Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  215kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Pegasus Suites & Spa
  Fra1.790krPr. nat

  Pegasus Suites & Spastars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   

  Hotel blev bygget i 2004. Hotel blev moderniseret i 2014. Ejendommen består af 28 værelser. Ejendommen består af 5 junior-suiter, 13 suiter, 5 studio-lejligheder og 2 villaer. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.475krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 205 meninger fra rejsendeBaseret på 205 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel undergik en renovering i 2014. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 11 værelser på stedet. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Pantheon Villas
  Fra1.396krPr. nat

  Pantheon Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Eparhiaki odos fira oias - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 257 meninger fra rejsendeBaseret på 257 meninger fra rejsende

  The Pantheon Hotel is located in Imerovigli which is one of the most famous places in Santorini due to the fantastic views of both the Caldero and the volcano. It is set on the hillside of Profitis Ilias which offers views to the East and the West. Fira, which is the islands capital town is 2km away and the village of Oia is a 10 minute drive away.Pantheon (Santorini)

  Se mere
 • Aelia by Eltheon
  Fra722krPr. nat

  Aelia by Eltheonstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1996. $hotel. getTypeHotel() undergik en renovering i 2012. Der er i alt 13 værelser på stedet. Ejendommen består af 3 suiter, 60 lejligheder og 4 studio-lejligheder. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice.

  Se mere
 • La Maltese
  Fra832krPr. nat

  La Maltesestars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli area - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 267 meninger fra rejsendeBaseret på 267 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Der er i alt 9 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 5 suiter. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • San Antonio
  Fra1.330krPr. nat

  San Antoniostars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 611 meninger fra rejsendeBaseret på 611 meninger fra rejsende

  The hotel is located, 100 m above the sea level, between the villages of Oia and Imerovigli, a short drive from the airport and only 30 min drive away from the port of Santorini.

  Se mere
 • Rivari Santorini
  Fra427krPr. nat

  Rivari Santorinistars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 597 meninger fra rejsendeBaseret på 597 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1994. Hotel undergik en renovering i 2016. Ejendommen består af 63 værelser. Hotel kan prale af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Hotel tilbyder cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • On The Rocks Hotel
  Fra712krPr. nat

  On The Rocks Hotelstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev moderniseret i 2016. Ejendommen består af 24 værelser. Ejendommen udgøres af 9 suiter. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Honeymoon Petra Villas
  Fra2.125krPr. nat

  Honeymoon Petra Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Thera - Kort
   

  The hotel is located at a very quiet location, in the village of Imerovigli, at the centre and highest point of the caldera, right on the edge of the cliff and surrounded by natural landscapes. Located 12 km from the international airport and very close to the ancient fortress at Skaros.

  Se mere
 • Casa Florina
  Fra741krPr. nat

  Casa Florinastars

  Imerovigli, Santorini , Maltezas square, imerovigli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 183 meninger fra rejsendeBaseret på 183 meninger fra rejsende

  Located in the charming area of Imerovigli, one of the most famous and romantic sceneries of Santorini island.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  132  Hoteller - Santorini
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination