Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Serenity   stars

  Serenity

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 4,45 / 5

  Lejlighedskomplekset ligger ved en af de mest spændende strande på Gran Canaria. Alle gæster fascineres af det turkisfarvede og krystal blå vand, hvilket er et billede, der nærmest kan siges at brænde sig fast på nethinden. Med den imponerende havudsigt er komplekset det perfekte sted, hvis man ønsker et roligt og afslappet ferieophold. Solnedgangen er en sand symfoni af farver, refleksioner og strukturer, der skaber en følelse hos gæsterne af at være en del af noget magisk. En af anlæggets store fordele er dets geografiske beliggenhed. I de umiddelbare omgivelser finder man turistcentrummet med indkøbs- og underholdningsmuligheder samt barer, restauranter og butikker. Til stranden er der ca. 1 km, mens der til seværdigheder såsom Veguetas gamle bydel Tejeda, naturparken Roque Nublo, helligdommen Teror Virgen del Pino samt Cenobio de Valerón (Valeróns huler) ca. er 1 times kørsel i bil.Komplekset rummer alt hvad man behøver for at få en afslappet ferie langt væk fra den hektiske by og den stressende arbejdsuge. Udsigten over stranden Playa Amadores, roen og idyllen der hersker her samt lejlighederne med de vidunderlige terrasser udgør til sammen den perfekte kulisse i ønsket om at fuldstændiggøre enhver feriedrøm. I alt rummer komplekset 36 lejligheder og 4 suiter. Herudover er der også en døgnåben reception, safeboks og en elevator. Endvidere rummer komplekset et lille supermarked, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (trådløst). Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Lejlighederne har alle bad/WC. Herudover er der satellit-/kabel-tv, køkken, køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, safeboks (mod betaling), dobbeltseng og altan eller terrasse. Der kan endvidere arrangeres handicapvenlige logi.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Der tilbydes massage mod betaling. Endvidere er der også liggestole og parasoller på stranden (mod betaling). Ydermere ligger der en golfbane en mindre køretur væk.

  Fra191krSe mere

 • LOS CROTOS   stars

  LOS CROTOS

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,6 / 5

  Dette uhøjtidelige hotel er placeret i Puerto Rico. Med i alt 10 værelser, er det et dejligt sted at være. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne bolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster.

  Fra274krSe mere

 • Barlovento   stars

  Barlovento

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Hotellet ligger ca. 300 m fra stranden i nærheden af lystbådehavnen og indkøbscenteret, hvor gæsterne vil finde diverse forretninger, restauranter, barer og klubber. Endvidere er der fra hotellet omkring 300 m til forbindelser med offentlige transportmidler. Af nærliggende seværdigheder er der Arguineguín (ca. 4 km væk) og Mogán (omkring 16 km væk). Der er desuden ca. 30 minutter til Gran Canarias lufthavn.Dette lejligheds-kompleks blev renoveret i 2008 og tilbyder 64 lejligheder med en vidunderlig udsigt til stranden. Endvidere tilbydes der døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, internetadgang og parkeringsplads til bilen.Alle værelser har eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. På værelserne er der af behageligheder også satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks. Desuden er køkkenet udstyret med køleskab og mikrobølgeovn, og altan eller terrasse tilbydes som standardindretning.Hotellet råder over 2 swimmingpools, hvoraf den ene er udendørs, samt et børnebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. Der står også liggestole og parasoller klar til brug på sandstranden.

  Fra408krSe mere

 • Corona Cedral   stars

  Corona Cedral

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Puerto Rico. Med en beliggenhed indenfor 300 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor 400 meter fra den nærmeste strand. Lokaliteten har 30 indbydende værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr.

  Fra453krSe mere

 • Holiday Club Jardin de Amadores   stars

  Holiday Club Jardin de Amadores

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette dejlige hotel er placeret i Puerto Rico. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Holiday Club Jardin Amadores har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Babysenge til børn fås efter anmodning. Holiday Club Jardin Amadores er ikke et kæledyrsvenligt sted. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Gæsterne vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Holiday Club Jardin Amadores. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Fra465krSe mere

 • Servatur Barbados   stars

  Servatur Barbados

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 3,87 / 5

  Located in the heart of Playa del Inglés, a few meters from shopping centres, restaurants, bars and discos. Thanks to its location, this complex offers the possibility to enjoy a great variety of services and activities taking place in Playa del Inglés.

  Fra491krSe mere

 • Maresia Canteras Urban Hotel THe Senses Collection   stars

  Maresia Canteras Urban Hotel THe Senses Collection

  Unknown zone, Unknown destination

  vurderinger: 0 / 5

  Dette komfortable hotel ligger i Las Canteras. Lokaliteten har 24 indbydende gæsteværelser. Denne ejendom blev renoveret i 2018. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Der er ikke 24 timers åben reception. Maresia Canteras Urban Hotel THe Senses Collection har ikke børnesenge efter anmodning. Alle gæsteværelser i Maresia Canteras Urban Hotel THe Senses Collection har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Maresia Canteras Urban Hotel THe Senses Collection. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Fra587krSe mere

 • Casablanca   stars

  Casablanca

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,86 / 5

  Dette lejlighedskompleks ligger i Puerto Rico på den sydlige del af Gran Canaria. Her er vejret dejligt året rundt, ligesom solen skinner næsten hver dag. Der er kun få skridt til et indkøbscenter med over 100 forretninger. Der er kun ca. 1 km til Puerto Ricos strand, mens der er omkring 10 km til Playa del Ingles.Lejlighedsanlægget blev renoveret i 2006 og garanterer gæsterne en komfortable og afslappet ferie. Det har i alt 97 lejligheder og råder over en hotelterrasse samt en foyer med døgnåben reception, elevator og lille supermarked. Herudover står der internetadgang (mod betaling), en bar, en café, et spillelokale og en restaurant til gæsternes rådighed. Endelig er der parkeringsmuligheder og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Lejlighederne råder over eget badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) og telefon. Endvidere er der tekøkken med minikøleskab, elkedel, strygejern og strygebræt. Alle lejlighederne er desuden udstyret med en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man tilmed en swimmingpool med børnebassin, pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der livemusik samt af og til forskellige underholdningsprogrammer. På stranden står der ligeledes parasoller og liggestole til rådighed for gæsterne (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 3 km væk.orgenmaden serveres som buffet.

  Fra830krSe mere

 • Sol Barbacan   stars

  Sol Barbacan

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 4,41 / 5

  Komplekset ligger ved den berømte hovedgade "Avenida de Tirajana" i nærheden af Playa Ingles' indkøbscenter. 500 m væk finder man centrum af byen, hvor der er et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et pulserende natteliv. Stranden ligger desuden ca. 1,5 km væk, mens der er 200 m til det nærmeste stoppested. Der er ca. 30 km til lufthavnen.Anlægget åbnede i 1980 og blev komplet renoveret i 1989. Det har 93 lejligheder i den 5-etagers store hovedbygning samt 57 bungalows på den bagerste del af området. På komplekset finder man en foyer, en elevator, en tv-stue, en bar, et minimarked samt en restaurant. Børnene er der også tænkt på: Der er såvel en legeplads som en miniklub (5-12 år). Desuden er der parkeringspladser.Såvel lejlighederne som bungalowsene er udstyret med badeværelse med hårtørrer samt balkon eller terrasse og tekøkken med køleskab. Derudover er de indrettet med telefon, safeboks, et individuelt regulerbart klimaanlæg samt satellit-/kabel-tv.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en whirlpool samt liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at spille bordtennis samt mod betaling billard og tennis. Regelmæssigt tilbydes gæsterne endvidere et underholdende aktivitetsprogram.

  Fra956krSe mere

 • Bull Costa Canaria & Spa   stars

  Bull Costa Canaria & Spa

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,79 / 5

  Dette charmerende hotel er kun for voksne og ligger i San Agustin. Stedet har i alt 231 gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2008. Bull Costa Canaria & Spa har lednings- og trådløse internetforbindelser. Bull Costa Canaria & Spa har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Denne ejendom tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Bull Costa Canaria & Spa har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at de der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Takket være fritidstilbuddene kan alle der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Fra1.047krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria