Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  211kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Grand Hotel et des Palmes
  Fra521krPr. nat

  Grand Hotel et des Palmesstars

  Palermo, Sicily , Via roma 398 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1228 meninger fra rejsendeBaseret på 1228 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1854. Hotel blev moderniseret i 2007. Der er i alt 98 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 85 dobbeltværelser, 2 junior-suiter, 6 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. . Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Mercure Palermo Excelsior City
  Fra624krPr. nat

  Mercure Palermo Excelsior CitystarsGreenProgram Icon

  Palermo, Sicily , Via marchese ugo 3 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1892. Hotel undergik en renovering i 2007. Ejendommen består af 116 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 102 dobbeltværelser og 6 junior-suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Fra373krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via catania messina 14 14 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 429 meninger fra rejsendeBaseret på 429 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger (hotel og lejligheder) i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn. I hotellets hovedbygning er tilgængelige: Enkelt, dobbelt, tredobbelt, firedobbelt og Familie 2 soveværelser og i annekset (700 m langt fra restauranten, pool og modtagelse) er ledige lejligheder med tekøkken og kapacitet på 3, 4 eller 5 personer. Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare. Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur. Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • Cristal Palace Hotel
  Fra348krPr. nat

  Cristal Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477/a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 371 meninger fra rejsendeBaseret på 371 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Mercure Catania Excelsior
  Fra951krPr. nat

  Mercure Catania Excelsiorstars

  Catania, Sicily , Piazza g. verga 39 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette konference-hotel ligger i centrum af Catania tæt på indkøbsområdet, et sted, som egner sig perfekt til guidede sightseeingture eller selvstændige ture til byens centrum for at se dens attraktive og arkitektonisk imponerende kirker og museer. Det tilbyder også et ideelt udgangspunkt for udflugter til nærliggende destinationer såsom Taormina, Syracuse, Noto, Etna, Piazza Armerina og Agrigento. Fontanarossa ligger ca. 6 km væk og er dette business-hotels nærmeste lufthavn.Dette moderne og effektive hotel blev bygget i 1954, er klimatiseret og perfekt til både forretningsrejsende og feriegæster. Den rummelige, dejligt oplyste foyer tilbyder glinsende hvidt marmor, mens en livlig og veldrevet amerikansk bar giver et strejf af kontrast. Foyeren tilbyder også dejligt åbne saloner til behagelige samtaler i ro og mag samt en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og et hjørne med internetadgang. Andre fællesfaciliteter inkluderer elevatoradgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder i alt 176 værelser.Hotellet er elegant indrettet og veludstyret med moderne værelser. Værelserne er alle støjisoleret og udstyret med vinduer af glas samt store og komfortable badeværelser med brusebad og hårtørrer, hvilket vil give gæsterne den højeste grad af komfort. Værelserne har ligeledes en telefon, satellit-tv, minibar, safeboks, klimaanlæg og internetadgang.Sundheds- og fitness-hjørnet byder gæsterne velkommen i venlige omgivelser, som også tilbyder en fortryllende udsigt over hustagene i Catania. Det har et tyrkisk bad, hydromassage-brusere og et fitness-studie udstyret med Technogym-maskiner - og med alt, hvad der kræves for et fuldendt og effektivt fitness-program.Der tilbydes morgenbuffet hver morgen, mens a la carte-middage tilbydes som frokost og aftensmad.

  Se mere
 • San Domenico Palace
  Fra1.502krPr. nat

  San Domenico Palacestars

  Taormina området, Sicily , Piazza san domenico 5 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1159 meninger fra rejsendeBaseret på 1159 meninger fra rejsende

  Dette charmerende historiske hotel i hjertet af Taorminas gamle bydel tilbyder en vidunderlig udsigt over Taorminas bugt. Gæsterne vil finde talrige restauranter, barer, forretninger og forbindelser med offentlige transportmidler lige ved hotellets dørtrin. Stranden i Giardini-Naxos ligger ca. 15 minutters kørsel fra konference-hotellet, og til byen Catania og dens banegård er der ca. 50 minutter. Af nærliggende lufthavne kan nævnes Fontanarossa (70 km væk) og Punta Raisi (260 km væk).Hotellet ligger i et originalt dominikansk kloster fra det 15. århundrede og blev forvandlet til hotel i 1896 af Giovanni Rosso, Prins af Cerami. Hotellet er sidenhen blevet det mest berømte kloster-hotel i verden. Det klimatiserede, historiske hotel tilbyder i alt 105 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks og elevator. Af yderligere faciliteter er der en café, en bar, restaurant, konferenceindretninger og en parkeringsplads. Ydermere kan gæsterne benytte stedets internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne og suiterne ligger i 2 forskellige fløje kaldet Garden Wing (havefløjen), som blev bygget på det tidligere kloster fra det 14. århundrede og Grand Hotel Wing, som er en storslået bygning i liberalistisk stil og blev føjet til hotellet i 1896. Begge afspejler historie og tradition uden at ofre moderne komfortindretninger og behageligheder. Hvert værelse er udstyret med regulerbart klimaanlæg, telefon, hårtørrer, minibar, internetadgang, satellit-tv, safeboks, vækkeur og radio. Hvert værelse rummer desuden også eget badeværelse med brusebad og badekar samt dobbeltseng og egen altan eller terrasse.Hotellet tilbyder et sundhedshjørne med naturlige fytombehandlinger og massager samt en udendørs swimmingpool med snackbar.

  Se mere
 • Bed and breakfast Operà
  Fra557krPr. nat

  Bed and breakfast Operàstars

  Palermo, Sicily , Via principe di belmonte 102 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 134 meninger fra rejsendeBaseret på 134 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1930. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen udgør en hovedetage. Der er i alt 6 værelser på stedet. Ejendommen består af 3 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Residence Hotel Gloria
  Fra391krPr. nat

  Residence Hotel Gloriastars

  Palermo, Sicily , Via enrico toti 30 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 41 meninger fra rejsendeBaseret på 41 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 8 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 6 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 11:00. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Dei Pini
  Fra246krPr. nat

  Dei Pinistars

  Agrigento, Sicily , S.s.115 contrada san calogero n/a - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 403 meninger fra rejsendeBaseret på 403 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev moderniseret i 2008. Ejendommen består af 130 værelser. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser og 4 treværelses rum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Athenaeum Palermo
  Fra477krPr. nat

  Athenaeum Palermostars

  Palermo, Sicily , Via luigi giannettino 4 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 282 meninger fra rejsendeBaseret på 282 meninger fra rejsende

  The hotel lies close to the historical centre of Palermo and only 500 m from the A29 highway exit that connected it to Catania and Messina. The property is placed a few steps away from the University district and offers an ideal solution for both business and leisure travellers. It is also not so far from the biggest Hospital of the city.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  204  Hoteller - Sicily
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination