Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  154kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Veneto Palace
  Fra545krPr. nat

  Veneto Palacestars

  Via Veneto, Rom , Via piemonte 63 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 821 meninger fra rejsendeBaseret på 821 meninger fra rejsende

  The Hotel Veneto Palace is located in one of the most exclusive areas of Rome, few steps from Via Veneto and Villa Borghese.The central location allows you to reach important touristic sites such as the Spanish Steps, Via del Corso and Trevi Fountain.It is also possible to reach the Coliseum and the Vatican area in 4 stops by subway; Termini Station, the main train station in Rome, is 1.5km far.The Hotel has 70 rooms divided in Standard, Superior, Nobile and Veneto.The interior decoration is extremely sophisticated, with furniture made by Florentine artisans and flooring in parquet or marble.Children are welcome! The supplement required for the cot, includes also: changing mat, plastic baby bath tub, wormer feeding bottle.Each room has its private bathroom equipped with toilet, bidet, hydro massage shower or bath, hairdryer and curtesy set.The American Buffet breakfast is served every morning from 7 to 10 on the ground floor.WiFi is available in all rooms and public areas for free!The Atelier Cafè is available 24 hours every day, an elegant, relaxing hangout place for our customers.

  Se mere
 • Hotel Beverly Hills Rome
  Fra486krPr. nat

  Hotel Beverly Hills Romestars

  Villa Borghese, Rom , Largo benedetto marcello 220 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 53 meninger fra rejsendeBaseret på 53 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Villa Borghese og Via Veneto i et af Roms mest elegante kvarterer. Efter en kort spadseretur finder man den romerske historie, kultur og traditions berømte seværdigheder. I nærheden ligger Via Veneto, hvor gæsterne kan samle kræfter og ubekymret foretage diverse indkøb i ægte, Made in Italy, designerforretninger. Ligeledes ligger det nyrenoverede Museum Borghese blot få meter fra hotellet, hvor talrige kunstværker af italienske kunstnere kan beundres.Det luksuriøse hotel blev renoveret for nyligt og råder i alt over 183 værelser. Bygningen er opført i amerikansk stil og råder over store indgangsdøre af glas, som fører gæsterne igennem en varm og indbydende foyer, hvor omhyggeligt udvalgte, førsteklasses møbler kombineret med mild belysning øjeblikkelig skaber en afslappet og komfortabel atmosfære.Værelserne er smagfuldt dekoreret og indrettet med moderne komfort.

  Se mere
 • Smart
  Fra707krPr. nat

  Smartstars

  Termini banegård, Rom , Piazza indipendenza 13bis - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1130 meninger fra rejsendeBaseret på 1130 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Termini Railway Station. I alt 64 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Smart. Smart blev bygget i 2013. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionen er åben 24/7. Smart er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Alle soveværelser i denne handicapvenlige feriebolig, har adgang for kørestole. Smart er ikke et kæledyrsvenligt sted. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. og Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Trevi Collection
  Fra886krPr. nat

  Trevi Collectionstars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via capo le case 60 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 892 meninger fra rejsendeBaseret på 892 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Spanish Steps. Ferieboligen består af 48 gæsteværelser. Trevi Collection er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Dette hotel er tilgængeligt med kørestol. Der er -1 handicapvenligt gæsteværelse på området. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Nuovo Hotel 4 Fontane
  Fra816krPr. nat

  Nuovo Hotel 4 Fontanestars

  Via Veneto, Rom , Via delle quattro fontane 149/a - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 378 meninger fra rejsendeBaseret på 378 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af Rom på en af byens mest eksklusive og centrale lokaliteter. Det ligger i byens historiske og kommercielle centrum 100 m fra metrostationen Barberini, en kort spadseretur fra Roms mest berømte basilika, S. Maria Maggiore, samt 10 minutter fra Vatikanet og basilikaen di San Pietro. Endvidere er der kun få minutter til Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia.Dette rolige og historiske cityhotel kan dateres tilbage til slutningen af 1800-tallet. Her finder gæsterne komfort og privatliv, som er omgivet af historie og kunst. Hotellet er blevet komplet restaureret. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks og elevator samt klimaanlæg. Det rummer i alt 36 værelser bar, lounge, internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er rummelige og komfortable og møbleret i klassisk stil. Endvidere er værelserne udstyret med badeværelse og hårtørrer samt satellit-tv, minibar (mod betaling), telefon (mod betaling), centralt reguleret klimaanlæg, safeboks og internetadgang (mod betaling).I bil: Hotellet ligger heller ikke langt fra ringvejen Grande Raccordo Anulare. Det er forbudt at køre ind på hotellets område i bil, så gæsterne kan parkere bilen tæt på banegården Termini eller langs Lungotevere, hvorfra man kan tage en taxa eller en bus til hotellet. I tog: Hotellet ligger 5 minutter med metro eller 8 minutter med taxa fra Termini banegård. Med bus: Tag buslinje 64 fra Termini til St. Peter eller bus H fra Piazza Indipendenza (tæt på Termini) mod Casaletto gennem Piazza Venezia, Largo Argentina, Trastevere og Monteverde. Med metro: Til hotellet kommer man også med metrolinje A, som stopper på Repubblica.

  Se mere
 • Consul Hotel
  Fra246krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 153 meninger fra rejsendeBaseret på 153 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Via Aurelia - Pineta Sacchetti. Ejendommen, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 59 værelser på stedet. Consul Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Consul Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Consul Hotel har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må ikke medbringes til Consul Hotel. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde.

  Se mere
 • Best Roma
  Fra426krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 528 meninger fra rejsendeBaseret på 528 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Gambrinus
  Fra432krPr. nat

  Gambrinusstars

  Via Veneto, Rom , Via piave 29/35 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1395 meninger fra rejsendeBaseret på 1395 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Via Veneto. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Boligen har i alt 61 gæsteværelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2001. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gambrinus har 24 timers åbent. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige soveværelser. Endvidere må alle der bor på denne ejendom, bo sammen med deres kæledyr. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Gambrinus. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Trevi
  Fra1.041krPr. nat

  Trevistars

  Trevi, Rom , Vicolo del babuccio 20/21 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1091 meninger fra rejsendeBaseret på 1091 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens historiske og kommercielle centrum, 500 m fra metrostationen Barberini, en kort gåtur fra den mest berømte basilika i Rom, Santa Maria Maggiore, 10 minutter fra Vatikanet og Basilica di San Pietro (Peterskirken), og kun få minutter fra Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia. Busstationen ligger desuden kun omkring 100 m fra hotellet og banegården ca. 1 km fra etablissementet. Herudover er der henholdsvis 15 og 22 km til Roms lufthavne Ciampino og Fiumicino.Hotellet har behovene i tankerne for dem, der mener, at komfort, image og effektivitet er de grundlæggende elementer for at få et ideelt ophold. Modtagelsen, beliggenheden og etablissementets konstruktioner gør det særligt velegnet til forretningsrejser eller ferier. Hotellet er blevet fuldstændigt omstruktureret og udstyret med elevatorer, en morgenmadsrestaurant og en udendørs have på taget med udsigt over byen. Sightseeingture kan organiseres på anmodning. Ud over en foyer med safeboks tilbydes gæsterne på dette city-hotel 44 værelser og en fjernsynsstue samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).Værelserne er rummelige og komfortable og indrettet i en klassisk stil. Ud over eget badeværelse med brusebad og hårtørrer er der satellit-/kabel-tv, telefon, radiatorer og klimaanlæg. Hertil kommer også minibar, safeboks og internetadgang i alle boligenheder som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet i den fri luft på tagterrassen med udsigt over byen.Fra Grande Raccordo Anulare drejer man fra ved Roma Centro og følger skiltene i retning af Fontana di Trevi, som kun ligger få meter fra ejendommen.

  Se mere
 • Bled
  Fra419krPr. nat

  Bledstars

  Termini banegård, Rom , S.croce in gerusalemme 40 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 321 meninger fra rejsendeBaseret på 321 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  570  Hoteller - Rom
Side  1  af  57
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Empire Palace Hotel
  Empire Palace Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Imødekommende og venligt personale og god morgenbuffet

  Michael
  Hotelopia-kunde, 17/10/2013

  Fra761krSe mere

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra400krSe mere

 • Morpheus Rooms
  Morpheus Rooms
  4,1/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Alt var i bedste kvalitet

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/07/2009

  Fra828krSe mere