Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  261kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Citadines Saint-Germain-des-Pres Paris
  Fra1.109krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1641 meninger fra rejsendeBaseret på 1641 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i den kendte bydel St. Germain, som er stedet, hvor byens kulturelle trends udvikles. Her finder man et væld af caféer, antikvitetshandlere, kunstgallerier og modebutikker. Hotellet ligger lige ved Seinebredden med udsigt til Pont Neuf og Île de la Cité. Der er ca. fem til femten minutters gang til Louvre og Orsay samt katedralen Notre Dame og metrostationen St. Michel.Hotellet, genåbnede i år 2006. Fordelt på 7 etager råder det over i alt 140 lejligheder. I lobbyen finder man en døgnåben reception, en elevator, en garderobe og en safeboks. Herudover er der en tv-stue, et konferencerum, en spisesal og en klimatiseret à la carte restaurant. Der er desuden mulighed for at benytte den offentlige internetterminal samt bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der mod betaling mulighed for at parkere.De velindrettede lejligheder råder over kombineret stue-/soveværelse samt et separat soveværelse. Hertil kommer et badeværelse med hårtørrer og et komplet udstyret køkken med mikrobølgeovn og vaskemaskine (mod betaling). Til de videre faciliteter hører telefon, tv, minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg samt strygejern og strygebræt.I Paris finder man et særdeles bredt udvalg af forskellige sports- og underholdningsmuligheder.Fra begge lufthavne kan man køre med regionaltoget, linie B, til stationen Saint Michel. Fra alle banegårde kan man køre videre med metroen.

  Se mere
 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  Fra1.783krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 199 meninger fra rejsendeBaseret på 199 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en førsteklasses beliggenhed i det 16. arrondissement, omkring 290 m fra Trocadero og 1,1 km fra Triumfbuen og den berømte Champs-Élysées. Af lokale attraktioner tæller mange museer, teatre og kendte restauranter samt Centre d'affaires Paris Trocadero. Til Orly lufthavn er der ca. 25 km fra hotellet og til Charles-de-Gaulle lufthavn omkring 30 km.Dette hotel rummer i alt 83 værelser, herunder 19 juniorsuiter. Det kombinerer et elegant design med gæsternes velbefindende og høj komfort som højeste prioritet, og gæsterne kan slappe af og nyde den plads og det privatliv, hotellet tilbyder med sine saloner og gårdhaven. Herudover rummer dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks og en legeplads. Ydermere vil gæsterne sætte pris på caféen, morgenmadsrestauranten og hotellets trådløse internetadgang. Gæsterne kan desuden bestille roomservice, ligesom der også er en overdækket garageplads til bilen.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad badekar og hårtørrer, ligesom der er en kingsize seng. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools (sidstnævnte mod betaling og den ene af dem opvarmet), og sportsentusiaster kan desuden træne i fitness-studiet.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Champs Elysees Plaza
  Fra2.550krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 615 meninger fra rejsendeBaseret på 615 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i Paris lige i nærheden af den berømte Champs Elysées. Således er hotellet det perfekte udgangspunkt for at udforske denne fascinerende by. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 200 m fra hotellet.Byhotellet ligger i en historisk bygning fra begyndelsen af det 20. århundrede. Det råder over i alt 35 værelser fordelt på seks etager. I foyeren finder man en døgnåben reception, en elevator og en vekselbørs. Herudover er der en konferencerum. Gæsterne kan desuden benytte internetterminalen samt bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De komfortable værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg med radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.

  Se mere
 • François 1er
  Fra1.363krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 564 meninger fra rejsendeBaseret på 564 meninger fra rejsende

  Hotel blev moderniseret i 2000. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 12 dobbeltværelser, 8 junior-suiter og 2 suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Hotel tilbyder aviser hver dag. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Felicien By Elegancia
  Fra1.241krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 655 meninger fra rejsendeBaseret på 655 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Ejendommen består af 34 værelser. Ejendommen består af 32 dobbeltværelser og 2 junior-suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Etablissementet har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Elysees Ceramic
  Fra744krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 706 meninger fra rejsendeBaseret på 706 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel har en central beliggenhed få minutter fra Arc de Triomphe og pragtboulevarden Champs-Elysées. Blot 100 m fra hotellet er der desuden en metrostation. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 30 minutters kørsel fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1904 og har på sine 8 etager i alt 57 værelser. Herudover er der en døgnåben reception med hotelsafe, vekselbørs og elevator. På det gastronomiske område er der en café og et morgenmadsrum. Hertil kommer en offentlig internetadgang med WLAN Access Point, ligesom gæsterne også har mulighed for at bestille vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar og safeboks. Klimaanlæg og radiatorer er regulerbare.orgenmaden serveres for gæsterne.

  Se mere
 • Villa des Ambassadeurs
  Fra696krPr. nat

  Villa des Ambassadeursstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue du bouquet de longchamp 6 - Kort
  2,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 287 meninger fra rejsendeBaseret på 287 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1986. Der er i alt 27 værelser på stedet. Ejendommen består af 14 enkeltværelser og 13 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Grand Hotel Dechampaigne
  Fra783krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 30. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2016. Der er i alt 44 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 17 dobbeltværelser, 3 treværelses rum, 1 fireværelsesrum, 17 overordnede værelser og 6 familierum. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har elevator. Hotel har en avisskranke. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. 11:30. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Hotel har piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Exquis Hotel
  Fra919krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 469 meninger fra rejsendeBaseret på 469 meninger fra rejsende

  Hotel undergik en renovering i 2015. Ejendommen består af 42 værelser. Ejendommen består af 41 dobbeltværelser og 1 treværelses rum. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Powers
  Fra2.006krPr. nat

  Powersstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue francois 1er. 52 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 286 meninger fra rejsendeBaseret på 286 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige hotel er opført i det 19. århundrede og ligger i et byhus i hjertet af Paris midt i den berømte gyldne trekant bestående af Champs Elyssées, Avenue Montaigne og Avenue George V. Der er kun få skridt fra hotellet til et stoppested, hvorfra man kan tage bussen rundt til alle byens seværdigheder. Blot få meter fra hotellet finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter og barer.Hotellet blev bygget i 1919. Det har i alt 50 værelser fordelt på sine 6 etager. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks samt en vekselbørs. Herudover er der to elevatorer, en bar og et konferencerum. Det stilfulde hotel har tilmed en internetterminal. Prikken over i'et er roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de indrettet med telefon, internetadgang, radio og satellit-/kabel-tv. De imponerende værelser har tilmed minibar, dobbeltseng og væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, safeboks og altan.Det velholdte hotel råder over en sauna, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  996  Hoteller - Paris
Side  1  af  100
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra104krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra109krSe mere

 • MIRABEAU EIFFEL
  MIRABEAU EIFFEL
  4,6/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med værelse/lejlighed. Der var de fornødne faciliteter. God morgenmadsbuffet med stort udvalg af morgenbrød mm. Dejlig tæt gåafstand til indkøb. God og venlig service!!Vi vil be ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/06/2015

  Fra89krSe mere