Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  375kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa '92
  Fra968krPr. nat

  Europa '92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 322 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 709 meninger fra rejsendeBaseret på 709 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Park Hotel Amsterdam
  Fra1.153krPr. nat

  Park Hotel AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2804 meninger fra rejsendeBaseret på 2804 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Amsterdam.Dette hotel blev bygget i 1895, renoveret i 2006 og rummer i alt 187 værelser fordelt på 7 etager, heraf 6 suiter. Til faciliteterne på hotellet hører desuden en døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer også frisørsalon, en bar og en restaurant. Ydermere tilbydes forretningsrejsende konferenceindretninger. Der er også WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice. Endvidere råder hotellet over en parkeringsgarage.De komfortable værelser er udstyrede med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, en opholdsstue, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe, en minibar, strygejern, strygebræt, centralvarme og en radiator.orgenmaden tilbydes som buffet. Frokosten og aftensmaden serveres a la carte, ligesom aftensmaden også kan vælges som menu.Fra Utrecht (A2) skal man køre mod 'Centrum'. Efter Amsterdam bygrænse drejer man til højre i det 1. lyskryds (Utrechtsebrug) ad President Kennedylaan og fortsætter over Amsteldijk til T-krydset. Herefter drejer man til venstre ad Stadhouderskade og følger vejen forbi Rijksmuseum. Efter 50 m vil gæsterne finde hotellet på venstre hånd. Fra Haag/Schiphol (lufthavn)/motorvej A4 (E10) tager man afkørslen Zaandam og dernæst afkørslen S-106. For enden af afkørslen drejer man til højre og fortsætter herefter lige ud forbi Surinameplein rundkørsel på venstre hånd. Kør i venstre vognbane over Kostverlorenvaart bro og drej til venstre ad Overtoom, og fortsæt lige indtil vejen ophører. Drej herefter til højre og bliv i venstre kørebane i det 3. lyskryds. Efter ca. 50 km vil hotellet ligge på højre hånd.

  Se mere
 • Amsterdam Tropen
  Fra655krPr. nat

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 880 meninger fra rejsendeBaseret på 880 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved siden Oosterpark og Det Kongelige Tropeinstitut i nærheden af gågaden og Dappermarkt. Der er blot en mindre gåtur til Waterloopladsen, Artis Zoo og Hortus Botanicus. I bil kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der er et stoppested lige foran hotellet. På den måde kommer man hurtigt til Amsterdams historiske bydel, RAI kongrescenter, hovedbanegården eller lufthavnen Schiphol.Hotellet råder i alt 80 værelser og kan tilbyde sine gæster en reception, en café-bar kaldet Tropen samt restauranten Brasserie Schiller, der rummer en dejlig udsigt over Oosterpark samt en meget flot og siden 1912 intakt dekoration med en blanding af Art Nouveau og moderne værker. I restauranten er der plads til op mod 80 personer, mens baren kan rumme op til 20 personer. Herudover der trådløs internetadgang (WLAN), gratis aviser hver dag, et stationært strygesystem, vasketøjsservice, skopudsningsservice, shuttlebus til lufthavnen, lægehjælp i tilfælde af sygdom og endeligt udlejning af cykler. Forretningscentrummet består af fem rummelige og roligt beliggende konferencelokaler med dagslys (4-100 personer). Det største rum (Indonesienrummet) rummer plads til 80 personer. I samarbejde med Det Kongelige Tropeinstitut kan der også arrangeres større konferencer på hotellet. Slutteligt har hotellet også en overvåget parkeringsplads.De komplet renoverede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv, trådløs internetadgang (WLAN) og safeboks. Endvidere er der elkedel, et udvalg af puder (hård, blød, fjedret), babyseng og vækning. Man kan desuden bestille ikke-rygerværelser.orgenmaden serveres som buffet. Køkkenet rummer såvel typiske hollandske som internationale specialiteter. Herudover er der udvalg af internationale vine.

  Se mere
 • Grand Hotel Amrâth Amsterdam
  Fra1.301krPr. nat

  Grand Hotel Amrâth Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Prins hendrikkade 108 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4094 meninger fra rejsendeBaseret på 4094 meninger fra rejsende

  Det splinterny luksushotel har en perfekt beliggenhed i Prins Hendrikkade i centrum af byen blot omkring 500 m fra hovedbanegården og kun 1 km fra Dampladsen. Denne unikke kulisse i det historiske hjerte af Amsterdam grænser op til de smukke kanaler og betyder, at hotellet ligger inden for gåafstand til de bedste seværdigheder. Til gæster i bil er der parkeringsservice. Til Schiphol lufthavn er der endvidere 19 km.Shipping selskaberne er for længst forsvundet og deres skibe sejler ikke længere stolt på verdenshavene, men shippingbygningerne, hvor hotellet ligger, står stadigvæk komplet intakte. Søens romantik kan stadigt ses og beundres i kraft af de autentiske materialer. Fra det smukt malede vindue i den imponerende trappeopgang til de luksuriøse marmoretager er hotellets skønhed fascinerende. Gæsterne føler sig helt hjemme i den klassiske stemning med det tidssvarende præg. Det er det perfekte sted at føle den varme, afslappede atmosfære med udvalg af gæster fra nær og fjern, som gør det til deres smarte andet hjem. Det historiske, klimatiserede cityhotel rummer 165 værelser og en døgnåben reception samt en vekslebørs, en elevator, en café, en bar, en restaurant, konferenceindretninger, trådløs internetadgang med WLAN og mulighed for at bestille roomservice.Alle værelser er udstyret med badeværelse med bad og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, strygejern, strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, safeboks, klimaanlæg og radiator.Endvidere er der en indendørs swimmingpool og mulighed for at træne i fitness-studiet.orgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Hampshire Hotel Beethoven
  Fra674krPr. nat

  Hampshire Hotel Beethovenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Beethovenstraat 43 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 479 meninger fra rejsendeBaseret på 479 meninger fra rejsende

  Hotellet har en central beliggenhed i Amsterdam, på en af de dejligste handelsgader i det populære kvarter Oud-Zuid. Der ligger desuden en busstation og en banegård inden for få minutters gang af etablissementet. Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 13 km væk.Hotellet tager sig godt af de basale krav, og den komfortable udsmykning og det venlige personale gør det til et perfekt sted for forretningsrejsende eller feriegæster. Der er 52 værelser til rådighed på dette city-hotel. Gæsterne bydes velkommen i en døgnåben reception, og der tilbydes check-out service 24 timer i døgnet. Herudover er der af bekvemmeligheder også elevator på dette klimatiserede hotel.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad/badekar, toilet og en hårtørrer. Endvidere er der af faciliteter telefon, betalings-tv og safeboks. Hertil kommer også mulighed for at lave te og kaffe, radiator og klimaanlæg som yderligere komfortindretninger. Tillige er der strygejern og strygebræt, ligesom ikke-rygerværelser er til rådighed på anmodning. Ydermere tilbydes vækning og trådløs internetadgang mod betaling.

  Se mere
 • Botel
  Fra514krPr. nat

  Botelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Botel bv ndsm-pier 3 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 141 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1956 meninger fra rejsendeBaseret på 1956 meninger fra rejsende

  Dette flydende hotel er moderne og l indrettet og tilbyder en enestående mulighed for at lære det sprudlende Amsterdam at kende fra en lidt anden side.Det enestående skibshotel kan tilbyde sine gæster en restaurant med ikke-ryger område, en bar, en foyer med en døgnåben reception, elevator, pengeskab og en vekselbørs. Man kan ligeledes benytte TV-stuen, spillerummet og hotellets vaskeservice.De enkle kahytter er indrettet med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, pengeskab, og centralvarme. De er ydermere delvist flisebelagte og delvist belagt med smagfulde væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hampshire Hotel-Lancaster Amsterdam
  Fra864krPr. nat

  Hampshire Hotel-Lancaster Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Plantage middenlaan 48 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1180 meninger fra rejsendeBaseret på 1180 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den grønneste del af Amsterdams gamle bydel over for det berømte zoo Artis. Blot få minutters gang fra hotellet ligger der diverse galerier og museer samt teaterkvarteret og et væld af spraglede forretninger (100 m), restauranter, værtshuse og diskoteker (1 km). Der er endvidere heller ikke særligt langt til to af Amsterdams mest berømte kvarterer: Rembrandt- og Waterlookvarteret. Til disse kommer man hurtigt og bekvemt med det offentlige transportsystem.Det komplet renoverede storbyhotel er på 5 etager og har i alt 91 værelser. I det stilfulde hotel er der en døgnåben reception med safeboks og elevator samt en lobbybar og en morgenmadssal. Endvidere har hotellet en internetterminal, ligesom der også tilbydes vaskeservice og hjælp i tilfælde af sygdom (læge ved forespørgsel).De enkelt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang (mod betaling). Herudover er værelserne udstyret med safeboks og væg-til-væg tæpper, ligesom der også er centralvarme.

  Se mere
 • Leonardo Hotel Amsterdam City Center
  Fra841krPr. nat

  Leonardo Hotel Amsterdam City Centerstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Tesselschadestraat 23 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 136 meninger fra rejsendeBaseret på 136 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Amsterdam. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 400 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Lokaliteten har 102 indbydende gæsteværelser. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen værelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Leonardo Hotel Amsterdam City Center er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • WestCord Art Hotel Amsterdam4
  Fra838krPr. nat

  WestCord Art Hotel Amsterdam4stars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spaarndammerdijk 302 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2826 meninger fra rejsendeBaseret på 2826 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i området Westerpark ca. 10 minutter fra byens centrum med offentlige transportmidler. Desuden ligger der turistfaciliteter og indkøbsmuligheder omkring 10 minutter væk. Endvidere finder man Amsterdams attraktioner inden for kort afstand, herunder Anne Franks Hus (ca. 10 minutter), Museumspladsen (ca. 15 minutter) og Madam Tussaud's (ca. 12 minutter). Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 17 km væk.Nøgleordet i denne ejendom er design. Når man kommer ind i hotellets fællesområder finder man glaselementer og -farver i enhver krog. Af faciliteter på dette city-hotel med 60 værelser er der døgnåben reception, check-out service, bar, restaurant og konferenceindretninger. Endvidere er der mulighed for at benytte stedets internetadgang og bestille roomservice (mod betaling).De luksuriøse værelser rummer alle en slængesofa, eget moderne badeværelse med et brusebad og alle de nødvendige faciliteter for at få et afslappet, komfortabelt ophold. Af behageligheder er der desuden hårtørrer, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg på værelserne.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Fra946krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2772 meninger fra rejsendeBaseret på 2772 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  174  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser