Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  149kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.689krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 206 meninger fra rejsendeBaseret på 206 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Astir Thira Hotel
  Fra469krPr. nat

  Astir Thira Hotelstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 258 meninger fra rejsendeBaseret på 258 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2000. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Der er i alt 23 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice.

  Se mere
 • La Maltese
  Fra1.083krPr. nat

  La Maltesestars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli area - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 267 meninger fra rejsendeBaseret på 267 meninger fra rejsende

  Hotel blev moderniseret i 2014. Ejendommen består af 9 værelser. Ejendommen består af 2 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 5 suiter. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Rivari Santorini
  Fra408krPr. nat

  Rivari Santorinistars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 203 meninger fra rejsendeBaseret på 203 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1994. Hotel blev moderniseret i 2016. Der er i alt 63 værelser på stedet. Hotel kan prale af . Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel tilbyder cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Chromata Up Style Hotel
  Fra2.130krPr. nat

  Chromata Up Style Hotelstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 566 meninger fra rejsendeBaseret på 566 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2015. Der er i alt 26 værelser på stedet. Dette etablissement består af 1 villa. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Above Blue
  Fra1.471krPr. nat

  Above Bluestars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 362 meninger fra rejsendeBaseret på 362 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2009. Der er i alt 11 værelser på stedet. Ejendommen består af 10 suiter og 1 villa. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom.

  Se mere
 • Dreams Luxury Suites
  Fra4.547krPr. nat

  Dreams Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli, p.o. box: 766 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 267 meninger fra rejsendeBaseret på 267 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev moderniseret i 2014. Ejendommen består af 6 værelser. Ejendommen består af 6 suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Kallisto
  Fra695krPr. nat

  Kallistostars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 129 meninger fra rejsendeBaseret på 129 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2009. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med -1 annekser. Der er i alt 8 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 4 suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder cykellejeservice.

  Se mere
 • Heliotopos
  Fra1.256krPr. nat

  Heliotoposstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli 0 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 377 meninger fra rejsendeBaseret på 377 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger ved Santorinis kyst. På kun få minutter kommer man til Fira. Omkring 300 m fra hotellet ligger der desuden et stoppested.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 14 værelser. Bygningen rummer en skøn foyer. Herudover har hotellet en dejlig café, en bar og en restaurant. Forretningsfolk kan endvidere benytte de forskellige konferencelokaler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt strygejern og strygebræt.

  Se mere
 • Rocabella Deluxe Suites & SPA
  Fra802krPr. nat

  Rocabella Deluxe Suites & SPAstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli caldera - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 819 meninger fra rejsendeBaseret på 819 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1992. Hotel blev moderniseret i 2013. Ejendommen består af 43 værelser. Dette etablissement består af . Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  90  Hoteller - Santorini
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination