Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Amsterdam

Find på kortet
Hoteller - Amsterdam

AmsterdamFra  351kr

Anbefalede hoteller - Amsterdam

 • Europa 92
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra600krPr. nat

  Europa 92stars

  Amsterdam by, Amsterdam , 1e c. huygensstraat 103-107 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 85 Muligheder

  Byhotellet ligger i nærheden af Leidseplein og Hooftstraat samt tæt på diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Desuden er der heller ikke langt til en golfbane. Det nærmeste stoppested ligger endvidere blot 50 m fra hotellet. Der er ca. 30 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1937 og renoveret i 2003. Det råder over en 4-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 47 værelser, heraf 26 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser samt 2 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs. Bygningen rummer desuden en elevator, en café, en internetterminal og et WLAN Access Point, ligesom der også er en garage. Naturligvis er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De elegant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng og safeboks. Endvidere er de udstyret med væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH City Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.408krPr. nat

  NH City Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Det komfortable middelklassehotel ligger centralt i nærheden af dampladsen og hovedbanegården.Hotellet råder over 208 værelser og en restaurant.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse.

  Se mere
 • NH Amsterdam Centre
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra901krPr. nat

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i nærheden af Leidseplein lige ved Singelgraacht. Der afgår offentlige transportmidler omkring 100 m væk. Lige i nærheden finder man endvidere en indkøbsgade, et blomstermarked og det kongelige palads.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse og blev opført i 1928 i en byggestil lige efter Amsterdamskolens ABC. Det rummer i alt 242 lejligheder fordelt på 7 etager. Hotellet har en døgnåben reception. Det kan ydermere tilbyde sine gæster en frisør og en restaurant. Lige i nærheden af hotellet ligger der desuden en offentlig parkeringsgarage (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Derudover er der minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) og klimaanlæg.Hotellet råder over en sauna, et solarium samt et fitnessstudie og en skønhedssalon. Der er også mulighed for at få massage (delvist mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Omega Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra550krPr. nat

  Omega Hotelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 33 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder

  Det hyggelige byhotel ligger i hjertet af Amsterdam ikke langt fra koncerthallen, mange af de kendte museer og Vondelparken. Lige i nærheden finder man mange forskellige indkøbs- og underholdsningsmuligheder samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 meter). Der er desuden ca. 2 km til det nærmeste diskotek.iddelklassehotellet er på 4 etager og har i alt 32 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safebokse og elevatorer. Herudover er der en hyggelig bar og internetterminal mod betaling.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit- kabel-tv, radio, internetadgang og safeboks. Herudover er der væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Amstel Botel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra409krPr. nat

  Amstel Botelstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Ndsm pier 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 110 Muligheder

  Dette flydende hotel er moderne og l indrettet og tilbyder en enestående mulighed for at lære det sprudlende Amsterdam at kende fra en lidt anden side.Det enestående skibshotel kan tilbyde sine gæster en restaurant med ikke-ryger område, en bar, en foyer med en døgnåben reception, elevator, pengeskab og en vekselbørs. Man kan ligeledes benytte TV-stuen, spillerummet og hotellets vaskeservice.De enkle kahytter er indrettet med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, pengeskab, og centralvarme. De er ydermere delvist flisebelagte og delvist belagt med smagfulde væg-til-væg tæpper.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.202krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Det moderne First Class hotel ligger i hjertet af Amsterdam lige ved dampladsen over for Kongepaladset. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den historiske gamle bydel med forskellige museer og teatre er der blot få minutters gang.Hotellet blev bygget i 1996 og har fordelt på sine 6 etager i alt 468 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar samt køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitnessstudie.

  Se mere
 • NH Amsterdam Barbizon Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.132krPr. nat

  NH Amsterdam Barbizon Palacestars

  Amsterdam by, Amsterdam , Prins hendrikkade 59-72 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Fra hotellet er der mindre end 10 minutter til Anne Franks hus. Til Dam-pladsen er der omkring 5 minutters gang. Til Van Gogh Museum og Heineken-bryggeriet er der endvidere ca. 15 minutters kørsel med sporvognen. Bag hotellet ligger Amsterdams ældste kvarter med bordeller og Chinatown. Med sporvognen kommer man desuden til kongrescenteret RAI på ca. 25 minutter.Hotellet hører til en samling af 19 huse fra det 17. århundrede og et kapel fra det 15. århundrede. I den imponerende foyer finder man en reception med marmorsøjler og højt til loftet.De luksuriøst indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna, et solarium, et dampbad og et fitness-studie.I Restaurant Vermeer kan gæsterne nyde fornemme middelhavsretter til frokost og aften i en atmosfære af gylden tidsalder. Restauranten er blevet udmærket af Michelin og GaultMillau. I Hudson's Terrace & Restaurant tilbydes internationale måltider i en afslappet atmosfære. Den tidssvarende indrettede bar Mar-Dique er kendt for sine tapas og velsmagende cocktails.

  Se mere
 • NH Carlton Amsterdam
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.076krPr. nat

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdam by, Amsterdam , Vijselstraat 4 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Dette er et luksus-hotel med en ideel beliggenhed i byens centrum, lige ved siden af det berømte blomstermarked og inden for gåafstand af de fleste store attraktioner. Herudover er der ca. 5 minutter med sporvognen til hovedbanegården og ca. 25 minutter til Amsterdams lufthavn Schiphol.Hotellet er lyst og stilfuldt indrettet. Hotelbygningen stammer fra 1928. Der er i alt 218 værelser. Gæsterne kan nyde italienske snacks og kaffe i bistroen Girasole eller bestille roomservice fra deres værelser, hvis de ønsker det. Der er desuden 8 førsteklasses lokaler, som er beregnet til møder og private arrangementer. Endvidere kan gæsterne parkere deres køretøj på hotellets parkeringsplads (mod betaling).Gæsterne kan slappe af med en drink fra minibaren, se en film eller bruge stedets trådløse internetadgang. Hvert værelse rummer eget badeværelse med en hårtørrer. Af behageligheder er der desuden telefon, safeboks og køleskab.

  Se mere
 • NH Amsterdam Schiller
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.066krPr. nat

  NH Amsterdam Schillerstars

  Amsterdam by, Amsterdam , rembrandtplein 26-36 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Det klassiske hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i hjertet af Amsterdams historiske bymidte i nærheden af Rembrandtpladsen. Der er kun få minutters gang til diverse indkøbsmuligheder, butikker, museer og kanalbåde. Hotellets perfekte beliggenhed er medvirkende til, at man som gæst med det samme kan tage del i livet i denne spændende by.Hotellet blev bygget i 1912 og har i alt 95 værelser fordelt på 6 etager. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en hyggelig à la carte restaurant.De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover har de telefon, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • NH Amsterdam Caransa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra921krPr. nat

  NH Amsterdam Caransastars

  Amsterdam by, Amsterdam , Rembrandtplein 19 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Det komfortable byhotel hører til i den øvre middelklasse og har en god og central beliggenhed ved den livlige plads Rembrandtplein. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 100 m fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden mange forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter og barer samt et væld af andre underholdningsmuligheder.Det hyggelige hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over en 6-etagers hovedbygning med i alt 66 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safebokse og elevatorer. Sidst, men ikke mindst, er der en offentlig garage i nærheden (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, elkedel, kaffemaskine, buksepresse, sofagruppe og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  150  Hoteller - Amsterdam
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Amsterdam er en by der ligger i den nordlige del af Holland og det er hovedstaden i landet. Det er den største by i landet, og samtidigt et økonomisk og kulturelt midtpunkt for hele verden. Byen tilhører den store hollandske bysammevoksning: Randstad. Amsterdam kendetegnes ved sine fantastiske kanaler og sin arkitektur fra det XVI og det XVII århundrede, yderligere kan man på byens museer se kunstværker af berømte kunstnere som Rembrandt og Van Gogh. Hvis du kan lide kulturelle aktiviteter skal du besøge de forskellige museer i området: du kan besøge det nationale museum Rijksmuseum, som har en fremragende samling af kunst, blandt andre fra lokale kunstnere fra det XVII århundrede. Et andet vigtigt museum er tilegnet kunstneren: Vincent van Gogh og også Rembrandthuis, hvor man kan se huset hvor Rembrandt boede og hvor nogle af hans mest berømte værker blev til. Amsterdam har et livligt natteliv, der er mange diskoteker, barer, restauranter og der er noget for enhver smag. Amsterdam en meget liberal og tolerant by, et socialt og kulturelt paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Amsterdam

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination