Hoteller i Odense

Find på kortet
Hoteller - Odense

OdenseFra  692kr

Anbefalede hoteller - Odense

 • Ansgar Odense Hotel
  Fra751krPr. nat

  Ansgar Odense Hotelstars

  Odense, Odense , Ostre stationsvej 32 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 182 meninger fra rejsendeBaseret på 182 meninger fra rejsende

  Dette charmerende og traditionelle hotel ligger i det centrale Odense, omgivet af særprægede og charmerende gader, hvor der hér og dér ligger butikker, restauranter, grønne områder og områder med gågader. De lokale caféer og historiske bygninger skaber en unik ramme om dette city-etablissement, som desuden ligger tæt på vigtige transportforbindelser. Herudover kan man til fods nå centrum af Odense på omkring 5 minutter, hvilket også gælder for diverse barer, beværtninger, natteliv og turistattraktioner. Endelig ligger den lokale busstation og banegården godt og vel 300 m fra logiet, mens den nærmeste strand er Kerteminde, som ligger ca. 20 km væk.Dette charmerende og landlige city-hotel tilbyder en varm og hyggelig atmosfære og består af i alt 74 værelser fordelt på 5 etager. Af faciliteter på stedet er der en døgnåben reception og check-out service samt en bar, en restaurant, konferenceindretninger og internetadgang. Ligeledes er der mod betaling mulighed for at bestille vasketøjsservice.Værelserne rummer træmøbler i antik stil og er udstyret med gratis, trådløs internetadgang, ligesom der af behageligheder er en telefon, et fjernsyn, en minibar, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt samt regulerbar radiator. Desuden tilbydes der eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer.I sommermånederne kan børnene lege i de specialbyggede områder, som er med til at gøre hotellet til et familievenligt etablissement. Samtidig kan gæster, som gerne vil spille golf, besøge golfbanen Odense Eventyr ca. 5 km fra hotellet.Hver dag tilbydes der en stor morgenbuffet i hotellets restaurant. Den indeholder en række forskellige specialiteter fra Fyn samt et godt udvalg af økologiske produkter. Ligeledes tilbydes der en aftenbuffet om aftenen.

  Se mere
 • Hotel Plaza-Odense
  Fra895krPr. nat

  Hotel Plaza-Odensestars

  Odense, Odense , Ostre stationsvej 24 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 193 meninger fra rejsendeBaseret på 193 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Odense kun ca. 300 m fra et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger desuden et busstoppested ca. 500 m fra hotellet.Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en historisk bygning fra det 19. århundrede. Det har i alt 66 værelser fordelt på 5 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs og safebokse samt en elevator. Bygningen rummer desuden et konferencerum og en à la carte restaurant. Gæsterne har tilmed mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en internetterminal. Hotellet har naturligvis også parkeringspladser.De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de hyggelige værelser udstyret med telefon, satellit-tv, radio, internetadgang og centralvarme.

  Se mere
 • Cabinn Odense
  Fra692krPr. nat

  Cabinn Odensestars

  Odense, Odense , Ostre stationsvej 7-9 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 203 meninger fra rejsendeBaseret på 203 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel har beliggenhed i Odense. Ejendommen, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet kan tilbyde i alt 201 gæsteværelser. Alle der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Receptionsskranken er åben hele dagen. Cabinn Odense er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde.

  Se mere
 • Hotel Windsor
  Fra751krPr. nat

  Hotel Windsorstars

  Odense, Odense , Vindegade 45 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 131 meninger fra rejsendeBaseret på 131 meninger fra rejsende

  Dette hotel har i årtier været et af de mest ansete hoteller i Odense. Hotellets beliggenhed midt i det charmerende og livlige bycentrum med forretninger, gågader og caféer skaber en meget speciel atmosfære på stedet. Hans Christian Andersens eventyrlige Odense er hjemsted for nogle af landets mest fascinerende og inspirerende attraktioner. Den verdensberømte forfatter blev født blot et par hundrede meter fra hotellet, og i dag er H. C. Andersens Hus et meget interessant museum. Moderne kunst finder man desuden adskillige steder på byens gallerier og i Brandts Klædefabrik. Det er tilladt at fiske, og golfbanerne få kilometer fra hotellet er af international standard. Egeskov Slot og det udendørs museum Den Fynske Landsby tilbyder også en verden af oplevelser. Endvidere er der 10 minutters gang til offentlige transportforbindelser i form af buslinje og banegård. Hertil kommer en afstand på ca. 10 km til den nærmeste strand.Dette klimatiserede hotel blev bygget i 1898, totalrenoveret i 2006 og rummer i alt 60 værelser, 1 juniorsuite og 3 lejligheder, alle i klassisk Windsor-stil. Hertil kommer af faciliteter en indbydende foyer med døgnåben reception og 2 safebokse. Der er også en salon, en bar, en restaurant, internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).På de smagfuldt indrettede værelser er der eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og en radio. Ydermere er der dobbeltseng, minibar, safeboks, reguleret klimaanlæg og centralvarme som standardindretning i alle enheder. Gæsterne kan også benytte stedets WLAN/internetadgang. Ydermere er der rygning forbudt på alle værelser.Gæsterne tilbydes morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Scandic Odense
  Fra862krPr. nat

  Scandic Odensestars

  Odense, Odense , Hvidkaervej 25 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 371 meninger fra rejsendeBaseret på 371 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på motorvej E20 og omkring 3 km fra Odense Zoo samt frilandsmuseet Den Fynske Landsby. Centrum af Odense og byens banegård ligger omkring 8 km fra etablissementet.Dette hyggelige hotel med 100 værelser tilbyder døgnåben reception, restaurant og bar samt parkering og gode konferenceindretninger. Endvidere er der klimaanlæg og flere elevatorer.an vil føle sig hjemme på disse moderne værelser med vinduer, der kan åbnes. Gæsterne kan tjekke deres e-mails ved skrivebordet med trådløs internetadgang, nyde en drink fra minibaren eller læne sig tilbage og slappe af foran det 25-tommers satellit-tv. På værelserne, som rummer queen-, enkelt-, tvillinge- eller vægsenge, kan der sove op til 2 voksne og 2 børn. Herudover har værelserne eget badeværelse med brusebad samt radio og telefon som standardindretning.an kan træne i fitness-studiet med cardiovaskulært udstyr, inden man slapper af i saunaen på hotellet. Ligeledes kan man slå sig løs på en af de 9 nærliggende golfbaner (hvoraf den ene kun ligger omkring 5 minutter væk med offentlige transportmidler) eller besøge H.C. Andersens hjem.Prøv internationale yndlingsretter i hotellets restaurant. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor morgenbuffet.

  Se mere
 • Best Western Plus Hotel Fredericia
  Fra897krPr. nat

  Best Western Plus Hotel Fredericiastars

  Odense, Odense , Vestre ringvej 96 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 189 meninger fra rejsendeBaseret på 189 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Odense. I alt 77 værelser er til rådighed for gæsterne. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Receptionsskranken er åben hele dagen. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • BEST WESTERN Hotel Knudsens Gaard
  Fra947krPr. nat

  BEST WESTERN Hotel Knudsens Gaardstars

  Odense, Odense , Hunderupgade 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 256 meninger fra rejsendeBaseret på 256 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Odense. Boligen har i alt 77 værelser. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Kæledyr må ikke medbringes til BEST WESTERN Hotel Knudsens Gaard. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved BEST WESTERN Hotel Knudsens Gaard.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Odense er i by som ligger i Danmark. Det er en smuk og rolig by omgivet af grønne områder. Yderligere er det et fremragende turistrejsemål hvor du kan nyde en dejlig ferie. Odense har mange seværdigheder, kunstmuseer og kulturområder til minde om forfattere, blandt andre kunstnere. Et af de mest besøgte steder er slottet Egeskov, som er et af de bedst bevarede slotte i hele Europa. Byen har gågader, og pladser med trælunde for at du kan nyde dit besøg omgivet af naturen. Samtidig har Odense mange butikker som ligger i centrum af byen, hvor du kan tage på shopping og købe en souvenir fra dit ophold i byen. Aftenerne er meget aktive, da der findes mange pubs, restauranter og diskoteker, yderligere afholdes der festivaller året rundt, men disse er normalt mere rolige end i andre byer, man kan nyde den gode musik og mødes med venner og familie. Oplev Odense!

De mest populære områder i  Odense

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser