Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  253kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • El Greco
  Fra1.584krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1636 meninger fra rejsendeBaseret på 1636 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Astro Palace
  Fra2.409krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Eikostis pemptis martiou na - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2010. Hotel annekser 4. Ejendommen består af hovedbygning med 2 annekser. Der er i alt 44 værelser på stedet. Ejendommen består af 35 dobbeltværelser, 9 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra8.691krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 215 meninger fra rejsendeBaseret på 215 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Andronis Luxury Suites
  Fra6.231krPr. nat

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 778 meninger fra rejsendeBaseret på 778 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 22 værelser. Hotel har 23 suiter til en luksuriøs ferie. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Alta Mare By Andronis
  Fra8.995krPr. nat

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mere
 • Astir Thira Hotel
  Fra639krPr. nat

  Astir Thira Hotelstars

  Fira, Santorini , fira town santorini - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 262 meninger fra rejsendeBaseret på 262 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2000. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Der er i alt 23 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra14.982krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   

  Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 14 værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der findes en butik på området. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Moonlight Apartments
  Fra1.018krPr. nat

  Moonlight Apartmentsstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 55 meninger fra rejsendeBaseret på 55 meninger fra rejsende

  Der er i alt 7 værelser på stedet. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet.

  Se mere
 • Mediterranean White
  Fra984krPr. nat

  Mediterranean Whitestars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , Kamari beach 58272 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 309 meninger fra rejsendeBaseret på 309 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er i alt 50 værelser på stedet. Ejendommen består af 15 dobbeltværelser, 3 junior-suiter, 5 suiter, 5 treværelses rum, 2 fireværelsesrum og 5 overordnede værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Milos Villas
  Fra971krPr. nat

  Milos Villasstars

  Fira, Santorini , Main street, fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2000. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen består af 17 dobbeltværelser, 7 suiter og 6 studio-lejligheder. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  233  Hoteller - Santorini
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser