Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  262kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Centrale Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra827krPr. nat

  Centrale Palacestars

  Palermo, Sicily , Corso vittorio emanuele 327 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Den gamle bydel i Palermo er en af de største i Europa og fuld af referencer til fortiden. Palermo afspejler regionens mangfoldige historie, idet byen rummer en lang række mesterværker fra forskellige perioder, herunder den romanske stil, gotikken, renæssancen og barok arkitektur samt et utal af eksempler på moderne kunst. Det familievenlige city-hotel ligger kun 5 minutters gang fra domkirken, Cappella Palatina og Palazzo dei Normanni. Gæsterne vil desuden kunne finde restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed såvel som en busstation og en banegård omkring 1 km væk. Herudover ligger stranden i Mondello ca. 6 km fra dette business-hotel, og af nærliggende lufthavne er der Palermo-Punta Raisi (25 km væk) og Catania-Fontanarossa (190 km væk).Denne fantastiske, aristokratiske bolig fra det 18. århundrede har restaureringseksperters arbejde bragt tilbage til dens oprindelige storhed. Ved udvælgelsen af møbler og ved bevarelsen af bygningens originale strukturer har man udvist en særlig omhu og derved givet hotellet en helt speciel charme og unik karakter. I stueetagen genskaber de overdådige fresker og yndige antikke møbler en magisk atmosfære, som er taget lige ud af romanen Leoparden. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 102 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, garderobe og elevator. Der er også et auditorium, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte parkeringspladsen til bilen og konferenceindretningerne eller bestille roomservice, ligesom man mod betaling kan bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks og minibar.

  Se mere
 • Garibaldi
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra575krPr. nat

  Garibaldistars

  Palermo, Sicily , Emerico amari 146 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Byen bevarer stadigt sin charme af de forskellige folkeslag, som har levet her. Byzantinerne, araberne, normannerne har alle sat deres aftryk i den fremherskende kunst og kultur i området. Byen tilbyder meget for gæsterne, herunder det Normanniske Palads, den imponerende domkirke, teatrene Massimo og Politeama, den smukke Via Libertà, byens indkøbsområde samt mange smalle gader, hvor man kan finde kirker, huse og monumenter. Alle er de et særligt besøg værd. Punta Raisi lufthavn ligger kun 32 km fra hotellet og Fontanarossa lufthavn ligger omkring 200 km væk.Hotellet er det eneste i byen, som tilbyder bekvem parkering på stedet uden beregning. Til møder og kongresser tilbyder hotellet et udvalg af forskellige mødelokaler med en række førsteklasses udstyr. Den unikke beliggenhed, opmærksomheden på hver enkel detalje, den varme velkomst, den elegante og afslappende atmosfære samt den originale American bar, hvor gæsterne kan nyde en god drink eller en traditionel snack, går alt sammen op i en højere enhed og tilbyder et virkelig mindeværdigt ophold. Ud over de 71 værelser tilbyder det klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks og en elevator. Ydermere kan gæsterne slappe af i caféen og baren og benytte stedets WLAN/internetadgang. Endvidere tilbydes der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er elegant møblerede og tilbyder privat roomservice. Hvert værelse er udstyret med eget badeværelse med badekar eller brusebad, telefon med mulighed for direkte nationale og internationale opkald, en safeboks, satellit-tv med Sky-kanaler, minibar, hårtørrer, regulerbart klimaanlæg og radiator samt gratis internetadgang. Hertil kommer som standardindretning dobbelt- eller kingsize senge, mulighed for at lave te og kaffe samt altan eller terrasse, mens juniorsuiterne også tilbyder brusebad og badekar med hydroterapi.

  Se mere
 • Villa Paradiso
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.188krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger få meter fra det historiske centrum af Taormina, et stenkast fra hovedgaden (Corso Umberto), kongrescentret (Palazzo dei Congressi) og Det Græske Teater. Der er udsigt over Naxos Bugt, vulkanen Etna, den offentlige park og tennisbanerne. Skisportsstedet Etna ligger desuden ca. 35 km fra hotellet, mens Corvaja Palads ligger omkring 100 m væk. Gæsterne kan nå til Paradise Beach Club ved Letojanni eller til kysten ved Mazzaro på omkring 10 minutter i bil. Parken Duca di Cesarò ligger deslige omkring 30 m fra hotellet, mens man kommer til butikker på Corso Umberto på ca. 10 minutter til fods. Herudover ligger Interbus-stationen omkring 200 m fra hotellet, mens der til Taormina-Giardini banegård er omtrent 2 km. Endelige er der ca. 45 km til lufthavnen Catania-Fontanarossa, mens der til Palermos internationale lufthavn er omkring 250 km.Dette klimatiserede hotel blev bygget i 1892 og rummer 37 værelser fordelt på 5 etager samt en foyer med døgnåben reception og check-out service og en safeboks. Herudover er der vekselbørs, en garderobe, elevator og en frisørsalon. Endvidere kan gæsterne slappe af i hotellets fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Hertil kommer også konferenceindretninger og WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder gratis parkering foran hotellet, mens garageparkering er til rådighed mod betaling ca. 150 m væk.Værelserne rummer periodemøbler og tilbyder alle moderne bekvemmeligheder. Hvert værelse har et badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt en dobbelt- eller kingsize seng. Ydermere er der telefon, satellit-/kabel-tv og en radio samt klimaanlæg og centralvarme. Hvert værelse er desuden udstyret med enten en altan, en veranda eller en terrasse.

  Se mere
 • Una Hotel One Spa&Wellness
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra639krPr. nat

  Una Hotel One Spa&Wellnessstars

  Siracusa, Sicily , Via diodoro siculo 4 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette nye hotel kompleks med en frisk design koncept ligger 800 meter fra den arkæologiske park og et par minutter fra den gamle bymidte Syrakus.Catania-Fontanarossa Lufthavn ligger kun 54 km fra hotellet.Dette hotel har drømt om at skabe en stemning, som ville skabe multi-sensoriske oplevelser for moderne rejsende blev begrebet af hotellet er inspireret af Pablo Nerudas filosofi og af Walts ord: 'Hvis du kan drømme det, kan du gøre det'. Hotellets restaurant serverer en buffet-style morgenmad, frokost og middag.

  Se mere
 • B.W. Mediterraneo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra452krPr. nat

  B.W. Mediterraneostars

  Catania, Sicily , Via consoli 27 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotellet ligger meget tæt på Via Etna i hjertet af Catania, en af Siciliens barokke bysymboler. Meget tæt på hotellet ligger nogle af de mest interessante steder i Catania set ud fra et kunstnerisk og kulturelt perspektiv: det romerske amfiteater; haven Villa Bellini, Via dei Crociferi, storslåede barokke steder og Piazza Duomo. Klosteret Benedictine må simpel hen bare besøges, i dag institut for kunst, kirken St. Julian Church, en af de smukkeste i Catania og slottet Ursino, den eneste bygning, der overlevede jordskælvet i år 1693. Hotellet er endvidere også en ideel base, hvis man ønsker at tage på udflugt uden for byen: Caltagirone, byen er berømt for dens keramik; Taormina; Siracusa; Piazza Armerina og Etnas skråninger.I alt rummer cityhotellet 63 værelser fordelt på 5 etager. Det er klimatiseret og har en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, bar, restaurant og konferencefaciliteter. Deslige er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsplads til gæster i bil.Værelserne er store, lyse og isoleret mod støj. De er udstyret med eget badeværelse med brusebad eller badekar og en altan. Der er 4 handicapvenligt indrettede værelser og 16 ikke-rygerværelser. Endvidere er der hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, minikøleskab, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som kontinental buffet.

  Se mere
 • Columbia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra417krPr. nat

  Columbiastars

  Palermo, Sicily , Via del celso 31 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Palermo , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel undergik en renovering i 2010. Der er i alt 24 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 enkeltværelser, 13 dobbeltværelser og 1 lejlighed. Hotel ligger tæt på centrum af byen.

  Se mere
 • HOTEL KALURA
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra845krPr. nat

  HOTEL KALURAstars

  Cefalu, Sicily , Via vincenzo cavallaro 13 - Kort
   

  -

  Se mere
 • Grand Hotel Minareto
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.400krPr. nat

  Grand Hotel Minaretostars

  Siracusa, Sicily , Via del faro massolivieri 26 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Sicilia . Hotel blev bygget i 2009. Ejendommen udgør en hovedetage. Der er i alt 96 værelser på stedet. Ejendommen består af 6 enkeltværelser, 13 dobbeltværelser, 12 junior-suiter, 3 suiter og 4 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området.

  Se mere
 • Grand Hotel et des Palmes
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.119krPr. nat

  Grand Hotel et des Palmesstars

  Palermo, Sicily , Via roma 398 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Beliggende i Palermo , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1874. Hotel blev moderniseret i 2007. Ejendommen består af 172 værelser. Ejendommen består af 38 enkeltværelser, 118 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 11 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Manganelli Palace Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra845krPr. nat

  Manganelli Palace Hotelstars

  Catania, Sicily , Via recalcaccia 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  The hotel is located very near the main shopping area on Via Etnea street and the Piazza Duomo square. It is an ideal starting point to discover the city and the beauties of the Sicily.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  287  Hoteller - Sicily
Side  1  af  29
 

Beskrivelse af destination

Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne.

Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea.

Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination