Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  239kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Fra363krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via catania messina 14 14 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 331 meninger fra rejsendeBaseret på 331 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn, mens der til Punta Raisi lufthavn er omkring 250 km fra etablissementet.Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare.Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur.Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen. Herudover tilbydes frokosten og aftensmaden som menu.

  Se mere
 • Garibaldi
  Fra438krPr. nat

  Garibaldistars

  Palermo, Sicily , Emerico amari 146 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 802 meninger fra rejsendeBaseret på 802 meninger fra rejsende

  Byen bevarer stadigt sin charme af de forskellige folkeslag, som har levet her. Byzantinerne, araberne, normannerne har alle sat deres aftryk i den fremherskende kunst og kultur i området. Byen tilbyder meget for gæsterne, herunder det Normanniske Palads, den imponerende domkirke, teatrene Massimo og Politeama, den smukke Via Libertà, byens indkøbsområde samt mange smalle gader, hvor man kan finde kirker, huse og monumenter. Alle er de et særligt besøg værd. Punta Raisi lufthavn ligger kun 32 km fra hotellet og Fontanarossa lufthavn ligger omkring 200 km væk.Hotellet er det eneste i byen, som tilbyder bekvem parkering på stedet uden beregning. Til møder og kongresser tilbyder hotellet et udvalg af forskellige mødelokaler med en række førsteklasses udstyr. Den unikke beliggenhed, opmærksomheden på hver enkel detalje, den varme velkomst, den elegante og afslappende atmosfære samt den originale American bar, hvor gæsterne kan nyde en god drink eller en traditionel snack, går alt sammen op i en højere enhed og tilbyder et virkelig mindeværdigt ophold. Ud over de 71 værelser tilbyder det klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks og en elevator. Ydermere kan gæsterne slappe af i caféen og baren og benytte stedets WLAN/internetadgang. Endvidere tilbydes der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er elegant møblerede og tilbyder privat roomservice. Hvert værelse er udstyret med eget badeværelse med badekar eller brusebad, telefon med mulighed for direkte nationale og internationale opkald, en safeboks, satellit-tv med Sky-kanaler, minibar, hårtørrer, regulerbart klimaanlæg og radiator samt gratis internetadgang. Hertil kommer som standardindretning dobbelt- eller kingsize senge, mulighed for at lave te og kaffe samt altan eller terrasse, mens juniorsuiterne også tilbyder brusebad og badekar med hydroterapi.

  Se mere
 • Porta Felice
  Fra2.933krPr. nat

  Porta Felicestars

  Palermo, Sicily , Via butera 35/47 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 624 meninger fra rejsendeBaseret på 624 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Palermo - sicily . Hotel blev bygget i 2011. Ejendommen består af 33 værelser. Ejendommen består af 30 dobbeltværelser, 3 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Astoria Palace Hotel
  Fra406krPr. nat

  Astoria Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via montepellegrino 62 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 659 meninger fra rejsendeBaseret på 659 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Palermo , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2006. Ejendommen består af 326 værelser. Ejendommen består af 27 enkeltværelser, 283 dobbeltværelser og 16 junior-suiter. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Tonic
  Fra395krPr. nat

  Tonicstars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 126 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 518 meninger fra rejsendeBaseret på 518 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Palermo , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1979. Der er i alt 39 værelser på stedet. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Dem, der elsker at stå på ski, vil sætte pris på Hotel's nærhed til skibakkerne. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Hotel er beliggende nogle få minutter væk fra havnen.

  Se mere
 • NH Palermo
  Fra554krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 828 meninger fra rejsendeBaseret på 828 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Palermo . Hotel blev bygget i 1954. Hotel blev moderniseret i 2002. Der er i alt 226 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 enkeltværelser og 194 dobbeltværelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • UNA Hotel One Spa&Wellness
  Fra497krPr. nat

  UNA Hotel One Spa&Wellnessstars

  Siracusa, Sicily , Via diodoro siculo 4 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 685 meninger fra rejsendeBaseret på 685 meninger fra rejsende

  Dette nye hotel kompleks med en frisk design koncept ligger 800 meter fra den arkæologiske park og et par minutter fra den gamle bymidte Syrakus.Catania-Fontanarossa Lufthavn ligger kun 54 km fra hotellet.Dette hotel har drømt om at skabe en stemning, som ville skabe multi-sensoriske oplevelser for moderne rejsende blev begrebet af hotellet er inspireret af Pablo Nerudas filosofi og af Walts ord: 'Hvis du kan drømme det, kan du gøre det'. Hotellets restaurant serverer en buffet-style morgenmad, frokost og middag.

  Se mere
 • B.W. Mediterraneo
  Fra530krPr. nat

  B.W. Mediterraneostars

  Catania, Sicily , Via dottor consoli 27 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Hotellet ligger meget tæt på Via Etna i hjertet af Catania, en af Siciliens barokke bysymboler. Meget tæt på hotellet ligger nogle af de mest interessante steder i Catania set ud fra et kunstnerisk og kulturelt perspektiv: det romerske amfiteater; haven Villa Bellini, Via dei Crociferi, storslåede barokke steder og Piazza Duomo. Klosteret Benedictine må simpel hen bare besøges, i dag institut for kunst, kirken St. Julian Church, en af de smukkeste i Catania og slottet Ursino, den eneste bygning, der overlevede jordskælvet i år 1693. Hotellet er endvidere også en ideel base, hvis man ønsker at tage på udflugt uden for byen: Caltagirone, byen er berømt for dens keramik; Taormina; Siracusa; Piazza Armerina og Etnas skråninger.I alt rummer cityhotellet 63 værelser fordelt på 5 etager. Det er klimatiseret og har en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, bar, restaurant og konferencefaciliteter. Deslige er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsplads til gæster i bil.Værelserne er store, lyse og isoleret mod støj. De er udstyret med eget badeværelse med brusebad eller badekar og en altan. Der er 4 handicapvenligt indrettede værelser og 16 ikke-rygerværelser. Endvidere er der hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, minikøleskab, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som kontinental buffet.

  Se mere
 • Mercure Palermo Excelsior
  Fra627krPr. nat

  Mercure Palermo Excelsiorstars

  Palermo, Sicily , Via marchese ugo 3 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 828 meninger fra rejsendeBaseret på 828 meninger fra rejsende

  Beliggende i Palermo , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1892. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Der er i alt 116 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 102 dobbeltværelser og 6 junior-suiter. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Royal Palace
  Fra643krPr. nat

  Royal Palacestars

  Messina, Sicily , Via t.cannizzaro 3 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 267 meninger fra rejsendeBaseret på 267 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger kun et stenkast fra et forretningsområde i Messina samt fra en bådeplads, hvorfra man kan sejle til de Æoliske Øer. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden ca. 2 km til den fine sandstrand. Der er ligeledes 50m til den nærmeste busstation og den nærmeste banegård, og der ligger et stoppested lige foran hotellet (50m). Til lufthavnen Fontanarossa er der ca. 100 km.Det moderne og klimatiserede byhotel blev komplet renoveret i år 2002 og råder over 6 etager med i alt 103 værelser, heraf 5 elegante suiter. Bygningen, der ligger på en hovedgade, rummer desuden en storslået foyer med safeboks, elevatorer og en døgnåben reception. Herudover er der en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant, hvor der er rig mulighed for at afprøve diverse specialiteter fra det italienske køkken. Forretningsfolk kan benytte hotellets lokaler til konferencer, møder og seminarer. Der er naturligvis også mulighed for at bestille vaskeservice (mod betaling). Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets egen parkeringsplads.De fornemme værelser har alle et stort badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, dobbeltseng eller king size seng og safeboks (mod betaling). Radiatorerne er centralt reguleret.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  144  Hoteller - Sicily
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination