Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Monte Feliz   stars

  Monte Feliz

  Bahia Feliz, Gran Canaria

  vurderinger: 3,81 / 5

  Denne populære ejendom er placeret i Bahia feliz . Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Hotel kan prale af . Hotel ligger midt i byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand.

  Fra271krSe mere

 • Arimar   stars

  Arimar

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,08 / 5

  Dette lejligheds-kompleks ligger for foden af bakken, 300 m fra indkøbscentret og 700 m fra stranden. I området finder gæsterne en bred vifte af butikker, barer og restauranter og en bilfri promenades stilhed. Ydermere er der ca. 45 km til Gran Canaria lufthavn fra hotellet.Dette lejligheds-kompleks rummer en familieatmosfære og består af 4 bygninger i terrasseformation for foden af bakken. Dette lejligheds-hotel tilbyder 56 boligenheder. Herudover tilbyder hotellet gæsterne det bekvemme ved en vekselbørs på stedet.Alle lejligheder har eget badeværelse med brusebad og badekar. De er tillige udstyret med et tekøkken med minikøleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Hvis gæsterne er interesseret, tilbydes der andre serviceydelser mod betaling, herunder internetadgang, fjernsyn og en safeboks. Ydermere er der egen altan eller terrasse i hver lejlighed.Hotellet har en snackbar langs swimmingpoolen og en solterrasse, hvor gæsterne kan slappe af i liggestolene og nyde skyggen fra parasollerne. De kan også spille pool/snooker. Golfentusiaster vil kunne nyde deres yndlingssport, idet der ligger en golfbane i nærheden af hotellet. Gæsterne vil også finde en lang række vandsportsaktiviteter på Puerto Rico sandstrand, hvor man også kan leje liggestole og parasoller.

  Fra349krSe mere

 • Puerto Plata   stars

  Puerto Plata

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,38 / 5

  Anlægget ligger kun ca. 700 m fra byens centrum med diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ca. 800 m til stranden. Bybussen stopper lige foran hotellets hovedindgang. Selv samme bus kører til Puerto Rico indkøbscenter og herfra tilbage til hotellet.Anlægget rummer en stor have samt i alt 304 studier-lejligheder og en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Hertil kommer internetadgang med WLAN Access Point (mod betaling), konferenceindretninger, selskabslokale med fjernsyn, udlejning af biler, diskotek-pub, små supermarkeder, frisørsalon og restaurant med et omfattende spisekort og panoramaudsigt over hele Puerto Rico. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringsmuligheder.Studierne-lejlighederne rummer et komplet udstyret badeværelse og altan eller terrasse. Derudover er de udstyret med kombineret stue/soveværelse, telefon, radio, satellit-/kabel-tv og tekøkken med to elektriske kogeplader og køleskab.På de udendørs havearealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med gratis liggestole samt en pool-/snackbar. Der tilbydes endvidere et aktivitetsprogram for store og små. På stranden står der mod betaling parasoller og liggestole til rådighed. Den nærmeste golfbane ligger omkring 2,5 km fra hotellet.På terrassen kan den lækre morgenmad og den behagelige frokost nydes. I køkkenets åbeningstid fra kl. 9.00 til kl. 16.30 tilbydes der kaffe, kage, is og andre sager. Endvidere tilbydes der lokale specialiteter og en omfangsrig tallerken af kulinariske lækkerier i restauranten.

  Fra380krSe mere

 • La Galea   stars

  La Galea

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Beliggende i San agustin , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1986. Hotel undergik en renovering i 2010. Der er i alt 20 værelser på stedet. Ejendommen består af 20 lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra450krSe mere

 • Cortijo San Ignacio Golf   stars

  Cortijo San Ignacio Golf

  Telde, Gran Canaria

  vurderinger: 4,62 / 5

  Hotellet ligger ca. 10 minutter fra Gran Canarias lufthavn og omkring 600 m fra havet. Til hovedstaden Las Palmas, centrum af byen Telde samt stranden Melenara er der ca. 10 minutters kørsel.Bygningen stammer fra det 18. århundrede og tilhører den religiøse orden, jesuitterne og er karakteristisk for De Kanariske Øers traditionelle boligarkitektur. I løbet af flere år er bygningen gentagne gange blevet restaureret for at bevare mange af epokens detaljer. Det historiske hotel består af en hoved- og en sidebygning med have og terrasse og i alt 18 værelser. I foyeren finder man en reception. Herudover er der spillelokale, spisesal, internetadgang mod betaling og parkeringspladser.De lyse og rummelige værelser råder ligeledes over detaljer fra det 18. århundrede og tilbyder udsigt over haven eller golfbanen. Alle værelser er indrettet med badeværelse og hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, dobbeltseng og safeboks.Hotellet råder over en swimmingpool med solterrasse. Blot ca. 2 minutters gang fra hotellet ligger golfbanen Club de Campo.orgenmaden serveres som en omfangsrig buffet.

  Fra768krSe mere

 • Nogal Apartamentos   stars

  Nogal Apartamentos

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Lejlighederne ligger på strandpromenaden lige ved en bred strand, som er lettilgængelig via nogle trapper. Til Playa del Inglés er der kun ca. 200 m væk, og det samme gælder for Cita med indkøbsmuligheder, supermarkeder, restauranter og barer.Dette strand- og lejlighedskompleks blev renoveret i 2011 og består af i alt 21 boligenheder. Endvidere tilbydes gæsterne en foyer med garderobe, og de vil sætte pris på stedets trådløse internetadgang, mens gæster i bil kan benytte parkeringspladsen.Lejlighederne er rummelige og elegant indrettede og rummer alle eget badeværelse med brusebad, badekåbe og hårtørrer samt et soveværelse med 2 enkeltsenge og en stue med en sovesofa. Herudover er de udstyret med telefon, fjernsyn, internetadgang og en safeboks (mod betaling). De tilbyder også et åbent køkken med køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Endelig vender lejlighederne ud mod havet og råder over solrige altaner eller terrasser.Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i den udendørs opvarmede swimmingpool og vil også finde liggestole, parasoller og håndklæder (mod betaling) samme sted. Herudover kan man også leje liggestole og parasoller på den nærliggende sandstrand.

  Fra780krSe mere

 • THe Apartamentos Puerto de Mogan   stars

  THe Apartamentos Puerto de Mogan

  Playa de Mogan, Gran Canaria

  vurderinger: 3,79 / 5

  Hotellet er blevet bygget ved havet og har en fremragende og praktisk beliggenhed i lystbådehavnen i Mogán kun 200 m fra Playa de Mogán. Inden for en radius af 400 m finder man alle mulige restauranter, barer og forretninger. Herudover finder man forbindelser med offentlige transportmidler kun et stenkast væk.Hotellet har en mange tilbagevendende gæster takket være dets familievenlige atmosfære og den nære kontakt til personalet. Denne ejendom består af 225 værelser og tilbyder desuden en døgnåben reception, en restaurant, en bar, en parkeringsplads og en trappe, der fører direkte ned til havet. De renoverede lejligheder ligger ca. 200 m fra hotellet.Værelserne med eget badeværelse er udstyret med safeboks, tekøkken, minibar og køleskab såvel som en altan eller terrasse.Lejligheds-hotellet råder over et spa-område, et massagerum, en opvarmet swimmingpool, en bar ved swimmingpoolen, en solterrasse og sauna. Der ligger endvidere en golfbane omkring 4 km fra lejligheds-hotellet.

  Fra1.294krSe mere

 • Sunshine   stars

  Sunshine

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Ressortet ligger i et roligt område på den sydlige del af Gran Canaria, som er et af de bedste steder i verden at opholde sig, hvad klimaet på årsbasis angår. I omgivelserne er der forskellige thalassoterapi-centre og medicinske behandlingsindretninger. I nærheden af ressortet er der tilmed et indkøbscentrum. Efter ca. 200 m kommer man til en af de mange strande og lystbådehavnen.Anlægget, som åbnede i 2004 og har terrasse samt altan, råder over 5 individuelle villaer med vidunderlig udsigt. For hver villa står der et underjordisk parkeringsareal til rådighed.Hver villa råder over et komplet indrettet køkken inklusive vitro-keramisk kogeplade, mikrobølgeovn, køleskab, elkedel, brødrister, kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt, et halvsepareret spiseområde samt en rummelig dagligstue med højt til loftet. Tilmed tilbydes der en halvsepareret læsestue, som også kan benyttes som ekstra soveværelse, 3 separate soveværelser med dobbeltsenge og terrasse imellem samt 2 rummelige, vidunderlige badeværelser. Herudover er der regulerbart klimaanlæg, et kortbord, satellit-tv, dvd-afspiller, elektronisk safeboks og internetadgang. Der er ydermere mulighed for at bestille babyseng.Til hver villa hører egen swimmingpool med have, terrasse, 2 liggestole og parasoller. I omgivelserne findes enhver form for service for turisterne såsom ekskursioner til lands, til vands og i luften samt et endeløst antal af sportsaktiviteter såsom golf, dybvandsfiskeri, vandringer, scuba diving (også for handicappede) eller udflugter i mini-ubåd. Der er omkring 15 minutters kørsel til den nærmeste golfbane.

  Fra1.542krSe mere

 • Taurito Princess   stars

  Taurito Princess

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Hotellet ligger i Tauritodalen. Puerto de Mogán med den smukke lystbådehavn ligger ca. 4 km væk og der er ca. 9 km til Puerto Rico. Klippekysten åbner sig til en sandstrand (ca. 30 m væk) og de store havbade ved Playa Taurito. Den herlige udsigt signaliserer ren ferie. Ca. 200 m væk finder man forbindelse med offentlige transportmidler, mens der til diverse restauranter og barer er omkring 150 m. Én gang om dagen kører der en bus til nabolandsbyen og to gange om ugen kører bussen til Playa del Inglés. Playa Taurito opfattes af beboerne som et staldtip for dem, som gerne vil sole sig og bade i havet.Det klimatiserede hotel råder over i alt 402 værelser, heraf 6 suiter. For gæsterne står der endvidere en foyer med døgnåben reception, 3 elevatorer, vekselbørs, garderobe og safeboks til rådighed. Hertil kommer snack-baren La Chosa, pool-baren Coco Loco, et diskotek, en opholdsstue og en restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at gå på internettet. Der tilbydes også vasketøjsservice. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen og i miniklubben.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks. Værelserne har endvidere altan med en smuk havudsigt og baggrundsmusik.

  Fra2.410krSe mere

 • Villas Santa Ana   stars

  Villas Santa Ana

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  The Villas Santa Ana are situated in Maspalomas, overlooking the dunes and by the beach and resort centre with bars, restaurants, shops and nightlife. These comfortable, well-equipped villas enjoy a private garden and have a capacity for up to six people.

  Fra2.890krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria