Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  253kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Fra495krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via catania messina 14 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 449 meninger fra rejsendeBaseret på 449 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger (hotel og lejligheder) i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn. I hotellets hovedbygning er tilgængelige: Enkelt, dobbelt, tredobbelt, firedobbelt og Familie 2 soveværelser og i annekset (700 m langt fra restauranten, pool og modtagelse) er ledige lejligheder med tekøkken og kapacitet på 3, 4 eller 5 personer. Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare. Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur. Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • Nh Collection Taormina
  Fra2.436krPr. nat

  Nh Collection Taorminastars

  Taormina området, Sicily , Via circonvallazione 11 - Kort
   

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Der er i alt 63 værelser på stedet. Ejendommen består af 39 dobbeltværelser, 5 suiter, 18 overordnede værelser og 1 familierum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Hotel tilbyder cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Grand Hotel Villa Igiea MGallery by Sofitel
  Fra2.868krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1419 meninger fra rejsendeBaseret på 1419 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i en lækker have, som vender ud mod Siciliens hovedstads bugt for foden af Monte Pellegrino. Der er der kun ca. 10 minutters kørsel til stranden Mondello. Ejendommen ligger 3 km fra byens centrum og det er nemt at komme frem til med alle typer transportmidler. Til hovedbanegården (Palermo Centrale) er der 4 km. Endvidere er der til den internationale lufthavn Palermo Falcone-Borsellino omkring 32 km med direkte afgange til og fra de vigtigste nationale og internationale destinationer.Dette hotel, hvorfra man har udsigt over Palermos bugt, er et af øens mest berømte. Det blev bygget af den magtfulde Floriofamilie i slutningen af det 19. århundrede af arkitekten Ernest Basile og blev nyrenoveret i 2005. Den klimatiserede ejendom har smukke jasminduftende haver, en terrasse og en swimmingpool over havets overflade. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks, vekselbørs, elevator, café, bar, restaurant, konferenceindretninger, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice.Værelserne på dette historiske hotel, som er nyrenoveret og fordeler sig på 3 etager, er ideelle for fritids- og forretningsophold. Den overdådige, originale indretning er blevet forbedret med de mest moderne behageligheder. Alle værelser er veludstyret med badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/betalings-tv, trådløs internetadgang, minibar, kingsize seng, safeboks, nøglekort og regulerbart klimaanlæg. Endvidere er der altan eller terrasse samt mulighed for at bo på røgfri værelser.Hotellet tilbyder en rummelig have med havudsigt, en udendørs swimmingpool et stenkast fra havet, fitness-studie, tennisbane med lysanlæg, ekskursioner og guidede ture rundt i byen og omgivelserne.Der serveres middelhavsretter i Donna Franca Florio terrasserestaurant og i baren ved swimmingpoolen.

  Se mere
 • NH Catania Parco Degli Aragonesi
  Fra966krPr. nat

  NH Catania Parco Degli Aragonesistars

  Catania, Sicily , Viale kennedy - località la playa - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1047 meninger fra rejsendeBaseret på 1047 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2002. Ejendommen består af 123 værelser. Ejendommen består af 122 dobbeltværelser og 1 junior-suite. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Hotel har piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Astoria Palace Hotel
  Fra640krPr. nat

  Astoria Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via montepellegrino 62 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1004 meninger fra rejsendeBaseret på 1004 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Der er i alt 326 værelser på stedet. Ejendommen består af 27 enkeltværelser, 283 dobbeltværelser og 16 junior-suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Cristal Palace Hotel
  Fra390krPr. nat

  Cristal Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477/a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 411 meninger fra rejsendeBaseret på 411 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • NH Palermo
  Fra680krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1199 meninger fra rejsendeBaseret på 1199 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1954. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2002. Der er i alt 226 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 enkeltværelser og 194 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • San Paolo Palace
  Fra532krPr. nat

  San Paolo Palacestars

  Palermo, Sicily , Messina marine 91 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 554 meninger fra rejsendeBaseret på 554 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den østlige del af byen, kun 2,5 km fra byens centrum, 200 m fra havet og kun 500 m fra den smukke botaniske have. Beliggenheden er ideel, eftersom der er nem adgang til den gamle bydel og motorvejen samt panoramaudsigt over Palermo Bugt. Gæsterne vil finde domkirken og Massimo Teater 3,5 km væk i centrum af byen, mens der til banegården er omkring 1,5 km. Herudover er der ca. 30 km til Palermo-Punta Raisi lufthavn fra hotellet.Dette er et moderne og funktionelt city-hotel, der er udrustet til at imødekomme moderne standarder inden for gæstfrihed med førsteklasses konferenceindretninger, trådløs internetadgang, café, bar og en restaurant. Det klimatiserede konference-hotel tilbyder i alt 280 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en elevator. Der er også en fjernsynsstue og en legeplads, og gæsterne kan tillige drage fordel af bustransporten til byens centrum, bestille roomservice, leje cykler og benytte parkeringspladsen og garagen til bilen.Alle værelser er indrettet med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng, telefon, fjernsyn og internetadgang. Af yderligere faciliteter på værelserne er der safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.Hotellet råder over en swimmingpool på taget og et fitness-studie. Den nærliggende strand er af sand.Hotellet tilbyder pakkeløsninger med alt inklusive, hvor morgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som buffeter. Herudover er frokosten og aftensmaden til rådighed a la carte og som menu.

  Se mere
 • Atahotel Naxos Beach
  Fra814krPr. nat

  Atahotel Naxos BeachstarsGreenProgram Icon

  Taormina området, Sicily , Recanati 26 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1454 meninger fra rejsendeBaseret på 1454 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1973. Hotel undergik en renovering i 2009. Ejendommen består af 642 værelser. Ejendommen består af 166 dobbeltværelser, 19 junior-suiter, 449 villaer og 8 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Der findes en butik på området. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Vecchio Borgo
  Fra460krPr. nat

  Vecchio Borgostars

  Palermo, Sicily , Via quintino sella 1/7 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 305 meninger fra rejsendeBaseret på 305 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger lige i Palermos turistområde og kun 10 m fra den nærmeste strand. Beliggenheden er meget tæt på den berømte Piazza Politeama og Borgo Vecchio, som er en af de ældste og mest populære festpladser i Palermo. Endvidere ligger der forskellige diskoteker ca. 1 km fra hotellet, mens der til forbindelser med offentlige transportmidler kun er 100 m, som naturligvis sagtens kan tilbagelægges til fods.Hotellet slog dørene op i 2002 og består af i alt 38 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevator, bar og fjernsynsstue. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks og centralvarme.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  215  Hoteller - Sicily
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination