Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  220kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • New Hotel Saint Lazare
  Fra806krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 309 meninger fra rejsendeBaseret på 309 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 1 km fra centrum af Paris. Der ligger desuden et busstoppested ca. 50 m væk, mens der er omkring 100 m til diverse restauranter og barer samt ca. 900 m til forskellige indkøbsmuligheder. Den berømte boulevard Champs-Élysées ligger endvidere ca. 2 km fra hotellet. Lufthavnen Orly ligger ca. 40 minutters kørsel fra hotellet, mens lufthavnen Charles de Gaulle ligger ca. 60 minutters kørsel fra hotellet.City-hotellet er på 5 etager og råder over i alt 58 værelser. Det rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator samt en morgenmadsrestaurant. Mod betaling kan gæsterne endvidere benytte hotellets WLAN/internetadgang.Værelserne, som blev renoveret, råder over eget badeværelse med brusebad. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og radiator.orgenmaden serveres som buffet.Fra lufthavnen Charles de Gaulle kan man tage toglinje RER B til Chatelet les Halles og skifte til metrolinje 14 (mod Saint Lazare), hvorefter man kan fortsætte til Saint Lazare. Herfra fortsætter man til fods ad Boulevard d' Amsterdam, hvor Rue de Liege ligger som den femte vej på højre hånd (ca. 5 minutter). Fra lufthavnen Orly kan man tage OrlyVal, som kører til linje RER B. Fra stoppestedet Antony skal man køre mod Charles de Gaulle til Chatelet les Halles og skifte til metrolinje 14 (mod Saint Lazare), hvorefter man kan fortsætte til Saint Lazare. Herfra fortsætter man til fods ad Boulevard d' Amsterdam entlang, hvor Rue de Liege ligger som den femte vej på højre hånd (ca. 5 minutter).

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra474krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 259 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2920 meninger fra rejsendeBaseret på 2920 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  Fra1.741krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 157 meninger fra rejsendeBaseret på 157 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en førsteklasses beliggenhed i det 16. arrondissement, omkring 290 m fra Trocadero og 1,1 km fra Triumfbuen og den berømte Champs-Élysées. Af lokale attraktioner tæller mange museer, teatre og kendte restauranter samt Centre d'affaires Paris Trocadero. Til Orly lufthavn er der ca. 25 km fra hotellet og til Charles-de-Gaulle lufthavn omkring 30 km.Dette hotel rummer i alt 83 værelser, herunder 19 juniorsuiter. Det kombinerer et elegant design med gæsternes velbefindende og høj komfort som højeste prioritet, og gæsterne kan slappe af og nyde den plads og det privatliv, hotellet tilbyder med sine saloner og gårdhaven. Herudover rummer dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks og en legeplads. Ydermere vil gæsterne sætte pris på caféen, morgenmadsrestauranten og hotellets trådløse internetadgang. Gæsterne kan desuden bestille roomservice, ligesom der også er en overdækket garageplads til bilen.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad badekar og hårtørrer, ligesom der er en kingsize seng. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools (sidstnævnte mod betaling og den ene af dem opvarmet), og sportsentusiaster kan desuden træne i fitness-studiet.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Hyatt Paris Madeleine
  Fra2.202krPr. nat

  Hyatt Paris Madeleinestars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , 24 boulevard malesherbes 86 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 935 meninger fra rejsendeBaseret på 935 meninger fra rejsende

  Boulevard Malesherbes er en typisk parisisk boulevard. Fra hotellet kan du hurtigt nå (til fods, med offentlig transport eller taxa) Madeleine, Opéra, Concorde, Champs Elysées, osv.Komforthotellet råder over i alt 86 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception samt en frisørsalon. Hertil kommer en klimatiseret restaurant. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.

  Se mere
 • Plaza Tour Eiffel
  Fra1.370krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 667 meninger fra rejsendeBaseret på 667 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i umiddelbar nærhed af det grønne område Jardins du Trocadéro i hjertet af det 16. arrondissement, som er et af de mest elegante kvarterer i byen. Endvidere er der ca. 1,5 km til talrige seværdigheder som f.eks. triumfbuen og Eiffeltårnet. Der er tilmed kun få skridt til et væld af indkøbsmuligheder, forskellige værtshuse, diskoteker og restauranter samt et stoppested. Omkring 2 km fra hotellet ligger der et kongrescenter. Det tager ca. 40 minutter at køre til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle, ca. 25 km.Det klimatiserede by- og businesshotel blev renoveret i år 2006 og repræsenterer en vellykket kombination af elegance, design og komfort. Det råder over 6 etager med i alt 41 værelser og har en trafikalt god beliggenhed på en hovedgade. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med elevator og safebokse. Bygningen rummer desuden en café, et nyt bar- og opholdsområde samt en nyindrettet morgenmadsrestaurant. Naturligvis har gæsterne mulighed for at benytte internetadgangen (med WiFi) samt bestille vasketøjsservice.De behageligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt enten en kingsize seng eller en dobbeltseng. Derudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, internetadgang og individuelt regulerbar radiator og klimaanlæg samt gulvtæppe. Sidst, men ikke mindst, er der også en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over et moderne fitnessstudie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Villa Alessandra
  Fra655krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 396 meninger fra rejsendeBaseret på 396 meninger fra rejsende

  Det tiltalende hotel har en rolig beliggenhed i et elegant kvarter i nærheden af Triumfbuen og Champs-Elysées. Der ligger endvidere en metrostation (Ternes-linie 2) ca. 200 m fra hotellet. Desuden er der blot få minutters gang til bymidten, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter og barer. Ca. 1 km fra hotellet ligger der et par diskoteker samt en banegård. Herudover er der henholdsvis 35 km (30 minutters kørsel) og 30 km (ca. 25 minutters kørsel) til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle.Det komfortable hotel råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 49 værelser, heraf 2 suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception og elevatorer. På hotellet er der endvidere en bar og en restaurant. Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal mod betaling. Hotellet har tilmed sin egen have. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang mod betaling, minibar mod betaling, dobbeltseng, klimaanlæg (individuelt regulerbart), individuel regulerbar centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Citadines La Defense Paris
  Fra647krPr. nat

  Citadines La Defense Parisstars

  Paris Vest-La Defense, Paris , La defense 1 - boulevard de neuilly 8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 255 meninger fra rejsendeBaseret på 255 meninger fra rejsende

  The property is located in the business district and close to the Champs Elysées. It is easily accesible by metro (Esplanade de la Défense) and near to RER A.

  Se mere
 • Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque
  Fra672krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 433 meninger fra rejsendeBaseret på 433 meninger fra rejsende

  Dette splinternye hotel i moderne stil ligger ideelt i nærheden af floden Seinen på den venstre flodbred. Stedet er vældig godt forbundet med offentlige transportmidler (metro, bus og RER ligger alt sammen inden for gåafstand), og det tager kun 10 minutter af komme til centrum af Paris. I nærheden vil gæsterne herudover finde en lang række restauranter, barer, klubber, butikker og steder, som tilbyder underholdning. Endvidere er der ca. 12 km fra city-hotellet til Orly lufthavn, mens der til lufthavnen Charles de Gaulle er godt og vel 33 km og ca. 87 km til lufthaven Beauvais-Tillé.Boligen, som blev bygget i 2009, er en utrolig nutidig bygning tegnet af arkitekten Macary og tilbyder 112 veludstyrede, luksuriøse suiter. I stueetagen vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, elevator, en salon, en bar i salonen (brasserie/snacks), en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er internetadgang tilgængelig.Hvert værelse er veludstyret med et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes der af værelsesbehageligheder en dobbelt- eller tvillingeseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Ligeledes kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.Kommer man fra Orly lufthavn, tager man D23, D125 og derefter D305 til Avenue de la Porte de Choisy og dernæst Rue de Tolbiac til Avenue de France. Man kan tage toget RER C eller metrolinje 14 til stationen Bibliothèque François Mitterrand eller tage bus nummer 62, 64 og 89.

  Se mere
 • Relais Spa Chessy
  Fra565krPr. nat

  Relais Spa Chessystars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Rue des grands prés 1 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 86 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1123 meninger fra rejsendeBaseret på 1123 meninger fra rejsende

  Boligen har en ideel og privilegeret beliggenhed i nærheden af Disneyland Paris og ca. 1 km fra Sea Life, ligesom det ligger tæt på indkøbscentrene Val d'Europe og La Vallée Village Outlet. Herudover er der ca. 500 m til en busstation, barer, restauranter og forretninger, mens der fra banegården Gare du Nord er der omkring 40 km til hotellet. De nærmeste lufthavne omfatter Paris-Charles de Gaulle (ca. 35 km væk), Paris-Orly (ca. 45 km væk), Beauvais (ca. 120 km væk) og Bruxelles (ca. 300 km væk).Dette moderne og førsteklasses hotel blev bygget i 2009 og tilbyder elegant og moderne arkitektur samt kvalitetsserviceydelser til at få et uforglemmeligt ophold. Desuden rummer det familievenlige etablissement 219 værelser og tilbyder daglig rengøring. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede city-hotel er der safeboks, elevator, bar, morgenmadsrestaurant og komfortindretninger. Gæster i bil kan mod betaling efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads (med plads til 100 biler).Værelset i kategorien Premium ( twin room) har plads til 2 personer og rummer badeværelse, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Herudover er der plads til 4 personer i Juniorsuiten. Desuden rummer den såkaldte Junior Continuation (Suite) en dobbeltsovesofa, som kan foldes ud, ligesom der er et værelse med dobbeltseng eller 2 tvillingesenge, et badeværelse, et fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Af yderligere standardmæssige behageligheder på værelserne er der hårtørrer, telefon, internetadgang og et tekøkken med minikøleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer vaskemaskine, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg/radiatorer i alle boligenheder.

  Se mere
 • Kube Hotel Paris
  Fra646krPr. nat

  Kube Hotel Parisstars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Paris , Passage ruelle 1-5 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 435 meninger fra rejsendeBaseret på 435 meninger fra rejsende

  Dette futuristiske hotel ligger i hjertet af det 18. arrondissement, få skridt fra Montmartre, gemt væk i en rolig gade i læ for byens skarer, men kun 400 m fra La Chapelle metrostation og 1 km fra Gare du Nord, som sørger for ubesværede forbindelser til resten af byens mange attraktioner. Fra hotellet er der kun 22 km til lufthavnen Charles de Gaulle.Dette luksuriøse, klimatiserede city-hotel rummer 41 værelser og tilbyder den 4. isbar i verden, som er et sandt vidunder. Gæsterne har adgang til samtlige etager via farverige elevatorer, der fører dem ind i en ny verden af raffinement, teknologi og alt, hvad der skal til for at gøre hvert eneste ophold til en uforglemmelig oplevelse. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service tilbydes gæsterne af faciliteter også en safeboks, en garderobe, en restaurant og konferenceindretninger. Mod betaling er der desuden miniklub, trådløs internetadgang på stedet og en garage til bilen. Tillige er der på hotellet mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, udlejning af cykler og en parkeringsplads til bilen.Der tilbydes værelser med eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbelt- eller kingsize seng. Endvidere er alle værelser udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, safeboks, minibar og mulighed for at lave te og kaffe. Ydermere er der på samtlige værelser regulerbare radiatorer og klimaanlæg.Gæsterne tilbydes adgang til hotellets fitness-studie. Der tilbydes også massagebehandlinger.Ud over en kontinental morgenbuffet giver hotellet sine gæster mulighed for at vælge frokosten såvel som aftensmaden a la carte eller som forskellige menuer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1013  Hoteller - Paris
Side  1  af  102
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra100krSe mere

 • MIRABEAU EIFFEL
  MIRABEAU EIFFEL
  4,6/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med værelse/lejlighed. Der var de fornødne faciliteter. God morgenmadsbuffet med stort udvalg af morgenbrød mm. Dejlig tæt gåafstand til indkøb. God og venlig service!!Vi vil be ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/06/2015

  Fra89krSe mere

 • Beaugency
  Beaugency
  4,0/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Hotellet var fint og rent og lå i et dejligt roligt kvarter 5-7 min's gang fra græsplænenerne bag Eiffeltårnet, som gav en fantastisk og hyggelig oplevelse af atmosfære i området. I nærområdet var; st ...

  Michelle N.
  Hotelopia-kunde, 24/08/2011

  Fra141krSe mere