Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Vistasol Apartments

  For overnatninger fra 28/01/2018 til 01/02/2018

  Fra 283kr pr. nat

  Vistasol Apartments  3LL

  Magaluf, Mallorca, alta - 5Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger hvor man finder et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt en dejlig sandstrand. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 150 m væk, mens man finder diverse restauranter og barer samt indkøbsmuligheder blot 100 m fra komplekset.Anlægget ligger i en 1.500 m2 stor have og har i alt 176 lejligheder fordelt på 9 etager. Indendøre venter der gæsterne et minimarked og en vekselbørs samt safebokse og elevatorer. Hertil kommer en bar, en café, en à la carte restaurant (med børnestole) samt et konferencerum. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.Lejlighederne indeholder eget badeværelse, kombineret soveværelse/opholdsstue, separat soveværelse samt tekøkken med køleskab. Derudover er de udstyret med hårtørrer, safeboks og telefon.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Desuden kan man spille tennis, billard og beachvolley.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

 • Viva Sunrise

  For overnatninger fra 02/02/2018 til 06/02/2018

  Fra 298kr pr. nat

  Viva Sunrise  APTH4

  Alcudia Havn, Mallorca, Av. mexico s/n - S/NKort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger i et turistområde i Puerto de Alcudia blot få meter fra stranden samt 2 km fra havnen og 5 km fra bymidten. Her finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Lejlighedshotellet blev bygget i år 1989 og har fordelt på 5 etager i alt 254 lejligheder. Det råder desuden over et 1.600 m² stort pool- og havelandskab samt en storslået foyer med elevatorer, safebokse, vekselbørs og en døgnåben reception. Bygningen rummer endvidere et minimarked, en cykelkælder, en tv-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og gå på Internettet. Naturligvis er der også mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom. De mindste gæster kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har eget flisebelagt badeværelse samt en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, tekøkken med køleskab, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med børnebassin, snackbar, parasoller og liggestole samt et spa- og wellnessområde med solarium, og hvor der er mulighed for at gå massage. Endvidere er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard/snooker, beachvolley og minigolf samt dyrke vandaerobic og aerobic og skyde med bue og pil. Prikken over i'et er et dagligt afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Der er mulighed for at bestille halvpension.

 • Aquasol

  For overnatninger fra 08/02/2018 til 12/02/2018

  Fra 306kr pr. nat

  Aquasol  APTH3

  Palmanova, Mallorca, Pinzones - 61Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger centralt i Palmanovas turistområde. Umiddelbart i nærheden finder man mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til centrum er der blot 500 m.Hotellet blev bygget i 1983 og blev komplet renoveret i år 2000. Det har fordelt på sine 3 etager i alt 132 lejligheder. Der tilbydes en 3000 m² stor have, en veludstyret foyer, pengeskabe, en vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en TV-stue, et minimarked, en café, en hyggelig bar, en pub og en fortræffelig restaurant med børnestole. Ydermere kan hotelgæsterne benytte sig af den offentlige internetadgang, room- og vaskeservice samt medicinsk service. For de mindste er der en legeplads.Alle værelser er smagfuldt indrettede og råder over et flisebelagt badeværelse, telefon, egen internetadgang, tekøkken, køleskab, centralvarme og pengeskab.På de udendørs arealer finder man en ferskvandspool, en snackbar, liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som basketball og billard/snooker. Hotelgæsterne tilbydes hver dag tillige et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Ydermere kan frokosten vælges a la carte.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Fontanellas Playa

  For overnatninger fra 28/01/2018 til 01/02/2018

  Fra 319kr pr. nat

  Fontanellas Playa  4EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Carrer de la caravel.la - S/NKort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Lejlighedshotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved strandpromenaden ved overgangen fra Ca'n Pastilla til Playa de Palma kun et stenkast fra den dejlige sandstrand. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport (20 m). Lufthavnen ligger ca. 3 km væk, mens der er 8 km til golfbanen.Strandhotellet er bygget i 1991 og har fordelt på sine 4 etager i alt 186 lejligheder. Til moderne og klimatiserede hotellets faciliteter hører en foyer med en reception, en TV-stue, 4 elevatorer, et lille supermarked, en bar, et spillelokale, en legeplads samt en miniklub. Hotellet rummer en cykelkælder og en klimatiseret à la carte restaurant samt roomservice og vasketøjsservice.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling) og safeboks. Herudover har de klimatiserede værelser et tekøkken og en altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med integreret børnebassin, en møbleret solterrasse samt en poolbar. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool (åben til slutningen af maj), et solarium og fitnessstudie. Derudover er der bordtennis, boccia og volleyball. Mod betaling kan man desuden spille billard, gå i sauna eller benytte de 2 tennisbaner (hard court). Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

 • Apartamentos Globales Verdemar

  For overnatninger fra 01/02/2018 til 05/02/2018

  Fra 338kr pr. nat

  Apartamentos Globales Verdemar  3LL

  Santa Ponsa, Mallorca, Ramon de moncada - 14Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Denne komfortable VR Condo er perfekt til familier og er placeret i Santa Ponsa. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 50 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra ejendommen. I alt 197 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Apartamentos Globales Verdemar. Denne bolig undergik en renovering i 2015. Apartamentos Globales Verdemar er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Apartamentos Globales Verdemar. , De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Apartamentos Globales Verdemar, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. og De rejsende kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Beverly Playa

  For overnatninger fra 02/02/2018 til 06/02/2018

  Fra 372kr pr. nat

  Beverly Playa  3EST

  Paguera, Mallorca, Isaac albeniz, urb.la romana - 3Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette attraktive strand-hotel ligger i udkanten af Paguera, lige ved en sandstrand. På kun få minutter vil gæsterne kunne nå til byens centrum. Herudover vil man blot 300 m fra hotellet finde diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer, beværtninger, klubber og forbindelser med offentlige transportmidler. Ydermere ligger den nærmeste golfbane ca. 4,8 km fra hotellet.Der er tale om et klimatiseret strand-hotel, som blev opført i 1973 og renoveret i 1998. Det strækker sig over 9 etager og rummer i alt 443 værelser, herunder 58 enkeltværelser og 373 dobbeltværelser. Herudover råder hotellet over en have på 3.000 m² og en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, café, elevator og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet. Af yderligere faciliteter er der et lille supermarked, en bar, en fjernsynsstue og en restaurant med ikke-rygerområde og børnestole. På hotellet er der tillige et konferencelokale, parkeringsfaciliteter, et spillelokale, en miniklub og mulighed for at leje cykler.Værelserne er moderne og udstyret med eget badeværelse, telefon, satellit-tv og en radio. Hertil kommer klimaanlæg og enten en altan eller terrasse.Gæsterne kan benytte boblebadet og de 3 udendørs swimmingpools, herunder et børnebassin, med snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes også en indendørs swimmingpool (kun om vinteren), en sauna, en tennisbane og et fitness-studie samt mulighed for at spille bordtennis, billard og minigolf og et årstidsbetinget underholdningsprogram. Liggestole og parasoller kan også lejes på sandstranden, og der ligger en golfbane godt og vel 4 km væk.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan gæsterne selv sammensætte ved den lækre buffet. Gæsterne kan reservere ophold med alt inklusive.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Amoros

  For overnatninger fra 28/01/2018 til 01/02/2018

  Fra 382kr pr. nat

  Amoros  3EST

  Cala Ratjada, Mallorca, Ses llegitimes - 37Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Strandhotellet ligger i udkanten af byen Cala Ratjada ikke mange meter fra centrum med dets smukke gamle bydel og den maleriske havn. Der er ca. 450 m til den populære sandstrand Son Moll, mens der til stranden Cala Guya er ca. 800 m.iddelklassehotellet er bygget i 1988 og renoveret i 2012. Det er på 3 etager og har i alt 75 værelser, herunder 68 doppelt- og 7 enkeltværelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe og elevator. Hotellet er endvidere flot indrettet med café, bar, spillerum, TV-stue, en klimatiseret a la carte restaurant med et ikke-ryger område og børnestole og en offentlig internetterminal (mod betaling) Wi-Fi. Herudover står der også room- og vaskeservice, medicinsk service samt cykelkælder og cykeludlejning til rådighed for gæsterne.De tiltalende værelser er klimatiserede og råder over flisebelagt bad/WC, telefon, satellit-/kabel-TV, stereoanlæg, minibar, køleskab, doppeltseng, centralvarme og pengeskab.På de udendørs arealer finder man en ferskvandspool med børnebassin, en poolbar, liggestole og parasoller. På hotellet kan man endvidere spille billard mod betaling, mens man finder flere sportstilbud i byen. Der tilbydes tillige et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med en ugentlig danseaften.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan yderligere bestilles a la carte eller som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

 • Helios Hotel

  For overnatninger fra 01/02/2018 til 05/02/2018

  Fra 428kr pr. nat

  Helios Hotel  3EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Calle carabela - 7Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 94 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger centralt i nærheden af turistområdet Ca'n Pastilla. Det adskilles kun fra stranden af en promenade. Der er kun få skridt til en forbindelse med offentlig transport. Talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubs ligger lige i nærheden.Hotellet blev renoveret i 2003. Det består af en hovedbygning på 5 etager og en 3-etages sidebygning med i alt 305 værelser, heraf 36 hotellejligheder. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs og elevator. Ydermere findes der en bar, en spillesalon, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Ydermere er der konferencerum, legeplads og en 3000 m² stor have.

 • Roc Portonova

  For overnatninger fra 28/01/2018 til 01/02/2018

  Fra 436kr pr. nat

  Roc Portonova  3LL

  Palmanova, Mallorca, Passeig mar - 2Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse. Det ligger roligt i bydelen Palma Nova kun få skridt fra bymidten. Mellem hotellet og en lille yachthavn ligger der en ubefærdet vej. Der er kun 100 m til San Matias stranden.Lejlighedshotellet har en reception, en klimatiseret restaurant i nabobygningen, opholdsrum med satellit-TV, bar, parkeringsplads og garage.De ca. 40 m² store lejligheder er indrettede med kombinerede sove-/opholdsrum, tekøkken, telefon, satellit-/kabel-TV, pengeskab, klimaanlæg, bad eller brusekabine/WC, altan eller terrasse samt med et separat soverum. Der er ligeledes centralvarme.Hotellet råder over en opvarmet indendørs swimmingpool og et solarium. I haveanlægget finder man en ferskvandspool med børnebassin, liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet, mens man kan tilberede de øvrige måltider i lejlighederne.

 • Amic Horizonte

  For overnatninger fra 04/02/2018 til 08/02/2018

  Fra 392kr pr. nat

  Amic Horizonte  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Calle vista alegre - 1Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder

  Dette hyggelige hotel ligger i det rolige beboelseskvarter Bonanova og tilbyder de mest spektakulære udsigt over Palma, Palma-bugten, cruise havnen og det åbne hav. Den berømte Bellver Slot, med sin smukke skov er inden for gåafstand og Porto Pi indkøbscenter, med sine mange butikker, restauranter og underholdning centre dag og nat underholdning, diskoteker og kasino ligger kun 400 meter væk. Palma centrum kan nemt nås med bus 46 eller taxa. Hotellet har også en panoramisk terrasse med udendørs pool,Joan Miró Buffet restaurant med show-køkken og internationale retter i baren nyder panorama costails og champagner i en idyllisk beliggenhed overfor krydstogt.Deportitas motionscenter for vores flere kunder og en ny cykel center med professionel service leje cykler og ruter. www.mallorca-cycling.comrummelig og renoveret med moderne og enkle stil.Superior-værelserne er i hovedbygningen med udsigt over havet, køleskab, hårtørrer og fladskærms-tv gratis trådløs internetadgang og terrasse. Badeværelset kan være bruser eller jacuzzi.Standard habitacioens er i annekset, som du er nødt til at komme ned nogle trapper efter puljen er lidt billigere og med færre fordele. Et badeværelse, plasma-tv, hårtørrer og badekar eller bruser.  Check-in er begyndt 13hog check ud før 11 hMorgenmad tid er 7 til 10 på hverdage og den 8.-11 i weekenden.Frokostbuffet er fra 13 til 15 timer og middag fra 20 til 22 timer.* Det er berømt Instagram sin panoramiske terrasse, hvor alle gæster udødeliggøre din ferie på Hotel Horizonte med et selfie.Hotel Horizonte er åbent året rundt og tilbyder særlige programmer for vinteren.Hotellet har på sin øverste terrasse af den eksklusive suite DANCING på taget.

 • Brick Hotel

  For overnatninger fra 28/01/2018 til 01/02/2018

  Fra 451kr pr. nat

  Brick Hotel  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Forn den vila - 3Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette komfortable hotel er kun for voksne og ligger i Palma. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 60 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 5 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Brick Hotel garanterer for et roligt ophold med blot 11 soveværelser. Brick Hotel undergik en renovering i 2016. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Brick Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Med henblik på de rejsendes specialbehov har Brick Hotel nogle soveværelser med kørestolsadgang. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Brick Hotel inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på dette hotel. og Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

 • Sercotel Zurbaran

  For overnatninger fra 28/01/2018 til 01/02/2018

  Fra 451kr pr. nat

  Sercotel Zurbaran  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Jose villalonga - 16Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Hotellet er central, men roligt beliggende kun ca. 200 m fra Paseo Maritimo. Der er ca. 1,5 km til stranden, og der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 2002 og har fordelt på 4 etager i alt 40 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en café, en klimatiseret restaurant og en internetterminal. Herudover tilbyder hotellet også vaskeservice, ligesom der er en parkeringsplads og en garage.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

 • Hipotels Hipocampo Playa

  For overnatninger fra 28/01/2018 til 01/02/2018

  Fra 458kr pr. nat

  Hipotels Hipocampo Playa  4EST

  Cala Millor, Mallorca, Avd. sa coma - 45Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Det moderne hotel ligger ideelt i udkanten af Calla Millor. Til byens livlige centrum med de utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ca. 600 m. Hotelanlægget ligger lige ved den lange sandstrand kun adskilt herfra af en strandpromenade.Det fuldt klimatiserede hotel blev komplet renoveret i 1998. På sine seks etager råder det over i alt 204 værelser, heraf 6 enkelt- og 198 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster et stort have- og poollandskab med en møbleret solterrasse. Hertil kommer en stilfuld foyer med elevatorer, hotelsafes, en vekselbørs, en garderobe og en døgnåben reception. Der er desuden en lille spillehal, et læserum, en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med børnestole. Man har endvidere mulighed for at leje cykler. Ydermere kan gæsterne benytte sig af den offentlige internetadgang samt hotellets vaskeservice. Der kan desuden ydes hjælp i tilfælde af sygdom og hotellets mindste gæster kan muntre sig på legepladsen.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-tv og centralvarme.Gæsterne har mulighed for at benytte sig af hotellets mange fritidstilbud. Der er bl.a. en swimmingpool, en poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et spa- og wellnessområde med opvarmet indendørs svømmebassin, whirlpool, sauna, solarium og massagetilbud til rådighed. Her udbydes der også med mellemrum vandaerobic-kurser. Der er endvidere mulighed for at spille beachvolleyball samt dyrke mange forskellige vandsportsgrene på stranden (mod betaling). Slutteligt kan man også dyrke motion i fitness-studiet eller spille minigolf og tennis. Herudover præsenteres der et aktivitetsprogram for store og små.

 • Occidental Playa de Palma

  For overnatninger fra 28/01/2018 til 01/02/2018

  Fra 472kr pr. nat

  Occidental Playa de Palma  4EST

  Playa de Palma, Mallorca, Calle fra joan llabres - 16Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i nærheden af centrum. Der er blot 200 m til Playa de Palmas kilometerlange, let faldende strand og den palmeomgivne strandpromenade. Der er ca. 12 km til Palma de Mallorca. Lige i nærheden er der forbindelse med offentlig transport.Hotellet er holdt i traditionel mallorcansk stil og blev renoveret i 2004. Det er på 4 etager og råder over i alt 276 værelser, heraf 128 dobbeltværelser, 28 deluxe-værelser samt 120 hotellejligheder. Til faciliteterne hører en foyer, 2 elevatorer, 3 barer samt en miniklub og en legeplads. Herudover er der en klimatiseret restaurant, en tv-stue, en lille spillehal samt en offentlig internetcomputer (mod betaling). Man kan ydermere benytte sig af hotellets vaskeservice.De stilfuldt indrettede og klimatiserede værelser råder over badeværelse med hårtørrer, telefon, tv og safeboks (leje). Ydermere er de udstyret med minibar/køleskab samt altan/terrasse, ligesom der også er centralvarme. Lejlighederne råder desuden over et separat soveværelse.I haveanlægget finder man en swimmingpool med børnebassin samt en møbleret solterrasse. Hotellet er endvidere udstyret med en sauna (mod betaling) samt et fitness-studie. Gæsterne tilbydes forskellige aktiviteter såsom massage, forskellige wellnesstilbud, bordtennis, aerobic, bueskydning cykling og minigolf. Prikken over i'et er et afvekslende underholdningsprogram.

  Special OfferSpecial Offer
 • Be Live Adults Only Marivent

  For overnatninger fra 04/02/2018 til 08/02/2018

  Fra 474kr pr. nat
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette komfortable hotel er kun for voksne og ligger i Cala Mayor. Hotellet, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Ejendommen ligger 5. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand er lige udenfor ejendommen. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. _x000D__x000D__x000D__x000D_ Hotellet består af i alt 195 dejlige gæsteværelser. Be Live Adults Only Marivent blev fuldstændig moderniseret i 2012. Internetforbindelse (lednings- og trådløs) findes i fællesområderne for dem, der har brug for at være i forbindelse. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dette sted accepterer ikke kæledyr. De der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. og Takket være fritidstilbuddene i denne ejendom, kan besøgende få en sjov oplevelse. Be Live Adults Only Marivent vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5