Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  267kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Fra1.252krPr. nat

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 113 meninger fra rejsendeBaseret på 113 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er perfekt til familier og er placeret i Aghios Stefanos. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 2. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 150 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meter fra havnen. Ejendommen kan tilbyde i alt 39 gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2018. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Mykonian Mare Boutique Hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Petinos Beach
  Fra1.093krPr. nat

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 678 meninger fra rejsendeBaseret på 678 meninger fra rejsende

  Hotellet er bygget i ægæisk stil og ligger ved stranden Plati Yialos. Det ligger ca. 3 km fra centrum af byen Mykonos.Hotellet er populært for den opmærksomme service og varme, græske gæstfrihed. Det rummer i alt 19 værelser samt klimaanlæg, foyer, mulighed for at bestille roomservice, bar, et lille supermarked og en restaurant.Værelserne er udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg, fjernsyn med CNN, radio og telefon. Desuden er de også udstyret med eget, moderne badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt egen altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Herudover er der mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter på stranden.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Adonis
  Fra1.135krPr. nat

  Adonisstars

  Mykonos by, Mykonos , Vida - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Mykonos Town, er dette komfortable hotel optimalt for homoer. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 2 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 1. 3 kilometer fra havnen. Der er i alt 24 gæsteværelser på Adonis. Adonis blev fuldstændig renoveret i 2015. Adonis tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Adonis har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Adonis har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Adonis tilbyder lufthavnstransportservice. Adonis har en række middagsoplevelser. Boligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Three Shades Mykonos
  Fra865krPr. nat

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 86 meninger fra rejsendeBaseret på 86 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Mykonos Town. Der er i alt 25 soveværelser på Three Shades Mykonos. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2017. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Three Shades Mykonos. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Nissaki Boutique Hotel
  Fra2.140krPr. nat

  Nissaki Boutique Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos beach - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1006 meninger fra rejsendeBaseret på 1006 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den sydøstlige del af øen Mykonos blot ca. 4 km fra Mykonos by. Dette boutique-hotel, som er bygget oven for Psarou Strand kun få skridt fra Platys Gialos med en betagende panoramaudsigt over Det Ægæiske Havs store blå horisont, har en perfekt beliggenhed for familier og gæster på jagt efter en mere privat ferie. Endvidere er der til ca. 4 km til den nationale lufthavn på øen Mykonos.Dette lille, private kompleks er blevet opført i en typisk klykladisk arkitekturstil i skinnende hvide farver. Den moderne boutique-stil tilbyder en luksuriøs følelse over hele hotellet. Strand-hotellet blev renoveret i 2009 og tilbyder 25 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service 24 timer i døgnet. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en safeboks, aviskiosk og fjernsynsstue. Ydermere er der en café og bar på stedet. Ligeledes kan gæsterne på hotellet nyde deres morgenmad i morgenmadsrestauranten eller bestille roomservice og vasketøjsservice. Endvidere er der internetadgang i et såkaldt internethjørne. Herudover kan gæsterne parkere bilen på hotellets parkeringsplads.Hotellets værelser er udsmykket og indrettet med stil og tilbyder en elegant og rolig atmosfære. De er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for at få et komfortabelt og dejligt ophold. Hvert værelse har eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. Herudover rummer værelserne kingsize senge. Af behageligheder er der også en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Hertil kommer mulighed for at lave te og kaffe, ligesom der er regulerbart klimaanlæg som standardindretning i alle boligenheder. Alle værelser tilbyder ydermere en spektakulær udsigt til Det Ægæiske Hav fra en privat altan.

  Se mere
 • Pension Vrissi
  Fra303krPr. nat

  Pension Vrissistars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town-vrissi - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 15 meninger fra rejsendeBaseret på 15 meninger fra rejsende

  Denne hyggelige lejlighed kan findes i Mykonos Town. Pension Vrissi garanterer for et roligt ophold med blot 6 værelser. Kæledyr må ikke medbringes til Pension Vrissi.

  Se mere
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Fra1.696krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 221 meninger fra rejsendeBaseret på 221 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Mykonos Town. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra ejendommen. Der er i alt 22 soveværelser på stedet. Denne bolig blev renoveret i 2012. Greco Philia - Luxury Suites & Villas har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24/7. Greco Philia - Luxury Suites & Villas er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Ejendommen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Rejsende kan nyde de måltider der serveres i ferieboligen. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Gt Korfos bay suites
  Fra404krPr. nat

  Gt Korfos bay suitesstars

  Mykonos by, Mykonos , Korfos 84600, grecia 84600 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 61 meninger fra rejsendeBaseret på 61 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed er homovenlig og ligger i Mykonos Town. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Gt Korfos bay suites, som kun består af 3 værelser. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Gt Korfos bay suites har ikke 24 timers åben reception. Endvidere tilbyder Gt Korfos bay suites vugger til småbørn efter anmodning. Kun små kæledyr må medbringes i denne ejendom. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Gt Korfos bay suites, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Gt Korfos bay suites.

  Se mere
 • Cova Mykonos Suites
  Fra1.132krPr. nat

  Cova Mykonos Suitesstars

  Mykonos by, Mykonos , Elia beach - Kort
   

  Dette luksuriøse historiske hotel er i Mykonos Town. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 6 soveværelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr er tilladt på denne ejendom. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. De der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Elena
  Fra593krPr. nat

  Elenastars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari str. - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 157 meninger fra rejsendeBaseret på 157 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Mykonos Town. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra ejendommen. Der er i alt 30 værelser på stedet. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2001. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Babysenge til børn fås efter anmodning. Små kæledyr må bo på ejendommen. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  60  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination