Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  121kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Fra485krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 521 meninger fra rejsendeBaseret på 521 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Gambrinus
  Fra518krPr. nat

  Gambrinusstars

  Via Veneto, Rom , Via piave 29/35 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1376 meninger fra rejsendeBaseret på 1376 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Via Veneto, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De 61 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette sted blev moderniseret i 2001. Gambrinus er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. I denne feriebolig er alle badegæsteværelser handicapvenlige. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med til Gambrinus?Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Marcella Royal
  Fra925krPr. nat

  Marcella Royalstars

  Via Veneto, Rom , Via flavia 106 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1744 meninger fra rejsendeBaseret på 1744 meninger fra rejsende

  Det velholdte luksushotel ligger i den historiske bykerne i en rolig sidegade. Der er kun få minutters gang til Via Veneto og Den Spanske Trappe. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 1 km fra hotellet.Dette cityhotel blev bygget i 1885 og har på 6 etager i alt 94 værelser og en tagterrasse. Til faciliteterne hører en foyer med sofagruppe og reception, elevatorer, en bar samt offentlig internetadgang.De charmerende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og safeboks. Desuden er værelserne udstyret med minibar (mod betaling).Hotellet råder over et solarium.

  Se mere
 • Nuovo Hotel 4 Fontane
  Fra1.006krPr. nat

  Nuovo Hotel 4 Fontanestars

  Via Veneto, Rom , Via delle quattro fontane 149/a - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 359 meninger fra rejsendeBaseret på 359 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af Rom på en af byens mest eksklusive og centrale lokaliteter. Det ligger i byens historiske og kommercielle centrum 100 m fra metrostationen Barberini, en kort spadseretur fra Roms mest berømte basilika, S. Maria Maggiore, samt 10 minutter fra Vatikanet og basilikaen di San Pietro. Endvidere er der kun få minutter til Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia.Dette rolige og historiske cityhotel kan dateres tilbage til slutningen af 1800-tallet. Her finder gæsterne komfort og privatliv, som er omgivet af historie og kunst. Hotellet er blevet komplet restaureret. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks og elevator samt klimaanlæg. Det rummer i alt 36 værelser bar, lounge, internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er rummelige og komfortable og møbleret i klassisk stil. Endvidere er værelserne udstyret med badeværelse og hårtørrer samt satellit-tv, minibar (mod betaling), telefon (mod betaling), centralt reguleret klimaanlæg, safeboks og internetadgang (mod betaling).I bil: Hotellet ligger heller ikke langt fra ringvejen Grande Raccordo Anulare. Det er forbudt at køre ind på hotellets område i bil, så gæsterne kan parkere bilen tæt på banegården Termini eller langs Lungotevere, hvorfra man kan tage en taxa eller en bus til hotellet. I tog: Hotellet ligger 5 minutter med metro eller 8 minutter med taxa fra Termini banegård. Med bus: Tag buslinje 64 fra Termini til St. Peter eller bus H fra Piazza Indipendenza (tæt på Termini) mod Casaletto gennem Piazza Venezia, Largo Argentina, Trastevere og Monteverde. Med metro: Til hotellet kommer man også med metrolinje A, som stopper på Repubblica.

  Se mere
 • Hotel Venetia Palace
  Fra942krPr. nat

  Hotel Venetia Palacestars

  Termini banegård, Rom , Via marghera 47/a - Kort
  2,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 847 meninger fra rejsendeBaseret på 847 meninger fra rejsende

  t is located in Rome city centre, just steps away from the most important archeological monuments, it is only 5 minutes walking from Termini station, the subway and the airport shuttle. In the area there are plenty of good Italian or ethnic restaurants.

  Se mere
 • Smart
  Fra876krPr. nat

  Smartstars

  Termini banegård, Rom , Piazza indipendenza 13bis - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1081 meninger fra rejsendeBaseret på 1081 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Termini Railway Station. Ferieboligen består af 64 soveværelser. Denne ejendom blev bygget i 2013. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Smart har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Smart forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Baltic
  Fra357krPr. nat

  Balticstars

  Via Veneto, Rom , Xx settembre 89 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 383 meninger fra rejsendeBaseret på 383 meninger fra rejsende

  Det attraktive byhotel ligger i centrum af Rom. I de umiddelbare omgivelser (ca. 500 m) finder man et utal af barer og diskoteker. Der afgår desuden offentlige transportmidler få minutters gang fra hotellet (ca. 200 m). Der er herudover ca. 15 km til lufthavnen Ciampino, mens der er 30 km til lufthavnen Fiumicino.Hotellet blev renoveret i år 2001 og råder over en 3-etagers hovedbygning og en sidebygning med i alt 23 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en lobbybar og elevatorer. I hotellets café og i den klimatiserede restaurant finder gæsterne med sikkerhed noget, som falder i netop deres smag. Herudover er der naturligvis mulighed for at gå på Internettet. Prikken over i'et er roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, internetadgang, minibar/køleskab, kingsize seng, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Bled
  Fra484krPr. nat

  Bledstars

  Termini banegård, Rom , S.croce in gerusalemme 40 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 311 meninger fra rejsendeBaseret på 311 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Eliseo
  Fra698krPr. nat

  Eliseostars

  Via Veneto, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 525 meninger fra rejsendeBaseret på 525 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 • Trevi
  Fra1.128krPr. nat

  Trevistars

  Trevi, Rom , Vicolo del babuccio 20/21 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1052 meninger fra rejsendeBaseret på 1052 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens historiske og kommercielle centrum, 500 m fra metrostationen Barberini, en kort gåtur fra den mest berømte basilika i Rom, Santa Maria Maggiore, 10 minutter fra Vatikanet og Basilica di San Pietro (Peterskirken), og kun få minutter fra Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia. Busstationen ligger desuden kun omkring 100 m fra hotellet og banegården ca. 1 km fra etablissementet. Herudover er der henholdsvis 15 og 22 km til Roms lufthavne Ciampino og Fiumicino.Hotellet har behovene i tankerne for dem, der mener, at komfort, image og effektivitet er de grundlæggende elementer for at få et ideelt ophold. Modtagelsen, beliggenheden og etablissementets konstruktioner gør det særligt velegnet til forretningsrejser eller ferier. Hotellet er blevet fuldstændigt omstruktureret og udstyret med elevatorer, en morgenmadsrestaurant og en udendørs have på taget med udsigt over byen. Sightseeingture kan organiseres på anmodning. Ud over en foyer med safeboks tilbydes gæsterne på dette city-hotel 44 værelser og en fjernsynsstue samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).Værelserne er rummelige og komfortable og indrettet i en klassisk stil. Ud over eget badeværelse med brusebad og hårtørrer er der satellit-/kabel-tv, telefon, radiatorer og klimaanlæg. Hertil kommer også minibar, safeboks og internetadgang i alle boligenheder som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet i den fri luft på tagterrassen med udsigt over byen.Fra Grande Raccordo Anulare drejer man fra ved Roma Centro og følger skiltene i retning af Fontana di Trevi, som kun ligger få meter fra ejendommen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  560  Hoteller - Rom
Side  1  af  56
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,6/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra1.154krSe mere

 • Empire Palace
  Empire Palace
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Imødekommende og venligt personale og god morgenbuffet

  Michael
  Hotelopia-kunde, 17/10/2013

  Fra914krSe mere

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra335krSe mere