Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • La Galea   stars

  La Galea

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i San agustin . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2010. Der er i alt 20 værelser på stedet. Ejendommen består af 20 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Fra356krSe mere

 • Gran Amadores   stars

  Gran Amadores

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 4,33 / 5

  Hotellet ligger lige i nærheden og inden for nem gåafstand af Playa de Amadores.Der ligger et lille supermarked i komplekset.Lejlighederne er indrettet i en blå og gul farvesammensætning. De fleste af lejlighederne har udsigt over swimmingpoolen, mens nogle af dem har udsigt til bjerget. Komplekset rummer 1- og 2-værelses lejligheder med stue, altan eller terrasse, eget badeværelse og et åbent køkken med el-kedel og mikrobølgeovn. Af andre behageligheder på værelset er der telefon og satellit-tv. Der bliver gjort rent 5 dage om ugen.Komplekset har 2 swimmingpools med saltvand, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren. Der er også et børnebassin, boblebad og hængekøjer. Der står desuden liggestole og parasoller klar til brug. Baren langs swimmingpoolen tilbyder måltider og en varieret menu. Der afholdes ydermere nogle underholdningsforestillinger eller aktiviteter på komplekset.

  Fra401krSe mere

 • Sol y Paz   stars

  Sol y Paz

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 5 / 5

  Ejendommen ligger i Timanfaya, over for et indkøbscenter med supermarkeder, apoteker, smykkeforretninger, restauranter og diverse underholdnings- og sportstilbud. Herudover ligger der et busstoppested og en taxaholdeplads inden for 75 m af hotellet.Dette lejligheds-hotel er et kompleks på 2 etager med i alt 40 boligenheder. Fra hver enkel boligenhed er der udsigt over swimmingpoolen og solterrassen.Der tilbydes lejligheder med 1 soveværelse, eget badeværelse, en stue med fjernsyn, et køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt en terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool og en solterrasse.

  Fra436krSe mere

 • Apartamentos THe Puerto de Mogan   stars

  Apartamentos THe Puerto de Mogan

  Playa de Mogan, Gran Canaria

  vurderinger: 3,79 / 5

  Hotellet er blevet bygget ved havet og har en fremragende og praktisk beliggenhed i lystbådehavnen i Mogán kun 200 m fra Playa de Mogán. Inden for en radius af 400 m finder man alle mulige restauranter, barer og forretninger. Herudover finder man forbindelser med offentlige transportmidler kun et stenkast væk.Hotellet har en mange tilbagevendende gæster takket være dets familievenlige atmosfære og den nære kontakt til personalet. Denne ejendom består af 225 værelser og tilbyder desuden en døgnåben reception, en restaurant, en bar, en parkeringsplads og en trappe, der fører direkte ned til havet. De renoverede lejligheder ligger ca. 200 m fra hotellet.Værelserne med eget badeværelse er udstyret med safeboks, tekøkken, minibar og køleskab såvel som en altan eller terrasse.Lejligheds-hotellet råder over et spa-område, et massagerum, en opvarmet swimmingpool, en bar ved swimmingpoolen, en solterrasse og sauna. Der ligger endvidere en golfbane omkring 4 km fra lejligheds-hotellet.

  Fra444krSe mere

 • Marina Elite   stars

  Marina Elite

  Patalavaca - Arguineguin, Gran Canaria

  vurderinger: 3,86 / 5

  Dette lejlighedskompleks ligger lige ud til Atlanterhavet og tilbyder en unik udsigt over havet. Det ligger mellem Anfi del Mar og Puerto Rico afsides fra andre hotelkomplekser og tilbyder derfor gæsterne sjælden fred og ro på turistøen Gran Canaria. Endvidere er der heller ikke langt til øens hovedattraktioner og interessante samlingspunkter for turister. Fra komplekset er der blot 2 minutters gang til den nærmeste forbindelse med offentlige transportmidler, ligesom der er 2 km til forretningerne, barerne og nattelivet i Puerto Rico. Endelig er der blot 3 km til centrum af Arguineguin, mens der til Gran Canaria lufthavn blot er 50 km.Komplekset rummer i alt 273 lejligheder, som ligger i en hovedbygning og to sidebygninger, samt en foyer med døgnåben reception i hovedbygningen. Adgangen til ressortet er begrænset af en barriere og hovedvejen. Ressortet er inddelt i 3 hovedområder: Swimmingpoolen ligger på kompleksets øvre område, mens receptionen ligger ved hovedindgangen. Endvidere er der døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, et lille supermarked og en bar. Hertil kommer spillelokale, restaurant og internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads til gæster i bil. Endelig kan de yngste gæster få glæde af legepladsen (mod betaling).Lejlighederne er nyrenoverede og tilbyder komfortabel indkvartering. De tilbyder alle behageligheder for gæsternes komfort, herunder et veludstyret badeværelse med brusebad eller badekar samt køkken/opholdsstue. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe, køleskab og opholdsstue med fjernsyn og satellitkanaler på forskellige sprog. Soveværelserne er indrettet med tvillingesenge og der er en sovesofa i stuen. Hertil kommer en hårtørrer, en radio, et strygejern og strygebræt samt en safeboks. Lejlighederne rummer alle en stor terrasse.

  Fra534krSe mere

 • Las Villas de Amadores   stars

  Las Villas de Amadores

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 3,8 / 5

  Dette kompleks ligger et afsides og privilegeret sted meget tæt på et udsigtspunkt med udsigt over Amadores strand og 500 m til selve stranden. Det ligger desuden 500 m fra centrum af Amadores, hvor gæsterne vil kunne finde adskillige forretninger, restauranter og barer, mens der er 1,8 km til Mogán og 2 km til turistområdet i Puerto Rico. Endvidere er der 1 times kørsel til Las Palmas og 50 km til Las Palmas lufthavn.Dette meget fredelige etablissement blev bygget i 2009 og består af i alt 54 lejligheder i ferielandsbystil. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception, hvor der mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Der er også internetadgang (mod betaling), og gæster i bil tilbydes en parkeringsplads og mulighed for overdækket garageparkering. Ydermere kan man leje cykler på stedet samt købe udflugtsbilletter i receptionen.Alle villaer rummer 1 eller 2 soveværelser og en sofa i stuen. De er desuden indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Hertil kommer satellit-tv, internetadgang, safeboks og veludstyrede køkkener med komfur, køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine. Som en del af standardindretningen tilbydes der ydermere mulighed for at lave te og kaffe, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg i alle boligenheder, ligesom hver boligenhed rummer en terrasse med havudsigt.

  Fra632krSe mere

 • VILLA MAGNA   stars

  VILLA MAGNA

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Lejligheds-hotel blev bygget i 1979. Lejligheds-hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 15 værelser på stedet. Ejendommen består af 15 dobbeltværelser. Dette lejlighedshotel er ideelt til familier og grupper såvel som par og forretningsrejsende. Beliggende i hjertet af byen giver Lejligheds-hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Lejligheds-hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Lejligheds-hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Lejligheds-hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Lejligheds-hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Fra714krSe mere

 • Riviera Marina   stars

  Riviera Marina

  Playa del Cura, Gran Canaria

  vurderinger: 3,24 / 5

  Dette hotel ligger i et feriested i Playa del Cura, som er et privilegeret område på den sydlige del af Gran Canaria. Der er 150 m til de nærmeste restauranter, forretninger og en taxaholdeplads, og gæsterne vil finde byens centrum blot 4 km væk. Playa del Cura tilbyder fremragende transportforbindelser, og der er kun 2 minutter til motorvej GC-1, 10 minutter til Puerto de Mogán, 10 minutter til Puerto Rico og 15 minutter til Maspalomas og Meloneras. Desuden er der kun 25 minutters kørsel til Las Palmas lufthavn.Dette hotel er totalrenoveret og rummer i alt 125 værelser, herunder 6 suiter og 58 juniorsuiter. Værelserne i denne ejendom er indrettet med nye trends inden for indendørsdesign med lyse og luftige rum. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en foyer, en elevator, en legeplads, en pianobar og flere restauranter.Dette hotel råder over 2 separate swimmingpools, en lille til børnene og en stor, opvarmet swimmingpool i centrum af den store solterrasse, som også tilbyder boblebad, liggestole og parasoller. Solterrassen er hyggelig, veludstyret med trægulve, natursten og direkte adgang til sandstranden. Gæsterne kan også slappe af i baren langs swimmingpoolen (mod betaling) eller træne fysikken i fitness-studiet. Massage- og spa-behandlinger tilbydes mod betaling, og der er også bordtennisfaciliteter. Herudover tilbyder hotellet underholdningsprogrammer for børn og voksne, og der er liggestole og parasoller til leje på sandstranden.

  Fra801krSe mere

 • San Agustin Beach Club   stars

  San Agustin Beach Club

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,33 / 5

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger direkte ved havet kun 20 m fra stranden. I nærheden finder man diverse restauranter og barer. Desuden er der kun få minutters gang til et indkøbscenter samt til et busstoppested.Strandhotellet åbnede i 2003 og er med kærlig hånd blevet indrettet i samme stil som et krydstogtsskib. Det har fordelt på sine tre etager i alt 57 værelser. Til hotellets faciliteter hører bl.a. en reception, en elevator, en frisør og en hyggelig bar. Derudover er der en klimatiseret à la carte restaurant, en internetterminal og en parkeringsplads. Endvidere er der naturligvis roomservice og vaskeservice.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer, telefon, klimaanlæg, internetadgang og safeboks.

  Fra925krSe mere

 • THe Hotel Puerto de Mogan   stars

  THe Hotel Puerto de Mogan

  Playa de Mogan, Gran Canaria

  vurderinger: 4,71 / 5

  Lejligheds-hotellet har en fremragende beliggenhed i Puerto Deportivo de Mogán lige ud til havet og kun 200 m fra stranden Playa de Mogán. Inden for en omkreds af 400 m finder man alle mulige slags restauranter, barer og forretninger. Man finder herudover forbindelser med offentlige transportmidler ved lejligheds-hotellets hoveddør og Gran Canaria lufthavn omkring 40 km væk.Lejligheds-hotellet har et stort antal tilbagevendende gæster på grund af de familievenlige omgivelser og den tætte kontakt til personalet. Det rummer en døgnåben reception, restaurant, bar langs swimmingpoolen og en trappe med direkte adgang til havet. Lejlighederne ligger ca. 200 m fra hovedbygningen (hotel) og blev for nylig renoveret. Herudover er der elevator til værelserne og en fjernsynsstue, hvor gæsterne kan tilbringe noget tid. Der tilbydes også internetadgang.De meget rolige og lyse værelser er udstyret med altan eller terrasse og enestående udsigt til lystbådehavnen eller havet. De er desuden udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, regulerbart klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Der tilbydes også egne badeværelser med badekar og hårtørrer.Hotellet råder over et spa-område med massagerum (mod betaling) samt opvarmet swimmingpool og et børnebassin. Liggestole og parasoller står klar til brug på solterrassen. Endvidere tilbyder hotellet et dykkercenter (Dykning Atlantik), der arrangerer konkurrencen Fotosub Costa Mogán. I receptionen kan gæsterne bestille udflugter såsom ture med ubåd, katamaransejlads, dykning, vandcykel og jetski (alt sammen mod betaling). Desuden er der mulighed for at fiske. Af yderligere faciliteter tilbydes boblebad og pool/snooker (begge dele mod betaling). Herudover kan golfspillere måske forestille sig et besøg i Tauro Golf omkring 12 km fra hotellet. Deslige kan man leje liggestole på sandstranden i nærheden.orgenmad og aftensmad tilbydes som buffeter. Frokosten kan vælges a la carte.

  Fra1.046krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria