Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  74kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.076krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Valle
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra930krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Gambrinus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra989krPr. nat

  Gambrinusstars

  Via Veneto, Rom , Via piave 29/35 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev moderniseret i 2001. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 61 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 enkeltværelser og 1 junior-suite. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen.

  Se mere
 • Invictus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra894krPr. nat

  Invictusstars

  Via Veneto, Rom , Quintino sella 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  It is situated only a few steps from the famous Via Veneto and Spanish Step, in the heart of the Eternal city. The closest underground stop to the hotel is Republica (A line), at around 300 m from the hotel.

  Se mere
 • Palladium Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.267krPr. nat

  Palladium Palacestars

  Termini banegård, Rom , Via gioberti 36 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i Roms historiske centrum i nærheden af basilikaen St. Maria Maggiore (ca. 50 m) samt hovedbanegården. Endvidere er der 800 m til Forum Romanum og Kolosseum, mens der er knap 200 m til operahuset. Stranden ligger ca. 20 km væk.Det moderne byhotel blev renoveret i 2004 og har på sine 8 etager i alt 81 værelser, heraf to suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Man kan desuden nyde en drink eller en lille snack i hotellets bar. Endvidere er der mulighed for at se fjernsyn i tv-stuen samt slappe af på tagterrassen, hvorfra der er en vidunderlig udsigt. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser er klimatiseret og har alle eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Desuden er de udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og altan. Sidst, men ikke mindst, er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller i solariet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • NH Collection Roma Giustiniano
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.703krPr. nat

  NH Collection Roma Giustinianostars

  Vaticano, Rom , Via virgilio 1 e/f/g - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Dette city-hotel er et helt nyt byggeri, som ligger i hjertet af det velkendte Prati-kvarter. Hotellet er tilegnet kejseren Justinian og ligger kun få minutter fra Piazza del Popolo, Via del Corso, Piazza di Spagna og Piazza Navona. Fra logiet er der blot 700 m til Vatikanstaten, 2 km til centrum af Rom, 8 km til udstillingscenteret samt 20 km til den internationale lufthavn Leonardo Da Vinci.Dette konference-hotel tilbyder 161 elegante og rummelige værelser, suiter og en præsident-suite. Til hotellets faciliteter hører elevator, en bar og restaurant, 8 mødelokaler samt mulighed for at bestille roomservice. Gæsterne kan parkere køretøjet på hotellets parkeringsplads.Værelserne er elegante og rummelige og rummer eget badeværelse med hårtørrer og telefon. Til værelsernes faciliteter hører WiFi/internetadgang, telefon, satellit-tv, minibar, safeboks og klimaanlæg.Gæster, der ønsker at holde sig i form, kan træne i hotellets fitness-studie.The restaurant offers an exciting blend of international and Italian cuisine, where traditional dishes are served with a modern style. The restaurant stands out for its careful service and for the quality and freshness of the used ingredients.The modern and informal atmosphere is perfect both for a business lunch and a relaxing dinner. The wine list has a large selection of national and international wines.

  Se mere
 • Radisson Blu Es Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.409krPr. nat

  Radisson Blu Es Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via filippo turati 171 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette førsteklasses hotel ligger i et multikulturelt kvarter i ved hovedbanegården Termini.Hotellet er meget futuristisk indrettet og blev renoveret i 2002. Det råder over i alt 232 værelser. Til faciliteterne hører 2 barer, to fortræffelige og klimatiserede restauranter samt fuldt udstyrede konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De stilfuldt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse, satellit-/kabel-tv, minibar samt en safeboks (leje).På tagterrassen finder man en swimmingpool. Herudover er der sauna et fitness-studie.

  Se mere
 • Europa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra954krPr. nat

  Europastars

  Termini banegård, Rom , Via varese 26 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af byen blot ca. 5 minutters gang fra den nye hovedbanegård Termini. Herudover kommer man nemt til fods til de hovedseværdighederne, modehuse, monumenter, museer og teatre.Hotellet blev renoveret i 2006 og råder over 4 etager med i alt 46 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Det klimatiserede hotel rummer en bar og en fjernsynsstue. Ydermere kan forretningsrejsende leje konferencelokaler og benytte internetadgangen. Ved forespørgsel kan der arrangeres privat parkeringsplads. Herudover er der et privatområde til midlertidig parkering.Gæsterne finder en gæstfri atmosfære i receptionen, som altid er åben og behjælpelig med reserveringer. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Til de videre faciliteter hører også minibar, dobbelt- eller kingsize seng, fax og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget og radiatorerne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Orange Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.111krPr. nat

  Orange Hotelstars

  Vaticano, Rom , Via crescenzio 86 d - Kort
   

  The hotel enjoys a strategic location to reach the most beautiful and well-known locations of the Capital, strolling along the elegant shopping routes such as the streets Via Ottaviano and Via Cola di Rienzo or among the attractive alleyways of Borgo Pio, among the Embassies at the Holy See, or comfortably enjoying the available public transportation services: taxi, bus or Metropolitana stations at 10 and 400 m respectively from the hotel. The great privilege of residing at the hotel is being 300 m from the magnificent Basilica di San Pietro.

  Se mere
 • Best Western Blu Hotel Roma
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra618krPr. nat

  Best Western Blu Hotel Romastars

  Rom nordøst, Rom , Largo domenico de' dominicis 4 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Det har en praktisk, næsten central beliggenhed i Rom, hvorfra man kan gå til banegården samt bus- og metrostationen Tiburtina. Det er ligeledes lettilgængeligt fra de største hovedveje. Gæsterne vil herudover finde et diskotek og et indkøbscenter inden for gåafstand af hotellet. Endvidere er der ca. 45 km fra hotellet til lufthavnen Fiumicino, mens der til Roms Ciampino-lufthavn er omkring 30 km. Dette ny og tidssvarende city- og business-hotel tilbyder i alt 111 moderne værelser samt en loungebar med fjernsyn, som kan udgøre det perfekte sted at slappe af eller mødes, før man går ud og ser på byen. Til møder eller firmabegivenheder tilbydes konferencecenteret Blu Meeting Centre med 5 mødelokaler, som alle er indrettet med det nyeste inden for højteknologisk udstyr. Det klimatiserede hotel rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, garderobe, elevator og restaurant. Af yderligere behageligheder er der WLAN/internetadgang, parkeringsplads og -garage til bilen samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. De moderne værelser er alle udstyret med telefon, minibar, satellit-tv, safeboks og WLAN/internetadgang med høj hastighed. Værelserne, som rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, har en behagelig indretning med varme farver og italiensk design. Herudover rummer de dobbelt- eller kingsize seng, radio, strygejern og strygebræt, regulerbart klimaanlæg og radiator samt altan eller terrasse. Hotellets restaurant hedder Grano Duro og tilbyder gæsterne mulighed for at prøve ægte italiensk kogekunst. Ydermere kan restauranten sørge for maden ved cocktailparties, firmefrokoster, middage eller kaffepauser.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  541  Hoteller - Rom
Side  1  af  55
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra85krSe mere