Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  180kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Fra793krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Diana Roof Garden
  Fra680krPr. nat

  Diana Roof Gardenstars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette hotel ligger i centrum af Rom tæt på Operateateret, Termini Banegård og andre vigtige monumenter. Efter en kort gåtur fra hotellet vil gæsterne finde den imponerende Basilika Santa Maria Maggiore, ligesom ekstremt berømte vartegn såsom Colosseum, Circus Maximus og Forum Romanum alle kan nås via dejlige gåture eller offentlige transportmidler. Endvidere er der til Roms lufthavne Fiumicino og Ciampino henholdsvis 20 og 35 km.Dette city-hotel har 165 værelser og får funktionalitet og skønhed til at smelte sammen, ligesom det tilbyder nem adgang til historiske og kunstneriske attraktioner i den Evige By. Det blev grundlagt af en traditionel romersk familie i 1939 og tilbyder den sande kunst at yde gæstfrihed til gæster fra hele verden. På taget ligger haven L'Uliveto og viser gæsterne et Rom, de aldrig har set før, med en 360° udsigt fra toppen af Esquilino-højen. L'Uliveto, som ligger i oliventræernes skygge omgivet af blomster, er en enestående have i hjertet af den Evige By. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator tilbyder dette klimatiserede etablissement også en bar, restaurant og konferenceindretninger. I fællesområderne er der internetadgang til rådighed, ligesom det er muligt at bestille roomservice samt vasketøjsservice.Alle værelser er udstyret med centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Ud over eget badeværelse med badekar/brusebad, hårtørrer og telefon på badeværelset tilbydes også en safeboks og en minibar. Ydermere rummer værelserne et satellit-tv med betalings-tv. Der er også en værdifuld informationsservice via det interne tv-kredsløb, hvor gæsterne tilbydes et sammendrag af de kulturbegivenheder, som finder sted i Rom i løbet af den pågældende måned. Værelserne rummer desuden en dejlig indretning i pastelfarver, ligesom gulvet er udfærdiget med elegant parket. Sidst, men ikke mindst tilbydes gæsterne det bekvemme ved en internetadgang.

  Se mere
 • Valle
  Fra484krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Yes Hotel
  Fra552krPr. nat

  Yes Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 15 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Beliggende i Roma , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev moderniseret i 2007. Ejendommen består af 29 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 7 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området.

  Se mere
 • Giorgi
  Fra381krPr. nat

  Giorgistars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 13 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotellet er centralt beliggende i et roligt kvarter. Der er ca. 1 km til Via Nazionale, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m fra hotellet, hvorfor man hurtigt kan komme til forskellige seværdigheder. Der er ca. 2 km til Colosseum og Den Spanske Trappe. Endvidere er der 1 km til Trevi-fontænen, 3 km til Piazza Novana og 4 km til Vatikanet og Peterskirken. De to lufthavne, Fiumicino og Ciampino, ligger 30 km fra hotellet.Byhotellet råder over 5 etager med i alt 27 værelser, heraf 2 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Den klimatiserede bygning rummer desuden en døgnåben reception og en elevator samt en bar og en morgenmadsrestaurant. Der tilmed mulighed for at bestille vaskeservice. Mod betaling kan man parkere i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, tv, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks. Klimaanlægget reguleres centralt. Suiterne er større og råder over et separat soveværelse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Invictus
  Fra489krPr. nat

  Invictusstars

  Via Veneto, Rom , Quintino sella 15 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  It is situated only a few steps from the famous Via Veneto and Spanish Step, in the heart of the Eternal city. The closest underground stop to the hotel is Republica (A line), at around 300 m from the hotel.

  Se mere
 • Des Artistes
  Fra453krPr. nat

  Des Artistesstars

  Termini banegård, Rom , Via villafranca 20 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Det attraktive middelklassehotel har en rolig beliggenhed i en sidegade i centrum af Rom. Der er ligeledes kun få minutters gang til metrostationen Castro Pretorio og hovedbanegården Termini (ca. 500 m). I de nære omgivelser finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs, museer og talrige seværdigheder. Der er ca. 30 km til den dejlige strand og lufthavnen Ciampino, mens der er ca. 35 km til lufthavnen Fiumicino.Det familiedrevne hotel er bygget i år 1850 og råder på sine 5 etager over i alt 33 værelser. I den indbydende foyer på øverste etage finder man en døgnåben reception med safeboks og garderobe samt flere elevatorer. Herudover finder man også en hyggelig bar i det komplet klimatiserede hotel. Yderligere rummer hotellet 3 offentlige internetterminaler (mod betaling). Endvidere tilbydes der mod betaling også hjælp i tilfælde af sygdom. Det traditionelle ikke-rygerhotel er gestaltet i antik stil. Under passende vejrforhold står der en herlig tagterrasse med appelsintræer til gæsternes rådighed.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, brus, bidet og håndvask af marmor. Alle værelser har ydermere telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Til de videre faciliteter hører dobbeltseng, safeboks (mod betaling), individuelt regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Værelserne er tilmed lydisoleret og indrettet med møbler af mahonie samt antikke malerier eller originale kunstværker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Kennedy
  Fra432krPr. nat

  Kennedystars

  Termini banegård, Rom , Via filippo turati 62/64 - Kort
  1,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  City-hotellet ligger mellem Termini banegård og basilikaen S. Maria Maggiore. Inden for ca. 5 minutters gang af hotellet vil gæsterne desuden finde Terme di Diocleziano, Nationalmuseet Museo Nazionale Romano, Operahuset og Via Nazionale. Til Colosseum og Forum Romanum er der kun 10 minutter fra hotellet, mens man kommer til Quirinalpaladset, Den Spanske Trappe og Trevi-fontænen på 15 minutter til fods. Herudover afgår de vigtigste bus- og metrolinjer foran Termini banegård 150 m fra hotellet. Endvidere ligger der restauranter, barer og forretninger ved hotellets dørtrin. Ydermere ligger city-hotellet ca. 13 km fra Ciampino lufthavn og omkring 23 km fra Leonardo da Vinci Internationale lufthavn (Fiumicino).Det klimatiserede hotel blev grundlagt i 1963 i en historisk bygning fra slutningen af det 19. århundrede. Det bærer Præsident John Fitzgerald Kennedys navn til ære for hans minde. Hotellet har 3 foyerer med døgnåben reception og check-out service samt et sted at læse en rar bog, slappe af i komfortable sofaer eller lytte til musik. Der er også en bar, hvor gæsterne kan smage en fremragende kaffe, eller hvad de end ønsker at drikke. Til gæsternes rådighed står også et lille, internationalt bibliotek, hvor de kan kaste et blik på udenlandske bøger og byguider på mange sprog. Af yderligere faciliteter er der også safeboks, elevator, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant/spisesal og WLAN/internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling).Hvert værelse tilbyder eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt telefon på værelset og badeværelset, klimaanlæg (om sommeren), centralvarme og støjisolerede vinduer med dobbelte ruder. Af andre behageligheder på værelset er der dobbelt- eller kingsize seng, satellit-tv, safeboks og WLAN/internetadgang (mod betaling).Hver morgen tilbydes der en kontinental morgenbuffet.

  Se mere
 • Donatello
  Fra367krPr. nat

  Donatellostars

  Termini banegård, Rom , via di porta maggiore 83 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Dette hotel i middelklassen ligger mellem Colloseum og basilikaerne Skt. Giovanni og Skt. Maria Maggiore. På få minutter kommer man til Forum Romanum og den berømte Trevi brønd. Restauranter, forretninger samt underholdningsmuligheder finder man kun få meter fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1890 og er for nyligt blevet fuldstændigt renoveret. Fordelt på 5 etager har det i alt 40 værelser. Foruden en døgnåben reception har hotellet også et pengeskab og en vekselbørs. Yderligere er der en hyggelig, klimatiseret restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotellets room- og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV og internetadgang. Yderligere er de udstyret med pengeskab og centralvarme.

  Se mere
 • Europa
  Fra507krPr. nat

  Europastars

  Termini banegård, Rom , Via varese 26 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af byen blot ca. 5 minutters gang fra den nye hovedbanegård Termini. Herudover kommer man nemt til fods til de hovedseværdighederne, modehuse, monumenter, museer og teatre.Hotellet blev renoveret i 2006 og råder over 4 etager med i alt 46 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Det klimatiserede hotel rummer en bar og en fjernsynsstue. Ydermere kan forretningsrejsende leje konferencelokaler og benytte internetadgangen. Ved forespørgsel kan der arrangeres privat parkeringsplads. Herudover er der et privatområde til midlertidig parkering.Gæsterne finder en gæstfri atmosfære i receptionen, som altid er åben og behjælpelig med reserveringer. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Til de videre faciliteter hører også minibar, dobbelt- eller kingsize seng, fax og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget og radiatorerne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  506  Hoteller - Rom
Side  1  af  51
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra50krSe mere