Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  207kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Astro Palace
  Fra1.091krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Eikostis pemptis martiou na - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2010. Hotel annekser 4. Ejendommen består af hovedbygning med 2 annekser. Der er i alt 44 værelser på stedet. Ejendommen består af 35 dobbeltværelser, 9 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra4.296krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 219 meninger fra rejsendeBaseret på 219 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra1.882krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1039 meninger fra rejsendeBaseret på 1039 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Andronis Luxury Suites
  Fra9.974krPr. nat

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 800 meninger fra rejsendeBaseret på 800 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 22 værelser. Der er 23 suiter til rådighed for et dejligt, luksuriøst ophold. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Tzekos Villas
  Fra1.127krPr. nat

  Tzekos Villasstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1993. Ejendommen består af 20 værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice.

  Se mere
 • Alta Mare By Andronis
  Fra5.838krPr. nat

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Oia . - Kort
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra5.846krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   

  Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 14 værelser på stedet. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der findes en butik på området. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Mediterranean White
  Fra451krPr. nat

  Mediterranean Whitestars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , Kamari beach 58272 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 318 meninger fra rejsendeBaseret på 318 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er i alt 50 værelser på stedet. Ejendommen består af 15 dobbeltværelser, 3 junior-suiter, 5 suiter, 5 treværelses rum, 2 fireværelsesrum og 5 overordnede værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Melina
  Fra476krPr. nat

  Melinastars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 220 meninger fra rejsendeBaseret på 220 meninger fra rejsende

  The hotel is situated in the idyllic town of Fira .Ideally located as it offers easy access to all sandy beaches of the area.

  Se mere
 • San Antonio
  Fra4.327krPr. nat

  San Antoniostars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is located, 100 m above the sea level, between the villages of Oia and Imerovigli, a short drive from the airport and only 30 min drive away from the port of Santorini.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  197  Hoteller - Santorini
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser