Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  211kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • La Griffe Roma MGallery by Sofitel
  Fra1.298krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1785 meninger fra rejsendeBaseret på 1785 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Rom, hvorfra man kan opleve den evige bys særlige atmosfære på klods hold. Endvidere er der mulighed for at nyde den typiske, italienske gæstfrihed kun et par meter fra Den Spanske Trappe, Det Sixtinske Kapel og Colosseum. Der er ca. 10 km til lufthavnen, mens man finder forbindelse med offentlige transportmidler lige i nærheden.Det klimatiserede hotel blev komplet renoveret i 2005, rummer 127 værelser fordelt på to bygninger og kan tilbyde moderne komfort og luksus. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safeboks, vekselbørs, bar og restaurant. Endvidere er der en fjernsynsstue, konferenceindretninger og en parkeringsplads. Mod betaling kan man desuden benytte hotellets trådløse internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Standardværelserne er enten udstyret med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. De råder over et komplet badeværelse med hårtørrer samt telefon, plasma-tv, radio, minibar, elkedel og safeboks. Fra de fleste af værelserne er der udsigt over Via Nazionale. Endelig er der skrivebord, ligesom man også har mulighed for at benytte internetadgangen på værelserne.

  Se mere
 • Veneto Palace
  Fra1.208krPr. nat

  Veneto Palacestars

  Via Veneto, Rom , Via piemonte 63 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 852 meninger fra rejsendeBaseret på 852 meninger fra rejsende

  The Hotel Veneto Palace is located in one of the most exclusive areas of Rome, few steps from Via Veneto and Villa Borghese.The central location allows you to reach important touristic sites such as the Spanish Steps, Via del Corso and Trevi Fountain.It is also possible to reach the Coliseum and the Vatican area in 4 stops by subway; Termini Station, the main train station in Rome, is 1.5km far.The Hotel has 70 rooms divided in Standard, Superior, Nobile and Veneto.The interior decoration is extremely sophisticated, with furniture made by Florentine artisans and flooring in parquet or marble.Children are welcome! The supplement required for the cot, includes also: changing mat, plastic baby bath tub, wormer feeding bottle.Each room has its private bathroom equipped with toilet, bidet, hydro massage shower or bath, hairdryer and curtesy set.The American Buffet breakfast is served every morning from 7 to 10 on the ground floor.WiFi is available in all rooms and public areas for free!The Atelier Cafè is available 24 hours every day, an elegant, relaxing hangout place for our customers.

  Se mere
 • Trevi Collection
  Fra1.491krPr. nat

  Trevi Collectionstars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via capo le case 60 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 924 meninger fra rejsendeBaseret på 924 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Spanish Steps. Trevi Collection har i alt 48 soveværelser. Trevi Collection har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Trevi Collection har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Gæster med reduceret mobilitet kan bo på Trevi Collection, som omfatter nogle handicapvenlige værelser. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Beverly Hills Rome
  Fra610krPr. nat

  Hotel Beverly Hills Romestars

  Villa Borghese, Rom , Largo benedetto marcello 220 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 64 meninger fra rejsendeBaseret på 64 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Villa Borghese og Via Veneto i et af Roms mest elegante kvarterer. Efter en kort spadseretur finder man den romerske historie, kultur og traditions berømte seværdigheder. I nærheden ligger Via Veneto, hvor gæsterne kan samle kræfter og ubekymret foretage diverse indkøb i ægte, Made in Italy, designerforretninger. Ligeledes ligger det nyrenoverede Museum Borghese blot få meter fra hotellet, hvor talrige kunstværker af italienske kunstnere kan beundres.Det luksuriøse hotel blev renoveret for nyligt og råder i alt over 183 værelser. Bygningen er opført i amerikansk stil og råder over store indgangsdøre af glas, som fører gæsterne igennem en varm og indbydende foyer, hvor omhyggeligt udvalgte, førsteklasses møbler kombineret med mild belysning øjeblikkelig skaber en afslappet og komfortabel atmosfære.Værelserne er smagfuldt dekoreret og indrettet med moderne komfort.

  Se mere
 • Rome Garden
  Fra794krPr. nat

  Rome Gardenstars

  Via Veneto, Rom , Via nomentana 28 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 420 meninger fra rejsendeBaseret på 420 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger inden for gåafstand af de 3 veje Via XX Settembre (400 m væk), Via Veneto og Via Nazionale. Til det historiske centrum er der 2 km, ligesom gæsterne kan besøge Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe og Colosseum ved hjælp af offentlige transportmidler eller på gåben på få minutter. Til den nærmeste metrostation er der omkring 500 m fra hotellet. Herudover ligger Rom Ciampino lufthavn godt og vel 25 km væk og Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn ca. 30 km væk.Hvis man som gæst lukkede øjnene og forestillede sig, man kunne springe tilbage i tiden og bo i en patriciervilla fra år 1800, og derefter åbnede dem, ville man befinde sig på hotellet. Både facaden, udstyret og de stilfulde møbler på det lækre og elegante city-hotel er blevet fuldkommen restaureret, ligesom bygningen er omgivet af en privat have. Den perfekte kombination af klassisk og moderne stil samt komfort og praktisk indretning gør hotellet til det bedste sted at tilbringe en romantisk weekend, en forretningsrejse eller en kulturfyldt ferie. Der tilbydes i alt 34 værelser, og det klimatiserede kompleks byder gæsterne velkommen i en foyer. Der tilbydes også døgnåben reception med mulighed for at foretage check-out. På stedet tilbydes gæsterne safeboks og elevator og har mulighed for at slappe af i fjernsynsstuen samt spise i morgenmadsrestauranten og bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er elegante og lyse og rummer enhver form for komfort og moderne teknologi. Hvert værelse rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover er værelserne indrettet med dobbelt- eller kingsize senge. Hertil kommer behageligheder såsom telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks og minibar, ligesom klimaanlæg og centralvarme er en del af standardindretningen i alle boligenheder.Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Smart
  Fra1.195krPr. nat

  Smartstars

  Termini banegård, Rom , Piazza indipendenza 13bis - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1164 meninger fra rejsendeBaseret på 1164 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Termini Railway Station. De 64 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev bygget i 2013. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Alle værelser i Smart har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Denne bolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Denne bolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • San Remo
  Fra1.123krPr. nat

  San Remostars

  Termini banegård, Rom , Via massimo d'azeglio 36 rome 00184 italy 36 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 994 meninger fra rejsendeBaseret på 994 meninger fra rejsende

  Det moderne cityhotel ligger i nærheden af basilisken St. Maria og Roms Operahus. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m væk.iddelklassehotellet er bygget i 1925 og renoveret. På 6 etager råder det over i alt 78 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar.

  Se mere
 • Mecenate Palace
  Fra1.387krPr. nat

  Mecenate Palacestars

  Termini banegård, Rom , Via carlo alberto 3 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1808 meninger fra rejsendeBaseret på 1808 meninger fra rejsende

  Det centralt beliggende hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger over for kirken Santa Maria Maggiore i nærheden af et væld af historiske seværdigheder samt diverse indkøbscentre. I nærheden af hotellet ligger city-air-terminalen, hvorfra man kommer nemt og bekvemt ud til lufthavnen. Det nærmeste stoppested ligger ca. 500 m fra hotellet.Det komfortable hotel blev bygget i 1887 og råder over i alt 62 værelser fordelt på 5 etager. Hotellet har desuden en foyer med døgnåben reception og elevatorer samt diverse konferencerum. Man kan desuden nyde en drink eller en lille snack i hotellets café/bar. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Patria
  Fra760krPr. nat

  Patriastars

  Via Nazionale, Rom , Via torino 36-37 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 653 meninger fra rejsendeBaseret på 653 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger midt i Roms centrum. Villa Borgheses vidunderlige haver ligger blot få minutters gang fra hotellet. Lige i nærheden ligger utallige restauranter og barer (ca. 25 m). Offentlig transport ligger kun få meter fra hotellet (ligeledes ca. 25 m).Hotellet blev bygget i 1930. Det er klimatiseret og har fordelt på 5 etager i alt 49 værelser, heraf 14 enkelt- og 35 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe, elevatorer samt parkeringspladser. Herudover står der også gæsterne en café samt room- og vaskeservice til rådighed.De hyggeligt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio og internetadgang. Ydermere er de udstyret med minibar, doppeltseng, pengeskab, centralvarme og væg-til-væg tæpper.

  Se mere
 • Best Roma
  Fra814krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 542 meninger fra rejsendeBaseret på 542 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  573  Hoteller - Rom
Side  1  af  58
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser