Hoteller på Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Cumana   stars

  Cumana

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,09 / 5

  Komplekset ligger i området Puerto Rico. Efter en gåtur på ca. 200 m ned ad en række trappetrin kommer gæsterne til Puerto Ricos vigtigste indkøbscenter med et godt udvalg af restauranter, barer og natteliv. Den store strand ligger 1 km fra lejligheds-hotellet, og gæsterne vil desuden finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 100 m væk. Ydermere er der ca. 50 km til Gran Canaria lufthavn fra hotel-komplekset.Dette kompleks består af i alt 92 lejligheder fordelt på 2 etager og tilbyder også et supermarked på stedet.De moderne lejligheder består af 1 eller 2 soveværelser, et tekøkken med køleskab og 2 kogeplader, eget badeværelse med brusebad, fjernsyn med møntindkast, internetadgang og en altan eller terrasse. Herudover er der også en safeboks mod betaling.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Liggestole og parasoller kan man også leje mod betaling på sandstranden i nærheden.Visakort accepteres som betalingsmiddel på hotellet.

  Fra223krSe mere

 • Avenida de Canarias   stars

  Avenida de Canarias

  Vecindario, Gran Canaria

  vurderinger: 4,04 / 5

  Dette hotel ligger i centrum af Vecindario i handelsgaden Avenida de Canarias. I nærheden ligger der flere seværdigheder samt lufthavnen. Endvidere er der ca. 10 minutters kørsel i bil til Maspalomas, mens der til Las Palmas er omkring 20 minutters kørsel.Det klimatiserede hotel råder over i alt 60 værelser, herunder 2 dobbeltværelser (med 2 adskilte senge eller 1 dobbeltseng), enkelt- og tresengsværelserne samt suiter. Der står også 1 handicapvenligt værelse til rådighed. Herudover rummer bygningen en døgnåben reception, en safeboks, en elevator, en café, en bar, en morgenmadsrestaurant og en fjernsynsstue. Gæsterne kan tillige benytte sig af hotellets konferenceindretninger, internetadgang, vasketøjsservice og dets parkeringsmuligheder.Værelserne rummer et veludstyret badeværelse. Desuden er de udstyret med telefon, digitalt satellit-tv, safeboks (mod betaling), minibar, strygejern og strygebræt. Ydermere er der dobbeltseng samt regulerbart klimaanlæg.Kommende ad motorvejen i sydgående retning skal man køre mod Vecindario til hovedvejen. Hotellets adresse er Avenida de Canarias 264.

  Fra387krSe mere

 • Maracaibo   stars

  Maracaibo

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 4,12 / 5

  Hotellet ligger i Puerto Ricos turistområde, ca. 250 m fra stranden og en forbindelse med offentlig transport. Bymidten finder man ca. 300 m væk. Her er der talrige indkøbsmuligheder, butikker, barer, restauranter samt et spændende natteliv.Det enkle hotel er bygget i 1970 og blev renoveret i 2008. På sine fem etager råder det over i alt 101 boligenheder, heraf 62 enkelt- og 19 dobbeltværelser/lejligheder samt 20 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, en bar, en restaurant samt et supermarked. Roomservice og vaskeservice samt en legeplads for børn er ligeledes en del af hotellets tilbud.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med WC og brusekabine. Hertil kommer satellit-/kabel-tv, altan/terrasse og et safe. Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool, ligesom der også er et børnebassin, en poolbar (om sommeren) samt en solterrasse.

  Fra452krSe mere

 • Apartment in Gran Canaria 101990   stars

  Apartment in Gran Canaria 101990

  La Aldea, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom er placeret i Comarca oeste . Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 10:00.

  Fra713krSe mere

 • Villa Magna   stars

  Villa Magna

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1979. $hotel. getTypeHotel() undergik en renovering i 2014. Der er i alt 15 værelser på stedet. Ejendommen består af 15 dobbeltværelser. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Etablissementet har kørestolsadgang. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Fra714krSe mere

 • Puerto Azul   stars

  Puerto Azul

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria

  vurderinger: 3,97 / 5

  Dette lejlighedshotel ligger på små terrasser på en bakke ved havet. Man skal gå ned ad en trappe for at komme til stranden, der ligger ca. 1,5 km væk. Puerto Ricos centrum, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder, ligger ca. 1 km væk.Lejlighedskomplekset er bygget i 1989 og åbnede i år 2001. Det består af en hovedbygning samt forskellige sidebygninger med i alt 385 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, elevatorer samt et minimarked. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en spisesal og en hyggelig bar. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.Lejlighederne indeholder eget badeværelse, kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt safeboks og telefon. Derudover er de udstyret med tekøkken, minibar og køleskab.På de skønne udendørs arealer finder man tre swimmingpools med separat børnebassin samt en møbleret solterrasse. Herudover er der et solarium, tennisbaner, squashbaner, en volleyballbane samt en minigolfbane. Mod betaling kan man endvidere benytte hotellets whirlpool og sauna, få massage eller spille bordtennis og billard. Der ligger desuden en golfbane ca. 10 km væk. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Fra779krSe mere

 • Cala Blanca by Diamond Resorts   stars

  Cala Blanca by Diamond Resorts

  Playa de Taurito, Gran Canaria

  vurderinger: 5 / 5

  Ejendommen består af 93 værelser. Dette etablissement består af 93 lejligheder. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. 10:00. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Fra818krSe mere

 • Holiday Home in Gran Canaria 100615   stars

  Holiday Home in Gran Canaria 100615

  Vecindario, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Beliggende i Santa lucia de tirajana , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Check-out er kl. 10:00.

  Fra1.430krSe mere

 • Riviera Marina   stars

  Riviera Marina

  Playa del Cura, Gran Canaria

  vurderinger: 3,24 / 5

  Dette hotel ligger i et feriested i Playa del Cura, som er et privilegeret område på den sydlige del af Gran Canaria. Der er 150 m til de nærmeste restauranter, forretninger og en taxaholdeplads, og gæsterne vil finde byens centrum blot 4 km væk. Playa del Cura tilbyder fremragende transportforbindelser, og der er kun 2 minutter til motorvej GC-1, 10 minutter til Puerto de Mogán, 10 minutter til Puerto Rico og 15 minutter til Maspalomas og Meloneras. Desuden er der kun 25 minutters kørsel til Las Palmas lufthavn.Dette hotel er totalrenoveret og rummer i alt 125 værelser, herunder 6 suiter og 58 juniorsuiter. Værelserne i denne ejendom er indrettet med nye trends inden for indendørsdesign med lyse og luftige rum. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en foyer, en elevator, en legeplads, en pianobar og flere restauranter.Dette hotel råder over 2 separate swimmingpools, en lille til børnene og en stor, opvarmet swimmingpool i centrum af den store solterrasse, som også tilbyder boblebad, liggestole og parasoller. Solterrassen er hyggelig, veludstyret med trægulve, natursten og direkte adgang til sandstranden. Gæsterne kan også slappe af i baren langs swimmingpoolen (mod betaling) eller træne fysikken i fitness-studiet. Massage- og spa-behandlinger tilbydes mod betaling, og der er også bordtennisfaciliteter. Herudover tilbyder hotellet underholdningsprogrammer for børn og voksne, og der er liggestole og parasoller til leje på sandstranden.

  Fra1.481krSe mere

 • House in Gran Canaria 100617   stars

  House in Gran Canaria 100617

  Aguimes, Gran Canaria

  vurderinger: 0 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Ingenio . Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. 10:00.

  Fra1.637krSe mere

De mest solgte hoteller - Gran Canaria