Hoteller i Santorini

Find på kortet
Hoteller - Santorini

SantoriniFra  318kr

Anbefalede hoteller - Santorini

 • Dana Villas Hotel
  Fra1.835krPr. nat

  Dana Villas Hotelstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1116 meninger fra rejsendeBaseret på 1116 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Firostefani. Boligen omfatter 30 hyggelige værelser. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Hotellet har 24 timers åbent. Dana Villas Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Gæster, der bor på Dana Villas Hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Dana Villas Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Alta Mare By Andronis
  Fra7.455krPr. nat

  Alta Mare By Andronisstars

  Oia, Santorini , Pedestrian promenade oia . - Kort
   

  The hotel is located at the heart of Oia town near the Orthodox cathedral and the blue dome churches. It is accessible only by steps 200 m above the sea level view to the Aegean sea and the Volcano.

  Se mere
 • Andronis Boutique
  Fra10.874krPr. nat

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 941 meninger fra rejsendeBaseret på 941 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Oia, er dette enestående hotel udelukkende for voksne. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 17. 0 kilometer fra havnen. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Andronis Boutique, som kun består af 14 gæsteværelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge i Andronis Boutique. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Andronis Luxury Suites
  Fra11.318krPr. nat

  Andronis Luxury Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Oia, er dette fremragende hotel udelukkende for voksne. Lokaliteten har 22 indbydende værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Andronis Luxury Suites. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Andronis Concept Wellness Resort
  Fra6.971krPr. nat

  Andronis Concept Wellness Resortstars

  Imerovigli, Santorini , Eparchiaki odos firon-ias n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 104 meninger fra rejsendeBaseret på 104 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i Imerovigli. Der er i alt 25 værelser på stedet. Dette hotel blev opført i 2017. Andronis Concept Wellness Resort tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Andronis Concept Wellness Resort. Andronis Concept Wellness Resort tilbyder lufthavnstransportservice. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • El Greco
  Fra1.752krPr. nat

  El Grecostars

  Fira, Santorini , Fira - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1850 meninger fra rejsendeBaseret på 1850 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er ca. 500 m ind til bymidten af Fira, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder og kulturelle indretninger. Der er endvidere ca. 6 km til strandene i Kamari. Fra hotellet er der gode forbindelser med rutebil. Til øens lufthavn er der ca. 7 km.Komplekset hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 149 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en separat fjernsynsstue. Bygningen rummer desuden en hyggelig café og en tiltalende restaurant med en udendørs terrasse. Hotellet har endvidere diverse lokaler til seminarer og specielle arrangementer. Naturligvis kan man også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet kan tilmed tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom samt babysitning. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget. Lejlighederne og suiterne er rummeligere og råder ydermere over et separat soveværelse og et veludstyret køkken.I den velholdte have finder man et attraktivt poollandskab med to swimmingpools, et separat børnebassin og en whirlpool. I hotellets pool-/snackbar kan man desuden få kolde drikkevarer og små retter. Gæsterne har desuden mulighed for at slappe af på solterrassen med parasoller og liggestole. De sportsbegejstrede gæster kan endvidere træne i hotellets fitnessstudie med sauna.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Kamari Beach
  Fra1.119krPr. nat

  Kamari Beachstars

  Kamari, Santorini , Kamari beach - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 50 meninger fra rejsendeBaseret på 50 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Kamari. Ejendommen, der putter sig indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ferieboligen. De 106 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 1998. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på Kamari Beach har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Kamari Beach. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Santorini Palace
  Fra1.952krPr. nat

  Santorini Palacestars

  Firostefani, Santorini , firostefani - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 501 meninger fra rejsendeBaseret på 501 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af Fira, som er hovedstaden på den græske ø Santorini i Det Ægæiske Hav. Der er kun få minutters gang til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Bymidten ligger desuden ca. 1 km væk. Øens lufthavn ligger endvidere ca. 7 km fra hotellet. Havnen i Athinios ligger ca. 12 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 106 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Herudover har hotellet en hyggelig bar og en indbydende à la carte restaurant. Der er også diverse konferencelokaler. Herudover er der mulighed for at surfe på nettet, bestille vaskeservice og leje biler, ligesom hotellet også har en fjernsynsstue. Hotellet kan naturligvis tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og minibar. Klimaanlægget er individuelt regulerbart. Suiterne er rummeligere og har endvidere en separat stue. Alle boligenheder råder over egen altan og terrasse.Hotellet råder over et smukt anlagt poollandskab med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden slappe af i saunaen (med børneområde), whirlpoolen eller i dampbadet. Til de sportsbegejstrede gæster er der et veludstyret fitnessstudie.På hotellet tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Makarios
  Fra1.008krPr. nat

  Makariosstars

  Kamari, Santorini , Kamari - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 271 meninger fra rejsendeBaseret på 271 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Kamari. Hotellet, der putter sig indenfor 9. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen har i alt 68 gæsteværelser. Denne bolig blev bygget i 1985. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Denne ejendom er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Makarios. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Makarios.

  Se mere
 • Splendour Resort
  Fra1.974krPr. nat

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 24 meninger fra rejsendeBaseret på 24 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Firostefani. Det samlede antal værelser er 59. Splendour Resort blev bygget i 2012. Splendour Resort tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  187  Hoteller - Santorini
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, der tilhører Grækenland, i Det Ægæiske hav. Øen har form som en halvmåne, efter at midten af vulkanen faldt sammen i år 1400 før kristi fødsel, og blev erstattet af havet. Det er et af de vigtigste turistrejsemål i Europa, på grund af sin skønne geologiske udformning og sit livlige natteliv. I den vestlige del, som er fyldt med bjerge og fantastiske klippeskrænter, ligger hovedstaden Thira og en af de vigtigste byer, Oia, med sine hvide huse, som ligger indlemmet i klipperne. I øst ligger byerne Kamari og Perissa, med sine strande med vulkansand, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteterne, og det vilde natteliv. Dette er det bedste område at indlogere sig, fordi der er en fantastisk udsigt. På det højeste punkt på Santorini, ligger klostret for profeten Elías. Fra Golfen i Thira, kan du tage med turbåde ud til Nea Kammeni, som er en lille ø, med termiske kilder. Du kan besøge ruinerne fra Akrotiri og det tidligere Thira, hvor fønikerne, dorikerne, romerne og byzantinerne efterlod en del af deres historie. Du kan nyde den udsøgte græske gastronomi, og de fremragende vine. Santorini vil overraske dig.

De mest populære områder i  Santorini

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser