Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  134kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.149krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Radisson Blu Es Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra861krPr. nat

  Radisson Blu Es Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via filippo turati 171 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette førsteklasses hotel ligger i et multikulturelt kvarter i ved hovedbanegården Termini.Hotellet er meget futuristisk indrettet og blev renoveret i 2002. Det råder over i alt 232 værelser. Til faciliteterne hører 2 barer, to fortræffelige og klimatiserede restauranter samt fuldt udstyrede konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De stilfuldt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse, satellit-/kabel-tv, minibar samt en safeboks (leje).På tagterrassen finder man en swimmingpool. Herudover er der sauna et fitness-studie.

  Se mere
 • Valle
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra510krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Piemonte
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra537krPr. nat

  Piemontestars

  Termini banegård, Rom , Via vicenza 34 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Det attraktive middelklassehotel ligger i hjertet af Rom kun få skridt fra banegården "Termini". Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder.Hotellet blev komplet renoveret i år 2004. Fordelt på 4 etager har det i alt 34 værelser, heraf 8 enkelt- og 26 dobbeltværelser. Hotellet råder over elevatorer, safebokse (mod betaling), en garderobe samt en døgnåben reception. Herudover er der en café, en hyggelig bar og en nærliggende garage, ligesom der tilbydes roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og egen internetadgang. Herudover er de udstyret med minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og et sofahjørne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Diana Roof Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra632krPr. nat

  Diana Roof Gardenstars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette hotel ligger i centrum af Rom tæt på Operateateret, Termini Banegård og andre vigtige monumenter. Efter en kort gåtur fra hotellet vil gæsterne finde den imponerende Basilika Santa Maria Maggiore, ligesom ekstremt berømte vartegn såsom Colosseum, Circus Maximus og Forum Romanum alle kan nås via dejlige gåture eller offentlige transportmidler. Endvidere er der til Roms lufthavne Fiumicino og Ciampino henholdsvis 20 og 35 km.Dette city-hotel har 165 værelser og får funktionalitet og skønhed til at smelte sammen, ligesom det tilbyder nem adgang til historiske og kunstneriske attraktioner i den Evige By. Det blev grundlagt af en traditionel romersk familie i 1939 og tilbyder den sande kunst at yde gæstfrihed til gæster fra hele verden. På taget ligger haven L'Uliveto og viser gæsterne et Rom, de aldrig har set før, med en 360° udsigt fra toppen af Esquilino-højen. L'Uliveto, som ligger i oliventræernes skygge omgivet af blomster, er en enestående have i hjertet af den Evige By. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator tilbyder dette klimatiserede etablissement også en bar, restaurant og konferenceindretninger. I fællesområderne er der internetadgang til rådighed, ligesom det er muligt at bestille roomservice samt vasketøjsservice.Alle værelser er udstyret med centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Ud over eget badeværelse med badekar/brusebad, hårtørrer og telefon på badeværelset tilbydes også en safeboks og en minibar. Ydermere rummer værelserne et satellit-tv med betalings-tv. Der er også en værdifuld informationsservice via det interne tv-kredsløb, hvor gæsterne tilbydes et sammendrag af de kulturbegivenheder, som finder sted i Rom i løbet af den pågældende måned. Værelserne rummer desuden en dejlig indretning i pastelfarver, ligesom gulvet er udfærdiget med elegant parket. Sidst, men ikke mindst tilbydes gæsterne det bekvemme ved en internetadgang.

  Se mere
 • Hotel Montecarlo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra526krPr. nat

  Hotel Montecarlostars

  Termini banegård, Rom , Via palestro 17 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  The hotel is located in the old town center of Rome, in the quiet and safe district of Embassies and Consulates, just 600 m walk from Termini Main Railway Station, Air Terminal and all main public transportations. For its location it's the ideal solution for discovering the Eternal City for business and tourist travelers alike.Next to the hotel, besides the innumerable restaurants and trattorias where enjoy the best of the Italian and International cuisine, find the large Piazza della Repubblica and Via Nazionale, the extraordinary Basilica of S. Maria degli Angeli, the ancient Baths of Diocletian and the interesting Museo Nazionale Romano.The famous Via Veneto, Spanish Steps and Trevi Fountain, Colosseum and Imperial Forum are easily reachable even walking following itineraries which cross the best streets of the city discovering squares, fountains, churches and fashion shops.

  Se mere
 • Best Western Ambra Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.240krPr. nat

  Best Western Ambra Palacestars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 257 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette city-hotel ligger i hjertet af Rom. Talrige forretninger, mødesteder med underholdning og turistattraktioner såvel som lokale transportmuligheder ligger inden for gåafstand af hotellet. Til Fiumicino lufthavn er der ca. 30 km og til Ciampino 20 km fra hotellet, hvilket medfører en transporttid på 45 eller 30 minutter.Dette klimatiserede, moderne hotel rummer 78 værelser fordelt på 9 etager, herunder 12 etager. Hertil kommer talrige behageligheder for gæsterne såsom foyer med døgnåben reception, elevator, vekselbørs, garderobe, safeboks og internetadgang. Ydermere er der også en bar og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Herudover er der også parkeringsplads og garage til bilen.På alle værelser, som er smagfuldt udsmykket, er der eget badeværelse med hårtørrer samt dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe, safeboks, centralvarme og klimaanlæg som standardindretning.

  Se mere
 • Boscolo Aleph
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.389krPr. nat

  Boscolo Alephstars

  Via Veneto, Rom , Via di san basilio 15 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Det elegante luksushotel ligger centralt i hjertet af Rom på Via Veneto. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til de berømteste seværdigheder samt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet blev åbnet i 2003 og har ialt 96 værelser fordelt på 6 etager. Hotellet kan tilbyde sine gæster en foyer med elevator, en døgnåben reception, pengeskabe og en vekslebørs. Ydermere er der en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret a la carte restaurant med en separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet samt den offentligt tilgængelige internetadgang. Ligeledes tilbydes der room- og vaskeservice. Der er mulighed for at parkere i nærheden af hotellet.Alle værelser er moderne og komfortabelt indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, stereoanlæg med radio, egen internetadgang samt minibar, pengeskab og centralvarme. Alle værelser har væg-til-væg tæpper af god kvalitet.Hotellets gæster har mulighed for at benytte ferskvandssvømmebassinet, spabadet, saunaen, dampbadet eller fitness-studiet. Endvidere er der mulighed for at få en afslappende massage.

  Se mere
 • Invictus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra436krPr. nat

  Invictusstars

  Via Veneto, Rom , Quintino sella 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  It is situated only a few steps from the famous Via Veneto and Spanish Step, in the heart of the Eternal city. The closest underground stop to the hotel is Republica (A line), at around 300 m from the hotel.

  Se mere
 • Gambrinus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra513krPr. nat

  Gambrinusstars

  Via Veneto, Rom , Via piave 29/35 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Beliggende i Roma , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1970. Hotel undergik en renovering i 2001. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser og 1 junior-suite. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  760  Hoteller - Rom
Side  1  af  76
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra60krSe mere