Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Nyd Europas bedste rejsemål

Nyd Europas bedste rejsemål

Our selection

Grab the chance to travel to some of the most exciting European destinations at bargain prices this season. Hotelopia provides the best rates on the web with exclusive discounts on over 45,000 hotels to choose from worldwide

 • Fortuna
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 28/04/2014 til 01/05/2014

  Fra 200kr pr. nat

  Fortuna  3EST

  Budapest, Budapest, Gyali ut - 3 / BKort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder

  Dette lille hotel har en rolig beliggenhed i Budapest lige i det livlige bycentrum, og der er kun et par minutter med metro til en masse forretninger og underholdende attraktioner såvel som byens uovertrufne turistområder. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man i umiddelbar nærhed omkring 200 m væk. Fra hotellet er der desuden 12 km til lufthavnen.Dette city-hotel rummer i alt 29 værelser og tilbyder en stilfuld foyer med elevator, safebokse, vekselbørs og døgnåben reception. Der er også fjernsynsstue, en hyggelig beværtning og en udsøgt restaurant. Hertil kommer også internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice, leje cykler og en parkeringsplads til bilen.De moderne værelser er udstyret med eget badeværelse. Ydermere er der telefon, minibar samt regulerbart klimaanlæg og centralvarme som standardindretning.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.Coming from the airport: Take the airport bus (Nr93 or BKV+ Repter Bus )that takes you to Kobánya Kispest metro station and switch for the blue metro (M3) for 5 stops to Nagyvárad tér. For more comfort take our Airport Shuttle service, a most reliable airport pick-up company and they will drop you off at the hotel.From the city centre: Take the blue metro (M3) towards Kobánya Kispest end until Nagyvárad tér. When you get off the metro, use the left exit, towards Szent Istvan Kórház. Walk along the park until you cross Vágóhíd utca and after a few metres the hotel will be on your right hand side.From the Keleti Railway station: Use tram #24 coming to Nagyvárad tér (6 stops), take the stairs down and follow the same instructions as seen above for the city centre.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Korona Pension
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 26/04/2014 til 29/04/2014

  Fra 209kr pr. nat

  Korona Pension  3EST

  Budapest, Budapest, Sasadi ut - 123Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Pensionen, der bliver drevet af en familie, består af to bygninger. Der er ca. 10 minutter til bymidten. Gæsterne er sikret en god forbindelse til motorvejen og det offentlige transportsystem. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 30 minutter.Familiehotellet blev åbnet i år 2000 og består af en toetagers hovedbygning og en sidebygning med i alt 26 værelser, heraf 20 dobbeltværelser, to suiter og fire lejligheder. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. Gæsterne tilbydes endvidere en kiosk, en lobbybar og en klimatiseret á la carte restaurant. Hotellet råder ydermere over en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er indrettet med badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper og centralvarme. De fleste boligenheder har desuden en altan. Lejlighederne indeholder derudover tekøkken, kombineret stue/soveværelse eller et separat soveværelse.Gæsterne kan benytte liggestole, sauna og solarium eller få massage.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Gromada Hotel Airport (Gromada Okecie)
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 02/05/2014 til 05/05/2014

  Fra 217kr pr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Warsaw , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1994. Hotel undergik en renovering i 2012. Der er i alt 352 værelser på stedet. Ejendommen består af 32 enkeltværelser, 285 dobbeltværelser, 29 lejligheder og 3 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

 • Mercure Warszawa Airport
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 02/05/2014 til 05/05/2014

  Fra 252kr pr. nat

  Mercure Warszawa Airport  3EST

  Warszawa by, Warsaw, Krakowska avenue - 266Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Beliggende i Warsaw , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2010. Der er i alt 117 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 2 handicapvenlige værelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Happy Village & Camping
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 04/05/2014 til 07/05/2014

  Fra 309kr pr. nat

  Happy Village & Camping  3EST

  Rom nord city, Rom, Via del prato della corte - 1915Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Rome . Hotel blev bygget i 1982. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Ejendommen består af 72 værelser. Hotel tilbyder . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Wyndham Garden Berlin Mitte
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 28/04/2014 til 01/05/2014

  Fra 382kr pr. nat

  Wyndham Garden Berlin Mitte  4EST

  Mitte, Berlin, Osloer str. - 116 AKort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Hotellet udgøres af en række arkitektoniske attraktive bygninger med nem tilgang, der ligger nord for Berlins centrum ikke langt fra banegården Gesundbrunnen, som er et knudepunkt for lokal, regional og national togtraffik. Der er også nem adgang ti Fjernsynstårnet, Brandenburger Tor og Bundestag. Endvidere er der til lufthavnen Berlin Tegel omkring 8 km, mens der til lufthavnen Berlin Schönefeld er omkring 22 km.Dette city-hotel med dets kulturarvsbeskyttede facade udlever ånden fra Berlins gyldne tyvere. Det stammer fra 1914 og blev renoveret. Endvidere rummer det i alt 166 værelser, en foyer med døgnåben reception, en safeboks, elevator, en bar, restaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Herudover er der konference- og seminarindretninger for eksklusive konferencer i en hovedstadsatmosfære. Den usædvanlige plan i stueetagen betoner individualiteten i de generøse funktionsområder og værelser.De komfortabelt indrettede værelser rummer eget badeværelse med brusebad eller badekar. Hertil kommer et skrivebord, safeboks, mulighed for at lave te og kaffe, WLAN/internetadgang, telefon med voicemail, satellit-/kabel-tv med betalings-tv, en radio, belyst kosmetikspejl og en hårtørrer. På nogle af værelserne er der endvidere også en lænestol. Endelig er der dobbeltsenge og radiatorer.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Arion Cityhotel Vienna
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 16/05/2014 til 19/05/2014

  Fra 400kr pr. nat

  Arion Cityhotel Vienna  4EST

  Vienna by, Vienna, Hintschiggasse - 1Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Vienna . Hotel blev bygget i 1995. Hotel blev moderniseret i 2010. Ejendommen består af 142 værelser. Ejendommen består af 14 enkeltværelser, 30 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 8 suiter, 32 lejligheder, 8 studio-lejligheder og 2 handicapvenlige værelser. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Dei Tartari Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 28/04/2014 til 01/05/2014

  Fra 407kr pr. nat

  Dei Tartari Hotel  3EST

  Tivoli, Rom, Via lago dei tartari - 32Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Rome . Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev moderniseret i 2006. Der er i alt 8 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 2 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Berlin Mark Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 04/05/2014 til 07/05/2014

  Fra 408kr pr. nat

  Berlin Mark Hotel  4EST

  Charlottenburg, Berlin, Meinekestrasse - 18-19Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette hotel ligger lige i centrum af det, der tidligere var Vestberlin blot 2 minutters gang fra den berømte Kurfürstendamm. Lige i nærheden af Hotellet er der direkte forbindelse med offentlig transport og man kommer nemt til mange af Berlins seværdigheder såsom Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, Zoologischer Garten og Europacentret samt en overflod af museer og teatre. Herudover er der 20 minutters gang til Unter den Linden og Brandenburger Tor. Til lufthavnen Berlin Schönefeld er der 25 km, mens der til lufthavnen Berlin Tegel er 9 km.Dette moderne og komfortable hotel blev renoveret i 2008. Det råder over 239 værelser og 11 familielejligheder (3 af dem er egnet til gæster i kørestol). Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer bar og spisefaciliteter. Hotellets offentlige rum er indrettet med klimaanlæg og internetadgang via WLAN. Forretningsrejsende har mulighed for at benytte de 3 konferencelokaler og bestille separat morgenmad. For gæster i bil kan man benytte parkeringspladsen ved siden af hotellet (mod betaling).Der er mulighed for at bestille ryger- og ikkerygerværelser. Værelserne er indrettet med klimaanlæg, radiator, badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer, kosmetikspejl, plasmafjernsyn med satellit-kanaler, internetadgang, radio, minibar, safeboks, telefon med voicemail og en dobbeltseng.Gæsterne kan starte dagen med at spise morgenmad på hotellet eller nyde et måltid senere på dagen i snackbar eller på solterrassen, når vejret tillader det.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Praia Azul Hotel Apartamento
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 26/04/2014 til 29/04/2014

  Fra 435kr pr. nat

  Praia Azul Hotel Apartamento  3EST

  Torres Vedras, Lissabon, Praia azul-santa cruz - S/NKort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Komplekset af hotellejligheder hører til i middelklassen og ligger i et dejligt kvarter over Praia Azul i et turistområde i Silveira blot få skridt fra bymidten. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et livligt natteliv. Desuden ligger der et stoppested få minutters gang fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2002 og er på 3 etager. Det råder over i alt 38 lejligheder. Til faciliteterne hører en reception med safeboks, en bar, en klimatiseret à la carte restaurant og en offentlig internetterminal. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Hotellet har endvidere en parkeringsplads og en garage.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse. Desuden finder man telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og tekøkken på værelserne. Herudover er der også centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. For de sportsbegejstrede gæster er der et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Free WifiFree WifiRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Senator
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 04/05/2014 til 07/05/2014

  Fra 449kr pr. nat

  Senator  4EST

  Vienna by, Vienna, Hernalser hauptstrasse - 103-105Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette hotel ligger 5 km fra byens centrum. Herudover ligger det 3,6 km fra Westbahnhof banegård, 5,2 km fra Messe Wien udstillingscenter og 23 km fra Wiens internationale lufthavn. Dette city-hotel tilbyder en førsteklasses design-orienteret stemning på en fremragende beliggenhed med moderne og funktionelle værelser. Til faciliteterne for gæsterne på dette klimatiserede etablissement er der en foyer med døgnåben reception og check-out service, elevator, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan også benytte stedets WLAN internetadgang, bestille vasketøjsservice og parkere bilen i den overdækkede garage mod betaling. De komfortable dobbeltværelser og rummelige juniorsuiter tilbyder funktionel og moderne design. Den røde, sorte og gule farveskala bidrager til at skabe en unik, bymæssig stemning af velvære.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Best Western Capital Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 16/05/2014 til 19/05/2014

  Fra 483kr pr. nat

  Best Western Capital Hotel  3EST

  Stockholm vy, Stockholm, Marknadsvägen - 6Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af Stockholms internationale messeområde og ikke langt fra Stockholm Globe Arena og Stockholm City. Herudover er der omkring 15 minutters gang til diverse restauranter og barer i kvarteret Årsta. Stockholms gamle bydel ligger omkring 6 km væk. Adgang til offentlige transportmidler finder man ca. 200 m fra hotellet, og til den nærmeste banegård er der omkring 800 m.Hotellet blev renoveret i 2010 og tilbyder 104 værelser på 5 etager. Det tilbyder også en ny a la carte-restaurant, og hotellet garanterer en stor smagsoplevelse ved såvel morgenbuffeten som i spisesalen. Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering. Af faciliteter er der desuden en foyer, døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der aviskiosk, café, bar og konferenceindretninger. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle hotellets værelser er nyrenoveret og udstyret med satellit-/kabel-tv, radio og en hårtørrer. Herudover er der strygejern og strygebræt på de fleste værelser. Ydermere tilbydes der eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom værelserne også er udstyret med telefon, internetadgang, klimaanlæg og radiator.Gæsterne kan slappe af på taget, hvor de vil finde en sauna og en vidunderlig udsigt over dele af Årsta. Hotellet tilbyder også et fitness-studie.Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Herudover tilbydes aftensmaden som menu eller a la carte.Fra Arlanda lufthavn tager man Arlanda Express eller en bus til hovedbanegården (Centralstation) og derefter metroen til Liljeholmen. Fra Liljeholmen tager man bus nr. 134 til Marknadsvägen, hvor hotellet ligger.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Pavillon Italie
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 04/05/2014 til 08/05/2014

  Fra 489kr pr. nat

  Pavillon Italie  3EST

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , Rue elisee reclus - 1-3Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Beliggende i Kremlin-bicetre , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2003. Der er i alt 89 værelser på stedet. Ejendommen består af 89 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • SANA Rex Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 03/06/2014 til 06/06/2014

  Fra 525kr pr. nat

  SANA Rex Hotel  3EST

  Lissabon by, Lissabon, Rua castilho - 169Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det smagfuldt indrettede hotel ligger centralt ikke langt fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m herfra, mens man i en omkreds af ca. 200 m finder diverse indkøbsmuligheder og restauranter. Barer/pubber finder man 1,5 km fa hotellet, mens der er to km til det nærmeste diskotek. Til Lissabons lufthavn er der ca. syv og til stranden 25 km.Hotellet blev renoveret i år 2007 og består af en 11-etagers hovedbygning med i alt 68 værelser, heraf 59 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Herudover er der bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der er ca. 200 m til en Health-Club. (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerFree WifiFree WifiRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Park And Suites Elegance Villejuif
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  For overnatninger fra 08/05/2014 til 12/05/2014

  Fra 540kr pr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  This hotel is ideally situated just outside Paris, near Métro line 7. The residence boasts a convenient location- 15 minutes from the centre of Paris. It offers easy access to the entire city via the nearby public transport network.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5