Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  228kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Fra558krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havana , Ignacio agramante 267 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1401 meninger fra rejsendeBaseret på 1401 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i La Habana Vieja. Boligen består af 188 gæsteværelser. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 1991. Der tilbydes internetadgang for at gøre gæsternes ophold endnu mere behageligt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom.

  Se mere
 • Be Live Havana City Copacabana
  Fra531krPr. nat

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 731 meninger fra rejsendeBaseret på 731 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Miramar. Det samlede antal gæsteværelser er 168. Denne ejendom undergik en renovering i 1992. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Be Live Havana City Copacabana. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Be Live Havana City Copacabana.

  Se mere
 • Nacional de Cuba
  Fra879krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5981 meninger fra rejsendeBaseret på 5981 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Vedado. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Boligen består af i alt 426 dejlige værelser. Dette sted blev fuldt moderniseret i 1930. Nacional de Cuba er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Nh Capri
  Fra1.031krPr. nat

  Nh Capristars

  Havana, Havana , Calle 21, entre n y o, vedado - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1928 meninger fra rejsendeBaseret på 1928 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Havana. Med en beliggenhed indenfor 10 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Hotellet ligger indenfor 2. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. I alt 220 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2014. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Nh Capri. Gæster kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Boligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. De rejsende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Gæster kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Fra494krPr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 76 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 116 meninger fra rejsendeBaseret på 116 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Havana. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. Boligen omfatter 18 hyggelige værelser. Dette sted undergik en renovering i 2016. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i Casa Boutique El Encanto De Perseverancia. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia.

  Se mere
 • Club Acuario
  Fra503krPr. nat

  Club Acuariostars

  Havana, Havana , Calle 248 y 5ta av. santa fe. playa - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 368 meninger fra rejsendeBaseret på 368 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the western part of the city of Havana

  Se mere
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Fra273krPr. nat

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 478 meninger fra rejsendeBaseret på 478 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Miramar. Beliggende indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Hotellet består af i alt 532 dejlige soveværelser. Dette sted blev etableret i 1991. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Gran Caribe Neptuno - Triton har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Gran Caribe Neptuno - Triton. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Gran Caribe Neptuno - Triton tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Gran Caribe Neptuno - Triton.

  Se mere
 • Beltran de Santa Cruz Boutique
  Fra1.869krPr. nat

  Beltran de Santa Cruz Boutiquestars

  Habana Vieja, Havana , Calle san ignacio entre muralla y sol 411 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 139 meninger fra rejsendeBaseret på 139 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i La Habana Vieja. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 150 meter fra hotellet . Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 15 meter fra stedet. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 11 værelser. Dette sted blev moderniseret i 2002. Beltran de Santa Cruz Boutique er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Beltran de Santa Cruz Boutique tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • MarAzul Hotel
  Fra498krPr. nat

  MarAzul Hotelstars

  Playas del Este, Havana , Banderas y las terrazas - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 669 meninger fra rejsendeBaseret på 669 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Playas del Este. Det samlede antal gæsteværelser er 188. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 1976. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. MarAzul Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. De der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Memories Jibacoa
  Fra1.060krPr. nat

  Memories Jibacoastars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2181 meninger fra rejsendeBaseret på 2181 meninger fra rejsende

  Dette charmerende resort kan findes i Jibacoa. I alt 250 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne bolig blev etableret i 1999. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Memories Jibacoa har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ferieboligen. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på dette sted. Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  67  Hoteller - Havana
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Be Live Havana City Copacabana
  Be Live Havana City Copacabana
  3,4/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Der var rent inde på hotellet, og også udenfor ved svømmepoolen. Gode bademuligheder med mulighed for havsvømning mellem farverige fisk :)

  S. Matras
  Hotelopia-kunde, 16/11/2014

  Fra532krSe mere

 • Lincoln
  Lincoln
  2,7/5
  Kundevurderingaf  50 Muligheder

  Personalet var meget imødekommende. Restauranten var godt placeret på taget.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/02/2018

  Fra350krSe mere

 • Kohly
  Kohly
  3,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Jeg var i alt 15 dage på hotellet. Skøn hotel med hjælpsom personale, dejlig mad, stort værelse med balkon, tv og føntørre. Altid pænt rengjort :)

  Sandra
  Hotelopia-kunde, 24/01/2018

  Fra942krSe mere