Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  268kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Fra515krPr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 79 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 127 meninger fra rejsendeBaseret på 127 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Havana. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. Der er i alt 18 soveværelser på stedet. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2016. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Nacional de Cuba
  Fra1.077krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6102 meninger fra rejsendeBaseret på 6102 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Vedado. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet består af i alt 426 dejlige gæsteværelser. Nacional de Cuba undergik en renovering i 1992. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Nacional de Cuba.

  Se mere
 • Nh Capri
  Fra991krPr. nat

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2010 meninger fra rejsendeBaseret på 2010 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Havana. Med en beliggenhed indenfor 10 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 5 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Ferieboligen består af 220 gæsteværelser. Nh Capri blev fuldstændig renoveret i 2014. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på Nh Capri har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Gæster kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Sundheds- og wellness-tilbudet i feriebolien sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Be Live Havana City Copacabana
  Fra555krPr. nat

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 749 meninger fra rejsendeBaseret på 749 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Miramar. Det samlede antal værelser er 168. Be Live Havana City Copacabana blev fuldstændig moderniseret i 1992. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Be Live Havana City Copacabana er ikke et kæledyrsvenligt sted. De der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder.

  Se mere
 • Vedado – Saint John
  Fra392krPr. nat

  Vedado – Saint Johnstars

  Havana, Havana , Calle 19 esq. a m. vedado, calle 25 . - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Havana. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25. 0 kilometer. Ejendommen kan tilbyde i alt 138 gæsteværelser. Vedado – Saint John blev fuldstændig moderniseret i 2000. Vedado – Saint John har lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Fra269krPr. nat

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 484 meninger fra rejsendeBaseret på 484 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Miramar. Placeret indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Ferieboligen består af i alt 532 dejlige værelser. Denne ejendom blev bygget i 1991. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Boligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Club Acuario
  Fra509krPr. nat

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 373 meninger fra rejsendeBaseret på 373 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the western part of the city of Havana

  Se mere
 • Memories Jibacoa
  Fra1.119krPr. nat

  Memories Jibacoastars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2305 meninger fra rejsendeBaseret på 2305 meninger fra rejsende

  Dette komfortable resort har beliggenhed i Jibacoa. Stedet kan tilbyde i alt 250 gæsteværelser. Denne bolig blev opført i 1999. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Middagslokalet inviterer de besøgende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette sted. Takket være fritidstilbuddene på denne ejendom, kan gæster få en sjov oplevelse. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Memories Jibacoa.

  Se mere
 • Gran Caribe Hotel Inglaterra
  Fra1.046krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Inglaterrastars

  Habana Vieja, Havana , Prado esquina san rafael 416 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i La Habana Vieja. I alt 83 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Gran Caribe Hotel Inglaterra. Denne feriebolig blev bygget i 1875 og renoveret i 1989. Der tilbydes internetadgang på Gran Caribe Hotel Inglaterra for at gøre gæsternes ophold endnu mere behageligt. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Gran Caribe Hotel Inglaterra. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Fra523krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havana , Ignacio agramante 267 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1419 meninger fra rejsendeBaseret på 1419 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i La Habana Vieja. I alt 188 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Gran Caribe Hotel Plaza. Gran Caribe Hotel Plaza undergik en renovering i 1991. De der bor på denne ejendom, kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gran Caribe Hotel Plaza har 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  71  Hoteller - Havana
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Der var rent inde på hotellet, og også udenfor ved svømmepoolen. Gode bademuligheder med mulighed for havsvømning mellem farverige fisk :)

  S. Matras
  Hotelopia-kunde, 16/11/2014

  Fra555krSe mere

 • Lincoln
  Lincoln
  2,8/5
  Kundevurderingaf  51 Muligheder

  Personalet var meget imødekommende. Restauranten var godt placeret på taget.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/02/2018

  Fra301krSe mere

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra687krSe mere