Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  235kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Suites of the Gods Apts
  Fra398krPr. nat

  Suites of the Gods Aptsstars

  Megalochori, Santorini , Megalochori - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Dette etablissement består af 22 suiter. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Solaris
  Fra257krPr. nat

  Solarisstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  It is located in a quiet spot of Santorini's capital, Thira town.

  Se mere
 • Theoxenia
  Fra618krPr. nat

  Theoxeniastars

  Fira, Santorini , Fira town, via d'oro, caldera 7 - Kort
  0,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger i centrum af Santorini kun adskilt fra sand-/grusstranden af en enkelt vej, strandvejen. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man områdets vulkan samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 200 m). Der er endvidere ca. 2,5 km til Ouranoupolis fra hotelbygningen.Luksushotellet råder over 2 etager med i alt 9 værelser. I foyeren er der en døgnåben reception med safebokse og et opholdsrum. Bygningen rummer endvidere en smart café, to barer, en restaurant, en klimatiseret spisesal samt en taverne med udendørs terrasse med udsigt over bugten. Herudover råder hotellet også over et lille supermarked.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minibar. Endvidere er der klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).På de velplejede udendørs arealer finder man to swimmingpools (med saltvand), et separat børnebassin og en whirlpool. Herudover har hotellet en solterrasse med pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede gæster har endvidere mulighed for at spille tennis, basketball, beachvolley og billard/snooker.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Orizontes
  Fra715krPr. nat

  Orizontesstars

  Pyrgos, Santorini , Pyrgos village santorini 84700 greece - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet ligger ved siden af en traditionel, sagnforbundet bosættelse mellem endeløse vinbjerge med udsigt over Det Ægæiske Hav. Huset ligger på øens højeste punkt ved den enestående landsby Pyrgos. De små, traditionelle huse er opført omkring et veneziansk slot og de små gader følger bjergets form. Det kan anbefales at besøge Pyrgos om aftenen og beundre det fantastiske landskab, hvorefter man aldrig ønsker at forlade Santorini igen. Fira ligger ca. 7,5 km nordvest for Pyrgos.Det klimatiserede hotel har i alt 26 værelser og suiter. Til indretningen hører, foyer, safeboks, vekselbørs, frisørsalon, bar, 2 restauranter med delikat, græsk køkken samt morgenmadsrestaurant og internetadgang. Endvidere kan gæsterne bestille vasketøjsservice, få hjælp i tilfælde af sygdom og parkere bilen på parkeringspladsen. Desuden er portner, babysitter (ved forespørgsel), sekretærservice og mulighed for at leje cykler.Fra de elegante værelser og suiter er der en fænomenal udsigt over Det Hellenske Hav. De råder over eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv, cd-afspiller, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer rummelig minibar, regulerbart klimaanlæg, safeboks samt altan eller terrasse med betagende udsigt over havet.Hotellet tilbyder en 350 m2 stor swimmingpool med børnebassin omgivet af en komfortabel solterrasse. Der er mulighed for at slappe af i solen eller under en parasol med en forfriskende, kold drink fra pool-/snackbaren. Herudover er der 2 whirlpools og en sundhedsklub, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Kalma Hotel
  Fra386krPr. nat

  Kalma Hotelstars

  Fira, Santorini , Messaria santorini - Kort
   

  This hotel is situated in the village of Messaria, nestled amidst beautifully-manicured gardens. The hotel is situated just a short distance away from a number of shops and restaurants, and lies in close proximity to an abundance of attractions. Guests will find themselves just 2.5 km from Fira and 5 km from the port. This mesmerising hotel enjoys a pristine, white-washed exterior, featuring a Cycladic style and welcoming guests into an oasis of peace and beauty. The interiors are beautifully appointed, offering the perfect setting in which to relax and unwind. The guest rooms are superbly appointed, reflecting the charm and beauty of Greek style and tradition. The hotel offers a range of excellent facilities, meeting the needs of every type of traveller.

  Se mere
 • Central Fira Hotel
  Fra502krPr. nat

  Central Fira Hotelstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Denne ejendom er beliggende i Santorini . Hotel blev bygget i 2014. Ejendommen består af 9 værelser. Ejendommen består af 5 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 3 suiter. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Celestia Grand
  Fra3.394krPr. nat

  Celestia Grandstars

  Fira, Santorini , Fira-thiras - Kort
   

  Description not available

  Se mere
 • Heliotopos
  Fra966krPr. nat

  Heliotoposstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli 0 - Kort
   

  Det attraktive hotel ligger ved Santorinis kyst. På kun få minutter kommer man til Fira. Omkring 300 m fra hotellet ligger der desuden et stoppested.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 14 værelser. Bygningen rummer en skøn foyer. Herudover har hotellet en dejlig café, en bar og en restaurant. Forretningsfolk kan endvidere benytte de forskellige konferencelokaler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt strygejern og strygebræt.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.223krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   

  Denne ejendom er beliggende i Imerovigli - santorini . Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev moderniseret i 2013. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Hotel ligger tæt på centrum af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Rocabella Deluxe Suites & SPA
  Fra801krPr. nat

  Rocabella Deluxe Suites & SPAstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli caldera - Kort
   

  Beliggende i Imerovigli , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1992. Hotel undergik en renovering i 2013. Der er i alt 43 værelser på stedet. Hotel kan prale af . Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  21  Hoteller - Santorini
Side  1  af  3
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination