Hoteller i Cypern

Find på kortet
Hoteller - Cypern

CypernFra  233kr

Anbefalede hoteller - Cypern

 • Atlantica So White Club Resort
  Fra2.211krPr. nat

  Atlantica So White Club Resortstars

  Ayia Napa, Agia Napa , Nissi avenue 103 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 254 meninger fra rejsendeBaseret på 254 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på Cyperns Golden Beach, med Ayia Napas barer og restauranter omkring 2 km væk. Vandlandet Water World ligger desuden 1,5 km fra etablissementet.Hotellet er indrettet med moderne møbler og lyse farver. Den udendørs bar tilbyder udsigt til Middelhavet. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service samt vekselbørs og garderobe tilbydes gæsterne på dette klimatiserede strand-hotel i alt 45 værelser og faciliteter såsom café, 3 restauranter og både kabelført og trådløs internetadgang. Hertil kommer mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt plads til opbevaring af cykler i kælderen såvel som udlejning af cykler. Ydermere kan gæster i bil efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads.Der er eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer på værelserne samt yderligere behageligheder såsom telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, strygejern, strygebræt, kingsize seng og mulighed for at lave te og kaffe. Af øvrige standardindretninger i boligenhederne er der klimaanlæg og radiatorer samt safeboks og altan/terrasse.Gæsterne er velkomne til at tage en herlig dukkert i hotellets laguneagtige swimmingpool med børnebassin, ligesom der langs bassinkanten er en snackbar og liggestole og parasoller. Desuden kan gæsterne benytte solariet, få massager eller dyrke organiseret sport på stranden.Restauranten tilbyder frisk sushi.

  Se mere
 • Poseidonia Beach Hotel
  Fra1.018krPr. nat

  Poseidonia Beach Hotelstars

  Limassol, Limassol , Amathus area, po box 51206 25 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 392 meninger fra rejsendeBaseret på 392 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Ejendommen består af 138 værelser. Hotel tilbyder . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Der er en avisskranke på området. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • The Princess Beach
  Fra638krPr. nat

  The Princess Beachstars

  Larnaca, Larnaca , Dekhelia road - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 829 meninger fra rejsendeBaseret på 829 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger midt i en vidunderlig have, som kun adskiller det fra stranden af en promonade. Der er ca. 6 km til byen Larnaca, som man kan tage bussen til. Der ligger et busstoppested kun 100 m fra hotellet.Hotellet og råder over i alt 138 værelser og 5 værelser. Det har naturligvis en reception. Herudover rummer bygningen en café, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Prikken over i'et er roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Fra værelserne er der enten udsigt direkte eller skråt ud over havet eller ud over bjergene.Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis (projektørbelysning om aftenen) og billard, ligesom hotellet også har dampbad, jacuzzi og sauna. Man kan tilmed få diverse massagebehandlinger. Hotellet råder endvidere over eget fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.an kan vælge mellem halvpension eller All-Inclusive. Hvis man har bestilt halvpension, serveres morgenmad såvel som frokost og aftensmad som buffet.

  Se mere
 • Cynthiana Beach
  Fra621krPr. nat

  Cynthiana BeachstarsGreenProgram Icon

  Paphos, Paphos , Kissonerga - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 890 meninger fra rejsendeBaseret på 890 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1980. Ejendommen består af 230 værelser. Dette etablissement består af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 • Cavo Maris Beach
  Fra582krPr. nat

  Cavo Maris Beachstars

  Protaras, Protaras , P.o box 33370 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 832 meninger fra rejsendeBaseret på 832 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2015. Der er i alt 246 værelser på stedet. Ejendommen består af 15 suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • Pernera Beach
  Fra1.077krPr. nat

  Pernera Beachstars

  Protaras, Protaras , Ifestou street 17 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1129 meninger fra rejsendeBaseret på 1129 meninger fra rejsende

  Peacefully situated in Pernera, a small area on the outskirts of Protaras which has developed into a mini resort in itself. A variety of facilities are immediately available in Pernera including restaurants, bars and fun parks from just 5 min walk away from the hotel. The resort center of Protaras itself is just a short distance away, approximately a 30 min stroll from the hotel.

  Se mere
 • Adams Beach Hotel
  Fra1.946krPr. nat

  Adams Beach Hotelstars

  Ayia Napa, Agia Napa , Nissi avenue p.o.box 30029 87 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1555 meninger fra rejsendeBaseret på 1555 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev moderniseret i 2015. Der er i alt 395 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har elevator. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Ejendommen har kørestolsadgang. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Der er overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • The Royal Apollonia
  Fra1.889krPr. nat

  The Royal Apolloniastars

  Limassol, Limassol , Georgios a. - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 886 meninger fra rejsendeBaseret på 886 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger lige ved stranden i hjertet af et turistområde i Limasol. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige forretninger, barer og restauranter samt diverse natklubber. Byens centrum ligger ca. 5 km væk.Hotellet råder over 212 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, en café, en bar, forskellige forretninger, et spillerum og en klimatiseret restaurant. Herudover er der en miniklub for hotellets mindste gæster. Prikken over i'et er roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt en snackbar og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der aerobic, tennis og et fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Golden Bay
  Fra1.433krPr. nat

  Golden Baystars

  Larnaca, Larnaca , Dhekelia road - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 824 meninger fra rejsendeBaseret på 824 meninger fra rejsende

  Dette etablissement har en beliggenhed i Larnaka, Cypern, der nænsomt forener land med sandstrand, og rangerer blandt de mest prestigefyldte hoteller på øen. Gæster, der bor på dette luksushotel, kan liste sig væk til et sted med ro og skønhed, hvor solen skinner for evigt, og havet er middelhavsblåt. De besøgende bliver omgivet af et unikt miljø med udsøgte blomster, kølige vande, overraskende gyldne strande og et herligt Cypern-vejr. Enhver anmodning efterkommes med glæde på dette hotel, som tilbyder et udvalg af luksussuiter, som vil imponere selv de mest kvalitetsbevidste besøgende. De har alle et stort udvalg af førsteklasses bekvemmeligheder og er udstyret med den seneste teknologi. Dette og en service, der er lige så diskret som opmærksom, gør dette hotel til det bedste naturlige ferievalg. Et luksussted, hvor de besøgende vender tilbage igen og igen til en varm velkomst.

  Se mere
 • Lordos Beach
  Fra812krPr. nat

  Lordos Beachstars

  Larnaca, Larnaca , Larnaka-dekeleia rd., 7080 pyla - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 690 meninger fra rejsendeBaseret på 690 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1979. Hotel blev moderniseret i 2012. Der er i alt 175 værelser på stedet. Ejendommen består af 123 dobbeltværelser, 9 junior-suiter, 2 suiter, 1 handicapvenligt værelse, 10 overordnede værelser og 30 familierum. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykelopbevaringsområde. Hotel tilbyder cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  191  Hoteller - Cypern
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Cypern er en ø der ligger syd for Tyrkiet, i Middelhavet, og den udgør en republik hvis hovedstad er Nicosia. De bedste strande ligger i området Lárnaca, med hvidt sand og krystalklart vand og den andenstørste havn på øen. Også strandene ved Ammochostos er utroligt smukke, og Agia Napa skiller sig ud for sit livlige natteliv. Hotellerne er meget komfortable på hele øen. Blandt de historiske steder, finder du det velbevarede Cypern kloster, det er også spændende at besøge slottet Limassol, hvor middelaldermuseet på Cypern fungerer. Du kan besøge templet Kourion, slottet Kolossi, slottet Girne, kirken Lázaro, domkirken Ayios Ioannis, Aphrodites bade, det arkæologiske sted Salamis og kongegravene. Der blev bygget en bymur omkring byen Nicosia i middelalderen, og de tre vigtigste porte fra denne bymur står stadig den dag i dag: deres navne er Pato, Famagusta og Cirina. Ved porten Famagusta kan du se middelalderkvarteret Laiki Geitonia, som er blevet renoveret for nyligt. Bjergene ved Troodos, er dækkede af pinjer og cedertræer, der ligger små byzantinske kirker på bjergenes udløbere. Nyd alle vandsportsaktiviteterne, omgivet af historie og en skøn natur, besøg Cypern!

De mest populære områder i  Cypern

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Evalena Beach Hotel Apts
  Evalena Beach Hotel Apts
  4,0/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Godt hotel. Slidt, men helt ok til prisen. Beliggenhed er helt i top. Kan ikke blive bedre. Lige ved stranden og tilpas afstand til byen. God ren pool. Det er anden gang vi bor på Evalena. Vi kommer g ...

  Jesper
  Hotelopia-kunde, 24/10/2016

  Fra131krSe mere

 • Limanaki Beach
  Limanaki Beach
  3,6/5
  Kundevurderingaf  8 Muligheder

  very clean, friendly staff, new renovatet, nice breakfast, super lokation,

  peter and suss
  Hotelopia-kunde, 13/11/2012

  Fra176krSe mere

 • St Raphael Resort
  St Raphael Resort
  4,6/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Vi besøgte stedet uden for sæsonen og nød roen men også at det ikke føltes lukket ned for vinteren. Et skønt sted at opholde sig med meget professionelle og venlige personaler. Både managers, tjenere, ...

  familie med to børn
  Hotelopia-kunde, 15/03/2012

  Fra214krSe mere