Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  165kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra732krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via guglielmo marconi (bivio nunziata) 14 - Kort
  1,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn, mens der til Punta Raisi lufthavn er omkring 250 km fra etablissementet.Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare.Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur.Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen. Herudover tilbydes frokosten og aftensmaden som menu.

  Se mere
 • Domina Coral Bay Sicilia Zagarella
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra651krPr. nat

  Domina Coral Bay Sicilia Zagarellastars

  Palermo, Sicily , Via nazionale 77 - Kort
   

  Dette familievenlige konference-hotel ligger på Palermos fortryllende kystlinje kun 15 km fra centrum af byen Palermo i en have med karakteristik middelhavsvegetation, hvor gæsterne kan beundre de gamle træer. Til Santa Flavia er der ca. 2 km fra klub-feriestedet, til Bagheria omkring 5 km og til Cefalù ca. 45 km. Herudover ligger Punta Raisi lufthavn ca. 45 km fra designer-hotellet, og til Fontanarossa lufthavn er der ca. 190 km.Det splinternye hotel genåbnede i 2010 efter 2 års totalrenovering, som udtrykker kreativiteten hos arkitekten Gianmarco Cavagnino, som har hentet sin inspiration fra den sprudlende æra, man kender som La Dolce Vita. Resultatet er charmerende takket være den specielle beliggenhed og unikke atmosfære. Hotellet tilbyder 378 boligenheder, herunder 340 værelser og et kompleks med 38 miniaturevillaer med private indgange og fremragende udsigt til havet. Det klimatiserede konference-hotel tilbyder et væld af eksklusive servicer såsom restauranten, som er hotellets sande stolthed, en foyer med døgnåben reception, legepladsen (mod betaling), miniklubben og stedet Havana Room and Wine Club. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger og WLAN/internetadgang, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en parkeringsplads.ode, musik, sportsbiler, film og divaer er de 5 elementer, der karakteriserer hotellets etager. Pastelfarverne, den indendørs udsmykning, stilen og atmosfæren vil føre gæsterne tilbage til La Dolce Vita-perioden. Hvert værelse rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer såvel som en dobbelt- eller kingsize seng og egen altan eller terrasse. Ydermere tilbydes der af behageligheder på værelset satellit-tv, telefon, radio, internetadgang, safeboks, minibar og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • NH Palermo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra761krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1954. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2002. Der er i alt 226 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 enkeltværelser og 194 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde.

  Se mere
 • Vecchio Borgo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra824krPr. nat

  Vecchio Borgostars

  Palermo, Sicily , Quintino sella 1/7 - Kort
   

  Dette city-hotel ligger lige i Palermos turistområde og kun 10 m fra den nærmeste strand. Beliggenheden er meget tæt på den berømte Piazza Politeama og Borgo Vecchio, som er en af de ældste og mest populære festpladser i Palermo. Endvidere ligger der forskellige diskoteker ca. 1 km fra hotellet, mens der til forbindelser med offentlige transportmidler kun er 100 m, som naturligvis sagtens kan tilbagelægges til fods.Hotellet slog dørene op i 2002 og består af i alt 38 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevator, bar og fjernsynsstue. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks og centralvarme.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 • Hotel Florio Opera
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra477krPr. nat

  Hotel Florio Operastars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 136 - Kort
   

  In the heart of Palermo's Art Nouveau district a 5 min walk from Teatro Politeama Garibaldi and Teatro Massimo, with bus stops 100 m away for all the most beautiful and famous sights of Palermo the hotel enjoys the most privileged position. It is possible in just a few minutes on foot or by bus from the hotel to reach the classical itineraries of Palermo to see the remains of the ancient cultures that made Palermo the capital of civilization.

  Se mere
 • Garibaldi
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra778krPr. nat

  Garibaldistars

  Palermo, Sicily , Emerico amari 146 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Byen bevarer stadigt sin charme af de forskellige folkeslag, som har levet her. Byzantinerne, araberne, normannerne har alle sat deres aftryk i den fremherskende kunst og kultur i området. Byen tilbyder meget for gæsterne, herunder det Normanniske Palads, den imponerende domkirke, teatrene Massimo og Politeama, den smukke Via Libertà, byens indkøbsområde samt mange smalle gader, hvor man kan finde kirker, huse og monumenter. Alle er de et særligt besøg værd. Punta Raisi lufthavn ligger kun 32 km fra hotellet og Fontanarossa lufthavn ligger omkring 200 km væk.Hotellet er det eneste i byen, som tilbyder bekvem parkering på stedet uden beregning. Til møder og kongresser tilbyder hotellet et udvalg af forskellige mødelokaler med en række førsteklasses udstyr. Den unikke beliggenhed, opmærksomheden på hver enkel detalje, den varme velkomst, den elegante og afslappende atmosfære samt den originale American bar, hvor gæsterne kan nyde en god drink eller en traditionel snack, går alt sammen op i en højere enhed og tilbyder et virkelig mindeværdigt ophold. Ud over de 71 værelser tilbyder det klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks og en elevator. Ydermere kan gæsterne slappe af i caféen og baren og benytte stedets WLAN/internetadgang. Endvidere tilbydes der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er elegant møblerede og tilbyder privat roomservice. Hvert værelse er udstyret med eget badeværelse med badekar eller brusebad, telefon med mulighed for direkte nationale og internationale opkald, en safeboks, satellit-tv med Sky-kanaler, minibar, hårtørrer, regulerbart klimaanlæg og radiator samt gratis internetadgang. Hertil kommer som standardindretning dobbelt- eller kingsize senge, mulighed for at lave te og kaffe samt altan eller terrasse, mens juniorsuiterne også tilbyder brusebad og badekar med hydroterapi.

  Se mere
 • Principe Di Villafranca
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra691krPr. nat

  Principe Di Villafrancastars

  Palermo, Sicily , Via giuseppina turrisi colonna 4 - Kort
   

  Hotellet ligger i det område, hvor Firriato lå engang, som var en af de mest berømte parker i 1800-tallets Europa. Det var en fornøjelseshave og et vildtreservat, som tilhørte fyrsterne af Villafranca og strakte sig fra Piano delle Croci til Piano di Santï'Oliva. Dette område er i dag et moderne og eklektisk kvarter, hvor man finder de største modeforretninger dør om dør med de økonomiske og erhvervsmæssige områder. Der er desuden ca. 20 minutters gang til banegården og ca. 30 km fra hotellet til Palermo lufthavn.Når man som feriegæst eller forretningsrejsende kommer ind på hotellet, vil man opleve en fredelig og rolig atmosfære. Hotellets interiør er karakteriseret af ædel og sofistikeret elegance, hvor et omhyggeligt udvalg af mesterværker af gamle sicilianske møbelsnedkere, gamle malerier og lækre stoffer fører gæsterne tilbage i tiden, som om de blev varmt modtaget i et gammelt aristokratisk hus. På dette unikke boutique-hotel er gæsterne omgivet af traditioner og kan også nyde den førsteklasses teknologi og alle de moderne bekvemmeligheder. Desuden blev dette charmerende, klimatiserede city-hotel renoveret i 2009 og består af i alt 34 værelser. Hotellet har en døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter er der også safeboks, vekselbørs og restaurant. Hertil kommer en suite af haller med et rummeligt bibliotek med et bredt udvalg af litterære klassikere og kunstbøger og internetadgang samt pejsestue og hotellets bar, hvor et dyrebart skrivebord fra Liberty er blevet forvandlet til en usædvanlig og sofistikeret bar. Ydermere er der konferenceindretninger til forretningsrejsende, og alle gæster kan benytte stedets WLAN/internetadgang og bestille roomservice og vasketøjsservice (alt sammen mod betaling). Endvidere kan gæsterne parkere deres køretøj i hotellets parkeringsgarage (mod betaling).

  Se mere
 • Eden Riviera
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra386krPr. nat

  Eden Rivierastars

  Catania, Sicily , Via litteri 57 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Acitrezza . Hotel blev bygget i 1954. Hotel blev moderniseret i 1994. Der er i alt 28 værelser på stedet. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 17 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra skibakkerne. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen.

  Se mere
 • Centrale
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra444krPr. nat

  Centralestars

  Trapani, Sicily , Via g. amendola 24 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Alcamo-trapani . Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev moderniseret i 2005. Ejendommen består af 32 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser, 11 dobbeltværelser, 4 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Kallikoros Hotel Spa and Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra598krPr. nat

  Kallikoros Hotel Spa and Resortstars

  Siracusa, Sicily , Sp 8 - c. da renna torresena spolveria - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette feriested har en rolig beliggenhed kun få minutters kørsel fra Noto med stedets sandstrande og barokke bygninger. Naturreservatet Vendicari ligger kun 1,5 km væk, og gæsterne vil finde diverse forbindelser med offentlige transportmidler ca. 1,2 km fra logiet. Sidst, men ikke mindst er der omtrent 105 km til Fontanarossa lufthavn.Dette klimatiserede feriested blev renoveret i 2009, har hjemme i en række koloniale bygninger fra det 19. århundrede og rummer i alt 36 værelser og 8 lejligheder. Alle boligenhederne tilbyder en vidunderlig udsigt til det omgivende landskab og sikrer, at gæsterne får nogle virkelig behagelige ophold. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, mens etablissementet tilbyder spisemuligheder i form af en café, bar og restaurant. Ligeledes kan gæsterne benytte stedets internetadgang i alle fællesområder, ligesom de mod betaling kan bestille roomservice og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst er der en parkeringsplads for gæster i eget køretøj.Værelserne og lejlighederne er udstyret med dobbelt- eller kingsize senge, en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, en safeboks til værdigenstande, minibar og regulerbart klimaanlæg og radiator. Endelig tilbydes der egne badeværelser med brusebad og hårtørrer, ligesom alle værelser og lejligheder rummer egne terrasser, hvor gæsterne kan nyde den smukke udsigt.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  294  Hoteller - Sicily
Side  1  af  30
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination