Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  298kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Explorers At Disneyland Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra680krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Magny le hongre . Hotel blev bygget i 2003. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser og 10 suiter. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra448krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 185 Muligheder

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Citadines Bastille Marais Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra887krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger i det parisiske kvarter Marais på den højre Seine-bred samt i nærheden af Bastillen og Place de la République. Der er kun få skridt til talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt til et stoppested. Således kommer man på få minutters kørsel til de mest berømte parisiske seværdigheder. Køretiden til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly samt til EuroDisney er ca. 30 minutter.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2009. Det har fordelt på 7 etager i alt 138 værelser, heraf 30 lejligheder. Hotellet råder endvidere over en have samt en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, en café, en morgenmadsrestaurant og diverse konferencelokaler. Gæsterne har tilmed mulighed for at gå på Internettet og bestille vaskeservice, ligesom der er gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Lejlighederne indeholder derudover kombineret soveværelse/opholdsstue, et separat soveværelse og et tekøkken med køleskab, ovn, mikroovn, elkedel, strygejern og strygebræt samt vaskemaskine.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Relais Spa Chessy
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra458krPr. nat

  Relais Spa Chessystars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Rue des grands prés 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Boligen har en ideel og privilegeret beliggenhed i nærheden af Disneyland Paris og ca. 1 km fra Sea Life, ligesom det ligger tæt på indkøbscentrene Val d'Europe og La Vallée Village Outlet. Herudover er der ca. 500 m til en busstation, barer, restauranter og forretninger, mens der fra banegården Gare du Nord er der omkring 40 km til hotellet. De nærmeste lufthavne omfatter Paris-Charles de Gaulle (ca. 35 km væk), Paris-Orly (ca. 45 km væk), Beauvais (ca. 120 km væk) og Bruxelles (ca. 300 km væk).Dette moderne og førsteklasses hotel blev bygget i 2009 og tilbyder elegant og moderne arkitektur samt kvalitetsserviceydelser til at få et uforglemmeligt ophold. Desuden rummer det familievenlige etablissement 219 værelser og tilbyder daglig rengøring. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede city-hotel er der safeboks, elevator, bar, morgenmadsrestaurant og komfortindretninger. Gæster i bil kan mod betaling efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads (med plads til 100 biler).Værelset i kategorien Premium ( twin room) har plads til 2 personer og rummer badeværelse, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Herudover er der plads til 4 personer i Juniorsuiten. Desuden rummer den såkaldte Junior Continuation (Suite) en dobbeltsovesofa, som kan foldes ud, ligesom der er et værelse med dobbeltseng eller 2 tvillingesenge, et badeværelse, et fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv og safeboks med plads til bærbar computer. Af yderligere standardmæssige behageligheder på værelserne er der hårtørrer, telefon, internetadgang og et tekøkken med minikøleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer vaskemaskine, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg/radiatorer i alle boligenheder.

  Se mere
 • Citadines Montmartre Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra816krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotellet ligger i en overraskende rolig sidegade i kvarteret Les Abesses kun ca. 250 m fra Place de Clichy. Blot ca. 300 m herfra ligger Moulin Rouge, en forbindelse til offentlig transport samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Omkring 1 km fra hotellet finder man Sacré Coeur, mens der ca. 1,5 km til Galerie Lafayette. Endvidere er der er ca. 2 km til banegården Saint Lazare. Endeligt er der ca. 30 km til lufthavnen Charles de Gaulle, mens der ca. er 35 km til lufthavnen Orly.iddelklassehotellet blev renoveret i 2005. Det er på 8 etager og råder over i alt 92 boligenheder, heraf 21 lejligheder og 4 handicapvenlige enheder. Gæsterne kan slappe af i haven eller nyde den pragtfulde udsigt over Sacré Coeur fra hotellets tagterrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. På hotellet finder man desuden en café, en tv-stue, en spisesal samt offentlig internetadgang (mod betaling) med trådløs forbindelse. Selvfølgelig tilbydes der vasketøjsservice og parkeringskælder.De velindrettede lejligheder (fra studier til enkeltsengslejligheder) har eget badeværelse med hårtørrer samt køkken med køleskab, mikrobølgeovn samt strygejern og strygebræt. Værelserne er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på radiatorerne.En kontinental morgenmad serveres hver morgen i morgenmadslokalet (mod gebyr).

  Se mere
 • Citadines Austerlitz Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra908krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette hotel ligger halvvejs mellem Seinen og Place d'Italie tæt på Gare d'Austerlitz og Pitie-Salpetriere hospital. Det ligger i et travlt, traditionelt fransk område, som er komplet med brede boulevarder med træer, små pladser og gammeldags café-terrasser. Til Latinerkvarteret og Bercy sportsarena er der heller ikke langt. Til det nærmeste busstoppested og de tætteste indkøbsmuligheder er der kun 5 minutters gang, ligesom der er 17 minutters gang til Jardin des Plantes. Dette lejlighedshotel tilbyder en hjertevarm velkomst, en rar atmosfære og behagelige faciliteter til at få et mindeværdigt ophold i Paris. Det rummer i alt 50 luksuriøse lejligheder fordelt på 6 etager, som man kommer direkte til fra en dejlig have. Til faciliteterne hører en foyer, safeboks og en morgenmadsrestaurant. Gæsterne har mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling, ligesom der er parkeringsplads til gæster i bil (mod betaling).Logierne er udstyret med moderne behageligheder for at gøre opholdet så komfortabelt som muligt, herunder veludstyret køkken med køleskab, mikrobølgeovn, vaskemaskine, eget badeværelse med brusebad/badekar samt strygejern og strygebræt. Herudover er der telefon (mod betaling), fjernsyn, internetadgang, stereoanlæg, regulerbare radiatorer og safeboks.Hver dag tilbydes der en lækker morgenmad i varme og behagelige omgivelser i morgenmadsrestauranten.

  Se mere
 • Citadines Trocadero Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra923krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette lejlighedshotel ligger ved siden af Place du Trocadero (5 minutters gang væk) tæt på indkøbsmulighederne i L'Avenue Victor Hugo og Champs Elysées (henholdsvis 10 og 20 minutters gang væk), kendt som den smukkeste boulevard i verdenen. Hotellet ligger i det 16. arrondissement, som er et af de mest luksuriøse kvarterer i Paris, hvor man finder restauranter, barer og forbindelser til offentlig transport lige i nærheden. Herudover er der 10 minutters gang til floden Seinen og ca. 1 km til Eiffeltårnet. Endelig er der 25 km til lufthavnen Orly og 35 km til lufthavnen Charles de Gaulle. Helt renoveret i 2005, denne lejlighed hotel og centrum er 97 boliger. Den er dekoreret med varme farver og moderne, og dens a la carte tjenester er designet til at gøre gæster føler sig hjemme her. Receptionen er åben 24h/24 og hans medarbejdere vil være glade for at give kunder med alle de nødvendige oplysninger. Klimatiserede etablissement en foyer, safeboks, fjernsynsstue, en morgenmadsrestaurant, internetadgang / WiFi og vaskeri. Hotellet har privat parkering (mod gebyr). Der er 6 forskellige værelseskategorier fra studier til lejligheder med 2 soveværelser. Alle boligenheder er indrettet med eget badeværelse med brusebad/badekar og et køkken med køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine. Herudover er der en stue med foldeudsofa samt lejligheder med 1 eller 2 separate soveværelser. I nogle af lejlighederne er der altaner og/eller terrasser, og gæsterne kan nyde udsigten mod gårdhaven, haven eller gaden. Endvidere er der regulerbart klimaanlæg, centralvarme, safeboks samt strygejern og strygebræt. Værelserne er desuden indrettet med hårtørrer, telefon, fjernsyn, radio og stereoanlæg.

  Se mere
 • Sejours Et Affaires Roissy Village
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra446krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Lejligheds-hotellet har en ideel beliggenhed med Paris-Charles-de-Gaulle internationale lufthavn i nærheden (ca. 5 km væk), direkte adgang til togene TGV og Thalys og regionaltoget RER B, så gæsterne uden besvær kan nå Gare du Nord banegård eller centrum af Paris.Boligen tilbyder charmende traditionel arkitektur og service af høj kvalitet for at sikre et vellykket ophold af kort, mellemlang eller lang varighed. Det tilbyder mange servicer, herunder trådløs internetadgang og ugentlig rengøring. Mod betaling tilbydes gæsterne desuden morgenbuffet (i morgenmadsrestauranten), parkeringsfaciliteter, et lille supermarked, renseri og vaskeri. Denne klimatiserede ejendom blev bygget i 2009, består af 122 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception. Lejlighederne er tilgængelige via elevator.Hotellet består af lejligheder med et soveværelse, en stue med fladskærmsfjernsyn og et veludstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn, ligesom der er et kontorområde. Alle boligenheder rummer eget badeværelse og er herudover indrettet med telefon, internetadgang og altan eller terrasse.Der tilbydes morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • BridgeStreet Le Marais
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.150krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af Paris, 460 m fra Pompidou-centret og inden for bekvem rækkevidde af nogle af byens verdensberømte og allersmukkeste bygningsværker, ligesom diverse forretningsprægede kvarterer er lettilgængelige. Området er også hjemsted for Paris mest trendy forretninger, mens banegården ligger 2,7 km fra hotellet og lufthavnen ca. 22 km væk.

  Se mere
 • Citadines Place d'Italie Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra927krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger lige ved Place d'Italie med talrige restauranter og supermarkeder samt kvarteret The Buttes Aux Cailles med dets små huse, rolige gader og forskellige bistroer. I kraft af den fremragende beliggenhed kommer gæsterne hurtigt til forretningscentrummet med et udvalg af forretninger. Der er ca. 1 km til banegården og Jardin des Plantes samt ca. 2 km til Park Montsouris. Endvidere ligger Katedralen af Notre Dame ca. 4 km væk, mens Eiffeltårnet ligger ca. 5 km fra hotellet. Hotellet ligger endvidere ca. 6 km fra Champs-Élysées, ca. 9 km fra Sacre Coeur, ca. 15 km fra lufthavnen Orly og ca. 60 km fra lufthavnen Charles de Gaulle.Den imponerende hotelbygning råder over 169 lejligheder, herunder studier og 2-værelseslejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevatorer. Det klimatiserede hotel fjernsynsstue og veludstyrede konferencelokaler til forretningsrejsende. Endvidere rummer hotellet en morgenmadsrestaurant og i lobbyen internetadgang med WLAN. Der tilbydes vasketøjsservice.Lejlighederne har alle et veludrustet badeværelse med hårtørrer samt et tekøkken. De er desuden udstyret med telefon, radio, stereoanlæg, internetadgang og satellit-/kabel-tv. Herudover er de udstyret med elkedel, safeboks (mod betaling), sofagruppe samt strygejern og strygebræt. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget og radiatorerne.Der er mulighed for at jogge i de 2 nærliggende parker Choisy Park og Montsouris Park. Efter 5 minutters gang kommer man ydermere til en swimmingpool samt fitness-klubben Med Gym.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  800  Hoteller - Paris
Side  1  af  80
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination