Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  213kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Best Western Hotel Le Montparnasse
  Fra885krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 256 meninger fra rejsendeBaseret på 256 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Paris i nærheden af diverse seværdigheder som f.eks. Les Invalides, Champs de Mars, museet Orsay og indkøbscentret Lafayette. Man kommer desuden nemt og bekvemt med metroen til Eiffeltårnet, Place de la Concorde, Champs Elysées, Etoile og Les Halles. Den nærmeste metrostation er Montparnasse, der ligger 5 minutters gang fra hotellet. Der er endvidere ca. 30 minutters kørsel med bil til lufthavnen. Hotellet er perfekt til en kombineret forretnings-/turistrejse.Det hyggelige byhotel har i alt 28 værelser fordelt på 4 etager. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, internetterminal (mod betaling), elevatorer og safebokse.De moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, modemstik, radio og safeboks (mod betaling).By metro: ligne 4, 13, 12, 6 - Montparnasse - Taxi or shuttle bus from Orly airport 15 kms - Roissy airport 30kms

  Se mere
 • Pavillon Opera Lafayette
  Fra592krPr. nat

  Pavillon Opera Lafayettestars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de la tour d'auvergne 23 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 268 meninger fra rejsendeBaseret på 268 meninger fra rejsende

  Hotellet har en ideel beliggenhed i en lille og rolig gade i det 9. arrondissement i nærheden af Galeries Lafayette og Opera Garnier. Her afgår der også offentlige transportmidler. Efter få minutters gang kommer man til byens karakteristiske charmerende og livlige forretningsgader. Ligeledes kommer man på bare få skridt til det charmerende kvarter Montmartre, som er blevet berømt i kraft af sine mange malere. Det kan også anbefales at besøge Basilika Sacré Coeur, hvorfra man har en pragtfuld udsigt over byen. Efter få stationer med metroen kommer man til verdens smukkeste boulevard, Champs Élysées.Cityhotellet stammer fra det 1901 og er opført i en bygning fra det 19. århundrede. Det råder over 5 etager med i alt 32 værelser. Hotellet rummer en fredelig og hyggelig atmosfære i attraktive omgivelser. Til de videre faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, safeboks og en morgenmadsrestaurant. Det flersprogede hotelpersonale hjælper gæsterne med at gøre opholdet så behageligt som muligt.Alle værelser er indrettet med badeværelse med brusebad, hårtørrer, telefon og fjernsyn.Fra lufthavnen Roissy kan man tage toget RER B mod Paris eller St. Remy Les Chevreuse. Skift på Gare du Nord til metrolinie 2. Kør mod Porte Dauphine og skift herefter på stationen Anvers. Fra lufthavnen Orly kan man tage Orlybussen til Denfert Rochereau. Herfra kan man tage toget RER B mod Gare du Nord eller Roissy. Skift på Gare du Nord til metrolinie 2. Kør mod Porte Dauphine og skift herefter på stationen Anvers.

  Se mere
 • Migny Opera Montmartre
  Fra942krPr. nat

  Migny Opera Montmartrestars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue victor masse 13 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 270 meninger fra rejsendeBaseret på 270 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger roligt for foden af Montmartre. Der er blot få minutters gang fra hotellet til de berømte indkøbscentre og seværdigheder såsom Sacre Couer og Casino Paris. Den nærmeste undergrundsstation hedder Saint George.Hotellet er bygget i 1930 og blev i 2004 komplet renoveret. Hotellet udgøres af to bygninger med hver 6 etager. Det råder over i alt 50 værelser. Hotellet kan tilbyde sine gæster en imponerende foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere har det en café, en hyggelig bar, en TV-stue og en offentlig internetadgang.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, Air Conditioning, Wifi gratis, satellit-/kabel-TV og centralvarme. Yderligere råder værelserne over væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Timhotel Tour Montparnasse
  Fra1.096krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Paris . Hotel blev bygget i 1923. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2008. Ejendommen består af 48 værelser. Ejendommen består af 48 dobbeltværelser. Hotel ligger midt i byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Etablissementet har kørestolsadgang. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Residhome Roissy Park
  Fra532krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 121 meninger fra rejsendeBaseret på 121 meninger fra rejsende

  Lejligheds-hotel blev bygget i 2013. Ejendommen består af 278 værelser. Ejendommen består af 36 junior-suiter, 242 studio-lejligheder, 10 handicapvenlige værelser, 14 treværelses rum, 14 fireværelsesrum og 36 familierum. Dette populære lejlighedshotel er det perfekte udgangspunkt for både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Lejligheds-hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Lejligheds-hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Lejligheds-hotel har elevator. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Lejligheds-hotel 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Lejligheds-hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Plaza Tour Eiffel
  Fra1.786krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 634 meninger fra rejsendeBaseret på 634 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i umiddelbar nærhed af det grønne område Jardins du Trocadéro i hjertet af det 16. arrondissement, som er et af de mest elegante kvarterer i byen. Endvidere er der ca. 1,5 km til talrige seværdigheder som f.eks. triumfbuen og Eiffeltårnet. Der er tilmed kun få skridt til et væld af indkøbsmuligheder, forskellige værtshuse, diskoteker og restauranter samt et stoppested. Omkring 2 km fra hotellet ligger der et kongrescenter. Det tager ca. 40 minutter at køre til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle, ca. 25 km.Det klimatiserede by- og businesshotel blev renoveret i år 2006 og repræsenterer en vellykket kombination af elegance, design og komfort. Det råder over 6 etager med i alt 41 værelser og har en trafikalt god beliggenhed på en hovedgade. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med elevator og safebokse. Bygningen rummer desuden en café, et nyt bar- og opholdsområde samt en nyindrettet morgenmadsrestaurant. Naturligvis har gæsterne mulighed for at benytte internetadgangen (med WiFi) samt bestille vasketøjsservice.De behageligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt enten en kingsize seng eller en dobbeltseng. Derudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, internetadgang og individuelt regulerbar radiator og klimaanlæg samt gulvtæppe. Sidst, men ikke mindst, er der også en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over et moderne fitnessstudie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Comfort Hotel Davout Nation
  Fra595krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun få metrostationer fra operaen og Champs-Elysees. Der er tilmed kun ca. 2 km til diverse barer og pubber, ca. 3 km til det nærmeste diskotek, mens der er omkring 100 m til diverse indkøbsmuligheder.Hotellet har i alt 65 værelser. Det råder over en døgnåben reception med elevator. Herudover er der en fjernsynsstue. Ydermere kan hotellet tilbyde offentlig internetadgang og parkeringsplads.De moderne værelser er indrettet med badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra647krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 241 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2667 meninger fra rejsendeBaseret på 2667 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Park & suites prestige Val d'Europe
  Fra557krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 76 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 830 meninger fra rejsendeBaseret på 830 meninger fra rejsende

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Villa Eugenie
  Fra541krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 314 meninger fra rejsendeBaseret på 314 meninger fra rejsende

  Det ekslusive hotel er kendt af gæster fra mode- og forretningsverden. Det ligger nord for Seinen lige i nærheden af Monceau Parken, Garnier Operaen samt forskellige forretninger såsom Galerie Lafayette og Printemps. Bygningen ligger på Champs Elysées og der er kun et stenkast til Montmartres maleriske bjerge og den legendære Moulin Rouge i Pigalle. Man kommer nemt og bekvemt til forskellige metrostationer. Til den nærmeste lufthavn er der ca. 20 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og byder velkommen med en foyer fuld af detaljer. Her finder man også en døgnåben reception, et hotelsafe og en fortræffelig bar. Bygningen er på seks etager og råder over i alt 41 værelser. Til faciliteterne hører desuden et hyggeligt morgenmadsrum og en offentlig internetterminal med WLAN forbindelse (mod betaling). Der er desuden mulighed for at benytte hotellets vaskeservice (mod betaling). Personbiler kan parkeres lige i nærheden af hotellet i en parkeringsgarage.De charmerende værelser er alle smukt indrettet i romantisk stil med eget badeværelse og hårtørrer. Et skrivebord med fløjlsbetrukne stole, internetadgang og telefon er med til at gøre opholdet endnu mere behageligt. Herudover er der satellit-tv, minibar, regulerbart klimaanlæg/radiator, dobbeltseng og lejesafe.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte en kontinental morgenmad fra vores buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  935  Hoteller - Paris
Side  1  af  94
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra155krSe mere

 • MIRABEAU EIFFEL
  MIRABEAU EIFFEL
  4,6/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med værelse/lejlighed. Der var de fornødne faciliteter. God morgenmadsbuffet med stort udvalg af morgenbrød mm. Dejlig tæt gåafstand til indkøb. God og venlig service!!Vi vil be ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/06/2015

  Fra89krSe mere

 • Beaugency
  Beaugency
  4,0/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Hotellet var fint og rent og lå i et dejligt roligt kvarter 5-7 min's gang fra græsplænenerne bag Eiffeltårnet, som gav en fantastisk og hyggelig oplevelse af atmosfære i området. I nærområdet var; st ...

  Michelle N.
  Hotelopia-kunde, 24/08/2011

  Fra108krSe mere