Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  168kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • El Greco
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra739krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Tzekos Villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra890krPr. nat

  Tzekos Villasstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
   

  Beliggende i Santorini , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1993. Der er i alt 20 værelser på stedet.

  Se mere
 • Petit Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra744krPr. nat

  Petit Palacestars

  Fira, Santorini , Messaria thiras - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Messaria santorini . Hotel blev bygget i 2011. Der er i alt 14 værelser på stedet. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Aria Lito
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra670krPr. nat

  Aria Litostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  The location suggests an air of refined luxury in a tranquil oasis, and yet at the same time places you in the midst of the lively capital city of Fira, providing quick access to the city's shopping center and island's nightlife. The views from hotel face towards the Eastern side of the island, and from the large courtyard in the distance one can see the land sloping gently down to the Aegean Sea.

  Se mere
 • Theoxenia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra646krPr. nat

  Theoxeniastars

  Fira, Santorini , Fira town, via d'oro, caldera 7 - Kort
   

  Det attraktive hotel ligger i centrum af Santorini kun adskilt fra sand-/grusstranden af en enkelt vej, strandvejen. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man områdets vulkan samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 200 m). Der er endvidere ca. 2,5 km til Ouranoupolis fra hotelbygningen.Luksushotellet råder over 2 etager med i alt 9 værelser. I foyeren er der en døgnåben reception med safebokse og et opholdsrum. Bygningen rummer endvidere en smart café, to barer, en restaurant, en klimatiseret spisesal samt en taverne med udendørs terrasse med udsigt over bugten. Herudover råder hotellet også over et lille supermarked.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minibar. Endvidere er der klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).På de velplejede udendørs arealer finder man to swimmingpools (med saltvand), et separat børnebassin og en whirlpool. Herudover har hotellet en solterrasse med pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede gæster har endvidere mulighed for at spille tennis, basketball, beachvolley og billard/snooker.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Volcano's View Villas Apts
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.185krPr. nat

  Volcano's View Villas Aptsstars

  Fira, Santorini , Messaria - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2011. Hotel annekser 2. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 100 værelser på stedet. Ejendommen består af 69 dobbeltværelser, 9 junior-suiter, 2 suiter, 15 lejligheder og 5 villaer. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Mill Houses Elegant Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra774krPr. nat

  Mill Houses Elegant Suitesstars

  Fira, Santorini , Firostefani - Kort
   

  Mill Houses Studio & Suites The 4x000D star rated luxury Mill Houses Studio & Suites is situated in Thira. No on site car parking is available at the hotel, however off site car parking is available. Dining is available at the hotel, which has it's own restaurant. Rooms at the Mill Houses Studio & Suites. Iron, ironing board and hairdryer are provided in all rooms. Smoking in certain bedrooms is allowed, as well as in public areas of the hotel. Please specify when making your booking. Rooms have wireless internet access available. All rooms have tea and coffee making facilities. Leisure Info. The Mill Houses Studio & Suites offers a range of leisure facilities. Hotel guests can relax in the hotels outdoor swimming pool. Outdoor leisure activities available include mountain biking with our mountain bike hire, quad biking, horse riding and sailing. Other Info. An airport shuttle service is available from the hotel. The hotel is pet friendly. Hotel guests can make use of the concierge service that is provided.

  Se mere
 • Astro Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.071krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Santorini} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2010. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Der er i alt 44 værelser på stedet. Ejendommen består af 35 dobbeltværelser, 9 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • La Perla Villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.431krPr. nat

  La Perla Villasstars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   

  Situated in the best part of the village, enjoying the most spectacular view, the hotel is within a walking distance from the bus stop and from all shops and restaurants of the village

  Se mere
 • Central Fira Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra374krPr. nat

  Central Fira Hotelstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2014. Der er i alt 9 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 3 suiter. Hotel ligger midt i byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  151  Hoteller - Santorini
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination