Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  565kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa '92
  Fra1.321krPr. nat

  Europa '92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 339 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 725 meninger fra rejsendeBaseret på 725 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Fra743krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 103 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 287 meninger fra rejsendeBaseret på 287 meninger fra rejsende

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • Amsterdam Tropen
  Fra1.625krPr. nat

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 918 meninger fra rejsendeBaseret på 918 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved siden Oosterpark og Det Kongelige Tropeinstitut i nærheden af gågaden og Dappermarkt. Der er blot en mindre gåtur til Waterloopladsen, Artis Zoo og Hortus Botanicus. I bil kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der er et stoppested lige foran hotellet. På den måde kommer man hurtigt til Amsterdams historiske bydel, RAI kongrescenter, hovedbanegården eller lufthavnen Schiphol.Hotellet råder i alt 80 værelser og kan tilbyde sine gæster en reception, en café-bar kaldet Tropen samt restauranten Brasserie Schiller, der rummer en dejlig udsigt over Oosterpark samt en meget flot og siden 1912 intakt dekoration med en blanding af Art Nouveau og moderne værker. I restauranten er der plads til op mod 80 personer, mens baren kan rumme op til 20 personer. Herudover der trådløs internetadgang (WLAN), gratis aviser hver dag, et stationært strygesystem, vasketøjsservice, skopudsningsservice, shuttlebus til lufthavnen, lægehjælp i tilfælde af sygdom og endeligt udlejning af cykler. Forretningscentrummet består af fem rummelige og roligt beliggende konferencelokaler med dagslys (4-100 personer). Det største rum (Indonesienrummet) rummer plads til 80 personer. I samarbejde med Det Kongelige Tropeinstitut kan der også arrangeres større konferencer på hotellet. Slutteligt har hotellet også en overvåget parkeringsplads.De komplet renoverede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv, trådløs internetadgang (WLAN) og safeboks. Endvidere er der elkedel, et udvalg af puder (hård, blød, fjedret), babyseng og vækning. Man kan desuden bestille ikke-rygerværelser.orgenmaden serveres som buffet. Køkkenet rummer såvel typiske hollandske som internationale specialiteter. Herudover er der udvalg af internationale vine.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra3.139krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2121 meninger fra rejsendeBaseret på 2121 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • Monet Garden Hotel Amsterdam
  Fra1.937krPr. nat

  Monet Garden Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Valkenburgerstraat 76 76 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Amsterdam. Boligen består af i alt 30 dejlige værelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Monet Garden Hotel Amsterdam har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • De L’Europe Amsterdam – Leading Hotel of the World
  Fra3.413krPr. nat
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1620 meninger fra rejsendeBaseret på 1620 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i Amsterdams gamle bydel. Det er beliggende lige ud til Amstelfloden. Der afgår desuden offentlige transportmidler blot 1 km væk.Det populære luksushotel er på fem etager og har i alt 100 værelser, heraf 32 enkelt- og 57 dobbeltværelser samt 6 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer, en frisørsalon og en garage (mod betaling). På det gastronomiske område kan hotellet desuden tilbyde sine gæster en bar og en restaurant.De luksuriøst og hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer, badekåber og tøfler samt telefon og satellit-tv. Desuden er de udstyret med minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en indendørs pool, en whirlpool, en sauna og et solarium. Hotellet har eget fitness-studie.

  Se mere
 • WestCord Art Hotel Amsterdam4
  Fra1.299krPr. nat

  WestCord Art Hotel Amsterdam4stars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spaarndammerdijk 302 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2894 meninger fra rejsendeBaseret på 2894 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i området Westerpark ca. 10 minutter fra byens centrum med offentlige transportmidler. Desuden ligger der turistfaciliteter og indkøbsmuligheder omkring 10 minutter væk. Endvidere finder man Amsterdams attraktioner inden for kort afstand, herunder Anne Franks Hus (ca. 10 minutter), Museumspladsen (ca. 15 minutter) og Madam Tussaud's (ca. 12 minutter). Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 17 km væk.Nøgleordet i denne ejendom er design. Når man kommer ind i hotellets fællesområder finder man glaselementer og -farver i enhver krog. Af faciliteter på dette city-hotel med 60 værelser er der døgnåben reception, check-out service, bar, restaurant og konferenceindretninger. Endvidere er der mulighed for at benytte stedets internetadgang og bestille roomservice (mod betaling).De luksuriøse værelser rummer alle en slængesofa, eget moderne badeværelse med et brusebad og alle de nødvendige faciliteter for at få et afslappet, komfortabelt ophold. Af behageligheder er der desuden hårtørrer, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg på værelserne.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool.

  Se mere
 • CC Hotel
  Fra1.665krPr. nat

  CC Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Warmoesstraat 42 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1413 meninger fra rejsendeBaseret på 1413 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en ideel beliggenhed 300 m fra byens centrum (pladsen Dam) og tilbyder gæsterne bekvemmelig adgang til alle store turistattraktioner. Gæsterne vil finde butiksgader og talrige restauranter og caféer i nærheden såvel som underholdningsområdet med dets mange barer og klubber. Desuden ligger hovedbanegården og den centrale busstation 500 m fra hotellet, mens der til Anne Franks Hus er 1,2 km og til PC Hooftstraat 2,5 km. Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 10 km væk.Dette city-hotel blev renovere og ligger i 3 forbundne, historiske og monumentale bygninger. Bygningerne er blevet totalrenoveret, ligesom der er blevet gjort alle forsøg på at bevare bygningernes monumentale værdi intakt, mens visse dele er blevet optisk retoucheret. Det består af i alt 75 værelser fordelt på 6 etager, herunder 15 enkeltværelser og 54 dobbeltværelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator. Der er også snackbar, hvor gæsterne kan indtage et hurtigt måltid. Gæsterne kan også benytte stedets internetadgang (mod betaling).Værelserne er blevet bygget i og omkring bygningens monumentale struktur og omslutter heri hotellets karakter, således at ingen af værelserne er identiske, og hvert værelse har sin egen karakter. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe, regulerbart klimaanlæg og centralt reguleret radiator som standardindretning i alle enheder.

  Se mere
 • Hotel City Garden Amsterdam
  Fra1.432krPr. nat

  Hotel City Garden Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , P.c. hooftstraat 162 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 771 meninger fra rejsendeBaseret på 771 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i en meget smuk bygning fra det vidtløbende Vondelpark. Mange af de historiske bygninger ligger i nærheden, ligesom de tre vigtigste museer i Amsterdam: Rigsmuseet med værker af Rembrandt, Van Gogh Museum og et bymuseum med moderne kunst. Der er ikke langt til koncertsalen. Her arbejder koncertsalens verdensberømte orkester. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige barer, restauranter og klubber.Det venlige, spændende og hyggelige hotel råder over i alt 71 værelser. Der er desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og parkeringspladser.Værelserne er stilfuldt indrettede med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn og radio. Fra værelserne er der den vidunderlig udsigt: Fra nogle af værelserne er der et roligt og romantisk panorama over Vondelparken, mens andre kan tilbyde en storartet udsigt over gaden. Til værelsernes standardindretning hører der en dobbeltseng.orgenmaden serveres morgenmadsrestauranten, som gennemstrømmes af lys. Herfra er der udsigt over haven. Også den fremragende bar- og loungeområde lover komfort og privat atmosfære.

  Se mere
 • Library Hotel
  Fra1.721krPr. nat

  Library Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Prins hendrikkade 144-145 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 296 meninger fra rejsendeBaseret på 296 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Amsterdam. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Det samlede antal gæsteværelser er 48. Denne feriebolig blev bygget i 1700 og renoveret i 2015. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  159  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser