Nyd Europas bedste rejsemål

Nyd Europas bedste rejsemål

Our selection

Grab the chance to travel to some of the most exciting European destinations at bargain prices this season. Hotelopia provides the best rates on the web with exclusive discounts on over 45,000 hotels to choose from worldwide

 • Fortuna

  For overnatninger fra 28/04/2014 til 01/05/2014

  Fra 188kr pr. nat

  Fortuna  3EST

  Budapest, Budapest, Gyali ut - 3 / BKort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder

  Dette lille hotel har en rolig beliggenhed i Budapest lige i det livlige bycentrum, og der er kun et par minutter med metro til en masse forretninger og underholdende attraktioner såvel som byens uovertrufne turistområder. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man i umiddelbar nærhed omkring 200 m væk. Fra hotellet er der desuden 12 km til lufthavnen.Dette city-hotel rummer i alt 29 værelser og tilbyder en stilfuld foyer med elevator, safebokse, vekselbørs og døgnåben reception. Der er også fjernsynsstue, en hyggelig beværtning og en udsøgt restaurant. Hertil kommer også internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice, leje cykler og en parkeringsplads til bilen.De moderne værelser er udstyret med eget badeværelse. Ydermere er der telefon, minibar samt regulerbart klimaanlæg og centralvarme som standardindretning.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.Coming from the airport: Take the airport bus (Nr93 or BKV+ Repter Bus )that takes you to Kobánya Kispest metro station and switch for the blue metro (M3) for 5 stops to Nagyvárad tér. For more comfort take our Airport Shuttle service, a most reliable airport pick-up company and they will drop you off at the hotel.From the city centre: Take the blue metro (M3) towards Kobánya Kispest end until Nagyvárad tér. When you get off the metro, use the left exit, towards Szent Istvan Kórház. Walk along the park until you cross Vágóhíd utca and after a few metres the hotel will be on your right hand side.From the Keleti Railway station: Use tram #24 coming to Nagyvárad tér (6 stops), take the stairs down and follow the same instructions as seen above for the city centre.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Korona Pension

  For overnatninger fra 26/04/2014 til 29/04/2014

  Fra 197kr pr. nat

  Korona Pension  3EST

  Budapest, Budapest, Sasadi ut - 123Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Pensionen, der bliver drevet af en familie, består af to bygninger. Der er ca. 10 minutter til bymidten. Gæsterne er sikret en god forbindelse til motorvejen og det offentlige transportsystem. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 30 minutter.Familiehotellet blev åbnet i år 2000 og består af en toetagers hovedbygning og en sidebygning med i alt 26 værelser, heraf 20 dobbeltværelser, to suiter og fire lejligheder. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. Gæsterne tilbydes endvidere en kiosk, en lobbybar og en klimatiseret á la carte restaurant. Hotellet råder ydermere over en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er indrettet med badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper og centralvarme. De fleste boligenheder har desuden en altan. Lejlighederne indeholder derudover tekøkken, kombineret stue/soveværelse eller et separat soveværelse.Gæsterne kan benytte liggestole, sauna og solarium eller få massage.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)

  For overnatninger fra 02/05/2014 til 05/05/2014

  Fra 205kr pr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 95 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1994. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 340 værelser på stedet. Ejendommen består af 32 enkeltværelser, 285 dobbeltværelser, 29 lejligheder og 3 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

 • Mercure Warszawa Airport

  For overnatninger fra 02/05/2014 til 05/05/2014

  Fra 238kr pr. nat

  Mercure Warszawa Airport  3EST

  Warszawa by, Warsaw, Krakowska avenue - 266Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2010. Der er i alt 117 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Der findes en butik på området. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Happy Village & Camping

  For overnatninger fra 04/05/2014 til 07/05/2014

  Fra 291kr pr. nat

  Happy Village & Camping  3EST

  Rom nord city, Rom, Via del prato della corte - 1915Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Rome . Hotel blev bygget i 1982. Hotel undergik en renovering i 2009. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Wyndham Garden Berlin Mitte

  For overnatninger fra 28/04/2014 til 01/05/2014

  Fra 360kr pr. nat

  Wyndham Garden Berlin Mitte  4EST

  Wedding, Berlin, Osloer str. - 116 AKort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet udgøres af en række arkitektoniske attraktive bygninger med nem tilgang, der ligger nord for Berlins centrum ikke langt fra banegården Gesundbrunnen, som er et knudepunkt for lokal, regional og national togtraffik. Der er også nem adgang ti Fjernsynstårnet, Brandenburger Tor og Bundestag. Endvidere er der til lufthavnen Berlin Tegel omkring 8 km, mens der til lufthavnen Berlin Schönefeld er omkring 22 km.Dette city-hotel med dets kulturarvsbeskyttede facade udlever ånden fra Berlins gyldne tyvere. Det stammer fra 1914 og blev renoveret. Endvidere rummer det i alt 166 værelser, en foyer med døgnåben reception, en safeboks, elevator, en bar, restaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Herudover er der konference- og seminarindretninger for eksklusive konferencer i en hovedstadsatmosfære. Den usædvanlige plan i stueetagen betoner individualiteten i de generøse funktionsområder og værelser.De komfortabelt indrettede værelser rummer eget badeværelse med brusebad eller badekar. Hertil kommer et skrivebord, safeboks, mulighed for at lave te og kaffe, WLAN/internetadgang, telefon med voicemail, satellit-/kabel-tv med betalings-tv, en radio, belyst kosmetikspejl og en hårtørrer. På nogle af værelserne er der endvidere også en lænestol. Endelig er der dobbeltsenge og radiatorer.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Arion Cityhotel Vienna

  For overnatninger fra 16/05/2014 til 19/05/2014

  Fra 377kr pr. nat

  Arion Cityhotel Vienna  4EST

  Vienna by, Vienna, Hintschiggasse 1 - 1Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Vienna . Hotel blev bygget i 1995. Hotel blev moderniseret i 2013. Der er i alt 142 værelser på stedet. Ejendommen består af 14 enkeltværelser, 30 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 8 suiter, 32 lejligheder, 8 studio-lejligheder og 1 handicapvenligt værelse. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Dei Tartari Hotel

  For overnatninger fra 28/04/2014 til 01/05/2014

  Fra 384kr pr. nat

  Dei Tartari Hotel  3EST

  Tivoli, Rom, Via lago dei tartari - 32Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Rome . Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Ejendommen består af 8 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 2 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Berlin Mark Hotel

  For overnatninger fra 04/05/2014 til 07/05/2014

  Fra 384kr pr. nat

  Berlin Mark Hotel  4EST

  Charlottenburg, Berlin, Meinekestrasse - 18-19Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Dette hotel ligger lige i centrum af det, der tidligere var Vestberlin blot 2 minutters gang fra den berømte Kurfürstendamm. Lige i nærheden af Hotellet er der direkte forbindelse med offentlig transport og man kommer nemt til mange af Berlins seværdigheder såsom Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, Zoologischer Garten og Europacentret samt en overflod af museer og teatre. Herudover er der 20 minutters gang til Unter den Linden og Brandenburger Tor. Til lufthavnen Berlin Schönefeld er der 25 km, mens der til lufthavnen Berlin Tegel er 9 km.Dette moderne og komfortable hotel blev renoveret i 2008. Det råder over 239 værelser og 11 familielejligheder (3 af dem er egnet til gæster i kørestol). Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer bar og spisefaciliteter. Hotellets offentlige rum er indrettet med klimaanlæg og internetadgang via WLAN. Forretningsrejsende har mulighed for at benytte de 3 konferencelokaler og bestille separat morgenmad. For gæster i bil kan man benytte parkeringspladsen ved siden af hotellet (mod betaling).Der er mulighed for at bestille ryger- og ikkerygerværelser. Værelserne er indrettet med klimaanlæg, radiator, badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer, kosmetikspejl, plasmafjernsyn med satellit-kanaler, internetadgang, radio, minibar, safeboks, telefon med voicemail og en dobbeltseng.Gæsterne kan starte dagen med at spise morgenmad på hotellet eller nyde et måltid senere på dagen i snackbar eller på solterrassen, når vejret tillader det.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Praia Azul Hotel Apartamento

  For overnatninger fra 26/04/2014 til 29/04/2014

  Fra 410kr pr. nat

  Praia Azul Hotel Apartamento  3EST

  Torres Vedras, Lissabon, Praia azul-santa cruz - S/NKort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Komplekset af hotellejligheder hører til i middelklassen og ligger i et dejligt kvarter over Praia Azul i et turistområde i Silveira blot få skridt fra bymidten. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et livligt natteliv. Desuden ligger der et stoppested få minutters gang fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2002 og er på 3 etager. Det råder over i alt 38 lejligheder. Til faciliteterne hører en reception med safeboks, en bar, en klimatiseret à la carte restaurant og en offentlig internetterminal. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Hotellet har endvidere en parkeringsplads og en garage.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse. Desuden finder man telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og tekøkken på værelserne. Herudover er der også centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. For de sportsbegejstrede gæster er der et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Free WifiFree WifiRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Senator

  For overnatninger fra 04/05/2014 til 07/05/2014

  Fra 423kr pr. nat

  Senator  4EST

  Vienna by, Vienna, Hernalser hauptstrasse - 103-105Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette hotel ligger 5 km fra byens centrum. Herudover ligger det 3,6 km fra Westbahnhof banegård, 5,2 km fra Messe Wien udstillingscenter og 23 km fra Wiens internationale lufthavn. Dette city-hotel tilbyder en førsteklasses design-orienteret stemning på en fremragende beliggenhed med moderne og funktionelle værelser. Til faciliteterne for gæsterne på dette klimatiserede etablissement er der en foyer med døgnåben reception og check-out service, elevator, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan også benytte stedets WLAN internetadgang, bestille vasketøjsservice og parkere bilen i den overdækkede garage mod betaling. De komfortable dobbeltværelser og rummelige juniorsuiter tilbyder funktionel og moderne design. Den røde, sorte og gule farveskala bidrager til at skabe en unik, bymæssig stemning af velvære.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Best Western Capital Hotel

  For overnatninger fra 16/05/2014 til 19/05/2014

  Fra 455kr pr. nat

  Best Western Capital Hotel  3EST

  Stockholm vy, Stockholm, Marknadsvägen - 6Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af Stockholms internationale messeområde og ikke langt fra Stockholm Globe Arena og Stockholm City. Herudover er der omkring 15 minutters gang til diverse restauranter og barer i kvarteret Årsta. Stockholms gamle bydel ligger omkring 6 km væk. Adgang til offentlige transportmidler finder man ca. 200 m fra hotellet, og til den nærmeste banegård er der omkring 800 m.Hotellet blev renoveret i 2010 og tilbyder 104 værelser på 5 etager. Det tilbyder også en ny a la carte-restaurant, og hotellet garanterer en stor smagsoplevelse ved såvel morgenbuffeten som i spisesalen. Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering. Af faciliteter er der desuden en foyer, døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der aviskiosk, café, bar og konferenceindretninger. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle hotellets værelser er nyrenoveret og udstyret med satellit-/kabel-tv, radio og en hårtørrer. Herudover er der strygejern og strygebræt på de fleste værelser. Ydermere tilbydes der eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom værelserne også er udstyret med telefon, internetadgang, klimaanlæg og radiator.Gæsterne kan slappe af på taget, hvor de vil finde en sauna og en vidunderlig udsigt over dele af Årsta. Hotellet tilbyder også et fitness-studie.Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Herudover tilbydes aftensmaden som menu eller a la carte.Fra Arlanda lufthavn tager man Arlanda Express eller en bus til hovedbanegården (Centralstation) og derefter metroen til Liljeholmen. Fra Liljeholmen tager man bus nr. 134 til Marknadsvägen, hvor hotellet ligger.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Pavillon Italie

  For overnatninger fra 04/05/2014 til 08/05/2014

  Fra 461kr pr. nat

  Pavillon Italie  3EST

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , Rue elisee reclus - 1-3Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2003. Ejendommen består af 89 værelser. Ejendommen består af 89 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en avisskranke på området. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • SANA Rex Hotel

  For overnatninger fra 03/06/2014 til 06/06/2014

  Fra 495kr pr. nat

  SANA Rex Hotel  3EST

  Lissabon by, Lissabon, R. castilho 169 - 169Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Det smagfuldt indrettede hotel ligger centralt ikke langt fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m herfra, mens man i en omkreds af ca. 200 m finder diverse indkøbsmuligheder og restauranter. Barer/pubber finder man 1,5 km fa hotellet, mens der er to km til det nærmeste diskotek. Til Lissabons lufthavn er der ca. syv og til stranden 25 km.Hotellet blev renoveret i år 2007 og består af en 11-etagers hovedbygning med i alt 68 værelser, heraf 59 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Herudover er der bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der er ca. 200 m til en Health-Club. (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerFree WifiFree WifiRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Appart’City Confort Villejuif

  For overnatninger fra 08/05/2014 til 12/05/2014

  Fra 509kr pr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  This hotel is ideally situated just outside Paris, near Métro line 7. The residence boasts a convenient location- 15 minutes from the centre of Paris. It offers easy access to the entire city via the nearby public transport network.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5