Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  74kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Fra1.079krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Invictus
  Fra3.429krPr. nat

  Invictusstars

  Via Veneto, Rom , Quintino sella 15 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  It is situated only a few steps from the famous Via Veneto and Spanish Step, in the heart of the Eternal city. The closest underground stop to the hotel is Republica (A line), at around 300 m from the hotel.

  Se mere
 • Donatello
  Fra548krPr. nat

  Donatellostars

  Termini banegård, Rom , via di porta maggiore 83 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Dette hotel i middelklassen ligger mellem Colloseum og basilikaerne Skt. Giovanni og Skt. Maria Maggiore. På få minutter kommer man til Forum Romanum og den berømte Trevi brønd. Restauranter, forretninger samt underholdningsmuligheder finder man kun få meter fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1890 og er for nyligt blevet fuldstændigt renoveret. Fordelt på 5 etager har det i alt 40 værelser. Foruden en døgnåben reception har hotellet også et pengeskab og en vekselbørs. Yderligere er der en hyggelig, klimatiseret restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotellets room- og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV og internetadgang. Yderligere er de udstyret med pengeskab og centralvarme.

  Se mere
 • Valle
  Fra907krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • The Church Palace
  Fra1.032krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1950. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 200 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 junior-suiter, 5 studio-lejligheder, 20 handicapvenlige værelser, 15 fireværelsesrum og 10 eksekutivværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Romanico Palace
  Fra1.457krPr. nat

  Romanico Palacestars

  Via Veneto, Rom , Via boncompagni 37 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette charmerende historiske hotel ligger i det historiske centrum af Rom, kun få skridt fra Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe og de største indkøbsområder Via del Tritone og Via del Corso. På grund af den centrale beliggenhed tilbyder hotellet den perfekte løsning for både forretningsrejsende og feriegæster. Hotellets umiddelbare omgivelser er hjemsted for en række restauranter, butikker, barer, beværtninger og natteliv, mens det nærmeste busstoppested kun ligger 200 m væk. Termini banegård ligger ca. 1 km fra hotellet og tilbyder transport til Firenze, som kan nås på omkring 90 minutter med offentlige transportmidler. Til lufthavnen Rom Ciampino og den internationale lufthavn Leonardo Da Vinci er der henholdsvis ca. 35 og 40 km fra boligen.Dette familievenlige historiske hotel blev bygget i 2007, renoveret i 2009 og tilbyder en terrasse med panoramaudsigt over den evige stad. Dets design, de håndmalede lofter og den klassiske stil er perfekte til en tur til Rom. Det klimatiserede etablissement består af i alt 66 værelser og suiter fordelt på 7 etager. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks og en vekselbørs. Af faciliteter på stedet er der også en elevator, en café, en bar og en morgenmadsrestaurant. De forretningsrejsende vil desuden værdsætte konferenceindretningerne og stedets internetadgang, hvilken er mod betaling. Ligeså mod betaling kan man bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan efterlade deres køretøj på den nærliggende parkeringsplads eller i parkeringsgaragen (begge dele mod betaling).Alle værelser har en varm og indbydende atmosfære og er beriget med polerede og gyldne møbler. Alle værelser er forskellige og unikke, og nogle af de luksuriøse værelser har et spa-bassin. Hvert værelse har en hårtørrer, minibar, safeboks, telefon, fjernsyn, trådløs internetadgang, regulerbart klimaanlæg og radiator. Desuden er der også eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.

  Se mere
 • Europa
  Fra1.056krPr. nat

  Europastars

  Termini banegård, Rom , Via varese 26 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af byen blot ca. 5 minutters gang fra den nye hovedbanegård Termini. Herudover kommer man nemt til fods til de hovedseværdighederne, modehuse, monumenter, museer og teatre.Hotellet blev renoveret i 2006 og råder over 4 etager med i alt 46 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Det klimatiserede hotel rummer en bar og en fjernsynsstue. Ydermere kan forretningsrejsende leje konferencelokaler og benytte internetadgangen. Ved forespørgsel kan der arrangeres privat parkeringsplads. Herudover er der et privatområde til midlertidig parkering.Gæsterne finder en gæstfri atmosfære i receptionen, som altid er åben og behjælpelig med reserveringer. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Til de videre faciliteter hører også minibar, dobbelt- eller kingsize seng, fax og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget og radiatorerne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Gambrinus
  Fra1.033krPr. nat

  Gambrinusstars

  Piazza Fiume - Porta Pia, Rom , Via piave 29/35 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2001. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 61 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 51 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 2 familierum. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Marco Polo
  Fra1.350krPr. nat

  Marco Polostars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 39 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  The hotel is very well positioned in the city centre, in a very quiet location and within short walking distance to Termini railway station, the main train station in Rome. The hotel is the ideal departure place for people willing to discover Rome. In fact it is a very short distance from the Colosseum, the Roman Forum, Piazza del Cinquecento and many other places of cultural interest.

  Se mere
 • Kennedy
  Fra470krPr. nat

  Kennedystars

  Termini banegård, Rom , Via filippo turati 62/64 - Kort
  1,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  City-hotellet ligger mellem Termini banegård og basilikaen S. Maria Maggiore. Inden for ca. 5 minutters gang af hotellet vil gæsterne desuden finde Terme di Diocleziano, Nationalmuseet Museo Nazionale Romano, Operahuset og Via Nazionale. Til Colosseum og Forum Romanum er der kun 10 minutter fra hotellet, mens man kommer til Quirinalpaladset, Den Spanske Trappe og Trevi-fontænen på 15 minutter til fods. Herudover afgår de vigtigste bus- og metrolinjer foran Termini banegård 150 m fra hotellet. Endvidere ligger der restauranter, barer og forretninger ved hotellets dørtrin. Ydermere ligger city-hotellet ca. 13 km fra Ciampino lufthavn og omkring 23 km fra Leonardo da Vinci Internationale lufthavn (Fiumicino).Det klimatiserede hotel blev grundlagt i 1963 i en historisk bygning fra slutningen af det 19. århundrede. Det bærer Præsident John Fitzgerald Kennedys navn til ære for hans minde. Hotellet har 3 foyerer med døgnåben reception og check-out service samt et sted at læse en rar bog, slappe af i komfortable sofaer eller lytte til musik. Der er også en bar, hvor gæsterne kan smage en fremragende kaffe, eller hvad de end ønsker at drikke. Til gæsternes rådighed står også et lille, internationalt bibliotek, hvor de kan kaste et blik på udenlandske bøger og byguider på mange sprog. Af yderligere faciliteter er der også safeboks, elevator, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant/spisesal og WLAN/internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling).Hvert værelse tilbyder eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt telefon på værelset og badeværelset, klimaanlæg (om sommeren), centralvarme og støjisolerede vinduer med dobbelte ruder. Af andre behageligheder på værelset er der dobbelt- eller kingsize seng, satellit-tv, safeboks og WLAN/internetadgang (mod betaling).Hver morgen tilbydes der en kontinental morgenbuffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  556  Hoteller - Rom
Side  1  af  56
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra54krSe mere