Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  334kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Fra346krPr. nat

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Allees turcat-mery - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 426 meninger fra rejsendeBaseret på 426 meninger fra rejsende

  Denne bolig har en strategisk god beliggenhed i hjertet af Marseille. Det ligger i forretningskvarteret kun få skridt fra boulevarden L'Avenue du Prado tæt på Konferencecenteret, Vélodrome Stadion og byens centrum. 100 m fra hotellet vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er 1 km fra hotellet til Rue de Rome og gadens indkøbsmuligheder. Herudover finder man de nærmeste barer og restauranter 1 km væk på Place Castellane, mens der er 2,5 km til turistområdet Vieux Port og stranden Plage du Prado. Endvidere er der 4 km fra boligen til Notre Dame de la Garde og Palais Longchamp. Desuden kan man køre til Aix en Provence på 45 minutter, mens Marseilles lufthavn ligger 34 km væk og Nice lufthavn 160 km væk.Dette lejligheds-hotellet blev renoveret i 2009, byder gæsterne velkommen i en moderne og elegant atmosfære og består af i alt 109 komfortable og støjisolerede lejligheder med klimaanlæg. Af faciliteter er der tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med en døgnåben reception samt elevator, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes også mulighed for at benytte stedets WLAN/internetadgang (mod betaling), ligesom der er plads til 10 biler i den overdækkede parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige lejligheder er indrettet med eget badeværelse med badekar og toilet og tilbyder også en dobbeltseng. Herudover er de støjisoleret og klimatiseret og udstyret med et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Endvidere tilbydes der et fjernsyn, telefon og WLAN/internetadgang (mod betaling).Golfentusiaster kan gå en runde i Borely kun 15 minutters kørsel fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet i morgenmadsrestauranten i stueetagen, som åbner op ud til en lille privat terrasse.

  Se mere
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Fra405krPr. nat

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 419 meninger fra rejsendeBaseret på 419 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Marseille. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. I alt 103 værelser er til rådighed for gæsterne på Residhome Marseille Saint Charles. Residhome Marseille Saint Charles blev opført i 2012. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Residhome Marseille Saint Charles. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hipark Design Suites Marseille
  Fra409krPr. nat

  Hipark Design Suites Marseillestars

  Marseille, Marseille , Chemin de l'armee d'afrique 21 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 292 meninger fra rejsendeBaseret på 292 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel ligger inden for gåafstand af metrostationen La Timone, som tilbyder gæsterne direkte adgang til den gamle havn og byens centrum. Vélodrome og Parc Chanot (ca. 3,5 km væk) og Dôme (ca. 4 km væk) ligger meget tæt på, og der er kun omkring 12 minutters kørsel til den gamle havn, omkring 15 minutter til Cannebière og kun 35 minutters kørsel til Aix-en-Provence.Dette city- og lejligheds-hotel blev grundlagt i 2011 og rummer i alt 114 værelser, herunder studieenheder og 22 suiter. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og morgenmadsrestaurant. Herudover kan gæsterne benytte stedets trådløse internetadgang i foyeren, bestille vasketøjsservice og drage fordel af conciergeservicen. Hertil kommer mulighed for at leje cykler på stedet.Alle de tidssvarende studier og lejligheder tilbyder eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. De er desuden udstyret med telefon, interaktivt fjernsyn med mulighed for at se film, radio, internetadgang med bredbånd (kabelført) og safeboks. Hertil kommer et veludstyret køkken med komfur, mikrobølgeovn, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over en udendørs swimmingpool, ligesom der er mulighed for at få massagebehandlinger. Sportsentusiaster kan motionere i fitness-studiet, og gæsterne kan flade ud i saunaen.Ejendommen tilbyder en kontinental morgenmad hver dag.

  Se mere
 • Appart City Marseille Euromed
  Fra367krPr. nat

  Appart City Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Rue de ruffi 118-120 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 441 meninger fra rejsendeBaseret på 441 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Marseille. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Indenfor 450 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 22. 0 kilometer. Ejendommen består af 208 værelser. Dette sted blev etableret i 2012. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er tilladt på området. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Marseille Vieux Port
  Fra1.850krPr. nat

  Sofitel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 36 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2395 meninger fra rejsendeBaseret på 2395 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger inden for Vieux-Port, kun få minutters gang fra nogle af Marseilles bedste butiksadresser og fineste strande.Den nye indretning på dette luksuriøse hotel er inspireret af Marseilles historie og søfarernes verden, som en overdådig yacht på Middelhavet. Bliv forført af den magiske udsigt til den gamle havn fra baren i salonen Le Carré, gourmetrestauranten Les Trois Forts og det nye So Spa.Hotellet tilbyder værelser, herunder suiter, en enestående lejlighed samt værelser med en terrasse. På badeværelserne er der badekar i dobbeltstørrelse eller brusebade med massage-dyser for at tilbyde en uforglemmelig badeoplevelse.Hotellet råder over en swimmingpool og et spa-område.

  Se mere
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Fra502krPr. nat

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Kort
   

  Det elegante hotel ligger i nærheden af indkøbscentret Bonneveine. Lige ved hotellet finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer og pubber. Der er desuden ca. 50 m til de nærmeste restauranter og offentlige transportmidler. Stranden Prado ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet råder over en 5-etagers hovedbygning med i alt 69 værelser, heraf 10 suiter. Til hotellet hører en 500 m² stor have og en terrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. På hotellet er der desuden en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der flere konferencerum, offentlig internetadgang, en parkeringsplads og en legeplads. Naturligvis tilbydes der roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, køleskab, dobbeltseng, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i hotellets udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. For de sportsinteresserede er der endvidere mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • ibis Marseille Bonneveine Calanques Plages
  Fra615krPr. nat

  ibis Marseille Bonneveine Calanques Plagesstars

  Marseille, Marseille , Avenue elsa triolet 8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 413 meninger fra rejsendeBaseret på 413 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Marseille. Ferieboligen omfatter 88 hyggelige soveværelser. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. På dette hotel er alle badeværelser handicapvenlige. Alle der bor i ferieboligen, kan tage deres kæledyr med. Dette sted har parkerings- og garagepladser til gæsternes bekvemmelighed. Denne feriebolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse.

  Se mere
 • Golden Tulip Villa Massalia
  Fra925krPr. nat

  Golden Tulip Villa Massaliastars

  Marseille, Marseille , Place louis bonnefon 17 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 980 meninger fra rejsendeBaseret på 980 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2007. Ejendommen består af 140 værelser. Ejendommen består af 140 dobbeltværelser, 2 junior-suiter, 4 suiter og 4 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Der findes cykelopbevaring på området. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Novotel Marseille Centre Prado
  Fra1.036krPr. nat

  Novotel Marseille Centre Pradostars

  Marseille, Marseille , Avenue du prado 103 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 515 meninger fra rejsendeBaseret på 515 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den berømte Avenue du Prado i nærheden af Convention Hall og Place Castellane i centrum af Marseille. Der er kun ca. 1 km til stranden. Inden for en radius af 2 km finder man diverse berømte seværdigheder som Notre Dame De La Garde, den gamle havn (Le Vieux Port) og Iles du Frioul. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet og der er ca. 30 km til den nærmeste lufthavn.Hotellet blev renoveret i år 2006, er på 8 etager og råder over 119 værelser, heraf 4 suiter. Gæster modtages i den døgnåbne reception. Herudover rummer bygningen en safeboks, en bar og en klimatiseret restaurant. Forretningsfolk kan benytte de fire konferencerum med alle vigtige business-indretninger. Der tilbydes naturligvis roomservice, ligesom der også er gode parkeringsmuligheder.De klimatiserede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, TV og minibar køleskab. Herudover er der mulighed for at lave te eller kaffe, ligesom der også er en safeboks (mod betaling).Gæsterne kan dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Campanile Digne les Bains
  Fra451krPr. nat

  Campanile Digne les Bainsstars

  Marseille, Marseille , Impasse houdy 3 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 53 meninger fra rejsendeBaseret på 53 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Marseille. Ferieboligen består af i alt 52 dejlige værelser. Campanile Digne les Bains blev fuldstændig renoveret i 2016. Campanile Digne les Bains tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Campanile Digne les Bains har ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  84  Hoteller - Marseille
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser