Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  214kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Tzekos Villas
  Fra846krPr. nat

  Tzekos Villasstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 526 meninger fra rejsendeBaseret på 526 meninger fra rejsende

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1993. Ejendommen består af 20 værelser. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Volcano's View Villas Apts
  Fra1.033krPr. nat

  Volcano's View Villas Aptsstars

  Fira, Santorini , Messaria - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Santorini , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1997. $hotel. getTypeHotel() blev fuldstændig moderniseret i 2011. $hotel. getTypeHotel() består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 100 værelser på stedet. Ejendommen består af 69 dobbeltværelser, 9 junior-suiter, 2 suiter, 15 lejligheder og 5 villaer. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes cykelopbevaring på området. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Central Fira Hotel
  Fra519krPr. nat

  Central Fira Hotelstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 101 meninger fra rejsendeBaseret på 101 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er beliggende i Santorini . Hotel blev bygget i 2014. Ejendommen består af 9 værelser. Ejendommen består af 5 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 3 suiter. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra661krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 963 meninger fra rejsendeBaseret på 963 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Atlantis
  Fra748krPr. nat

  Atlantisstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 268 meninger fra rejsendeBaseret på 268 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1954. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2000. Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 25 værelser. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 18 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Theoxenia Boutique Hotel
  Fra743krPr. nat

  Theoxenia Boutique Hotelstars

  Fira, Santorini , 7 ypapantis, (via d'oro), caldera, fira town 7 - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 257 meninger fra rejsendeBaseret på 257 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende i hjertet af den smukke ø Santorini. Hotellet ligger kun en kort afstand fra de vigtigste attraktioner, at denne fortryllende øen har at tilbyde, herunder fængslende vulkan. Hotellet ligger kun 200 meter væk fra forbindelser med offentlige transportmidler. Dette fortryllende familiehotel smukt afspejler den naturlige skønhed af øen i sit design. Værelserne er overdådigt designet, og byder på raffineret elegance og forsimplet luksus. Værelserne er godt udstyret med moderne bekvemmeligheder. I hjælp til næste dør luksus Aressana hotel af samme familie, swimmingpool og fitnesscenter bruges gratis i sommeren (apr-oktober), et plus!Beliggende i et gangareal og masser af butikker, er en af de historiske bygninger, der blev slået til en Hotel før turismen ankommer på øen på grund af det er fantastisk beliggenhed. Lad ikke små indgangen narre dig.

  Se mere
 • Petit Palace
  Fra1.062krPr. nat

  Petit Palacestars

  Fira, Santorini , Messaria thiras - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 779 meninger fra rejsendeBaseret på 779 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er placeret i Messaria santorini . $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 2011. Der er i alt 14 værelser på stedet. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Daedalus
  Fra769krPr. nat

  Daedalusstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i centrum af Firai i nærheden af katedralen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en hovedbygning med i alt 46 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en reception. Herudover er der en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der et konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool. Herudover har hotellet en sauna.

  Se mere
 • Majestic
  Fra1.029krPr. nat

  Majesticstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 621 meninger fra rejsendeBaseret på 621 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2005. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen udgøres af 1 handicapvenligt værelse. Hotel ligger midt i byen.

  Se mere
 • Kalisti Hotel & Suites
  Fra1.115krPr. nat

  Kalisti Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 277 meninger fra rejsendeBaseret på 277 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er i alt 50 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Hotel har en avisskranke. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er piccolo-service. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  155  Hoteller - Santorini
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser