Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  340kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Semeli
  Fra1.048krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area n/a - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 562 meninger fra rejsendeBaseret på 562 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1995. Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Madoupa Boutique
  Fra1.963krPr. nat

  Madoupa Boutiquestars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 67 meninger fra rejsendeBaseret på 67 meninger fra rejsende

  Der er i alt 25 værelser på stedet. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen.

  Se mere
 • Iliomaris
  Fra784krPr. nat

  Iliomarisstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotica n/a - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 368 meninger fra rejsendeBaseret på 368 meninger fra rejsende

  The hotel is located above the town of Mykonos and has also access from the street. The city centre is 3 min away, the famous windmills are 7 min away and 10 min from little Venice.

  Se mere
 • Harmony
  Fra1.006krPr. nat

  Harmonystars

  Mykonos by, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 564 meninger fra rejsendeBaseret på 564 meninger fra rejsende

  Designer-hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Mykonos by, lige ved den vigtigste havn, hvor gæsterne kan opleve Mykonos' mytiske og kosmopolitiske aura og nyde indkøbsmulighederne, spisestederne og det natteliv, byen er berømt for. Endvidere ligger både byens centrum og busstationen kun 2 minutters gang væk, og til kysten er der omkring 1 km. Ydermere er der ca. 10 km til Mykonos lufthavn fra designer-hotellet.Dette luksuriøse boutique-hotel tilbyder høj kvalitet og personlig service, samtidig med at dette nye, eksklusive hotel på harmonisk vis forener autentisk Mykonos-arkitektur med meget smart boligindretning. Med en kombination af bløde, afbalancerede farver, nøje planlagte rum, elegante møbler og tilbehør og designer-beklædning skabes en atmosfære af total afslapning og komfort. Det klimatiserede designer-hotel tilbyder i alt 22 værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer faciliteter som frisørsalon, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og en garage.Alle værelser indeholder designer-møbler og tilbehør såvel som egen altan med betagende udsigt til havet eller haveområdet. Værelserne tilbyder forskellige faciliteter såsom gratis mulighed for at lave te og kaffe, en cd-afspiller, badevægte, regulerbare klimaanlæg og radiatorer, satellit-tv, minibar, safeboks og telefon. Hvert enkelt værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar, brusebad, hårtørrer, badekåbe, hjemmesko og toiletartikler fra designer-firmaer. Af andre behageligheder på værelserne er der radio, en dobbeltseng, internetadgang, en vaskemaskine, et strygejern og et strygebræt.

  Se mere
 • Cavo Tagoo
  Fra4.766krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 785 meninger fra rejsendeBaseret på 785 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1984. Hotel blev moderniseret i 2009. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 47 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 18 suiter og 11 villaer. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel har piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra990krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area, mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 685 meninger fra rejsendeBaseret på 685 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Bellissimo Resort
  Fra1.128krPr. nat

  Bellissimo Resortstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Aghios ioannis n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 251 meninger fra rejsendeBaseret på 251 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2010. Der er i alt 14 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 12 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Edem Garden Residence
  Fra535krPr. nat

  Edem Garden Residencestars

  Mykonos by, Mykonos , Platis gialos - Kort
   

  Der er i alt 9 værelser på stedet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område.

  Se mere
 • Hotel Terra Maria
  Fra446krPr. nat

  Hotel Terra Mariastars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 110 meninger fra rejsendeBaseret på 110 meninger fra rejsende

  Der er i alt 15 værelser på stedet. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Kosmoplaz
  Fra941krPr. nat

  Kosmoplazstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 218 meninger fra rejsendeBaseret på 218 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 36 værelser. Ejendommen består af 6 enkeltværelser, 14 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  86  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination