Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  526kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra2.305krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1170 meninger fra rejsendeBaseret på 1170 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
  Fra2.522krPr. nat

  NH Collection Amsterdam Barbizon Palacestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Prins hendrikkade 59-72 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 497 meninger fra rejsendeBaseret på 497 meninger fra rejsende

  Fra hotellet er der mindre end 10 minutter til Anne Franks hus. Til Dam-pladsen er der omkring 5 minutters gang. Til Van Gogh Museum og Heineken-bryggeriet er der endvidere ca. 15 minutters kørsel med sporvognen. Bag hotellet ligger Amsterdams ældste kvarter med bordeller og Chinatown. Med sporvognen kommer man desuden til kongrescenteret RAI på ca. 25 minutter.Hotellet hører til en samling af 19 huse fra det 17. århundrede og et kapel fra det 15. århundrede. I den imponerende foyer finder man en reception med marmorsøjler og højt til loftet.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna, et solarium, et dampbad og et fitness-studie.I Restaurant Vermeer kan gæsterne nyde fornemme middelhavsretter til frokost og aften i en atmosfære af gylden tidsalder. Restauranten er blevet udmærket af Michelin og GaultMillau. I Hudson's Terrace & Restaurant tilbydes internationale måltider i en afslappet atmosfære. Den tidssvarende indrettede bar Mar-Dique er kendt for sine tapas og velsmagende cocktails.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Fra1.967krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2451 meninger fra rejsendeBaseret på 2451 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Carlton Amsterdam
  Fra1.951krPr. nat

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijzelstraat 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2302 meninger fra rejsendeBaseret på 2302 meninger fra rejsende

  Dette er et luksus-hotel med en ideel beliggenhed i byens centrum, lige ved siden af det berømte blomstermarked og inden for gåafstand af de fleste store attraktioner. Herudover er der ca. 5 minutter med sporvognen til hovedbanegården og ca. 25 minutter til Amsterdams lufthavn Schiphol.Hotellet er lyst og stilfuldt indrettet. Hotelbygningen stammer fra 1928. Der er i alt 218 værelser. Gæsterne kan nyde italienske snacks og kaffe i bistroen Girasole eller bestille roomservice fra deres værelser, hvis de ønsker det. Der er desuden 8 førsteklasses lokaler, som er beregnet til møder og private arrangementer. Endvidere kan gæsterne parkere deres køretøj på hotellets parkeringsplads (mod betaling).Gæsterne kan slappe af med en drink fra minibaren, se en film eller bruge stedets trådløse internetadgang. Hvert værelse rummer eget badeværelse med en hårtørrer. Af behageligheder er der desuden telefon, safeboks og køleskab.

  Se mere
 • NH City Centre
  Fra1.880krPr. nat

  NH City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 46 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 707 meninger fra rejsendeBaseret på 707 meninger fra rejsende

  Det komfortable middelklassehotel ligger centralt i nærheden af dampladsen og hovedbanegården.Hotellet råder over 208 værelser og en restaurant.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse.

  Se mere
 • Amstel Botel
  Fra851krPr. nat

  Amstel Botelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Botel bv ndsm-pier 3 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 130 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1757 meninger fra rejsendeBaseret på 1757 meninger fra rejsende

  Dette flydende hotel er moderne og l indrettet og tilbyder en enestående mulighed for at lære det sprudlende Amsterdam at kende fra en lidt anden side.Det enestående skibshotel kan tilbyde sine gæster en restaurant med ikke-ryger område, en bar, en foyer med en døgnåben reception, elevator, pengeskab og en vekselbørs. Man kan ligeledes benytte TV-stuen, spillerummet og hotellets vaskeservice.De enkle kahytter er indrettet med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, pengeskab, og centralvarme. De er ydermere delvist flisebelagte og delvist belagt med smagfulde væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Europa 92
  Fra929krPr. nat

  Europa 92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 226 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 602 meninger fra rejsendeBaseret på 602 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Fra592krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 93 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 212 meninger fra rejsendeBaseret på 212 meninger fra rejsende

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • NH Amsterdam Museum Quarter
  Fra1.606krPr. nat

  NH Amsterdam Museum Quarterstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Hobbemakade 50 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1733 meninger fra rejsendeBaseret på 1733 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Museumplein og er omgivet af kunst. Dette førsteklasses opholdssted skabes af den imponerende kontrast mellem de klassiske bygninger og den ringe afstand til Amsterdams historiske centrum. Byens indkøbskvarter ligger inden for gåafstand. I bil eller med offentlig transport kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der kører en shuttlebus til lufthavnen Schiphol hver halve time. Hotellet er ganske nyt og råder over 163 værelser. I det øjeblik man betræder vestibulen vil man straks kunne spore en ganske særlig atmosfære. Den udmærkede udsigt over Amsterdams kanaler, tilstrækkeligt med dagslys samt de stemningsfulde omgivelser er med til at sikre et fuldstændigt afslappet ophold. I konferencerummet, som er udstyret med klimaanlæg, telefon og internetadgang, er der plads til 12 personer. Rummets gode og behagelige stole garanterer, at gæsterne vil kunne afholde møder i komfortable rammer. Ved forespørgsel kan andre tekniske anvendelser arrangeres. Herudover rummer hotellet en safeboks, en garderobe, en skopudsningsmaskine, en morgenmadsrestaurant samt loungebaren Palette. Man kan endvidere bestille rengøringsservice, vasketøjsservice, roomservice 24 timer i døgnet, babysitning samt udlejning af cykler eller biler (ved forespørgsel). Yderligere er hotellet handicapvenligt indrettet. Alle standard- og luksusværelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv med indbygget radio og betalings-tv, trådløs internetadgang (WLAN), separat telefonstik til modem, safeboks (mod betaling) og ikke mindst klimaanlæg. Endvidere er der elkedel, køleskab, isvaffelmaskine, vækning, udvalg af puder (hård, blød, fjedret) samt strygejern og strygebræt. Der findes 1 handicapvenligt værelse. Hotellet rummer sit eget fitness-studie.

  Se mere
 • Inntel Hotels Amsterdam Centre
  Fra1.752krPr. nat

  Inntel Hotels Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Nieuwezijdskolk 19 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3257 meninger fra rejsendeBaseret på 3257 meninger fra rejsende

  Det har i alt 239 værelser fordelt på 5 etager, heraf 15 enkelt- og 224 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og safeboks samt et konferencerum, en tv-stue, en vekselbørs, elevatorer, en kiosk og en offentlig garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar samt en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen samt bestille roomservice og vaskeservice.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og internetadgang (modem). Derudover er de udstyret med minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks..

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  126  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser