Hoteller i København

Find på kortet
Hoteller - København

KøbenhavnFra  512kr

Anbefalede hoteller - København

 • The Square
  Fra1.617krPr. nat

  The Squarestars

  København by, København , Radhuspladsen 14 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2691 meninger fra rejsendeBaseret på 2691 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel åbnede for nyligt og er centralt beliggende lige ved Rådhuspladsen. Der er derfor ikke langt til Strøget, Tivoli og hovedbanegården.Hotellet er bygget i 2003 og råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 192 værelser, heraf 46 enkelt- og 128 dobbeltværelser samt 18 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, lobbybar og elevator. Herudover er der en klimatiseret morgenmadsrestaurant og en internetterminal. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets parkeringsplads. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Scandic Copenhagen
  Fra1.509krPr. nat

  Scandic Copenhagenstars

  København by, København , Vester sogade 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2622 meninger fra rejsendeBaseret på 2622 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i en af de højeste bygninger i København i hjertet af byen. I de umiddelbare omgivelser finder man Tivoli samt utallige seværdigheder. Herudover er der heller ikke langt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og blev grundigt renoveret i år 2000. Det råder over 18 etager med i alt 472 værelser, heraf 36 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en café, en bar og en restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der flere konferencerum med plads til op til 1000 gæster. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har de telefon mod betaling, tv, radio, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i saunaen og solariet samt dyrke motion i fitness-studiet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Tivoli Hotel
  Fra1.236krPr. nat

  Tivoli Hotelstars

  København by, København , Arni magnussons gade 2 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3498 meninger fra rejsendeBaseret på 3498 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en unik beliggenhed, hvorfra man kan gå til Tivoli og Rådhuspladsen. Herudover er der 5 minutters gang fra designer-hotellet til Københavns havn, adskillige butikker og hovedbanegården. Endvidere er der ca. 9 km til Kastrup lufthavn. Dette fabelagtige tema-hotel er blevet udstyret og indrettet med moderne designelementer, hvilket leder gæsternes tanker hen på haveanlæg og Københavns berømte forlystelsespark. Kim Utzon, den arkitektoniske hjerne bag hotellet, har endnu en gang leveret en betagende og storartet bygning til København. Fra Sky Bar på 12. etage kan gæsterne nyde de fantastiske udsigter til byen, havnefronten og ud over Øresund, hvilket gør det til det perfekte valg, hvis gæsterne får lyst til en drink eller et sted at fejre en særlig anledning. Det klimatiserede konference-hotel blev bygget og renoveret i 2010 og tilbyder 396 værelser i alt, mens gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der et spillelokale, fjernsynsstue, legeplads, miniklub og restaurant. Desuden kan gæsterne benytte konferenceindretningerne, stedets internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice, parkere bilen på parkeringspladsen og i garagen eller leje cykler. Der er en indendørs swimmingpool med børnebassin og en solterrasse med parasoller. Gæsterne kan også træne i fitness-studiet eller slappe af i saunaen eller dampbadet. Endvidere arrangerer hotellet et underholdningsprogram for børn. Morgenmaden og frokosten tilbydes som buffeter, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Grand Copenhagen
  Fra1.200krPr. nat

  Grand Copenhagenstars

  København by, København , Vesterbrogade 9 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 89 meninger fra rejsendeBaseret på 89 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger centralt i København. Lige i nærheden finder man Rådhuspladsen og Strøget. Tivoli ligger blot 150 m herfra, mens der er 1,6 km til Christiansborg slot. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m) og til Københavns lufthavn er der ca. 10 km.Hotellet består af en femetagers hovedbygning med i alt 153 værelser, heraf 39 enkelt- og 77 dobbeltværelser samt to suiter. Bygningen rummer endvidere en elevator og en café samt en bar, en pub og en restaurant med italienske specialiteter og 3000 forskellige vine. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med marmorbadekar (delvist) eller brusekabine samt en hårtørrer. Hertil kommer buksepresse, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Copenhagen Island
  Fra1.469krPr. nat

  Copenhagen Islandstars

  København by, København , Kalvebod brygge 53 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2454 meninger fra rejsendeBaseret på 2454 meninger fra rejsende

  Copenhagen Island ligger på en kunstig ø i Københavns havn ved Københavns havnepromenade. Gåafstand til Tivoli og Strøget.Designerhotellet åbnede i år 2006 og råder over i alt 326 værelser. Fra hotellet er der en prægtig udsigt over havnen. Hotellet er enestående i form af den usædvanlige arkitektur samt mangfoldighed af luksuriøse indretninger. Det rummer en foyer med safeboks og elevator samt en restaurant. Der tilbydes endvidere roomservice. Endvidere er der luksuriøse konferenceindretninger, hvor lys, glas og vand skaber de enestående omgivelser i tæt forening med udsøgt design, moderne komfort samt service af høj kvalitet. Hotellet rummer 10 eksklusive og innovative konferencelokaler i forskellige størrelser. Alle konferencelokaler råder over klimaanlæg, dagslys og de nyeste teknologiske indretninger. Der findes et lokale med plads til 48 personer med en atmosfære emmende af klasselokale samt et andet lokale med plads til 90 personer opfyldt af en teatersalsagtig atmosfære. Endvidere er der konferencelokaler til mindre forsamlinger, 3 forskellige slags konferencepakker samt løsninger der er skåret til præcist efter arrangørernes behov. Endvidere er der mulighed for kun at benytte lokalet uden at bestille konferencepakken.Værelserne råder over eget badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer. Til de øvrige faciliteter hører en seng, en minibar, en telefon, en radio, en stol og et bord samt et satellit-tv med filmkanal/betalings-tv. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.Hotellets gæster har mulighed for at benytte fitness-studiet.

  Se mere
 • Scandic Sydhavnen
  Fra1.400krPr. nat

  Scandic Sydhavnenstars

  København by, København , sydhavns plads 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1262 meninger fra rejsendeBaseret på 1262 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger blot 3 km fra centrum af København samt ca. 100 m fra et busstoppested.Det 6-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse. Det råder over i alt 391 værelser og 26 suiter samt en bar og en restaurant med ikk-ryger-afdeling.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie. Desuden er der en dejlig solterrasse.

  Se mere
 • Scandic Sluseholmen
  Fra1.033krPr. nat

  Scandic Sluseholmenstars

  København by, København , Molestien 11 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 887 meninger fra rejsendeBaseret på 887 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger lidt uden for Københavns centrum. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m fra hotellet, mens der er 4 km til de nærmeste indkøbsmuligheder.Dette city-hotel blev bygget i 2003 og råder over i alt 215 dobbeltværelser. Hotellet har desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer samt en parkeringsplads. Herudover tilbyder hotellet en indbydende restaurant, hvor gæsterne kan få en bid mad. Forretningsfolk kan benytte konferenceindretningerne og hotellets internetadgang. Naturligvis tilbydes der også mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer såvel som en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og centralvarme. Der er rygning forbudt på alle værelser som standard.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller i Jacuzzien.

  Se mere
 • Copenhagen Strand
  Fra1.505krPr. nat

  Copenhagen Strandstars

  København by, København , havnegade 37 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1576 meninger fra rejsendeBaseret på 1576 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet er beliggende ved havnen i København ikke langt fra det populære Nyhavn samt Strøget. Diverse indkøbsmuligheder, barer, pubber og diskoteker finder man ca. 100 m. fra hotellet. Der afgår ligeledes offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Cityhotellet har fordelt på 6 etager i alt 174 værelser, heraf 48 enkelt- og 126 dobbeltværelser. Det har desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer. Endvidere er der en internetterminal og en parkeringsplads. Hotellet råder desuden over en indbydende restaurant. Naturligvis er der vaskeservice.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, sofagruppe og centralvarme. Desuden er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper.

  Se mere
 • Phoenix
  Fra1.344krPr. nat

  Phoenixstars

  København by, København , Bredgade 37 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1374 meninger fra rejsendeBaseret på 1374 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i Københavns centrum i nærheden af det smukke Amalienborg slot. På få minutter kommer man til Strøget, Nyhavn og Det kongelige Teater. Ca. 100 m væk finder man restauranter, barer, caféer og diskoteker. Ydermere er der lige foran døren forbindelse med offentlig transport. Kastrup Lufthavn ligger blot 20 minutter fra hotellet med lufthavnsekspressen.Det attraktive hotel blev bygget i 1991 og renoveret i 2001. Det har fordelt på sine 4 etager i alt 213 værelser, heraf 75 enkelt-, 137 dobbeltværelser samt 7 suiter. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe, tv-stue og et konferencerum med internetadgang. Ydermere har hotellet en hyggelig café og en à la carte restaurant med et ikke-ryger område. Yderligere services: Room- og vaskeservice samt parkeringsmuligheder uden for hotellet.Alle værelser er smagfuldt dekoreret og råder over en lounge samt badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, køleskab, safe, væg-til-væg tæpper og centralvarme.

  Se mere
 • Imperial Copenhagen
  Fra1.400krPr. nat

  Imperial Copenhagenstars

  København by, København , Vester farimagsgade 9 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er centralt beliggende i nærheden af Rådhuset. Fra hotellet er der kun få minutters gang til Strøget, hvor man finder et hav af indkøbsmuligheder. Endvidere er der kun 2 minutters gang til Tivoli. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m fra hotellet, mens der er 14 km til Københavns lufthavn.Hotellet blev renoveret og består af en 6-etagers bygning med i alt 288 værelser. Derudover er der en bar og en restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De hyggelige værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab og safeboks.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  41  Hoteller - København
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  København er den største by og hovedstaden i Danmark, den er meget velbevaret og ren, og har maleriske kanaler og broer og venlige folk over alt. De vigtigste attraktioner i København er: den gamle forlystelsespark Tivoli, som tilbyder teaterforestillinger, restauranter, og fyrværkeri om aftenen, du kan også opleve statuen af Den Lille Havfrue, Amalienborg, opført i rokokostil, Rosenborg, Danmarks Akvarium, Den Botaniske Have, ølbryggeriet Carlsberg, hvor du kan opleve produktionen og prøve den typiske øl, den attraktive indkøbsgade Strøget, med luksusbutikker og gode restauranter, Nationalmuseet, som er det vigtigste i hele Skandinavien, Rådhuset, fra hvis tårn der er en fantastisk panoramaudsigt, Zoologisk Have, butikkerne på Christiania, eller bare nyde en god kop kaffe og et stykke dansk wienerbrød, på en af de mange danske caféer. Nattelivet er meget aktivt, især i området ved Nyhavn; der er mange hoteller og for enhver økonomi og smag. Det er meget nortmalt at besøge byen på cykel og samtidig en god måde at opleve alle dens hjørner. Det er fantastisk at se de mange krydstogtskibe som anløber i Københavns havn. Besøg den, du vil ikke fortryde det!

Steder af interesse

De mest populære områder i  København

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Tivoli Hotel
  Tivoli Hotel
  4,2/5
  Kundevurderingaf  42 Muligheder

  Super morgenmad. Lækker poolområde. Fint værelse.

  Natasja Thøgersen
  Hotelopia-kunde, 15/04/2017

  Fra1.237krSe mere

 • Scandic Sluseholmen
  Scandic Sluseholmen
  4,1/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Skønt hotel med dejlige værelser og stor komfort Morgenbuffet med et utroligt fint udvalg

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/09/2015

  Fra1.034krSe mere

 • Imperial Copenhagen
  Imperial Copenhagen
  4,3/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Virkelig god oplevelse at bo på Imperial. Personalet var enormt venligt og hjalp med alt hvad vi havde brug for. Vi vil klart vælge at bo der næste gang vi kommer til København.

  Lisa Nielsen
  Hotelopia-kunde, 29/07/2016

  Fra1.400krSe mere