Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  167kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Astro Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.329krPr. nat

  Astro Palacestars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2010. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 2 annekser. Ejendommen består af 44 værelser. Ejendommen består af 35 dobbeltværelser, 9 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Andromeda Villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.054krPr. nat

  Andromeda Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   

  Denne ejendom er placeret i Santorini . Der er i alt 58 værelser på stedet. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser.

  Se mere
 • King Thiras
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra307krPr. nat

  King Thirasstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Santorini . Ejendommen består af 17 værelser. Hotel ligger midt i byen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra4.267krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Atlantis
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.496krPr. nat

  Atlantisstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Santorini . Hotel blev bygget i 1954. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2000. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 25 værelser. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 18 dobbeltværelser. Hotel ligger midt i byen.

  Se mere
 • La Perla Villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.412krPr. nat

  La Perla Villasstars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   

  Situated in the best part of the village, enjoying the most spectacular view, the hotel is within a walking distance from the bus stop and from all shops and restaurants of the village

  Se mere
 • Majestic
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.461krPr. nat

  Majesticstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 2005. Der er i alt 61 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 1 handicapvenligt værelse. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen.

  Se mere
 • Laokasti Villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra432krPr. nat

  Laokasti Villasstars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Santorini} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1985. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Der er i alt 17 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 suiter, 3 lejligheder og 10 studio-lejligheder. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Kallisti Thera
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra604krPr. nat

  Kallisti Therastars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel undergik en renovering i 2010. Ejendommen består af 50 værelser. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Meli Meli
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra664krPr. nat

  Meli Melistars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   

  Little and elegant property featuring Aegean Cycladic architecture, located at the end of the famous village of Imervigli. Easily accessible by air and boat transportation.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  128  Hoteller - Santorini
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination