Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  134kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Patria
  Fra780krPr. nat

  Patriastars

  Via Nazionale, Rom , Via torino 36-37 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 581 meninger fra rejsendeBaseret på 581 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger midt i Roms centrum. Villa Borgheses vidunderlige haver ligger blot få minutters gang fra hotellet. Lige i nærheden ligger utallige restauranter og barer (ca. 25 m). Offentlig transport ligger kun få meter fra hotellet (ligeledes ca. 25 m).Hotellet blev bygget i 1930. Det er klimatiseret og har fordelt på 5 etager i alt 49 værelser, heraf 14 enkelt- og 35 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe, elevatorer samt parkeringspladser. Herudover står der også gæsterne en café samt room- og vaskeservice til rådighed.De hyggeligt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio og internetadgang. Ydermere er de udstyret med minibar, doppeltseng, pengeskab, centralvarme og væg-til-væg tæpper.

  Se mere
 • Augustea
  Fra521krPr. nat

  Augusteastars

  Via Nazionale, Rom , Via nazionale 251 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 290 meninger fra rejsendeBaseret på 290 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel er ideelt for turisters opdagelse af byen. Det ligger midt i centrum og der er blot få minutters gang til forbindelse med offentlig transport (bus- og metrostation). Hovedbanegården ligger ca. 1000 m væk, mens den nærmeste lufthavn ligger 20 km væk.Hotellet råder over 20 stilfuldt indrettede værelser, heraf 2 enkelt- og 18 doppeltværelser. Gæsterne har bl.a. reception samt room- og vaskeservice til deres rådighed.De klimatiserede værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, minibar og køleskab. Herudover er der pengeskab på værelserne.

  Se mere
 • Domus Sessoriana
  Fra645krPr. nat

  Domus Sessorianastars

  San Giovanni, Rom , Piazza santa croce in gerusalemme 10 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 803 meninger fra rejsendeBaseret på 803 meninger fra rejsende

  Det historiske byhotel ligger på en skrænt på Esquilin-højen i centrum af Rom. Dette hotel tåler ingen sammenligning med andre af Roms hoteller; hele hotellet emmer nemlig af Roms tusindårige historie. Det særlige ved hotellet er, at det ligger i en fløj i klosteret Gerusalemme i basilikaen Santa Croce. Klosteret er et cistercienserkloster fra 1561. Fra hotellets terrasse er der udsigt over et af byens ældste monumenter. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden omfattende indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i år 1800 og råder over en 3-etagers hovedbygning samt en 5-etagers sidebygning med i alt 60 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. Endvidere er der en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Herudover har hotellet et konferencerum og en internetterminal.De tidligere klosterceller er blevet ombygget til hotelværelser og er alle udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Nuovo Hotel 4 Fontane
  Fra997krPr. nat

  Nuovo Hotel 4 Fontanestars

  Via Veneto, Rom , Via delle quattro fontane 149/a - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 331 meninger fra rejsendeBaseret på 331 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i hjertet af Rom på en af byens mest eksklusive og centrale lokaliteter. Det ligger i byens historiske og kommercielle centrum 100 m fra metrostationen Barberini, en kort spadseretur fra Roms mest berømte basilika, S. Maria Maggiore, samt 10 minutter fra Vatikanet og basilikaen di San Pietro. Endvidere er der kun få minutter til Den Spanske Trappe, Via Veneto, Colosseum og Piazza Venezia.Dette rolige og historiske cityhotel kan dateres tilbage til slutningen af 1800-tallet. Her finder gæsterne komfort og privatliv, som er omgivet af historie og kunst. Hotellet er blevet komplet restaureret. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks og elevator samt klimaanlæg. Det rummer i alt 36 værelser bar, lounge, internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er rummelige og komfortable og møbleret i klassisk stil. Endvidere er værelserne udstyret med badeværelse og hårtørrer samt satellit-tv, minibar (mod betaling), telefon (mod betaling), centralt reguleret klimaanlæg, safeboks og internetadgang (mod betaling).I bil: Hotellet ligger heller ikke langt fra ringvejen Grande Raccordo Anulare. Det er forbudt at køre ind på hotellets område i bil, så gæsterne kan parkere bilen tæt på banegården Termini eller langs Lungotevere, hvorfra man kan tage en taxa eller en bus til hotellet. I tog: Hotellet ligger 5 minutter med metro eller 8 minutter med taxa fra Termini banegård. Med bus: Tag buslinje 64 fra Termini til St. Peter eller bus H fra Piazza Indipendenza (tæt på Termini) mod Casaletto gennem Piazza Venezia, Largo Argentina, Trastevere og Monteverde. Med metro: Til hotellet kommer man også med metrolinje A, som stopper på Repubblica.

  Se mere
 • Trevi Collection
  Fra1.259krPr. nat

  Trevi Collectionstars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via capo le case 60 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 744 meninger fra rejsendeBaseret på 744 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 48 værelser. Hotel tilbyder 1 suite. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Hotel har elevator. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Rinascimento
  Fra1.438krPr. nat

  Rinascimentostars

  Navona, Rom , Via del pellegrino 122 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 227 meninger fra rejsendeBaseret på 227 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en misundelsesværdig beliggenhed. Det egner sig perfekt til gæster, som ønsker at være tæt på alle Roms seværdigheder, herunder Corso Vittorio med de mange forretninger (100 m væk) samt markederne, restauranterne, barerne og nattelivet omkring Campo de' Fiori (150 m væk). I nærheden finder man også Piazza Navona (200 m væk), Pantheon (500 m væk), Trevi-fontænen (1,4 km væk), Vatikanet med Peterskirken (1,5 km væk) og Castel Sant'Angelo. Her vil gæsterne kunne glæde sig over beliggenheden midt iblandt byens romerske historiske og kunstneriske seværdigheder. Til Ottaviano S. Pietro metrostation er der 1,5 km fra hotellet og til Termini hovedbanegård 3,5 km. Endvidere ligger Ciampino lufthavn 15 km væk, mens der til Fiumicino lufthavn er 21 km.Dette hotel har hjemme i en renæssancebygning i det historiske kvarter Parione, hvis varetegn er et mytisk væsen med ørnehoved og løvekrop. Der er tale om et city- og designer-hotel med i alt 15 værelser, herunder 1 suite, og det blev renoveret i 2011. Af faciliteter tilbydes gæsterne en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, elevator og en fjernsynsstue. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice og benytte stedets trådløse internetadgang. Dette hotel tilbyder gæsterne uforglemmelige nætter og helt unikke stunder.Værelserne er moderne og funktionelle og giver hotellet en indbydende og behagelig følelse. De egner sig ideelt til såvel forretningsrejsende som feriegæster. De er desuden indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, trådløs internetadgang og en safeboks. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vækning, og til det moderne og sofistikerede interiør hører også minibar, klimaanlæg og radiator.

  Se mere
 • Rome Garden
  Fra779krPr. nat

  Rome Gardenstars

  Via Veneto, Rom , Via nomentana 28 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 354 meninger fra rejsendeBaseret på 354 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger inden for gåafstand af de 3 veje Via XX Settembre (400 m væk), Via Veneto og Via Nazionale. Til det historiske centrum er der 2 km, ligesom gæsterne kan besøge Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe og Colosseum ved hjælp af offentlige transportmidler eller på gåben på få minutter. Til den nærmeste metrostation er der omkring 500 m fra hotellet. Herudover ligger Rom Ciampino lufthavn godt og vel 25 km væk og Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn ca. 30 km væk.Hvis man som gæst lukkede øjnene og forestillede sig, man kunne springe tilbage i tiden og bo i en patriciervilla fra år 1800, og derefter åbnede dem, ville man befinde sig på hotellet. Både facaden, udstyret og de stilfulde møbler på det lækre og elegante city-hotel er blevet fuldkommen restaureret, ligesom bygningen er omgivet af en privat have. Den perfekte kombination af klassisk og moderne stil samt komfort og praktisk indretning gør hotellet til det bedste sted at tilbringe en romantisk weekend, en forretningsrejse eller en kulturfyldt ferie. Der tilbydes i alt 34 værelser, og det klimatiserede kompleks byder gæsterne velkommen i en foyer. Der tilbydes også døgnåben reception med mulighed for at foretage check-out. På stedet tilbydes gæsterne safeboks og elevator og har mulighed for at slappe af i fjernsynsstuen samt spise i morgenmadsrestauranten og bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er elegante og lyse og rummer enhver form for komfort og moderne teknologi. Hvert værelse rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover er værelserne indrettet med dobbelt- eller kingsize senge. Hertil kommer behageligheder såsom telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks og minibar, ligesom klimaanlæg og centralvarme er en del af standardindretningen i alle boligenheder.Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Spanish Art Hotel
  Fra1.259krPr. nat

  Spanish Art Hotelstars

  Piazza Spagna scale, Rom , Via dei due macelli 118/120 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 145 meninger fra rejsendeBaseret på 145 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1900. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Der er i alt 20 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 dobbeltværelser og 2 treværelses rum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Ambasciatori Palace
  Fra1.890krPr. nat

  Ambasciatori Palacestars

  Via Veneto, Rom , Via vittorio veneto 62 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 888 meninger fra rejsendeBaseret på 888 meninger fra rejsende

  Det traditionsrige grandhotel ligger i hjertet af Rom i centrum af forretnings- og turistkvarteret Via Veneto. Via Veneto var i 50'erne og 60'erne et sted for prominente, medlemmer af kongefamilien, berømte skuespillere samt filmstjerner - her flanerede de rige og berømte! I Via Veneto er der talrige caféer, restauranter, luksuriøse hoteller og forretninger.Hotellet blev bygget i 1927 og råder over i alt 146 velindrettede værelser. Denne historiske bygnings varme og elegante atmosfære understreges af indretningen med fornemt træarbejde og det fineste marmor. Hotellet råder endvidere over en døgnåben reception, elevatorer, bar, safebokse (mod betaling) og en restaurant.Alle værelser er dejligt og komfortabelt indrettet med klimaanlæg og badeværelse.

  Se mere
 • NH Roma Leonardo da Vinci
  Fra1.423krPr. nat

  NH Roma Leonardo da Vincistars

  Vaticano, Rom , via dei gracchi 324 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1660 meninger fra rejsendeBaseret på 1660 meninger fra rejsende

  Det veludstyrede hotel ligger i et roligt kvarter i centrum af Rom. Der er blot 10 minutters kørsel med bussen til Vatikanet. Man finder også diverse andre af Roms seværdigheder i nærheden. Det nærmeste stoppested ligger ca. 100 m fra hotellet. Til lufthavnen er der endvidere ca. 35 km.Det komfortable byhotel råder over 8 etager med i alt 261 værelser, heraf 9 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception og elevatorer samt en frisørsalon. Derudover rummer bygningen en bar, en klimatiseret restaurant med nationale og internationale retter samt et par konferencerum.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar/køleskab, safeboks (mod betaling), satellit-/kabel-tv og klimaanlæg.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  543  Hoteller - Rom
Side  1  af  55
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • A.Roma Lifestyle Hotel
  A.Roma Lifestyle Hotel
  4,6/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Highly recommended hotel. Friendly staff. Clean and tidy room. Good restaurant.

  Henrik
  Hotelopia-kunde, 12/10/2015

  Fra156krSe mere

 • Empire Palace
  Empire Palace
  4,0/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Imødekommende og venligt personale og god morgenbuffet

  Michael
  Hotelopia-kunde, 17/10/2013

  Fra169krSe mere

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra63krSe mere