Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  161kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Kallisti Thera
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.805krPr. nat

  Kallisti Therastars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Der er i alt 50 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Etablissementet har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Melina
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.144krPr. nat

  Melinastars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is situated in the idyllic town of Fira .Ideally located as it offers easy access to all sandy beaches of the area.

  Se mere
 • Aigialos Traditional Houses
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra6.056krPr. nat

  Aigialos Traditional Housesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Santorini . Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Ejendommen består af 15 værelser. Ejendommen består af 3 dobbeltværelser, 5 suiter, 4 lejligheder, 1 studio-lejlighed og 2 villaer. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Athina Luxury Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra4.056krPr. nat

  Athina Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Disse suiter ligger i Fira, hovedstaden på øen Santorini, kun en kort gåtur fra byens centrum. Ejendommen ligger oppe på en klippetop og tilbyder panoramaudsigt over Caldera klippe og vulkanen. Gæsterne vil finde det forhistoriske Thira Museum omkring 250 m væk, og der er omkring 600 m til den katolske kirke og Bellonios Fond. Til katedralen er der omkring 900 m og til det arkæologiske museum ca. 1 km. Santorini lufthavn ligger omkring 7 km væk.Denne charmerende suite-ejendom blev renoveret i 2012, og dens arkitektur står i absolut harmoni med de berømte pittoreske huse på Kykladerne. Ejendommen består af i alt 9 enheder, herunder Juniorsuiter, en Bryllupsrejsesuite og en Athina-suite. Gæsterne vil kunne nyde en af de mest berømte solnedgange i verden og den uforglemmelige romantiske atmosfære i denne ejendom. Den opmærksomme, dog diskrete service og luksus på komplekset tilbyder gæsterne den komfort, man kan forvente af et førsteklasses feriested. Af faciliteter er der desuden en foyer, en safeboks og mulighed for at bestille roomservice.Alle boligenheder rummer eget badeværelse med brusebad, badekåber, hjemmesko og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-tv, cd-afspiller/radio og en safeboks. Hertil kommer en række andre komfortindretninger samt minibar, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og enten altan eller terrasse som standardindretning i alle boligenheder.Gæsterne kan tage en opkvikkende dukkert i den udendørs swimmingpool, langs hvis bassinkant man også finder en snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Amerisa Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra883krPr. nat

  Amerisa Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  It is located in a 5 min walk from Fira city center and the Caldera, about 3.5 km from the beach, about 150 metres from Lignos Folklor Museum, 7 Km from Thira Airport and 10 Km from Athinios Port.

  Se mere
 • Asteras villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra3.514krPr. nat

  Asteras villasstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Denne populære ejendom er placeret i Santorini fira . Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev moderniseret i 2011. Der er i alt 5 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 suiter. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Marilia Village
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.152krPr. nat

  Marilia Villagestars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  The hotel is situated in Perivolos. Santorini airport is 12 km away and the port is 8 km from the hotel.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra27.825krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Oia santorini . Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 14 værelser.

  Se mere
 • Acroterra Rosa Luxury Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.128krPr. nat

  Acroterra Rosa Luxury Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Santorini , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2013. Ejendommen består af 24 værelser. Ejendommen består af 7 junior-suiter, 17 suiter og 1 handicapvenligt værelse.

  Se mere
 • Mary Bill
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra687krPr. nat

  Mary Billstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Santori , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1987. Hotel blev moderniseret i 2014. Ejendommen består af en hovedetage. Der er i alt 26 værelser på stedet. Ejendommen består af 6 enkeltværelser og 20 dobbeltværelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  163  Hoteller - Santorini
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination