Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  152kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra528krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Valle
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra503krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Radisson Blu Es Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra875krPr. nat

  Radisson Blu Es Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via filippo turati 171 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette førsteklasses hotel ligger i et multikulturelt kvarter i ved hovedbanegården Termini.Hotellet er meget futuristisk indrettet og blev renoveret i 2002. Det råder over i alt 232 værelser. Til faciliteterne hører 2 barer, to fortræffelige og klimatiserede restauranter samt fuldt udstyrede konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De stilfuldt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse, satellit-/kabel-tv, minibar samt en safeboks (leje).På tagterrassen finder man en swimmingpool. Herudover er der sauna et fitness-studie.

  Se mere
 • Piemonte
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra402krPr. nat

  Piemontestars

  Termini banegård, Rom , Via vicenza 34 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Det attraktive middelklassehotel ligger i hjertet af Rom kun få skridt fra banegården "Termini". Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder.Hotellet blev komplet renoveret i år 2004. Fordelt på 4 etager har det i alt 34 værelser, heraf 8 enkelt- og 26 dobbeltværelser. Hotellet råder over elevatorer, safebokse (mod betaling), en garderobe samt en døgnåben reception. Herudover er der en café, en hyggelig bar og en nærliggende garage, ligesom der tilbydes roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og egen internetadgang. Herudover er de udstyret med minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og et sofahjørne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Best Western Ambra Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra481krPr. nat

  Best Western Ambra Palacestars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 257 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette city-hotel ligger i hjertet af Rom. Talrige forretninger, mødesteder med underholdning og turistattraktioner såvel som lokale transportmuligheder ligger inden for gåafstand af hotellet. Til Fiumicino lufthavn er der ca. 30 km og til Ciampino 20 km fra hotellet, hvilket medfører en transporttid på 45 eller 30 minutter.Dette klimatiserede, moderne hotel rummer 78 værelser fordelt på 9 etager, herunder 12 etager. Hertil kommer talrige behageligheder for gæsterne såsom foyer med døgnåben reception, elevator, vekselbørs, garderobe, safeboks og internetadgang. Ydermere er der også en bar og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Herudover er der også parkeringsplads og garage til bilen.På alle værelser, som er smagfuldt udsmykket, er der eget badeværelse med hårtørrer samt dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og minibar. Ydermere er der mulighed for at lave te og kaffe, safeboks, centralvarme og klimaanlæg som standardindretning.

  Se mere
 • Romance
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra732krPr. nat

  Romancestars

  Termini banegård, Rom , Via marco aurelio 37 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger i Roms historiske og kommercielle centrum, 200 m fra Colosseums metrostation (Colosseo), ikke langt fra det berømte Forum Romanum, 10 minutter fra Vatikanet og Peterskirken og få minutter fra Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia. Endvidere er der ca. 14 km til Ciampino lufthavn og ca. 25 km til lufthavnen Leonardo da Vinci-Fiumicino.ed en beliggenhed i en rolig og historisk bygning fra slutningen af 1800-tallet er der tale om et af de mest eksklusive og centrale hoteller i Rom. Her finder gæsterne komfort og privatliv, som er omgivet af historie og kunst. Møblernes kvalitet, værelsernes stil og det professionelle personale skaber alt sammen en elegant og indbydende atmosfære. Hotellet tilbyder i alt 13 værelser, og af faciliteter er der desuden klimaanlæg, foyer, døgnåben reception, safeboks og elevator. Der er også en bar og en morgenmadsrestaurant. Der tilbydes endvidere trådløs internetadgang og mod betaling mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og at benytte parkeringsgaragen til bilen.Værelserne er rummelige og komfortable. Endvidere er alle værelser udstyret i en klassisk stil med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt satellit-tv, telefon, centralvarme, klimaanlæg og gratis trådløs internetadgang.Hver morgen tilbydes der en varieret morgenmadsbuffet af høj kvalitet.Fra Grande Raccordo Anulare drejer man fra ved Roma Centro og følger anvisningerne mod Colosseo, som ligger kun få meter fra ejendommen. Hotellet ligger desuden blot 200 m fra metrostationen Colosseo og kan let nås til fods. Ligegyldigt hvilken af Roms lufthavne, gæsterne ankommer fra, kan de vælge at tage en taxa, en bustransport eller toget, med regelmæssige afgange hvert 15. minut. Der er 2 store lufthavne i Rom, Fiumicino (Leonardo da Vinci) og Ciampino, som begge er godt forbundet med hovedbanegården Termini via bustransport, tog (30 minutter) og taxa. Fra Roma Termini banegård kan man tage metroen til Colosseo.

  Se mere
 • Diana Roof Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra723krPr. nat

  Diana Roof Gardenstars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Dette hotel ligger i centrum af Rom tæt på Operateateret, Termini Banegård og andre vigtige monumenter. Efter en kort gåtur fra hotellet vil gæsterne finde den imponerende Basilika Santa Maria Maggiore, ligesom ekstremt berømte vartegn såsom Colosseum, Circus Maximus og Forum Romanum alle kan nås via dejlige gåture eller offentlige transportmidler. Endvidere er der til Roms lufthavne Fiumicino og Ciampino henholdsvis 20 og 35 km.Dette city-hotel har 165 værelser og får funktionalitet og skønhed til at smelte sammen, ligesom det tilbyder nem adgang til historiske og kunstneriske attraktioner i den Evige By. Det blev grundlagt af en traditionel romersk familie i 1939 og tilbyder den sande kunst at yde gæstfrihed til gæster fra hele verden. På taget ligger haven L'Uliveto og viser gæsterne et Rom, de aldrig har set før, med en 360° udsigt fra toppen af Esquilino-højen. L'Uliveto, som ligger i oliventræernes skygge omgivet af blomster, er en enestående have i hjertet af den Evige By. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator tilbyder dette klimatiserede etablissement også en bar, restaurant og konferenceindretninger. I fællesområderne er der internetadgang til rådighed, ligesom det er muligt at bestille roomservice samt vasketøjsservice.Alle værelser er udstyret med centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Ud over eget badeværelse med badekar/brusebad, hårtørrer og telefon på badeværelset tilbydes også en safeboks og en minibar. Ydermere rummer værelserne et satellit-tv med betalings-tv. Der er også en værdifuld informationsservice via det interne tv-kredsløb, hvor gæsterne tilbydes et sammendrag af de kulturbegivenheder, som finder sted i Rom i løbet af den pågældende måned. Værelserne rummer desuden en dejlig indretning i pastelfarver, ligesom gulvet er udfærdiget med elegant parket. Sidst, men ikke mindst tilbydes gæsterne det bekvemme ved en internetadgang.

  Se mere
 • Hotel Montecarlo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra437krPr. nat

  Hotel Montecarlostars

  Termini banegård, Rom , Via palestro 17 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  The hotel is located in the old town center of Rome, in the quiet and safe district of Embassies and Consulates, just 600 m walk from Termini Main Railway Station, Air Terminal and all main public transportations. For its location it's the ideal solution for discovering the Eternal City for business and tourist travelers alike.Next to the hotel, besides the innumerable restaurants and trattorias where enjoy the best of the Italian and International cuisine, find the large Piazza della Repubblica and Via Nazionale, the extraordinary Basilica of S. Maria degli Angeli, the ancient Baths of Diocletian and the interesting Museo Nazionale Romano.The famous Via Veneto, Spanish Steps and Trevi Fountain, Colosseum and Imperial Forum are easily reachable even walking following itineraries which cross the best streets of the city discovering squares, fountains, churches and fashion shops.

  Se mere
 • Boscolo Aleph
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.095krPr. nat

  Boscolo Alephstars

  Via Veneto, Rom , Via di san basilio 15 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Det elegante luksushotel ligger centralt i hjertet af Rom på Via Veneto. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til de berømteste seværdigheder samt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet blev åbnet i 2003 og har ialt 96 værelser fordelt på 6 etager. Hotellet kan tilbyde sine gæster en foyer med elevator, en døgnåben reception, pengeskabe og en vekslebørs. Ydermere er der en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret a la carte restaurant med en separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet samt den offentligt tilgængelige internetadgang. Ligeledes tilbydes der room- og vaskeservice. Der er mulighed for at parkere i nærheden af hotellet.Alle værelser er moderne og komfortabelt indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, stereoanlæg med radio, egen internetadgang samt minibar, pengeskab og centralvarme. Alle værelser har væg-til-væg tæpper af god kvalitet.Hotellets gæster har mulighed for at benytte ferskvandssvømmebassinet, spabadet, saunaen, dampbadet eller fitness-studiet. Endvidere er der mulighed for at få en afslappende massage.

  Se mere
 • Europa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra409krPr. nat

  Europastars

  Termini banegård, Rom , Via varese 26 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af byen blot ca. 5 minutters gang fra den nye hovedbanegård Termini. Herudover kommer man nemt til fods til de hovedseværdighederne, modehuse, monumenter, museer og teatre.Hotellet blev renoveret i 2006 og råder over 4 etager med i alt 46 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Det klimatiserede hotel rummer en bar og en fjernsynsstue. Ydermere kan forretningsrejsende leje konferencelokaler og benytte internetadgangen. Ved forespørgsel kan der arrangeres privat parkeringsplads. Herudover er der et privatområde til midlertidig parkering.Gæsterne finder en gæstfri atmosfære i receptionen, som altid er åben og behjælpelig med reserveringer. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Til de videre faciliteter hører også minibar, dobbelt- eller kingsize seng, fax og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget og radiatorerne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  749  Hoteller - Rom
Side  1  af  75
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra60krSe mere