Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  343kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Mykonos View Hotel
  Fra556krPr. nat

  Mykonos View Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos 33 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 354 meninger fra rejsendeBaseret på 354 meninger fra rejsende

  The hotel is situated at a short distance from the main town of Mykonos, on a hill looking over this fashionable town and the sea beyond.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra835krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 661 meninger fra rejsendeBaseret på 661 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Petinos Beach
  Fra1.218krPr. nat

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 594 meninger fra rejsendeBaseret på 594 meninger fra rejsende

  Hotellet er bygget i ægæisk stil og ligger ved stranden Plati Yialos. Det ligger ca. 3 km fra centrum af byen Mykonos.Hotellet er populært for den opmærksomme service og varme, græske gæstfrihed. Det rummer i alt 19 værelser samt klimaanlæg, foyer, mulighed for at bestille roomservice, bar, et lille supermarked og en restaurant.Værelserne er udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg, fjernsyn med CNN, radio og telefon. Desuden er de også udstyret med eget, moderne badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt egen altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Herudover er der mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter på stranden.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vencia
  Fra1.074krPr. nat

  Venciastars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1393 meninger fra rejsendeBaseret på 1393 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Mykonos by ca. 500 m fra byens centrum og 3 km fra lufthavnen samt 1,5 km fra havnen. Bygningen ligger på en skråning med en fantastisk udsigt over byen og havnen.Det klimatiserede cityhotel er opført i en stilart, som er typisk for Mykonos. Det rummer i alt 31 værelser samt en foyer med reception, safeboks, bar, lounge, fjernsynsstue og en parkeringsplads.Værelserne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet, hårtørrer, telefon, fjernsyn, radio, musikkanaler, minikøleskab, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg. De fleste af værelserne rummer en altan med skøn udsigt over byen og havet.Hotellet råder over en fantastisk swimmingpool og en snackbar.Der er mulighed for at bestille bed & breakfast.

  Se mere
 • Bellissimo Resort
  Fra598krPr. nat

  Bellissimo Resortstars

  Mykonos by, Mykonos , Agios ioannis - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 237 meninger fra rejsendeBaseret på 237 meninger fra rejsende

  Beliggende i Mykonos , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 2010. Ejendommen består af 14 værelser. Ejendommen udgøres af 12 dobbeltværelser. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Boheme
  Fra1.218krPr. nat

  Bohemestars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 298 meninger fra rejsendeBaseret på 298 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2016. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen består af 20 værelser. Ejendommen består af 20 suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 23:59. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Petinos Hotel
  Fra737krPr. nat

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is conveniently located about 4km south of Mykonos Town. It's situated at the Platy Gialos Beach, a cosmopolitan resort, with an organized beach with all necessary tourist facilities. The airport is also only about 4km away.

  Se mere
 • Madoupa Boutique
  Fra758krPr. nat

  Madoupa Boutiquestars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road - Kort
   

  Denne ejendom er placeret i Mykonos . Ejendommen består af 25 værelser. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Adonis
  Fra617krPr. nat

  Adonisstars

  Mykonos by, Mykonos , Vida - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 31 meninger fra rejsendeBaseret på 31 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1971. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2015. Der er i alt 24 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 enkeltværelser, 8 dobbeltværelser, 5 suiter, 2 treværelses rum og 5 overordnede værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes cykelopbevaring på området. Hotel tilbyder cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 11:00. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er piccolo-service. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Nissaki Boutique Hotel
  Fra1.805krPr. nat

  Nissaki Boutique Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos beach - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 834 meninger fra rejsendeBaseret på 834 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den sydøstlige del af øen Mykonos blot ca. 4 km fra Mykonos by. Dette boutique-hotel, som er bygget oven for Psarou Strand kun få skridt fra Platys Gialos med en betagende panoramaudsigt over Det Ægæiske Havs store blå horisont, har en perfekt beliggenhed for familier og gæster på jagt efter en mere privat ferie. Endvidere er der til ca. 4 km til den nationale lufthavn på øen Mykonos.Dette lille, private kompleks er blevet opført i en typisk klykladisk arkitekturstil i skinnende hvide farver. Den moderne boutique-stil tilbyder en luksuriøs følelse over hele hotellet. Strand-hotellet blev renoveret i 2009 og tilbyder 25 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service 24 timer i døgnet. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en safeboks, aviskiosk og fjernsynsstue. Ydermere er der en café og bar på stedet. Ligeledes kan gæsterne på hotellet nyde deres morgenmad i morgenmadsrestauranten eller bestille roomservice og vasketøjsservice. Endvidere er der internetadgang i et såkaldt internethjørne. Herudover kan gæsterne parkere bilen på hotellets parkeringsplads.Hotellets værelser er udsmykket og indrettet med stil og tilbyder en elegant og rolig atmosfære. De er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for at få et komfortabelt og dejligt ophold. Hvert værelse har eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. Herudover rummer værelserne kingsize senge. Af behageligheder er der også en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Hertil kommer mulighed for at lave te og kaffe, ligesom der er regulerbart klimaanlæg som standardindretning i alle boligenheder. Alle værelser tilbyder ydermere en spektakulær udsigt til Det Ægæiske Hav fra en privat altan.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  40  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination