Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Fayna   stars

  Fayna

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 3,4 / 5

  Dette lille feriested med lejligheder ligger 3 minutter, eller omkring 400 m, fra Playa del Inglés. Herudover er der 500 m til centrum og 700 m til Maspalomas. Endvidere er der gåafstand til indkøbscentrene Sandia og Yumbo.<br><br>Dette lejligheds-feriested tilbyder gæsterne al den komfort, man kan vente sig af et kvalitetsetablissement, og et afslappet, hyggeligt og roligt ophold.

  Fra176krSe mere

 • Bungalows Las Vegas Golf   stars

  Bungalows Las Vegas Golf

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 3,43 / 5

  Denne ejendom er placeret i Maspalomas . Hotel blev bygget i 1989. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen udgøres af 118 bungalows. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra219krSe mere

 • El Cabo   stars

  El Cabo

  Agaete, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Beliggende i Agaete , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel undergik en renovering i 2012. Der er i alt 30 værelser på stedet. Ejendommen består af 30 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Fra329krSe mere

 • Augustino   stars

  Augustino

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Dette charmerende hotel har en rolig beliggenhed i udkanten af Playa del Inglés. Til den lange sandstrand er der ca. 1,5 km, og Playa del Inglés ligger inden for 400 m af hotellet. Der er desuden ca. 300 m til forbindelser med offentlige transportmidler.Dette kompleks med 8 bungalower har ingen reception og tilbyder en rolig beliggenhed, som er ideel at slappe af på. Dette hotel blev renoveret i 2002 og råder over en smuk have, en terrasse og en intim og rolig atmosfære.Bungalowerne har eget badeværelse, et soveværelse med dobbeltseng og en daglig-/spisestue med sovesofa og et fjernsyn. Endvidere er der et køkken med et køleskab, en mikrobølgeovn, en brødrister og en kedel. Ydermere er værelserne også udstyret med en safeboks og en terrasse.

  Fra329krSe mere

 • Tauro Resort   stars

  Tauro Resort

  Playa del Cura, Gran Canaria

  vurderinger: 4,33 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Playa del cura . Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 50 værelser. Ejendommen består af 50 villaer. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Fra471krSe mere

 • Bahia Blanca   stars

  Bahia Blanca

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Puerto rico . Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2000. Ejendommen består af 108 værelser. Ejendommen består af 108 lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Fra560krSe mere

 • Cordial Sandy Golf   stars

  Cordial Sandy Golf

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 4,66 / 5

  Bungalowkomplekset ligger i det rolige kvarter Campo del Golf i et turistområde i Maspalomas og grænser på til Campo Internacional. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser, ca. 500 m, finder man mange forskellige indkøbsmuligheder og et busstoppested. Herfra kører der regelmæssigt en shuttlebus til centrum af Playa del Inglés eller til Maspalomas strand.Anlægget råder over 128 bungalows i ét plan. Anlægget har desuden en reception (åben fra kl. 8 til 24) og en café. Herudover er der en bar og en restaurant med terrasse. Der er desuden mulighed for at bestille ligesom der er en legeplads, et lille supermarked og en parkeringsplads. Endelig råder anlægget også over en vidunderlig og storslået anlagt have.De hyggeligt indrettede bungalower har eget badeværelse, kombineret stue/soveværelse, tekøkken med minibar/køleskab samt separat soveværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), safeboks (mod betaling) og en møbleret terrasse. Der gøres rent ved afrejse.Gæsterne kan slappe af i den opvarmede udendørs swimmingpool (med integreret børnebassin), som er omgivet af en solterrasse og en græsplæne med snackbar, liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede kan endvidere benytte fitness-studiet i det nærliggende tenniscenter Dunaflor. Herudover er der mulighed for at spille squash og golf. Den nærmeste golfbane ligger lige i nærheden. Anlægget tilbyder sidst, men ikke mindst, et sæsonafhængigt underholdningsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Endvidere kan der arrangeres halvpension og Bed & Breakfast.

  Fra623krSe mere

 • Costa Canaria   stars

  Costa Canaria

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,72 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i San agustin . Hotel blev bygget i 1966. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Ejendommen består af 231 værelser. Ejendommen består af 14 bungalows og 4 handicapvenlige værelser. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området.

  Fra880krSe mere

 • Taurito Princess   stars

  Taurito Princess

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 4,33 / 5

  Hotellet ligger i Tauritodalen. Puerto de Mogán med den smukke lystbådehavn ligger ca. 4 km væk og der er ca. 9 km til Puerto Rico. Klippekysten åbner sig til en sandstrand (ca. 30 m væk) og de store havbade ved Playa Taurito. Den herlige udsigt signaliserer ren ferie. Ca. 200 m væk finder man forbindelse med offentlige transportmidler, mens der til diverse restauranter og barer er omkring 150 m. Én gang om dagen kører der en bus til nabolandsbyen og to gange om ugen kører bussen til Playa del Inglés. Playa Taurito opfattes af beboerne som et staldtip for dem, som gerne vil sole sig og bade i havet.Det klimatiserede hotel råder over i alt 402 værelser, heraf 6 suiter. For gæsterne står der endvidere en foyer med døgnåben reception, 3 elevatorer, vekselbørs, garderobe og safeboks til rådighed. Hertil kommer snack-baren La Chosa, pool-baren Coco Loco, et diskotek, en opholdsstue og en restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at gå på internettet. Der tilbydes også vasketøjsservice. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen og i miniklubben.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks. Værelserne har endvidere altan med en smuk havudsigt og baggrundsmusik.

  Fra939krSe mere

 • Suite Princess   stars

  Suite Princess

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 3,73 / 5

  Beliggende i Mogan , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1994. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 9 annekser. Ejendommen består af 304 værelser. Ejendommen består af 304 junior-suiter og 5 handicapvenlige værelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra1.158krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria