Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  506kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa 92
  Fra1.222krPr. nat

  Europa 92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e c. huygensstraat 103-107 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 120 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 443 meninger fra rejsendeBaseret på 443 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Fra1.020krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 33 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 70 Muligheder

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra2.385krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3954 meninger fra rejsendeBaseret på 3954 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • Golden Tulip Amsterdam West
  Fra1.146krPr. nat

  Golden Tulip Amsterdam Weststars

  Amsterdam by, Amsterdam , Molenwerf 1 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2485 meninger fra rejsendeBaseret på 2485 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Amsterdam . Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Ejendommen består af 195 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser og 191 dobbeltværelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Fra1.778krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Carlton Amsterdam
  Fra1.734krPr. nat

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijzelstraat 4 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1831 meninger fra rejsendeBaseret på 1831 meninger fra rejsende

  Dette er et luksus-hotel med en ideel beliggenhed i byens centrum, lige ved siden af det berømte blomstermarked og inden for gåafstand af de fleste store attraktioner. Herudover er der ca. 5 minutter med sporvognen til hovedbanegården og ca. 25 minutter til Amsterdams lufthavn Schiphol.Hotellet er lyst og stilfuldt indrettet. Hotelbygningen stammer fra 1928. Der er i alt 218 værelser. Gæsterne kan nyde italienske snacks og kaffe i bistroen Girasole eller bestille roomservice fra deres værelser, hvis de ønsker det. Der er desuden 8 førsteklasses lokaler, som er beregnet til møder og private arrangementer. Endvidere kan gæsterne parkere deres køretøj på hotellets parkeringsplads (mod betaling).Gæsterne kan slappe af med en drink fra minibaren, se en film eller bruge stedets trådløse internetadgang. Hvert værelse rummer eget badeværelse med en hårtørrer. Af behageligheder er der desuden telefon, safeboks og køleskab.

  Se mere
 • Ramada Apollo Amsterdam Centre
  Fra913krPr. nat

  Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2213 meninger fra rejsendeBaseret på 2213 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Amsterdam . Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 446 værelser på stedet. Hotel tilbyder . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • NH Amsterdam Schiller
  Fra1.891krPr. nat

  NH Amsterdam Schillerstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Rembrandtplein 26-36 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1166 meninger fra rejsendeBaseret på 1166 meninger fra rejsende

  Det klassiske hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Amsterdams historiske bymidte i nærheden af Rembrandtpladsen. Der er kun få minutters gang til diverse indkøbsmuligheder, butikker, museer og kanalbåde. Hotellets perfekte beliggenhed er medvirkende til, at man som gæst med det samme kan tage del i livet i denne spændende by.Hotellet blev bygget i 1912 og har i alt 95 værelser fordelt på 6 etager. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en hyggelig à la carte restaurant.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har de telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • NH Amsterdam Noord
  Fra946krPr. nat

  NH Amsterdam Noordstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Distelkade 21 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 504 meninger fra rejsendeBaseret på 504 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige nord for centrum af Amsterdam og inden for gåafstand af alle byens berømte seværdigheder. Hotellet er let tilgængeligt både i bil og med offentlige transportmidler. Til byens centrum er der kun 10 minutters kørsel fra hotellet og til banegården ca. 1,5 km. Gæsterne tilbydes en gratis transportservice ind til byens centrum.Der er tale om et klimatiseret city-hotel, som består af i alt 266 værelser, herunder 2 suiter. Af faciliteter er der desuden en foyer, en bar i salonen samt 12 konferencelokaler med plads til mellem 4 og 200 personer. Samtlige konferencelokaler rummer en varm og afslappet atmosfære og er udstyret med klimaanlæg og ISDN-forbindelser. I kraft af de store vinduer er 10 af konferencelokalerne gennemstrømmet af sollys. Restaurant Travellers er indrettet i kolonistil og kan tilbyde sine gæster et bredt udvalg af retter, ligesom man også kan tilbringe nogle behagelige og hyggelige stunder i Williams Bar. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice døgnet rundt eller bestille skopudsningsservice og tilbydes desuden en salgsautomat og isvaffelmaskine samt en gratis parkeringsplads med plads til 200 biler.Værelserne og suiterne er indrettet med eget badeværelse, toiletartikler, hårtørrer, telefon, kabel-/betalings-tv, WLAN/internetadgang og et køleskab. Som en del af standardindretningen tilbydes ydermere regulerbare klimaanlæg og radiatorer, ligesom samtlige boligenheder rummer strygejern, strygebræt og safeboks. Endvidere findes der et udvalg af puder (hård, blød, fjer).Gæsterne kan benytte stedets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en righoldig buffet, mens aftensmaden kan nydes a la carte.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Amsterdam
  Fra3.217krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Rusland 17 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette First-Class-Hotel ligger centralt placeret. Alle seværdigheder ligger indenfor gåafstand og der er forbindelse med offentlig transport 1,5 km fra hotellet.Dette elegante storbyhotel åbnede i 1990 og har i alt 248 værelser fordelt på 6 etager. Til faciliteterne hører en traditionsrig bar, en specialrestaurant med en ikke-ryger afdeling, elevatorer og en overdækket parkeringsplads.De meget smagfuldt indrettede værelser er findes i tre forskellige stilretninger (Naturally Cool, skandinavisk, Maritime) og har bad/WC med hårtørrer, telefon, pengeskab, klimaanlæg samt minibar og køleskab.For sportlig aktivitet og afslapning kan hotellet tilbyde fitness-studio samt sauna og solarium mod betaling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  119  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser