Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  104kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Surfing Beach
  Fra207krPr. nat

  Surfing Beachstars

  Santa Maria, Paros , Santa maria beach naoussa - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 129 meninger fra rejsendeBaseret på 129 meninger fra rejsende

  This surfing beach complex is located on Santa Maria beach, 2 km from Naoussa, Paros island (Cyclades).

  Se mere
 • Asteras Paradise
  Fra664krPr. nat

  Asteras Paradisestars

  Naoussa, Paros , Ring road naoussa - marpissa - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8 meninger fra rejsendeBaseret på 8 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Paros island (Cyclades), 5 km from Naoussa, 25 km from the airport, 16 km from Parikia port and 1 km from the beach.

  Se mere
 • Anthippi
  Fra364krPr. nat

  Anthippistars

  Parikia, Paros , Anthippi kyrizianou - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 21 meninger fra rejsendeBaseret på 21 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i området Parikia, lige uden for Paros by på en lille bakke med udsigt over hele Paros bugt. Til Parikias kystlinje og strand er der 150 m.Etablissementet udgør et gæstgiveri, som skaber balance mellem traditionel arkitektur og moderne bekvemmeligheder. Bygningerne er blevet restaureret, hvorved det er lykkedes at bevare stedets fremherskende atmosfære af et traditionel kykladisk bondehus af sten. Der er i alt 9 boligenheder i dette charmerende gæstehus. Gæsterne bydes velkommen i foyeren og har mulighed for at nyde en drink eller et let måltid mad i baren og caféen. Herudover er der en morgenmadsrestaurant, internetadgang og en parkeringsplads til bilen.Gæstehuset tilbyder studier og lejligheder. Hver enkel boligenhed er unik, hvad angår indretning og udsmykning. Alle boligenheder er klimatiserede og tilbyder egen terrasse. Hertil kommer et fjernsyn og et køleskab. Ligeledes er samtlige boligenheder udstyret med eget badeværelse med brusebad. Som standardindretning tilbydes også en dobbeltseng, internetadgang, et køkken og regulerbare radiatorer.Er gæsterne interesseret i 'køle lidt ned', tilbyder gæstehuset en udendørs swimmingpool med en original bar langs bassinkanten. Herudover står der liggestole til rådighed på solterrassen. I nærheden ligger der desuden en strand af sand og grus.Hver morgen tilbydes der morgenmad.

  Se mere
 • Dilion
  Fra312krPr. nat

  Dilionstars

  Parikia, Paros , Parikia - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 128 meninger fra rejsendeBaseret på 128 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Ejendommen består af 15 værelser. Ejendommen består af 9 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom.

  Se mere
 • Corfu Holiday Palace Hotel
  Fra638krPr. nat

  Corfu Holiday Palace Hotelstars

  Kanoni, Corfu , Kanoni, nausikas str 3,p.o.box 124 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1410 meninger fra rejsendeBaseret på 1410 meninger fra rejsende

  Omgivet af den velanlagte have med pinje-, eukalyptus- og cyprestræer, nyder det elegante Corfu Holiday Palace Hotel godt af en vidunderlig ramme tæt på byen Corfu, med overraskende udsigter over det Joniske Hav, en lagune og Pontikonissi, Museøen – det eneste hotel med direkte udsigt over dette berømte sted. De fleste værelser har også fremragende udsigt over havet, og hotellet har en udendørs pool med saltvand, forskellige restauranter, inklusive sushi, samt et af de største konferencecentre på øen. Et fantastisk hotel til at opdage øen fra.

  Se mere
 • Ariti Grand Hotel Corfu
  Fra742krPr. nat

  Ariti Grand Hotel Corfustars

  Kanoni, Corfu , Nafsikas str. 41 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger i pittoreske omgivelser på halvøen Kanoni lige syd for byen Korfu, på øen Korfus østkyst. Det vender ud mod et af de Ioniske Øers mest genkendelige seværdigheder, det lille kapel på Pontikonisi og klosteret på Vlacherna. Der er tale om et roligt feriested med en række strande af sand og småsten og diverse små vige. Eftersom det ligger så tæt på Korfu by, kan feriestedet drage fordel af hovedstadens faciliteter, samtidig med man kan slappe af på stedet. Busstationen ligger desuden lige ved feriestedets dørtrin, og der er omkring 1 km til Korfus internationale lufthavn.Feriestedet har taget sit navn efter Arete ('Ariti'), faiakernes konges hustru, som gav sådan en varm velkomst til den rejsetrætte Odysseus. Det er for nyligt blevet totalrenoveret og tilbyder en rummelig, velmøbleret salon, som åbner sig ud til en bred terrasse med en betagende udsigt over lagunen og centrum af øen. Der tilbydes i alt 156 værelser og feriestedet rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, elevator, café, bar og en restaurant. Endvidere er der konferenceindretninger, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og parkeringsplads til bilen.Værelserne tilbyder moderne behageligheder, herunder klimaanlæg og centralvarme, eget badeværelse med badekar og hårtørrer, et fjernsyn, en telefon, et minikøleskab og en altan. Gæsterne kan ligeledes forblive i kontakt med venner, familie og kolleger ved hjælp af værelsets internetadgang.Feriestedet er omgivet af et haveanlæg på 4.000 m², ligesom der er en udendørs swimmingpool, et børnebassin, en bar langs swimmingpoolen/pool-bar og en storartet terrasse. Også liggestole og parasoller står klar til brug, og gæsterne vil muligvis også få lyst til at spille bordtennis. Der er 150 m til diverse tennisbaner, ligesom Corfu Kasino ligger 200 m væk. Endvidere ligger golfbanen i Ermones omkring 16 km fra feriestedet.

  Se mere
 • Roda Beach Resort & Spa
  Fra942krPr. nat

  Roda Beach Resort & Spastars

  Roda, Corfu , Karousades - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette feriested ligger omkring 36 km fra byen og lufthavnen i Karousades, tæt på Roda strand.Dette imponerende etablissement har den højest mulige standard af gæstfrihed og blev renoveret i 2010. Det består af i alt 473 værelser og tilbyder elegant designede fællesområder, som vil skabe en følelse af luksus for gæsterne. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement endvidere en komfortabel og luksuriøs foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out samt vekselbørs. Der er herudover en restaurant, en spisesal og en café, ligesom gæsterne helt sikkert også vil sætte pris på det halvcirkelformede teater med 250 siddepladser. Ydermere kan gæsterne benytte stedets trådløse internetadgang (mod betaling) og parkeringspladsen eller bestille vasketøjsservice (mod betaling). Man kan også leje cykler på stedet eller få sig en hyggelig stund i fjernsynsstuen, mens de yngre gæster kan boltre sig på legepladsen.Alle værelser er indrettet i moderne stil med varme, milde farver og møbler af træ. Værelserne rummer desuden alle moderne behageligheder, så gæsternes ophold bliver så dejligt som muligt. Alle værelser er totalrenoveret og herudover udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. De er udsmykket i klare, lyse sommerfarver og rummer udsøgte møbler. Der tilbydes ydermere en 3. seng (sovesofa) og naturligvis også den såkaldte VIP-service med moderne behageligheder og velassorteret minibar. Til de moderne faciliteter på værelserne hører telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og et minikøleskab. Hertil kommer klimaanlæg, centralvarme og en altan med enten have- eller havudsigt som standardindretning i alle boligenheder.

  Se mere
 • Irinna
  Fra287krPr. nat

  Irinnastars

  Svoronata-Ammes, Kefalonia , Agia pelagia, svoronata - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 141 meninger fra rejsendeBaseret på 141 meninger fra rejsende

  Det klimatiserede hotel er omgivet af en dejlig have og råder i alt over 170 værelser. Hertil kommer en indbydende foyer med reception, en bar og diverse forretninger (såsom souvenir og gaveforretninger). Ydermere er der en à la carte restaurant. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen. Herudover har hotellet også en parkeringsplads og en garage. Slutteligt tilbydes der banketservice.Fra de smagfuldt indrettede værelser har man en imponerende udsigt over bjergene eller havet. Ydermere er alle værelser udstyret med eget badeværelse. Hertil kommer telefon, satellit- kabel-tv, centralt reguleret klimaanlæg samt en altan eller en terrasse. Ved forespørgsel er der mulighed for at få minibar køleskab.

  Se mere
 • Ios Palace
  Fra627krPr. nat

  Ios Palacestars

  Mylopatas, Ios , Mylopotas beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 469 meninger fra rejsendeBaseret på 469 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Mylopotas area. The capital of Ios is 1.5 km away and the nearest beach is just 5 metres away.

  Se mere
 • Madoupa Boutique
  Fra1.130krPr. nat

  Madoupa Boutiquestars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 67 meninger fra rejsendeBaseret på 67 meninger fra rejsende

  Der er i alt 25 værelser på stedet. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1138  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  114
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser