Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  167kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • El Greco
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.889krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Kallisti Thera
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.447krPr. nat

  Kallisti Therastars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Ejendommen består af 50 værelser. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Astro Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.157krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2010. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Ejendommen består af 44 værelser. Ejendommen består af 35 dobbeltværelser, 9 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Amerisa Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.053krPr. nat

  Amerisa Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  It is located in a 5 min walk from Fira city center and the Caldera, about 3.5 km from the beach, about 150 metres from Lignos Folklor Museum, 7 Km from Thira Airport and 10 Km from Athinios Port.

  Se mere
 • Petit Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra4.051krPr. nat

  Petit Palacestars

  Fira, Santorini , Messaria thiras - Kort
   

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Messaria santorini . Hotel blev bygget i 2011. Ejendommen består af 14 værelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra3.034krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Aigialos Traditional Houses
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra3.233krPr. nat

  Aigialos Traditional Housesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Santorini . Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Ejendommen består af 15 værelser. Ejendommen består af 3 dobbeltværelser, 5 suiter, 4 lejligheder, 1 studio-lejlighed og 2 villaer. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.318krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 59 værelser på stedet. Ejendommen består af 17 dobbeltværelser, 17 junior-suiter og 25 suiter.

  Se mere
 • Artemis Santorini
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra351krPr. nat

  Artemis Santorinistars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Santorini} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Ejendommen består af 35 værelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Rivari
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra358krPr. nat

  Rivaristars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Santorini} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2002. Ejendommen består af 63 værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  218  Hoteller - Santorini
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination