Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller med spa i Orlando - FL

Find på kortet
Hoteller med spa i Orlando - FL

Hoteller med spa i Orlando - FLFra  196kr

Anbefalede Hoteller med spa i Orlando - FL

 • Hyatt Regency Orlando
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra875krPr. nat

  Hyatt Regency Orlandostars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 9801 international drive - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder

  Feriested blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 1639 værelser. Ejendommen udgøres af 192 suiter og 45 handicapvenlige værelser. Dette populære feriested er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Wyndham Lake Buena Vista Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra676krPr. nat

  Wyndham Lake Buena Vista Resortstars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 1850 hotel plaza blvd - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Feriested blev bygget i 1971. Feriested blev fuldstændig moderniseret i 2011. Der er i alt 621 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 5 suiter. Dette feriested leverer alt, hvad gæsterne har brug for, til at nyde en hvilken som helst type ferie, lang eller kort, afslapning eller med action. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Westgate Lakes Resort & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra705krPr. nat

  Westgate Lakes Resort & Spastars

  Internationale køreområde, Orlando - FL , 10000 turkey lake rd - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Der er i alt 1990 værelser på stedet. Dette etablissement består af . Dette feriested leverer alt, hvad gæsterne har brug for, til at nyde en hvilken som helst type ferie, lang eller kort, afslapning eller med action. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra872krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Feriested blev bygget i 2011. Ejendommen består af 400 værelser. Ejendommen består af 141 enkeltværelser, 247 dobbeltværelser, 10 junior-suiter, 2 suiter og 12 handicapvenlige værelser. Dette feriested er det perfekte sted til at slippe væk til en varm, solfyldt familieferie. Feriested er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Feriested er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Feriested er blot et stenkast væk fra stranden. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Lake Buena Vista Resort Village & Spa by Sky
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra974krPr. nat

  Lake Buena Vista Resort Village & Spa by Skystars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 8113 resort village dr - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Feriested blev bygget i 2006. Feriested blev fuldstændig renoveret i 2006. Feriested annekser 4. Ejendommen består af hovedbygning med 8 annekser. Ejendommen består af 500 værelser. Ejendommen består af 500 lejligheder. Dette feriested er det perfekte sted til at slippe væk til en varm, solfyldt familieferie. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Clarion Inn & Suites Orlando International Drive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra813krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1983. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2009. Der er i alt 173 værelser på stedet. Ejendommen består af 48 suiter og 12 handicapvenlige værelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Omni Orlando Resort at ChampionsGate
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra869krPr. nat

  Omni Orlando Resort at ChampionsGatestars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 1500 masters boulevard - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Feriested blev bygget i 2004. Der er i alt 720 værelser på stedet. Feriested tilbyder . Dette feriested leverer alt, hvad gæsterne har brug for, til at nyde en hvilken som helst type ferie, lang eller kort, afslapning eller med action. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Reunion Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.328krPr. nat

  Reunion Resortstars

  Kissimmee området, Orlando - FL , 7593 gathering drive - Kort
   

  This resort is an exclusive 2,300-acre, private destination located in Southwest Orlando close to Disney's Town of Celebration. The resort is just a couple of minutes away from Walt Disney World's main entrances and all the shopping, restaurants, entertainment, and nightlife of Kissimmee. In addition, the complex is just a short drive from Universal Studios, Wet n' Wild, the Orlando Convention Center, and the world-famous International Drive.

  Se mere
 • Hyatt Regency Grand Cypress
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.048krPr. nat

  Hyatt Regency Grand Cypressstars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , One grand cypress blvd. - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger på et 1.500 hektar stort areal i byen Lake Buena Vista, kun 5 minutter fra Walt Disney World og 10 minutter fra Seaworld, Universal Studios og konferencecenteret Orange County Convention Center. Desuden ligger den internationale lufthavn Orlando International Airport ca. 25 minutter fra hotellet, mens der til Orlando Premium Outlets kun er 5 minutter.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2009 og råder over 18 etager med i alt 750 værelser, heraf 46 suiter. Hotel-området er omgivet af en tropisk have, hvor man finder en swimmingpool i fri stil med vandrutsjebaner samt en række boblebade og en sø. Endvidere rummer hotellet reception, conciergeskranke, vekselbørs og garderobe, ligesom der er elevator, salon og spillelokale. I hotellets atriumlignende bygning finder man diverse barer og restauranter. Desuden kan gæsterne benytte stedets internetadgang og parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen. I sommermånederne er der tilmed en miniklub med underholdning for børn i alderen 5-12 år (mod betaling). Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice samt leje cykler på stedet (mod betaling). Der står også en række tennis- og golfbaner til rådighed.Alle værelser er luksuriøse og udstyret med eget badeværelse med hårtørrer såvel som telefon, satellit-/kabel-tv, loftsventilator, internetadgang, minibar, strygejern og strygebræt, og der er også mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer klimaanlæg og centralvarme og enten en altan eller en terrasse.Det store swimmingpoolområde tilbyder vandfald, vandrutsjebaner, boblebade og nogle solterrasser. Der er desuden mulighed for at leje en båd, og sportsentusiaster kan spille slag tennis på en af tennisbanerne, dyrke motion i fitness-studiet eller spille golf. Gæsterne kan også slappe af i hotellets motionscenter og tage ud at jogge på en af stierne med forskellige distancer. Endelig er der også hele 4 golfbaner, en golfskole og en tennisskole.

  Se mere
 • Buena Vista Palace Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra928krPr. nat

  Buena Vista Palace Resortstars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 1900 buena vista drive - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Feriested blev bygget i 1983. Feriested undergik en renovering i 2006. Ejendommen består af 1014 værelser. Feriested kan prale af . Gæsterne vil have alt, hvad de behøver for at nyde en sorgløs ferie fyldt med sjov på dette feriested.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  28  Hoteller - Orlando - FL
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination