Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  161kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Fra2.443krPr. nat

  Best Romastars

  Rome City, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 457 meninger fra rejsendeBaseret på 457 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Bled
  Fra398krPr. nat

  Bledstars

  Rome City, Rom , Via s.croce in gerusalemme 40 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 256 meninger fra rejsendeBaseret på 256 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Daniela
  Fra486krPr. nat

  Danielastars

  Rome City, Rom , Via l. luzzatti 31 - Kort
  1,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 166 meninger fra rejsendeBaseret på 166 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 100 m fra en forbindelse til offentlig transport. I den umiddelbare nærhed er der seværdigheder, restauranter, indkøbscenter og aftenunderholdning.Det moderne hotel er på 4 etager og har i alt 47 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Palladium Palace
  Fra735krPr. nat

  Palladium Palacestars

  Rome City, Rom , Via gioberti 36 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 550 meninger fra rejsendeBaseret på 550 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i Roms historiske centrum i nærheden af basilikaen St. Maria Maggiore (ca. 50 m) samt hovedbanegården. Endvidere er der 800 m til Forum Romanum og Kolosseum, mens der er knap 200 m til operahuset. Stranden ligger ca. 20 km væk.Det moderne byhotel blev renoveret i 2004 og har på sine 8 etager i alt 81 værelser, heraf to suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Man kan desuden nyde en drink eller en lille snack i hotellets bar. Endvidere er der mulighed for at se fjernsyn i tv-stuen samt slappe af på tagterrassen, hvorfra der er en vidunderlig udsigt. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser er klimatiseret og har alle eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Desuden er de udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og altan. Sidst, men ikke mindst, er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller i solariet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Center 1 & 2
  Fra304krPr. nat

  Center 1 & 2stars

  Rome City, Rom , via g giolitti 433 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel undergik en renovering i 2004. Ejendommen består af 95 værelser. Ejendommen består af 1 handicapvenligt værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Eliseo
  Fra709krPr. nat

  Eliseostars

  Rome City, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 413 meninger fra rejsendeBaseret på 413 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 • Valle
  Fra739krPr. nat

  Vallestars

  Rome City, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 313 meninger fra rejsendeBaseret på 313 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Assisi
  Fra470krPr. nat

  Assisistars

  Rome City, Rom , Via dei mille 29 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 200 meninger fra rejsendeBaseret på 200 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Roma . Hotel blev bygget i 1890. Der er i alt 18 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 14 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Hotel har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Mariano
  Fra380krPr. nat

  Marianostars

  Rome City, Rom , Pizza fanti 19 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 501 meninger fra rejsendeBaseret på 501 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel udmærker sig ved sin fremragende, centrale beliggenhed i Rom. Det er omgivet af restauranter, barer, caféer og forretninger. Der er desuden kun 5 minutters gang til en banegård og en busstation. Hotellet er det ideelle udgangspunkt for at gå på opdagelse i den spændende by og se de mange interessante seværdigheder som f.eks. basilikaen Santa Maria Maggiore, Colosseum og det romerske nationalmuseum. Til lufthavnen Leonardo da Vinci (Fiumicino) er der ca. 35 km.Det attraktive og hyggelige middelklassehotel råder over 4 etager med i alt 33 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception og en elevator. Hotellet har tilmed en fjernsynsstue og en hyggelig bar.Værelserne er smagfuldt indrettet i lyse farver. De har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Sidst, men ikke mindst, er der en dobbeltseng, et klimaanlæg, en safeboks (mod betaling) og centralvarme.

  Se mere
 • River Palace Hotel
  Fra966krPr. nat

  River Palace Hotelstars

  Rome City, Rom , Via flaminia 33 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Byhotellet ligger lige i nærheden af bymidten og er pga. af sin fremragende beliggenhed et optimalt udgangspunkt for at udforske roms seværdigheder.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev bygget i 1950. Det er på otte etager og råder over i alt 59 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Hertil kommer en bar, en pub og en tv-stue. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Prikken over i'et er hotellets vaskeservice og roomservice.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safe (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  427  Hoteller - Rom
Side  1  af  43
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,7/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra144krSe mere

 • Empire Palace
  Empire Palace
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Imødekommende og venligt personale og god morgenbuffet

  Michael
  Hotelopia-kunde, 17/10/2013

  Fra147krSe mere

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra63krSe mere