Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  142kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Diana Roof Garden
  Fra661krPr. nat

  Diana Roof Gardenstars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1471 meninger fra rejsendeBaseret på 1471 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Rom tæt på Operateateret, Termini Banegård og andre vigtige monumenter. Efter en kort gåtur fra hotellet vil gæsterne finde den imponerende Basilika Santa Maria Maggiore, ligesom ekstremt berømte vartegn såsom Colosseum, Circus Maximus og Forum Romanum alle kan nås via dejlige gåture eller offentlige transportmidler. Endvidere er der til Roms lufthavne Fiumicino og Ciampino henholdsvis 20 og 35 km.Dette city-hotel har 165 værelser og får funktionalitet og skønhed til at smelte sammen, ligesom det tilbyder nem adgang til historiske og kunstneriske attraktioner i den Evige By. Det blev grundlagt af en traditionel romersk familie i 1939 og tilbyder den sande kunst at yde gæstfrihed til gæster fra hele verden. På taget ligger haven L'Uliveto og viser gæsterne et Rom, de aldrig har set før, med en 360° udsigt fra toppen af Esquilino-højen. L'Uliveto, som ligger i oliventræernes skygge omgivet af blomster, er en enestående have i hjertet af den Evige By. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator tilbyder dette klimatiserede etablissement også en bar, restaurant og konferenceindretninger. I fællesområderne er der internetadgang til rådighed, ligesom det er muligt at bestille roomservice samt vasketøjsservice.Alle værelser er udstyret med centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Ud over eget badeværelse med badekar/brusebad, hårtørrer og telefon på badeværelset tilbydes også en safeboks og en minibar. Ydermere rummer værelserne et satellit-tv med betalings-tv. Der er også en værdifuld informationsservice via det interne tv-kredsløb, hvor gæsterne tilbydes et sammendrag af de kulturbegivenheder, som finder sted i Rom i løbet af den pågældende måned. Værelserne rummer desuden en dejlig indretning i pastelfarver, ligesom gulvet er udfærdiget med elegant parket. Sidst, men ikke mindst tilbydes gæsterne det bekvemme ved en internetadgang.

  Se mere
 • Daniela
  Fra347krPr. nat

  Danielastars

  Termini banegård, Rom , Via l. luzzatti 31 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 191 meninger fra rejsendeBaseret på 191 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 100 m fra en forbindelse til offentlig transport. I den umiddelbare nærhed er der seværdigheder, restauranter, indkøbscenter og aftenunderholdning.Det moderne hotel er på 4 etager og har i alt 47 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Bled
  Fra347krPr. nat

  Bledstars

  Termini banegård, Rom , Via s.croce in gerusalemme 40 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 280 meninger fra rejsendeBaseret på 280 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Best Roma
  Fra427krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 491 meninger fra rejsendeBaseret på 491 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Yes Hotel
  Fra689krPr. nat

  Yes Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 15 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1297 meninger fra rejsendeBaseret på 1297 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Roma . Hotel blev bygget i 2007. Hotel undergik en renovering i 2007. Der er i alt 29 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 7 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Hotel ligger midt i byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Smart
  Fra669krPr. nat

  Smartstars

  Termini banegård, Rom , Piazza indipendenza 13 bis rome 00185 italy 13bis - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Rome . Hotel blev bygget i 2013. Hotel har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Donatello
  Fra392krPr. nat

  Donatellostars

  Termini banegård, Rom , via di porta maggiore 83 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 550 meninger fra rejsendeBaseret på 550 meninger fra rejsende

  Dette hotel i middelklassen ligger mellem Colloseum og basilikaerne Skt. Giovanni og Skt. Maria Maggiore. På få minutter kommer man til Forum Romanum og den berømte Trevi brønd. Restauranter, forretninger samt underholdningsmuligheder finder man kun få meter fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1890 og er for nyligt blevet fuldstændigt renoveret. Fordelt på 5 etager har det i alt 40 værelser. Foruden en døgnåben reception har hotellet også et pengeskab og en vekselbørs. Yderligere er der en hyggelig, klimatiseret restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotellets room- og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV og internetadgang. Yderligere er de udstyret med pengeskab og centralvarme.

  Se mere
 • Eliseo
  Fra556krPr. nat

  Eliseostars

  Via Veneto, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 480 meninger fra rejsendeBaseret på 480 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 • Des Artistes
  Fra426krPr. nat

  Des Artistesstars

  Termini banegård, Rom , Via villafranca 20 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1209 meninger fra rejsendeBaseret på 1209 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel har en rolig beliggenhed i en sidegade i centrum af Rom. Der er ligeledes kun få minutters gang til metrostationen Castro Pretorio og hovedbanegården Termini (ca. 500 m). I de nære omgivelser finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs, museer og talrige seværdigheder. Der er ca. 30 km til den dejlige strand og lufthavnen Ciampino, mens der er ca. 35 km til lufthavnen Fiumicino.Det familiedrevne hotel er bygget i år 1850 og råder på sine 5 etager over i alt 33 værelser. I den indbydende foyer på øverste etage finder man en døgnåben reception med safeboks og garderobe samt flere elevatorer. Herudover finder man også en hyggelig bar i det komplet klimatiserede hotel. Yderligere rummer hotellet 3 offentlige internetterminaler (mod betaling). Endvidere tilbydes der mod betaling også hjælp i tilfælde af sygdom. Det traditionelle ikke-rygerhotel er gestaltet i antik stil. Under passende vejrforhold står der en herlig tagterrasse med appelsintræer til gæsternes rådighed.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, brus, bidet og håndvask af marmor. Alle værelser har ydermere telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Til de videre faciliteter hører dobbeltseng, safeboks (mod betaling), individuelt regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Værelserne er tilmed lydisoleret og indrettet med møbler af mahonie samt antikke malerier eller originale kunstværker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Mariano
  Fra320krPr. nat

  Marianostars

  Termini banegård, Rom , Pizza fanti 19 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 559 meninger fra rejsendeBaseret på 559 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel udmærker sig ved sin fremragende, centrale beliggenhed i Rom. Det er omgivet af restauranter, barer, caféer og forretninger. Der er desuden kun 5 minutters gang til en banegård og en busstation. Hotellet er det ideelle udgangspunkt for at gå på opdagelse i den spændende by og se de mange interessante seværdigheder som f.eks. basilikaen Santa Maria Maggiore, Colosseum og det romerske nationalmuseum. Til lufthavnen Leonardo da Vinci (Fiumicino) er der ca. 35 km.Det attraktive og hyggelige middelklassehotel råder over 4 etager med i alt 33 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception og en elevator. Hotellet har tilmed en fjernsynsstue og en hyggelig bar.Værelserne er smagfuldt indrettet i lyse farver. De har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Sidst, men ikke mindst, er der en dobbeltseng, et klimaanlæg, en safeboks (mod betaling) og centralvarme.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  550  Hoteller - Rom
Side  1  af  55
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,6/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra146krSe mere

 • Empire Palace
  Empire Palace
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Imødekommende og venligt personale og god morgenbuffet

  Michael
  Hotelopia-kunde, 17/10/2013

  Fra103krSe mere

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra54krSe mere