Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Rom

Find på kortet
Hoteller - Rom

RomFra  144kr

Anbefalede hoteller - Rom

 • Best Roma
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.126krPr. nat

  Best Romastars

  Termini banegård, Rom , Porta maggiore 51 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette familievenlige city-hotel har en central beliggenhed i hjertet af Rom mellem Colosseum og domkirkerne San Giovanni i Laterano og Santa Maria Maggiore. Lige i nærheden er der restauranter, barer, pubber, forbindelser med offentlige transportmidler, ligesom der er mindre end 2 km fra hotellet til Forum Romanum og Trevi-fontænen. Til lufthavnene Ciampino og Leonardo da Vinci er der henholdsvis 25 og 35 km.Dette hotel ligger inde i et haveanlæg og tilbyder udendørs terrasse med panoramaudsigt. Bygningen stammer fra år 1900, men den blev komplet renoveret i 2008 og rummer nu 25 værelser. Der er døgnåben reception og check-out service med en safeboks, ligesom der er parkeringsplads i nærheden. Det klimatiserede hotel tilbyder elevator, en fjernsynsstue, en restaurant, gratis WLAN/internetadgang og aviser i fællesområderne. Dertil kommer muligheden for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder transportservice med egen bil til og fra lufthavnen mod betaling (for 2/3 personer). For at foretage en reservation skal gæsterne angive ankomsttidspunkt og flyvenummer.Alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg, ligesom indretningen og møblerne er i antik stil. Ydermere er der telefon, satellit-tv, dvd-afspiller, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltsenge og en safeboks. Endvidere er der eget badeværelse med brusebad samt en badekåbe, hjemmesko og en hårtørrer.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Hver morgen tilbydes der en morgenmadsbuffet eller en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Gambrinus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.099krPr. nat

  Gambrinusstars

  Via Veneto, Rom , Via piave 29/35 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Beliggende i Roma , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev moderniseret i 2001. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser og 1 junior-suite. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 • Radisson Blu Es Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.444krPr. nat

  Radisson Blu Es Hotelstars

  Termini banegård, Rom , Via filippo turati 171 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette førsteklasses hotel ligger i et multikulturelt kvarter i ved hovedbanegården Termini.Hotellet er meget futuristisk indrettet og blev renoveret i 2002. Det råder over i alt 232 værelser. Til faciliteterne hører 2 barer, to fortræffelige og klimatiserede restauranter samt fuldt udstyrede konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De stilfuldt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse, satellit-/kabel-tv, minibar samt en safeboks (leje).På tagterrassen finder man en swimmingpool. Herudover er der sauna et fitness-studie.

  Se mere
 • Valle
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.252krPr. nat

  Vallestars

  Termini banegård, Rom , Via cavour 134 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Det traditionsrige middelklassehotel ligger i den historiske bymidte i nærheden af Colosseum, Piazza di Spagna og Trevi-fontænen. Der er desuden kun få skridt til diverse barer, restauranter og diskoteker samt til et stoppested.Byhotellet blev renoveret i 2004 og ligger i et bypalads fra år 1800. Det bliver drevet af en familie og råder over 4 etager med i alt 45 velholdte værelser. I den indbydende foyer finder man en reception og en kiosk.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. I de stilfulde rum finder man endvidere en dobbeltseng og en minibar samt væg-til-væg tæpper. Sidst, men ikke mindst, er der et Individual styret klimaanlæg, Individual Heating og safeboks (mod betaling).Der ligger et fitnessstudie og en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Invictus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra950krPr. nat

  Invictusstars

  Via Veneto, Rom , Quintino sella 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  It is situated only a few steps from the famous Via Veneto and Spanish Step, in the heart of the Eternal city. The closest underground stop to the hotel is Republica (A line), at around 300 m from the hotel.

  Se mere
 • Piemonte
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra564krPr. nat

  Piemontestars

  Termini banegård, Rom , Via vicenza 34 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Det attraktive middelklassehotel ligger i hjertet af Rom kun få skridt fra banegården "Termini". Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder.Hotellet blev komplet renoveret i år 2004. Fordelt på 4 etager har det i alt 34 værelser, heraf 8 enkelt- og 26 dobbeltværelser. Hotellet råder over elevatorer, safebokse (mod betaling), en garderobe samt en døgnåben reception. Herudover er der en café, en hyggelig bar og en nærliggende garage, ligesom der tilbydes roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og egen internetadgang. Herudover er de udstyret med minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og et sofahjørne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Terminal
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.253krPr. nat

  Terminalstars

  Termini banegård, Rom , Via principe amedeo 103 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 62 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i hjertet af Rom i nærheden af banegården Termini og ca. 2 minutters gang fra Basilikaen Skt. Maria Maggiore. Til Colloseum og Forum Romanum er der ca. 15 minutters gang. I de umiddelbare omgivelser finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger desuden et busstoppested ca. 200 m væk. Fra hotellet er der ca. 27 km til lufthavnen Leonardo da Vinci.Det familiære byhotel er beliggende i en historisk bygning fra det 19. århundrede, der blev totalt renoveret i 2003. Det råder over 6 etager med i alt 35 værelser, heraf 29 dobbeltværelser og 6 enkeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception og en elevator. Bygningen rummer endvidere en fjernsynsstue og en morgenmadsrestaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice samt gå på Internettet (i receptionen).De hyggelige værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-tv og centralvarme.I Rom er der et utal af forskellige sports- og fritidstilbud.

  Se mere
 • NH Collection Roma Vittorio Veneto
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.218krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det charmerende hotel har en rolig beliggenhed i nærheden af Tiberen, Vatikanet og Engleborgen. Det er beliggende mellem Villa Borghese og Via Veneto. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m fra hotellet.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og kan tilbyde størst mulig komfort. Hele hotellet er moderne indrettet fra den rolige og indbydende lobby over den livlige pianobar til den fornemme restaurant med det fortræffelige køkken. Det råder over 7 etager med i alt 201 værelser. Uden for hotellet er der desuden gode parkeringsmuligheder.De elegante værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, minibar, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Palladium Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra708krPr. nat

  Palladium Palacestars

  Termini banegård, Rom , Via gioberti 36 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i Roms historiske centrum i nærheden af basilikaen St. Maria Maggiore (ca. 50 m) samt hovedbanegården. Endvidere er der 800 m til Forum Romanum og Kolosseum, mens der er knap 200 m til operahuset. Stranden ligger ca. 20 km væk.Det moderne byhotel blev renoveret i 2004 og har på sine 8 etager i alt 81 værelser, heraf to suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Man kan desuden nyde en drink eller en lille snack i hotellets bar. Endvidere er der mulighed for at se fjernsyn i tv-stuen samt slappe af på tagterrassen, hvorfra der er en vidunderlig udsigt. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser er klimatiseret og har alle eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Desuden er de udstyret med minibar, safeboks (mod betaling), centralvarme og altan. Sidst, men ikke mindst, er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Gæsterne kan slappe af i saunaen eller i solariet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Orange Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra630krPr. nat

  Orange Hotelstars

  Vaticano, Rom , Via crescenzio 86 d - Kort
   

  The hotel enjoys a strategic location to reach the most beautiful and well-known locations of the Capital, strolling along the elegant shopping routes such as the streets Via Ottaviano and Via Cola di Rienzo or among the attractive alleyways of Borgo Pio, among the Embassies at the Holy See, or comfortably enjoying the available public transportation services: taxi, bus or Metropolitana stations at 10 and 400 m respectively from the hotel. The great privilege of residing at the hotel is being 300 m from the magnificent Basilica di San Pietro.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  738  Hoteller - Rom
Side  1  af  74
 

Beskrivelse af destination

  Rom er hovedstaden i Italien, og et af de mest besøgte turistrejsemål i verden, på grund af sin vigtige historie, byen gennemskæres af floden Tiber; i den vestlige del liggger Vatikanet, som er hovedsædet for den katolske kirke, og som er en uafhængig stat, som har Skt. Peters plads, paladset, basilikaen, Det Sixtinske Kapel, museet og haverne, (udsigten fra kuplen på Skt. Peter kirken er fantastisk). De obligatoriske steder at besøge i det gamle Rom er: Forum Romanum, Coliseum, buen Arco di Constantino, Castello Sant’Angelo, Katakomberne i Domitilla, på Via Appia, Circus Máximus, ved foden af Monte Palatino, Pantheon, Piazza della Rotonda. Nær ved Via del Corso ligger springvandet Fontana di Trevi, på pladsen Piazza Venezia kan du se l'altare della patria. På Monte Capitolino finder du Pladsen Piazza Campidoglio med sine paladser, regeringen. Piazza del Poppolo, med sin obelisk og storslåede kirker, Piazza Navona med sine kunstværker i barokstil, og omgivet af restauranter og natteliv, Piazza Spagna, med sin berømte trappe og butikker af berømte modedesignere, Campo di Fiori, Villa Borghese, Villa Farnesin, Museer, der er ikke nogle steder i Rom som du må gå glip af. Det bliver en uforglemmelig rejse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Rom

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Aris Garden
  Aris Garden
  4,3/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Lyst og dejligt hotel. God Airconition på værelset, er guld værd i sommervarmen. Venlig og hjælpsom reception. Hotellet har en rigtig lækker pool, med gode liggestole og parasoller. Ved Poolen findes ...

  Helle, Silkeborg DK
  Hotelopia-kunde, 28/08/2009

  Fra60krSe mere