Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  271kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • IBEROSTAR Parque Central
  Fra1.572krPr. nat

  IBEROSTAR Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6772 meninger fra rejsendeBaseret på 6772 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Ejendommen består af 427 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Nacional de Cuba
  Fra1.070krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 81 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5441 meninger fra rejsendeBaseret på 5441 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1930. Hotel blev fuldstændig renoveret i 1992. Der er i alt 426 værelser på stedet. Ejendommen består af 25 enkeltværelser, 283 dobbeltværelser, 17 junior-suiter og 2 suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Fra867krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havana , Ignacio agramante 267 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1281 meninger fra rejsendeBaseret på 1281 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1909. Hotel blev fuldstændig renoveret i 1991. Der er i alt 188 værelser på stedet. Ejendommen består af 161 dobbeltværelser, 15 junior-suiter og 3 suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der er vekselkontor på området. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen .

  Se mere
 • Park View Boutique
  Fra607krPr. nat

  Park View Boutiquestars

  Habana Vieja, Havana , Calle colón esquina a morro s/n - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 424 meninger fra rejsendeBaseret på 424 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1928. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2002. Der er i alt 55 værelser på stedet. Ejendommen består af 55 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet.

  Se mere
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Fra483krPr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 78 meninger fra rejsendeBaseret på 78 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1910. Hotel undergik en renovering i 2016. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Annekset har 2 etager. Ejendommen består af 18 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser, 12 dobbeltværelser, 2 lejligheder, 2 treværelses rum, 2 fireværelsesrum og 2 familierum. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der er overvåget parkering på området. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Sercotel Lido
  Fra304krPr. nat

  Sercotel Lidostars

  Habana Vieja, Havana , Consulado, entre animas y trocadero, centro habana 210 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  Der er i alt 65 værelser på stedet. Dette etablissement består af 30 enkeltværelser og 35 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold.

  Se mere
 • Telegrafo Boutique
  Fra1.062krPr. nat

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havana , Prado esq. neptuno 408 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1249 meninger fra rejsendeBaseret på 1249 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1886. Hotel undergik en renovering i 2001. Ejendommen består af 63 værelser. Ejendommen består af 63 dobbeltværelser, 9 junior-suiter, 1 handicapvenligt værelse og 4 treværelses rum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Der er 24 timers sikkerhedPiccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Be Live Havana City Copacabana
  Fra616krPr. nat

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 674 meninger fra rejsendeBaseret på 674 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1955. Hotel undergik en renovering i 1992. Ejendommen består af 168 værelser. Ejendommen består af 168 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom.

  Se mere
 • Comodoro
  Fra525krPr. nat

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 675 meninger fra rejsendeBaseret på 675 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1950. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Ejendommen består af 300 værelser. Ejendommen består af 124 dobbeltværelser og 176 bungalows. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Armadores de Santander Boutique
  Fra778krPr. nat

  Armadores de Santander Boutiquestars

  Habana Vieja, Havana , Calle luz esquina a san pedro 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 369 meninger fra rejsendeBaseret på 369 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1897. Hotel undergik en renovering i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 3 annekser. Ejendommen består af 32 værelser. Ejendommen består af 30 dobbeltværelser, 1 junior-suite, 1 suite og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  71  Hoteller - Havana
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser