Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • LOS CROTOS   stars

  LOS CROTOS

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,6 / 5

  Dette hyggelige hotel er i Puerto Rico. Med i alt 10 soveværelser, er det et dejligt sted at være. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Denne feriebolig har ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Los Crotos Adults Only. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Fra266krSe mere

 • Monteparaiso   stars

  Monteparaiso

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,68 / 5

  Lejlighedshotellet ligger centralt få meter fra en forbindelse med offentlig transport. Lige i nærheden finder man forskellige barer, pubber og restauranter. Sandstranden ligger ca. 1,5 km væk.Hotellet blev bygget i 1989 og renoveret i 2003. Det består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 100 hotellejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator.De hyggelige lejligheder råder over eget eget badeværelse med brusekabine. Der er endvidere satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, safe samt en opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin og snackbar.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Fra302krSe mere

 • Monte Feliz   stars

  Monte Feliz

  Bahia Feliz, Gran Canaria

  vurderinger: 3,85 / 5

  Denne hyggelige VR Condo er perfekt til familier og er placeret i Bahia Feliz. Placeret indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra VR Condo''en til en række interessante steder. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 800 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 20. 0 kilometer. Ferieboligen har i alt 202 soveværelser. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2012. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Monte Feliz med masser af sundheds- og wellness-muligheder. , Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at de der bor her, nyder alle dele af deres ophold. , Stedet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. , Med mange middagsmuligheder, vil dette sted imødekomme behovene fra alle typer gæster. og Rejsende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes i denne bolig. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Fra320krSe mere

 • Corona Cedral   stars

  Corona Cedral

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette uhøjtidelige hotel er i Puerto Rico. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra ejendommen. Hotellet kan tilbyde i alt 30 soveværelser. Corona Cedral tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Der er ikke 24 timers åben reception. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Fra357krSe mere

 • Canaima   stars

  Canaima

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,37 / 5

  Med sin beliggenhed i Puerto Rico, er dette hyggelige hotel optimalt for familier. Med sin placering indenfor 300 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 900 meter fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 900 meters gåafstand fra havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 70 værelser. Canaima blev bygget i 1985. Canaima tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Canaima tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. og Rejsende vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på denne ejendom. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Fra397krSe mere

 • Don Gregorio   stars

  Don Gregorio

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette hyggelige hotel er i Playa del Ingles. I alt 30 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Don Gregorio. Der er ikke børnesenge i Don Gregorio. Don Gregorio er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Fra481krSe mere

 • Serenity   stars

  Serenity

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 4,45 / 5

  Lejlighedskomplekset ligger ved en af de mest spændende strande på Gran Canaria. Alle gæster fascineres af det turkisfarvede og krystal blå vand, hvilket er et billede, der nærmest kan siges at brænde sig fast på nethinden. Med den imponerende havudsigt er komplekset det perfekte sted, hvis man ønsker et roligt og afslappet ferieophold. Solnedgangen er en sand symfoni af farver, refleksioner og strukturer, der skaber en følelse hos gæsterne af at være en del af noget magisk. En af anlæggets store fordele er dets geografiske beliggenhed. I de umiddelbare omgivelser finder man turistcentrummet med indkøbs- og underholdningsmuligheder samt barer, restauranter og butikker. Til stranden er der ca. 1 km, mens der til seværdigheder såsom Veguetas gamle bydel Tejeda, naturparken Roque Nublo, helligdommen Teror Virgen del Pino samt Cenobio de Valerón (Valeróns huler) ca. er 1 times kørsel i bil.Komplekset rummer alt hvad man behøver for at få en afslappet ferie langt væk fra den hektiske by og den stressende arbejdsuge. Udsigten over stranden Playa Amadores, roen og idyllen der hersker her samt lejlighederne med de vidunderlige terrasser udgør til sammen den perfekte kulisse i ønsket om at fuldstændiggøre enhver feriedrøm. I alt rummer komplekset 36 lejligheder og 4 suiter. Herudover er der også en døgnåben reception, safeboks og en elevator. Endvidere rummer komplekset et lille supermarked, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (trådløst). Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Lejlighederne har alle bad/WC. Herudover er der satellit-/kabel-tv, køkken, køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, safeboks (mod betaling), dobbeltseng og altan eller terrasse. Der kan endvidere arrangeres handicapvenlige logi.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Der tilbydes massage mod betaling. Endvidere er der også liggestole og parasoller på stranden (mod betaling). Ydermere ligger der en golfbane en mindre køretur væk.

  Fra647krSe mere

 • Apartamentos Curasol   stars

  Apartamentos Curasol

  Playa de Mogan, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette komfortable hotel er i Playa de Mogan.

  Fra1.113krSe mere

 • Casablanca   stars

  Casablanca

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,86 / 5

  Dette lejlighedskompleks ligger i Puerto Rico på den sydlige del af Gran Canaria. Her er vejret dejligt året rundt, ligesom solen skinner næsten hver dag. Der er kun få skridt til et indkøbscenter med over 100 forretninger. Der er kun ca. 1 km til Puerto Ricos strand, mens der er omkring 10 km til Playa del Ingles.Lejlighedsanlægget blev renoveret i 2006 og garanterer gæsterne en komfortable og afslappet ferie. Det har i alt 97 lejligheder og råder over en hotelterrasse samt en foyer med døgnåben reception, elevator og lille supermarked. Herudover står der internetadgang (mod betaling), en bar, en café, et spillelokale og en restaurant til gæsternes rådighed. Endelig er der parkeringsmuligheder og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Lejlighederne råder over eget badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) og telefon. Endvidere er der tekøkken med minikøleskab, elkedel, strygejern og strygebræt. Alle lejlighederne er desuden udstyret med en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man tilmed en swimmingpool med børnebassin, pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der livemusik samt af og til forskellige underholdningsprogrammer. På stranden står der ligeledes parasoller og liggestole til rådighed for gæsterne (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 3 km væk.orgenmaden serveres som buffet.

  Fra1.194krSe mere

 • Taurito Princess   stars

  Taurito Princess

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 4,39 / 5

  Hotellet ligger i Tauritodalen. Puerto de Mogán med den smukke lystbådehavn ligger ca. 4 km væk og der er ca. 9 km til Puerto Rico. Klippekysten åbner sig til en sandstrand (ca. 30 m væk) og de store havbade ved Playa Taurito. Den herlige udsigt signaliserer ren ferie. Ca. 200 m væk finder man forbindelse med offentlige transportmidler, mens der til diverse restauranter og barer er omkring 150 m. Én gang om dagen kører der en bus til nabolandsbyen og to gange om ugen kører bussen til Playa del Inglés. Playa Taurito opfattes af beboerne som et staldtip for dem, som gerne vil sole sig og bade i havet.Det klimatiserede hotel råder over i alt 402 værelser, heraf 6 suiter. For gæsterne står der endvidere en foyer med døgnåben reception, 3 elevatorer, vekselbørs, garderobe og safeboks til rådighed. Hertil kommer snack-baren La Chosa, pool-baren Coco Loco, et diskotek, en opholdsstue og en restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at gå på internettet. Der tilbydes også vasketøjsservice. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen og i miniklubben.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks. Værelserne har endvidere altan med en smuk havudsigt og baggrundsmusik.

  Fra1.643krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria