Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  217kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • El Greco
  Fra676krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Atlantis
  Fra1.003krPr. nat

  Atlantisstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1954. Hotel undergik en renovering i 2000. Ejendommen udgør en hovedetage. Der er i alt 25 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 18 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 • Aigialos Traditional Houses
  Fra3.915krPr. nat

  Aigialos Traditional Housesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Der er i alt 15 værelser på stedet. Ejendommen består af 3 dobbeltværelser, 5 suiter, 4 lejligheder, 1 studio-lejlighed og 2 villaer. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Mediterranean Beach
  Fra453krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Der er i alt 67 værelser på stedet. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Kallisti Thera
  Fra1.487krPr. nat

  Kallisti Therastars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Der er i alt 50 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Etablissementet har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Astro Palace
  Fra997krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Feriested blev bygget i 2010. Feriested består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 2 annekser. Ejendommen består af 44 værelser. Ejendommen består af 35 dobbeltværelser, 9 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Beliggende i bymidten giver Feriested nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Santorini Palace
  Fra552krPr. nat

  Santorini Palacestars

  Firostefani, Santorini , firostefani - Kort
   

  Hotellet ligger i udkanten af Fira, som er hovedstaden på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er kun få minutters gang til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Bymidten ligger desuden ca. 1 km væk. Øens lufthavn ligger endvidere ca. 7 km fra hotellet. Havnen i Athinios ligger ca. 12 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 106 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Herudover har hotellet en hyggelig bar og en indbydende à la carte restaurant. Der er også diverse konferencelokaler. Herudover er der mulighed for at surfe på nettet, bestille vaskeservice og leje biler, ligesom hotellet også har en fjernsynsstue. Hotellet kan naturligvis tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og minibar. Klimaanlægget er individuelt regulerbart. Suiterne er rummeligere og har endvidere en separat stue. Alle boligenheder råder over egen altan og terrasse.Hotellet råder over et smukt anlagt poollandskab med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden slappe af i saunaen (med børneområde), whirlpoolen eller i dampbadet. Til de sportsbegejstrede gæster er der et veludstyret fitnessstudie.På hotellet tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Mary Bill
  Fra573krPr. nat

  Mary Billstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Beliggende i Santori , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1987. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen består af 26 værelser. Ejendommen består af 6 enkeltværelser og 20 dobbeltværelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • La Perla Villas
  Fra3.236krPr. nat

  La Perla Villasstars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   

  Situated in the best part of the village, enjoying the most spectacular view, the hotel is within a walking distance from the bus stop and from all shops and restaurants of the village

  Se mere
 • Solaris
  Fra378krPr. nat

  Solarisstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  It is located in a quiet spot of Santorini's capital, Thira town.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  129  Hoteller - Santorini
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination