Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  136kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Senia
  Fra2.347krPr. nat

  Seniastars

  Naoussa, Paros , Naousa - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 595 meninger fra rejsendeBaseret på 595 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed har beliggenhed i Naoussa. Ferieboligen har i alt 30 værelser. Denne bolig accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Grecian Castle Hotel
  Fra679krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 212 meninger fra rejsendeBaseret på 212 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Chios Town. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Stedet er indenfor 500 meter fra havnen. I alt 55 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Grecian Castle Hotel. Grecian Castle Hotel undergik en renovering i 2011. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Grecian Castle Hotel er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Hele hotellet har kørestolsadgang og 2 handicapvenligt gæsteværelse. Små kæledyr må medbringes til Grecian Castle Hotel. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Grecian Castle Hotel tilbyder lufthavnstransportservice. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Rejsende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Grecian Castle Hotel. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Maritina
  Fra590krPr. nat

  Maritinastars

  Kos By, Kos , L.vironos 19 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  The hotel is situated in the centre of Kos town, within walking distance to all main attractions, bars, clubs and local beaches. From this ideal spot on the island guests can visit Hippocrates Tree or Casa Romana and many more archaelogical sites that are very close.

  Se mere
 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Fra1.807krPr. nat

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 129 meninger fra rejsendeBaseret på 129 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Aghios Stefanos. Ferieboligen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetIndenfor 150 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Boligen har i alt 39 soveværelser. Dette sted undergik en renovering i 2018. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligEndvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Boligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Mykonian Mare Boutique Hotel. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Naxos Resort Beach Hotel
  Fra931krPr. nat

  Naxos Resort Beach Hotelstars

  Aghios Georgios, Naxos , Chora, saint george beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Aghios Georgios, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor 20 meter fra den nærmeste strand. I alt 91 værelser er til rådighed for gæsterne på Naxos Resort Beach Hotel. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2005. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er åben hele dagen. Naxos Resort Beach Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Golden Sun
  Fra327krPr. nat

  Golden Sunstars

  Aghios Prokopios, Naxos , Agios prokopios stelida naxos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 218 meninger fra rejsendeBaseret på 218 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Aghios Prokopios. I alt 33 værelser er til rådighed for gæsterne på Golden Sun. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2011. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Golden Sun. Dette sted har ikke 24 timers åbent. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering. For de mest aktive, er der en lang række sports- og aktivitetstilbud til rådighed. Golden Sun vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Spetses Retreat
  Fra815krPr. nat

  Spetses Retreatstars

  Spetses, Saroniske øer , Spetses, spétses, 18050 - Kort
   

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Spetses. Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 10 gæsteværelser. Rejsende holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Receptionen er åben 24/7. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette hotel. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Kivo Art & Gourmet Hotel
  Fra727krPr. nat

  Kivo Art & Gourmet Hotelstars

  Vassilias, Skiathos , Vasilias beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 650 meninger fra rejsendeBaseret på 650 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Vassilias. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger indenfor 900 meter fra den nærmeste strand. Boligen består af i alt 40 dejlige værelser. Kivo Art & Gourmet Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Ejendommen har 24 timers åbent. Kivo Art & Gourmet Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Kivo Art & Gourmet Hotel. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Rejsende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Denne feriebolig har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle de besøgendes behov. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Skopelos Holidays Hotel & Spa
  Fra920krPr. nat

  Skopelos Holidays Hotel & Spastars

  Skopelos, Sporadesøerne , Skopelos town, chora skopelou 0 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Skopelos. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 5 kilometer fra stedet. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 5 kilometer fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 48 værelser. Denne bolig blev opført i 2009. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Kæledyr må medbringes i denne bolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Denne ejendom har forpligtet sig til at overholde en miljøvenlig praksis. Skopelos Holidays Hotel & Spa tilbyder lufthavnstransportservice. Ferieboligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til gæster der vil genoplade mentalt og fysisk. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Skopelos Holidays Hotel & Spa tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Gæsterne vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Skopelos Holidays Hotel & Spa vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Top Hotel
  Fra424krPr. nat

  Top Hotelstars

  Stalos, Kreta , Kato stalos - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 112 meninger fra rejsendeBaseret på 112 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Stalos. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra stedet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Hotellet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Lokaliteten har 30 indbydende værelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2018. Top Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Ferieboligen har 24 timers åbent. Top Hotel tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr må ikke medbringes til Top Hotel. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Top Hotel. Gæster kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Besøgende vil værdsætte et sjovt ophold på hotellet, med en bred vifte af underholdningstilbud. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Top Hotel. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  2001  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  201
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser