Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  227kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Kalisti Hotel & Suites
  Fra1.862krPr. nat

  Kalisti Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 213 meninger fra rejsendeBaseret på 213 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2010. Ejendommen består af 50 værelser. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Atlantis
  Fra1.756krPr. nat

  Atlantisstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 250 meninger fra rejsendeBaseret på 250 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Santorini} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1954. Hotel undergik en renovering i 2000. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 25 værelser. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 18 dobbeltværelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra3.538krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 180 meninger fra rejsendeBaseret på 180 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Imerovigli - santorini , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Mediterranean Beach
  Fra531krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 296 meninger fra rejsendeBaseret på 296 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er placeret i Santorini . Der er i alt 67 værelser på stedet. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Fra1.401krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 298 meninger fra rejsendeBaseret på 298 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 59 værelser på stedet. Ejendommen består af 17 dobbeltværelser, 17 junior-suiter og 25 suiter.

  Se mere
 • Daedalus
  Fra1.474krPr. nat

  Daedalusstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i centrum af Firai i nærheden af katedralen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en hovedbygning med i alt 46 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en reception. Herudover er der en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der et konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool. Herudover har hotellet en sauna.

  Se mere
 • Majestic
  Fra963krPr. nat

  Majesticstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 569 meninger fra rejsendeBaseret på 569 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2005. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen udgøres af 1 handicapvenligt værelse. Hotel ligger midt i byen.

  Se mere
 • Astro Palace
  Fra1.239krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 282 meninger fra rejsendeBaseret på 282 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Santorini . Hotel blev bygget i 2010. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 0 annekser. Ejendommen består af 44 værelser. Ejendommen består af 35 dobbeltværelser, 9 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Marillia Village
  Fra897krPr. nat

  Marillia Villagestars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos santorini 84703 greece - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  The hotel is situated in Perivolos. Santorini airport is 12 km away and the port is 8 km from the hotel.

  Se mere
 • Oxygen Hotel Seaside
  Fra665krPr. nat

  Oxygen Hotel Seasidestars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
   

  The hotel is situated in a quiet area directly on the Black Sand Beach of Kamari. The hotel features beautiful views to the mountain and the sea.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  184  Hoteller - Santorini
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser