Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  495kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra1.617krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2249 meninger fra rejsendeBaseret på 2249 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • Die Port Van Cleve
  Fra1.501krPr. nat

  Die Port Van Clevestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Nieuwezijds voorburgwal 176-180 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2020 meninger fra rejsendeBaseret på 2020 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Amsterdams smukke historiske midtby. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder (bl.a. det enorme indkøbscenter Magna Plaza, som ligger 50 m væk), endvidere er der mange fornøjelsesmuligheder såsom barer, pubs (ca. 50 m), diskoteker og klubber (ca. 100 m). Forbindelse med offentlig transport ligger blot 10 m væk.Hotellet, som oprindeligt var Heinekens første bryggeri, blev bygget i 1870. Til hotellets faciliteter hører Brasseriet,som er berømt for sine gigantiske steaks og baren, som er holdt i en typisk hollandsk stil. Ydermere har det en foyer med en døgnåben reception en a la carte restaurant, et konferencerum og en offentlig internetadgang. Ligeledes tilbydes der room- og vaskeservice.Værelserne er smukt indrettede og veludstyrede med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, internetadgang og pengeskab samt centralvarme og væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Park Hotel Amsterdam
  Fra1.582krPr. nat

  Park Hotel AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2877 meninger fra rejsendeBaseret på 2877 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Amsterdam.Dette hotel blev bygget i 1895, renoveret i 2006 og rummer i alt 187 værelser fordelt på 7 etager, heraf 6 suiter. Til faciliteterne på hotellet hører desuden en døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer også frisørsalon, en bar og en restaurant. Ydermere tilbydes forretningsrejsende konferenceindretninger. Der er også WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice. Endvidere råder hotellet over en parkeringsgarage.De komfortable værelser er udstyrede med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, en opholdsstue, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe, en minibar, strygejern, strygebræt, centralvarme og en radiator.orgenmaden tilbydes som buffet. Frokosten og aftensmaden serveres a la carte, ligesom aftensmaden også kan vælges som menu.Fra Utrecht (A2) skal man køre mod 'Centrum'. Efter Amsterdam bygrænse drejer man til højre i det 1. lyskryds (Utrechtsebrug) ad President Kennedylaan og fortsætter over Amsteldijk til T-krydset. Herefter drejer man til venstre ad Stadhouderskade og følger vejen forbi Rijksmuseum. Efter 50 m vil gæsterne finde hotellet på venstre hånd. Fra Haag/Schiphol (lufthavn)/motorvej A4 (E10) tager man afkørslen Zaandam og dernæst afkørslen S-106. For enden af afkørslen drejer man til højre og fortsætter herefter lige ud forbi Surinameplein rundkørsel på venstre hånd. Kør i venstre vognbane over Kostverlorenvaart bro og drej til venstre ad Overtoom, og fortsæt lige indtil vejen ophører. Drej herefter til højre og bliv i venstre kørebane i det 3. lyskryds. Efter ca. 50 km vil hotellet ligge på højre hånd.

  Se mere
 • Amsterdam Tropen
  Fra1.470krPr. nat

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 934 meninger fra rejsendeBaseret på 934 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved siden Oosterpark og Det Kongelige Tropeinstitut i nærheden af gågaden og Dappermarkt. Der er blot en mindre gåtur til Waterloopladsen, Artis Zoo og Hortus Botanicus. I bil kommer man nemt og bekvemt til hotellet. Der er et stoppested lige foran hotellet. På den måde kommer man hurtigt til Amsterdams historiske bydel, RAI kongrescenter, hovedbanegården eller lufthavnen Schiphol.Hotellet råder i alt 80 værelser og kan tilbyde sine gæster en reception, en café-bar kaldet Tropen samt restauranten Brasserie Schiller, der rummer en dejlig udsigt over Oosterpark samt en meget flot og siden 1912 intakt dekoration med en blanding af Art Nouveau og moderne værker. I restauranten er der plads til op mod 80 personer, mens baren kan rumme op til 20 personer. Herudover der trådløs internetadgang (WLAN), gratis aviser hver dag, et stationært strygesystem, vasketøjsservice, skopudsningsservice, shuttlebus til lufthavnen, lægehjælp i tilfælde af sygdom og endeligt udlejning af cykler. Forretningscentrummet består af fem rummelige og roligt beliggende konferencelokaler med dagslys (4-100 personer). Det største rum (Indonesienrummet) rummer plads til 80 personer. I samarbejde med Det Kongelige Tropeinstitut kan der også arrangeres større konferencer på hotellet. Slutteligt har hotellet også en overvåget parkeringsplads.De komplet renoverede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler samt telefon, kabel-tv, trådløs internetadgang (WLAN) og safeboks. Endvidere er der elkedel, et udvalg af puder (hård, blød, fjedret), babyseng og vækning. Man kan desuden bestille ikke-rygerværelser.orgenmaden serveres som buffet. Køkkenet rummer såvel typiske hollandske som internationale specialiteter. Herudover er der udvalg af internationale vine.

  Se mere
 • Monet Garden Hotel Amsterdam
  Fra1.647krPr. nat

  Monet Garden Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Valkenburgerstraat 76 76 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette komfortable hotel er placeret i Amsterdam. Hotellet har i alt 30 gæsteværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi på stedet. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på denne ejendom har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • De L’Europe Amsterdam – Leading Hotel of the World
  Fra4.046krPr. nat
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1640 meninger fra rejsendeBaseret på 1640 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i Amsterdams gamle bydel. Det er beliggende lige ud til Amstelfloden. Der afgår desuden offentlige transportmidler blot 1 km væk.Det populære luksushotel er på fem etager og har i alt 100 værelser, heraf 32 enkelt- og 57 dobbeltværelser samt 6 suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer, en frisørsalon og en garage (mod betaling). På det gastronomiske område kan hotellet desuden tilbyde sine gæster en bar og en restaurant.De luksuriøst og hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer, badekåber og tøfler samt telefon og satellit-tv. Desuden er de udstyret med minibar/køleskab, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en indendørs pool, en whirlpool, en sauna og et solarium. Hotellet har eget fitness-studie.

  Se mere
 • Dutch Design Hotel Artemis
  Fra787krPr. nat

  Dutch Design Hotel Artemisstars

  Amsterdam by, Amsterdam , John m. keynesplein 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1599 meninger fra rejsendeBaseret på 1599 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en praktisk beliggenhed tæt på Amsterdams forretningscentrum og tilbyder fremragende forbindelser med offentlige transportmidler, som man finder omkring 300 m væk. Herudover finder man forskellige indkøbsmuligheder ca. 1 km væk, ligesom der også ligger barer, beværtninger og natklubber i umiddelbar nærhed (inden for ca. 8 km).Dette hotel blev opført i 2005 og rummer i alt 256 dobbeltværelser i en bygning på 8 etager. Til faciliteterne hører der en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, elevator og en café. Endvidere er der en bar, en beværtning, en fjernsynsstue, konferenceindretninger og internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan benytte hotellets parkeringsplads (mod betaling).Alle de indbydende værelser rummer et badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Af yderligere behageligheder er der minibar, køleskab, gulvtæppe, centralvarme og safeboks.

  Se mere
 • Grand Hotel Amrâth Amsterdam
  Fra2.126krPr. nat

  Grand Hotel Amrâth Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Prins hendrikkade 108 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4226 meninger fra rejsendeBaseret på 4226 meninger fra rejsende

  Det splinterny luksushotel har en perfekt beliggenhed i Prins Hendrikkade i centrum af byen blot omkring 500 m fra hovedbanegården og kun 1 km fra Dampladsen. Denne unikke kulisse i det historiske hjerte af Amsterdam grænser op til de smukke kanaler og betyder, at hotellet ligger inden for gåafstand til de bedste seværdigheder. Til gæster i bil er der parkeringsservice. Til Schiphol lufthavn er der endvidere 19 km.Shipping selskaberne er for længst forsvundet og deres skibe sejler ikke længere stolt på verdenshavene, men shippingbygningerne, hvor hotellet ligger, står stadigvæk komplet intakte. Søens romantik kan stadigt ses og beundres i kraft af de autentiske materialer. Fra det smukt malede vindue i den imponerende trappeopgang til de luksuriøse marmoretager er hotellets skønhed fascinerende. Gæsterne føler sig helt hjemme i den klassiske stemning med det tidssvarende præg. Det er det perfekte sted at føle den varme, afslappede atmosfære med udvalg af gæster fra nær og fjern, som gør det til deres smarte andet hjem. Det historiske, klimatiserede cityhotel rummer 165 værelser og en døgnåben reception samt en vekslebørs, en elevator, en café, en bar, en restaurant, konferenceindretninger, trådløs internetadgang med WLAN og mulighed for at bestille roomservice.Alle værelser er udstyret med badeværelse med bad og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, strygejern, strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, safeboks, klimaanlæg og radiator.Endvidere er der en indendørs swimmingpool og mulighed for at træne i fitness-studiet.orgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • CC Hotel
  Fra1.245krPr. nat

  CC Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Warmoesstraat 42 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1434 meninger fra rejsendeBaseret på 1434 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en ideel beliggenhed 300 m fra byens centrum (pladsen Dam) og tilbyder gæsterne bekvemmelig adgang til alle store turistattraktioner. Gæsterne vil finde butiksgader og talrige restauranter og caféer i nærheden såvel som underholdningsområdet med dets mange barer og klubber. Desuden ligger hovedbanegården og den centrale busstation 500 m fra hotellet, mens der til Anne Franks Hus er 1,2 km og til PC Hooftstraat 2,5 km. Herudover ligger Amsterdams lufthavn Schiphol omkring 10 km væk.Dette city-hotel blev renovere og ligger i 3 forbundne, historiske og monumentale bygninger. Bygningerne er blevet totalrenoveret, ligesom der er blevet gjort alle forsøg på at bevare bygningernes monumentale værdi intakt, mens visse dele er blevet optisk retoucheret. Det består af i alt 75 værelser fordelt på 6 etager, herunder 15 enkeltværelser og 54 dobbeltværelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator. Der er også snackbar, hvor gæsterne kan indtage et hurtigt måltid. Gæsterne kan også benytte stedets internetadgang (mod betaling).Værelserne er blevet bygget i og omkring bygningens monumentale struktur og omslutter heri hotellets karakter, således at ingen af værelserne er identiske, og hvert værelse har sin egen karakter. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks og en minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe, regulerbart klimaanlæg og centralt reguleret radiator som standardindretning i alle enheder.

  Se mere
 • Room Mate Aitana
  Fra1.468krPr. nat

  Room Mate Aitanastars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ijdok 6 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3528 meninger fra rejsendeBaseret på 3528 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Amsterdam. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. I alt 284 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Room Mate Aitana. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Room Mate Aitana tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Gæster vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  145  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser