Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  266kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Semeli
  Fra921krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari mykonos - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 512 meninger fra rejsendeBaseret på 512 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1995. Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Panormos Village
  Fra565krPr. nat

  Panormos Villagestars

  Mykonos by, Mykonos , Panormos - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 248 meninger fra rejsendeBaseret på 248 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1999. $hotel. getTypeHotel() undergik en renovering i 2014. Ejendommen består af 10 værelser. Ejendommen består af 8 overordnede værelser og 2 familierum. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Leto
  Fra1.415krPr. nat

  Letostars

  Mykonos by, Mykonos , Chora - Kort
   

  Lejlighederne ligger i Mykonos by, hvilket gør dem velegnede til gæster, der ønsker at bo tæt på det kosmopolitiske centrum af øen.Komplekset rummer en foyer, en bar og en restaurant, som er tilgængelig for alle gæster, der ønsker at spise eller drikke på stedet. På dette dejlige kompleks hersker der en venlig atmosfære, og det består af i alt 25 boligenheder.Boligenhederne er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Af yderligere behageligheder er der telefon, køleskab, minibar og safeboks.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen.

  Se mere
 • Saint John
  Fra1.412krPr. nat

  Saint Johnstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Agios ioannis beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 493 meninger fra rejsendeBaseret på 493 meninger fra rejsende

  Mykonos ligger omkring 4 km væk og tilbyder forretninger og nattelivstilbud såsom diskoteker og klubber. Ligeledes er der ca. 4 km Mykonos lufthavn.Klub-feriestedet består af 156 værelser, bungalower og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Dette klimatiserede hotel tilbyder serviceydelser inden for arbejde, sjov og afslapning. Af faciliteter råder feriestedet ydermere over safeboks, vekselbørs, aviskiosk, apotek og førstehjælpsklinik samt juveler, souvenirbutik, frisørsalon, biludlejningsskranke og en modeforretning. Der er også et business-center med computere og sekretærindretninger såvel som konferencefaciliteter til 450 personer og et udstillingsområde på over 200 m². Hertil kommer nogle værkstedsområder til brug i forlængelse af konferenceindretningerne og et rum med internetadgang (mod betaling). Terrassen ved swimmingpoolen og haveanlægget er ideelle steder til udendørsarrangementer, og gæsterne kan spise i de 3 restauranter og 3 barer på stedet, ligesom der er en traditionel kaffebar (cafenio). Der er tillige en klubsalon med privat receptionsområde. Hotellet tilbyder tilmed et dagplejecenter med opsyn, og gæsterne kan bestille vasketøjsservice/parkeringsvagt (over natten) og roomservice 24 timer i døgnet. Endvidere driver hotellet en transportservice til og fra byen, ligesom der også er en transportservice til havnen og lufthavnen. Gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets parkeringsplads. På hotellets område finder man ydermere et kapel i kykladisk byggestil.

  Se mere
 • Ammos Mykonos
  Fra760krPr. nat

  Ammos Mykonosstars

  Ornos, Mykonos , Ornos area - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  This traditional hotel is beautifully located by the magnificent Bay of Ornos, on the coast itself, where the Cycladic architecture and celebrated restaurant offer a unique summer holiday for every guest.

  Se mere
 • Harmony
  Fra1.204krPr. nat

  Harmonystars

  Mykonos by, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 539 meninger fra rejsendeBaseret på 539 meninger fra rejsende

  Designer-hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Mykonos by, lige ved den vigtigste havn, hvor gæsterne kan opleve Mykonos' mytiske og kosmopolitiske aura og nyde indkøbsmulighederne, spisestederne og det natteliv, byen er berømt for. Endvidere ligger både byens centrum og busstationen kun 2 minutters gang væk, og til kysten er der omkring 1 km. Ydermere er der ca. 10 km til Mykonos lufthavn fra designer-hotellet.Dette luksuriøse boutique-hotel tilbyder høj kvalitet og personlig service, samtidig med at dette nye, eksklusive hotel på harmonisk vis forener autentisk Mykonos-arkitektur med meget smart boligindretning. Med en kombination af bløde, afbalancerede farver, nøje planlagte rum, elegante møbler og tilbehør og designer-beklædning skabes en atmosfære af total afslapning og komfort. Det klimatiserede designer-hotel tilbyder i alt 22 værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer faciliteter som frisørsalon, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og en garage.Alle værelser indeholder designer-møbler og tilbehør såvel som egen altan med betagende udsigt til havet eller haveområdet. Værelserne tilbyder forskellige faciliteter såsom gratis mulighed for at lave te og kaffe, en cd-afspiller, badevægte, regulerbare klimaanlæg og radiatorer, satellit-tv, minibar, safeboks og telefon. Hvert enkelt værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar, brusebad, hårtørrer, badekåbe, hjemmesko og toiletartikler fra designer-firmaer. Af andre behageligheder på værelserne er der radio, en dobbeltseng, internetadgang, en vaskemaskine, et strygejern og et strygebræt.

  Se mere
 • Mykonos Palace Beach Hotel
  Fra622krPr. nat

  Mykonos Palace Beach Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , A platis gialos beach - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 421 meninger fra rejsendeBaseret på 421 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1996. Hotel undergik en renovering i 2013. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 2 annekser. Ejendommen består af 17 værelser. Ejendommen består af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der findes en butik på området. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Der findes parkeringspladser på stedet. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Elena
  Fra598krPr. nat

  Elenastars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari str. - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1978. Hotel undergik en renovering i 2001. Ejendommen består af 30 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Absolut Mykonos
  Fra2.073krPr. nat

  Absolut Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotika area town - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet er ligger i området Despotika i den berømte by Mykonos. Det ligger endvidere 200 m fra stranden og inden for gåafstand af byens centrum. Til den nærmeste busstation er der bare 100 m.Dette feriested er blevet opført i henhold til lokale arkitektoniske standarder og indgår på den måde harmonisk i sine omgivelser. Receptionen, baren og morgenmadsrestauranten er indrettet i 3 niveauer, som fører gæsterne lige ned til swimmingpoolområdet. De store vinduer ud mod havet giver en følelse af plads. Herudover tilbydes der internetadgang, safeboks (i receptionen) og mulighed for at leje cykler. Der er i alt 32 værelser til rådighed på dette klub-feriested. Af yderligere faciliteter er der klimaanlæg, foyer, vekselbørs, fjernsynsstue og parkeringsplads til bilen.Hotellet består af 32 velindrettede værelser. De rummer egne altaner eller terrasser, hvoraf de fleste tilbyder en spektakulær havudsigt. Til det yderligere facilitetsudbud hører telefon, fjernsyn, stereoanlæg, klimaanlæg, hårtørrer og et køleskab. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad på alle værelser.Hotellet tilbyder en udendørs swimmingpool (med vandmassagefunktion) og en bar langs bassinkanten. Desuden står liggestole og parasoller klar til brug.Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Ostraco Luxury Suites
  Fra627krPr. nat

  Ostraco Luxury Suitesstars

  Drafaki, Mykonos , Drafaki - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 262 meninger fra rejsendeBaseret på 262 meninger fra rejsende

  Studierne i Mykonos i Grækenland ligger kun 700 m fra byens centrum, er bygget på et areal på 6.000 m2 og er omgivet af små stier og mange blomster.Hotellet blev renoveret i 2008 og er designet til at kombinere fantasi med den traditionelle, mykoniske arkitektur. Resultatet er 21 værelser med en særlig atmosfære og individuel glamour. Hotellet har en charmerende døgnåben reception og en morgenmadsrestaurant, som ligger i nærheden. Det tilbyder også safebokse, et kapel, en prisoverkommelig transportservice og parkeringsplads samt mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Endvidere er WLAN/internetadgang tilgængelig, ligesom gæster kan få adgang til garagen og bestille roomservice mod betaling.Luksussuiterne, studierne og dobbeltværelserne rummer alle en unik udsmykning. Alle værelser er desuden udstyret med regulerbart klimaanlæg, satellit-tv, internetadgang, telefon, stereoanlæg og en minibar. Hertil kommer egen altan eller terrasse, safeboks og eget badeværelse enten med badekar eller kabiner med hydromassage samt hårtørrer på alle værelser.Der er et dejligt swimmingpool-område med en snackbar langs swimmingpoolen, et udendørs fitness-studie og et udendørs skakbræt samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover tilbydes også massagebehandlinger mod betaling.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  31  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination