Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Cumana   stars

  Cumana

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,21 / 5

  Komplekset ligger i området Puerto Rico. Efter en gåtur på ca. 200 m ned ad en række trappetrin kommer gæsterne til Puerto Ricos vigtigste indkøbscenter med et godt udvalg af restauranter, barer og natteliv. Den store strand ligger 1 km fra lejligheds-hotellet, og gæsterne vil desuden finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 100 m væk. Ydermere er der ca. 50 km til Gran Canaria lufthavn fra hotel-komplekset.Dette kompleks består af i alt 92 lejligheder fordelt på 2 etager og tilbyder også et supermarked på stedet.De moderne lejligheder består af 1 eller 2 soveværelser, et tekøkken med køleskab og 2 kogeplader, eget badeværelse med brusebad, fjernsyn med møntindkast, internetadgang og en altan eller terrasse. Herudover er der også en safeboks mod betaling.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Liggestole og parasoller kan man også leje mod betaling på sandstranden i nærheden.Visakort accepteres som betalingsmiddel på hotellet.

  Fra184krSe mere

 • Green Oasis Club   stars

  Green Oasis Club

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 3,9 / 5

  Dette bungalowkompleks ligger midt i en subtropisk have i bydelen "Campo Internacional". Komplekset ligger i et område af Maspolomas, som er yderst populært blandt turister og ligger heller ikke langt fra de vidunderlige sandklitter. Der afgår offentlige transportmidler kun 100 m fra komplekset. Ca. 400 m væk finder man desuden omfattende indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og pubber. Den langstrakte, fine sandstrand (gratis shuttlebus hertil fra komplekset) og det berømte indkøbscentrum "Faro" ligger kun ca. 2 km væk.Komplekset er bygget i 1988 og renoveret i 2002. Det råder over i alt 46 2-etagers bungalows (i rækker). Komplekset har en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og minimarked. Desuden er der en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole. Hertil kommer en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Børnene kan blive passet i miniklubben, boltre sig på legepladsen eller danse i mini-diskoteket (4-12 år). Vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom er ligeledes en del af faciliteterne.De hyggelige bungalows har kombineret stue-/soveværelse, et separat soveværelse (på overetagen), badeværelse, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken, køleskab, safeboks (mod betaling) og en lille terrasse.Gæsterne kan benytte kompleksets tre swimmingpools (en af disse er opvarmet) med børnebassin, snackbar, liggestole, parasoller samt solterrasse. For de sportsbegejstrede er der desuden aerobic, vandaerobic, bordtennis, bueskydning, basketball, vollyball, boccia og billard (delvist mod gebyr). Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Der ligger endvidere en golfbane 1,5 km fra komplekset, hvor man mod betaling kan få sig et slag golf.

  Fra261krSe mere

 • La Galea   stars

  La Galea

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Beliggende i San agustin , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1986. Hotel undergik en renovering i 2010. Der er i alt 20 værelser på stedet. Ejendommen består af 20 lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra322krSe mere

 • Maracaibo   stars

  Maracaibo

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,94 / 5

  Hotellet ligger i Puerto Ricos turistområde, ca. 250 m fra stranden og en forbindelse med offentlig transport. Bymidten finder man ca. 300 m væk. Her er der talrige indkøbsmuligheder, butikker, barer, restauranter samt et spændende natteliv.Det enkle hotel er bygget i 1970 og blev renoveret i 2008. På sine fem etager råder det over i alt 101 boligenheder, heraf 62 enkelt- og 19 dobbeltværelser/lejligheder samt 20 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, en bar, en restaurant samt et supermarked. Roomservice og vaskeservice samt en legeplads for børn er ligeledes en del af hotellets tilbud.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med WC og brusekabine. Hertil kommer satellit-/kabel-tv, altan/terrasse og et safe. Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool, ligesom der også er et børnebassin, en poolbar (om sommeren) samt en solterrasse.

  Fra383krSe mere

 • Bahia Blanca   stars

  Bahia Blanca

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne populære ejendom er placeret i Puerto rico . Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2000. Der er i alt 108 værelser på stedet. Ejendommen består af 108 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra558krSe mere

 • Las Villas de Amadores   stars

  Las Villas de Amadores

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 3,8 / 5

  Dette kompleks ligger et afsides og privilegeret sted meget tæt på et udsigtspunkt med udsigt over Amadores strand og 500 m til selve stranden. Det ligger desuden 500 m fra centrum af Amadores, hvor gæsterne vil kunne finde adskillige forretninger, restauranter og barer, mens der er 1,8 km til Mogán og 2 km til turistområdet i Puerto Rico. Endvidere er der 1 times kørsel til Las Palmas og 50 km til Las Palmas lufthavn.Dette meget fredelige etablissement blev bygget i 2009 og består af i alt 54 lejligheder i ferielandsbystil. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception, hvor der mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Der er også internetadgang (mod betaling), og gæster i bil tilbydes en parkeringsplads og mulighed for overdækket garageparkering. Ydermere kan man leje cykler på stedet samt købe udflugtsbilletter i receptionen.Alle villaer rummer 1 eller 2 soveværelser og en sofa i stuen. De er desuden indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Hertil kommer satellit-tv, internetadgang, safeboks og veludstyrede køkkener med komfur, køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine. Som en del af standardindretningen tilbydes der ydermere mulighed for at lave te og kaffe, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg i alle boligenheder, ligesom hver boligenhed rummer en terrasse med havudsigt.

  Fra653krSe mere

 • Cordial Sandy Golf   stars

  Cordial Sandy Golf

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 4,66 / 5

  Bungalowkomplekset ligger i det rolige kvarter Campo del Golf i et turistområde i Maspalomas og grænser på til Campo Internacional. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser, ca. 500 m, finder man mange forskellige indkøbsmuligheder og et busstoppested. Herfra kører der regelmæssigt en shuttlebus til centrum af Playa del Inglés eller til Maspalomas strand.Anlægget råder over 128 bungalows i ét plan. Anlægget har desuden en reception (åben fra kl. 8 til 24) og en café. Herudover er der en bar og en restaurant med terrasse. Der er desuden mulighed for at bestille ligesom der er en legeplads, et lille supermarked og en parkeringsplads. Endelig råder anlægget også over en vidunderlig og storslået anlagt have.De hyggeligt indrettede bungalower har eget badeværelse, kombineret stue/soveværelse, tekøkken med minibar/køleskab samt separat soveværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), safeboks (mod betaling) og en møbleret terrasse. Der gøres rent ved afrejse.Gæsterne kan slappe af i den opvarmede udendørs swimmingpool (med integreret børnebassin), som er omgivet af en solterrasse og en græsplæne med snackbar, liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede kan endvidere benytte fitness-studiet i det nærliggende tenniscenter Dunaflor. Herudover er der mulighed for at spille squash og golf. Den nærmeste golfbane ligger lige i nærheden. Anlægget tilbyder sidst, men ikke mindst, et sæsonafhængigt underholdningsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Endvidere kan der arrangeres halvpension og Bed & Breakfast.

  Fra689krSe mere

 • Palm Oasis Maspalomas   stars

  Palm Oasis Maspalomas

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 4 / 5

  Lejlighedshotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i et rekreativt område i Maspalomas kun 1,5 km fra stranden og bymidten. Lige i nærheden finder man forskellige restauranter og barer samt et spændende natteliv, ligesom der heller ikke er langt til det nærmeste stoppested.Det handicapvenlige hotel består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 186 dobbeltværelser og 48 lejligheder/studios. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception og en bar. Derudover er der en klimatiseret restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Der tilbydes naturligvis også vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser og lejligheder/studios har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, tekøkken, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.I den tropiske have finder man en swimmingpool og en solterrasse. Gæsterne kan desuden slappe af i hotellets indendørs pool eller i whirlpoolen. For de sportsbegejstrede er der tennis og fitness-studie (mod betaling). Endeligt sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.

  Fra700krSe mere

 • Dorado Beach   stars

  Dorado Beach

  Patalavaca - Arguineguin, Gran Canaria

  vurderinger: 4,2 / 5

  Dette middelklassehotel ligger lige ved havet i en lille uberørt badebugt. Til hovedstranden er der ca. 800 m. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ligeledes et busstoppested lige i nærheden.Lejlighedshotellet er bygget i 1990 og blev renoveret i 2002. Det er på 8 etager og råder over i alt 195 værelser, heraf 57 enkeltværelser samt 138 lejligheder. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, fem elevatorer, et minimarked og en frisør. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster to hyggelige barer og en restaurant med et ikke-ryger område og en terrasse. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den lille spillehal, tv-stuen, internetterminalen (mod betaling), husets vaskeservice samt legepladsen. For forretningsfolk står der tre konferencerum til rådighed.Lejlighederne er indrettet med kombineret stue-/soveværelse, badeværelse, hårtørrer, telefon, minibar, køleskab og safeboks.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools (en med ferskvand og en med saltvand), et separat børnebassin, en møbleret solterrasse samt en poolbar. Herudover er der også to whirlpools, en sauna, et solarium og et fitness-studie. Der er desuden massage, billard og bordtennis (delvist mod betaling). Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Fra1.029krSe mere

 • Paradise Costa Taurito & Aqua Park   stars

  Paradise Costa Taurito & Aqua Park

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 3,94 / 5

  Det elegante og moderne hotel ligger i dalen Taurito neden for kystvejen til Mogan. Det er omgivet af grønne områder, haver og en imponerende klippekyst. Havet og sandstranden ligger desuden kun 300 m væk. Der er desuden ca. 9 km til Puerto Rico, mens Playa del Ingles' berømte strande ligger ca. 30 km væk. Der ligger endvidere et busstoppested ca. 200 m væk, hvorfra der regelmæssigt kører busser til forskellige dele af øen.Det fuldt klimatiserede strandhotel hører til i den øvre middelklasse og genåbnede i 2003. Det råder over i alt 96 dobbeltværelser fordelt på 3 etager. Hotellets foyer rummer en døgnåben reception, safebokse og to panorama-elevatorer. Herudover er der i hotelbygningen en tv-stue, en konferencesal, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Desuden kan de mindste gæster blive passet i miniklubben. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (begge dele er mod betaling). Der er desuden mulighed for at parkere.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt altan. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og individuelt regulerbart klimaanlæg.I den velholdte 400 m² store have finder man en opvarmet swimmingpool med separat børnebassin. Derudover er der en indbydende solterrasse med snackbar og gratis liggestole og parasoller. Der er ydermere mulighed for at benytte hotellets fitness-studie med sauna. Lige ved siden af hotellet ligger der 2 tennisbaner, mens man inde på hotellet finder et billardbord (mod betaling). I omegnen kan man desuden dyrke mange forskellige vandsportsgrene, køre på mountainbike eller vandre. Der ligger endvidere en golfbane ca. 8 km væk. Der arrangeres tilmed et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med shows og livemusik, og gæsterne har fri adgang til vandlandet 'Lago Oasis'.orgenmaden såvel som frokosten og aftensmaden serveres som buffet.

  Fra1.042krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria