Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  228kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Fra709krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Marco Polo
  Fra612krPr. nat

  Marco Polostars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 39 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 703 meninger fra rejsendeBaseret på 703 meninger fra rejsende

  The hotel is very well positioned in the city centre, in a very quiet location and within short walking distance to Termini railway station, the main train station in Rome. The hotel is the ideal departure place for people willing to discover Rome. In fact it is a very short distance from the Colosseum, the Roman Forum, Piazza del Cinquecento and many other places of cultural interest.

  Se mere
 • Valle
  Fra455krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 314 meninger fra rejsendeBaseret på 314 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Center 1 & 2
  Fra285krPr. nat

  Center 1 & 2stars

  Termini banegård, Rom , via g giolitti 433 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel undergik en renovering i 2004. Ejendommen består af 95 værelser. Ejendommen består af 1 handicapvenligt værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Daniela
  Fra445krPr. nat

  Danielastars

  Termini banegård, Rom , Via l. luzzatti 31 - Kort
  1,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 168 meninger fra rejsendeBaseret på 168 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 100 m fra en forbindelse til offentlig transport. I den umiddelbare nærhed er der seværdigheder, restauranter, indkøbscenter og aftenunderholdning.Det moderne hotel er på 4 etager og har i alt 47 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Eliseo
  Fra641krPr. nat

  Eliseostars

  Via Veneto, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 415 meninger fra rejsendeBaseret på 415 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 • Solis
  Fra1.728krPr. nat

  Solisstars

  Colosseum, Rom , Cavour 311 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 422 meninger fra rejsendeBaseret på 422 meninger fra rejsende

  Next to Fori Imperiali a few steps from the Colosseum (150 m), the Roman Forum, Piazza Venezia and other sites of historical and artistic interest, the hotel is the ideal place for the holidays in the eternal town. The closest underground stop to the hotel is Cavour (B line), at around 200 m from the hotel.

  Se mere
 • Piemonte
  Fra797krPr. nat

  Piemontestars

  Termini banegård, Rom , Via vicenza 34 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 694 meninger fra rejsendeBaseret på 694 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger i hjertet af Rom kun få skridt fra banegården "Termini". Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder.Hotellet blev komplet renoveret i år 2004. Fordelt på 4 etager har det i alt 34 værelser, heraf 8 enkelt- og 26 dobbeltværelser. Hotellet råder over elevatorer, safebokse (mod betaling), en garderobe samt en døgnåben reception. Herudover er der en café, en hyggelig bar og en nærliggende garage, ligesom der tilbydes roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og egen internetadgang. Herudover er de udstyret med minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og et sofahjørne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Giorgi
  Fra435krPr. nat

  Giorgistars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 13 13 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 230 meninger fra rejsendeBaseret på 230 meninger fra rejsende

  Hotellet er centralt beliggende i et roligt kvarter. Der er ca. 1 km til Via Nazionale, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m fra hotellet, hvorfor man hurtigt kan komme til forskellige seværdigheder. Der er ca. 2 km til Colosseum og Den Spanske Trappe. Endvidere er der 1 km til Trevi-fontænen, 3 km til Piazza Novana og 4 km til Vatikanet og Peterskirken. De to lufthavne, Fiumicino og Ciampino, ligger 30 km fra hotellet.Byhotellet råder over 5 etager med i alt 27 værelser, heraf 2 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Den klimatiserede bygning rummer desuden en døgnåben reception og en elevator samt en bar og en morgenmadsrestaurant. Der tilmed mulighed for at bestille vaskeservice. Mod betaling kan man parkere i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, tv, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks. Klimaanlægget reguleres centralt. Suiterne er større og råder over et separat soveværelse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Mariano
  Fra332krPr. nat

  Marianostars

  Termini banegård, Rom , Pizza fanti 19 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 503 meninger fra rejsendeBaseret på 503 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel udmærker sig ved sin fremragende, centrale beliggenhed i Rom. Det er omgivet af restauranter, barer, caféer og forretninger. Der er desuden kun 5 minutters gang til en banegård og en busstation. Hotellet er det ideelle udgangspunkt for at gå på opdagelse i den spændende by og se de mange interessante seværdigheder som f.eks. basilikaen Santa Maria Maggiore, Colosseum og det romerske nationalmuseum. Til lufthavnen Leonardo da Vinci (Fiumicino) er der ca. 35 km.Det attraktive og hyggelige middelklassehotel råder over 4 etager med i alt 33 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception og en elevator. Hotellet har tilmed en fjernsynsstue og en hyggelig bar.Værelserne er smagfuldt indrettet i lyse farver. De har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Sidst, men ikke mindst, er der en dobbeltseng, et klimaanlæg, en safeboks (mod betaling) og centralvarme.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  410  Hoteller - Rom
Side  1  af  41
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Empire Palace
  Empire Palace
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Imødekommende og venligt personale og god morgenbuffet

  Michael
  Hotelopia-kunde, 17/10/2013

  Fra124krSe mere

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra63krSe mere

 • Morpheus Rooms
  Morpheus Rooms
  4,1/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Alt var i bedste kvalitet

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/07/2009

  Fra74krSe mere