Nyd Europas bedste rejsemål

Nyd Europas bedste rejsemål

Our selection

Grab the chance to travel to some of the most exciting European destinations at bargain prices this season. Hotelopia provides the best rates on the web with exclusive discounts on over 45,000 hotels to choose from worldwide

 • Fortuna

  For overnatninger fra 28/04/2014 til 01/05/2014

  Fra 172kr pr. nat

  Fortuna  3EST

  Budapest, Budapest, Gyali ut - 3 / BKort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder

  Dette lille hotel har en rolig beliggenhed i Budapest lige i det livlige bycentrum, og der er kun et par minutter med metro til en masse forretninger og underholdende attraktioner såvel som byens uovertrufne turistområder. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man i umiddelbar nærhed omkring 200 m væk. Fra hotellet er der desuden 12 km til lufthavnen.Dette city-hotel rummer i alt 29 værelser og tilbyder en stilfuld foyer med elevator, safebokse, vekselbørs og døgnåben reception. Der er også fjernsynsstue, en hyggelig beværtning og en udsøgt restaurant. Hertil kommer også internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice, leje cykler og en parkeringsplads til bilen.De moderne værelser er udstyret med eget badeværelse. Ydermere er der telefon, minibar samt regulerbart klimaanlæg og centralvarme som standardindretning.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.Coming from the airport: Take the airport bus (Nr93 or BKV+ Repter Bus )that takes you to Kobánya Kispest metro station and switch for the blue metro (M3) for 5 stops to Nagyvárad tér. For more comfort take our Airport Shuttle service, a most reliable airport pick-up company and they will drop you off at the hotel.From the city centre: Take the blue metro (M3) towards Kobánya Kispest end until Nagyvárad tér. When you get off the metro, use the left exit, towards Szent Istvan Kórház. Walk along the park until you cross Vágóhíd utca and after a few metres the hotel will be on your right hand side.From the Keleti Railway station: Use tram #24 coming to Nagyvárad tér (6 stops), take the stairs down and follow the same instructions as seen above for the city centre.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Korona Pension

  For overnatninger fra 26/04/2014 til 29/04/2014

  Fra 180kr pr. nat

  Korona Pension  3EST

  Budapest, Budapest, Sasadi ut - 123Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Pensionen, der bliver drevet af en familie, består af to bygninger. Der er ca. 10 minutter til bymidten. Gæsterne er sikret en god forbindelse til motorvejen og det offentlige transportsystem. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 30 minutter.Familiehotellet blev åbnet i år 2000 og består af en toetagers hovedbygning og en sidebygning med i alt 26 værelser, heraf 20 dobbeltværelser, to suiter og fire lejligheder. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. Gæsterne tilbydes endvidere en kiosk, en lobbybar og en klimatiseret á la carte restaurant. Hotellet råder ydermere over en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er indrettet med badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper og centralvarme. De fleste boligenheder har desuden en altan. Lejlighederne indeholder derudover tekøkken, kombineret stue/soveværelse eller et separat soveværelse.Gæsterne kan benytte liggestole, sauna og solarium eller få massage.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Praia Azul Hotel Apartamento

  For overnatninger fra 26/04/2014 til 29/04/2014

  Fra 375kr pr. nat

  Praia Azul Hotel Apartamento  3EST

  Torres Vedras, Lissabon, Praia azul-santa cruz - S/NKort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Komplekset af hotellejligheder hører til i middelklassen og ligger i et dejligt kvarter over Praia Azul i et turistområde i Silveira blot få skridt fra bymidten. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et livligt natteliv. Desuden ligger der et stoppested få minutters gang fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2002 og er på 3 etager. Det råder over i alt 38 lejligheder. Til faciliteterne hører en reception med safeboks, en bar, en klimatiseret à la carte restaurant og en offentlig internetterminal. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Hotellet har endvidere en parkeringsplads og en garage.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse. Desuden finder man telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og tekøkken på værelserne. Herudover er der også centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. For de sportsbegejstrede gæster er der et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Free WifiFree WifiRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Best Western Capital Hotel

  For overnatninger fra 16/05/2014 til 19/05/2014

  Fra 417kr pr. nat

  Best Western Capital Hotel  3EST

  Stockholm vy, Stockholm, Marknadsvägen - 6Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af Stockholms internationale messeområde og ikke langt fra Stockholm Globe Arena og Stockholm City. Herudover er der omkring 15 minutters gang til diverse restauranter og barer i kvarteret Årsta. Stockholms gamle bydel ligger omkring 6 km væk. Adgang til offentlige transportmidler finder man ca. 200 m fra hotellet, og til den nærmeste banegård er der omkring 800 m.Hotellet blev renoveret i 2010 og tilbyder 104 værelser på 5 etager. Det tilbyder også en ny a la carte-restaurant, og hotellet garanterer en stor smagsoplevelse ved såvel morgenbuffeten som i spisesalen. Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering. Af faciliteter er der desuden en foyer, døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der aviskiosk, café, bar og konferenceindretninger. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle hotellets værelser er nyrenoveret og udstyret med satellit-/kabel-tv, radio og en hårtørrer. Herudover er der strygejern og strygebræt på de fleste værelser. Ydermere tilbydes der eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom værelserne også er udstyret med telefon, internetadgang, klimaanlæg og radiator.Gæsterne kan slappe af på taget, hvor de vil finde en sauna og en vidunderlig udsigt over dele af Årsta. Hotellet tilbyder også et fitness-studie.Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Herudover tilbydes aftensmaden som menu eller a la carte.Fra Arlanda lufthavn tager man Arlanda Express eller en bus til hovedbanegården (Centralstation) og derefter metroen til Liljeholmen. Fra Liljeholmen tager man bus nr. 134 til Marknadsvägen, hvor hotellet ligger.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • SANA Rex Hotel

  For overnatninger fra 03/06/2014 til 06/06/2014

  Fra 453kr pr. nat

  SANA Rex Hotel  3EST

  Lissabon by, Lissabon, R. castilho 169 - 169Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Det smagfuldt indrettede hotel ligger centralt ikke langt fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m herfra, mens man i en omkreds af ca. 200 m finder diverse indkøbsmuligheder og restauranter. Barer/pubber finder man 1,5 km fa hotellet, mens der er to km til det nærmeste diskotek. Til Lissabons lufthavn er der ca. syv og til stranden 25 km.Hotellet blev renoveret i år 2007 og består af en 11-etagers hovedbygning med i alt 68 værelser, heraf 59 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Herudover er der bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der er ca. 200 m til en Health-Club. (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerFree WifiFree WifiRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Artemis Amsterdam

  For overnatninger fra 26/05/2014 til 29/05/2014

  Fra 631kr pr. nat

  Artemis Amsterdam  4EST

  Amsterdam by, Amsterdam og nærhed, John m. keynesplein - 2Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Dette hotel har en praktisk beliggenhed tæt på Amsterdams forretningscentrum og tilbyder fremragende forbindelser med offentlige transportmidler, som man finder omkring 300 m væk. Herudover finder man forskellige indkøbsmuligheder ca. 1 km væk, ligesom der også ligger barer, beværtninger og natklubber i umiddelbar nærhed (inden for ca. 8 km).Dette hotel blev opført i 2005 og rummer i alt 256 dobbeltværelser i en bygning på 8 etager. Til faciliteterne hører der en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, elevator og en café. Endvidere er der en bar, en beværtning, en fjernsynsstue, konferenceindretninger og internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan benytte hotellets parkeringsplads (mod betaling).Alle de indbydende værelser rummer et badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Af yderligere behageligheder er der minibar, køleskab, gulvtæppe, centralvarme og safeboks.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerRabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Schiphol A4

  For overnatninger fra 03/06/2014 til 06/06/2014

  Fra 573kr pr. nat

  Schiphol A4  4EST

  Amsterdam lufthavn, Amsterdam og nærhed, Rijksweg a4 - 3Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af den internationale lufthavn Schiphol mindre end 20 minutter fra udstillingscentrummet RAI, centrum af Amsterdam og Keukenhof. Der er heller ikke langt til adskillige strande såsom Zandvoort og Noordwijk, og det ligger endda endnu tættere på indkøbsmuligheder.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2007 og rummer 435 luksuriøse værelser og diverse komfortable indretninger. I hotellets rummelige business-centrum kan der arrangeres møder, kongresser og fester i forskellige stilarter uanset er det bare drejer sig om 5 eller over 1.000 personer. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator, café og frisørsalon. Hotellet inkluderer også en bar, en pub og en restaurant samt trådløs internetadgang (WLAN). Endelig er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom bilen kan parkeres på parkeringspladsen og børnene kan lege på legepladsen.Værelserne rummer enten en terrasse eller en altan. De er udstryet med et rummeligt badeværelse med et badekar, en separat bruser, et toilet og en håndvask. Værelserne er godt arrangeret og rummer endvidere også en stor tvillingeseng, et skrivebord og et siddeareal. Hertil kommer safeboks, interaktivt tv, hårtørrer, internetadgang, telefon, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.Fritidsfaciliteter inkluderer en indendørs swimmingpool og et solarium. Der er endvidere ca. 3 km til den nærmeste golfbane.Restauranten holder åben dagligt for alle fra kl. 5. Der serveres en luksuriøs og stor buffet som morgenmad indtil kl. 11. Efter morgenmaden er restauranten åben for frokost og aftensmad til kl. 23. Om sommeren er der mulighed for at nyde frokosten og aftensmaden på terrassen.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerEksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Belfort

  For overnatninger fra 03/06/2014 til 06/06/2014

  Fra 699kr pr. nat

  Belfort  3EST

  Amsterdam by, Amsterdam og nærhed, Surinameplein - 53Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette hotel ligger i et fredfyldt område mellem Rembrandtpark og Vondelpark med nem adgang til Amsterdams centrum. Man kan på omkring 15 minutter gå til diverse indkøbsmuligheder fra hotellet, mens Amsterdams lufthavn Schiphol ligger 13 km væk.Dette city-hotel med 42 værelser tilbyder gæsterne et komfortabelt ophold i byen. På hotellets terrasse kan gæsterne slappe af, mens de får noget at drikke. Foruden en hotelfoyer med døgnåben reception rummer dette etablissement faciliteter såsom en safeboks, en bar og WLAN/internetadgang.Alle værelser er udstyrede med eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer. Af yderligere behageligheder på værelset er der en telefon (telefax på anmodning) samt et fjernsyn. Som yderligere standardindretning er der regulerbare klimaanlæg og radiatorer samt en safeboks.Der tilbydes ophold med bed and breakfast.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • Park Inn by Radisson Solna

  For overnatninger fra 08/05/2014 til 11/05/2014

  Fra 825kr pr. nat

  Park Inn by Radisson Solna  4EST

  Stockholm vy, Stockholm, Hotellgatan 11, p.o. box 1306 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i centrum af Solna (nord for Stockholm) med fremragende indkøbsmuligheder direkte på stedet. Betingelserne for forretningsrejsende er aldeles glimrende. Til byens hovedbanegård er der ca. 10 minutters kørsel med metroen. Få minutters gang fra hotellet finder man den nærmeste metrostation og stoppested for lufthavnsbussen. Stoppestedet Rasunda ligger lige i nærheden (ca. 100 m).Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse, blev renoveret i 2001 og består af en 11-etagers hovedbygning med i alt 246 værelser. Bygningen rummer desuden en reception og en frisørsalon. Herudover er der en hyggelig bar og en restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab, fjernsyn og safeboks (mod betaling). Gratis adgang til internettetHotellet råder over et wellnessområde med whirlpool, sauna og solarium.

  Rabat ved længere opholdRabat ved længere ophold
 • BEST WESTERN Braid Hills Hotel

  For overnatninger fra 26/04/2014 til 29/04/2014

  Fra 946kr pr. nat

  BEST WESTERN Braid Hills Hotel  3EST

  Edinburgh by, Edinburgh, 134 braid road - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Hotellet ligger inden for meget kort afstand af byens centrum og har alligevel bevaret en afsondret og rolig beliggenhed. Herudover er der ca. 13 km til Edinburgh lufthavn.Hotellet har en storslået beliggenhed på egne grundarealer med panoramaudsigter over Edinburgh helt til Pentland Hills, Firth of Forth og hinsides Fife Hills. Hotellet tilbyder også gratis parkering til gæsterne. Det klimatiserede etablissement rummer i alt 67 værelser, foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og en garderobe. Mad og drikkevarer fås i baren, pubben og restauranten. Forretningsrejsende vil helt sikkert værdsætte konferenceindretningerne. Endvidere er der WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle standardværelser er indrettet med eget badeværelse med badekar eller brusebad og en hårtørrer. Alle værelser tilbyder desuden gratis mulighed for at lave te og kaffe såvel som mineralvand som standardindretning. Ydermere er værelserne indrettet med dobbeltsenge, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, strygejern og strygebræt.Hotellet tilbyder en a la carte-restaurant og en bistro med servering hele dagen. Både en veltilberedt skotsk morgenmad og en kontinental morgenmad tilbydes.Fra byens omfartsvej tager man A702 i krydset Lothianburn til byens centrum. Drej til højre i vejgaflen i det 2. lyskryds og følg vejen 1,6 km. Til de 2 nærliggende lufthavne Edinburgh og Glasgow er der henholdsvis 13 og 72 km. Herudover er der 5 km til banegården Edinburgh Waverley.

  Free parkingFree parkingFree WifiFree Wifi

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5