Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  188kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Filiberto Apartment
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra335krPr. nat

  Filiberto Apartmentstars

  Colosseum, Rom , Via emanuele filiberto 125 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne ejendom er placeret i Roma .

  Se mere
 • Radisson Blu Es Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.060krPr. nat

  Radisson Blu Es Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via filippo turati 171 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette førsteklasses hotel ligger i et multikulturelt kvarter i ved hovedbanegården Termini.Hotellet er meget futuristisk indrettet og blev renoveret i 2002. Det råder over i alt 232 værelser. Til faciliteterne hører 2 barer, to fortræffelige og klimatiserede restauranter samt fuldt udstyrede konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De stilfuldt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse, satellit-/kabel-tv, minibar samt en safeboks (leje).På tagterrassen finder man en swimmingpool. Herudover er der sauna et fitness-studie.

  Se mere
 • Camping Tiber
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra188krPr. nat

  Camping Tiberstars

  North Area Surroundings, Rom , Via tiberina km 1 400 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Roma . Ejendommen består af 110 værelser. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Eurostars International Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra839krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 59 Muligheder

  Dette moderne luksushotel ligger centralt kun få meter fra banegården Termini og Piazza della Repubblica. Via Nazionale med sine talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger lige i nærheden. Til fods eller med offentlig transport når man nemt og bekvemt byens smukkeste seværdigheder.Hotellet er bygget i 1954 og er udstyret med klimaanlæg. Det har i alt 192 værelser fordelt på 6 etager, heraf er 16 enkelt- og 101 doppeltværelser. Hotellet kan tilbyde sine gæster en imponerende foyer med elevator, pengeskabe, en vekselbørs og en døgnåben reception. Dertil kommer, at hotellet har en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet samt den offentligt tilgængelige internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Hotellet har egne betalingsparkeringspladser.De moderne indrettede værelser har et kvalitetsbadeværelse med hårtørrer, der er telefon, satellit-TV/kabel-TV, egen internetadgang, minibar, køleskab og pengeskab samt centralvarme. Ydermere er værelserne indrettet med smagfulde væg-til-væg tæpper.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra buffeten.

  Se mere
 • Casa La Salle
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra402krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Beliggende i Rome , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der er i alt 124 værelser på stedet. Ejendommen består af 61 enkeltværelser, 58 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Mdm Luxury Rooms Guest House
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra581krPr. nat

  Mdm Luxury Rooms Guest Housestars

  Vaticano, Rom , Via degli scipioni 71 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Roma , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev moderniseret i 2013. Ejendommen har en hovedetage. Der er i alt 10 værelser på stedet. Ejendommen består af 10 dobbeltværelser. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Cesar Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra382krPr. nat

  Cesar Palacestars

  Piazza Fiume - Porta Pia, Rom , Via nomentana 55 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotellet ligger i området Porta Pia lige ved indgangspartiet i Roms gamle bymur. Hotellet ligger desuden ca. 5 minutters gang fra Termini hovedbanegård og ca. 10 minutters kørsel i bus fra Colosseum og alle de vigtigste turistattraktioner. Endvidere er der ca. 2 minutters gang til busstoppestedet. Herudover er der til lufthavnene Ciampino, Leonardo da Vinci og Viracopos henholdsvis omkring 17, 28 og 95 km fra hotellet.Det familiedrevne city-hotel blev totalrenoveret i 2009 og består i alt af 20 værelser og suiter. Gæsterne vil få en enkel, men behagelig rejse. Hotellet ligger på 5. sal i en boligejendom. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement er der foyer, safeboks, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue og WLAN/internetadgang. De forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne, mens gæsterne kan prøve udbuddet i baren og morgenmadsrestauranten.Alle værelser rummer et fjernsyn, radio, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Hvert enkelt værelse har desuden eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes gæsterne en komfortabel dobbelt- eller kingsize seng. Desuden er der også et skrivebord og en stol på hvert værelse, ligesom værelserne bliver rengjort hver dag. Værelserne tilbyder ydermere udsigt over gaden Via Nomentana.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en kontinental buffet.

  Se mere
 • Smart Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.420krPr. nat

  Smart Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Piazza indipendenza 13bis - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  The Smart Hotel is an ultra-stylish design hotel in an ideal situation in the heart of Rome on the Piazza Indipendenza square. The central train and metro station Termini is only a 5 minute-stroll away, providing easy access to all areas of this magnificent city, thus putting famous attractions such as the Colosseum, Vatican City, the Spanish Steps, Trevi Fountain, Piazza Navona square or the Pantheon within easy reach.The trendy boutique hotel boasts a cool contemporary style interior design with occasional drops of colour. The elegantly appointed rooms feature air-conditioning, complimentary WIFI, a private bathroom and an exclusive interactive Power TV. For business guests, there is a meeting room, and the on-site restaurant serves exquisite Roman specialities. This hotel with its thoughtful amenities is a perfect choice for those looking for something different and stylish when travelling.

  Se mere
 • Center 1-2-3
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra341krPr. nat

  Center 1-2-3stars

  Termini banegård, Rom , via g giolitti 433 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Rome . Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev moderniseret i 2004. Ejendommen består af 120 værelser. Ejendommen består af 1 handicapvenligt værelse.

  Se mere
 • Best Western Globus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra865krPr. nat

  Best Western Globusstars

  Piazza Bologna, Rom , Viale ippocrate 119 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Hotellet ligger inden for gåafstand af Roms centraluniversitet, tæt på hovedbanegården, luftterminalen og en række forbindelser med offentlige transportmidler. Til Colosseum, Forum Romanum og Villa Borghese er der kun 20 minutters gang, mens der til Trevi-fontænen er 30 minutter til fods og 10 minutter med offentlige transportmidler. Rom Ciampino lufthavn ligger desuden omkring 40 km fra hotellet, mens der til Fiumicino lufthavn er omkring 45 km.Dette city-hotel blev renoveret i 2008 og tilbyder noget for enhver type rejsende. Yngre gæster vil finde et udvalg af sjove lege på deres værelser, og der er en særlig morgenmad for børn, mens forretningsrejsende vil blive imponeret af det høje komfortniveau, lyn-check-out og WLAN/internetadgangen. Hotellet tilbyder også flere suiter med brusere med hydromassagestråler på badeværelset for gæster, som gerne vil hvile sig og slappe af. Der er i alt 108 værelser på hotellet, som er klimatiseret, og som tilbyder et udvalg af behageligheder, herunder en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, fjernsynsstue, café, en restaurant, konferenceindretninger og mulighed for at bestille roomservice. Mod betaling kan gæsterne desuden bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Hvert værelse rummer eget badeværelse med brusebad og badekar samt hårtørrer, dobbelt- eller kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Hertil kommer også safeboks, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt, klimaanlæg/centralvarme og en altan eller terrasse.Hotellets egen kok tilbereder de fineste italienske og internationale retter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  663  Hoteller - Rom
Side  1  af  67
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra75krSe mere