Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  210kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Mykonos View Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra495krPr. nat

  Mykonos View Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos 33 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  The hotel is situated at a short distance from the main town of Mykonos, on a hill looking over this fashionable town and the sea beyond.

  Se mere
 • Semeli
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra671krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari mykonos - Kort
   

  Denne ejendom er placeret i Mykonos town . Hotel blev bygget i 1996. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 • Cavo Tagoo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.800krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Tagoo - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Mykonos . Hotel blev bygget i 1984. Hotel blev moderniseret i 2009. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 47 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 18 suiter og 11 villaer. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Leto
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra700krPr. nat

  Letostars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
   

  Lejlighederne ligger i Mykonos by, hvilket gør dem velegnede til gæster, der ønsker at bo tæt på det kosmopolitiske centrum af øen.Komplekset rummer en foyer, en bar og en restaurant, som er tilgængelig for alle gæster, der ønsker at spise eller drikke på stedet. På dette dejlige kompleks hersker der en venlig atmosfære, og det består af i alt 25 boligenheder.Boligenhederne er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Af yderligere behageligheder er der telefon, køleskab, minibar og safeboks.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen.

  Se mere
 • Manoulas Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra626krPr. nat

  Manoulas Beachstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Aghios ioannis, 5km from mykonos town - Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger på Mýkonos, som er den populæreste af Kykladeøerne. Der er kun ca. 50 m til Agio Ioannis herlige strand. Herfra kan man se bugten og den gamle Delos hellige Gudsø. Der kører en rutebil til Mýkonos by, ca. 4 km, og til andre dejlige strande. Der er et busstoppested lige foran hotellet. Et væld af spisesteder, taverner, barer og caféer tilbyder afvekslende underholdningsmuligheder.Hotellet, som er opført i typisk indført kykladebyggestil, hører til i den øvre middelklasse og består af en hovedbygning samt flere bungalowlignende bygninger. Hotellet er omgivet af en herlig have med direkte adgang til stranden. Ud over en foyer med døgnåben reception og en sofagruppe i lobbyen har hotellet også et hyggeligt opholdsrum med fjernsynshjørne, internetadgang samt en moderne indrettet bar og en taverne. Alle offentlige områder på hotellet er klimatiserede. Fra den fremragende à la carte restaurant med storslået udendørs terrasse er der en fantastisk udsigt over havet. Til de videre faciliteter hører en garage og en parkeringsplads.De tiltalende og luksuriøst indrettede værelser har et storslået badeværelse med hårtørrer og badekar. Alle værelser har endvidere telefon, satellit-/kabel-tv og stereoanlæg. Herudover er komfortable værelser udstyret med klimaanlæg, minibar og safeboks (mod betaling). Fra altanen er der en betagende udsigt over havet eller den vidunderlige solnedgang.Sportsbegejstrede gæster kan dyrke motion i fitnessstudiet. På de udendørs arealer finder man en stor swimmingpool, saltvand, med en møbleret solterrasse samt en pool-/snackbar. På stranden er der en hard court tennisbane samt udlejning af vandcykler og padlebåde. Der er desuden mulighed for at surfe.orgenmaden serveres som en omfangsrig buffet.

  Se mere
 • Mykonos Theoxenia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.281krPr. nat

  Mykonos Theoxeniastars

  Mykonos by, Mykonos , Kato mili - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Designerhotellet ligger i den kendte hotelbygning Xenia ca. 300 m fra bymidten og sandstranden Megáli Ammos. Ca. 200 m væk finder man forskellige indkøbsmuligheder, mens der er forbindelse med offentlig transport 70 m fra hotellet. Det tager ca. 7 minutter at køre til Mykonos lufthavnen (ca. 2 km).Xenia-hotelbygningen er rejst i 1960 af den kendte græske arkitekt Aris Konstantinidis. Det moderne designerhotel er resultatet af en renovering, der bibeholdt den typiske 60'er stil, hvor specielt det minimalistisk 60'er interiør blev bevaret. Resultatet er et smukt og spændende udtryk, som begejstrer de fleste. De 6 fuldt klimatiserede bygningsafdelinger er alle i et plan. De har i alt 52 værelser, heraf 38 dobbelt- og 2 enkeltværelser samt 12 suiter. I hotellets elegante foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. Til de førsteklasses faciliteter hører desuden en café, en lobbybar, en opholdsstue med fjernsyn, en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling, et konferencerum og egen internetadgang. Herudover kan gæsterne bestille vaskeservice og roomservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De stilfuldt og minimalistisk indrettede værelser har hver sin farve. Desuden er de udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, king size seng, trægulve, klimaanlæg, safeboks (mod betaling), opholdsstue og altan (med havudsigt eller udsigt over haven).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med snack-poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et fitness-studie samt mulighed for mod betaling at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu. Gæsterne tilbydes desuden special- og diætretter.

  Se mere
 • Rocabella Mykonos Art
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra576krPr. nat

  Rocabella Mykonos Artstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  The resort is located in the unspoiled beach of Agios Stefanos, in a very short distance from Mykonos town. This small Cycladic island is world famous for its wild nightlife, rich history, its cosmopolitan character, plenty of beautiful sandy beaches and its warm hospitality. Agios Stefanos, which is about 2 km north of Mykonos town, is an spectacular small sandy beach, with turquoise blue waters and always protected from the strong Aegean winds.

  Se mere
 • Alkistis
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra408krPr. nat

  Alkistisstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Agios stefanos beach - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Aghios stefanos} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1968. Ejendommen består af 102 værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Mykonos Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra632krPr. nat

  Mykonos Palacestars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Platys gialos beach . Hotel blev bygget i 1996. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Ejendommen består af 47 værelser. Ejendommen består af 43 dobbeltværelser og 3 suiter. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Kamari
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra558krPr. nat

  Kamaristars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys yialos beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger mellem 2 vidunderlige strande Plati Yialos og Psarou (ca. 200 m) kun omkring 4 km fra Mykonos by.Det klimatiserede hotel råder i alt over 58 værelser, foyer, safeboks, fjernsynsstue, bar og parkeringsplads.Værelserne er udstyret med eget badeværelse eller brusebad/toilet samt satellit-/kabel-tv, radio, minikøleskab og regulerbart klimaanlæg. Alle værelser er desuden udstyret med altan med udsigt over havet og hotellets egen have.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar. Ydermere er der mulighed for at spille tennis og billard.Der er mulighed for at bestille bed & breakfast.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  85  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination