Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  134kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Fra502krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 482 meninger fra rejsendeBaseret på 482 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Daniela
  Fra448krPr. nat

  Danielastars

  Termini banegård, Rom , Via l. luzzatti 31 - Kort
  1,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 183 meninger fra rejsendeBaseret på 183 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 100 m fra en forbindelse til offentlig transport. I den umiddelbare nærhed er der seværdigheder, restauranter, indkøbscenter og aftenunderholdning.Det moderne hotel er på 4 etager og har i alt 47 værelser.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, safeboks, minibar og køleskab.

  Se mere
 • Bled
  Fra427krPr. nat

  Bledstars

  Termini banegård, Rom , Via s.croce in gerusalemme 40 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 272 meninger fra rejsendeBaseret på 272 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed mellem Colosseum og Termini hovedbanegård. Af yderligere storslåede turistattraktioner finder man Basilicata Santa Croce og San Giovanni samt et væld af forretninger og andre underholdningsmuligheder i lokalområdet. Det er alt sammen lettilgængeligt til fods eller med offentlige transportmidler.Hotellet blev opført i 1952 og totalrenoveret i 2002. Det rummer i alt 50 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet finder man en lille have med terrasse, et receptionsområde med elevatorer, en salon og en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over egen parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og en safeboks. Der er tilmed et loungeområde samt en altan eller en terrasse på værelserne.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Diana Roof Garden
  Fra746krPr. nat

  Diana Roof Gardenstars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1421 meninger fra rejsendeBaseret på 1421 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i centrum af Rom tæt på Operateateret, Termini Banegård og andre vigtige monumenter. Efter en kort gåtur fra hotellet vil gæsterne finde den imponerende Basilika Santa Maria Maggiore, ligesom ekstremt berømte vartegn såsom Colosseum, Circus Maximus og Forum Romanum alle kan nås via dejlige gåture eller offentlige transportmidler. Endvidere er der til Roms lufthavne Fiumicino og Ciampino henholdsvis 20 og 35 km.Dette city-hotel har 165 værelser og får funktionalitet og skønhed til at smelte sammen, ligesom det tilbyder nem adgang til historiske og kunstneriske attraktioner i den Evige By. Det blev grundlagt af en traditionel romersk familie i 1939 og tilbyder den sande kunst at yde gæstfrihed til gæster fra hele verden. På taget ligger haven L'Uliveto og viser gæsterne et Rom, de aldrig har set før, med en 360° udsigt fra toppen af Esquilino-højen. L'Uliveto, som ligger i oliventræernes skygge omgivet af blomster, er en enestående have i hjertet af den Evige By. Ud over en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator tilbyder dette klimatiserede etablissement også en bar, restaurant og konferenceindretninger. I fællesområderne er der internetadgang til rådighed, ligesom det er muligt at bestille roomservice samt vasketøjsservice.Alle værelser er udstyret med centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer. Ud over eget badeværelse med badekar/brusebad, hårtørrer og telefon på badeværelset tilbydes også en safeboks og en minibar. Ydermere rummer værelserne et satellit-tv med betalings-tv. Der er også en værdifuld informationsservice via det interne tv-kredsløb, hvor gæsterne tilbydes et sammendrag af de kulturbegivenheder, som finder sted i Rom i løbet af den pågældende måned. Værelserne rummer desuden en dejlig indretning i pastelfarver, ligesom gulvet er udfærdiget med elegant parket. Sidst, men ikke mindst tilbydes gæsterne det bekvemme ved en internetadgang.

  Se mere
 • Center 1 & 2
  Fra283krPr. nat

  Center 1 & 2stars

  Termini banegård, Rom , via g giolitti 433 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel undergik en renovering i 2004. Ejendommen består af 95 værelser. Ejendommen består af 1 handicapvenligt værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Patria
  Fra491krPr. nat

  Patriastars

  Via Nazionale, Rom , Via torino 36 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 538 meninger fra rejsendeBaseret på 538 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger midt i Roms centrum. Villa Borgheses vidunderlige haver ligger blot få minutters gang fra hotellet. Lige i nærheden ligger utallige restauranter og barer (ca. 25 m). Offentlig transport ligger kun få meter fra hotellet (ligeledes ca. 25 m).Hotellet blev bygget i 1930. Det er klimatiseret og har fordelt på 5 etager i alt 49 værelser, heraf 14 enkelt- og 35 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe, elevatorer samt parkeringspladser. Herudover står der også gæsterne en café samt room- og vaskeservice til rådighed.De hyggeligt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio og internetadgang. Ydermere er de udstyret med minibar, doppeltseng, pengeskab, centralvarme og væg-til-væg tæpper.

  Se mere
 • Donatello
  Fra392krPr. nat

  Donatellostars

  Termini banegård, Rom , via di porta maggiore 83 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Dette hotel i middelklassen ligger mellem Colloseum og basilikaerne Skt. Giovanni og Skt. Maria Maggiore. På få minutter kommer man til Forum Romanum og den berømte Trevi brønd. Restauranter, forretninger samt underholdningsmuligheder finder man kun få meter fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1890 og er for nyligt blevet fuldstændigt renoveret. Fordelt på 5 etager har det i alt 40 værelser. Foruden en døgnåben reception har hotellet også et pengeskab og en vekselbørs. Yderligere er der en hyggelig, klimatiseret restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte sig af hotellets room- og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV og internetadgang. Yderligere er de udstyret med pengeskab og centralvarme.

  Se mere
 • Eliseo
  Fra697krPr. nat

  Eliseostars

  Via Veneto, Rom , via di porta pinciana 30 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 455 meninger fra rejsendeBaseret på 455 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en charmerende ramme og ligger på den fredelige sidegade tæt på Porta Pinciana. Gæsterne er kun i kort afstand fra den fascinerende Villa Borghese, og ned nem adgang til hovedattraktionerne, som denne skønne by kan tilbyde. Den Spanske Trappe og indkøbsgaden Via Condotti er blot en kort gåtur væk. Dette hotel stammer fra midten af 1900-tallet og har et skønt arkitektonisk design. Gæsteværelserne tilbyder en himmel af fred og rod, hvor gæsterne kan flygte til fra byens travlhed. Gæsterne kan nyde en dejlig morgenmad om morgenen, før de tager af sted for at udforske byens charme og pragt.

  Se mere
 • Camelia
  Fra424krPr. nat

  Cameliastars

  Termini banegård, Rom , Via goito 36 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 734 meninger fra rejsendeBaseret på 734 meninger fra rejsende

  Dette historiske hotel ligger i centrum af Rom bare 5 minutter fra banegården Termini og mindre end 1 km fra turistattraktioner såsom Colosseum, Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe. Vatikanet ligger 1,5 km fra hotellet, som med de underjordiske linjer, busser og den centrale banegård i nærheden, er en ideel base for både turister og forretningsrejsende. Faktisk er forbindelserne med de offentlige transportmidler optimale med kun 200 m til metrostationen fra hotellet, ligesom de vigtigste busruter har mange stoppesteder i nærheden. Lufthavnene Ciampino og Leonardo Da Vinci ligger begge omkring 45 km fra logiet.Dette city-hotel ligger i en attraktiv bygning fra slutningen af det 19. århundrede, rummer 40 værelser og byder gæsterne velkommen i afslappede og helt igennem komfortable omgivelser. Farverne i dekorationen og den fantastiske baggrundsmusik bidrager begge dele til at skabe en beroligende stemning for at hjælpe gæsterne med at slappe helt af. Der er klimaanlæg og foyer med døgnåben reception samt check-out service og en safeboks. Hertil kommer elevator, café, bar, restaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice.Hotellet tilbyder elegante og charmerende værelser, som alle er udstyret med en hårtørrer, telefon, satellit-tv, radio, WiFi/internetadgang, minibar, safeboks og støjisolerede vinduer. Desuden er de klimatiserede værelser indrettet med centralvarme og dobbeltsenge. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad, ligesom superior-værelser er indrettet med hydro-massage i badekaret. Ydermere er der værelser for ikke-rygere, ligesom røgdetektorer og sprinklere garanterer gæsternes personlige sikkerhed.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver aften tilbydes en buffet.

  Se mere
 • Marco Polo
  Fra783krPr. nat

  Marco Polostars

  Termini banegård, Rom , Via magenta 39 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 788 meninger fra rejsendeBaseret på 788 meninger fra rejsende

  The hotel is very well positioned in the city centre, in a very quiet location and within short walking distance to Termini railway station, the main train station in Rome. The hotel is the ideal departure place for people willing to discover Rome. In fact it is a very short distance from the Colosseum, the Roman Forum, Piazza del Cinquecento and many other places of cultural interest.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  452  Hoteller - Rom
Side  1  af  46
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Donatello
  Donatello
  3,8/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Flinke og hjælpsomme i receptionen.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/11/2013

  Fra53krSe mere

 • Seven Hills Village
  Seven Hills Village
  3,2/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Området var fint. Hyggeligt sted. Nok mest for unge mennesker

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 18/09/2015

  Fra18krSe mere

 • Valle
  Valle
  3,7/5
  Kundevurderingaf  29 Muligheder

  Ligger rigtig godt, nemt at finde. Kun 10 min. gang fra Termini Stationen. Lille hyggeligt hotel.Udmærket når man bare skal have et sted og sove. Rent og pænt, med et lille køleskab. Stort + for køles ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 28/04/2014

  Fra66krSe mere