Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  209kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Best Western City Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra678krPr. nat

  Best Western City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Square victoria regina 9 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i centrum af Bruxelles kun ca. 5 minutter fra Nord-banegården og metrostationen Place Rogier. Over for ligger den botaniske have, få minutter væk fra indkøbszonen og ca. 15 minutter væk fra Grand Place. Der er ca. 6 km til lufthavnen.Det familievenlige hotel råder over i alt 49 værelser. I foyeren finder man en reception og en elevator. Hvis man trænger til at få stillet sulten eller slukket tørsten, kan man besøge hotellets bar eller restaurant, ligesom der også er en morgenmadsrestaurant. Endvidere er der offentlig internetadgang med WLAN og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og radio med vækning. Herudover er der minibar/køleskab, elkedel, dobbeltseng samt centralvarme eller individuelt regulerbare radiatorer.Det er muligt at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Floris Arlequin Grand Place
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra530krPr. nat

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la fourche 17-19 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Hotellet ligger ikke kun lige på Bruxelles' hovedmarkedsplads, men også i hjertet af gågaden, som er kendt for sine hundrede af restauranter. Rejsende i tog vil have omkring 5 minutters gang fra hovedbanegården til hotellet. Thalys og Eurostar ankommer på stationen Bruxelles Midi og ligger kun en kort taxatur væk. Omkring 200 meter væk er der forbindelse til det offentlige transportsystem og talrige indkøbsmuligheder.Hotellet råder over en hovedbygning og en sidebygning med i alt 92 værelser, heraf 6 juniorsuiter og 14 suiter. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekslebørs og elevator. Endvidere rummer det klimatiserede hotel en fjernsynsstue, en restaurant, konferenceindretning, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (WLAN ACCESS Point). Morgenmadsrestauranten ligger på 7. etage og kan tilbyde en enestående udsigt over rådhuset og Bruxelles' Grand Place. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er nyrenoveret og komfortable. De er udstyret med eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit/kabel-tv, radio, internetadgang, dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets lækre buffet. Frokost og aftensmad kan tillige vælges som menu.

  Se mere
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra739krPr. nat

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue d'assaut 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Centrally located at the heart of Brussels, this hotel lies close to the commercial district as well as to many of the city's historical sights. Famous Salon Square with its antiques market, world-famous chocolate producers and the famous landmark, the Mannequin Pis, are all just a short walk away, as are the cathedral of St. Michel, the shopping arcades of the Galeries Royales and the Grand Place. Links to the public transport system are to be found 100 m from the hotel and Brussels airport is 12 km away.

  Se mere
 • Husa President Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra734krPr. nat

  Husa President Parkstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard du roi albert ii 44 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Dette prægtige hotel ligger i det splinterny erhvervs- og regeringskvarter i Bruxelles, kun 3 husblokke fra banegården Gare du Nord og ca. 5 minutter i taxa til det berømte Grand Place.Dette city-hotel kan bryste sig af en fornem foyer med marmorgulve og en grøn oase i gårdhaven, lige i hjertet af Bruxelles. Alle de 297 værelser gennemstrømmes af sollys og tilbyder komfortable indretninger. Af faciliteter er der endvidere en restaurant, konferenceindretninger og trådløs internetadgang. Ydermere er der på anmodning mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster kan benytte legepladsen og parkeringsfaciliteterne (mod betaling).Hotellet tilbyder værelser i kategorien standard med nye trægulve, nye træmøbler, fladskærmsfjernsyn og brusebade med regnvejrsfunktion. De rummelige og lyse værelser tilbyder eget badeværelse med hårtørrer og opvarmet håndklædestang. Herudover er værelserne udstyret med telefon, betalings-tv og satellit-/kabel-tv, radio, modem/fax og trådløs internetadgang (mod betaling). Endvidere er der værelser med termoruder og et skrivebord. Herudover tilbyder hotellets renoverede værelser i kategorien Executive og de 14 Juniorsuiter mulighed for at lave te og kaffe, safeboks (med plads til bærbar computer), belysning i sengens hovedgærde, kingsize seng, nye indbydende behageligheder og et skrivebord med ergonomisk korrekt stol.Sportsentusiaster kan træne fysikken i fitness-studiet.Restaurant Le Grill tilbyder en hyggelig, venlig atmosfære og en lækkerbisken for øjet og tallerkenen. I Jardins Saint-Roch kan gæsterne begynde dagen helt perfekt med en stor amerikansk morgenbuffet. Gæsterne kan nyde cocktails, belgisk øl i baren og lette snacks i haven på solrige dage. Frokosten og aftensmaden kan bestilles fra en a la carte-menu.

  Se mere
 • Brussels
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra643krPr. nat

  Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue louise 315 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Dette cityhotel ligger på den berømte Avenue Louise og er omgivet af byens bedste butikker. Der er kun få meter til byens centrum og Bois de la Cambre. Fra denne vigtige gade er der kun ca. 4 km til bymidten og ca. 15 km til lufthavnen.Hotellet rummer 69 værelser fordelt på 9 etager med omfattende gæstfrihed og behagelige omgivelser med familiehotellets behageligheder. Der er 4 enkeltværelser, 29 dobbeltværelser, 20 tresengsværelser samt 16 familieværelser til 5 personer (3 voksne og 2 børn) til rådighed. Til hotellet hører der en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, elevator, et flersproget hotelpersonale, roomservice, friske aviser, ikkerygerværelser, spillelokale, fjernsynsstue, konferenceindretninger, morgenmadsrestaurant og café. Derudover er der internetadgang, fax, vasketøjsservice, centralvarme og en parkeringsplads.Alle rum råder over en magnetisk nøgle, eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, fjernsyn, radio, WIFI fri, skrivebord, telefon, minibar, safeboks (mod betaling), strygejern, strygebræt og øvrige behageligheder.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Thon Hotel Brussels City Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra799krPr. nat

  Thon Hotel Brussels City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue du boulevard 17 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder

  Hotellet ligger i byens centrum ved det nye business-kvarter Espace Nord og det belgiske regeringsområde. Endvidere er der ca. 5 minutters gang til Grote Markt (Grand Place) på de omkringliggende gågader med indkøbscentre (Rue Neuve & City 2). Da hotellet ligger lige ved siden af en metrostation er der bare få stop til Europa Parlamentet og banegården i den nordlige del af byen, hvorfra der afgår toge til Bruxelles' internationale lufthavn (afgang hvert 20. minut) ca. 10 km fra hotellet.Cityhotellet åbnede i år 2000 og rummer i alt 454 værelser. Der er tale om en hyggelig bygning i norsk stil med høj kvalitet og komforten helt i top. Et af hotellets unikke kendetegn er dets fitness-studie og sauna med panoramaudsigt fra 29. etage. Ligeledes er der på den øverste etage et mødelokale, Skeikampen, med en misundelsesværdig udsigt.På badeværelset er der hårtørrer og andet udstyr. Herudover er der specialværelser med trægulve til allergikere samt handicapvenlige værelser. Børn op til 6 år er velkomne til at bo på forældrenes værelse uden ekstra betaling. Alle værelser er udstyret med buksepresse, elkedel, minibar, fjernsyn med husets film, telefon med voice mail og modemforbindelse.

  Se mere
 • Pantone Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra625krPr. nat

  Pantone Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Place loix 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Brussels . Hotel blev bygget i 2010. Hotel blev moderniseret i 2010. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen består af 61 dobbeltværelser. Hotel ligger midt i byen.

  Se mere
 • First Euroflat Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.029krPr. nat

  First Euroflat Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard charlemagne 50 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotellet ligger lige i nærheden af EU-bygningerne, ved Schuman station. Herudover er der 500 m til de nærmeste restauranter og butikker, mens der til byens centrum er 1 km. Til Bruxelles lufthavn er der endvidere blot 12 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 133 rummelige værelser og suiter og er ideelt både for forretningsrejsende og feriegæster. Den personlige service og gæsternes uafbrudte kvalitetsoplevelse på dette etablissement vil gøre deres ophold så fornøjeligt som muligt. I denne standardiseringens tidsalder er dette hotel gået sine egne veje, og gæsterne vil i disse komfortable omgivelser føle det som et andet hjem. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception og check-out service, elevator, en bar og en morgenmadsrestaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at benytte stedets internetadgang og bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der er en overdækket garageplads til bilen.De rummelige værelser tilbyder eget badeværelse med hårtørrer. De er herudover udstyret med telefon, et fjernsyn med integreret internetadgang med hurtig forbindelse og betalings-kanaler, ligesom der tilbydes internetadgang med hurtig kabelforbindelse og et skrivebord. Der er ydermere et tekøkken med minibar/køleskab og mulighed for at lave te og kaffe, mens et spisehjørne kun gør atmosfæren på værelserne endnu mere komfortabel og gemytlig.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Thon Hotel EU
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.605krPr. nat

  Thon Hotel EUstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la loi 71/77 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette hotel har en bekvem beliggenhed i EU-kvarteret. Der er kun 140 m til Maelbeek metrostation. Herudover ligger hotellet ca. 10 minutters gang fra Europa-parlamentet og Rådet for Den Europæiske Union. Fra hotellet er der endvidere ca. 400 m til banegården Bruxelles-Schuman.Dette moderne city-hotel rummer 231 værelser og en indretning med lyse farver og tilbyder gratis trådløs internetadgang. Som bekvemmelighed for gæsterne er der også en restaurant i brasseriestil med en intim terrasse.På værelserne er der eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer og andre behageligheder såsom telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe. Af yderligere standardindretninger i boligenhederne er der en dobbelt- eller kingsize seng, safeboks samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.Ønsker gæsterne at holde sig i form, kan de benytte hotellets fitness-studie.Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen på hotellet.

  Se mere
 • St Nicolas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra697krPr. nat

  St Nicolasstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue march aux poulets 32 - Kort
   

  Beliggende i Brussels , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Der er i alt 65 værelser på stedet. Ejendommen består af 13 enkeltværelser og 42 dobbeltværelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Etablissementet har kørestolsadgang. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  108  Hoteller - Brussels
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination