Partnere og Hotelvirksomheder

Hvad er et partnerprogram? 

Et partnerprogram gør det muligt for dig at reklamere for en anden leverandørs websted (som er tilfældet med Hotelopia) på din egen webside. Til gengæld modtager du en kommision for hver reservation, der er foretaget gennem dit websted.

Partnerprogrammet fungerer som en administrativ platform, der gør det muligt for dig at hente reklamemateriale, føre et register over dine reservationer og endda administrere dine egne fakturaer og betalinger.

Selvom du kan kontakte leverandøren direkte, kan du helt selv bestemme hvor og hvordan, der skal reklameres for dennes tilbud.

       

Din Webside

Hotelopias Webside

Hotel reserveret

Du modtager kommision

7 grunde til at være med i Hotelopias partnerprogram 

  1. Det er helt gratis at være med i Hotelopias medlemsprogram.

  2. Rejsesektoren er det mest omfattende område inden for e-handel, og dine muligheder for at opnå flere fordele øges dermed, når du sælger rejseprodukter.

  3. Hotelopia, medlem af gruppen TUI Group, er specialist i reservationer af internationalt anerkendte hoteller, med 40.000 hoteller og lejligheder på over 2.800 destinationer i hele verden.

  4. Vi er til stede i 11 lande, herunder England, Spanien, USA, Tyskland, Irland, Frankrig, Holland, Portugal, Sverige, Danmark og Italien.

  5. Vi tilbyder hoteller med garanti for den laveste pris på alle de kendteste destinationer i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Det Caribiske Hav, Asien, Afrika og Australien.

  6. Vi letter reservationsprocessen med 3 meget simple trin, beskrivelser samt tydeligt og detaljeret hotelindhold, kundeservice 24 timer om dagen samt øjeblikkelig reservationsbekræftelse.

  7. Vi giver dig alt det nødvendige marketingværktøj til at reklamere for vores produkter: bannere, links, produktintegrering, søgning efter links, co-brandingsider, osv.

Lever min profil op til at blive optaget som medlem? 

Alle webmastere er velkomne til at være med i vores medlemsprogram. Vi vil sørge for at studere din side, for at se om den passer til vores profil, og vi reserverer rettigheden til at afvise en anmodning af årsager som for eksempel: Hvis du allerede er medlem af programmet, hvis din webside er under ombygning, hvis der fremmes diskrimination forårsaget af race, køn, religion, nationalitet, handicap, seksuel retning eller alder, hvis du promoverer ulovlige aktiviteter eller overtræder rettighederne for intellektuelt ejerskab.

Hvordan bliver jeg medlem? 

For at blive optaget i Hotelopias partnerprogram skal du blot kontakte os på affiliates@hotelopia.com. Vi sender dig detaljerede oplysninger om, hvordan du udfører processen.