Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • RK Hotel El Cabo   stars

  RK Hotel El Cabo

  Agaete, Gran Canaria

  vurderinger: 4,67 / 5

  Hotel undergik en renovering i 2016. Ejendommen består af 30 værelser. Ejendommen består af 30 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. 12:00. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Fra249krSe mere

 • Apartahotel Folias   stars

  Apartahotel Folias

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,92 / 5

  Lejligheds-hotel blev bygget i 1965. Lejligheds-hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Der er i alt 111 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 1 suite, 1 lejlighed og 105 studio-lejligheder. Dette lejlighedshotel er ideelt til familier og grupper såvel som par og forretningsrejsende. Lejligheds-hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en avisskranke på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er mobiltelefondækning i hele Lejligheds-hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Lejligheds-hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Lejligheds-hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Lejligheds-hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Lejligheds-hotel 's cykelopbevaringsområde. Lejligheds-hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Lejligheds-hotel tillader store kæledyr.

  Fra311krSe mere

 • Cala Blanca by Diamond Resorts   stars

  Cala Blanca by Diamond Resorts

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Der er i alt 93 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 93 lejligheder. Dette lejlighedshotel er ideelt til familier og grupper såvel som par og forretningsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Lejligheds-hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Lejligheds-hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Lejligheds-hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Lejligheds-hotel har mobiltelefondækning. Lejligheds-hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. 10:00. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Fra523krSe mere

 • El Refugio   stars

  El Refugio

  Cruz de Tejeda, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Hotellet ligger i ca. 1,5 kilometers højde midt i det imponerende bjerglandskab midt på øen. Tejedas centrum ligger ca. 10 kilometer væk, mens der er ca. 80 km til Playa del Ingles.Herregården er bygget i 1990 og blev renoveret i 2003. Den er på to etager og råder over i alt 10 værelser, heraf 9 dobbelt- og to enkeltværelser samt 1suite. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med hotelsafe, en bar, et opholdsrum med kamin og fjernsynshjørne, en klimatiseret à la carte restaurant og en offentlig internetterminal. Herudover har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads. Til hotellet hører endvidere et 6.000 m² stort haveanlæg.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, tv (regionale kanaler), internetadgang, minibar, køleskab, centralvarme, klimaanlæg og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Herudover er der et solarium, et fitness-studie samt mulighed for mod betaling at gå i sauna. Man kan desuden leje cykler/mountainbikes. Herudover er der på hotellets område en gratis minigolfparcouer. Det smukke bjerglandskab har flere skiltede stier, og byder således på gode muligheder for at vandre.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Fra567krSe mere

 • HOTEL RIVIERA VISTA   stars

  HOTEL RIVIERA VISTA

  Playa del Cura, Gran Canaria

  vurderinger: 4,07 / 5

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 3 annekser. Ejendommen består af 94 værelser. Ejendommen består af 22 dobbeltværelser, 50 junior-suiter, 16 suiter og 6 treværelses rum. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Fra571krSe mere

 • Bandama Golf Hotel   stars

  Bandama Golf Hotel

  Tafira Alta, Gran Canaria

  vurderinger: 3,07 / 5

  Hotellet ligger roligt kun ca. 300 m fra havet. Der er ca. 15 km til ø-hovedstaden Las Palmas og til stranden.Dets hovedbygning er på 3 etager og rummer i alt 34 værelser. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Desuden er der også en café, en bar, en pub og en restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hotellet har endvidere en internetterminal. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-/satellit-tv.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool (opvarmet) samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Desuden kan man også få massage (mod betaling). For de sportsbegejstrede tilbydes der tennis, et fitness-studie og natuligvis golf. Den nuværende bane stammer fra 1957. Den første bane stammede fra 1891, men er nu bebygget. De 18 huller ligger i en udslukt vulkan, således at det første slag fører en direkte ind i krateret. Banen ligger på øens grønne del, således at hele scenariet er klædt i grønt. Greenfee er inklusive for hotellets gæster. Med mellemrum arrangeres der klubturneringer i weekenden. I sådanne tilfælde kan man først spille senere på dage.

  Fra604krSe mere

 • Cortijo San Ignacio Golf   stars

  Cortijo San Ignacio Golf

  Telde, Gran Canaria

  vurderinger: 4,62 / 5

  Hotellet ligger ca. 10 minutter fra Gran Canarias lufthavn og omkring 600 m fra havet. Til hovedstaden Las Palmas, centrum af byen Telde samt stranden Melenara er der ca. 10 minutters kørsel.Bygningen stammer fra det 18. århundrede og tilhører den religiøse orden, jesuitterne og er karakteristisk for De Kanariske Øers traditionelle boligarkitektur. I løbet af flere år er bygningen gentagne gange blevet restaureret for at bevare mange af epokens detaljer. Det historiske hotel består af en hoved- og en sidebygning med have og terrasse og i alt 18 værelser. I foyeren finder man en reception. Herudover er der spillelokale, spisesal, internetadgang mod betaling og parkeringspladser.De lyse og rummelige værelser råder ligeledes over detaljer fra det 18. århundrede og tilbyder udsigt over haven eller golfbanen. Alle værelser er indrettet med badeværelse og hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, dobbeltseng og safeboks.Hotellet råder over en swimmingpool med solterrasse. Blot ca. 2 minutters gang fra hotellet ligger golfbanen Club de Campo.orgenmaden serveres som en omfangsrig buffet.

  Fra714krSe mere

 • Melva suite hotel   stars

  Melva suite hotel

  Firgas, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Beliggende i Firgas , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 8 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 junior-suiter og 7 treværelses rum. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Fra783krSe mere

 • IFA Beach   stars

  IFA Beach

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,99 / 5

  Det moderne strandhotel ligger direkte ved San Augustins dejlige strand med det mørke sand. Der er ikke langt til diverse butikker, barer samt et stoppested (150 m). Ca. 800 m væk finder man et moderne indkøbs- og forlystelsescentrum samt talrige restauranter, barer, pubber og diskoteker.

  Fra924krSe mere

 • Melia Tamarindos   stars

  Melia Tamarindos

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,98 / 5

  Luksushotellet ligger i San Agustins turistområder, kun ca. 10 m fra stranden. Playa del Inglés centrum ligger ca. 4 km fra hotellet og det nærmeste indkøbscenter ligger 1 km herfra. Til Lufthavnen er der ca. 29 km og der er forbindelse med linjebus lige ved hotellet.Det første klasses hotel åbnede i 2002 og råder over i alt 279 værelser, heraf 242 dobbeltværelser og 37 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, 3 elevatorer og forskellige forretninger. For hotellets gæster står der desuden en frisørsalon, en bar, et kasino, et diskotek og 2 klimatiserede à la carte restauranter til rådighed. Herudover er der 2 konferencerum, en miniklub og en legeplads. Gæsterne har selvfølgelig også mulighed for at bestille vaskeservice.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med bidet og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, minibar, klimaanlæg, altan/terrasse og safeboks.Hotellet råder over 3 swimmingpools med separate børnebassiner, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en udendørs whirlpool, et dampbad, en sauna og et solarium. Der er også mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede kan hotellet tilbyde tennis, bordtennis, billard, minigolf og squash. Herudover sørger et regelmæssigt aktivitetsprogram for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan desuden vælges à la carte eller som menu. Der er ydermere mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Fra1.478krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria