Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  280kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Citadines Saint-Germain-des-Pres Paris
  Fra1.545krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1680 meninger fra rejsendeBaseret på 1680 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i den kendte bydel St. Germain, som er stedet, hvor byens kulturelle trends udvikles. Her finder man et væld af caféer, antikvitetshandlere, kunstgallerier og modebutikker. Hotellet ligger lige ved Seinebredden med udsigt til Pont Neuf og Île de la Cité. Der er ca. fem til femten minutters gang til Louvre og Orsay samt katedralen Notre Dame og metrostationen St. Michel.Hotellet, genåbnede i år 2006. Fordelt på 7 etager råder det over i alt 140 lejligheder. I lobbyen finder man en døgnåben reception, en elevator, en garderobe og en safeboks. Herudover er der en tv-stue, et konferencerum, en spisesal og en klimatiseret à la carte restaurant. Der er desuden mulighed for at benytte den offentlige internetterminal samt bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der mod betaling mulighed for at parkere.De velindrettede lejligheder råder over kombineret stue-/soveværelse samt et separat soveværelse. Hertil kommer et badeværelse med hårtørrer og et komplet udstyret køkken med mikrobølgeovn og vaskemaskine (mod betaling). Til de videre faciliteter hører telefon, tv, minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg samt strygejern og strygebræt.I Paris finder man et særdeles bredt udvalg af forskellige sports- og underholdningsmuligheder.Fra begge lufthavne kan man køre med regionaltoget, linie B, til stationen Saint Michel. Fra alle banegårde kan man køre videre med metroen.

  Se mere
 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  Fra2.241krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 207 meninger fra rejsendeBaseret på 207 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en førsteklasses beliggenhed i det 16. arrondissement, omkring 290 m fra Trocadero og 1,1 km fra Triumfbuen og den berømte Champs-Élysées. Af lokale attraktioner tæller mange museer, teatre og kendte restauranter samt Centre d'affaires Paris Trocadero. Til Orly lufthavn er der ca. 25 km fra hotellet og til Charles-de-Gaulle lufthavn omkring 30 km.Dette hotel rummer i alt 83 værelser, herunder 19 juniorsuiter. Det kombinerer et elegant design med gæsternes velbefindende og høj komfort som højeste prioritet, og gæsterne kan slappe af og nyde den plads og det privatliv, hotellet tilbyder med sine saloner og gårdhaven. Herudover rummer dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks og en legeplads. Ydermere vil gæsterne sætte pris på caféen, morgenmadsrestauranten og hotellets trådløse internetadgang. Gæsterne kan desuden bestille roomservice, ligesom der også er en overdækket garageplads til bilen.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad badekar og hårtørrer, ligesom der er en kingsize seng. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools (sidstnævnte mod betaling og den ene af dem opvarmet), og sportsentusiaster kan desuden træne i fitness-studiet.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Champs Elysees Plaza
  Fra4.091krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 621 meninger fra rejsendeBaseret på 621 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i Paris lige i nærheden af den berømte Champs Elysées. Således er hotellet det perfekte udgangspunkt for at udforske denne fascinerende by. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 200 m fra hotellet.Byhotellet ligger i en historisk bygning fra begyndelsen af det 20. århundrede. Det råder over i alt 35 værelser fordelt på seks etager. I foyeren finder man en døgnåben reception, en elevator og en vekselbørs. Herudover er der en konferencerum. Gæsterne kan desuden benytte internetterminalen samt bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De komfortable værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg med radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.

  Se mere
 • François 1er
  Fra1.363krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 574 meninger fra rejsendeBaseret på 574 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2000. Der er i alt 40 værelser på stedet. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 12 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 2 suiter. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel.

  Se mere
 • Elysees Ceramic
  Fra1.114krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 709 meninger fra rejsendeBaseret på 709 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel har en central beliggenhed få minutter fra Arc de Triomphe og pragtboulevarden Champs-Elysées. Blot 100 m fra hotellet er der desuden en metrostation. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 30 minutters kørsel fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1904 og har på sine 8 etager i alt 57 værelser. Herudover er der en døgnåben reception med hotelsafe, vekselbørs og elevator. På det gastronomiske område er der en café og et morgenmadsrum. Hertil kommer en offentlig internetadgang med WLAN Access Point, ligesom gæsterne også har mulighed for at bestille vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og safeboks. Klimaanlæg og radiatorer er regulerbare.orgenmaden serveres for gæsterne.

  Se mere
 • Villa des Ambassadeurs
  Fra865krPr. nat

  Villa des Ambassadeursstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue du bouquet de longchamp 6 - Kort
  2,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1986. Ejendommen består af 27 værelser. Ejendommen består af 14 enkeltværelser og 13 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Grand Hotel Dechampaigne
  Fra1.010krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette indbydende og traditionelle hotel er bygget i det 16. århundrede og afspejler charmen fra det franske savoir vivre, med service af højeste kvalitet og raffineret og nøjsom indretning. Ejendommen har en eksceptionel placering lige i hjertet af Paris, kun få skridt fra Rue de Rivoli, Les Halles, Louvre, Tuileriehaven, Concorde-pladsen og Champs Elysées. Der er forskellige typer værelser, der spænder fra standard til superior, men de har alle en charmerende atmosfære i det gamle Paris, og har et bredt udvalg af services, der gør hvert eneste ophold så rart og behageligt som muligt. Der er også adgang til gratis trådløst internet i hele ejendommen, og gæsterne kan nyde en fantastisk morgenmadsbuffet i hotellets morgenmadslokale.

  Se mere
 • Exquis Hotel
  Fra773krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 483 meninger fra rejsendeBaseret på 483 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2015. Ejendommen består af 42 værelser. Ejendommen består af 41 dobbeltværelser og 1 treværelses rum. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice.

  Se mere
 • Powers
  Fra1.957krPr. nat

  Powersstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue francois 1er. 52 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 288 meninger fra rejsendeBaseret på 288 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige hotel er opført i det 19. århundrede og ligger i et byhus i hjertet af Paris midt i den berømte gyldne trekant bestående af Champs Elyssées, Avenue Montaigne og Avenue George V. Der er kun få skridt fra hotellet til et stoppested, hvorfra man kan tage bussen rundt til alle byens seværdigheder. Blot få meter fra hotellet finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter og barer.Hotellet blev bygget i 1919. Det har i alt 50 værelser fordelt på sine 6 etager. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks samt en vekselbørs. Herudover er der to elevatorer, en bar og et konferencerum. Det stilfulde hotel har tilmed en internetterminal. Prikken over i'et er roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de indrettet med telefon, internetadgang, radio og satellit-/kabel-tv. De imponerende værelser har tilmed minibar, dobbeltseng og væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, safeboks og altan.Det velholdte hotel råder over en sauna, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra1.082krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 385 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3315 meninger fra rejsendeBaseret på 3315 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  996  Hoteller - Paris
Side  1  af  100
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Citadines Montmartre Paris
  Citadines Montmartre Paris
  4,8/5
  Kundevurderingaf  8 Muligheder

  Nice hotel with light and spacious rooms with bathroom, toilet and a small kitchen. Not small and very old rooms as a lot of other hotels in Paris. Very nice price 4 people in 2 rooms for 3 nights in ...

  Lars og Tina
  Hotelopia-kunde, 15/03/2017

  Fra81krSe mere

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,3/5
  Kundevurderingaf  8 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra104krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra100krSe mere