Hoteller i Aalborg

Find på kortet
Hoteller - Aalborg

AalborgFra  626kr

Anbefalede hoteller - Aalborg

 • Cabinn Aalborg
  Fra626krPr. nat

  Cabinn Aalborgstars

  Aalborg, Aalborg , Fjordgade 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 220 meninger fra rejsendeBaseret på 220 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2009. Der er i alt 239 værelser på stedet. Ejendommen består af 239 enkeltværelser og 239 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Aalborg Hotel
  Fra865krPr. nat

  Aalborg Hotelstars

  Aalborg, Aalborg , Osterbro 27 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 110 meninger fra rejsendeBaseret på 110 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger 1 km fra Aalborgs bymidte samt E45-motorvejen. Der tilbydes gratis WiFi samt gratis adgang til saunaen og fitnesscentret. Den livlige Jomfru Ane Gade ligger 15 minutters gang derfra.Værelserne på Hotel Aalborg har kabel-tv, eget badeværelse samt skrivebord. Der serveres daglig morgenbuffet på stedet, som er gratis hver morgen. Kulturhuset Nordkraft samt Musikkens Hus ligger nær hotellet. Aalborghus Slot fra det 16. århundrede ligger 700 m derfra. Trådløs internetforbindelse er gratis. Faciliteter der er til rådighed til arrangementer, samt gæsten har mulighed for at spille pool. Dette hotel i Aalborg tilbyder også hjælp med udflugter/billetter, kaffe/te på fællesarealer og gratis aviser i lobbyen. Der tilbydes gratis parkering på stedet.

  Se mere
 • BEST WESTERN Hotel Gl Skivehus
  Fra996krPr. nat

  BEST WESTERN Hotel Gl Skivehusstars

  Aalborg, Aalborg , Sdr boulevard 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 52 meninger fra rejsendeBaseret på 52 meninger fra rejsende

  Der er i alt 39 værelser på stedet. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Ålborg er en by i Danmark og det den største i Nordjylland. Byen ligger imellem bakker, højsletter og lave vandreservoirer, og hvis du ønsker det kan du tage en ud til de smukkeste strande i Danmark på mindre end 30 minutter. Ålborg er berømt for at være en underholdende by med mange attraktioner. Yderligere findes der et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, som det anerkendte museum, Nordjyllands kunstmuseum, Ålborg har mange butikker, cafeer, barer og restauranter, de fleste af dem ligger i Jomfru Ane Gade, den mest populære gade i den glade by Ålborg. I byen afholdes også mange forskellige koncerter, og Ålborg har sit eget symfoniorkester. Samtidig tilbyder byen mange imponerende teatrer og meget moderne biografer. Hvis du besøger byen om vinteren kan du nyde “Obels Plads”, en plads som om vinteren forvandles til en skøjtebane. Ålborg tilbyder de besøgende adskillige valgmuligheder,¡så lad denne fantastiske by blive dit næste rejsemål!

De mest populære områder i  Aalborg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination