Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • La Galea   stars

  La Galea

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i San agustin . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Ejendommen består af 20 værelser. Ejendommen består af 20 lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Fra358krSe mere

 • Las Gavias   stars

  Las Gavias

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom er placeret i San agustin . Hotel blev bygget i 1986. Hotel undergik en renovering i 2011. Ejendommen udgøres af 20 lejligheder. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra367krSe mere

 • Gran Amadores   stars

  Gran Amadores

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 4,33 / 5

  Hotellet ligger lige i nærheden og inden for nem gåafstand af Playa de Amadores.Der ligger et lille supermarked i komplekset.Lejlighederne er indrettet i en blå og gul farvesammensætning. De fleste af lejlighederne har udsigt over swimmingpoolen, mens nogle af dem har udsigt til bjerget. Komplekset rummer 1- og 2-værelses lejligheder med stue, altan eller terrasse, eget badeværelse og et åbent køkken med el-kedel og mikrobølgeovn. Af andre behageligheder på værelset er der telefon og satellit-tv. Der bliver gjort rent 5 dage om ugen.Komplekset har 2 swimmingpools med saltvand, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren. Der er også et børnebassin, boblebad og hængekøjer. Der står desuden liggestole og parasoller klar til brug. Baren langs swimmingpoolen tilbyder måltider og en varieret menu. Der afholdes ydermere nogle underholdningsforestillinger eller aktiviteter på komplekset.

  Fra526krSe mere

 • Puerto Azul   stars

  Puerto Azul

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,92 / 5

  Dette lejlighedshotel ligger på små terrasser på en bakke ved havet. Man skal gå ned ad en trappe for at komme til stranden, der ligger ca. 1,5 km væk. Puerto Ricos centrum, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder, ligger ca. 1 km væk.Lejlighedskomplekset er bygget i 1989 og åbnede i år 2001. Det består af en hovedbygning samt forskellige sidebygninger med i alt 385 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, elevatorer samt et minimarked. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en spisesal og en hyggelig bar. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.Lejlighederne indeholder eget badeværelse, kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt safeboks og telefon. Derudover er de udstyret med tekøkken, minibar og køleskab.På de skønne udendørs arealer finder man tre swimmingpools med separat børnebassin samt en møbleret solterrasse. Herudover er der et solarium, tennisbaner, squashbaner, en volleyballbane samt en minigolfbane. Mod betaling kan man endvidere benytte hotellets whirlpool og sauna, få massage eller spille bordtennis og billard. Der ligger desuden en golfbane ca. 10 km væk. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Fra589krSe mere

 • IFA Beach   stars

  IFA Beach

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,99 / 5

  Det moderne strandhotel ligger direkte ved San Augustins dejlige strand med det mørke sand. Der er ikke langt til diverse butikker, barer samt et stoppested (150 m). Ca. 800 m væk finder man et moderne indkøbs- og forlystelsescentrum samt talrige restauranter, barer, pubber og diskoteker.

  Fra597krSe mere

 • VILLA MAGNA   stars

  VILLA MAGNA

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Las palmas . Hotel blev bygget i 1979. Hotel undergik en renovering i 2014. Der er i alt 15 værelser på stedet. Ejendommen består af 15 dobbeltværelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Fra642krSe mere

 • Las Villas de Amadores   stars

  Las Villas de Amadores

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 3,8 / 5

  Dette kompleks ligger et afsides og privilegeret sted meget tæt på et udsigtspunkt med udsigt over Amadores strand og 500 m til selve stranden. Det ligger desuden 500 m fra centrum af Amadores, hvor gæsterne vil kunne finde adskillige forretninger, restauranter og barer, mens der er 1,8 km til Mogán og 2 km til turistområdet i Puerto Rico. Endvidere er der 1 times kørsel til Las Palmas og 50 km til Las Palmas lufthavn.Dette meget fredelige etablissement blev bygget i 2009 og består af i alt 54 lejligheder i ferielandsbystil. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception, hvor der mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Der er også internetadgang (mod betaling), og gæster i bil tilbydes en parkeringsplads og mulighed for overdækket garageparkering. Ydermere kan man leje cykler på stedet samt købe udflugtsbilletter i receptionen.Alle villaer rummer 1 eller 2 soveværelser og en sofa i stuen. De er desuden indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Hertil kommer satellit-tv, internetadgang, safeboks og veludstyrede køkkener med komfur, køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine. Som en del af standardindretningen tilbydes der ydermere mulighed for at lave te og kaffe, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg i alle boligenheder, ligesom hver boligenhed rummer en terrasse med havudsigt.

  Fra649krSe mere

 • HOTEL RIVIERA VISTA   stars

  HOTEL RIVIERA VISTA

  Playa del Cura, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne populære ejendom er beliggende i Playa del cura . Hotel blev bygget i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 3 annekser. Der er i alt 94 værelser på stedet. Ejendommen består af 22 dobbeltværelser, 50 junior-suiter, 16 suiter og 6 treværelses rum. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Fra888krSe mere

 • Paradise Valle Taurito & Aqua Park   stars

  Paradise Valle Taurito & Aqua Park

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 3,73 / 5

  Dette strandhotel ligger på Gran Canarias sydvestlige kyst kun 70 m fra Playa de Taurito strand og 5 km fra det charmerende Puerto de Mogán, hvor gæsterne kan finde restauranter. Til Taurito med diverse forretninger er der 5 minutters gang fra hotellet, mens der til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler blot er 100 m. Herudover er der 9 km til turistcentrummet, Puerto Rico, hvor man vil finde barer og pubber. Som alternativ hertil er der forretninger og klubber på Playa del Ingles 20 minutters kørsel derfra. Playa de Amadores ligger desuden 10 minutters kørsel fra hotellet.Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2008 og består af 190 værelser fordelt på 6 etager. Arkitekturen og dekorationen er baseret på lokale materialer såsom træ og naturlige sten. Foyeren med den døgnåbne reception og check-out service samt hotellets restaurant ligger i stueetagen. Endvidere er der vekselbørs, elevator, aviskiosk, frisørsalon, bar internetadgang og børneklub. Mod betaling er der mulighed for at bestille Vasketøjsservice og en parkeringsplads.Alle værelser rummer eget badeværelse samt altan med bord og stole, liggestole og sidelæns havudsigt. Ydermere er der hårtørrer, kosmetikspejl, telefon, satellit-tv, radio, minibar og safeboks. Værelserne tilbyder regulerbart klimaanlæg.I stueetagen er der en udendørs swimmingpool med børneområde, liggestole, parasoller, solterrasse og snackbar. Der er også en udendørs swimmingpool. Hertil kommer mange aktiviteter såsom bordtennis, vandgymnastik, tennis, petanque, joggingsti, squash, basketball og roning. Yderligere er der også et fitness-studie samt underholdningsprogrammer for børn og voksne. Mod betaling er der mulighed for at spille pool og minigolf. Anfi Tauro golfbane ligger desuden 3 minutters kørsel fra hotellet.

  Fra1.001krSe mere

 • Sunshine   stars

  Sunshine

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Ressortet ligger i et roligt område på den sydlige del af Gran Canaria, som er et af de bedste steder i verden at opholde sig, hvad klimaet på årsbasis angår. I omgivelserne er der forskellige thalassoterapi-centre og medicinske behandlingsindretninger. I nærheden af ressortet er der tilmed et indkøbscentrum. Efter ca. 200 m kommer man til en af de mange strande og lystbådehavnen.Anlægget, som åbnede i 2004 og har terrasse samt altan, råder over 5 individuelle villaer med vidunderlig udsigt. For hver villa står der et underjordisk parkeringsareal til rådighed.Hver villa råder over et komplet indrettet køkken inklusive vitro-keramisk kogeplade, mikrobølgeovn, køleskab, elkedel, brødrister, kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, et halvsepareret spiseområde samt en rummelig dagligstue med højt til loftet. Tilmed tilbydes der en halvsepareret læsestue, som også kan benyttes som ekstra soveværelse, 3 separate soveværelser med dobbeltsenge og terrasse imellem samt 2 rummelige, vidunderlige badeværelser. Herudover er der regulerbart klimaanlæg, et kortbord, satellit-tv, dvd-afspiller, elektronisk safeboks og internetadgang. Der er ydermere mulighed for at bestille babyseng.Til hver villa hører egen swimmingpool med have, terrasse, 2 liggestole og parasoller. I omgivelserne findes enhver form for service for turisterne såsom ekskursioner til lands, til vands og i luften samt et endeløst antal af sportsaktiviteter såsom golf, dybvandsfiskeri, vandringer, scuba diving (også for handicappede) eller udflugter i mini-ubåd. Der er omkring 15 minutters kørsel til den nærmeste golfbane.

  Fra1.528krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria