Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  335kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Nacional de Cuba
  Fra1.774krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 83 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5801 meninger fra rejsendeBaseret på 5801 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Vedado. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ferieboligen har i alt 426 værelser. Dette sted blev sidst renoveret i 1992. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Nacional de Cuba er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Nacional de Cuba.

  Se mere
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Fra584krPr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 102 meninger fra rejsendeBaseret på 102 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Havana. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. _x000D__x000D__x000D__x000D_ Lokaliteten har 18 indbydende soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2016. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster kan benytte parkeringspladsen. Gæster, der bor på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Deauville
  Fra684krPr. nat

  Deauvillestars

  Havana, Havana , Galiano e/ malecon y san lazaro - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 76 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 859 meninger fra rejsendeBaseret på 859 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Havana. I alt 144 værelser er til rådighed for gæsterne på Deauville. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Deauville har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Deauville. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Fra334krPr. nat

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 455 meninger fra rejsendeBaseret på 455 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Miramar. Stedet, der putter sig indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Boligen har i alt 532 værelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 1991. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Gran Caribe Neptuno - Triton.

  Se mere
 • Lincoln
  Fra441krPr. nat

  Lincolnstars

  Havana, Havana , Virtudes esq. a galiano 157 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 46 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 233 meninger fra rejsendeBaseret på 233 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel har beliggenhed i Havana. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 3 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 2. 9 kilometer fra havnen. Lincoln har i alt 145 gæsteværelser. Lincoln blev bygget i 1926. Lincoln tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Club Acuario
  Fra574krPr. nat

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 355 meninger fra rejsendeBaseret på 355 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the western part of the city of Havana

  Se mere
 • Memories Jibacoa
  Fra1.426krPr. nat

  Memories Jibacoastars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1979 meninger fra rejsendeBaseret på 1979 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige resort er i Jibacoa. Lokaliteten har 250 indbydende gæsteværelser. Denne bolig blev opført i 1999. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. , De der bor på denne ejendom, kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. og En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Memories Jibacoa. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Tropicoco
  Fra520krPr. nat

  Tropicocostars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 640 meninger fra rejsendeBaseret på 640 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Playas del Este, er kun for voksne. Ferieboligen består af i alt 188 dejlige værelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 1976. Tropicoco tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Hvis der er brug for forkælelse, kan de alle der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. og De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle de der bor på denne ejendom. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Starfish Montehabana
  Fra831krPr. nat

  Starfish Montehabanastars

  Miramar, Havana , Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 167 meninger fra rejsendeBaseret på 167 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Miramar. Starfish Montehabana har i alt 164 gæsteværelser. Dette sted blev bygget i 2004. Besøgende kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel.

  Se mere
 • Nh Capri
  Fra1.661krPr. nat

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1836 meninger fra rejsendeBaseret på 1836 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Havana. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Hotellet ligger indenfor 2. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. _x000D__x000D__x000D__x000D_ Der er i alt 220 gæsteværelser på Nh Capri. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2014. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Ejendommen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Nh Capri. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Nh Capri tilbyder lufthavnstransportservice. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. , Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. , De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Nh Capri. og Alle der bor på denne ejendom, vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Nh Capri vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  65  Hoteller - Havana
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser