Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  139kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Citadines Saint-Germain-des-Pres Paris
  Fra708krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1820 meninger fra rejsendeBaseret på 1820 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i den kendte bydel St. Germain, som er stedet, hvor byens kulturelle trends udvikles. Her finder man et væld af caféer, antikvitetshandlere, kunstgallerier og modebutikker. Hotellet ligger lige ved Seinebredden med udsigt til Pont Neuf og Île de la Cité. Der er ca. fem til femten minutters gang til Louvre og Orsay samt katedralen Notre Dame og metrostationen St. Michel.Hotellet, genåbnede i år 2006. Fordelt på 7 etager råder det over i alt 140 lejligheder. I lobbyen finder man en døgnåben reception, en elevator, en garderobe og en safeboks. Herudover er der en tv-stue, et konferencerum, en spisesal og en klimatiseret à la carte restaurant. Der er desuden mulighed for at benytte den offentlige internetterminal samt bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der mod betaling mulighed for at parkere.De velindrettede lejligheder råder over kombineret stue-/soveværelse samt et separat soveværelse. Hertil kommer et badeværelse med hårtørrer og et komplet udstyret køkken med mikrobølgeovn og vaskemaskine (mod betaling). Til de videre faciliteter hører telefon, tv, minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg samt strygejern og strygebræt.I Paris finder man et særdeles bredt udvalg af forskellige sports- og underholdningsmuligheder.Fra begge lufthavne kan man køre med regionaltoget, linie B, til stationen Saint Michel. Fra alle banegårde kan man køre videre med metroen.

  Se mere
 • Lautrec Opera
  Fra388krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 415 meninger fra rejsendeBaseret på 415 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger centralt i centrum af Paris. Få meter herfra finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder såsom det berømte varehus Galerie Lafayette, Grévin Museet og Garnier Operaen. Fra Gare St. Lazare, som kun ligger 30 meter fra hotellet, er der forbindelse til det offentlige transportsystem. Banegården Auber ligger endvidere ca. 500 m herfra. Køretiden til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly er på henholdsvis 45 og 30 minutter.Hotellet blev renoveret i 1988, er på 6 etager og råder over i alt 60 dobbeltværelser. Herudover er der også en foyer med døgnåben reception, elevatorer og en safeboks. Enkelte af hotellets områder er klimatiseret. Gæsterne har ydermere mulighed for at bestille vasketøjsservice.Til værelsesfaciliteterne hører hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, safeboks og centralvarme. Alle værelser er desuden belagt med gulvtæppe.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel de l' Europe
  Fra400krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 168 meninger fra rejsendeBaseret på 168 meninger fra rejsende

  Der er i alt 38 værelser på stedet. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har en nøgleopbevaringsservice.

  Se mere
 • Art Hotel Paris Est
  Fra441krPr. nat
   

  Ejendommen består af 40 værelser. Dette moderne lejlighedshotel er perfekt for dem, der har brug for lidt mere plads, hvor de kan ånde frit. Aparthotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Apogia Paris
  Fra243krPr. nat

  Apogia Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Bd paul vaillant couturier 14 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 222 meninger fra rejsendeBaseret på 222 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den venstre bred af Seinen ca. 10 minutters gang fra centrum. 200 m fra hotellet afgår der offentlige transportmidler. Lufthavnen Charles de Gaulle ligger desuden ca. 25 km fra hotellet.Det attraktive hotel er på 6 etager og har i alt 90 værelser. I den klimatiserede foyer finder man en reception og en elevator. I hotellets bar og i restauranten finder gæsterne med sikkerhed noget, som falder i netop deres smag.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra697krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 404 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3515 meninger fra rejsendeBaseret på 3515 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • NOMAD Paris Roissy CDG
  Fra265krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 776 meninger fra rejsendeBaseret på 776 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel undergik en renovering i 2014. Ejendommen består af 205 værelser. Ejendommen består af 12 enkeltværelser, 193 dobbeltværelser og 6 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed.

  Se mere
 • Migny Opera Montmartre
  Fra688krPr. nat

  Migny Opera Montmartrestars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue victor masse 13 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 360 meninger fra rejsendeBaseret på 360 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger roligt for foden af Montmartre. Der er blot få minutters gang fra hotellet til de berømte indkøbscentre og seværdigheder såsom Sacre Couer og Casino Paris. Den nærmeste undergrundsstation hedder Saint George.Hotellet er bygget i 1930 og blev i 2004 komplet renoveret. Hotellet udgøres af to bygninger med hver 6 etager. Det råder over i alt 50 værelser. Hotellet kan tilbyde sine gæster en imponerende foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere har det en café, en hyggelig bar, en TV-stue og en offentlig internetadgang.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, Air Conditioning, Wifi gratis, satellit-/kabel-TV og centralvarme. Yderligere råder værelserne over væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Londres & New York
  Fra1.012krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 336 meninger fra rejsendeBaseret på 336 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Paris tæt på Galeries Lafayette og Operaen. Til Champs- Elysées og Louvre er der kun 20 minutters gang fra hotellet. Til Orly og Charles de Gaulle er der endvidere 25-35 km.Det charmerende hotel blev bygget i 1870 og renoveret i 2006. Det rummer i alt 67 værelser, heraf 7 suiter og 9 lejligheder. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. På hotellet er der desuden en café, en bar og en morgenmadsrestaurant. Endvidere tilbydes der roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også findes internetadgang med WLAN.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse. Ydermere er der telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Endvidere er værelserne også udstyret med minibar, altan og regulerbart klimaanlæg.Hver morgen tilbydes gæsterne en righoldig morgenmadsbuffet, ligesom der også er mulighed for at få morgenmaden serveret på værelset.

  Se mere
 • Citadines Bastille Marais Paris
  Fra516krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 880 meninger fra rejsendeBaseret på 880 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i det parisiske kvarter Marais på den højre Seine-bred samt i nærheden af Bastillen og Place de la République. Der er kun få skridt til talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt til et stoppested. Således kommer man på få minutters kørsel til de mest berømte parisiske seværdigheder. Køretiden til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly samt til EuroDisney er ca. 30 minutter.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2009. Det har fordelt på 7 etager i alt 138 værelser, heraf 30 lejligheder. Hotellet råder endvidere over en have samt en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, en café, en morgenmadsrestaurant og diverse konferencelokaler. Gæsterne har tilmed mulighed for at gå på Internettet og bestille vaskeservice, ligesom der er gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Lejlighederne indeholder derudover kombineret soveværelse/opholdsstue, et separat soveværelse og et tekøkken med køleskab, ovn, mikroovn, elkedel, strygejern og strygebræt samt vaskemaskine.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  998  Hoteller - Paris
Side  1  af  100
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,7/5
  Kundevurderingaf  9 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra82krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra65krSe mere

 • MIRABEAU EIFFEL
  MIRABEAU EIFFEL
  4,6/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med værelse/lejlighed. Der var de fornødne faciliteter. God morgenmadsbuffet med stort udvalg af morgenbrød mm. Dejlig tæt gåafstand til indkøb. God og venlig service!!Vi vil be ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/06/2015

  Fra65krSe mere