Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  313kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Silken Berlaymont
  Fra509krPr. nat

  Silken Berlaymontstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard charlemagne 11-19 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 870 meninger fra rejsendeBaseret på 870 meninger fra rejsende

  Det moderne og smarte hotel ligger i hjertet af det europæiske kvarter i Bruxelles. Fra hotellet kommer gæsterne nemt og direkte til byens centrum. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 150 m væk. Endvidere ligger Grand Place og den berømte indkøbsgade Avenue Louise 4 metrostationer fra hotellet.Hotellet er en enestående kombination af kunst, kultur og komfort. Det råder over 7 etager med i alt 212 værelser, heraf 2 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs samt elevatorer. På hotellet finder man forretninger, Jacqmotte Coffeehouse og baren The News samt Restaurant L' Objectif. Derudover har hotellet også konferencerum samt internetadgang. Gæsterne kan bestille roomservice 24 timer i døgnet, ligesom der også er mulighed for at vaske tøj. Endelig råder hotellet over parkeringsplads og garage til biler (mod betaling).De luksuriøst indrettede værelser råder over badeværelse/toilet, internetadgang med høj hastighed og WLAN, minibar, elkedel, buksepresse og elektronisk safeboks (mod betaling).Hotellet råder over et wellness-område med whirlpool, sauna, solarium og dampbad, ligesom der er mulighed for at få massage. Gæsterne kan dyrke motion i fitness-studiet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Van Belle
  Fra342krPr. nat

  Van Bellestars

  Bruxelles by, Brussels , Chaussee de mons 39-43 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 58 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 800 meninger fra rejsendeBaseret på 800 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den belgiske hovedstad Bruxelles mellem bymidten og Gare du Midi. En gratis shuttlebus kører gæsterne til de vigtigste seværdigheder som f.eks. den meget smukke Grand Palace med det gotiske rådhus og Saint Michel katedralen, som man også finder i nærheden. Også den 60 cm høje Manneken Pis-statue, som står i den gamle bydel, er populær blandt turister. Af yderligere seværdigheder kan nævnes triumfbuen i Park Cinquantenaire og art-deco basilikaen Sacre-Coeur. Kun ca. 200 m fra hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler, således gæsterne nemt og bekvemt kan udforske byen.Det dejlige hotel hører til i middelklassen og har på sine 5 etager i alt 124 værelser. Herudover er der en storslået foyer. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en fortræffelig gourmetrestaurant, som serverer lækre retter. Endvidere har hotellet en overvåget parkeringsplads lige ved siden af hotelbygningen.De charmerende og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).orgenmaden kan sammensættes fra hotellets store buffet. De varme måltider kan desuden indtages i restauranten.

  Se mere
 • Hotel Siru
  Fra539krPr. nat

  Hotel Sirustars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des croisades 2 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1800. Hotel undergik en renovering i 2011. Der er i alt 101 værelser på stedet. Ejendommen består af 24 enkeltværelser og 77 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Der findes vaskeservice. Der findes cykelopbevaring på området. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed.

  Se mere
 • Le Plaza
  Fra832krPr. nat

  Le Plazastars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard a.max 118 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1419 meninger fra rejsendeBaseret på 1419 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i Bruxelles midtby lige i nærheden af Grand Place. Der er desuden få meter til banegården Rogier (ca. 100 m).Det komfortable hotel blev bygget i 1930 og råder på sine 7 etager over i alt 193 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception, en hyggelig bar, en restaurant og 9 konferencerum.De tiltalende værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Sportsbegejstrede kan desuden dyrke motion i fitness-studiet.

  Se mere
 • Ramada Brussels Woluwe
  Fra500krPr. nat

  Ramada Brussels Woluwestars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue des pleiades 67-69 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 382 meninger fra rejsendeBaseret på 382 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en meget bekvem beliggenhed ca. 15 minutter med offentlige transportmidler fra pladsen Grand-Place i Bruxelles' smukke bycentrum. Endvidere er der 10 minutter til NATO's hovedkvarter, EU-kommissionsbygningen og banegården Shumann. Til forretningerne i centrum af Bruxelles er der 3 km fra hotellet, og til forretningerne i Leuven kan man køre på 20 minutter. Den nationale lufthavn Zaventem ligger kun 3 km væk, og fra hotellet vil gæsterne nemt kunne tage på ture til alle de vigtigste europæiske institutioner, ligesom motorvej E40 ligger inden for bekvem rækkevidde.På dette elegante city-hotel tilbydes gæsterne en kombination af moderne omgivelser og personlig service samt alle fordele ved et stilfuldt koncept, som samtidig bevarer et menneskeligt præg. Dette klimatiserede etablissement blev opført i 2011, består af i alt 161 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks, en garderobe, en aviskiosk og en elevator. Der er også en café, en bar og en elegant morgenbuffetrestaurant med 360-graders dagslys. Herudover kan gæsterne benytte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De smagfuldt indrettede, moderne værelser og suiter er alle udstyret med støjisolering og klimaanlæg såvel som satellit-tv, arbejdsbord, safeboks og gratis trådløs internetadgang. Endvidere er eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, telefon og radio en del af standardindretningen standardindretning.Gæsterne har mulighed for at træne fysikken i stedets fitness-studie.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan bestilles a la carte. Derudover kan gæsterne også vælge deres frokost som menu.

  Se mere
 • B-Aparthotel Regent
  Fra671krPr. nat

  B-Aparthotel Regentstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard du regent 58 - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 102 meninger fra rejsendeBaseret på 102 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Brussels . Hotel blev bygget i 2012. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen består af 10 dobbeltværelser, 26 lejligheder og 6 studio-lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen.

  Se mere
 • La Madeleine Grand Place Brussels
  Fra657krPr. nat

  La Madeleine Grand Place Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la montagne 22 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel har en ideel beliggenhed i Bruxelles i hjertet af den historiske by på vejen Montagne. Hotellet ligger tæt på hovedbanegård og forbindelser med offentlige transportmidler blot 150 m væk samt Grand Square der kun ligger 50 m fra hotellet. Dette hotel stammer tilbage fra grundlæggelsen af Bruxelles på Handelsruten, som krydser gennem byen og forbinder Flandern med Rheinland. Disse gader, som i starten ikke var særligt brede, var oprindeligt opfyldt af kroer. I slutningen af det 17. århundrede udvidedes gaden til de trafikale behov. Fra Bruxelles lufthavn (BRU) er der 35 km til hotellet.Hotellet tilbyder i alt 52 værelser bag det ydre fra det 15. århundrede, som nu er et historisk monument. Det byder gæsterne velkommen med Bruxelles' traditionelle charme.Værelserne har eget badeværelse og hårtørrer.

  Se mere
 • Marivaux Hotel
  Fra560krPr. nat

  Marivaux Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard adolphe max 98 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1879 meninger fra rejsendeBaseret på 1879 meninger fra rejsende

  Hotel blev moderniseret i 2008. Ejendommen består af 96 værelser. Ejendommen udgøres af 95 dobbeltværelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der er overvåget parkering på området. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel.

  Se mere
 • First Euroflat Hotel
  Fra483krPr. nat

  First Euroflat Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard charlemagne 50 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige i nærheden af EU-bygningerne, ved Schuman station. Herudover er der 500 m til de nærmeste restauranter og butikker, mens der til byens centrum er 1 km. Til Bruxelles lufthavn er der endvidere blot 12 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 133 rummelige værelser og suiter og er ideelt både for forretningsrejsende og feriegæster. Den personlige service og gæsternes uafbrudte kvalitetsoplevelse på dette etablissement vil gøre deres ophold så fornøjeligt som muligt. I denne standardiseringens tidsalder er dette hotel gået sine egne veje, og gæsterne vil i disse komfortable omgivelser føle det som et andet hjem. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception og check-out service, elevator, en bar og en morgenmadsrestaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at benytte stedets internetadgang og bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der er en overdækket garageplads til bilen.De rummelige værelser tilbyder eget badeværelse med hårtørrer. De er herudover udstyret med telefon, et fjernsyn med integreret internetadgang med hurtig forbindelse og betalings-kanaler, ligesom der tilbydes internetadgang med hurtig kabelforbindelse og et skrivebord. Der er ydermere et tekøkken med minibar/køleskab og mulighed for at lave te og kaffe, mens et spisehjørne kun gør atmosfæren på værelserne endnu mere komfortabel og gemytlig.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Le Chatelain Hotel
  Fra905krPr. nat

  Le Chatelain Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du chatelain 17 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 397 meninger fra rejsendeBaseret på 397 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 50 m fra indkøbsområdet Avenue Louise. Horta Museum ligger omkring 750 m væk og metrostationen Louise kun ca. 1 km væk. Til Bruxelles Hovedbanegård med metrostation er der ca. 2 km og til byens centrum ca. 5 km. Herudover er der til parken Bois de la Cambre og dennes sø omkring 2 km.Dette city-hotel tilbyder en enestående kombination af dybtfølt gæstfrihed, diskretion, personlig service og uovertruffen tryghed. Sammen med den overlegne komfort og førsteklasses teknologi er disse fordele med til at sikre et uforglemmeligt ophold. Det familievenlige boutique-hotel er klimatiseret og tilbyder i alt 107 boligenheder samt en restaurant og en bar. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet tilbyder også konferenceindretninger samt individuelle serviceydelser i forbindelse med forretningsrejser, banketter, arrangementer eller familieophold. Herudover er der trådløs internetadgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice og benytte garagen til bilen.Hotellet byder gæsterne velkommen i elegant indrettede boligenheder, som er udstyret med de mest innovative bekvemmeligheder. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse og badekar såvel som en dobbeltseng, et fjernsyn og internetadgang. Værelserne er desuden udstyret med hårtørrer, telefon, strygejern, strygebræt, safeboks og minibar som standardindretning. I boligenhederne er der tillige mulighed for at lave te og kaffe safeboks samt regulerbare klimaanlæg og regulerbare radiatorer. Endvidere er der også en terrasse i hver boligenhed.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie. Mod betaling tilbydes massageservice, og der ligger en golfbane ca. 5 km væk. Gæsterne kan også slappe af på sandstranden.Hotellet tilbyder en morgenbuffet. Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  96  Hoteller - Brussels
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination