Hoteller i Brussels

Find på kortet
Hoteller - Brussels

BrusselsFra  292kr

Anbefalede hoteller - Brussels

 • Ramada Brussels
  Fra704krPr. nat

  Ramada Brusselsstars

  Brussels area, Brussels , Avenue des pleiades 67-69 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 316 meninger fra rejsendeBaseret på 316 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en meget bekvem beliggenhed ca. 15 minutter med offentlige transportmidler fra pladsen Grand-Place i Bruxelles' smukke bycentrum. Endvidere er der 10 minutter til NATO's hovedkvarter, EU-kommissionsbygningen og banegården Shumann. Til forretningerne i centrum af Bruxelles er der 3 km fra hotellet, og til forretningerne i Leuven kan man køre på 20 minutter. Den nationale lufthavn Zaventem ligger kun 3 km væk, og fra hotellet vil gæsterne nemt kunne tage på ture til alle de vigtigste europæiske institutioner, ligesom motorvej E40 ligger inden for bekvem rækkevidde.På dette elegante city-hotel tilbydes gæsterne en kombination af moderne omgivelser og personlig service samt alle fordele ved et stilfuldt koncept, som samtidig bevarer et menneskeligt præg. Dette klimatiserede etablissement blev opført i 2011, består af i alt 161 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks, en garderobe, en aviskiosk og en elevator. Der er også en café, en bar og en elegant morgenbuffetrestaurant med 360-graders dagslys. Herudover kan gæsterne benytte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.De smagfuldt indrettede, moderne værelser og suiter er alle udstyret med støjisolering og klimaanlæg såvel som satellit-tv, arbejdsbord, safeboks og gratis trådløs internetadgang. Endvidere er eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, telefon og radio en del af standardindretningen standardindretning.Gæsterne har mulighed for at træne fysikken i stedets fitness-studie.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan bestilles a la carte. Derudover kan gæsterne også vælge deres frokost som menu.

  Se mere
 • NH Brussels City Centre
  Fra489krPr. nat

  NH Brussels City Centrestars

  Brussels area, Brussels , Chausee de charleroi 17 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1136 meninger fra rejsendeBaseret på 1136 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af byen tæt på diverse elegante indkøbskvarterer. Lige i nærheden finder man endvidere et væld af kulturelle seværdigheder såsom Grand Place og antikmarkedet. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden.Det komfortable byhotel er på 8 etager og har i alt 246 værelser. Til faciliteterne hører endvidere en hyggelig bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon (mod betaling), minibar (mod betaling) og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Fra542krPr. nat

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Brussels area, Brussels , Rue d'assaut 15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1342 meninger fra rejsendeBaseret på 1342 meninger fra rejsende

  Centrally located at the heart of Brussels, this hotel lies close to the commercial district as well as to many of the city's historical sights. Famous Salon Square with its antiques market, world-famous chocolate producers and the famous landmark, the Mannequin Pis, are all just a short walk away, as are the cathedral of St. Michel, the shopping arcades of the Galeries Royales and the Grand Place. Links to the public transport system are to be found 100 m from the hotel and Brussels airport is 12 km away.

  Se mere
 • Nh Collection Brussels Centre
  Fra678krPr. nat

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Brussels area, Brussels , Boulevard adolphe max 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet ligger i centrum af Bruxelles. Grand Place med det gotiske rådhus ligger blot 5 minutter fra hotellet. Ligeledes i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder såsom de mange forskellige butikker i Nieuwstraat, diverse underholdningsmuligheder såsom restauranter og barer på Vismarkt samt spændende kulturelle tilbud såsom operahuset på Muntplein. Den belgiske hovedstads hovedbanegård ligger omkring 2 km herfra. Byens lufthavn finder man omkring 6 km væk.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 241 værelser, heraf 13 suiter. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception med safeboks og elevator samt en hyggelig bar. Et par minutters gang fra hotellet finder man ydermere en indbydende à la carte restaurant. For forretningsrejsende er der desuden seks seminarrum. Herudover er der også WLAN samt mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet parkeringspladser mod betaling.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar og satellit-/kabel-tv med pay-tv funktion. Klimaanlægget bliver styret centralt. Suiterne er rummeligere og har en separat opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets solarium og det moderne indrettede fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan indtages i den nærliggende restaurant.

  Se mere
 • Husa President Park
  Fra390krPr. nat

  Husa President Parkstars

  Brussels area, Brussels , Boulevard du roi albert ii 44 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1104 meninger fra rejsendeBaseret på 1104 meninger fra rejsende

  Dette prægtige hotel ligger i det splinterny erhvervs- og regeringskvarter i Bruxelles, kun 3 husblokke fra banegården Gare du Nord og ca. 5 minutter i taxa til det berømte Grand Place.Dette city-hotel kan bryste sig af en fornem foyer med marmorgulve og en grøn oase i gårdhaven, lige i hjertet af Bruxelles. Alle de 297 værelser gennemstrømmes af sollys og tilbyder komfortable indretninger. Af faciliteter er der endvidere en restaurant, konferenceindretninger og trådløs internetadgang. Ydermere er der på anmodning mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster kan benytte legepladsen og parkeringsfaciliteterne (mod betaling).Hotellet tilbyder værelser i kategorien standard med nye trægulve, nye træmøbler, fladskærmsfjernsyn og brusebade med regnvejrsfunktion. De rummelige og lyse værelser tilbyder eget badeværelse med hårtørrer og opvarmet håndklædestang. Herudover er værelserne udstyret med telefon, betalings-tv og satellit-/kabel-tv, radio, modem/fax og trådløs internetadgang (mod betaling). Endvidere er der værelser med termoruder og et skrivebord. Herudover tilbyder hotellets renoverede værelser i kategorien Executive og de 14 Juniorsuiter mulighed for at lave te og kaffe, safeboks (med plads til bærbar computer), belysning i sengens hovedgærde, kingsize seng, nye indbydende behageligheder og et skrivebord med ergonomisk korrekt stol.Sportsentusiaster kan træne fysikken i fitness-studiet.Restaurant Le Grill tilbyder en hyggelig, venlig atmosfære og en lækkerbisken for øjet og tallerkenen. I Jardins Saint-Roch kan gæsterne begynde dagen helt perfekt med en stor amerikansk morgenbuffet. Gæsterne kan nyde cocktails, belgisk øl i baren og lette snacks i haven på solrige dage. Frokosten og aftensmaden kan bestilles fra en a la carte-menu.

  Se mere
 • Van Belle
  Fra394krPr. nat

  Van Bellestars

  Brussels area, Brussels , Chaussee de mons 39-43 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 56 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 704 meninger fra rejsendeBaseret på 704 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den belgiske hovedstad Bruxelles mellem bymidten og Gare du Midi. En gratis shuttlebus kører gæsterne til de vigtigste seværdigheder som f.eks. den meget smukke Grand Palace med det gotiske rådhus og Saint Michel katedralen, som man også finder i nærheden. Også den 60 cm høje Manneken Pis-statue, som står i den gamle bydel, er populær blandt turister. Af yderligere seværdigheder kan nævnes triumfbuen i Park Cinquantenaire og art-deco basilikaen Sacre-Coeur. Kun ca. 200 m fra hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler, således gæsterne nemt og bekvemt kan udforske byen.Det dejlige hotel hører til i middelklassen og har på sine 5 etager i alt 124 værelser. Herudover er der en storslået foyer. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en fortræffelig gourmetrestaurant, som serverer lækre retter. Endvidere har hotellet en overvåget parkeringsplads lige ved siden af hotelbygningen.De charmerende og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).orgenmaden kan sammensættes fra hotellets store buffet. De varme måltider kan desuden indtages i restauranten.

  Se mere
 • Theater Hotel
  Fra328krPr. nat

  Theater Hotelstars

  Brussels area, Brussels , Rue van gaver 23 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 455 meninger fra rejsendeBaseret på 455 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Brussels , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2015. Der er i alt 65 værelser på stedet. Ejendommen består af 37 dobbeltværelser, 20 suiter og 8 studio-lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand.

  Se mere
 • Catalonia Brussels
  Fra545krPr. nat

  Catalonia Brusselsstars

  Brussels area, Brussels , Avenue du haut-pont 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 435 meninger fra rejsendeBaseret på 435 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Bruxelles og åbnede i 1964. Det er kun en kort køretur fra Grand Palace og et udvalg af indkøbsmuligheder. Den nærmeste station (Louise) ligger lige i nærheden. Desuden ligger turistcentrummet og banegården begge i området. Ydermere er der 12 km til lufthavnen.I alt rummer hotellet 80 værelser samt en safeboks og en elevator. Af faciliteter på stedet er der også en bar og en restaurant. Mod betaling kan gæsterne desuden bestille roomservice.Værelserne er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, safeboks, regulerbart klimaanlæg og radiator.

  Se mere
 • Des Colonies
  Fra446krPr. nat

  Des Coloniesstars

  Brussels area, Brussels , Rue des croisades 6-10 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 347 meninger fra rejsendeBaseret på 347 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Bruxelles tæt på Grand Place, mens der til diverse forretninger kun er 300 m og til den nærmeste station, Rogier, er 500 m.Dette hotel blev etableret i 1906 og rummer ud over 97 værelser.Alle værelser er indrettet med en hårtørrer, et fjernsyn, en radio, en minibar og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • NH Brussels Carrefour De l’Europe
  Fra672krPr. nat

  NH Brussels Carrefour De l’Europestars

  Brussels area, Brussels , Rue du marché aux herbes 110 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 784 meninger fra rejsendeBaseret på 784 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Bruxelles. Det ligger tæt på Grand Place og den nærmeste station er hovedbanegården, som kun ligger 100 m fra hotellet. Desuden finder gæsterne forretninger og busstationen lige i nærheden.Hotellet blev etableret i 1991 og rummer 64 værelser. Endvidere er der safeboks, elevator, café, bar, diskotek og mulighed for at bestille roomservice.Alle værelser er udstyret med en minibar, en hårtørrer, en safeboks og en buksepresse. Hertil kommer fjernsyn, radio og regulerbart klimaanlæg.Hotellet råder over en swimmingpool og en sauna.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  95  Hoteller - Brussels
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Bruxelles er den største by og hovedstaden i Belgien, den ligger i den nordlige del af landet og er hjemsted for de vigtigste organer i Den Europæiske Union. Det er en multikulturel storby, med en udsøgt arkitektur, både gammel og moderne, med mere end 70 museer og utallige seværdigheder. I den sydlige del af byen finder du hjertet i Bruxelles, som er pladsen La Grand-Place, som blev erklæret for at være menneskehedens kulturarv, her kan du se bygninger af stor arkitektonisk skønhed, som rådhuset i gotisk stil og palæet Maison du Roi, hvor den emblematiske belgiske statue Manneken-Pis står. Det er spændende at besøge museet for skønne kunstarter, museet Horta, det belgiske center for tegneserier, kongepaladset, parlamentet og teatret La Monnaie. Det europæiske distrikt, er et meget moderne område med en interesant nutidig arkitektur og butikker af høj klasse. Hvis du virkelig vil more dig, skal du besøge Brupark, med den berømte Atomium, Mini Europa, vandlandet Océade, Kinepolis og The Village hvor du kan vælge en restaurant, til at prøve den lokale og internationale gastronomi. Besøg de kongelige gallerier Saint Hubert for at gøre dine luksusindkøb. Bruxelles har attraktioner for enhver smag.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Brussels

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination