Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  246kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Fra799krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1070 meninger fra rejsendeBaseret på 1070 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Firostefani. Stedet har i alt 30 gæsteværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Dana Villas Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Dana Villas Hotel.

  Se mere
 • Milos Villas
  Fra603krPr. nat

  Milos Villasstars

  Fira, Santorini , Main street, fira - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 159 meninger fra rejsendeBaseret på 159 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Fira. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Der er i alt 30 soveværelser på stedet. Denne bolig blev opført i 2000. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Milos Villas har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Milos Villas. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Andronis Luxury Suites
  Fra2.386krPr. nat

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Oia, er dette fremragende hotel udelukkende for voksne. Ejendommen består af 22 gæsteværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge i Andronis Luxury Suites. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Gæsterne kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Aressana Spa Hotel & Suites
  Fra852krPr. nat

  Aressana Spa Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , fira santorini - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1136 meninger fra rejsendeBaseret på 1136 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Firia lige i nærheden af bymidten. Til havneanlægget Athinios samt til byens lufthavn er der ca. 8 km.Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og har i alt 50 værelser. Bygningen rummer desuden to barer, en morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en fjernsynsstue.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Prikken over i'et er en altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Andromeda Villas
  Fra1.172krPr. nat

  Andromeda Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 693 meninger fra rejsendeBaseret på 693 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Imerovigli. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Boligen består af i alt 58 dejlige gæsteværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De besøgende kan slappe af og slippe væk fra den daglige rutine i ejendommens wellness-faciliteter. , Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Andromeda Villas. og Andromeda Villas har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Kalisti Hotel & Suites
  Fra1.113krPr. nat

  Kalisti Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 116 meninger fra rejsendeBaseret på 116 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Fira, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Ferieboligen ligger indenfor 10. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. De 50 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2010. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på Kalisti Hotel & Suites har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Kalisti Hotel & Suites. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster, der bor på Kalisti Hotel & Suites, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. , Der er konferencefaciliteter ved denne ejendom. , Rejsende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne bolig. , Alle der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. og De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne feriebolig, garanterer for, at de besøgende vil nyde deres ophold. Kalisti Hotel & Suites vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Alta Mare By Andronis
  Fra1.798krPr. nat

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Oia . - Kort
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mere
 • Aliter Suites
  Fra800krPr. nat

  Aliter Suitesstars

  Fira, Santorini , Exo gialos thira - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 44 meninger fra rejsendeBaseret på 44 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Fira. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne ejendom. Der er Wi-Fi på hele hotellet. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Aliter Suites. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Makarios
  Fra724krPr. nat

  Makariosstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 266 meninger fra rejsendeBaseret på 266 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Kamari. Beliggende indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 68 gæsteværelser på Makarios. Ferieboligen blev opført i 1985. _x000D__x000D_ Alle gæster der bor på ejendommen, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i værelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Makarios er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Ferieboligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de besøgendes behov. Makarios vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Veggera Hotel
  Fra598krPr. nat

  Veggera Hotelstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa beach n/a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 521 meninger fra rejsendeBaseret på 521 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Perissa-Perivolos. Ferieboligen ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Veggera Hotel har i alt 73 værelser. Veggera Hotel undergik en renovering i 2010. Besøgende kan drage fordel af internetadgang. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende kan bruge transportservice til lufthavnen. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at rejsende nyder alle dele af deres ophold. og Gæster kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  158  Hoteller - Santorini
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser