 2012. Ejendommen består af 295 værelser. Ejendommen består af 164 dobbeltværelser og 131 suiter. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Floridian Express
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra282krPr. nat

  Floridian Expressstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 6323 international drive - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Orlando . Hotel undergik en renovering i 2004. Der er i alt 219 værelser på stedet.

  Se mere
 • Wow Resort formerly Quality Inn Universal Studios
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra244krPr. nat
  3,1/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af International Drive. Man kan sagtens gå til fods til diverse barer og restauranter samt forskellige indkøbsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2003, er på 4 etager og har i alt 334 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Herudover rummer bygningen en restaurant og en ny lobbybar, hvor der serveres vin og øl. Der er tilmed mulighed for at gå på Internettet.De fortræffelige værelser er indrettet med udsøgte møbler og har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling), internetadgang, klimaanlæg og radiatorer. Alle værelser har enten kingsize seng eller dobbeltseng med plads til op til 4 personer. Endvidere råder de alle over terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man et stort poolområde og en solterrasse.

  Se mere
 • The Avanti Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra627krPr. nat

  The Avanti Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8738 international drive - Kort
  1,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1983. Hotel blev moderniseret i 2012. Hotel annekser 4. Ejendommen består af hovedbygning med 2 annekser. Der er i alt 652 værelser på stedet. Ejendommen består af 80 enkeltværelser, 444 dobbeltværelser, 83 junior-suiter, 11 suiter og 34 handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Red Roof Inn Orlando International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra249krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Convinently located in the International Drive area, near the Orange County Convention Center and Sea World. There is an array of restaurants and shops in the sorrounding area.

  Se mere
 • Orlando Metropolitan Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra211krPr. nat

  Orlando Metropolitan Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 8444 austrian court - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2003. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 7 annekser. Annekset har 6 etager. Der er i alt 522 værelser på stedet. Ejendommen består af . Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • International Palms Resort International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra340krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder

  Det populære hotel i ressortstil ligger i hjertet af International Drive, og stedets attraktioner ligger kun en kort spadseregang fra hotellet.Det klimatiserede hotel består af 14 etager og råder i alt over 652 værelser. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer omfangsrig service samt en lokal café, kiosk, bar og restauranter. Herudover er der mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice (mod betaling). Endvidere er der også en parkeringsplads.Værelserne råder over eget badeværelse og hårtørrer. Af yderligere tilbehør er der telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling), mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine og dobbelt- eller kingsize seng. Klimaanlæg og radiator reguleres individuelt.På det udendørs anlæg er der et tropisk pool-område med vandfald, solterrasse, poolbar og børnebassin.

  Se mere
 • Clarion Inn & Suites Orlando International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra558krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev moderniseret i 2009. Ejendommen består af 173 værelser. Ejendommen består af 48 suiter. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Hampton Inn International Dr Convention Center
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra372krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Orlando . Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev moderniseret i 2006. Der er i alt 170 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  236  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination