Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  377kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Omega Hotel
  Fra521krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 33 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 91 Muligheder

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • Room Mate Aitana
  Fra1.108krPr. nat

  Room Mate Aitanastars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ijdock 6 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2750 meninger fra rejsendeBaseret på 2750 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Der er i alt 284 værelser på stedet. Ejendommen består af 265 dobbeltværelser, 14 junior-suiter og 6 suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Der er 24 timers sikkerhedKæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra2.049krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 971 meninger fra rejsendeBaseret på 971 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • Vondel
  Fra854krPr. nat

  Vondelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vondelstraat 26 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1326 meninger fra rejsendeBaseret på 1326 meninger fra rejsende

  Det charmerende middelklassehotel ligger i et dejligt beboelsesområde. Med sporvognen kommer man hurtigt og nemt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige seværdigheder.Hotellet har i alt 86 værelser. Bygningen rummer en reception med safebokse og elevator samt en bar og en morgenmadsrestaurant. Desuden er der et konferencelokale, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (WLAN). Prikken over i'et er roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt en opholdsstue. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, safeboks, strygejern og strygebræt, elkedel og kaffemaskine samt centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Amsterdam
  Fra1.442krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Rusland 17 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette First-Class-Hotel ligger centralt placeret. Alle seværdigheder ligger indenfor gåafstand og der er forbindelse med offentlig transport 1,5 km fra hotellet.Dette elegante storbyhotel åbnede i 1990 og har i alt 248 værelser fordelt på 6 etager. Til faciliteterne hører en traditionsrig bar, en specialrestaurant med en ikke-ryger afdeling, elevatorer og en overdækket parkeringsplads.De meget smagfuldt indrettede værelser er findes i tre forskellige stilretninger (Naturally Cool, skandinavisk, Maritime) og har bad/WC med hårtørrer, telefon, pengeskab, klimaanlæg samt minibar og køleskab.For sportlig aktivitet og afslapning kan hotellet tilbyde fitness-studio samt sauna og solarium mod betaling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  Fra1.374krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Located on the riverfront and next to the central train station, the hotel is within easy reach of a host of local attractions, including the Rijksmuseum, Leidseplein, and the Anne Frank and Van Gogh museums. It is a perfect base from which to enjoy all that Amsterdam has to offer. Amsterdam Schiphol Airport is about 20 km from the hotel.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Fra939krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2383 meninger fra rejsendeBaseret på 2383 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Carlton Amsterdam
  Fra1.004krPr. nat

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijzelstraat 4 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Dette er et luksus-hotel med en ideel beliggenhed i byens centrum, lige ved siden af det berømte blomstermarked og inden for gåafstand af de fleste store attraktioner. Herudover er der ca. 5 minutter med sporvognen til hovedbanegården og ca. 25 minutter til Amsterdams lufthavn Schiphol.Hotellet er lyst og stilfuldt indrettet. Hotelbygningen stammer fra 1928. Der er i alt 218 værelser. Gæsterne kan nyde italienske snacks og kaffe i bistroen Girasole eller bestille roomservice fra deres værelser, hvis de ønsker det. Der er desuden 8 førsteklasses lokaler, som er beregnet til møder og private arrangementer. Endvidere kan gæsterne parkere deres køretøj på hotellets parkeringsplads (mod betaling).Gæsterne kan slappe af med en drink fra minibaren, se en film eller bruge stedets trådløse internetadgang. Hvert værelse rummer eget badeværelse med en hårtørrer. Af behageligheder er der desuden telefon, safeboks og køleskab.

  Se mere
 • NH City Centre
  Fra1.803krPr. nat

  NH City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 590 meninger fra rejsendeBaseret på 590 meninger fra rejsende

  Det komfortable middelklassehotel ligger centralt i nærheden af dampladsen og hovedbanegården.Hotellet råder over 208 værelser og en restaurant.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse.

  Se mere
 • Ibis Amsterdam Centre
  Fra1.159krPr. nat

  Ibis Amsterdam CentrestarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Stationsplein 49 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4581 meninger fra rejsendeBaseret på 4581 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1992. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2005. Der er i alt 187 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  142  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser