Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mykonos

Find på kortet
Hoteller - Mykonos

MykonosFra  365kr

Anbefalede hoteller - Mykonos

 • Rocabella Mykonos Art
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra558krPr. nat

  Rocabella Mykonos Artstars

  Aghios Stefanos, Mykonos , Aghios stefanos - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  The resort is located in the unspoiled beach of Agios Stefanos, in a very short distance from Mykonos town. This small Cycladic island is world famous for its wild nightlife, rich history, its cosmopolitan character, plenty of beautiful sandy beaches and its warm hospitality. Agios Stefanos, which is about 2 km north of Mykonos town, is an spectacular small sandy beach, with turquoise blue waters and always protected from the strong Aegean winds.

  Se mere
 • Villa Nireas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra402krPr. nat

  Villa Nireasstars

  Platis Yalos, Mykonos , Platys yalos - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Mykonos . Hotel blev bygget i 2008. Der er i alt 5 værelser på stedet. Hotel kan prale af 5 lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Ledra
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra365krPr. nat

  Ledrastars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Situated at the centre of Mykonos town, the apartments are ideal for those who want to access easily all the shops, bars and restaurants at the area of Mykonos town.

  Se mere
 • Harmony
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra687krPr. nat

  Harmonystars

  Mykonos by, Mykonos , Museio mykonou, mykonos town - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Designer-hotellet har en ideel beliggenhed i hjertet af Mykonos by, lige ved den vigtigste havn, hvor gæsterne kan opleve Mykonos' mytiske og kosmopolitiske aura og nyde indkøbsmulighederne, spisestederne og det natteliv, byen er berømt for. Endvidere ligger både byens centrum og busstationen kun 2 minutters gang væk, og til kysten er der omkring 1 km. Ydermere er der ca. 10 km til Mykonos lufthavn fra designer-hotellet.Dette luksuriøse boutique-hotel tilbyder høj kvalitet og personlig service, samtidig med at dette nye, eksklusive hotel på harmonisk vis forener autentisk Mykonos-arkitektur med meget smart boligindretning. Med en kombination af bløde, afbalancerede farver, nøje planlagte rum, elegante møbler og tilbehør og designer-beklædning skabes en atmosfære af total afslapning og komfort. Det klimatiserede designer-hotel tilbyder i alt 22 værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer faciliteter som frisørsalon, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og en garage.Alle værelser indeholder designer-møbler og tilbehør såvel som egen altan med betagende udsigt til havet eller haveområdet. Værelserne tilbyder forskellige faciliteter såsom gratis mulighed for at lave te og kaffe, en cd-afspiller, badevægte, regulerbare klimaanlæg og radiatorer, satellit-tv, minibar, safeboks og telefon. Hvert enkelt værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar, brusebad, hårtørrer, badekåbe, hjemmesko og toiletartikler fra designer-firmaer. Af andre behageligheder på værelserne er der radio, en dobbeltseng, internetadgang, en vaskemaskine, et strygejern og et strygebræt.

  Se mere
 • Iliomaris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra599krPr. nat

  Iliomarisstars

  Mykonos by, Mykonos , Despotica - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is located above the town of Mykonos and has also access from the street. The city centre is 3 min away, the famous windmills are 7 min away and 10 min from little Venice.

  Se mere
 • Villa del Sol
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra737krPr. nat

  Villa del Solstars

  Ornos, Mykonos , Ornos - Kort
   

  Set in Ornos , this property is the perfect base for both business and holiday travel.

  Se mere
 • Matogianni
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra501krPr. nat

  Matogiannistars

  Mykonos by, Mykonos , Matogianni - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Mykonos . Ejendommen består af 20 værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 • Kouneni Apartments
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.570krPr. nat

  Kouneni Apartmentsstars

  Mykonos by, Mykonos , Tria pigadia - Kort
   

  Description not available

  Se mere
 • Porto Mykonos
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra729krPr. nat

  Porto Mykonosstars

  Mykonos by, Mykonos , Mykonos town - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger lige oven over havnen ca. 4 km fra lufthavnen. Herfra er der blot ca. 5 minutters gang til centrum af Mykonos by.Det skønne, klimatiserede cityhotel omfatter forskellige bygninger, skaber udsigt over den gamle havn og råder i alt over 60 værelser, en bar i skønt design, en restaurant, et konferencelokale og en parkeringsplads.Værelserne tilbyder mange muligheder og er indrettet med eget badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minikøleskab. Endvidere er der centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller vindue med udsigt over havnen.Hotellet tilbyder en 90 m2 stor swimmingpool med saltvand og børnebassin, en snackbar, en whirlpool med saltvand, gymnastik, diverse wellness-tilbud og et fitness-studie.orgenmaden tilbydes som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Semeli
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra707krPr. nat

  Semelistars

  Mykonos by, Mykonos , Rohari mykonos - Kort
   

  Beliggende i Mykonos town , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1996. Ejendommen består af 45 værelser. Ejendommen udgøres af 3 suiter. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  25  Hoteller - Mykonos
Side  1  af  3
 

Beskrivelse af destination

  Mykonos er en berømt ø i Grækenland, som ligger i Det Ægæiske Hav. Du kan nyde de fantastiske gyldne strande, med krystalklart vand og et behageligt klima, hvide huse med døre og vinduer der er så blå som havet, maleriske møller, smalle gader, mange rødtagede kirker og et fantastisk natteliv, og en halv times sejlads væk, kan du opleve nogle af historiens skatte på øen Delos. Gå ikke glip af solnedgangen, som nydes bedst med en drink i hånden i lille venedig, hvor du kan danse på stranden Paradise, som organiserer fester og inviterer DJ´s fra hele verden. Nattelivet en meget aktivt, med mange diskoteker, pubs, og underholdende steder. Havnen i Mykonos er øens hjerte, og med sine sejlbåde og luksuriøse lystyachter er den af en uforlignelig skønhed. Besøg kirken Paraportiani, fæstningen Kastro, det arkæologiske museum og prøv den udsøgte gastronomi på maleriske kroer, eller luksuriøse restauranter med udsigt til havet. Du kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og det er praktisk at leje en cykel eller scooter, til at komme rundt til de mange spændende steder på øen. Besøg Mykonos og hvis du løber ind i en pelikan der hedder Petrus, så bed den om at fortælle dig sin historie, du vil blive overrasket.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mykonos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination