Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  351kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa 92
  Fra394krPr. nat

  Europa 92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e c. huygensstraat 103-107 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 154 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 556 meninger fra rejsendeBaseret på 556 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Fra473krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 33 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 85 Muligheder

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra1.318krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 749 meninger fra rejsendeBaseret på 749 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • NH City Centre
  Fra983krPr. nat

  NH City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Det komfortable middelklassehotel ligger centralt i nærheden af dampladsen og hovedbanegården.Hotellet råder over 208 værelser og en restaurant.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse.

  Se mere
 • Ramada Apollo Amsterdam Centre
  Fra555krPr. nat

  Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2698 meninger fra rejsendeBaseret på 2698 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 447 værelser på stedet. Hotel kan prale af . Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der findes en butik på området. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Fra787krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Carlton Amsterdam
  Fra794krPr. nat

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijzelstraat 4 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Dette er et luksus-hotel med en ideel beliggenhed i byens centrum, lige ved siden af det berømte blomstermarked og inden for gåafstand af de fleste store attraktioner. Herudover er der ca. 5 minutter med sporvognen til hovedbanegården og ca. 25 minutter til Amsterdams lufthavn Schiphol.Hotellet er lyst og stilfuldt indrettet. Hotelbygningen stammer fra 1928. Der er i alt 218 værelser. Gæsterne kan nyde italienske snacks og kaffe i bistroen Girasole eller bestille roomservice fra deres værelser, hvis de ønsker det. Der er desuden 8 førsteklasses lokaler, som er beregnet til møder og private arrangementer. Endvidere kan gæsterne parkere deres køretøj på hotellets parkeringsplads (mod betaling).Gæsterne kan slappe af med en drink fra minibaren, se en film eller bruge stedets trådløse internetadgang. Hvert værelse rummer eget badeværelse med en hårtørrer. Af behageligheder er der desuden telefon, safeboks og køleskab.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Amsterdam
  Fra1.152krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Rusland 17 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette First-Class-Hotel ligger centralt placeret. Alle seværdigheder ligger indenfor gåafstand og der er forbindelse med offentlig transport 1,5 km fra hotellet.Dette elegante storbyhotel åbnede i 1990 og har i alt 248 værelser fordelt på 6 etager. Til faciliteterne hører en traditionsrig bar, en specialrestaurant med en ikke-ryger afdeling, elevatorer og en overdækket parkeringsplads.De meget smagfuldt indrettede værelser er findes i tre forskellige stilretninger (Naturally Cool, skandinavisk, Maritime) og har bad/WC med hårtørrer, telefon, pengeskab, klimaanlæg samt minibar og køleskab.For sportlig aktivitet og afslapning kan hotellet tilbyde fitness-studio samt sauna og solarium mod betaling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  Fra1.474krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6008 meninger fra rejsendeBaseret på 6008 meninger fra rejsende

  Located on the riverfront and next to the central train station, the hotel is within easy reach of a host of local attractions, including the Rijksmuseum, Leidseplein, and the Anne Frank and Van Gogh museums. It is a perfect base from which to enjoy all that Amsterdam has to offer. Amsterdam Schiphol Airport is about 20 km from the hotel.

  Se mere
 • Novotel Amsterdam City
  Fra926krPr. nat

  Novotel Amsterdam CitystarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Europa boulevard 10 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2454 meninger fra rejsendeBaseret på 2454 meninger fra rejsende

  Fra hotellet er der gode forbindelser til bymidten. Der er ca. 500 m til et busstoppested. Der er ca. et kvarters kørsel med sporvognen ind til bymidten. Her finder man desuden utallige barer og restauranter.Luksushotellet blev bygget i 1971 og råder over en 15-etagers hovedbygning med i alt 611 værelser, heraf 600 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception og elevatorer. Herudover rummer bygningen en frisørsalon, en bar, en pub og en restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, radio, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, safeboks og klimaanlæg.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  136  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser