Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  387kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Des Colonies
  Fra525krPr. nat

  Des Coloniesstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des croisades 6-10 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 446 meninger fra rejsendeBaseret på 446 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Bruxelles tæt på Grand Place, mens der til diverse forretninger kun er 300 m og til den nærmeste station, Rogier, er 500 m.Dette hotel blev etableret i 1906 og rummer ud over 97 værelser.Alle værelser er indrettet med en hårtørrer, et fjernsyn, en radio, en minibar og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Progress Hotel
  Fra637krPr. nat

  Progress Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du progres 9 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 219 meninger fra rejsendeBaseret på 219 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Brussels. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 57 gæsteværelser på Progress Hotel . Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2007. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Progress Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Progress Hotel . Dette sted accepterer ikke kæledyr. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Novotel Brussels Centre
  Fra1.011krPr. nat

  Novotel Brussels CentrestarsGreenProgram Icon

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la vierge noire 32 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3036 meninger fra rejsendeBaseret på 3036 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i Brussels. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 40 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Der er i alt 217 gæsteværelser på Novotel Brussels Centre. Dette hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenligt gæsteværelse. Denne kæledyrsvenlige ejendom accepterer kæledyr i alle størrelser. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Denne ejendom følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Alle der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne.

  Se mere
 • Floris Arlequin Grand Place
  Fra667krPr. nat

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la fourche 17-19 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1287 meninger fra rejsendeBaseret på 1287 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ikke kun lige på Bruxelles' hovedmarkedsplads, men også i hjertet af gågaden, som er kendt for sine hundrede af restauranter. Rejsende i tog vil have omkring 5 minutters gang fra hovedbanegården til hotellet. Thalys og Eurostar ankommer på stationen Bruxelles Midi og ligger kun en kort taxatur væk. Omkring 200 meter væk er der forbindelse til det offentlige transportsystem og talrige indkøbsmuligheder.Hotellet råder over en hovedbygning og en sidebygning med i alt 92 værelser, heraf 6 juniorsuiter og 14 suiter. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekslebørs og elevator. Endvidere rummer det klimatiserede hotel en fjernsynsstue, en restaurant, konferenceindretning, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (WLAN ACCESS Point). Morgenmadsrestauranten ligger på 7. etage og kan tilbyde en enestående udsigt over rådhuset og Bruxelles' Grand Place. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er nyrenoveret og komfortable. De er udstyret med eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit/kabel-tv, radio, internetadgang, dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets lækre buffet. Frokost og aftensmad kan tillige vælges som menu.

  Se mere
 • Ramada Brussels Woluwe
  Fra493krPr. nat

  Ramada Brussels Woluwestars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue des pleiades 67 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 484 meninger fra rejsendeBaseret på 484 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en meget bekvem beliggenhed ca. 15 minutter med offentlige transportmidler fra pladsen Grand-Place i Bruxelles' smukke bycentrum. Endvidere er der 10 minutter til NATO's hovedkvarter, EU-kommissionsbygningen og banegården Shumann. Til forretningerne i centrum af Bruxelles er der 3 km fra hotellet, og til forretningerne i Leuven kan man køre på 20 minutter. Den nationale lufthavn Zaventem ligger kun 3 km væk, og fra hotellet vil gæsterne nemt kunne tage på ture til alle de vigtigste europæiske institutioner, ligesom motorvej E40 ligger inden for bekvem rækkevidde.På dette elegante city-hotel tilbydes gæsterne en kombination af moderne omgivelser og personlig service samt alle fordele ved et stilfuldt koncept, som samtidig bevarer et menneskeligt præg. Dette klimatiserede etablissement blev opført i 2011, består af i alt 161 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks, en garderobe, en aviskiosk og en elevator. Der er også en café, en bar og en elegant morgenbuffetrestaurant med 360-graders dagslys. Herudover kan gæsterne benytte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De smagfuldt indrettede, moderne værelser og suiter er alle udstyret med støjisolering og klimaanlæg såvel som satellit-tv, arbejdsbord, safeboks og gratis trådløs internetadgang. Endvidere er eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, telefon og radio en del af standardindretningen standardindretning.Gæsterne har mulighed for at træne fysikken i stedets fitness-studie.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan bestilles a la carte. Derudover kan gæsterne også vælge deres frokost som menu.

  Se mere
 • Hotel Siru
  Fra650krPr. nat

  Hotel Sirustars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des croisades 2 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 442 meninger fra rejsendeBaseret på 442 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Brussels. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet består af 101 værelser. Hotel Siru blev bygget i 1800 og blev fuldstændig renoveret i 2011. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Hotel Siru. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Hotel Siru tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Nh Collection Brussels Centre
  Fra846krPr. nat

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard adolphe max 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1175 meninger fra rejsendeBaseret på 1175 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Bruxelles. Grand Place med det gotiske rådhus ligger blot 5 minutter fra hotellet. Ligeledes i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder såsom de mange forskellige butikker i Nieuwstraat, diverse underholdningsmuligheder såsom restauranter og barer på Vismarkt samt spændende kulturelle tilbud såsom operahuset på Muntplein. Den belgiske hovedstads hovedbanegård ligger omkring 2 km herfra. Byens lufthavn finder man omkring 6 km væk.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 241 værelser, heraf 13 suiter. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception med safeboks og elevator samt en hyggelig bar. Et par minutters gang fra hotellet finder man ydermere en indbydende à la carte restaurant. For forretningsrejsende er der desuden seks seminarrum. Herudover er der også WLAN samt mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet parkeringspladser mod betaling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar og satellit-/kabel-tv med pay-tv funktion. Klimaanlægget bliver styret centralt. Suiterne er rummeligere og har en separat opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets solarium og det moderne indrettede fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan indtages i den nærliggende restaurant.

  Se mere
 • Ibis Brussels Ctr St Catherine
  Fra589krPr. nat

  Ibis Brussels Ctr St CatherinestarsGreenProgram Icon

  Bruxelles by, Brussels , Joseph plateau straat 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2982 meninger fra rejsendeBaseret på 2982 meninger fra rejsende

  Beliggende i hjertet af Bruxelles, er dette hotel ligger inden for en kort afstand af Grand Place og en metrostation (Sainte Catherine).Hotellet tilbyder praktiske og komfortable værelser.Hotellet er beliggende i centrum af Bruxelles, 550 m fra Grand Place og de berømte Manneken Pis, museer, vigtigste shoppingområder og fiskemarkedet, berømt for sine restauranter. Dette 3 stjerner esidóneo for weekendture med familien eller forretning.

  Se mere
 • Le Chatelain Hotel
  Fra887krPr. nat

  Le Chatelain Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du chatelain 17 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 462 meninger fra rejsendeBaseret på 462 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 50 m fra indkøbsområdet Avenue Louise. Horta Museum ligger omkring 750 m væk og metrostationen Louise kun ca. 1 km væk. Til Bruxelles Hovedbanegård med metrostation er der ca. 2 km og til byens centrum ca. 5 km. Herudover er der til parken Bois de la Cambre og dennes sø omkring 2 km.Dette city-hotel tilbyder en enestående kombination af dybtfølt gæstfrihed, diskretion, personlig service og uovertruffen tryghed. Sammen med den overlegne komfort og førsteklasses teknologi er disse fordele med til at sikre et uforglemmeligt ophold. Det familievenlige boutique-hotel er klimatiseret og tilbyder i alt 107 boligenheder samt en restaurant og en bar. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet tilbyder også konferenceindretninger samt individuelle serviceydelser i forbindelse med forretningsrejser, banketter, arrangementer eller familieophold. Herudover er der trådløs internetadgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice og benytte garagen til bilen.Hotellet byder gæsterne velkommen i elegant indrettede boligenheder, som er udstyret med de mest innovative bekvemmeligheder. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse og badekar såvel som en dobbeltseng, et fjernsyn og internetadgang. Værelserne er desuden udstyret med hårtørrer, telefon, strygejern, strygebræt, safeboks og minibar som standardindretning. I boligenhederne er der tillige mulighed for at lave te og kaffe safeboks samt regulerbare klimaanlæg og regulerbare radiatorer. Endvidere er der også en terrasse i hver boligenhed.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie. Mod betaling tilbydes massageservice, og der ligger en golfbane ca. 5 km væk. Gæsterne kan også slappe af på sandstranden.Hotellet tilbyder en morgenbuffet. Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • B Aparthotel Grand Place
  Fra724krPr. nat

  B Aparthotel Grand Placestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des dominicains 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 370 meninger fra rejsendeBaseret på 370 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Brussels. Der er i alt 42 gæsteværelser på B Aparthotel Grand Place. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til B Aparthotel Grand Place.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  129  Hoteller - Brussels
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser