Hoteller i Marseille

Find på kortet
Hoteller - Marseille

MarseilleFra  347kr

Anbefalede hoteller - Marseille

 • Residhotel Le Grand Prado
  Fra346krPr. nat

  Residhotel Le Grand Pradostars

  Marseille, Marseille , Allees turcat-mery - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 376 meninger fra rejsendeBaseret på 376 meninger fra rejsende

  Denne bolig har en strategisk god beliggenhed i hjertet af Marseille. Det ligger i forretningskvarteret kun få skridt fra boulevarden L'Avenue du Prado tæt på Konferencecenteret, Vélodrome Stadion og byens centrum. 100 m fra hotellet vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er 1 km fra hotellet til Rue de Rome og gadens indkøbsmuligheder. Herudover finder man de nærmeste barer og restauranter 1 km væk på Place Castellane, mens der er 2,5 km til turistområdet Vieux Port og stranden Plage du Prado. Endvidere er der 4 km fra boligen til Notre Dame de la Garde og Palais Longchamp. Desuden kan man køre til Aix en Provence på 45 minutter, mens Marseilles lufthavn ligger 34 km væk og Nice lufthavn 160 km væk.Dette lejligheds-hotellet blev renoveret i 2009, byder gæsterne velkommen i en moderne og elegant atmosfære og består af i alt 109 komfortable og støjisolerede lejligheder med klimaanlæg. Af faciliteter er der tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med en døgnåben reception samt elevator, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Gæsterne tilbydes også mulighed for at benytte stedets WLAN/internetadgang (mod betaling), ligesom der er plads til 10 biler i den overdækkede parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige lejligheder er indrettet med eget badeværelse med badekar og toilet og tilbyder også en dobbeltseng. Herudover er de støjisoleret og klimatiseret og udstyret med et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Endvidere tilbydes der et fjernsyn, telefon og WLAN/internetadgang (mod betaling).Golfentusiaster kan gå en runde i Borely kun 15 minutters kørsel fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet i morgenmadsrestauranten i stueetagen, som åbner op ud til en lille privat terrasse.

  Se mere
 • Residhome Marseille Saint Charles
  Fra434krPr. nat

  Residhome Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles nedelec 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 415 meninger fra rejsendeBaseret på 415 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Marseille. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. I alt 103 værelser er til rådighed for gæsterne på Residhome Marseille Saint Charles. Residhome Marseille Saint Charles blev opført i 2012. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Residhome Marseille Saint Charles. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Appart City Marseille Euromed
  Fra387krPr. nat

  Appart City Marseille Euromedstars

  Marseille, Marseille , Rue de ruffi 118-120 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 433 meninger fra rejsendeBaseret på 433 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Marseille. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Indenfor 450 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 22. 0 kilometer. Ejendommen består af 208 værelser. Dette sted blev etableret i 2012. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Da denne feriebolig har åbent 24 timer i døgnet, er de besøgende altid velkomne. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er tilladt på området. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Marseille Vieux Port
  Fra1.835krPr. nat

  Sofitel Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 36 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2348 meninger fra rejsendeBaseret på 2348 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger inden for Vieux-Port, kun få minutters gang fra nogle af Marseilles bedste butiksadresser og fineste strande.Den nye indretning på dette luksuriøse hotel er inspireret af Marseilles historie og søfarernes verden, som en overdådig yacht på Middelhavet. Bliv forført af den magiske udsigt til den gamle havn fra baren i salonen Le Carré, gourmetrestauranten Les Trois Forts og det nye So Spa.Hotellet tilbyder værelser, herunder suiter, en enestående lejlighed samt værelser med en terrasse. På badeværelserne er der badekar i dobbeltstørrelse eller brusebade med massage-dyser for at tilbyde en uforglemmelig badeoplevelse.Hotellet råder over en swimmingpool og et spa-område.

  Se mere
 • Hipark Design Suites Marseille
  Fra406krPr. nat

  Hipark Design Suites Marseillestars

  Marseille, Marseille , Chemin de l'armee d'afrique 21 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 288 meninger fra rejsendeBaseret på 288 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel ligger inden for gåafstand af metrostationen La Timone, som tilbyder gæsterne direkte adgang til den gamle havn og byens centrum. Vélodrome og Parc Chanot (ca. 3,5 km væk) og Dôme (ca. 4 km væk) ligger meget tæt på, og der er kun omkring 12 minutters kørsel til den gamle havn, omkring 15 minutter til Cannebière og kun 35 minutters kørsel til Aix-en-Provence.Dette city- og lejligheds-hotel blev grundlagt i 2011 og rummer i alt 114 værelser, herunder studieenheder og 22 suiter. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og morgenmadsrestaurant. Herudover kan gæsterne benytte stedets trådløse internetadgang i foyeren, bestille vasketøjsservice og drage fordel af conciergeservicen. Hertil kommer mulighed for at leje cykler på stedet.Alle de tidssvarende studier og lejligheder tilbyder eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. De er desuden udstyret med telefon, interaktivt fjernsyn med mulighed for at se film, radio, internetadgang med bredbånd (kabelført) og safeboks. Hertil kommer et veludstyret køkken med komfur, mikrobølgeovn, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over en udendørs swimmingpool, ligesom der er mulighed for at få massagebehandlinger. Sportsentusiaster kan motionere i fitness-studiet, og gæsterne kan flade ud i saunaen.Ejendommen tilbyder en kontinental morgenmad hver dag.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Marseille Saint Charles
  Fra650krPr. nat

  Holiday Inn Express Marseille Saint Charlesstars

  Marseille, Marseille , Bld maurice bourdet 15 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 877 meninger fra rejsendeBaseret på 877 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 5 minutters gang fra centrum af Marseille, over for Saint-Charles banegård. I nærheden finder man også busstationen og forbindelser med offentlige transportmidler, og til indkøbsmulighederne er der ca. 10 minutters gang fra hotellet. Herudover finder man et udvalg af restauranter, barer, beværtninger og natklubber omkring 1,5 km væk, og til stranden er der ca. 20 minutter med offentlige transportmidler. Fra Marseille Provence lufthavn er der omkring 28 km til etablissementet.Dette city-hotel rummer 120 værelser, blev opført i 2010 og tilbyder desuden et business-center og en privat, indendørs parkeringsplads. Terrassen og dens salonstemning er som en have i byen og tilbyder gæsterne et reelt afbræk i hverdagen. Hertil kommer gratis trådløs internetadgang i fællesområderne. Ud over en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator tilbyder dette klimatiserede, familievenlige etablissement faciliteter såsom bar, fjernsynsstue, restaurant, konferenceindretninger og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Værelserne har et meget moderne design. De er udstyret med moderne teknisk udstyr, herunder et fladskærmsfjernsyn, betalings-tv, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og trådløs internetadgang med hurtig forbindelse. Ud over eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer er der af behageligheder på værelset telefon, radio, dobbeltseng, mulighed for at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Hertil kommer også safeboks som yderligere standardindretning i alle boligenheder.Golfentusiaster vil finde den nærmeste golfbane omkring 5 km fra etablissementet.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet på hotellet.I bil tager man afkørslen St. Charles på motorvej A7 og følger anvisninger mod St. Charles og derefter Boulevard Bourdet.

  Se mere
 • New Hotel of Marseille Vieux Port
  Fra904krPr. nat

  New Hotel of Marseille Vieux Portstars

  Marseille, Marseille , Boulevard charles livon 71 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 886 meninger fra rejsendeBaseret på 886 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Marseille ved kongepaladset Le Pharo. Fra Vieux Port, Marseilles gamle havn, stranden Les Catalans samt byens centrum er der omkring 5 minutter til fods. I nærheden af hotellet finder man desuden et busstoppested, Corniche Kennedy, byens rådhus, diverse restauranter og barer ved Vieux Port, den berømte gade La Canebière, indkøbsstræder (Rue St. Ferréol, Centre Bourse, etc.) samt centrummet Le Carcle des Nageurs. Til Abbaye Saint Victor og diskotekerne er der ca. 1,5 km, til Basilica Notre Dame de la Garde og den gamle bydel ca. 3 km, til banegården ca. 3,5 km og til Aix en Provence ca. 30 km. Til lufthavnen i Marseille er der endvidere ca. 25 km.Det klimatiserede hotel åbnede i år 2006 med en moderne stil og har en have og en terrasse samt i alt 100 værelser fordelt på 5 etager. På de første 3 etager rummer huset 81 standardværelser som enkelt- eller dobbeltværelser samt 3 handicapvenlige værelser. Den øverste etage, Executive Floor, råder over 8 superiorværelser og 8 suiter, som hver især er indrettet med terrasse. Til de videre faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevatorer, bar, restaurant, business-center med internetadgang (WLAN, mod betaling) samt 4 konferencelokaler og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Under hotellet er der en offentlig og gratis parkeringsplads, som dog kan reverseres til hotellets gæster (40 pladser, mod betaling hver dag).Værelserne og suiterne er lyse og moderne indrettede i varme nuancer og med elegante møbler. Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv med fladskærm og kanal+, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar, lydisolering, skrivebord med skrivebordslampe, safeboks, klimaanlæg og radiator (begge dele individuelt reguleret). Der er mulighed for at bestille ikke-rygerværelser.

  Se mere
 • Seven Urban Suites Prado
  Fra439krPr. nat

  Seven Urban Suites Pradostars

  Marseille, Marseille , Rue vandel 1 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 258 meninger fra rejsendeBaseret på 258 meninger fra rejsende

  This property is just 200 m from Périer Metro Station, which leads directly to the centre of Marseille and the old port. The property is ideally located just 4 metro stops from Saint-Charles Train Station. Marseille's attractions include the Palais des Congrès and the Vélodrome Stadium, both near the property.

  Se mere
 • Best Western Hotel Du Mucem
  Fra570krPr. nat

  Best Western Hotel Du Mucemstars

  Marseille, Marseille , Rue mazenod 22 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 272 meninger fra rejsendeBaseret på 272 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Marseille. Lokaliteten har 29 indbydende værelser. Dette sted blev etableret i 2012. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Ferieboligen har 24 timers åbent. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på dette sted har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer.

  Se mere
 • Best Western Marseille Bonneveine Prado
  Fra522krPr. nat

  Best Western Marseille Bonneveine Pradostars

  Marseille, Marseille , avenue elsa triolet - Kort
   

  Det elegante hotel ligger i nærheden af indkøbscentret Bonneveine. Lige ved hotellet finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer og pubber. Der er desuden ca. 50 m til de nærmeste restauranter og offentlige transportmidler. Stranden Prado ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet råder over en 5-etagers hovedbygning med i alt 69 værelser, heraf 10 suiter. Til hotellet hører en 500 m² stor have og en terrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. På hotellet er der desuden en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der flere konferencerum, offentlig internetadgang, en parkeringsplads og en legeplads. Naturligvis tilbydes der roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, køleskab, dobbeltseng, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i hotellets udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. For de sportsinteresserede er der endvidere mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  78  Hoteller - Marseille
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Marseille er en vigtig byen i den sydlige del af Frankrig, det er en storby, havneby og turistby af førsteklasse, med strande og et fremragende klima, hvor du kan besøge mange historiske monumenter. Den gamle havn i hjertet af byen, har mange caféer, markeder, butikker, og turistforretninger, du kan besøge to spændende historiske fæstninger: St. Nicolas og Saint Jean, du kan opleve det flotte fyrtårn Sainte Marie. Du kan smage den typiske bouillabaisse, på en af de maleriske restauranters terrasser. Hoteltilbuddet er meget godt. Besøg det lille middelhavskvarter Le Panier, som ligger oppe på bakken. La Plaine og Le Cours Julien sætter stilen for mode i Marseille. To religiøse bygninger repræsenterer den romerske-byzantinske stil, basilikaen Notre-Dame de la Garde og basilikaen Sainte Maríe la Mayor. Abbedien Saint Victor de Marseille er den ældste bygning i byen. Du kan også besøge de vigtige museer og fantastiske slotte, som ligger på øen If. Besøg til øerne er en af de største attraktioner i Marseille, fra den gamle havn har du en fantastisk smuk udsigt, med bugter eller stejle klippeskrænter, grotter og fantastiske strande, og det blå Middelhav plettet af de mange skibe, alt dette bliver en del af din uforglemmelige ferie i Marseille.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Marseille

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser