Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Monteparaiso   stars

  Monteparaiso

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,68 / 5

  Lejlighedshotellet ligger centralt få meter fra en forbindelse med offentlig transport. Lige i nærheden finder man forskellige barer, pubber og restauranter. Sandstranden ligger ca. 1,5 km væk.Hotellet blev bygget i 1989 og renoveret i 2003. Det består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 100 hotellejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator.De hyggelige lejligheder råder over eget eget badeværelse med brusekabine. Der er endvidere satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, safe samt en opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin og snackbar.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Fra529krSe mere

 • Las Calas   stars

  Las Calas

  San Mateo, Gran Canaria

  vurderinger: 5 / 5

  Det attraktive lejlighedshotel ligger på et bjerg i 1100 meters højde midt i Gran Canarias smukke bjergregion. Der er ca. 800 m til den maleriske by San Mateo. Den vidunderlige strand ligger ca. 30 km væk. Der afgår offentlige transportmidler ca. 500 m fra hotellet.Hotellet er bygget i år 1800 og renoveret i år 1999. Der har i alt 9 værelser. Hotellet råder over en bar, en restaurant med ikke-ryger-område samt internetadgang. Der er naturligvis roomservice og vaskeservice. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Hotellet er det ideelle udgangspunkt for vandreture i de nærliggende bjerge.orgenmaden serveres som buffet.

  Fra674krSe mere

 • Hotel Rural Maipez THE Senses Collection   stars

  Hotel Rural Maipez THE Senses Collection

  Tafira Alta, Gran Canaria

  vurderinger: 5 / 5

  Dette hotel ligger i et af de dejligste områder på øen i hjertet af slugten Guiniguada, som er en af de vigtigste på Gran Canaria. I dette område har øens regering gennemført et projekt omhandlende forbedring og forskønnelse. Hotellet er opkaldt efter klippen Maipez, der omfatter et areal på ca. 30.000 m2. Denne klippe er formet af vulkanudbrud og størknet lavastrøm.Hotellet ligger i La Calzada på den nordlige del af Gran Canaria blot ca. 10 minutter fra øens hovedstad og ca. 25 minutter fra lufthavnen. Denne beliggenhed er det perfekte udgangspunkt for de gæster, der ønsker at slappe af og gå på opdagelse i naturen. Det historiske, kanariske hus stammer fra begyndelsen af det forrige århundrede og er blevet omhyggeligt renoveret med kærlig hånd. Hotellet råder over 7 dobbeltværelser, 1 dobbeltværelse med terrasse, 2 suiter, 1 opholdsstue, 1 spisestue, 1 terrasse og 1 restaurant. Her finder gæsterne fred og ro fra hverdagens jag og stress. Således garanteres stilhed, natur og hyggelig atmosfære under opholdet.Værelserne, der er opkaldt efter kanariske byer, er indrettet med kærlig hånd ned til den mindste detalje for at gæsterne kan føle sig hjemme. I rustikke omgivelser kan gæsterne nyde naturens stilhed. Værelserne råder alle over eget badeværelse samt radiator. Alle værelser er desuden enestående og kan tilbyde en betagende udsigt.ed 3 tennisbaner og 18 Paddletennisbaner.Den udendørs restaurant er velegnet til grupper, enkeltgæster, familier eller forretningsrejsende. Restauranten kan tilbyde sine gæster et udvalg af lækre retter. Under middagen kan man beundre naturen.

  Fra709krSe mere

 • Seven Hotel & Wellness – GAY MEN ONLY   stars

  Seven Hotel & Wellness – GAY MEN ONLY

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette dejlige hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Maspalomas. Hotellet har i alt 24 værelser. Seven Hotel & Wellness – GAY MEN ONLY undergik en renovering i 2016. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Seven Hotel & Wellness – GAY MEN ONLY. Seven Hotel & Wellness – GAY MEN ONLY har kørestolsadgang til fællesarealerne. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Fra710krSe mere

 • Holiday Club Sol Amadores   stars

  Holiday Club Sol Amadores

  Patalavaca - Arguineguin, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Patalavaca / Arguineguin. I alt 38 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Holiday Club Sol Amadores har ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge i Holiday Club Sol Amadores. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_

  Fra718krSe mere

 • Cortijo San Ignacio Golf   stars

  Cortijo San Ignacio Golf

  Telde, Gran Canaria

  vurderinger: 4,62 / 5

  Hotellet ligger ca. 10 minutter fra Gran Canarias lufthavn og omkring 600 m fra havet. Til hovedstaden Las Palmas, centrum af byen Telde samt stranden Melenara er der ca. 10 minutters kørsel.Bygningen stammer fra det 18. århundrede og tilhører den religiøse orden, jesuitterne og er karakteristisk for De Kanariske Øers traditionelle boligarkitektur. I løbet af flere år er bygningen gentagne gange blevet restaureret for at bevare mange af epokens detaljer. Det historiske hotel består af en hoved- og en sidebygning med have og terrasse og i alt 18 værelser. I foyeren finder man en reception. Herudover er der spillelokale, spisesal, internetadgang mod betaling og parkeringspladser.De lyse og rummelige værelser råder ligeledes over detaljer fra det 18. århundrede og tilbyder udsigt over haven eller golfbanen. Alle værelser er indrettet med badeværelse og hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, dobbeltseng og safeboks.Hotellet råder over en swimmingpool med solterrasse. Blot ca. 2 minutters gang fra hotellet ligger golfbanen Club de Campo.orgenmaden serveres som en omfangsrig buffet.

  Fra876krSe mere

 • Apartamentos Cocoteros   stars

  Apartamentos Cocoteros

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne uhøjtidelige VR Condo har beliggenhed i Maspalomas. VR Condo''en, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Ejendommen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. I alt 340 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Apartamentos Cocoteros har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_

  Fra1.094krSe mere

 • Holiday Club Playa Amadores   stars

  Holiday Club Playa Amadores

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette luksuriøse hotel ligger i Amadores. I alt 33 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Fra1.130krSe mere

 • Hotel Los Calderones   stars

  Hotel Los Calderones

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 3,9 / 5

  Dette bungalowkompleks ligger midt i en subtropisk have i bydelen "Campo Internacional". Komplekset ligger i et område af Maspolomas, som er yderst populært blandt turister og ligger heller ikke langt fra de vidunderlige sandklitter. Der afgår offentlige transportmidler kun 100 m fra komplekset. Ca. 400 m væk finder man desuden omfattende indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og pubber. Den langstrakte, fine sandstrand (gratis shuttlebus hertil fra komplekset) og det berømte indkøbscentrum "Faro" ligger kun ca. 2 km væk.Komplekset er bygget i 1988 og renoveret i 2002. Det råder over i alt 46 2-etagers bungalows (i rækker). Komplekset har en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og minimarked. Desuden er der en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole. Hertil kommer en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Børnene kan blive passet i miniklubben, boltre sig på legepladsen eller danse i mini-diskoteket (4-12 år). Vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom er ligeledes en del af faciliteterne.De hyggelige bungalows har kombineret stue-/soveværelse, et separat soveværelse (på overetagen), badeværelse, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken, køleskab, safeboks (mod betaling) og en lille terrasse.Gæsterne kan benytte kompleksets tre swimmingpools (en af disse er opvarmet) med børnebassin, snackbar, liggestole, parasoller samt solterrasse. For de sportsbegejstrede er der desuden aerobic, vandaerobic, bordtennis, bueskydning, basketball, vollyball, boccia og billard (delvist mod gebyr). Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Der ligger endvidere en golfbane 1,5 km fra komplekset, hvor man mod betaling kan få sig et slag golf.

  Fra1.249krSe mere

 • Corona Cedral   stars

  Corona Cedral

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette enkle hotel kan findes i Puerto Rico. Ejendommen, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra ferieboligen. De 30 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Internetforbindelse (lednings- og trådløs) findes i fællesområderne for dem, der har brug for at være i forbindelse. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Corona Cedral er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Fra4.429krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria