Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  234kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Thon Hotel Brussels City Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra651krPr. nat

  Thon Hotel Brussels City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue du boulevard 17 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder

  Hotellet ligger i byens centrum ved det nye business-kvarter Espace Nord og det belgiske regeringsområde. Endvidere er der ca. 5 minutters gang til Grote Markt (Grand Place) på de omkringliggende gågader med indkøbscentre (Rue Neuve & City 2). Da hotellet ligger lige ved siden af en metrostation er der bare få stop til Europa Parlamentet og banegården i den nordlige del af byen, hvorfra der afgår toge til Bruxelles' internationale lufthavn (afgang hvert 20. minut) ca. 10 km fra hotellet.Cityhotellet åbnede i år 2000 og rummer i alt 454 værelser. Der er tale om en hyggelig bygning i norsk stil med høj kvalitet og komforten helt i top. Et af hotellets unikke kendetegn er dets fitness-studie og sauna med panoramaudsigt fra 29. etage. Ligeledes er der på den øverste etage et mødelokale, Skeikampen, med en misundelsesværdig udsigt.På badeværelset er der hårtørrer og andet udstyr. Herudover er der specialværelser med trægulve til allergikere samt handicapvenlige værelser. Børn op til 6 år er velkomne til at bo på forældrenes værelse uden ekstra betaling. Alle værelser er udstyret med buksepresse, elkedel, minibar, fjernsyn med husets film, telefon med voice mail og modemforbindelse.

  Se mere
 • Bloom
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra541krPr. nat

  Bloomstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue royale 250 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette hotel ligger i gaden Rue Royale midt i Bruxelles ved siden af den indre ringvej omkring byen og tæt på den smukke Botaniske Have (le Jardin botanique). Fra dette hotel i det centrale Bruxelles er der kun 20 m til den nærmeste metrostation samt forbindelser til sporvogn og bus ved Botanique. Gæsterne vil finde forretninger og restauranter 500 m fra hotellet, ligesom der er 1,1 km til det Kongelige Palads (Palais Royal) samt 1,2 km til det Kongelige Kunstmuseum (Musées royaux des Beaux-Arts). Den nærmeste banegård er Gare du Nord, som ligeledes ligger 500 m væk, mens der er 12 km til Bruxelles lufthavn.Dette førsteklasses hotel på 8 etager rummer i alt 305 værelser og blev renoveret i 2008. Det egner sig perfekt til både forretningsrejsende og feriegæster og tilbyder 296 dobbeltværelser, 5 junior-suiter samt 4 suiter. Til faciliteterne i denne klimatiserede bygning hører en elegant foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en garderobe og elevator. Ydermere tilbydes en bar, en fremragende restaurant med ikke-ryger-område, konferenceindretninger samt WLAN/internetadgang. Herudover har gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der er parkeringsplads til gæster i bil (mod betaling).Alle værelser tilbyder store vinduer, en meget behagelig siddeplads med fodskammel, en stor og rummelig arbejdsplads samt en ergonomisk kontorstol. Gæsterne tilbydes en gratis WiFi/forbindelse (i hele bygningen), en Senseo-maskine til at lave te og kaffe, et fjernsyn med extra-widescreen og mulighed for at høre musik samt et køleskab, hvor gæsterne kan opbevare chokoladen og øllen, som de vil have med hjem fra deres ophold i Bruxelles. Ydermere tilbydes eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer, en telefon, en radio, centralt regulerbart klimaanlæg og radiator samt en safeboks som standardindretninger på alle værelser.orgenmaden tilbydes som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra822krPr. nat

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue d'assaut 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Centrally located at the heart of Brussels, this hotel lies close to the commercial district as well as to many of the city's historical sights. Famous Salon Square with its antiques market, world-famous chocolate producers and the famous landmark, the Mannequin Pis, are all just a short walk away, as are the cathedral of St. Michel, the shopping arcades of the Galeries Royales and the Grand Place. Links to the public transport system are to be found 100 m from the hotel and Brussels airport is 12 km away.

  Se mere
 • NH Brussels City Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra526krPr. nat

  NH Brussels City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Chausee de charleroi 17 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af byen tæt på diverse elegante indkøbskvarterer. Lige i nærheden finder man endvidere et væld af kulturelle seværdigheder såsom Grand Place og antikmarkedet. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden.Det komfortable byhotel er på 8 etager og har i alt 246 værelser. Til faciliteterne hører endvidere en hyggelig bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon (mod betaling), minibar (mod betaling) og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Silken Berlaymont
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra774krPr. nat

  Silken Berlaymontstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard charlemagne 11-19 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Det moderne og smarte hotel ligger i hjertet af det europæiske kvarter i Bruxelles. Fra hotellet kommer gæsterne nemt og direkte til byens centrum. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 150 m væk. Endvidere ligger Grand Place og den berømte indkøbsgade Avenue Louise 4 metrostationer fra hotellet.Hotellet er en enestående kombination af kunst, kultur og komfort. Det råder over 7 etager med i alt 212 værelser, heraf 2 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs samt elevatorer. På hotellet finder man forretninger, Jacqmotte Coffeehouse og baren The News samt Restaurant L' Objectif. Derudover har hotellet også konferencerum samt internetadgang. Gæsterne kan bestille roomservice 24 timer i døgnet, ligesom der også er mulighed for at vaske tøj. Endelig råder hotellet over parkeringsplads og garage til biler (mod betaling).De luksuriøst indrettede værelser råder over badeværelse/toilet, internetadgang med høj hastighed og WLAN, minibar, elkedel, buksepresse og elektronisk safeboks (mod betaling).Hotellet råder over et wellness-område med whirlpool, sauna, solarium og dampbad, ligesom der er mulighed for at få massage. Gæsterne kan dyrke motion i fitness-studiet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Stanhope
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra918krPr. nat

  Stanhopestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue du commerce 9 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Luksushotellet ligger midt mellem det kongelige palads og det Europæiske Parlament. På få minutters gang kommer man desuden til den historiske Grand Place og til Grand og Petit Sablon. Avenue Louise med de mange fornemme butikker og forretninger ligger ligeledes i nærheden. Herudover er der også en forbindelse med offentlig transport ca. 100 m herfra.Luksushotellet har i alt 108 elegante værelser. Gæsterne tilbydes desuden en bar og flere fremragende konferencerum. Der er endvidere mulighed for at bestille roomservice mod betaling(døgnet rundt) og vaskeservice mod betaling, ligesom der også er en skopudsningsservice på hotellet. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringskælder mod betaling. Hvis det ønskes kan man også lade hotelpersonalet parkere bilen.De stilfuldt indrettede værelser og suiter har alle et marmorbadeværelse og guldvandhaner samt brusekabine, buksepresse, hårtørrer, 3 telefoner, tv med videoudlejning, internetadgang mod betaling, minibar/køleskab, regulerbart klimaanlæg og safeboks (mod betaling). I de rummelige deluxe-værelser finder man desuden en hyggelig sofagruppe. Enkelte værelser er specielt indrettet f.eks. med møbler fra Viscount Linley eller med meget smukke malerier. Man kan også bestille handicapvenlige værelser og faciliteter.I hotellets fitness-klub er der desuden en sauna, en solterrasse, et solarium og et fitness-studie.

  Se mere
 • Floris Ustel Midi
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra405krPr. nat

  Floris Ustel Midistars

  Bruxelles by, Brussels , Square de l'aviation 6-8 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotellet ligger tæt på centrum af Bruxelles, tæt på Grand-Place. Den nærmeste station hedder Lemonier og ligger kun 500 m væk. Til busstationen er der 400 metres, mens der til indkøbsmuligheder er 1,5 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 1900 og rummer i alt 114 værelser. Herudover er der en foyer, en safeboks, elevator samt mulighed for at bestille roomservice.Værelserne er udstyret med hårtørrer, fjernsyn, radio, minibar og regulerbart klimaanlæg.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool og sauna.

  Se mere
 • Marivaux Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra722krPr. nat

  Marivaux Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard adolphe max 98 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Bruselas . Hotel blev bygget i 1921. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Der er i alt 96 værelser på stedet. Ejendommen består af 95 dobbeltværelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • 9 HOTEL CENTRAL
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra781krPr. nat

  9 HOTEL CENTRALstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue des colonies 10 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Within walking distance of the train station and just a short drive from the airport. In addition, Brussel's shopping and business districts, entertainment spots and restaurants are all within easy reach. This hotel is within walking distance of the train station and just a short drive from the airport. In addition, Brussel's shopping and business districts, entertainment spots and restaurants are all within easy reach.

  Se mere
 • Exe Sablon
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra629krPr. nat

  Exe Sablonstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue de la paille 2-8 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  It is located in the heart of Brussels, next to the central train station, close to the Grand Place and 10 km from Brussels International Airport.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  103  Hoteller - Brussels
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination