Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  248kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Apogia Paris
  Fra508krPr. nat

  Apogia Parisstars

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , Bd paul vaillant couturier 14 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 242 meninger fra rejsendeBaseret på 242 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den venstre bred af Seinen ca. 10 minutters gang fra centrum. 200 m fra hotellet afgår der offentlige transportmidler. Lufthavnen Charles de Gaulle ligger desuden ca. 25 km fra hotellet.Det attraktive hotel er på 6 etager og har i alt 90 værelser. I den klimatiserede foyer finder man en reception og en elevator. I hotellets bar og i restauranten finder gæsterne med sikkerhed noget, som falder i netop deres smag.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra607krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 406 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3884 meninger fra rejsendeBaseret på 3884 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’ Europe
  Fra573krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 90 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1091 meninger fra rejsendeBaseret på 1091 meninger fra rejsende

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Relais Spa Chessy
  Fra686krPr. nat

  Relais Spa Chessystars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Rue des grands prés 1 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 137 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1601 meninger fra rejsendeBaseret på 1601 meninger fra rejsende

  Boligen har en ideel og privilegeret beliggenhed i nærheden af Disneyland Paris og ca. 1 km fra Sea Life, ligesom det ligger tæt på indkøbscentrene Val d'Europe og La Vallée Village Outlet. Herudover er der ca. 500 m til en busstation, barer, restauranter og forretninger, mens der fra banegården Gare du Nord er der omkring 40 km til hotellet. De nærmeste lufthavne omfatter Paris-Charles de Gaulle (ca. 35 km væk), Paris-Orly (ca. 45 km væk), Beauvais (ca. 120 km væk) og Bruxelles (ca. 300 km væk).Dette moderne og førsteklasses hotel blev bygget i 2009 og tilbyder elegant og moderne arkitektur samt kvalitetsserviceydelser til at få et uforglemmeligt ophold. Desuden rummer det familievenlige etablissement 219 værelser og tilbyder daglig rengøring. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede city-hotel er der safeboks, elevator, bar, morgenmadsrestaurant og komfortindretninger. Gæster i bil kan mod betaling efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads (med plads til 100 biler).Værelset i kategorien Premium ( twin room) har plads til 2 personer og rummer badeværelse, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Herudover er der plads til 4 personer i Juniorsuiten. Desuden rummer den såkaldte Junior Continuation (Suite) en dobbeltsovesofa, som kan foldes ud, ligesom der er et værelse med dobbeltseng eller 2 tvillingesenge, et badeværelse, et fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Af yderligere standardmæssige behageligheder på værelserne er der hårtørrer, telefon, internetadgang og et tekøkken med minikøleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer vaskemaskine, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg/radiatorer i alle boligenheder.

  Se mere
 • Art Hotel Paris Est
  Fra434krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige lejler igheds-hotel er i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Der er i alt 80 soveværelser på stedet. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Art Hotel Paris Est tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Alle soveværelser i Art Hotel Paris Est har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra800krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 247 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4224 meninger fra rejsendeBaseret på 4224 meninger fra rejsende

  Kun 1,5 km væk fra Disneyland® Paris tilbyder dette fantastiske hotel unik service i Disney® Marne La Vallée-området. Regelmæssige gratis busser sikrer, at Disney® og den internationale banegård med offentlig transport til og fra Paris er hurtig og nem at nå. Dette etablissement kan prale af forskellige aktiviteter og faciliteter til underholdning af gæsterne, som f.eks. en 200 kvm. opvarmet indendørs vandpark* med 3 rutchebaner og vandleg, et 2-etages indendørs jungle-trænings- og legeområde, en videoarkade og områder med to forliste piratskibe. Efter en travl dag vil gæsterne få svært ved at vælge mellem de 3 restauranter på stedet, som serverer mad, der frister gæsternes smagsløg.

  Se mere
 • Appart’ City Confort Paris Grande Bibliotheque
  Fra624krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 536 meninger fra rejsendeBaseret på 536 meninger fra rejsende

  Dette splinternye hotel i moderne stil ligger ideelt i nærheden af floden Seinen på den venstre flodbred. Stedet er vældig godt forbundet med offentlige transportmidler (metro, bus og RER ligger alt sammen inden for gåafstand), og det tager kun 10 minutter af komme til centrum af Paris. I nærheden vil gæsterne herudover finde en lang række restauranter, barer, klubber, butikker og steder, som tilbyder underholdning. Endvidere er der ca. 12 km fra city-hotellet til Orly lufthavn, mens der til lufthavnen Charles de Gaulle er godt og vel 33 km og ca. 87 km til lufthaven Beauvais-Tillé.Boligen, som blev bygget i 2009, er en utrolig nutidig bygning tegnet af arkitekten Macary og tilbyder 112 veludstyrede, luksuriøse suiter. I stueetagen vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, elevator, en salon, en bar i salonen (brasserie/snacks), en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er internetadgang tilgængelig.Hvert værelse er veludstyret med et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes der af værelsesbehageligheder en dobbelt- eller tvillingeseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Ligeledes kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.Kommer man fra Orly lufthavn, tager man D23, D125 og derefter D305 til Avenue de la Porte de Choisy og dernæst Rue de Tolbiac til Avenue de France. Man kan tage toget RER C eller metrolinje 14 til stationen Bibliothèque François Mitterrand eller tage bus nummer 62, 64 og 89.

  Se mere
 • Villa Madame
  Fra1.265krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 693 meninger fra rejsendeBaseret på 693 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger få skridt fra Saint-Sulpice-kirken (500 m væk) og dens charmerende torv og berømte springvand i hjertet af kvartererne Odéon og Saint-Germain-des-Prés (1,5 km væk) med enestående omgivelser for gæster, der ønsker at udforske Paris. Gæsterne vil finde restauranter, forretninger (Rue de Rennes), et busstoppested, Saint-Sulpice metrostation og parken Jardin du Luxembourg inden for ca. 5 minutters gang, mens der til Montparnasse banegård er omkring 15 minutters gang. Til mødesteder med natteliv er der 700 m og til byens centrum blot 10 minutter med offentlige transportmidler.Det charmerende designer-hotel blev oprindeligt opført i 1890 og totalrenoveret i 2008 og tilbyder i dag 28 moderne og raffinerede værelser. Det umiddelbare indtryk er præget af plads og af den varme, man føler, når man træder ind i et privat palæ. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator. Af yderligere faciliteter på det klimatiserede tema-hotel er der aviskiosk, bar, morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice.Værelserne, som er fredelige og hyggelige på og samme tid, byder gæsterne velkommen hele året rundt. For at sikre komfort og ro har alle værelser de moderne bekvemmeligheder og faciliteter, man forventer af et luksushotel, alt sammen i en harmonisk og stilfuld atmosfære med stor sans for detaljerne. Alting tilbydes for at sikre et uforglemmeligt ophold, lige fra eget badeværelse med brusebad og badekar til WLAN/internetadgang via fladskærmsfjernsyn med mange udenlandske satellitkanaler. Alle værelser er desuden udstyret med dobbelt- eller kingsize seng, stereoanlæg, radio, iPod, hårtørrer, safeboks, minibar, telefon, mulighed for at lave te og kaffe og regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Endvidere kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse, som er standardindretning på alle værelser.Gæsterne tilbydes massage, så de bedre kan slappe af.

  Se mere
 • Hotel Marais Bastille
  Fra764krPr. nat

  Hotel Marais Bastillestars

  Arr 10-11 Gare du Nord-République, Paris , Boulevard richard-lenoir 36 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 690 meninger fra rejsendeBaseret på 690 meninger fra rejsende

  The Hotel Meridional, located close to the Bastille Opera House, the Marais district, Place des Vosges, the Beaubourg and the Georges Pompidou Centre, Is one of thouse special, timeless hotels where friendliness and courtesy immediately define the quality of the service. The enthousiastic staff speaks several languages and will be delighted to help you.

  Se mere
 • Lautrec Opera
  Fra730krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 442 meninger fra rejsendeBaseret på 442 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger centralt i centrum af Paris. Få meter herfra finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder såsom det berømte varehus Galerie Lafayette, Grévin Museet og Garnier Operaen. Fra Gare St. Lazare, som kun ligger 30 meter fra hotellet, er der forbindelse til det offentlige transportsystem. Banegården Auber ligger endvidere ca. 500 m herfra. Køretiden til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly er på henholdsvis 45 og 30 minutter.Hotellet blev renoveret i 1988, er på 6 etager og råder over i alt 60 dobbeltværelser. Herudover er der også en foyer med døgnåben reception, elevatorer og en safeboks. Enkelte af hotellets områder er klimatiseret. Gæsterne har ydermere mulighed for at bestille vasketøjsservice.Til værelsesfaciliteterne hører hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, safeboks og centralvarme. Alle værelser er desuden belagt med gulvtæppe.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1142  Hoteller - Paris
Side  1  af  115
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra837krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra940krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra806krSe mere