Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  206kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Atlantis
  Fra665krPr. nat

  Atlantisstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1954. Hotel undergik en renovering i 2000. Ejendommen udgør en hovedetage. Der er i alt 25 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 18 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Fra813krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Feriested blev bygget i 2012. Ejendommen består af 59 værelser. Ejendommen består af 17 dobbeltværelser, 17 junior-suiter og 25 suiter. Gæsterne vil have alt, hvad de behøver for at nyde en sorgløs ferie fyldt med sjov på dette feriested.

  Se mere
 • Kallisti Thera
  Fra537krPr. nat

  Kallisti Therastars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev moderniseret i 2010. Der er i alt 50 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Aigialos Traditional Houses
  Fra2.318krPr. nat

  Aigialos Traditional Housesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Der er i alt 15 værelser på stedet. Ejendommen består af 3 dobbeltværelser, 5 suiter, 4 lejligheder, 1 studio-lejlighed og 2 villaer. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Mediterranean Beach
  Fra426krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Der er i alt 67 værelser på stedet. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Villa Michalis
  Fra229krPr. nat

  Villa Michalisstars

  Kamari, Santorini , Vlychada 0 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2004. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 12 værelser. Ejendommen består af 1 fireværelsesrum og 1 familierum. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Amerisa Suites
  Fra515krPr. nat

  Amerisa Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  It is located in a 5 min walk from Fira city center and the Caldera, about 3.5 km from the beach, about 150 metres from Lignos Folklor Museum, 7 Km from Thira Airport and 10 Km from Athinios Port.

  Se mere
 • Fomithea
  Fra286krPr. nat

  Fomitheastars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  This hotel is 150 metres from the main beach of Kamari and a 200 metres walk from the Commercial centre. It offers both the excitement of a centre and a quiet peaceful family environment.

  Se mere
 • Dolphins
  Fra343krPr. nat

  Dolphinsstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
   

  Following the traces of the traditional style of architecture, this apartments are located in front of Kamari beach.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra1.604krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   

  Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 14 værelser på stedet. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  89  Hoteller - Santorini
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination