Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  135kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Gambrinus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.232krPr. nat

  Gambrinusstars

  Via Veneto, Rom , Via piave 29/35 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev moderniseret i 2001. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser og 1 junior-suite. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 • Palladium Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.218krPr. nat

  Palladium Palacestars

  Termini banegård, Rom , Via gioberti 36 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i Roms historiske centrum i nærheden af basilikaen St. Maria Maggiore (ca. 50 m) samt hovedbanegården. Endvidere er der 800 m til Forum Romanum og Kolosseum, mens der er knap 200 m til operahuset. Stranden ligger ca. 20 km væk.Det moderne byhotel blev renoveret i 2004 og har på sine 8 etager i alt 81 værelser, heraf to suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Man kan desuden nyde en drink eller en lille snack i hotellets bar. Endvidere er der mulighed for at se fjernsyn i tv-stuen samt slappe af på tagterrassen, hvorfra der er en vidunderlig udsigt. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser er klimatiseret og har alle eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Desuden er de udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og altan. Sidst, men ikke mindst, er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller i solariet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Best Roma
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.096krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Valle
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra950krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Invictus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra950krPr. nat

  Invictusstars

  Via Veneto, Rom , Quintino sella 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  It is situated only a few steps from the famous Via Veneto and Spanish Step, in the heart of the Eternal city. The closest underground stop to the hotel is Republica (A line), at around 300 m from the hotel.

  Se mere
 • Orange Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.215krPr. nat

  Orange Hotelstars

  Vaticano, Rom , Via crescenzio 86 d - Kort
   

  The hotel enjoys a strategic location to reach the most beautiful and well-known locations of the Capital, strolling along the elegant shopping routes such as the streets Via Ottaviano and Via Cola di Rienzo or among the attractive alleyways of Borgo Pio, among the Embassies at the Holy See, or comfortably enjoying the available public transportation services: taxi, bus or Metropolitana stations at 10 and 400 m respectively from the hotel. The great privilege of residing at the hotel is being 300 m from the magnificent Basilica di San Pietro.

  Se mere
 • Radisson Blu Es Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.470krPr. nat

  Radisson Blu Es Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via filippo turati 171 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette førsteklasses hotel ligger i et multikulturelt kvarter i ved hovedbanegården Termini.Hotellet er meget futuristisk indrettet og blev renoveret i 2002. Det råder over i alt 232 værelser. Til faciliteterne hører 2 barer, to fortræffelige og klimatiserede restauranter samt fuldt udstyrede konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De stilfuldt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse, satellit-/kabel-tv, minibar samt en safeboks (leje).På tagterrassen finder man en swimmingpool. Herudover er der sauna et fitness-studie.

  Se mere
 • Arenula
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.000krPr. nat

  Arenulastars

  Piazza Venezia, Rom , Via santa maria de calderari 47 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Hotellet ligger i Roms historiske centrum og er opkaldt efter Via Arenula, som er gaden, der forbinder Largo Argentina via Ponte Garibaldi med det berømte Trastevere-område. Hotellets centrale beliggenhed giver gæsterne hurtig adgang til Roms historiske og berømte seværdigheder, herunder Piazza Campo de' Fiori, Piazza Navona, Piazza Venezia, Forum Romanum, Colosseum, Pantheon, Peterspladsen og Vatikanmuseerne. Sidst, men ikke mindst er der henholdsvis 25 og 30 km til Roms lufthavne Ciampino og Fiumicino.Dette familievenlige city-hotel, som fru Arzina Rea Patta tog initiativet til, drives af familien Patta, rummer 50 værelser og begyndte sit liv som et gæstgiveri i en bygning fra slutningen af det 19. århundrede. I dag er det et prisvenligt og komfortabelt hotel, som egner sig til enhver slags rejsende. Foruden en foyer med døgnåben reception og check-out service tilbyder dette klimatiserede hotel faciliteter såsom en safeboks, garderobe, en fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant samt mulighed for at bestille roomservice.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer. Af yderligere behageligheder er der en telefon, satellit-tv samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.Der er mulighed for at bestille ophold med bed and breakfast. Der tilbydes morgenmad i kontinental stil og som buffet.

  Se mere
 • Des Artistes
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra961krPr. nat

  Des Artistesstars

  Termini banegård, Rom , Via villafranca 20 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Det attraktive middelklassehotel har en rolig beliggenhed i en sidegade i centrum af Rom. Der er ligeledes kun få minutters gang til metrostationen Castro Pretorio og hovedbanegården Termini (ca. 500 m). I de nære omgivelser finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs, museer og talrige seværdigheder. Der er ca. 30 km til den dejlige strand og lufthavnen Ciampino, mens der er ca. 35 km til lufthavnen Fiumicino.Det familiedrevne hotel er bygget i år 1850 og råder på sine 5 etager over i alt 33 værelser. I den indbydende foyer på øverste etage finder man en døgnåben reception med safeboks og garderobe samt flere elevatorer. Herudover finder man også en hyggelig bar i det komplet klimatiserede hotel. Yderligere rummer hotellet 3 offentlige internetterminaler (mod betaling). Endvidere tilbydes der mod betaling også hjælp i tilfælde af sygdom. Det traditionelle ikke-rygerhotel er gestaltet i antik stil. Under passende vejrforhold står der en herlig tagterrasse med appelsintræer til gæsternes rådighed.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, brus, bidet og håndvask af marmor. Alle værelser har ydermere telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Til de videre faciliteter hører dobbeltseng, safeboks (mod betaling), individuelt regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Værelserne er tilmed lydisoleret og indrettet med møbler af mahonie samt antikke malerier eller originale kunstværker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Marco Polo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.261krPr. nat

  Marco Polostars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 39 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  The hotel is very well positioned in the city centre, in a very quiet location and within short walking distance to Termini railway station, the main train station in Rome. The hotel is the ideal departure place for people willing to discover Rome. In fact it is a very short distance from the Colosseum, the Roman Forum, Piazza del Cinquecento and many other places of cultural interest.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  709  Hoteller - Rom
Side  1  af  71
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra69krSe mere