Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  300kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Paradise Beach Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra340krPr. nat

  Paradise Beach Resortstars

  Paradise, Mykonos , Paradise beach - Kort
   

  Denne populære ejendom er placeret i Mykonos . Hotel blev bygget i 1969. Hotel blev moderniseret i 2011. Der er i alt 40 værelser på stedet. Ejendommen består af .

  Se mere
 • Royal Myconian Hotel and Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.197krPr. nat

  Royal Myconian Hotel and Spastars

  Elia, Mykonos , Elia beach - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Mykonos . Hotel blev bygget i 2000. Der er i alt 149 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 junior-suiter og 3 suiter. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Golden Star Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra894krPr. nat

  Golden Star Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotika area - Kort
   

  Hotellet er ligger i området Despotika i den berømte by Mykonos. Det ligger endvidere 200 m fra stranden og inden for gåafstand af byens centrum. Til den nærmeste busstation er der bare 100 m.Dette feriested er blevet opført i henhold til lokale arkitektoniske standarder og indgår på den måde harmonisk i sine omgivelser. Receptionen, baren og morgenmadsrestauranten er indrettet i 3 niveauer, som fører gæsterne lige ned til swimmingpoolområdet. De store vinduer ud mod havet giver en følelse af plads. Herudover tilbydes der internetadgang, safeboks (i receptionen) og mulighed for at leje cykler. Der er i alt 32 værelser til rådighed på dette klub-feriested. Af yderligere faciliteter er der klimaanlæg, foyer, vekselbørs, fjernsynsstue og parkeringsplads til bilen.Hotellet består af 32 velindrettede værelser. De rummer egne altaner eller terrasser, hvoraf de fleste tilbyder en spektakulær havudsigt. Til det yderligere facilitetsudbud hører telefon, fjernsyn, stereoanlæg, klimaanlæg, hårtørrer og et køleskab. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad på alle værelser.Hotellet tilbyder en udendørs swimmingpool (med vandmassagefunktion) og en bar langs bassinkanten. Desuden står liggestole og parasoller klar til brug.Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Fournakia Complex
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra300krPr. nat

  Fournakia Complexstars

  Mykonos by, Mykonos , Fournakia area - Kort
  1,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Centrally located in Mykonos town.

  Se mere
 • Yiannaki
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra519krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Mykonian Mare Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.282krPr. nat

  Mykonian Mare Resortstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
   

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Aghios stefanos . Hotel blev fuldstændig renoveret i 2006. Der er i alt 41 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 4 dobbeltværelser og 37 suiter. Hotel ligger midt i byen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Mykonos Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra759krPr. nat

  Mykonos Palacestars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Beliggende i Platys gialos beach , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1996. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Hotel annekser 3. Ejendommen består af hovedbygning med 2 annekser. Der er i alt 47 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 dobbeltværelser og 3 suiter. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • La Residence
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.354krPr. nat

  La Residencestars

  Kalafatis, Mykonos , Kalafatis beach - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet ligger 70 m fra Kalafati strand, 1 km fra landsbyen Ano Mera og 10 km fra byen Mykonos. Kalafati strand er et fredeligt sted, som er tildelt med et blåt flag og egner sig fantastisk til surfing. Herudover ligger øen Mykonos nationale lufthavn ca. 12 km væk.Hotellet er et kompleks af 4 bygninger i 1 etage. Det er omgivet af haver og palmer og er indrettet med yderst værdifulde materialer såsom silke og luksuriøse møbler fra Italien, Frankrig og USA. Den almene atmosfære er kolonial, chik, romantisk og diskret luksuriøs. Dette klimatiserede etablissement tilbyder en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er en safeboks, vekselbørs og en legeplads. Mad og drikkevarer tilbydes i caféen, baren og restauranten. Herudover tilbydes der WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, en parkeringsplads og en garage.Der tilbydes 4 forskellige typer suiter. Der er suiter med havudsigt kaldet Sea View Suites (med altan/terrasse), suiter ud til swimmingpoolen kaldet Front Pool Suites (med udsigt til havet eller haven og den private swimmingpool) og suiter ud til swimmingpoolen med forbindelsesdøre kaldet Front Pool Connecting (2 suiter i kategorien Front Pool Suites med forbindelsesdøre) samt suiter i kategorien Superior Suites (med havudsigt, veranda og eget boblebad). Alle suiter rummer egne badeværelser med krystalmosaikker, håndlavede spejle, alle stoffer af silke, fladskærmsfjernsyn fra Sony med satellit-/kabel-tv, stereoanlæg fra Sony, safeboks og WLAN/internetadgang. Badeværelserne er indrettede med brusebad og hårtørrer. Herudover er værelserne udstyrede med kingsize senge. Af yderligere standardmæssige detaljer skal telefon, radio, minibar og mulighed for at lave te og kaffe. Endvidere er der regulerbare klimaanlæg og radiatorer.

  Se mere
 • Bill & Coo Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.161krPr. nat

  Bill & Coo Suitesstars

  Megali Ammos, Mykonos , Megali amos beach, 500m from mykonos town - Kort
   

  Beliggende i Mykonos , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Der er 23 suiter til rådighed for et dejligt, luksuriøst ophold. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Pension Romantika
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra300krPr. nat

  Pension Romantikastars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos - Kort
   

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Mykonos . Der er i alt 9 værelser på stedet. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  49  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination