Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • TRH Magaluf

  For overnatninger fra 04/10/2017 til 08/10/2017

  Fra 242kr pr. nat

  TRH Magaluf  3EST

  Palmanova, Mallorca, Martin ros garcia - 15Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Eksklusiv rabatEksklusiv rabat
 • Es Bolero

  For overnatninger fra 10/10/2017 til 14/10/2017

  Fra 276kr pr. nat

  Es Bolero  3EST

  Cala d'Or, Mallorca, Parc de la mar - 4Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet er roligt beliggende i turistområdet Cala d'Or. Til havet og stranden er der ca. 350 m.Anlægget blev renoveret i 2003 og ligger i en have med diverse planter, der er typiske for denne region. Det er på to etager og har i alt 31 lejligheder. Herudover er der en foyer, en vekselbørs samt safebokse. Hertil kommer en bar, en café, en klimatiseret à la carte restaurant (med børnestole) samt en tv-stue. Personbiler kan endvidere parkeres på hotellets parkeringsplads. Naturligvis tilbydes der også hjælp i tilfælde af sygdom.Lejlighederne er udstyret med eget badeværelse, tekøkken med køleskab, et separat opholdsrum samt en telefon, tv og en safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover er der en tennisbane samt et bordtennisbord.

 • Ipanema Park - Ipanema Beach

  For overnatninger fra 06/10/2017 til 10/10/2017

  Fra 282kr pr. nat

  Ipanema Park - Ipanema Beach  3EST

  El Arenal, Mallorca, C/ antonio maria alcover - 8Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Der er i alt 210 værelser på stedet. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Eix Lagotel Apartamentos

  For overnatninger fra 01/10/2017 til 05/10/2017

  Fra 282kr pr. nat

  Eix Lagotel Apartamentos  3LL

  Playa de Muro, Mallorca, Circuit del llac - S/NKort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Det dejlige middelklassekompleks ligger centralt i turistbyen Playa de Muro. I de umiddelbare omgivelser finder man et forretningsområde med forretninger, butikker, barer og restauranter. Stranden ligger blot 800 m væk.Lejlighedskomplekset består af en 8-etagers hovedbygning med i alt 233 dobbeltværelser og 15 lejligheder. Bygningen rummer endvidere en reception og en frisørsalon. Herudover er der en bar og en klimatiseret restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads . Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.Free Wi-fiDe komfortabelt indrettede værelser og lejligheder har eget badeværelse og telefon.På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool med solterrasse. Hertil kommer flere tennisbaner og et fitness-studie.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Aptos. Club Sa Coma

  For overnatninger fra 05/10/2017 til 09/10/2017

  Fra 289kr pr. nat

  Aptos. Club Sa Coma  3LL

  Sa Coma, Mallorca, Cards - 9Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger roligt i en sidegade. Der er kun 500 m til stranden, som kun er adskilt fra hotellet af den livlige hovedgade. Lige i nærheden finder man desuden talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover er der et marked blot 250 m fra hotellet. Til Cala Millors spændende bymidte er der ca. 3 km. Det indbydende kompleks råder over i alt 52 boligenheder og kan tilbyde sine gæster et herligt pool- og havelandskab, en hyggelig foyer med vekselbørs og en døgnåben reception. De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, et separat soveværelse, satellit-/kabel-tv, tekøkken og altan eller terrasse. På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for mod betaling at spille bordtennis og billard/snooker.

 • BelleVue Club

  For overnatninger fra 01/10/2017 til 05/10/2017

  Fra 289kr pr. nat

  BelleVue Club  3EST

  Alcudia Havn, Mallorca, Avenida pedro mas y reus - 21Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 221 Muligheder

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

 • Hotel Ipanema Beach

  For overnatninger fra 05/10/2017 til 09/10/2017

  Fra 299kr pr. nat

  Hotel Ipanema Beach  3EST

  El Arenal, Mallorca, Calle antonio maria alcover - 8Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Med sine omgivelser med bevoksning og den grønne Son Veri-skov, tilbyder dette storslåede hotel kvalitetsovernatning på et strandresort. Med sin beliggenhed indenfor 16,5 km fra Palma bymidte, er ejendommen den perfekte base til en ferie med sjove oplevelser. Det ligger også indenfor gåafstand til den smukke og tilsyneladende endeløse sandstrand samt tæt på det pulserende natteliv, spisemuligheder og underholdningssteder. Besøgende vil blive fortryllede af det smukke, moderne design og den varme gæstfrihed. Værelserne er smagfuldt indrettede og giver et fredfyldt sted til total afslapning efter en lang dag med ture på øen. Hotellets restaurant indbyder besøgende til at starte dagen med en lækker og varieret morgenmadsbuffet, hvor man kan få lokale og internationale retter. Man kan få en kop kaffe eller et udvalg af drikkevarer i den hyggelige bar, mens den udendørs swimmingpool er en perfekt mulighed for at friske sig selv op på varme dage.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Sol Alcudia Center Hotel Apartamentos

  For overnatninger fra 09/10/2017 til 13/10/2017

  Fra 303kr pr. nat

  Sol Alcudia Center Hotel Apartamentos  3LL

  Alcudia Havn, Mallorca, Avda. pere mas i reus, s/n - S/NKort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger kun ca. 200 m fra den finsandede strand Alcudia. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 60 minutter. Til fods kommer man endvidere hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Det klimatiserede hotelkompleks er på 7 etager og råder over 220 lejligheder og 55 stuidos. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, en souvenirshop, et parfumeri, en legetøjs- og læderhandel, en café, en bar og en klimatiseret restaurant.De hyggeligt indrettede studier og lejligheder er udstyret med kombineret stue/soveværelse og eget badeværelse samt telefon, minibar/køleskab, altan og safeboks (mod betaling). I lejlighederne er der endvidere et separat soveværelse.Hotellets regelmæssige aktivitetsprogram sørger for underholdning og adspredelse.

 • Club Marthas

  For overnatninger fra 10/10/2017 til 14/10/2017

  Fra 324kr pr. nat

  Club Marthas  4EST

  Cala d'Or, Mallorca, Des parc de la mar - 6Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder

  Det moderne familiekompleks ligger i centrum af Cala d'Or. Der er god forbindelse fra hotellet med et særligt minitog, som kører lige i nærheden af hotellet. Der er endvidere ca. 350 m til stranden.Det 850 m2 store lejlighedskompleks er bygget i år 2003 og råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 279 boligenheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, et cafeteria, en bar, et diskotek, en tv-stue og en legeplads. Derudover er der en indbydende restaurant. Naturligvis er der vaskeservice.Anlæggets studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse og badeværelse med brusekabine, badekar, WC og hårtørrer. Desuden er de udstyret med klimaanlæg, telefon, safeboks samt altan eller terrasse. Ydermere kan man mod forespørgsel leje satellit-/kabel-tv. Lejlighederne råder derudover over et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man et vidunderligt haveanlæg med to swimmingpools, en solterrasse samt en græsplæne med liggestole og parasoller. I poolbaren kan man købe forfriskninger og små retter mad. Til de mindste gæster er der desuden en separat swimmingpool. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis, tennis og billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram, der sørger for underholdning og afveksling.

 • Blue Sea Arenal Tower

  For overnatninger fra 08/10/2017 til 12/10/2017

  Fra 325kr pr. nat

  Blue Sea Arenal Tower  3EST

  El Arenal, Mallorca, Baleares - 2Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i nærheden af den livlige bymidte med dens talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 200 m til den kilometerlange, fine sandstrand. Forbindelse med offentlig transport ligger lige ved hotellet.Hotellet er bygget i 1970 og renoveret i år 2000. Det er på 11 etager og råder over i alt 152 værelser, heraf 9 enkelt- og 142 doppeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en stilfuld foyer med 2 elevatorer, pengeskabe og en døgnåben reception. Ydermere har det et klimatiseret opholdsrum med bar, fjernsyn samt spilleautomater og en klimatiseret ikke-ryger restaurant. Endvidere kan hotellets gæster benytte sig af room- og vaske service.De enkelt indrettede værelser råder over bad/WC og telefon.På bygningens tag finder man en lille ferskvandspool med solterrasse og liggestole. På de udendørs arealer finder man ligeledes en ferskvandspool, et børnebassin samt en stor møbleret solterrasse. Endvidere har man mulighed for at spille på hotellets to billardborde. Tre gange i ugen præsenteres der om aftenen et underholdningsprogram. Der ligger en golfbane ca. 3 km væk.

 • Apartamentos Sol de Alcudia

  For overnatninger fra 10/10/2017 til 14/10/2017

  Fra 334kr pr. nat

  Apartamentos Sol de Alcudia  3EST

  Alcudia Havn, Mallorca, Calle tortola - S/NKort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1987. $hotel. getTypeHotel() blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 142 værelser på stedet. Ejendommen består af 82 lejligheder og 60 studio-lejligheder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Iris

  For overnatninger fra 01/10/2017 til 05/10/2017

  Fra 347kr pr. nat

  Iris  3EST

  El Arenal, Mallorca, Amilcar, - 3Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder

  Hotellet har en central beliggenhed i nogle livlige omgivelser, hvor man finder diverse underholdningsmuligheder. Der er mindre end 100 m til stranden.Strandotellet er bygget i 1960 og blev renoveret i år 1992. Det er på 3 etager og har i alt 63 værelser, heraf 6 enkelt- og 57 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer og en døgnåben reception. Der er ligeledes en bar, et diskotek, en tv-stue og en restaurant med ikke-ryger afdeling på hotellet. Slutteligt tilbydes der roomservice og vaskeservice.Værelserne er indrettet med eget badeværelse samt telefon, pengeskab og altan/terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster et friluftsbad, en ferskvandspool med liggestole, parasoller og en snackbar. Ved lokale udbydere kan man leje vandski eller surfbrædt.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

 • Ipanema Park

  For overnatninger fra 01/10/2017 til 05/10/2017

  Fra 360kr pr. nat

  Ipanema Park  3EST

  El Arenal, Mallorca, Calle antonio maria alcover - 11Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1967. Hotel undergik en renovering i 2016. Ejendommen består af 210 værelser. Ejendommen består af 205 dobbeltværelser og 5 fireværelsesrum. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

 • Blue Sea Hotel Don Jaime

  For overnatninger fra 04/10/2017 til 08/10/2017

  Fra 365kr pr. nat

  Blue Sea Hotel Don Jaime  3EST

  Cala Millor, Mallorca, Sa jordana - 20Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Strandhotellet ligger lige i centrum, som er samlingspunkt for turister. Fra byens udkant er der kun ca. 200 m til den vidunderlige strandpromenade i retning mod Cala Bona. Der er omkring 500 m til gågaden Cala Millor. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden.Hotellet består af 2 bygninger med i alt 93 værelser, heraf 5 suiter og 24 lejligheder. Det klimatiserede kan tilbyde en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevatorer. Bygningen rummer ydermere en café, en bar, spillelokale og en restaurant. Endvidere tilbydes der internetadgang, mens de yngste gæster kan boltre sig i miniklubben og på legepladsen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks.For gæsterne står der en swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller til rådighed. Mod betaling kan man desuden spille billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Frokosten kan vælges a la carte.

 • Mediodia

  For overnatninger fra 06/10/2017 til 10/10/2017

  Fra 369kr pr. nat

  Mediodia  3EST

  El Arenal, Mallorca, Calle san cristobal - 13Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Dette populære hotel i middelklassen ligger i en lille sidegade i hjertet af det livlige turistområde El Arenal. Palmepromenaden og den fine, brede sandstrand ligger kun ca. 80 m væk. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet er bygget i 1968 og blev komplet renoveret i 1997. Det er på 9 etager med i alt 166 værelser, heraf 18 enkelt- og 148 dobbeltværelser. Det råder desuden over en møbleret solterrasse samt en veludstyret foyer med elevator, safebokse og døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, et diskotek, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret ikke-ryger-restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt internetterminalen. Der tilbydes naturligvis hjælp i tilfælde af sygdom.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har flisebelagte badeværelser med brusekabine og WC, telefon samt altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin og liggestole. På stranden er der endvidere tilbud som jet ski, motorbåde, dykning og vandcykler. På hotellet er der tilmed mulighed for at spille squash og billard/snooker (mod betaling).Aftensmaden kan man sammensætte fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5