Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  213kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Alta Mare By Andronis
  Fra5.065krPr. nat

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Pedestrian promenade oia . - Kort
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra5.245krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 903 meninger fra rejsendeBaseret på 903 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Oia, er dette luksuriøse hotel udelukkende for voksne. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 4. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 17. 0 kilometer fra havnen. Dette hyggelige hotel garanterer et stille ophold med sine kun 14 værelser. Ejendommen blev opført i 2012. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Andronis Boutique. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Dana Villas Hotel
  Fra2.614krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1092 meninger fra rejsendeBaseret på 1092 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Firostefani. Boligen har i alt 30 værelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Dana Villas Hotel. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr må ikke medbringes til Dana Villas Hotel. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 • Andronis Luxury Suites
  Fra3.897krPr. nat

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Oia, er dette luksuriøse hotel udelukkende for voksne. Der er i alt 22 værelser på stedet. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Andronis Concept Wellness Resort
  Fra4.252krPr. nat

  Andronis Concept Wellness Resortstars

  Imerovigli, Santorini , Eparchiaki odos firon-ias n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 71 meninger fra rejsendeBaseret på 71 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse historiske hotel er i Imerovigli. Andronis Concept Wellness Resort har i alt 25 værelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Andronis Concept Wellness Resort er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra683krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1141 meninger fra rejsendeBaseret på 1141 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Moonlight Apartments
  Fra1.168krPr. nat

  Moonlight Apartmentsstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 67 meninger fra rejsendeBaseret på 67 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Fira. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 7 værelser. Moonlight Apartments tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Moonlight Apartments har ikke 24 timers åben reception. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig.

  Se mere
 • Milos Villas
  Fra610krPr. nat

  Milos Villasstars

  Fira, Santorini , Main street, fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 165 meninger fra rejsendeBaseret på 165 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Fira. Ejendommen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 3. 7 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 1 kilometer fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 30. Ejendommen blev opført i 2000. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Milos Villas. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Majestic
  Fra1.672krPr. nat

  Majesticstars

  Fira, Santorini , Fira town p.o. box 11 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 768 meninger fra rejsendeBaseret på 768 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Fira. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 61 værelser på Majestic. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2005. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er åben hele dagen. Majestic har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne bolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Andronis Honeymoon
  Fra3.988krPr. nat

  Andronis Honeymoonstars

  Fira, Santorini , Agiou mina street, fira n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 92 meninger fra rejsendeBaseret på 92 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kun for voksne, er placeret i Fira. Stedet, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 9. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 9. 0 kilometer fra havnen. Med i alt 5 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Denne ejendom blev moderniseret i 2016. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Andronis Honeymoon har ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  161  Hoteller - Santorini
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination