Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  153kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Acroterra Rosa Luxury Suites
  Fra1.027krPr. nat

  Acroterra Rosa Luxury Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 127 meninger fra rejsendeBaseret på 127 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 24 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 junior-suiter, 17 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Fra906krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 59 værelser på stedet. Ejendommen består af 17 dobbeltværelser, 17 junior-suiter og 25 suiter.

  Se mere
 • El Greco
  Fra757krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1199 meninger fra rejsendeBaseret på 1199 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Majestic
  Fra1.175krPr. nat

  Majesticstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 498 meninger fra rejsendeBaseret på 498 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2005. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen udgøres af 1 handicapvenligt værelse. Hotel ligger midt i byen.

  Se mere
 • Astro Palace
  Fra1.248krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Santorini . Hotel blev bygget i 2010. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 0 annekser. Ejendommen består af 44 værelser. Ejendommen består af 35 dobbeltværelser, 9 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Theoxenia Boutique Hotel
  Fra969krPr. nat

  Theoxenia Boutique Hotelstars

  Fira, Santorini , 7 ypapantis, (via d'oro), caldera, fira town 7 - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 225 meninger fra rejsendeBaseret på 225 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende i hjertet af den smukke ø Santorini. Hotellet ligger kun en kort afstand fra de vigtigste attraktioner, at denne fortryllende øen har at tilbyde, herunder fængslende vulkan. Hotellet ligger kun 200 meter væk fra forbindelser med offentlige transportmidler. Dette fortryllende familiehotel smukt afspejler den naturlige skønhed af øen i sit design. Værelserne er overdådigt designet, og byder på raffineret elegance og forsimplet luksus. Værelserne er godt udstyret med moderne bekvemmeligheder. I hjælp til næste dør luksus Aressana hotel af samme familie, swimmingpool og fitnesscenter bruges gratis i sommeren (apr-oktober), et plus!Beliggende i et gangareal og masser af butikker, er en af de historiske bygninger, der blev slået til en Hotel før turismen ankommer på øen på grund af det er fantastisk beliggenhed. Lad ikke små indgangen narre dig.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.284krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 141 meninger fra rejsendeBaseret på 141 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Imerovigli - santorini , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra3.846krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 760 meninger fra rejsendeBaseret på 760 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Amerisa Suites
  Fra311krPr. nat

  Amerisa Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 94 meninger fra rejsendeBaseret på 94 meninger fra rejsende

  It is located in a 5 min walk from Fira city center and the Caldera, about 3.5 km from the beach, about 150 metres from Lignos Folklor Museum, 7 Km from Thira Airport and 10 Km from Athinios Port.

  Se mere
 • Kallisto
  Fra1.158krPr. nat

  Kallistostars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 105 meninger fra rejsendeBaseret på 105 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er beliggende i Imerovigli . Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 0 annekser. Ejendommen består af 8 værelser. Ejendommen består af 2 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 4 suiter. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  173  Hoteller - Santorini
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser