Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  380kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Amstel Botel
  Fra677krPr. nat

  Amstel Botelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ndsm-pier 3 amsterdam 1033 rg netherlands 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 129 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1681 meninger fra rejsendeBaseret på 1681 meninger fra rejsende

  Dette flydende hotel er moderne og l indrettet og tilbyder en enestående mulighed for at lære det sprudlende Amsterdam at kende fra en lidt anden side.Det enestående skibshotel kan tilbyde sine gæster en restaurant med ikke-ryger område, en bar, en foyer med en døgnåben reception, elevator, pengeskab og en vekselbørs. Man kan ligeledes benytte TV-stuen, spillerummet og hotellets vaskeservice.De enkle kahytter er indrettet med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, pengeskab, og centralvarme. De er ydermere delvist flisebelagte og delvist belagt med smagfulde væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Novotel Amsterdam Schiphol
  Fra935krPr. nat

  Novotel Amsterdam Schipholstars

  Amsterdam lufthavn, Amsterdam , Taures avenue 12 - Kort
   

  Beliggende i Hoofddorp , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. 12:00. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Europa 92
  Fra822krPr. nat

  Europa 92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e c. huygensstraat 103-107 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 186 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 575 meninger fra rejsendeBaseret på 575 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Corendon Vitality Hotel Amsterdam
  Fra537krPr. nat

  Corendon Vitality Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Aletta jacobslaan 7 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 822 meninger fra rejsendeBaseret på 822 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Der er i alt 263 værelser på stedet. Ejendommen består af 14 enkeltværelser, 159 dobbeltværelser, 12 junior-suiter, 1 suite, 2 handicapvenlige værelser, 7 treværelses rum og 56 eksekutivværelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. . Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Fra803krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 33 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 88 Muligheder

  Dette indbydende hotel ligger i hjertet af Amsterdam, tæt på koncerthuset. I den nærmeste omegn kan gæsterne finde masser af museer og den berømte Vondel park. Forbindelser til transportnettet findes i nærheden, ligesom en lang række indkøbs- og underholdningssteder, alle omkring 75 m væk. Den nærmeste natklub og barfaciliteter findes inden for 2 km afstand. Dette elegante hotel omfatter i alt 32 værelser. Faciliteterne omfatter en lobby med 24 timers reception. En bar og offentlig betalings-internetterminal findes i hotellet. De smagfuldt dekorerede værelser er fuldt udstyret, incl. internetforbindelse. Morgenmad kan vælges fra en buffet.

  Se mere
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Fra1.447krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 877 meninger fra rejsendeBaseret på 877 meninger fra rejsende

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • NH City Centre
  Fra1.236krPr. nat

  NH City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 540 meninger fra rejsendeBaseret på 540 meninger fra rejsende

  Det komfortable middelklassehotel ligger centralt i nærheden af dampladsen og hovedbanegården.Hotellet råder over 208 værelser og en restaurant.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse.

  Se mere
 • Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre
  Fra736krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 70 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2198 meninger fra rejsendeBaseret på 2198 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger der, hvor den elegante P.C. Hooftstraat møder den spændende Stadhouderskade. I hjertet af Amsterdam er der vel ingen mulighed for at bo mere centralt. Der er kun få minutters gang til nationalmuseet, Rijksmuseum, Van Gogh Museum samt Leidseplein og det historiske centrum af byen. Lige over for hotellets indgangsdør er der kanalrundfarter, en museumsbåd, vandcykler og vandtaxaer.City-hotellet råder over 5 etager med i alt 188 værelser. Herudover har hotellet en indbydende foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Endvidere findes der en bar, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice. Hotellet er blevet komplet renoveret.For hotellets gæster står der diverse værelsestyper til rådighed. Alle enkeltværelser er indrettet med brusebad, toilet og hårtørrer. Ydermere er de udstyret med telefon, fjernsyn og klimaanlæg.Fra lufthavnen Schiphol: Fra lufthavnen afgår der hvert 20. minut et tog til hovedbanegården. Når man kommer til lufthavnen og den store ankomsthal, finder man et stort skilt med alle informationerne om togene. Fra lufthavnen kan man også tage transferservicen til lufthavnen. Fra hovedbanegården skal man tage sporvogn nr. 2 eller nr. 5, som afgår fra pladsen foran banegården, og stå af på Hobbemastraat. Herfra er der ca. 3 minutters gang til hotellet.

  Se mere
 • Ramada Apollo Amsterdam Centre
  Fra758krPr. nat

  Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2780 meninger fra rejsendeBaseret på 2780 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 447 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser og 32 eksekutivværelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes cykelopbevaring på området. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Check-out er kl. 12:00. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Amsterdam
  Fra2.890krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Rusland 17 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette First-Class-Hotel ligger centralt placeret. Alle seværdigheder ligger indenfor gåafstand og der er forbindelse med offentlig transport 1,5 km fra hotellet.Dette elegante storbyhotel åbnede i 1990 og har i alt 248 værelser fordelt på 6 etager. Til faciliteterne hører en traditionsrig bar, en specialrestaurant med en ikke-ryger afdeling, elevatorer og en overdækket parkeringsplads.De meget smagfuldt indrettede værelser er findes i tre forskellige stilretninger (Naturally Cool, skandinavisk, Maritime) og har bad/WC med hårtørrer, telefon, pengeskab, klimaanlæg samt minibar og køleskab.For sportlig aktivitet og afslapning kan hotellet tilbyde fitness-studio samt sauna og solarium mod betaling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  156  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser