Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  313kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Hôtel Métropole
  Fra833krPr. nat

  Hôtel Métropolestars

  Bruxelles by, Brussels , Place de brouckere 31 31 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2528 meninger fra rejsendeBaseret på 2528 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ældste hotel i Bruxelles. Det ligger kun ca. 10 minutters gang fra Grand Place. Der er desuden kun få skridt fra hotellet til diverse seværdigheder samt et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ca. 50 m væk ligger der endvidere et stoppested.Luksushotellet er bygget i 1895 i jugendstil og råder over 5 etager med i alt 262 værelser. Bygningen rummer desuden en fremragende restaurant og en pragtfuld bar. I nærheden af hotellet ligger der et offentligt parkeringshus.De individuelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Herudover er der et fitness-studie.

  Se mere
 • Hilton Brussels City
  Fra774krPr. nat

  Hilton Brussels CitystarsGreenProgram Icon

  Bruxelles by, Brussels , Place rogier 20 (st.josse ten noode) 20 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2205 meninger fra rejsendeBaseret på 2205 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en perfekt beliggenhed i byen Bruxelles ved siden af metrostationen Rogier. I omgivelserne finder man et forretnings- og forvaltningskvarter.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i saunaen eller dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Amigo
  Fra2.281krPr. nat

  Amigostars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de l'amigo 1 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2234 meninger fra rejsendeBaseret på 2234 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger ved siden af Grand Place i hjertet af Bruxelles. Lige i nærheden finder man forskellige restauranter, barer og indkøbsmuligheder samt diverse seværdigheder. Der afgår endvidere offentlige transportmidler blot 200 m væk.Byhotellet er opført i en typisk flamsk byggestil i 1957 og råder over 6 etager med i alt 184 værelser, heraf 11 suiter. Det luksuriøse hotel har endvidere en foyer med en døgnåben reception, en bar og en fortræffelig restaurant kaldet Le Verlaine. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen (mod betaling).De fremragende og elegante værelser er indrettet med badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool, sauna og solarium, ligesom der også tilbydes massage.

  Se mere
 • Van Belle
  Fra362krPr. nat

  Van Bellestars

  Bruxelles by, Brussels , Chaussee de mons 39-43 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 59 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 806 meninger fra rejsendeBaseret på 806 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den belgiske hovedstad Bruxelles mellem bymidten og Gare du Midi. En gratis shuttlebus kører gæsterne til de vigtigste seværdigheder som f.eks. den meget smukke Grand Palace med det gotiske rådhus og Saint Michel katedralen, som man også finder i nærheden. Også den 60 cm høje Manneken Pis-statue, som står i den gamle bydel, er populær blandt turister. Af yderligere seværdigheder kan nævnes triumfbuen i Park Cinquantenaire og art-deco basilikaen Sacre-Coeur. Kun ca. 200 m fra hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler, således gæsterne nemt og bekvemt kan udforske byen.Det dejlige hotel hører til i middelklassen og har på sine 5 etager i alt 124 værelser. Herudover er der en storslået foyer. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en fortræffelig gourmetrestaurant, som serverer lækre retter. Endvidere har hotellet en overvåget parkeringsplads lige ved siden af hotelbygningen.De charmerende og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).orgenmaden kan sammensættes fra hotellets store buffet. De varme måltider kan desuden indtages i restauranten.

  Se mere
 • Warwick Brussels
  Fra1.009krPr. nat

  Warwick Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue duquesnoy 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2426 meninger fra rejsendeBaseret på 2426 meninger fra rejsende

  Elegant and sophisticated, the hotel is located directly on Grand Place, ideally located, within walking distance of the congress centre, the main railway station, Sablon Square, the EEC, shopping centres and the business district. The hotel is the ideal combination of work, recuperation and relaxation.

  Se mere
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Fra773krPr. nat

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue d'assaut 15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1613 meninger fra rejsendeBaseret på 1613 meninger fra rejsende

  Centrally located at the heart of Brussels, this hotel lies close to the commercial district as well as to many of the city's historical sights. Famous Salon Square with its antiques market, world-famous chocolate producers and the famous landmark, the Mannequin Pis, are all just a short walk away, as are the cathedral of St. Michel, the shopping arcades of the Galeries Royales and the Grand Place. Links to the public transport system are to be found 100 m from the hotel and Brussels airport is 12 km away.

  Se mere
 • NH Brussels City Centre
  Fra629krPr. nat

  NH Brussels City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Chausee de charleroi 17 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1295 meninger fra rejsendeBaseret på 1295 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af byen tæt på diverse elegante indkøbskvarterer. Lige i nærheden finder man endvidere et væld af kulturelle seværdigheder såsom Grand Place og antikmarkedet. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden.Det komfortable byhotel er på 8 etager og har i alt 246 værelser. Til faciliteterne hører endvidere en hyggelig bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon (mod betaling), minibar (mod betaling) og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • NH Brussels Stephanie
  Fra694krPr. nat

  NH Brussels Stephaniestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue jean stas 32 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1014 meninger fra rejsendeBaseret på 1014 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i en rolig gade ikke langt fra den berømte Avenue Louise, det europæiske parlament og City Business Center. Med offentlig transport kommer man nemt og bekvemt til og fra hotellet. Således er der blot 500 m til det nærmeste stoppested. Hovedbanegården Midi ligger desuden omkring 10 minutters gang fra hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2000 og råder på sine 6 etager over i alt 68 værelser. Herudover er der en indbydende foyer med en smuk reception. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en elegant restaurant med ikke-ryger-afdeling.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse. Til faciliteterne hører endvidere hårtørrer, telefon og minibar/køleskab.

  Se mere
 • Steigenberger Wiltcher’s
  Fra1.332krPr. nat

  Steigenberger Wiltcher’sstars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue louise 71 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1332 meninger fra rejsendeBaseret på 1332 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den berømte Avenue Louise, som der en kendt indkøbs- og forretningsgade i Bruxelles. Der er kun få minutters gang til hovedbanegården samt diverse turistattraktioner og et væld af indkøbsmuligheder. Det tager heller ikke lang tid at komme ud til lufthavnen med enten taxi eller offentlige transportmidler (ca. 500 m).Det 6-etagers luksushotel er et af de bedste i byen og udmærker sig ved den fremragende service, den traditionelle elegance og den individuelle atmosfære. Det har i alt 269 værelser, heraf 39 suiter. Bygningen rummer desuden en hyggelig lobbylounge, en salon, en bar, to restauranter kaldet Loui og Café Wiltcher's med såvel euro-asiatisk som internationalt køkken samt talrige lokaler til fester og konferencer som f.eks. den store balsal. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling).De tiltalende og moderne værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Deluxe-værelserne (ca. 42 m2) er udstyret med badeværelse og brusekabine samt badekåber og satellit-/kabel-tv. De elegante superior-værelser (ca. 42 m2) ligger ud til den rolige gårdhave og har egen altan. De stilfulde juniorsuiter (ca. 65 m2) råder over separat stue/soveværelse i to niveauer.od betaling kan man benytte hotellets eksklusive health club på tre etager, hvor der er indendørs pool, fitness-studie, dampbad og sauna samt kosmetikstudie, skønhedssalon og dansestudie. Endvidere er der mulighed for at få massage.

  Se mere
 • Scandic Grand Place Brussels
  Fra641krPr. nat

  Scandic Grand Place Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue d'arenberg 18 - Kort
  1,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 960 meninger fra rejsendeBaseret på 960 meninger fra rejsende

  Behind a historical façade a newly constructed hotel, with lobby in atrium style, was built. The hotel is ideally located in the historical center of Brussels next to the famous Grand'Place and shopping gallery St. Hubert. The central station, with its direct link to Zaventem airport, is at short walking distance. The underground to the Heizel or the European Union area leaves from the central station as well as the high speed train that brings you to London or Paris in less than three hours.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  165  Hoteller - Brussels
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination