Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  121kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Daniela
  Fra339krPr. nat

  Danielastars

  Termini banegård, Rom , Via l. luzzatti 31 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 205 meninger fra rejsendeBaseret på 205 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 100 m fra en forbindelse til offentlig transport. I den umiddelbare nærhed er der seværdigheder, restauranter, indkøbscenter og aftenunderholdning.Det moderne hotel er på 4 etager og har i alt 47 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Bled
  Fra352krPr. nat

  Bledstars

  Termini banegård, Rom , S.croce in gerusalemme 40 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 300 meninger fra rejsendeBaseret på 300 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Orange Hotel
  Fra480krPr. nat

  Orange Hotelstars

  Vaticano, Rom , Via crescenzio 86 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 488 meninger fra rejsendeBaseret på 488 meninger fra rejsende

  The hotel enjoys a strategic location to reach the most beautiful and well-known locations of the Capital, strolling along the elegant shopping routes such as the streets Via Ottaviano and Via Cola di Rienzo or among the attractive alleyways of Borgo Pio, among the Embassies at the Holy See, or comfortably enjoying the available public transportation services: taxi, bus or Metropolitana stations at 10 and 400 m respectively from the hotel. The great privilege of residing at the hotel is being 300 m from the magnificent Basilica di San Pietro.

  Se mere
 • Best Roma
  Fra764krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 515 meninger fra rejsendeBaseret på 515 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Gambrinus
  Fra707krPr. nat

  Gambrinusstars

  Via Veneto, Rom , Via piave 29/35 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1347 meninger fra rejsendeBaseret på 1347 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev moderniseret i 2001. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 51 dobbeltværelser, 1 junior-suite, 1 handicapvenligt værelse og 2 familierum. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Der er en avisskranke på området. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Hotel har piccolo-service. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Diana Roof Garden
  Fra1.664krPr. nat

  Diana Roof Gardenstars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette hotel ligger i centrum af Rom tæt på Operateateret, Termini Banegård og andre vigtige monumenter. Efter en kort gåtur fra hotellet vil gæsterne finde den imponerende Basilika Santa Maria Maggiore, ligesom ekstremt berømte vartegn såsom Colosseum, Circus Maximus og Forum Romanum alle kan nås via dejlige gåture eller offentlige transportmidler. Endvidere er der til Roms lufthavne Fiumicino og Ciampino henholdsvis 20 og 35 km.Dette city-hotel har 165 værelser og får funktionalitet og skønhed til at smelte sammen, ligesom det tilbyder nem adgang til historiske og kunstneriske attraktioner i den Evige By. Det blev grundlagt af en traditionel romersk familie i 1939 og tilbyder den sande kunst at yde gæstfrihed til gæster fra hele verden. På taget ligger haven L'Uliveto og viser gæsterne et Rom, de aldrig har set før, med en 360° udsigt fra toppen af Esquilino-højen. L'Uliveto, som ligger i oliventræernes skygge omgivet af blomster, er en enestående have i hjertet af den Evige By. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator tilbyder dette klimatiserede etablissement også en bar, restaurant og konferenceindretninger. I fællesområderne er der internetadgang til rådighed, ligesom det er muligt at bestille roomservice samt vasketøjsservice.Alle værelser er udstyret med centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Ud over eget badeværelse med badekar/brusebad, hårtørrer og telefon på badeværelset tilbydes også en safeboks og en minibar. Ydermere rummer værelserne et satellit-tv med betalings-tv. Der er også en værdifuld informationsservice via det interne tv-kredsløb, hvor gæsterne tilbydes et sammendrag af de kulturbegivenheder, som finder sted i Rom i løbet af den pågældende måned. Værelserne rummer desuden en dejlig indretning i pastelfarver, ligesom gulvet er udfærdiget med elegant parket. Sidst, men ikke mindst tilbydes gæsterne det bekvemme ved en internetadgang.

  Se mere
 • Veneto Palace
  Fra547krPr. nat

  Veneto Palacestars

  Via Veneto, Rom , Via piemonte 63 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 759 meninger fra rejsendeBaseret på 759 meninger fra rejsende

  Hotellet har en prestigefuld og central beliggenhed i det historiske centrum af Rom, blot en kort gåtur fra Villa Borghese, Trevifontænen, Den Spanske Trappe og ikke langt fra Termini hovedbanegård. Ciampino lufthavn ligger omkring 35 km fra hotellet, mens der til Fiumicino er omkring 4 km.Dette charmerende city-hotel ligger i en elegant bygning med 6 etager og er et fint eksempel på italiensk romantisk arkitektur, som stammer tilbage fra 1887. Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2008 og rummer i alt 71 værelser. Af faciliteter på stedet er der WLAN/internetadgang i hele ejendommen, en charmerende bar og et mødelokale. Hertil kommer også en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, en café og morgenmadsrestaurant. Mod betaling kan gæsterne desuden bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser er nyrenoveret. Hvert værelse har en dejlig finish i gyldne toner med håndlavede møbler og et marmorbadeværelse med badekar og brusebad. Herudover har hvert værelse en hårtørrer, en minibar, en safeboks, en telefon, et fjernsyn, WLAN/internetadgang og klimaanlæg. Endvidere er der en dobbeltseng og regulerbar radiator samt klimaanlæg som standardindretning.Til golfbanen i Marco Simone er der kun 20 minutters kørsel fra hotellet.orgenmaden serveres som kontinental buffet.Fra Termini banegård tager man bus nummer 910 og står af på det 4. stoppested, Piemonte/Boncompagni. Fra Barberini metrostation tager man bus nummer 52 eller 53 og står af på det 3. stoppested, Piemonte/Boncompagni. I bil ad G.R.A. tager man afkørslen ved Salario, forsætter langs Via Salaria og følger anvisningerne mod Via Veneto. Når man ankommer til Via Veneto, drejer man til venstre ad Via Boncompagni og drejer herefter fra ad 3. vej på venstre hånd. Dette er Via Piemonte. Hotellets indgang ligger på nummer 63.

  Se mere
 • Smart
  Fra1.239krPr. nat

  Smartstars

  Termini banegård, Rom , Piazza indipendenza 13bis - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1032 meninger fra rejsendeBaseret på 1032 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 64 værelser på stedet. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Eliseo
  Fra653krPr. nat

  Eliseostars

  Via Veneto, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 509 meninger fra rejsendeBaseret på 509 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 • Hotel Venetia Palace
  Fra646krPr. nat

  Hotel Venetia Palacestars

  Termini banegård, Rom , Via marghera 47/a - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 796 meninger fra rejsendeBaseret på 796 meninger fra rejsende

  t is located in Rome city centre, just steps away from the most important archeological monuments, it is only 5 minutes walking from Termini station, the subway and the airport shuttle. In the area there are plenty of good Italian or ethnic restaurants.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  535  Hoteller - Rom
Side  1  af  54
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser