Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Cura Marina II   stars

  Cura Marina II

  Playa del Cura, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Playa del Cura. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Hotellet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen består af i alt 99 dejlige gæsteværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Ferieboligen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. De der bor på denne ejendom, kan more sig med stedets underholdning. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Fra291krSe mere

 • HV Vista Taurito   stars

  HV Vista Taurito

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne enkle lejlighed er placeret i Playa de Taurito. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1. 2 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor 1. 2 kilometer fra den nærmeste strand. I alt 141 værelser er til rådighed for gæsterne på HV Vista Taurito. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2012. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Fra296krSe mere

 • Las Gacelas   stars

  Las Gacelas

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 4,6 / 5

  Dette enkle hotel ligger i Maspalomas. Stedet, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 1 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra stedet. Det samlede antal værelser er 70. Dette sted blev sidst renoveret i 1995. Rejsende kan gøre brug af den trådløse internetforbindelse, der findes på alle offentlige områder i ferieboligen. Fællesarealerne på Las Gacelas har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr.

  Fra405krSe mere

 • Bandama Golf Hotel   stars

  Bandama Golf Hotel

  Tafira Alta, Gran Canaria

  vurderinger: 3,05 / 5

  Hotellet ligger roligt kun ca. 300 m fra havet. Der er ca. 15 km til ø-hovedstaden Las Palmas og til stranden.Dets hovedbygning er på 3 etager og rummer i alt 34 værelser. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Desuden er der også en café, en bar, en pub og en restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hotellet har endvidere en internetterminal. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-/satellit-tv.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool (opvarmet) samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Desuden kan man også få massage (mod betaling). For de sportsbegejstrede tilbydes der tennis, et fitness-studie og natuligvis golf. Den nuværende bane stammer fra 1957. Den første bane stammede fra 1891, men er nu bebygget. De 18 huller ligger i en udslukt vulkan, således at det første slag fører en direkte ind i krateret. Banen ligger på øens grønne del, således at hele scenariet er klædt i grønt. Greenfee er inklusive for hotellets gæster. Med mellemrum arrangeres der klubturneringer i weekenden. I sådanne tilfælde kan man først spille senere på dage.

  Fra507krSe mere

 • Las Calas   stars

  Las Calas

  San Mateo, Gran Canaria

  vurderinger: 5 / 5

  Det attraktive lejlighedshotel ligger på et bjerg i 1100 meters højde midt i Gran Canarias smukke bjergregion. Der er ca. 800 m til den maleriske by San Mateo. Den vidunderlige strand ligger ca. 30 km væk. Der afgår offentlige transportmidler ca. 500 m fra hotellet.Hotellet er bygget i år 1800 og renoveret i år 1999. Der har i alt 9 værelser. Hotellet råder over en bar, en restaurant med ikke-ryger-område samt internetadgang. Der er naturligvis roomservice og vaskeservice. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Hotellet er det ideelle udgangspunkt for vandreture i de nærliggende bjerge.orgenmaden serveres som buffet.

  Fra538krSe mere

 • Hotel Rural Maipez THE Senses Collection   stars

  Hotel Rural Maipez THE Senses Collection

  Tafira Alta, Gran Canaria

  vurderinger: 5 / 5

  Dette hotel ligger i et af de dejligste områder på øen i hjertet af slugten Guiniguada, som er en af de vigtigste på Gran Canaria. I dette område har øens regering gennemført et projekt omhandlende forbedring og forskønnelse. Hotellet er opkaldt efter klippen Maipez, der omfatter et areal på ca. 30.000 m2. Denne klippe er formet af vulkanudbrud og størknet lavastrøm.Hotellet ligger i La Calzada på den nordlige del af Gran Canaria blot ca. 10 minutter fra øens hovedstad og ca. 25 minutter fra lufthavnen. Denne beliggenhed er det perfekte udgangspunkt for de gæster, der ønsker at slappe af og gå på opdagelse i naturen. Det historiske, kanariske hus stammer fra begyndelsen af det forrige århundrede og er blevet omhyggeligt renoveret med kærlig hånd. Hotellet råder over 7 dobbeltværelser, 1 dobbeltværelse med terrasse, 2 suiter, 1 opholdsstue, 1 spisestue, 1 terrasse og 1 restaurant. Her finder gæsterne fred og ro fra hverdagens jag og stress. Således garanteres stilhed, natur og hyggelig atmosfære under opholdet.Værelserne, der er opkaldt efter kanariske byer, er indrettet med kærlig hånd ned til den mindste detalje for at gæsterne kan føle sig hjemme. I rustikke omgivelser kan gæsterne nyde naturens stilhed. Værelserne råder alle over eget badeværelse samt radiator. Alle værelser er desuden enestående og kan tilbyde en betagende udsigt.ed 3 tennisbaner og 18 Paddletennisbaner.Den udendørs restaurant er velegnet til grupper, enkeltgæster, familier eller forretningsrejsende. Restauranten kan tilbyde sine gæster et udvalg af lækre retter. Under middagen kan man beundre naturen.

  Fra625krSe mere

 • Bull Escorial & Spa   stars

  Bull Escorial & Spa

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 4,4 / 5

  Middelklassehotellet ligger centralt i nærheden af en lille badebugt (ca. 5 minutters gang). Hovedstranden i Playa del Ingles ligger ca. 1 km fra hotellet. Tæt ved hotellet afgår der offentlige transportmidler, ligesom man her også finder forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Strandhotellet fordelt på de 9 etager har det i alt 250 ltværelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, fire elevatorer og en bar. Herudover er der en ikke-ryger restaurant, et tv-hjørne, en internetcomputer (betaling) og en legeplads. Desuden kan man benytte sig af hotellets vaskeservice. Køretøjer kan endvidere parkeres på hotellets parkeringsplads.De rummelige værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer, telefon og et pengeskab (leje).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en møbleret solterrasse samt en snackbar. Hertil kommer en whirlpool, sauna, solarium, dampbad og et fitness-studie. Mod betaling kan der desuden tilbydes massage samt yderligere wellnesstilbud, tennis, bordtennis, billard og minigolf. Der ligger desuden en golfbane ca. 5 km væk. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Fra751krSe mere

 • Apartamentos Curasol   stars

  Apartamentos Curasol

  Playa de Mogan, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette dejlige hotel er placeret i Playa de Mogan.

  Fra874krSe mere

 • Melia Tamarindos   stars

  Melia Tamarindos

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,01 / 5

  Luksushotellet ligger i San Agustins turistområder, kun ca. 10 m fra stranden. Playa del Inglés centrum ligger ca. 4 km fra hotellet og det nærmeste indkøbscenter ligger 1 km herfra. Til Lufthavnen er der ca. 29 km og der er forbindelse med linjebus lige ved hotellet.Det første klasses hotel åbnede i 2002 og råder over i alt 279 værelser, heraf 242 dobbeltværelser og 37 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, 3 elevatorer og forskellige forretninger. For hotellets gæster står der desuden en frisørsalon, en bar, et kasino, et diskotek og 2 klimatiserede à la carte restauranter til rådighed. Herudover er der 2 konferencerum, en miniklub og en legeplads. Gæsterne har selvfølgelig også mulighed for at bestille vaskeservice.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med bidet og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, minibar, klimaanlæg, altan/terrasse og safeboks.Hotellet råder over 3 swimmingpools med separate børnebassiner, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en udendørs whirlpool, et dampbad, en sauna og et solarium. Der er også mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede kan hotellet tilbyde tennis, bordtennis, billard, minigolf og squash. Herudover sørger et regelmæssigt aktivitetsprogram for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan desuden vælges à la carte eller som menu. Der er ydermere mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Fra947krSe mere

 • Bull Costa Canaria & Spa   stars

  Bull Costa Canaria & Spa

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,79 / 5

  Dette dejlige hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i San Agustin. Der er i alt 231 gæsteværelser på stedet. Denne bolig undergik en renovering i 2008. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. De besøgende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette hotel. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Bull Costa Canaria & Spa. Takket være fritidstilbuddene i denne feriebolig, kan gæster få en sjov oplevelse. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Fra1.272krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria