Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  207kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Park Lane Paris
  Fra940krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Dette city- og business-hotel ligger i centrum af Paris, i det 8. arrondissement. Etablissementet ligger tæt på Champs-Élysées og stormagasinerne Galeries Lafayette og Printemps samt de fashionable modebutikker på Saint-Honoré. Busstoppestedet Saint-Augustin ligger kun 10 m fra hotellet, ligesom der kun er 1 minuts gang til metrostationen. Endvidere er der omkring 400 m fra etablissementet til banegården Saint-Lazare, mens seværdigheder såsom Opéra Garnier og Place de la Concorde kan nås på kun 5 minutter via de offentlige transportmidler. Herudover er der godt og vel 900 m til kunstmuseet Louvre. Af nærliggende lufthavne er der Orly, Charles de Gaulle og Paris Beauvais Tillé, som ligger henholdsvis ca. 15, 20 og 80 km fra logiet.Dette splinternye luksus-hotel tilbyder gæsterne et elegant og fashionabelt ophold. Gæsterne vil nyde det tidssvarende design på de 48 værelser i kategorierne classical, superior og deluxe, ligesom der hersker en luksuriøs harmoni mellem de specielle materialer kombineret med ny teknologi. Herudover bydes gæsterne velkommen på dette klimatiserede, 6-etagers etablissement i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og vekselbørs. Af faciliteter på stedet er der elevator, en bar, en morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Disse værelser nyder godt af en utrolig komfort og førsteklasses faciliteter. Værelserne, hvis dominerende farver afhængigt af etagen varierer mellem fuchsia (lyslilla), grå og orange, rummer en indbydende og sofistikeret atmosfære, hvor diskretion og intimitet forenes med elegance og unikhed. Der tilbydes endvidere eget badeværelse med et brusebad, badekar og hårtørrer, mens der på selve værelset er behageligheder såsom en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, en safeboks, en minibar samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Hertil kommer også altan eller terrasse.

  Se mere
 • Appart'City Paris Bobigny
  Fra266krPr. nat

  Appart'City Paris Bobignystars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Rue d'estienne d'orves 19 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  Beliggende i Bobigny , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der er i alt 282 værelser på stedet. Dette etablissement består af 9 lejligheder og 273 studio-lejligheder. Hotel ligger midt i byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra541krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 127 Muligheder

  Beliggende i Magny le hongre , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Der er i alt 390 værelser på stedet. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser og 10 suiter. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Plaza Tour Eiffel
  Fra1.170krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 626 meninger fra rejsendeBaseret på 626 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i umiddelbar nærhed af det grønne område Jardins du Trocadéro i hjertet af det 16. arrondissement, som er et af de mest elegante kvarterer i byen. Endvidere er der ca. 1,5 km til talrige seværdigheder som f.eks. triumfbuen og Eiffeltårnet. Der er tilmed kun få skridt til et væld af indkøbsmuligheder, forskellige værtshuse, diskoteker og restauranter samt et stoppested. Omkring 2 km fra hotellet ligger der et kongrescenter. Det tager ca. 40 minutter at køre til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle, ca. 25 km.Det klimatiserede by- og businesshotel blev renoveret i år 2006 og repræsenterer en vellykket kombination af elegance, design og komfort. Det råder over 6 etager med i alt 41 værelser og har en trafikalt god beliggenhed på en hovedgade. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med elevator og safebokse. Bygningen rummer desuden en café, et nyt bar- og opholdsområde samt en nyindrettet morgenmadsrestaurant. Naturligvis har gæsterne mulighed for at benytte internetadgangen (med WiFi) samt bestille vasketøjsservice.De behageligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt enten en kingsize seng eller en dobbeltseng. Derudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, internetadgang og individuelt regulerbar radiator og klimaanlæg samt gulvtæppe. Sidst, men ikke mindst, er der også en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over et moderne fitnessstudie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Citadines Les Halles Paris
  Fra954krPr. nat

  Citadines Les Halles Parisstars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , rue des innocents 4 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 627 meninger fra rejsendeBaseret på 627 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Paris . Hotel blev bygget i 1984. Hotel blev moderniseret i 2011. Der er i alt 189 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen.

  Se mere
 • Citadines Montmartre Paris
  Fra656krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 321 meninger fra rejsendeBaseret på 321 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i en overraskende rolig sidegade i kvarteret Les Abesses kun ca. 250 m fra Place de Clichy. Blot ca. 300 m herfra ligger Moulin Rouge, en forbindelse til offentlig transport samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Omkring 1 km fra hotellet finder man Sacré Coeur, mens der ca. 1,5 km til Galerie Lafayette. Endvidere er der er ca. 2 km til banegården Saint Lazare. Endeligt er der ca. 30 km til lufthavnen Charles de Gaulle, mens der ca. er 35 km til lufthavnen Orly.iddelklassehotellet blev renoveret i 2005. Det er på 8 etager og råder over i alt 92 boligenheder, heraf 21 lejligheder og 4 handicapvenlige enheder. Gæsterne kan slappe af i haven eller nyde den pragtfulde udsigt over Sacré Coeur fra hotellets tagterrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. På hotellet finder man desuden en café, en tv-stue, en spisesal samt offentlig internetadgang (mod betaling) med trådløs forbindelse. Selvfølgelig tilbydes der vasketøjsservice og parkeringskælder.De velindrettede lejligheder (fra studier til enkeltsengslejligheder) har eget badeværelse med hårtørrer samt køkken med køleskab, mikrobølgeovn samt strygejern og strygebræt. Værelserne er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på radiatorerne.En kontinental morgenmad serveres hver morgen i morgenmadslokalet (mod gebyr).

  Se mere
 • Best Western Eiffel Auteuil
  Fra560krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 327 meninger fra rejsendeBaseret på 327 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Paris . Hotel blev bygget i 1930. Hotel blev moderniseret i 2011. Ejendommen består af 51 værelser. Ejendommen består af 13 enkeltværelser og 37 dobbeltværelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Kube Hotel Paris
  Fra767krPr. nat

  Kube Hotel Parisstars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Paris , Passage ruelle 1-5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 394 meninger fra rejsendeBaseret på 394 meninger fra rejsende

  Dette futuristiske hotel ligger i hjertet af det 18. arrondissement, få skridt fra Montmartre, gemt væk i en rolig gade i læ for byens skarer, men kun 400 m fra La Chapelle metrostation og 1 km fra Gare du Nord, som sørger for ubesværede forbindelser til resten af byens mange attraktioner. Fra hotellet er der kun 22 km til lufthavnen Charles de Gaulle.Dette luksuriøse, klimatiserede city-hotel rummer 41 værelser og tilbyder den 4. isbar i verden, som er et sandt vidunder. Gæsterne har adgang til samtlige etager via farverige elevatorer, der fører dem ind i en ny verden af raffinement, teknologi og alt, hvad der skal til for at gøre hvert eneste ophold til en uforglemmelig oplevelse. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service tilbydes gæsterne af faciliteter også en safeboks, en garderobe, en restaurant og konferenceindretninger. Mod betaling er der desuden miniklub, trådløs internetadgang på stedet og en garage til bilen. Tillige er der på hotellet mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, udlejning af cykler og en parkeringsplads til bilen.Der tilbydes værelser med eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbelt- eller kingsize seng. Endvidere er alle værelser udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, safeboks, minibar og mulighed for at lave te og kaffe. Ydermere er der på samtlige værelser regulerbare radiatorer og klimaanlæg.Gæsterne tilbydes adgang til hotellets fitness-studie. Der tilbydes også massagebehandlinger.Ud over en kontinental morgenbuffet giver hotellet sine gæster mulighed for at vælge frokosten såvel som aftensmaden a la carte eller som forskellige menuer.

  Se mere
 • Alliance Hotel Paris Porte de Saint Ouen
  Fra477krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 135 meninger fra rejsendeBaseret på 135 meninger fra rejsende

  Det charmerende byhotel er beliggende i nærheden af Paris og Villepinte. Ca. 300 m fra hotellet ligger der et stoppested, som man kommer til efter en lille, hyggelig spadseretur. Den nærmeste metrostation, St. Quen, ligger ligeledes kun ca. 500 m væk. Der er heller ikke langt til indkøbscentret Hausmann (ca. 3 km), hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer og diverse andre underholdningsmuligheder.Hotellet er bygget i 1989 og råder over en 6-etagers hovedbygning med i alt 120 værelser. Det fuldt klimatiserede hotel har desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. Herudover rummer bygningen en bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De moderne indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og centralt reguleret klimaanlæg. Der er mulighed for at bestille handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Elysees Union
  Fra781krPr. nat

  Elysees Unionstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue de l'amiral hamelin 44 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 957 meninger fra rejsendeBaseret på 957 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger i centrum af Paris i nærheden af Trocadero og Eiffeltårnet. Til Triumfbuen er der ca. 200 m, mens der er 2 minutters gang til metrostationen Boissière. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder (20). Køretiden til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle er hendholdsvis 35 og 45 minutter.Det charmerende 6-etages hotel blev bygget i 1890 og renoveret i 2003. Det råder over 50 værelser. heraf 3 handicapvenlige værelser samt en dejlig 100 m² stor have. På hotellet findes der en klimatiseret foyer med døgnåben reception, elevatorer, pengeskab og en vekselbørs. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den trådløse internetadgang. Roomservice og vaskeservice mod betaling er ligeledes en del af viften af tilbud.Hvert værelse har et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, telefon, radio, internetadgang og minibar. Ydermere har værelserne, som er indrettet med væg-til-væg tæpper, strygebræt og strygejern samt en sofagruppe, et pengeskab, klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne har mulighed for at få deres morgenmad serveret.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  966  Hoteller - Paris
Side  1  af  97
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser