Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  283kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Fra799krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1054 meninger fra rejsendeBaseret på 1054 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Firostefani. Ferieboligen består af 30 soveværelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dana Villas Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Dana Villas Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.482krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 250 meninger fra rejsendeBaseret på 250 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Imerovigli. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 2. 5 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 0 kilometer. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 11 gæsteværelser. Aqua Luxury Suites undergik en renovering i 2014. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Aqua Luxury Suites. Aqua Luxury Suites har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Aqua Luxury Suites vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. , På dette sted er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. og Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Theoxenia Boutique Hotel
  Fra635krPr. nat

  Theoxenia Boutique Hotelstars

  Fira, Santorini , 7 ypapantis, (via d'oro), caldera, fira town 7 - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 300 meninger fra rejsendeBaseret på 300 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende i hjertet af den smukke ø Santorini. Hotellet ligger kun en kort afstand fra de vigtigste attraktioner, at denne fortryllende øen har at tilbyde, herunder fængslende vulkan. Hotellet ligger kun 200 meter væk fra forbindelser med offentlige transportmidler. Dette fortryllende familiehotel smukt afspejler den naturlige skønhed af øen i sit design. Værelserne er overdådigt designet, og byder på raffineret elegance og forsimplet luksus. Værelserne er godt udstyret med moderne bekvemmeligheder. I hjælp til næste dør luksus Aressana hotel af samme familie, swimmingpool og fitnesscenter bruges gratis i sommeren (apr-oktober), et plus!Beliggende i et gangareal og masser af butikker, er en af de historiske bygninger, der blev slået til en Hotel før turismen ankommer på øen på grund af det er fantastisk beliggenhed. Lad ikke små indgangen narre dig.

  Se mere
 • Amerisa Suites
  Fra373krPr. nat

  Amerisa Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 122 meninger fra rejsendeBaseret på 122 meninger fra rejsende

  It is located in a 5 min walk from Fira city center and the Caldera, about 3.5 km from the beach, about 150 metres from Lignos Folklor Museum, 7 Km from Thira Airport and 10 Km from Athinios Port.

  Se mere
 • Solaris
  Fra282krPr. nat

  Solarisstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  It is located in a quiet spot of Santorini's capital, Thira town.

  Se mere
 • De Sol Resort
  Fra1.213krPr. nat

  De Sol Resortstars

  Fira, Santorini , Fira-thira-santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 128 meninger fra rejsendeBaseret på 128 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Fira. I alt 45 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på De Sol Resort. Opførelsesåret for dette hotel daterer sig tilbage til 2016. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionen er åben 24/7. De Sol Resort tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Der findes en parkeringsplads. De Sol Resort tilbyder lufthavnstransportservice. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. og De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på De Sol Resort.

  Se mere
 • Asteras villas
  Fra1.051krPr. nat

  Asteras villasstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 243 meninger fra rejsendeBaseret på 243 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed ligger i Fira. Lejligheden, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Lejligheden er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 6. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 5 værelser. Asteras villas blev fuldstændig renoveret i 2011. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster der bor i denne feriebolig, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Asteras villas.

  Se mere
 • Daydream Luxury Suites
  Fra1.213krPr. nat

  Daydream Luxury Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Dette fremragende hotel er placeret i Fira. Med kun 4 værelser er denne ejendom perfekt til et roligt ophold. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel.

  Se mere
 • ON THE CLIFF
  Fra778krPr. nat

  ON THE CLIFFstars

  Fira, Santorini , Fira 1 - Kort
   

  Dette komfortable hotel er i Fira. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på On The Cliff, som kun består af 8 soveværelser. On The Cliff undergik en renovering i 2017. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Der er ikke 24 timers åben reception. On The Cliff har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Der er parkeringsplads ved On The Cliff. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Kallisto
  Fra772krPr. nat

  Kallistostars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli . - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 150 meninger fra rejsendeBaseret på 150 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kun for voksne, er placeret i Imerovigli. Indenfor 2. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Kallisto garanterer for et roligt ophold med blot 8 gæsteværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2009. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dette sted har ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  37  Hoteller - Santorini
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination