Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  273kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Best Western Hotel Le Montparnasse
  Fra1.280krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 257 meninger fra rejsendeBaseret på 257 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Paris i nærheden af diverse seværdigheder som f.eks. Les Invalides, Champs de Mars, museet Orsay og indkøbscentret Lafayette. Man kommer desuden nemt og bekvemt med metroen til Eiffeltårnet, Place de la Concorde, Champs Elysées, Etoile og Les Halles. Den nærmeste metrostation er Montparnasse, der ligger 5 minutters gang fra hotellet. Der er endvidere ca. 30 minutters kørsel med bil til lufthavnen. Hotellet er perfekt til en kombineret forretnings-/turistrejse.Det hyggelige byhotel har i alt 28 værelser fordelt på 4 etager. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, internetterminal (mod betaling), elevatorer og safebokse.De moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, modemstik, radio og safeboks (mod betaling).By metro: ligne 4, 13, 12, 6 - Montparnasse - Taxi or shuttle bus from Orly airport 15 kms - Roissy airport 30kms

  Se mere
 • Auteuil Tour Eiffel
  Fra1.264krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 584 meninger fra rejsendeBaseret på 584 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det 16. arrondissement i Paris lige i nærheden af Eiffeltårnet. Det er beliggende mellem Mirabeau broen og Seinebredden, hvor det imponerende Maison de la Radio ligger. Lige i nærheden afgår der endvidere offentlige transportmidler (ca. 100 m). Der er 7,5 km til Gare du Nord og 30 km til Charles de Gaulle lufthavnen.Byhotellet blev renoveret i 2002 og har en smuk have med terrasse. Det råder over 7 etager med i alt 94 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception og to elevatorer. Herudover er der en café, en bar, en bistro kaldet Mirabeau med terrasse, en morgenmadsrestaurant og en à la carte restaurant. Naturligvis er der også et konferencerum, ligesom der tilbydes roomservice døgnet rundt (restaurantens menu). Hotellet råder tilmed over gode parkeringsmuligheder mod betaling.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, strygejern og strygebræt. Til standardfaciliteterne hører endvidere minibar og safeboks (mod betaling). Klimaanlægget er individuelt regulerbart.

  Se mere
 • Plaza Tour Eiffel
  Fra1.232krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 642 meninger fra rejsendeBaseret på 642 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i umiddelbar nærhed af det grønne område Jardins du Trocadéro i hjertet af det 16. arrondissement, som er et af de mest elegante kvarterer i byen. Endvidere er der ca. 1,5 km til talrige seværdigheder som f.eks. triumfbuen og Eiffeltårnet. Der er tilmed kun få skridt til et væld af indkøbsmuligheder, forskellige værtshuse, diskoteker og restauranter samt et stoppested. Omkring 2 km fra hotellet ligger der et kongrescenter. Det tager ca. 40 minutter at køre til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle, ca. 25 km.Det klimatiserede by- og businesshotel blev renoveret i år 2006 og repræsenterer en vellykket kombination af elegance, design og komfort. Det råder over 6 etager med i alt 41 værelser og har en trafikalt god beliggenhed på en hovedgade. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med elevator og safebokse. Bygningen rummer desuden en café, et nyt bar- og opholdsområde samt en nyindrettet morgenmadsrestaurant. Naturligvis har gæsterne mulighed for at benytte internetadgangen (med WiFi) samt bestille vasketøjsservice.De behageligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt enten en kingsize seng eller en dobbeltseng. Derudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, internetadgang og individuelt regulerbar radiator og klimaanlæg samt gulvtæppe. Sidst, men ikke mindst, er der også en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over et moderne fitnessstudie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Timhotel Tour Montparnasse
  Fra854krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Gæstehus blev bygget i 1923. Gæstehus blev fuldstændig moderniseret i 2008. Der er i alt 48 værelser på stedet. Ejendommen består af 48 dobbeltværelser. Gæsterne kan slappe helt af i dette komfortable gæstehus. Gæstehus har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæstehus pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæstehus har elevator. Der er en avisskranke på området. Gæstehus tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan med fordel benytte Gæstehus 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Gæstehus har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Gæstehus. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Residhome Roissy Park
  Fra548krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 130 meninger fra rejsendeBaseret på 130 meninger fra rejsende

  Lejligheds-hotel blev bygget i 2013. Ejendommen består af 278 værelser. Ejendommen består af 36 junior-suiter, 242 studio-lejligheder, 10 handicapvenlige værelser, 14 treværelses rum, 14 fireværelsesrum og 36 familierum. Dette populære lejlighedshotel er det perfekte udgangspunkt for både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Lejligheds-hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Lejligheds-hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Lejligheds-hotel har elevator. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Lejligheds-hotel 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Lejligheds-hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Citadines Les Halles Paris
  Fra1.853krPr. nat

  Citadines Les Halles Parisstars

  Arr 1 Louvre-Tuileries, Paris , rue des innocents 4 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 699 meninger fra rejsendeBaseret på 699 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Paris . Hotel blev bygget i 1984. Hotel blev moderniseret i 2011. Der er i alt 189 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra440krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 245 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2750 meninger fra rejsendeBaseret på 2750 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Appart’City Comfort Val d’Europe
  Fra599krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 76 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 850 meninger fra rejsendeBaseret på 850 meninger fra rejsende

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Kube Hotel Paris
  Fra855krPr. nat

  Kube Hotel Parisstars

  Arr 18 Montmartre-Sacré Coeur, Paris , Passage ruelle 1-5 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 419 meninger fra rejsendeBaseret på 419 meninger fra rejsende

  Dette futuristiske hotel ligger i hjertet af det 18. arrondissement, få skridt fra Montmartre, gemt væk i en rolig gade i læ for byens skarer, men kun 400 m fra La Chapelle metrostation og 1 km fra Gare du Nord, som sørger for ubesværede forbindelser til resten af byens mange attraktioner. Fra hotellet er der kun 22 km til lufthavnen Charles de Gaulle.Dette luksuriøse, klimatiserede city-hotel rummer 41 værelser og tilbyder den 4. isbar i verden, som er et sandt vidunder. Gæsterne har adgang til samtlige etager via farverige elevatorer, der fører dem ind i en ny verden af raffinement, teknologi og alt, hvad der skal til for at gøre hvert eneste ophold til en uforglemmelig oplevelse. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service tilbydes gæsterne af faciliteter også en safeboks, en garderobe, en restaurant og konferenceindretninger. Mod betaling er der desuden miniklub, trådløs internetadgang på stedet og en garage til bilen. Tillige er der på hotellet mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, udlejning af cykler og en parkeringsplads til bilen.Der tilbydes værelser med eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbelt- eller kingsize seng. Endvidere er alle værelser udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, safeboks, minibar og mulighed for at lave te og kaffe. Ydermere er der på samtlige værelser regulerbare radiatorer og klimaanlæg.Gæsterne tilbydes adgang til hotellets fitness-studie. Der tilbydes også massagebehandlinger.Ud over en kontinental morgenbuffet giver hotellet sine gæster mulighed for at vælge frokosten såvel som aftensmaden a la carte eller som forskellige menuer.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra793krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 172 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2972 meninger fra rejsendeBaseret på 2972 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er beliggende i Magny le hongre . Hotel blev bygget i 2003. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser og 10 suiter. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. 11:00. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  961  Hoteller - Paris
Side  1  af  97
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra140krSe mere

 • MIRABEAU EIFFEL
  MIRABEAU EIFFEL
  4,6/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med værelse/lejlighed. Der var de fornødne faciliteter. God morgenmadsbuffet med stort udvalg af morgenbrød mm. Dejlig tæt gåafstand til indkøb. God og venlig service!!Vi vil be ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/06/2015

  Fra149krSe mere

 • Beaugency
  Beaugency
  4,0/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Hotellet var fint og rent og lå i et dejligt roligt kvarter 5-7 min's gang fra græsplænenerne bag Eiffeltårnet, som gav en fantastisk og hyggelig oplevelse af atmosfære i området. I nærområdet var; st ...

  Michelle N.
  Hotelopia-kunde, 24/08/2011

  Fra181krSe mere