Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  91kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • High Mill
  Fra329krPr. nat

  High Millstars

  Parikia, Paros , Agia anna beach parikia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 224 meninger fra rejsendeBaseret på 224 meninger fra rejsende

  Der er i alt 34 værelser på stedet. Hotel tilbyder 10 enkeltværelser og 24 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice.

  Se mere
 • Captain's Studios & Apartments
  Fra380krPr. nat

  Captain's Studios & Apartmentsstars

  Kavos, Corfu , Agios petros-kavos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 26 meninger fra rejsendeBaseret på 26 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1979. $hotel. getTypeHotel() består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 1 annekser. Ejendommen består af en hovedetage. Annekset består af 1 etager. Ejendommen består af 12 værelser. Ejendommen består af 4 lejligheder og 8 studio-lejligheder. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Chios Chandris
  Fra1.135krPr. nat

  Chios Chandrisstars

  Chios by, Chios , Evgeneias chandris 2 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 277 meninger fra rejsendeBaseret på 277 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2002. Der er i alt 139 værelser på stedet. Ejendommen består af 14 enkeltværelser, 10 suiter og 17 studio-lejligheder. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har elevator. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Olea Bay Hotel
  Fra734krPr. nat

  Olea Bay Hotelstars

  Adamas, Græske Øer , Papakinou beach - adamas n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 66 meninger fra rejsendeBaseret på 66 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2015. Ejendommen består af 12 værelser. Ejendommen udgøres af 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en nøgleopbevaringsservice.

  Se mere
 • Asteris
  Fra360krPr. nat

  Asterisstars

  Skala, Kefalonia , Lg/ skala - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 215 meninger fra rejsendeBaseret på 215 meninger fra rejsende

  The hotel has a great position, south- east, on the Greek island of Kefalonia, Ionian Sea, which gives it a panoramic view and easy access to the famous Skala beach and resort. The surrounding beaches are superb and the hotel is just 2 km from the pretty village of Skala and 7 km from the traditional village of Poros, both worth visiting. Guests may discover the sandy vastness and shallow waters of Mounda beach (4 km away), which is the reproduction habitat of the loggerhead turtle Caretta Caretta.

  Se mere
 • Homer's Inn
  Fra291krPr. nat

  Homer's Innstars

  Ormos Beach, Ios , Main rd port - village - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 132 meninger fra rejsendeBaseret på 132 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger omkring 10 minutters gang fra centrum af byen Ios og ca. 5 minutter fra havnen. Der er ca. 7 minutter til fods til stranden Ormos. Foran hotellet ligger der et busstoppested, hvorfra man kan køre til byen, havnen og Mylopotas samt stranden Koumbara. Denne bus afgår næsten hvert 10. minut.Strandhotellet har i alt 40 værelser. Endvidere er der foyer, safebokse, parkeringsplads, en bar til eftermiddagsdrinks og en fjernsynsstue og en morgenmadsrestaurant med udsigt over havnen.Værelserne råder over badeværelse/brusebad/toilet, minikøleskab og nogle med altan med havudsigt. De er yderligere udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Gæsterne kan selv indstille radiatorer og klimaanlæg (gegen Gebühr).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar med cool musik.

  Se mere
 • Sovereign Beach
  Fra985krPr. nat

  Sovereign Beachstars

  Kardamena, Kos , Kardamena - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 781 meninger fra rejsendeBaseret på 781 meninger fra rejsende

  Sovereign Beach Hotel (Kos)

  Se mere
 • Yiannaki
  Fra596krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 727 meninger fra rejsendeBaseret på 727 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Princess of Naxos
  Fra497krPr. nat

  Princess of Naxosstars

  Aghios Georgios, Naxos , Agios georgios beach - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 212 meninger fra rejsendeBaseret på 212 meninger fra rejsende

  The hotel is located within a 10 min walking distance from the centre of Naxos town and just 30 m from the golden sandy beach of Saint George where the sea lovers have the opportunity to enjoy a great variety of water sports, such as wind surfing, kite surfing, jet ski, etc.

  Se mere
 • Ilyssion
  Fra789krPr. nat

  Ilyssionstars

  Lindos, Rhodos , Lindos aera - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Ejendommen består af 110 værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Der findes en butik på området. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1930  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  193
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser