Hoteller i Esbjerg

Find på kortet
Hoteller - Esbjerg

EsbjergFra  692kr

Anbefalede hoteller - Esbjerg

 • Scandic Olympic
  Fra772krPr. nat

  Scandic Olympicstars

  Esbjerg, Esbjerg , Strandbygade 3 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 325 meninger fra rejsendeBaseret på 325 meninger fra rejsende

  {0>This city hotel has been recently expanded and renovated and comprises a total of 147 rooms, 60 of which are ultra-modern, air-conditioned and decorated in Nordic design.<}75{>Dette city-hotel er for nyligt blevet udvidet og renoveret og består af i alt 147 værelser, hvoraf 60 er ultramoderne, rummer klimaanlæg og er indrettet i nordisk design.<0} {0>Facilities on offer to guests include a lobby area with a 24-hour reception and check-out service, a shop, a hotel safe, a currency exchange facility, a cloakroom and lift access.<}92{>Af faciliteter er der også en foyer med døgnåben reception og check-out service, en butik, en safeboks, en vekselbørs, en garderobe og en elevator.<0} {0>Furthermore, the establishment offers a café, bar and a new restaurant, and guests will appreciate the conference facilities and WLAN Internet access available.<}75{>Desuden tilbyder etablissementet en café, en bar og en ny restaurant, ligesom gæsterne vil sætte pris på konferenceindretningerne og WLAN/internetadgangen til rådighed.<0} {0>There is a car park and covered garage parking for those arriving by car.<}81{>Der er endvidere en overdækket parkeringsgarage til gæster i bil.<0} {0>Guests will also find a bicycle hire station on the premises.<}75{>Gæsterne vil også kunne leje cykler på stedet.<0}

  Se mere
 • Cabinn Esbjerg
  Fra692krPr. nat

  Cabinn Esbjergstars

  Esbjerg, Esbjerg , Skolegade 14 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 136 meninger fra rejsendeBaseret på 136 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel kan findes i Esbjerg. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 20 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Stedet er indenfor 400 meter fra havnen. Lokaliteten har 150 indbydende soveværelser. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2012. Cabinn Esbjerg omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Cabinn Esbjerg er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Denne er en handicapvenlig bolig, hvor der er adgang til fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved Cabinn Esbjerg. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Esbjerg ligger på vestkysten på i Jylland, og tilhører amtet Ribe. Den har fremragende strande og fiskerihavnen er den største i Danmark, med over 10 kilometer moler, byen er også et spændende rejsemål for sin historie og kultur. Du kan nyde byens skønhed mens du dyrker cykling, tager på rideture, vandreture, udflugter, eller behagelige gåture. Du vil have mange golfbaner til rådighed og det er et fremragende sted at fiske, eller dyrke sejlads; og du kan tage en båd til øen Fanø i Nordsøen. Kunstmuseet i Esbjerg, med sit elegante design, tiltrækker turister fra hele verden for at se dets kunstudstillinger. Du kan besøge mange museer og slotte, som Rosenholm slot, Clausholm slot og Voergård slot, med deres fantastiske arkitektur, deres kunstværker og deres smukke haver. Det er også spændende at tage på tur til Legoland, med dens legobygninger, som er kendt verden over. Hotellerne er bekvemmelige, og udvalget er meget varieret, ligesom byens restauranter, hvor du kan smage specialiterne i fiskeretter der er typiske for stedet. Kom og oplev Esbjerg.

De mest populære områder i  Esbjerg

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser