Hoteller i Paris

Find på kortet
Hoteller - Paris

Paris Fra  239kr

Anbefalede hoteller - Paris

 • La Clef Tour Eiffel Paris (ADT)
  Fra1.672krPr. nat
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en førsteklasses beliggenhed i det 16. arrondissement, omkring 290 m fra Trocadero og 1,1 km fra Triumfbuen og den berømte Champs-Élysées. Af lokale attraktioner tæller mange museer, teatre og kendte restauranter samt Centre d'affaires Paris Trocadero. Til Orly lufthavn er der ca. 25 km fra hotellet og til Charles-de-Gaulle lufthavn omkring 30 km.Dette hotel rummer i alt 83 værelser, herunder 19 juniorsuiter. Det kombinerer et elegant design med gæsternes velbefindende og høj komfort som højeste prioritet, og gæsterne kan slappe af og nyde den plads og det privatliv, hotellet tilbyder med sine saloner og gårdhaven. Herudover rummer dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks og en legeplads. Ydermere vil gæsterne sætte pris på caféen, morgenmadsrestauranten og hotellets trådløse internetadgang. Gæsterne kan desuden bestille roomservice, ligesom der også er en overdækket garageplads til bilen.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad badekar og hårtørrer, ligesom der er en kingsize seng. De er også udstyret med fjernsyn, telefon, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools (sidstnævnte mod betaling og den ene af dem opvarmet), og sportsentusiaster kan desuden træne i fitness-studiet.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Kyriad Disneyland Resort Paris
  Fra568krPr. nat

  Kyriad Disneyland Resort Parisstars

  Disneyland Paris Øst, Paris , Av. de la fosse des pressoirs 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 320 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3118 meninger fra rejsendeBaseret på 3118 meninger fra rejsende

  Temahotellet ligger kun et par minutter fra Disneyland Paris. Der er også kun få minutters gang til en idyllisk sø, hvor der er rig mulighed for at gå ture og slappe af. Her kan man rigtigt opleve charmen ved de franske, landlige regioner. Ca. 3 km fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom der er 3 km til diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er ligeledes 3 km til et turistområde, til Disneyland Resort samt til en banegård, en busstation og en metrostation. Ca. 4 km væk finder man desuden diverse indkøbsmuligheder og Sea Life. Til det internationale indkøbscenter Val d'Europe og til La Vallée Outlet er der endvidere omkring 5 km. Lufthavnene Charles de Gaulle og Orly ligger omkring 47 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2003 og har i alt 300 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet er bygget som en traditionel bondegård fra regionen Brie og har en fantastisk udsigt over de omkringliggende skove. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover rummer bygningen to barer, en fjernsynsstue med Disney Channel, en karrusel, et legerum med videospil (mod betaling), en Disney Shop, et konferencelokale og en klimatiseret restaurant med børnestole, der er indrettet i Brie-regionens traditionelle stil. Naturligvis er der mulighed for at gå på Internettet (mod betaling). Herudover kan man også få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er en parkeringsplads (gratis).Standardværelserne har plads til 4 personer, er handicapvenligt indrettet og råder over en fransk dobbeltseng og en køjeseng eller to enkeltsenge og en køjeseng. Desuden er de udstyret med et handicapvenligt badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv med internationale programmer, elkedel og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget.

  Se mere
 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Fra568krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 461 meninger fra rejsendeBaseret på 461 meninger fra rejsende

  Dette futuristiske hotel ligger i hjertet af det 18. arrondissement, få skridt fra Montmartre, gemt væk i en rolig gade i læ for byens skarer, men kun 400 m fra La Chapelle metrostation og 1 km fra Gare du Nord, som sørger for ubesværede forbindelser til resten af byens mange attraktioner. Fra hotellet er der kun 22 km til lufthavnen Charles de Gaulle.Dette luksuriøse, klimatiserede city-hotel rummer 41 værelser og tilbyder den 4. isbar i verden, som er et sandt vidunder. Gæsterne har adgang til samtlige etager via farverige elevatorer, der fører dem ind i en ny verden af raffinement, teknologi og alt, hvad der skal til for at gøre hvert eneste ophold til en uforglemmelig oplevelse. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service tilbydes gæsterne af faciliteter også en safeboks, en garderobe, en restaurant og konferenceindretninger. Mod betaling er der desuden miniklub, trådløs internetadgang på stedet og en garage til bilen. Tillige er der på hotellet mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, udlejning af cykler og en parkeringsplads til bilen.Der tilbydes værelser med eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbelt- eller kingsize seng. Endvidere er alle værelser udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, safeboks, minibar og mulighed for at lave te og kaffe. Ydermere er der på samtlige værelser regulerbare radiatorer og klimaanlæg.Gæsterne tilbydes adgang til hotellets fitness-studie. Der tilbydes også massagebehandlinger.Ud over en kontinental morgenbuffet giver hotellet sine gæster mulighed for at vælge frokosten såvel som aftensmaden a la carte eller som forskellige menuer.

  Se mere
 • Felicien By Elegancia
  Fra1.241krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 625 meninger fra rejsendeBaseret på 625 meninger fra rejsende

  Hotel undergik en renovering i 2013. Der er i alt 34 værelser på stedet. Ejendommen består af 32 dobbeltværelser og 2 junior-suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Auteuil Tour Eiffel
  Fra668krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 634 meninger fra rejsendeBaseret på 634 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det 16. arrondissement i Paris lige i nærheden af Eiffeltårnet. Det er beliggende mellem Mirabeau broen og Seinebredden, hvor det imponerende Maison de la Radio ligger. Lige i nærheden afgår der endvidere offentlige transportmidler (ca. 100 m). Der er 7,5 km til Gare du Nord og 30 km til Charles de Gaulle lufthavnen.Byhotellet blev renoveret i 2002 og har en smuk have med terrasse. Det råder over 7 etager med i alt 94 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception og to elevatorer. Herudover er der en café, en bar, en bistro kaldet Mirabeau med terrasse, en morgenmadsrestaurant og en à la carte restaurant. Naturligvis er der også et konferencerum, ligesom der tilbydes roomservice døgnet rundt (restaurantens menu). Hotellet råder tilmed over gode parkeringsmuligheder mod betaling.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, strygejern og strygebræt. Til standardfaciliteterne hører endvidere minibar og safeboks (mod betaling). Klimaanlægget er individuelt regulerbart.

  Se mere
 • Best Western Premier Le Carre Folies Opera
  Fra752krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 202 meninger fra rejsendeBaseret på 202 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Paris . Hotel blev bygget i 1930. Ejendommen består af 31 værelser. Ejendommen består af 31 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Etablissementet har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Villa Eugenie
  Fra565krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det ekslusive hotel er kendt af gæster fra mode- og forretningsverden. Det ligger nord for Seinen lige i nærheden af Monceau Parken, Garnier Operaen samt forskellige forretninger såsom Galerie Lafayette og Printemps. Bygningen ligger på Champs Elysées og der er kun et stenkast til Montmartres maleriske bjerge og den legendære Moulin Rouge i Pigalle. Man kommer nemt og bekvemt til forskellige metrostationer. Til den nærmeste lufthavn er der ca. 20 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og byder velkommen med en foyer fuld af detaljer. Her finder man også en døgnåben reception, et hotelsafe og en fortræffelig bar. Bygningen er på seks etager og råder over i alt 41 værelser. Til faciliteterne hører desuden et hyggeligt morgenmadsrum og en offentlig internetterminal med WLAN forbindelse (mod betaling). Der er desuden mulighed for at benytte hotellets vaskeservice (mod betaling). Personbiler kan parkeres lige i nærheden af hotellet i en parkeringsgarage.De charmerende værelser er alle smukt indrettet i romantisk stil med eget badeværelse og hårtørrer. Et skrivebord med fløjlsbetrukne stole, internetadgang og telefon er med til at gøre opholdet endnu mere behageligt. Herudover er der satellit-tv, minibar, regulerbart klimaanlæg/radiator, dobbeltseng og lejesafe.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte en kontinental morgenmad fra vores buffet.

  Se mere
 • Park Lane Paris
  Fra862krPr. nat
   

  Dette city- og business-hotel ligger i centrum af Paris, i det 8. arrondissement. Etablissementet ligger tæt på Champs-Élysées og stormagasinerne Galeries Lafayette og Printemps samt de fashionable modebutikker på Saint-Honoré. Busstoppestedet Saint-Augustin ligger kun 10 m fra hotellet, ligesom der kun er 1 minuts gang til metrostationen. Endvidere er der omkring 400 m fra etablissementet til banegården Saint-Lazare, mens seværdigheder såsom Opéra Garnier og Place de la Concorde kan nås på kun 5 minutter via de offentlige transportmidler. Herudover er der godt og vel 900 m til kunstmuseet Louvre. Af nærliggende lufthavne er der Orly, Charles de Gaulle og Paris Beauvais Tillé, som ligger henholdsvis ca. 15, 20 og 80 km fra logiet.Dette splinternye luksus-hotel tilbyder gæsterne et elegant og fashionabelt ophold. Gæsterne vil nyde det tidssvarende design på de 48 værelser i kategorierne classical, superior og deluxe, ligesom der hersker en luksuriøs harmoni mellem de specielle materialer kombineret med ny teknologi. Herudover bydes gæsterne velkommen på dette klimatiserede, 6-etagers etablissement i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og vekselbørs. Af faciliteter på stedet er der elevator, en bar, en morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Disse værelser nyder godt af en utrolig komfort og førsteklasses faciliteter. Værelserne, hvis dominerende farver afhængigt af etagen varierer mellem fuchsia (lyslilla), grå og orange, rummer en indbydende og sofistikeret atmosfære, hvor diskretion og intimitet forenes med elegance og unikhed. Der tilbydes endvidere eget badeværelse med et brusebad, badekar og hårtørrer, mens der på selve værelset er behageligheder såsom en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, en safeboks, en minibar samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Hertil kommer også altan eller terrasse.

  Se mere
 • Grand Hotel Dechampaigne
  Fra783krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 30. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2016. Ejendommen består af 44 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 17 dobbeltværelser, 3 treværelses rum, 1 fireværelsesrum, 17 overordnede værelser og 6 familierum. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 11:30. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Der er piccolo-service. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Hyatt Paris Madeleine
  Fra1.958krPr. nat

  Hyatt Paris Madeleinestars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , 24 boulevard malesherbes 86 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 991 meninger fra rejsendeBaseret på 991 meninger fra rejsende

  Boulevard Malesherbes er en typisk parisisk boulevard. Fra hotellet kan du hurtigt nå (til fods, med offentlig transport eller taxa) Madeleine, Opéra, Concorde, Champs Elysées, osv.Komforthotellet råder over i alt 86 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception samt en frisørsalon. Hertil kommer en klimatiseret restaurant. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1106  Hoteller - Paris
Side  1  af  111
 

Beskrivelse af destination

  Paris er hovedstaden i Frankrig og det mest berømte turistrejsemål i verden, det er den mest glamourfyldte by i verden og den by der har flest monumenter og verdensberømte steder. Gå en tur ned af den smukkeste boulevard, Champs-Élysées, fra Concorde til triumfbuen. Du vil finde alle de kendte mærker på Avenue Montaigne. Besøg pladsen Place de la Concorde og pladsen Place Vendôme, med sine luksushoteller og guldsmede. Når du går en tur ved floden Seinen, kan du se byens vigtigste emblemer: Eiffeltårnet, Louvre museet, forsvarsmuseet, domkirken Notre Dame og du kan gå under hver af de 35 broer som forbinder begge sider af floden, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Gå ikke glip af at besøge Disneyland, haven Luxembourg, Parc Astérix, Ile Saint-Louis, katakomberne, Barrio Latino, Montmartre og Quartier du Marais, Sacré-Coeur, (den ældste helligdom i Paris), operaen, Les Invalides, pladsen Place de la Bastille, paladset Versailles og gallerierne Lafayette for at købe en god parfume. Nattelivet er koncentreret omkring pladsen Place Pigalle og Blance, på Champs-Élysées, på Saint-German-des-Prés, Montparnasse og omkring Sorbonne og Panthéon. París venter på dig, blændende og betagende!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Paris

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Kube Hotel Paris-Ice Bar
  Kube Hotel Paris-Ice Bar
  4,2/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Beliggende i et roligt område - ingen larm om natten og nok de bedste hotelsenge, jeg nogen sinde har ligget i. Gode parkeringsforhold i kælderen. Alt i alt et hotel, som vi vil benytte igen og anbefa ...

  Søren
  Hotelopia-kunde, 01/09/2016

  Fra77krSe mere

 • Oceania Paris Roissy CDG
  Oceania Paris Roissy CDG
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Det var en flot hotel

  Editha Marinelli
  Hotelopia-kunde, 29/09/2015

  Fra89krSe mere

 • MIRABEAU EIFFEL
  MIRABEAU EIFFEL
  4,6/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med værelse/lejlighed. Der var de fornødne faciliteter. God morgenmadsbuffet med stort udvalg af morgenbrød mm. Dejlig tæt gåafstand til indkøb. God og venlig service!!Vi vil be ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/06/2015

  Fra76krSe mere