Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  297kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Cavo Tagoo
  Fra1.455krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Tagoo - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 728 meninger fra rejsendeBaseret på 728 meninger fra rejsende

  Beliggende i Mykonos , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1984. Hotel undergik en renovering i 2009. Der er i alt 80 værelser på stedet. Ejendommen består af 47 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 18 suiter og 11 villaer. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Fra886krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 642 meninger fra rejsendeBaseret på 642 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Apollonia Bay Resort Hotel
  Fra701krPr. nat

  Apollonia Bay Resort Hotelstars

  Aghios Ioannis, Mykonos , Agios ioannis - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 162 meninger fra rejsendeBaseret på 162 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse anlæg ligger ved Ayios Yiannis strand blot 4 km fra Mykonos' kosmopolitiske centrum, Chora. I kraft af hotellets unikke beliggenhed er der en utrolig udsigt over Det Ægæiske Hav og øen Delos, ligesom der tilbydes de ideelle omgivelser til at slappe af og rekreere i. Ydermere er der omkring 4,5 km til den nærmeste havn og lufthavn.Dette lille hotel og anlæg ved havet rummer 36 værelser og suiter på en privat halvø. Komplekset, der er bygget i amfiteaterstil med betagende udsigt over havet, kan tilbyde gæsterne exceptionelle faciliteter såvel som personlig service og en fredelig ferieoplevelse. Herudover er der bar, fjernsynsstue og restaurant samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen på parkeringspladsen.Der er mange forskellige værelseskategorier, herunder standard, deluxe, juniorsuiter samt suiter med egen swimmingpool eller spa-bad. Alle værelser er udstyret med badeværelse, hårtørrer og toiletartikler samt telefon, voicemail, fjernsyn med gratis adgang til hotellets film, dvd-afspiller, cd-spiller, 1 MB trådløs internetadgang, minibar, regulerbart klimaanlæg, safeboks og egen terrasse. I stikkontakterne er der 220 volt. Endvidere kan der også reserveres bryllupssuite.Anlægget råder over en udendørs swimmingpool med en pool-/snackbar.

  Se mere
 • Mykonian Mare Luxury Suites Hotel
  Fra743krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 269 meninger fra rejsendeBaseret på 269 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Aghios stefanos . Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 38 værelser. Ejendommen består af 6 dobbeltværelser, 31 junior-suiter og 1 familierum. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Giannoulaki Hotel
  Fra777krPr. nat

  Giannoulaki Hotelstars

  Glastros, Mykonos , Glastros area - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 153 meninger fra rejsendeBaseret på 153 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 50 værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Mykonos View Hotel
  Fra797krPr. nat

  Mykonos View Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos 33 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 327 meninger fra rejsendeBaseret på 327 meninger fra rejsende

  The hotel is situated at a short distance from the main town of Mykonos, on a hill looking over this fashionable town and the sea beyond.

  Se mere
 • Yiannaki
  Fra599krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 671 meninger fra rejsendeBaseret på 671 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Elena
  Fra579krPr. nat

  Elenastars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari str. - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Mykonos town . Hotel blev bygget i 1978. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2001. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Golden Star Hotel
  Fra785krPr. nat

  Golden Star Hotelstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotika area - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet er ligger i området Despotika i den berømte by Mykonos. Det ligger endvidere 200 m fra stranden og inden for gåafstand af byens centrum. Til den nærmeste busstation er der bare 100 m.Dette feriested er blevet opført i henhold til lokale arkitektoniske standarder og indgår på den måde harmonisk i sine omgivelser. Receptionen, baren og morgenmadsrestauranten er indrettet i 3 niveauer, som fører gæsterne lige ned til swimmingpoolområdet. De store vinduer ud mod havet giver en følelse af plads. Herudover tilbydes der internetadgang, safeboks (i receptionen) og mulighed for at leje cykler. Der er i alt 32 værelser til rådighed på dette klub-feriested. Af yderligere faciliteter er der klimaanlæg, foyer, vekselbørs, fjernsynsstue og parkeringsplads til bilen.Hotellet består af 32 velindrettede værelser. De rummer egne altaner eller terrasser, hvoraf de fleste tilbyder en spektakulær havudsigt. Til det yderligere facilitetsudbud hører telefon, fjernsyn, stereoanlæg, klimaanlæg, hårtørrer og et køleskab. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad på alle værelser.Hotellet tilbyder en udendørs swimmingpool (med vandmassagefunktion) og en bar langs bassinkanten. Desuden står liggestole og parasoller klar til brug.Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Iliomaris
  Fra775krPr. nat

  Iliomarisstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotica - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 329 meninger fra rejsendeBaseret på 329 meninger fra rejsende

  The hotel is located above the town of Mykonos and has also access from the street. The city centre is 3 min away, the famous windmills are 7 min away and 10 min from little Venice.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  97  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination