Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  355kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa 92
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra720krPr. nat

  Europa 92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e c. huygensstraat 103-107 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 75 Muligheder

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Amsterdam Identity Apartments
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra677krPr. nat

  Amsterdam Identity Apartmentsstars

  Sloterdijk, Amsterdam , Barajasweg 10 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Amsterdam} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2012. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 55 værelser på stedet. Ejendommen består af 55 lejligheder og 15 studio-lejligheder. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Wow Amsterdam
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra435krPr. nat

  Wow Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Wiltzanghlaan 60       - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Amsterdam . Hotel blev bygget i 1957. Hotel blev moderniseret i 2014. Ejendommen består af 57 værelser. Dette etablissement består af . Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.654krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • NH Amsterdam Barbizon Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.284krPr. nat

  NH Amsterdam Barbizon Palacestars

  Amsterdam by, Amsterdam , prins hendrikkade 59-72 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Fra hotellet er der mindre end 10 minutter til Anne Franks hus. Til Dam-pladsen er der omkring 5 minutters gang. Til Van Gogh Museum og Heineken-bryggeriet er der endvidere ca. 15 minutters kørsel med sporvognen. Bag hotellet ligger Amsterdams ældste kvarter med bordeller og Chinatown. Med sporvognen kommer man desuden til kongrescenteret RAI på ca. 25 minutter.Hotellet hører til en samling af 19 huse fra det 17. århundrede og et kapel fra det 15. århundrede. I den imponerende foyer finder man en reception med marmorsøjler og højt til loftet.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna, et solarium, et dampbad og et fitness-studie.I Restaurant Vermeer kan gæsterne nyde fornemme middelhavsretter til frokost og aften i en atmosfære af gylden tidsalder. Restauranten er blevet udmærket af Michelin og GaultMillau. I Hudson's Terrace & Restaurant tilbydes internationale måltider i en afslappet atmosfære. Den tidssvarende indrettede bar Mar-Dique er kendt for sine tapas og velsmagende cocktails.

  Se mere
 • Movenpick Amsterdam City Center
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.645krPr. nat

  Movenpick Amsterdam City Centerstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Piet heinkade 11 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder

  Denne ejendom er placeret i Amsterdam . Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Der er i alt 408 værelser på stedet. Ejendommen består af 377 dobbeltværelser, 30 junior-suiter og 1 suite. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.562krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Located on the riverfront and next to the central train station, the hotel is within easy reach of a host of local attractions, including the Rijksmuseum, Leidseplein, and the Anne Frank and Van Gogh museums. It is a perfect base from which to enjoy all that Amsterdam has to offer. Amsterdam Schiphol Airport is about 20 km from the hotel.

  Se mere
 • Artemis Amsterdam
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra702krPr. nat

  Artemis Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , John m. keynesplein 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette hotel har en praktisk beliggenhed tæt på Amsterdams forretningscentrum og tilbyder fremragende forbindelser med offentlige transportmidler, som man finder omkring 300 m væk. Herudover finder man forskellige indkøbsmuligheder ca. 1 km væk, ligesom der også ligger barer, beværtninger og natklubber i umiddelbar nærhed (inden for ca. 8 km).Dette hotel blev opført i 2005 og rummer i alt 256 dobbeltværelser i en bygning på 8 etager. Til faciliteterne hører der en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, elevator og en café. Endvidere er der en bar, en beværtning, en fjernsynsstue, konferenceindretninger og internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan benytte hotellets parkeringsplads (mod betaling).Alle de indbydende værelser rummer et badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Af yderligere behageligheder er der minibar, køleskab, gulvtæppe, centralvarme og safeboks.

  Se mere
 • Schiphol A4
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra513krPr. nat

  Schiphol A4stars

  Amsterdam lufthavn, Amsterdam , Rijksweg a4 3 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 63 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af den internationale lufthavn Schiphol mindre end 20 minutter fra udstillingscentrummet RAI, centrum af Amsterdam og Keukenhof. Der er heller ikke langt til adskillige strande såsom Zandvoort og Noordwijk, og det ligger endda endnu tættere på indkøbsmuligheder.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2007 og rummer 435 luksuriøse værelser og diverse komfortable indretninger. I hotellets rummelige business-centrum kan der arrangeres møder, kongresser og fester i forskellige stilarter uanset er det bare drejer sig om 5 eller over 1.000 personer. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator, café og frisørsalon. Hotellet inkluderer også en bar, en pub og en restaurant samt trådløs internetadgang (WLAN). Endelig er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom bilen kan parkeres på parkeringspladsen og børnene kan lege på legepladsen.Værelserne rummer enten en terrasse eller en altan. De er udstryet med et rummeligt badeværelse med et badekar, en separat bruser, et toilet og en håndvask. Værelserne er godt arrangeret og rummer endvidere også en stor tvillingeseng, et skrivebord og et siddeareal. Hertil kommer safeboks, interaktivt tv, hårtørrer, internetadgang, telefon, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.Fritidsfaciliteter inkluderer en indendørs swimmingpool og et solarium. Der er endvidere ca. 3 km til den nærmeste golfbane.Restauranten holder åben dagligt for alle fra kl. 5. Der serveres en luksuriøs og stor buffet som morgenmad indtil kl. 11. Efter morgenmaden er restauranten åben for frokost og aftensmad til kl. 23. Om sommeren er der mulighed for at nyde frokosten og aftensmaden på terrassen.

  Se mere
 • SIR Albert Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.242krPr. nat

  SIR Albert Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Albert cuypstraat 2-6 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Beliggende i Amsterdam , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev moderniseret i 2012. Ejendommen består af 90 værelser. Ejendommen består af 27 dobbeltværelser, 57 junior-suiter og 6 suiter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  135  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination