Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  221kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra319krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 346 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3205 meninger fra rejsendeBaseret på 3205 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Citadines La Defense Paris
  Fra449krPr. nat

  Citadines La Defense Parisstars

  Paris Vest-La Defense, Paris , La defense 1 - boulevard de neuilly 8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 287 meninger fra rejsendeBaseret på 287 meninger fra rejsende

  The property is located in the business district and close to the Champs Elysées. It is easily accesible by metro (Esplanade de la Défense) and near to RER A.

  Se mere
 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  Fra2.080krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en førsteklasses beliggenhed i det 16. arrondissement, omkring 290 m fra Trocadero og 1,1 km fra Triumfbuen og den berømte Champs-Élysées. Af lokale attraktioner tæller mange museer, teatre og kendte restauranter samt Centre d'affaires Paris Trocadero. Til Orly lufthavn er der ca. 25 km fra hotellet og til Charles-de-Gaulle lufthavn omkring 30 km.Dette hotel rummer i alt 83 værelser, herunder 19 juniorsuiter. Det kombinerer et elegant design med gæsternes velbefindende og høj komfort som højeste prioritet, og gæsterne kan slappe af og nyde den plads og det privatliv, hotellet tilbyder med sine saloner og gårdhaven. Herudover rummer dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks og en legeplads. Ydermere vil gæsterne sætte pris på caféen, morgenmadsrestauranten og hotellets trådløse internetadgang. Gæsterne kan desuden bestille roomservice, ligesom der også er en overdækket garageplads til bilen.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad badekar og hårtørrer, ligesom der er en kingsize seng. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools (sidstnævnte mod betaling og den ene af dem opvarmet), og sportsentusiaster kan desuden træne i fitness-studiet.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra577krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 197 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Magny le hongre . Hotel blev bygget i 2003. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser og 10 suiter. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. 11:00. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Felicien By Elegancia
  Fra1.428krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 644 meninger fra rejsendeBaseret på 644 meninger fra rejsende

  Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 34 værelser. Ejendommen består af 32 dobbeltværelser og 2 junior-suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Elysees Ceramic
  Fra769krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 703 meninger fra rejsendeBaseret på 703 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel har en central beliggenhed få minutter fra Arc de Triomphe og pragtboulevarden Champs-Elysées. Blot 100 m fra hotellet er der desuden en metrostation. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 30 minutters kørsel fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1904 og har på sine 8 etager i alt 57 værelser. Herudover er der en døgnåben reception med hotelsafe, vekselbørs og elevator. På det gastronomiske område er der en café og et morgenmadsrum. Hertil kommer en offentlig internetadgang med WLAN Access Point, ligesom gæsterne også har mulighed for at bestille vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og safeboks. Klimaanlæg og radiatorer er regulerbare.orgenmaden serveres for gæsterne.

  Se mere
 • MAXIM Opéra ( ex BW 1er Le Carré Folies Opéra)
  Fra827krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 203 meninger fra rejsendeBaseret på 203 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1930. Der er i alt 31 værelser på stedet. Ejendommen består af 31 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Franklin Roosevelt
  Fra1.246krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 410 meninger fra rejsendeBaseret på 410 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel ligger i centrum af Paris mellem Champs Elyssées og Avenue Montaigne. Ca. 100 m væk finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Der afgår endvidere offentlige transportmidler få minutters gang fra hotellet (ca. 300 m). Desuden finder man diverse diskoteker ca. 300 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til lufthavnen Orly, mens der er 35 km til lufthavnen Charles de Gaulle.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i 1870 og blev renoveret i år 2003. Det er på 6 etager og råder over i alt 48 værelser, heraf 3 suiter. I den klimatiserede foyer er der flere forskellige sofagrupper, som alle er forskelligt dekoreret og som er med til at skabe en behagelig og unik atmosfære. Her finder man endvidere en døgnåben reception med vekselbørs, garderobe og elevatorer. I hotellets bar, som er indrettet i engelsk stil, finder gæsterne med sikkerhed noget, som falder i netop deres smag. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der roomservice og vaskeservice af sygdom.Værelserne er indrettet i traditionel engelsk stil og de er alle lydisolerede. Herudover er der et marmorbadeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og dobbeltseng. Alle værelser er belagt med væg-til-væg tæpper og har safeboks. klimaanlæg og radiatorer er regulerbare.

  Se mere
 • Rochester Champs Elysees
  Fra1.256krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 756 meninger fra rejsendeBaseret på 756 meninger fra rejsende

  Det charmerende city-hotel ligger på en hovedgade i hjertet af den franske hovedstad. Der er kun 50 m til den berømte Champs-Élysées og også kun få minutters gang til et udvalg af forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden ligger metrostationen Saint-Philippe-du-Roule lige ved siden af hotellet. Det charmerende hotel består af i alt 106 værelser, heraf 12 juniorsuiter. Til faciliteterne hører en klimatiseret foyer med en døgnåben reception, et rum til opbevaring af bagage, en safeboks, en vekselbørs, en garderobe og elevator, ligesom der er en bar, et område med trådløs internetadgang og diverse konferenceindretninger også med internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. De moderne og komfortabelt indrettede værelser har hver især eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar, ligesom der tilbydes kingsize seng og regulerbart klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling) som standardindretning. Hotellet har slået dørene op for et spa-center, hvortil gæsterne har gratis adgang hver dag. Dette er udstyret med et hammam og et fitness-lokale med det nyeste inden for højteknologisk udstyr såsom Power Plate- eller Star Trac Pro-maskiner (løbebånd, kondicykel og crosstrainer) og en motionsbænk med håndvægte. Der står også garderober, brusebade og badeværelser til gæsternes rådighed. Endvidere er gæsterne velkomne til at bestille tid i massagerummet, hvor forskellige behandlingsteknikker tilbydes, herunder californisk og svensk massage og Shiatsu. Gæsterne kan nyde morgenbuffeten i morgenmadsrestauranten eller på deres værelse mellem kl. 7 og kl. 14.

  Se mere
 • Plaza Tour Eiffel
  Fra1.253krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 691 meninger fra rejsendeBaseret på 691 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i umiddelbar nærhed af det grønne område Jardins du Trocadéro i hjertet af det 16. arrondissement, som er et af de mest elegante kvarterer i byen. Endvidere er der ca. 1,5 km til talrige seværdigheder som f.eks. triumfbuen og Eiffeltårnet. Der er tilmed kun få skridt til et væld af indkøbsmuligheder, forskellige værtshuse, diskoteker og restauranter samt et stoppested. Omkring 2 km fra hotellet ligger der et kongrescenter. Det tager ca. 40 minutter at køre til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle, ca. 25 km.Det klimatiserede by- og businesshotel blev renoveret i år 2006 og repræsenterer en vellykket kombination af elegance, design og komfort. Det råder over 6 etager med i alt 41 værelser og har en trafikalt god beliggenhed på en hovedgade. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med elevator og safebokse. Bygningen rummer desuden en café, et nyt bar- og opholdsområde samt en nyindrettet morgenmadsrestaurant. Naturligvis har gæsterne mulighed for at benytte internetadgangen (med WiFi) samt bestille vasketøjsservice.De behageligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt enten en kingsize seng eller en dobbeltseng. Derudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, internetadgang og individuelt regulerbar radiator og klimaanlæg samt gulvtæppe. Sidst, men ikke mindst, er der også en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over et moderne fitnessstudie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1050  Hoteller - Paris
Side  1  af  105
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra115krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra104krSe mere

 • MIRABEAU EIFFEL
  MIRABEAU EIFFEL
  4,6/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med værelse/lejlighed. Der var de fornødne faciliteter. God morgenmadsbuffet med stort udvalg af morgenbrød mm. Dejlig tæt gåafstand til indkøb. God og venlig service!!Vi vil be ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/06/2015

  Fra99krSe mere