Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  167kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Nissi Beach
  Fra795krPr. nat

  Nissi BeachstarsGreenProgram Icon

  Ayia Napa, Cypern , P.o. box 30010 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1580 meninger fra rejsendeBaseret på 1580 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Ayia Napa. Stedet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Der er i alt 270 værelser på stedet. Denne feriebolig blev opført i 1972. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende er velkomne på det miljøbevidste hotel. Sundheds- og wellness-tilbudet på hotellet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. , Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. , Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Nissi Beach. og De rejsende kan more sig med stedets underholdning. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Princess Beach
  Fra411krPr. nat

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Cypern , Dekhelia road - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 886 meninger fra rejsendeBaseret på 886 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger midt i en vidunderlig have, som kun adskiller det fra stranden af en promonade. Der er ca. 6 km til byen Larnaca, som man kan tage bussen til. Der ligger et busstoppested kun 100 m fra hotellet.Hotellet og råder over i alt 138 værelser og 5 værelser. Det har naturligvis en reception. Herudover rummer bygningen en café, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Prikken over i'et er roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Fra værelserne er der enten udsigt direkte eller skråt ud over havet eller ud over bjergene.Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis (projektørbelysning om aftenen) og billard, ligesom hotellet også har dampbad, jacuzzi og sauna. Man kan tilmed få diverse massagebehandlinger. Hotellet råder endvidere over eget fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.an kan vælge mellem halvpension eller All-Inclusive. Hvis man har bestilt halvpension, serveres morgenmad såvel som frokost og aftensmad som buffet.

  Se mere
 • Helios Bay Hotel Apts & Villas
  Fra244krPr. nat

  Helios Bay Hotel Apts & Villasstars

  Paphos, Cypern , Coral bay rd chloraka - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 704 meninger fra rejsendeBaseret på 704 meninger fra rejsende

  Denne dejlige VR Condo er specielt designet til familier og er i Paphos. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen ligger indenfor en afstand af 6. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 150 meter fra ferieboligen. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra VR Condo''en. Den nærmeste strand ligger indenfor 70 meter fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. De 71 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Helios Bay Hotel Apts & Villas blev fuldstændig moderniseret i 2012. Rejsende holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. Alle der bor på denne ejendom, vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Helios Bay Hotel Apts & Villas. Helios Bay Hotel Apts & Villas vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Constantinou Bros Athena Royal Beach Hotel
  Fra498krPr. nat

  Constantinou Bros Athena Royal Beach Hotelstars

  Paphos, Cypern , Theas afroditis avenue, po box 60182, kato pafos 8101 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2703 meninger fra rejsendeBaseret på 2703 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af Paphos. På få minutters gang kommer man til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Bymidten og havnen ligger omkring 2 km fra hotellet. Køretiden fra lufthavnen i Paphos er på ca. 15 minutter. Ktimas gamle bydel ligger endvidere 4 km væk, mens der er ca. 13 km til Coral Bay. Herudover afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Strandhotellet åbnede i år 2004 og har i alt 162 værelser fordelt på 4 etager. I foyeren venter der gæsterne en døgnåben reception. Til de videre faciliteter hører safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der à la carte restauranter og barer. På hotellet er der desuden et konferencerum og en frisør. Der er endvidere mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er belagt med væg-til-væg tæpper og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Indretningen fuldendes af minibar/køleskab, klimaanlæg, radiator, sofagruppe og safeboks (mod betaling). Herudover er der mulighed for at lave te og kaffe (opfyldes dagligt). Værelserne har desuden altan, og fra flere af dem er der udsigt skråt eller direkte ud over havet.

  Se mere
 • Crown Resorts Horizon
  Fra438krPr. nat

  Crown Resorts HorizonstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , Coral bay avenue n/a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 135 meninger fra rejsendeBaseret på 135 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og har en ideel beliggenhed ca. 300 m fra en smuk sandstrand. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover ligger der et stoppested ca. 50 m væk. Til Paphos med den internationale lufthavn er der ca. 35 km. Køretiden hertil er 30 minutter.Det fuldt klimatiserede hotel åbnede i år 2002 og råder over flere bygninger på 3-4 etager med i alt 215 værelser. Herudover har det et fantastisk pool- og havelandskab samt en storslået foyer med elevatorer, safebokse (mod betaling), vekselbørs og døgnåben reception. Bygningen rummer desuden en spille- og tv-stue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig bar og en restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover er der gode parkeringsmuligheder samt en miniklub og en legeplads til børnene, ligesom der er mulighed for at leje cykler.De smagfuldt indrettede værelser har eget komplet udstyret badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Hertil kommer minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (leje) og altan eller terrasse, ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 • Poseidonia Beach Hotel
  Fra500krPr. nat

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Cypern , Amathus area, po box 51206 25 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Limassol. Ferieboligen, der putter sig indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor 20 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 138 værelser på Poseidonia Beach Hotel. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2005. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. , Hvis der er behov for det, kan de rejsende benytte sig af sundheds- og wellness-services. , Gæster vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes på denne ejendom. og Der der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Poseidonia Beach Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • St. George Hotel Spa & Golf Beach Resort
  Fra684krPr. nat

  St. George Hotel Spa & Golf Beach Resortstars

  Paphos, Cypern , Agiou georgiou s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2005 meninger fra rejsendeBaseret på 2005 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Paphos. Beliggende indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er 6. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger lige ud til stranden. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 3 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Ejendommen har i alt 260 soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2013. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_I denne feriebolig er der masser af sundheds- og wellness-services, som de besøgende kan drage fordel af.

  Se mere
 • St George Gardens
  Fra9.357krPr. nat

  St George Gardensstars

  Paphos, Cypern , Chlorakas village n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 362 meninger fra rejsendeBaseret på 362 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til en badebugt med sand-/grusstrand. Landsbyen Chlorakas ligger ca. 2 km herfra, mens der til Paphos med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er ca. 5 km. Lige foran hotellet er der forbindelse med offentlig transport, og der er 25 km til lufthavnen i Paphos.Hotellet åbnede i år 2002 og råder på sine 3 etager over i alt 180 værelser, heraf 90 studios og lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, elevator og café. Herudover er der en bar, en souvenirshop, et pizzeria, en frisørsalon, en lille butik og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hertil kommer selskabslokaler og en offentlig internetterminal. Personbiler kan desuden parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. For de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub (4-12 år). Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, altan eller terrasse (med hav- eller landudsigt) og safeboks (mod betaling). Hotellets studios og lejligheder er indrettet på samme måde, men har endvidere en sofagruppe og et tekøkken. Lejlighederne har tilmed et separat soveværelse.

  Se mere
 • Club St George Resort
  Fra170krPr. nat

  Club St George Resortstars

  Paphos, Cypern , Emba avenue - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 454 meninger fra rejsendeBaseret på 454 meninger fra rejsende

  Denne dejlige VR Condo er ideel til familier og ligger i Paphos. Stedet, der putter sig indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportmidler findes 4. 5 kilometer borte. Lokaliteten har 404 indbydende soveværelser. Stedet blev opført i 2013. _x000D__x000D_ Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Club St George Resort. Gæster, der bor på Club St George Resort, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Når det drejer sig om at slappe af, vil de rejsende blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. , Med mange middagsmuligheder, vil Club St George Resort imødekomme behovene fra alle typer gæster. og Takket være fritidstilbuddene kan alle der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Aliathon Holiday Village
  Fra422krPr. nat

  Aliathon Holiday Villagestars

  Paphos, Cypern , Theas aphrodites avenue, geroskipou, p.o.box 62303 0 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2750 meninger fra rejsendeBaseret på 2750 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Paphos, er denne charmerende VR Condo optimal for familier. Beliggende indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. VR Condo''en ligger indenfor 150 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen består af i alt 329 dejlige værelser. Dette sted blev fuldt moderniseret i 1992. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Aliathon Holiday Village tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. I denne ejendom er alle badeværelser handicapvenlige. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Aliathon Holiday Village er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. , Ejendommen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til rejsende der vil genoplade mentalt og fysisk. , De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle besøgende. , Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. , Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. og Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ejendommen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  170  Hoteller - Cypern
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser