Hoteller i Napolitanske Riviera

Find på kortet
Hoteller - Napolitanske Riviera

Napolitanske RivieraFra  274kr

Anbefalede hoteller - Napolitanske Riviera

 • Hilton Sorrento Palace
  Fra2.048krPr. nat

  Hilton Sorrento PalacestarsGreenProgram Icon

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via sant' antonio 13 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3178 meninger fra rejsendeBaseret på 3178 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger i en fantastisk, mediterran have blot få minutter fra den livlige, historiske gamle bydel i Sorrento. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden (ca. 1 km).Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev fuldstændigt renoveret i år 2003. Det har i alt 383 værelser fordelt på 7 etager. I den store foyer finder man en døgnåben reception samt elevatorer. Herudover rummer bygningen en bar og flere restauranter. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan med en vidunderlig udsigt ud over havet.På de velholdte udendørs arealer finder man et storslået poollandskab med i alt seks swimmingpools, pool-/snackbar og en solterrasse med liggestole. Herudover kan gæsterne spille tennis eller træne i hotellets fitness-studie, hvor der er et mangfoldigt udvalg af apparater.Der tilbydes morgenmad. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Grand Hotel Capodimonte
  Fra1.115krPr. nat

  Grand Hotel Capodimontestars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via capo 15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2303 meninger fra rejsendeBaseret på 2303 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2010. Hotel blev moderniseret i 2009. Der er i alt 186 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 178 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 2 suiter. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Antiche Mura
  Fra2.028krPr. nat

  Antiche Murastars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Piazza tasso, via fuorimura 7 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2278 meninger fra rejsendeBaseret på 2278 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i hjertet af Sorrent ved Piazza Tasso. Det er det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i den fortryllende by samt i omegnen som f.eks. Pompeji, Ercolano og Amalfikysten. Hotellet har en fremragende udsigt over den historiske mølledal (Valle dei Mulini). Lige i nærheden man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Den nærmeste busstation og banegård ligger ca. 200 m væk. Til strnaden er der ca. 500 m, mens lufthavnen i Napoli ligger omkring 40 km fra hotellet.Herfra kan man se ruinerne af 4 af de originale tårne i Sorrent. Hotellets bygning består af 5 etager og 1 sidebygning med 1 etage med i alt 46 værelser, heraf 7 juniorsuiter. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevatorer. Den klimatiserede bygning rummer også en café, en morgenmadsrestaurant og en bar. Herudover er der konferenceindretninger samt internetadgang (mod betaling). Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer, brusebad og badekar. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Derudover er der minibar, dobbeltseng, individuelt regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et wellness-område med whirlpool og mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som amerikansk buffet.

  Se mere
 • NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi
  Fra5.918krPr. nat

  NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfistars

  Amalfi, Napolitanske Riviera , Via annunziatella, 46 46 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 920 meninger fra rejsendeBaseret på 920 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger ca. 100 m fra centrum af byen Amalfi. Banegården og Napolis lufthavn Capodichino ligger begge omkring 75 km væk.Dette historiske hotel ligger i et kloster, som stammer tilbage fra det 12. århundrede og rummer en arabisk-normannisk klostergang fra det 13. århundrede såvel som Loggiaen og Passeggiata dei Monaci (gangsti med panoramaudsigt over den fantastiske Costiera Amalfitana, nok den oftest afbillede udsigt i verden). Hotellet er genåbnet nu efter en totalrenovering. Hotellet giver en æterisk følelse og synes at svæve i fri luft mellem den blå himmel og det mørkeblå hav med sine 53 intime og rolige værelser, herunder 4 suiter og 3 juniorsuiter. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception, en safeboks, en garderobe, elevator og en frisørsalon. Herudover er der en bar og spisemuligheder samt et privat kapel og internetadgang. Deslige kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere bilen på den private parkeringsplads.Free Wi-Fi is available in the whole hotel building including rooms.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, ligesom der er en kingsize seng. Herudover er de udstyret med telefon, fjernsyn, internetadgang, en safeboks og minibar. Ydermere rummer alle værelser regulerbart klimaanlæg og enten en altan eller terrasse.Dette hotel tilbyder en udendørs swimmingpool med liggestole, og gæsterne kan slappe af i boblebadet og saunaen. Ligeledes er der et spa-område med spa-behandlinger og massage mod betaling såvel som fitness-faciliteter.Spisende gæster vil sætte pris på hotellets restaurant med panoramaudsigt og 'Tastes and Flavour Laboratory' (smagslaboratorium). De kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet, bestille frokost som menu og vælge imellem aftensmad som buffet, menu eller a la carte.

  Se mere
 • Jaccarino
  Fra1.110krPr. nat

  Jaccarinostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Nastro verde 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 542 meninger fra rejsendeBaseret på 542 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1900. Hotel blev fuldstændig renoveret i 1992. Der er i alt 87 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 enkeltværelser og 82 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice.

  Se mere
 • Art Hotel Gran Paradiso
  Fra4.503krPr. nat

  Art Hotel Gran Paradisostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via privata rubinacci 9 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1071 meninger fra rejsendeBaseret på 1071 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en prægtig have i Sorrento. Herfra kan man nyde den fantastiske udsigt over Napolis berømte kyststrækning. Herudover er der blot få minutters gang til bymidten. Til stranden og til byens turistområder er der desuden omkring 500 m. Napolis lufthavn ligger ca. 44 km væk.Hotellet blev renoveret i 2006 og er klimatiseret. På dets 4 etager råder det over i alt 99 værelser. På hotellet finder man endvidere en veludstyret foyer med en døgnåben reception. Til de yderligere faciliteter hører safeboks, vekselbørs, elevator og bar. Herudover er der også et spillerum og et konferencerum. Gæsterne har naturligvis også mulighed for at bestille vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine, hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der en king size seng eller en dobbeltseng, et centralt klimaanlæg og en altan eller en terrasse.

  Se mere
 • Hotel Corallo Sorrento
  Fra1.256krPr. nat

  Hotel Corallo Sorrentostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via nuovo rione cappuccini 12 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1120 meninger fra rejsendeBaseret på 1120 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på klippen over havet ved Sant'Agnello kyst. Det er omgivet af appelsin- og citrontræer og ligger over Sant'Agnello lystbådehavn. Der er få minutters gang fra centrum og udsigt til hele strækningen af Napoli-bugten. Dette city-hotel ligger i en bygning fra 1920, er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster og rummer i alt 54 værelser, herunder 1 suite. Af faciliteter er der en terrasse, et solarium, en bar, free wifi, en restaurant og et mødelokale. Gæsterne i bil tilbydes privat parkeringsplads, ligesom der også er internetadgang. Gæsterne kan vælge mellem værelser med delvis udsigt over havet og med havudsigt. Alle enheder er udstyret med eget badeværelse. De er desuden udstyret med telefon, satellit-tv, minibar og safeboks. Hertil kommer klimaanlæg som standardindretning i alle boligenheder.

  Se mere
 • Regina di Sorrento
  Fra608krPr. nat

  Regina di Sorrentostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via marina grande 10 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 670 meninger fra rejsendeBaseret på 670 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i et stille og roligt område og er omgivet af appelsintræer. Det tilbyder gæsterne en af de bedste beliggenheder i Sorrento og Marina Grande med udsigt over Napolibugten og kun få minutters gang fra byens centrum og dens strande, restauranter og barer. En af strandene finder man ca. 200 m væk, og det samme gælder for forbindelser med offentlige transportmidler. Desuden er der fra hotellet omkring 10 minutters gang til busstationen og banegården.Hotellet ligger i et stille og roligt område og råder over en panoramarestaurant, som kun tilbyder morgenmad, samt en bar og en have. Herudover forsyner det erfarne og professionelle personale glædeligt gæsterne med alle former for turistinformationer. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2011 og byder gæsterne velkommen i den døgnåbne reception i foyeren. Der tilbydes også en safeboks såvel som vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan slappe af i spillelokalet og fjernsynsstuen og holde kontakten med omverdenen ved lige via stedets trådløse internetadgang. Mod betaling kan de tillige bestille roomservice og vasketøjsservice og efterlade deres køretøjer på parkeringspladsen eller i garagen.De renoverede værelser er indrettet med eget badeværelse samt en altan med udsigt over Napolibugten eller bakkelandskabet i Sorrento. Nogle af værelserne er udstyret med boblebad og andre badekar eller brusebad. De tilbyder også klimaanlæg, centralvarme, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, minibar, safeboks og trådløs internetadgang. Som en del af standardindretningen tilbydes ydermere en hårtørrer, en dobbeltseng, en telefon og en radio, ligesom gæsterne kan høre musik på stereoanlægget.

  Se mere
 • Parco Dei Principi
  Fra1.739krPr. nat

  Parco Dei Principistars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via rota 44 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Det eksklusive strandhotel har en rolig beliggenhed ca. 1,5 km fra bymidten. Herudover er der ca. 58 km til Napolis lufthavn.Hotellet blev renoveret i år 2005 og hører til i luksusklassen. Det er omdannet af den berømte arkitekt Gio Ponti og har i alt 96 værelser. Herudover er der en indbydende foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Hotellet råder endvidere over en frisørsalon og en offentlig internetterminal. På det gastronomiske område er der en hyggelig café, en dejlig bar og en klimatiseret restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis også vaskeservice og roomservice.De lyse værelser er alle individuelt indrettet og har eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og minibar. De flot udsmykkede værelser har desuden dobbeltseng eller king size seng samt klimaanlæg, radiator og safeboks (mod betaling). Herudover er der en altan med en betagende udsigt ud over området.I det parklignende haveområde er der en swimmingpool (saltvand) med pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. På hotellet er der endvidere en sauna og et solarium, ligesom man kan få diverse massage- og wellnessbehandlinger. For de sportsinteresserede er der mulighed for at sejle på vandcykler eller dyrke motion i hotellets eget fitness-studie.

  Se mere
 • The Night Sorrento
  Fra542krPr. nat

  The Night Sorrentostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via degli aranci 11 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 65 meninger fra rejsendeBaseret på 65 meninger fra rejsende

  Der er i alt 4 værelser på stedet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  102  Hoteller - Napolitanske Riviera
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Napolitana ligger på den italienske sydøstkyst, i den napolitanske golf. Området er et af de mest dynamiske og særskilte i hele landet. Med den fantastiske Vesuvio som permanent baggrund, byen og et smukt mørkeblåt hav omgivet af cafeer, barer, udendørs shows, området er virkeligt aktivt. Blandt de populæreste attraktioner på Riviera Napolitana og de omkringliggende steder finder vi: Forcella kvarteret, katedralen (Duomo) bygget i det XIII århundrede, Gesú pladsen, Spaccanapoli kvarteret, Castel nuovo, Teatret San Carlo, museet Capodimonte, Teatret Bellini og el teatret Diana, blandt mange andre. Det nationale arkæologiske museum har den vigtigste samling fra den græsk-romerske tid, det er noget du ikke må gå glip af. Yderligere har byen et aktivt natteliv, med et stort udvalg af barer, diskoteker, restauranter og utallige sjove aktiviteter. Middelhavscharmen i området og alle de kulturelle og historiske attraktioner gør Riviera Napolitana til et fantastisk rejsemål for dem der vil nyde et oprigtigt italiensk paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Napolitanske Riviera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination