Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  166kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • El Greco
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra729krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Tzekos Villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra878krPr. nat

  Tzekos Villasstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 1993. Der er i alt 20 værelser på stedet.

  Se mere
 • Astro Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.063krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2010. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Ejendommen består af 44 værelser. Ejendommen består af 35 dobbeltværelser, 9 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Panorama Santorini Boutique Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.786krPr. nat
   

  Denne populære ejendom er beliggende i Santorini . Hotel blev bygget i 2011. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Der er i alt 15 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 dobbeltværelser, 3 junior-suiter og 4 suiter. Hotel ligger midt i byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • La Perla Villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.412krPr. nat

  La Perla Villasstars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   

  Situated in the best part of the village, enjoying the most spectacular view, the hotel is within a walking distance from the bus stop and from all shops and restaurants of the village

  Se mere
 • Aria Lito
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra664krPr. nat

  Aria Litostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  The location suggests an air of refined luxury in a tranquil oasis, and yet at the same time places you in the midst of the lively capital city of Fira, providing quick access to the city's shopping center and island's nightlife. The views from hotel face towards the Eastern side of the island, and from the large courtyard in the distance one can see the land sloping gently down to the Aegean Sea.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra788krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Celestia Grand
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra4.200krPr. nat

  Celestia Grandstars

  Fira, Santorini , Fira-thiras - Kort
   

  Description not available

  Se mere
 • Volcano's View Villas Apts
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra517krPr. nat

  Volcano's View Villas Aptsstars

  Fira, Santorini , Messaria - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2011. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 100 værelser på stedet. Ejendommen består af 69 dobbeltværelser, 9 junior-suiter, 2 suiter, 15 lejligheder og 5 villaer. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Nissia Apartments
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra450krPr. nat

  Nissia Apartmentsstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette hotel ligger ud mod kysten i Kamari, omkring 100 m fra stranden og inden for gåafstand af øens mest populære seværdigheder. Gæsterne vil finde diverse restauranter, barer, mødesteder med natteliv, forretninger og forbindelser med offentlige transportmidler ca. 100 m væk, mens Thira ligger omkring 13 km og Santorini lufthavn 5 km væk.Der er tale om et kompleks ved havet med original arkitektur i lokalområdets traditionelle stil. Dette lille charmerende kompleks består af i alt 18 værelser, herunder 2 suiter, 3 juniorsuiter og 9 lejligheder. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet samt safeboks, garderobe og trådløs internetadgang.Værelserne tilbyder kykladisk arkitektur og er indrettet i overensstemmelse med øens tradition. De består af et siddeområde, et tekøkken i åbent plan, et badeværelse med brusebad og egen altan. Endvidere er de udstyret med hårtørrer, fjernsyn, safeboks, tekøkken, køleskab og regulerbart klimaanlæg.Dette hotel tilbyder en udendørs swimmingpool med børnebassin og liggestole og parasoller. Ydermere kan gæsterne slappe af i boblebadet på stedet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  198  Hoteller - Santorini
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination