Hoteller i København

Find på kortet
Hoteller - København

KøbenhavnFra  505kr

Anbefalede hoteller - København

 • The Square
  Fra2.508krPr. nat

  The Squarestars

  København by, København , Radhuspladsen 14 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2392 meninger fra rejsendeBaseret på 2392 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel åbnede for nyligt og er centralt beliggende lige ved Rådhuspladsen. Der er derfor ikke langt til Strøget, Tivoli og hovedbanegården.Hotellet er bygget i 2003 og råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 192 værelser, heraf 46 enkelt- og 128 dobbeltværelser samt 18 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, lobbybar og elevator. Herudover er der en klimatiseret morgenmadsrestaurant og en internetterminal. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets parkeringsplads. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Tivoli Hotel
  Fra1.864krPr. nat

  Tivoli Hotelstars

  København by, København , Arni magnussons gade 2 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2970 meninger fra rejsendeBaseret på 2970 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en unik beliggenhed, hvorfra man kan gå til Tivoli og Rådhuspladsen. Herudover er der 5 minutters gang fra designer-hotellet til Københavns havn, adskillige butikker og hovedbanegården. Endvidere er der ca. 9 km til Kastrup lufthavn. Dette fabelagtige tema-hotel er blevet udstyret og indrettet med moderne designelementer, hvilket leder gæsternes tanker hen på haveanlæg og Københavns berømte forlystelsespark. Kim Utzon, den arkitektoniske hjerne bag hotellet, har endnu en gang leveret en betagende og storartet bygning til København. Fra Sky Bar på 12. etage kan gæsterne nyde de fantastiske udsigter til byen, havnefronten og ud over Øresund, hvilket gør det til det perfekte valg, hvis gæsterne får lyst til en drink eller et sted at fejre en særlig anledning. Det klimatiserede konference-hotel blev bygget og renoveret i 2010 og tilbyder 396 værelser i alt, mens gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der et spillelokale, fjernsynsstue, legeplads, miniklub og restaurant. Desuden kan gæsterne benytte konferenceindretningerne, stedets internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice, parkere bilen på parkeringspladsen og i garagen eller leje cykler. Der er en indendørs swimmingpool med børnebassin og en solterrasse med parasoller. Gæsterne kan også træne i fitness-studiet eller slappe af i saunaen eller dampbadet. Endvidere arrangerer hotellet et underholdningsprogram for børn. Morgenmaden og frokosten tilbydes som buffeter, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Wakeup Copenhagen
  Fra1.169krPr. nat

  Wakeup Copenhagenstars

  København by, København , Carsten niebuhrs gade 11 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 90 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2777 meninger fra rejsendeBaseret på 2777 meninger fra rejsende

  Beliggende i hjertet af København er dette hotel i 15 minutters gåafstand fra Tivoli, Rådhuspladsen, Strøgets butikker og havnen. Hovedbanegården ligger blot 10 minutters gang væk, og der er bekvem adgang til Københavns Lufthavne i Kastrup, som ligger cirka 12 km væk. Der er busholdeplads lige uden for hotellet, og til at komme rundt på rigtig Københavner-stil tilbydes der cykeludlejning. Det arkitekturmæssigt betagende sted blev designet af Kim Utzon og har en kølig, moderne udstråling, som på samme tid er funktionel og stilfuld. Uanset om gæsterne er på forretningsrejse eller rejser sammen med venner og familie, er det et ideelt valg for enhver, der er på udkig efter et overkommeligt ophold i bymidten. Mange af de kompakte, veludstyrede værelser har fantastisk udsigt over byen, og alle har en suite badeværelser med glasvægge.

  Se mere
 • Scandic Copenhagen
  Fra2.883krPr. nat

  Scandic Copenhagenstars

  København by, København , Vester sogade 6 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2116 meninger fra rejsendeBaseret på 2116 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i en af de højeste bygninger i København i hjertet af byen. I de umiddelbare omgivelser finder man Tivoli samt utallige seværdigheder. Herudover er der heller ikke langt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og blev grundigt renoveret i år 2000. Det råder over 18 etager med i alt 472 værelser, heraf 36 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en café, en bar og en restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der flere konferencerum med plads til op til 1000 gæster. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har de telefon mod betaling, tv, radio, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i saunaen og solariet samt dyrke motion i fitness-studiet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Wakeup Copenhagen Borgergade
  Fra1.336krPr. nat

  Wakeup Copenhagen Borgergadestars

  København by, København , Borgergade 9 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2449 meninger fra rejsendeBaseret på 2449 meninger fra rejsende

  Uanset om du rejser alene, med ledsager eller familien er Wakeup Copenhagen i Borgergade et godt valg for dig, der vil bo billigt og centralt i København. Hotellet har 498 nye hotelværelser, alle udstyret med fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition samt gratis trådløst internet.Wakeup Copenhagen i Borgergade er placeret helt centralt i København, og er designet af den anerkendte danske arkitekt Kim Utzon. Hotellet er designet med samme minimalistiske design og høje kvalitet, som det kendes fra Wakeup Copenhagens lavprishotel ved Kalvebod Brygge.

  Se mere
 • Osterport
  Fra832krPr. nat

  Osterportstars

  København by, København , Oslo plads 5 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 925 meninger fra rejsendeBaseret på 925 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel, som har en god og central beliggenhed, egner sig til forretningsrejsende og feriegæster. Det ligger i den østlige del af København i nærheden af Den Lille Havfrue, Amalienborg, Operahuset (gammel scene), Kongens Nytorv og Strøget. Til fods kommer man nemt til søerne samt forskellige parker, caféer og gode indkøbsmuligheder. Endvidere er der ca. 10 km til Københavns lufthavn.City-hotellet råder i alt over 170 moderne og friskt indrettede værelser, heraf 40 enkelt- og 130 dobbeltværelser. Inden for venter der gæsterne en stilfuld foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en hyggelig lounge med fjernsyn. Desuden er der gratis WLAN på hotellet, ligesom der også findes en pc-bar. Desuden er der også en fjernsynsstue, en restaurant med separat ikke-rygerområde, mulighed for at bestille vasketøjsservice og konferenceindretninger til forretningsrejsende.Værelserne har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, gratis WLAN og centralvarme.I morgenmadsrestauranten står alt klar til en god start på dagen.Fra Københavns lufthavn kører der et tog til Østerport, hvor hotellet ligger. Køretiden fra lufthavnen er ca. på 20 minutter. Ankommer man i bil, kan man benytte hotellets parkeringsplads.

  Se mere
 • Comfort Hotel Vesterbro
  Fra1.969krPr. nat

  Comfort Hotel Vesterbrostars

  København by, København , Vesterbrogade 23-29 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1092 meninger fra rejsendeBaseret på 1092 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger centralt i nærheden af Tivoli og hovedbanegården. 1 kilometer væk er der forbindelse med offentlig transport.Hotellet blev bygget i 1999 og er på 5 etager. Det råder over i alt 403 værelser. Heraf er 150 doppeltværelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en bar, en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger område samt parkeringsplads og garage.De smagfuldt indrettede værelser har bad/WC, hårtørrer, telefon, minibar, køleskab, klimaanlæg og pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster et nærliggende fitness-studio.

  Se mere
 • Copenhagen Admiral Hotel
  Fra2.262krPr. nat

  Copenhagen Admiral Hotelstars

  København by, København , Toldbodgade 24-28 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3882 meninger fra rejsendeBaseret på 3882 meninger fra rejsende

  Det komfortable cityhotel ligger ca. 15 km fra Kastrups lufthavn. Det er beliggende direkte ud til vandet samt i nærheden af Amalienborg. Der er desuden kun få minutters gang til Nyhavn samt til et stoppested.Det historiske hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et fredet pakhus, der blev bygget i 1787. Hotellet åbnede i 1978 og blev grundigt renoveret i 2005. Det er på 7 etager og har i alt 366 værelser, heraf 56 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en bar, en klub og en restaurant med ikke-ryger afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende værelser er som resten af bygningen indrettet med loftsbjælker, hvilket er med til at skabe en rustik og maritim atmosfære. De har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab og en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna mdo betaling og et solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Ascot Hotel
  Fra936krPr. nat

  Ascot Hotelstars

  København by, København , Studiestraede 61 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1105 meninger fra rejsendeBaseret på 1105 meninger fra rejsende

  Dette hotel er et af byens klassiske hoteller og ligger i hjertet af København, i nærheden af Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, men dog stadigvæk i fredelige omgivelser. I området finder man endvidere diverse teatre, kulturtilbud, biografer og et utal af restauranter.Hotellet har en helt unik historie med en fortid som københavnsk badeanstalt og en byggestil, der skaber en helt særlig atmosfære. Hotellet ligger i unikke og historiske omgivelser og tilbyder pÃ¥ den mÃ¥de personlighed og charme kombineret med enhver form for moderne facilitet. Hotelbygningen er pÃ¥ 5 etager og rummer i alt 172 værelser samt en døgnÃ¥ben reception, en bar og diverse konferenceindretninger. Endvidere er der parkeringsmulighed i hotellets egen gÃ¥rd (mod betaling).Hotellet tilbyder 120 værelser, som alle er indrettet med attraktive badeværelser, internetadgang, fladskærmsfjernsyn og telefon.Hotellets gæster kan slappe af i solariet eller dyrke motion i fitness-studiet.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen.Hotellet ligger kun 1 minut fra Rådhuspladsen og 2 minutter fra Hovedbanegården, hvilket gør hotellet lettilgængeligt, ikke mindst fra Københavns lufthavn i Kastrup. Turen fra lufthavnen til Hotel Ascot tager med tog/metro ca. 10 minutter, med bus omkring 15 minutter og med taxa også ca. 15 minutter. I bil er der herudover fra Helsingør ca. 45 minutter via E47, fra Odense omkring 2 timer via E20 og fra Rødby også ca. 2 timer via E47, mens der fra Malmø er omkring 30 minutter via E20.

  Se mere
 • Scandic Sydhavnen
  Fra1.441krPr. nat

  Scandic Sydhavnenstars

  København by, København , sydhavns plads 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1041 meninger fra rejsendeBaseret på 1041 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger blot 3 km fra centrum af København samt ca. 100 m fra et busstoppested.Det 6-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse. Det råder over i alt 391 værelser og 26 suiter samt en bar og en restaurant med ikk-ryger-afdeling.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie. Desuden er der en dejlig solterrasse.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  46  Hoteller - København
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  København er den største by og hovedstaden i Danmark, den er meget velbevaret og ren, og har maleriske kanaler og broer og venlige folk over alt. De vigtigste attraktioner i København er: den gamle forlystelsespark Tivoli, som tilbyder teaterforestillinger, restauranter, og fyrværkeri om aftenen, du kan også opleve statuen af Den Lille Havfrue, Amalienborg, opført i rokokostil, Rosenborg, Danmarks Akvarium, Den Botaniske Have, ølbryggeriet Carlsberg, hvor du kan opleve produktionen og prøve den typiske øl, den attraktive indkøbsgade Strøget, med luksusbutikker og gode restauranter, Nationalmuseet, som er det vigtigste i hele Skandinavien, Rådhuset, fra hvis tårn der er en fantastisk panoramaudsigt, Zoologisk Have, butikkerne på Christiania, eller bare nyde en god kop kaffe og et stykke dansk wienerbrød, på en af de mange danske caféer. Nattelivet er meget aktivt, især i området ved Nyhavn; der er mange hoteller og for enhver økonomi og smag. Det er meget nortmalt at besøge byen på cykel og samtidig en god måde at opleve alle dens hjørner. Det er fantastisk at se de mange krydstogtskibe som anløber i Københavns havn. Besøg den, du vil ikke fortryde det!

Steder af interesse

De mest populære områder i  København

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser