Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  255kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Aphrodite Beach
  Fra935krPr. nat

  Aphrodite Beachstars

  Kalafatis, Mykonos , Kalafatis beach, p.o. box 29 s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 376 meninger fra rejsendeBaseret på 376 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1967. Hotel undergik en renovering i 2012. Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 148 værelser. Ejendommen består af 7 enkeltværelser, 139 dobbeltværelser og 2 suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Pietra e Mare
  Fra785krPr. nat

  Pietra e Marestars

  Kalo Livadi, Mykonos , Kalo livadi beach - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 345 meninger fra rejsendeBaseret på 345 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved Det Ægæiske Hav, på en af de smukkeste strande på øen Mykonos. Det ligger lige på den fredelige sandstrand med krystalblåt vand. Der er restauranter, barer, forretninger og en turistinformation i Mykonos by ca. 12 km væk. Til Mykonos Ø lufthavn er der desuden ca. 5 km fra hotellet.Dette klimatiserede strand-hotel blev renoveret i 2010 og kombinerer fin elegance og luksus med traditionel kykladisk arkitektur, der er inspireret af Det Ægæiske Hav. Der er i alt 30 værelser. De forskellige serviceydelser og faciliteter på hotellet omfatter en café, en restaurant, en bar og mulighed for at bestille roomservice 24 timer i døgnet, ligesom der er WLAN/internetadgang, privat parkeringsplads og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle værelser er individuelt indrettet med et moderne design. Desuden tilbyder hvert enkelt værelse eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover er værelserne indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, altan, minibar, køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Ydermere er der regulerbart klimaanlæg som standardindretning i alle enheder.Gæsterne kan tage en dukkert i hotellets udendørs swimmingpool og få forfriskninger i snackbaren langs swimmingpoolen. Mod betaling kan gæsterne desuden bestille en massagebehandling. Endvidere står der også liggestole og parasoller til rådighed på sandstranden.Hotellet har en restaurant og tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad a la carte med en række lækre retter.

  Se mere
 • Semeli
  Fra1.339krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area n/a - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 526 meninger fra rejsendeBaseret på 526 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1995. Ejendommen består af en hovedetage. Der er i alt 45 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Leto
  Fra2.313krPr. nat

  Letostars

  Mykonos by, Mykonos , Chora - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 303 meninger fra rejsendeBaseret på 303 meninger fra rejsende

  Lejlighederne ligger i Mykonos by, hvilket gør dem velegnede til gæster, der ønsker at bo tæt på det kosmopolitiske centrum af øen.Komplekset rummer en foyer, en bar og en restaurant, som er tilgængelig for alle gæster, der ønsker at spise eller drikke på stedet. På dette dejlige kompleks hersker der en venlig atmosfære, og det består af i alt 25 boligenheder.Boligenhederne er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Af yderligere behageligheder er der telefon, køleskab, minibar og safeboks.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen.

  Se mere
 • Elysium
  Fra982krPr. nat

  Elysiumstars

  Mykonos by, Mykonos , School of fine arts - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 288 meninger fra rejsendeBaseret på 288 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i byen Mykonos og kan tilbyde gæsterne en spektakulær panoramaudsigt over den historiske by og det sprudlende Ægæiske Hav.Hotellet blev for nyligt renoveret og råder over i alt 42 værelser. Herudover er der en bar, fjernsynsstue og en restaurant. Hotellet med den mykenske arkitektur er specielt eget til homoseksuelle. Prikken over i'et er vasketøjsservice, ligesom hotellet også råder over en parkeringsplads.Standardværelserne er velindrettet og råder over behageligheder såsom badeværelse med brusebad og toilet samt minikøleskab, safeboks (mod betaling), telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang og altan eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget. Luksusværelserne rummer desuden en kingsize seng og en komplet installeret PC med webkamera.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar. Endvidere findes der et veludstyret fitness-studie og et raffineret spa-område med whirlpool, hydromassage, dampbad og en sauna.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Petinos Beach
  Fra890krPr. nat

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 599 meninger fra rejsendeBaseret på 599 meninger fra rejsende

  Hotellet er bygget i ægæisk stil og ligger ved stranden Plati Yialos. Det ligger ca. 3 km fra centrum af byen Mykonos.Hotellet er populært for den opmærksomme service og varme, græske gæstfrihed. Det rummer i alt 19 værelser samt klimaanlæg, foyer, mulighed for at bestille roomservice, bar, et lille supermarked og en restaurant.Værelserne er udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg, fjernsyn med CNN, radio og telefon. Desuden er de også udstyret med eget, moderne badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt egen altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Herudover er der mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter på stranden.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Petinos Hotel
  Fra539krPr. nat

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos beach - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is conveniently located about 4km south of Mykonos Town. It's situated at the Platy Gialos Beach, a cosmopolitan resort, with an organized beach with all necessary tourist facilities. The airport is also only about 4km away.

  Se mere
 • Andronikos
  Fra761krPr. nat

  Andronikosstars

  Drafaki, Mykonos , Drafaki, mykonos n/a - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1194 meninger fra rejsendeBaseret på 1194 meninger fra rejsende

  Der er i alt 58 værelser på stedet. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag.

  Se mere
 • Vienoula's Garden Hotel
  Fra571krPr. nat

  Vienoula's Garden Hotelstars

  Vryssi, Mykonos , Vrissi area - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 381 meninger fra rejsendeBaseret på 381 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Vryssi på vejen til Plati Ghialos ca. 600 m fra centrum af byen Mykonos. Endvidere er der ca. 700 m til den storartede strand Megali Ammos. Fra busstationen er der fremragende forbindelser til de forskellige strande på øen.Strandhotellet er bygget i traditionel stil hovedsageligt i blå og hvide farver. Det råder over i alt 27 værelser samt en flerfarvet, storartet have omkring hotellet. I den klimatiserede hotelbygning finder man endvidere en foyer, safebokse og en fjernsynsstue. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice samt benytte parkeringspladsen.De separate værelser råder over badeværelse/brusebad/wc, køleskab, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg samt altan eller terrasse. De er yderligere udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Fra nogle af værelserne er der en fremragende udsigt over havet.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • New Aeolos Hotel
  Fra470krPr. nat

  New Aeolos Hotelstars

  Argyrena, Mykonos , Argyrena area - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 138 meninger fra rejsendeBaseret på 138 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i området Aryrena kun ca. 800 m fra byen Mykonos på vejen til Elia strand.Det klimatiserede cityhotel i er opført i arkitektur, som er standard i byen Mykonos, og det ligger ved siden af Hotel Aeolos. Det rummer i alt 30 værelser samt en foyer, en bar, en fjernsynsstue, en morgenmadsrestaurant og en parkeringsplads.Værelserne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, musikkanaler, minikøleskab, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  67  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination