Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  187kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Theoxenia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra648krPr. nat

  Theoxeniastars

  Fira, Santorini , Fira town, via d'oro, caldera 7 - Kort
   

  Det attraktive hotel ligger i centrum af Santorini kun adskilt fra sand-/grusstranden af en enkelt vej, strandvejen. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man områdets vulkan samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 200 m). Der er endvidere ca. 2,5 km til Ouranoupolis fra hotelbygningen.Luksushotellet råder over 2 etager med i alt 9 værelser. I foyeren er der en døgnåben reception med safebokse og et opholdsrum. Bygningen rummer endvidere en smart café, to barer, en restaurant, en klimatiseret spisesal samt en taverne med udendørs terrasse med udsigt over bugten. Herudover råder hotellet også over et lille supermarked.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minibar. Endvidere er der klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).På de velplejede udendørs arealer finder man to swimmingpools (med saltvand), et separat børnebassin og en whirlpool. Herudover har hotellet en solterrasse med pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede gæster har endvidere mulighed for at spille tennis, basketball, beachvolley og billard/snooker.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Celestia Grand
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.977krPr. nat

  Celestia Grandstars

  Fira, Santorini , Fira-thiras - Kort
   

  Description not available

  Se mere
 • Artemis Santorini
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra197krPr. nat

  Artemis Santorinistars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Santorini} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Ejendommen består af 35 værelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Cosmopolitan Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.112krPr. nat

  Cosmopolitan Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Denne ejendom er placeret i Santorini . Hotel undergik en renovering i 2011. Ejendommen består af 10 værelser. Ejendommen udgøres af 10 suiter.

  Se mere
 • Volcano's View Villas Apts
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra522krPr. nat

  Volcano's View Villas Aptsstars

  Fira, Santorini , Messaria - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2011. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 100 værelser på stedet. Ejendommen består af 69 dobbeltværelser, 9 junior-suiter, 2 suiter, 15 lejligheder og 5 villaer. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Astir Thira Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra493krPr. nat

  Astir Thira Hotelstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Santorini} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2000. Hotel blev moderniseret i 2011. Der er i alt 23 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Kallisti Thera
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra560krPr. nat

  Kallisti Therastars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom er placeret i Santorini . Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Ejendommen består af 50 værelser. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde.

  Se mere
 • Nissia Apartments
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra455krPr. nat

  Nissia Apartmentsstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette hotel ligger ud mod kysten i Kamari, omkring 100 m fra stranden og inden for gåafstand af øens mest populære seværdigheder. Gæsterne vil finde diverse restauranter, barer, mødesteder med natteliv, forretninger og forbindelser med offentlige transportmidler ca. 100 m væk, mens Thira ligger omkring 13 km og Santorini lufthavn 5 km væk.Der er tale om et kompleks ved havet med original arkitektur i lokalområdets traditionelle stil. Dette lille charmerende kompleks består af i alt 18 værelser, herunder 2 suiter, 3 juniorsuiter og 9 lejligheder. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet samt safeboks, garderobe og trådløs internetadgang.Værelserne tilbyder kykladisk arkitektur og er indrettet i overensstemmelse med øens tradition. De består af et siddeområde, et tekøkken i åbent plan, et badeværelse med brusebad og egen altan. Endvidere er de udstyret med hårtørrer, fjernsyn, safeboks, tekøkken, køleskab og regulerbart klimaanlæg.Dette hotel tilbyder en udendørs swimmingpool med børnebassin og liggestole og parasoller. Ydermere kan gæsterne slappe af i boblebadet på stedet.

  Se mere
 • Memories Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra266krPr. nat

  Memories Beachstars

  Aghios Paraskevi-Monolithos, Santorini , Monolithos - Kort
   

  The hotel is located on the eastern side of Santorini at Monolithos beach. 2 km from the airport, 12 km from the port and 10 km from the hospital.

  Se mere
 • Melina
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra485krPr. nat

  Melinastars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is situated in the idyllic town of Fira .Ideally located as it offers easy access to all sandy beaches of the area.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  140  Hoteller - Santorini
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination