Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  253kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Fra551krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via catania messina 14 14 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 349 meninger fra rejsendeBaseret på 349 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger (hotel og lejligheder) i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn. I hotellets hovedbygning er tilgængelige: Enkelt, dobbelt, tredobbelt, firedobbelt og Familie 2 soveværelser og i annekset (700 m langt fra restauranten, pool og modtagelse) er ledige lejligheder med tekøkken og kapacitet på 3, 4 eller 5 personer. Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare. Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur. Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • Domina Coral Bay Sicilia Zagarella
  Fra646krPr. nat

  Domina Coral Bay Sicilia Zagarellastars

  Palermo, Sicily , Via nazionale 77 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 939 meninger fra rejsendeBaseret på 939 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige konference-hotel ligger på Palermos fortryllende kystlinje kun 15 km fra centrum af byen Palermo i en have med karakteristik middelhavsvegetation, hvor gæsterne kan beundre de gamle træer. Til Santa Flavia er der ca. 2 km fra klub-feriestedet, til Bagheria omkring 5 km og til Cefalù ca. 45 km. Herudover ligger Punta Raisi lufthavn ca. 45 km fra designer-hotellet, og til Fontanarossa lufthavn er der ca. 190 km.Det splinternye hotel genåbnede i 2010 efter 2 års totalrenovering, som udtrykker kreativiteten hos arkitekten Gianmarco Cavagnino, som har hentet sin inspiration fra den sprudlende æra, man kender som La Dolce Vita. Resultatet er charmerende takket være den specielle beliggenhed og unikke atmosfære. Hotellet tilbyder 378 boligenheder, herunder 340 værelser og et kompleks med 38 miniaturevillaer med private indgange og fremragende udsigt til havet. Det klimatiserede konference-hotel tilbyder et væld af eksklusive servicer såsom restauranten, som er hotellets sande stolthed, en foyer med døgnåben reception, legepladsen (mod betaling), miniklubben og stedet Havana Room and Wine Club. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger og WLAN/internetadgang, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en parkeringsplads.ode, musik, sportsbiler, film og divaer er de 5 elementer, der karakteriserer hotellets etager. Pastelfarverne, den indendørs udsmykning, stilen og atmosfæren vil føre gæsterne tilbage til La Dolce Vita-perioden. Hvert værelse rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer såvel som en dobbelt- eller kingsize seng og egen altan eller terrasse. Ydermere tilbydes der af behageligheder på værelset satellit-tv, telefon, radio, internetadgang, safeboks, minibar og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Garibaldi
  Fra582krPr. nat

  Garibaldistars

  Palermo, Sicily , Emerico amari 146 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 827 meninger fra rejsendeBaseret på 827 meninger fra rejsende

  Byen bevarer stadigt sin charme af de forskellige folkeslag, som har levet her. Byzantinerne, araberne, normannerne har alle sat deres aftryk i den fremherskende kunst og kultur i området. Byen tilbyder meget for gæsterne, herunder det Normanniske Palads, den imponerende domkirke, teatrene Massimo og Politeama, den smukke Via Libertà, byens indkøbsområde samt mange smalle gader, hvor man kan finde kirker, huse og monumenter. Alle er de et særligt besøg værd. Punta Raisi lufthavn ligger kun 32 km fra hotellet og Fontanarossa lufthavn ligger omkring 200 km væk.Hotellet er det eneste i byen, som tilbyder bekvem parkering på stedet uden beregning. Til møder og kongresser tilbyder hotellet et udvalg af forskellige mødelokaler med en række førsteklasses udstyr. Den unikke beliggenhed, opmærksomheden på hver enkel detalje, den varme velkomst, den elegante og afslappende atmosfære samt den originale American bar, hvor gæsterne kan nyde en god drink eller en traditionel snack, går alt sammen op i en højere enhed og tilbyder et virkelig mindeværdigt ophold. Ud over de 71 værelser tilbyder det klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks og en elevator. Ydermere kan gæsterne slappe af i caféen og baren og benytte stedets WLAN/internetadgang. Endvidere tilbydes der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er elegant møblerede og tilbyder privat roomservice. Hvert værelse er udstyret med eget badeværelse med badekar eller brusebad, telefon med mulighed for direkte nationale og internationale opkald, en safeboks, satellit-tv med Sky-kanaler, minibar, hårtørrer, regulerbart klimaanlæg og radiator samt gratis internetadgang. Hertil kommer som standardindretning dobbelt- eller kingsize senge, mulighed for at lave te og kaffe samt altan eller terrasse, mens juniorsuiterne også tilbyder brusebad og badekar med hydroterapi.

  Se mere
 • San Domenico Palace
  Fra2.142krPr. nat

  San Domenico Palacestars

  Taormina området, Sicily , Piazza san domenico 5 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 894 meninger fra rejsendeBaseret på 894 meninger fra rejsende

  Dette charmerende historiske hotel i hjertet af Taorminas gamle bydel tilbyder en vidunderlig udsigt over Taorminas bugt. Gæsterne vil finde talrige restauranter, barer, forretninger og forbindelser med offentlige transportmidler lige ved hotellets dørtrin. Stranden i Giardini-Naxos ligger ca. 15 minutters kørsel fra konference-hotellet, og til byen Catania og dens banegård er der ca. 50 minutter. Af nærliggende lufthavne kan nævnes Fontanarossa (70 km væk) og Punta Raisi (260 km væk).Hotellet ligger i et originalt dominikansk kloster fra det 15. århundrede og blev forvandlet til hotel i 1896 af Giovanni Rosso, Prins af Cerami. Hotellet er sidenhen blevet det mest berømte kloster-hotel i verden. Det klimatiserede, historiske hotel tilbyder i alt 105 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks og elevator. Af yderligere faciliteter er der en café, en bar, restaurant, konferenceindretninger og en parkeringsplads. Ydermere kan gæsterne benytte stedets internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne og suiterne ligger i 2 forskellige fløje kaldet Garden Wing (havefløjen), som blev bygget på det tidligere kloster fra det 14. århundrede og Grand Hotel Wing, som er en storslået bygning i liberalistisk stil og blev føjet til hotellet i 1896. Begge afspejler historie og tradition uden at ofre moderne komfortindretninger og behageligheder. Hvert værelse er udstyret med regulerbart klimaanlæg, telefon, hårtørrer, minibar, internetadgang, satellit-tv, safeboks, vækkeur og radio. Hvert værelse rummer desuden også eget badeværelse med brusebad og badekar samt dobbeltseng og egen altan eller terrasse.Hotellet tilbyder et sundhedshjørne med naturlige fytombehandlinger og massager samt en udendørs swimmingpool med snackbar.

  Se mere
 • Astoria Palace Hotel
  Fra552krPr. nat

  Astoria Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via montepellegrino 62 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 683 meninger fra rejsendeBaseret på 683 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Palermo . Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Der er i alt 326 værelser på stedet. Ejendommen består af 27 enkeltværelser, 283 dobbeltværelser og 16 junior-suiter. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • NH Palermo
  Fra784krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 875 meninger fra rejsendeBaseret på 875 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er beliggende i Palermo . Hotel blev bygget i 1954. Hotel blev moderniseret i 2002. Ejendommen består af 226 værelser. Ejendommen består af 43 enkeltværelser og 194 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Residence Hotel Gloria
  Fra395krPr. nat

  Residence Hotel Gloriastars

  Palermo, Sicily , Via enrico toti 30 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er beliggende i Palermo . Hotel blev bygget i 2013. Ejendommen består af 8 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 6 dobbeltværelser. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Hilton Giardini Naxos
  Fra1.042krPr. nat

  Hilton Giardini Naxosstars

  Taormina området, Sicily , Viale jannuzzo 47 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1002 meninger fra rejsendeBaseret på 1002 meninger fra rejsende

  It is the focal point for important congress meetings and is also an ideal location for relaxing and chilling out under the hot Sicilian sun and the intense colours of the sea and the delightful fragrances of our Mediterranean garden.

  Se mere
 • Dei Pini
  Fra342krPr. nat

  Dei Pinistars

  Agrigento, Sicily , S.s.115 contrada san calogero n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 218 meninger fra rejsendeBaseret på 218 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Porto empedocle (ag) . Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2008. Ejendommen består af 130 værelser. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser og 4 treværelses rum. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • NH COLLECTION TAORMINA
  Fra2.081krPr. nat

  NH COLLECTION TAORMINAstars

  Taormina området, Sicily , Via circonvallazione 11 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 272 meninger fra rejsendeBaseret på 272 meninger fra rejsende

  Beliggende i Taormina , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev moderniseret i 2009. Der er i alt 63 værelser på stedet. Ejendommen består af 39 dobbeltværelser, 5 suiter, 18 overordnede værelser og 1 familierum. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  189  Hoteller - Sicily
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination