Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  202kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Kallisti Thera
  Fra3.312krPr. nat

  Kallisti Therastars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Der er i alt 50 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Etablissementet har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Aigialos Traditional Houses
  Fra3.338krPr. nat

  Aigialos Traditional Housesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Der er i alt 15 værelser på stedet. Ejendommen består af 3 dobbeltværelser, 5 suiter, 4 lejligheder, 1 studio-lejlighed og 2 villaer. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • El Greco
  Fra718krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Atlantis
  Fra1.967krPr. nat

  Atlantisstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1954. Hotel undergik en renovering i 2000. Ejendommen udgør en hovedetage. Der er i alt 25 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 18 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 • Anessis Apartments
  Fra258krPr. nat

  Anessis Apartmentsstars

  Fira, Santorini , Main street 0 - Kort
   

  Lejligheds-hotel blev bygget i 2003. Lejligheds-hotel undergik en renovering i 2014. Ejendommen består af 13 værelser. Ejendommen består af 4 dobbeltværelser, 4 lejligheder og 5 studio-lejligheder. Dette lejlighedshotel er ideelt til familier og grupper såvel som par og forretningsrejsende. Lejligheds-hotel ligger ideelt i centrum af byen. Lejligheds-hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Lejligheds-hotel . Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Mary Bill
  Fra862krPr. nat

  Mary Billstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Beliggende i Santori , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1987. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen består af 26 værelser. Ejendommen består af 6 enkeltværelser og 20 dobbeltværelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Melina
  Fra501krPr. nat

  Melinastars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is situated in the idyllic town of Fira .Ideally located as it offers easy access to all sandy beaches of the area.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra1.261krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Stavros Villas
  Fra201krPr. nat

  Stavros Villasstars

  Fira, Santorini , Santorini karterados - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette moderne lejlighedshotel er perfekt for dem, der har brug for lidt mere plads, hvor de kan ånde frit.

  Se mere
 • Rivari
  Fra315krPr. nat

  Rivaristars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2002. Ejendommen består af 63 værelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  195  Hoteller - Santorini
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination