Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  159kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Adams Beach Hotel
  Fra1.767krPr. nat

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Agia Napa , Nissi avenue p.o.box 30029 87 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1555 meninger fra rejsendeBaseret på 1555 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev moderniseret i 2015. Ejendommen består af 395 værelser. Ejendommen består af 4 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Ejendommen har kørestolsadgang. Hotel tilbyder cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Der er overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed.

  Se mere
 • Poseidonia Beach Hotel
  Fra836krPr. nat

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Limassol , Amathus area, po box 51206 25 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 392 meninger fra rejsendeBaseret på 392 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Ejendommen består af 138 værelser. Hotel tilbyder . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Der er en avisskranke på området. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Sun Hall
  Fra1.025krPr. nat

  Sun Hallstars

  Larnaca, Larnaca , Sun hall apart, athens ave 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 242 meninger fra rejsendeBaseret på 242 meninger fra rejsende

  Hotelanlægget hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Larnaca kun adskilt fra stranden og den imponerende lystbådehavn af en palmepromenade. Fra komplekset er der en betagende udsigt ud over Middelhavet. Pga. den ideelle beliggenhed kommer man hurtigt til et væld af gadecaféer, taverner, forretninger og forskellige seværdigheder. Således er hotellet ligeså velegnet for ferierende som forretningsrejsende.Det klimatiserede strandhotel har en terrasse og råder på sine 8 etager over 113 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception, en safeboks, en garderobe og en vekselbørs. Herudover er der en elevator, en bar, en tv-stue, en læse- og opholdsstue samt en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-afdeling og børnestole. Det hyggelige kompleks råder endvidere over en morgenmadscafé og en spisesal samt et konferencerum. Der tilbydes desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Det er tilmed muligt at bestille en babysitter.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar, brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og radio. I de stilfulde værelser er der ydermere minibar, væg-til-væg tæpper og centralvarme samt altan eller terrasse. Slutteligt er der også en safeboks (mod betaling). Fra enkelte værelser er der udsigt ud over havet.På de velholdte udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool, en sauna og et solarium, ligesom man kan få diverse massage- og wellnessbehandlinger. For de sportsbegejstrede er der mulighed for mod betaling at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter såsom vandski, jet ski, dykning, kano og vandcykler. Herudover er der mulighed for at spille tennis og billard/snooker. Slutteligt har hotellet et fitnessstudie, ligesom der også tilbydes et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • St Nicolas Elegant Residence
  Fra372krPr. nat

  St Nicolas Elegant Residencestars

  Paphos, Paphos , Pindou road, chloraka 207 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 460 meninger fra rejsendeBaseret på 460 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 2005. $hotel. getTypeHotel() blev fuldstændig renoveret i 2012. Der er i alt 185 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 195 lejligheder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • Atlantica So White Club Resort
  Fra978krPr. nat

  Atlantica So White Club Resortstars

  Ayia Napa, Agia Napa , Nissi avenue 103 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 254 meninger fra rejsendeBaseret på 254 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på Cyperns Golden Beach, med Ayia Napas barer og restauranter omkring 2 km væk. Vandlandet Water World ligger desuden 1,5 km fra etablissementet.Hotellet er indrettet med moderne møbler og lyse farver. Den udendørs bar tilbyder udsigt til Middelhavet. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service samt vekselbørs og garderobe tilbydes gæsterne på dette klimatiserede strand-hotel i alt 45 værelser og faciliteter såsom café, 3 restauranter og både kabelført og trådløs internetadgang. Hertil kommer mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt plads til opbevaring af cykler i kælderen såvel som udlejning af cykler. Ydermere kan gæster i bil efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads.Der er eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer på værelserne samt yderligere behageligheder såsom telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, strygejern, strygebræt, kingsize seng og mulighed for at lave te og kaffe. Af øvrige standardindretninger i boligenhederne er der klimaanlæg og radiatorer samt safeboks og altan/terrasse.Gæsterne er velkomne til at tage en herlig dukkert i hotellets laguneagtige swimmingpool med børnebassin, ligesom der langs bassinkanten er en snackbar og liggestole og parasoller. Desuden kan gæsterne benytte solariet, få massager eller dyrke organiseret sport på stranden.Restauranten tilbyder frisk sushi.

  Se mere
 • St Raphael Resort
  Fra3.624krPr. nat

  St Raphael Resortstars

  Limassol, Limassol , Leoforos amathountos, po box 51064 502 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1381 meninger fra rejsendeBaseret på 1381 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger direkte ud til stranden for enden af en kystvej og i nærheden af udgravningerne Amathus. Til de nærmeste restauranter, barer og butikker er der ca. 500 m. Desuden ligger der lige ved hotellet et busstoppested, hvorfra man kan tage bussen til Limasol, der ligger ca. 15 km væk. Det nærmeste diskotek ligger endvidere ca. 11 km fra hotellet.Hotellet består af en 6-etagers bygning med i alt 272 værelser. Det råder desuden over en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere rummer bygningen en bar, en pub, et par forretninger, en frisør og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Hotellet råder desuden over et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Hotellet har tilmed en cykelkælder, en miniklub og en legeplads til børnene. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, flisegulv/væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling). Der er ligeledes en lille opholdsstue.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool sidstnævnte med separat børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Derudover er der en whirlpool, en sauna, et fitness-studie, et dampbad og en solterrasse, ligesom det er muligt at få massage. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at prøve kræfter med vandski, jetski, bananbåd, motorbåd, dykning, windsurfing, sejlads, vandcykel, aerobic, bordtennis og beachvolley (delvist mod betaling). Den nærmeste golfbane ligger ca. 70 km væk. Prikken over iet er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Hvis man har bestilt halvpension, serveres frokost eller aftensmad som buffet eller à la carte. Der er endvidere mulighed for at bestille diæt-retter.

  Se mere
 • Cynthiana Beach
  Fra548krPr. nat

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Paphos , Kissonerga - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 890 meninger fra rejsendeBaseret på 890 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1980. Ejendommen består af 230 værelser. Dette etablissement består af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 • Club St George Resort
  Fra410krPr. nat

  Club St George Resortstars

  Paphos, Paphos , Emba avenue - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 383 meninger fra rejsendeBaseret på 383 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 2013. Der er i alt 404 værelser på stedet. Dette etablissement består af 404 lejligheder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • Napa Plaza Hotel
  Fra584krPr. nat

  Napa Plaza Hotelstars

  Ayia Napa, Agia Napa , Po box 30305 . - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1808 meninger fra rejsendeBaseret på 1808 meninger fra rejsende

  Dette designer-hotel har en central beliggenhed i den kosmopolitiske region Ayia Napa. Etablissementet ligger i forlængelse af klosteret fra det 14. århundrede og inden for gåafstand (ca. 500 m) af stranden. Forretninger, restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler finder man ved hotellets dørtrin, mens den berømte Nissi strand ligger omkring 7 km væk. Larnaca internationale lufthavn ligger endvidere ca. 55 km fra logiet.Dette designer-hotel er en ejendom med fokus på voksne. Etablissementet tilbyder et unikt og distinktivt design, som er blevet kombineret med en klassisk middelhavsstil. Den 2-etagers bygning rummer klimaanlæg og i alt 221 værelser. Af faciliteter på hotellet er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, bar, restaurant og et lille supermarked, som sælger aviser, toiletartikler, snacks og souvenirs. Herudover vil forretningsrejsende sætte pris på konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang i hotellets foyer og salon. Gæster i bil kan desuden efterlade køretøjet på stedets parkeringsplads uden beregning.Alle værelser er dekoreret i moderne, men dog afslappede farvetoner og omgiver af en gård og en swimmingpool. Værelserne er ligeledes udstyret med regulerbart klimaanlæg og en altan med siddeplads. Af yderligere faciliteter på værelset er der telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, gratis mulighed for at lave te og kaffe og et minikøleskab med minibar, hvortil man kan bestille drikkevarer. Ydermere er der eget badeværelse med brusebad, badekar, toilet, badekåber, hjemmesko og en hårtørrer.

  Se mere
 • Ajax
  Fra798krPr. nat

  Ajaxstars

  Limassol, Limassol , Corner g. neophytou, d. nicolaou street - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 472 meninger fra rejsendeBaseret på 472 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Der er i alt 170 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 suiter og 68 overordnede værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge elevatoren. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  143  Hoteller - Cypern
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • St Raphael Resort
  St Raphael Resort
  4,6/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Vi besøgte stedet uden for sæsonen og nød roen men også at det ikke føltes lukket ned for vinteren. Et skønt sted at opholde sig med meget professionelle og venlige personaler. Både managers, tjenere, ...

  familie med to børn
  Hotelopia-kunde, 15/03/2012

  Fra3.625krSe mere

 • Limanaki Beach
  Limanaki Beach
  3,6/5
  Kundevurderingaf  8 Muligheder

  very clean, friendly staff, new renovatet, nice breakfast, super lokation,

  peter and suss
  Hotelopia-kunde, 13/11/2012

  Fra425krSe mere