Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Avenida de Canarias   stars

  Avenida de Canarias

  Vecindario, Gran Canaria

  vurderinger: 3,97 / 5

  Dette hotel ligger i centrum af Vecindario i handelsgaden Avenida de Canarias. I nærheden ligger der flere seværdigheder samt lufthavnen. Endvidere er der ca. 10 minutters kørsel i bil til Maspalomas, mens der til Las Palmas er omkring 20 minutters kørsel.Det klimatiserede hotel råder over i alt 60 værelser, herunder 2 dobbeltværelser (med 2 adskilte senge eller 1 dobbeltseng), enkelt- og tresengsværelserne samt suiter. Der står også 1 handicapvenligt værelse til rådighed. Herudover rummer bygningen en døgnåben reception, en safeboks, en elevator, en café, en bar, en morgenmadsrestaurant og en fjernsynsstue. Gæsterne kan tillige benytte sig af hotellets konferenceindretninger, internetadgang, vasketøjsservice og dets parkeringsmuligheder.Værelserne rummer et veludstyret badeværelse. Desuden er de udstyret med telefon, digitalt satellit-tv, safeboks (mod betaling), minibar, strygejern og strygebræt. Ydermere er der dobbeltseng samt regulerbart klimaanlæg.Kommende ad motorvejen i sydgående retning skal man køre mod Vecindario til hovedvejen. Hotellets adresse er Avenida de Canarias 264.

  Fra309krSe mere

 • La Galea   stars

  La Galea

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i San agustin . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2010. Der er i alt 20 værelser på stedet. Ejendommen består af 20 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Fra378krSe mere

 • Gran Amadores   stars

  Gran Amadores

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 4,33 / 5

  Hotellet ligger lige i nærheden og inden for nem gåafstand af Playa de Amadores.Der ligger et lille supermarked i komplekset.Lejlighederne er indrettet i en blå og gul farvesammensætning. De fleste af lejlighederne har udsigt over swimmingpoolen, mens nogle af dem har udsigt til bjerget. Komplekset rummer 1- og 2-værelses lejligheder med stue, altan eller terrasse, eget badeværelse og et åbent køkken med el-kedel og mikrobølgeovn. Af andre behageligheder på værelset er der telefon og satellit-tv. Der bliver gjort rent 5 dage om ugen.Komplekset har 2 swimmingpools med saltvand, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren. Der er også et børnebassin, boblebad og hængekøjer. Der står desuden liggestole og parasoller klar til brug. Baren langs swimmingpoolen tilbyder måltider og en varieret menu. Der afholdes ydermere nogle underholdningsforestillinger eller aktiviteter på komplekset.

  Fra440krSe mere

 • El Cabo   stars

  El Cabo

  Agaete, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen består af 30 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen.

  Fra582krSe mere

 • Las Villas de Amadores   stars

  Las Villas de Amadores

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 3,8 / 5

  Dette kompleks ligger et afsides og privilegeret sted meget tæt på et udsigtspunkt med udsigt over Amadores strand og 500 m til selve stranden. Det ligger desuden 500 m fra centrum af Amadores, hvor gæsterne vil kunne finde adskillige forretninger, restauranter og barer, mens der er 1,8 km til Mogán og 2 km til turistområdet i Puerto Rico. Endvidere er der 1 times kørsel til Las Palmas og 50 km til Las Palmas lufthavn.Dette meget fredelige etablissement blev bygget i 2009 og består af i alt 54 lejligheder i ferielandsbystil. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception, hvor der mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Der er også internetadgang (mod betaling), og gæster i bil tilbydes en parkeringsplads og mulighed for overdækket garageparkering. Ydermere kan man leje cykler på stedet samt købe udflugtsbilletter i receptionen.Alle villaer rummer 1 eller 2 soveværelser og en sofa i stuen. De er desuden indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Hertil kommer satellit-tv, internetadgang, safeboks og veludstyrede køkkener med komfur, køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine. Som en del af standardindretningen tilbydes der ydermere mulighed for at lave te og kaffe, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg i alle boligenheder, ligesom hver boligenhed rummer en terrasse med havudsigt.

  Fra652krSe mere

 • THe Hotel Puerto de Mogan   stars

  THe Hotel Puerto de Mogan

  Playa de Mogan, Gran Canaria

  vurderinger: 4,8 / 5

  Lejligheds-hotellet har en fremragende beliggenhed i Puerto Deportivo de Mogán lige ud til havet og kun 200 m fra stranden Playa de Mogán. Inden for en omkreds af 400 m finder man alle mulige slags restauranter, barer og forretninger. Man finder herudover forbindelser med offentlige transportmidler ved lejligheds-hotellets hoveddør og Gran Canaria lufthavn omkring 40 km væk.Lejligheds-hotellet har et stort antal tilbagevendende gæster på grund af de familievenlige omgivelser og den tætte kontakt til personalet. Det rummer en døgnåben reception, restaurant, bar langs swimmingpoolen og en trappe med direkte adgang til havet. Lejlighederne ligger ca. 200 m fra hovedbygningen (hotel) og blev for nylig renoveret. Herudover er der elevator til værelserne og en fjernsynsstue, hvor gæsterne kan tilbringe noget tid. Der tilbydes også internetadgang.De meget rolige og lyse værelser er udstyret med altan eller terrasse og enestående udsigt til lystbådehavnen eller havet. De er desuden udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, regulerbart klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Der tilbydes også egne badeværelser med badekar og hårtørrer.Hotellet råder over et spa-område med massagerum (mod betaling) samt opvarmet swimmingpool og et børnebassin. Liggestole og parasoller står klar til brug på solterrassen. Endvidere tilbyder hotellet et dykkercenter (Dykning Atlantik), der arrangerer konkurrencen Fotosub Costa Mogán. I receptionen kan gæsterne bestille udflugter såsom ture med ubåd, katamaransejlads, dykning, vandcykel og jetski (alt sammen mod betaling). Desuden er der mulighed for at fiske. Af yderligere faciliteter tilbydes boblebad og pool/snooker (begge dele mod betaling). Herudover kan golfspillere måske forestille sig et besøg i Tauro Golf omkring 12 km fra hotellet. Deslige kan man leje liggestole på sandstranden i nærheden.orgenmad og aftensmad tilbydes som buffeter. Frokosten kan vælges a la carte.

  Fra932krSe mere

 • Viverde Las Tirajanas   stars

  Viverde Las Tirajanas

  San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria

  vurderinger: 3,47 / 5

  Landsted blev bygget i 2000. Landsted undergik en renovering i 2006. Ejendommen består af 60 værelser. Ejendommen består af 52 dobbeltværelser og 8 suiter. Denne charmerende landejendom er ideel til en weekendudflugt eller et længerevarende ophold. Landsted ligger midt i byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Landsted er beliggende nogle få skridt fra havnen.

  Fra949krSe mere

 • San Agustin Beach Club   stars

  San Agustin Beach Club

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,29 / 5

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger direkte ved havet kun 20 m fra stranden. I nærheden finder man diverse restauranter og barer. Desuden er der kun få minutters gang til et indkøbscenter samt til et busstoppested.Strandhotellet åbnede i 2003 og er med kærlig hånd blevet indrettet i samme stil som et krydstogtsskib. Det har fordelt på sine tre etager i alt 57 værelser. Til hotellets faciliteter hører bl.a. en reception, en elevator, en frisør og en hyggelig bar. Derudover er der en klimatiseret à la carte restaurant, en internetterminal og en parkeringsplads. Endvidere er der naturligvis roomservice og vaskeservice.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer, telefon, klimaanlæg, internetadgang og safeboks.

  Fra1.084krSe mere

 • Paradise Valle Taurito & Aqua Park   stars

  Paradise Valle Taurito & Aqua Park

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 3,73 / 5

  Dette strandhotel ligger på Gran Canarias sydvestlige kyst kun 70 m fra Playa de Taurito strand og 5 km fra det charmerende Puerto de Mogán, hvor gæsterne kan finde restauranter. Til Taurito med diverse forretninger er der 5 minutters gang fra hotellet, mens der til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler blot er 100 m. Herudover er der 9 km til turistcentrummet, Puerto Rico, hvor man vil finde barer og pubber. Som alternativ hertil er der forretninger og klubber på Playa del Ingles 20 minutters kørsel derfra. Playa de Amadores ligger desuden 10 minutters kørsel fra hotellet.Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2008 og består af 190 værelser fordelt på 6 etager. Arkitekturen og dekorationen er baseret på lokale materialer såsom træ og naturlige sten. Foyeren med den døgnåbne reception og check-out service samt hotellets restaurant ligger i stueetagen. Endvidere er der vekselbørs, elevator, aviskiosk, frisørsalon, bar internetadgang og børneklub. Mod betaling er der mulighed for at bestille Vasketøjsservice og en parkeringsplads.Alle værelser rummer eget badeværelse samt altan med bord og stole, liggestole og sidelæns havudsigt. Ydermere er der hårtørrer, kosmetikspejl, telefon, satellit-tv, radio, minibar og safeboks. Værelserne tilbyder regulerbart klimaanlæg.I stueetagen er der en udendørs swimmingpool med børneområde, liggestole, parasoller, solterrasse og snackbar. Der er også en udendørs swimmingpool. Hertil kommer mange aktiviteter såsom bordtennis, vandgymnastik, tennis, petanque, joggingsti, squash, basketball og roning. Yderligere er der også et fitness-studie samt underholdningsprogrammer for børn og voksne. Mod betaling er der mulighed for at spille pool og minigolf. Anfi Tauro golfbane ligger desuden 3 minutters kørsel fra hotellet.

  Fra1.094krSe mere

 • Paradise Costa Taurito & Aqua Park   stars

  Paradise Costa Taurito & Aqua Park

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 3,94 / 5

  Det elegante og moderne hotel ligger i dalen Taurito neden for kystvejen til Mogan. Det er omgivet af grønne områder, haver og en imponerende klippekyst. Havet og sandstranden ligger desuden kun 300 m væk. Der er desuden ca. 9 km til Puerto Rico, mens Playa del Ingles' berømte strande ligger ca. 30 km væk. Der ligger endvidere et busstoppested ca. 200 m væk, hvorfra der regelmæssigt kører busser til forskellige dele af øen.Det fuldt klimatiserede strandhotel hører til i den øvre middelklasse og genåbnede i 2003. Det råder over i alt 96 dobbeltværelser fordelt på 3 etager. Hotellets foyer rummer en døgnåben reception, safebokse og to panorama-elevatorer. Herudover er der i hotelbygningen en tv-stue, en konferencesal, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Desuden kan de mindste gæster blive passet i miniklubben. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (begge dele er mod betaling). Der er desuden mulighed for at parkere.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt altan. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og individuelt regulerbart klimaanlæg.I den velholdte 400 m² store have finder man en opvarmet swimmingpool med separat børnebassin. Derudover er der en indbydende solterrasse med snackbar og gratis liggestole og parasoller. Der er ydermere mulighed for at benytte hotellets fitness-studie med sauna. Lige ved siden af hotellet ligger der 2 tennisbaner, mens man inde på hotellet finder et billardbord (mod betaling). I omegnen kan man desuden dyrke mange forskellige vandsportsgrene, køre på mountainbike eller vandre. Der ligger endvidere en golfbane ca. 8 km væk. Der arrangeres tilmed et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med shows og livemusik, og gæsterne har fri adgang til vandlandet 'Lago Oasis'.orgenmaden såvel som frokosten og aftensmaden serveres som buffet.

  Fra1.200krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria