Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  225kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Rocabella Mykonos Art
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra558krPr. nat

  Rocabella Mykonos Artstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  The resort is located in the unspoiled beach of Agios Stefanos, in a very short distance from Mykonos town. This small Cycladic island is world famous for its wild nightlife, rich history, its cosmopolitan character, plenty of beautiful sandy beaches and its warm hospitality. Agios Stefanos, which is about 2 km north of Mykonos town, is an spectacular small sandy beach, with turquoise blue waters and always protected from the strong Aegean winds.

  Se mere
 • Paradise Beach Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra419krPr. nat

  Paradise Beach Resortstars

  Paradise, Mykonos , Paradise beach - Kort
   

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Mykonos . Hotel blev bygget i 1969. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Der er i alt 40 værelser på stedet. Ejendommen består af .

  Se mere
 • Villa Nireas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra402krPr. nat

  Villa Nireasstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys yalos - Kort
   

  Denne populære ejendom er beliggende i Mykonos . Hotel blev bygget i 2008. Der er i alt 5 værelser på stedet. Hotel tilbyder 5 lejligheder. Hotel ligger midt i byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Mykonos View Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra494krPr. nat

  Mykonos View Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos 33 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  The hotel is situated at a short distance from the main town of Mykonos, on a hill looking over this fashionable town and the sea beyond.

  Se mere
 • Ledra
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra365krPr. nat

  Ledrastars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mere
 • Harmony
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra687krPr. nat

  Harmonystars

  Mykonos by, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Designer-hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Mykonos by, lige ved den vigtigste havn, hvor gæsterne kan opleve Mykonos' mytiske og kosmopolitiske aura og nyde indkøbsmulighederne, spisestederne og det natteliv, byen er berømt for. Endvidere ligger både byens centrum og busstationen kun 2 minutters gang væk, og til kysten er der omkring 1 km. Ydermere er der ca. 10 km til Mykonos lufthavn fra designer-hotellet.Dette luksuriøse boutique-hotel tilbyder høj kvalitet og personlig service, samtidig med at dette nye, eksklusive hotel på harmonisk vis forener autentisk Mykonos-arkitektur med meget smart boligindretning. Med en kombination af bløde, afbalancerede farver, nøje planlagte rum, elegante møbler og tilbehør og designer-beklædning skabes en atmosfære af total afslapning og komfort. Det klimatiserede designer-hotel tilbyder i alt 22 værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer faciliteter som frisørsalon, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og en garage.Alle værelser indeholder designer-møbler og tilbehør såvel som egen altan med betagende udsigt til havet eller haveområdet. Værelserne tilbyder forskellige faciliteter såsom gratis mulighed for at lave te og kaffe, en cd-afspiller, badevægte, regulerbare klimaanlæg og radiatorer, satellit-tv, minibar, safeboks og telefon. Hvert enkelt værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar, brusebad, hårtørrer, badekåbe, hjemmesko og toiletartikler fra designer-firmaer. Af andre behageligheder på værelserne er der radio, en dobbeltseng, internetadgang, en vaskemaskine, et strygejern og et strygebræt.

  Se mere
 • Mykonos Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra479krPr. nat

  Mykonos Palacestars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys gialos - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Platys gialos beach . Hotel blev bygget i 1996. Hotel blev moderniseret i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Der er i alt 47 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 dobbeltværelser og 3 suiter. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Iliomaris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra599krPr. nat

  Iliomarisstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotica - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is located above the town of Mykonos and has also access from the street. The city centre is 3 min away, the famous windmills are 7 min away and 10 min from little Venice.

  Se mere
 • Villa del Sol
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra737krPr. nat

  Villa del Solstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kort
   

  Set in Ornos , this property is the perfect base for both business and holiday travel.

  Se mere
 • Alkistis
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra319krPr. nat

  Alkistisstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Agios stefanos beach - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Aghios stefanos . Hotel blev bygget i 1968. Ejendommen består af 102 værelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  34  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination