Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  358kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa 92
  Fra497krPr. nat

  Europa 92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 293 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 703 meninger fra rejsendeBaseret på 703 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Fra581krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 101 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 265 meninger fra rejsendeBaseret på 265 meninger fra rejsende

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  Fra1.398krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7225 meninger fra rejsendeBaseret på 7225 meninger fra rejsende

  Located on the riverfront and next to the central train station, the hotel is within easy reach of a host of local attractions, including the Rijksmuseum, Leidseplein, and the Anne Frank and Van Gogh museums. It is a perfect base from which to enjoy all that Amsterdam has to offer. Amsterdam Schiphol Airport is about 20 km from the hotel.

  Se mere
 • Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre
  Fra675krPr. nat

  Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3228 meninger fra rejsendeBaseret på 3228 meninger fra rejsende

  Dette vidunderlige hotel har en bekvem beliggenhed i Amsterdam ved Rembrandtpark og A1 ringvejen. De rejsende kan finde Helfrichstraat Admiraal sporvejsstop, der giver direkte forbindelse til Dam-pladsen på blot 20 minutter, et par skridt borte. Dette komfortable etablissement byder på en lang række indkvarteringsmuligheder, så alle kundernes behov dækkes. Lige fra standard til familie værelser er der i alle enheder kaffe- og te-faciliteter samt fladskærms-tv. Baren ligger på 17. etage med fantastisk udsigt over byen. Der er busservice til Schiphol Airport til gæsterne.

  Se mere
 • NH Carlton Amsterdam
  Fra850krPr. nat

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijzelstraat 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2542 meninger fra rejsendeBaseret på 2542 meninger fra rejsende

  Dette er et luksus-hotel med en ideel beliggenhed i byens centrum, lige ved siden af det berømte blomstermarked og inden for gåafstand af de fleste store attraktioner. Herudover er der ca. 5 minutter med sporvognen til hovedbanegården og ca. 25 minutter til Amsterdams lufthavn Schiphol.Hotellet er lyst og stilfuldt indrettet. Hotelbygningen stammer fra 1928. Der er i alt 218 værelser. Gæsterne kan nyde italienske snacks og kaffe i bistroen Girasole eller bestille roomservice fra deres værelser, hvis de ønsker det. Der er desuden 8 førsteklasses lokaler, som er beregnet til møder og private arrangementer. Endvidere kan gæsterne parkere deres køretøj på hotellets parkeringsplads (mod betaling).Gæsterne kan slappe af med en drink fra minibaren, se en film eller bruge stedets trådløse internetadgang. Hvert værelse rummer eget badeværelse med en hårtørrer. Af behageligheder er der desuden telefon, safeboks og køleskab.

  Se mere
 • NH City Centre
  Fra1.073krPr. nat

  NH City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1100 meninger fra rejsendeBaseret på 1100 meninger fra rejsende

  Det komfortable middelklassehotel ligger centralt i nærheden af dampladsen og hovedbanegården.Hotellet råder over 208 værelser og en restaurant.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
  Fra1.248krPr. nat

  NH Collection Amsterdam Barbizon Palacestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Prins hendrikkade 59-72 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 821 meninger fra rejsendeBaseret på 821 meninger fra rejsende

  Fra hotellet er der mindre end 10 minutter til Anne Franks hus. Til Dam-pladsen er der omkring 5 minutters gang. Til Van Gogh Museum og Heineken-bryggeriet er der endvidere ca. 15 minutters kørsel med sporvognen. Bag hotellet ligger Amsterdams ældste kvarter med bordeller og Chinatown. Med sporvognen kommer man desuden til kongrescenteret RAI på ca. 25 minutter.Hotellet hører til en samling af 19 huse fra det 17. århundrede og et kapel fra det 15. århundrede. I den imponerende foyer finder man en reception med marmorsøjler og højt til loftet.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna, et solarium, et dampbad og et fitness-studie.I Restaurant Vermeer kan gæsterne nyde fornemme middelhavsretter til frokost og aften i en atmosfære af gylden tidsalder. Restauranten er blevet udmærket af Michelin og GaultMillau. I Hudson's Terrace & Restaurant tilbydes internationale måltider i en afslappet atmosfære. Den tidssvarende indrettede bar Mar-Dique er kendt for sine tapas og velsmagende cocktails.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra1.575krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1775 meninger fra rejsendeBaseret på 1775 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • Inntel Hotels Amsterdam Centre
  Fra1.049krPr. nat

  Inntel Hotels Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Nieuwezijdskolk 19 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3535 meninger fra rejsendeBaseret på 3535 meninger fra rejsende

  Det har i alt 239 værelser fordelt på 5 etager, heraf 15 enkelt- og 224 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og safeboks samt et konferencerum, en tv-stue, en vekselbørs, elevatorer, en kiosk og en offentlig garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar samt en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen samt bestille roomservice og vaskeservice.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv og internetadgang (modem). Derudover er de udstyret med minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks..

  Se mere
 • Novotel Amsterdam City
  Fra927krPr. nat

  Novotel Amsterdam CitystarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Europa boulevard 10 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2888 meninger fra rejsendeBaseret på 2888 meninger fra rejsende

  Fra hotellet er der gode forbindelser til bymidten. Der er ca. 500 m til et busstoppested. Der er ca. et kvarters kørsel med sporvognen ind til bymidten. Her finder man desuden utallige barer og restauranter.Luksushotellet blev bygget i 1971 og råder over en 15-etagers hovedbygning med i alt 611 værelser, heraf 600 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception og elevatorer. Herudover rummer bygningen en frisørsalon, en bar, en pub og en restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, radio, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, safeboks og klimaanlæg.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  180  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser