Hoteller i Græske Øer

Find på kortet
Hoteller - Græske Øer

Græske ØerFra  95kr

Anbefalede hoteller - Græske Øer

 • Contaratos Beach
  Fra486krPr. nat

  Contaratos Beachstars

  Naoussa, Paros , Naoussa - paros - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Naoussa, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Ejendommen ligger indenfor 30 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 11. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 32 værelser på Contaratos Beach. Contaratos Beach undergik en renovering i 2012. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Contaratos Beach vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Grecian Castle Hotel
  Fra679krPr. nat

  Grecian Castle Hotelstars

  Chios by, Chios , Leoforos enoseos street 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 206 meninger fra rejsendeBaseret på 206 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Chios Town. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Hotellet er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Grecian Castle Hotel har i alt 55 værelser. Denne feriebolig blev moderniseret i 2011. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Dette er en ejendom der er tilgængelig for kørestole og inkluderer en række handicapvenlige faciliteter. Det omfatter 2 handicapvenligt soveværelse. Kun små kæledyr må medbringes i denne boligDer findes en parkeringsplads. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne ejendom, der er ideel til at afholde alle typer events. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Der er ikke tid til at kede sig i denne feriebolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Grecian Castle Hotel.

  Se mere
 • Mouikis
  Fra492krPr. nat

  Mouikisstars

  Argostoli, Kefalonia , Vironos street 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 176 meninger fra rejsendeBaseret på 176 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Argostoli. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen består af 38 gæsteværelser. Mouikis blev fuldstændig renoveret i 2011. De der bor på denne ejendom, kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Mouikis har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligBoligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Fra1.252krPr. nat

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 113 meninger fra rejsendeBaseret på 113 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Aghios Stefanos. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 2. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 150 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meter fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 39 gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2018. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Mykonian Mare Boutique Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Naxos Resort Beach Hotel
  Fra579krPr. nat

  Naxos Resort Beach Hotelstars

  Aghios Georgios, Naxos , Chora, saint george beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Aghios Georgios. Ferieboligen, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 20 meter fra stedet. Ferieboligen har i alt 91 værelser. Naxos Resort Beach Hotel blev bygget i 2005. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Poseidonion Grand
  Fra1.192krPr. nat

  Poseidonion Grandstars

  Spetses, Saroniske øer , Dapia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 326 meninger fra rejsendeBaseret på 326 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Spetses. Hotellet , der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen består af i alt 52 dejlige soveværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2009. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på området. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Når det drejer sig om at slappe af, vil alle der bor på denne ejendom blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Poseidonion Grand.

  Se mere
 • Lato Boutique Hotel
  Fra680krPr. nat

  Lato Boutique Hotelstars

  Heraklion by, Kreta , Epimenidou street 15 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1873 meninger fra rejsendeBaseret på 1873 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Heraklion City, er en fantastisk mulighed for homoer. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 4 meter fra ejendommen. Ferieboligen består af 79 værelser. Lato Boutique Hotel undergik en renovering i 2007. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Både store og små kæledyr er tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Lato Boutique Hotel. Stedet anvender en bæredygtig politik. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Rejsende vil værdsætte spisemulighederne på dette hotel. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • City Marina Hotel
  Fra500krPr. nat

  City Marina Hotelstars

  Korfu by, Corfu , Donzelot 15 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 166 meninger fra rejsendeBaseret på 166 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Corfu Town. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 0 kilometer fra ferieboligen. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 300 meter. I alt 54 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2008. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig.

  Se mere
 • Mediterranean Hotel
  Fra384krPr. nat

  Mediterranean Hotelstars

  Rhodos by, Rhodos , Cos street 35 - 37 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 80 meninger fra rejsendeBaseret på 80 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Rhodes Town. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 10 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 5 kilometer. Hotellet er indenfor 500 meter fra havnen. De 241 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel blev fuldstændig renoveret i 2000. Mediterranean Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Mediterranean Hotel er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige gæsteværelser. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan svælge i lækre måltider der udbydes. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Spetses Retreat
  Fra443krPr. nat

  Spetses Retreatstars

  Spetses, Saroniske øer , Spetses, spétses, 18050 - Kort
   

  Dette komfortable hotel ligger i Spetses. Med i alt 10 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Besøgende holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Spetses Retreat er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på stedet. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  1017  Hoteller - Græske Øer
Side  1  af  102
 

Beskrivelse af destination

  De græske øer udgøres af mange øgrupper, og af de to tusind øer er det kun tohundrede der er beboede. Den mest kendetegnende for området er det blå hav, det dejlige klima og du finder hvide landsbyer mellem stejle klippeskrænter, niveaudelte gader som leder op til historiske ruiner, både i rolige havne, idylliske strande, olivenmarker, vinmarker og gæstfrihed. Nær ved Athen ligger Egina, med templet Afea i ruiner, et stort antal kirker og klostre, Skt. Nectario. Mykonos, som er et sofistikeret rejsemål for det internationale jetset, med et aktivt natteliv. Naxos byder på det arkæologiske museum, det venetianske slot i Jora, og ruinerne fra paladset Ariadna. Delos, med resterne af Vía Sacra, løvegaden og de mange hellige monumenter. På Santorini, hvis geologiske udformning gemmer på det formodede rige Atlantis, hvor de fleste nyder solnedgangen med et glas vin mellem hænderne. Tasos gemmer på statuen af Dionysos, helligdommen for Poseidon, templerne for Apollo, Athene og Herakles. Lesbos med dens berømte termiske kilder og sin forheksede skov i Singri. Rhodos med dens kolods som rejser sig ved indgangen til havnen. Kreta, med det labyrintagtige palads Knossos. Korfu med de venetianske bymure og særpræget efter den franske dominans. Besøg paradiset på de græske øer!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Græske Øer

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Sirios Village
  Sirios Village
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Fantastisk hotel for folk i alle aldre. Super beliggenhed, super allinclusive af høj kvalitet og meget varieret.

  THA
  Hotelopia-kunde, 09/10/2016

  Fra697krSe mere

 • Porto Platanias
  Porto Platanias
  4,4/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Søde rengøringsdamer og dem der hjælper med kufferterne. God mad. God børneunderholdning.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 13/08/2016

  Fra1.770krSe mere

 • Sunlight
  Sunlight
  4,9/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Dejligt lille hotel som er meget veldrevet. Restaurant er rigtig godt og der er en meget serviceminded personale. Et sted hvor vi føler os rigtig godt tilpas på grund af atmosfæren.

  Kurt Dalgaard
  Hotelopia-kunde, 02/06/2016

  Fra340krSe mere