Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  97kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’ Europe
  Fra1.008krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 92 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1124 meninger fra rejsendeBaseret på 1124 meninger fra rejsende

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Relais Spa Chessy
  Fra937krPr. nat

  Relais Spa Chessystars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Rue des grands prés 1 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 159 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1676 meninger fra rejsendeBaseret på 1676 meninger fra rejsende

  Boligen har en ideel og privilegeret beliggenhed i nærheden af Disneyland Paris og ca. 1 km fra Sea Life, ligesom det ligger tæt på indkøbscentrene Val d'Europe og La Vallée Village Outlet. Herudover er der ca. 500 m til en busstation, barer, restauranter og forretninger, mens der fra banegården Gare du Nord er der omkring 40 km til hotellet. De nærmeste lufthavne omfatter Paris-Charles de Gaulle (ca. 35 km væk), Paris-Orly (ca. 45 km væk), Beauvais (ca. 120 km væk) og Bruxelles (ca. 300 km væk).Dette moderne og førsteklasses hotel blev bygget i 2009 og tilbyder elegant og moderne arkitektur samt kvalitetsserviceydelser til at få et uforglemmeligt ophold. Desuden rummer det familievenlige etablissement 219 værelser og tilbyder daglig rengøring. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede city-hotel er der safeboks, elevator, bar, morgenmadsrestaurant og komfortindretninger. Gæster i bil kan mod betaling efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads (med plads til 100 biler).Værelset i kategorien Premium ( twin room) har plads til 2 personer og rummer badeværelse, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Herudover er der plads til 4 personer i Juniorsuiten. Desuden rummer den såkaldte Junior Continuation (Suite) en dobbeltsovesofa, som kan foldes ud, ligesom der er et værelse med dobbeltseng eller 2 tvillingesenge, et badeværelse, et fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Af yderligere standardmæssige behageligheder på værelserne er der hårtørrer, telefon, internetadgang og et tekøkken med minikøleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer vaskemaskine, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg/radiatorer i alle boligenheder.

  Se mere
 • Art Hotel Paris Est
  Fra375krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 86 meninger fra rejsendeBaseret på 86 meninger fra rejsende

  Dette charmerende lejligheds-hotel er placeret i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Der er i alt 80 soveværelser på stedet. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Art Hotel Paris Est. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Art Hotel Paris Est tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Denne feriebolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra1.341krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 301 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4434 meninger fra rejsendeBaseret på 4434 meninger fra rejsende

  Kun 1,5 km væk fra Disneyland® Paris tilbyder dette fantastiske hotel unik service i Disney® Marne La Vallée-området. Regelmæssige gratis busser sikrer, at Disney® og den internationale banegård med offentlig transport til og fra Paris er hurtig og nem at nå. Dette etablissement kan prale af forskellige aktiviteter og faciliteter til underholdning af gæsterne, som f.eks. en 200 kvm. opvarmet indendørs vandpark* med 3 rutchebaner og vandleg, et 2-etages indendørs jungle-trænings- og legeområde, en videoarkade og områder med to forliste piratskibe. Efter en travl dag vil gæsterne få svært ved at vælge mellem de 3 restauranter på stedet, som serverer mad, der frister gæsternes smagsløg.

  Se mere
 • Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque
  Fra1.013krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 554 meninger fra rejsendeBaseret på 554 meninger fra rejsende

  Dette splinternye hotel i moderne stil ligger ideelt i nærheden af floden Seinen på den venstre flodbred. Stedet er vældig godt forbundet med offentlige transportmidler (metro, bus og RER ligger alt sammen inden for gåafstand), og det tager kun 10 minutter af komme til centrum af Paris. I nærheden vil gæsterne herudover finde en lang række restauranter, barer, klubber, butikker og steder, som tilbyder underholdning. Endvidere er der ca. 12 km fra city-hotellet til Orly lufthavn, mens der til lufthavnen Charles de Gaulle er godt og vel 33 km og ca. 87 km til lufthaven Beauvais-Tillé.Boligen, som blev bygget i 2009, er en utrolig nutidig bygning tegnet af arkitekten Macary og tilbyder 112 veludstyrede, luksuriøse suiter. I stueetagen vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, elevator, en salon, en bar i salonen (brasserie/snacks), en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er internetadgang tilgængelig.Hvert værelse er veludstyret med et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes der af værelsesbehageligheder en dobbelt- eller tvillingeseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Ligeledes kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.Kommer man fra Orly lufthavn, tager man D23, D125 og derefter D305 til Avenue de la Porte de Choisy og dernæst Rue de Tolbiac til Avenue de France. Man kan tage toget RER C eller metrolinje 14 til stationen Bibliothèque François Mitterrand eller tage bus nummer 62, 64 og 89.

  Se mere
 • Vienna House Magic Circus Paris
  Fra1.468krPr. nat

  Vienna House Magic Circus Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoires 20 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 142 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3254 meninger fra rejsendeBaseret på 3254 meninger fra rejsende

  Hotellet er bygget i samme stil som et fransk landhus og ligger i hjertet af Marne la Valle i nærheden af Disneyland. Der kører en shuttlebus fra hotellet til den verdensberømte forlystelsespark (ca. 10 minutters kørsel). Hotellet ligger ca. 37 km fra Paris og er omgivet af diverse andre attraktioner som f.eks. golfbaner, slotte og mindesmærker. Herudover er der blot 5 minutters gang til forskellige indkøbsmuligheder. Hotellet er således velegnet til såvel forretningsrejsende som turister.Hotellet råder over 3 etager med i alt 396 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Bygningen rummer desuden diverse forretninger og en à la carte restaurant. Herudover har det hjemlige hotelkompleks et spillelokale og en festsal, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløs). Prikken over iet er roomservice og vaskeservice. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der en garage til gæster i bil. Om foråret og sommeren kan gæsterne indtage morgenmad, frokost og aftensmad på hotellets terrasse.De smagfuldt indrettede værelser og suiter er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. De stilfulde boligenheder har endvidere elkedel og kaffemaskine samt strygejern og strygebræt.På det velholdte hotelkompleks finder man en indendørs swimmingpool og et fitnessstudie. Der ligger desuden en golfbane lige i nærheden.

  Se mere
 • Citadines Didot Montparnasse
  Fra1.038krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 315 meninger fra rejsendeBaseret på 315 meninger fra rejsende

  Located in a picturesque Parisian district, this apartment hotel is within walking distance of many shops, markets, quiet streets and small squares. Notre Dame is about a 15-minute drive away, whilst the Eiffel Tower can be reached in 20 minutes by public transport. Other sights, such as the Panthéon (3.9 km), Invalides (3.9 km), the Arc de Triomphe (5.7 km) and Sacré Coeur (7.5 km), are also nearby. The Parc des Expositions de Versailles can be reached in just 10 minutes by car or tram. The nearest metro line is number 13 (Plaisance Station), whilst the nearest bus lines are 58 and 62. Orly and Charles de Gaulle international airports are approx. 13 and 35 km away respectively.

  Se mere
 • Ibis Styles Roissy Cdg
  Fra802krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1330 meninger fra rejsendeBaseret på 1330 meninger fra rejsende

  Det moderne lufthavnshotel ligger ikke langt fra den parisiske lufthavn Roissy. Fra hotellet kører der gratis shuttlebusser til lufthavnen. Der ligger et busstoppested ca. 200 m væk.Lufthavnshotellet råder over 4 etager med i alt 300 værelser. Bygningen rummer desuden en bar og en klimatiseret restaurant samt safebokse. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, radio og fjernsyn.

  Se mere
 • Nomad Paris Roissy Cdg
  Fra510krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1024 meninger fra rejsendeBaseret på 1024 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Paris CDG-Roissy Airport, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Ferieboligen er 5. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetHotellet ligger 2. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. I alt 205 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Nomad Paris Roissy Cdg. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Nomad Paris Roissy Cdg har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenligt soveværelse. Kæledyr må ikke medbringes til Nomad Paris Roissy Cdg. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra1.002krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 411 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4088 meninger fra rejsendeBaseret på 4088 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  925  Hoteller - Paris
Side  1  af  93
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser