Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  348kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Yiannaki
  Fra857krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 715 meninger fra rejsendeBaseret på 715 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Semeli
  Fra1.487krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area n/a - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 557 meninger fra rejsendeBaseret på 557 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1995. Ejendommen udgør en hovedetage. Der er i alt 45 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Madoupa Boutique
  Fra2.056krPr. nat

  Madoupa Boutiquestars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 66 meninger fra rejsendeBaseret på 66 meninger fra rejsende

  Der er i alt 25 værelser på stedet. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen.

  Se mere
 • Saint John
  Fra3.888krPr. nat

  Saint Johnstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Agios ioannis beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 543 meninger fra rejsendeBaseret på 543 meninger fra rejsende

  Mykonos ligger omkring 4 km væk og tilbyder forretninger og nattelivstilbud såsom diskoteker og klubber. Ligeledes er der ca. 4 km Mykonos lufthavn.Klub-feriestedet består af 156 værelser, bungalower og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Dette klimatiserede hotel tilbyder serviceydelser inden for arbejde, sjov og afslapning. Af faciliteter råder feriestedet ydermere over safeboks, vekselbørs, aviskiosk, apotek og førstehjælpsklinik samt juveler, souvenirbutik, frisørsalon, biludlejningsskranke og en modeforretning. Der er også et business-center med computere og sekretærindretninger såvel som konferencefaciliteter til 450 personer og et udstillingsområde på over 200 m². Hertil kommer nogle værkstedsområder til brug i forlængelse af konferenceindretningerne og et rum med internetadgang (mod betaling). Terrassen ved swimmingpoolen og haveanlægget er ideelle steder til udendørsarrangementer, og gæsterne kan spise i de 3 restauranter og 3 barer på stedet, ligesom der er en traditionel kaffebar (cafenio). Der er tillige en klubsalon med privat receptionsområde. Hotellet tilbyder tilmed et dagplejecenter med opsyn, og gæsterne kan bestille vasketøjsservice/parkeringsvagt (over natten) og roomservice 24 timer i døgnet. Endvidere driver hotellet en transportservice til og fra byen, ligesom der også er en transportservice til havnen og lufthavnen. Gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets parkeringsplads. På hotellets område finder man ydermere et kapel i kykladisk byggestil.

  Se mere
 • Petinos Beach
  Fra1.333krPr. nat

  Petinos Beachstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati yialos beach - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 624 meninger fra rejsendeBaseret på 624 meninger fra rejsende

  Hotellet er bygget i ægæisk stil og ligger ved stranden Plati Yialos. Det ligger ca. 3 km fra centrum af byen Mykonos.Hotellet er populært for den opmærksomme service og varme, græske gæstfrihed. Det rummer i alt 19 værelser samt klimaanlæg, foyer, mulighed for at bestille roomservice, bar, et lille supermarked og en restaurant.Værelserne er udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), klimaanlæg, fjernsyn med CNN, radio og telefon. Desuden er de også udstyret med eget, moderne badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt egen altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Herudover er der mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter på stranden.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Giannoulaki Hotel
  Fra934krPr. nat

  Giannoulaki Hotelstars

  Glastros, Mykonos , Glastros area - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 174 meninger fra rejsendeBaseret på 174 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 50 værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice.

  Se mere
 • Iliomaris
  Fra2.888krPr. nat

  Iliomarisstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotica n/a - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 363 meninger fra rejsendeBaseret på 363 meninger fra rejsende

  The hotel is located above the town of Mykonos and has also access from the street. The city centre is 3 min away, the famous windmills are 7 min away and 10 min from little Venice.

  Se mere
 • Harmony
  Fra1.636krPr. nat

  Harmonystars

  Mykonos by, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 561 meninger fra rejsendeBaseret på 561 meninger fra rejsende

  Designer-hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Mykonos by, lige ved den vigtigste havn, hvor gæsterne kan opleve Mykonos' mytiske og kosmopolitiske aura og nyde indkøbsmulighederne, spisestederne og det natteliv, byen er berømt for. Endvidere ligger både byens centrum og busstationen kun 2 minutters gang væk, og til kysten er der omkring 1 km. Ydermere er der ca. 10 km til Mykonos lufthavn fra designer-hotellet.Dette luksuriøse boutique-hotel tilbyder høj kvalitet og personlig service, samtidig med at dette nye, eksklusive hotel på harmonisk vis forener autentisk Mykonos-arkitektur med meget smart boligindretning. Med en kombination af bløde, afbalancerede farver, nøje planlagte rum, elegante møbler og tilbehør og designer-beklædning skabes en atmosfære af total afslapning og komfort. Det klimatiserede designer-hotel tilbyder i alt 22 værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer faciliteter som frisørsalon, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og en garage.Alle værelser indeholder designer-møbler og tilbehør såvel som egen altan med betagende udsigt til havet eller haveområdet. Værelserne tilbyder forskellige faciliteter såsom gratis mulighed for at lave te og kaffe, en cd-afspiller, badevægte, regulerbare klimaanlæg og radiatorer, satellit-tv, minibar, safeboks og telefon. Hvert enkelt værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar, brusebad, hårtørrer, badekåbe, hjemmesko og toiletartikler fra designer-firmaer. Af andre behageligheder på værelserne er der radio, en dobbeltseng, internetadgang, en vaskemaskine, et strygejern og et strygebræt.

  Se mere
 • Cavo Tagoo
  Fra6.861krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 778 meninger fra rejsendeBaseret på 778 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1984. Hotel blev moderniseret i 2009. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 47 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 18 suiter og 11 villaer. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel har piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra2.687krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Rochari area, mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 683 meninger fra rejsendeBaseret på 683 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  131  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination