Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  201kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Kalisti Hotel & Suites
  Fra789krPr. nat

  Kalisti Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 236 meninger fra rejsendeBaseret på 236 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2010. Ejendommen består af 50 værelser. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra2.363krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Imerovigli - santorini , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Atlantis
  Fra797krPr. nat

  Atlantisstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 260 meninger fra rejsendeBaseret på 260 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Santorini} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1954. Hotel undergik en renovering i 2000. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 25 værelser. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 18 dobbeltværelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Fra1.122krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 335 meninger fra rejsendeBaseret på 335 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 59 værelser på stedet. Ejendommen består af 17 dobbeltværelser, 17 junior-suiter og 25 suiter.

  Se mere
 • Artemis Suites
  Fra647krPr. nat

  Artemis Suitesstars

  Megalochori, Santorini , Megalochori - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 166 meninger fra rejsendeBaseret på 166 meninger fra rejsende

  The studios are located in Megalochori, 200 m from the centre of the village and 6 km from the island's capital Thira. It is built right on the caldera cliff and offers a unique view of the famous sunset. It gives you a feeling of privacy and tranquility

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra738krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 920 meninger fra rejsendeBaseret på 920 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Acroterra Rosa Luxury Suites
  Fra1.773krPr. nat

  Acroterra Rosa Luxury Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 151 meninger fra rejsendeBaseret på 151 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 24 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 junior-suiter, 17 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Oxygen Hotel Seaside
  Fra343krPr. nat

  Oxygen Hotel Seasidestars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
   

  The hotel is situated in a quiet area directly on the Black Sand Beach of Kamari. The hotel features beautiful views to the mountain and the sea.

  Se mere
 • Fira Blue Horizon
  Fra500krPr. nat

  Fira Blue Horizonstars

  Fira, Santorini , Main street - Kort
   

  Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie.

  Se mere
 • Perivolos Sandy Village
  Fra277krPr. nat

  Perivolos Sandy Villagestars

  Santorini, Santorini , Perivolos - Kort
  1,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  160  Hoteller - Santorini
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser