Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Aptos. Club Sa Coma

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 237kr pr. nat

  Aptos. Club Sa Coma  3LL

  Sa Coma, Mallorca, Cards - 9Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger roligt i en sidegade. Der er kun 500 m til stranden, som kun er adskilt fra hotellet af den livlige hovedgade. Lige i nærheden finder man desuden talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover er der et marked blot 250 m fra hotellet. Til Cala Millors spændende bymidte er der ca. 3 km. Det indbydende kompleks råder over i alt 52 boligenheder og kan tilbyde sine gæster et herligt pool- og havelandskab, en hyggelig foyer med vekselbørs og en døgnåben reception. De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, et separat soveværelse, satellit-/kabel-tv, tekøkken og altan eller terrasse. På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for mod betaling at spille bordtennis og billard/snooker.

 • Elegance Vista Blava

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 299kr pr. nat

  Elegance Vista Blava  3EST

  Cala Millor, Mallorca, Avda ses planes - 8Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette charmerende hotel putter sig i Cala Millor på østspidsen af den pragtfulde ø Mallorca. Gæsterne befinder sig i gåafstand fra en tilsyneladende endeløs sandstrand og med nem adgang til alt, hvad dette livlige sted kan tilbyde: En række spisemuligheder, interessante steder og et livligt natteliv. Ejendommen er perfekt beliggende nær landevejen, der forbinder Cala Millor med andre dele af øen, og udgør en god base for gæster, der ønsker at udforske lokale traditioner og den rige historiske arv. Stamgæster vil blive imponeret af hotelles komfort og fremragende service. Gæsteværelserne er smagfuldt indrettet og har udsigt over den det glimtende svømmebassin og svajende palmetræer. Gæsterne kan vælge at spise lokale og internationale specialiteter i hotellets restaurant med buffet-stil. De yngste kan glæde sig over muligheden for at være med til hotellets underholdning, mens de voksne kan få et forfriskende bad i det udendørs svømmebassin.

 • BelleVue Club

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 300kr pr. nat

  BelleVue Club  3EST

  Alcudia Havn, Mallorca, Avenida pedro mas y reus - 21Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 222 Muligheder

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

 • Es Bolero

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 314kr pr. nat

  Es Bolero  3EST

  Cala d'Or, Mallorca, Parc de la mar - 4Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Hotellet er roligt beliggende i turistområdet Cala d'Or. Til havet og stranden er der ca. 350 m.Anlægget blev renoveret i 2003 og ligger i en have med diverse planter, der er typiske for denne region. Det er på to etager og har i alt 31 lejligheder. Herudover er der en foyer, en vekselbørs samt safebokse. Hertil kommer en bar, en café, en klimatiseret à la carte restaurant (med børnestole) samt en tv-stue. Personbiler kan endvidere parkeres på hotellets parkeringsplads. Naturligvis tilbydes der også hjælp i tilfælde af sygdom.Lejlighederne er udstyret med eget badeværelse, tekøkken med køleskab, et separat opholdsrum samt en telefon, tv og en safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover er der en tennisbane samt et bordtennisbord.

 • Azuline Hotel Bahamas

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 517kr pr. nat

  Azuline Hotel Bahamas  3EST

  El Arenal, Mallorca, Europa - S/NKort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotellet ligger op til en pinjeskov i et roligt kvarter. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige barer, restauranter og diskoteker samt gode indkøbsmuligheder. Stranden ligger endvidere blot ca. 500 m væk. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet.Hotellet er bygget i 1968 og blev renoveret i 1994. Dets hovedbygning er på 6 etager med i alt 239 værelser, heraf 10 enkelt- og 229 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. Gæsterne kan endvidere slappe af i baren, i tv-stuen eller i restauranten, som er udstyret med børnestole og en ikke-ryger afdeling. De mindste gæster kan boltre sig i legerummet. Herudover råder hotellet også over en internetterminal med WLAN, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De enkle værelser er udstyret med eget badeværelse, telefon, kabel- eller satellit-tv, fliser, centralvarme og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Derudover er der et friluftsbad, en whirlpool, en sauna og et solarium. Sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis, boccia og billard, dyrke aerobic, skyde med bue og pil samt gå i hotellets eget fitness-studie. Endeligt sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Ca. 20 km væk finder man en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension eller All-Inclusive.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Palia Hotel Dolce Farniente

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 550kr pr. nat

  Palia Hotel Dolce Farniente  3EST

  Cala d'Or, Mallorca, Cala egos - S/NKort
   

  Det indbydende hotel ligger på det sydøstlige Mallorca ca. 3 km fra byen Cala d'Or og få meter fra stranden. Herudover er der en forbindelse med offentlig transport et par minutters gang fra hotellet (50 m). Til lufthavnen er der ca. 53 km.Anlægget er bygget i stil med en middelhavslandsby og ligger i en ca. 2 hektar stor park. Det råder over i alt 280 dobbeltværelser, som er fordelt på flere bygninger på højest 3 etager. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, bar og spisesal. Hertil kommer en miniklub for hotellets mindste gæster. Naturligvis er der også mulighed for at vaske (vaskemaskine og tørretumbler mod betaling).De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse, safeboks (mod betaling), telefon, satellit-/kabel-tv og altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover tilbydes der tennis, bordtennis og boccia. Den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km fra hotellet. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Roc Portonova

  For overnatninger fra 12/05/2018 til 16/05/2018

  Fra 553kr pr. nat

  Roc Portonova  3LL

  Palmanova, Mallorca, Passeig mar - 2Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse. Det ligger roligt i bydelen Palma Nova kun få skridt fra bymidten. Mellem hotellet og en lille yachthavn ligger der en ubefærdet vej. Der er kun 100 m til San Matias stranden.Lejlighedshotellet har en reception, en klimatiseret restaurant i nabobygningen, opholdsrum med satellit-TV, bar, parkeringsplads og garage.De ca. 40 m² store lejligheder er indrettede med kombinerede sove-/opholdsrum, tekøkken, telefon, satellit-/kabel-TV, pengeskab, klimaanlæg, bad eller brusekabine/WC, altan eller terrasse samt med et separat soverum. Der er ligeledes centralvarme.Hotellet råder over en opvarmet indendørs swimmingpool og et solarium. I haveanlægget finder man en ferskvandspool med børnebassin, liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet, mens man kan tilberede de øvrige måltider i lejlighederne.

 • Marins Cala Nau

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 584kr pr. nat

  Marins Cala Nau  APTH4

  Cala Millor, Mallorca, S'estanyol - 7Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Det hyggelige lejlighedshotel ligger ikke langt fra centrum af Cala Millor. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man endvidere hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Stranden ligger kun ca. 100 m fra hotellet.Lejlighedshotellet hører til i middelklassen og råder over i alt 100 boligenheder fordelt på 6 etager. Derudover har det en ca. 700 m² stor have. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og elevator samt en bar, en tv-stue, et spillerum og en klimatiseret restaurant. Hotellet har endvidere en offentlig internetterminal og en legeplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede studios og lejligheder råder over eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse samt et tekøkken med køleskab/minibar. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, altan eller terrasse, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). I lejlighederne er der endvidere et separat soveværelse. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover har hotellet en whirlpool. Sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis og bordtennis. Prikken over i'et er et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

 • Palia Sa Coma Playa

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 663kr pr. nat

  Palia Sa Coma Playa  4EST

  Sa Coma, Mallorca, Aritja - snKort
   

  Med sin beliggenhed i Sa Coma, er dette charmerende hotel optimalt for familier. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Lokaliteten har 174 indbydende gæsteværelser. Palia Sa Coma Playa blev fuldstændig renoveret i 2018. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Palia Sa Coma Playa har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Palia Sa Coma Playa er ikke et kæledyrsvenligt sted. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. De der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Palia Sa Coma Playa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Special OfferSpecial Offer
 • Roc Leo

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 691kr pr. nat

  Roc Leo  4EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Es c/manuela de los herreros, 12 - S/NKort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 86 Muligheder

  Dette kendte middelklassehotel har en god beliggenhed ved stranden lige på den anden side af vejen. Hvis man vælger dette hotel, har man alle muligheder for at få en begivenhedsrig ferie. Hotellet ligger kun ca. 400 m fra Ca'n Pastillas centrum og ca. 9 km fra Palma, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen ligger ca. 3 km væk.Det velholdte hotel blev renoveret i 2001. På dets 5 etager har det i alt 285 værelser, heraf 10 enkelt- og 275 dobbeltværelser (kan også benyttes af enkeltpersoner). Det kan tilbyde sine gæster en 200 m² stor have med solterrasse, en klimatiseret foyer med døgnåben reception, to elevatorer og en vekselbørs. Hertil kommer en café, et spillerum, en tv-stue, et konferencerum, en restaurant med børnestole, klimaanlæg og separat ikke-ryger område. Ydermere er der en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terasse.Hotellet råder over en udendørs pool med børnebassin og en solterasse med parasoller og liggestole. Hotellet tilbyder aktiviteter som vandaerobic, bueskydning, billard/snooker samt tennis, bordtennis og minigolf (mod betaling). Endvidere er der et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Special OfferSpecial Offer
 • Catalonia Majorica

  For overnatninger fra 13/05/2018 til 17/05/2018

  Fra 740kr pr. nat

  Catalonia Majorica  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de la garita - 3Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 100 Muligheder

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

 • R2 Bahia Cala Ratjada Design Hotel

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 784kr pr. nat

  R2 Bahia Cala Ratjada Design Hotel  4EST

  Cala Ratjada, Mallorca, Avenida floreal - SNKort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette komfortable hotel kun for voksne, er placeret i Cala Ratjada. Stedet omfatter 119 hyggelige soveværelser. Dette sted blev moderniseret i 2015. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på R2 Bahia Cala Ratjada Design Hotel har kørestolsadgang. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Endvidere har R2 Bahia Cala Ratjada Design Hotel en garage til dem, der kommer i bil. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Rejsende kan drage fordel af ejendommens catering. Ferieboligen tilbyder sundheds- og wellness-services. Dette hotel har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Beach Club Font de Sa Cala

  For overnatninger fra 08/05/2018 til 12/05/2018

  Fra 796kr pr. nat

  Beach Club Font de Sa Cala  4EST

  Cala Ratjada, Mallorca, Avenida canyamel 48 - 48Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Feriekomplekset ligger midt i en stort anlagt parklignende have. Det er omgivet af vidunderlige pinjetræer og ligger over kystvejen kun få skridt fra lavvandede sandbugt Font de Sa Calaover. Lige overfor hotellet ligger der et busstoppested samt en station for minitoget og en taxaholdplads.Ferieanlægget blev bygget i 2000 og renoveret i år 2004. Det ligger i et 6.000 m² stort haveanlæg og råder over flere 1- til 3-etages sidebygninger samt en hovedbygning med i alt 362 dobbeltværelser. I hovedbygningen finder man en foyer med en døgnåben reception. Derudover er der diverse forretninger, en frisør, 2 tv-stuer med satellit-/kabel-tv, et konferencerum med plads til 150 personer samt internetadgang (mod betaling). Desuden råder hotellet over et stort gastronomisk område med bar og café-terrasse, 1 diskotek, en klimatiseret ikke-rygerspisesal, en a la carte restaurant og et pizzeria. Herudover er der også en parkeringsplads, for de yngste gæster en legeplads og en miniklub (fra 4 år) - og for de lidt større børn en juniorklub. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vasketøjsservice og hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser har et stort badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er de udstyret med køleskab, loftsventilation, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

 • Isla Mallorca & Spa

  For overnatninger fra 20/05/2018 til 24/05/2018

  Fra 859kr pr. nat

  Isla Mallorca & Spa  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Pilar juncosa - 7Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af Paseo Maritimo mellem en typisk spansk landsby og det romantiske Bellver slot. Den gamle midtby ligger ca. en kilometer væk. Til et indkøbscentrum er der blot 5 minutter.Hotellet blev komplet renoveret i år 2005. Det består af en 10-etages hovedbygning samt en 4-etages sidebygning og har i alt 159 værelser, heraf 111 enkelt- og 48 doppeltværelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en 600 m² stor have, en stilfuld foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere har det en TV-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskesevice samt en medicinsk service. Der tilbydes ydermere en cykeludlejning samt parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, opholdsrum, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og pengeskab.Gæsterne har mulighed for at benytte sig af hotellets mange fritidsmuligheder. Der tilbydes en ferskvandspool, liggestole, et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium, dampbad og massagetilbud. For de fysisk aktive står der ydermere et fitnessstudio til rådighed.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

 • Marins Playa Suites

  For overnatninger fra 12/05/2018 til 16/05/2018

  Fra 918kr pr. nat

  Marins Playa Suites  4EST

  Cala Millor, Mallorca, Na llambies - 41Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette charmerende hotel er kun for voksne og ligger i Cala Millor. Ferieboligen, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 5 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 100 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra stedet. Stedet er indenfor 200 meter fra havnen. Boligen kan tilbyde i alt 65 soveværelser. Dette hotel blev renoveret i 2010. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Marins Playa Suites har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Hotellet har også et handicapvenligt værelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Marins Playa Suites med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Dette sted har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ejendommen. Marins Playa Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5