Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  200kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Aqua Luxury Suites
  Fra1.128krPr. nat

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 195 meninger fra rejsendeBaseret på 195 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Imerovigli - santorini , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 10 suiter og 1 lejlighed. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Atlantis
  Fra702krPr. nat

  Atlantisstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 264 meninger fra rejsendeBaseret på 264 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Santorini} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1954. Hotel undergik en renovering i 2000. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 25 værelser. Ejendommen består af 7 enkeltværelser og 18 dobbeltværelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Fra932krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 348 meninger fra rejsendeBaseret på 348 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Santorini . Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 59 værelser på stedet. Ejendommen består af 17 dobbeltværelser, 17 junior-suiter og 25 suiter.

  Se mere
 • Kalisti Hotel & Suites
  Fra722krPr. nat

  Kalisti Hotel & Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira town - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 258 meninger fra rejsendeBaseret på 258 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Santorini . Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2010. Ejendommen består af 50 værelser. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Anessis
  Fra280krPr. nat

  Anessisstars

  Fira, Santorini , Main street 0 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 91 meninger fra rejsendeBaseret på 91 meninger fra rejsende

  Beliggende i Fira , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2003. Hotel undergik en renovering i 2014. Der er i alt 13 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 dobbeltværelser, 4 lejligheder og 5 studio-lejligheder. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Daedalus
  Fra570krPr. nat

  Daedalusstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
   

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i centrum af Firai i nærheden af katedralen.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en hovedbygning med i alt 46 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en bar og en reception. Herudover er der en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der et konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool. Herudover har hotellet en sauna.

  Se mere
 • Amerisa Suites
  Fra280krPr. nat

  Amerisa Suitesstars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  It is located in a 5 min walk from Fira city center and the Caldera, about 3.5 km from the beach, about 150 metres from Lignos Folklor Museum, 7 Km from Thira Airport and 10 Km from Athinios Port.

  Se mere
 • Rose Bay
  Fra606krPr. nat

  Rose Baystars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
   

  Beliggende i Santorini , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er i alt 55 værelser på stedet. Hotel tilbyder . Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Dana Villas Hotel
  Fra654krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 810 meninger fra rejsendeBaseret på 810 meninger fra rejsende

  This magnificent hotel, built in traditional Santorini architectural style, enjoys a superb location on Forostefani's cliff side, very close to the beach. The hotel is beautifully secluded, yet within walking distance guests will be able to reach the Fira's town square where a number of bars, restaurants and taverns can be found. It is the ideal location to enjoy a relaxing and pleasant holiday.

  Se mere
 • Oxygen Hotel Seaside
  Fra276krPr. nat

  Oxygen Hotel Seasidestars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 123 meninger fra rejsendeBaseret på 123 meninger fra rejsende

  The hotel is situated in a quiet area directly on the Black Sand Beach of Kamari. The hotel features beautiful views to the mountain and the sea.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  116  Hoteller - Santorini
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser