Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  348kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Fra400krPr. nat

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Allees turcat-mery - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 227 meninger fra rejsendeBaseret på 227 meninger fra rejsende

  Denne bolig har en strategisk god beliggenhed i hjertet af Marseille. Det ligger i forretningskvarteret kun få skridt fra boulevarden L'Avenue du Prado tæt på Konferencecenteret, Vélodrome Stadion og byens centrum. 100 m fra hotellet vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er 1 km fra hotellet til Rue de Rome og gadens indkøbsmuligheder. Herudover finder man de nærmeste barer og restauranter 1 km væk på Place Castellane, mens der er 2,5 km til turistområdet Vieux Port og stranden Plage du Prado. Endvidere er der 4 km fra boligen til Notre Dame de la Garde og Palais Longchamp. Desuden kan man køre til Aix en Provence på 45 minutter, mens Marseilles lufthavn ligger 34 km væk og Nice lufthavn 160 km væk.Dette lejligheds-hotellet blev renoveret i 2009, byder gæsterne velkommen i en moderne og elegant atmosfære og består af i alt 109 komfortable og støjisolerede lejligheder med klimaanlæg. Af faciliteter er der tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med en døgnåben reception samt elevator, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes også mulighed for at benytte stedets WLAN/internetadgang (mod betaling), ligesom der er plads til 10 biler i den overdækkede parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige lejligheder er indrettet med eget badeværelse med badekar og toilet og tilbyder også en dobbeltseng. Herudover er de støjisoleret og klimatiseret og udstyret med et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Endvidere tilbydes der et fjernsyn, telefon og WLAN/internetadgang (mod betaling).Golfentusiaster kan gå en runde i Borely kun 15 minutters kørsel fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet i morgenmadsrestauranten i stueetagen, som åbner op ud til en lille privat terrasse.

  Se mere
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Fra484krPr. nat

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 393 meninger fra rejsendeBaseret på 393 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 103 værelser på stedet. Ejendommen består af 11 lejligheder, 92 studio-lejligheder og 6 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Der er en avisskranke på området. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Appart City Marseille Euromed
  Fra386krPr. nat

  Appart City Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Rue de ruffi 118-120 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 390 meninger fra rejsendeBaseret på 390 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 208 værelser. Ejendommen udgøres af 8 lejligheder. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der findes vaskeservice. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Best Western Hotel La Joliette
  Fra570krPr. nat

  Best Western Hotel La Joliettestars

  Marseille, Marseille , Av.robert schuman 49 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 254 meninger fra rejsendeBaseret på 254 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger tæt på Marseille havn, i selveste hjertet af det splinternye kvarter Euromediterranée. Endvidere ligger det 50 m fra metroen og sporvognen og fra havet, samt ca. 150 m fra domkirken Cathédrale de la Major, omkring 400 m fra Quartier du Panier, ca. 510 m fra Les Docks Marseillais, omkring 800 m fra den berømte Vieux-Port og byens øvrige turistlokaliteter og ca. 1 km fra boulevarden Avenue de la République og dens forretninger. Gæsterne vil finde de nærmeste restauranter, barer og mødesteder med natteliv omkring 1,3 km væk i området Vieux-Port. Herudover er der 2,1 km til Saint Charles banegård, 2,8 km til Palais Longchamps, 3 km til stranden Les Catalans og 3,6 km til Notre Dame de la Garde (alle afstande er omtrentlige). Til Aix-en-Provence kan man køre på omkring 25 minutter fra hotellet, mens der er ca. 24 km til Marseille lufthavn.Dette charmerende, klimatiserede city-hotel blev bygget i 2011 og består af i alt 32 værelser. Dets indretning er holdt i cruiselinertema formidlende en trendy stemning og tilbyder gæsterne alt det bedste inden for hotelydelser, herunder en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out såvel som en safeboks, en garderobe, en frisørsalon og elevator. Endvidere kan gæsterne få sig en tår at drikke i caféen eller baren, spise i morgenmadsrestauranten, benytte stedets gratis trådløse internetadgang og selvfølgelig også bestille roomservice og vasketøjsservice (de 2 sidstnævnte mod betaling).Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, iPhone-/iPod-dockingstation, stereoanlæg, internetadgang og en safeboks. Som en del af standardindretningen er der i alle boligenheder ydermere minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 • Grand Tonic Hotel Marseille Vieux Port
  Fra505krPr. nat

  Grand Tonic Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Quai des belges 43 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 447 meninger fra rejsendeBaseret på 447 meninger fra rejsende

  The location of the hotel is almost ideal in Marseille. Facing the port, with buses, metro station, and boat shuttle to the beach of Frioul just in front of the door.

  Se mere
 • Hipark Design Suites Marseille
  Fra461krPr. nat

  Hipark Design Suites Marseillestars

  Marseille, Marseille , Chemin de l'armee d'afrique 21 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 273 meninger fra rejsendeBaseret på 273 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel ligger inden for gåafstand af metrostationen La Timone, som tilbyder gæsterne direkte adgang til den gamle havn og byens centrum. Vélodrome og Parc Chanot (ca. 3,5 km væk) og Dôme (ca. 4 km væk) ligger meget tæt på, og der er kun omkring 12 minutters kørsel til den gamle havn, omkring 15 minutter til Cannebière og kun 35 minutters kørsel til Aix-en-Provence.Dette city- og lejligheds-hotel blev grundlagt i 2011 og rummer i alt 114 værelser, herunder studieenheder og 22 suiter. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og morgenmadsrestaurant. Herudover kan gæsterne benytte stedets trådløse internetadgang i foyeren, bestille vasketøjsservice og drage fordel af conciergeservicen. Hertil kommer mulighed for at leje cykler på stedet.Alle de tidssvarende studier og lejligheder tilbyder eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. De er desuden udstyret med telefon, interaktivt fjernsyn med mulighed for at se film, radio, internetadgang med bredbånd (kabelført) og safeboks. Hertil kommer et veludstyret køkken med komfur, mikrobølgeovn, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over en udendørs swimmingpool, ligesom der er mulighed for at få massagebehandlinger. Sportsentusiaster kan motionere i fitness-studiet, og gæsterne kan flade ud i saunaen.Ejendommen tilbyder en kontinental morgenmad hver dag.

  Se mere
 • Best Western Hotel Du Mucem
  Fra535krPr. nat

  Best Western Hotel Du Mucemstars

  Marseille, Marseille , Rue mazenod 22 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 247 meninger fra rejsendeBaseret på 247 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 29 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser og 7 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Aviser tilbydes af Hotel hver dag.

  Se mere
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Fra602krPr. nat

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 376 meninger fra rejsendeBaseret på 376 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger i nærheden af indkøbscentret Bonneveine. Lige ved hotellet finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer og pubber. Der er desuden ca. 50 m til de nærmeste restauranter og offentlige transportmidler. Stranden Prado ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet råder over en 5-etagers hovedbygning med i alt 69 værelser, heraf 10 suiter. Til hotellet hører en 500 m² stor have og en terrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. På hotellet er der desuden en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der flere konferencerum, offentlig internetadgang, en parkeringsplads og en legeplads. Naturligvis tilbydes der roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, køleskab, dobbeltseng, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i hotellets udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. For de sportsinteresserede er der endvidere mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • Sofitel Vieux Port
  Fra1.869krPr. nat

  Sofitel Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 36 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2206 meninger fra rejsendeBaseret på 2206 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger inden for Vieux-Port, kun få minutters gang fra nogle af Marseilles bedste butiksadresser og fineste strande.Den nye indretning på dette luksuriøse hotel er inspireret af Marseilles historie og søfarernes verden, som en overdådig yacht på Middelhavet. Bliv forført af den magiske udsigt til den gamle havn fra baren i salonen Le Carré, gourmetrestauranten Les Trois Forts og det nye So Spa.Hotellet tilbyder værelser, herunder suiter, en enestående lejlighed samt værelser med en terrasse. På badeværelserne er der badekar i dobbeltstørrelse eller brusebade med massage-dyser for at tilbyde en uforglemmelig badeoplevelse.Hotellet råder over en swimmingpool og et spa-område.

  Se mere
 • Adonis Hotel Marseille Vieux Port
  Fra542krPr. nat

  Adonis Hotel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Rue breteuil 26 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 176 meninger fra rejsendeBaseret på 176 meninger fra rejsende

  Der er i alt 21 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 9 enkeltværelser og 12 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en avisskranke på området. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  101  Hoteller - Marseille
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser