Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  501kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Semeli
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra670krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari mykonos - Kort
   

  Beliggende i Mykonos town , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1996. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen.

  Se mere
 • Matogianni
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra501krPr. nat

  Matogiannistars

  Mykonos by, Mykonos , Matogianni - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Mykonos . Ejendommen består af 20 værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 • Rocabella Mykonos Art
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra558krPr. nat

  Rocabella Mykonos Artstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  The resort is located in the unspoiled beach of Agios Stefanos, in a very short distance from Mykonos town. This small Cycladic island is world famous for its wild nightlife, rich history, its cosmopolitan character, plenty of beautiful sandy beaches and its warm hospitality. Agios Stefanos, which is about 2 km north of Mykonos town, is an spectacular small sandy beach, with turquoise blue waters and always protected from the strong Aegean winds.

  Se mere
 • Harmony
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra687krPr. nat

  Harmonystars

  Mykonos by, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Designer-hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Mykonos by, lige ved den vigtigste havn, hvor gæsterne kan opleve Mykonos' mytiske og kosmopolitiske aura og nyde indkøbsmulighederne, spisestederne og det natteliv, byen er berømt for. Endvidere ligger både byens centrum og busstationen kun 2 minutters gang væk, og til kysten er der omkring 1 km. Ydermere er der ca. 10 km til Mykonos lufthavn fra designer-hotellet.Dette luksuriøse boutique-hotel tilbyder høj kvalitet og personlig service, samtidig med at dette nye, eksklusive hotel på harmonisk vis forener autentisk Mykonos-arkitektur med meget smart boligindretning. Med en kombination af bløde, afbalancerede farver, nøje planlagte rum, elegante møbler og tilbehør og designer-beklædning skabes en atmosfære af total afslapning og komfort. Det klimatiserede designer-hotel tilbyder i alt 22 værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer faciliteter som frisørsalon, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og en garage.Alle værelser indeholder designer-møbler og tilbehør såvel som egen altan med betagende udsigt til havet eller haveområdet. Værelserne tilbyder forskellige faciliteter såsom gratis mulighed for at lave te og kaffe, en cd-afspiller, badevægte, regulerbare klimaanlæg og radiatorer, satellit-tv, minibar, safeboks og telefon. Hvert enkelt værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar, brusebad, hårtørrer, badekåbe, hjemmesko og toiletartikler fra designer-firmaer. Af andre behageligheder på værelserne er der radio, en dobbeltseng, internetadgang, en vaskemaskine, et strygejern og et strygebræt.

  Se mere
 • Bellissimo Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra804krPr. nat

  Bellissimo Resortstars

  Mykonos by, Mykonos , Agios ioannis - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Mykonos . Hotel blev bygget i 2010. Ejendommen består af 14 værelser. Ejendommen udgøres af 12 dobbeltværelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Leto
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra687krPr. nat

  Letostars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
   

  Lejlighederne ligger i Mykonos by, hvilket gør dem velegnede til gæster, der ønsker at bo tæt på det kosmopolitiske centrum af øen.Komplekset rummer en foyer, en bar og en restaurant, som er tilgængelig for alle gæster, der ønsker at spise eller drikke på stedet. På dette dejlige kompleks hersker der en venlig atmosfære, og det består af i alt 25 boligenheder.Boligenhederne er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Af yderligere behageligheder er der telefon, køleskab, minibar og safeboks.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen.

  Se mere
 • Elena
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra687krPr. nat

  Elenastars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari str. - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Mykonos town , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1981. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2001. Der er i alt 30 værelser på stedet. Hotel kan prale af . Hotel ligger midt i byen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Belvedere hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.335krPr. nat

  Belvedere hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , School of arts district - Kort
   

  Denne populære ejendom er beliggende i Mykonos town . Hotel blev bygget i 1995. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen består af 17 dobbeltværelser og 6 suiter.

  Se mere
 • Villa Nireas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra506krPr. nat

  Villa Nireasstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys yalos - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Mykonos . Hotel blev bygget i 2008. Der er i alt 5 værelser på stedet. Hotel kan prale af 5 lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination