Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  266kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Forest Hill Paris la Villette
  Fra530krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 594 meninger fra rejsendeBaseret på 594 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel hører til i middelklassen og har en meget central beliggenhed. Det er beliggende i nærheden af Cité des Sciences. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet (metrostationen Porte de la Villette). Inden for en radius af 5 km finder man indkøbscentret Opers, hvor der er et væld af indkøbsmuligheder, museet Louvre med de mange kulturelle highlights samt diverse andre underholdningsmuligheder. 10 km fra hotellet ligger Villepinte, hvortil man hurtigt kommer med bil eller med offentlige transportmidler. Sidst, men ikke mindst, er der 11 km til lufthavnen, som man ligeledes nemt og bekvemt kan komme til med bil eller med offentlige transportmidler.Det moderne hotel råder over en 8-etagers hovedbygning med i alt 259 værelser, heraf 10 suiter. Det fuldt klimatiserede hotel har desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. Herudover rummer bygningen en bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling.De tiltalende værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, centralt reguleret klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Apogia Paris
  Fra570krPr. nat

  Apogia Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Bd paul vaillant couturier 14 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 208 meninger fra rejsendeBaseret på 208 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den venstre bred af Seinen ca. 10 minutters gang fra centrum. 200 m fra hotellet afgår der offentlige transportmidler. Lufthavnen Charles de Gaulle ligger desuden ca. 25 km fra hotellet.Det attraktive hotel er på 6 etager og har i alt 90 værelser. I den klimatiserede foyer finder man en reception og en elevator. I hotellets bar og i restauranten finder gæsterne med sikkerhed noget, som falder i netop deres smag.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Citadines Bastille Marais Paris
  Fra1.031krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 850 meninger fra rejsendeBaseret på 850 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i det parisiske kvarter Marais på den højre Seine-bred samt i nærheden af Bastillen og Place de la République. Der er kun få skridt til talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt til et stoppested. Således kommer man på få minutters kørsel til de mest berømte parisiske seværdigheder. Køretiden til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly samt til EuroDisney er ca. 30 minutter.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2009. Det har fordelt på 7 etager i alt 138 værelser, heraf 30 lejligheder. Hotellet råder endvidere over en have samt en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, en café, en morgenmadsrestaurant og diverse konferencelokaler. Gæsterne har tilmed mulighed for at gå på Internettet og bestille vaskeservice, ligesom der er gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Lejlighederne indeholder derudover kombineret soveværelse/opholdsstue, et separat soveværelse og et tekøkken med køleskab, ovn, mikroovn, elkedel, strygejern og strygebræt samt vaskemaskine.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Citadines Saint-Germain-des-Pres Paris
  Fra1.786krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1730 meninger fra rejsendeBaseret på 1730 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i den kendte bydel St. Germain, som er stedet, hvor byens kulturelle trends udvikles. Her finder man et væld af caféer, antikvitetshandlere, kunstgallerier og modebutikker. Hotellet ligger lige ved Seinebredden med udsigt til Pont Neuf og Île de la Cité. Der er ca. fem til femten minutters gang til Louvre og Orsay samt katedralen Notre Dame og metrostationen St. Michel.Hotellet, genåbnede i år 2006. Fordelt på 7 etager råder det over i alt 140 lejligheder. I lobbyen finder man en døgnåben reception, en elevator, en garderobe og en safeboks. Herudover er der en tv-stue, et konferencerum, en spisesal og en klimatiseret à la carte restaurant. Der er desuden mulighed for at benytte den offentlige internetterminal samt bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der mod betaling mulighed for at parkere.De velindrettede lejligheder råder over kombineret stue-/soveværelse samt et separat soveværelse. Hertil kommer et badeværelse med hårtørrer og et komplet udstyret køkken med mikrobølgeovn og vaskemaskine (mod betaling). Til de videre faciliteter hører telefon, tv, minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg samt strygejern og strygebræt.I Paris finder man et særdeles bredt udvalg af forskellige sports- og underholdningsmuligheder.Fra begge lufthavne kan man køre med regionaltoget, linie B, til stationen Saint Michel. Fra alle banegårde kan man køre videre med metroen.

  Se mere
 • Citadines Les Halles Paris
  Fra1.686krPr. nat

  Citadines Les Halles Parisstars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , rue des innocents 4 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 941 meninger fra rejsendeBaseret på 941 meninger fra rejsende

  Dette eksklusive og luksuøse lejlighedshotel er bekvemt beliggende i Paris ved siden af Forum des Halles og 500 meter fra Pompidou centret. Châtelet-les-Halles metrostationen er 200 meter fra lejlighedshotellet og giver direkte adgang til Roissy Charles de Gaulle og Orly lufthavnene. Dit Apart'hotel byder dig velkommen 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og garanterer direkte og hurtig adgang til alle forretningscentre og ikoniske steder, som pariserne elsker. Hver af vores 189 studio-værelser eller 2-værelses servicerede lejligheder er udstyret med køkken og badeværelse. Hyggeligt indkvarteret i en af vores rummelige – op til 40 m2 – servicerede lejligheder, vil du få gavn af et ophold, der både er komfortabel og uafhængigt. Lav dine måltider i det fuldt udstyrede køkken, brug den gratis Wi-Fi til at holde forbindelse til dine kære, og drag fordel af den ugentlige rengøring og de services, der tilbydes, på dette 4 stjernede servicerede lejlighedshotel.

  Se mere
 • Vienna House Dream Castle Paris
  Fra685krPr. nat

  Vienna House Dream Castle Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs-magny le hongre 40 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 98 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4523 meninger fra rejsendeBaseret på 4523 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel ligger kun ca. 10 minutters gang fra et stoppested, hvorfra der kører en gratis shuttlebus til Disneyland, der ligger ca. 4 km væk. Paris ligger ca. 35 km fra hotellet. Endvidere er der ca. 45 km til lufthavnen Paris-Charles de Gaulle, og lufthavnen Paris-Orly ligger omkring 50 km væk.Det fuldt klimatiserede hotel åbnede i år 2004 og har fordelt på 5 etager i alt 397 værelser, heraf 10 handicapvenlige værelser. I foyeren finder man en reception med safeboks samt en garderobe og en elevator. Gæsterne kan foretage mindre indkøb i hotellets kiosk eller i hotellets forretning. Herudover har hotellet en bar og en restaurant med et internationalt køkken (med børnestole). Hotellet har tilmed et spillelokale. Forretningsfolk kan afholde møder og seminarer i hotellets konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (WLAN). Prikken over i?et er vaskeservice og roomservice. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer, og de er belagt med væg-til-væg tæpper. Herudover er de udstyret med en allergifattig dobbeltseng eller kingsize seng, telefon, fjernsyn med filmkanal, minikøleskab, safeboks og internetadgang (mod betaling). Gæsterne kan selv regulere temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Kingværelserne har en kingsize seng, og familieværelserne har en kingzise seng og en køjeseng (op til 80 kg) med plads til op til 4 personer. Den øverste seng i køjesnegen er ikke egnet til børn under 6 år. Der er særskilte ryger- og ikke-rygerværelser.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan ydermere vælges à la carte.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra651krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 393 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3387 meninger fra rejsendeBaseret på 3387 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Citadines Place d'Italie Paris
  Fra1.091krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 257 meninger fra rejsendeBaseret på 257 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger lige ved Place d'Italie med talrige restauranter og supermarkeder samt kvarteret The Buttes Aux Cailles med dets små huse, rolige gader og forskellige bistroer. I kraft af den fremragende beliggenhed kommer gæsterne hurtigt til forretningscentrummet med et udvalg af forretninger. Der er ca. 1 km til banegården og Jardin des Plantes samt ca. 2 km til Park Montsouris. Endvidere ligger Katedralen af Notre Dame ca. 4 km væk, mens Eiffeltårnet ligger ca. 5 km fra hotellet. Hotellet ligger endvidere ca. 6 km fra Champs-Élysées, ca. 9 km fra Sacre Coeur, ca. 15 km fra lufthavnen Orly og ca. 60 km fra lufthavnen Charles de Gaulle.Den imponerende hotelbygning råder over 169 lejligheder, herunder studier og 2-værelseslejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevatorer. Det klimatiserede hotel fjernsynsstue og veludstyrede konferencelokaler til forretningsrejsende. Endvidere rummer hotellet en morgenmadsrestaurant og i lobbyen internetadgang med WLAN. Der tilbydes vasketøjsservice.Lejlighederne har alle et veludrustet badeværelse med hårtørrer samt et tekøkken. De er desuden udstyret med telefon, radio, stereoanlæg, internetadgang og satellit-/kabel-tv. Herudover er de udstyret med elkedel, safeboks (mod betaling), sofagruppe samt strygejern og strygebræt. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget og radiatorerne.Der er mulighed for at jogge i de 2 nærliggende parker Choisy Park og Montsouris Park. Efter 5 minutters gang kommer man ydermere til en swimmingpool samt fitness-klubben Med Gym.

  Se mere
 • Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’ Europe
  Fra527krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 962 meninger fra rejsendeBaseret på 962 meninger fra rejsende

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Citadines La Defense Paris
  Fra832krPr. nat

  Citadines La Defense Parisstars

  Paris Vest-La Defense, Paris , La defense 1 - boulevard de neuilly 8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 305 meninger fra rejsendeBaseret på 305 meninger fra rejsende

  The property is located in the business district and close to the Champs Elysées. It is easily accesible by metro (Esplanade de la Défense) and near to RER A.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1009  Hoteller - Paris
Side  1  af  101
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra133krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,3/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra143krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra104krSe mere