Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  257kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Aqua Luxury Suites
  Fra3.424krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Santorini area, Græske Øer , Imerovigli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 155 meninger fra rejsendeBaseret på 155 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Imerovigli - santorini , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Astro Palace
  Fra2.552krPr. nat

  Astro Palacestars

  Santorini area, Græske Øer , Fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 215 meninger fra rejsendeBaseret på 215 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Santorini . Hotel blev bygget i 2010. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 0 annekser. Ejendommen består af 44 værelser. Ejendommen består af 35 dobbeltværelser, 9 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Mediterranean Beach
  Fra2.945krPr. nat

  Mediterranean Beachstars

  Santorini area, Græske Øer , Kamari beach - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 248 meninger fra rejsendeBaseret på 248 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er placeret i Santorini . Der er i alt 67 værelser på stedet. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra2.274krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Santorini area, Græske Øer , fira santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 822 meninger fra rejsendeBaseret på 822 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • El Greco
  Fra1.667krPr. nat

  El Grecostars

  Santorini area, Græske Øer , Fira - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1288 meninger fra rejsendeBaseret på 1288 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Acroterra Rosa Luxury Suites
  Fra3.210krPr. nat

  Acroterra Rosa Luxury Suitesstars

  Santorini area, Græske Øer , Akrotiri - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 133 meninger fra rejsendeBaseret på 133 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 24 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 junior-suiter, 17 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Artemis Suites
  Fra1.284krPr. nat

  Artemis Suitesstars

  Santorini area, Græske Øer , Megalochori - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 146 meninger fra rejsendeBaseret på 146 meninger fra rejsende

  The studios are located in Megalochori, 200 m from the centre of the village and 6 km from the island's capital Thira. It is built right on the caldera cliff and offers a unique view of the famous sunset. It gives you a feeling of privacy and tranquility

  Se mere
 • Amerisa Suites
  Fra776krPr. nat

  Amerisa Suitesstars

  Santorini area, Græske Øer , Fira - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 98 meninger fra rejsendeBaseret på 98 meninger fra rejsende

  It is located in a 5 min walk from Fira city center and the Caldera, about 3.5 km from the beach, about 150 metres from Lignos Folklor Museum, 7 Km from Thira Airport and 10 Km from Athinios Port.

  Se mere
 • Ancient Thera Studios
  Fra287krPr. nat

  Ancient Thera Studiosstars

  Santorini area, Græske Øer , Perissa n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 42 meninger fra rejsendeBaseret på 42 meninger fra rejsende

  Located in Perissa area just 200 m away from the famous black sandy beach and in a very quiet enviroment. Emporeion is only 3 km away, it is a traditional Cycladic village with charming architecture. At the edge of the town there is a area with waterfronts restaurants and bars with great music.

  Se mere
 • Majestic
  Fra2.380krPr. nat

  Majesticstars

  Santorini area, Græske Øer , Fira town - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 526 meninger fra rejsendeBaseret på 526 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2005. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen udgøres af 1 handicapvenligt værelse. Hotel ligger midt i byen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  246  Hoteller - Santorini
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser