Hoteller i Aarhus

Find på kortet
Hoteller - Aarhus

AarhusFra  600kr

Anbefalede hoteller - Aarhus

 • Scandic Aarhus City
  Fra1.212krPr. nat

  Scandic Aarhus Citystars

  Aarhus, Aarhus , Oestergade 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 912 meninger fra rejsendeBaseret på 912 meninger fra rejsende

  Dette moderne byhotel har en central placering i Århus, kun fem minutters gang fra hovedbanegården og 15 minutter fra den travle havn. Gæster kan udforske byens fremragende museer, herunder ARoS Aarhus Kunstmuseum, Aarhus Kunstbygning og det berømte vikingemuseum, som alle ligger bekvemt i fem minutters gang derfra. Hotellets elegante, moderne gæsterum er lyse og hyggelige med trægulve, en suite badeværelse og trådløs internetadgang. Efter en travl dag med møder kan gæsterne slappe af med workout i fitnesscentret eller leje en cykel i receptionen, så de kombinerer motion med byens seværdigheder. Den smarte og trendy restaurant serverer europæisk fusionsmad, og øko-bevidste gæster kan slappe i bevidstheden om, at hotellets solpaneler på taget leverer 90 % af den elektricitet, der bruges i rummene, hvilket alt sammen gør dette til det ideelle sted for både sightseeing og forretningsrejser.

  Se mere
 • WAKEUP AARHUS
  Fra768krPr. nat

  WAKEUP AARHUSstars

  Aarhus, Aarhus , M.p. bruunsgade 27 28 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 69 meninger fra rejsendeBaseret på 69 meninger fra rejsende

  Hvis du gerne bo billigt og centralt, når du besøger smilets by, så er Wakeup Aarhus et perfekt valg. Hotellet vil, ligesom de andre Wakeup hoteller, være smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet.Som en af de mest centrale byer i Danmark, er Aarhus en pulserende by, der hele tiden udvikler sig både på erhvervs- og kulturfronten. Som turistdestination får Aarhus flere og flere muligheder, både kulturelt og gastronomisk, derfor mener vi også, at et koncept som Wakeup kan trække endnu flere nye turister til byen.Wakeup Aarhus ligger på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade – lige midt i centrum. Så du kan snart overnatte med Bruuns Galleri som nabo og med Aarhus Hovedbanegård lige om hjørnet. Beliggenheden gør det nemt og bekvemt at overnatte i Danmarks næststørste by, og det er vores mål at give gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere et unikt hotel med

  Se mere
 • Cabinn Aarhus
  Fra691krPr. nat

  Cabinn Aarhusstars

  Aarhus, Aarhus , Kannikegade 14 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 492 meninger fra rejsendeBaseret på 492 meninger fra rejsende

  Det beskedne hotel har en fantastisk placering ved Århus Å, blot tre minutters gang fra Skolebakken busholdeplads og den vigtigste industrihavn i Danmark. Vikingemuseet, Aarhus Teater, Kvindemuseet, Aarhus Domkirke og Aarhus Katedralskole er blot nogle få skridt borte, hvilket gør dette hotel til den perfekte base for udforskning af byen, uanset om rejsen gælder forretning eller ferie. De moderne gæsteværelser er enkelt møbleret med en til tre tvillinge- eller køjesenge, privat badeværelse og handy elkedel. Gæsterne kan drage fordel af den gratis Wi-Fi, der findes i hele hotellet, og finde sandwiches, snacks og drinks i 24 timers receptionsområdet. Der er også parkeringsgarage på stedet og morgenmadscafé for yderligere bekvemmelighed. Med den afslappede, uprætentiøse atmosfære og en central placering tilvejebringer dette hotel et ideelt sted til en problemfri ferie eller en produktiv forretningsrejse.

  Se mere
 • Scandic Aarhus Vest
  Fra1.017krPr. nat

  Scandic Aarhus Veststars

  Aarhus, Aarhus , Rytoften 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 398 meninger fra rejsendeBaseret på 398 meninger fra rejsende

  Dette city- og business-hotel ligger i et erhvervsområde i det vestlige Århus omgivet af mange kulturattraktioner såsom Århus' gamle bydel. Herudover ligger centrum af Århus by, Århus busstation og banegård, Århus rådhus og Musikhuset Aarhus omkring 4 km fra konference-hotellet, mens stranden ved Tangkrogen ligger omkring 4,5 km væk. Ydermere findes der adskillige butikker kun 1 km fra hotellet, og der er ca. 5 km til Moesgård Museum.Dette business-hotel tilbyder gæsterne i alt 151 værelser og byder dem velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks og elevator. Gæsterne kan også benytte den trådløse internetadgang, drive forretning i de 15 mødelokaler, nyde en drink i baren og spise middag i hotellets restaurant. Desuden kan gæsterne parkere bilen på parkeringspladsen eller leje cykler.Dobbeltværelserne i kategorien standard rummer trægulve og eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt dobbeltseng, minibar og safeboks. Af andre behageligheder på værelserne er der betalings-tv og satellit-tv, en telefon, radio, radiator, mulighed for vækning/clockradio, strygejern, strygebræt, skrivebord, internetadgang og opholdsstue.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller holde sig i form i fitness-studiet. Ligeledes har de mulighed for at spille dart.Der tilbydes hver morgen en morgenbuffet.

  Se mere
 • Zleep Hotel Aarhus
  Fra600krPr. nat

  Zleep Hotel Aarhusstars

  Aarhus, Aarhus , Viby ringvej 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 167 meninger fra rejsendeBaseret på 167 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Aarhus. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 46. 0 kilometer. Det samlede antal værelser er 126. Denne ejendom blev renoveret i 2014. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionsskranken er åben hele dagen. Endvidere tilbyder Zleep Hotel Aarhus vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Zleep Hotel Aarhus inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Zleep Hotel Aarhus.

  Se mere
 • Best Western Plus The Mayor Hotel
  Fra1.147krPr. nat

  Best Western Plus The Mayor Hotelstars

  Aarhus, Aarhus , Banegaardspladsen 14 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 216 meninger fra rejsendeBaseret på 216 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Aarhus. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_

  Se mere
 • BEST WESTERN Royal Holstebro
  Fra1.017krPr. nat

  BEST WESTERN Royal Holstebrostars

  Aarhus, Aarhus , Den rode plads 10 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 114 meninger fra rejsendeBaseret på 114 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Aarhus. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • BEST WESTERN Golf Hotel Viborg
  Fra1.197krPr. nat

  BEST WESTERN Golf Hotel Viborgstars

  Aarhus, Aarhus , Randersvej 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Aarhus. I alt 134 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Århus er en dansk by, og den vigtigste havn og bispedømme i landet, som ligger på østkysten på halvøen Jylland. Århus byder på attraktioner hele året. Der er mange muligheder i forbindelse med musik og nattelivet, hyggelige cafeer, butikker, forretninger og verdensberømte attraktioner. Byen er omgivet af skove og strande, og derfor er der er rig mulighed for at dyrke udendørsaktiviteter. Århus er en ung by på grund af at mange af beboerne er tilkommende studerende, da byen har 25 undervisnings og udforskningsanstalter, som giver byen et ungdommeligt og fornøjeligt særpræg. Samtidig er Århus en by med en lang historie og erindringer, da der er fundet tegn på at der lå en vikingeboplads i det VIII århundrede. Århus er en yderst attraktiv by, hvor du finder alt hvad du leder efter ¡og meget mere!

De mest populære områder i  Aarhus

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser