Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  191kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Veggera Hotel
  Fra381krPr. nat

  Veggera Hotelstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa beach 847 03 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 342 meninger fra rejsendeBaseret på 342 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 1996. Hotel undergik en renovering i 2010. Ejendommen består af 73 værelser. Ejendommen består af 60 dobbeltværelser, 11 junior-suiter og 1 suite. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Argo
  Fra290krPr. nat

  Argostars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 91 meninger fra rejsendeBaseret på 91 meninger fra rejsende

  Beliggende i Santorini , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Ejendommen består af 44 værelser. Ejendommen består af 6 lejligheder, 5 studio-lejligheder, 20 treværelses rum, 3 overordnede værelser og 5 familierum. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Rose Bay
  Fra608krPr. nat

  Rose Baystars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 240 meninger fra rejsendeBaseret på 240 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er placeret i Santorini . Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Ejendommen består af 55 værelser. Dette etablissement består af . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Pantheon Villas
  Fra1.280krPr. nat

  Pantheon Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 198 meninger fra rejsendeBaseret på 198 meninger fra rejsende

  The Pantheon Hotel is located in Imerovigli which is one of the most famous places in Santorini due to the fantastic views of both the Caldero and the volcano. It is set on the hillside of Profitis Ilias which offers views to the East and the West. Fira, which is the islands capital town is 2km away and the village of Oia is a 10 minute drive away.Pantheon (Santorini)

  Se mere
 • Mediterranean Beach
  Fra446krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 232 meninger fra rejsendeBaseret på 232 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er placeret i Santorini . Der er i alt 67 værelser på stedet. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Solaris
  Fra382krPr. nat

  Solarisstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  It is located in a quiet spot of Santorini's capital, Thira town.

  Se mere
 • Theoxenia
  Fra687krPr. nat

  Theoxeniastars

  Fira, Santorini , Fira town, via d'oro, caldera 7 - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i centrum af Santorini kun adskilt fra sand-/grusstranden af en enkelt vej, strandvejen. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man områdets vulkan samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 200 m). Der er endvidere ca. 2,5 km til Ouranoupolis fra hotelbygningen.Luksushotellet råder over 2 etager med i alt 9 værelser. I foyeren er der en døgnåben reception med safebokse og et opholdsrum. Bygningen rummer endvidere en smart café, to barer, en restaurant, en klimatiseret spisesal samt en taverne med udendørs terrasse med udsigt over bugten. Herudover råder hotellet også over et lille supermarked.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minibar. Endvidere er der klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).På de velplejede udendørs arealer finder man to swimmingpools (med saltvand), et separat børnebassin og en whirlpool. Herudover har hotellet en solterrasse med pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede gæster har endvidere mulighed for at spille tennis, basketball, beachvolley og billard/snooker.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Dana Villas Hotel
  Fra543krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 634 meninger fra rejsendeBaseret på 634 meninger fra rejsende

  This magnificent hotel, built in traditional Santorini architectural style, enjoys a superb location on Forostefani's cliff side, very close to the beach. The hotel is beautifully secluded, yet within walking distance guests will be able to reach the Fira's town square where a number of bars, restaurants and taverns can be found. It is the ideal location to enjoy a relaxing and pleasant holiday.

  Se mere
 • Adamastos
  Fra292krPr. nat

  Adamastosstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 99 meninger fra rejsendeBaseret på 99 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Santorini . Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Meli Meli
  Fra422krPr. nat

  Meli Melistars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 144 meninger fra rejsendeBaseret på 144 meninger fra rejsende

  Little and elegant property featuring Aegean Cycladic architecture, located at the end of the famous village of Imervigli. Easily accessible by air and boat transportation.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  157  Hoteller - Santorini
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser