Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  228kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Citadines Saint-Germain-des-Pres Paris
  Fra1.304krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1906 meninger fra rejsendeBaseret på 1906 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i den kendte bydel St. Germain, som er stedet, hvor byens kulturelle trends udvikles. Her finder man et væld af caféer, antikvitetshandlere, kunstgallerier og modebutikker. Hotellet ligger lige ved Seinebredden med udsigt til Pont Neuf og Île de la Cité. Der er ca. fem til femten minutters gang til Louvre og Orsay samt katedralen Notre Dame og metrostationen St. Michel.Hotellet, genåbnede i år 2006. Fordelt på 7 etager råder det over i alt 140 lejligheder. I lobbyen finder man en døgnåben reception, en elevator, en garderobe og en safeboks. Herudover er der en tv-stue, et konferencerum, en spisesal og en klimatiseret à la carte restaurant. Der er desuden mulighed for at benytte den offentlige internetterminal samt bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der mod betaling mulighed for at parkere.De velindrettede lejligheder råder over kombineret stue-/soveværelse samt et separat soveværelse. Hertil kommer et badeværelse med hårtørrer og et komplet udstyret køkken med mikrobølgeovn og vaskemaskine (mod betaling). Til de videre faciliteter hører telefon, tv, minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg samt strygejern og strygebræt.I Paris finder man et særdeles bredt udvalg af forskellige sports- og underholdningsmuligheder.Fra begge lufthavne kan man køre med regionaltoget, linie B, til stationen Saint Michel. Fra alle banegårde kan man køre videre med metroen.

  Se mere
 • Chateau Frontenac
  Fra1.127krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 700 meninger fra rejsendeBaseret på 700 meninger fra rejsende

  Dette cityhotel har en eksklusiv og rolig beliggenhed lige i nærheden af Champs Elysees og det berømte kvarter med Avenues Montaigne og George V. I nærheden af hotellet finder man desuden nogle meget elegante forretninger, fremragende restauranter, internationale biografer og berømte teatre. Desuden er der ca. 4 minutters gang til den nærmeste metrostation, Franklin Roosevelt, samt til et busstoppested. Der er tilmed kun 3 km til bymidten. Sidst, men ikke mindst, er der ca. 30 km til lufthavnen Orly.Det elegante hotel er på 6 etager og råder over i alt 104 værelser. I den hyggelige og indbydende foyer finder man en reception med safebokse, vekselbørs og garderobe samt elevatorer. I baren kan man få diverse forfriskninger, ligesom der er mulighed for at indtage sine måltider i den hyggelige spisesal. I den hyggelige og lyse morgenmadsrestaurant er der udsigt ud over Rue François. Desuden er der mulighed for at gå på Internettet (trådløs), ligesom der er et moderne konferencelokale. Der tilbydes naturligvis også roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De luksuriøse værelser er indrettet i en stil à la Louis XV og råder over eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg og internetadgang samt minibar og safeboks (mod betaling). Herudover kan gæsterne selv indstille klimaanlæg og radiatorer. Suiterne indeholder endvidere en hyggelig sofagruppe. Værelserne ligger enten ud til en rolig baggård eller ud til gaden og har så en fantastisk udsigt ud over Champs Elysées.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 • Lautrec Opera
  Fra707krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 431 meninger fra rejsendeBaseret på 431 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger centralt i centrum af Paris. Få meter herfra finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder såsom det berømte varehus Galerie Lafayette, Grévin Museet og Garnier Operaen. Fra Gare St. Lazare, som kun ligger 30 meter fra hotellet, er der forbindelse til det offentlige transportsystem. Banegården Auber ligger endvidere ca. 500 m herfra. Køretiden til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly er på henholdsvis 45 og 30 minutter.Hotellet blev renoveret i 1988, er på 6 etager og råder over i alt 60 dobbeltværelser. Herudover er der også en foyer med døgnåben reception, elevatorer og en safeboks. Enkelte af hotellets områder er klimatiseret. Gæsterne har ydermere mulighed for at bestille vasketøjsservice.Til værelsesfaciliteterne hører hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, safeboks og centralvarme. Alle værelser er desuden belagt med gulvtæppe.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sofitel Paris Baltimore Eiffel
  Fra1.320krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1430 meninger fra rejsendeBaseret på 1430 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Paris most elegant district, near the Champs-Élysées, the Arc de Triomphe and Trocadéro.

  Se mere
 • Mercure Paris Ctr Tour Eiffel
  Fra1.443krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4698 meninger fra rejsendeBaseret på 4698 meninger fra rejsende

  Det elegante byhotel ligger i nærheden af Seinen og 200 m i luftlinje fra Eiffeltårnet. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Endvidere kan sportsbegejstrede gæster dyrke motion i fitness-studiet.

  Se mere
 • Londres & New York
  Fra942krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 343 meninger fra rejsendeBaseret på 343 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Paris tæt på Galeries Lafayette og Operaen. Til Champs- Elysées og Louvre er der kun 20 minutters gang fra hotellet. Til Orly og Charles de Gaulle er der endvidere 25-35 km.Det charmerende hotel blev bygget i 1870 og renoveret i 2006. Det rummer i alt 67 værelser, heraf 7 suiter og 9 lejligheder. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. På hotellet er der desuden en café, en bar og en morgenmadsrestaurant. Endvidere tilbydes der roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også findes internetadgang med WLAN.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse. Ydermere er der telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Endvidere er værelserne også udstyret med minibar, altan og regulerbart klimaanlæg.Hver morgen tilbydes gæsterne en righoldig morgenmadsbuffet, ligesom der også er mulighed for at få morgenmaden serveret på værelset.

  Se mere
 • Etoile Saint Honoré by HappyCulture
  Fra694krPr. nat
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1073 meninger fra rejsendeBaseret på 1073 meninger fra rejsende

  Dette rummelige og indbydende hotel befinder sig midt i kvarteret Faubourg Saint Honoré, der er kendt for sine Haute Couture-butikker. Det ligger kun få skridt fra Champs Elysées, triumfbuen, Louvre-museet samt den nye, moderne bydel La Defence . Hotellet er et ideelt udgangspunkt for at gå på opdagelse i Paris, da det ligger tæt ved La Defence's finanscentrum, ved messecenteret Palais des Congrès samt ved alle byens større seværdigheder.Hotellet er bygget i 1989 og blev i 2003 komplet renoveret. Det har fordelt på sine 7 etager i alt 85 værelser. Hotellet kan bl.a. tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en pianobar. Forretningsfolk kan bl.a. benytte sig af konferencerummet samt hotellets internetterminal. Som yderligere service kan man benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice, og desuden har hotellet egen parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit- kabel-TV, egen internetadgang, klimaanlæg og minibar.orgenmaden serveres som amerikansk buffet.

  Se mere
 • Citadines Didot Montparnasse
  Fra598krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 294 meninger fra rejsendeBaseret på 294 meninger fra rejsende

  Located in a picturesque Parisian district, this apartment hotel is within walking distance of many shops, markets, quiet streets and small squares. Notre Dame is about a 15-minute drive away, whilst the Eiffel Tower can be reached in 20 minutes by public transport. Other sights, such as the Panthéon (3.9 km), Invalides (3.9 km), the Arc de Triomphe (5.7 km) and Sacré Coeur (7.5 km), are also nearby. The Parc des Expositions de Versailles can be reached in just 10 minutes by car or tram. The nearest metro line is number 13 (Plaisance Station), whilst the nearest bus lines are 58 and 62. Orly and Charles de Gaulle international airports are approx. 13 and 35 km away respectively.

  Se mere
 • Ibis Styles Roissy Cdg
  Fra687krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1188 meninger fra rejsendeBaseret på 1188 meninger fra rejsende

  Det moderne lufthavnshotel ligger ikke langt fra den parisiske lufthavn Roissy. Fra hotellet kører der gratis shuttlebusser til lufthavnen. Der ligger et busstoppested ca. 200 m væk.Lufthavnshotellet råder over 4 etager med i alt 300 værelser. Bygningen rummer desuden en bar og en klimatiseret restaurant samt safebokse. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, radio og fjernsyn.

  Se mere
 • Hyatt Regency Paris Etoile
  Fra1.420krPr. nat

  Hyatt Regency Paris Etoilestars

  Arr 17 Arc de Triomphe-Pt Maillot, Paris , boulevard gouvion saint-cyr 62 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 339 meninger fra rejsendeBaseret på 339 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Arr17:Arc de Triomphe-Pte Maillot. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 1 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet består af 950 soveværelser. Dette sted blev etableret i 1974. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Hyatt Regency Paris Etoile vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr må medbringes på dette sted. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Middagslokalet inviterer de besøgende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. , Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. og Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  637  Hoteller - Paris
Side  1  af  64
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Timhotel Jardin Des Plantes
  Timhotel Jardin Des Plantes
  3,8/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Dejligt sted at spise morgenmad

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 19/10/2012

  Fra610krSe mere

 • Beaugency
  Beaugency
  4,0/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Hotellet var fint og rent og lå i et dejligt roligt kvarter 5-7 min's gang fra græsplænenerne bag Eiffeltårnet, som gav en fantastisk og hyggelig oplevelse af atmosfære i området. I nærområdet var; st ...

  Michelle N.
  Hotelopia-kunde, 24/08/2011

  Fra893krSe mere