Hoteller i Napolitanske Riviera

Find på kortet
Hoteller - Napolitanske Riviera

Napolitanske RivieraFra  164kr

Anbefalede hoteller - Napolitanske Riviera

 • Jaccarino
  Fra5.357krPr. nat

  Jaccarinostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Nastro verde 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 575 meninger fra rejsendeBaseret på 575 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Sorrento. Stedet, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportmidler findes 9. 0 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 8. 0 kilometer fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2 meter. I alt 87 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette hotel blev opført i en bygning, der daterer sig tilbage til 1900, men som er blevet fuldstændig moderniseret i 1992. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Antiche Mura
  Fra781krPr. nat

  Antiche Murastars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Piazza tasso, via fuorimura 7 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2353 meninger fra rejsendeBaseret på 2353 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i hjertet af Sorrent ved Piazza Tasso. Det er det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i den fortryllende by samt i omegnen som f.eks. Pompeji, Ercolano og Amalfikysten. Hotellet har en fremragende udsigt over den historiske mølledal (Valle dei Mulini). Lige i nærheden man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Den nærmeste busstation og banegård ligger ca. 200 m væk. Til strnaden er der ca. 500 m, mens lufthavnen i Napoli ligger omkring 40 km fra hotellet.Herfra kan man se ruinerne af 4 af de originale tårne i Sorrent. Hotellets bygning består af 5 etager og 1 sidebygning med 1 etage med i alt 46 værelser, heraf 7 juniorsuiter. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevatorer. Den klimatiserede bygning rummer også en café, en morgenmadsrestaurant og en bar. Herudover er der konferenceindretninger samt internetadgang (mod betaling). Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer, brusebad og badekar. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Derudover er der minibar, dobbeltseng, individuelt regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et wellness-område med whirlpool og mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som amerikansk buffet.

  Se mere
 • Ulisse Deluxe Hostel
  Fra507krPr. nat

  Ulisse Deluxe Hostelstars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Del mare 22 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1387 meninger fra rejsendeBaseret på 1387 meninger fra rejsende

  Dette vandrehjem er meget godt placeret i det historiske centrum af Sorrento, kun 500 m fra det centrale torv, Piazza Tasso, og 300 meter fra Marina Grande, fiskerbyen.Denne elegante og moderne bygning kombinerer stilrent interiør, traditionel indretning og moderne komfort i alle sine værelser.En kontinental morgenmad serveres hver morgen.

  Se mere
 • NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi
  Fra2.087krPr. nat

  NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfistars

  Amalfi, Napolitanske Riviera , Via annunziatella, 46 46 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1002 meninger fra rejsendeBaseret på 1002 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger ca. 100 m fra centrum af byen Amalfi. Banegården og Napolis lufthavn Capodichino ligger begge omkring 75 km væk.Dette historiske hotel ligger i et kloster, som stammer tilbage fra det 12. århundrede og rummer en arabisk-normannisk klostergang fra det 13. århundrede såvel som Loggiaen og Passeggiata dei Monaci (gangsti med panoramaudsigt over den fantastiske Costiera Amalfitana, nok den oftest afbillede udsigt i verden). Hotellet er genåbnet nu efter en totalrenovering. Hotellet giver en æterisk følelse og synes at svæve i fri luft mellem den blå himmel og det mørkeblå hav med sine 53 intime og rolige værelser, herunder 4 suiter og 3 juniorsuiter. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception, en safeboks, en garderobe, elevator og en frisørsalon. Herudover er der en bar og spisemuligheder samt et privat kapel og internetadgang. Deslige kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere bilen på den private parkeringsplads.Free Wi-Fi is available in the whole hotel building including rooms.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, ligesom der er en kingsize seng. Herudover er de udstyret med telefon, fjernsyn, internetadgang, en safeboks og minibar. Ydermere rummer alle værelser regulerbart klimaanlæg og enten en altan eller terrasse.Dette hotel tilbyder en udendørs swimmingpool med liggestole, og gæsterne kan slappe af i boblebadet og saunaen. Ligeledes er der et spa-område med spa-behandlinger og massage mod betaling såvel som fitness-faciliteter.Spisende gæster vil sætte pris på hotellets restaurant med panoramaudsigt og 'Tastes and Flavour Laboratory' (smagslaboratorium). De kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet, bestille frokost som menu og vælge imellem aftensmad som buffet, menu eller a la carte.

  Se mere
 • Rivoli Sorrento
  Fra4.457krPr. nat

  Rivoli Sorrentostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via santa maria delle grazie 16 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 384 meninger fra rejsendeBaseret på 384 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Sorrento. Ejendommen, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra stedet. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra hotellet . Rivoli Sorrento garanterer for et roligt ophold med blot 8 soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 1300 og blev fuldstændig renoveret i 2012. Rivoli Sorrento er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Rivoli Sorrento vugger til småbørn efter anmodning. Alle der bor her, behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Rivoli Sorrento.

  Se mere
 • The Night Sorrento
  Fra331krPr. nat

  The Night Sorrentostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via degli aranci 11 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 70 meninger fra rejsendeBaseret på 70 meninger fra rejsende

  Dette enkle bed and breakfast ligger i Sorrento. _x000D__x000D__x000D_ Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver denne Bed & Breakfast nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. _x000D__x000D__x000D_Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Denne Bed & Breakfast ligger indenfor indenfor 1. 5 kilometer fra havnen. _x000D__x000D__x000D_ Dette hyggelige sted garanterer et stille ophold med sine kun 4 soveværelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på The Night Sorrento. The Night Sorrento har ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom.

  Se mere
 • Savoia
  Fra446krPr. nat

  Savoiastars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via fuorimura 46/48 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 301 meninger fra rejsendeBaseret på 301 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Sorrento blot ca. 150 m fra den store plads, Piazza Tasso. Der er ca. 5 minutters gang til de omkringliggende indkøbsmuligheder, restauranter, barer, diskoteker samt stedet, hvor turisterne mødes. Banegården Circunvesuviana, busstationen samt stranden ligger omkring 10 minutters gang fra hotellet. Turen fra lufthavnen Capodichino (Napoli) er ca. på 50 km, mens der til lufthavnen i Rom er omkring 350 km.Det klimatiserede cityhotel drives af en familie og er på 3 etager med i alt 16 værelser. Gæsterne vil føle sig hjemme på hotellet. De gode prisforhold, ejernes opnåelighed og gæstfrihed, hotellets beliggenhed og service gør det til et godt valg for et ophold i Sorrento. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks samt en elevator. Endvidere er der café, hyggelig fjernsynsstue og klimatiseret a la carte restaurant, lys morgenmadsrestaurant og offentlig internetadgang. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der roomservice og hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er indrettet med eget brusebad/wc med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) og dobbeltseng. Gæsterne kan desuden selv regulere temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne, ligesom er enten er altan eller terrasse.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Villa Pina Antico Francischiello
  Fra618krPr. nat

  Villa Pina Antico Francischiellostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Partenope 40 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 235 meninger fra rejsendeBaseret på 235 meninger fra rejsende

  Dette strand-hotel ligger kun 5 minutters kørsel fra Sorrento, 15 minutter fra Positano og 30 minutter i bil fra de arkæologiske udgravninger i Pompeji og Herculaneum. Herudover kan gæsterne på kun 20 minutter nå til havnen i Sorrento og Capri, som er den grønne ø og verdensberømt for sin overvældende skønhed. Endelig finder man diverse forbindelser med offentlige transportmidler kun få meter fra hotellet, og Napolis lufthavn ligger omkring 50 km fra logiet.Dette hotel har 25 værelser samt en ideel beliggenhed for lange og korte ophold ved havet og for gæster, som ønsker at opleve livsstilen i Sorrento og smage på juvelerne inden for det regionale og lokale køkken. Med en fantastisk udsigt over havet og øen Capri vil gæsterne ikke kunne undgå at nyde roen og den indbydende atmosfære på hotellet. Herudover tilbyder det klimatiserede hotel vekselbørs, elevator, en fjernsynsstue, en café, bar og restaurant. Sidst, men ikke mindst kan gæsterne mod betaling benytte sig af den trådløse internetadgang i alle hotellets fællesområder samt bestille roomservice og vasketøjsservice.De elegant møblerede værelser i kategorien superior er rummelige, lyse og tilbyder terrasser med en overvældende udsigt til havet, øen Capri, Napoli-bugten og Vesuv i det fjerne. Værelserne rummer desuden eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt behageligheder såsom en telefon, dobbeltseng, satellit-/kabel-tv, internetadgang, en minibar og regulerbart klimaanlæg. Værelserne i kategorien standard er udstyret med al den komfort, som er nødvendig for at sikre gæsterne et afslappende ophold, herunder eget badeværelse.

  Se mere
 • Relais il Frantoio
  Fra837krPr. nat

  Relais il Frantoiostars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Titigliano 30- loc. massa lubrense 30 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 40 meninger fra rejsendeBaseret på 40 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved siden af Freedom feriebolig, mod Sant'Agata. Til Napoli lufthavn er der desuden ca. 53 km fra hotellet.Interiørerne på dette lejligheds-hotel har en rustik karakter, og nogle af dem rummer også kaminer og egne terrasser.Hvert værelse har eget badeværelse med brusebad. Værelserne er desuden indrettet med dobbeltsenge og af øvrige behageligheder er der et fjernsyn og et køkken med køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Ydermere er der regulerbart klimaanlæg som standardindretning i alle enheder. Herudover er der egen altan eller terrasse på hvert værelse.Hotellet råder over en tennisbane, som gæsterne kan benytte uden beregning. Hertil kommer også en udendørs swimmingpool med daglig afgift pr. person. Endvidere er der en snackbar langs swimmingpoolen, hvor gæsterne kan få forfriskninger.

  Se mere
 • Parco Dei Principi
  Fra975krPr. nat

  Parco Dei Principistars

  Sorrento, Napolitanske Riviera , Via rota 44 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Det eksklusive strandhotel har en rolig beliggenhed ca. 1,5 km fra bymidten. Herudover er der ca. 58 km til Napolis lufthavn.Hotellet blev renoveret i år 2005 og hører til i luksusklassen. Det er omdannet af den berømte arkitekt Gio Ponti og har i alt 96 værelser. Herudover er der en indbydende foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Hotellet råder endvidere over en frisørsalon og en offentlig internetterminal. På det gastronomiske område er der en hyggelig café, en dejlig bar og en klimatiseret restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis også vaskeservice og roomservice.De lyse værelser er alle individuelt indrettet og har eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og minibar. De flot udsmykkede værelser har desuden dobbeltseng eller king size seng samt klimaanlæg, radiator og safeboks (mod betaling). Herudover er der en altan med en betagende udsigt ud over området.I det parklignende haveområde er der en swimmingpool (saltvand) med pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. På hotellet er der endvidere en sauna og et solarium, ligesom man kan få diverse massage- og wellnessbehandlinger. For de sportsinteresserede er der mulighed for at sejle på vandcykler eller dyrke motion i hotellets eget fitness-studie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  86  Hoteller - Napolitanske Riviera
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Napolitana ligger på den italienske sydøstkyst, i den napolitanske golf. Området er et af de mest dynamiske og særskilte i hele landet. Med den fantastiske Vesuvio som permanent baggrund, byen og et smukt mørkeblåt hav omgivet af cafeer, barer, udendørs shows, området er virkeligt aktivt. Blandt de populæreste attraktioner på Riviera Napolitana og de omkringliggende steder finder vi: Forcella kvarteret, katedralen (Duomo) bygget i det XIII århundrede, Gesú pladsen, Spaccanapoli kvarteret, Castel nuovo, Teatret San Carlo, museet Capodimonte, Teatret Bellini og el teatret Diana, blandt mange andre. Det nationale arkæologiske museum har den vigtigste samling fra den græsk-romerske tid, det er noget du ikke må gå glip af. Yderligere har byen et aktivt natteliv, med et stort udvalg af barer, diskoteker, restauranter og utallige sjove aktiviteter. Middelhavscharmen i området og alle de kulturelle og historiske attraktioner gør Riviera Napolitana til et fantastisk rejsemål for dem der vil nyde et oprigtigt italiensk paradis.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Napolitanske Riviera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination