Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  254kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Ramada Brussels
  Fra461krPr. nat

  Ramada Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue des pleiades 67-69 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 274 meninger fra rejsendeBaseret på 274 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en meget bekvem beliggenhed ca. 15 minutter med offentlige transportmidler fra pladsen Grand-Place i Bruxelles' smukke bycentrum. Endvidere er der 10 minutter til NATO's hovedkvarter, EU-kommissionsbygningen og banegården Shumann. Til forretningerne i centrum af Bruxelles er der 3 km fra hotellet, og til forretningerne i Leuven kan man køre på 20 minutter. Den nationale lufthavn Zaventem ligger kun 3 km væk, og fra hotellet vil gæsterne nemt kunne tage på ture til alle de vigtigste europæiske institutioner, ligesom motorvej E40 ligger inden for bekvem rækkevidde.På dette elegante city-hotel tilbydes gæsterne en kombination af moderne omgivelser og personlig service samt alle fordele ved et stilfuldt koncept, som samtidig bevarer et menneskeligt præg. Dette klimatiserede etablissement blev opført i 2011, består af i alt 161 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks, en garderobe, en aviskiosk og en elevator. Der er også en café, en bar og en elegant morgenbuffetrestaurant med 360-graders dagslys. Herudover kan gæsterne benytte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De smagfuldt indrettede, moderne værelser og suiter er alle udstyret med støjisolering og klimaanlæg såvel som satellit-tv, arbejdsbord, safeboks og gratis trådløs internetadgang. Endvidere er eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, telefon og radio en del af standardindretningen standardindretning.Gæsterne har mulighed for at træne fysikken i stedets fitness-studie.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan bestilles a la carte. Derudover kan gæsterne også vælge deres frokost som menu.

  Se mere
 • Silken Berlaymont
  Fra746krPr. nat

  Silken Berlaymontstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard charlemagne 11-19 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 663 meninger fra rejsendeBaseret på 663 meninger fra rejsende

  Det moderne og smarte hotel ligger i hjertet af det europæiske kvarter i Bruxelles. Fra hotellet kommer gæsterne nemt og direkte til byens centrum. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 150 m væk. Endvidere ligger Grand Place og den berømte indkøbsgade Avenue Louise 4 metrostationer fra hotellet.Hotellet er en enestående kombination af kunst, kultur og komfort. Det råder over 7 etager med i alt 212 værelser, heraf 2 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs samt elevatorer. På hotellet finder man forretninger, Jacqmotte Coffeehouse og baren The News samt Restaurant L' Objectif. Derudover har hotellet også konferencerum samt internetadgang. Gæsterne kan bestille roomservice 24 timer i døgnet, ligesom der også er mulighed for at vaske tøj. Endelig råder hotellet over parkeringsplads og garage til biler (mod betaling).De luksuriøst indrettede værelser råder over badeværelse/toilet, internetadgang med høj hastighed og WLAN, minibar, elkedel, buksepresse og elektronisk safeboks (mod betaling).Hotellet råder over et wellness-område med whirlpool, sauna, solarium og dampbad, ligesom der er mulighed for at få massage. Gæsterne kan dyrke motion i fitness-studiet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • NH Brussels Stephanie
  Fra539krPr. nat

  NH Brussels Stephaniestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue jean stas 32 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 851 meninger fra rejsendeBaseret på 851 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i en rolig gade ikke langt fra den berømte Avenue Louise, det europæiske parlament og City Business Center. Med offentlig transport kommer man nemt og bekvemt til og fra hotellet. Således er der blot 500 m til det nærmeste stoppested. Hovedbanegården Midi ligger desuden omkring 10 minutters gang fra hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2000 og råder på sine 6 etager over i alt 68 værelser. Herudover er der en indbydende foyer med en smuk reception. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en elegant restaurant med ikke-ryger-afdeling.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse. Til faciliteterne hører endvidere hårtørrer, telefon og minibar/køleskab.

  Se mere
 • Eurostars Montgomery
  Fra837krPr. nat

  Eurostars Montgomerystars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue de tervueren 134 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 247 meninger fra rejsendeBaseret på 247 meninger fra rejsende

  Luksushotellet er beliggende i centrum af Bruxelles i nærheden af Parc du Cinquantenaire, hvor man finder et væld af diverse museer og udstillinger. Den nærmeste banegård hedder Montgomery.Det moderne og komfortable hotel råder over 7 etager med i alt 61 værelser. Bygningen rummer en foyer med reception, en hyggelig bar og en restaurant med ikke-rygerområde. Hotellet har tilmed hele fem konferencerum.De elegant indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, minibar/køleskab, fri WIFI og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i saunaen eller dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Van Belle
  Fra321krPr. nat

  Van Bellestars

  Bruxelles by, Brussels , Chaussee de mons 39-43 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 56 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 669 meninger fra rejsendeBaseret på 669 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den belgiske hovedstad Bruxelles mellem bymidten og Gare du Midi. En gratis shuttlebus kører gæsterne til de vigtigste seværdigheder som f.eks. den meget smukke Grand Palace med det gotiske rådhus og Saint Michel katedralen, som man også finder i nærheden. Også den 60 cm høje Manneken Pis-statue, som står i den gamle bydel, er populær blandt turister. Af yderligere seværdigheder kan nævnes triumfbuen i Park Cinquantenaire og art-deco basilikaen Sacre-Coeur. Kun ca. 200 m fra hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler, således gæsterne nemt og bekvemt kan udforske byen.Det dejlige hotel hører til i middelklassen og har på sine 5 etager i alt 124 værelser. Herudover er der en storslået foyer. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en fortræffelig gourmetrestaurant, som serverer lækre retter. Endvidere har hotellet en overvåget parkeringsplads lige ved siden af hotelbygningen.De charmerende og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).orgenmaden kan sammensættes fra hotellets store buffet. De varme måltider kan desuden indtages i restauranten.

  Se mere
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Fra622krPr. nat

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue d'assaut 15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1216 meninger fra rejsendeBaseret på 1216 meninger fra rejsende

  Centrally located at the heart of Brussels, this hotel lies close to the commercial district as well as to many of the city's historical sights. Famous Salon Square with its antiques market, world-famous chocolate producers and the famous landmark, the Mannequin Pis, are all just a short walk away, as are the cathedral of St. Michel, the shopping arcades of the Galeries Royales and the Grand Place. Links to the public transport system are to be found 100 m from the hotel and Brussels airport is 12 km away.

  Se mere
 • NH Brussels du Grand Sablon
  Fra641krPr. nat

  NH Brussels du Grand Sablonstars

  Bruxelles by, Brussels , Bodenbroek 2/4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1155 meninger fra rejsendeBaseret på 1155 meninger fra rejsende

  It is located between the Royal Palace and the instrumental museum. The hotel is 5 min walking distance from the Grand Place, Brussels most famous square. The main railway station is located some 800 m from the hotel. Providing a regular 20 min journey time to Brussels international airport at Zaventem. The Sablon district provides year round ambience, thanks to the numerous antique shops and art galleries that are located there.

  Se mere
 • Exe Grand Place
  Fra541krPr. nat

  Exe Grand Placestars

  Bruxelles by, Brussels , Bld. anspach 159-163 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 495 meninger fra rejsendeBaseret på 495 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på en hovedgade i Bruxelles centrum, hvor man finder et væld af tilbud til turister. I de umiddelbare omgivelser ligger der forskellige butikker, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev bygget i 1990. Dets hovedbygning er på seks etager og råder over i alt 54 værelser, heraf 6 enkelt- og 48 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører endvidere en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. Hertil kommer en lobbybar. Herudover råder hotellet også over en internetterminal. En tøjvask og supplere de tjenester, der tilbydes af hotellet.De tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, Wi-fi, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks.

  Se mere
 • Hotel Belmont
  Fra691krPr. nat

  Hotel Belmontstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulvard d'anvers 10 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 114 meninger fra rejsendeBaseret på 114 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Brussels . Hotel undergik en renovering i 2007. Der er i alt 31 værelser på stedet. Ejendommen består af 10 enkeltværelser og 7 treværelses rum. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde.

  Se mere
 • Thon Hotel EU
  Fra780krPr. nat

  Thon Hotel EUstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la loi 71/77 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1059 meninger fra rejsendeBaseret på 1059 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en bekvem beliggenhed i EU-kvarteret. Der er kun 140 m til Maelbeek metrostation. Herudover ligger hotellet ca. 10 minutters gang fra Europa-parlamentet og Rådet for Den Europæiske Union. Fra hotellet er der endvidere ca. 400 m til banegården Bruxelles-Schuman.Dette moderne city-hotel rummer 231 værelser og en indretning med lyse farver og tilbyder gratis trådløs internetadgang. Som bekvemmelighed for gæsterne er der også en restaurant i brasseriestil med en intim terrasse.På værelserne er der eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer og andre behageligheder såsom telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe. Af yderligere standardindretninger i boligenhederne er der en dobbelt- eller kingsize seng, safeboks samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.Ønsker gæsterne at holde sig i form, kan de benytte hotellets fitness-studie.Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen på hotellet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  107  Hoteller - Brussels
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination