Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  204kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Valle
  Fra871krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 302 meninger fra rejsendeBaseret på 302 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Best Roma
  Fra1.061krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Eliseo
  Fra1.147krPr. nat

  Eliseostars

  Via Veneto, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 392 meninger fra rejsendeBaseret på 392 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 • Diana Roof Garden
  Fra1.228krPr. nat

  Diana Roof Gardenstars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1218 meninger fra rejsendeBaseret på 1218 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Rom tæt på Operateateret, Termini Banegård og andre vigtige monumenter. Efter en kort gåtur fra hotellet vil gæsterne finde den imponerende Basilika Santa Maria Maggiore, ligesom ekstremt berømte vartegn såsom Colosseum, Circus Maximus og Forum Romanum alle kan nås via dejlige gåture eller offentlige transportmidler. Endvidere er der til Roms lufthavne Fiumicino og Ciampino henholdsvis 20 og 35 km.Dette city-hotel har 165 værelser og får funktionalitet og skønhed til at smelte sammen, ligesom det tilbyder nem adgang til historiske og kunstneriske attraktioner i den Evige By. Det blev grundlagt af en traditionel romersk familie i 1939 og tilbyder den sande kunst at yde gæstfrihed til gæster fra hele verden. På taget ligger haven L'Uliveto og viser gæsterne et Rom, de aldrig har set før, med en 360° udsigt fra toppen af Esquilino-højen. L'Uliveto, som ligger i oliventræernes skygge omgivet af blomster, er en enestående have i hjertet af den Evige By. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator tilbyder dette klimatiserede etablissement også en bar, restaurant og konferenceindretninger. I fællesområderne er der internetadgang til rådighed, ligesom det er muligt at bestille roomservice samt vasketøjsservice.Alle værelser er udstyret med centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Ud over eget badeværelse med badekar/brusebad, hårtørrer og telefon på badeværelset tilbydes også en safeboks og en minibar. Ydermere rummer værelserne et satellit-tv med betalings-tv. Der er også en værdifuld informationsservice via det interne tv-kredsløb, hvor gæsterne tilbydes et sammendrag af de kulturbegivenheder, som finder sted i Rom i løbet af den pågældende måned. Værelserne rummer desuden en dejlig indretning i pastelfarver, ligesom gulvet er udfærdiget med elegant parket. Sidst, men ikke mindst tilbydes gæsterne det bekvemme ved en internetadgang.

  Se mere
 • Bled
  Fra578krPr. nat

  Bledstars

  Termini banegård, Rom , Via s.croce in gerusalemme 40 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 243 meninger fra rejsendeBaseret på 243 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Daniela
  Fra540krPr. nat

  Danielastars

  Termini banegård, Rom , Via l. luzzatti 31 - Kort
  1,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 160 meninger fra rejsendeBaseret på 160 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 100 m fra en forbindelse til offentlig transport. I den umiddelbare nærhed er der seværdigheder, restauranter, indkøbscenter og aftenunderholdning.Det moderne hotel er på 4 etager og har i alt 47 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Madison
  Fra757krPr. nat

  Madisonstars

  Termini banegård, Rom , Via marsala 60 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 562 meninger fra rejsendeBaseret på 562 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et tidligere palads og hører til i den øvre ende af middelklassen. Det er det ideelle udgangspunkt for såvel forretningsrejsende som turister for at gå på opdagelse i Rom og se de mange berømte seværdigheder. Der er kun få skridt til banegården Termini og til talrige indkøbsmuligheder.Byhotellet blev renoveret i 2001 og har fordelt på sine 4 etager i alt 130 værelser. På grund af den elegante indretning og de moderne faciliteter er gæsterne sikret et tiltalende og komfortablet ophold. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Herudover har hotellet en bar. Desuden har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt benytte konferencerummet med plads til op til 45 personer. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-tv og minibar.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Galles Hotel
  Fra800krPr. nat

  Galles Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Viale castro pretorio 66 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 334 meninger fra rejsendeBaseret på 334 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i Via le Castro Pretorio lige ved Roms Nationalbibliotek. På få minutter kommer man til diverse seværdigheder som f.eks. universitetet La Sapienza, den berømte Via Veneto eller Villa Borghese. Der er heller ikke langt til banegården Termini, lufthavnstoget og sygehuset Poloclinico Umberto I. Endvidere er der kun ca. 50 m til diverse restauranter, barer og forretninger.Det komfortable hotel råder over i alt 59 værelser. Yderligere er der elevatorer samt en restaurant.Alle værelser er smagfuldt indrettede og har bad WC med hårtørrer samt telefon og fjernsyn. Desuden er de udstyret med minibar, køleskab, klimaanlæg og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Palladium Palace
  Fra1.232krPr. nat

  Palladium Palacestars

  Termini banegård, Rom , Via gioberti 36 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 505 meninger fra rejsendeBaseret på 505 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i Roms historiske centrum i nærheden af basilikaen St. Maria Maggiore (ca. 50 m) samt hovedbanegården. Endvidere er der 800 m til Forum Romanum og Kolosseum, mens der er knap 200 m til operahuset. Stranden ligger ca. 20 km væk.Det moderne byhotel blev renoveret i 2004 og har på sine 8 etager i alt 81 værelser, heraf to suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Man kan desuden nyde en drink eller en lille snack i hotellets bar. Endvidere er der mulighed for at se fjernsyn i tv-stuen samt slappe af på tagterrassen, hvorfra der er en vidunderlig udsigt. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser er klimatiseret og har alle eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Desuden er de udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og altan. Sidst, men ikke mindst, er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller i solariet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Aphrodite
  Fra879krPr. nat

  Aphroditestars

  Termini banegård, Rom , Via marsala 90 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 630 meninger fra rejsendeBaseret på 630 meninger fra rejsende

  This hotel is strategically located in the historical centre right next to the newly renovated Termini train station. Rome's central bus and train station lies right in front of the hotel. The Vatican, the Spanish Steps, the Trevi Fountain and the Piazza Navona are no more than 15 min away by public transport. The opera, Santa Maria Church and the coliseum are easily reached on foot. Ciampino airport lies around 15 km away and Leonardo da Vinci airport (Fiumicino) is around 25 km from the hotel. An abundance of restaurants and cafés are located in the immediate vicinity and a car rental service lies just across from the hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  474  Hoteller - Rom
Side  1  af  48
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Empire Palace
  Empire Palace
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Imødekommende og venligt personale og god morgenbuffet

  Michael
  Hotelopia-kunde, 17/10/2013

  Fra213krSe mere

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra54krSe mere

 • Morpheus Rooms
  Morpheus Rooms
  4,1/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Alt var i bedste kvalitet

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 08/07/2009

  Fra117krSe mere