Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  207kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Fra654krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 831 meninger fra rejsendeBaseret på 831 meninger fra rejsende

  Beliggende i Santorini , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Der er i alt 30 værelser på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Central Fira Hotel
  Fra469krPr. nat

  Central Fira Hotelstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 86 meninger fra rejsendeBaseret på 86 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er beliggende i Santorini . Hotel blev bygget i 2014. Ejendommen består af 9 værelser. Ejendommen består af 5 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 3 suiter. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Theoxenia Boutique Hotel
  Fra674krPr. nat

  Theoxenia Boutique Hotelstars

  Fira, Santorini , 7 ypapantis, (via d'oro), caldera, fira town 7 - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 255 meninger fra rejsendeBaseret på 255 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende i hjertet af den smukke ø Santorini. Hotellet ligger kun en kort afstand fra de vigtigste attraktioner, at denne fortryllende øen har at tilbyde, herunder fængslende vulkan. Hotellet ligger kun 200 meter væk fra forbindelser med offentlige transportmidler. Dette fortryllende familiehotel smukt afspejler den naturlige skønhed af øen i sit design. Værelserne er overdådigt designet, og byder på raffineret elegance og forsimplet luksus. Værelserne er godt udstyret med moderne bekvemmeligheder. I hjælp til næste dør luksus Aressana hotel af samme familie, swimmingpool og fitnesscenter bruges gratis i sommeren (apr-oktober), et plus!Beliggende i et gangareal og masser af butikker, er en af de historiske bygninger, der blev slået til en Hotel før turismen ankommer på øen på grund af det er fantastisk beliggenhed. Lad ikke små indgangen narre dig.

  Se mere
 • Panorama Santorini Boutique Hotel
  Fra7.124krPr. nat
   

  Denne ejendom er beliggende i Santorini . $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1969. $hotel. getTypeHotel() blev moderniseret i 2011. Ejendommen består af 15 værelser. Ejendommen består af 8 dobbeltværelser, 3 junior-suiter og 4 suiter. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Athina Luxury Suites
  Fra1.765krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 313 meninger fra rejsendeBaseret på 313 meninger fra rejsende

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.180krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 196 meninger fra rejsendeBaseret på 196 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Imerovigli - santorini , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Celestia Grand
  Fra5.565krPr. nat

  Celestia Grandstars

  Fira, Santorini , Fira-thiras - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er placeret i Fira . Der er i alt 6 værelser på stedet. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • La Maltese
  Fra1.805krPr. nat

  La Maltesestars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli area - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 267 meninger fra rejsendeBaseret på 267 meninger fra rejsende

  Hotel undergik en renovering i 2014. Der er i alt 9 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 5 suiter. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Kalma Hotel
  Fra399krPr. nat

  Kalma Hotelstars

  Fira, Santorini , Messaria santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 99 meninger fra rejsendeBaseret på 99 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er placeret i Fira . Hotel blev bygget i 1992.

  Se mere
 • Santorini Royal Suites
  Fra3.344krPr. nat

  Santorini Royal Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Hotel blev bygget i 2015. Hotel undergik en renovering i 2015. Ejendommen består af 8 værelser. Ejendommen består af 2 dobbeltværelser, 4 junior-suiter og 2 suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  32  Hoteller - Santorini
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination