Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  477kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Mykonian Mare Boutique Hotel
  Fra1.807krPr. nat

  Mykonian Mare Boutique Hotelstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 129 meninger fra rejsendeBaseret på 129 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er ideelt til familier og ligger i Aghios Stefanos. Ferieboligen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetIndenfor 150 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Boligen har i alt 39 soveværelser. Dette sted undergik en renovering i 2018. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres soveværelse. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligEndvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Rejsende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Boligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Mykonian Mare Boutique Hotel. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Three Shades Mykonos
  Fra1.971krPr. nat

  Three Shades Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Vrisi region, mykonos ring road n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 30 meninger fra rejsendeBaseret på 30 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Mykonos Town. Boligen består af i alt 25 dejlige værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2017. Three Shades Mykonos er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Three Shades Mykonos har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Three Shades Mykonos.

  Se mere
 • Yiannaki
  Fra2.164krPr. nat

  Yiannakistars

  Ornos, Mykonos , Ornos beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 796 meninger fra rejsendeBaseret på 796 meninger fra rejsende

  This hotel is located in the settlement of Ornos, in a beautiful bay area, on the western side of Mykonos island. The hotel is situated just 200 meters from the beach, far away from the hustle and bustle of traffic.Ornos is a very popular resort that offers all the advantages of a small village while at the same time has a peaceful atmosphere.

  Se mere
 • Cavo Tagoo
  Fra6.034krPr. nat

  Cavo Tagoostars

  Tagoo, Mykonos , Mykonos chora - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 866 meninger fra rejsendeBaseret på 866 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Tagoo. Med sin placering indenfor 600 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Hotellet ligger indenfor 2. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Ejendommen består af i alt 80 dejlige værelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2009. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette sted. Små kæledyr må bo på hotellet. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Stedet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Cavo Tagoo vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Petinos Hotel
  Fra1.745krPr. nat

  Petinos Hotelstars

  Platis Yalos, Mykonos , Plati gialos beach - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is conveniently located about 4km south of Mykonos Town. It's situated at the Platy Gialos Beach, a cosmopolitan resort, with an organized beach with all necessary tourist facilities. The airport is also only about 4km away.

  Se mere
 • Greco Philia - Luxury Suites & Villas
  Fra4.127krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 233 meninger fra rejsendeBaseret på 233 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er i Mykonos Town. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra stedet. Der er i alt 22 gæsteværelser på stedet. Dette sted blev renoveret i 2012. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Greco Philia - Luxury Suites & Villas. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Greco Philia - Luxury Suites & Villas vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Harmony
  Fra2.155krPr. nat

  Harmonystars

  Mykonos by, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 631 meninger fra rejsendeBaseret på 631 meninger fra rejsende

  Designer-hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Mykonos by, lige ved den vigtigste havn, hvor gæsterne kan opleve Mykonos' mytiske og kosmopolitiske aura og nyde indkøbsmulighederne, spisestederne og det natteliv, byen er berømt for. Endvidere ligger både byens centrum og busstationen kun 2 minutters gang væk, og til kysten er der omkring 1 km. Ydermere er der ca. 10 km til Mykonos lufthavn fra designer-hotellet.Dette luksuriøse boutique-hotel tilbyder høj kvalitet og personlig service, samtidig med at dette nye, eksklusive hotel på harmonisk vis forener autentisk Mykonos-arkitektur med meget smart boligindretning. Med en kombination af bløde, afbalancerede farver, nøje planlagte rum, elegante møbler og tilbehør og designer-beklædning skabes en atmosfære af total afslapning og komfort. Det klimatiserede designer-hotel tilbyder i alt 22 værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer faciliteter som frisørsalon, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og en garage.Alle værelser indeholder designer-møbler og tilbehør såvel som egen altan med betagende udsigt til havet eller haveområdet. Værelserne tilbyder forskellige faciliteter såsom gratis mulighed for at lave te og kaffe, en cd-afspiller, badevægte, regulerbare klimaanlæg og radiatorer, satellit-tv, minibar, safeboks og telefon. Hvert enkelt værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar, brusebad, hårtørrer, badekåbe, hjemmesko og toiletartikler fra designer-firmaer. Af andre behageligheder på værelserne er der radio, en dobbeltseng, internetadgang, en vaskemaskine, et strygejern og et strygebræt.

  Se mere
 • Gt Korfos bay suites
  Fra1.033krPr. nat

  Gt Korfos bay suitesstars

  Mykonos by, Mykonos , Korfos 84600, grecia 84600 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er perfekt til homomiljøet og er placeret i Mykonos Town. Med kun 3 værelser er dette sted perfekt til et roligt ophold. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Boligen accepterer kun små kæledyr. Der er parkeringsplads ved Gt Korfos bay suites. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Gt Korfos bay suites. Gt Korfos bay suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Adonis
  Fra1.966krPr. nat

  Adonisstars

  Mykonos by, Mykonos , Vida - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Mykonos Town. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 2 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 3 kilometer fra havnen. De 24 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2015. Adonis omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Ferieboligen har 24 timers åbent. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at de der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne feriebolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Edem Garden Residence
  Fra907krPr. nat

  Edem Garden Residencestars

  Mykonos by, Mykonos , Platis gialos - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8 meninger fra rejsendeBaseret på 8 meninger fra rejsende

  Denne charmerende VR Condo har beliggenhed i Mykonos Town. Med kun 9 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Edem Garden Residence har ikke 24 timers åben reception. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  136  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination