Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  98kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Aeolis
  Fra490krPr. nat

  Aeolisstars

  Adamas, Græske Øer , Adamas n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 134 meninger fra rejsendeBaseret på 134 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel er i Adamas. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Stedet er indenfor 350 meter fra havnen. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 12 værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2011. Rejsende kan gøre brug af den trådløse internetforbindelse, der findes på alle offentlige områder i ferieboligen. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne.

  Se mere
 • Petinos Beach
  Fra1.412krPr. nat

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 677 meninger fra rejsendeBaseret på 677 meninger fra rejsende

  Hotellet er bygget i ægæisk stil og ligger ved stranden Plati Yialos. Det ligger ca. 3 km fra centrum af byen Mykonos.Hotellet er populært for den opmærksomme service og varme, græske gæstfrihed. Det rummer i alt 19 værelser samt klimaanlæg, foyer, mulighed for at bestille roomservice, bar, et lille supermarked og en restaurant.Værelserne er udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg, fjernsyn med CNN, radio og telefon. Desuden er de også udstyret med eget, moderne badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt egen altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Herudover er der mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter på stranden.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Naxos Resort Beach Hotel
  Fra516krPr. nat

  Naxos Resort Beach Hotelstars

  Aghios Georgios, Naxos , Chora, saint george beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Aghios Georgios. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 20 meter fra hotellet . Lokaliteten har 91 indbydende gæsteværelser. Naxos Resort Beach Hotel blev opført i 2005. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Naxos Resort Beach Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. De besøgende kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud.

  Se mere
 • Princess of Naxos
  Fra379krPr. nat

  Princess of Naxosstars

  Aghios Georgios, Naxos , Agios georgios beach - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 230 meninger fra rejsendeBaseret på 230 meninger fra rejsende

  The hotel is located within a 10 min walking distance from the centre of Naxos town and just 30 m from the golden sandy beach of Saint George where the sea lovers have the opportunity to enjoy a great variety of water sports, such as wind surfing, kite surfing, jet ski, etc.

  Se mere
 • Lato Boutique Hotel
  Fra364krPr. nat

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion by, Kreta , Epimenidou street 15 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1842 meninger fra rejsendeBaseret på 1842 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Heraklion City, er en fantastisk mulighed for homoer. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Ejendommen ligger indenfor 4 meter fra den nærmeste strand. I alt 79 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Lato Boutique Hotel. Dette sted blev renoveret i 2007. Lato Boutique Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Lato Boutique Hotel er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. De der ikke vil efterlade deres kæledyr hjemme, kan tage dem med. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Dette sted er miljøbevidst. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. , Alle der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. , De besøgende kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. og Gæster kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på ejendommen. Lato Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Xenia Hotel
  Fra372krPr. nat

  Xenia Hotelstars

  Naxos by, Naxos , Naxos chora, ciudad de naxos - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 214 meninger fra rejsendeBaseret på 214 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Naxos Town. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 350 meter fra stedet. Stedet består af 18 soveværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_

  Se mere
 • Aquila Atlantis Hotel
  Fra583krPr. nat

  Aquila Atlantis Hotelstars

  Heraklion by, Kreta , Ygias street 2 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1018 meninger fra rejsendeBaseret på 1018 meninger fra rejsende

  Det attraktive by- og konferencehotel har en rolig beliggenhed ca. 100 m fra Heráklions bymidte med de mange indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Få meter fra hotellet ligger det arkæologiske museum. Havet ligger ca. 100 m fra bygningen. Der afgår endvidere offentlige transportmidler få minutters gang væk (ca. 100 m). Der er tilmed kun 3 km til Heráklion lufthavn samt 150 km til Chania lufthavn.Hotellet blev renoveret i 2001, er på 5 etager og råder over 162 værelser, heraf 2 suiter. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs og to elevatorer. På det gastronomiske område er der en lille hyggelig café, en dejlig bar og to klimatiserede restaurant med børnestole. Hertil kommer forskellige forretninger, en frisørsalon, en offentlig internetterminal og et WLAN Access Point. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets egen parkeringsplads. Desuden tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Til værelsernes indretning hører endvidere telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar. Hertil kommer dobbeltseng, king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan.Hotellet kan tilbyde sine gæster en opvarmet, indendørs swimmingpool med pool-/snackbar. Over for hotellet er der desuden mulighed for mod betaling at spille tennis. Herudover ligger der en golfbane 25 km væk.

  Se mere
 • Captain Georgantas
  Fra508krPr. nat

  Captain Georgantasstars

  Adamas, Græske Øer , Adamas, milos n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Situated 200 metres from the sandy beach of Papikinou and very close to shopping facilities, restaurants, bars and touristic sightseeings.

  Se mere
 • Spetses Retreat
  Fra506krPr. nat

  Spetses Retreatstars

  Spetses, Saroniske øer , Spetses, spétses, 18050 - Kort
   

  Dette komfortable hotel er placeret i Spetses. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 10 gæsteværelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Spetses Retreat. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne feriebolig. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Galaxy Hotel Iraklio
  Fra580krPr. nat

  Galaxy Hotel Irakliostars

  Heraklion by, Kreta , dimokratias ave 75 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1775 meninger fra rejsendeBaseret på 1775 meninger fra rejsende

  Nyligt renoveret, prisbelønnet, 5 * luksushotel med 127 værelser (Superior og Executive & Suites). Beliggende tæt på centrum og alle seværdighederne. Det har stor Pool & Gardens, 2 restauranter, gratis trådløs internetadgang, lounge bar, gratis fitness (inkl. hammam), gratis parkering, business center, konferencefaciliteter. Værelserne er elegant og moderne med pool eller by synspunkter.Alle værelser er komfortabelt elegant og luksuriøst indrettet, med udsigt over byen eller hotellets pool og haver. Værelserne har termoruder, gratis WiFi, fremragende kvalitet senge, linned og faciliteter, badeværelse med hårtørrer, uafhængig aircondition, satellit-tv, minibar, safe, balkon.Hotel tilbyder en unik by-resort atmosfære. Det har en stor frisk-vand-pool omgivet af haver. Der er en sol-dæk med parasoller og liggestole til afslapning ved poolen (serveret mad og drikkevarer). Der er en gratis fuldt udstyret fitnesscenter med fri hammam (massage også tilgængelig). Værelserne har betalings-TV og DVD.eget rig amerikansk morgenbuffet er til rådighed. Hertil kommer,. 2 restauranter og room service med kretensiske inspireret gastronomi

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  652  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  66
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Sunday Hotel
  Sunday Hotel
  4,1/5
  Kundevurderingaf  4 Muligheder

  Smilebde personale.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 07/07/2017

  Fra157krSe mere

 • Porto Platanias
  Porto Platanias
  4,4/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Søde rengøringsdamer og dem der hjælper med kufferterne. God mad. God børneunderholdning.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 13/08/2016

  Fra844krSe mere

 • Sunlight
  Sunlight
  4,9/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Dejligt lille hotel som er meget veldrevet. Restaurant er rigtig godt og der er en meget serviceminded personale. Et sted hvor vi føler os rigtig godt tilpas på grund af atmosfæren.

  Kurt Dalgaard
  Hotelopia-kunde, 02/06/2016

  Fra336krSe mere