Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  284kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra709krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 205 Muligheder

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Park Lane Paris
  Fra960krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette city- og business-hotel ligger i centrum af Paris, i det 8. arrondissement. Etablissementet ligger tæt på Champs-Élysées og stormagasinerne Galeries Lafayette og Printemps samt de fashionable modebutikker på Saint-Honoré. Busstoppestedet Saint-Augustin ligger kun 10 m fra hotellet, ligesom der kun er 1 minuts gang til metrostationen. Endvidere er der omkring 400 m fra etablissementet til banegården Saint-Lazare, mens seværdigheder såsom Opéra Garnier og Place de la Concorde kan nås på kun 5 minutter via de offentlige transportmidler. Herudover er der godt og vel 900 m til kunstmuseet Louvre. Af nærliggende lufthavne er der Orly, Charles de Gaulle og Paris Beauvais Tillé, som ligger henholdsvis ca. 15, 20 og 80 km fra logiet.Dette splinternye luksus-hotel tilbyder gæsterne et elegant og fashionabelt ophold. Gæsterne vil nyde det tidssvarende design på de 48 værelser i kategorierne classical, superior og deluxe, ligesom der hersker en luksuriøs harmoni mellem de specielle materialer kombineret med ny teknologi. Herudover bydes gæsterne velkommen på dette klimatiserede, 6-etagers etablissement i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og vekselbørs. Af faciliteter på stedet er der elevator, en bar, en morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Disse værelser nyder godt af en utrolig komfort og førsteklasses faciliteter. Værelserne, hvis dominerende farver afhængigt af etagen varierer mellem fuchsia (lyslilla), grå og orange, rummer en indbydende og sofistikeret atmosfære, hvor diskretion og intimitet forenes med elegance og unikhed. Der tilbydes endvidere eget badeværelse med et brusebad, badekar og hårtørrer, mens der på selve værelset er behageligheder såsom en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, en safeboks, en minibar samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Hertil kommer også altan eller terrasse.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra1.059krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 73 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Magny le hongre . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser og 10 suiter. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Comfort Hotel Paris La Fayette
  Fra634krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Der er i alt 47 værelser på stedet. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster.

  Se mere
 • Elysees Union
  Fra987krPr. nat

  Elysees Unionstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue de l'amiral hamelin 44 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Det elegante hotel ligger i centrum af Paris i nærheden af Trocadero og Eiffeltårnet. Til Triumfbuen er der ca. 200 m, mens der er 2 minutters gang til metrostationen Boissière. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder (20). Køretiden til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle er hendholdsvis 35 og 45 minutter.Det charmerende 6-etages hotel blev bygget i 1890 og renoveret i 2003. Det råder over 50 værelser. heraf 3 handicapvenlige værelser samt en dejlig 100 m² stor have. På hotellet findes der en klimatiseret foyer med døgnåben reception, elevatorer, pengeskab og en vekselbørs. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den trådløse internetadgang. Roomservice og vaskeservice mod betaling er ligeledes en del af viften af tilbud.Hvert værelse har et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, telefon, radio, internetadgang og minibar. Ydermere har værelserne, som er indrettet med væg-til-væg tæpper, strygebræt og strygejern samt en sofagruppe, et pengeskab, klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne har mulighed for at få deres morgenmad serveret.

  Se mere
 • Park & suites prestige Val d'Europe
  Fra766krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 71 Muligheder

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Park & Suites Prestige Paris Grande Bibliotheque
  Fra560krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Dette splinternye hotel i moderne stil ligger ideelt i nærheden af floden Seinen på den venstre flodbred. Stedet er vældig godt forbundet med offentlige transportmidler (metro, bus og RER ligger alt sammen inden for gåafstand), og det tager kun 10 minutter af komme til centrum af Paris. I nærheden vil gæsterne herudover finde en lang række restauranter, barer, klubber, butikker og steder, som tilbyder underholdning. Endvidere er der ca. 12 km fra city-hotellet til Orly lufthavn, mens der til lufthavnen Charles de Gaulle er godt og vel 33 km og ca. 87 km til lufthaven Beauvais-Tillé.Boligen, som blev bygget i 2009, er en utrolig nutidig bygning tegnet af arkitekten Macary og tilbyder 112 veludstyrede, luksuriøse suiter. I stueetagen vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, elevator, en salon, en bar i salonen (brasserie/snacks), en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er internetadgang tilgængelig.Hvert værelse er veludstyret med et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes der af værelsesbehageligheder en dobbelt- eller tvillingeseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Ligeledes kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.Kommer man fra Orly lufthavn, tager man D23, D125 og derefter D305 til Avenue de la Porte de Choisy og dernæst Rue de Tolbiac til Avenue de France. Man kan tage toget RER C eller metrolinje 14 til stationen Bibliothèque François Mitterrand eller tage bus nummer 62, 64 og 89.

  Se mere
 • Plaza Opera
  Fra782krPr. nat

  Plaza Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de maubeuge 12 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette hotel ligger i hjertet af Frankrigs hovedstad tæt på Gare du Nord og Gare Saint Lazare såvel som Opéra Garnier. Hotellet ligger kun 1 km fra forskellige forretninger, 20 km fra Orly lufthavn og blot 30 km fra lufthavnen Paris Charles de Gaulle. Cadet metrostation (Linje 7) og Notre Dame de Lorette (Linje 12) ligger desuden i nærheden af hotellet.Dette attraktive hotel består af i alt 34 værelser fordelt på 5 etager, heraf 1 enkeltværelses enhed. Til hotellet hører en foyer med døgnåben reception med safeboks, en elevator og en café. Hertil kommer også fjernsynsstue og morgenmadsrestaurant på hotellet.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, en radio, en minibar, internetadgang og en radiator.

  Se mere
 • Astra Opera Astotel
  Fra1.186krPr. nat

  Astra Opera Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue caumartin 29 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Det stilfulde hotel ligger i et af Paris' fornemste kvarterer ikke langt fra Madeleine, operaen og Place Vendôme. Lige i nærheden finder man centrum med dets mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt diverse barer og restauranter. Køretiden fra lufthavnene Charles de Gaulle og Paris Orly er ca. 30 minutter.Hotellet er bygget i år 1900 og blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning er på syv etager og har i alt 77 værelser og fem suiter. Bygningen er klimatiseret og ligger på en hovedgade. Indendøre finder man en døgnåben reception, en safeboks (mod betaling), en vekselbørs og en elevator. Hertil kommer et konferencerum og en internetterminal (WLAN) mod betaling. Mod betaling kan man parkere bilen i en offentlig garage i nærheden af hotellet.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng eller king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (individuelt regulerbart) samt en safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Clarion Collection Opera Pavillon
  Fra1.082krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette city-hotel har en privilegeret beliggenhed, hvorfra gæsterne kan opleve de mange seværdigheder, attraktioner og seværdigheder i Paris. Af nærliggende lufthavne er der Orly 30 km, Charles de Gaulle ligger 35 km og Beauvais-Tille til 40 km. Dette er en sand boutique, moderne og symbolsk univers designet af arkitekten Joseph Karam, inklusive modtog sin guld-dækket Buddha hotel. Jobannoncen er baseret på principperne i Feng Shui til at bringe harmoni ind i dit miljø energi. Værelserne er moderne og stilfulde og bevare den varme og privatliv. Alle af dem er store, og nogle har egetræsbjælker, som øger sin unikke charme. Værelserne er komfortable, er smagfuldt designet og har moderne teknologi.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  831  Hoteller - Paris
Side  1  af  84
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination