Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Rocamar Apartamentos   stars

  Rocamar Apartamentos

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,85 / 5

  Dette lejligheds-kompleks ligger omkring 10 minutter fra stranden i Puerto Rico. Det ligger herudover meget tæt på byens kommercielle områder med de mange beværtninger og natklubber.Komplekset består af i alt 54 boligenheder og tilbyder elevator og en terrasse, og i receptionen er der gratis internetadgang. Der er også en vekselbørs på stedet.Lejlighederne er udstyret med en stue, et veludstyret køkken, et badeværelse med brusebad og en terrasse, ligesom der er et fjernsyn og safeboks (mod betaling). Desuden tilbydes gæsterne ekstra komfort i form af en sovesofa og et udvalg af børnesenge. Hertil kommer som del af standardindretningen internetadgang, et køleskab, en mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg.Gæsterne har mulighed for at spille en række spil, herunder pool/snooker. Herudover ligger der en opvarmet swimmingpool med børnebassin og en solterrasse inden for hotellets grundarealer. Liggestole og parasoller står klar til brug.

  Fra223krSe mere

 • Terraza Amadores   stars

  Terraza Amadores

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 4,22 / 5

  Det splinterny kompleks ligger i det nybyggede ressort Amadores. Lige i nærheden er der en sandstrand blot 200 m væk, ligesom der er mange spise- og underholdningsmuligheder.Lejlighedskomplekset er perfekt for gæster, som gerne vil have fred og ro. Med blot 45 pletfri værelser er det lille, men det har en perfekt facon, hvilket giver det charme. Endvidere er der et stort udvalg af liggestole. På dette hotel vil man ikke blot blive behandlet som et værelsesnummer. Der er således tale om en varm, imødekommende velkomst, der bliver suppleret med et servicesmil hele dagen lang. Og det bliver bedre og bedre. Komplekset blev bygget i 2006 og har dets helt egen terrasse. Desuden er der foyer og elevator.De smagfuldt møblerede lejligheder er ikke bare komfortable og rekreative men også eftertænksomt udstyret med brødrister køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine. Endvidere er der eget badeværelse, satellit-tv, safeboks og altan eller terrasse.Der er nok af liggestole ved den indbydende swimmingpool, som har en separat afdeling til de små.

  Fra243krSe mere

 • Folias   stars

  Folias

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,01 / 5

  Beliggende i San agustin , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1965. Hotel blev moderniseret i 2007. Ejendommen består af 111 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 1 suite, 1 lejlighed og 105 studio-lejligheder. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Fra248krSe mere

 • Monteparaiso   stars

  Monteparaiso

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,68 / 5

  Lejlighedshotellet ligger centralt få meter fra en forbindelse med offentlig transport. Lige i nærheden finder man forskellige barer, pubber og restauranter. Sandstranden ligger ca. 1,5 km væk.Hotellet blev bygget i 1989 og renoveret i 2003. Det består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 100 hotellejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator.De hyggelige lejligheder råder over eget eget badeværelse med brusekabine. Der er endvidere satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, safe samt en opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin og snackbar.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Fra252krSe mere

 • La Galea   stars

  La Galea

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i San agustin . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2010. Der er i alt 20 værelser på stedet. Ejendommen består af 20 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Fra311krSe mere

 • Las Gavias   stars

  Las Gavias

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i San agustin . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2011. Ejendommen udgøres af 20 lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra319krSe mere

 • Marina Elite   stars

  Marina Elite

  Patalavaca - Arguineguin, Gran Canaria

  vurderinger: 3,91 / 5

  Dette lejlighedskompleks ligger lige ud til Atlanterhavet og tilbyder en unik udsigt over havet. Det ligger mellem Anfi del Mar og Puerto Rico afsides fra andre hotelkomplekser og tilbyder derfor gæsterne sjælden fred og ro på turistøen Gran Canaria. Endvidere er der heller ikke langt til øens hovedattraktioner og interessante samlingspunkter for turister. Fra komplekset er der blot 2 minutters gang til den nærmeste forbindelse med offentlige transportmidler, ligesom der er 2 km til forretningerne, barerne og nattelivet i Puerto Rico. Endelig er der blot 3 km til centrum af Arguineguin, mens der til Gran Canaria lufthavn blot er 50 km.Komplekset rummer i alt 273 lejligheder, som ligger i en hovedbygning og to sidebygninger, samt en foyer med døgnåben reception i hovedbygningen. Adgangen til ressortet er begrænset af en barriere og hovedvejen. Ressortet er inddelt i 3 hovedområder: Swimmingpoolen ligger på kompleksets øvre område, mens receptionen ligger ved hovedindgangen. Endvidere er der døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, et lille supermarked og en bar. Hertil kommer spillelokale, restaurant og internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads til gæster i bil. Endelig kan de yngste gæster få glæde af legepladsen (mod betaling).Lejlighederne er nyrenoverede og tilbyder komfortabel indkvartering. De tilbyder alle behageligheder for gæsternes komfort, herunder et veludstyret badeværelse med brusebad eller badekar samt køkken/opholdsstue. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe, køleskab og opholdsstue med fjernsyn og satellitkanaler på forskellige sprog. Soveværelserne er indrettet med tvillingesenge og der er en sovesofa i stuen. Hertil kommer en hårtørrer, en radio, et strygejern og strygebræt samt en safeboks. Lejlighederne rummer alle en stor terrasse.

  Fra499krSe mere

 • Las Villas de Amadores   stars

  Las Villas de Amadores

  Amadores, Gran Canaria

  vurderinger: 3,8 / 5

  Dette kompleks ligger et afsides og privilegeret sted meget tæt på et udsigtspunkt med udsigt over Amadores strand og 500 m til selve stranden. Det ligger desuden 500 m fra centrum af Amadores, hvor gæsterne vil kunne finde adskillige forretninger, restauranter og barer, mens der er 1,8 km til Mogán og 2 km til turistområdet i Puerto Rico. Endvidere er der 1 times kørsel til Las Palmas og 50 km til Las Palmas lufthavn.Dette meget fredelige etablissement blev bygget i 2009 og består af i alt 54 lejligheder i ferielandsbystil. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception, hvor der mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, vekselbørs og elevator. Der er også internetadgang (mod betaling), og gæster i bil tilbydes en parkeringsplads og mulighed for overdækket garageparkering. Ydermere kan man leje cykler på stedet samt købe udflugtsbilletter i receptionen.Alle villaer rummer 1 eller 2 soveværelser og en sofa i stuen. De er desuden indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Hertil kommer satellit-tv, internetadgang, safeboks og veludstyrede køkkener med komfur, køleskab, mikrobølgeovn og vaskemaskine. Som en del af standardindretningen tilbydes der ydermere mulighed for at lave te og kaffe, strygejern, strygebræt og regulerbare klimaanlæg i alle boligenheder, ligesom hver boligenhed rummer en terrasse med havudsigt.

  Fra631krSe mere

 • Tauro Resort   stars

  Tauro Resort

  Playa del Cura, Gran Canaria

  vurderinger: 4,33 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Playa del cura . Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 50 værelser. Ejendommen består af 50 villaer. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Fra658krSe mere

 • Suite Princess   stars

  Suite Princess

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 3,73 / 5

  Beliggende i Mogan , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1994. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 9 annekser. Ejendommen består af 304 værelser. Ejendommen består af 304 junior-suiter og 5 handicapvenlige værelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra1.262krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria