Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Vistasol Apartments

  For overnatninger fra 03/12/2017 til 07/12/2017

  Fra 290kr pr. nat

  Vistasol Apartments  3LL

  Magaluf, Mallorca, alta - 5Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger hvor man finder et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt en dejlig sandstrand. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 150 m væk, mens man finder diverse restauranter og barer samt indkøbsmuligheder blot 100 m fra komplekset.Anlægget ligger i en 1.500 m2 stor have og har i alt 176 lejligheder fordelt på 9 etager. Indendøre venter der gæsterne et minimarked og en vekselbørs samt safebokse og elevatorer. Hertil kommer en bar, en café, en à la carte restaurant (med børnestole) samt et konferencerum. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.Lejlighederne indeholder eget badeværelse, kombineret soveværelse/opholdsstue, separat soveværelse samt tekøkken med køleskab. Derudover er de udstyret med hårtørrer, safeboks og telefon.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Desuden kan man spille tennis, billard og beachvolley.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

 • Caribbean Bay

  For overnatninger fra 19/11/2017 til 23/11/2017

  Fra 369kr pr. nat

  Caribbean Bay  3EST

  El Arenal, Mallorca, Trencadors - 48Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet ligger i udkanten af den livlige by El Arenal. Ca. 600 m væk ligger der en bred sandstrand. Lige i nærheden finder man desuden forlystelsesparken "Aquacity". Der afgår offentlige transportmidler tæt ved hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 1969 og blev renoveret i 2002. Det er på 4 etager og råder over i alt 125 værelser, heraf 20 enkelt- og 105 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en elevator. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Hotellet har herudover et spillerum samt en miniklub og en legeplads til børnene.De hyggelige værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks.Hotellet råder over et friluftsbad og en udendørs swimmingpool med børnebassin, snackbar og liggestole. Sportsbegejstrede kan desuden spille bordtennis, beachvolley, basketball, boccia og billard (delvist mod betaling). Endvidere sørger hotellets aktivitetsprogram for afveksling og underholdning. Ca. 7 km væk ligger der en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

 • Amoros

  For overnatninger fra 19/11/2017 til 23/11/2017

  Fra 379kr pr. nat

  Amoros  3EST

  Cala Ratjada, Mallorca, Ses llegitimes - 37Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Strandhotellet ligger i udkanten af byen Cala Ratjada ikke mange meter fra centrum med dets smukke gamle bydel og den maleriske havn. Der er ca. 450 m til den populære sandstrand Son Moll, mens der til stranden Cala Guya er ca. 800 m.iddelklassehotellet er bygget i 1988 og renoveret i 2012. Det er på 3 etager og har i alt 75 værelser, herunder 68 doppelt- og 7 enkeltværelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe og elevator. Hotellet er endvidere flot indrettet med café, bar, spillerum, TV-stue, en klimatiseret a la carte restaurant med et ikke-ryger område og børnestole og en offentlig internetterminal (mod betaling) Wi-Fi. Herudover står der også room- og vaskeservice, medicinsk service samt cykelkælder og cykeludlejning til rådighed for gæsterne.De tiltalende værelser er klimatiserede og råder over flisebelagt bad/WC, telefon, satellit-/kabel-TV, stereoanlæg, minibar, køleskab, doppeltseng, centralvarme og pengeskab.På de udendørs arealer finder man en ferskvandspool med børnebassin, en poolbar, liggestole og parasoller. På hotellet kan man endvidere spille billard mod betaling, mens man finder flere sportstilbud i byen. Der tilbydes tillige et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med en ugentlig danseaften.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan yderligere bestilles a la carte eller som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

 • Helios Hotel

  For overnatninger fra 19/11/2017 til 23/11/2017

  Fra 380kr pr. nat

  Helios Hotel  3EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Calle carabela - 7Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 94 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger centralt i nærheden af turistområdet Ca'n Pastilla. Det adskilles kun fra stranden af en promenade. Der er kun få skridt til en forbindelse med offentlig transport. Talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubs ligger lige i nærheden.Hotellet blev renoveret i 2003. Det består af en hovedbygning på 5 etager og en 3-etages sidebygning med i alt 305 værelser, heraf 36 hotellejligheder. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs og elevator. Ydermere findes der en bar, en spillesalon, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Ydermere er der konferencerum, legeplads og en 3000 m² stor have.

 • Habitat

  For overnatninger fra 27/11/2017 til 01/12/2017

  Fra 395kr pr. nat

  Habitat  3LL

  Puerto Pollensa, Mallorca, Calle cap-roig n 1 | juan xxiii 94 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Lejlighederne ligger i turistområdet Puerto Pollensa. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer og forskellige restauranter, som står klar til at forkæle sine gæster med lækre, lokale specialiteter. Der er ca. 1 km til stranden.Hotelkomplekset er på 2 etager og råder over i alt 110 lejligheder. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, en bar og en 5000 m2 stor have. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice.Lejlighederne er udstyret med eget badeværelse med brusebad. Herudover er der køleskab, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse. Man finder endvidere en golfbane 7 km væk.

 • Hipotels Hipocampo Playa

  For overnatninger fra 05/12/2017 til 09/12/2017

  Fra 421kr pr. nat

  Hipotels Hipocampo Playa  4EST

  Cala Millor, Mallorca, Avd. sa coma - 45Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Det moderne hotel ligger ideelt i udkanten af Calla Millor. Til byens livlige centrum med de utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ca. 600 m. Hotelanlægget ligger lige ved den lange sandstrand kun adskilt herfra af en strandpromenade.Det fuldt klimatiserede hotel blev komplet renoveret i 1998. På sine seks etager råder det over i alt 204 værelser, heraf 6 enkelt- og 198 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster et stort have- og poollandskab med en møbleret solterrasse. Hertil kommer en stilfuld foyer med elevatorer, hotelsafes, en vekselbørs, en garderobe og en døgnåben reception. Der er desuden en lille spillehal, et læserum, en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med børnestole. Man har endvidere mulighed for at leje cykler. Ydermere kan gæsterne benytte sig af den offentlige internetadgang samt hotellets vaskeservice. Der kan desuden ydes hjælp i tilfælde af sygdom og hotellets mindste gæster kan muntre sig på legepladsen.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-tv og centralvarme.Gæsterne har mulighed for at benytte sig af hotellets mange fritidstilbud. Der er bl.a. en swimmingpool, en poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et spa- og wellnessområde med opvarmet indendørs svømmebassin, whirlpool, sauna, solarium og massagetilbud til rådighed. Her udbydes der også med mellemrum vandaerobic-kurser. Der er endvidere mulighed for at spille beachvolleyball samt dyrke mange forskellige vandsportsgrene på stranden (mod betaling). Slutteligt kan man også dyrke motion i fitness-studiet eller spille minigolf og tennis. Herudover præsenteres der et aktivitetsprogram for store og små.

 • Amic Horizonte

  For overnatninger fra 19/11/2017 til 23/11/2017

  Fra 383kr pr. nat

  Amic Horizonte  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Calle vista alegre - 1Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder

  Dette hyggelige hotel ligger i det rolige beboelseskvarter Bonanova og tilbyder de mest spektakulære udsigt over Palma, Palma-bugten, cruise havnen og det åbne hav. Den berømte Bellver Slot, med sin smukke skov er inden for gåafstand og Porto Pi indkøbscenter, med sine mange butikker, restauranter og underholdning centre dag og nat underholdning, diskoteker og kasino ligger kun 400 meter væk. Palma centrum kan nemt nås med bus 46 eller taxa. Hotellet har også en panoramisk terrasse med udendørs pool,Joan Miró Buffet restaurant med show-køkken og internationale retter i baren nyder panorama costails og champagner i en idyllisk beliggenhed overfor krydstogt.Deportitas motionscenter for vores flere kunder og en ny cykel center med professionel service leje cykler og ruter. www.mallorca-cycling.comrummelig og renoveret med moderne og enkle stil.Superior-værelserne er i hovedbygningen med udsigt over havet, køleskab, hårtørrer og fladskærms-tv gratis trådløs internetadgang og terrasse. Badeværelset kan være bruser eller jacuzzi.Standard habitacioens er i annekset, som du er nødt til at komme ned nogle trapper efter puljen er lidt billigere og med færre fordele. Et badeværelse, plasma-tv, hårtørrer og badekar eller bruser.  Check-in er begyndt 13hog check ud før 11 hMorgenmad tid er 7 til 10 på hverdage og den 8.-11 i weekenden.Frokostbuffet er fra 13 til 15 timer og middag fra 20 til 22 timer.* Det er berømt Instagram sin panoramiske terrasse, hvor alle gæster udødeliggøre din ferie på Hotel Horizonte med et selfie.Hotel Horizonte er åbent året rundt og tilbyder særlige programmer for vinteren.Hotellet har på sin øverste terrasse af den eksklusive suite DANCING på taget.

 • Amic Colon

  For overnatninger fra 19/11/2017 til 23/11/2017

  Fra 450kr pr. nat

  Amic Colon  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, 31 de diciembre - 31Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Hotellet tilbyder de bedst mulige transportforbindelser med en førsteklasses beliggenhed i hjertet af Palma de Mallorca. Det ligger 300 m fra den historiske gamle bydel og 10 minutters gang fra Plaza España, som er en station for alle toge og busser. Desuden vil gæsterne på blot 10 minutter kunne gå til de bedste forretninger og indkøbsmuligheder såvel som en række turistprægede gader såsom Las Avenidas, Calle Olmos, Calle San Miguel og Ramblaen (Rambla de Palma), hvor gæsterne også vil finde de ældste caféer og barer i Palma, herunder Cristal bar, Bar Ses Estacions, Bar/Restaurant Mavi, Bar/Restaurant s'Escorxador og Bar 1912. Endvidere har gæsterne kun 2 km til stranden San Pere Antoni samt 4 km til promenaden Paseo Maritímo og dens klubber. Palma de Mallorca lufthavn ligger 9 km fra hotellet.Dette city-hotel ligger i selve centrum af Palma og tilbyder familieatmosfære og i alt 32 værelser. Ejendommen er åben for gæster året rundt og et fremragende sted at holde ferie eller i forbindelse med forretningsrejser til Palma de Mallorca. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception, elevator og trådløs internetadgang.Alle værelser rummer eget badeværelse med badekar og en dobbeltseng. De er også udstyret med satellit-/kabel-tv, internetadgang og regulerbare klimaanlæg og radiatorer.

 • THB Felip Class

  For overnatninger fra 19/11/2017 til 23/11/2017

  Fra 457kr pr. nat

  THB Felip Class  4EST

  Porto Cristo, Mallorca, Burdils - 41Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det charmerende middelklassehotel ligger i centrum af Porto Christo; en tidligere fiskerlandsby med en stærk mallorcansk flair. Stranden ligger umiddelbart på den anden side af badebugten med grus-/sandstrand. Umiddelbart i nærheden finder man flere indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til fods kommer man nemt til en forbindelse med offentlig transport. Ikke langt fra centrum ligger endvidere Dragehulerne, som er Europas største drypstenshuler, mens Palmas lufthavn ligger ca. 60 km fra hotellet.Strandhotellet er bygget i 1890 og renoveret i år 2000. Det råder over i alt 96 værelser, heraf 10 enkelt- og 86 dobbeltværelser, som fordeler sig i to bygninger på hver 4 etager. Til faciliteterne hører en lille foyer med en døgnåben reception, pengeskab og vekselbørs, 3 elevatorer, en café og en bar. Ydermere er der en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-rygerafdeling, et spillerum, en tv-stue, offentlig internetadgang, cykelkælder og cykeludlejning. Endvidere kan der tilbydes der hjælp i tilfælde af sygdom.De smagfuldt indrettede og klimatiserede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang og pengeskab. Værelserne er endvidere udstyret med minibar, køleskab og centralvarme.I hotellets gård er der en opvarmet swimmingpool, som kan afdækkes med glas samt en møbleret solterrasse. Der ligger endvidere en golfbane ca. 15 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som deres aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan ydermere vælges à la carte eller som menu. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

 • Hotel Ca Sa Padrina

  For overnatninger fra 19/11/2017 til 23/11/2017

  Fra 460kr pr. nat

  Hotel Ca Sa Padrina  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, C/calle tereses 2 - 2Kort
   

  Dette dejlige hotel kan findes i Palma. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 6 gæsteværelser. Hotel Ca Sa Padrina har ikke 24 timers åben reception. Hotel Ca Sa Padrina har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_

 • Sercotel Zurbaran

  For overnatninger fra 19/11/2017 til 23/11/2017

  Fra 461kr pr. nat

  Sercotel Zurbaran  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Jose villalonga - 16Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Hotellet er central, men roligt beliggende kun ca. 200 m fra Paseo Maritimo. Der er ca. 1,5 km til stranden, og der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 2002 og har fordelt på 4 etager i alt 40 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en café, en klimatiseret restaurant og en internetterminal. Herudover tilbyder hotellet også vaskeservice, ligesom der er en parkeringsplads og en garage.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

 • Roc Portonova

  For overnatninger fra 19/11/2017 til 23/11/2017

  Fra 462kr pr. nat

  Roc Portonova  3LL

  Palmanova, Mallorca, Passeig mar - 2Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse. Det ligger roligt i bydelen Palma Nova kun få skridt fra bymidten. Mellem hotellet og en lille yachthavn ligger der en ubefærdet vej. Der er kun 100 m til San Matias stranden.Lejlighedshotellet har en reception, en klimatiseret restaurant i nabobygningen, opholdsrum med satellit-TV, bar, parkeringsplads og garage.De ca. 40 m² store lejligheder er indrettede med kombinerede sove-/opholdsrum, tekøkken, telefon, satellit-/kabel-TV, pengeskab, klimaanlæg, bad eller brusekabine/WC, altan eller terrasse samt med et separat soverum. Der er ligeledes centralvarme.Hotellet råder over en opvarmet indendørs swimmingpool og et solarium. I haveanlægget finder man en ferskvandspool med børnebassin, liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet, mens man kan tilberede de øvrige måltider i lejlighederne.

 • AluaSoul Palma - Adults Only

  For overnatninger fra 01/12/2017 til 05/12/2017

  Fra 467kr pr. nat

  AluaSoul Palma - Adults Only  4EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Maestro ekitai ahn - 40Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Middelklassehotellet er herligt beliggende på en klippefyldt halvø, hvorfra man har en imponerende udsigt over Palma bugt. Can Pastillas hovedstrand ligger lige i nærheden (ca. 300 m). Der er desuden blot ca. 600 m til et turistområde med et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder. På 10 minutters kørsel kommer man endvidere til Palmas centrum.Strandhotellet er på seks etager og råder over i alt 127 værelse. Udover en foyer med reception, elevator og hotelsafe er der også en klimatiseret restaurant.De hyggeligt indrettede værelser råder alle over badeværelse med WC, Til de videre faciliteter hører telefon, tv, klimaanlæg, safeboks (leje) og WiFi.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrase med liggestole og parasoller. I Palma de Mallorca og på de forskellige strande er der desuden et væld af sportstilbud samt diverse underholdningsmuligheder.From Palma de Mallorca airport, take direction Palma and then the freeway to Santanyi . Take exit Can Pastilla; turn right in Calle Tramuntana, continue in Camino de Can Pastilla then turn left in Antoni Llabrés i Morey till the seawalk in front of the beach and turn right in Pagell Street.

 • Brick Hotel

  For overnatninger fra 20/11/2017 til 24/11/2017

  Fra 469kr pr. nat

  Brick Hotel  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Forn den vila - 3Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2010. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2016. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 6 dobbeltværelser, 1 handicapvenligt værelse, 6 treværelses rum, 6 fireværelsesrum, 3 overordnede værelser og 6 familierum. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Dette etablissement tillader kæledyr.

 • IBEROSTAR Cristina

  For overnatninger fra 26/11/2017 til 30/11/2017

  Fra 485kr pr. nat

  IBEROSTAR Cristina  4EST

  Playa de Palma, Mallorca, Calle bartomeu xamena - S/NKort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Det komfortable lejlighedshotel har en rolig beliggenhed i et turistområde i Playa de Palma kun få meter fra stranden samt ca. 100 m fra bymidten, hvor man finder diverse underholdningsmuligheder. I centrum er der endvidere diverse barer og restauranter samt et væld af indkøbsmuligheder. Lige i nærheden ligger der desuden et stoppested.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2003. Det ligger i en ca. 3.000 m² stor have og råder over 5 4-etagers bygninger med i alt 326 boligenheder, heraf 4 suiter og 192 lejligheder/studios. Hovedbygningen rummer en foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs og safebokse samt et minimarked, diverse forretninger og en frisørsalon. Hertil kommer en bar, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og ikke-ryger-afdeling samt en internetterminal (mod betaling) og et konferencerum. Der er tilmed mulighed for at leje cykler. De mindste gæster kan boltre sig i miniklubben eller på legepladsen. Naturligvis tilbydes der også hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt køleskab, safeboks (mod betaling), telefon, radio, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg/centralvarme og altan. Lejlighederne/studierne er indrettet på samme vis, men har derudover kombineret soveværelse/opholdsstue og et tekøkken. Lejlighederne indeholder endvidere et separat soveværelse.I den store have finder man en swimmingpool, et børnebassin og en poolbar samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i saunaen, ligesom det også er muligt at få en omgang massage. Derudover er der en indendørs pool, to tennisbaner, et bordtennisbord, et billardbord, en bocciabane og et fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5