Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  224kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • New Hotel Saint Lazare
  Fra638krPr. nat

  New Hotel Saint Lazarestars

  Paris - Central, Paris , Rue d'amsterdam 53 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 300 meninger fra rejsendeBaseret på 300 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 1 km fra centrum af Paris. Der ligger desuden et busstoppested ca. 50 m væk, mens der er omkring 100 m til diverse restauranter og barer samt ca. 900 m til forskellige indkøbsmuligheder. Den berømte boulevard Champs-Élysées ligger endvidere ca. 2 km fra hotellet. Lufthavnen Orly ligger ca. 40 minutters kørsel fra hotellet, mens lufthavnen Charles de Gaulle ligger ca. 60 minutters kørsel fra hotellet.City-hotellet er på 5 etager og råder over i alt 58 værelser. Det rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator samt en morgenmadsrestaurant. Mod betaling kan gæsterne endvidere benytte hotellets WLAN/internetadgang.Værelserne, som blev renoveret, råder over eget badeværelse med brusebad. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og radiator.orgenmaden serveres som buffet.Fra lufthavnen Charles de Gaulle kan man tage toglinje RER B til Chatelet les Halles og skifte til metrolinje 14 (mod Saint Lazare), hvorefter man kan fortsætte til Saint Lazare. Herfra fortsætter man til fods ad Boulevard d' Amsterdam, hvor Rue de Liege ligger som den femte vej på højre hånd (ca. 5 minutter). Fra lufthavnen Orly kan man tage OrlyVal, som kører til linje RER B. Fra stoppestedet Antony skal man køre mod Charles de Gaulle til Chatelet les Halles og skifte til metrolinje 14 (mod Saint Lazare), hvorefter man kan fortsætte til Saint Lazare. Herfra fortsætter man til fods ad Boulevard d' Amsterdam entlang, hvor Rue de Liege ligger som den femte vej på højre hånd (ca. 5 minutter).

  Se mere
 • Plaza Tour Eiffel
  Fra1.337krPr. nat

  Plaza Tour Eiffelstars

  Paris - Central, Paris , Rue greuze 32 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 651 meninger fra rejsendeBaseret på 651 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i umiddelbar nærhed af det grønne område Jardins du Trocadéro i hjertet af det 16. arrondissement, som er et af de mest elegante kvarterer i byen. Endvidere er der ca. 1,5 km til talrige seværdigheder som f.eks. triumfbuen og Eiffeltårnet. Der er tilmed kun få skridt til et væld af indkøbsmuligheder, forskellige værtshuse, diskoteker og restauranter samt et stoppested. Omkring 2 km fra hotellet ligger der et kongrescenter. Det tager ca. 40 minutter at køre til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle, ca. 25 km.Det klimatiserede by- og businesshotel blev renoveret i år 2006 og repræsenterer en vellykket kombination af elegance, design og komfort. Det råder over 6 etager med i alt 41 værelser og har en trafikalt god beliggenhed på en hovedgade. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med elevator og safebokse. Bygningen rummer desuden en café, et nyt bar- og opholdsområde samt en nyindrettet morgenmadsrestaurant. Naturligvis har gæsterne mulighed for at benytte internetadgangen (med WiFi) samt bestille vasketøjsservice.De behageligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt enten en kingsize seng eller en dobbeltseng. Derudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, internetadgang og individuelt regulerbar radiator og klimaanlæg samt gulvtæppe. Sidst, men ikke mindst, er der også en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over et moderne fitnessstudie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Appart’City Comfort Paris Grande Bibliotheque
  Fra666krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 422 meninger fra rejsendeBaseret på 422 meninger fra rejsende

  Dette splinternye hotel i moderne stil ligger ideelt i nærheden af floden Seinen på den venstre flodbred. Stedet er vældig godt forbundet med offentlige transportmidler (metro, bus og RER ligger alt sammen inden for gåafstand), og det tager kun 10 minutter af komme til centrum af Paris. I nærheden vil gæsterne herudover finde en lang række restauranter, barer, klubber, butikker og steder, som tilbyder underholdning. Endvidere er der ca. 12 km fra city-hotellet til Orly lufthavn, mens der til lufthavnen Charles de Gaulle er godt og vel 33 km og ca. 87 km til lufthaven Beauvais-Tillé.Boligen, som blev bygget i 2009, er en utrolig nutidig bygning tegnet af arkitekten Macary og tilbyder 112 veludstyrede, luksuriøse suiter. I stueetagen vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, elevator, en salon, en bar i salonen (brasserie/snacks), en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er internetadgang tilgængelig.Hvert værelse er veludstyret med et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes der af værelsesbehageligheder en dobbelt- eller tvillingeseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Ligeledes kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.Kommer man fra Orly lufthavn, tager man D23, D125 og derefter D305 til Avenue de la Porte de Choisy og dernæst Rue de Tolbiac til Avenue de France. Man kan tage toget RER C eller metrolinje 14 til stationen Bibliothèque François Mitterrand eller tage bus nummer 62, 64 og 89.

  Se mere
 • Timhotel Tour Montparnasse
  Fra503krPr. nat

  Timhotel Tour Montparnassestars

  Paris - Central, Paris , Rue de la gaite 11 bis - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 483 meninger fra rejsendeBaseret på 483 meninger fra rejsende

  Gæstehus blev bygget i 1923. Gæstehus blev fuldstændig moderniseret i 2008. Der er i alt 48 værelser på stedet. Ejendommen består af 48 dobbeltværelser. Gæsterne kan slappe helt af i dette komfortable gæstehus. Gæstehus har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæstehus pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæstehus har elevator. Der er en avisskranke på området. Gæstehus tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan med fordel benytte Gæstehus 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Gæstehus har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Gæstehus. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Residhome Roissy Park
  Fra438krPr. nat

  Residhome Roissy Parkstars

  Paris Airports, Paris , Allee du verger 14 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 143 meninger fra rejsendeBaseret på 143 meninger fra rejsende

  Lejligheds-hotel blev bygget i 2013. Ejendommen består af 278 værelser. Ejendommen består af 36 junior-suiter, 242 studio-lejligheder, 10 handicapvenlige værelser, 14 treværelses rum, 14 fireværelsesrum og 36 familierum. Dette populære lejlighedshotel er det perfekte udgangspunkt for både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Lejligheds-hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Lejligheds-hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Lejligheds-hotel har elevator. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Lejligheds-hotel 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Lejligheds-hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Villa Eugenie
  Fra615krPr. nat

  Villa Eugeniestars

  Paris - Central, Paris , Rue de rome 167 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Det ekslusive hotel er kendt af gæster fra mode- og forretningsverden. Det ligger nord for Seinen lige i nærheden af Monceau Parken, Garnier Operaen samt forskellige forretninger såsom Galerie Lafayette og Printemps. Bygningen ligger på Champs Elysées og der er kun et stenkast til Montmartres maleriske bjerge og den legendære Moulin Rouge i Pigalle. Man kommer nemt og bekvemt til forskellige metrostationer. Til den nærmeste lufthavn er der ca. 20 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og byder velkommen med en foyer fuld af detaljer. Her finder man også en døgnåben reception, et hotelsafe og en fortræffelig bar. Bygningen er på seks etager og råder over i alt 41 værelser. Til faciliteterne hører desuden et hyggeligt morgenmadsrum og en offentlig internetterminal med WLAN forbindelse (mod betaling). Der er desuden mulighed for at benytte hotellets vaskeservice (mod betaling). Personbiler kan parkeres lige i nærheden af hotellet i en parkeringsgarage.De charmerende værelser er alle smukt indrettet i romantisk stil med eget badeværelse og hårtørrer. Et skrivebord med fløjlsbetrukne stole, internetadgang og telefon er med til at gøre opholdet endnu mere behageligt. Herudover er der satellit-tv, minibar, regulerbart klimaanlæg/radiator, dobbeltseng og lejesafe.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte en kontinental morgenmad fra vores buffet.

  Se mere
 • Mercure Paris La Villette
  Fra743krPr. nat

  Mercure Paris La Villettestars

  Paris - Central, Paris , Avenue jean jaures 216 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Det komfortable city-hotel ligger i det nordlige Paris. Det er det ideelle udgangspunkt for at besøge den franske hovedstads vigtigste seværdigheder såsom Musée Cité, Cité des sciences et de l'industrie, Cité de la Musique og udstillingscenteret La Grande Halle. Der er desuden kun 50 m fra hotellet til en metrostation og henholdsvis 23 og 28 km til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly.Dette familievenlige, klimatiserede hotel tilbyder i alt 182 værelser, heraf 8 suiter og 2 værelser i kategorien executive. Til faciliteterne på hotellet hører desuden en foyer med døgnåben reception, elevator, safeboks, bar og en restaurant. Mod betaling kan gæsterne benytte stedets internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice. Endvidere kan gæster i bil parkere i hotellets egen parkeringsgarage (mod betaling).De stilfuldt indrettede værelser er hver især udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og trådløs internetadgang. Hertil kommer en minibar, en dobbelt- eller kingsize seng og safeboks (mod betaling).Gæsterne har mulighed for at benytte stedets fitness-studie eller saunaen.Gæsterne tilbydes morgenmad som buffet. Frokost og aftensmad kan vælges enten som menu eller a la carte. Det er muligt at reservere ophold med bed and breakfast på hotellet.

  Se mere
 • Comfort Hotel Davout Nation
  Fra557krPr. nat

  Comfort Hotel Davout Nationstars

  Paris - Central, Paris , Rue des orteaux 110 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Hotellet ligger kun få metrostationer fra operaen og Champs-Elysees. Der er tilmed kun ca. 2 km til diverse barer og pubber, ca. 3 km til det nærmeste diskotek, mens der er omkring 100 m til diverse indkøbsmuligheder.Hotellet har i alt 65 værelser. Det råder over en døgnåben reception med elevator. Herudover er der en fjernsynsstue. Ydermere kan hotellet tilbyde offentlig internetadgang og parkeringsplads.De moderne værelser er indrettet med badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang.

  Se mere
 • Citadines Les Halles Paris
  Fra1.671krPr. nat

  Citadines Les Halles Parisstars

  Paris - Central, Paris , rue des innocents 4 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 716 meninger fra rejsendeBaseret på 716 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Paris . Hotel blev bygget i 1984. Hotel blev moderniseret i 2011. Der er i alt 189 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra586krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 248 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2806 meninger fra rejsendeBaseret på 2806 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  861  Hoteller - Paris
Side  1  af  87
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra80krSe mere

 • MIRABEAU EIFFEL
  MIRABEAU EIFFEL
  4,6/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med værelse/lejlighed. Der var de fornødne faciliteter. God morgenmadsbuffet med stort udvalg af morgenbrød mm. Dejlig tæt gåafstand til indkøb. God og venlig service!!Vi vil be ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/06/2015

  Fra79krSe mere

 • Beaugency
  Beaugency
  4,0/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Hotellet var fint og rent og lå i et dejligt roligt kvarter 5-7 min's gang fra græsplænenerne bag Eiffeltårnet, som gav en fantastisk og hyggelig oplevelse af atmosfære i området. I nærområdet var; st ...

  Michelle N.
  Hotelopia-kunde, 24/08/2011

  Fra110krSe mere