Hoteller i Odense

Find på kortet
Hoteller - Odense

OdenseFra  691kr

Anbefalede hoteller - Odense

 • BEST WESTERN Kryb I Ly
  Fra1.006krPr. nat

  BEST WESTERN Kryb I Lystars

  Odense, Odense , Kolding landevej 160, taulov - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 230 meninger fra rejsendeBaseret på 230 meninger fra rejsende

  Der er i alt 77 værelser på stedet. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Hotel Windsor
  Fra876krPr. nat

  Hotel Windsorstars

  Odense, Odense , Vindegade 45 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 102 meninger fra rejsendeBaseret på 102 meninger fra rejsende

  Dette hotel har i årtier været et af de mest ansete hoteller i Odense. Hotellets beliggenhed midt i det charmerende og livlige bycentrum med forretninger, gågader og caféer skaber en meget speciel atmosfære på stedet. Hans Christian Andersens eventyrlige Odense er hjemsted for nogle af landets mest fascinerende og inspirerende attraktioner. Den verdensberømte forfatter blev født blot et par hundrede meter fra hotellet, og i dag er H. C. Andersens Hus et meget interessant museum. Moderne kunst finder man desuden adskillige steder på byens gallerier og i Brandts Klædefabrik. Det er tilladt at fiske, og golfbanerne få kilometer fra hotellet er af international standard. Egeskov Slot og det udendørs museum Den Fynske Landsby tilbyder også en verden af oplevelser. Endvidere er der 10 minutters gang til offentlige transportforbindelser i form af buslinje og banegård. Hertil kommer en afstand på ca. 10 km til den nærmeste strand.Dette klimatiserede hotel blev bygget i 1898, totalrenoveret i 2006 og rummer i alt 60 værelser, 1 juniorsuite og 3 lejligheder, alle i klassisk Windsor-stil. Hertil kommer af faciliteter en indbydende foyer med døgnåben reception og 2 safebokse. Der er også en salon, en bar, en restaurant, internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).På de smagfuldt indrettede værelser er der eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og en radio. Ydermere er der dobbeltseng, minibar, safeboks, reguleret klimaanlæg og centralvarme som standardindretning i alle enheder. Gæsterne kan også benytte stedets WLAN/internetadgang. Ydermere er der rygning forbudt på alle værelser.Gæsterne tilbydes morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Scandic Odense
  Fra1.176krPr. nat

  Scandic Odensestars

  Odense, Odense , Hvidkaervej 25 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 269 meninger fra rejsendeBaseret på 269 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt på motorvej E20 og omkring 3 km fra Odense Zoo samt frilandsmuseet Den Fynske Landsby. Centrum af Odense og byens banegård ligger omkring 8 km fra etablissementet.Dette hyggelige hotel med 100 værelser tilbyder døgnåben reception, restaurant og bar samt parkering og gode konferenceindretninger. Endvidere er der klimaanlæg og flere elevatorer.an vil føle sig hjemme på disse moderne værelser med vinduer, der kan åbnes. Gæsterne kan tjekke deres e-mails ved skrivebordet med trådløs internetadgang, nyde en drink fra minibaren eller læne sig tilbage og slappe af foran det 25-tommers satellit-tv. På værelserne, som rummer queen-, enkelt-, tvillinge- eller vægsenge, kan der sove op til 2 voksne og 2 børn. Herudover har værelserne eget badeværelse med brusebad samt radio og telefon som standardindretning.an kan træne i fitness-studiet med cardiovaskulært udstyr, inden man slapper af i saunaen på hotellet. Ligeledes kan man slå sig løs på en af de 9 nærliggende golfbaner (hvoraf den ene kun ligger omkring 5 minutter væk med offentlige transportmidler) eller besøge H.C. Andersens hjem.Prøv internationale yndlingsretter i hotellets restaurant. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor morgenbuffet.

  Se mere
 • BEST WESTERN Hotel Kronprinds Frederik
  Fra1.083krPr. nat

  BEST WESTERN Hotel Kronprinds Frederikstars

  Odense, Odense , Vestre ringvej 96 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 144 meninger fra rejsendeBaseret på 144 meninger fra rejsende

  Der er i alt 77 værelser på stedet. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Hotel har en nøgleopbevaringsservice.

  Se mere
 • Cabinn Odense
  Fra691krPr. nat

  Cabinn Odensestars

  Odense, Odense , Ostre stationsvej 7-9 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 178 meninger fra rejsendeBaseret på 178 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev moderniseret i 2007. Der er i alt 201 værelser på stedet. Ejendommen består af 201 enkeltværelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Odense er i by som ligger i Danmark. Det er en smuk og rolig by omgivet af grønne områder. Yderligere er det et fremragende turistrejsemål hvor du kan nyde en dejlig ferie. Odense har mange seværdigheder, kunstmuseer og kulturområder til minde om forfattere, blandt andre kunstnere. Et af de mest besøgte steder er slottet Egeskov, som er et af de bedst bevarede slotte i hele Europa. Byen har gågader, og pladser med trælunde for at du kan nyde dit besøg omgivet af naturen. Samtidig har Odense mange butikker som ligger i centrum af byen, hvor du kan tage på shopping og købe en souvenir fra dit ophold i byen. Aftenerne er meget aktive, da der findes mange pubs, restauranter og diskoteker, yderligere afholdes der festivaller året rundt, men disse er normalt mere rolige end i andre byer, man kan nyde den gode musik og mødes med venner og familie. Oplev Odense!

De mest populære områder i  Odense

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser