Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  74kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Valle
  Fra1.171krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Best Roma
  Fra970krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Diana Roof Garden
  Fra1.268krPr. nat

  Diana Roof Gardenstars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette hotel ligger i centrum af Rom tæt på Operateateret, Termini Banegård og andre vigtige monumenter. Efter en kort gåtur fra hotellet vil gæsterne finde den imponerende Basilika Santa Maria Maggiore, ligesom ekstremt berømte vartegn såsom Colosseum, Circus Maximus og Forum Romanum alle kan nås via dejlige gåture eller offentlige transportmidler. Endvidere er der til Roms lufthavne Fiumicino og Ciampino henholdsvis 20 og 35 km.Dette city-hotel har 165 værelser og får funktionalitet og skønhed til at smelte sammen, ligesom det tilbyder nem adgang til historiske og kunstneriske attraktioner i den Evige By. Det blev grundlagt af en traditionel romersk familie i 1939 og tilbyder den sande kunst at yde gæstfrihed til gæster fra hele verden. På taget ligger haven L'Uliveto og viser gæsterne et Rom, de aldrig har set før, med en 360° udsigt fra toppen af Esquilino-højen. L'Uliveto, som ligger i oliventræernes skygge omgivet af blomster, er en enestående have i hjertet af den Evige By. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator tilbyder dette klimatiserede etablissement også en bar, restaurant og konferenceindretninger. I fællesområderne er der internetadgang til rådighed, ligesom det er muligt at bestille roomservice samt vasketøjsservice.Alle værelser er udstyret med centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Ud over eget badeværelse med badekar/brusebad, hårtørrer og telefon på badeværelset tilbydes også en safeboks og en minibar. Ydermere rummer værelserne et satellit-tv med betalings-tv. Der er også en værdifuld informationsservice via det interne tv-kredsløb, hvor gæsterne tilbydes et sammendrag af de kulturbegivenheder, som finder sted i Rom i løbet af den pågældende måned. Værelserne rummer desuden en dejlig indretning i pastelfarver, ligesom gulvet er udfærdiget med elegant parket. Sidst, men ikke mindst tilbydes gæsterne det bekvemme ved en internetadgang.

  Se mere
 • Invictus
  Fra942krPr. nat

  Invictusstars

  Via Veneto, Rom , Quintino sella 15 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  It is situated only a few steps from the famous Via Veneto and Spanish Step, in the heart of the Eternal city. The closest underground stop to the hotel is Republica (A line), at around 300 m from the hotel.

  Se mere
 • Giorgi
  Fra906krPr. nat

  Giorgistars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 13 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotellet er centralt beliggende i et roligt kvarter. Der er ca. 1 km til Via Nazionale, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m fra hotellet, hvorfor man hurtigt kan komme til forskellige seværdigheder. Der er ca. 2 km til Colosseum og Den Spanske Trappe. Endvidere er der 1 km til Trevi-fontænen, 3 km til Piazza Novana og 4 km til Vatikanet og Peterskirken. De to lufthavne, Fiumicino og Ciampino, ligger 30 km fra hotellet.Byhotellet råder over 5 etager med i alt 27 værelser, heraf 2 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Den klimatiserede bygning rummer desuden en døgnåben reception og en elevator samt en bar og en morgenmadsrestaurant. Der tilmed mulighed for at bestille vaskeservice. Mod betaling kan man parkere i garagen.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, tv, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks. Klimaanlægget reguleres centralt. Suiterne er større og råder over et separat soveværelse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Yes Hotel
  Fra710krPr. nat

  Yes Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 15 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Der er i alt 29 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 7 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området.

  Se mere
 • Donatello
  Fra597krPr. nat

  Donatellostars

  Termini banegård, Rom , via di porta maggiore 83 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Dette hotel i middelklassen ligger mellem Colloseum og basilikaerne Skt. Giovanni og Skt. Maria Maggiore. På få minutter kommer man til Forum Romanum og den berømte Trevi brønd. Restauranter, forretninger samt underholdningsmuligheder finder man kun få meter fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1890 og er for nyligt blevet fuldstændigt renoveret. Fordelt på 5 etager har det i alt 40 værelser. Foruden en døgnåben reception har hotellet også et pengeskab og en vekselbørs. Yderligere er der en hyggelig, klimatiseret restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotellets room- og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV og internetadgang. Yderligere er de udstyret med pengeskab og centralvarme.

  Se mere
 • BEST WESTERN Hotel Villafranca
  Fra960krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Cityhotellet ligger ca. 500 m fra banegården Termini. Til stationen Tiburtina er der omkring 5 km, mens der til den historiske bymidte kun ca. er 10 minutter. Fra stationen Termini kan man opleve byens berømte seværdigheder såsom Colosseum eller Forum Romanum. Ca. 50 m fra hotellet afgår metrolinie b, hvorfra man bl.a. kan køre til Borghese, Den Spanske Trappe eller Via Veneto. Lige i nærheden finder man mange forskellige indkøbsmuligheder. Til lufthavnen Ciampino er der ca. 30 km, mens der til lufthavnen Fiumicino ca. er 40 km. Der er lufthavnstransport (mod betaling).iddelklassehotellet blev bygget i 1930 og renoveret. Det virker som et overbevisende hotel med sin kombination af hyggelig atmosfære og elegant værelsesindretning. Det er på 7 etager og har i alt 94 værelser, heraf 2 handicapvenlige værelser. Herudover rummer bygningen en foyer, en døgnåben reception med informationer om byen, roomservice, safeboks, elevator, klimaanlæg samt spisesal med afvekslende retter på buffeten. I hotellets døgnåbne bar er der snacks og drikkevarer samt plads til at slappe af.De moderne og smagfuldt indrettede værelser har telefon, fjernsyn, internetadgang (fee), safeboks (mod betaling) samt radiator og klimaanlæg (individuelt reguleret). Derudover er værelserne udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere har de elkedel, dobbeltseng samt strygejern eller strygebræt. Nogle af værelserne har desuden en lille, fortryllende altan.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Europa
  Fra527krPr. nat

  Europastars

  Termini banegård, Rom , Via varese 26 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af byen blot ca. 5 minutters gang fra den nye hovedbanegård Termini. Herudover kommer man nemt til fods til de hovedseværdighederne, modehuse, monumenter, museer og teatre.Hotellet blev renoveret i 2006 og råder over 4 etager med i alt 46 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Det klimatiserede hotel rummer en bar og en fjernsynsstue. Ydermere kan forretningsrejsende leje konferencelokaler og benytte internetadgangen. Ved forespørgsel kan der arrangeres privat parkeringsplads. Herudover er der et privatområde til midlertidig parkering.Gæsterne finder en gæstfri atmosfære i receptionen, som altid er åben og behjælpelig med reserveringer. Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Til de videre faciliteter hører også minibar, dobbelt- eller kingsize seng, fax og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget og radiatorerne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Gabriella
  Fra620krPr. nat

  Gabriellastars

  Termini banegård, Rom , Via palestro 88 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Dette hotel ligger i byens centrum i nærheden af Termini hovedbanegård. Mange af Roms berømte seværdigheder, herunder Colosseum, Den Spanske Trappe og Pantheon, ligger inden for 25 minutters gang af hotellet. Rom Ciampino lufthavn og Fiumicino lufthavn ligger desuden begge ca. 25 km fra hotellet.Dette charmerende, familievenlige hotel rummer 23 værelser, blev renoveret i 2008 og er både komfortabelt og velindrettet. Ture i byen og omegnen kan reserveres direkte på hotellet. Det klimatiserede hotel tilbyder en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet har endvidere en restaurant samt internetadgang.Dobbeltværelserne er udstyret med en dobbeltseng (tvillingeværelserne afhænger af rådighed og anmodning). Værelsernes faciliteter inkluderer eget badeværelse med brusebad/badekar, hårtørrer, safeboks, satellit-/kabel-tv, telefon, regulerbart klimaanlæg (tilgængeligt fra juni til august), radiator, minibar, vækning/vækkeur og et skrivebord.En kontinental morgenmad tilbydes hver morgen.Fra Termini banegård tager man udgangen mod Via Marsala. Gaden, som krydser Via Marsala, er Via Marghera. Følg den og drej til højre efter 4 husblokke. I bil fra motorvej A1 Firenze-Rom tager man afkørslen Rom Nord, Settebagni. Fortsæt ad Via Salari og kør ind til byens centrum. For enden, efter lyskrydset, drejer man til venstre. Efter 3 lyskryds drejer man til højre. Den første vej til venstre er Via Palestro.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  473  Hoteller - Rom
Side  1  af  48
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra54krSe mere