Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  165kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Bled
  Fra380krPr. nat

  Bledstars

  Termini banegård, Rom , Via s.croce in gerusalemme 40 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 278 meninger fra rejsendeBaseret på 278 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Diana Roof Garden
  Fra698krPr. nat

  Diana Roof Gardenstars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1450 meninger fra rejsendeBaseret på 1450 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Rom tæt på Operateateret, Termini Banegård og andre vigtige monumenter. Efter en kort gåtur fra hotellet vil gæsterne finde den imponerende Basilika Santa Maria Maggiore, ligesom ekstremt berømte vartegn såsom Colosseum, Circus Maximus og Forum Romanum alle kan nås via dejlige gåture eller offentlige transportmidler. Endvidere er der til Roms lufthavne Fiumicino og Ciampino henholdsvis 20 og 35 km.Dette city-hotel har 165 værelser og får funktionalitet og skønhed til at smelte sammen, ligesom det tilbyder nem adgang til historiske og kunstneriske attraktioner i den Evige By. Det blev grundlagt af en traditionel romersk familie i 1939 og tilbyder den sande kunst at yde gæstfrihed til gæster fra hele verden. På taget ligger haven L'Uliveto og viser gæsterne et Rom, de aldrig har set før, med en 360° udsigt fra toppen af Esquilino-højen. L'Uliveto, som ligger i oliventræernes skygge omgivet af blomster, er en enestående have i hjertet af den Evige By. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator tilbyder dette klimatiserede etablissement også en bar, restaurant og konferenceindretninger. I fællesområderne er der internetadgang til rådighed, ligesom det er muligt at bestille roomservice samt vasketøjsservice.Alle værelser er udstyret med centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Ud over eget badeværelse med badekar/brusebad, hårtørrer og telefon på badeværelset tilbydes også en safeboks og en minibar. Ydermere rummer værelserne et satellit-tv med betalings-tv. Der er også en værdifuld informationsservice via det interne tv-kredsløb, hvor gæsterne tilbydes et sammendrag af de kulturbegivenheder, som finder sted i Rom i løbet af den pågældende måned. Værelserne rummer desuden en dejlig indretning i pastelfarver, ligesom gulvet er udfærdiget med elegant parket. Sidst, men ikke mindst tilbydes gæsterne det bekvemme ved en internetadgang.

  Se mere
 • Center 1 & 2
  Fra266krPr. nat

  Center 1 & 2stars

  Termini banegård, Rom , via g giolitti 433 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel undergik en renovering i 2004. Der er i alt 95 værelser på stedet. Ejendommen består af 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Daniela
  Fra386krPr. nat

  Danielastars

  Termini banegård, Rom , Via l. luzzatti 31 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 100 m fra en forbindelse til offentlig transport. I den umiddelbare nærhed er der seværdigheder, restauranter, indkøbscenter og aftenunderholdning.Det moderne hotel er på 4 etager og har i alt 47 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Best Roma
  Fra383krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 488 meninger fra rejsendeBaseret på 488 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • River Palace Hotel
  Fra755krPr. nat

  River Palace Hotelstars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via flaminia 33 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2124 meninger fra rejsendeBaseret på 2124 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger lige i nærheden af bymidten og er pga. af sin fremragende beliggenhed et optimalt udgangspunkt for at udforske roms seværdigheder.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev bygget i 1950. Det er på otte etager og råder over i alt 59 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Hertil kommer en bar, en pub og en tv-stue. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Prikken over i'et er hotellets vaskeservice og roomservice.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safe (mod betaling).

  Se mere
 • Victoria Roma
  Fra869krPr. nat

  Victoria Romastars

  Via Veneto, Rom , Via campania 41 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 813 meninger fra rejsendeBaseret på 813 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i centrum. Der er ca. 1 times kørsel med offentlige transportmidler til stranden (ca. 35 km). Lige foran hotellet er der et par barer. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse restauranter (ca. 20 m), omfattende indkøbsmuligheder (ca. 100 m) samt en park (ca. 200 m). Lige i nærheden ligger desuden "Via Veneto" og parken "Villa Borhese", ligesom der heller ikke er langt til den historiske bymidte. Efter blot få minutters gang kommer man f.eks. til Den spanske Trappe. Der er endvidere ca. 3 minutters gang til det nærmeste stoppested (ca. 100 m) samt 20 minutters gang til banegården (ca. 2,5 km). Lufthavnen "Fiumicino" ligger ca. 35 km væk (45 minutters kørsel med offentlig transport).Byhotellet er bygget i 1899 og renoveret i 2004. Fordelt på 5 etager har det i alt 113 værelser, heraf 33 enkelt- og 80 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og en elevator. På det klimatiserede hotel finder man endvidere en bar, en klimatiseret restaurant med børnestole, et konferencerum og en internetterminal (WLAN - mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice. Mod betaling tilbydes der vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der desuden er en garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med badekar eller brusekabine, WC og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit- og kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, sofagruppe, safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Der er mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 • Assisi
  Fra419krPr. nat

  Assisistars

  Termini banegård, Rom , Via dei mille 29 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 218 meninger fra rejsendeBaseret på 218 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1890. Der er i alt 18 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 14 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • ALEXIS
  Fra253krPr. nat

  ALEXISstars

  Termini banegård, Rom , Via gaeta 27 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 220 meninger fra rejsendeBaseret på 220 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på Via Gaeta 5 minutters gang fra hovedbanegården Termini, som også er den vigtigste busstation i Rom og stedet, hvor de 2 metrolinjer mødes. Således er hotellet meget godt forbundet med alle dele af Rom i et trygt og roligt område.Ejendommen tilbyder et komfortabelt og imødekommende, ungt miljø med et effektivt, flersproget personale. Det beskedne, rolige pensionat omfatter 14 værelser. Størrelsen giver mulighed for at opnå en venligere, mere personlig service. Hotellet rummer en foyer med døgnåben reception, safeboks, morgenmadsrestaurant og trådløs internetadgang (mod betaling). Hotellet har ingen elevator. Af andre serviceydelser er der et gratis bykort, gratis rum til opbevaring af bagage, gratis udflugtsreservation og daglig rengøring. Herudover udskiftes sengetøj og håndklæder hver 3. dag.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt safeboks, fjernsyn og centralvarme. På anmodning tilbydes regulerbart klimaanlæg (mod betaling), ligesom der også står ikke-rygerværelser til rådighed. Gæsterne tilbydes desuden internetadgang på deres værelser.Der tilbydes en meget simpel morgenmad hver morgen og mod betaling en kontinental morgenmad. Frokosten og aftensmad serveres på anmodning mod betaling.For at komme til hotellet fra Termini banegård, skal man finde udgangen Via Marsala. Gå til venstre, og derefter lige ud. Efter krydset ændrer gaden navn til Via Volturno. Fortsæt lige ud, og drej til højre ved den 1. husblok. Hotellet ligger på Via Gaeta nummer 27 (5 minutters gang).

  Se mere
 • Eliseo
  Fra517krPr. nat

  Eliseostars

  Via Veneto, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 471 meninger fra rejsendeBaseret på 471 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  548  Hoteller - Rom
Side  1  af  55
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,6/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra128krSe mere

 • Valle
  Valle
  3,7/5
  Kundevurderingaf  29 Muligheder

  Ligger rigtig godt, nemt at finde. Kun 10 min. gang fra Termini Stationen. Lille hyggeligt hotel.Udmærket når man bare skal have et sted og sove. Rent og pænt, med et lille køleskab. Stort + for køles ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 28/04/2014

  Fra46krSe mere

 • Donatello
  Donatello
  3,8/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Flinke og hjælpsomme i receptionen.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/11/2013

  Fra39krSe mere