Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Montesol   stars

  Montesol

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,23 / 5

  Dette lejligheds-kompleks ligger i Puerto Rico ca. 800 m fra stranden og 5 minutter fra byens centrum. I det omkringliggende område finder man adskillige restauranter, barer og forretninger. Desuden ligger Gran Canarias lufthavn ca. 75 km væk.Komplekset råder over 45 lejligheder samt en foyer og overvågningskameraer, som optager 24 timer i døgnet.Lejlighederne er indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der er satellit-tv, køkken med køleskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine, brødrister, elvarmeradiator, keramiske kogeplader og egen altan eller terrasse. Af yderligere standardelementer er der radio, stereoanlæg, internetadgang og safeboks. Til rådighed stilles ydermere børnesenge til babyer.Herudover står liggestole og parasoller til rådighed på sandstranden.

  Fra243krSe mere

 • Blue Star   stars

  Blue Star

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,5 / 5

  Dette herlige lejlighedskompleks har en fest med sin fantastiske beliggenhed på en skråning, midt i Puerto Ricos turistområde. Komplekset er beliggende 15 minutters gang fra stranden. Hotellet er beliggende med nem adgang til en lang række barer, restauranter, butikker og indkøbsmuligheder. Forbindelser til det offentlige transportnet findes blot 50 meter borte. Dette vidunderlige kompleks byder gæsterne velkommen til en verden af fred og ro med de ideelle omgivelser, hvor de kan nyde et uforglemmeligt ophold. Gæstelejlighederne er smagfuldt indrettet og har moderne bekvemmeligheder for mere komfort og bekvemmelighed. Gæsterne bliver glade for den lange række faciliteter, som komplekset tilbyder.

  Fra249krSe mere

 • Avenida de Canarias   stars

  Avenida de Canarias

  Vecindario, Gran Canaria

  vurderinger: 3,97 / 5

  Dette hotel ligger i centrum af Vecindario i handelsgaden Avenida de Canarias. I nærheden ligger der flere seværdigheder samt lufthavnen. Endvidere er der ca. 10 minutters kørsel i bil til Maspalomas, mens der til Las Palmas er omkring 20 minutters kørsel.Det klimatiserede hotel råder over i alt 60 værelser, herunder 2 dobbeltværelser (med 2 adskilte senge eller 1 dobbeltseng), enkelt- og tresengsværelserne samt suiter. Der står også 1 handicapvenligt værelse til rådighed. Herudover rummer bygningen en døgnåben reception, en safeboks, en elevator, en café, en bar, en morgenmadsrestaurant og en fjernsynsstue. Gæsterne kan tillige benytte sig af hotellets konferenceindretninger, internetadgang, vasketøjsservice og dets parkeringsmuligheder.Værelserne rummer et veludstyret badeværelse. Desuden er de udstyret med telefon, digitalt satellit-tv, safeboks (mod betaling), minibar, strygejern og strygebræt. Ydermere er der dobbeltseng samt regulerbart klimaanlæg.Kommende ad motorvejen i sydgående retning skal man køre mod Vecindario til hovedvejen. Hotellets adresse er Avenida de Canarias 264.

  Fra309krSe mere

 • Cordial Sandy Golf   stars

  Cordial Sandy Golf

  Maspalomas, Gran Canaria

  vurderinger: 4,66 / 5

  Bungalowkomplekset ligger i det rolige kvarter Campo del Golf i et turistområde i Maspalomas og grænser på til Campo Internacional. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser, ca. 500 m, finder man mange forskellige indkøbsmuligheder og et busstoppested. Herfra kører der regelmæssigt en shuttlebus til centrum af Playa del Inglés eller til Maspalomas strand.Anlægget råder over 128 bungalows i ét plan. Anlægget har desuden en reception (åben fra kl. 8 til 24) og en café. Herudover er der en bar og en restaurant med terrasse. Der er desuden mulighed for at bestille ligesom der er en legeplads, et lille supermarked og en parkeringsplads. Endelig råder anlægget også over en vidunderlig og storslået anlagt have.De hyggeligt indrettede bungalower har eget badeværelse, kombineret stue/soveværelse, tekøkken med minibar/køleskab samt separat soveværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), safeboks (mod betaling) og en møbleret terrasse. Der gøres rent ved afrejse.Gæsterne kan slappe af i den opvarmede udendørs swimmingpool (med integreret børnebassin), som er omgivet af en solterrasse og en græsplæne med snackbar, liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede kan endvidere benytte fitness-studiet i det nærliggende tenniscenter Dunaflor. Herudover er der mulighed for at spille squash og golf. Den nærmeste golfbane ligger lige i nærheden. Anlægget tilbyder sidst, men ikke mindst, et sæsonafhængigt underholdningsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Endvidere kan der arrangeres halvpension og Bed & Breakfast.

  Fra355krSe mere

 • La Galea   stars

  La Galea

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i San agustin . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2010. Der er i alt 20 værelser på stedet. Ejendommen består af 20 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Fra356krSe mere

 • Las Gavias   stars

  Las Gavias

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i San agustin . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2011. Ejendommen udgøres af 20 lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Fra356krSe mere

 • Paradise Lago Taurito & Aqua Park   stars

  Paradise Lago Taurito & Aqua Park

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 4,12 / 5

  Hotellet ligger i den sydlige del af Gran Canaria mellem Puerto Rico og Puerto de Mogán, i feriestedet ved navn Playa Taurito, kun ca. 50 m fra havet. Der er faste forbindelser med bus til Puerto de Mogán (ca. 4 km) og Puerto Rico (ca. 10 km).Det attraktive kompleks er bygget i 1989 og renoveret i 2003. Fordelt på 9 etager råder det over 128 dobbeltværelser og 132 lejligheder. På hotellet finder man en storslået foyer med døgnåben reception, en pianobar i 50'er stil og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Der tilbydes også vaskeservice. Uden for komplekset er der mulighed for at parkere.Værelserne og lejlighederne er moderne indrettet og har eget badeværelse samt telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling), klimaanlæg og balkon med udsigt skråt ud over havet.I haven finder man en swimmingpool. Herudover kan hotellets gæster benytte solariet og spille tennis, paddle-tennis eller squash. Hotelgæsterne tilbydes endvidere regelmæssigt et afvekslende aktivitetsprogram samt fri adgang til vandlandet 'Lago Oasis'.orgenmad, frokost og aftensmad tilbydes som buffet.

  Fra854krSe mere

 • THe Hotel Puerto de Mogan   stars

  THe Hotel Puerto de Mogan

  Playa de Mogan, Gran Canaria

  vurderinger: 4,8 / 5

  Lejligheds-hotellet har en fremragende beliggenhed i Puerto Deportivo de Mogán lige ud til havet og kun 200 m fra stranden Playa de Mogán. Inden for en omkreds af 400 m finder man alle mulige slags restauranter, barer og forretninger. Man finder herudover forbindelser med offentlige transportmidler ved lejligheds-hotellets hoveddør og Gran Canaria lufthavn omkring 40 km væk.Lejligheds-hotellet har et stort antal tilbagevendende gæster på grund af de familievenlige omgivelser og den tætte kontakt til personalet. Det rummer en døgnåben reception, restaurant, bar langs swimmingpoolen og en trappe med direkte adgang til havet. Lejlighederne ligger ca. 200 m fra hovedbygningen (hotel) og blev for nylig renoveret. Herudover er der elevator til værelserne og en fjernsynsstue, hvor gæsterne kan tilbringe noget tid. Der tilbydes også internetadgang.De meget rolige og lyse værelser er udstyret med altan eller terrasse og enestående udsigt til lystbådehavnen eller havet. De er desuden udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, regulerbart klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Der tilbydes også egne badeværelser med badekar og hårtørrer.Hotellet råder over et spa-område med massagerum (mod betaling) samt opvarmet swimmingpool og et børnebassin. Liggestole og parasoller står klar til brug på solterrassen. Endvidere tilbyder hotellet et dykkercenter (Dykning Atlantik), der arrangerer konkurrencen Fotosub Costa Mogán. I receptionen kan gæsterne bestille udflugter såsom ture med ubåd, katamaransejlads, dykning, vandcykel og jetski (alt sammen mod betaling). Desuden er der mulighed for at fiske. Af yderligere faciliteter tilbydes boblebad og pool/snooker (begge dele mod betaling). Herudover kan golfspillere måske forestille sig et besøg i Tauro Golf omkring 12 km fra hotellet. Deslige kan man leje liggestole på sandstranden i nærheden.orgenmad og aftensmad tilbydes som buffeter. Frokosten kan vælges a la carte.

  Fra896krSe mere

 • Cordial Mogan Playa   stars

  Cordial Mogan Playa

  Playa de Mogan, Gran Canaria

  vurderinger: 4,56 / 5

  Feriekomplekset hører til i den øvre middelklasse og har en vidunderlig beliggenhed i den uberørte og frodige dal Mogan. Lige i nærheden finder man et indkøbscenter. Desuden er der heller ikke langt til den maleriske fiskeri- og lystbådehavn Puerto Mogan. Der afgår offentlige transportmidler kun 200 m fra komplekset, ligesom der kun er 200 m til en smuk, kunstig sandbugt. Til byens centrum med dets utallige indkøbsmuligheder er der ca. 300 m.Feriekomplekset blev bygget i år 2004 og råder over 9 bygninger med i alt 487 værelser, heraf 55 juniorsuiter. Gæsterne har mulighed for at gå ture eller slappe af i den 10.000 m² store, subtropiske have. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, 20 elevatorer og en forretning. Endvidere er der to barer, et diskotek, en tv-stue og en à la carte restaurant samt en buffetrestaurant. Herudover har anlægget konferenceindretninger, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen eller i miniklubben. Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv med DVD-afspiller, radio, minibar eller køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). I juniorsuiterne er der endvidere en stue med soveplads, et separat soveværelse, en separat brusekabine i soveværelset samt en møbleret terrasse eller en altan med liggestole.

  Fra1.057krSe mere

 • Costa Canaria   stars

  Costa Canaria

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,72 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i San agustin . Hotel blev bygget i 1966. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Ejendommen består af 231 værelser. Ejendommen består af 14 bungalows og 4 handicapvenlige værelser. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området.

  Fra1.279krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria