Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  425kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa 92
  Fra631krPr. nat

  Europa 92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e c. huygensstraat 103-107 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 135 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 478 meninger fra rejsendeBaseret på 478 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Amstel Botel
  Fra803krPr. nat

  Amstel Botelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ndsm-pier 3 amsterdam 1033 rg netherlands 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 118 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1409 meninger fra rejsendeBaseret på 1409 meninger fra rejsende

  Dette flydende hotel er moderne og l indrettet og tilbyder en enestående mulighed for at lære det sprudlende Amsterdam at kende fra en lidt anden side.Det enestående skibshotel kan tilbyde sine gæster en restaurant med ikke-ryger område, en bar, en foyer med en døgnåben reception, elevator, pengeskab og en vekselbørs. Man kan ligeledes benytte TV-stuen, spillerummet og hotellets vaskeservice.De enkle kahytter er indrettet med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, pengeskab, og centralvarme. De er ydermere delvist flisebelagte og delvist belagt med smagfulde væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Fra645krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 33 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 73 Muligheder

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Fra1.208krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra1.674krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4132 meninger fra rejsendeBaseret på 4132 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • Ramada Apollo Amsterdam Centre
  Fra813krPr. nat

  Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2334 meninger fra rejsendeBaseret på 2334 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Amsterdam . Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 446 værelser på stedet. Hotel tilbyder . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • NH City Centre
  Fra1.243krPr. nat

  NH City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2345 meninger fra rejsendeBaseret på 2345 meninger fra rejsende

  Det komfortable middelklassehotel ligger centralt i nærheden af dampladsen og hovedbanegården.Hotellet råder over 208 værelser og en restaurant.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse.

  Se mere
 • Golden Tulip Amsterdam West
  Fra971krPr. nat

  Golden Tulip Amsterdam Weststars

  Amsterdam by, Amsterdam , Molenwerf 1 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2688 meninger fra rejsendeBaseret på 2688 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Amsterdam . Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Ejendommen består af 195 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser og 191 dobbeltværelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Doelen
  Fra2.264krPr. nat

  NH Collection Amsterdam Doelenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , nieuwe doelenstraat 26 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 70 meninger fra rejsendeBaseret på 70 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger lige ned til floden Amstel. Det er placeret tæt ved Amsterdams centrum mellem Rembrandtplein og Dam. Det tager desuden kun ca. 2 minutter at komme til blomstermarkedet, ligesom teater og museumskvarteret også ligger lige i nærheden. Lige foran hotellet afgår der endvidere offentlige transportmidler.Det fortryllende hotel hører til i den øvre middelklasse og er bygget i 1800-tals-stil. Specielt indgangspartiet understreger denne inspirationskilde. Det er på 6 etager og har i alt 86 værelser, heraf 1 suite. Hertil kommer elevatorer. Udenfor hotellet er der desuden en parkeringsgarage.Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet. De råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, ligesom der også er mulighed for at lave kaffe og te. Slutteligt er der en safeboks (mod betaling) og et lille sofahjørne.

  Se mere
 • NH Amsterdam Museum Quarter
  Fra1.105krPr. nat

  NH Amsterdam Museum Quarterstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Hobbemakade 50 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1390 meninger fra rejsendeBaseret på 1390 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Museumplein og er omgivet af kunst. Dette førsteklasses opholdssted skabes af den imponerende kontrast mellem de klassiske bygninger og den ringe afstand til Amsterdams historiske centrum. Byens indkøbskvarter ligger inden for gåafstand. I bil eller med offentlig transport kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der kører en shuttlebus til lufthavnen Schiphol hver halve time. Hotellet er ganske nyt og råder over 163 værelser. I det øjeblik man betræder vestibulen vil man straks kunne spore en ganske særlig atmosfære. Den udmærkede udsigt over Amsterdams kanaler, tilstrækkeligt med dagslys samt de stemningsfulde omgivelser er med til at sikre et fuldstændigt afslappet ophold. I konferencerummet, som er udstyret med klimaanlæg, telefon og internetadgang, er der plads til 12 personer. Rummets gode og behagelige stole garanterer, at gæsterne vil kunne afholde møder i komfortable rammer. Ved forespørgsel kan andre tekniske anvendelser arrangeres. Herudover rummer hotellet en safeboks, en garderobe, en skopudsningsmaskine, en morgenmadsrestaurant samt loungebaren Palette. Man kan endvidere bestille rengøringsservice, vasketøjsservice, roomservice 24 timer i døgnet, babysitning samt udlejning af cykler eller biler (ved forespørgsel). Yderligere er hotellet handicapvenligt indrettet. Alle standard- og luksusværelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv med indbygget radio og betalings-tv, trådløs internetadgang (WLAN), separat telefonstik til modem, safeboks (mod betaling) og ikke mindst klimaanlæg. Endvidere er der elkedel, køleskab, isvaffelmaskine, vækning, udvalg af puder (hård, blød, fjedret) samt strygejern og strygebræt. Der findes 1 handicapvenligt værelse. Hotellet rummer sit eget fitness-studie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  121  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser