Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  472kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra3.642krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.480krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH City Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.686krPr. nat

  NH City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Det komfortable middelklassehotel ligger centralt i nærheden af dampladsen og hovedbanegården.Hotellet råder over 208 værelser og en restaurant.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse.

  Se mere
 • NH Amsterdam Museum Quarter
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.377krPr. nat

  NH Amsterdam Museum Quarterstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Hobbemakade 50 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af Museumplein og er omgivet af kunst. Dette førsteklasses opholdssted skabes af den imponerende kontrast mellem de klassiske bygninger og den ringe afstand til Amsterdams historiske centrum. Byens indkøbskvarter ligger inden for gåafstand. I bil eller med offentlig transport kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der kører en shuttlebus til lufthavnen Schiphol hver halve time. Hotellet er ganske nyt og råder over 163 værelser. I det øjeblik man betræder vestibulen vil man straks kunne spore en ganske særlig atmosfære. Den udmærkede udsigt over Amsterdams kanaler, tilstrækkeligt med dagslys samt de stemningsfulde omgivelser er med til at sikre et fuldstændigt afslappet ophold. I konferencerummet, som er udstyret med klimaanlæg, telefon og internetadgang, er der plads til 12 personer. Rummets gode og behagelige stole garanterer, at gæsterne vil kunne afholde møder i komfortable rammer. Ved forespørgsel kan andre tekniske anvendelser arrangeres. Herudover rummer hotellet en safeboks, en garderobe, en skopudsningsmaskine, en morgenmadsrestaurant samt loungebaren Palette. Man kan endvidere bestille rengøringsservice, vasketøjsservice, roomservice 24 timer i døgnet, babysitning samt udlejning af cykler eller biler (ved forespørgsel). Yderligere er hotellet handicapvenligt indrettet. Alle standard- og luksusværelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv med indbygget radio og betalings-tv, trådløs internetadgang (WLAN), separat telefonstik til modem, safeboks (mod betaling) og ikke mindst klimaanlæg. Endvidere er der elkedel, køleskab, isvaffelmaskine, vækning, udvalg af puder (hård, blød, fjedret) samt strygejern og strygebræt. Der findes 1 handicapvenligt værelse. Hotellet rummer sit eget fitness-studie.

  Se mere
 • Amstel Botel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra780krPr. nat

  Amstel Botelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ndsm pier 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 110 Muligheder

  Dette flydende hotel er moderne og l indrettet og tilbyder en enestående mulighed for at lære det sprudlende Amsterdam at kende fra en lidt anden side.Det enestående skibshotel kan tilbyde sine gæster en restaurant med ikke-ryger område, en bar, en foyer med en døgnåben reception, elevator, pengeskab og en vekselbørs. Man kan ligeledes benytte TV-stuen, spillerummet og hotellets vaskeservice.De enkle kahytter er indrettet med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, pengeskab, og centralvarme. De er ydermere delvist flisebelagte og delvist belagt med smagfulde væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Amsterdam Noord
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.526krPr. nat

  NH Amsterdam Noordstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Distelkade 21 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotellet ligger lige nord for centrum af Amsterdam og inden for gåafstand af alle byens berømte seværdigheder. Hotellet er let tilgængeligt både i bil og med offentlige transportmidler. Til byens centrum er der kun 10 minutters kørsel fra hotellet og til banegården ca. 1,5 km. Gæsterne tilbydes en gratis transportservice ind til byens centrum.Der er tale om et klimatiseret city-hotel, som består af i alt 266 værelser, herunder 2 suiter. Af faciliteter er der desuden en foyer, en bar i salonen samt 12 konferencelokaler med plads til mellem 4 og 200 personer. Samtlige konferencelokaler rummer en varm og afslappet atmosfære og er udstyret med klimaanlæg og ISDN-forbindelser. I kraft af de store vinduer er 10 af konferencelokalerne gennemstrømmet af sollys. Restaurant Travellers er indrettet i kolonistil og kan tilbyde sine gæster et bredt udvalg af retter, ligesom man også kan tilbringe nogle behagelige og hyggelige stunder i Williams Bar. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice døgnet rundt eller bestille skopudsningsservice og tilbydes desuden en salgsautomat og isvaffelmaskine samt en gratis parkeringsplads med plads til 200 biler.Værelserne og suiterne er indrettet med eget badeværelse, toiletartikler, hårtørrer, telefon, kabel-/betalings-tv, WLAN/internetadgang og et køleskab. Som en del af standardindretningen tilbydes ydermere regulerbare klimaanlæg og radiatorer, ligesom samtlige boligenheder rummer strygejern, strygebræt og safeboks. Endvidere findes der et udvalg af puder (hård, blød, fjer).Gæsterne kan benytte stedets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en righoldig buffet, mens aftensmaden kan nydes a la carte.

  Se mere
 • NH Amsterdam Zuid
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra840krPr. nat

  NH Amsterdam Zuidstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Van leijenberglaan 221 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette city-hotel ligger ideelt i hjertet af Amsterdams livlige forretningsområde Zuidas, et stenkast fra World Trade Centre. Det trendy område tilbyder et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, fine restauranter og caféer. Amsterdams bycentrum er også inden for nem afstand med offentlige transportmidler eller i bil. Gæsterne kan besøge Amsterdamsche Bos Park, som ligger inden for gåafstand af hotellet. Det ligger endda også tæt på Amsterdams hovedringvej, som tilbyder nem adgang til og fra Amsterdam Schiphol lufthavn, hvilken ligger omkring 15 km væk.Hotellet tilbyder 213 rummelige værelser, herunder 3 juniorsuiter, og er udstyret med alt som behøves for at gøre opholdet behageligt. Hotellet blev bygget i 2008 og har ligeledes 19 moderne, multifunktionelle mødelokaler med konferenceindretninger. Endvidere rummer hotellet klimaanlæg, 7 etager, en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Der er desuden en bar, en restaurant og en parkeringsplads til bilen. Ydermere tilbydes WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der er en garage mod betaling.På alle værelser er der tidssvarende og luksuriøst indendørs design samt mange behageligheder såsom telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, internetadgang, regulerbart klimaanlæg og radiator. Værelserne er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar/brusebad og hårtørrer, en safeboks, mulighed for at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt.Hotellet tilbyder en sauna mod betaling.Hotellet tilbyder international kogekunst og vegetariske retter efter anmodning. Der tilbydes en buffet ved alle måltider, mens der tilbydes a la carte-middage og fastlagte menuer til frokost og aftensmad.

  Se mere
 • Amsterdam Tropen
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra727krPr. nat

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Hotellet ligger ved siden Oosterpark og Det Kongelige Tropeinstitut i nærheden af gågaden og Dappermarkt. Der er blot en mindre gåtur til Waterloopladsen, Artis Zoo og Hortus Botanicus. I bil kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der er et stoppested lige foran hotellet. På den måde kommer man hurtigt til Amsterdams historiske bydel, RAI kongrescenter, hovedbanegården eller lufthavnen Schiphol.Hotellet råder i alt 80 værelser og kan tilbyde sine gæster en reception, en café-bar kaldet Tropen samt restauranten Brasserie Schiller, der rummer en dejlig udsigt over Oosterpark samt en meget flot og siden 1912 intakt dekoration med en blanding af Art Nouveau og moderne værker. I restauranten er der plads til op mod 80 personer, mens baren kan rumme op til 20 personer. Herudover der trådløs internetadgang (WLAN), gratis aviser hver dag, et stationært strygesystem, vasketøjsservice, skopudsningsservice, shuttlebus til lufthavnen, lægehjælp i tilfælde af sygdom og endeligt udlejning af cykler. Forretningscentrummet består af fem rummelige og roligt beliggende konferencelokaler med dagslys (4-100 personer). Det største rum (Indonesienrummet) rummer plads til 80 personer. I samarbejde med Det Kongelige Tropeinstitut kan der også arrangeres større konferencer på hotellet. Slutteligt har hotellet også en overvåget parkeringsplads.De komplet renoverede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv, trådløs internetadgang (WLAN) og safeboks. Endvidere er der elkedel, et udvalg af puder (hård, blød, fjedret), babyseng og vækning. Man kan desuden bestille ikke-rygerværelser.orgenmaden serveres som buffet. Køkkenet rummer såvel typiske hollandske som internationale specialiteter. Herudover er der udvalg af internationale vine.

  Se mere
 • NH Amsterdam Doelen
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.542krPr. nat

  NH Amsterdam Doelenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , nieuwe doelenstraat 26 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Det elegante hotel ligger lige ned til floden Amstel. Det er placeret tæt ved Amsterdams centrum mellem Rembrandtplein og Dam. Det tager desuden kun ca. 2 minutter at komme til blomstermarkedet, ligesom teater og museumskvarteret også ligger lige i nærheden. Lige foran hotellet afgår der endvidere offentlige transportmidler.Det fortryllende hotel hører til i den øvre middelklasse og er bygget i 1800-tals-stil. Specielt indgangspartiet understreger denne inspirationskilde. Det er på 6 etager og har i alt 86 værelser, heraf 1 suite. Hertil kommer elevatorer. Udenfor hotellet er der desuden en parkeringsgarage.Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet. De råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, ligesom der også er mulighed for at lave kaffe og te. Slutteligt er der en safeboks (mod betaling) og et lille sofahjørne.

  Se mere
 • NH Amsterdam Schiphol Airport
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra684krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotellet, som hører til i den øvre middelklasse, ligger i nærheden af Amsterdams lufthavn Schiphol. Den trafikalt gode beliggenhed gør det muligt at komme rundt til alle dele af den hollandske metropol og nyde dens mange seværdigheder.Hotellet er bygget i 1975 og på dets 4 etager råder det over i alt 419 værelser. Herudover har det sin egen indbydende restaurant med ikke-ryger-område.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og safeboks.Gæsterne kan nyde den indendørs swimmingpool, saunaen, solariet og hotellets fitness-studie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  83  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination