Hoteller i Havana

Find på kortet
Hoteller - Havana

HavanaFra  280kr

Anbefalede hoteller - Havana

 • Nacional de Cuba
  Fra2.336krPr. nat

  Nacional de Cubastars

  Vedado, Havana , Calle o esq. 21, vedado - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 83 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5702 meninger fra rejsendeBaseret på 5702 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Vedado. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Ferieboligen har i alt 426 værelser. Dette sted blev sidst renoveret i 1992. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Nacional de Cuba er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Nacional de Cuba.

  Se mere
 • Gran Caribe Hotel Plaza
  Fra1.262krPr. nat

  Gran Caribe Hotel Plazastars

  Habana Vieja, Havana , Ignacio agramante 267 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1337 meninger fra rejsendeBaseret på 1337 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i La Habana Vieja. I alt 188 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Gran Caribe Hotel Plaza undergik en renovering i 1991. Der tilbydes internetadgang for at gøre gæsternes ophold endnu mere behageligt. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_

  Se mere
 • Casa Boutique El Encanto De Perseverancia
  Fra719krPr. nat

  Casa Boutique El Encanto De Perseveranciastars

  Havana, Havana , Calle perseverancia 156 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 94 meninger fra rejsendeBaseret på 94 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Havana. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 1. 2 kilometer fra havnen. _x000D__x000D__x000D__x000D_ Lokaliteten har 18 indbydende soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2016. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster kan benytte parkeringspladsen. Gæster, der bor på Casa Boutique El Encanto De Perseverancia, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Casa Boutique El Encanto De Perseverancia vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Memories Miramar Havana
  Fra1.234krPr. nat

  Memories Miramar Havanastars

  Miramar, Havana , Av 5ta entre 72 y 76 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1041 meninger fra rejsendeBaseret på 1041 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Miramar. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 8 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. _x000D__x000D__x000D__x000D_ Lokaliteten har 427 indbydende gæsteværelser. Memories Miramar Havana blev opført i 2001. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Hotellet har 24 timers åbent. Memories Miramar Havana tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 5 handicapvenlige værelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. og Når det drejer sig om at slappe af, vil der bor på denne ejendom blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Be Live Havana City Copacabana
  Fra751krPr. nat

  Be Live Havana City Copacabanastars

  Miramar, Havana , Avda no. 4404 e/ 44 y 46 , miramar - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 691 meninger fra rejsendeBaseret på 691 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Miramar. Hotellet har i alt 168 værelser. Denne ejendom blev renoveret i 1992. Be Live Havana City Copacabana har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Be Live Havana City Copacabana. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Takket være fritidstilbuddene på dette sted, kan gæster få en sjov oplevelse.

  Se mere
 • Memories Jibacoa
  Fra1.212krPr. nat

  Memories Jibacoastars

  Jibacoa, Havana , Playa arroyo bermejo, santa cruz del norte sn - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1896 meninger fra rejsendeBaseret på 1896 meninger fra rejsende

  Dette charmerende resort er placeret i Jibacoa. Lokaliteten har 250 indbydende soveværelser. Denne feriebolig blev bygget i 1999. Rejsende kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Memories Jibacoa har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i Memories Jibacoa. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. , De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne feriebolig. og Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. Memories Jibacoa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana
  Fra3.356krPr. nat

  Gran Hotel Manzana Kempinski La Habanastars

  Habana Vieja, Havana , Calle san rafael e/ zulueta y monserrate n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 112 meninger fra rejsendeBaseret på 112 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i La Habana Vieja, er dette fremragende hotel optimalt for homoer. Stedet, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 4 kilometer. Stedet består af i alt 246 dejlige værelser. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana daterer sig til 1894 og blev fuldstændig renoveret i 2017. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Besøgende med reduceret mobilitet kan bo på Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana, som omfatter nogle handicapvenlige gæsteværelser. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana med masser af sundheds- og wellness-muligheder. og Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Comodoro
  Fra661krPr. nat

  Comodorostars

  Miramar, Havana , Av. 3ra y calle 84 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 690 meninger fra rejsendeBaseret på 690 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Miramar. Stedet har i alt 300 værelser. Dette sted blev sidst renoveret i 2006. Alle der bor på denne ejendom, kan drage fordel af internetadgang. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Comodoro er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Comodoro er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. , Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. og En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Comodoro. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Fra432krPr. nat

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havana , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 445 meninger fra rejsendeBaseret på 445 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Miramar. Placeret indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Lokaliteten har 532 indbydende soveværelser. Gran Caribe Neptuno - Triton blev opført i 1991. Gran Caribe Neptuno - Triton har 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der er ikke tid til at kede sig i denne feriebolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes.

  Se mere
 • Lincoln
  Fra299krPr. nat

  Lincolnstars

  Havana, Havana , Virtudes esq. a galiano 157 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 227 meninger fra rejsendeBaseret på 227 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel har beliggenhed i Havana. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 3 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 2. 9 kilometer fra havnen. Lincoln har i alt 145 gæsteværelser. Lincoln blev bygget i 1926. Lincoln tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  47  Hoteller - Havana
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  Havana eller La Villa de San Cristóbal i Havana (det komplette navn), som er hovedstaden på Cuba. Hvis du er på udkig efter den virkelige karibiske smag er “Havana” det ideelle sted, kendt i hele verden for sin musik, mad og imødekommende befolkning. Arkitekturen er fra kolonitiden og blandt de vigtigste kvarterer finder vi: La Habana Vieja, Vedado og Miramar. Strandene på østkysten er kendt for deres skønhed, man kan dykke og dyrke andre rekreative aktiviteter. Aftenlivet i Havana er enestående, med en stor variation i rytmer fra salsa til jazz, restauranter med typiske madretter fra området og diskoteker til en sjov aften i byen, er kun nogle få af alle de aktiviteter som byen har at byde på. Hele den karibiske smag i en og samme by, kunst og kultur i en fantastisk by, det er ”Havana”¡et sted der skal besøges!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Havana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser