Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  262kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra766krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 192 Muligheder

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Park Lane Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.267krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette city- og business-hotel ligger i centrum af Paris, i det 8. arrondissement. Etablissementet ligger tæt på Champs-Élysées og stormagasinerne Galeries Lafayette og Printemps samt de fashionable modebutikker på Saint-Honoré. Busstoppestedet Saint-Augustin ligger kun 10 m fra hotellet, ligesom der kun er 1 minuts gang til metrostationen. Endvidere er der omkring 400 m fra etablissementet til banegården Saint-Lazare, mens seværdigheder såsom Opéra Garnier og Place de la Concorde kan nås på kun 5 minutter via de offentlige transportmidler. Herudover er der godt og vel 900 m til kunstmuseet Louvre. Af nærliggende lufthavne er der Orly, Charles de Gaulle og Paris Beauvais Tillé, som ligger henholdsvis ca. 15, 20 og 80 km fra logiet.Dette splinternye luksus-hotel tilbyder gæsterne et elegant og fashionabelt ophold. Gæsterne vil nyde det tidssvarende design på de 48 værelser i kategorierne classical, superior og deluxe, ligesom der hersker en luksuriøs harmoni mellem de specielle materialer kombineret med ny teknologi. Herudover bydes gæsterne velkommen på dette klimatiserede, 6-etagers etablissement i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og vekselbørs. Af faciliteter på stedet er der elevator, en bar, en morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Disse værelser nyder godt af en utrolig komfort og førsteklasses faciliteter. Værelserne, hvis dominerende farver afhængigt af etagen varierer mellem fuchsia (lyslilla), grå og orange, rummer en indbydende og sofistikeret atmosfære, hvor diskretion og intimitet forenes med elegance og unikhed. Der tilbydes endvidere eget badeværelse med et brusebad, badekar og hårtørrer, mens der på selve værelset er behageligheder såsom en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, en safeboks, en minibar samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Hertil kommer også altan eller terrasse.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra855krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 60 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Magny le hongre . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Der er i alt 390 værelser på stedet. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser og 10 suiter. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Comfort Hotel Paris La Fayette
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra659krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Beliggende i Paris , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Der er i alt 47 værelser på stedet.

  Se mere
 • Park & suites prestige Val d'Europe
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra552krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Relais Spa Chessy
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra686krPr. nat

  Relais Spa Chessystars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Rue des grands prés 1 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder

  Boligen har en ideel og privilegeret beliggenhed i nærheden af Disneyland Paris og ca. 1 km fra Sea Life, ligesom det ligger tæt på indkøbscentrene Val d'Europe og La Vallée Village Outlet. Herudover er der ca. 500 m til en busstation, barer, restauranter og forretninger, mens der fra banegården Gare du Nord er der omkring 40 km til hotellet. De nærmeste lufthavne omfatter Paris-Charles de Gaulle (ca. 35 km væk), Paris-Orly (ca. 45 km væk), Beauvais (ca. 120 km væk) og Bruxelles (ca. 300 km væk).Dette moderne og førsteklasses hotel blev bygget i 2009 og tilbyder elegant og moderne arkitektur samt kvalitetsserviceydelser til at få et uforglemmeligt ophold. Desuden rummer det familievenlige etablissement 219 værelser og tilbyder daglig rengøring. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede city-hotel er der safeboks, elevator, bar, morgenmadsrestaurant og komfortindretninger. Gæster i bil kan mod betaling efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads (med plads til 100 biler).Værelset i kategorien Premium ( twin room) har plads til 2 personer og rummer badeværelse, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Herudover er der plads til 4 personer i Juniorsuiten. Desuden rummer den såkaldte Junior Continuation (Suite) en dobbeltsovesofa, som kan foldes ud, ligesom der er et værelse med dobbeltseng eller 2 tvillingesenge, et badeværelse, et fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Af yderligere standardmæssige behageligheder på værelserne er der hårtørrer, telefon, internetadgang og et tekøkken med minikøleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer vaskemaskine, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg/radiatorer i alle boligenheder.

  Se mere
 • Opera Cadet
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.562krPr. nat

  Opera Cadetstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue cadet 24 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Hotellet ligger i en charmerende sidegade, hvor man kan nyde det autentiske flair af Paris. Galeries Lafayette, de store boulevarder samt operaen kan sagtens besigtiges til fods. Endvidere finder man metroen og 6 buslinjer blot omkring 50 m fra hotellet. Til lufthavnen Orly er der 28 km, mens lufthavnen Charles de Gaulle ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet har i alt 85 værelser, heraf enkelt-, dobbelt-, trepersoners- og firepersonersværelser. Endvidere er der en døgnåben reception samt rummelige selskabslokaler med bar, lounge og en fortryllende morgenmadsrestaurant, hvorfra man kan nyde udsynet over baggården. Der er ydermere mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der også er WLAN/internetadgang og parkeringsplads til bilen.Alle værelser er støjisoleret og klimatiseret. De er udstyret med komplet indrettet badeværelse, hårtørrer, minibar, personlig safeboks (mod betaling), satellit-tv og WLAN access point.Der tilbydes en kold morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Park & Suites Prestige Paris Grande Bibliotheque
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra820krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Dette splinternye hotel i moderne stil ligger ideelt i nærheden af floden Seinen på den venstre flodbred. Stedet er vældig godt forbundet med offentlige transportmidler (metro, bus og RER ligger alt sammen inden for gåafstand), og det tager kun 10 minutter af komme til centrum af Paris. I nærheden vil gæsterne herudover finde en lang række restauranter, barer, klubber, butikker og steder, som tilbyder underholdning. Endvidere er der ca. 12 km fra city-hotellet til Orly lufthavn, mens der til lufthavnen Charles de Gaulle er godt og vel 33 km og ca. 87 km til lufthaven Beauvais-Tillé.Boligen, som blev bygget i 2009, er en utrolig nutidig bygning tegnet af arkitekten Macary og tilbyder 112 veludstyrede, luksuriøse suiter. I stueetagen vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, elevator, en salon, en bar i salonen (brasserie/snacks), en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er internetadgang tilgængelig.Hvert værelse er veludstyret med et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes der af værelsesbehageligheder en dobbelt- eller tvillingeseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Ligeledes kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.Kommer man fra Orly lufthavn, tager man D23, D125 og derefter D305 til Avenue de la Porte de Choisy og dernæst Rue de Tolbiac til Avenue de France. Man kan tage toget RER C eller metrolinje 14 til stationen Bibliothèque François Mitterrand eller tage bus nummer 62, 64 og 89.

  Se mere
 • Villa Alessandra
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra780krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Det tiltalende hotel har en rolig beliggenhed i et elegant kvarter i nærheden af Triumfbuen og Champs-Elysées. Der ligger endvidere en metrostation (Ternes-linie 2) ca. 200 m fra hotellet. Desuden er der blot få minutters gang til bymidten, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter og barer. Ca. 1 km fra hotellet ligger der et par diskoteker samt en banegård. Herudover er der henholdsvis 35 km (30 minutters kørsel) og 30 km (ca. 25 minutters kørsel) til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle.Det komfortable hotel råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 49 værelser, heraf 2 suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception og elevatorer. På hotellet er der endvidere en bar og en restaurant. Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal mod betaling. Hotellet har tilmed sin egen have. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang mod betaling, minibar mod betaling, dobbeltseng, klimaanlæg (individuelt regulerbart), individuel regulerbar centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Holiday Villa Lafayette Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra865krPr. nat
  1,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det moderne middelklassehotel ligger ideelt mellem Operaen Garnier og Grands Boulevards. Der er blot få minutters gang til de førende varehuse og Moulin Rouge. Med Metroen (Gare de L'est og Gare du Nord) kan man nemt og bekvemt udforske den pulserende metropol og de smukkeste seværdigheder.Efter en delvis sanering har hotellet på sine 6 etager i alt 38 doppeltværelser til rådighed. Hotellet kan tilbyde sine gæster en imponerende foyer med elevator, pengeskabe og en døgnåben reception. Hertil kommer en restaurant, en offentlig internetadgang samt vaskeservice. Der er ydermere mulighed for at parkere.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, mini fridge, klimaanlæg, varme og pengeskab.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  929  Hoteller - Paris
Side  1  af  93
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination