Hoteller i Aalborg

Find på kortet
Hoteller - Aalborg

AalborgFra  847kr

Anbefalede hoteller - Aalborg

 • BEST WESTERN Hotel Gl Skivehus
  Fra846krPr. nat

  BEST WESTERN Hotel Gl Skivehusstars

  Aalborg, Aalborg , Sdr boulevard 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 52 meninger fra rejsendeBaseret på 52 meninger fra rejsende

  Der er i alt 39 værelser på stedet. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen.

  Se mere
 • Aalborg Hotel
  Fra934krPr. nat

  Aalborg Hotelstars

  Aalborg, Aalborg , Osterbro 27 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 110 meninger fra rejsendeBaseret på 110 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger 1 km fra Aalborgs bymidte samt E45-motorvejen. Der tilbydes gratis WiFi samt gratis adgang til saunaen og fitnesscentret. Den livlige Jomfru Ane Gade ligger 15 minutters gang derfra.Værelserne på Hotel Aalborg har kabel-tv, eget badeværelse samt skrivebord. Der serveres daglig morgenbuffet på stedet, som er gratis hver morgen. Kulturhuset Nordkraft samt Musikkens Hus ligger nær hotellet. Aalborghus Slot fra det 16. århundrede ligger 700 m derfra. Trådløs internetforbindelse er gratis. Faciliteter der er til rådighed til arrangementer, samt gæsten har mulighed for at spille pool. Dette hotel i Aalborg tilbyder også hjælp med udflugter/billetter, kaffe/te på fællesarealer og gratis aviser i lobbyen. Der tilbydes gratis parkering på stedet.

  Se mere
 • BEST WESTERN Hotel Scheelsminde
  Fra1.037krPr. nat

  BEST WESTERN Hotel Scheelsmindestars

  Aalborg, Aalborg , Scheelsmindevej 35 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 174 meninger fra rejsendeBaseret på 174 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 75 værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Ålborg er en by i Danmark og det den største i Nordjylland. Byen ligger imellem bakker, højsletter og lave vandreservoirer, og hvis du ønsker det kan du tage en ud til de smukkeste strande i Danmark på mindre end 30 minutter. Ålborg er berømt for at være en underholdende by med mange attraktioner. Yderligere findes der et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, som det anerkendte museum, Nordjyllands kunstmuseum, Ålborg har mange butikker, cafeer, barer og restauranter, de fleste af dem ligger i Jomfru Ane Gade, den mest populære gade i den glade by Ålborg. I byen afholdes også mange forskellige koncerter, og Ålborg har sit eget symfoniorkester. Samtidig tilbyder byen mange imponerende teatrer og meget moderne biografer. Hvis du besøger byen om vinteren kan du nyde “Obels Plads”, en plads som om vinteren forvandles til en skøjtebane. Ålborg tilbyder de besøgende adskillige valgmuligheder,¡så lad denne fantastiske by blive dit næste rejsemål!

De mest populære områder i  Aalborg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination