Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  274kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  Fra1.879krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 284 meninger fra rejsendeBaseret på 284 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en førsteklasses beliggenhed i det 16. arrondissement, omkring 290 m fra Trocadero og 1,1 km fra Triumfbuen og den berømte Champs-Élysées. Af lokale attraktioner tæller mange museer, teatre og kendte restauranter samt Centre d'affaires Paris Trocadero. Til Orly lufthavn er der ca. 25 km fra hotellet og til Charles-de-Gaulle lufthavn omkring 30 km.Dette hotel rummer i alt 83 værelser, herunder 19 juniorsuiter. Det kombinerer et elegant design med gæsternes velbefindende og høj komfort som højeste prioritet, og gæsterne kan slappe af og nyde den plads og det privatliv, hotellet tilbyder med sine saloner og gårdhaven. Herudover rummer dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks og en legeplads. Ydermere vil gæsterne sætte pris på caféen, morgenmadsrestauranten og hotellets trådløse internetadgang. Gæsterne kan desuden bestille roomservice, ligesom der også er en overdækket garageplads til bilen.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad badekar og hårtørrer, ligesom der er en kingsize seng. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools (sidstnævnte mod betaling og den ene af dem opvarmet), og sportsentusiaster kan desuden træne i fitness-studiet.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra769krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 405 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3787 meninger fra rejsendeBaseret på 3787 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Art Hotel Paris Est
  Fra425krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 14 meninger fra rejsendeBaseret på 14 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige lejler igheds-hotel er i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Stedet består af i alt 40 dejlige gæsteværelser. Art Hotel Paris Est er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Art Hotel Paris Est tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Denne handicapvenlige feriebolig omfatter nogle badegæsteværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra799krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 222 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4107 meninger fra rejsendeBaseret på 4107 meninger fra rejsende

  Kun 1,5 km væk fra Disneyland® Paris tilbyder dette fantastiske hotel unik service i Disney® Marne La Vallée-området. Regelmæssige gratis busser sikrer, at Disney® og den internationale banegård med offentlig transport til og fra Paris er hurtig og nem at nå. Dette etablissement kan prale af forskellige aktiviteter og faciliteter til underholdning af gæsterne, som f.eks. en 200 kvm. opvarmet indendørs vandpark* med 3 rutchebaner og vandleg, et 2-etages indendørs jungle-trænings- og legeområde, en videoarkade og områder med to forliste piratskibe. Efter en travl dag vil gæsterne få svært ved at vælge mellem de 3 restauranter på stedet, som serverer mad, der frister gæsternes smagsløg.

  Se mere
 • Lautrec Opera
  Fra693krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger centralt i centrum af Paris. Få meter herfra finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder såsom det berømte varehus Galerie Lafayette, Grévin Museet og Garnier Operaen. Fra Gare St. Lazare, som kun ligger 30 meter fra hotellet, er der forbindelse til det offentlige transportsystem. Banegården Auber ligger endvidere ca. 500 m herfra. Køretiden til lufthavnene Charles de Gaulle og Orly er på henholdsvis 45 og 30 minutter.Hotellet blev renoveret i 1988, er på 6 etager og råder over i alt 60 dobbeltværelser. Herudover er der også en foyer med døgnåben reception, elevatorer og en safeboks. Enkelte af hotellets områder er klimatiseret. Gæsterne har ydermere mulighed for at bestille vasketøjsservice.Til værelsesfaciliteterne hører hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, safeboks og centralvarme. Alle værelser er desuden belagt med gulvtæppe.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Forest Hill Paris la Villette
  Fra786krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 652 meninger fra rejsendeBaseret på 652 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel hører til i middelklassen og har en meget central beliggenhed. Det er beliggende i nærheden af Cité des Sciences. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet (metrostationen Porte de la Villette). Inden for en radius af 5 km finder man indkøbscentret Opers, hvor der er et væld af indkøbsmuligheder, museet Louvre med de mange kulturelle highlights samt diverse andre underholdningsmuligheder. 10 km fra hotellet ligger Villepinte, hvortil man hurtigt kommer med bil eller med offentlige transportmidler. Sidst, men ikke mindst, er der 11 km til lufthavnen, som man ligeledes nemt og bekvemt kan komme til med bil eller med offentlige transportmidler.Det moderne hotel råder over en 8-etagers hovedbygning med i alt 259 værelser, heraf 10 suiter. Det fuldt klimatiserede hotel har desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. Herudover rummer bygningen en bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling.De tiltalende værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, centralt reguleret klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Claret Bercy
  Fra480krPr. nat

  Claret Bercystars

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , Boulevard de bercy 44 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det hyggelige byhotel ligger i nærheden af parken Bercy samt Gare de Lyon. Der er ca. 10 minutters kørsel med offentlige transportmidler til diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Endvidere er der kun 5 minutters kørsel til Grande Bibliothèque François Mitterrand. TIl lufthavnene Orly og Charles de Gaulle er der henholdsvis 30 og 46 minutters kørsel (ca. 25 og 30 km).Hotellet har på sine 4 etager i alt 52 lydisolerede værelser. Herudover rummer bygningen en døgnåben reception, en elevator, en restaurant og en morgenmadscafé. Hotellet råder desuden over et konferencerum. Mod betaling kan man endvidere benytte WLAN Access Pointet. Sidst, men ikke mindst, har hotellet sin egen parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse, flere med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-tv, vækkeur og WiFi-adgang. I alle værelser kan man se bygningens smukke træbjælker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Elysees Union
  Fra1.083krPr. nat

  Elysees Unionstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Rue de l'amiral hamelin 44 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1184 meninger fra rejsendeBaseret på 1184 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger i centrum af Paris i nærheden af Trocadero og Eiffeltårnet. Til Triumfbuen er der ca. 200 m, mens der er 2 minutters gang til metrostationen Boissière. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder (20). Køretiden til lufthavnene Orly og Charles de Gaulle er hendholdsvis 35 og 45 minutter.Det charmerende 6-etages hotel blev bygget i 1890 og renoveret i 2003. Det råder over 50 værelser. heraf 3 handicapvenlige værelser samt en dejlig 100 m² stor have. På hotellet findes der en klimatiseret foyer med døgnåben reception, elevatorer, pengeskab og en vekselbørs. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den trådløse internetadgang. Roomservice og vaskeservice mod betaling er ligeledes en del af viften af tilbud.Hvert værelse har et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, telefon, radio, internetadgang og minibar. Ydermere har værelserne, som er indrettet med væg-til-væg tæpper, strygebræt og strygejern samt en sofagruppe, et pengeskab, klimaanlæg og centralvarme.Gæsterne har mulighed for at få deres morgenmad serveret.

  Se mere
 • Citadines Didot Montparnasse
  Fra684krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Located in a picturesque Parisian district, this apartment hotel is within walking distance of many shops, markets, quiet streets and small squares. Notre Dame is about a 15-minute drive away, whilst the Eiffel Tower can be reached in 20 minutes by public transport. Other sights, such as the Panthéon (3.9 km), Invalides (3.9 km), the Arc de Triomphe (5.7 km) and Sacré Coeur (7.5 km), are also nearby. The Parc des Expositions de Versailles can be reached in just 10 minutes by car or tram. The nearest metro line is number 13 (Plaisance Station), whilst the nearest bus lines are 58 and 62. Orly and Charles de Gaulle international airports are approx. 13 and 35 km away respectively.

  Se mere
 • Nomad Paris Roissy Cdg
  Fra470krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 934 meninger fra rejsendeBaseret på 934 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Paris CDG-Roissy Airport. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 5. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Hotellet ligger 2. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. Lokaliteten har 205 indbydende soveværelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenligt soveværelse. Kæledyr må ikke medbringes til Nomad Paris Roissy Cdg. Nomad Paris Roissy Cdg tilbyder parkering og garagefaciliteter. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  423  Hoteller - Paris
Side  1  af  43
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination