Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  262kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Park Lane Paris
  Fra1.169krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette city- og business-hotel ligger i centrum af Paris, i det 8. arrondissement. Etablissementet ligger tæt på Champs-Élysées og stormagasinerne Galeries Lafayette og Printemps samt de fashionable modebutikker på Saint-Honoré. Busstoppestedet Saint-Augustin ligger kun 10 m fra hotellet, ligesom der kun er 1 minuts gang til metrostationen. Endvidere er der omkring 400 m fra etablissementet til banegården Saint-Lazare, mens seværdigheder såsom Opéra Garnier og Place de la Concorde kan nås på kun 5 minutter via de offentlige transportmidler. Herudover er der godt og vel 900 m til kunstmuseet Louvre. Af nærliggende lufthavne er der Orly, Charles de Gaulle og Paris Beauvais Tillé, som ligger henholdsvis ca. 15, 20 og 80 km fra logiet.Dette splinternye luksus-hotel tilbyder gæsterne et elegant og fashionabelt ophold. Gæsterne vil nyde det tidssvarende design på de 48 værelser i kategorierne classical, superior og deluxe, ligesom der hersker en luksuriøs harmoni mellem de specielle materialer kombineret med ny teknologi. Herudover bydes gæsterne velkommen på dette klimatiserede, 6-etagers etablissement i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og vekselbørs. Af faciliteter på stedet er der elevator, en bar, en morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Disse værelser nyder godt af en utrolig komfort og førsteklasses faciliteter. Værelserne, hvis dominerende farver afhængigt af etagen varierer mellem fuchsia (lyslilla), grå og orange, rummer en indbydende og sofistikeret atmosfære, hvor diskretion og intimitet forenes med elegance og unikhed. Der tilbydes endvidere eget badeværelse med et brusebad, badekar og hårtørrer, mens der på selve værelset er behageligheder såsom en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, en safeboks, en minibar samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Hertil kommer også altan eller terrasse.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra426krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 219 Muligheder

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Park & suites prestige Val d'Europe
  Fra793krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 73 Muligheder

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Park & Suites Prestige Paris Grande Bibliotheque
  Fra987krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Dette splinternye hotel i moderne stil ligger ideelt i nærheden af floden Seinen på den venstre flodbred. Stedet er vældig godt forbundet med offentlige transportmidler (metro, bus og RER ligger alt sammen inden for gåafstand), og det tager kun 10 minutter af komme til centrum af Paris. I nærheden vil gæsterne herudover finde en lang række restauranter, barer, klubber, butikker og steder, som tilbyder underholdning. Endvidere er der ca. 12 km fra city-hotellet til Orly lufthavn, mens der til lufthavnen Charles de Gaulle er godt og vel 33 km og ca. 87 km til lufthaven Beauvais-Tillé.Boligen, som blev bygget i 2009, er en utrolig nutidig bygning tegnet af arkitekten Macary og tilbyder 112 veludstyrede, luksuriøse suiter. I stueetagen vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, elevator, en salon, en bar i salonen (brasserie/snacks), en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er internetadgang tilgængelig.Hvert værelse er veludstyret med et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes der af værelsesbehageligheder en dobbelt- eller tvillingeseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Ligeledes kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.Kommer man fra Orly lufthavn, tager man D23, D125 og derefter D305 til Avenue de la Porte de Choisy og dernæst Rue de Tolbiac til Avenue de France. Man kan tage toget RER C eller metrolinje 14 til stationen Bibliothèque François Mitterrand eller tage bus nummer 62, 64 og 89.

  Se mere
 • Mövenpick Hotel Paris Neuilly
  Fra1.559krPr. nat

  Mövenpick Hotel Paris Neuillystars

  Paris Vest-La Defense, Paris , Boulevard victor hugo 58 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Neuilly sur seine . Hotel blev bygget i 1998. Hotel undergik en renovering i 2014. Der er i alt 281 værelser på stedet. Ejendommen består af 160 dobbeltværelser, 27 suiter og 7 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra550krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 97 Muligheder

  Beliggende i Magny le hongre , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Der er i alt 390 værelser på stedet. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser og 10 suiter. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Auteuil Tour Eiffel
  Fra1.030krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder

  Hotellet ligger i det 16. arrondissement i Paris lige i nærheden af Eiffeltårnet. Det er beliggende mellem Mirabeau broen og Seinebredden, hvor det imponerende Maison de la Radio ligger. Lige i nærheden afgår der endvidere offentlige transportmidler (ca. 100 m). Der er 7,5 km til Gare du Nord og 30 km til Charles de Gaulle lufthavnen.Byhotellet blev renoveret i 2002 og har en smuk have med terrasse. Det råder over 7 etager med i alt 94 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception og to elevatorer. Herudover er der en café, en bar, en bistro kaldet Mirabeau med terrasse, en morgenmadsrestaurant og en à la carte restaurant. Naturligvis er der også et konferencerum, ligesom der tilbydes roomservice døgnet rundt (restaurantens menu). Hotellet råder tilmed over gode parkeringsmuligheder mod betaling.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, strygejern og strygebræt. Til standardfaciliteterne hører endvidere minibar og safeboks (mod betaling). Klimaanlægget er individuelt regulerbart.

  Se mere
 • Timhotel Tour Montparnasse
  Fra1.455krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Paris . Hotel blev bygget i 1923. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Ejendommen består af 48 værelser. Ejendommen består af 48 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Ejendommen har kørestolsadgang. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Peyris Opera
  Fra1.602krPr. nat

  Peyris Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue du conservatoire 10 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Det hotel ligger i hjertet af det niende arrondissement i en rolig sidegade ca. 100 m fra Folies Bergères. Til metrostationen Grands Boulevards er der ca. 3 minutters gang, mens der er ca. 10 minutter til banegården Gare du Nord. Herudover er der ca. 15 minutter til operahuset og Galeries Lafayette. Med de offentlige transportmidler er der ca. 20 minutter til seværdigheder såsom Notre Dame, Eiffeltårnet og Champs-Elysées. Lufthavnen Charles de Gaulle ligger ca. 20 km fra hotellet, mens der er ca. 15 km til lufthavnen Orly.Dette bytypiske hotel er bygget i 1855 og komplet renoveret. Det har fået sin charme og autencitet fra den skønneste by i verden. Den klimatiserede bygning består af 5 etager med i alt 50 værelser. Hotellet råder desuden over en døgnåben reception med safeboks, elevator, døgnåben samt morgenmadsrestaurant.Alle værelser råder over telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg/centralvarme og lydisolerede vinduer. De nyrenoverede badeværelser rummer toilet, badekar eller brusekabine og hårtørrer. orgenmaden serveres som en stor buffet.

  Se mere
 • Best Western Eiffel Auteuil
  Fra1.030krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Paris . Hotel blev bygget i 1930. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Ejendommen består af 51 værelser. Ejendommen består af 13 enkeltværelser og 37 dobbeltværelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  886  Hoteller - Paris
Side  1  af  89
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser