Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  201kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Adams Beach Hotel
  Fra1.376krPr. nat

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Cypern , Nissi avenue p.o.box 30029 87 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1866 meninger fra rejsendeBaseret på 1866 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Ayia Napa, er dette enestående hotel optimalt for familier. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand er lige udenfor ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 45. 0 kilometer. Hotellet omfatter 395 hyggelige værelser. Dette sted blev sidst renoveret i 2015. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Adams Beach Hotel. De besøgende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Sundheds- og wellness-tilbudet i boligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Ferieboligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de besøgendes behov. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes på dette sted. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Princess Beach
  Fra526krPr. nat

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Cypern , Dekhelia road - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 912 meninger fra rejsendeBaseret på 912 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger midt i en vidunderlig have, som kun adskiller det fra stranden af en promonade. Der er ca. 6 km til byen Larnaca, som man kan tage bussen til. Der ligger et busstoppested kun 100 m fra hotellet.Hotellet og råder over i alt 138 værelser og 5 værelser. Det har naturligvis en reception. Herudover rummer bygningen en café, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Prikken over i'et er roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Fra værelserne er der enten udsigt direkte eller skråt ud over havet eller ud over bjergene.Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis (projektørbelysning om aftenen) og billard, ligesom hotellet også har dampbad, jacuzzi og sauna. Man kan tilmed få diverse massagebehandlinger. Hotellet råder endvidere over eget fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.an kan vælge mellem halvpension eller All-Inclusive. Hvis man har bestilt halvpension, serveres morgenmad såvel som frokost og aftensmad som buffet.

  Se mere
 • Golden Coast Beach Hotel
  Fra914krPr. nat

  Golden Coast Beach Hotelstars

  Protaras, Cypern , 64 pinias street, po box 33171 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1220 meninger fra rejsendeBaseret på 1220 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Protaras, er dette charmerende hotel optimalt for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra stedet. Hotellet er indenfor 50 meters gåafstand fra havnen. Lokaliteten har 228 indbydende værelser. Golden Coast Beach Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2005. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Golden Coast Beach Hotel har 24 timers åbent. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Gæster med reduceret mobilitet kan bo på Golden Coast Beach Hotel, som omfatter nogle handicapvenlige værelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Denne miljøvenlige og bæredygtige feriebolig har opnået ISO 9001 certified hotels and restaurants certificering. Gæster, der bor på Golden Coast Beach Hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De rejsende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Rejsende der bor i denne bolig, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Stedet har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Golden Coast Beach Hotel tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Ejendommen tilbyder forretningsfaciliteter. Alle der bor på denne ejendom, kan svælge i lækre måltider der udbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Golden Coast Beach Hotel.

  Se mere
 • Helios Bay Hotel Apts & Villas
  Fra408krPr. nat

  Helios Bay Hotel Apts & Villasstars

  Paphos, Cypern , Chlorakas avenue n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 710 meninger fra rejsendeBaseret på 710 meninger fra rejsende

  Denne komfortable VR Condo er ideel til familier og ligger i Paphos. VR Condo''en, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er 6. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetRejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 150 meter fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra VR Condo''en. Den nærmeste strand ligger indenfor 70 meter fra VR Condo''en. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. I alt 71 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Helios Bay Hotel Apts & Villas. Helios Bay Hotel Apts & Villas undergik en renovering i 2012. Helios Bay Hotel Apts & Villas har lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligParkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Helios Bay Hotel Apts & Villas. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Cynthiana Beach
  Fra629krPr. nat

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Cypern , Kissonerga - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1027 meninger fra rejsendeBaseret på 1027 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Paphos. Den nærmeste strand er lige udenfor hotellet . Der er i alt 230 værelser på stedet. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 1980. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Cynthiana Beach. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Cynthiana Beach. Dette miljøvenlige og bæredygtige sted har opnået Travelife certificering. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Besøgende vil værdsætte et sjovt ophold på ejendommen, med en bred vifte af underholdningstilbud. Med mange middagsmuligheder, vil Cynthiana Beach imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • St Nicolas Elegant Residence
  Fra277krPr. nat

  St Nicolas Elegant Residencestars

  Paphos, Cypern , Pindou road, chloraka 207 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Denne komfortable VR Condo er perfekt til familier og er placeret i Paphos. Boligen består af i alt 185 dejlige soveværelser. St Nicolas Elegant Residence blev fuldstændig moderniseret i 2012. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). St Nicolas Elegant Residence er ikke et kæledyrsvenligt sted. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Denne bolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på St Nicolas Elegant Residence. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Cleopatra Hotel
  Fra1.076krPr. nat

  Cleopatra Hotelstars

  Nicosia, Cypern , Florinis street 8 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 258 meninger fra rejsendeBaseret på 258 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Nicosia. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 50. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 50. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 89 gæsteværelser på Cleopatra Hotel. Dette hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Cleopatra Hotel. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Cleopatra Hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Alle der bor på denne ejendom, vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The King Jason
  Fra1.368krPr. nat

  The King Jasonstars

  Paphos, Cypern , Pentadaktylou street, kato paphos - - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3393 meninger fra rejsendeBaseret på 3393 meninger fra rejsende

  Med en beliggenhed tæt på hjertet af feriestedet Kato Pafos, omkring 950 m fra kysten og kun en kort gåtur fra den billedskønne fiskerihavn og den antikke middelalderfæstning giver hotellet rigtig sine feriegæster mulighed for at udforske de mange arkæologiske områder i Pafos og nyde alle feriestedets forskellige faciliteter. Pafos internationale lufthavn ligger ca. 15 km væk.Bygningen er et eksempel på de græske øers typiske stil med røde teglsten og ligger i vidtstrakte grønne og farverige omgivelser. Alle boligenheder på komplekset, herunder 16 studier og 62 et-værelses lejligheder, er indrettet på en måde, så de tilfredsstiller selv de mest kvalitetsbevidste gæster. Gæsterne på dette lejligheds-hotel bydes velkommen i en foyer med vekselbørs, ligesom der tilbydes spillelokale, fjernsynsstue, restaurant og en parkeringsplads til bilen. Mod betaling kan gæsterne også benytte stedets internetadgang og leje cykler.Samtlige boligenheder tilbyder klimaanlæg og centralvarme, og i studierne kan op til 3 personer sove behageligt, mens der er plads til 4 personer i lejlighederne med 1 soveværelse. Hver boligenhed rummer telefon, radio og muzak såvel som et veludstyret tekøkken med elektrisk minigrill, 2 keramiske kogeplader, elektrisk brødrister, kedel, mikrobølgeovn og alle de nødvendige madlavnings- og spiseredskaber. Af yderligere behageligheder er der desuden satellit-tv, minibar, hårtørrer og eget veludstyret badeværelse med badekar og brusebad. Der er tilmed egen altan eller terrasse i hver lejlighed.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i den indendørs eller den udendørs swimmingpool, og der er også et børnebassin. Liggestole står klar til brug, og gæsterne kan desuden motionere i fitness-studiet. Mod betaling står der også en sauna og et dampbad til rådighed.Der tilbydes morgenmad, frokost og aftensmad på stedet.

  Se mere
 • Club St George Resort
  Fra262krPr. nat

  Club St George Resortstars

  Paphos, Cypern , Emba avenue - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 469 meninger fra rejsendeBaseret på 469 meninger fra rejsende

  Denne charmerende VR Condo, som kan findes i Paphos, er en fantastisk mulighed for familier. VR Condo''en, der putter sig indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger 4. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Club St George Resort har i alt 404 soveværelser. Ejendommen blev opført i 2013. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Club St George Resort har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Club St George Resort er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved Club St George Resort. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Når det drejer sig om at slappe af, vil der bor på denne ejendom blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Med mange middagsmuligheder, vil Club St George Resort imødekomme behovene fra alle typer gæster. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle rejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Leonidas Village Houses
  Fra680krPr. nat

  Leonidas Village Housesstars

  Paphos, Cypern , Goudi village - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 34 meninger fra rejsendeBaseret på 34 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Goudi, som er en rolig og uspoleret landsby i Chrysochous-dalen i regionen Pafos. Der er 35 km til Pafos by, 5 km til den lille og charmerende fiskerby Polis og kun 7 km til de naturskønne strande i Akamas bugt. Til Pafos internationale lufthavn er der desuden ca. 45 km, mens der til Larnaca internationale lufthavn er omkring 175 km.Hotellet består af et kompleks af 5 individuelle og traditionelle huse, der oprindeligt blev bygget i det 18. århundrede. Hele indretningen og den traditionelle cypriotiske stil skaber en unik atmosfære med henblik på en afslappet og luksuriøs ferie i landlige omgivelser. Ejendommen tilbyder check-out service 24 timer i døgnet, mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) og en parkeringsplads.Husene blev restaureret med særlig omhu efter traditionelle metoder og deres møbler og tilbehør, som genkalder husenes oprindelige cypriotiske karakter, kombinerer tradition og moderne bekvemmeligheder. Alle huse er luksuriøst indrettet og har satellit-tv, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og en pejs (undtagen i studiet). De har et veludstyret køkken med mikrobølgeovn, køleskab, kedel, komfur og mulighed for at lave te og kaffe. Der tilbydes eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Desuden tilbyder alle huse strygejern, strygebræt, børneseng, dobbeltsenge og en altan eller terrasse.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool eller slappe af i liggestolene under parasollerne på solterrassen. Endvidere ligger Tsada Golf Club ca. 25 km fra hotellet.Til faciliteterne hører en velkomstpakke med en flaske vin, en flaske vand, frugt og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  180  Hoteller - Cypern
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Evalena Beach Hotel
  Evalena Beach Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Godt hotel. Slidt, men helt ok til prisen. Beliggenhed er helt i top. Kan ikke blive bedre. Lige ved stranden og tilpas afstand til byen. God ren pool. Det er anden gang vi bor på Evalena. Vi kommer g ...

  Jesper
  Hotelopia-kunde, 24/10/2016

  Fra745krSe mere

 • Limanaki Beach
  Limanaki Beach
  3,8/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  very clean, friendly staff, new renovatet, nice breakfast, super lokation,

  peter and suss
  Hotelopia-kunde, 13/11/2012

  Fra629krSe mere

 • St Raphael Resort
  St Raphael Resort
  4,6/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Vi besøgte stedet uden for sæsonen og nød roen men også at det ikke føltes lukket ned for vinteren. Et skønt sted at opholde sig med meget professionelle og venlige personaler. Både managers, tjenere, ...

  familie med to børn
  Hotelopia-kunde, 15/03/2012

  Fra1.174krSe mere