Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Rocamar Apartamentos   stars

  Rocamar Apartamentos

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,85 / 5

  Dette lejligheds-kompleks ligger omkring 10 minutter fra stranden i Puerto Rico. Det ligger herudover meget tæt på byens kommercielle områder med de mange beværtninger og natklubber.Komplekset består af i alt 54 boligenheder og tilbyder elevator og en terrasse, og i receptionen er der gratis internetadgang. Der er også en vekselbørs på stedet.Lejlighederne er udstyret med en stue, et veludstyret køkken, et badeværelse med brusebad og en terrasse, ligesom der er et fjernsyn og safeboks (mod betaling). Desuden tilbydes gæsterne ekstra komfort i form af en sovesofa og et udvalg af børnesenge. Hertil kommer som del af standardindretningen internetadgang, et køleskab, en mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg.Gæsterne har mulighed for at spille en række spil, herunder pool/snooker. Herudover ligger der en opvarmet swimmingpool med børnebassin og en solterrasse inden for hotellets grundarealer. Liggestole og parasoller står klar til brug.

  Fra231krSe mere

 • Folias   stars

  Folias

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,01 / 5

  Beliggende i San agustin , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1965. Hotel blev moderniseret i 2007. Ejendommen består af 111 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 1 suite, 1 lejlighed og 105 studio-lejligheder. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Fra257krSe mere

 • Niza   stars

  Niza

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,61 / 5

  Dette lejligheds-hotel ligger mindre end 50 m fra stranden og 100 m fra forretningsområdet. Det vigtigste busstoppested ligger desuden 5 minutter væk, hvilket tillader gæsterne at udforske den sydlige del af øen. Endvidere er der ca. 55 km til Gran Canarias internationale lufthavn.Lejligheds-hotellet blev renoveret i 2006 og består af i alt 27 lejligheder. Det er ideelt for dem, der ønsker at have alt i nærheden og ligger inden for gåafstand af stranden, promenaden og diverse indkøbsmuligheder.Lejlighederne tilbyder 2 enkeltsoveværelser, eget badeværelse, køkken udstyret med alle nødvendige redskaber, en stue og en terrasse. Gæsterne kan desuden benytte safeboksen mod betaling. Ligeledes er der køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe i køkkenerne.Gæsterne tilbydes en udendørs swimmingpool og solterrasse, hvor der står liggestole og parasoller klar til brug. Liggestole og parasoller kan man herudover leje på sandstranden i nærheden.

  Fra259krSe mere

 • Monteparaiso   stars

  Monteparaiso

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,68 / 5

  Lejlighedshotellet ligger centralt få meter fra en forbindelse med offentlig transport. Lige i nærheden finder man forskellige barer, pubber og restauranter. Sandstranden ligger ca. 1,5 km væk.Hotellet blev bygget i 1989 og renoveret i 2003. Det består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 100 hotellejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator.De hyggelige lejligheder råder over eget eget badeværelse med brusekabine. Der er endvidere satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, safe samt en opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin og snackbar.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Fra262krSe mere

 • Las Gavias   stars

  Las Gavias

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Beliggende i San agustin , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Ejendommen udgøres af 20 lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra331krSe mere

 • Playa Feliz   stars

  Playa Feliz

  Bahia Feliz, Gran Canaria

  vurderinger: 4,45 / 5

  Dette lejlighedskompleks ligger på en fremragende beliggenhed i nærheden af havet med fantastisk udsigt. Det er meget godt forbundet med øvrige af turistområderne på det sydlige Gran Canaria med offentlige transportmidler til rådighed blot få meter fra etablissementet. Der er 45 km fra byen Las Palmas de Gran Canaria og 20 km fra lufthavnen.Dette lejligheds-kompleks udgør en del af feriestedet Bahia Feliz. Det er et roligt og afslappende kompleks for par og familier. Komplekset tilbyder 222 1- og 2-værelses boligenheder, reception, en bar og restaurant, en buffet, et supermarked, et spillokale, en legeplads og trådløs internetadgang eller med kabel.Lejlighederne rummer hver en stue med sovesofa, satellit-/kabel-tv, telefon samt et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn, brødrister og kaffemaskine. Af yderligere faciliteter er der en møbleret terrasse/altan, et soveværelse og safeboks (mod betaling).Feriestedet tilbyder en opvarmet swimmingpool og et omfattende haveområde, der omgiver bygningen, ud til havet og ved siden af legepladsen. Spa-centret ligger foran receptionen. Sportsfaciliteterne omfatter et fitness-studie, tennisbaner på kunstgræs, en fodboldbane med 7 mod 7, bordtennis osv. Feriestedet tilbyder endvidere også et aktivitetsprogram med forskellige konkurrencer og andre arrangementer for hele familien.Gæsterne kan vælge mellem buffet og den udsøgte menu i a la carte-restauranten.

  Fra412krSe mere

 • Maba Playa Apartamentos   stars

  Maba Playa Apartamentos

  Playa del Ingles, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne populære ejendom er placeret i Playa del ingles . Der er i alt 20 værelser på stedet. Hotel har 20 komfortable lejligheder.

  Fra507krSe mere

 • Tauro Resort   stars

  Tauro Resort

  Playa del Cura, Gran Canaria

  vurderinger: 4,5 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Playa del cura . Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 50 værelser. Ejendommen består af 50 villaer. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Fra682krSe mere

 • Paradise Costa Taurito & Aqua Park   stars

  Paradise Costa Taurito & Aqua Park

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 3,94 / 5

  Det elegante og moderne hotel ligger i dalen Taurito neden for kystvejen til Mogan. Det er omgivet af grønne områder, haver og en imponerende klippekyst. Havet og sandstranden ligger desuden kun 300 m væk. Der er desuden ca. 9 km til Puerto Rico, mens Playa del Ingles' berømte strande ligger ca. 30 km væk. Der ligger endvidere et busstoppested ca. 200 m væk, hvorfra der regelmæssigt kører busser til forskellige dele af øen.Det fuldt klimatiserede strandhotel hører til i den øvre middelklasse og genåbnede i 2003. Det råder over i alt 96 dobbeltværelser fordelt på 3 etager. Hotellets foyer rummer en døgnåben reception, safebokse og to panorama-elevatorer. Herudover er der i hotelbygningen en tv-stue, en konferencesal, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Desuden kan de mindste gæster blive passet i miniklubben. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (begge dele er mod betaling). Der er desuden mulighed for at parkere.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt altan. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og individuelt regulerbart klimaanlæg.I den velholdte 400 m² store have finder man en opvarmet swimmingpool med separat børnebassin. Derudover er der en indbydende solterrasse med snackbar og gratis liggestole og parasoller. Der er ydermere mulighed for at benytte hotellets fitness-studie med sauna. Lige ved siden af hotellet ligger der 2 tennisbaner, mens man inde på hotellet finder et billardbord (mod betaling). I omegnen kan man desuden dyrke mange forskellige vandsportsgrene, køre på mountainbike eller vandre. Der ligger endvidere en golfbane ca. 8 km væk. Der arrangeres tilmed et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med shows og livemusik, og gæsterne har fri adgang til vandlandet 'Lago Oasis'.orgenmaden såvel som frokosten og aftensmaden serveres som buffet.

  Fra1.045krSe mere

 • Suite Princess   stars

  Suite Princess

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 3,73 / 5

  Beliggende i Mogan , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1994. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 9 annekser. Ejendommen består af 304 værelser. Ejendommen består af 304 junior-suiter og 5 handicapvenlige værelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra1.308krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria