Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Cumana   stars

  Cumana

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,21 / 5

  Komplekset ligger i området Puerto Rico. Efter en gåtur på ca. 200 m ned ad en række trappetrin kommer gæsterne til Puerto Ricos vigtigste indkøbscenter med et godt udvalg af restauranter, barer og natteliv. Den store strand ligger 1 km fra lejligheds-hotellet, og gæsterne vil desuden finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 100 m væk. Ydermere er der ca. 50 km til Gran Canaria lufthavn fra hotel-komplekset.Dette kompleks består af i alt 92 lejligheder fordelt på 2 etager og tilbyder også et supermarked på stedet.De moderne lejligheder består af 1 eller 2 soveværelser, et tekøkken med køleskab og 2 kogeplader, eget badeværelse med brusebad, fjernsyn med møntindkast, internetadgang og en altan eller terrasse. Herudover er der også en safeboks mod betaling.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Liggestole og parasoller kan man også leje mod betaling på sandstranden i nærheden.Visakort accepteres som betalingsmiddel på hotellet.

  Fra255krSe mere

 • Gay Artemisa   stars

  Gay Artemisa

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Beliggende i Playa del ingles , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Ejendommen består af 28 værelser. Ejendommen kan prale af 28 bungalows.

  Fra420krSe mere

 • Canary Garden Club   stars

  Canary Garden Club

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 4,12 / 5

  Bungalowkomplekset har en fremragende beliggenhed i Campo Internacional i Maspalomas lige i nærheden af indkøbscentret Faro 2, den lokale tivoliplads og de berømte klitter. Komplekset kan tilbyde skønne og rolige omgivelser. I de umiddelbare omgivelser finder man bycentrummet med indkøbsmuligheder samt barer, restauranter og diskoteker. Ca. 2 kilometer væk ligger der en strand. Lufthavnen ligger endvidere omkring 25 km væk.an vil kunne genkende den typiske, kanariske arkitektur i kompleksets 116 bungalower, som er omgivet af det største og mest betagende haveanlæg på den sydlige del af Gran Canaria. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Herudover er der en fjernsynsstue, en teatersal, et lille supermarked, en bar og en restaurant samt internetadgang (mod betaling). Desuden er der mulighed for at vaske tøj (mod betaling). De yngste gæster kan muntre sig på legepladsen. Endelig kan gæsterne parkere bilen i hotellets parkeringskælder.Bungalowerne har eget badeværelse med brusebad, veludstyret lounge, separat soveværelse og tekøkken med køleskab. Ydermere er de udstyret med satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, vaskemaskine, dobbeltseng, safeboks (mod betaling) og terrasse med en stor have.På de udendørs arealer finder man en moderne swimmingpool med børnebassin samt liggestole og parasoller. Om dagen og om aftenen opføres der underholdningsprogrammer i poolbaren og i restauranten. Hertil kommer et udbud af forskellige sportsaktiviteter. Hele aktivitetsholdet står til rådighed hele dagen for børn og voksne. Herudover kan man også spille tennis, bordtennis, volleyball, billard (mod betaling) eller skyde med bue og pil.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan vælges a la carte.

  Fra422krSe mere

 • Tauro Resort   stars

  Tauro Resort

  Playa del Cura, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Playa del cura . Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 50 værelser på stedet. Ejendommen består af 50 villaer. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra445krSe mere

 • Tamaran Apartamentos   stars

  Tamaran Apartamentos

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Playa del ingles . Ejendommen består af 50 værelser. Ejendommen udgøres af 43 enkeltværelser og 7 dobbeltværelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen.

  Fra445krSe mere

 • La Galea   stars

  La Galea

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Beliggende i San agustin , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er i alt 20 værelser på stedet. Ejendommen består af 20 lejligheder. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Fra445krSe mere

 • Bungalows las Almenas   stars

  Bungalows las Almenas

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Anlægget ligger i Maspalomas' Campo de Golf i nærheden af underholdnings-, sports- og forretningsområdet Faro II. Her kan man nyde alle behageligheder på sin ferie. For at komme nemt frem til indkøbscentrene Faro II, Duna flor og Playa del Ingles anbefales en bil. Til Maspalomas klitter er der ca. 1,2 km.Lejlighedsanlægget åbnede i 2006 og kan tilbyde en have og en terrasse. De er kendetegnet ved uafhængighed, intimitet, ro og privat atmosfære.Lejlighederne indeholder opholds-/spisestue, stort soveværelse, et ekstra dobbeltværelse samt badeværelse med brusebad. Derudover er de udstyret med fjernsyn, radio og stereoanlæg. Endvidere har værelserne køkken, køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, vaskemaskine og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller.Fra lufthavnen skal man køre ad motorvejen mod syd til afkørsel 46.

  Fra590krSe mere

 • Apartamentos Maspalomas Oasis   stars

  Apartamentos Maspalomas Oasis

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 3,85 / 5

  Disse små og romantiske lejligheds-bygninger ligger 50 m fra stranden med Maspalomas klitter og naturreservat. Der er tale om en privilegeret beliggenhed i en rolig, stille del af oasen Maspalomas, som ved siden af dammen former en model af et lejlighedskompleks med fremragende udsigter over klitterne. Gæsterne vil finde et stort indkøbscenter i nærheden, forbindelser med offentlige transportmidler blot 100 m derfra, mens der ligger restauranter, barer og et kasino omkring 200 km fra etablissementet. Det nærmeste natteliv finder man 500 m fra komplekset, ligesom der ligger et vandland 1 km væk. Det ligger desuden 40 km fra hovedstaden Las Palmas.Komplekset rummer små og romantiske lejligheds-bygninger med i alt 96 et-værelses lejligheder med badeværelse og køkken. Til faciliteterne på dette lejligheds-hotel hører døgnåben reception og en safeboks.Lejlighederne er indrettet med eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Ydermere er der en safeboks (mod betaling), køkken med mikrobølgeovn, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Desuden er alle logier indrettet med en altan eller en terrasse.Komplekset rummer 1 udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. Området tilbyder forskellige faciliteter, hvis man vil spille golf, tennis og surfe. Golfentusiaster vil finde den nærmeste golfbane 2 km fra komplekset. Der er endvidere liggestole på sandstranden.

  Fra596krSe mere

 • Hotel Rural El Mondalón   stars

  Hotel Rural El Mondalón

  Las Palmas, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Las palmas} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1800. Hotel blev moderniseret i 2011. Ejendommen består af 10 værelser. Ejendommen består af 6 enkeltværelser og 10 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Fra813krSe mere

 • Villas Santa Ana   stars

  Villas Santa Ana

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  The Villas Santa Ana are situated in Maspalomas, overlooking the dunes and by the beach and resort centre with bars, restaurants, shops and nightlife. These comfortable, well-equipped villas enjoy a private garden and have a capacity for up to six people.

  Fra1.724krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria