Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  239kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra844krPr. nat

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bruxelles by, Brussels , Rue d'assaut 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Centrally located at the heart of Brussels, this hotel lies close to the commercial district as well as to many of the city's historical sights. Famous Salon Square with its antiques market, world-famous chocolate producers and the famous landmark, the Mannequin Pis, are all just a short walk away, as are the cathedral of St. Michel, the shopping arcades of the Galeries Royales and the Grand Place. Links to the public transport system are to be found 100 m from the hotel and Brussels airport is 12 km away.

  Se mere
 • NH Brussels City Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra781krPr. nat

  NH Brussels City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Chausee de charleroi 17 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af byen tæt på diverse elegante indkøbskvarterer. Lige i nærheden finder man endvidere et væld af kulturelle seværdigheder såsom Grand Place og antikmarkedet. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden.Det komfortable byhotel er på 8 etager og har i alt 246 værelser. Til faciliteterne hører endvidere en hyggelig bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon (mod betaling), minibar (mod betaling) og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Ramada Brussels
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra803krPr. nat

  Ramada Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue des pleiades 67-69 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette hotel har en meget bekvem beliggenhed ca. 15 minutter med offentlige transportmidler fra pladsen Grand-Place i Bruxelles' smukke bycentrum. Endvidere er der 10 minutter til NATO's hovedkvarter, EU-kommissionsbygningen og banegården Shumann. Til forretningerne i centrum af Bruxelles er der 3 km fra hotellet, og til forretningerne i Leuven kan man køre på 20 minutter. Den nationale lufthavn Zaventem ligger kun 3 km væk, og fra hotellet vil gæsterne nemt kunne tage på ture til alle de vigtigste europæiske institutioner, ligesom motorvej E40 ligger inden for bekvem rækkevidde.På dette elegante city-hotel tilbydes gæsterne en kombination af moderne omgivelser og personlig service samt alle fordele ved et stilfuldt koncept, som samtidig bevarer et menneskeligt præg. Dette klimatiserede etablissement blev opført i 2011, består af i alt 161 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks, en garderobe, en aviskiosk og en elevator. Der er også en café, en bar og en elegant morgenbuffetrestaurant med 360-graders dagslys. Herudover kan gæsterne benytte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De smagfuldt indrettede, moderne værelser og suiter er alle udstyret med støjisolering og klimaanlæg såvel som satellit-tv, arbejdsbord, safeboks og gratis trådløs internetadgang. Endvidere er eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, telefon og radio en del af standardindretningen standardindretning.Gæsterne har mulighed for at træne fysikken i stedets fitness-studie.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan bestilles a la carte. Derudover kan gæsterne også vælge deres frokost som menu.

  Se mere
 • Best Western City Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra602krPr. nat

  Best Western City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Square victoria regina 9 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i centrum af Bruxelles kun ca. 5 minutter fra Nord-banegården og metrostationen Place Rogier. Over for ligger den botaniske have, få minutter væk fra indkøbszonen og ca. 15 minutter væk fra Grand Place. Der er ca. 6 km til lufthavnen.Det familievenlige hotel råder over i alt 49 værelser. I foyeren finder man en reception og en elevator. Hvis man trænger til at få stillet sulten eller slukket tørsten, kan man besøge hotellets bar eller restaurant, ligesom der også er en morgenmadsrestaurant. Endvidere er der offentlig internetadgang med WLAN og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og radio med vækning. Herudover er der minibar/køleskab, elkedel, dobbeltseng samt centralvarme eller individuelt regulerbare radiatorer.Det er muligt at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Brussels du Grand Sablon
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.180krPr. nat

  NH Brussels du Grand Sablonstars

  Bruxelles by, Brussels , Bodenbroek 2/4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  It is located between the Royal Palace and the instrumental museum. The hotel is 5 min walking distance from the Grand Place, Brussels most famous square. The main railway station is located some 800 m from the hotel. Providing a regular 20 min journey time to Brussels international airport at Zaventem. The Sablon district provides year round ambience, thanks to the numerous antique shops and art galleries that are located there.

  Se mere
 • NH Brussels Stephanie
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.180krPr. nat

  NH Brussels Stephaniestars

  Bruxelles by, Brussels , Rue jean stas 32 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Det komfortable hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i en rolig gade ikke langt fra den berømte Avenue Louise, det europæiske parlament og City Business Center. Med offentlig transport kommer man nemt og bekvemt til og fra hotellet. Således er der blot 500 m til det nærmeste stoppested. Hovedbanegården Midi ligger desuden omkring 10 minutters gang fra hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2000 og råder på sine 6 etager over i alt 68 værelser. Herudover er der en indbydende foyer med en smuk reception. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en elegant restaurant med ikke-ryger-afdeling.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse. Til faciliteterne hører endvidere hårtørrer, telefon og minibar/køleskab.

  Se mere
 • NH Atlanta Brussels
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra834krPr. nat

  NH Atlanta Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard adolphe max 7 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Hotellet ligger i centrum af Bruxelles. Grand Place med det gotiske rådhus ligger blot 5 minutter fra hotellet. Ligeledes i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder såsom de mange forskellige butikker i Nieuwstraat, diverse underholdningsmuligheder såsom restauranter og barer på Vismarkt samt spændende kulturelle tilbud såsom operahuset på Muntplein. Den belgiske hovedstads hovedbanegård ligger omkring 2 km herfra. Byens lufthavn finder man omkring 6 km væk.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 241 værelser, heraf 13 suiter. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception med safeboks og elevator samt en hyggelig bar. Et par minutters gang fra hotellet finder man ydermere en indbydende à la carte restaurant. For forretningsrejsende er der desuden seks seminarrum. Herudover er der også WLAN samt mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet parkeringspladser mod betaling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar og satellit-/kabel-tv med pay-tv funktion. Klimaanlægget bliver styret centralt. Suiterne er rummeligere og har en separat opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets solarium og det moderne indrettede fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan indtages i den nærliggende restaurant.

  Se mere
 • Steigenberger Grandhotel Brussels
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.188krPr. nat

  Steigenberger Grandhotel Brusselsstars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue louise 71 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotellet ligger på den berømte Avenue Louise, som der en kendt indkøbs- og forretningsgade i Bruxelles. Der er kun få minutters gang til hovedbanegården samt diverse turistattraktioner og et væld af indkøbsmuligheder. Det tager heller ikke lang tid at komme ud til lufthavnen med enten taxi eller offentlige transportmidler (ca. 500 m).Det 6-etagers luksushotel er et af de bedste i byen og udmærker sig ved den fremragende service, den traditionelle elegance og den individuelle atmosfære. Det har i alt 269 værelser, heraf 39 suiter. Bygningen rummer desuden en hyggelig lobbylounge, en salon, en bar, to restauranter kaldet Loui og Café Wiltcher's med såvel euro-asiatisk som internationalt køkken samt talrige lokaler til fester og konferencer som f.eks. den store balsal. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling).De tiltalende og moderne værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Deluxe-værelserne (ca. 42 m2) er udstyret med badeværelse og brusekabine samt badekåber og satellit-/kabel-tv. De elegante superior-værelser (ca. 42 m2) ligger ud til den rolige gårdhave og har egen altan. De stilfulde juniorsuiter (ca. 65 m2) råder over separat stue/soveværelse i to niveauer.od betaling kan man benytte hotellets eksklusive health club på tre etager, hvor der er indendørs pool, fitness-studie, dampbad og sauna samt kosmetikstudie, skønhedssalon og dansestudie. Endvidere er der mulighed for at få massage.

  Se mere
 • Thon Hotel Brussels City Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra747krPr. nat

  Thon Hotel Brussels City Centrestars

  Bruxelles by, Brussels , Avenue du boulevard 17 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 56 Muligheder

  Hotellet ligger i byens centrum ved det nye business-kvarter Espace Nord og det belgiske regeringsområde. Endvidere er der ca. 5 minutters gang til Grote Markt (Grand Place) på de omkringliggende gågader med indkøbscentre (Rue Neuve & City 2). Da hotellet ligger lige ved siden af en metrostation er der bare få stop til Europa Parlamentet og banegården i den nordlige del af byen, hvorfra der afgår toge til Bruxelles' internationale lufthavn (afgang hvert 20. minut) ca. 10 km fra hotellet.Cityhotellet åbnede i år 2000 og rummer i alt 454 værelser. Der er tale om en hyggelig bygning i norsk stil med høj kvalitet og komforten helt i top. Et af hotellets unikke kendetegn er dets fitness-studie og sauna med panoramaudsigt fra 29. etage. Ligeledes er der på den øverste etage et mødelokale, Skeikampen, med en misundelsesværdig udsigt.På badeværelset er der hårtørrer og andet udstyr. Herudover er der specialværelser med trægulve til allergikere samt handicapvenlige værelser. Børn op til 6 år er velkomne til at bo på forældrenes værelse uden ekstra betaling. Alle værelser er udstyret med buksepresse, elkedel, minibar, fjernsyn med husets film, telefon med voice mail og modemforbindelse.

  Se mere
 • First Euroflat Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra636krPr. nat

  First Euroflat Hotelstars

  Bruxelles by, Brussels , Boulevard charlemagne 50 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotellet ligger lige i nærheden af EU-bygningerne, ved Schuman station. Herudover er der 500 m til de nærmeste restauranter og butikker, mens der til byens centrum er 1 km. Til Bruxelles lufthavn er der endvidere blot 12 km.Dette familievenlige city-hotel rummer i alt 133 rummelige værelser og suiter og er ideelt både for forretningsrejsende og feriegæster. Den personlige service og gæsternes uafbrudte kvalitetsoplevelse på dette etablissement vil gøre deres ophold så fornøjeligt som muligt. I denne standardiseringens tidsalder er dette hotel gået sine egne veje, og gæsterne vil i disse komfortable omgivelser føle det som et andet hjem. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception og check-out service, elevator, en bar og en morgenmadsrestaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at benytte stedets internetadgang og bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der er en overdækket garageplads til bilen.De rummelige værelser tilbyder eget badeværelse med hårtørrer. De er herudover udstyret med telefon, et fjernsyn med integreret internetadgang med hurtig forbindelse og betalings-kanaler, ligesom der tilbydes internetadgang med hurtig kabelforbindelse og et skrivebord. Der er ydermere et tekøkken med minibar/køleskab og mulighed for at lave te og kaffe, mens et spisehjørne kun gør atmosfæren på værelserne endnu mere komfortabel og gemytlig.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  104  Hoteller - Brussels
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination