Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Særtilbud

Særtilbud

Anbefalede hoteller

Det bedste udvalg af vores tilbud på den spanske kyst fra 155kr.

 • Trianflor
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 30/08/2014 til 06/09/2014

  Fra 360kr pr. nat

  Trianflor  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Cupido, - 11Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger centralt, ca. 600 m fra stranden Jardin og 200 m fra Plaza del Charco. I nærheden af hotellet finder man et utal af indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet.Hotellet er bygget i 1972 og blev renoveret i 1996. Dets hovedbygning er på seks etager og har i alt 410 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en reception og en frisør. På hotellet finder man endvidere en bar, en pub og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der også en offentlig internetterminal.De tiltalende værelser er indrettet med eget badeværelse, telefon, minibar, køleskab og lejesafe.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool samt sauna og solterrasse. For de sportsbegejstrede kan hotellet tilbyde en tennisbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Interpalace by Blue Sea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 05/09/2014 til 12/09/2014

  Fra 362kr pr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Surrounded by a unique natural environment, this hotel is located in a residential area of La Paz, in Puerto de la Cruz, and it offers a pleasant atmosphere, combining serenity and fun. The hotel is just 1.5 km from the centre of the city, beach and natural pools of the lake. This hotel has tropical gardens, a lobby with 24-hour reception, a games room and a TV lounge. Younger guests will enjoy the kids' club. There is a bar and a restaurant, and guests will appreciate the conference facilities, Wi-Fi and a laundry service (all for additional fees).

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Perla Tenerife
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 27/07/2014 til 03/08/2014

  Fra 379kr pr. nat

  Perla Tenerife  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Isla de la gomera - urb.guacimara - 3Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Puerto de la cruz . Hotel blev fuldstændig renoveret i 2003. Ejendommen består af 130 værelser. Ejendommen udgøres af 130 dobbeltværelser. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Special OfferSpecial OfferTidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Puerto Resort by Blue Sea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 05/09/2014 til 12/09/2014

  Fra 399kr pr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Der er i alt 390 værelser på stedet. Ejendommen består af 6 handicapvenlige værelser. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Green Field
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 26/08/2014 til 02/09/2014

  Fra 409kr pr. nat

  Green Field  3EST

  Playa del Ingles, Gran Canaria, De tenerife - 6Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger centralt i Playa del Inglés, ca. 700 m fra stranden. Lige i nærheden af hotellet finder man talrige forretninger, barer, restauranter og diskoteker samt indkøbscentret "Aguila Roja". Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Hotellet blev komplet renoveret i år 2007. Det råder over i alt 324 boligenheder fordelt på otte etager. Hotellets veludstyrede foyer kan tilbyde gæsterne en døgnåben reception og to elevatorer. Herudover er der et cafeteria, en bar, et lille diskotek, et open air diskotek samt en restaurant med en ikke-ryger afdeling. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte hotellets roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.Hotellet råder over såvel studios som lejligheder. Studierne er hyggeligt indrettet med kombineret stue/soveværelse, tekøkken med køleskab, eget badeværelse samt en møbleret altan. Herudover er der telefon, tv (betaling) og safeboks. Lejlighederne er indrettet på samme måde men har yderligere et separat soveværelse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med whirlpool, separat børnebassin og pool-/snackbar. Solterrassen indbyder med sine liggestole og parasoller til afslapning. Gæsterne kan desuden spille bordtennis og billard (mod betaling). Seks gange om ugen præsenteres der desuden et showprogram (afhængig af sæsonen). Den nærmeste golfbane ligger ca. to km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • AC Hotel La Linea by Marriott
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 19/07/2014 til 26/07/2014

  Fra 423kr pr. nat

  AC Hotel La Linea by Marriott  3EST

  La Linea de la Concepcion, Costa de la Luz -Cadiz, Los caireles, - 2Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger på en strandpromenade i Cádiz. Fra hotellet er der en betagende udsigt ud over Gibraltars klipper.På hotellet er der endvidere en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen og prikken over i et er vaskeservice og roomservice. Til anlægget hører endvidere en 100 m² stor have.De hyggelige og tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang.Hotellets gæster kan slappe af i den udendørs pool eller i solariet samt dyrke motion i fitness-studiet. Desuden ligger der en golfbane 15 km fra hotellet.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Igh Eliseos
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 26/08/2014 til 02/09/2014

  Fra 451kr pr. nat

  Igh Eliseos  3EST

  Malaga by, Malaga, Callejón de la fuerza (entrada paseo de reding) - 19Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder

  Dette charmerende, familievenlige hotel ligger i det privilegerede område af Málaga, i et roligt kvarter i den centrale del af byen. Dette city- og business-etablissement ligger ved siden af tyrefægtningsarenaen og kun få minutter fra Reding Promenade og Malagueta Strand. Málagas historiske og kommercielle kvarterer ligger også i nærheden, og gæsterne vil befinde sig i nærheden af områdets store sightseeingssteder såsom Picasso Museum, Picassos Fødestedsmuseum, Gibralfaro, Alcazaba, Málaga Katedral og hovedbutiksgaden Larios. Busstation og banegård finder man også i nærheden, og til lufthavn Pablo Ruiz Picasso er der ca. 12 km fra logiet.Dette city- og business-hotel blev bygget i 2009 og kombinerer moderne serviceydelser, herunder fitness-studie og WLAN/internetadgang med et hotels traditionelle behageligheder. Det familievenlige, klimatiserede etablissement rummer i alt 36 værelser fordelt på 5 etager. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, elevator og mulighed for at bestille vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i egen bil efterlade deres køretøj i parkeringsgaragen, som udelukkende er reserveret for hotellets gæster.Værelserne er alle komfortable, støjisoleret og velindrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Af faciliteter er der også satellit-/kabel-tv, safeboks og en minibar, mens de fleste værelser også rummer altan eller terrasse. I mellemtiden tilbyder studier et lille tekøkken.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Playa Park Club
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 26/08/2014 til 02/09/2014

  Fra 454kr pr. nat

  Playa Park Club  3EST

  Corralejo, Fuerteventura, Lanzarote - 4Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger ca. 20 minutters gang fra bymidten samt 1,5 km fra stranden Playa Galera. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Komplekset ligger i en smuk have og har fordelt på 2 etager i alt 142 værelser. Bygningen rummer en døgnåben reception og 2 elevator. Desuden råder hotellet over et diskotek, en fjernsynsstue, en klimatiseret restaurant, internetadgangc. Der er naturligvis mulighed for at benytte sig af hotellets vasketøjsservice (mod betaling).De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse, kombineret soveværelse/opholdsstue og separat soveværelse. Herudover er der telefon, tekøkken (mod betaling) og safeboks (mod betaling).Lejlighedskomplekset råder over 2 swimmingpools med saltvand. Derudover er der et børnebassin og en snack-/poolbar samt liggestole, parasoller, sauna (mod betaling) og solarium. Desuden er der mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede er der et fitness-studie (mod betaling), ligesom der også er mulighed for at spille tennis (mod betaling), bordtennis, billard og golf (ca. 45 km væk) samt køre på mountainbike.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Axelbeach Maspalomas Apartments & LoungeClub
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 19/07/2014 til 26/07/2014

  Fra 466kr pr. nat

  Axelbeach Maspalomas Apartments & LoungeClub  3EST

  Playa del Ingles, Gran Canaria, Av. tirajana (entrada por c/timple) - 32Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Det hyggelige lejlighedskompleks ligger i udkanten af centrum af Playa del Ingles. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder som f.eks. shoppingcentret Gran Chaparral. Der ligger et busstoppested kun 400 m fra hotellet, mens der er ca. 1,2 km til stranden.Bygningen blev komplet renoveret i 2005 og har i alt 92 lejligheder fordelt på 4 etager. Hotellet råder over et vidunderligt have- og poollandskab, en døgnåben foyer, et minimarked og en klimatiseret bar med en hyggelig terrasse. Desuden tilbydes der vaskeservice.De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken, safeboks (mod betaling) og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et solarium, ligesom der er mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard/snooker (mod betaling).Gæsterne kan tilberede deres måltider i lejlighederne.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • TRH Torrenova
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 30/08/2014 til 06/09/2014

  Fra 467kr pr. nat

  TRH Torrenova  3EST

  Palmanova, Mallorca, Torrenova - 25-27Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder

  Dette strand- og lejlighedshotel ligger roligt i Palma Novas turistområde med en vidunderlig panoramaudsigt. Det er et ideelt hotel for familier med børn. Til den hvide sandstrand er der ca. 350 m. Der er blot 15 km til Palma og 20 km til lufthavnen. Der er endvidere en golfbane 3 km væk. Forbindelse med offentlig transport ligger blot 200 m væk. Lige i nærheden finder man barer, restauranter og diskoteker.Strandhotellet er bygget i 1987 og råder over i alt 398 værelser, heraf 127 enkeltværelser og 72 hotellejligheder. Til hotellets faciliteter hører pengeskab, vekselbørs, en TV-stue, en terrasse med havudsigt, biludlejning, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en klimatiseret restaurant. Endvidere kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaske service (vaskeservice mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med telefon og tekøkken. Herudover råder værelserne også over minibar, køle- samt pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster en udendørs swimmingpool, en ferskvandspool, liggestole, sauna og solarium. For de sportsbegejstrede gæster tilbyder hotellet en vandcykel, windsurfing, sejling, bordtennis, badminton, spilleautomater, fitness-studio, beachvolleyball og billard/snooker. Der er endvidere et aktivitetsprogram for voksne såvel som for børn.orgenmaden serveres som buffet.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Vitalclass Lanzarote SPA & Wellness Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 01/09/2014 til 08/09/2014

  Fra 483kr pr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Beliggende i Costa teguise , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1999. Ejendommen består af 150 værelser. Ejendommen består af 125 junior-suiter, 25 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Etablissementet har kørestolsadgang. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • TRH Magaluf
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 01/09/2014 til 08/09/2014

  Fra 488kr pr. nat

  TRH Magaluf  3EST

  Palmanova, Mallorca, Martin ros garcia - 15Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Best Western Plus Hotel Cantur
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 19/07/2014 til 26/07/2014

  Fra 494kr pr. nat

  Best Western Plus Hotel Cantur  4EST

  Las Palmas, Gran Canaria, Sagasta - 28Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i Las Palmas, kun ca. 30 m fra stranden. Den nærmeste forbindelse med offentlig transport ligger blot 400 m væk.Hotellet blev renoveret i 2007. Det er klimatiseret og har i alt 114 værelser fordelt på syv etager. Det kan desuden tilbyde sine gæster en døgnåben reception, en bar, en restaurant med et ikke-ryger område samt en tv-stue og et konferencerum. Internet 100% Free.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse, minibar, telefon, satellit-tv og safeboks. Internet 100% Free.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole. Den nærmeste golfbane ligger 20 km væk.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabatRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • THB Tropical Island
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 26/08/2014 til 02/09/2014

  Fra 496kr pr. nat

  THB Tropical Island  4EST

  Playa Blanca, Lanzarote, C/ fragata - 2Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder

  Det moderne indrettede lejlighedshotel hører til i middelklassen og ligger i hjertet af Playa Blanca. Lufthavnen på Lanzarote ligger ca. 32 km fra hotellet.Det klimatiserede og hyggeligt indrettede lejlighedshotel åbnede i år 2002 og består af en hoved- og en sidebygning på hver 2 etager med i alt 209 lejligheder. Ud over et storslået havelandskab med terrasse rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs og safeboks. Derudover rummer bygningen en spille- og fjernsynsstue, et lille supermarked, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig bar, en spisesal og en klimatiseret restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte hotellets forskellige lokaler til konferencer, møder og seminarer, ligesom der også er mulighed for at gå på internettet. På lejlighedshotellet er der en vasketøjsservice, ligesom der også er mulighed for selv at vaske sit tøj. Der er desuden mulighed for at leje cykler, ligesom man også finder en cykelkælder samt parkeringsfaciliteter til bilen. Til de yngste gæster er der en miniklub og en legeplads.De smagfuldt og handicapvenligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med toilet og badekar eller brusekabine samt hårtørrer. Desuden er de udstyret med kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, telefon, fjernsyn, køkken, køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, dobbeltseng, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse. Herudover er lejlighederne også udstyret med centralt reguleret klimaanlæg og individuelt reguleret radiator.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • HOVIMA Santa Maria
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 24/08/2014 til 31/08/2014

  Fra 508kr pr. nat

  HOVIMA Santa Maria  3EST

  Costa Adeje, Tenerife, Avenida españa - S/NKort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  Det tiltalende hotel ligger i turistbyen "Playa de las Americas, ca. 500 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Til lufthavnen "Reina Sofia" er der ca. 18 km. Ca. 200 m væk er der et busstoppested.Hotellets hovedbygning er på syv etager og har i alt 402 værelser. Bygningen råder over en foyer med en døgnåben reception, forskellige forretninger og en frisør. På hotellet er der desuden to barer og en restaurant.De komfortabelt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med brusekabine. Hertil kommer telefon, tekøkken, køleskab, safeboks (leje) og altan.Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin, pool-/snackbar og liggestole. På sportsområdet tilbyder hotellet tennis og bordtennis (mod betaling). Herudover er der et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram såvel om dagen og om aftenen.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5