Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  249kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • New Hotel Vieux Port Centre
  Fra956krPr. nat

  New Hotel Vieux Port Centrestars

  Marseille, Marseille , rue reine-elisabeth 3 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 756 meninger fra rejsendeBaseret på 756 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en fremragende beliggenhed i byen Marseille. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man den berømte indkøbsgade La Canebière. Hotellet er desuden omgivet af talrige restauranter, hvor man kan spise frokost og aftensmad. Der ligger et stoppested lige foran hotellet. Der er endvidere ca. 20 km til lufthavnen.Hotellet har en perfekt beliggenhed og råder over 5 etager med i alt 42 værelser. I den indbydende, klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception og en elevator. Hotellet er ideelt for forretningsrejsende, idet der er to konferencerum med internetadgang (WLAN Access Point).Værelserne er hyggeligt og smagfuldt indrettet. De har eget badeværelse med hårtørrer. Yderligere er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang og klimaanlæg. Derudover er der også et køleskab og en safeboks (mod betaling). Endeligt er alle værelserne belagt med gulvtæppe.

  Se mere
 • Best Western Marseille Bourse Vieux Port
  Fra641krPr. nat

  Best Western Marseille Bourse Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Cours belsunce 16 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Marseille. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Ejendommen har i alt 51 værelser. Denne feriebolig blev etableret i 2012. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige værelser. Besøgende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Marseille Vieux Port
  Fra1.986krPr. nat

  Sofitel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 36 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2453 meninger fra rejsendeBaseret på 2453 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger inden for Vieux-Port, kun få minutters gang fra nogle af Marseilles bedste butiksadresser og fineste strande.Den nye indretning på dette luksuriøse hotel er inspireret af Marseilles historie og søfarernes verden, som en overdådig yacht på Middelhavet. Bliv forført af den magiske udsigt til den gamle havn fra baren i salonen Le Carré, gourmetrestauranten Les Trois Forts og det nye So Spa.Hotellet tilbyder værelser, herunder suiter, en enestående lejlighed samt værelser med en terrasse. På badeværelserne er der badekar i dobbeltstørrelse eller brusebade med massage-dyser for at tilbyde en uforglemmelig badeoplevelse.Hotellet råder over en swimmingpool og et spa-område.

  Se mere
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Fra516krPr. nat

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Kort
   

  Det elegante hotel ligger i nærheden af indkøbscentret Bonneveine. Lige ved hotellet finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer og pubber. Der er desuden ca. 50 m til de nærmeste restauranter og offentlige transportmidler. Stranden Prado ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet råder over en 5-etagers hovedbygning med i alt 69 værelser, heraf 10 suiter. Til hotellet hører en 500 m² stor have og en terrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. På hotellet er der desuden en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der flere konferencerum, offentlig internetadgang, en parkeringsplads og en legeplads. Naturligvis tilbydes der roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, køleskab, dobbeltseng, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i hotellets udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. For de sportsinteresserede er der endvidere mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • NH Collection Marseille
  Fra840krPr. nat

  NH Collection Marseillestars

  Marseille, Marseille , Boulevard des dames 37 37 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 25 meninger fra rejsendeBaseret på 25 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Marseille. Der er i alt 176 soveværelser på NH Collection Marseille. De der bor i denne feriebolig, kan surfe på internettet takket være den Wi-Fi adgang, der er klar til brug på offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Denne kæledyrsvenlige ejendom accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. NH Collection Marseille har en række middagsoplevelser.

  Se mere
 • Adagio Access Marseille Prado
  Fra549krPr. nat

  Adagio Access Marseille Pradostars

  Marseille, Marseille , Avenue du prado 161 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 361 meninger fra rejsendeBaseret på 361 meninger fra rejsende

  The apartment block is located in a residential district near the town centre and 2 steps from the Palais des Congrès.

  Se mere
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Fra618krPr. nat

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 434 meninger fra rejsendeBaseret på 434 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Marseille. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen har i alt 103 soveværelser. Denne ejendom blev opført i 2012. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Residhome Marseille Saint Charles forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr er tilladt på området. Alle der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Adonis Hotel Marseille Vieux Port
  Fra507krPr. nat

  Adonis Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue breteuil 26 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Marseille. Ejendommen ligger indenfor 1. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Der er i alt 21 værelser på Adonis Hotel Marseille Vieux Port. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Appart’City Marseille Centre Prado
  Fra348krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 262 meninger fra rejsendeBaseret på 262 meninger fra rejsende

  This property is just 200 m from Périer Metro Station, which leads directly to the centre of Marseille and the old port. The property is ideally located just 4 metro stops from Saint-Charles Train Station. Marseille's attractions include the Palais des Congrès and the Vélodrome Stadium, both near the property.

  Se mere
 • ibis Marseille Bonneveine Calanques Plages
  Fra616krPr. nat

  ibis Marseille Bonneveine Calanques Plagesstars

  Marseille, Marseille , Avenue elsa triolet 8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 427 meninger fra rejsendeBaseret på 427 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Marseille, er en fantastisk mulighed for familier. Beliggende indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 7 kilometer fra hotellet . Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 7 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 34. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. I alt 88 værelser er til rådighed for gæsterne på Ibis Marseille Bonneveine. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige gæsteværelser. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. Denne bolig har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Gæster er velkomne i den miljøbevidste feriebolig. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. De der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Ibis Marseille Bonneveine vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  85  Hoteller - Marseille
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination