Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  142kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Principe di Piemonte
  Fra268krPr. nat

  Principe di Piemontestars

  Termini banegård, Rom , Via giovanni giolitti 449 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 172 meninger fra rejsendeBaseret på 172 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Roma . Hotel blev bygget i 1998. Hotel undergik en renovering i 2006. Der er i alt 23 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Yes Hotel
  Fra639krPr. nat

  Yes Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 15 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1123 meninger fra rejsendeBaseret på 1123 meninger fra rejsende

  Beliggende i Roma , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev moderniseret i 2007. Ejendommen består af 29 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 7 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området.

  Se mere
 • Camelia
  Fra553krPr. nat

  Cameliastars

  Termini banegård, Rom , Via goito 36 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 607 meninger fra rejsendeBaseret på 607 meninger fra rejsende

  Dette historiske hotel ligger i centrum af Rom bare 5 minutter fra banegården Termini og mindre end 1 km fra turistattraktioner såsom Colosseum, Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe. Vatikanet ligger 1,5 km fra hotellet, som med de underjordiske linjer, busser og den centrale banegård i nærheden, er en ideel base for både turister og forretningsrejsende. Faktisk er forbindelserne med de offentlige transportmidler optimale med kun 200 m til metrostationen fra hotellet, ligesom de vigtigste busruter har mange stoppesteder i nærheden. Lufthavnene Ciampino og Leonardo Da Vinci ligger begge omkring 45 km fra logiet.Dette city-hotel ligger i en attraktiv bygning fra slutningen af det 19. århundrede, rummer 40 værelser og byder gæsterne velkommen i afslappede og helt igennem komfortable omgivelser. Farverne i dekorationen og den fantastiske baggrundsmusik bidrager begge dele til at skabe en beroligende stemning for at hjælpe gæsterne med at slappe helt af. Der er klimaanlæg og foyer med døgnåben reception samt check-out service og en safeboks. Hertil kommer elevator, café, bar, restaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice.Hotellet tilbyder elegante og charmerende værelser, som alle er udstyret med en hårtørrer, telefon, satellit-tv, radio, WiFi/internetadgang, minibar, safeboks og støjisolerede vinduer. Desuden er de klimatiserede værelser indrettet med centralvarme og dobbeltsenge. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad, ligesom superior-værelser er indrettet med hydro-massage i badekaret. Ydermere er der værelser for ikke-rygere, ligesom røgdetektorer og sprinklere garanterer gæsternes personlige sikkerhed.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver aften tilbydes en buffet.

  Se mere
 • Valle
  Fra508krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 300 meninger fra rejsendeBaseret på 300 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Parker
  Fra375krPr. nat

  Parkerstars

  Termini banegård, Rom , Via giolitti 431 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 214 meninger fra rejsendeBaseret på 214 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 1 km fra bymidten. Inden for en radius af ca. 200 m finder man forskellige restauranter og barer/pubber samt en dejlig park. Der er desuden ca. 800 m til hovedbanegården "Termini" samt en metrostation. 1 km væk finder man et utal af indkøbsmuligheder. 2 km fra hotellet er der desuden en flod.Hotellet blev renoveret i 2001. Dets hovedbygning er på 4 etager og råder over i alt 29 værelser, heraf 2 enkelt- og 27 dobbeltværelser. Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets have. Den klimatiserede bygning råder over en foyer med døgnåben reception, elevator og café. Hertil kommer en bar, ligesom der tilbydes roomservice og hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse, brusebad, hårtørrer, telefon, tv, minibar, køleskab, dobbeltseng, centralvarme og et klimaanlæg.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Albani Roma
  Fra569krPr. nat

  Albani Romastars

  Villa Borghese, Rom , Via adda 45 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Dette hotel har en central, men fredelig beliggenhed og tilbyder et ideelt fristed for dem, der søger fred og ro i hjertet af den hektiske metropolis, ligesom det er et perfekt udgangspunkt, hvis man ønsker lange indkøbs- og sightseeingture rundt omkring i byen. De forskellige vigtige steder inkluderer Villa Borghese og Borghese Galleri med deres kunstskatte blot 500 m fra hotellet, og Via Veneto ligger 10 minutters gang væk, mens pladserne Piazza di Spagna med Den Spanske Trappe og Piazza di Trevi med Trevifontænen ligger mellem 2 og 3 km fra hotellet. Endvidere er der ca. 35 km fra Fiumicino lufthavn til hotellet (kun 45 minutter i bil).Hotellet blev renoveret i 2008 og ligger i en moderne bygning med innovativt design og faciliteter. Der er i alt 154 værelser fordelt på 7 etager. De fleste af værelserne tilbyder udsigter til de noble paladser såvel som den historiske Villa Albani Park. Så gæsterne kan opleve Roms Dolce Vita. Herudover er der af faciliteter en foyer med 2 elevatorer og en amerikansk bar.På de rummelige, lyse værelser er der badeværelse med hårtørrer samt farverige møbler, telefon, minibar, safeboks og centralt reguleret klimaanlæg.Den lyse restaurant La Villa med sine krystallysekroner, originale vinduer og spejle tilbyder et typisk middelhavskøkken. Det holder daglig åbent med en morgenbuffet og med frokost og aftensmaden på anmodning (minimum 10 personer). Der kan også arrangeres festmiddage. Den Amerikanske Bar La Cupola ligger i forhallen. Der er masser af cocktails og andre alkoholiske drikkevarer såvel som et varieret udvalg af te og kaffe samt pizzaer og sandwicher.Fra lufthavnen Leonardo da Vinci (Fiumicino FCO) tager man en taxa eller limousine. Hotellet ligger ca. 32 km (45 minutter) væk. Fra Giovan Battista Pastine lufthavn (Ciampino CIA) tager man en taxa eller limousine. Til hotellet er der 35 minutter eller en distance på ca. 20 km. Med offentlige transportmidler tager turen 1 time.

  Se mere
 • Best Roma
  Fra597krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 426 meninger fra rejsendeBaseret på 426 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Des Artistes
  Fra477krPr. nat

  Des Artistesstars

  Termini banegård, Rom , Via villafranca 20 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1032 meninger fra rejsendeBaseret på 1032 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel har en rolig beliggenhed i en sidegade i centrum af Rom. Der er ligeledes kun få minutters gang til metrostationen Castro Pretorio og hovedbanegården Termini (ca. 500 m). I de nære omgivelser finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs, museer og talrige seværdigheder. Der er ca. 30 km til den dejlige strand og lufthavnen Ciampino, mens der er ca. 35 km til lufthavnen Fiumicino.Det familiedrevne hotel er bygget i år 1850 og råder på sine 5 etager over i alt 33 værelser. I den indbydende foyer på øverste etage finder man en døgnåben reception med safeboks og garderobe samt flere elevatorer. Herudover finder man også en hyggelig bar i det komplet klimatiserede hotel. Yderligere rummer hotellet 3 offentlige internetterminaler (mod betaling). Endvidere tilbydes der mod betaling også hjælp i tilfælde af sygdom. Det traditionelle ikke-rygerhotel er gestaltet i antik stil. Under passende vejrforhold står der en herlig tagterrasse med appelsintræer til gæsternes rådighed.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, brus, bidet og håndvask af marmor. Alle værelser har ydermere telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Til de videre faciliteter hører dobbeltseng, safeboks (mod betaling), individuelt regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Værelserne er tilmed lydisoleret og indrettet med møbler af mahonie samt antikke malerier eller originale kunstværker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Center 1 & 2
  Fra286krPr. nat

  Center 1 & 2stars

  Termini banegård, Rom , via g giolitti 433 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Beliggende i Rome , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev moderniseret i 2004. Ejendommen består af 120 værelser. Ejendommen består af 1 handicapvenligt værelse.

  Se mere
 • Gallia
  Fra453krPr. nat

  Galliastars

  Termini banegård, Rom , Via santa maria maggiore 143 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 272 meninger fra rejsendeBaseret på 272 meninger fra rejsende

  Dette lille, elegante hotel fra det 19. århundrede ligger midt i Rom, lige ved siden af basilikaen Santa Maria Maggiore. Gæster, som søger noget udover det sædvanlige, her kommet til det rette sted. Efter få minutters gang kommer man til forskellige seværdigheder som f.eks. Colosseum. Offentlig transport ligger lige udenfor døren (ca. 200 m).Hotellet har i alt 31 værelser fordelt på 5 etager. Til hotellets faciliteter hører bl.a. en foyer med en døgnåben reception, en bar samt en hyggelig restaurant.De attraktivt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV. Ydermere er værelserne udstyret med minibar, pengeskab, klimaanlæg samt væg-til-væg tæpper.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  495  Hoteller - Rom
Side  1  af  50
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Valle
  Valle
  3,7/5
  Kundevurderingaf  29 Muligheder

  Ligger rigtig godt, nemt at finde. Kun 10 min. gang fra Termini Stationen. Lille hyggeligt hotel.Udmærket når man bare skal have et sted og sove. Rent og pænt, med et lille køleskab. Stort + for køles ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 28/04/2014

  Fra69krSe mere

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,7/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra91krSe mere

 • Donatello
  Donatello
  3,8/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Flinke og hjælpsomme i receptionen.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/11/2013

  Fra58krSe mere