Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  94kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra1.106krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 408 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3998 meninger fra rejsendeBaseret på 3998 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Art Hotel Paris Est
  Fra445krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 53 meninger fra rejsendeBaseret på 53 meninger fra rejsende

  Dette komfortable lejligheds-hotel er placeret i Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. I alt 80 værelser er til rådighed for gæsterne på Art Hotel Paris Est. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Alle gæsteværelser i denne handicapvenlige feriebolig, har adgang for kørestole. Kæledyr må ikke medbringes til Art Hotel Paris Est.

  Se mere
 • Explorers At Disneyland Paris
  Fra1.189krPr. nat

  Explorers At Disneyland Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Avenue de la fosse des pressoirs 50 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 288 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4353 meninger fra rejsendeBaseret på 4353 meninger fra rejsende

  Kun 1,5 km væk fra Disneyland® Paris tilbyder dette fantastiske hotel unik service i Disney® Marne La Vallée-området. Regelmæssige gratis busser sikrer, at Disney® og den internationale banegård med offentlig transport til og fra Paris er hurtig og nem at nå. Dette etablissement kan prale af forskellige aktiviteter og faciliteter til underholdning af gæsterne, som f.eks. en 200 kvm. opvarmet indendørs vandpark* med 3 rutchebaner og vandleg, et 2-etages indendørs jungle-trænings- og legeområde, en videoarkade og områder med to forliste piratskibe. Efter en travl dag vil gæsterne få svært ved at vælge mellem de 3 restauranter på stedet, som serverer mad, der frister gæsternes smagsløg.

  Se mere
 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  Fra1.943krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 321 meninger fra rejsendeBaseret på 321 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en førsteklasses beliggenhed i det 16. arrondissement, omkring 290 m fra Trocadero og 1,1 km fra Triumfbuen og den berømte Champs-Élysées. Af lokale attraktioner tæller mange museer, teatre og kendte restauranter samt Centre d'affaires Paris Trocadero. Til Orly lufthavn er der ca. 25 km fra hotellet og til Charles-de-Gaulle lufthavn omkring 30 km.Dette hotel rummer i alt 83 værelser, herunder 19 juniorsuiter. Det kombinerer et elegant design med gæsternes velbefindende og høj komfort som højeste prioritet, og gæsterne kan slappe af og nyde den plads og det privatliv, hotellet tilbyder med sine saloner og gårdhaven. Herudover rummer dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks og en legeplads. Ydermere vil gæsterne sætte pris på caféen, morgenmadsrestauranten og hotellets trådløse internetadgang. Gæsterne kan desuden bestille roomservice, ligesom der også er en overdækket garageplads til bilen.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad badekar og hårtørrer, ligesom der er en kingsize seng. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools (sidstnævnte mod betaling og den ene af dem opvarmet), og sportsentusiaster kan desuden træne i fitness-studiet.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Citadines Didot Montparnasse
  Fra780krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 308 meninger fra rejsendeBaseret på 308 meninger fra rejsende

  Located in a picturesque Parisian district, this apartment hotel is within walking distance of many shops, markets, quiet streets and small squares. Notre Dame is about a 15-minute drive away, whilst the Eiffel Tower can be reached in 20 minutes by public transport. Other sights, such as the Panthéon (3.9 km), Invalides (3.9 km), the Arc de Triomphe (5.7 km) and Sacré Coeur (7.5 km), are also nearby. The Parc des Expositions de Versailles can be reached in just 10 minutes by car or tram. The nearest metro line is number 13 (Plaisance Station), whilst the nearest bus lines are 58 and 62. Orly and Charles de Gaulle international airports are approx. 13 and 35 km away respectively.

  Se mere
 • Astoria Astotel
  Fra1.165krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1224 meninger fra rejsendeBaseret på 1224 meninger fra rejsende

  Hotellet er centralt beliggende i en rolig gade mellem operahuset (ca. 800 m) og Montmartre. Der er ca. fem minutters gang til diverse restauranter og barer samt til det nærmeste busstoppested og til metrostationen Rome (ca. 150 m). Til bymidten, hvor man finder et utal af indkøbsmuligheder, samt til banegården er der ca. 10 minutters gang (500 m). Med offentlig transport kommer man desuden på blot 10 minutter til Champs Elysées. Til lufthavnene Charles de Gaulle og Paris-Orly er der ca. 20 km (ca. 30 minutters kørsel med offentlig transport).Byhotellet facade er bygget i en typisk Hausmann-stil. Det er opført i det 19. århundrede og blev renoveret i 2003. Det består af en seksetagers hovedbygning samt to seksetagers sidebygninger med i alt 86 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og to elevatorer. På hotellet er der desuden trådløs internetadgang. Der tilbydes naturligvis også vaskeserviceDe hyggelige og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling). Hertil kommer et regulerbart klimaanlæg og radiator.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Les Tournelles
  Fra1.107krPr. nat
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 285 meninger fra rejsendeBaseret på 285 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af kvarteret Le Marais blot et stenkast fra pladsen Place des Vosges. Der er 100 m til Picasso-museet, ligesom der fra hotellet er 300 m til byens centrum og Bastillepladsen. Der er kun 18 km til Orly lufthavn, mens der er 35 km til Charles de Gaulle lufthavn.Hotellets periode-udsmykning kombinerer komfort og æstetik og svøber gæsterne i en atmosfære af det gamle Paris. Dette city-hotel ligger i en bygning, som kan dateres tilbage til år 1660 og rummer i alt 24 værelser fordelt på 5 etager. Til faciliteterne på dette klimatiserede etablissement hører en foyer med døgnåben reception samt en safeboks, en elevator, en café, en bar og en morgenmadsrestaurant. Desuden har gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice.De nydelige værelser er dekoreret i forårsagtige farver-stil og tilbyder enhver moderne bekvemmelighed. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer samt en telefon, kabel-tv, et automatisk vækkeur og WiFi/internetadgang (mod betaling). De er endvidere indrettet med et samt centralt reguleret klimaanlæg og radiator. For at give gæsterne ro i sindet tilbydes herudover en safeboks, hvor gæsterne kan opbevare værdigenstande.Den kontinentale morgenmad kan vælges som buffet eller menu.

  Se mere
 • Novotel Paris Gare de Lyon
  Fra1.644krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3027 meninger fra rejsendeBaseret på 3027 meninger fra rejsende

  The hotel is located right by the Gare de Lyon railway station; 10 min walk from the Bastille, 10 min by metro from the Louvre and close to major retailers. It is not far from the Palais Omnisports de Bercy events centre, Austerlitz station and the French National Library.

  Se mere
 • Best Western Plus Paris Velizy
  Fra732krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 493 meninger fra rejsendeBaseret på 493 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i West-Versailles. Stedet kan tilbyde i alt 161 værelser. Dette sted blev etableret i 2012. Best Western Plus Paris Velizy har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom.

  Se mere
 • Hilton Paris Charles de Gaulle Airport
  Fra1.154krPr. nat
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3230 meninger fra rejsendeBaseret på 3230 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Paris CDG-Roissy Airport. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen kan tilbyde i alt 392 værelser. Dette hotel blev etableret i 1994. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Hilton Paris Charles de Gaulle Airport er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nemt som muligt, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Kæledyr betragtes som en del af familien i denne feriebolig. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på ejendommen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  879  Hoteller - Paris
Side  1  af  88
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser