Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  341kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Madoupa Boutique
  Fra635krPr. nat

  Madoupa Boutiquestars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 85 meninger fra rejsendeBaseret på 85 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Mykonos Town. I alt 25 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Madoupa Boutique. Madoupa Boutique tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Madoupa Boutique har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Kæledyr må ikke medbringes til Madoupa Boutique. For ekstra bekvemmelighed kan rejsende måske bruge garagefaciliteterne. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Elena
  Fra651krPr. nat

  Elenastars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari str. - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 151 meninger fra rejsendeBaseret på 151 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel er i Mykonos Town. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra stedet. Hotellet omfatter 30 hyggelige værelser. Denne feriebolig blev moderniseret i 2001. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Elena. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på ejendommen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Elena. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Semeli
  Fra811krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area n/a - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 610 meninger fra rejsendeBaseret på 610 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i Mykonos Town. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hotellet har i alt 45 gæsteværelser. Semeli blev opført i 1995. Semeli tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24/7. Dette er en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne på dette hotel. , Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. og Alle gæster der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Panormos Village
  Fra700krPr. nat

  Panormos Villagestars

  Mykonos by, Mykonos , Panormos - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 278 meninger fra rejsendeBaseret på 278 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1999. $hotel. getTypeHotel() undergik en renovering i 2014. Ejendommen består af 10 værelser. Ejendommen består af 8 overordnede værelser og 2 familierum. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Gt Suites Korfos Bay
  Fra476krPr. nat

  Gt Suites Korfos Baystars

  Mykonos by, Mykonos , Korfos 84600, grecia 84600 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 60 meninger fra rejsendeBaseret på 60 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Mykonos Town, er denne charmerende lejlighed optimal for homoer. Gt Suites Korfos Bay garanterer for et roligt ophold med blot 3 gæsteværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Gt Suites Korfos Bay har ikke 24 timers åbent. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Gt Suites Korfos Bay har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Cova Mykonos Suites
  Fra723krPr. nat

  Cova Mykonos Suitesstars

  Mykonos by, Mykonos , Elia beach - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Mykonos Town. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Cova Mykonos Suites, som kun består af 6 soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Cova Mykonos Suites har ikke 24 timers åben reception. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Både store og små kæledyr er tilladt på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Cova Mykonos Suites. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Anagram Boutique Hotel
  Fra631krPr. nat

  Anagram Boutique Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town sn - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 16 meninger fra rejsendeBaseret på 16 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Mykonos Town, er dette uhøjtidelige hotel udelukkende for voksne. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Med i alt 10 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Der er ikke børnesenge i Anagram Boutique Hotel. Anagram Boutique Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Anagram Boutique Hotel tilbyder lufthavnstransportservice. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Livin Mykonos Boutique Hotel
  Fra846krPr. nat

  Livin Mykonos Boutique Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Drafaki, mykonos, 84600, grecia 84600 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 84 meninger fra rejsendeBaseret på 84 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Mykonos Town. De 23 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Livin Mykonos Boutique Hotel tilbyder lufthavnstransportservice. Dette sted har en række middagsoplevelser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • My Mykonos Hotel
  Fra690krPr. nat

  My Mykonos Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Hontros gremos 0 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 40 meninger fra rejsendeBaseret på 40 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Mykonos Town. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 5 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 5 kilometer. Stedet er indenfor 800 meters gåafstand fra havnen. Stedet kan tilbyde i alt 38 soveværelser. Denne ejendom blev etableret i 2017. My Mykonos Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Hotellet har 24 timers åbent. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. My Mykonos Hotel accepterer små kæledyr. My Mykonos Hotel har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Petinos Hotel
  Fra744krPr. nat

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos beach - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 400 meninger fra rejsendeBaseret på 400 meninger fra rejsende

  The hotel is conveniently located about 4km south of Mykonos Town. It's situated at the Platy Gialos Beach, a cosmopolitan resort, with an organized beach with all necessary tourist facilities. The airport is also only about 4km away.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  50  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination