Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  220kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Cavo Tagoo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra4.962krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Tagoo - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Mykonos . Hotel blev bygget i 1984. Hotel blev moderniseret i 2009. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 47 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 18 suiter og 11 villaer. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Myconian Imperial Hotel and Thalasso Center
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra919krPr. nat
   

  Det luksuriøse hotel ligger på øen Mykonos kun ca. 200 m fra sandstranden Elia samt ca. 4 km uden for Ano Meras bymidte. Der er ca. 12 km til Mykonos by, som man nemt og bekvemt kommer til med bus. Det nærmeste busstoppested ligger kun ca. 400 m fra hotellet. Desuden har hotellet sin egen bus, der kører gæsterne ud til lufthavnen (ca. 30 minutters kørsel).Luksushotellet har en fremragende beliggenhed oven over Elia-stranden og råder over i alt 118 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception og elevatorer samt en frisørsalon. Derudover har hotellet en hyggelig bar på tagterrassen samt en klimatiseret à la carte restaurant. Gæsterne kan også benytte hotellets internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De meget komfortable og klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar, safeboks (mod betaling), telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools (havvand) med separat børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool-/snackbar. Gæsterne kan endvidere slappe af i saunaen, i dampbadet eller i whirlpoolen, ligesom det er muligt at få massage i hotellets thalasso-center. Sidst, men ikke mindst, er der en bordtennisbord, en squashbane og et fitness-studie til de aktive gæster.

  Se mere
 • Royal Myconian Hotel and Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra916krPr. nat

  Royal Myconian Hotel and Spastars

  Elia, Mykonos , Elia beach - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Mykonos . Hotel blev bygget i 2000. Ejendommen består af 149 værelser. Ejendommen består af 5 junior-suiter og 3 suiter. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Golden Star Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.686krPr. nat

  Golden Star Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotika area - Kort
   

  Hotellet er ligger i området Despotika i den berømte by Mykonos. Det ligger endvidere 200 m fra stranden og inden for gåafstand af byens centrum. Til den nærmeste busstation er der bare 100 m.Dette feriested er blevet opført i henhold til lokale arkitektoniske standarder og indgår på den måde harmonisk i sine omgivelser. Receptionen, baren og morgenmadsrestauranten er indrettet i 3 niveauer, som fører gæsterne lige ned til swimmingpoolområdet. De store vinduer ud mod havet giver en følelse af plads. Herudover tilbydes der internetadgang, safeboks (i receptionen) og mulighed for at leje cykler. Der er i alt 32 værelser til rådighed på dette klub-feriested. Af yderligere faciliteter er der klimaanlæg, foyer, vekselbørs, fjernsynsstue og parkeringsplads til bilen.Hotellet består af 32 velindrettede værelser. De rummer egne altaner eller terrasser, hvoraf de fleste tilbyder en spektakulær havudsigt. Til det yderligere facilitetsudbud hører telefon, fjernsyn, stereoanlæg, klimaanlæg, hårtørrer og et køleskab. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad på alle værelser.Hotellet tilbyder en udendørs swimmingpool (med vandmassagefunktion) og en bar langs bassinkanten. Desuden står liggestole og parasoller klar til brug.Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.456krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Mykonos Theoxenia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra4.156krPr. nat

  Mykonos Theoxeniastars

  Mykonos by, Mykonos , Kato mili - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Designerhotellet ligger i den kendte hotelbygning Xenia ca. 300 m fra bymidten og sandstranden Megáli Ammos. Ca. 200 m væk finder man forskellige indkøbsmuligheder, mens der er forbindelse med offentlig transport 70 m fra hotellet. Det tager ca. 7 minutter at køre til Mykonos lufthavnen (ca. 2 km).Xenia-hotelbygningen er rejst i 1960 af den kendte græske arkitekt Aris Konstantinidis. Det moderne designerhotel er resultatet af en renovering, der bibeholdt den typiske 60'er stil, hvor specielt det minimalistisk 60'er interiør blev bevaret. Resultatet er et smukt og spændende udtryk, som begejstrer de fleste. De 6 fuldt klimatiserede bygningsafdelinger er alle i et plan. De har i alt 52 værelser, heraf 38 dobbelt- og 2 enkeltværelser samt 12 suiter. I hotellets elegante foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. Til de førsteklasses faciliteter hører desuden en café, en lobbybar, en opholdsstue med fjernsyn, en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling, et konferencerum og egen internetadgang. Herudover kan gæsterne bestille vaskeservice og roomservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De stilfuldt og minimalistisk indrettede værelser har hver sin farve. Desuden er de udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, king size seng, trægulve, klimaanlæg, safeboks (mod betaling), opholdsstue og altan (med havudsigt eller udsigt over haven).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med snack-poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et fitness-studie samt mulighed for mod betaling at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu. Gæsterne tilbydes desuden special- og diætretter.

  Se mere
 • Mykonos View Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra668krPr. nat

  Mykonos View Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos 33 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  The hotel is situated at a short distance from the main town of Mykonos, on a hill looking over this fashionable town and the sea beyond.

  Se mere
 • De Light
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra6.117krPr. nat

  De Lightstars

  Mykonos by, Mykonos , Agios ioannis - Kort
   

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Mykonos} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2012. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Der er i alt 18 værelser på stedet. Ejendommen består af 18 suiter. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Iliomaris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra620krPr. nat

  Iliomarisstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotica - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is located above the town of Mykonos and has also access from the street. The city centre is 3 min away, the famous windmills are 7 min away and 10 min from little Venice.

  Se mere
 • Saint John
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra3.375krPr. nat

  Saint Johnstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Agios ioannis - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Mykonos ligger omkring 4 km væk og tilbyder forretninger og nattelivstilbud såsom diskoteker og klubber. Ligeledes er der ca. 4 km Mykonos lufthavn.Klub-feriestedet består af 156 værelser, bungalower og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Dette klimatiserede hotel tilbyder serviceydelser inden for arbejde, sjov og afslapning. Af faciliteter råder feriestedet ydermere over safeboks, vekselbørs, aviskiosk, apotek og førstehjælpsklinik samt juveler, souvenirbutik, frisørsalon, biludlejningsskranke og en modeforretning. Der er også et business-center med computere og sekretærindretninger såvel som konferencefaciliteter til 450 personer og et udstillingsområde på over 200 m². Hertil kommer nogle værkstedsområder til brug i forlængelse af konferenceindretningerne og et rum med internetadgang (mod betaling). Terrassen ved swimmingpoolen og haveanlægget er ideelle steder til udendørsarrangementer, og gæsterne kan spise i de 3 restauranter og 3 barer på stedet, ligesom der er en traditionel kaffebar (cafenio). Der er tillige en klubsalon med privat receptionsområde. Hotellet tilbyder tilmed et dagplejecenter med opsyn, og gæsterne kan bestille vasketøjsservice/parkeringsvagt (over natten) og roomservice 24 timer i døgnet. Endvidere driver hotellet en transportservice til og fra byen, ligesom der også er en transportservice til havnen og lufthavnen. Gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets parkeringsplads. På hotellets område finder man ydermere et kapel i kykladisk byggestil.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  123  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination