Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  361kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Cavo Tagoo
  Fra4.714krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Mykonos area, Græske Øer , Tagoo - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 663 meninger fra rejsendeBaseret på 663 meninger fra rejsende

  Beliggende i Mykonos , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1984. Hotel undergik en renovering i 2009. Der er i alt 80 værelser på stedet. Ejendommen består af 47 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 18 suiter og 11 villaer. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra2.961krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos area, Græske Øer , Mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 593 meninger fra rejsendeBaseret på 593 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Yiannaki
  Fra878krPr. nat

  Yiannakistars

  Mykonos area, Græske Øer , Ornos - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 608 meninger fra rejsendeBaseret på 608 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Petasos Town Hotel
  Fra1.001krPr. nat

  Petasos Town Hotelstars

  Mykonos area, Græske Øer , Mykonos town - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 183 meninger fra rejsendeBaseret på 183 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Mykonos by blot ca. 200 m fra en central taxaholdeplads og havet.Det klimatiserede hotel råder i alt over 18 værelser samt en foyer, en vekselbørs og en safeboks. Endvidere er der en bar, en tagterrasse med siddemuligheder og panoramaudsigt over byen samt en fjernsynsstue. Herudover er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne rÃ¥der over private indretninger. De tilbyder badeværelse/brusebad/toilet, hÃ¥rtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio (2 kanaler) og regulerbart klimaanlæg. Der er mulighed for at bestille bed & breakfast.

  Se mere
 • Giannoulaki Hotel
  Fra1.000krPr. nat

  Giannoulaki Hotelstars

  Mykonos area, Græske Øer , Glastros area - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 139 meninger fra rejsendeBaseret på 139 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 50 værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Semeli
  Fra1.635krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos area, Græske Øer , Rohari mykonos - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 421 meninger fra rejsendeBaseret på 421 meninger fra rejsende

  Beliggende i Mykonos town , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1995. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Apollonia Bay Resort Hotel
  Fra1.728krPr. nat

  Apollonia Bay Resort Hotelstars

  Mykonos area, Græske Øer , Agios ioannis - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 137 meninger fra rejsendeBaseret på 137 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse anlæg ligger ved Ayios Yiannis strand blot 4 km fra Mykonos' kosmopolitiske centrum, Chora. I kraft af hotellets unikke beliggenhed er der en utrolig udsigt over Det Ægæiske Hav og øen Delos, ligesom der tilbydes de ideelle omgivelser til at slappe af og rekreere i. Ydermere er der omkring 4,5 km til den nærmeste havn og lufthavn.Dette lille hotel og anlæg ved havet rummer 36 værelser og suiter på en privat halvø. Komplekset, der er bygget i amfiteaterstil med betagende udsigt over havet, kan tilbyde gæsterne exceptionelle faciliteter såvel som personlig service og en fredelig ferieoplevelse. Herudover er der bar, fjernsynsstue og restaurant samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen på parkeringspladsen.Der er mange forskellige værelseskategorier, herunder standard, deluxe, juniorsuiter samt suiter med egen swimmingpool eller spa-bad. Alle værelser er udstyret med badeværelse, hårtørrer og toiletartikler samt telefon, voicemail, fjernsyn med gratis adgang til hotellets film, dvd-afspiller, cd-spiller, 1 MB trådløs internetadgang, minibar, regulerbart klimaanlæg, safeboks og egen terrasse. I stikkontakterne er der 220 volt. Endvidere kan der også reserveres bryllupssuite.Anlægget råder over en udendørs swimmingpool med en pool-/snackbar.

  Se mere
 • Petasos Beach Resort & Spa
  Fra2.107krPr. nat

  Petasos Beach Resort & Spastars

  Mykonos area, Græske Øer , Plati yialos beach - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 834 meninger fra rejsendeBaseret på 834 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på en halvø og kan tilbyde en herlig udsigt over det klare Ægæiske Hav. Endvidere er der ca. 4 km fra hotellet til byen Mykonos.Hotellet blev renoveret og råder i alt over 133 værelser. Man opfordres til at prøve det indbydende, græske og internatioanle køkken i Restaurant Odyssey. Den betagende udsigt over Det Ægæíske Hav og den kulinariske service er med til at gøre opholdet uforglemmeligt. Hotellet kan endvidere tilbyde foyer, klimaanlæg, safeboks, fjernsynsstue, konferencelokale og internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. Hotellet råder deslige også over en restaurant og en bar samt parkeringspladser.Alle værelser råder over telefon med telefonsvarer, fjernsyn med internationale kanaler, filmkanaler (24 timer i døgnet), radio (2 kanaler), safeboks (mod betaling) og individuelt reguleret klimaanlæg. Derudover er de udstyret med marmorbadeværelser, hårtørrer, garderobeskab, minibar og køleskab samt spisebord. Endvidere er der også en privat altan eller terrasse med havudsigt. Der er mulighed for at bestille ikkerygerværelser og handicapvenligt indrettede værelser.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar. Hotellets gæster kan dyrke motion i fitness-studiet eller slappe af i whirlpoolen og saunaen, ligesom det også kan lade sig gøre at få massage. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene såsom ridning, dykning eller windsurfing.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Golden Star Hotel
  Fra2.137krPr. nat

  Golden Star Hotelstars

  Mykonos area, Græske Øer , Despotika area - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet er ligger i området Despotika i den berømte by Mykonos. Det ligger endvidere 200 m fra stranden og inden for gåafstand af byens centrum. Til den nærmeste busstation er der bare 100 m.Dette feriested er blevet opført i henhold til lokale arkitektoniske standarder og indgår på den måde harmonisk i sine omgivelser. Receptionen, baren og morgenmadsrestauranten er indrettet i 3 niveauer, som fører gæsterne lige ned til swimmingpoolområdet. De store vinduer ud mod havet giver en følelse af plads. Herudover tilbydes der internetadgang, safeboks (i receptionen) og mulighed for at leje cykler. Der er i alt 32 værelser til rådighed på dette klub-feriested. Af yderligere faciliteter er der klimaanlæg, foyer, vekselbørs, fjernsynsstue og parkeringsplads til bilen.Hotellet består af 32 velindrettede værelser. De rummer egne altaner eller terrasser, hvoraf de fleste tilbyder en spektakulær havudsigt. Til det yderligere facilitetsudbud hører telefon, fjernsyn, stereoanlæg, klimaanlæg, hårtørrer og et køleskab. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad på alle værelser.Hotellet tilbyder en udendørs swimmingpool (med vandmassagefunktion) og en bar langs bassinkanten. Desuden står liggestole og parasoller klar til brug.Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Kamari
  Fra861krPr. nat

  Kamaristars

  Mykonos area, Græske Øer , Platys yialos beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger mellem 2 vidunderlige strande Plati Yialos og Psarou (ca. 200 m) kun omkring 4 km fra Mykonos by.Det klimatiserede hotel råder i alt over 58 værelser, foyer, safeboks, fjernsynsstue, bar og parkeringsplads.Værelserne er udstyret med eget badeværelse eller brusebad/toilet samt satellit-/kabel-tv, radio, minikøleskab og regulerbart klimaanlæg. Alle værelser er desuden udstyret med altan med udsigt over havet og hotellets egen have.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar. Ydermere er der mulighed for at spille tennis og billard.Der er mulighed for at bestille bed & breakfast.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  136  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination