Hoteller i Aarhus

Find på kortet
Hoteller - Aarhus

AarhusFra  691kr

Anbefalede hoteller - Aarhus

 • Scandic Aarhus Vest
  Fra1.137krPr. nat

  Scandic Aarhus Veststars

  Aarhus, Aarhus , Rytoften 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 328 meninger fra rejsendeBaseret på 328 meninger fra rejsende

  Dette city- og business-hotel ligger i et erhvervsområde i det vestlige Århus omgivet af mange kulturattraktioner såsom Århus' gamle bydel. Herudover ligger centrum af Århus by, Århus busstation og banegård, Århus rådhus og Musikhuset Aarhus omkring 4 km fra konference-hotellet, mens stranden ved Tangkrogen ligger omkring 4,5 km væk. Ydermere findes der adskillige butikker kun 1 km fra hotellet, og der er ca. 5 km til Moesgård Museum.Dette business-hotel tilbyder gæsterne i alt 151 værelser og byder dem velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks og elevator. Gæsterne kan også benytte den trådløse internetadgang, drive forretning i de 15 mødelokaler, nyde en drink i baren og spise middag i hotellets restaurant. Desuden kan gæsterne parkere bilen på parkeringspladsen eller leje cykler.Dobbeltværelserne i kategorien standard rummer trægulve og eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt dobbeltseng, minibar og safeboks. Af andre behageligheder på værelserne er der betalings-tv og satellit-tv, en telefon, radio, radiator, mulighed for vækning/clockradio, strygejern, strygebræt, skrivebord, internetadgang og opholdsstue.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller holde sig i form i fitness-studiet. Ligeledes har de mulighed for at spille dart.Der tilbydes hver morgen en morgenbuffet.

  Se mere
 • Zleep Hotel Aarhus
  Fra843krPr. nat

  Zleep Hotel Aarhusstars

  Aarhus, Aarhus , Viby ringvej 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 133 meninger fra rejsendeBaseret på 133 meninger fra rejsende

  Hotel undergik en renovering i 2014. Ejendommen består af 126 værelser. Ejendommen består af 30 enkeltværelser, 72 dobbeltværelser, 8 treværelses rum og 16 familierum. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning.

  Se mere
 • Cabinn Aarhus
  Fra691krPr. nat

  Cabinn Aarhusstars

  Aarhus, Aarhus , Kannikegade 14 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 443 meninger fra rejsendeBaseret på 443 meninger fra rejsende

  Det beskedne hotel har en fantastisk placering ved Århus Å, blot tre minutters gang fra Skolebakken busholdeplads og den vigtigste industrihavn i Danmark. Vikingemuseet, Aarhus Teater, Kvindemuseet, Aarhus Domkirke og Aarhus Katedralskole er blot nogle få skridt borte, hvilket gør dette hotel til den perfekte base for udforskning af byen, uanset om rejsen gælder forretning eller ferie. De moderne gæsteværelser er enkelt møbleret med en til tre tvillinge- eller køjesenge, privat badeværelse og handy elkedel. Gæsterne kan drage fordel af den gratis Wi-Fi, der findes i hele hotellet, og finde sandwiches, snacks og drinks i 24 timers receptionsområdet. Der er også parkeringsgarage på stedet og morgenmadscafé for yderligere bekvemmelighed. Med den afslappede, uprætentiøse atmosfære og en central placering tilvejebringer dette hotel et ideelt sted til en problemfri ferie eller en produktiv forretningsrejse.

  Se mere
 • BEST WESTERN Golf Hotel Viborg
  Fra1.096krPr. nat

  BEST WESTERN Golf Hotel Viborgstars

  Aarhus, Aarhus , Randersvej 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 168 meninger fra rejsendeBaseret på 168 meninger fra rejsende

  Der er i alt 134 værelser på stedet. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice.

  Se mere
 • WAKEUP AARHUS
  Fra1.152krPr. nat

  WAKEUP AARHUSstars

  Aarhus, Aarhus , M.p. bruunsgade 27 28 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 10 meninger fra rejsendeBaseret på 10 meninger fra rejsende

  Hvis du gerne bo billigt og centralt, når du besøger smilets by, så er Wakeup Aarhus et perfekt valg. Hotellet vil, ligesom de andre Wakeup hoteller, være smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet.Som en af de mest centrale byer i Danmark, er Aarhus en pulserende by, der hele tiden udvikler sig både på erhvervs- og kulturfronten. Som turistdestination får Aarhus flere og flere muligheder, både kulturelt og gastronomisk, derfor mener vi også, at et koncept som Wakeup kan trække endnu flere nye turister til byen.Wakeup Aarhus ligger på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade – lige midt i centrum. Så du kan snart overnatte med Bruuns Galleri som nabo og med Aarhus Hovedbanegård lige om hjørnet. Beliggenheden gør det nemt og bekvemt at overnatte i Danmarks næststørste by, og det er vores mål at give gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere et unikt hotel med

  Se mere
 • BEST WESTERN Palads Hotel
  Fra1.046krPr. nat

  BEST WESTERN Palads Hotelstars

  Unknown zone, Unknown destination , Sct mathias gade 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 147 meninger fra rejsendeBaseret på 147 meninger fra rejsende

  Der er i alt 100 værelser på stedet. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Dette hotel ligger blot 5 minutters gang fra togstationen i Viborg og tilbyder moderne værelser med satellit-tv, dvd-afspiller og køleskab. Der er også gratis internetadgang og privat parkering uden beregning. Værelserne på Best Western Palads Hotel omfatter eget badeværelse. Nogle af værelserne byder desuden på spabad eller sauna og køkkenfaciliteter. Værelserne har gratis internet via kabel eller gratis trådløs internetadgang. En lokal bager leverer dagligt friskbagt brød til hotellets morgenbuffet, som serveres fra kl. 06.00 og omfatter kødpålæg, kager, ost og juice. Gæsterne tilbydes gratis adgang til Viborg Svømmehal, som ligger 350 m fra Best Western Palads. Det populære friluftsmuseum, Hjerl Hede, ligger 45 minutters kørsel derfra.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Århus er en dansk by, og den vigtigste havn og bispedømme i landet, som ligger på østkysten på halvøen Jylland. Århus byder på attraktioner hele året. Der er mange muligheder i forbindelse med musik og nattelivet, hyggelige cafeer, butikker, forretninger og verdensberømte attraktioner. Byen er omgivet af skove og strande, og derfor er der er rig mulighed for at dyrke udendørsaktiviteter. Århus er en ung by på grund af at mange af beboerne er tilkommende studerende, da byen har 25 undervisnings og udforskningsanstalter, som giver byen et ungdommeligt og fornøjeligt særpræg. Samtidig er Århus en by med en lang historie og erindringer, da der er fundet tegn på at der lå en vikingeboplads i det VIII århundrede. Århus er en yderst attraktiv by, hvor du finder alt hvad du leder efter ¡og meget mere!

De mest populære områder i  Aarhus

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser