Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  168kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.396krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 241 meninger fra rejsendeBaseret på 241 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra2.831krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 865 meninger fra rejsendeBaseret på 865 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 14 værelser på stedet. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der findes en butik på området. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra1.012krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1109 meninger fra rejsendeBaseret på 1109 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Alta Mare By Andronis
  Fra2.422krPr. nat

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Oia . - Kort
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mere
 • Mediterranean Beach
  Fra464krPr. nat

  Mediterranean Beachstars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , Kamari, agia paraskev - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 423 meninger fra rejsendeBaseret på 423 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Aghios Paraskevi-Monolithos. Ejendommen, der putter sig indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1000 meter. Ejendommen ligger indenfor indenfor 11. 0 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 67 indbydende soveværelser. De der bor i denne feriebolig, kan surfe på internettet takket være den Wi-Fi adgang, der er klar til brug på offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Mediterranean Beach. Mediterranean Beach er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en parkeringsplads. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. , De besøgende kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. , Gæster der bor på dette sted kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. og De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster der bor på denne ejendom. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Mediterranean White
  Fra399krPr. nat

  Mediterranean Whitestars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , Kamari beach 58272 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 377 meninger fra rejsendeBaseret på 377 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel undergik en renovering i 2017. Der er i alt 50 værelser på stedet. Ejendommen består af 15 dobbeltværelser, 3 junior-suiter, 5 suiter, 5 treværelses rum, 2 fireværelsesrum og 5 overordnede værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Veggera Hotel
  Fra541krPr. nat

  Veggera Hotelstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa beach n/a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 508 meninger fra rejsendeBaseret på 508 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Perissa-Perivolos. Ferieboligen ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Veggera Hotel har i alt 73 værelser. Veggera Hotel undergik en renovering i 2010. Besøgende kan drage fordel af internetadgang. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende kan bruge transportservice til lufthavnen. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at rejsende nyder alle dele af deres ophold. og Gæster kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Villa Olympia
  Fra302krPr. nat

  Villa Olympiastars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos . - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 258 meninger fra rejsendeBaseret på 258 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Perissa-Perivolos. I alt 29 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Der er ikke 24 timers åben reception. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Anessis
  Fra310krPr. nat

  Anessisstars

  Fira, Santorini , Main street 0 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 116 meninger fra rejsendeBaseret på 116 meninger fra rejsende

  Lejlighed blev bygget i 2003. Lejlighed blev fuldstændig renoveret i 2014. Ejendommen består af 13 værelser. Ejendommen består af 8 dobbeltværelser og 5 treværelses rum. Dette populære lejlighedskompleks er det perfekte udgangspunkt for dem, der ønsker at udforske området. Lejlighed pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan bruge Lejlighed 's cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Lejlighed tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Andronis Luxury Suites
  Fra3.623krPr. nat

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette enestående hotel er kun for voksne og ligger i Oia. Lokaliteten har 22 indbydende soveværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af internetadgang. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Andronis Luxury Suites med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  138  Hoteller - Santorini
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination