Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  124kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Akrotiri Dreams
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra159krPr. nat

  Akrotiri Dreamsstars

  Akrotiri, Santorini , Eparchiaki odos akrotiriou . - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Description not available

  Se mere
 • Athanasia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra126krPr. nat

  Athanasiastars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Santorini . Hotel blev bygget i 1978. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2009. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 0 annekser. Annekset består af 1 etager. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen består af 30 studio-lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Anastasia Princess studios & apartments
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra383krPr. nat
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 2005. Hotel undergik en renovering i 2012. Ejendommen består af 15 værelser. Ejendommen består af 6 lejligheder, 8 studio-lejligheder og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Kafieris Apts
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra294krPr. nat

  Kafieris Aptsstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1976. Hotel undergik en renovering i 2008. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 2 annekser. Der er i alt 13 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 dobbeltværelser, 3 lejligheder og 6 studio-lejligheder. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Remezzo Apartments
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra957krPr. nat

  Remezzo Apartmentsstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli area - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Beliggende i Santorini , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2000. Ejendommen består af 12 værelser. Hotel tilbyder . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 • Solaris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra432krPr. nat

  Solarisstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  It is located in a quiet spot of Santorini's capital, Thira town.

  Se mere
 • Gorgona Villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra918krPr. nat

  Gorgona Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Anlægget ligger i den græske landsby Imerovigli blot ca. 2 km fra centrum af Fira. Til havnen Athinios og lufthavnen er der omkring 10 km.De traditionelle villaer er typisk for øen bygget på en vulkanskråning med udsigt over Det Ægæiske Hav og vulkanen. Anlægget rummer 22 boligenheder, frisør, forretninger, blomsterbutik, udlejning af biler, parkeringspladser, vekselbørs, diskotek og udflugtsservice. Desuden tilbydes der roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom (ved forespørgsel).Villaerne er traditionelle huse og rummer en terrasse med udsigt over vulkanen og Det Ægæiske Hav. De råder over badeværelse/brusebad/wc med hårtørrer samt et tekøkken med køleskab. De er endvidere udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Herudover har de kombineret stue/soveværelse med et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool.Gæsterne kan få morgenmaden serveret på værelset.

  Se mere
 • Amerisa Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra344krPr. nat

  Amerisa Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  It is located in a 5 min walk from Fira city center and the Caldera, about 3.5 km from the beach, about 150 metres from Lignos Folklor Museum, 7 Km from Thira Airport and 10 Km from Athinios Port.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra834krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 59 værelser på stedet. Ejendommen består af 17 dobbeltværelser, 17 junior-suiter og 25 suiter.

  Se mere
 • Thea Studios
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra501krPr. nat

  Thea Studiosstars

  Fira, Santorini , Santorini - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Fira . Hotel blev bygget i 2006. Hotel undergik en renovering i 2012. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 3 annekser. Ejendommen består af 16 værelser. Ejendommen består af 6 junior-suiter, 6 lejligheder, 3 studio-lejligheder og 3 bungalows. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  108  Hoteller - Santorini
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination