Hoteller i Napolitanske Riviera

Find på kortet
Hoteller - Napolitanske Riviera

Napolitanske RivieraFra  261kr

Anbefalede hoteller - Napolitanske Riviera

 • Caravel
  Fra1.337krPr. nat

  Caravelstars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Corso m. crawford 61 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1072 meninger fra rejsendeBaseret på 1072 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den rare og stille landsby Sant'Agnello, næsten 1,5 km fra den gamle bydel i Sorrento. Herudover ligger hotellet fint med hensyn til forbindelser med offentlige transportmidler ikke langt fra Circumvesuviana-togets station i Sant'Agnello og kun 20 m fra et busstoppested. Efter en gåtur på kun 200 m fra hotellet langs behagelige og trygge stier og en tur med en rigtig lift vil gæsterne finde en for Sorrento typisk strand kaldet La Marinella. Endvidere er der ca. 50 km fra hotellet til Napoli lufthavn.Dette city-hotel er indsunket i sine grønne omgivelser og er omgrænset af et for Sorrento typisk haveanlæg med swimmingpool, solarium/solterrasse med panoramaudsigt og en veludstyret restaurant med bar, hvor gæsterne kan spise fint. Ud over de 91 værelser tilbyder det klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception eller mulighed for at foretage check-out samt vekselbørs og elevator. Gæsterne kan ydermere slappe af i spillelokalet og fjernsynsstuen og mod betaling benytte hotellets internetadgang og parkeringsplads.Hotellets værelser er alle indrettet i klassisk stil og med enhver form for komfort, herunder eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer såvel som klimaanlæg, satellit-tv, safeboks og minibar. Gæsterne kan endvidere få en dejlig nattesøvn i en dobbelt- eller kingsize seng, mens mange af værelserne også tilbyder en regulær 3. seng og mulighed for at bede om en 4. eller en barneseng. Hertil kommer telefon, regulerbar radiator og enten altan eller terrasse som standardindretning på alle værelser.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med liggestole, og gæsterne kan bestille massage mod betaling. Desuden er hotellets pianobar åben 2 gange om ugen.

  Se mere
 • Grand Hotel Capodimonte
  Fra1.282krPr. nat

  Grand Hotel Capodimontestars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via capo 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2303 meninger fra rejsendeBaseret på 2303 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2010. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2009. Der er i alt 186 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 178 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 2 suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Der findes parkeringspladser på stedet. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Hilton Sorrento Palace
  Fra2.147krPr. nat

  Hilton Sorrento PalacestarsGreenProgram Icon

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via sant' antonio 13 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3178 meninger fra rejsendeBaseret på 3178 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger i en fantastisk, mediterran have blot få minutter fra den livlige, historiske gamle bydel i Sorrento. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden (ca. 1 km).Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev fuldstændigt renoveret i år 2003. Det har i alt 383 værelser fordelt på 7 etager. I den store foyer finder man en døgnåben reception samt elevatorer. Herudover rummer bygningen en bar og flere restauranter. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan med en vidunderlig udsigt ud over havet.På de velholdte udendørs arealer finder man et storslået poollandskab med i alt seks swimmingpools, pool-/snackbar og en solterrasse med liggestole. Herudover kan gæsterne spille tennis eller træne i hotellets fitness-studie, hvor der er et mangfoldigt udvalg af apparater.Der tilbydes morgenmad. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Comfort Hotel Gardenia Sorrento Coast
  Fra921krPr. nat

  Comfort Hotel Gardenia Sorrento Coaststars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Corso italia 258 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 729 meninger fra rejsendeBaseret på 729 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1964. Hotel undergik en renovering i 2007. Der er i alt 27 værelser på stedet. Ejendommen består af 26 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Gæsterne kan bruge elevatoren. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Antiche Mura
  Fra2.236krPr. nat

  Antiche Murastars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Piazza tasso, via fuorimura 7 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2278 meninger fra rejsendeBaseret på 2278 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i hjertet af Sorrent ved Piazza Tasso. Det er det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i den fortryllende by samt i omegnen som f.eks. Pompeji, Ercolano og Amalfikysten. Hotellet har en fremragende udsigt over den historiske mølledal (Valle dei Mulini). Lige i nærheden man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Den nærmeste busstation og banegård ligger ca. 200 m væk. Til strnaden er der ca. 500 m, mens lufthavnen i Napoli ligger omkring 40 km fra hotellet.Herfra kan man se ruinerne af 4 af de originale tårne i Sorrent. Hotellets bygning består af 5 etager og 1 sidebygning med 1 etage med i alt 46 værelser, heraf 7 juniorsuiter. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevatorer. Den klimatiserede bygning rummer også en café, en morgenmadsrestaurant og en bar. Herudover er der konferenceindretninger samt internetadgang (mod betaling). Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer, brusebad og badekar. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Derudover er der minibar, dobbeltseng, individuelt regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et wellness-område med whirlpool og mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som amerikansk buffet.

  Se mere
 • Hotel Corallo Sorrento
  Fra1.404krPr. nat

  Hotel Corallo Sorrentostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via nuovo rione cappuccini 12 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1120 meninger fra rejsendeBaseret på 1120 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på klippen over havet ved Sant'Agnello kyst. Det er omgivet af appelsin- og citrontræer og ligger over Sant'Agnello lystbådehavn. Der er få minutters gang fra centrum og udsigt til hele strækningen af Napoli-bugten. Dette city-hotel ligger i en bygning fra 1920, er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster og rummer i alt 54 værelser, herunder 1 suite. Af faciliteter er der en terrasse, et solarium, en bar, free wifi, en restaurant og et mødelokale. Gæsterne i bil tilbydes privat parkeringsplads, ligesom der også er internetadgang. Gæsterne kan vælge mellem værelser med delvis udsigt over havet og med havudsigt. Alle enheder er udstyret med eget badeværelse. De er desuden udstyret med telefon, satellit-tv, minibar og safeboks. Hertil kommer klimaanlæg som standardindretning i alle boligenheder.

  Se mere
 • Grand Hotel Ambasciatori
  Fra1.955krPr. nat

  Grand Hotel AmbasciatoristarsGreenProgram Icon

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via califano 18 - Kort
   

  Dette familievenlige city-hotel blev renoveret i 2009 og tilbyder i alt 103 værelser. Beliggende få minutters gang fra centrum af Sorrento, det er nedsænket i det grønne i en frodig sekulær park, med en betagende udsigt over bugten i Napoli og Vesuv. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med 24-timers reception og check-out service og kan nyde WLAN internetadgang, room service, en vaskeservice og brug af hotellets parkeringsfaciliteter. Forretningsrejsende er også sikker på at værdsætte konferencefaciliteter.

  Se mere
 • Michelangelo
  Fra1.249krPr. nat

  Michelangelostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Corso italia 275 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 802 meninger fra rejsendeBaseret på 802 meninger fra rejsende

  Dette behagelige kvalitetshotel ligger få minutters gang fra stranden (1 km). Der er endvidere 200 m til byens centrum.Dette city-hotel rummer 121 værelser fordelt på 6 etager. Gæsterne kan benytte foyeren med døgnåben reception, en vekselbørs, en safeboks og en elevator. Endvidere er der en bar, en fjernsynsstue, en restaurant, en parkeringsplads samt konferenceindretninger. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice på stedet.De komfortabelt møblerede værelser er udstyret med eget badeværelse, en telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, en minibar, en safeboks og et siddeareal. Desuden kan man benytte klimaanlægget fra juni til september (01/06-30/09).Der er en swimmingpool til afbenyttelse i højsæsonen (01/05-31/10) og en snackbar langs swimmingpoolen.

  Se mere
 • Art Hotel Gran Paradiso
  Fra1.821krPr. nat

  Art Hotel Gran Paradisostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via privata rubinacci 9 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1071 meninger fra rejsendeBaseret på 1071 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en prægtig have i Sorrento. Herfra kan man nyde den fantastiske udsigt over Napolis berømte kyststrækning. Herudover er der blot få minutters gang til bymidten. Til stranden og til byens turistområder er der desuden omkring 500 m. Napolis lufthavn ligger ca. 44 km væk.Hotellet blev renoveret i 2006 og er klimatiseret. På dets 4 etager råder det over i alt 99 værelser. På hotellet finder man endvidere en veludstyret foyer med en døgnåben reception. Til de yderligere faciliteter hører safeboks, vekselbørs, elevator og bar. Herudover er der også et spillerum og et konferencerum. Gæsterne har naturligvis også mulighed for at bestille vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine, hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der en king size seng eller en dobbeltseng, et centralt klimaanlæg og en altan eller en terrasse.

  Se mere
 • Grand Hotel De La Ville
  Fra1.131krPr. nat

  Grand Hotel De La Villestars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Bernardino rota 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2417 meninger fra rejsendeBaseret på 2417 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger midt i Sorrentos bymidte og kan tilbyde en vidunderlig udsigt over Napolis bugt. Hotellet er desuden det perfekte udgangspunkt for at foretage interessante udflugter til Capri, Napoli, Pompeji, Vesuv og Amalfikysten.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har i alt 111 værelser, heraf 5 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en reception med safebokse, vekselbørs og garderobe. Den klimatiserede bygning rummer desuden en hyggelig bar, en restaurant med ikke-ryger-afdeling, flere konferencerum og en offentlig internetterminal. Der er naturligvis mulighed for at bestille vaskeserviceDe komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, tekøkken, minibar og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  232  Hoteller - Napolitanske Riviera
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Napolitana ligger på den italienske sydøstkyst, i den napolitanske golf. Området er et af de mest dynamiske og særskilte i hele landet. Med den fantastiske Vesuvio som permanent baggrund, byen og et smukt mørkeblåt hav omgivet af cafeer, barer, udendørs shows, området er virkeligt aktivt. Blandt de populæreste attraktioner på Riviera Napolitana og de omkringliggende steder finder vi: Forcella kvarteret, katedralen (Duomo) bygget i det XIII århundrede, Gesú pladsen, Spaccanapoli kvarteret, Castel nuovo, Teatret San Carlo, museet Capodimonte, Teatret Bellini og el teatret Diana, blandt mange andre. Det nationale arkæologiske museum har den vigtigste samling fra den græsk-romerske tid, det er noget du ikke må gå glip af. Yderligere har byen et aktivt natteliv, med et stort udvalg af barer, diskoteker, restauranter og utallige sjove aktiviteter. Middelhavscharmen i området og alle de kulturelle og historiske attraktioner gør Riviera Napolitana til et fantastisk rejsemål for dem der vil nyde et oprigtigt italiensk paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Napolitanske Riviera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination