Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  142kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Fra456krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 494 meninger fra rejsendeBaseret på 494 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Daniela
  Fra425krPr. nat

  Danielastars

  Termini banegård, Rom , Via l. luzzatti 31 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 193 meninger fra rejsendeBaseret på 193 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 100 m fra en forbindelse til offentlig transport. I den umiddelbare nærhed er der seværdigheder, restauranter, indkøbscenter og aftenunderholdning.Det moderne hotel er på 4 etager og har i alt 47 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Bled
  Fra425krPr. nat

  Bledstars

  Termini banegård, Rom , Via s.croce in gerusalemme 40 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 281 meninger fra rejsendeBaseret på 281 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Orazia
  Fra636krPr. nat

  Oraziastars

  Termini banegård, Rom , Via buonarroti 51 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 259 meninger fra rejsendeBaseret på 259 meninger fra rejsende

  Hotellet kan let nås til fods fra Termini hovedbanegård. Det ligger ved siden af det første stoppested på metrolinje A mod Anagnina. Der ligger desuden et busstoppested uden for hotellets hoveddør. Ydermere er der ca. 25 km til Roms lufthavn Ciampino, mens der til lufthavnen Leonardo da Vinci-Fiumicino er omkring 40 km.Hotellet ligger på 5. sal i en gammel bygning og tilbyder den perfekte beliggenhed, optimal kvalitet og lave priser. Det kan både anbefales i forbindelse med en ferie eller en forretningsrejse i Rom. Hotellet tilbyder gæsterne 38 værelser, restaurantservice på anmodning, en tilstødende garage, mulighed for at faxe og en snackbar, som holder længe åbent. Det klimatiserede etablissement tilbyder også døgnåben reception, morgenmadsrestaurant og internetadgang.Alle værelser er elegant indrettede med eget badeværelse, brusebad, badekar, telefon, fjernsyn, minibar og klimaanlæg. Hertil kommer også hårtørrer, dobbeltsenge, internetadgang og en safeboks som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • Augustea
  Fra745krPr. nat

  Augusteastars

  Via Nazionale, Rom , Via nazionale 251 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 279 meninger fra rejsendeBaseret på 279 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel er ideelt for turisters opdagelse af byen. Det ligger midt i centrum og der er blot få minutters gang til forbindelse med offentlig transport (bus- og metrostation). Hovedbanegården ligger ca. 1000 m væk, mens den nærmeste lufthavn ligger 20 km væk.Hotellet råder over 20 stilfuldt indrettede værelser, heraf 2 enkelt- og 18 doppeltværelser. Gæsterne har bl.a. reception samt room- og vaskeservice til deres rådighed.De klimatiserede værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, minibar og køleskab. Herudover er der pengeskab på værelserne.

  Se mere
 • Re Luxury Accomodation
  Fra334krPr. nat

  Re Luxury Accomodationstars

  Via Veneto, Rom , Via quintino sella 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4 meninger fra rejsendeBaseret på 4 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun få skridt fra den berømte Via Veneto og Den Spanske Trappe i hjertet af Den Evige Stad. Den nærmeste metrostation er Repubblica (linje A), som ligger omkring 300 m fra hotellet. Endvidere er der ca. 1 km til de nærmeste forretninger. Villa Borghese og dens parkanlæg ligger desuden kun omkring 15 minutters gang væk. Til lufthavnen Ciampino er der kun ca. 15 km fra hotellet, mens der til lufthavnen Fiumicino er omkring 23 km.Dette er et nyt, familievenligt city-etablissement, der takket være sin hyggelige atmosfære og sit raffinerede interiør minder om det antikke Roms pomp og pragt. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og check-in/check-out service samt safeboks, elevator, fjernsynsstue, restaurant og trådløs internetadgang. Ligeledes kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice. Der tilbydes i alt 9 boligenheder, herunder suiter og en lejlighed.Alle værelser er udstyret med eget marmorbadeværelse med hårtørrer og brusebad/badekar samt telefon, minibar, klimaanlæg, trådløs internetadgang og fjernsyn (med satellit-tv). Deslige er strygejern, strygebræt, dobbeltseng og safeboks en del af standardindretningen i hver enkel boligenhed, ligesom samtlige værelser rummer enten altan eller terrasse.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.Gæster, der ankommer fra Fiumicino lufthavn 35 km vest for centrum af Rom, kan tage det særlige Leonardo Express-tog til hotellet. Leonardo Express-toget afgår fra Fiumicino lufthavn mod hovedbanegården Termini hver halve time. Lander man i lufthavnen Ciampino 15 km øst for Rom, kan man fra Ciampino banegård tage bussen ACO.TRA.L eller toget til hotellet. Gæsterne finder ACO.TRA.L.-busserne mod Ciampino banegård i lufthavnens ankomstområde. Fra Ciampinos banegård afgår der et tog hvert 15. minut mod hovedbanegården Termini i centrum af Rom. Termini banegård ligger ca. 500 m fra hotellet, og gæsterne kan tage metroen (linje A) og stå af på stationen Repubblica.

  Se mere
 • Eliseo
  Fra458krPr. nat

  Eliseostars

  Via Veneto, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 483 meninger fra rejsendeBaseret på 483 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 • Patria
  Fra614krPr. nat

  Patriastars

  Via Nazionale, Rom , Via torino 36 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 565 meninger fra rejsendeBaseret på 565 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger midt i Roms centrum. Villa Borgheses vidunderlige haver ligger blot få minutters gang fra hotellet. Lige i nærheden ligger utallige restauranter og barer (ca. 25 m). Offentlig transport ligger kun få meter fra hotellet (ligeledes ca. 25 m).Hotellet blev bygget i 1930. Det er klimatiseret og har fordelt på 5 etager i alt 49 værelser, heraf 14 enkelt- og 35 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe, elevatorer samt parkeringspladser. Herudover står der også gæsterne en café samt room- og vaskeservice til rådighed.De hyggeligt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio og internetadgang. Ydermere er de udstyret med minibar, doppeltseng, pengeskab, centralvarme og væg-til-væg tæpper.

  Se mere
 • Rhome Terminal Guest House
  Fra795krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 88 meninger fra rejsendeBaseret på 88 meninger fra rejsende

  Guest house blev bygget i 1800. Guest house blev fuldstændig moderniseret i 2012. Ejendommen består af 8 værelser. Ejendommen består af 4 dobbeltværelser, 2 treværelses rum og 2 fireværelsesrum. Gæsterne kan slappe helt af i dette komfortable gæstehus. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Guest house tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Guest house tilbyder en nyttig cykellejeservice. Check-out er kl. 12:00. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Guest house tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Grand Hotel Fleming
  Fra426krPr. nat

  Grand Hotel Flemingstars

  Parioli, Rom , piazza monteleone di spoleto 20 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1126 meninger fra rejsendeBaseret på 1126 meninger fra rejsende

  Dette veludstyrede hotel ligger tæt på centrum af Rom og her har gæsterne chancen for at opdage en masse indkøbs- og underholdningsmuligheder samt byens største seværdigheder. Det er et perfekt sted at bo for gæster, som er på forretningsrejse eller ferie eller som søger en varm, men ikke desto mindre effektiv sammensætning. Man kan på bare få minutter gå til det Olympiske Stadion, som er hjemsted for AS Roma, ligesom der ikke er langt til stadionet Stadio Flaminio, som nu er et populært rugby-spillested. Gæster, der elsker musik, bør vide, at hotellet ligger tæt på Auditorium Parco della Musica, som er et spændende spillested med en foranderlig kalender, hvori der bl.a. tilbydes udstillinger, koncerter og drama.Det komfortable city-hotel tilbyder 6 etager med i alt 300 værelser. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, elevatorer og en bar. De 3 mødelokaler er indrettet med videoprojektor, overheadprojektor, mikrofoner og højtalere. Endelig tilbyder baren en indbydende og fredfyldt atmosfære, hvor gæsterne kan slappe af med stil efter en dag i byen.Alle de behagelige værelser rummer eget badeværelse, en minibar, en telefon og klimaanlæg. Herudover er alle 300 værelser for nyligt blevet moderniseret med satellit-tv, hårtørrer og elektronisk safeboks.Restauranterne, som er indrettet med elegant panelering og materialer i lette farver, gør hotellet i stand til at modtage de mange gæster og tilbyde dem typisk italienske retter samt international kogekunst. Kokken tilbyder nogle af sine specielle retter i en stor buffet, hvor kunderne kan vælge, hvad de vil spise ud fra deres kulinariske præferencer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  499  Hoteller - Rom
Side  1  af  50
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,6/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra145krSe mere

 • Empire Palace
  Empire Palace
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Imødekommende og venligt personale og god morgenbuffet

  Michael
  Hotelopia-kunde, 17/10/2013

  Fra117krSe mere

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra54krSe mere