Særtilbud

Særtilbud

Anbefalede Hoteller

Det bedste udvalg af vores tilbud på den spanske kyst fra 155kr.

 • Elegance Dania Park

  For overnatninger fra 12/07/2018 til 19/07/2018

  Fra 307kr pr. nat

  Elegance Dania Park  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle cupido - 12Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Puerto de la Cruz. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 25. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra ferieboligen. I alt 220 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2009. De der bor i denne bolig, kan surfe på internettet takket være den Wi-Fi adgang, der er klar til brug på offentlige områder. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Elegance Dania Park er ikke et kæledyrsvenligt sted. Elegance Dania Park er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Elegance Dania Park. Elegance Dania Park vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Weare Hotel La Paz

  For overnatninger fra 08/07/2018 til 15/07/2018

  Fra 363kr pr. nat

  Weare Hotel La Paz  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle haya - 3Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger i Puerto de la Cruz, kun et par minutters gang fra stranden (ca. 800 m). Til San Telmo og Lago Martianez samt til Puerto de la Cruz' maleriske gamle bydel med de mange indkøbsmuligheder, caféer, barer og restauranter er der ligeledes ca. 800 m. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet.Til hotellet hører endvidere en 1400 m² stor have. Bygningen rummer endvidere en reception med to elevator, en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Herudover er der også en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Der tilbydes naturligvis vaskeservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, lejesafe og en møbleret altan.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med liggestole, parasoller og solterrasse. På det sportslige område tilbydes der tennis og billard/snooker. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram. Der er desuden en golfbane 20 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Tanausu

  For overnatninger fra 02/07/2018 til 09/07/2018

  Fra 375kr pr. nat

  Tanausu  3EST

  Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Calle padre anchieta - 8Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Hotellet har en privilegeret beliggenhed i hjertet af byen Santa Cruz de Tenerife, en kort gåtur fra de vigtigste kommercielle, kulturelle og gastronomiske samlingssteder, Teatro Guimerá, Auditorio de Tenerife og Oscar Dominguez Museum. Herudover er der også kun en kort gåtur til diverse forbindelser med offentlige transportmidler. Stranden ligger ca. 3 km væk. Ydermere er der ca. 59 km til Tenerifes sydlige lufthavn Tenerife Sur.Der er tale om et af de traditionsrigeste hoteller i Santa Cruz. Det har 18 værelser fordelt på 5 etager. Endvidere er der en foyer med døgnåben reception og check-out service, en fjernsynsstue og en spisestue og morgenmadsrestaurant, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Ydermere rummer ejendommen klimaanlæg og en elevator.Værelserne blev renoveret i 2007 og rummer eget badeværelse med brusebad og badekar samt klimaanlæg, fjernsyn, telefon og altan. De er endvidere også udstyret med en dobbeltseng og køleskab.Der tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen på hotellet.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Jardin del Atlantico

  For overnatninger fra 08/07/2018 til 15/07/2018

  Fra 395kr pr. nat

  Jardin del Atlantico  3EST

  Playa del Ingles, Gran Canaria, Avenida san cristobal de la laguna - 9Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 116 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Playa del Ingles, er denne komfortable VR Condo optimal for familier. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver VR Condo''en nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra stedet. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Der er i alt 334 gæsteværelser på Jardin del Atlantico. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2002. Jardin del Atlantico omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Jardin del Atlantico har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster der bor på denne ejendom. Jardin del Atlantico vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Jorge I

  For overnatninger fra 26/06/2018 til 03/07/2018

  Fra 416kr pr. nat

  Jorge I  3EST

  Campello, Alicante, Carrer de sant francesc - 25-27Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i et rekreativt område i El Campello kun få minutters gang fra bymidten med dens mange barer og restauranter samt et spændende natteliv. Der er kun ca. 200 m til stranden.Hotellet er bygget i 2001 og har fordelt på 5 etager i alt 50 værelser. Til faciliteterne hører en internetterminal, en parkeringsplads og en garage. Hotellet råder desuden over en indbydende, klimatiseret restaurant. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del faciliteterne.Værelserne har eget badeværelse, telefon, internetadgang, centralvarme og safe (leje).På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. 10 kilometer væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Gratis overnatningerGratis overnatningerEksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Gran Hotel Turquesa Playa

  For overnatninger fra 08/07/2018 til 15/07/2018

  Fra 454kr pr. nat

  Gran Hotel Turquesa Playa  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Antonio ruiz álvarez - 7Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 101 Muligheder

  Strandhotellet har en central beliggenhed, hører til i den øvre middelklasse og ligger tæt ved havet kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. I en omkreds af 100 m finder man diverse barer og klubber. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m væk, ligesom der er et større udvalg af indkøbsmuligheder ca. 10 minutters gang fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1996 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 350 dobbeltværelser og 50 lejligheder. Herudover rummer bygningen en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer samt en café. Desuden er der et lille supermarked, diverse forretninger, en frisør, en pub, en teatersal, et spillelokale, en tv-stue og 2 restauranter med buffet og kanarisk køkken. Hotellet har naturligvis også et konferencerum. De yngste gæster kan boltre sig i miniklubben eller på legepladsen, ligesom der også findes en minibiograf. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vasketøjsservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har brusekabine og toilet med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg (radiator om vinteren, mod betaling), safeboks (mod betaling) og en møbleret terrasse. Lejlighederne (to til fire personer) er lignende indrettede og råder over kombineret stue/soveværelse med sovesofa samt et separat soveværelse.Gæsterne kan om vinteren slappe af i en opvarmet swimmingpool med separat børnebassin, whirlpool, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover kan hotellets gæster få sig en omgang massage samt benytte saunaen eller den indendørs swimmingpool (specielle åbningstider). Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic, vandaerobic og bueskydning, spille bordtennis, tennis, squash (mod betaling), billard, minigolf, golf samt padle eller dyrke motion i fitnessstudiet. Hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med aftensshows sørger for afveksling og underholdning.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Ayamonte Center

  For overnatninger fra 24/06/2018 til 01/07/2018

  Fra 473kr pr. nat

  Ayamonte Center  3EST

  Isla Canela - Ayamonte, Costa de la Luz -Huelva, Ramon y cajal - 2Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette hotel ligger i centrum af Ayamonte i forlængelse af byens park og kun 5 minutter fra lystbådehavnen. Gæsterne vil finde de nærmeste barer og restauranter 250 m væk, og der er 1 km til busstationen og 1,5 km til de nærmeste indkøbsmuligheder. Det ligger ved udmundingen af floden Guadiana kun 4 km fra øen Canela med dens fantastiske strand af fint sand. Endelig er der kun 145 km til Sevilla lufthavn.Dette city-hotel består af i alt 45 værelser, herunder 2 enkeltværelser, fordelt på 4 etager såvel som en terrassehave. Det tilbyder gæsterne alle nødvendige faciliteter og serviceydelser for at gøre opholdet behageligt. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe, en salon med socialt samvær og en fjernsynsstue. Der er desuden café-bar, en restaurant og WLAN/internetadgang i de særdeles gode områder, ligesom gæsterne har mulighed for at leje biler og cykler på stedet. Herudover tilbydes gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).Alle værelser rummer eget veludstyret badeværelse med brusebad/badekar samt hårtørrer og dobbeltseng. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, internetadgang og safeboks. Ydermere er der regulerbart klimaanlæg og radiator samt en terrasse som standardindretning i alle enheder.Golfentusiaster kan spille en runde golf på den storslåede golfbane i nærheden, Isla Canela, som kun ligger 2,5 km fra hotellet (mod betaling). Gæsterne kan også udforske de omkringliggende omgivelser på cykel (mod betaling). Endvidere er der liggestole og parasoller til leje på sandstranden.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Diamante Suites

  For overnatninger fra 08/07/2018 til 15/07/2018

  Fra 481kr pr. nat

  Diamante Suites  4EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Calle manuel yanes barreto - 15Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 89 Muligheder

  Dette hotel ligger på en bakke i turistområdet Puerto de la Cruz, i det nordlige Tenerife, kun 300 m fra Playa Jardin strand, 500 m fra parken 'Loro Park' og 1,5 km fra byens centrum og swimmingpoolene i 'Lago Martiánez'. Endvidere vil man finde restauranter og barer i nærheden af hotellet, og Puerto de la Cruz ligger ca. 32 km fra byen Santa Cruz, 25 km fra Los Rodeos lufthavn (TFN) og 100 km fra Reina Sofía lufthavn (TFS).Dette hyggelige hotel, som blev bygget i 2001, anbefales udelukkende til voksne og består af 5 treetagers bygninger med i alt 174 juniorsuiter med egen stue. Af faciliteter tilbydes der desuden en døgnåben reception, elevatorer, en frisørsalon, aviskiosk, 2 barer og restauranter med buffeter og retter a la carte, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Der stilles trådløs internetadgang til rådighed i foyeren og receptionsområdet samt på værelserne (på anmodning).De stilfulde juniorsuiter er udstyret med stue, sovesofa og et badeværelse med badekar og hårtørrer, ligesom der er et separat soveværelse, trådløs internetadgang (mod betaling), køleskab, klimaanlæg (i begrænsede tidsrum), 2 fjernsyn med satellit-tv (i stuen og soveværelset), telefon og en møbleret altan eller terrasse. Endvidere tilbydes der en minibar og en safeboks mod betaling.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool (opvarmes om vinteren), boblebad og solterrasse med liggestole og parasoller. Ligeledes kan sportsentusiaster spille tennis, paddle-tennis, pool/snooker og pitch & putt-golf samt gøre brug af fitness-studiet (mod betaling). Herudover tilbydes gæsterne tilmed et underholdningsprogram (sæsonafhængigt), og den nærmeste golfbane ligger ca. 20 km væk.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Buenavista

  For overnatninger fra 04/07/2018 til 11/07/2018

  Fra 552kr pr. nat

  Buenavista  3LL

  Benidorm, Benidorm, Ciudad real - 3Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder

  Dette lejligheds-kompleks ligger i området Rincon de Loix, som er et af de mest populære områder i Benidorm. I de umiddelbare omgivelser finder gæsterne restauranter og barer, mens der til forbindelser med offentlige transportmidler og natklubber kun er 600 m. I byens centrum inden for 1 km af hotellet finder man forskellige indkøbsmuligheder.Dette lejligheds-kompleks åbnede i 2001 og tilbyder en behagelig have og 15 etager med ca. 71 lejligheder. Hotellet er klimatiseret og rummer en foyer med døgnåben reception og en vekselbørs. Hertil kommer en café, en bar, en fjernsynsstue, en parkeringsplads (mod betaling og begrænset rådighed) og en legeplads. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice.De indbydende lejligheder er indrettet med et badeværelse, satellit-/kabel-tv, et tekøkken med elektrisk komfur (2 plader), en mikrobølgeovn, brødrister, klimaanlæg (15. juni til 15. september), centralvarme og en safeboks. Herudover er der kombineret lounge/soveværelse med en sovesofa til 2 personer, et separat badeværelse og en altan som standardindretning.Det velholdte udendørs kompleks råder over en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan benytte den indendørs swimmingpool om vinteren. Endvidere står også en sauna og et fitness-studie til rådighed. Mod betaling er der mulighed for at spille minigolf (crazy golf).orgenmaden tilbydes i snackbaren mellem kl. 9 og kl. 11.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Bonalba Alicante

  For overnatninger fra 26/06/2018 til 03/07/2018

  Fra 663kr pr. nat

  Bonalba Alicante  4LUX

  Miutxamel, Alicante, Carrer del vespre - 10Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Hotellet ligger ved Costa Blanca i hjertet af Bonalbas golfanlæg. Der er panoramaudsigt over golfpladsen Mutxamel-bjergene samt traditionel spansk arkitektur, som passer perfekt ind i omgivelserne. Endvidere er der tale om en yderst privilegeret beliggenhed i nærheden af Alicante med herlige strande, San Juans Spa og Campello. Lufthavnen i Alicante ligger ca. 25 km væk, mens der til lufthavnen San Javier i Murcia er godt og vel 100 km.Dette luksuriøse hotel åbnede i år 2006 og har i alt 252 værelser fordelt på 4 etager, heraf 41 juniorsuiter samt en terrasse og en have. I foyeren finder man en døgnåben reception og 4 elevatorer. På det klimatiserede anlæg finder man desuden en café, en bar i dagtimerne og nattetimerne, teatersal og 2 restauranter. Endvidere er der 10 konference lokaler samt internetadgang. Ydermere tilbydes der vasketøjsservice og roomservice. Endvidere er der en garage (mod betaling) med direkte adgang til golfbanen i Bonalba, legeplads, parkeringsplads samt gratis minibus til stranden.Alle Dobbeltværelser er komplet indrettet med 2 dobbeltsenge eller queensize seng, badeværelse, telefon, satellit-tv, internetadgang og elkedel.På hotellets anlæg er der et tropisk havelandskab med stor swimmingpool, liggestole, parasoller. Adgang til sundhed og skønhed center, der omfatter sauna, dampbad, indendørs pool og fitness område. Massage service til rådighed (tillæg). Herudover samt golfbane. I juli og august tilbydes et omfangsrigt underholdningsprogram for børnene.Hvis du rejser med bil, tage A7 frakørsel retning Mutxamel 1 / Jijona (Xixona). Følg derefter N340 retning Jijona, indtil afgangen Busot - Bonalba og fortsætte mod Bonalba. Følg skiltene til Hotel Bonalba. Hvis der rejser med tog, hotellet ligger ca 15 km fra banegården fra Alicante. Hvis du ankommer med fly, vælge de Alicante lufthavnen, hotellet er 25 km væk.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Exe Tartessos

  For overnatninger fra 24/06/2018 til 01/07/2018

  Fra 681kr pr. nat

  Exe Tartessos  4EST

  Huelva by, Huelva, Avenida martin alonso pinzon - 13Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder

  Det moderne hotel ligger midt i centrum i nærheden af kongrespaladset. Stranden ligger desuden ca. 15 km væk.Hotellet blev renoveret i år 2007 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 100 værelser, heraf 13 enkelt- og 79 dobbeltværelser. Herudover er der en bar og en klimatiseret restaurant. Hotellet har endvidere egen internetadgang. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling).Sportsbegejstrede kan dyrke motion i fitness-studiet. Der ligger desuden en golfbane ca. 7 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Roc Flamingo

  For overnatninger fra 02/07/2018 til 09/07/2018

  Fra 703kr pr. nat

  Roc Flamingo  4EST

  Torremolinos, Costa del Sol, Avenida isabel manoja - 9Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 163 Muligheder

  Det elegante middelklassehotel har en ideel beliggenhed i centrum af Torremolinos. Der er kun få minutters gang fra hotellet til den fine sandstrand. Lige i nærheden finder man endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 900 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1974 og blev komplet renoveret i år 2002. Det er fuldt klimatiseret og har fordelt på sine 11 etager i alt 243 værelser. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og den offentlige internetterminal. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice. Hotellet råder ydermere over gode parkeringsmuligheder.De moderne og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som bordtennis, billard og snooker. Hotelgæsterne tilbydes endda hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Herudover kan man bestille halvpension.

  Særlige rabat 10 %Særlige rabat 10 %
 • Tribuna

  For overnatninger fra 02/07/2018 til 09/07/2018

  Fra 724kr pr. nat

  Tribuna  3EST

  Malaga by, Malaga, Calle carreteria - 6-10Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Dette city-hotel ligger i Málagas historiske centrum kun få meter fra den populære gade Calle Larios og over for La Tribuna de los Pobres, som er berømt for sin udsigt, hvor los Tronos (flyder) passerer forbi i optogene under Den stille uge. Stranden ligger bare 500 m fra hotellet.Hotellet rummer 43 værelser og tilbyder desuden en restaurant, bar, elevator, klimaanlæg, rygerlokale, konferenceindretninger, et internetadgang, roomservice samt vasketøjsservice. Gæster i bil har mulighed for at parkere i hotellets garage mod betaling.Alle værelser er veludstyret med eget badeværelse, fjernsyn, WLAN/internetadgang, radiatorer og klimaanlæg, som kan reguleres på værelserne samt telefon, minibar og safeboks.Hotelrestauranten La Barbacana specialiserer sig i traditionel spansk kogekunst og ligger inde i de arkæologiske rester af en mur og portbefæstning, som begge stammer fra et Nasrid-dynasti tilbage i det 11. århundrede.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Puerto Antilla Grand Hotel

  For overnatninger fra 02/07/2018 til 09/07/2018

  Fra 922kr pr. nat

  Puerto Antilla Grand Hotel  4EST

  Islantilla, Costa de la Luz -Huelva, Urbanización islantilla, av. de islantilla - S/NKort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 216 Muligheder

  Det velholdte hotelkompleks er opført i typisk andalusisk byggestil og har en ideel beliggenhed i et turistområde i Islantilla. Fra hotellet er der direkte adgang til en kilometerlang sandstrand. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger desuden et busstoppested kun ca. 200 m væk. Til lufthavnen Faro er der ca. 90 km, omkring 1 timers kørsel.Hotellet åbnede i år 2004, er på 6 etager og har i alt 400 værelser, heraf 400 enkelt- og 300 dobbeltværelser samt 100 suiter. Komplekset råder endvidere over et 12.000 m² stort pool- og havelandskab samt en storslået foyer med elevatorer, safebokse, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der et spillelokale, en kiosk, et lille supermarked, en frisørsalon, en teatersal, en café, en hyggelig bar og en fortræffelig a la carte restaurant. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene og internetadgangen. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice, ligesom der kan ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover er der parkeringsplads og garage til bilen samt miniklub og legeplads til børnene.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og egen internetadgang. Hertil kommer minibar/køleskab, dobbeltseng, safeboks (mod betaling), sofagruppe og altan eller terrasse Nogle af værelserne har et vindue i taget, men disse værelser har ingen terrasse. Klimaanlæg og radiator reguleres centralt.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

  For overnatninger fra 24/06/2018 til 01/07/2018

  Fra 898kr pr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Hotellet ligger ud til en gylden sandstrand, 15 km fra Puerto del Rosario. I det omkringliggende område finder man et indkøbscenter med restauranter, butikker, biografer og spil. Herudover er der omkring 300 m til diverse forbindelser med offentlige transportmidler. Endvidere finder man barer og en natklub ca. 2 km væk. Fra hotellet er der desuden 8 km til lufthavnen.Dette strand-hotel åbnede i 2006 og tilbyder i alt 266 værelser fordelt på 5 etager. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Af faciliteter på hotellet er der også vekselbørs, aviskiosk, frisørsalon og et spillelokale. Desuden kan de yngre gæster boltre sig på legepladsen eller i den overvågede miniklub. Gæsterne kan vælge mellem 4 restauranter, 3 barer og en café. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover har gæsterne mulighed for at bestille roomservice. Gæster i eget køretøj kan benytte hotellets parkeringsplads og garage.Hotellet tilbyder luksusværelser, herunder 215 dobbeltværelser og 51 suiter. Værelserne og suiterne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, separat badekar og brusebad og et kosmetikspejl. Alle værelser rummer desuden en kingsize Sheraton Sweet Dreams-seng, interaktivt satellit-tv og trådløs internetadgang. Endvidere er der telefon, minibar, safeboks og køleskab som en del af standardindretningen på værelserne. Der er tillige mulighed for at lave te og kaffe, klimaanlæg og loftsventilatorer. Tillige er der på værelserne enten altan eller terrasse med havudsigt.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5