Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  318kr

Anbefalede hoteller - London

 • Orchard
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.013krPr. nat

  Orchardstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 133 Muligheder

  Dette hotel har en central beliggenhed og er et perfekt udgangspunkt for opdagelsesudflugter rundt omkring i byen. Der ligger et udvalg af indkøbsmuligheder, restauranter og forbindelser med offentlige transportmidler inden for få minutters gang af hotellet. Til London Heathrow airport (lufthavn) er der endvidere kun 1 times kørsel.Dette fordringsløse hotel rummer i alt 40 værelser fordelt på 3 etager.Alle værelser har eget flisebadeværelse med hårtørrer, telefon og centralvarme som standardindretning.En kontinental morgenmad står til rådighed for gæsterne hver morgen.

  Se mere
 • Park Plaza County Hall
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.900krPr. nat

  Park Plaza County Hallstars

  Waterloo, London , Addington street 1 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Dette hotel ligger langs Themesens flodbred lige syd for Westminster Bridge og tæt på Waterloo International rail station (banegård) med nem adgang til byens mest besøgte attraktioner såsom London Eye, the Houses of Parliament, Big Ben og London Aquarium. Til lufthavnen London City Airport er der omkring 9 km, til London Heathrow Airport er der omkring 16 km, til London Gatwick er der 29 km, til London Luton er der 35 km og til London Stansted er der 36 km fra hotellet.Dette tidssvarende, designerstyret hotel åbnede i efteråret 2007 og rummer 395 studier og suiter, hvoraf de fleste rummer tekøkkener og afslappede siddemuligheder med plasma-tv og satellit-systemer. Fra udvalgte suiter er der en imponerende udsigt over floden. Dette førsteklasses (state-of-the-art) hotel rummer endvidere klimaanlæg, 6 moderne mødelokaler med plads til 100 deltagere, en eksekutiv lounge samt konceptrestaurant og -bar. Der er klimaanlæg og stereoanlæg i alle offentlige arealer samt funktionelle rum og værelser (mod betaling). Til faciliteterne hører også: foyer med døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.På standardværelset er der dobbeltseng med suitefaciliteter. Af behageligheder kan nævnes et lille tekøkken med mikrobølgeovn, minikøleskab, strygejern, strygebræt, dobbeltseng, plasmafjernsyn, radio, hårtørrer, telefon, safeboks og trådløs internetadgang. Radiator og klimaanlæg reguleres individuelt.Der er veludstyret fitness-studie med sauna og dampbad. Endvidere tilbydes der massagebehandlinger mod betaling.orgenmaden serveres som kontinental buffet.

  Se mere
 • Jurys Inn London Islington
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.187krPr. nat

  Jurys Inn London Islingtonstars

  Islington, London , Pentonville road 60 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 78 Muligheder

  Det moderne hotel i middelklassen ligger i det populære område Islington. I nærheden (omkring 800 m.) finder man forskellige internationale restauranter samt hyggelige pubs og barer. Talrige indkøbsmuligheder og charmerende antikvariater ligger i gåafstand fra hotellet (ligeledes ca. 800 m.)Det attraktive, klimatiserede 5-etages hotel har i alt 229 værelser, heraf 116 enkelt- og 113 dobbelværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, vaskeservice samt hotelelevator og parkeringspladser. Hotellet kan tilbyde en bar og en restaurant med ikke-ryger område. For forretningsfolk findes der et konferencerum. Ydermere kan gæsterne benytte det offentligt tilgængelige internet.De hyggeligt indrettede værelser har alle badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Yderligere er de udstyret med satellit-/kabel-TV og internet. Der er væg-til-væg tæpper på værelserne.Gæsterne kan selv sammensætte deres morgenmad fra morgenmadsbuffeten. Til frokost tilbydes retter fra menu.

  Se mere
 • County
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra588krPr. nat

  Countystars

  Russell Square area, London , Upper woburn place 7-11 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 289 Muligheder

  Det enkle hotel ligger i hjertet af London i nærheden af metrostationerne Euston & Kings Cross. Hotellet udmærker sig ved sin gode forbindelse til det lokale metronet. Således når man med offentlig transport nemt og bekvemt talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige turistattraktioner. Den nærmeste station hedder Russel Square og ligger ca. 400 m væk.Det hyggelige hotel råder over i alt 175 værelser med fælles badeværelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception, en garderobe, elevatorer, en bar (med prisvenlig frokost og aftensmad) samt en pub og en restaurant.De stilfuldt indrettede værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og centralvarme. Fire soveværelser deles om et badeværelse.

  Se mere
 • Royal National
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra989krPr. nat

  Royal Nationalstars

  Russell Square area, London , Bedford way - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 327 Muligheder

  Det moderne hotel ligger centralt i nærheden af Covent Garden, British Museum, Oxford Street og Theaterland. Der er blot få minutters gang til metrostationen Russel Square (Piccadilly Line). Herfra kommer man hurtigt til centrum, som ligger lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden forskellige restauranter, barer, underholdnings- og indkøbsmuligheder.Hotellet er det største i Londons centrum. Det har i alt 1630 værelser, en foyer med elevatorer, tre forskellige restauranter, The London Pub samt diverse forretninger. Til faciliteterne hører endvidere en internetforbindelse, konferencerum og gode parkeringsmuligheder. Hertil kommer muligheden for at bestille room- og vaskeservice.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, tv, radio, telefon, elkedel og kaffemaskine samt internetadgang, væg-til-væg tæpper og safboks. Ved forespørgsel kan der også stilles buksepresse og computerforbindelse til rådighed.Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets healthclub. Her betaler hotelgæster en nedsat pris.

  Se mere
 • Lancaster London
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.409krPr. nat

  Lancaster Londonstars

  Bayswater, London , Lancaster terrace - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Dette konferencehotel ligger i nærheden af Hyde Park, Oxford Street og metrostationen Lancaster Gate. Fra hotellet kommer man nemt og hurtigt til et væld af byens populære seværdigheder med offentlige transportmidler. I den berømte gade Oxford Streets mange butikker kan gæsterne tage på indkøb.Det elegante komforthotel råder over 416 værelser, heraf 22 suiter, samt en døgnåben reception med safeboks, et salonområde, to restauranter og en bar, hvor gæsterne kan slappe af. Hertil kommer internetadgang og en række konferencelokaler, hvor man kan afholde forsamlinger af enhver art. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere i parkeringsgaragen.De 416 komfortable værelser er indrettet med badeværelse med badekar af marmor og en hårtørrer. Endvidere er der satellit-tv, minibar, telefon, safeboks, internetadgang og gulvtæppe på hvert værelse.Gæsterne kan bestille morgenmad eller selv sammensætte denne fra den righoldige buffet. Til frokost og aftensmad kan der vælges mellem forskellige a la carte-retter.

  Se mere
 • Best Western Burns
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.959krPr. nat

  Best Western Burnsstars

  Earl's Court, London , Barkston gardens 18-26 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Dette hotel er beliggende tæt på Earls Court, blot få minutter fra Royal Albert Hall og Natural History Museum, giver det moderne værelser.Mange flere af Londons største seværdigheder kan nemt nås til fods eller ved at gøre brug af undergrunden.Hotellet er situareted 22 km fra lufthavnen i Heathrow.Faciliteter til rådighed for gæsterne er der en hyggelig bar og en fremragende restaurant.

  Se mere
 • Columbia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra949krPr. nat

  Columbiastars

  Bayswater, London , Lancaster gate 95-99 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 460 Muligheder

  Dette hotel ligger på hjørnet af Bayswater Road og Lancaster Gate på den nordlige side af Hyde Park. Gæsterne vil finde restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler (3 buslinjer og 2 metrostationer) i umiddelbar nærhed af hotellet. Til banegården Paddington (med forbindelse til lufthavnen, Heathrow Airport) er der ca. 500 m, mens der til Kensington Palace og the Royal Albert Hall er omkring 800 m fra hotellet. Herudover er der fra hotellet ca. 22 km til lufthavnene Heathrow Airport og 48 km til Gatwick Airport.Hotellet, som blev bygget i 1865, er et indbydende, familiedrevet city-hotel, der kombinerer en victoriansk charme med moderne komfortindretninger. Der er i alt 103 værelser fordelt på 4 etager. Til nogle af faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Hertil kommer også gratis WLAN/internetadgang med bredbånd for gæster med egen computer. Desuden er de rummelige konferencelokaler ideelle med henblik på møder og receptioner. Hotellet har også en restaurant og tilbyder mulighed for at bestille vasketøjsservice og en parkeringsplads til bilen.Alle værelser er indrettet med badeværelse, en hårtørrer, et fjernsyn, en telefon, centralvarme og mulighed for at lave te og kaffe. Desuden tilbyder mange af værelserne udsigt til Hyde Park.En kontinental morgenmad står til rådighed for gæsterne hver morgen.Der er 2 minutters gang til hotellet fra Lancaster Gate tube station (metrostation). Når man forlader banegården, drejer man til højre i lyskrydset og vil finde hotellet på hjørnet af den 2. vej på højre hånd.

  Se mere
 • Queens Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.055krPr. nat

  Queens Parkstars

  Bayswater, London , 48 queensborough terrace - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af London ikke langt fra Hyde park samt flere andre kendte seværdigheder. Metrostationerne Quensway og Bayswater ligger 5 minutters gang fra hotellet.Det traditionelle hotel råder over 5 etager med i alt 100 værelser, heraf enkelt-, dobbelt- og tresengsværelser. I foyeren finder man en reception med safebokse, vekselbørs og garderobe. Endvidere rummer bygningen en morgenmadsrestaurant. Der er naturligvis mulighed for at benytte internetadgangen samt bestille roomservice og vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Herudover er der parkeringspladser ikke langt fra hotellet.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, fjernsyn med fjernbetjening, buksepresse, elkedel og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Citadines Barbican Apartments
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.083krPr. nat

  Citadines Barbican Apartmentsstars

  Barbican, London , 7-21 goswell road - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Det charmerende lejlighedshotel udmærker sig ved sin fremragende beliggenhed på en hovedgade i hjertet af London. Hotellet er det ideelle udgangspunkt, hvis man ønsker at se de mange berømte seværdigheder som f.eks. Barbican Centre, Londons Symfoniorkesters bygning og Royal Shakespeare Company.Lejlighedshotellet, der hører til i den øvre middelklasse, har en dejlig beliggenhed. Det blev renoveret i år 2000 og råder over 7 etager med i alt 120 værelser og 9 lejligheder. Bygningen rummer desuden en indbydende foyer med døgnåben reception, safebokse og elevatorer. Herudover er hotellet kendt for sin hyggelige atmosfære, sine fremragende faciliteter og sin gode service. Der er naturligvis også mulighed for at gå på Internettet. Endvidere kan gæsterne bestille vaskeservice og få hjælp i tilfælde af sygdom. Biler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.Alle værelser og lejligheder er moderne og smagfuldt indrettet. De råder over et rummeligt badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Ydermere har værelserne væg-til-væg tæpper samt et tekøkken med køleskab. Lejlighederne har endvidere et separat soveværelse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  370  Hoteller - London
Side  1  af  37
 

Beskrivelse af destination

Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele.

Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme.

Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens.

I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse.

London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser