Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Bungalows Corinto II   stars

  Bungalows Corinto II

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4 / 5

  Dette bungalow-kompleks ligger i en fredelig del af Playa del Inglés, kun omkring 200 m fra stranden. Den storslåede beliggenhed konsolideres af den kort afstand til indkøbscentrene Tropical (omkring 300 m) og San Augustin (omkring 800 m). Der er også belejlige forbindelser med offentlige transportmidler til resten af øen via busstoppestedet, som kun ligger få meter fra komplekset. Herudover ligger Gran Canarias internationale lufthavn omkring 20 km væk.Komplekset har en familiær atmosfære og består af 24 bungalower på 2 etager fordelt på et område med haver.De 2-værelses bungalower består af en stue med sovesofa, tekøkken med kaffemaskine, køleskab og mikrobølgeovn samt eget badeværelse med badekar. Solterrassen i stueetagen er komplet møbleret. På øverste etage er der 2 soveværelser, hvoraf det ene har en altan, og endnu et badeværelse. Hertil kommer et fjernsyn og en safeboks i hver enhed.Bungalow-komplekset råder over en swimmingpool med børnebassin og en snackbar langs swimmingpoolen. Der er desuden liggestole og parasoller til rådighed på komplekset samt til leje på sandstranden i nærheden.

  Fra460krSe mere

 • Vista Verde Beach Mate   stars

  Vista Verde Beach Mate

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 16 værelser. Dette etablissement består af 16 lejligheder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. 10:15. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Fra472krSe mere

 • Parque Raquel   stars

  Parque Raquel

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,5 / 5

  Bungalowerne ligger meget tæt på stranden og diverse fritids- og sportsfaciliteter samt barer og restauranter, som gæsterne nemt kommer til på gåben. Lystbådehavnen ligger også i nærheden af komplekset i den solrige del af Puerto Rico. Endvidere finder man et hav af forretninger i nærheden, og busstationen ligger kun omkring 200 m væk. Der er desuden ca. 45 km til Gran Canarias lufthavn.Dette stille kompleks blev totalrenoveret i 2009 og består af 16 bungalower. Desuden rummer det en foyer med reception og garderobe.Bungalowerne er indrettet med 1 eller 2 separate soveværelser med 2 senge på hvert værelse. De rummer desuden en stue med sovesofa og et veludstyret køkken med minikøleskab og mikrobølgeovn. De er også udstyret med eget badeværelse med brusebad og terrasse med stole, bord og hængekøjer. Hertil kommer satellit-/kabel-tv og en safeboks som standardindretning.Nogle få meter fra komplekset har gæsterne mulighed for at deltage i alle typer aktiviteter og sport, herunder bådudflugter, fisketure, minigolf, tennis, squash og paddle-tennis (begge dele mod betaling). Gæsterne kan desuden tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med saltvand, ligesom der er et børnebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. Af andre vandsportsaktiviteter er der mod betaling mulighed for at stå på vandski og jetski såvel som at dykke, windsurfe, dyrke sejlsport eller sejle på bananbåd og i katamaran eller kano. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sandstrand (mod betaling).

  Fra490krSe mere

 • Hotel Escuela Santa Brígida   stars

  Hotel Escuela Santa Brígida

  Tafira Alta, Gran Canaria

  vurderinger: 4,48 / 5

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Santa brigida . Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Der er i alt 40 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 28 dobbeltværelser og 8 junior-suiter. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Hotel har kørestolsadgang.

  Fra556krSe mere

 • El Refugio   stars

  El Refugio

  Cruz de Tejeda, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Hotellet ligger i ca. 1,5 kilometers højde midt i det imponerende bjerglandskab midt på øen. Tejedas centrum ligger ca. 10 kilometer væk, mens der er ca. 80 km til Playa del Ingles.Herregården er bygget i 1990 og blev renoveret i 2003. Den er på to etager og råder over i alt 10 værelser, heraf 9 dobbelt- og to enkeltværelser samt 1suite. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med hotelsafe, en bar, et opholdsrum med kamin og fjernsynshjørne, en klimatiseret à la carte restaurant og en offentlig internetterminal. Herudover har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads. Til hotellet hører endvidere et 6.000 m² stort haveanlæg.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, tv (regionale kanaler), internetadgang, minibar, køleskab, centralvarme, klimaanlæg og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Herudover er der et solarium, et fitness-studie samt mulighed for mod betaling at gå i sauna. Man kan desuden leje cykler/mountainbikes. Herudover er der på hotellets område en gratis minigolfparcouer. Det smukke bjerglandskab har flere skiltede stier, og byder således på gode muligheder for at vandre.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Fra600krSe mere

 • Bandama Golf Hotel   stars

  Bandama Golf Hotel

  Tafira Alta, Gran Canaria

  vurderinger: 3,07 / 5

  Hotellet ligger roligt kun ca. 300 m fra havet. Der er ca. 15 km til ø-hovedstaden Las Palmas og til stranden.Dets hovedbygning er på 3 etager og rummer i alt 34 værelser. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Desuden er der også en café, en bar, en pub og en restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hotellet har endvidere en internetterminal. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-/satellit-tv.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool (opvarmet) samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Desuden kan man også få massage (mod betaling). For de sportsbegejstrede tilbydes der tennis, et fitness-studie og natuligvis golf. Den nuværende bane stammer fra 1957. Den første bane stammede fra 1891, men er nu bebygget. De 18 huller ligger i en udslukt vulkan, således at det første slag fører en direkte ind i krateret. Banen ligger på øens grønne del, således at hele scenariet er klædt i grønt. Greenfee er inklusive for hotellets gæster. Med mellemrum arrangeres der klubturneringer i weekenden. I sådanne tilfælde kan man først spille senere på dage.

  Fra755krSe mere

 • Cortijo San Ignacio Golf   stars

  Cortijo San Ignacio Golf

  Telde, Gran Canaria

  vurderinger: 4,62 / 5

  Hotellet ligger ca. 10 minutter fra Gran Canarias lufthavn og omkring 600 m fra havet. Til hovedstaden Las Palmas, centrum af byen Telde samt stranden Melenara er der ca. 10 minutters kørsel.Bygningen stammer fra det 18. århundrede og tilhører den religiøse orden, jesuitterne og er karakteristisk for De Kanariske Øers traditionelle boligarkitektur. I løbet af flere år er bygningen gentagne gange blevet restaureret for at bevare mange af epokens detaljer. Det historiske hotel består af en hoved- og en sidebygning med have og terrasse og i alt 18 værelser. I foyeren finder man en reception. Herudover er der spillelokale, spisesal, internetadgang mod betaling og parkeringspladser.De lyse og rummelige værelser råder ligeledes over detaljer fra det 18. århundrede og tilbyder udsigt over haven eller golfbanen. Alle værelser er indrettet med badeværelse og hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, dobbeltseng og safeboks.Hotellet råder over en swimmingpool med solterrasse. Blot ca. 2 minutters gang fra hotellet ligger golfbanen Club de Campo.orgenmaden serveres som en omfangsrig buffet.

  Fra784krSe mere

 • Apartamentos Cocoteros   stars

  Apartamentos Cocoteros

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Der er i alt 340 værelser på stedet. Lejlighed tilbyder 8 lejligheder. Dette lejlighedskompleks er det perfekte tilflugtssted for familier og grupper, der rejser sammen. Lejlighed har aircondition på de offentlige områder. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Lejlighed har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Fra841krSe mere

 • Costa Canaria   stars

  Costa Canaria

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,79 / 5

  Beliggende i San agustin , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1966. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2008. Ejendommen består af 231 værelser. Ejendommen består af 14 bungalows og 4 handicapvenlige værelser. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde.

  Fra1.401krSe mere

 • Cordial Mogan Playa   stars

  Cordial Mogan Playa

  Playa de Mogan, Gran Canaria

  vurderinger: 4,58 / 5

  Feriekomplekset hører til i den øvre middelklasse og har en vidunderlig beliggenhed i den uberørte og frodige dal Mogan. Lige i nærheden finder man et indkøbscenter. Desuden er der heller ikke langt til den maleriske fiskeri- og lystbådehavn Puerto Mogan. Der afgår offentlige transportmidler kun 200 m fra komplekset, ligesom der kun er 200 m til en smuk, kunstig sandbugt. Til byens centrum med dets utallige indkøbsmuligheder er der ca. 300 m.Feriekomplekset blev bygget i år 2004 og råder over 9 bygninger med i alt 487 værelser, heraf 55 juniorsuiter. Gæsterne har mulighed for at gå ture eller slappe af i den 10.000 m² store, subtropiske have. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, 20 elevatorer og en forretning. Endvidere er der to barer, et diskotek, en tv-stue og en à la carte restaurant samt en buffetrestaurant. Herudover har anlægget konferenceindretninger, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen eller i miniklubben. Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv med DVD-afspiller, radio, minibar eller køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). I juniorsuiterne er der endvidere en stue med soveplads, et separat soveværelse, en separat brusekabine i soveværelset samt en møbleret terrasse eller en altan med liggestole.

  Fra1.456krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria