Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  139kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra466krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 263 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2957 meninger fra rejsendeBaseret på 2957 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • New Hotel Saint Lazare
  Fra761krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 309 meninger fra rejsendeBaseret på 309 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 1 km fra centrum af Paris. Der ligger desuden et busstoppested ca. 50 m væk, mens der er omkring 100 m til diverse restauranter og barer samt ca. 900 m til forskellige indkøbsmuligheder. Den berømte boulevard Champs-Élysées ligger endvidere ca. 2 km fra hotellet. Lufthavnen Orly ligger ca. 40 minutters kørsel fra hotellet, mens lufthavnen Charles de Gaulle ligger ca. 60 minutters kørsel fra hotellet.City-hotellet er på 5 etager og råder over i alt 58 værelser. Det rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator samt en morgenmadsrestaurant. Mod betaling kan gæsterne endvidere benytte hotellets WLAN/internetadgang.Værelserne, som blev renoveret, råder over eget badeværelse med brusebad. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og radiator.orgenmaden serveres som buffet.Fra lufthavnen Charles de Gaulle kan man tage toglinje RER B til Chatelet les Halles og skifte til metrolinje 14 (mod Saint Lazare), hvorefter man kan fortsætte til Saint Lazare. Herfra fortsætter man til fods ad Boulevard d' Amsterdam, hvor Rue de Liege ligger som den femte vej på højre hånd (ca. 5 minutter). Fra lufthavnen Orly kan man tage OrlyVal, som kører til linje RER B. Fra stoppestedet Antony skal man køre mod Charles de Gaulle til Chatelet les Halles og skifte til metrolinje 14 (mod Saint Lazare), hvorefter man kan fortsætte til Saint Lazare. Herfra fortsætter man til fods ad Boulevard d' Amsterdam entlang, hvor Rue de Liege ligger som den femte vej på højre hånd (ca. 5 minutter).

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra670krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 188 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Magny le hongre . Hotel blev bygget i 2003. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser og 10 suiter. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. 11:00. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Citadines La Defense Paris
  Fra963krPr. nat

  Citadines La Defense Parisstars

  Paris Vest-La Defense, Paris , La defense 1 - boulevard de neuilly 8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 256 meninger fra rejsendeBaseret på 256 meninger fra rejsende

  The property is located in the business district and close to the Champs Elysées. It is easily accesible by metro (Esplanade de la Défense) and near to RER A.

  Se mere
 • Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque
  Fra796krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 435 meninger fra rejsendeBaseret på 435 meninger fra rejsende

  Dette splinternye hotel i moderne stil ligger ideelt i nærheden af floden Seinen på den venstre flodbred. Stedet er vældig godt forbundet med offentlige transportmidler (metro, bus og RER ligger alt sammen inden for gåafstand), og det tager kun 10 minutter af komme til centrum af Paris. I nærheden vil gæsterne herudover finde en lang række restauranter, barer, klubber, butikker og steder, som tilbyder underholdning. Endvidere er der ca. 12 km fra city-hotellet til Orly lufthavn, mens der til lufthavnen Charles de Gaulle er godt og vel 33 km og ca. 87 km til lufthaven Beauvais-Tillé.Boligen, som blev bygget i 2009, er en utrolig nutidig bygning tegnet af arkitekten Macary og tilbyder 112 veludstyrede, luksuriøse suiter. I stueetagen vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, elevator, en salon, en bar i salonen (brasserie/snacks), en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er internetadgang tilgængelig.Hvert værelse er veludstyret med et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes der af værelsesbehageligheder en dobbelt- eller tvillingeseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Ligeledes kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.Kommer man fra Orly lufthavn, tager man D23, D125 og derefter D305 til Avenue de la Porte de Choisy og dernæst Rue de Tolbiac til Avenue de France. Man kan tage toget RER C eller metrolinje 14 til stationen Bibliothèque François Mitterrand eller tage bus nummer 62, 64 og 89.

  Se mere
 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  Fra2.201krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 162 meninger fra rejsendeBaseret på 162 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en førsteklasses beliggenhed i det 16. arrondissement, omkring 290 m fra Trocadero og 1,1 km fra Triumfbuen og den berømte Champs-Élysées. Af lokale attraktioner tæller mange museer, teatre og kendte restauranter samt Centre d'affaires Paris Trocadero. Til Orly lufthavn er der ca. 25 km fra hotellet og til Charles-de-Gaulle lufthavn omkring 30 km.Dette hotel rummer i alt 83 værelser, herunder 19 juniorsuiter. Det kombinerer et elegant design med gæsternes velbefindende og høj komfort som højeste prioritet, og gæsterne kan slappe af og nyde den plads og det privatliv, hotellet tilbyder med sine saloner og gårdhaven. Herudover rummer dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks og en legeplads. Ydermere vil gæsterne sætte pris på caféen, morgenmadsrestauranten og hotellets trådløse internetadgang. Gæsterne kan desuden bestille roomservice, ligesom der også er en overdækket garageplads til bilen.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad badekar og hårtørrer, ligesom der er en kingsize seng. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools (sidstnævnte mod betaling og den ene af dem opvarmet), og sportsentusiaster kan desuden træne i fitness-studiet.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Rochester Champs Elysees
  Fra1.691krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 711 meninger fra rejsendeBaseret på 711 meninger fra rejsende

  Det charmerende city-hotel ligger på en hovedgade i hjertet af den franske hovedstad. Der er kun 50 m til den berømte Champs-Élysées og også kun få minutters gang til et udvalg af forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden ligger metrostationen Saint-Philippe-du-Roule lige ved siden af hotellet. Det charmerende hotel består af i alt 106 værelser, heraf 12 juniorsuiter. Til faciliteterne hører en klimatiseret foyer med en døgnåben reception, et rum til opbevaring af bagage, en safeboks, en vekselbørs, en garderobe og elevator, ligesom der er en bar, et område med trådløs internetadgang og diverse konferenceindretninger også med internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. De moderne og komfortabelt indrettede værelser har hver især eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar, ligesom der tilbydes kingsize seng og regulerbart klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling) som standardindretning. Hotellet har slået dørene op for et spa-center, hvortil gæsterne har gratis adgang hver dag. Dette er udstyret med et hammam og et fitness-lokale med det nyeste inden for højteknologisk udstyr såsom Power Plate- eller Star Trac Pro-maskiner (løbebånd, kondicykel og crosstrainer) og en motionsbænk med håndvægte. Der står også garderober, brusebade og badeværelser til gæsternes rådighed. Endvidere er gæsterne velkomne til at bestille tid i massagerummet, hvor forskellige behandlingsteknikker tilbydes, herunder californisk og svensk massage og Shiatsu. Gæsterne kan nyde morgenbuffeten i morgenmadsrestauranten eller på deres værelse mellem kl. 7 og kl. 14.

  Se mere
 • Appart' City Paris Bobigny
  Fra340krPr. nat

  Appart' City Paris Bobignystars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Rue d'estienne d'orves 19 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 212 meninger fra rejsendeBaseret på 212 meninger fra rejsende

  Beliggende i Bobigny , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der er i alt 282 værelser på stedet. Hotel tilbyder 9 lejligheder og 273 studio-lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Citadines Bastille Marais Paris
  Fra1.179krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 731 meninger fra rejsendeBaseret på 731 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i det parisiske kvarter Marais på den højre Seine-bred samt i nærheden af Bastillen og Place de la République. Der er kun få skridt til talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt til et stoppested. Således kommer man på få minutters kørsel til de mest berømte parisiske seværdigheder. Køretiden til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly samt til EuroDisney er ca. 30 minutter.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2009. Det har fordelt på 7 etager i alt 138 værelser, heraf 30 lejligheder. Hotellet råder endvidere over en have samt en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, en café, en morgenmadsrestaurant og diverse konferencelokaler. Gæsterne har tilmed mulighed for at gå på Internettet og bestille vaskeservice, ligesom der er gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Lejlighederne indeholder derudover kombineret soveværelse/opholdsstue, et separat soveværelse og et tekøkken med køleskab, ovn, mikroovn, elkedel, strygejern og strygebræt samt vaskemaskine.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Citadines Place d'Italie Paris
  Fra874krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 171 meninger fra rejsendeBaseret på 171 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger lige ved Place d'Italie med talrige restauranter og supermarkeder samt kvarteret The Buttes Aux Cailles med dets små huse, rolige gader og forskellige bistroer. I kraft af den fremragende beliggenhed kommer gæsterne hurtigt til forretningscentrummet med et udvalg af forretninger. Der er ca. 1 km til banegården og Jardin des Plantes samt ca. 2 km til Park Montsouris. Endvidere ligger Katedralen af Notre Dame ca. 4 km væk, mens Eiffeltårnet ligger ca. 5 km fra hotellet. Hotellet ligger endvidere ca. 6 km fra Champs-Élysées, ca. 9 km fra Sacre Coeur, ca. 15 km fra lufthavnen Orly og ca. 60 km fra lufthavnen Charles de Gaulle.Den imponerende hotelbygning råder over 169 lejligheder, herunder studier og 2-værelseslejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevatorer. Det klimatiserede hotel fjernsynsstue og veludstyrede konferencelokaler til forretningsrejsende. Endvidere rummer hotellet en morgenmadsrestaurant og i lobbyen internetadgang med WLAN. Der tilbydes vasketøjsservice.Lejlighederne har alle et veludrustet badeværelse med hårtørrer samt et tekøkken. De er desuden udstyret med telefon, radio, stereoanlæg, internetadgang og satellit-/kabel-tv. Herudover er de udstyret med elkedel, safeboks (mod betaling), sofagruppe samt strygejern og strygebræt. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget og radiatorerne.Der er mulighed for at jogge i de 2 nærliggende parker Choisy Park og Montsouris Park. Efter 5 minutters gang kommer man ydermere til en swimmingpool samt fitness-klubben Med Gym.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1009  Hoteller - Paris
Side  1  af  101
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Kube Hotel Paris
  Kube Hotel Paris
  4,3/5
  Kundevurderingaf  4 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra150krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra108krSe mere

 • MIRABEAU EIFFEL
  MIRABEAU EIFFEL
  4,6/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med værelse/lejlighed. Der var de fornødne faciliteter. God morgenmadsbuffet med stort udvalg af morgenbrød mm. Dejlig tæt gåafstand til indkøb. God og venlig service!!Vi vil be ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/06/2015

  Fra106krSe mere