Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  154kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Fra538krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 502 meninger fra rejsendeBaseret på 502 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Daniela
  Fra588krPr. nat

  Danielastars

  Termini banegård, Rom , Via l. luzzatti 31 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 195 meninger fra rejsendeBaseret på 195 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 100 m fra en forbindelse til offentlig transport. I den umiddelbare nærhed er der seværdigheder, restauranter, indkøbscenter og aftenunderholdning.Det moderne hotel er på 4 etager og har i alt 47 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Gambrinus
  Fra591krPr. nat

  Gambrinusstars

  Via Veneto, Rom , Via piave 29/35 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1313 meninger fra rejsendeBaseret på 1313 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2001. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 5 annekser. Der er i alt 61 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 51 dobbeltværelser, 1 junior-suite, 1 handicapvenligt værelse og 2 familierum. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Hotel har piccolo-service. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Bled
  Fra637krPr. nat

  Bledstars

  Termini banegård, Rom , Via s.croce in gerusalemme 40 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 282 meninger fra rejsendeBaseret på 282 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Orazia
  Fra883krPr. nat

  Oraziastars

  Termini banegård, Rom , Via buonarroti 51 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 262 meninger fra rejsendeBaseret på 262 meninger fra rejsende

  Hotellet kan let nås til fods fra Termini hovedbanegård. Det ligger ved siden af det første stoppested på metrolinje A mod Anagnina. Der ligger desuden et busstoppested uden for hotellets hoveddør. Ydermere er der ca. 25 km til Roms lufthavn Ciampino, mens der til lufthavnen Leonardo da Vinci-Fiumicino er omkring 40 km.Hotellet ligger på 5. sal i en gammel bygning og tilbyder den perfekte beliggenhed, optimal kvalitet og lave priser. Det kan både anbefales i forbindelse med en ferie eller en forretningsrejse i Rom. Hotellet tilbyder gæsterne 38 værelser, restaurantservice på anmodning, en tilstødende garage, mulighed for at faxe og en snackbar, som holder længe åbent. Det klimatiserede etablissement tilbyder også døgnåben reception, morgenmadsrestaurant og internetadgang.Alle værelser er elegant indrettede med eget badeværelse, brusebad, badekar, telefon, fjernsyn, minibar og klimaanlæg. Hertil kommer også hårtørrer, dobbeltsenge, internetadgang og en safeboks som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • Augustea
  Fra676krPr. nat

  Augusteastars

  Via Nazionale, Rom , Via nazionale 251 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 282 meninger fra rejsendeBaseret på 282 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel er ideelt for turisters opdagelse af byen. Det ligger midt i centrum og der er blot få minutters gang til forbindelse med offentlig transport (bus- og metrostation). Hovedbanegården ligger ca. 1000 m væk, mens den nærmeste lufthavn ligger 20 km væk.Hotellet råder over 20 stilfuldt indrettede værelser, heraf 2 enkelt- og 18 doppeltværelser. Gæsterne har bl.a. reception samt room- og vaskeservice til deres rådighed.De klimatiserede værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, minibar og køleskab. Herudover er der pengeskab på værelserne.

  Se mere
 • Re Luxury Accomodation
  Fra868krPr. nat

  Re Luxury Accomodationstars

  Via Veneto, Rom , Via quintino sella 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4 meninger fra rejsendeBaseret på 4 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun få skridt fra den berømte Via Veneto og Den Spanske Trappe i hjertet af Den Evige Stad. Den nærmeste metrostation er Repubblica (linje A), som ligger omkring 300 m fra hotellet. Endvidere er der ca. 1 km til de nærmeste forretninger. Villa Borghese og dens parkanlæg ligger desuden kun omkring 15 minutters gang væk. Til lufthavnen Ciampino er der kun ca. 15 km fra hotellet, mens der til lufthavnen Fiumicino er omkring 23 km.Dette er et nyt, familievenligt city-etablissement, der takket være sin hyggelige atmosfære og sit raffinerede interiør minder om det antikke Roms pomp og pragt. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og check-in/check-out service samt safeboks, elevator, fjernsynsstue, restaurant og trådløs internetadgang. Ligeledes kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice. Der tilbydes i alt 9 boligenheder, herunder suiter og en lejlighed.Alle værelser er udstyret med eget marmorbadeværelse med hårtørrer og brusebad/badekar samt telefon, minibar, klimaanlæg, trådløs internetadgang og fjernsyn (med satellit-tv). Deslige er strygejern, strygebræt, dobbeltseng og safeboks en del af standardindretningen i hver enkel boligenhed, ligesom samtlige værelser rummer enten altan eller terrasse.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.Gæster, der ankommer fra Fiumicino lufthavn 35 km vest for centrum af Rom, kan tage det særlige Leonardo Express-tog til hotellet. Leonardo Express-toget afgår fra Fiumicino lufthavn mod hovedbanegården Termini hver halve time. Lander man i lufthavnen Ciampino 15 km øst for Rom, kan man fra Ciampino banegård tage bussen ACO.TRA.L eller toget til hotellet. Gæsterne finder ACO.TRA.L.-busserne mod Ciampino banegård i lufthavnens ankomstområde. Fra Ciampinos banegård afgår der et tog hvert 15. minut mod hovedbanegården Termini i centrum af Rom. Termini banegård ligger ca. 500 m fra hotellet, og gæsterne kan tage metroen (linje A) og stå af på stationen Repubblica.

  Se mere
 • Eliseo
  Fra717krPr. nat

  Eliseostars

  Via Veneto, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 492 meninger fra rejsendeBaseret på 492 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 • Patria
  Fra505krPr. nat

  Patriastars

  Via Nazionale, Rom , Via torino 36-37 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 572 meninger fra rejsendeBaseret på 572 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger midt i Roms centrum. Villa Borgheses vidunderlige haver ligger blot få minutters gang fra hotellet. Lige i nærheden ligger utallige restauranter og barer (ca. 25 m). Offentlig transport ligger kun få meter fra hotellet (ligeledes ca. 25 m).Hotellet blev bygget i 1930. Det er klimatiseret og har fordelt på 5 etager i alt 49 værelser, heraf 14 enkelt- og 35 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe, elevatorer samt parkeringspladser. Herudover står der også gæsterne en café samt room- og vaskeservice til rådighed.De hyggeligt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio og internetadgang. Ydermere er de udstyret med minibar, doppeltseng, pengeskab, centralvarme og væg-til-væg tæpper.

  Se mere
 • Rhome Terminal Guest House
  Fra650krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 88 meninger fra rejsendeBaseret på 88 meninger fra rejsende

  Gæstehus blev bygget i 1800. Gæstehus blev fuldstændig moderniseret i 2012. Der er i alt 8 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 dobbeltværelser, 2 treværelses rum og 2 fireværelsesrum. Dette charmerende gæstehus er ideelt til en weekendudflugt eller et længerevarende ophold. Gæstehus har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæstehus tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan med fordel benytte Gæstehus 's vaskeservice. Gæstehus tilbyder cykellejeservice.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  553  Hoteller - Rom
Side  1  af  56
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser