Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  167kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Theoxenia Boutique Hotel
  Fra750krPr. nat

  Theoxenia Boutique Hotelstars

  Fira, Santorini , 7 ypapantis, (via d'oro), caldera, fira town 7 - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette hotel er beliggende i hjertet af den smukke ø Santorini. Hotellet ligger kun en kort afstand fra de vigtigste attraktioner, at denne fortryllende øen har at tilbyde, herunder fængslende vulkan. Hotellet ligger kun 200 meter væk fra forbindelser med offentlige transportmidler. Dette fortryllende familiehotel smukt afspejler den naturlige skønhed af øen i sit design. Værelserne er overdådigt designet, og byder på raffineret elegance og forsimplet luksus. Værelserne er godt udstyret med moderne bekvemmeligheder. I hjælp til næste dør luksus Aressana hotel af samme familie, swimmingpool og fitnesscenter bruges gratis i sommeren (apr-oktober), et plus!Beliggende i et gangareal og masser af butikker, er en af de historiske bygninger, der blev slået til en Hotel før turismen ankommer på øen på grund af det er fantastisk beliggenhed. Lad ikke små indgangen narre dig.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra1.308krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 971 meninger fra rejsendeBaseret på 971 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Santorini Palace
  Fra1.439krPr. nat

  Santorini Palacestars

  Firostefani, Santorini , firostefani - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 285 meninger fra rejsendeBaseret på 285 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af Fira, som er hovedstaden på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er kun få minutters gang til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Bymidten ligger desuden ca. 1 km væk. Øens lufthavn ligger endvidere ca. 7 km fra hotellet. Havnen i Athinios ligger ca. 12 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 106 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Herudover har hotellet en hyggelig bar og en indbydende à la carte restaurant. Der er også diverse konferencelokaler. Herudover er der mulighed for at surfe på nettet, bestille vaskeservice og leje biler, ligesom hotellet også har en fjernsynsstue. Hotellet kan naturligvis tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og minibar. Klimaanlægget er individuelt regulerbart. Suiterne er rummeligere og har endvidere en separat stue. Alle boligenheder råder over egen altan og terrasse.Hotellet råder over et smukt anlagt poollandskab med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden slappe af i saunaen (med børneområde), whirlpoolen eller i dampbadet. Til de sportsbegejstrede gæster er der et veludstyret fitnessstudie.På hotellet tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Daedalus
  Fra747krPr. nat

  Daedalusstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 210 meninger fra rejsendeBaseret på 210 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i centrum af Firai i nærheden af katedralen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en hovedbygning med i alt 46 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en reception. Herudover er der en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der et konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool. Herudover har hotellet en sauna.

  Se mere
 • Atlantis
  Fra1.405krPr. nat

  Atlantisstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 271 meninger fra rejsendeBaseret på 271 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1954. Hotel blev moderniseret i 2000. Ejendommen har en hovedetage. Der er i alt 25 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 18 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har piccolo-service. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Thera Mare
  Fra649krPr. nat

  Thera Marestars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos santorini 32 - Kort
  1,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger på den græske ø Santorin i Det Ægæiske Hav. Hotelanlægget ligger nærmere betegnet i udkanten af Perivolos. Der er kun ca. 500 m. til centrum. Til fods kommer man hurtigt til diverse indkøbsmuligheder samt kulturelle monumenter. Der er desuden gode busforbindelser fra hotellet. Det nærmeste strandafsnit ligger ca. 700 m væk. Desuden er der kun få minutters kørsel til øens hovedstad, Fira, der ligger ca. 12 km væk. Øens lufthavn ligger endvidere ca. 10 minutters kørsel væk fra hotellet.Hotellet hører til i middelklassen og blev renoveret i år 2007. Det råder over i alt 35 værelser fordelt på 3 bygninger. Bygningen rummer desuden en foyer med et hyggeligt fjernsynshjørne, en tiltalende café samt en morgenmadsrestaurant.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv med radiofunktion. Til de videre faciliteter hører minikøleskab og safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt. Alle værelser har desuden altan eller terrasse, delvist med udsigt over Det Ægæiske Hav.Hotellet kan tilbyde en swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Der er desuden mulighed for at spille bordtennis, dart og billard.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Gorgona Villas
  Fra1.156krPr. nat

  Gorgona Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Off main street - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 64 meninger fra rejsendeBaseret på 64 meninger fra rejsende

  Anlægget ligger i den græske landsby Imerovigli blot ca. 2 km fra centrum af Fira. Til havnen Athinios og lufthavnen er der omkring 10 km.De traditionelle villaer er typisk for øen bygget på en vulkanskråning med udsigt over Det Ægæiske Hav og vulkanen. Anlægget rummer 22 boligenheder, frisør, forretninger, blomsterbutik, udlejning af biler, parkeringspladser, vekselbørs, diskotek og udflugtsservice. Desuden tilbydes der roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom (ved forespørgsel).Villaerne er traditionelle huse og rummer en terrasse med udsigt over vulkanen og Det Ægæiske Hav. De råder over badeværelse/brusebad/wc med hårtørrer samt et tekøkken med køleskab. De er endvidere udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Herudover har de kombineret stue/soveværelse med et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool.Gæsterne kan få morgenmaden serveret på værelset.

  Se mere
 • Caldera Villas
  Fra3.029krPr. nat

  Caldera Villasstars

  Oia, Santorini , Main street, oía 0 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 345 meninger fra rejsendeBaseret på 345 meninger fra rejsende

  Der er i alt 12 værelser på stedet. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder vaskeservice. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Aegean Plaza
  Fra596krPr. nat

  Aegean Plazastars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 537 meninger fra rejsendeBaseret på 537 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Kamari blot ca. 50 m fra den sorte sandstrand omkring 9 km fra byen Fira, ca. 4 km fra lufthavnen og ca. 11 km fra havnen Athinio.Det klimatiserede strandhotel åbnede i 2002, er bygget i traditionel kykladisk stil med moderne komfort og særpræg til de fordringsfulde gæster. Det råder i alt over 95 værelser, herunder 75 standardværelser, 10 studier og 28 suiter. Bygningen rummer en foyer med døgnåben reception, sekretærservice, vekselbørs, postservice, bar, elegant og rummelig lobby med fjernsynsstue, restaurant, morgenmadsrestaurant, konferencelokale, internetadgang, babysitterservice, udlejning af biler samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og få strøget sit tøj.Standardværelserne har eget marmor-badeværelse, hårtørrer, telefon, radio, satellit-tv, klimaanlæg, minibar, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse med udsigt over swimmingpoolen. Studierne råder over eget marmorbadeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-tv, 3 musikkanaler, veludstyret køkken, regulerbart klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt over swimmingpoolen. I de moderne suiter er der marmorbadeværelse, hårtørrer, komfortabel stue, telefon, satellit-tv, 3 musikkanaler, minibar, regulerbart klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt over swimmingpoolen.Hotellet tilbyder en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar, en sauna og et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Rivari Santorini
  Fra388krPr. nat

  Rivari Santorinistars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 203 meninger fra rejsendeBaseret på 203 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1994. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2016. Ejendommen består af 63 værelser. Hotel kan prale af . Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  212  Hoteller - Santorini
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser