Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  281kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa 92
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra385krPr. nat

  Europa 92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e c. huygensstraat 103-107 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 77 Muligheder

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra399krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 33 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder

  Det hyggelige byhotel ligger i hjertet af Amsterdam ikke langt fra koncerthallen, mange af de kendte museer og Vondelparken. Lige i nærheden finder man mange forskellige indkøbs- og underholdsningsmuligheder samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 meter). Der er desuden ca. 2 km til det nærmeste diskotek.iddelklassehotellet er på 4 etager og har i alt 32 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safebokse og elevatorer. Herudover er der en hyggelig bar og internetterminal mod betaling.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit- kabel-tv, radio, internetadgang og safeboks. Herudover er der væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Amstel Botel Bv
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra421krPr. nat

  Amstel Botel Bvstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ndsm pier 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 109 Muligheder

  Dette flydende hotel er moderne og l indrettet og tilbyder en enestående mulighed for at lære det sprudlende Amsterdam at kende fra en lidt anden side.Det enestående skibshotel kan tilbyde sine gæster en restaurant med ikke-ryger område, en bar, en foyer med en døgnåben reception, elevator, pengeskab og en vekselbørs. Man kan ligeledes benytte TV-stuen, spillerummet og hotellets vaskeservice.De enkle kahytter er indrettet med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, pengeskab, og centralvarme. De er ydermere delvist flisebelagte og delvist belagt med smagfulde væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Best Western Blue Tower
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra454krPr. nat

  Best Western Blue Towerstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Leeuwendalersweg 21 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Dette nye hotel ligger på grænsen til Amsterdams centrum. På kun 10 minutter i bil eller 15 minutter med direkte bus, sporvogn eller tog kan man komme sig til Amsterdams historiske centrum, Rai Kongrescenter, banegården samt erhvervsområderne Sloterdijk, Zuid-As og WTC. Gæsterne vil herudover finde restauranter og indkøbsmuligheder 3 km væk, ligesom der er 5 km til byens centrum. Endelig er der 10 minutters kørsel fra hotellet til Schiphol lufthavn.Dette city-hotel er den perfekte base at opdage Amsterdam og byens omgivelser ud fra, idet det er så let tilgængeligt både i bil og med offentlige transportmidler. Hotellet blev renoveret i 2007 og rummer i alt 186 værelser fordelt på 11 etager. Til faciliteterne på det klimatiserede etablissement hører herudover en foyer med døgnåben check-out service, elevator og WLAN/internetadgang. Ydermere har hver etage sin egen service-skranke, hvor gæsterne kan købe en drink eller et stykke chokolade, ligesom gæster i bil tilbydes en parkeringsgarage.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med badekar eller brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon, et fladskærmsfjernsyn og gratis WiFi/internetadgang. De er ligeledes udstyret med regulerbart klimaanlæg, en safeboks og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Amsterdam
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.489krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Rusland 17 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette First-Class-Hotel ligger centralt placeret. Alle seværdigheder ligger indenfor gåafstand og der er forbindelse med offentlig transport 1,5 km fra hotellet.Dette elegante storbyhotel åbnede i 1990 og har i alt 248 værelser fordelt på 6 etager. Til faciliteterne hører en traditionsrig bar, en specialrestaurant med en ikke-ryger afdeling, elevatorer og en overdækket parkeringsplads.De meget smagfuldt indrettede værelser er findes i tre forskellige stilretninger (Naturally Cool, skandinavisk, Maritime) og har bad/WC med hårtørrer, telefon, pengeskab, klimaanlæg samt minibar og køleskab.For sportlig aktivitet og afslapning kan hotellet tilbyde fitness-studio samt sauna og solarium mod betaling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Best Western Plus Blue Square
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra440krPr. nat

  Best Western Plus Blue Squarestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Slotermeerlaan 80 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Dette hotel ligger tæt på et indkøbscenter og et lokalt marked, der er åbent hver dag for handel. Blot fem minutters gang fra hotellet vil gæsterne finde restauranter og barer, mens byens centrum og Dam Pladsen ligger 5 km væk. I nærheden kan gæsterne ligeledes finde søen Sloterplas, hvor de kan dyrke fiskeri og sejlads. Til Amsterdams lufthavn, Schiphol, er der desuden 15 km.Dette city-hotel åbnede i 2008 og er fokuseret på at give gæsterne et behageligt og afslappende ophold. Det tilbyder i alt 180 værelser. Gæsterne bydes velkomne af en døgnåben reception, hvor de også kan gøre brug af elevatorerne, safeboksen og garderoben. Herudover er der udlejning af cykler og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).Hotellet tilbyder komfortabelt indrettede værelser med eget badeværelse. Alle værelser rummer tvillingesenge, der kan sættes sammen, hvis det er nødvendigt. Til standardindretningen hører endvidere telefon, fjernsyn og internetadgang.

  Se mere
 • Grand Hotel Amrâth Amsterdam
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.918krPr. nat

  Grand Hotel Amrâth Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Prins hendrikkade 108 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Det splinterny luksushotel har en perfekt beliggenhed i Prins Hendrikkade i centrum af byen blot omkring 500 m fra hovedbanegården og kun 1 km fra Dampladsen. Denne unikke kulisse i det historiske hjerte af Amsterdam grænser op til de smukke kanaler og betyder, at hotellet ligger inden for gåafstand til de bedste seværdigheder. Til gæster i bil er der parkeringsservice. Til Schiphol lufthavn er der endvidere 19 km.Shipping selskaberne er for længst forsvundet og deres skibe sejler ikke længere stolt på verdenshavene, men shippingbygningerne, hvor hotellet ligger, står stadigvæk komplet intakte. Søens romantik kan stadigt ses og beundres i kraft af de autentiske materialer. Fra det smukt malede vindue i den imponerende trappeopgang til de luksuriøse marmoretager er hotellets skønhed fascinerende. Gæsterne føler sig helt hjemme i den klassiske stemning med det tidssvarende præg. Det er det perfekte sted at føle den varme, afslappede atmosfære med udvalg af gæster fra nær og fjern, som gør det til deres smarte andet hjem. Det historiske, klimatiserede cityhotel rummer 165 værelser og en døgnåben reception samt en vekslebørs, en elevator, en café, en bar, en restaurant, konferenceindretninger, trådløs internetadgang med WLAN og mulighed for at bestille roomservice.Alle værelser er udstyret med badeværelse med bad og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, strygejern, strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, safeboks, klimaanlæg og radiator.Endvidere er der en indendørs swimmingpool og mulighed for at træne i fitness-studiet.orgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • NH Amsterdam Barbizon Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.431krPr. nat

  NH Amsterdam Barbizon Palacestars

  Amsterdam by, Amsterdam , prins hendrikkade 59-72 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Fra hotellet er der mindre end 10 minutter til Anne Franks hus. Til Dam-pladsen er der omkring 5 minutters gang. Til Van Gogh Museum og Heineken-bryggeriet er der endvidere ca. 15 minutters kørsel med sporvognen. Bag hotellet ligger Amsterdams ældste kvarter med bordeller og Chinatown. Med sporvognen kommer man desuden til kongrescenteret RAI på ca. 25 minutter.Hotellet hører til en samling af 19 huse fra det 17. århundrede og et kapel fra det 15. århundrede. I den imponerende foyer finder man en reception med marmorsøjler og højt til loftet.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna, et solarium, et dampbad og et fitness-studie.I Restaurant Vermeer kan gæsterne nyde fornemme middelhavsretter til frokost og aften i en atmosfære af gylden tidsalder. Restauranten er blevet udmærket af Michelin og GaultMillau. I Hudson's Terrace & Restaurant tilbydes internationale måltider i en afslappet atmosfære. Den tidssvarende indrettede bar Mar-Dique er kendt for sine tapas og velsmagende cocktails.

  Se mere
 • Bronckhorst
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra588krPr. nat

  Bronckhorststars

  Amsterdam by, Amsterdam , Bronckhorststraat 14 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Amsterdam , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2010. Der er i alt 37 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 30 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Hotel ligger tæt på centrum af byen.

  Se mere
 • NH Amsterdam Tropen
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra578krPr. nat

  NH Amsterdam Tropenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotellet ligger ved siden Oosterpark og Det Kongelige Tropeinstitut i nærheden af gågaden og Dappermarkt. Der er blot en mindre gåtur til Waterloopladsen, Artis Zoo og Hortus Botanicus. I bil kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der er et stoppested lige foran hotellet. På den måde kommer man hurtigt til Amsterdams historiske bydel, RAI kongrescenter, hovedbanegården eller lufthavnen Schiphol.Hotellet råder i alt 80 værelser og kan tilbyde sine gæster en reception, en café-bar kaldet Tropen samt restauranten Brasserie Schiller, der rummer en dejlig udsigt over Oosterpark samt en meget flot og siden 1912 intakt dekoration med en blanding af Art Nouveau og moderne værker. I restauranten er der plads til op mod 80 personer, mens baren kan rumme op til 20 personer. Herudover der trådløs internetadgang (WLAN), gratis aviser hver dag, et stationært strygesystem, vasketøjsservice, skopudsningsservice, shuttlebus til lufthavnen, lægehjælp i tilfælde af sygdom og endeligt udlejning af cykler. Forretningscentrummet består af fem rummelige og roligt beliggende konferencelokaler med dagslys (4-100 personer). Det største rum (Indonesienrummet) rummer plads til 80 personer. I samarbejde med Det Kongelige Tropeinstitut kan der også arrangeres større konferencer på hotellet. Slutteligt har hotellet også en overvåget parkeringsplads.De komplet renoverede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv, trådløs internetadgang (WLAN) og safeboks. Endvidere er der elkedel, et udvalg af puder (hård, blød, fjedret), babyseng og vækning. Man kan desuden bestille ikke-rygerværelser.orgenmaden serveres som buffet. Køkkenet rummer såvel typiske hollandske som internationale specialiteter. Herudover er der udvalg af internationale vine.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  147  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination