Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  159kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Center 1 & 2
  Fra476krPr. nat

  Center 1 & 2stars

  Termini banegård, Rom , via g giolitti 433 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel undergik en renovering i 2004. Ejendommen består af 95 værelser. Ejendommen består af 1 handicapvenligt værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Bled
  Fra704krPr. nat

  Bledstars

  Termini banegård, Rom , Via s.croce in gerusalemme 40 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 264 meninger fra rejsendeBaseret på 264 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Best Roma
  Fra984krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 467 meninger fra rejsendeBaseret på 467 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Piemonte
  Fra947krPr. nat

  Piemontestars

  Termini banegård, Rom , Via vicenza 34 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 701 meninger fra rejsendeBaseret på 701 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger i hjertet af Rom kun få skridt fra banegården "Termini". Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder.Hotellet blev komplet renoveret i år 2004. Fordelt på 4 etager har det i alt 34 værelser, heraf 8 enkelt- og 26 dobbeltværelser. Hotellet råder over elevatorer, safebokse (mod betaling), en garderobe samt en døgnåben reception. Herudover er der en café, en hyggelig bar og en nærliggende garage, ligesom der tilbydes roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og egen internetadgang. Herudover er de udstyret med minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og et sofahjørne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Invictus
  Fra407krPr. nat

  Invictusstars

  Via Veneto, Rom , Quintino sella 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 193 meninger fra rejsendeBaseret på 193 meninger fra rejsende

  It is situated only a few steps from the famous Via Veneto and Spanish Step, in the heart of the Eternal city. The closest underground stop to the hotel is Republica (A line), at around 300 m from the hotel.

  Se mere
 • Daniela
  Fra371krPr. nat

  Danielastars

  Termini banegård, Rom , Via l. luzzatti 31 - Kort
  1,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 174 meninger fra rejsendeBaseret på 174 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 100 m fra en forbindelse til offentlig transport. I den umiddelbare nærhed er der seværdigheder, restauranter, indkøbscenter og aftenunderholdning.Det moderne hotel er på 4 etager og har i alt 47 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • HOTEL RE LUXURY ACCOMODATION
  Fra615krPr. nat

  HOTEL RE LUXURY ACCOMODATIONstars

  Via Veneto, Rom , Via quintino sella 15 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4 meninger fra rejsendeBaseret på 4 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun få skridt fra den berømte Via Veneto og Den Spanske Trappe i hjertet af Den Evige Stad. Den nærmeste metrostation er Repubblica (linje A), som ligger omkring 300 m fra hotellet. Endvidere er der ca. 1 km til de nærmeste forretninger. Villa Borghese og dens parkanlæg ligger desuden kun omkring 15 minutters gang væk. Til lufthavnen Ciampino er der kun ca. 15 km fra hotellet, mens der til lufthavnen Fiumicino er omkring 23 km.Dette er et nyt, familievenligt city-etablissement, der takket være sin hyggelige atmosfære og sit raffinerede interiør minder om det antikke Roms pomp og pragt. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og check-in/check-out service samt safeboks, elevator, fjernsynsstue, restaurant og trådløs internetadgang. Ligeledes kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice. Der tilbydes i alt 9 boligenheder, herunder suiter og en lejlighed.Alle værelser er udstyret med eget marmorbadeværelse med hårtørrer og brusebad/badekar samt telefon, minibar, klimaanlæg, trådløs internetadgang og fjernsyn (med satellit-tv). Deslige er strygejern, strygebræt, dobbeltseng og safeboks en del af standardindretningen i hver enkel boligenhed, ligesom samtlige værelser rummer enten altan eller terrasse.Gæsterne tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.Gæster, der ankommer fra Fiumicino lufthavn 35 km vest for centrum af Rom, kan tage det særlige Leonardo Express-tog til hotellet. Leonardo Express-toget afgår fra Fiumicino lufthavn mod hovedbanegården Termini hver halve time. Lander man i lufthavnen Ciampino 15 km øst for Rom, kan man fra Ciampino banegård tage bussen ACO.TRA.L eller toget til hotellet. Gæsterne finder ACO.TRA.L.-busserne mod Ciampino banegård i lufthavnens ankomstområde. Fra Ciampinos banegård afgår der et tog hvert 15. minut mod hovedbanegården Termini i centrum af Rom. Termini banegård ligger ca. 500 m fra hotellet, og gæsterne kan tage metroen (linje A) og stå af på stationen Repubblica.

  Se mere
 • Eliseo
  Fra638krPr. nat

  Eliseostars

  Via Veneto, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 • Valle
  Fra450krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 328 meninger fra rejsendeBaseret på 328 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Solis
  Fra1.706krPr. nat

  Solisstars

  Colosseum, Rom , Cavour 311 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 447 meninger fra rejsendeBaseret på 447 meninger fra rejsende

  Next to Fori Imperiali a few steps from the Colosseum (150 m), the Roman Forum, Piazza Venezia and other sites of historical and artistic interest, the hotel is the ideal place for the holidays in the eternal town. The closest underground stop to the hotel is Cavour (B line), at around 200 m from the hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  479  Hoteller - Rom
Side  1  af  48
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,6/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra149krSe mere

 • Empire Palace
  Empire Palace
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Imødekommende og venligt personale og god morgenbuffet

  Michael
  Hotelopia-kunde, 17/10/2013

  Fra124krSe mere

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra54krSe mere