Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  267kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Yiannaki
  Fra711krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 782 meninger fra rejsendeBaseret på 782 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Madoupa Boutique
  Fra703krPr. nat

  Madoupa Boutiquestars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 86 meninger fra rejsendeBaseret på 86 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Mykonos Town. Der er i alt 25 værelser på Madoupa Boutique. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2017. Rejsende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Petinos Hotel
  Fra753krPr. nat

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos beach - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is conveniently located about 4km south of Mykonos Town. It's situated at the Platy Gialos Beach, a cosmopolitan resort, with an organized beach with all necessary tourist facilities. The airport is also only about 4km away.

  Se mere
 • Petinos Beach
  Fra1.380krPr. nat

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 677 meninger fra rejsendeBaseret på 677 meninger fra rejsende

  Hotellet er bygget i ægæisk stil og ligger ved stranden Plati Yialos. Det ligger ca. 3 km fra centrum af byen Mykonos.Hotellet er populært for den opmærksomme service og varme, græske gæstfrihed. Det rummer i alt 19 værelser samt klimaanlæg, foyer, mulighed for at bestille roomservice, bar, et lille supermarked og en restaurant.Værelserne er udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg, fjernsyn med CNN, radio og telefon. Desuden er de også udstyret med eget, moderne badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt egen altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Herudover er der mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter på stranden.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Elena
  Fra540krPr. nat

  Elenastars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari str. - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 157 meninger fra rejsendeBaseret på 157 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er i Mykonos Town. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra stedet. De 30 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne bolig undergik en renovering i 2001. Rejsende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder Elena vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Elena vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Elysium
  Fra1.004krPr. nat

  Elysiumstars

  Mykonos by, Mykonos , School of fine arts - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 318 meninger fra rejsendeBaseret på 318 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i byen Mykonos og kan tilbyde gæsterne en spektakulær panoramaudsigt over den historiske by og det sprudlende Ægæiske Hav.Hotellet blev for nyligt renoveret og råder over i alt 42 værelser. Herudover er der en bar, fjernsynsstue og en restaurant. Hotellet med den mykenske arkitektur er specielt eget til homoseksuelle. Prikken over i'et er vasketøjsservice, ligesom hotellet også råder over en parkeringsplads.Standardværelserne er velindrettet og råder over behageligheder såsom badeværelse med brusebad og toilet samt minikøleskab, safeboks (mod betaling), telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang og altan eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget. Luksusværelserne rummer desuden en kingsize seng og en komplet installeret PC med webkamera.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar. Endvidere findes der et veludstyret fitness-studie og et raffineret spa-område med whirlpool, hydromassage, dampbad og en sauna.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Adonis
  Fra584krPr. nat

  Adonisstars

  Mykonos by, Mykonos , Vida - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Mykonos Town, er en fantastisk mulighed for homoer. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Hotellet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Stedet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 2 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 3 kilometer fra havnen. I alt 24 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Adonis undergik en renovering i 2015. Adonis tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Adonis er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Adonis er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæster kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. , Der er konferencefaciliteter på dette hotel. og Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Adonis.

  Se mere
 • Petasos Town Hotel
  Fra789krPr. nat

  Petasos Town Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 243 meninger fra rejsendeBaseret på 243 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Mykonos by blot ca. 200 m fra en central taxaholdeplads og havet.Det klimatiserede hotel råder i alt over 18 værelser samt en foyer, en vekselbørs og en safeboks. Endvidere er der en bar, en tagterrasse med siddemuligheder og panoramaudsigt over byen samt en fjernsynsstue. Herudover er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne rÃ¥der over private indretninger. De tilbyder badeværelse/brusebad/toilet, hÃ¥rtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio (2 kanaler) og regulerbart klimaanlæg. Der er mulighed for at bestille bed & breakfast.

  Se mere
 • Mykonos Theoxenia
  Fra1.326krPr. nat

  Mykonos Theoxeniastars

  Mykonos by, Mykonos , Kato mili 1 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 463 meninger fra rejsendeBaseret på 463 meninger fra rejsende

  Designerhotellet ligger i den kendte hotelbygning Xenia ca. 300 m fra bymidten og sandstranden Megáli Ammos. Ca. 200 m væk finder man forskellige indkøbsmuligheder, mens der er forbindelse med offentlig transport 70 m fra hotellet. Det tager ca. 7 minutter at køre til Mykonos lufthavnen (ca. 2 km).Xenia-hotelbygningen er rejst i 1960 af den kendte græske arkitekt Aris Konstantinidis. Det moderne designerhotel er resultatet af en renovering, der bibeholdt den typiske 60'er stil, hvor specielt det minimalistisk 60'er interiør blev bevaret. Resultatet er et smukt og spændende udtryk, som begejstrer de fleste. De 6 fuldt klimatiserede bygningsafdelinger er alle i et plan. De har i alt 52 værelser, heraf 38 dobbelt- og 2 enkeltværelser samt 12 suiter. I hotellets elegante foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. Til de førsteklasses faciliteter hører desuden en café, en lobbybar, en opholdsstue med fjernsyn, en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling, et konferencerum og egen internetadgang. Herudover kan gæsterne bestille vaskeservice og roomservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De stilfuldt og minimalistisk indrettede værelser har hver sin farve. Desuden er de udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, king size seng, trægulve, klimaanlæg, safeboks (mod betaling), opholdsstue og altan (med havudsigt eller udsigt over haven).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med snack-poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et fitness-studie samt mulighed for mod betaling at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu. Gæsterne tilbydes desuden special- og diætretter.

  Se mere
 • Anax Resort And Spa
  Fra2.196krPr. nat

  Anax Resort And Spastars

  Mykonos by, Mykonos , Ag ioannis - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 205 meninger fra rejsendeBaseret på 205 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Mykonos Town. Anax Resort And Spa har i alt 35 gæsteværelser. Denne feriebolig blev bygget i 2016. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Alle der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der er parkeringsplads ved Anax Resort And Spa. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. , Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. og Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  92  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination