Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  202kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Park Lane Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra973krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette city- og business-hotel ligger i centrum af Paris, i det 8. arrondissement. Etablissementet ligger tæt på Champs-Élysées og stormagasinerne Galeries Lafayette og Printemps samt de fashionable modebutikker på Saint-Honoré. Busstoppestedet Saint-Augustin ligger kun 10 m fra hotellet, ligesom der kun er 1 minuts gang til metrostationen. Endvidere er der omkring 400 m fra etablissementet til banegården Saint-Lazare, mens seværdigheder såsom Opéra Garnier og Place de la Concorde kan nås på kun 5 minutter via de offentlige transportmidler. Herudover er der godt og vel 900 m til kunstmuseet Louvre. Af nærliggende lufthavne er der Orly, Charles de Gaulle og Paris Beauvais Tillé, som ligger henholdsvis ca. 15, 20 og 80 km fra logiet.Dette splinternye luksus-hotel tilbyder gæsterne et elegant og fashionabelt ophold. Gæsterne vil nyde det tidssvarende design på de 48 værelser i kategorierne classical, superior og deluxe, ligesom der hersker en luksuriøs harmoni mellem de specielle materialer kombineret med ny teknologi. Herudover bydes gæsterne velkommen på dette klimatiserede, 6-etagers etablissement i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og vekselbørs. Af faciliteter på stedet er der elevator, en bar, en morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Disse værelser nyder godt af en utrolig komfort og førsteklasses faciliteter. Værelserne, hvis dominerende farver afhængigt af etagen varierer mellem fuchsia (lyslilla), grå og orange, rummer en indbydende og sofistikeret atmosfære, hvor diskretion og intimitet forenes med elegance og unikhed. Der tilbydes endvidere eget badeværelse med et brusebad, badekar og hårtørrer, mens der på selve værelset er behageligheder såsom en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, en safeboks, en minibar samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Hertil kommer også altan eller terrasse.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.065krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Magny le hongre . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev moderniseret i 2013. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser og 10 suiter. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra810krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 197 Muligheder

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Park & Suites Prestige Paris Grande Bibliotheque
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra631krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette splinternye hotel i moderne stil ligger ideelt i nærheden af floden Seinen på den venstre flodbred. Stedet er vældig godt forbundet med offentlige transportmidler (metro, bus og RER ligger alt sammen inden for gåafstand), og det tager kun 10 minutter af komme til centrum af Paris. I nærheden vil gæsterne herudover finde en lang række restauranter, barer, klubber, butikker og steder, som tilbyder underholdning. Endvidere er der ca. 12 km fra city-hotellet til Orly lufthavn, mens der til lufthavnen Charles de Gaulle er godt og vel 33 km og ca. 87 km til lufthaven Beauvais-Tillé.Boligen, som blev bygget i 2009, er en utrolig nutidig bygning tegnet af arkitekten Macary og tilbyder 112 veludstyrede, luksuriøse suiter. I stueetagen vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, elevator, en salon, en bar i salonen (brasserie/snacks), en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er internetadgang tilgængelig.Hvert værelse er veludstyret med et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes der af værelsesbehageligheder en dobbelt- eller tvillingeseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Ligeledes kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.Kommer man fra Orly lufthavn, tager man D23, D125 og derefter D305 til Avenue de la Porte de Choisy og dernæst Rue de Tolbiac til Avenue de France. Man kan tage toget RER C eller metrolinje 14 til stationen Bibliothèque François Mitterrand eller tage bus nummer 62, 64 og 89.

  Se mere
 • Residhome Roissy Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra604krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Roissy en france . Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 278 værelser på stedet. Ejendommen består af 36 junior-suiter, 242 studio-lejligheder, 10 handicapvenlige værelser, 14 treværelses rum, 14 fireværelsesrum og 36 familierum. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Hotel Corona Opera
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.261krPr. nat

  Hotel Corona Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Cite bergere 8 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger i en rolig sidegade ca. 100 m fra metrostationen Grands Boulevards. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og caféer. Til Operaen Garnier, Galeries Lafayette, Louvre, Sacré Coeur og Notre Dame er der ca. 10 minutters kørsel med offentlige transportmidler. Endvidere ligger lufthavnen Charles de Gaulle ca. 25 km fra hotellet, mens der til lufthavnen Orly er omkring 20 km.Det charmerende cityhotel har i alt 58 værelser, heraf 4 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks. Der står endvidere WLAN/internetadgang og parkeringsplads til rådighed ved forespørgsel.De stilfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, centralvarme, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg.Om morgenen tilbydes der en varm morgenmadsbuffet i morgenmadsrestauranten eller man kan bestille en kontinental morgenmad på værelset. Der tilbydes bed & breakfast.Til lufthavnen Orly kommer man med linje 9 fra metrostationen Grands Boulevard til stationen Réaumur Sébastopol, hvorfra man skal fortsætte med linje 4 mod Porte d'Orléans til stoppestedet Châtelet les Halles. Herfra tager man toget RER B til stationen Antony og efterfølgende Orlyval shuttlebus. Til lufthavnen Charles de Gaulle skal man fra stationen Grands Boulevard køre med linje 9 til Strasbourg Saint Denis og her skifte til linje 4, fortsætte mod Porte de Clignancourt og stå af på Gare du Nord. Derfra kan man tage toget RER B til Roissy.

  Se mere
 • Relais Spa Chessy
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra930krPr. nat

  Relais Spa Chessystars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Rue des grands prés 1 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Boligen har en ideel og privilegeret beliggenhed i nærheden af Disneyland Paris og ca. 1 km fra Sea Life, ligesom det ligger tæt på indkøbscentrene Val d'Europe og La Vallée Village Outlet. Herudover er der ca. 500 m til en busstation, barer, restauranter og forretninger, mens der fra banegården Gare du Nord er der omkring 40 km til hotellet. De nærmeste lufthavne omfatter Paris-Charles de Gaulle (ca. 35 km væk), Paris-Orly (ca. 45 km væk), Beauvais (ca. 120 km væk) og Bruxelles (ca. 300 km væk).Dette moderne og førsteklasses hotel blev bygget i 2009 og tilbyder elegant og moderne arkitektur samt kvalitetsserviceydelser til at få et uforglemmeligt ophold. Desuden rummer det familievenlige etablissement 219 værelser og tilbyder daglig rengøring. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede city-hotel er der safeboks, elevator, bar, morgenmadsrestaurant og komfortindretninger. Gæster i bil kan mod betaling efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads (med plads til 100 biler).Værelset i kategorien Premium ( twin room) har plads til 2 personer og rummer badeværelse, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Herudover er der plads til 4 personer i Juniorsuiten. Desuden rummer den såkaldte Junior Continuation (Suite) en dobbeltsovesofa, som kan foldes ud, ligesom der er et værelse med dobbeltseng eller 2 tvillingesenge, et badeværelse, et fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Af yderligere standardmæssige behageligheder på værelserne er der hårtørrer, telefon, internetadgang og et tekøkken med minikøleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer vaskemaskine, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg/radiatorer i alle boligenheder.

  Se mere
 • Rochester Champs Elysees
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.148krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det charmerende city-hotel ligger på en hovedgade i hjertet af den franske hovedstad. Der er kun 50 m til den berømte Champs-Élysées og også kun få minutters gang til et udvalg af forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden ligger metrostationen Saint-Philippe-du-Roule lige ved siden af hotellet. Det charmerende hotel består af i alt 106 værelser, heraf 12 juniorsuiter. Til faciliteterne hører en klimatiseret foyer med en døgnåben reception, et rum til opbevaring af bagage, en safeboks, en vekselbørs, en garderobe og elevator, ligesom der er en bar, et område med trådløs internetadgang og diverse konferenceindretninger også med internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. De moderne og komfortabelt indrettede værelser har hver især eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar, ligesom der tilbydes kingsize seng og regulerbart klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling) som standardindretning. Hotellet har slået dørene op for et spa-center, hvortil gæsterne har gratis adgang hver dag. Dette er udstyret med et hammam og et fitness-lokale med det nyeste inden for højteknologisk udstyr såsom Power Plate- eller Star Trac Pro-maskiner (løbebånd, kondicykel og crosstrainer) og en motionsbænk med håndvægte. Der står også garderober, brusebade og badeværelser til gæsternes rådighed. Endvidere er gæsterne velkomne til at bestille tid i massagerummet, hvor forskellige behandlingsteknikker tilbydes, herunder californisk og svensk massage og Shiatsu. Gæsterne kan nyde morgenbuffeten i morgenmadsrestauranten eller på deres værelse mellem kl. 7 og kl. 14.

  Se mere
 • Villa Eugenie
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra683krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Det ekslusive hotel er kendt af gæster fra mode- og forretningsverden. Det ligger nord for Seinen lige i nærheden af Monceau Parken, Garnier Operaen samt forskellige forretninger såsom Galerie Lafayette og Printemps. Bygningen ligger på Champs Elysées og der er kun et stenkast til Montmartres maleriske bjerge og den legendære Moulin Rouge i Pigalle. Man kommer nemt og bekvemt til forskellige metrostationer. Til den nærmeste lufthavn er der ca. 20 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og byder velkommen med en foyer fuld af detaljer. Her finder man også en døgnåben reception, et hotelsafe og en fortræffelig bar. Bygningen er på seks etager og råder over i alt 41 værelser. Til faciliteterne hører desuden et hyggeligt morgenmadsrum og en offentlig internetterminal med WLAN forbindelse (mod betaling). Der er desuden mulighed for at benytte hotellets vaskeservice (mod betaling). Personbiler kan parkeres lige i nærheden af hotellet i en parkeringsgarage.De charmerende værelser er alle smukt indrettet i romantisk stil med eget badeværelse og hårtørrer. Et skrivebord med fløjlsbetrukne stole, internetadgang og telefon er med til at gøre opholdet endnu mere behageligt. Herudover er der satellit-tv, minibar, regulerbart klimaanlæg/radiator, dobbeltseng og lejesafe.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte en kontinental morgenmad fra vores buffet.

  Se mere
 • Auteuil Tour Eiffel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra772krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder

  Hotellet ligger i det 16. arrondissement i Paris lige i nærheden af Eiffeltårnet. Det er beliggende mellem Mirabeau broen og Seinebredden, hvor det imponerende Maison de la Radio ligger. Lige i nærheden afgår der endvidere offentlige transportmidler (ca. 100 m). Der er 7,5 km til Gare du Nord og 30 km til Charles de Gaulle lufthavnen.Byhotellet blev renoveret i 2002 og har en smuk have med terrasse. Det råder over 7 etager med i alt 94 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception og to elevatorer. Herudover er der en café, en bar, en bistro kaldet Mirabeau med terrasse, en morgenmadsrestaurant og en à la carte restaurant. Naturligvis er der også et konferencerum, ligesom der tilbydes roomservice døgnet rundt (restaurantens menu). Hotellet råder tilmed over gode parkeringsmuligheder mod betaling.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, strygejern og strygebræt. Til standardfaciliteterne hører endvidere minibar og safeboks (mod betaling). Klimaanlægget er individuelt regulerbart.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  852  Hoteller - Paris
Side  1  af  86
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination