Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Anbefalede hoteller

Det bedste udvalg af vores tilbud på den spanske kyst fra 155kr.

 • Catalonia Gardens
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 165kr pr. nat

  Catalonia Gardens  VTV

  Salou, Salou Area / Costa Daurada, Vendrell - 14Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Lejligheden ligger i et lejlighedskompleks i turistområdet ikke langt fra den finsandede strand. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler, ligesom man her også finder forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og livlige værtshuse.Lejlighedskomplekset er bygget i 1990. Bygningen er på 6 etager og råder over i alt 400 lejligheder. Lejligheden indeholder kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, et badeværelse samt et tekøkken med køleskab. Hotellets personale gør rent ved afrejse.I haveanlægget finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og en snackbar.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Camping Playa Y Fiesta
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 26/05/2014 til 02/06/2014

  Fra 168kr pr. nat

  Camping Playa Y Fiesta  AT2

  Miami Beach, Salou Area / Costa Daurada, Nacional 340 km 1138 - Kort
   

  Located in the heart of the Costa Dorada, Salou 15km and 7km from Cambrills, is the Camping Playa & Party. Family friendly and with garden areas. An area of ​​4 hectares of Mediterranean vegetation located on the very edge of the sea. An ideal base to enjoy a region rich in tradition and ideal to spend a short holiday with family or friends.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabatGratis overnatningerGratis overnatninger
 • Mediterranean Suite
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 180kr pr. nat

  Mediterranean Suite  VTV

  Salou, Salou Area / Costa Daurada, Joanot martorell - S/NKort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Hotellet ligger i centrum af den lille by Salou i provinsen Tarragona. Lige i nærheden af hotellet finder man forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun 5 minutters gang fra hotellet til strandene langs Costa Blanca, ligesom man vil kunne finde en forbindelse med offentlige transportmidler få meter fra hotellet. Herudover ligger Salous fine berømte sandstrande omkring 500 m fra hotellet, ligesom der kun er nogle få kilometer til forlystelsesparken PortAventura.Dette lejligheds-hotel tilbyder gæsterne en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Af yderligere faciliteter råder hotellet over en fjernsynsstue og salon samt en café og en hyggelig restaurant. Komplekset tilbyder endvidere garageparkering til bilen og består af i alt 55 lejligheder fordelt på 5 etager.Alle boligenheder rummer et badeværelse og en safeboks (mod betaling). Ydermere tilbydes centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Disse smagfuldt indrettede lejligheder indeholder endvidere kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse og et veludstyret tekøkken med køleskab. Endvidere er der en altan eller en terrasse i hver lejlighed.På hotellets udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Tropical
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 185kr pr. nat

  Tropical  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Puerto viejo - 1Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette hotel ligger kun 800 m fra stranden. Det ligger desuden i nærheden af bymidten, hvor man finder diverse supermarkeder, butikker, restauranter og barer. Der ligger forbindelser til offentlige transportmidler blot 100 m fra hotellet.Dette strand-hotel består af 6 etager med i alt 4 enkeltværelser og 35 dobbeltværelser. Af faciliteter er der en døgnåben reception, en fjernsynsstue og en restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling.De indbydende værelser har alle eget badeværelse. Herudover er hvert enkelt værelse udstyret med tekøkken, safeboks (mod betaling) og telefon som standardindretning. Deslige kan gæsterne se fjernsyn mod betaling.Hotellet har en swimmingpool med solterrasse. Der ligger også en golfbane ca. 1 km væk.Hver morgen står der en morgenbuffet til rådighed for hotellets gæster.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Casa del Sol
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 185kr pr. nat

  Casa del Sol  3EST

  Puerto de la Cruz, Tenerife, Finlandia - 4Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Det smukke strandhotel er beliggende i bydelen San Fernando, der ligger oven over resten af byen. Der er ca. 900 m til centrum af Puerto de la Cruz samt kun få minutters gang til parken Taoro. Den er endvidere ca. 1 km til en vidunderlig strand.Hotellet blev renoveret i år 2000 og råder på sine 4 etager over i alt 45 værelser. Bygningen rummer desuden en indbydende foyer med en døgnåben reception. Herudover er der mulighed for at opbevare værdigenstande i hotellets safeboks samt hænge overtøjet i garderoben. Der er også en elevator. Endvidere har hotellet en dejlig café, en elegant bar og en restaurant. Der er rig mulighed for at slappe af i opholdsstuen med fjernsynshjørne. Fra tagterrassen er der en fænomenal udsigt. Hotellet har naturligvis også en offentlig internetterminal.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar. Herudover er der telefon, safeboks (mod betaling) og satellit-/kabel-tv samt væg-til-væg tæpper. Alle værelser har desuden altan og terrasse.På de smukke udendørs arealer finder man en have med en swimmingpool. Der står ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Der er endvidere mulighed for at spille billard/snooker eller bordtennis.Såvel frokost som aftensmad serveres som buffet, frokosten ligeledes som menu. Der er mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • TRH Torrenova
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 193kr pr. nat

  TRH Torrenova  3EST

  Palmanova, Mallorca, Torrenova - 25-27Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder

  Dette strand- og lejlighedshotel ligger roligt i Palma Novas turistområde med en vidunderlig panoramaudsigt. Det er et ideelt hotel for familier med børn. Til den hvide sandstrand er der ca. 350 m. Der er blot 15 km til Palma og 20 km til lufthavnen. Der er endvidere en golfbane 3 km væk. Forbindelse med offentlig transport ligger blot 200 m væk. Lige i nærheden finder man barer, restauranter og diskoteker.Strandhotellet er bygget i 1987 og råder over i alt 398 værelser, heraf 127 enkeltværelser og 72 hotellejligheder. Til hotellets faciliteter hører pengeskab, vekselbørs, en TV-stue, en terrasse med havudsigt, biludlejning, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en klimatiseret restaurant. Endvidere kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaske service (vaskeservice mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med telefon og tekøkken. Herudover råder værelserne også over minibar, køle- samt pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster en udendørs swimmingpool, en ferskvandspool, liggestole, sauna og solarium. For de sportsbegejstrede gæster tilbyder hotellet en vandcykel, windsurfing, sejling, bordtennis, badminton, spilleautomater, fitness-studio, beachvolleyball og billard/snooker. Der er endvidere et aktivitetsprogram for voksne såvel som for børn.orgenmaden serveres som buffet.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Apartamentos Sol
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 198kr pr. nat

  Apartamentos Sol  3EST

  Costa Teguise, Lanzarote, Los hervideros - 3Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotellet ligger 400 m fra stranden med mørkt sand, hvor der er et godt udvalg af barer og restauranter. Busstoppestedet til Arrecife og Puerto del Carmen ligger kun 500 m væk. Der ligger også mange forretninger og restauranter lige i nærheden af komplekset. Endvidere er der ca. 12 km til Lanzarote lufthavn.Dette lejligheds-hotel blev totalrenoveret i 2011 og rummer i alt 52 boligenheder samt faciliteter såsom en foyer med safeboks, kabelført og trådløs internetadgang (mod betaling), parkeringsplads og udlejning af cykler (mod betaling).Lejlighederne rummer alle et soveværelse og tvillingesenge såvel som en stue med sovesofa. Der er gratis, trådløs internetadgang på værelserne samt et 32-tommers fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og et køkken med køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, brødrister og kaffemaskine. Ydermere er der egne badeværelser med badekar, brusebad og hårtørrer. De moderne lejligheder rummer også egen altan, telefon og safeboks.Komplekset tilbyder en udendørs swimmingpool med et børnebassin. Der står også liggestole med parasoller klar til brug på solterrassen og på sandstranden i nærheden (mod betaling på stranden). Endvidere tilbydes dykning, surfing, windsurfing, pool/snooker, golf og cykling mod betaling.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • El Guarapo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 202kr pr. nat

  El Guarapo  3EST

  Costa Teguise, Lanzarote, Tabaybas - 10Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Lejlighedskomplekset er centralt beliggende i turistområdet Costa Tequise. Diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger indenfor gåafstand (ca. 500 m). Ca. 250 m væk ligger der desuden en badebugt med klippesten. Til sandstranden Playa de las Cucharas er der ca. 2 km. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Lejlighedskomplekset råder over i alt 50 lejligheder fordelt på tre etager. Det velholdte anlæg har en lille foyer med reception, safeboks og vekselbørs. Herudover rummer bygningen en tv-stue og en bar.Lejlighederne indeholder kombineret soveværelse/opholdsstue, et badeværelse med hårtørrer, et tekøkken med køleskab og altan eller terrasse. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-tv og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med en pool-/snackbar og liggestole.Frokosten kan vælges à la carte.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Salou Suite
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 206kr pr. nat

  Salou Suite  3EST

  Salou, Salou Area / Costa Daurada, Valls - 16Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Det hyggelige middelklassehotel ligger i et turistområde i Salou kun 300 m fra den smukke sandstrand. Der afgår offentlige transportmidler lige foran døren.Hotellet er bygget i 1980 og råder over i alt 106 værelser fordelt på 7 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator, ligesom der også er en bar og en klimatiseret restaurant. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. De er desuden indrettet med tekøkken, køleskab, safeboks samt centralvarme.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Torre Arenal
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 20/05/2014 til 27/05/2014

  Fra 213kr pr. nat

  Torre Arenal  3EST

  El Arenal, Mallorca, Baleares, - 2Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i nærheden af den livlige bymidte med dens talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 200 m til den kilometerlange, fine sandstrand. Forbindelse med offentlig transport ligger lige ved hotellet.Hotellet er bygget i 1970 og renoveret i år 2000. Det er på 11 etager og råder over i alt 152 værelser, heraf 9 enkelt- og 142 doppeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en stilfuld foyer med 2 elevatorer, pengeskabe og en døgnåben reception. Ydermere har det et klimatiseret opholdsrum med bar, fjernsyn samt spilleautomater og en klimatiseret ikke-ryger restaurant. Endvidere kan hotellets gæster benytte sig af room- og vaske service.De enkelt indrettede værelser råder over bad/WC og telefon.På bygningens tag finder man en lille ferskvandspool med solterrasse og liggestole. På de udendørs arealer finder man ligeledes en ferskvandspool, et børnebassin samt en stor møbleret solterrasse. Endvidere har man mulighed for at spille på hotellets to billardborde. Tre gange i ugen præsenteres der om aftenen et underholdningsprogram. Der ligger en golfbane ca. 3 km væk.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • TRH Magaluf
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 214kr pr. nat

  TRH Magaluf  3EST

  Palmanova, Mallorca, Martin ros garcia - 15Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Es Bolero
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 216kr pr. nat

  Es Bolero  3EST

  Cala d'Or, Mallorca, Parc de la mar - 4Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Hotellet er roligt beliggende i turistområdet Cala d'Or. Til havet og stranden er der ca. 350 m.Anlægget blev renoveret i 2003 og ligger i en have med diverse planter, der er typiske for denne region. Det er på to etager og har i alt 31 lejligheder. Herudover er der en foyer, en vekselbørs samt safebokse. Hertil kommer en bar, en café, en klimatiseret à la carte restaurant (med børnestole) samt en tv-stue. Personbiler kan endvidere parkeres på hotellets parkeringsplads. Naturligvis tilbydes der også hjælp i tilfælde af sygdom.Lejlighederne er udstyret med eget badeværelse, tekøkken med køleskab, et separat opholdsrum samt en telefon, tv og en safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover er der en tennisbane samt et bordtennisbord.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Solimar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 16/05/2014 til 23/05/2014

  Fra 218kr pr. nat

  Solimar  APTH3

  Calafell, Salou Area / Costa Daurada, Vilamar - 79Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Anlægget ligger få meter fra Calafells strand og egner sig ideelt til grupperejser i den tidlige eller senere periode af sæsonen. Om sommeren er hotellet utvivlsomt perfekt egnet til familier.Der er tale om et moderne hotelkompleks, hvor hotel, lejligheder og studier til ca. 600 personer forenes under ét. Anlægget ligger tæt på sandstranden og strækker sig over et areal på 2.000 m2. Til faciliteterne hører klimaanlæg, foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator, café, frisør, spillelokale, bar og restaurant. For børnene er der en legeplads og en miniklub. Der er endvidere gode parkeringsmuligheder. Hotellet indbyder sine gæster til en fantastisk ferie for hele familien.Alle boligenheder rummer et veludstyret badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar, safeboks og regulerbar radiator. I nogle af lejlighederne er der et klimaanlæg, dog ikke i standardboligerne.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools, en pool-/snackbar og en solterrasse. Der er desuden mulighed for at benytte whirlpoolen og saunaen eller spille billard. Hotellet har endvidere et aktivitetsprogram for børn og voksne.Der kan arrangeres Bed & Breakfast, halvpension eller helpension; morgenmaden, frokosten og aftensmaden serveres som buffet. Herudover er der specielle tilbud.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabatGratis overnatningerGratis overnatninger
 • Costa Mar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 229kr pr. nat

  Costa Mar  3EST

  Playa de los Pocillos, Lanzarote, Playa de los pocillos - S/NKort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger i turistbyen Playa de los Pocillos ca. 7 km fra byen Puerto del Carmen. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og barer. Der afgår desuden offentlige transportmidler tæt på hotellet, ligesom der heller ikke er langt til den indbydende sandstrand.Hotellet blev renoveret i år 2000 og råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 183 lejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en bar, et diskotek, en tv-stue og en restaurant med børnestole. Der er også mulighed for at gå på internettet, ligesom der tilbydes vaskeservice og hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover kan man leje cykler, og der er en miniklub og en legeplads til børnene. Til det dejlige kompleks hører endvidere en velholdt have.De tiltalende lejligheder har et separat soveværelse, en stue med sovesofa, et badeværelse og et tekøkken med køleskab samt en altan eller en terrasse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling) og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan ydermere vælges à la carte eller som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Amic Gala
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 06/05/2014 til 13/05/2014

  Fra 232kr pr. nat

  Amic Gala  3EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Xabec - 5Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette hotel ligger kun 70 m fra den dejlige sandstrand Playa de Palmas. Endvidere finder man forbindelser til offentlige transportmidler 10 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i år 1964, renoveret i 1998 og rummer 236 værelser fordelt på 5 etager, herunder 16 enkeltværelser og 110 dobbeltværelser. Ydermere tilbyder hotellet en stor have, en bar, et spillelokale, en fjernsynsstue, et konferencerum og mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der er en indbydende restaurant med separat rygerområde.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse samt telefon, fjernsyn, centralvarme og enten en altan eller en terrasse. Hertil kommer safeboks og klimaanlæg på anmodning og mod betaling.I hotelomgivelserne tilbydes tennis, minigolf, squash, volleyball, cykeludlejning og surfing. Herudover tilbydes gæsterne en swimmingpool og solarium, og til den nærmeste golfbane er der 10 km.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5