Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  279kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Rocabella Mykonos Art
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra567krPr. nat

  Rocabella Mykonos Artstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  The resort is located in the unspoiled beach of Agios Stefanos, in a very short distance from Mykonos town. This small Cycladic island is world famous for its wild nightlife, rich history, its cosmopolitan character, plenty of beautiful sandy beaches and its warm hospitality. Agios Stefanos, which is about 2 km north of Mykonos town, is an spectacular small sandy beach, with turquoise blue waters and always protected from the strong Aegean winds.

  Se mere
 • Paradise Beach Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra339krPr. nat

  Paradise Beach Resortstars

  Paradise, Mykonos , Paradise beach - Kort
   

  Denne populære ejendom er placeret i Mykonos . Hotel blev bygget i 1969. Hotel blev moderniseret i 2011. Der er i alt 40 værelser på stedet. Ejendommen består af .

  Se mere
 • Villa Nireas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra402krPr. nat

  Villa Nireasstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys yalos - Kort
   

  Beliggende i Mykonos , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2008. Der er i alt 5 værelser på stedet. Hotel kan prale af 5 lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Kivotos Hotel Mykonos
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.145krPr. nat

  Kivotos Hotel Mykonosstars

  Ornos, Mykonos , Ornos bay - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom er placeret i Ornos bay . Hotel blev bygget i 1993. Hotel undergik en renovering i 2011. Der er i alt 39 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Ledra
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra443krPr. nat

  Ledrastars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mere
 • Madres
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra279krPr. nat

  Madresstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Mykonos town , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1992. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 1 annekser. Ejendommen har en hovedetage. Annekset består af 1 etager. Ejendommen består af 5 lejligheder og 5 studio-lejligheder.

  Se mere
 • Royal Myconian Hotel and Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.596krPr. nat

  Royal Myconian Hotel and Spastars

  Elia, Mykonos , Elia beach - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Mykonos . Hotel blev bygget i 2000. Der er i alt 149 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 junior-suiter og 3 suiter. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Mykonos Theoxenia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.488krPr. nat

  Mykonos Theoxeniastars

  Mykonos by, Mykonos , Kato mili - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Designerhotellet ligger i den kendte hotelbygning Xenia ca. 300 m fra bymidten og sandstranden Megáli Ammos. Ca. 200 m væk finder man forskellige indkøbsmuligheder, mens der er forbindelse med offentlig transport 70 m fra hotellet. Det tager ca. 7 minutter at køre til Mykonos lufthavnen (ca. 2 km).Xenia-hotelbygningen er rejst i 1960 af den kendte græske arkitekt Aris Konstantinidis. Det moderne designerhotel er resultatet af en renovering, der bibeholdt den typiske 60'er stil, hvor specielt det minimalistisk 60'er interiør blev bevaret. Resultatet er et smukt og spændende udtryk, som begejstrer de fleste. De 6 fuldt klimatiserede bygningsafdelinger er alle i et plan. De har i alt 52 værelser, heraf 38 dobbelt- og 2 enkeltværelser samt 12 suiter. I hotellets elegante foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. Til de førsteklasses faciliteter hører desuden en café, en lobbybar, en opholdsstue med fjernsyn, en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling, et konferencerum og egen internetadgang. Herudover kan gæsterne bestille vaskeservice og roomservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De stilfuldt og minimalistisk indrettede værelser har hver sin farve. Desuden er de udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, king size seng, trægulve, klimaanlæg, safeboks (mod betaling), opholdsstue og altan (med havudsigt eller udsigt over haven).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med snack-poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et fitness-studie samt mulighed for mod betaling at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu. Gæsterne tilbydes desuden special- og diætretter.

  Se mere
 • Fournakia Complex
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra299krPr. nat

  Fournakia Complexstars

  Mykonos by, Mykonos , Fournakia area - Kort
  1,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Centrally located in Mykonos town.

  Se mere
 • Elysium
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra818krPr. nat

  Elysiumstars

  Mykonos by, Mykonos , School of fine arts - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Cityhotellet ligger i byen Mykonos og kan tilbyde gæsterne en spektakulær panoramaudsigt over den historiske by og det sprudlende Ægæiske Hav.Hotellet blev for nyligt renoveret og råder over i alt 42 værelser. Herudover er der en bar, fjernsynsstue og en restaurant. Hotellet med den mykenske arkitektur er specielt eget til homoseksuelle. Prikken over i'et er vasketøjsservice, ligesom hotellet også råder over en parkeringsplads.Standardværelserne er velindrettet og råder over behageligheder såsom badeværelse med brusebad og toilet samt minikøleskab, safeboks (mod betaling), telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang og altan eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget. Luksusværelserne rummer desuden en kingsize seng og en komplet installeret PC med webkamera.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar. Endvidere findes der et veludstyret fitness-studie og et raffineret spa-område med whirlpool, hydromassage, dampbad og en sauna.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  49  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination