Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  282kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • IBEROSTAR Parque Central
  Fra1.815krPr. nat

  IBEROSTAR Parque Centralstars

  Habana Vieja, Havana , Neptuno prado y zulueta - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6772 meninger fra rejsendeBaseret på 6772 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Ejendommen består af 427 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Fra751krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havana , Ignacio agramante 267 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1281 meninger fra rejsendeBaseret på 1281 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1909. Hotel blev fuldstændig renoveret i 1991. Der er i alt 188 værelser på stedet. Ejendommen består af 161 dobbeltværelser, 15 junior-suiter og 3 suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der er vekselkontor på området. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen .

  Se mere
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Fra2.239krPr. nat

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Habana Vieja, Havana , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Kort
   

  Denne ejendom er bekvemt placeret i La habana . $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1894. $hotel. getTypeHotel() blev fuldstændig renoveret i 2017. Ejendommen består af 246 værelser. Ejendommen består af 161 enkeltværelser, 23 junior-suiter og 27 suiter. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Nacional de Cuba
  Fra1.062krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 73 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5441 meninger fra rejsendeBaseret på 5441 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1930. Hotel blev fuldstændig renoveret i 1992. Der er i alt 426 værelser på stedet. Ejendommen består af 25 enkeltværelser, 283 dobbeltværelser, 17 junior-suiter og 2 suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Telegrafo Boutique
  Fra1.092krPr. nat

  Telegrafo Boutiquestars

  Habana Vieja, Havana , Prado 408 esq. neptuno 408 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1249 meninger fra rejsendeBaseret på 1249 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1886. Hotel undergik en renovering i 2001. Ejendommen består af 63 værelser. Ejendommen består af 63 dobbeltværelser, 9 junior-suiter, 1 handicapvenligt værelse og 4 treværelses rum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Der er 24 timers sikkerhedPiccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Fra720krPr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 78 meninger fra rejsendeBaseret på 78 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1910. Hotel undergik en renovering i 2016. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Annekset har 2 etager. Ejendommen består af 18 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser, 12 dobbeltværelser, 2 lejligheder, 2 treværelses rum, 2 fireværelsesrum og 2 familierum. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der er overvåget parkering på området. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Sercotel Caribbean
  Fra449krPr. nat

  Sercotel Caribbeanstars

  Habana Vieja, Havana , Prado e/ colon y refugio 164 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 180 meninger fra rejsendeBaseret på 180 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1953. Der er i alt 38 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 38 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed.

  Se mere
 • Park View Boutique
  Fra625krPr. nat

  Park View Boutiquestars

  Habana Vieja, Havana , Calle colón esquina a morro s/n - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 424 meninger fra rejsendeBaseret på 424 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1928. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2002. Der er i alt 55 værelser på stedet. Ejendommen består af 55 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet.

  Se mere
 • Conde de Villanueva Havana
  Fra1.143krPr. nat

  Conde de Villanueva Havanastars

  Habana Vieja, Havana , C. mercaderes esquina a lamparilla, habana vieja 202 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 220 meninger fra rejsendeBaseret på 220 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2004. Der er i alt 9 værelser på stedet. Ejendommen består af 9 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 1 suite. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Der findes cykelopbevaring på området. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der er overvåget parkering på området. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Be Live Havana City Copacabana
  Fra611krPr. nat

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Ave. 1ra entre 44 y 46 4404 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 674 meninger fra rejsendeBaseret på 674 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1955. Hotel undergik en renovering i 1992. Ejendommen består af 168 værelser. Ejendommen består af 168 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  60  Hoteller - Havana
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser