Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  154kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Amathus Beach Hotel Limassol
  Fra1.157krPr. nat

  Amathus Beach Hotel Limassolstars

  Limassol, Limassol , Po box 50513 239 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2062 meninger fra rejsendeBaseret på 2062 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er specielt designet til familier og er i Limassol. Placeret indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Amathus Beach Hotel Limassol har i alt 239 gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2011. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Amathus Beach Hotel Limassol har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle soveværelser i Amathus Beach Hotel Limassol har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_Der er parkeringsplads ved Amathus Beach Hotel Limassol. De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. , De der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. , Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. , Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. og Alle gæster der bor på denne ejendom, kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Princess Beach
  Fra342krPr. nat

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Larnaca , Dekhelia road - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 875 meninger fra rejsendeBaseret på 875 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger midt i en vidunderlig have, som kun adskiller det fra stranden af en promonade. Der er ca. 6 km til byen Larnaca, som man kan tage bussen til. Der ligger et busstoppested kun 100 m fra hotellet.Hotellet og råder over i alt 138 værelser og 5 værelser. Det har naturligvis en reception. Herudover rummer bygningen en café, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Prikken over i'et er roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Fra værelserne er der enten udsigt direkte eller skråt ud over havet eller ud over bjergene.Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis (projektørbelysning om aftenen) og billard, ligesom hotellet også har dampbad, jacuzzi og sauna. Man kan tilmed få diverse massagebehandlinger. Hotellet råder endvidere over eget fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.an kan vælge mellem halvpension eller All-Inclusive. Hvis man har bestilt halvpension, serveres morgenmad såvel som frokost og aftensmad som buffet.

  Se mere
 • Poseidonia Beach Hotel
  Fra410krPr. nat

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Limassol , Amathus area, po box 51206 25 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Limassol. Beliggende indenfor 8. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger indenfor 20 meter fra den nærmeste strand. Lokaliteten har 138 indbydende soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2005. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Poseidonia Beach Hotel. , Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. , Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Poseidonia Beach Hotel. og Alle der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Ajax
  Fra583krPr. nat

  Ajaxstars

  Limassol, Limassol , Corner g. neophytou, d. nicolaou street - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 523 meninger fra rejsendeBaseret på 523 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Limassol. De 170 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev moderniseret i 2008. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Ajax tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Ajax omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Ajax. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. , De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. , Rejsende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes i boligen. , Gæster vil værdsætte et sjovt ophold på hotellet, med en bred vifte af underholdningstilbud. og Besøgende kan svælge i lækre måltider udbudt på hotellet. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Palm Beach Hotel & Bungalows
  Fra583krPr. nat

  Palm Beach Hotel & Bungalowsstars

  Larnaca, Larnaca , Larnaka dekelia road, p.o. box 40394 n/a - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 921 meninger fra rejsendeBaseret på 921 meninger fra rejsende

  Hotelkomplekset ligger lige ned til den fine grusstrand ca. 6 km fra bymidten. I de nærmere omgivelser er der et utal af barer, restauranter og diverse indkøbsmuligheder.Hotelanlægget hører til i den øvre middelklasse og består af en hovedbygning samt separate bungalower. Der er i alt 188 dobbeltværelser og 40 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, en lille butik, en frisørsalon, to barer og to klimatiserede restauranter. Herudover er der naturligvis et konferencerum og en offentlig internetadgang. Herudover er der en miniklub for hotellets mindste gæster. Personbiler kan desuden parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Desuden er der også en indendørs swimmingpool. For de sportsbegejstrede er der aerobic, tennis, bordtennis og et fitness-studie. Herudover sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning.

  Se mere
 • Sun Hall
  Fra651krPr. nat

  Sun Hallstars

  Larnaca, Larnaca , Sun hall apart, athens ave 6 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 266 meninger fra rejsendeBaseret på 266 meninger fra rejsende

  Hotelanlægget hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Larnaca kun adskilt fra stranden og den imponerende lystbådehavn af en palmepromenade. Fra komplekset er der en betagende udsigt ud over Middelhavet. Pga. den ideelle beliggenhed kommer man hurtigt til et væld af gadecaféer, taverner, forretninger og forskellige seværdigheder. Således er hotellet ligeså velegnet for ferierende som forretningsrejsende.Det klimatiserede strandhotel har en terrasse og råder på sine 8 etager over 113 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception, en safeboks, en garderobe og en vekselbørs. Herudover er der en elevator, en bar, en tv-stue, en læse- og opholdsstue samt en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-afdeling og børnestole. Det hyggelige kompleks råder endvidere over en morgenmadscafé og en spisesal samt et konferencerum. Der tilbydes desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Det er tilmed muligt at bestille en babysitter.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar, brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og radio. I de stilfulde værelser er der ydermere minibar, væg-til-væg tæpper og centralvarme samt altan eller terrasse. Slutteligt er der også en safeboks (mod betaling). Fra enkelte værelser er der udsigt ud over havet.På de velholdte udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool, en sauna og et solarium, ligesom man kan få diverse massage- og wellnessbehandlinger. For de sportsbegejstrede er der mulighed for mod betaling at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter såsom vandski, jet ski, dykning, kano og vandcykler. Herudover er der mulighed for at spille tennis og billard/snooker. Slutteligt har hotellet et fitnessstudie, ligesom der også tilbydes et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Club St George Resort
  Fra166krPr. nat

  Club St George Resortstars

  Paphos, Paphos , Emba avenue - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 440 meninger fra rejsendeBaseret på 440 meninger fra rejsende

  Denne dejlige VR Condo er ideel til familier og ligger i Paphos. Stedet, der putter sig indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportmidler findes 4. 5 kilometer borte. Lokaliteten har 404 indbydende soveværelser. Stedet blev opført i 2013. _x000D__x000D_ Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Club St George Resort. Gæster, der bor på Club St George Resort, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Når det drejer sig om at slappe af, vil de rejsende blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. , Med mange middagsmuligheder, vil Club St George Resort imødekomme behovene fra alle typer gæster. og Takket være fritidstilbuddene kan alle der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Nissi Beach
  Fra919krPr. nat

  Nissi BeachstarsGreenProgram Icon

  Ayia Napa, Agia Napa , P.o. box 30010 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1568 meninger fra rejsendeBaseret på 1568 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Ayia Napa, er en fantastisk mulighed for familier. Hotellet, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra stedet. I alt 270 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Nissi Beach. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 1972. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Gæster er velkomne i den miljøbevidste ejendom. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Nissi Beach med masser af sundheds- og wellness-muligheder. , Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle der bor her, nyder alle dele af deres ophold. , Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på dette sted. og Alle gæster der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Royal Apollonia
  Fra1.178krPr. nat

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Limassol , Georgios a. - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 985 meninger fra rejsendeBaseret på 985 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger lige ved stranden i hjertet af et turistområde i Limasol. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige forretninger, barer og restauranter samt diverse natklubber. Byens centrum ligger ca. 5 km væk.Hotellet råder over 212 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, en café, en bar, forskellige forretninger, et spillerum og en klimatiseret restaurant. Herudover er der en miniklub for hotellets mindste gæster. Prikken over i'et er roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt en snackbar og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der aerobic, tennis og et fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • GrandResort
  Fra1.008krPr. nat

  GrandResortstars

  Limassol, Limassol , Amathus area, p.o.box 54500 127 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 922 meninger fra rejsendeBaseret på 922 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse hotel ligger lige ved stranden (ca. 20 m) i et turistområde i Limasol. 11 km fra hotellet ligger Limasols bymidte, hvor man finder diverse underholdnings- og indkøbsmuligheder. Den historiske gamle bydel ligger desuden ca. 4 km væk. I hotellets umiddelbare omgivelser afgår der offentlige transportmidler.Strandhotellet blev senest renoveret i 2008. Det er på fem etager og råder over i alt 245 dobbeltværelser samt 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception samt elevatorer, en kiosk, diverse forretninger og en frisørsalon. Herudover er der en bar, tre klimatiserede restauranter, en internetterminal (mod betaling) og en tv-stue. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. For de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads. Gæsterne har naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De veludstyrede værelser har eget badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer. Herudover er der minibar/køleskab, safeboks (mod betaling), telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg/centralvarme og en altan.På de udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med børnebassin. Herudover er der en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Indendøre er der også en opvarmet swimmingpool, ligesom hotellets gæster kan slappe af i solariet, i saunaen og i whirlpoolen eller benytte sig af de mange forskellige wellnesstilbud. Der er endvidere mulighed for at spille tennis samt dyrke aerobic og motion i hotellets fitness-studie. Desuden ligger der en golfbane ca. 70 km væk. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  95  Hoteller - Cypern
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Limanaki Beach
  Limanaki Beach
  3,6/5
  Kundevurderingaf  8 Muligheder

  very clean, friendly staff, new renovatet, nice breakfast, super lokation,

  peter and suss
  Hotelopia-kunde, 13/11/2012

  Fra457krSe mere

 • St Raphael Resort
  St Raphael Resort
  4,6/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Vi besøgte stedet uden for sæsonen og nød roen men også at det ikke føltes lukket ned for vinteren. Et skønt sted at opholde sig med meget professionelle og venlige personaler. Både managers, tjenere, ...

  familie med to børn
  Hotelopia-kunde, 15/03/2012

  Fra753krSe mere