Hoteller i Middelfart

Find på kortet
Hoteller - Middelfart

MiddelfartFra  779kr

Anbefalede hoteller - Middelfart

 • Park Hotel Middelfart
  Fra781krPr. nat

  Park Hotel Middelfartstars

  Middelfart, Middelfart , Viaduktvej 28 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 140 meninger fra rejsendeBaseret på 140 meninger fra rejsende

  Hotellet er centralt beliggende på den historiske havnekaj i byen Middelfart. Populære lokalattraktioner såsom Grimmerhus Keramikmuseum, St. Nicolai Kirke og Hindsgavl Slot ligger tæt på hotellet. Endvidere ligger byens centrum og de offentlige transportforbindelser inden for gåafstand. Til stranden er der desuden ca. 1 km fra hotellet.Dette city-hotel er et ikke-ryger-hotel med 108 værelser og rummer klimaanlæg, en foyer, en safeboks, en garderobe, elevator og en legeplads. Forretningsrejsende vil sætte pris på adgangen til faciliteter såsom kopimaskine og fax. Der ligger ligeledes 15 fest- og mødelokaler med konferencefaciliteter på hotelgrunden, hvilke oftest bliver brugt af erhvervslivet eller i forbindelse med sociale arrangementer. Som ekstra komfort er dette et dyrevenligt hotel (mod betaling). Ydermere er der parkeringsplads til rådighed med plads til de fleste biler, lastbiler og busser. Endelig er der mulighed for at bestille roomservice.Værelserne har altaner og er hver især udstyret med et skrivebord, telefon og fladskærmsfjernsyn med kabel-tv og gratis film. Værelser med sovesofaer er tilgængelige ved forespørgsel. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.Gæsterne vil nyde at vågne op til en gratis, komplet morgenbuffet, ligesom der tilbydes te om eftermiddagen. Hertil kommer frokost og aftensmad a la carte. Hotellets restaurant and cocktaillounge er det perfekte sted at slappe af med et lækkert måltid efter en lang dag.

  Se mere
 • Scandic Kolding
  Fra1.169krPr. nat

  Scandic Koldingstars

  Kolding, Middelfart , Kokholm 2 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 399 meninger fra rejsendeBaseret på 399 meninger fra rejsende

  In close proximity to the E45 motorway and 6 km from the city center the guests will find the hotel. Only 35 km separate the hotel from the theme park Legoland and Billund Airport.

  Se mere
 • Saxildhus
  Fra918krPr. nat

  Saxildhusstars

  Kolding, Middelfart , Banegårdspladsen 1 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 175 meninger fra rejsendeBaseret på 175 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Kolding. Placeret indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Der er i alt 87 værelser på stedet. Denne bolig blev renoveret i 2013. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne ejendom, der er ideel til at afholde alle typer events.

  Se mere
 • Zleep Hotel Kolding
  Fra778krPr. nat

  Zleep Hotel Koldingstars

  Kolding, Middelfart , Gronningen 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 76 meninger fra rejsendeBaseret på 76 meninger fra rejsende

  Zleep hotellet har en unik placering i gåafstand fra Kolding midtby, og er derfor tæt på de mange muligheder for shopping, seværdigheder og kulturelle tilbud, som Kolding byder på. Der er kun 550 meter til Kolding station, hvorfra der er forbindelse til hele landet. Hotellet ligger ved Legeparken, som er en hyggelig park og et populært udflugtssted for de yngste borgere i Kolding.Zleep Hotel Kolding blev opført i 1970'erne, oprindeligt som et motel. Værelserne er rummelige og lyse, og er blevet renoveret senest i 2009. Hotellet er i ét plan. Alle 71 værelser er udstyret med egen terrasse. Sengene er af høj kvalitet og, som på alle Zleep hoteller, findes der eget bad/toilet på værelserne. Gratis WiFi og TV med internationale kanaler er naturligvis standard.

  Se mere
 
[x]
 

De mest populære områder i  Middelfart

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser