Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  232kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Semeli
  Fra1.064krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari mykonos - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 372 meninger fra rejsendeBaseret på 372 meninger fra rejsende

  Beliggende i Mykonos town , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1995. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Mykonos View Hotel
  Fra2.076krPr. nat

  Mykonos View Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos 33 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 262 meninger fra rejsendeBaseret på 262 meninger fra rejsende

  The hotel is situated at a short distance from the main town of Mykonos, on a hill looking over this fashionable town and the sea beyond.

  Se mere
 • Mykonos Palace Beach Hotel
  Fra571krPr. nat

  Mykonos Palace Beach Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , A platis gialos beach - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 356 meninger fra rejsendeBaseret på 356 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Platys gialos beach . Hotel blev bygget i 1996. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Der er i alt 47 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 dobbeltværelser og 3 suiter. Hotel ligger midt i byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Kosmoplaz
  Fra612krPr. nat

  Kosmoplazstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Beliggende i Platys gialos beach , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 36 værelser. Ejendommen består af 6 enkeltværelser, 14 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Vencia
  Fra1.294krPr. nat

  Venciastars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1207 meninger fra rejsendeBaseret på 1207 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Mykonos by ca. 500 m fra byens centrum og 3 km fra lufthavnen samt 1,5 km fra havnen. Bygningen ligger på en skråning med en fantastisk udsigt over byen og havnen.Det klimatiserede cityhotel er opført i en stilart, som er typisk for Mykonos. Det rummer i alt 31 værelser samt en foyer med reception, safeboks, bar, lounge, fjernsynsstue og en parkeringsplads.Værelserne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet, hårtørrer, telefon, fjernsyn, radio, musikkanaler, minikøleskab, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg. De fleste af værelserne rummer en altan med skøn udsigt over byen og havet.Hotellet råder over en fantastisk swimmingpool og en snackbar.Der er mulighed for at bestille bed & breakfast.

  Se mere
 • Elena
  Fra609krPr. nat

  Elenastars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari str. - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 98 meninger fra rejsendeBaseret på 98 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Mykonos town . Hotel blev bygget i 1978. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2001. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Kamari
  Fra590krPr. nat

  Kamaristars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys yialos beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 276 meninger fra rejsendeBaseret på 276 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger mellem 2 vidunderlige strande Plati Yialos og Psarou (ca. 200 m) kun omkring 4 km fra Mykonos by.Det klimatiserede hotel råder i alt over 58 værelser, foyer, safeboks, fjernsynsstue, bar og parkeringsplads.Værelserne er udstyret med eget badeværelse eller brusebad/toilet samt satellit-/kabel-tv, radio, minikøleskab og regulerbart klimaanlæg. Alle værelser er desuden udstyret med altan med udsigt over havet og hotellets egen have.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar. Ydermere er der mulighed for at spille tennis og billard.Der er mulighed for at bestille bed & breakfast.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra960krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 544 meninger fra rejsendeBaseret på 544 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Lady Anna
  Fra578krPr. nat

  Lady Annastars

  Platis Yalos, Mykonos , Platis yialos beach - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 230 meninger fra rejsendeBaseret på 230 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved stranden Platis Yialos omkring 4 km fra centrum af Mykonos by og lufthavnen samt ca. 5 km fra havnen. I nærheden ligger der et busstoppested med små både, som sejler til de andre strande i den sydlige del.Hotellet ligger direkte ved stranden, er opført i mykensk stil og råder over i alt 36 værelser. I den klimatiserede hotelbygning finder man endvidere en foyer, en vekselbørs, en safeboks, en fjernsynsstue og en restaurant. Desuden er der en parkeringsplads.De enkelt indrettede værelser har privat indretning med stort badeværelse eller brusebad/toilet samt hårtørrer, minibar, safeboks (mod betaling) regulerbart klimaanlæg og altan eller terrasse med havudsigt. Hertil kommer telefon og satellit-/kabel-tv.På de udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool og en pool-/snackbar.Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Petasos Beach Resort & Spa
  Fra1.352krPr. nat

  Petasos Beach Resort & Spastars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 803 meninger fra rejsendeBaseret på 803 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på en halvø og kan tilbyde en herlig udsigt over det klare Ægæiske Hav. Endvidere er der ca. 4 km fra hotellet til byen Mykonos.Hotellet blev renoveret og råder i alt over 133 værelser. Man opfordres til at prøve det indbydende, græske og internatioanle køkken i Restaurant Odyssey. Den betagende udsigt over Det Ægæíske Hav og den kulinariske service er med til at gøre opholdet uforglemmeligt. Hotellet kan endvidere tilbyde foyer, klimaanlæg, safeboks, fjernsynsstue, konferencelokale og internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Hotellet råder deslige også over en restaurant og en bar samt parkeringspladser.Alle værelser råder over telefon med telefonsvarer, fjernsyn med internationale kanaler, filmkanaler (24 timer i døgnet), radio (2 kanaler), safeboks (mod betaling) og individuelt reguleret klimaanlæg. Derudover er de udstyret med marmorbadeværelser, hårtørrer, garderobeskab, minibar og køleskab samt spisebord. Endvidere er der også en privat altan eller terrasse med havudsigt. Der er mulighed for at bestille ikkerygerværelser og handicapvenligt indrettede værelser.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar. Hotellets gæster kan dyrke motion i fitness-studiet eller slappe af i whirlpoolen og saunaen, ligesom det også kan lade sig gøre at få massage. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene såsom ridning, dykning eller windsurfing.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  51  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination