Hoteller i Aalborg

Find på kortet
Hoteller - Aalborg

AalborgFra  626kr

Anbefalede hoteller - Aalborg

 • Aalborg Hotel
  Fra2.454krPr. nat

  Aalborg Hotelstars

  Aalborg, Aalborg , Osterbro 27 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 122 meninger fra rejsendeBaseret på 122 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger 1 km fra Aalborgs bymidte samt E45-motorvejen. Der tilbydes gratis WiFi samt gratis adgang til saunaen og fitnesscentret. Den livlige Jomfru Ane Gade ligger 15 minutters gang derfra.Værelserne på Hotel Aalborg har kabel-tv, eget badeværelse samt skrivebord. Der serveres daglig morgenbuffet på stedet, som er gratis hver morgen. Kulturhuset Nordkraft samt Musikkens Hus ligger nær hotellet. Aalborghus Slot fra det 16. århundrede ligger 700 m derfra. Trådløs internetforbindelse er gratis. Faciliteter der er til rådighed til arrangementer, samt gæsten har mulighed for at spille pool. Dette hotel i Aalborg tilbyder også hjælp med udflugter/billetter, kaffe/te på fællesarealer og gratis aviser i lobbyen. Der tilbydes gratis parkering på stedet.

  Se mere
 • Scandic Aalborg Ost
  Fra990krPr. nat

  Scandic Aalborg Oststars

  Aalborg, Aalborg , Hadsundvej 200 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 242 meninger fra rejsendeBaseret på 242 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ved afkørsel 26 på E45. Der er kun 5 km til en række store seværdigheder i Aalborg, herunder byens centrum, den berømte Jomfru Ane Gade, Aalborg Zoologisk Have og Karolinelund Tivoli.Dette hotel tilbyder en varm og indbydende base til alle gæster, hvad enten de befinder sig i området på grund af forretninger eller fornøjelse. Herudover tilbyder hotellet i alt 101 værelser. Hertil kommer de højeste komfort- og servicestandarder. Etablissementet tilbyder ligeledes gratis parkering for gæster i bil, hvilket gør det til det perfekte sted at udforske Nordjylland fra. Gæsterne kan også slappe af i det nyrenoverede fitness-studie eller spise med stil i hotellets restaurant. Af yderligere faciliteter er der døgnåben reception og check-out service, en vekselbørs, en aviskiosk, en bar, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice (mod betaling).Den trådløse internetadgang på alle værelser giver gæsterne mulighed for at holde kontakten ved lige og sig selv ajour. Ligeledes kan gæsterne se satellit-/kabel-tv eller slappe af i de komfortable lænestole. Der tilbydes eget badeværelse med brusebad som standardindretning, ligesom der er en hårtørrer, en telefon, en radio, en minibar og centralvarme. På hvert værelse kan der sove op til 2 voksne og 2 børn.Der er et fitness-studie på stedet.Der tilbydes en stor morgenbuffet hver morgen med over 100 forskellige valgmuligheder. Mange af valgmulighederne er økologiske.Kommer man via E45, skal man tage afkørsel 26 og dreje til venstre i rundkørslen. Straks herefter skal man dreje til venstre igen. Ankommer man med bus, skal man tage bybus nummer 2 mod universitetet og stå af på stoppestedet Gigantium.

  Se mere
 • Scandic Aalborg City
  Fra862krPr. nat

  Scandic Aalborg Citystars

  Aalborg, Aalborg , Europa plads 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 448 meninger fra rejsendeBaseret på 448 meninger fra rejsende

  Dette behagelige hotel har en central og fantastisk beliggenhed inden for 800 meters gåafstand af offentlige transportmidler.Dette hotel åbnede i 2002, blev renoveret senere samme år og består af i alt 168 værelser og 4 suiter fordelt over 6 etager. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en bar og en restaurant. Hertil kommer en parkeringsplads og en garage til bilen.De moderne værelser rummer eget badeværelse med brusebad eller badekar, hårtørrer, telefon, minibar og en safeboks (mod betaling). Ydermere er der rygning forbudt på alle værelser.

  Se mere
 • Cabinn Aalborg
  Fra626krPr. nat

  Cabinn Aalborgstars

  Aalborg, Aalborg , Fjordgade 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 233 meninger fra rejsendeBaseret på 233 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel er i Aalborg. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet består af i alt 239 dejlige gæsteværelser. Cabinn Aalborg har lednings- og trådløse internetforbindelser. Cabinn Aalborg har 24 timers åbent. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Cabinn Aalborg.

  Se mere
 • BEST WESTERN Prinsen Hotel
  Fra840krPr. nat

  BEST WESTERN Prinsen Hotelstars

  Aalborg, Aalborg , Prinsens gade 14-16 - Kort
   

  Dette charmerende hotel kan findes i Aalborg. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • BEST WESTERN Hotel Gl Skivehus
  Fra796krPr. nat

  BEST WESTERN Hotel Gl Skivehusstars

  Aalborg, Aalborg , Sdr boulevard 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 66 meninger fra rejsendeBaseret på 66 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Aalborg. Stedet omfatter 39 hyggelige værelser. BEST WESTERN Hotel Gl Skivehus tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig.

  Se mere
 • BEST WESTERN Hotel Scheelsminde
  Fra1.036krPr. nat

  BEST WESTERN Hotel Scheelsmindestars

  Aalborg, Aalborg , Scheelsmindevej 35 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 213 meninger fra rejsendeBaseret på 213 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Aalborg. Der er i alt 75 soveværelser på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Der er parkeringsplads ved BEST WESTERN Hotel Scheelsminde. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Ålborg er en by i Danmark og det den største i Nordjylland. Byen ligger imellem bakker, højsletter og lave vandreservoirer, og hvis du ønsker det kan du tage en ud til de smukkeste strande i Danmark på mindre end 30 minutter. Ålborg er berømt for at være en underholdende by med mange attraktioner. Yderligere findes der et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, som det anerkendte museum, Nordjyllands kunstmuseum, Ålborg har mange butikker, cafeer, barer og restauranter, de fleste af dem ligger i Jomfru Ane Gade, den mest populære gade i den glade by Ålborg. I byen afholdes også mange forskellige koncerter, og Ålborg har sit eget symfoniorkester. Samtidig tilbyder byen mange imponerende teatrer og meget moderne biografer. Hvis du besøger byen om vinteren kan du nyde “Obels Plads”, en plads som om vinteren forvandles til en skøjtebane. Ålborg tilbyder de besøgende adskillige valgmuligheder,¡så lad denne fantastiske by blive dit næste rejsemål!

De mest populære områder i  Aalborg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser