Book dit hotel nu hos Hotelopia

Book dit hotel nu hos Hotelopia

Det er tid til sol, strand og sjov!

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

 • Amazonas

  For overnatninger fra 28/08/2017 til 01/09/2017

  Fra 633kr pr. nat

  Amazonas  3EST

  El Arenal, Mallorca, San bartolome - 4Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Hotellet ligger midt i et turistområde kun ca. 200 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 1996. Hovedbygningen på fem etager og sidebygningen på 3 etager indeholder i alt 157 værelser, heraf 15 enkelt- og 142 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets faciliteter hører desuden en café, en bar, en teatersal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-ryger område samt en internetterminal. Herudover er der også vaskeservice, ligesom de mindste gæster kan blive passet i miniklubben.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Derudover er de flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en pool med separat børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Desuden er der et væld af vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling)Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

 • Aptos. Club Sa Coma

  For overnatninger fra 30/08/2017 til 03/09/2017

  Fra 662kr pr. nat

  Aptos. Club Sa Coma  3LL

  Sa Coma, Mallorca, Cards - 9Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger roligt i en sidegade. Der er kun 500 m til stranden, som kun er adskilt fra hotellet af den livlige hovedgade. Lige i nærheden finder man desuden talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover er der et marked blot 250 m fra hotellet. Til Cala Millors spændende bymidte er der ca. 3 km. Det indbydende kompleks råder over i alt 52 boligenheder og kan tilbyde sine gæster et herligt pool- og havelandskab, en hyggelig foyer med vekselbørs og en døgnåben reception. De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, et separat soveværelse, satellit-/kabel-tv, tekøkken og altan eller terrasse. På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for mod betaling at spille bordtennis og billard/snooker.

 • Ipanema Park

  For overnatninger fra 30/08/2017 til 03/09/2017

  Fra 673kr pr. nat

  Ipanema Park  3EST

  El Arenal, Mallorca, Calle antonio maria alcover - 11Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1967. Hotel undergik en renovering i 2016. Ejendommen består af 210 værelser. Ejendommen består af 205 dobbeltværelser og 5 fireværelsesrum. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

 • Hotel Torre Azul

  For overnatninger fra 20/08/2017 til 24/08/2017

  Fra 675kr pr. nat

  Hotel Torre Azul  4EST

  El Arenal, Mallorca, San bartolomé - 24Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Det attraktive middelklassehotel ligger oven over lystbådehavnen i El Arenal. Der er kun ca. 400 m til den kilometerlange sandstrand. I nærheden finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder. Hotellet ligger desuden blot få minutters gang fra bymidten, hvor man finder talrige restauranter, barer, butikker og diskoteker. Endvidere afgår der offentlige transportmidler blot 50 m væk.Hotellet råder over en 9-etagers hovedbygning med i alt 133 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception og elevator. På hotellet er der tilmed en bar, en salon, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med integreret børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker (mod betaling). Hotellet har endvidere et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med ugentlige showaftener.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

 • BelleVue Vistanova

  For overnatninger fra 28/08/2017 til 01/09/2017

  Fra 681kr pr. nat

  BelleVue Vistanova  3EST

  Palmanova, Mallorca, Berganti, urb. torrenova - 2Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Hotellet har en vidunderlig beliggenhed og er omgivet af strandene Magulluf (ca. 150 m). Endvidere er der blot 400 m til centrum af Palma Nova. Der ligger desuden et busstoppested blot 300 m væk, hvorfra man kan tage bussen til Palma de Mallorca.Strandhotellet er bygget i 1969 og blev renoveret i 1995. Fordelt på 9 etager har det i alt 181 værelser, heraf 26 enkelt- og 155 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception, en bar og en klimatiseret restaurant. Prikken over i'et er roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg, centralvarme, safeboks samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en pool med børnebassin samt et solarium. Endvidere sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning.orgenmaden serveres som buffet.

 • Blue Sea Arenal Tower

  For overnatninger fra 28/08/2017 til 01/09/2017

  Fra 681kr pr. nat

  Blue Sea Arenal Tower  3EST

  El Arenal, Mallorca, Baleares - 2Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i nærheden af den livlige bymidte med dens talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 200 m til den kilometerlange, fine sandstrand. Forbindelse med offentlig transport ligger lige ved hotellet.Hotellet er bygget i 1970 og renoveret i år 2000. Det er på 11 etager og råder over i alt 152 værelser, heraf 9 enkelt- og 142 doppeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en stilfuld foyer med 2 elevatorer, pengeskabe og en døgnåben reception. Ydermere har det et klimatiseret opholdsrum med bar, fjernsyn samt spilleautomater og en klimatiseret ikke-ryger restaurant. Endvidere kan hotellets gæster benytte sig af room- og vaske service.De enkelt indrettede værelser råder over bad/WC og telefon.På bygningens tag finder man en lille ferskvandspool med solterrasse og liggestole. På de udendørs arealer finder man ligeledes en ferskvandspool, et børnebassin samt en stor møbleret solterrasse. Endvidere har man mulighed for at spille på hotellets to billardborde. Tre gange i ugen præsenteres der om aftenen et underholdningsprogram. Der ligger en golfbane ca. 3 km væk.

 • Amic Gala

  For overnatninger fra 28/08/2017 til 01/09/2017

  Fra 692kr pr. nat

  Amic Gala  3EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Xabec - 5Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette hotel ligger kun 70 m fra den dejlige sandstrand Playa de Palmas. Endvidere finder man forbindelser til offentlige transportmidler 10 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i år 1964, renoveret i 1998 og rummer 236 værelser fordelt på 5 etager, herunder 16 enkeltværelser og 110 dobbeltværelser. Ydermere tilbyder hotellet en stor have, en bar, et spillelokale, en fjernsynsstue, et konferencerum og mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der er en indbydende restaurant med separat rygerområde.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse samt telefon, fjernsyn, centralvarme og enten en altan eller en terrasse. Hertil kommer safeboks og klimaanlæg på anmodning og mod betaling.I hotelomgivelserne tilbydes tennis, minigolf, squash, volleyball, cykeludlejning og surfing. Herudover tilbydes gæsterne en swimmingpool og solarium, og til den nærmeste golfbane er der 10 km.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

 • Hotel Barracuda

  For overnatninger fra 28/08/2017 til 01/09/2017

  Fra 700kr pr. nat

  Hotel Barracuda  3EST

  Magaluf, Mallorca, Notario alemany - 26Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger i centrum blot få minutters gang fra kernen af Magaluf. Gæsterne har mulighed for at besøge de traditionelle gademarkeder i bykvartererne Calviá og Andratx på få minutters gang.Det klimatiserede hotel råder over 822 værelser og kan tilbyde gæsterne et stort udvalg af indretninger såsom en bar og en restaurant. Det store haveareal skaber en perfekt atmosfære og gør gæsternes ophold så behageligt som muligt. Hotellets offentlige rum udgør dets specielle karakter og garanterer, at man får det bedste ud af sin ferie.De rummelige værelser har alle eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, fjernsyn, safeboks (mod betaling), klimaanlæg og radiator.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en snackbar. Prikken over i'et er et afvekslende underholdningsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

 • Vistasol Apartments

  For overnatninger fra 28/08/2017 til 01/09/2017

  Fra 737kr pr. nat

  Vistasol Apartments  3LL

  Magaluf, Mallorca, alta - 5Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger hvor man finder et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt en dejlig sandstrand. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 150 m væk, mens man finder diverse restauranter og barer samt indkøbsmuligheder blot 100 m fra komplekset.Anlægget ligger i en 1.500 m2 stor have og har i alt 176 lejligheder fordelt på 9 etager. Indendøre venter der gæsterne et minimarked og en vekselbørs samt safebokse og elevatorer. Hertil kommer en bar, en café, en à la carte restaurant (med børnestole) samt et konferencerum. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.Lejlighederne indeholder eget badeværelse, kombineret soveværelse/opholdsstue, separat soveværelse samt tekøkken med køleskab. Derudover er de udstyret med hårtørrer, safeboks og telefon.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Desuden kan man spille tennis, billard og beachvolley.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

 • Sercotel Zurbaran

  For overnatninger fra 28/08/2017 til 01/09/2017

  Fra 786kr pr. nat

  Sercotel Zurbaran  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Jose villalonga - 16Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  Hotellet er central, men roligt beliggende kun ca. 200 m fra Paseo Maritimo. Der er ca. 1,5 km til stranden, og der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 2002 og har fordelt på 4 etager i alt 40 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en café, en klimatiseret restaurant og en internetterminal. Herudover tilbyder hotellet også vaskeservice, ligesom der er en parkeringsplads og en garage.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

 • Mediodia

  For overnatninger fra 28/08/2017 til 01/09/2017

  Fra 793kr pr. nat

  Mediodia  3EST

  El Arenal, Mallorca, Calle san cristobal - 13Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Dette populære hotel i middelklassen ligger i en lille sidegade i hjertet af det livlige turistområde El Arenal. Palmepromenaden og den fine, brede sandstrand ligger kun ca. 80 m væk. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet er bygget i 1968 og blev komplet renoveret i 1997. Det er på 9 etager med i alt 166 værelser, heraf 18 enkelt- og 148 dobbeltværelser. Det råder desuden over en møbleret solterrasse samt en veludstyret foyer med elevator, safebokse og døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, et diskotek, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret ikke-ryger-restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt internetterminalen. Der tilbydes naturligvis hjælp i tilfælde af sygdom.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har flisebelagte badeværelser med brusekabine og WC, telefon samt altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin og liggestole. På stranden er der endvidere tilbud som jet ski, motorbåde, dykning og vandcykler. På hotellet er der tilmed mulighed for at spille squash og billard/snooker (mod betaling).Aftensmaden kan man sammensætte fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

 • Roc Linda

  For overnatninger fra 30/08/2017 til 03/09/2017

  Fra 794kr pr. nat

  Roc Linda  3EST

  Ca'n Pastilla, Mallorca, Cl.octavio augusto - 2Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 76 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i udkanten af Can Pastilla. Til Playa de Palmas kilometerlange sandstrand er der kun ca. 350 m. Med offentlig transport kommer man på få minutter til den livlige bymidte. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden talrige underholdnings- og indkøbsmuligheder. Palma lufthavn ligger ca. 3 km fra hotellet.Strandhotellet blev komplet renoveret i år 2000. Det råder over i alt 189 værelser fordelt på 5 etager, heraf 17 enkelt- og 172 dobbeltværelser. I den rummelige foyer finder man en døgnåben reception, to elevatorer, en safeboks og en vekselbørs. Ydermere har hotellet en café, en salon med bar, et spillerum, en tv-stue og en restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. . Der er ligeledes en internetterminal, ligesom man også kan få hjælp i tilfælde af sygdom. Hotellet råder desuden over en parkeringsplads. Alle offentlige rum på hotellet er klimatiserede.Alle værelser råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, safeboks, en individuelt regulerbar centralvarme og klimaanlæg samt satellit-/kabel-tv.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Man kan desuden spille billard og minigolf på hotellet, der også har et underholdende aktivitetsprogram (sæsonafhængigt).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan tillige vælges som menu.

 • BelleVue Club

  For overnatninger fra 30/08/2017 til 03/09/2017

  Fra 800kr pr. nat

  BelleVue Club  3EST

  Alcudia Havn, Mallorca, Avenida pedro mas y reus - 21Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 220 Muligheder

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

 • Amic Horizonte

  For overnatninger fra 28/08/2017 til 01/09/2017

  Fra 736kr pr. nat

  Amic Horizonte  3EST

  Palma bycentrum, Mallorca, Calle vista alegre - 1Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder

  Hotellet ligger i residenskvarteret de Bonanova med en fremragende udsigt over Palmas skønne bugt og dens livlige havn. På få minutter kommer man til indkøbsgaden Paseo Maritimo og det berømte Centro Comercia Porto Pi med sine mange biografer, restauranter, bowlingcenter, fitness-studio og forretninger. Det er også værd at spadsere gennem skoven ved Bellverslottet eller lave en udflugt til Genova hulerne og Fundacion Miro. Der er kun 2,5 km til den historiske del af byen, hvortil der er gode forbindelser med bussen. Der holder ligeledes taxier lige foran hotellet. Til Palmas internationale lufthavn er der ca. 8 km. Ca. 5 km væk ligger Nautic Clubs to golfbaner samt rådhuset, muséer, strande, sygehuse, historiske monumenter, cykelstier osv.Hotellet blev bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 2004. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 199 moderne værelser, heraf 60 luksus- og 139 standardværelser. Det kan tilbyde sine gæster to panoramabarer, en café, en klimatiseret spisesal samt 5 møde- og selskabslokaler. Der kan ydermere tilbydes cykeludlejning, et spillerum og en døgnåben reception (flersproget).Standardværelserne har telefon, et komplet udstyret badeværelse, TV, klimaanlæg, en lille terrasse samt et pengeskab, som man kan leje.Som fritidsaktivitet kan hotellet tilbyde sine gæster en swimmingpool, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som solarium, bordtennis og billard/Snooker.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra vores buffet. Der er ligeledes mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

 • TRH Magaluf

  For overnatninger fra 30/08/2017 til 03/09/2017

  Fra 832kr pr. nat

  TRH Magaluf  3EST

  Palmanova, Mallorca, Martin ros garcia - 15Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

Ændre

 
Antal værelser
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5