Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  154kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Chios Chandris
  Fra645krPr. nat

  Chios Chandrisstars

  Chios by, Chios , Evgeneias chandris 2 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 298 meninger fra rejsendeBaseret på 298 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2002. Der er i alt 139 værelser på stedet. Ejendommen består af 14 enkeltværelser, 10 suiter og 17 studio-lejligheder. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har elevator. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Vossos
  Fra718krPr. nat

  Vossosstars

  Laganas, Zante , Laganas, zakynthos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 103 meninger fra rejsendeBaseret på 103 meninger fra rejsende

  Denne hyggelige VR Condo kan findes i Laganas. Med en beliggenhed indenfor 850 meter fra bymidten giver VR Condo''en nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Lokaliteten har 59 indbydende soveværelser. Denne ejendom undergik en renovering i 2011. Derudover tilbydes der Wi-Fi på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Vossos tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Besøgende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på dette sted. Vossos vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Apollon Boutique Hotel
  Fra392krPr. nat

  Apollon Boutique Hotelstars

  Parikia, Paros , Parikia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Parikia. Stedet, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Ferieboligen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Det samlede antal soveværelser er 23. Dette hotel blev sidst renoveret i 2013. Derudover tilbydes der Wi-Fi på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Apollon Boutique Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Der findes en parkeringsplads. Middagslokalet inviterer alle gæster der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. og Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Apollon Boutique Hotel.

  Se mere
 • Grecian Castle Hotel
  Fra514krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 202 meninger fra rejsendeBaseret på 202 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Chios Town. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Hotellet er indenfor 500 meter fra havnen. Stedet består af i alt 55 dejlige gæsteværelser. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2011. Grecian Castle Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24/7. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige soveværelser. Stedet accepterer kun små kæledyr. Der er parkeringsplads ved Grecian Castle Hotel. Grecian Castle Hotel tilbyder lufthavnstransportservice. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. , Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. og Ferieboligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for de besøgende. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Alexandra
  Fra432krPr. nat

  Alexandrastars

  Kos By, Kos , 25th march str. 16 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 187 meninger fra rejsendeBaseret på 187 meninger fra rejsende

  Hotellet er beliggende i centrum af Kos, 200 m fra havnen og 400 m fra hovedstrandene. Hotellet har 62 enheder, hvoraf 40 er dobbeltværelser, 10 er lejligheder og 12 er studio-værelser. De faciliteter, der er til rådighed på dette hotel, omfatter konferencefaciliteter, 3 elevatorer, en restaurant og en luksuøs bar. Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt direkte opkaldstelefon, satellit-tv, individuelt justerbar aircondition, pengeskab på værelset og enten balkon eller terrasse. Musik, telefon og internetadgang er ligeledes tilvejebragt. Udover standardudstyr er studio-værelserne fuldt udstyret til egen forplejning og tilbyder et køkken med alle nødvendige møbler og faciliteter. To af lejlighederne er på 5. sal og har private terrasser med fremragende udsigter. Fritidsmulighederne på dette hotel omfatter et svømmebassin og et fuldt udstyret motionsrum.

  Se mere
 • Maritina
  Fra270krPr. nat

  Maritinastars

  Kos By, Kos , L.vironos 19 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 170 meninger fra rejsendeBaseret på 170 meninger fra rejsende

  The hotel is situated in the centre of Kos town, within walking distance to all main attractions, bars, clubs and local beaches. From this ideal spot on the island guests can visit Hippocrates Tree or Casa Romana and many more archaelogical sites that are very close.

  Se mere
 • Hydras Chromata
  Fra2.080krPr. nat

  Hydras Chromatastars

  Hydra, Saroniske øer , Hydra - saronic - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 19 meninger fra rejsendeBaseret på 19 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Hydra. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 4 gæsteværelser. Hydras Chromata er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.408krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Imerovigli. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 2. 5 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 11 gæsteværelser. Aqua Luxury Suites undergik en renovering i 2014. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Aqua Luxury Suites. Aqua Luxury Suites har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Aqua Luxury Suites vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. , På dette sted er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. og Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Captain Georgantas
  Fra469krPr. nat

  Captain Georgantasstars

  Adamas, Græske Øer , Adamas n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Situated 200 metres from the sandy beach of Papikinou and very close to shopping facilities, restaurants, bars and touristic sightseeings.

  Se mere
 • Best Western Plaza Hotel
  Fra511krPr. nat

  Best Western Plaza Hotelstars

  Rhodos by, Rhodos , Ierou lochou str. , p.o. box 246 7 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 706 meninger fra rejsendeBaseret på 706 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i en af Rhodos moderne bydele blot få minutters gang fra havnen Mandraki. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt diverse barer og restauranter. Til sand- og grusstranden er der kun ca. 300 m. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 400 m fra hotellet.Hotellet hører til i den øvre middelklasse med i alt 132 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med reception, safebokse og elevatorer. Herudover har hotellet en bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant. Forretningsrejsende kan tilmed benytte hotellets konferencelokale.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med pool-/snackbar eller på solterrassen med liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere et wellnessområde med whirlpool, sauna (mod betaling) og forskellige massagetilbud (mod bestilling og mod betaling). På stranden kan man desuden surfe, stå på vandski og leje vandcykler.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  240  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser