Hoteller i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller - Orlando - FL

Orlando - FLFra  240kr

Anbefalede hoteller - Orlando - FL

 • Clarion Lake Buena Vista
  Fra450krPr. nat

  Clarion Lake Buena Vistastars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 8442 palm parkway - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4330 meninger fra rejsendeBaseret på 4330 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er placeret i Orlando . Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2003. Der er i alt 640 værelser på stedet. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Grand Hotel Orlando
  Fra291krPr. nat

  Grand Hotel Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7825 universal blvd - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 53 meninger fra rejsendeBaseret på 53 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af International Drive. Man kan sagtens gå til fods til diverse barer og restauranter samt forskellige indkøbsmuligheder.Hotellet blev renoveret i år 2003, er på 4 etager og har i alt 334 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Herudover rummer bygningen en restaurant og en ny lobbybar, hvor der serveres vin og øl. Der er tilmed mulighed for at gå på Internettet.De fortræffelige værelser er indrettet med udsøgte møbler og har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling), internetadgang, klimaanlæg og radiatorer. Alle værelser har enten kingsize seng eller dobbeltseng med plads til op til 4 personer. Endvidere råder de alle over terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man et stort poolområde og en solterrasse.

  Se mere
 • International Palms Resort International Drive
  Fra548krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3015 meninger fra rejsendeBaseret på 3015 meninger fra rejsende

  Midt i hjertet af International Drive, en kort gåtur fra de mange parker og attraktioner, ligger dette feriestedsagtige hotel med fuld service på en førsteklasses placering. Gæsterne kan besøge Universal Studios, Sea World og mange spændende temaparker og attraktioner, der er beliggende blot nogle få minutter fra dette International Drive hotel. Magien ved de lokale temaparker og attraktioner, det vidunderlige Florida-vejr og hotellets bekvemmeligheder gør det til et ideelt feriested til hele familien.

  Se mere
 • Rosen Inn Pointe Orlando
  Fra384krPr. nat

  Rosen Inn Pointe OrlandostarsGreenProgram Icon

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9000 international drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6951 meninger fra rejsendeBaseret på 6951 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Orlando} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev moderniseret i 2004. Der er i alt 1020 værelser på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Celebration Suites at Old Town
  Fra610krPr. nat

  Celebration Suites at Old Townstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5820 w irlo bronson hghwy - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2980 meninger fra rejsendeBaseret på 2980 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1983. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 600 værelser. Ejendommen udgøres af 600 suiter. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Seralago Hotel and Suites
  Fra240krPr. nat

  Seralago Hotel and Suitesstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 5678 west irlo bronson memorial highway - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2043 meninger fra rejsendeBaseret på 2043 meninger fra rejsende

  Beliggende i Kissimmee , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev moderniseret i 1999. Ejendommen består af 614 værelser. Ejendommen udgøres af . De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Coco Key Hotel and Water Park Resort
  Fra472krPr. nat

  Coco Key Hotel and Water Park Resortstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7400 international drive - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  The hotel is located right in the middle of all the restaurants and activities on International Drive.

  Se mere
 • Quality Suites
  Fra545krPr. nat

  Quality Suitesstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9350 turkey lake rd - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 526 meninger fra rejsendeBaseret på 526 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2001. Der er i alt 215 værelser på stedet. Ejendommen består af 215 suiter. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Rosen Inn International
  Fra378krPr. nat

  Rosen Inn Internationalstars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 7600 international drive - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Det familievenlige hotel ligger lige på International Drive med forskellige interessante steder såsom indkøbsfaciliteter og underholdningsmuligheder inden for få minutters gang.I alt rummer det klimatiserede hotel 728 værelser fordelt på 6 etager. Endvidere er der en elegant foyer med døgnåben reception, skrivebord, safeboks, garderobe og elevator. Gæsterne kan nyde et udvalg af kulinariske lækkerier i Topsy Turvey Lounge (med happy hour hver dag), en bar, Lite Bite deli og restauranten Apothecary. Endvidere er der aviskiosk, et spillelokale, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Hotellet rummer desuden også egne parkeringsmuligheder for gæster i bil.De indbydende værelser er udstyret med badeværelse med hårtørrer. Værelserne er indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks (mod betaling), køleskab, mikrobølgeovn samt mulighed for at lave kaffe. Deslige er der en kingsize seng og enten altan eller terrasse på værelserne. Der er ydermere klimaanlæg og radiator. Værelserne kan rumme op til 5 personer: Ønsker gæsterne maksimal kapacitet, skal de bede om et værelse med 2 queensize senge og en foldeudseng (ekstra betaling på hotellet).Der er 2 swimmingpools og et separat soppebassin på det velholdte hotelareal. Et udvalg af aktiviteter vil underholde gæsterne.

  Se mere
 • Days Inn Convention Center Orlando
  Fra450krPr. nat

  Days Inn Convention Center Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9990 international drive - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1140 meninger fra rejsendeBaseret på 1140 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of the famous International Drive. The hotel is within walking distance to the Orlando County Convention Center and the Pointe Orlando Entertainment Venue. The area is filled with the best shopping, shows, gardens, zoos, and entertainment.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  268  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  I staten Florida i den sydøstlige del af USA, ligger byen Orlando. Dette storbyområde et berømt for sine turistattraktioner og forlystelsesparker som den verdenskendte Walt Disney World og andre som Sea World og Universal Orlando Resort. Orlando er en by med rekreation og fantasi, som tilbyder forlystelser for besøgende i alle aldre. Blandt turisttilbuddene findes der mulighed for kulturelle aktiviteter som forestillinger, museer og teatrer, mulighed for at dyrke sport eller nyde nattelivet. Orlando er også et sted med mange butikker med de sidste nye inden for mode og de mest berømte mærker, til at nyde en shoppingtur. Hos Disney kombineres magien, teknologien, biograf og naturen fra dyreriget i uendelig morskab som forlystelsesparkerne tilbyder, disse er; Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios og Animal Kingdom. Universal Orlando Resort har to forlystelsesparker som imponerer de besøgende ved at gøre biografilm til virkelighed og giver en uforglemmelig oplevelse. SeaWorld lader dig opleve havets mysterier og spænding. I Orlando har du det altid sjovt, kom og besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Orlando - FL

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser