Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  578kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Semeli
  Fra1.152krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari mykonos - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 502 meninger fra rejsendeBaseret på 502 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1995. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Harmony
  Fra743krPr. nat

  Harmonystars

  Mykonos by, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 537 meninger fra rejsendeBaseret på 537 meninger fra rejsende

  Designer-hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Mykonos by, lige ved den vigtigste havn, hvor gæsterne kan opleve Mykonos' mytiske og kosmopolitiske aura og nyde indkøbsmulighederne, spisestederne og det natteliv, byen er berømt for. Endvidere ligger både byens centrum og busstationen kun 2 minutters gang væk, og til kysten er der omkring 1 km. Ydermere er der ca. 10 km til Mykonos lufthavn fra designer-hotellet.Dette luksuriøse boutique-hotel tilbyder høj kvalitet og personlig service, samtidig med at dette nye, eksklusive hotel på harmonisk vis forener autentisk Mykonos-arkitektur med meget smart boligindretning. Med en kombination af bløde, afbalancerede farver, nøje planlagte rum, elegante møbler og tilbehør og designer-beklædning skabes en atmosfære af total afslapning og komfort. Det klimatiserede designer-hotel tilbyder i alt 22 værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer faciliteter som frisørsalon, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og en garage.Alle værelser indeholder designer-møbler og tilbehør såvel som egen altan med betagende udsigt til havet eller haveområdet. Værelserne tilbyder forskellige faciliteter såsom gratis mulighed for at lave te og kaffe, en cd-afspiller, badevægte, regulerbare klimaanlæg og radiatorer, satellit-tv, minibar, safeboks og telefon. Hvert enkelt værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar, brusebad, hårtørrer, badekåbe, hjemmesko og toiletartikler fra designer-firmaer. Af andre behageligheder på værelserne er der radio, en dobbeltseng, internetadgang, en vaskemaskine, et strygejern og et strygebræt.

  Se mere
 • Rocabella Mykonos Art
  Fra695krPr. nat

  Rocabella Mykonos Artstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1333 meninger fra rejsendeBaseret på 1333 meninger fra rejsende

  The resort is located in the unspoiled beach of Agios Stefanos, in a very short distance from Mykonos town. This small Cycladic island is world famous for its wild nightlife, rich history, its cosmopolitan character, plenty of beautiful sandy beaches and its warm hospitality. Agios Stefanos, which is about 2 km north of Mykonos town, is an spectacular small sandy beach, with turquoise blue waters and always protected from the strong Aegean winds.

  Se mere
 • Elena
  Fra578krPr. nat

  Elenastars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari str. - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 123 meninger fra rejsendeBaseret på 123 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Mykonos town . Hotel blev bygget i 1978. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2001. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Leto
  Fra712krPr. nat

  Letostars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
   

  Lejlighederne ligger i Mykonos by, hvilket gør dem velegnede til gæster, der ønsker at bo tæt på det kosmopolitiske centrum af øen.Komplekset rummer en foyer, en bar og en restaurant, som er tilgængelig for alle gæster, der ønsker at spise eller drikke på stedet. På dette dejlige kompleks hersker der en venlig atmosfære, og det består af i alt 25 boligenheder.Boligenhederne er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Af yderligere behageligheder er der telefon, køleskab, minibar og safeboks.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen.

  Se mere
 • Aegean Pearl Villas Kanalia
  Fra5.201krPr. nat

  Aegean Pearl Villas Kanaliastars

  Mykonos by, Mykonos , Kanalia mykonos - Kort
   

  Denne ejendom er placeret i Mykonos . Der er i alt 5 værelser på stedet. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Mykonos Maison
  Fra2.375krPr. nat

  Mykonos Maisonstars

  Ornos, Mykonos , Ornos / ano diakoftis - Kort
   

  Denne populære ejendom er beliggende i Mykonos . Ejendommen består af 1 værelser. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 
[x]
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination