Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  290kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa 92
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra710krPr. nat

  Europa 92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e c. huygensstraat 103-107 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 80 Muligheder

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra362krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 33 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder

  Det hyggelige byhotel ligger i hjertet af Amsterdam ikke langt fra koncerthallen, mange af de kendte museer og Vondelparken. Lige i nærheden finder man mange forskellige indkøbs- og underholdsningsmuligheder samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 meter). Der er desuden ca. 2 km til det nærmeste diskotek.iddelklassehotellet er på 4 etager og har i alt 32 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safebokse og elevatorer. Herudover er der en hyggelig bar og internetterminal mod betaling.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit- kabel-tv, radio, internetadgang og safeboks. Herudover er der væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Amstel Botel Bv
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra615krPr. nat

  Amstel Botel Bvstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ndsm pier 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 109 Muligheder

  Dette flydende hotel er moderne og l indrettet og tilbyder en enestående mulighed for at lære det sprudlende Amsterdam at kende fra en lidt anden side.Det enestående skibshotel kan tilbyde sine gæster en restaurant med ikke-ryger område, en bar, en foyer med en døgnåben reception, elevator, pengeskab og en vekselbørs. Man kan ligeledes benytte TV-stuen, spillerummet og hotellets vaskeservice.De enkle kahytter er indrettet med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, pengeskab, og centralvarme. De er ydermere delvist flisebelagte og delvist belagt med smagfulde væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH City Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra735krPr. nat

  NH City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Det komfortable middelklassehotel ligger centralt i nærheden af dampladsen og hovedbanegården.Hotellet råder over 208 værelser og en restaurant.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse.

  Se mere
 • City Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra471krPr. nat

  City Gardenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , P.c. hooftstraat 162 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Hotellet ligger i en meget smuk bygning fra det vidtløbende Vondelpark. Mange af de historiske bygninger ligger i nærheden, ligesom de tre vigtigste museer i Amsterdam: Rigsmuseet med værker af Rembrandt, Van Gogh Museum og et bymuseum med moderne kunst. Der er ikke langt til koncertsalen. Her arbejder koncertsalens verdensberømte orkester. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige barer, restauranter og klubber.Det venlige, spændende og hyggelige hotel råder over i alt 71 værelser. Der er desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og parkeringspladser.Værelserne er stilfuldt indrettede med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn og radio. Fra værelserne er der den vidunderlig udsigt: Fra nogle af værelserne er der et roligt og romantisk panorama over Vondelparken, mens andre kan tilbyde en storartet udsigt over gaden. Til værelsernes standardindretning hører der en dobbeltseng.orgenmaden serveres morgenmadsrestauranten, som gennemstrømmes af lys. Herfra er der udsigt over haven. Også den fremragende bar- og loungeområde lover komfort og privat atmosfære.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra864krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Best Western Plus Blue Square
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra417krPr. nat

  Best Western Plus Blue Squarestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Slotermeerlaan 80 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette hotel ligger tæt på et indkøbscenter og et lokalt marked, der er åbent hver dag for handel. Blot fem minutters gang fra hotellet vil gæsterne finde restauranter og barer, mens byens centrum og Dam Pladsen ligger 5 km væk. I nærheden kan gæsterne ligeledes finde søen Sloterplas, hvor de kan dyrke fiskeri og sejlads. Til Amsterdams lufthavn, Schiphol, er der desuden 15 km.Dette city-hotel åbnede i 2008 og er fokuseret på at give gæsterne et behageligt og afslappende ophold. Det tilbyder i alt 180 værelser. Gæsterne bydes velkomne af en døgnåben reception, hvor de også kan gøre brug af elevatorerne, safeboksen og garderoben. Herudover er der udlejning af cykler og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).Hotellet tilbyder komfortabelt indrettede værelser med eget badeværelse. Alle værelser rummer tvillingesenge, der kan sættes sammen, hvis det er nødvendigt. Til standardindretningen hører endvidere telefon, fjernsyn og internetadgang.

  Se mere
 • Lloyd Hotel and Cultural Embassy
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra382krPr. nat

  Lloyd Hotel and Cultural Embassystars

  Amsterdam by, Amsterdam , Oostelijke handelskade 34 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  The hotel ais very well situated: it is at the edge of the city centre in the fashionable Eastern Docklands at only 5 min distance by fast tram from the Central Station. The Eastern Docklands area is awash with fascinating cultural, architectural and shopping highlights. Many of Amsterdam's cultural hotspots can be found in the area of the Lloyd Hotel, including the brand new concerthall; Muziekgebouw, Holland's biggest jazz club and Amsterdam's Modern Art Museum and Stedelijk CS.

  Se mere
 • Okura Amsterdam
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.406krPr. nat

  Okura Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ferdinand bolstraat 333 - Kort
   

  Hotellet hører til i luksusklassen og ligger ved en af Amsterdams mest berømte kanaler. RAI forsamlingscentret og forskellige indkøbsmuligheder og seværdigheder ligger ligeledes i nærheden. Herudover tager det omkring 15 minutter at køre til den internationale lufthavn Schiphol. Turen hertil tager 20 minutter med sporvogn.Førsteklasses hotellet er på 23 etager og råder over i alt 300 værelser. I fritiden kan man besøge én af de fire restauranter, de to barer, frisørsalonen og en indkøbsarkade. Det eksklusive hotel kan desuden tilbyde forretningsfolk et konferencerum med den mest moderne teknik som f.eks. trådløs internetforbindelse (WLAN) til bærbare computere.De elegante og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der forfriskninger i minibaren, ligesom der også er en safeboks (mod betaling). Endvidere er værelserne udstyret med telefon og trådløst Internet (WLAN).I skønhedscentret og i fitness-studiet kan man slappe af og træne, ligesom der også er en stor indendørs swimmingpool, flere saunaer, tyrkiske bade og whirlpools.

  Se mere
 • Best Western Blue Tower
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra436krPr. nat

  Best Western Blue Towerstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Leeuwendalersweg 21 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Dette nye hotel ligger på grænsen til Amsterdams centrum. På kun 10 minutter i bil eller 15 minutter med direkte bus, sporvogn eller tog kan man komme sig til Amsterdams historiske centrum, Rai Kongrescenter, banegården samt erhvervsområderne Sloterdijk, Zuid-As og WTC. Gæsterne vil herudover finde restauranter og indkøbsmuligheder 3 km væk, ligesom der er 5 km til byens centrum. Endelig er der 10 minutters kørsel fra hotellet til Schiphol lufthavn.Dette city-hotel er den perfekte base at opdage Amsterdam og byens omgivelser ud fra, idet det er så let tilgængeligt både i bil og med offentlige transportmidler. Hotellet blev renoveret i 2007 og rummer i alt 186 værelser fordelt på 11 etager. Til faciliteterne på det klimatiserede etablissement hører herudover en foyer med døgnåben check-out service, elevator og WLAN/internetadgang. Ydermere har hver etage sin egen service-skranke, hvor gæsterne kan købe en drink eller et stykke chokolade, ligesom gæster i bil tilbydes en parkeringsgarage.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med badekar eller brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon, et fladskærmsfjernsyn og gratis WiFi/internetadgang. De er ligeledes udstyret med regulerbart klimaanlæg, en safeboks og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  150  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination