Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  343kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Cavo Tagoo
  Fra4.644krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Tagoo - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 668 meninger fra rejsendeBaseret på 668 meninger fra rejsende

  Beliggende i Mykonos , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1984. Hotel undergik en renovering i 2009. Der er i alt 80 værelser på stedet. Ejendommen består af 47 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 18 suiter og 11 villaer. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra3.024krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 594 meninger fra rejsendeBaseret på 594 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Yiannaki
  Fra864krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 618 meninger fra rejsendeBaseret på 618 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Giannoulaki Hotel
  Fra701krPr. nat

  Giannoulaki Hotelstars

  Glastros, Mykonos , Glastros area - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 140 meninger fra rejsendeBaseret på 140 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 50 værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Saint John
  Fra2.521krPr. nat

  Saint Johnstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Agios ioannis - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 373 meninger fra rejsendeBaseret på 373 meninger fra rejsende

  Mykonos ligger omkring 4 km væk og tilbyder forretninger og nattelivstilbud såsom diskoteker og klubber. Ligeledes er der ca. 4 km Mykonos lufthavn.Klub-feriestedet består af 156 værelser, bungalower og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Dette klimatiserede hotel tilbyder serviceydelser inden for arbejde, sjov og afslapning. Af faciliteter råder feriestedet ydermere over safeboks, vekselbørs, aviskiosk, apotek og førstehjælpsklinik samt juveler, souvenirbutik, frisørsalon, biludlejningsskranke og en modeforretning. Der er også et business-center med computere og sekretærindretninger såvel som konferencefaciliteter til 450 personer og et udstillingsområde på over 200 m². Hertil kommer nogle værkstedsområder til brug i forlængelse af konferenceindretningerne og et rum med internetadgang (mod betaling). Terrassen ved swimmingpoolen og haveanlægget er ideelle steder til udendørsarrangementer, og gæsterne kan spise i de 3 restauranter og 3 barer på stedet, ligesom der er en traditionel kaffebar (cafenio). Der er tillige en klubsalon med privat receptionsområde. Hotellet tilbyder tilmed et dagplejecenter med opsyn, og gæsterne kan bestille vasketøjsservice/parkeringsvagt (over natten) og roomservice 24 timer i døgnet. Endvidere driver hotellet en transportservice til og fra byen, ligesom der også er en transportservice til havnen og lufthavnen. Gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets parkeringsplads. På hotellets område finder man ydermere et kapel i kykladisk byggestil.

  Se mere
 • Semeli
  Fra1.263krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari mykonos - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 428 meninger fra rejsendeBaseret på 428 meninger fra rejsende

  Beliggende i Mykonos town , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1995. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Apollonia Bay Resort Hotel
  Fra2.598krPr. nat

  Apollonia Bay Resort Hotelstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Agios ioannis - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 138 meninger fra rejsendeBaseret på 138 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse anlæg ligger ved Ayios Yiannis strand blot 4 km fra Mykonos' kosmopolitiske centrum, Chora. I kraft af hotellets unikke beliggenhed er der en utrolig udsigt over Det Ægæiske Hav og øen Delos, ligesom der tilbydes de ideelle omgivelser til at slappe af og rekreere i. Ydermere er der omkring 4,5 km til den nærmeste havn og lufthavn.Dette lille hotel og anlæg ved havet rummer 36 værelser og suiter på en privat halvø. Komplekset, der er bygget i amfiteaterstil med betagende udsigt over havet, kan tilbyde gæsterne exceptionelle faciliteter såvel som personlig service og en fredelig ferieoplevelse. Herudover er der bar, fjernsynsstue og restaurant samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen på parkeringspladsen.Der er mange forskellige værelseskategorier, herunder standard, deluxe, juniorsuiter samt suiter med egen swimmingpool eller spa-bad. Alle værelser er udstyret med badeværelse, hårtørrer og toiletartikler samt telefon, voicemail, fjernsyn med gratis adgang til hotellets film, dvd-afspiller, cd-spiller, 1 MB trådløs internetadgang, minibar, regulerbart klimaanlæg, safeboks og egen terrasse. I stikkontakterne er der 220 volt. Endvidere kan der også reserveres bryllupssuite.Anlægget råder over en udendørs swimmingpool med en pool-/snackbar.

  Se mere
 • Petinos Beach
  Fra1.791krPr. nat

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 531 meninger fra rejsendeBaseret på 531 meninger fra rejsende

  Hotellet er bygget i ægæisk stil og ligger ved stranden Plati Yialos. Det ligger ca. 3 km fra centrum af byen Mykonos.Hotellet er populært for den opmærksomme service og varme, græske gæstfrihed. Det rummer i alt 19 værelser samt klimaanlæg, foyer, mulighed for at bestille roomservice, bar, et lille supermarked og en restaurant.Værelserne er udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg, fjernsyn med CNN, radio og telefon. Desuden er de også udstyret med eget, moderne badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt egen altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Herudover er der mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter på stranden.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Mykonian Mare Luxury Suites Hotel
  Fra2.192krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 234 meninger fra rejsendeBaseret på 234 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Aghios stefanos . Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 38 værelser. Ejendommen består af 6 dobbeltværelser, 31 junior-suiter og 1 familierum. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • San Marco
  Fra2.161krPr. nat

  San Marcostars

  Choulakia, Mykonos , Houlakia bay,mikonos - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 338 meninger fra rejsendeBaseret på 338 meninger fra rejsende

  The hotel is located just 4 km from the town of Mykonos and 1.5 km from the new harbor of Tourlos.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  118  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination