Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  306kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Cavo Tagoo
  Fra2.674krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Tagoo - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Mykonos . Hotel blev bygget i 1984. Hotel blev moderniseret i 2009. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 47 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 18 suiter og 11 villaer. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • The George Hotel
  Fra559krPr. nat

  The George Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Platys gialos - Kort
   

  Hotel blev bygget i 2015. Der er i alt 40 værelser på stedet. Ejendommen består af 25 dobbeltværelser, 5 treværelses rum, 5 fireværelsesrum og 5 familierum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra1.869krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Mykonos Panormos Villas
  Fra2.535krPr. nat

  Mykonos Panormos Villasstars

  Mykonos by, Mykonos , Panormos - Kort
   

  Ejendommen kan prale af 9 villaer. Dette populære feriehjem er ideelt til en familieferie eller en weekendudflugt. Ferie-lejehuse ligger midt i byen. Ferie-lejehuse er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Petinos Hotel
  Fra741krPr. nat

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is conveniently located about 4km south of Mykonos Town. It's situated at the Platy Gialos Beach, a cosmopolitan resort, with an organized beach with all necessary tourist facilities. The airport is also only about 4km away.

  Se mere
 • Saint John
  Fra1.266krPr. nat

  Saint Johnstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Agios ioannis - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Mykonos ligger omkring 4 km væk og tilbyder forretninger og nattelivstilbud såsom diskoteker og klubber. Ligeledes er der ca. 4 km Mykonos lufthavn.Klub-feriestedet består af 156 værelser, bungalower og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Dette klimatiserede hotel tilbyder serviceydelser inden for arbejde, sjov og afslapning. Af faciliteter råder feriestedet ydermere over safeboks, vekselbørs, aviskiosk, apotek og førstehjælpsklinik samt juveler, souvenirbutik, frisørsalon, biludlejningsskranke og en modeforretning. Der er også et business-center med computere og sekretærindretninger såvel som konferencefaciliteter til 450 personer og et udstillingsområde på over 200 m². Hertil kommer nogle værkstedsområder til brug i forlængelse af konferenceindretningerne og et rum med internetadgang (mod betaling). Terrassen ved swimmingpoolen og haveanlægget er ideelle steder til udendørsarrangementer, og gæsterne kan spise i de 3 restauranter og 3 barer på stedet, ligesom der er en traditionel kaffebar (cafenio). Der er tillige en klubsalon med privat receptionsområde. Hotellet tilbyder tilmed et dagplejecenter med opsyn, og gæsterne kan bestille vasketøjsservice/parkeringsvagt (over natten) og roomservice 24 timer i døgnet. Endvidere driver hotellet en transportservice til og fra byen, ligesom der også er en transportservice til havnen og lufthavnen. Gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets parkeringsplads. På hotellets område finder man ydermere et kapel i kykladisk byggestil.

  Se mere
 • Paradision
  Fra609krPr. nat

  Paradisionstars

  Tourlos, Mykonos , Tourlos area - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Tourlos area . Hotel blev bygget i 2004. Ejendommen består af 16 værelser.

  Se mere
 • De Light
  Fra1.338krPr. nat

  De Lightstars

  Mykonos by, Mykonos , Agios ioannis - Kort
   

  Feriested blev bygget i 2012. Feriested undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af 18 værelser. Ejendommen består af 18 suiter. Dette populære feriested er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Placeret i bymidten er Feriested bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Stranden er blot nogle få meter væk fra Feriested.

  Se mere
 • Mykonian Mare Boutique & Spa
  Fra1.079krPr. nat

  Mykonian Mare Boutique & Spastars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
   

  Denne ejendom er placeret i Aghios stefanos . Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 38 værelser. Ejendommen består af 6 dobbeltværelser, 31 junior-suiter og 1 familierum. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Despotiko
  Fra735krPr. nat

  Despotikostars

  Mykonos by, Mykonos , Despotika area - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Landsted blev bygget i 1976. Landsted blev fuldstændig renoveret i 2011. Landsted består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 2 annekser. Annekset udgør 2 etager. Der er i alt 40 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 38 dobbeltværelser. Gæsterne kan slappe helt af i dette komfortable gæstehus.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  70  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination