Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  45kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra1.119krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 397 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3490 meninger fra rejsendeBaseret på 3490 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • NOMAD Paris Roissy CDG
  Fra199krPr. nat
  4,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 763 meninger fra rejsendeBaseret på 763 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel undergik en renovering i 2014. Der er i alt 205 værelser på stedet. Ejendommen består af 12 enkeltværelser, 193 dobbeltværelser og 6 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • Londres & New York
  Fra1.082krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 335 meninger fra rejsendeBaseret på 335 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Paris tæt på Galeries Lafayette og Operaen. Til Champs- Elysées og Louvre er der kun 20 minutters gang fra hotellet. Til Orly og Charles de Gaulle er der endvidere 25-35 km.Det charmerende hotel blev bygget i 1870 og renoveret i 2006. Det rummer i alt 67 værelser, heraf 7 suiter og 9 lejligheder. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. På hotellet er der desuden en café, en bar og en morgenmadsrestaurant. Endvidere tilbydes der roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også findes internetadgang med WLAN.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse. Ydermere er der telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Endvidere er værelserne også udstyret med minibar, altan og regulerbart klimaanlæg.Hver morgen tilbydes gæsterne en righoldig morgenmadsbuffet, ligesom der også er mulighed for at få morgenmaden serveret på værelset.

  Se mere
 • Vienna House Magic Circus Paris
  Fra1.404krPr. nat

  Vienna House Magic Circus Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 20 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 113 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2767 meninger fra rejsendeBaseret på 2767 meninger fra rejsende

  Hotellet er bygget i samme stil som et fransk landhus og ligger i hjertet af Marne la Valle i nærheden af Disneyland. Der kører en shuttlebus fra hotellet til den verdensberømte forlystelsespark (ca. 10 minutters kørsel). Hotellet ligger ca. 37 km fra Paris og er omgivet af diverse andre attraktioner som f.eks. golfbaner, slotte og mindesmærker. Herudover er der blot 5 minutters gang til forskellige indkøbsmuligheder. Hotellet er således velegnet til såvel forretningsrejsende som turister.Hotellet råder over 3 etager med i alt 396 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Bygningen rummer desuden diverse forretninger og en à la carte restaurant. Herudover har det hjemlige hotelkompleks et spillelokale og en festsal, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløs). Prikken over iet er roomservice og vaskeservice. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der en garage til gæster i bil. Om foråret og sommeren kan gæsterne indtage morgenmad, frokost og aftensmad på hotellets terrasse.De smagfuldt indrettede værelser og suiter er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. De stilfulde boligenheder har endvidere elkedel og kaffemaskine samt strygejern og strygebræt.På det velholdte hotelkompleks finder man en indendørs swimmingpool og et fitnessstudie. Der ligger desuden en golfbane lige i nærheden.

  Se mere
 • Citadines Place d'Italie Paris
  Fra934krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 291 meninger fra rejsendeBaseret på 291 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger lige ved Place d'Italie med talrige restauranter og supermarkeder samt kvarteret The Buttes Aux Cailles med dets små huse, rolige gader og forskellige bistroer. I kraft af den fremragende beliggenhed kommer gæsterne hurtigt til forretningscentrummet med et udvalg af forretninger. Der er ca. 1 km til banegården og Jardin des Plantes samt ca. 2 km til Park Montsouris. Endvidere ligger Katedralen af Notre Dame ca. 4 km væk, mens Eiffeltårnet ligger ca. 5 km fra hotellet. Hotellet ligger endvidere ca. 6 km fra Champs-Élysées, ca. 9 km fra Sacre Coeur, ca. 15 km fra lufthavnen Orly og ca. 60 km fra lufthavnen Charles de Gaulle.Den imponerende hotelbygning råder over 169 lejligheder, herunder studier og 2-værelseslejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevatorer. Det klimatiserede hotel fjernsynsstue og veludstyrede konferencelokaler til forretningsrejsende. Endvidere rummer hotellet en morgenmadsrestaurant og i lobbyen internetadgang med WLAN. Der tilbydes vasketøjsservice.Lejlighederne har alle et veludrustet badeværelse med hårtørrer samt et tekøkken. De er desuden udstyret med telefon, radio, stereoanlæg, internetadgang og satellit-/kabel-tv. Herudover er de udstyret med elkedel, safeboks (mod betaling), sofagruppe samt strygejern og strygebræt. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget og radiatorerne.Der er mulighed for at jogge i de 2 nærliggende parker Choisy Park og Montsouris Park. Efter 5 minutters gang kommer man ydermere til en swimmingpool samt fitness-klubben Med Gym.

  Se mere
 • Ibis Styles Paris Roissy CDG
  Fra246krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1118 meninger fra rejsendeBaseret på 1118 meninger fra rejsende

  Det moderne lufthavnshotel ligger ikke langt fra den parisiske lufthavn Roissy. Fra hotellet kører der gratis shuttlebusser til lufthavnen. Der ligger et busstoppested ca. 200 m væk.Lufthavnshotellet råder over 4 etager med i alt 300 værelser. Bygningen rummer desuden en bar og en klimatiseret restaurant samt safebokse. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, radio og fjernsyn.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra1.104krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 205 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3818 meninger fra rejsendeBaseret på 3818 meninger fra rejsende

  Kun 1,5 km væk fra Disneyland® Paris tilbyder dette fantastiske hotel unik service i Disney® Marne La Vallée-området. Regelmæssige gratis busser sikrer, at Disney® og den internationale banegård med offentlig transport til og fra Paris er hurtig og nem at nå. Dette etablissement kan prale af forskellige aktiviteter og faciliteter til underholdning af gæsterne, som f.eks. en 200 kvm. opvarmet indendørs vandpark* med 3 rutchebaner og vandleg, et 2-etages indendørs jungle-trænings- og legeområde, en videoarkade og områder med to forliste piratskibe. Efter en travl dag vil gæsterne få svært ved at vælge mellem de 3 restauranter på stedet, som serverer mad, der frister gæsternes smagsløg.

  Se mere
 • Palm Astotel
  Fra442krPr. nat

  Palm Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de maubeuge 30 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1272 meninger fra rejsendeBaseret på 1272 meninger fra rejsende

  Det traditionelle hotel ligger i nærheden af operaen og et indkøbscenter. CNIT ligger ca. 8 km væk. Lige i nærheden finder man endvidere Gare du Nord banegården (ca. 800 m) og Montmartre/Sacré Coeur. Den nærmeste metrostation hedder Cadet og ligger 200 m fra hotellet. 150 m væk ligger der diverse barer og pubber, mens der er ca. 500 m til bymidten, hvor man finder et utal af indkøbsmuligheder. Til lufthavnene Charles de Gaulle og Paris-Orly er der ca. 30 minutters kørsel.Hotellet blev renoveret i år 2002 og har i alt 38 værelser fordelt på 6 etager. Bygningen er fuldt klimatiseret, hvilket er med til at sikre et behageligt ophold. I den indbydende foyer er der en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevatorer. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice. Gæsternes privatbiler kan parkeres på hotellets egen parkeringsplads, som ligger 300 m væk.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang mod betaling. Derudover er der dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og radiatorer (begge regulerbare) samt safeboks (mod betaling). Gæsterne kan desuden benytte hotellets fax.

  Se mere
 • Astra Opera Astotel
  Fra640krPr. nat

  Astra Opera Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue caumartin 29 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1023 meninger fra rejsendeBaseret på 1023 meninger fra rejsende

  Det stilfulde hotel ligger i et af Paris' fornemste kvarterer ikke langt fra Madeleine, operaen og Place Vendôme. Lige i nærheden finder man centrum med dets mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt diverse barer og restauranter. Køretiden fra lufthavnene Charles de Gaulle og Paris Orly er ca. 30 minutter.Hotellet er bygget i år 1900 og blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning er på syv etager og har i alt 77 værelser og fem suiter. Bygningen er klimatiseret og ligger på en hovedgade. Indendøre finder man en døgnåben reception, en safeboks (mod betaling), en vekselbørs og en elevator. Hertil kommer et konferencerum og en internetterminal (WLAN) mod betaling. Mod betaling kan man parkere bilen i en offentlig garage i nærheden af hotellet.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng eller king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (individuelt regulerbart) samt en safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vienna House Dream Castle Paris
  Fra665krPr. nat

  Vienna House Dream Castle Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs, magny le hongre 40 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 99 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4658 meninger fra rejsendeBaseret på 4658 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel ligger kun ca. 10 minutters gang fra et stoppested, hvorfra der kører en gratis shuttlebus til Disneyland, der ligger ca. 4 km væk. Paris ligger ca. 35 km fra hotellet. Endvidere er der ca. 45 km til lufthavnen Paris-Charles de Gaulle, og lufthavnen Paris-Orly ligger omkring 50 km væk.Det fuldt klimatiserede hotel åbnede i år 2004 og har fordelt på 5 etager i alt 397 værelser, heraf 10 handicapvenlige værelser. I foyeren finder man en reception med safeboks samt en garderobe og en elevator. Gæsterne kan foretage mindre indkøb i hotellets kiosk eller i hotellets forretning. Herudover har hotellet en bar og en restaurant med et internationalt køkken (med børnestole). Hotellet har tilmed et spillelokale. Forretningsfolk kan afholde møder og seminarer i hotellets konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (WLAN). Prikken over i?et er vaskeservice og roomservice. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer, og de er belagt med væg-til-væg tæpper. Herudover er de udstyret med en allergifattig dobbeltseng eller kingsize seng, telefon, fjernsyn med filmkanal, minikøleskab, safeboks og internetadgang (mod betaling). Gæsterne kan selv regulere temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Kingværelserne har en kingsize seng, og familieværelserne har en kingzise seng og en køjeseng (op til 80 kg) med plads til op til 4 personer. Den øverste seng i køjesnegen er ikke egnet til børn under 6 år. Der er særskilte ryger- og ikke-rygerværelser.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan ydermere vælges à la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  584  Hoteller - Paris
Side  1  af  59
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Vienna House Dream Castle Paris
  Vienna House Dream Castle Paris
  3,9/5
  Kundevurderingaf  99 Muligheder

  Sød, venlig og professionel personale. Lækkert morgenmad og dejlige værelser. Alt levede op til vores forventninger når man tænker på navnet Dream Castle og perfekt til børn der skal i Disneyland

  Hana Abdulla
  Hotelopia-kunde, 13/09/2013

  Fra90krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra48krSe mere

 • Meslay Republique
  Meslay Republique
  3,8/5
  Kundevurderingaf  29 Muligheder

  En rigtig god hoteloplevelser med et flinkt og åbent personale, der hjælper til med bestilling af taxi til og fra lufthavn og m.m. God morgenmad, især til prisen, med et fint udvalg. Et godt værelse m ...

  PD
  Hotelopia-kunde, 01/04/2013

  Fra41krSe mere