Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  214kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Atlantis
  Fra1.754krPr. nat

  Atlantisstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 231 meninger fra rejsendeBaseret på 231 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Santorini} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1954. Hotel undergik en renovering i 2000. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 25 værelser. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 18 dobbeltværelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Aqua Luxury Suites
  Fra3.327krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 162 meninger fra rejsendeBaseret på 162 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Imerovigli - santorini , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Mediterranean Beach
  Fra974krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 253 meninger fra rejsendeBaseret på 253 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er placeret i Santorini . Der er i alt 67 værelser på stedet. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Majestic
  Fra2.223krPr. nat

  Majesticstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 540 meninger fra rejsendeBaseret på 540 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2005. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen udgøres af 1 handicapvenligt værelse. Hotel ligger midt i byen.

  Se mere
 • Santorini Palace
  Fra1.493krPr. nat

  Santorini Palacestars

  Firostefani, Santorini , firostefani - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 137 meninger fra rejsendeBaseret på 137 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af Fira, som er hovedstaden på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er kun få minutters gang til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Bymidten ligger desuden ca. 1 km væk. Øens lufthavn ligger endvidere ca. 7 km fra hotellet. Havnen i Athinios ligger ca. 12 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 106 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Herudover har hotellet en hyggelig bar og en indbydende à la carte restaurant. Der er også diverse konferencelokaler. Herudover er der mulighed for at surfe på nettet, bestille vaskeservice og leje biler, ligesom hotellet også har en fjernsynsstue. Hotellet kan naturligvis tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og minibar. Klimaanlægget er individuelt regulerbart. Suiterne er rummeligere og har endvidere en separat stue. Alle boligenheder råder over egen altan og terrasse.Hotellet råder over et smukt anlagt poollandskab med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden slappe af i saunaen (med børneområde), whirlpoolen eller i dampbadet. Til de sportsbegejstrede gæster er der et veludstyret fitnessstudie.På hotellet tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Acroterra Rosa Luxury Suites
  Fra2.736krPr. nat

  Acroterra Rosa Luxury Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 134 meninger fra rejsendeBaseret på 134 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 24 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 junior-suiter, 17 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Fra1.646krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 266 meninger fra rejsendeBaseret på 266 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 59 værelser på stedet. Ejendommen består af 17 dobbeltværelser, 17 junior-suiter og 25 suiter.

  Se mere
 • Daedalus
  Fra2.015krPr. nat

  Daedalusstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i centrum af Firai i nærheden af katedralen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en hovedbygning med i alt 46 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en reception. Herudover er der en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der et konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool. Herudover har hotellet en sauna.

  Se mere
 • Artemis Suites
  Fra1.473krPr. nat

  Artemis Suitesstars

  Megalochori, Santorini , Megalochori - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 148 meninger fra rejsendeBaseret på 148 meninger fra rejsende

  The studios are located in Megalochori, 200 m from the centre of the village and 6 km from the island's capital Thira. It is built right on the caldera cliff and offers a unique view of the famous sunset. It gives you a feeling of privacy and tranquility

  Se mere
 • El Greco
  Fra756krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1314 meninger fra rejsendeBaseret på 1314 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  263  Hoteller - Santorini
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser