Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Torre Azul

  For overnatninger fra 30/08/2018 til 03/09/2018

  Fra 684kr pr. nat

  Torre Azul  4EST

  El Arenal, Mallorca, Carrer sant bartomeu - 24Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Det attraktive middelklassehotel ligger oven over lystbådehavnen i El Arenal. Der er kun ca. 400 m til den kilometerlange sandstrand. I nærheden finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder. Hotellet ligger desuden blot få minutters gang fra bymidten, hvor man finder talrige restauranter, barer, butikker og diskoteker. Endvidere afgår der offentlige transportmidler blot 50 m væk.Hotellet råder over en 9-etagers hovedbygning med i alt 133 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception og elevator. På hotellet er der tilmed en bar, en salon, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med integreret børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker (mod betaling). Hotellet har endvidere et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med ugentlige showaftener.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Tidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Hotel Ipanema Beach

  For overnatninger fra 01/07/2018 til 05/07/2018

  Fra 694kr pr. nat

  Hotel Ipanema Beach  3EST

  El Arenal, Mallorca, Calle antonio maria alcover - 8Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Med sine omgivelser med bevoksning og den grønne Son Veri-skov, tilbyder dette storslåede hotel kvalitetsovernatning på et strandresort. Med sin beliggenhed indenfor 16,5 km fra Palma bymidte, er ejendommen den perfekte base til en ferie med sjove oplevelser. Det ligger også indenfor gåafstand til den smukke og tilsyneladende endeløse sandstrand samt tæt på det pulserende natteliv, spisemuligheder og underholdningssteder. Besøgende vil blive fortryllede af det smukke, moderne design og den varme gæstfrihed. Værelserne er smagfuldt indrettede og giver et fredfyldt sted til total afslapning efter en lang dag med ture på øen. Hotellets restaurant indbyder besøgende til at starte dagen med en lækker og varieret morgenmadsbuffet, hvor man kan få lokale og internationale retter. Man kan få en kop kaffe eller et udvalg af drikkevarer i den hyggelige bar, mens den udendørs swimmingpool er en perfekt mulighed for at friske sig selv op på varme dage.

 • BelleVue Club

  For overnatninger fra 30/08/2018 til 03/09/2018

  Fra 713kr pr. nat

  BelleVue Club  3EST

  Alcudia Havn, Mallorca, Avinguda de pere mas i reus - 21Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 222 Muligheder

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

 • Eix Lagotel Club

  For overnatninger fra 30/08/2018 til 03/09/2018

  Fra 740kr pr. nat

  Eix Lagotel Club  4EST

  Playa de Muro, Mallorca, Circuit del llac - S/NKort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i et turistområde i Alcudia kun ca. 800 m fra den vidunderlige sandstrand, hvortil der kører busser. I nærheden af hotellet finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter.Strandhotellet er på 6 etager og råder over i alt 223 dobbeltværelser samt 23 suiter. I foyeren er der en døgnåben reception, elevatorer og free wi-fi. Bygningen rummer derudover en hyggelig bar og en restaurant. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i hotellets sauna. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis eller dyrke motion i fitness-studiet.orgenmaden serveres som buffet.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Elegance Vista Blava

  For overnatninger fra 30/08/2018 til 03/09/2018

  Fra 808kr pr. nat

  Elegance Vista Blava  3EST

  Cala Millor, Mallorca, Carrer de ses planes - 8Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette charmerende hotel putter sig i Cala Millor på østspidsen af den pragtfulde ø Mallorca. Gæsterne befinder sig i gåafstand fra en tilsyneladende endeløs sandstrand og med nem adgang til alt, hvad dette livlige sted kan tilbyde: En række spisemuligheder, interessante steder og et livligt natteliv. Ejendommen er perfekt beliggende nær landevejen, der forbinder Cala Millor med andre dele af øen, og udgør en god base for gæster, der ønsker at udforske lokale traditioner og den rige historiske arv. Stamgæster vil blive imponeret af hotelles komfort og fremragende service. Gæsteværelserne er smagfuldt indrettet og har udsigt over den det glimtende svømmebassin og svajende palmetræer. Gæsterne kan vælge at spise lokale og internationale specialiteter i hotellets restaurant med buffet-stil. De yngste kan glæde sig over muligheden for at være med til hotellets underholdning, mens de voksne kan få et forfriskende bad i det udendørs svømmebassin.

 • Amazonas

  For overnatninger fra 24/08/2018 til 28/08/2018

  Fra 848kr pr. nat

  Amazonas  3EST

  El Arenal, Mallorca, Carrer sant bartomeu - 4Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotellet ligger midt i et turistområde kun ca. 200 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 1996. Hovedbygningen på fem etager og sidebygningen på 3 etager indeholder i alt 157 værelser, heraf 15 enkelt- og 142 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets faciliteter hører desuden en café, en bar, en teatersal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-ryger område samt en internetterminal. Herudover er der også vaskeservice, ligesom de mindste gæster kan blive passet i miniklubben.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Derudover er de flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en pool med separat børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Desuden er der et væld af vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling)Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

 • Catalonia Majorica

  For overnatninger fra 01/07/2018 til 05/07/2018

  Fra 930kr pr. nat

  Catalonia Majorica  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de la garita - 3Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 104 Muligheder

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

 • Araxa

  For overnatninger fra 27/08/2018 til 31/08/2018

  Fra 960kr pr. nat

  Araxa  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer de pilar juncosa - 22Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Hotellet ligger i et beboelseskvarter ca. 2 km fra centrum. Til Belver Slottet og Paseo Maritimo er der blot få minutter til fods. Offentlig transport ligger ca. 100 m fra hotellet og til stranden er der 2 km, mens der til den nærmeste golfbane er 8 km.Hotellet blev bygget i 1958 og blev renoveret i 2003. Det har i alt 123 værelser (21 enkelt- og 51 doppeltværelser) fordelt på 3 etager. Hotellet kan tilbyde sine gæster en 1800 m² stor have, en hotelfoyer, en snackbar, en café samt en klimatiseret restaurant. Ydermere kan gæsterne benytte konferencerummet og gøre brug af hotellets parkeringsmuligheder.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har et badeværelse med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-TV/kabel-TV (mod betaling), minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab (mod betaling) og altan eller terasse.For hotellets gæster står der en ferskvandspool med tilhørende græsplæne og et solarium til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringer
 • Armadams

  For overnatninger fra 30/08/2018 til 03/09/2018

  Fra 975kr pr. nat

  Armadams  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Carrer del marques de la senia - 34Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

  Ikke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerIkke-refunderbart. Det ikke acceptere ændringerTidlig booking rabatTidlig booking rabat
 • Mirador

  For overnatninger fra 27/08/2018 til 31/08/2018

  Fra 1.024kr pr. nat

  Mirador  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Passeig maritim - 10Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Dette hyggelige middelklassehotel ligger lige ned til den livlige strandpromenade Paseo Maritimo og havnen. Til det historiske centrum, katedralen og til bådeklubberne er der ca. 1 km. Endvidere er man blot få minutters gang fra Auditoriet. Til offentlig transport, restauranter og barer er der ca. 100 m, til indkøbsmuligheder ca. 500 m, til et diskotek ca. 500 m, mens der er 5 km til en golfbane og ca. 3 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2005. Dets hovedbygning har 9 etager med i alt 87 værelser, heraf 12 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 6 suiter. Dertil hører en 300 m² stor have. Det har endvidere en døgnåben reception med pengeskab og elevator, ligesom der også er en bar, og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Ydermere kan der tilbydes et konferencerum samt room- og vaskeservice.De komfortable værelser er indrettede med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, minibar, doppeltseng, fliser, centralvarme, pengeskab og en del tillige med altan.I hotellet overfor "Armadams" står der et indendørs svømmebassin samt en udendørs swimmingpool med liggestole, parasoller, whirlpool, sauna, solarium, dampbad og fitness-studio til rådighed for gæsterne.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu.

 • Exagon Park

  For overnatninger fra 30/08/2018 til 03/09/2018

  Fra 1.025kr pr. nat

  Exagon Park  4EST

  Ca'n Picafort, Mallorca, Ronda de la pleta - 46Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er omgivet af en pinjeskov i nærheden af Albuferas naturreservat. Ca. 500 m væk finder man talrige indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og klubber. Der ligger desuden et stoppested direkte ved hotellet. Son Baulós strand ligger 250 m fra hotellet.Hotellets 4-etagers hovedbygning rummer i alt 285 værelser, heraf 5 enkelt- og 271 dobbeltværelser samt 9 suiter. Hotellet ligger i en have, der strækker sig over hele 35.000 m2. Den klimatiserede bygning råder over en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, 3 elevatorer samt en frisør. Der er desuden et par forretninger, to barer, et diskotek, en læsesal, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-område og børnestole. Herudover er der et konferencerum med plads til op til 150 personer og en internetadgang (WLAN). Personbiler kan parkeres på hotellets egen parkeringsplads, ligesom der også er en cykelkælder. Der er endvidere mulighed for at leje cykler. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen eller blive passet i miniklubben. Naturligvis er der vaskeservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de flisebelagte og udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling). Suiterne har derudover en ekstra stue og minibar/køleskab ligesom der også ligger badekåber klar til gæsterne.

 • BQ Augusta

  For overnatninger fra 01/07/2018 til 05/07/2018

  Fra 1.050kr pr. nat

  BQ Augusta  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Cami del corb mari - 22Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Dette city-hotel ligger i den imødekommende kvarter 'La Bonanova'. Til centrum af Palma, med sin attraktive byggestil i den interessante gamle bydel, havnen, den berømte domkirke, de berømte gallerier, operaen og mange indkøbsmuligheder, er der kun 30 minutters gang fra hotellet (ca. 10 minutters kørsel). Der er desuden mange restauranter, barer og natklubber i de nære omgivelser, og de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler finder man kun 400 m fra hotellet.

 • Club Marthas

  For overnatninger fra 30/08/2018 til 03/09/2018

  Fra 1.116kr pr. nat

  Club Marthas  4EST

  Cala d'Or, Mallorca, Carrer d es parc de la mar - 6Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 59 Muligheder

  Det moderne familiekompleks ligger i centrum af Cala d'Or. Der er god forbindelse fra hotellet med et særligt minitog, som kører lige i nærheden af hotellet. Der er endvidere ca. 350 m til stranden.Det 850 m2 store lejlighedskompleks er bygget i år 2003 og råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 279 boligenheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, et cafeteria, en bar, et diskotek, en tv-stue og en legeplads. Derudover er der en indbydende restaurant. Naturligvis er der vaskeservice.Anlæggets studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse og badeværelse med brusekabine, badekar, WC og hårtørrer. Desuden er de udstyret med klimaanlæg, telefon, safeboks samt altan eller terrasse. Ydermere kan man mod forespørgsel leje satellit-/kabel-tv. Lejlighederne råder derudover over et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man et vidunderligt haveanlæg med to swimmingpools, en solterrasse samt en græsplæne med liggestole og parasoller. I poolbaren kan man købe forfriskninger og små retter mad. Til de mindste gæster er der desuden en separat swimmingpool. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis, tennis og billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram, der sørger for underholdning og afveksling.

 • Sotavento

  For overnatninger fra 21/08/2018 til 25/08/2018

  Fra 1.189kr pr. nat

  Sotavento  3LL

  Magaluf, Mallorca, Carrer torrenova - 34Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne charmerende VR Condo kun for voksne, er placeret i Magaluf. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 5 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra VR Condo''en. I alt 72 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Denne feriebolig undergik en renovering i 2014. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Sotavento er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Kæledyr må ikke medbringes til Sotavento. Der er parkeringsplads ved Sotavento. Rejsende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Alle der bor på denne ejendom, kan more sig med stedets underholdning. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

 • Palladium

  For overnatninger fra 01/07/2018 til 05/07/2018

  Fra 1.227kr pr. nat

  Palladium  4EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Passeig de mallorca - 40Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Hotellet har en privilegeret beliggenhed i byens centrum, tæt på Avenue Jaime III, som er en af de mest eksklusive shopping områder af byen. Det er også en kort gåtur Baluard, det nye museum for moderne kunst, katedralen og natteliv og restauranter i området af Market, Real Club Nautico og Paseo Marítimo. Der er også offentlig transport stopper lige ved døren af bygningen. Son Sant Joan lufthavn er omkring 8 km. Receptionen i foyeren, pengeskabe, tilslutning til high-speed internet adgang og fax service er til rådighed 24 timer. Caféen og musik bar med LCD-tv i stueetagen serverer morgenmad og varme og kolde snacks. Mødelokalet er udstyret med en privat terrasse med havemøbler på første sal og indeholder professionelt videoudstyr og trådløs internetadgang via bredbånd.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5