Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  292kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Park Lane Paris
  Fra1.707krPr. nat
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette city- og business-hotel ligger i centrum af Paris, i det 8. arrondissement. Etablissementet ligger tæt på Champs-Élysées og stormagasinerne Galeries Lafayette og Printemps samt de fashionable modebutikker på Saint-Honoré. Busstoppestedet Saint-Augustin ligger kun 10 m fra hotellet, ligesom der kun er 1 minuts gang til metrostationen. Endvidere er der omkring 400 m fra etablissementet til banegården Saint-Lazare, mens seværdigheder såsom Opéra Garnier og Place de la Concorde kan nås på kun 5 minutter via de offentlige transportmidler. Herudover er der godt og vel 900 m til kunstmuseet Louvre. Af nærliggende lufthavne er der Orly, Charles de Gaulle og Paris Beauvais Tillé, som ligger henholdsvis ca. 15, 20 og 80 km fra logiet.Dette splinternye luksus-hotel tilbyder gæsterne et elegant og fashionabelt ophold. Gæsterne vil nyde det tidssvarende design på de 48 værelser i kategorierne classical, superior og deluxe, ligesom der hersker en luksuriøs harmoni mellem de specielle materialer kombineret med ny teknologi. Herudover bydes gæsterne velkommen på dette klimatiserede, 6-etagers etablissement i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og vekselbørs. Af faciliteter på stedet er der elevator, en bar, en morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Disse værelser nyder godt af en utrolig komfort og førsteklasses faciliteter. Værelserne, hvis dominerende farver afhængigt af etagen varierer mellem fuchsia (lyslilla), grå og orange, rummer en indbydende og sofistikeret atmosfære, hvor diskretion og intimitet forenes med elegance og unikhed. Der tilbydes endvidere eget badeværelse med et brusebad, badekar og hårtørrer, mens der på selve værelset er behageligheder såsom en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, en safeboks, en minibar samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Hertil kommer også altan eller terrasse.

  Se mere
 • Elysees Union
  Fra1.958krPr. nat

  Elysees Unionstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue de l'amiral hamelin 44 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Det elegante hotel ligger i centrum af Paris i nærheden af Trocadero og Eiffeltårnet. Til Triumfbuen er der ca. 200 m, mens der er 2 minutters gang til metrostationen Boissière. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder (20). Køretiden til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle er hendholdsvis 35 og 45 minutter.Det charmerende 6-etages hotel blev bygget i 1890 og renoveret i 2003. Det råder over 50 værelser. heraf 3 handicapvenlige værelser samt en dejlig 100 m² stor have. På hotellet findes der en klimatiseret foyer med døgnåben reception, elevatorer, pengeskab og en vekselbørs. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den trådløse internetadgang. Roomservice og vaskeservice mod betaling er ligeledes en del af viften af tilbud.Hvert værelse har et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, telefon, radio, internetadgang og minibar. Ydermere har værelserne, som er indrettet med væg-til-væg tæpper, strygebræt og strygejern samt en sofagruppe, et pengeskab, klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne har mulighed for at få deres morgenmad serveret.

  Se mere
 • Park & suites prestige Val d'Europe
  Fra590krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 71 Muligheder

  The residence is located 10 min away from Disneyland Resort Paris. It is also situated very close to the area's main leisure facilities, such as the Val d'Europe Commercial Centre and the Outlet Shopping Village. It offers Shuttle Service from the Residence to Disneyland Paris and La Vallée Village Outlet Shopping Center. The residence is also located 2 minutes waklking distance from the Spa Aquatonic. It is located just 35 min from the centre of Paris. Val d'Europe is not only the top tourist destination in Europe but is also the 3rd largest service centre in the Ile de France region. It is an extraordinarily dynamic destination, which has been able to preserve the unique local lifestyle at the same time as promoting modern urban planning and infrastructure. It offers a university, commercial areas and a vast array of cultural activities. Paris Charles de Gaulle Airport is some 36 km away, while Orly Airport is approximately 42 km from the hotel.

  Se mere
 • Park & Suites Prestige Paris Grande Bibliotheque
  Fra910krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Dette splinternye hotel i moderne stil ligger ideelt i nærheden af floden Seinen på den venstre flodbred. Stedet er vældig godt forbundet med offentlige transportmidler (metro, bus og RER ligger alt sammen inden for gåafstand), og det tager kun 10 minutter af komme til centrum af Paris. I nærheden vil gæsterne herudover finde en lang række restauranter, barer, klubber, butikker og steder, som tilbyder underholdning. Endvidere er der ca. 12 km fra city-hotellet til Orly lufthavn, mens der til lufthavnen Charles de Gaulle er godt og vel 33 km og ca. 87 km til lufthaven Beauvais-Tillé.Boligen, som blev bygget i 2009, er en utrolig nutidig bygning tegnet af arkitekten Macary og tilbyder 112 veludstyrede, luksuriøse suiter. I stueetagen vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, elevator, en salon, en bar i salonen (brasserie/snacks), en morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er internetadgang tilgængelig.Hvert værelse er veludstyret med et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes der af værelsesbehageligheder en dobbelt- eller tvillingeseng, telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Ligeledes kan gæsterne slappe af på deres egen altan eller terrasse.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.Kommer man fra Orly lufthavn, tager man D23, D125 og derefter D305 til Avenue de la Porte de Choisy og dernæst Rue de Tolbiac til Avenue de France. Man kan tage toget RER C eller metrolinje 14 til stationen Bibliothèque François Mitterrand eller tage bus nummer 62, 64 og 89.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra811krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 73 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Magny le hongre . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser og 10 suiter. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Comfort Hotel Paris La Fayette
  Fra889krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Der er i alt 47 værelser på stedet. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster.

  Se mere
 • Villa Alessandra
  Fra1.188krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Det tiltalende hotel har en rolig beliggenhed i et elegant kvarter i nærheden af Triumfbuen og Champs-Elysées. Der ligger endvidere en metrostation (Ternes-linie 2) ca. 200 m fra hotellet. Desuden er der blot få minutters gang til bymidten, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter og barer. Ca. 1 km fra hotellet ligger der et par diskoteker samt en banegård. Herudover er der henholdsvis 35 km (30 minutters kørsel) og 30 km (ca. 25 minutters kørsel) til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle.Det komfortable hotel råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 49 værelser, heraf 2 suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception og elevatorer. På hotellet er der endvidere en bar og en restaurant. Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal mod betaling. Hotellet har tilmed sin egen have. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang mod betaling, minibar mod betaling, dobbeltseng, klimaanlæg (individuelt regulerbart), individuel regulerbar centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Timhotel Tour Montparnasse
  Fra1.300krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Gæstehus blev bygget i 1923. Gæstehus blev fuldstændig moderniseret i 2008. Ejendommen består af 48 værelser. Ejendommen består af 48 dobbeltværelser. Dette populære gæstehus er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Gæstehus er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæstehus er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Gæstehus . Gæstehus er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne vil sætte pris på Gæstehus 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Mattle
  Fra840krPr. nat

  Mattlestars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de la boule rouge 8 - Kort
   

  Hotellet ligger over for koncertsalen Folies Bergère. Der er 50 m til Grands Boulevards metrostation med forbindelse til Champs-Élysées og Eiffeltårnet. Til både operaen Palais Garnier og stormagasinet Galeries Lafayette er der omkring 600 m.Dette klimatiserede city-hotel er komfortabelt indrettet for at sikre, at gæsterne får et afslappet ophold. Det tilbyder komfortabel indkvartering og en personlig velkomst. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet og en elevator. Hotellet tilbyder også en café og en morgenmadsrestaurant. Hertil kommer trådløs internetadgang og mulighed for at bestille roomservice mod betaling. Der tilbydes i alt 40 værelser.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar såvel som en dobbeltseng, et fjernsyn og internetadgang. De er også udstyret med hårtørrer, telefon, safeboks, minibar, strygejern og strygebræt. Alle værelser rummer tillige klimaanlæg.

  Se mere
 • Astra Opera Astotel
  Fra1.935krPr. nat

  Astra Opera Astotelstars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue caumartin 29 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Det stilfulde hotel ligger i et af Paris' fornemste kvarterer ikke langt fra Madeleine, operaen og Place Vendôme. Lige i nærheden finder man centrum med dets mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt diverse barer og restauranter. Køretiden fra lufthavnene Charles de Gaulle og Paris Orly er ca. 30 minutter.Hotellet er bygget i år 1900 og blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning er på syv etager og har i alt 77 værelser og fem suiter. Bygningen er klimatiseret og ligger på en hovedgade. Indendøre finder man en døgnåben reception, en safeboks (mod betaling), en vekselbørs og en elevator. Hertil kommer et konferencerum og en internetterminal (WLAN) mod betaling. Mod betaling kan man parkere bilen i en offentlig garage i nærheden af hotellet.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng eller king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (individuelt regulerbart) samt en safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  887  Hoteller - Paris
Side  1  af  89
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination