Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  186kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Nh Collection Taormina
  Fra1.554krPr. nat

  Nh Collection Taorminastars

  Taormina området, Sicily , Via circonvallazione 11 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 818 meninger fra rejsendeBaseret på 818 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Der er i alt 63 værelser på stedet. Ejendommen består af 39 dobbeltværelser, 5 suiter, 18 overordnede værelser og 1 familierum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Hotel tilbyder cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Fra429krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via catania messina 14 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 480 meninger fra rejsendeBaseret på 480 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger (hotel og lejligheder) i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn. I hotellets hovedbygning er tilgængelige: Enkelt, dobbelt, tredobbelt, firedobbelt og Familie 2 soveværelser og i annekset (700 m langt fra restauranten, pool og modtagelse) er ledige lejligheder med tekøkken og kapacitet på 3, 4 eller 5 personer. Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare. Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur. Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • Mercure Palermo Excelsior City
  Fra848krPr. nat

  Mercure Palermo Excelsior Citystars

  Palermo, Sicily , Via marchese ugo 3 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1137 meninger fra rejsendeBaseret på 1137 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1892. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Der er i alt 116 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 102 dobbeltværelser og 6 junior-suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel har piccolo-service. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • NH Catania Parco Degli Aragonesi
  Fra689krPr. nat

  NH Catania Parco Degli Aragonesistars

  Catania, Sicily , Viale kennedy - località la playa - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1129 meninger fra rejsendeBaseret på 1129 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2002. Ejendommen består af 123 værelser. Ejendommen består af 122 dobbeltværelser og 1 junior-suite. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Hotel har piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • NH Palermo
  Fra353krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1315 meninger fra rejsendeBaseret på 1315 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1954. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2002. Der er i alt 226 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 enkeltværelser og 194 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Capo Dei Greci Taormina Coast - Resort Hotel & SPA
  Fra3.720krPr. nat
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 815 meninger fra rejsendeBaseret på 815 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger langs Taormina bugt og virker som om, det svæver mellem den blå himmel og havet omhyllet af naturens charmerende omgivelser.Hotellet tilbyder forskellige panoramaterrasser med fantastisk udsigt, 2 elevatorer hugget ind i klipperne, der fragter gæsterne til en stor, privat platform, som er et ideelt udgangspunkt med henblik på svømmeture, dykning og et imponerende amfiteater med udsigt til Sant'Alessio Slot, hvor der organiseres aftenshows, bryllupper, gallamiddage og temaaftener. Det har 200 værelser, nogle af dem med udsigt over den fortryllende bugt Taormina, med alle moderne bekvemmeligheder for at sikre et afslappet ophold. Hotellet har desuden 4 forskellige restauranter med de mere traditionelle sicilianske specialiteter og 3 kaffebarer til at dække behovet for mellemmåltider og cocktails. Hotellet tilbyder et moderne kongresområde med de bedste teknologiske faciliteter og plads til 550 personer. Herudover byder det klimatiserede hotel gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception. Af yderligere faciliteter er der safeboks, legeplads og en bar. Tillige kan gæster i bil efterlade deres køretøj på parkeringspladsen.Værelserne er udstyret med mange bekvemmeligheder såsom kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, telefon og en terrasse med udsigt over haven. Der tilbydes ydermere eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover er der dobbeltseng, radio, internetadgang, safeboks og minibar på værelserne som standardindretning.

  Se mere
 • San Paolo Palace
  Fra421krPr. nat

  San Paolo Palacestars

  Palermo, Sicily , Messina marine 91 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 603 meninger fra rejsendeBaseret på 603 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den østlige del af byen, kun 2,5 km fra byens centrum, 200 m fra havet og kun 500 m fra den smukke botaniske have. Beliggenheden er ideel, eftersom der er nem adgang til den gamle bydel og motorvejen samt panoramaudsigt over Palermo Bugt. Gæsterne vil finde domkirken og Massimo Teater 3,5 km væk i centrum af byen, mens der til banegården er omkring 1,5 km. Herudover er der ca. 30 km til Palermo-Punta Raisi lufthavn fra hotellet.Dette er et moderne og funktionelt city-hotel, der er udrustet til at imødekomme moderne standarder inden for gæstfrihed med førsteklasses konferenceindretninger, trådløs internetadgang, café, bar og en restaurant. Det klimatiserede konference-hotel tilbyder i alt 280 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en elevator. Der er også en fjernsynsstue og en legeplads, og gæsterne kan tillige drage fordel af bustransporten til byens centrum, bestille roomservice, leje cykler og benytte parkeringspladsen og garagen til bilen.Alle værelser er indrettet med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng, telefon, fjernsyn og internetadgang. Af yderligere faciliteter på værelserne er der safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.Hotellet råder over en swimmingpool på taget og et fitness-studie. Den nærliggende strand er af sand.Hotellet tilbyder pakkeløsninger med alt inklusive, hvor morgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som buffeter. Herudover er frokosten og aftensmaden til rådighed a la carte og som menu.

  Se mere
 • Eurostars Monte Tauro
  Fra730krPr. nat

  Eurostars Monte Taurostars

  Taormina området, Sicily , Via madonna delle grazie 3 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 768 meninger fra rejsendeBaseret på 768 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Taormina Area. Der er i alt 100 soveværelser på stedet. Denne feriebolig blev etableret i 1971. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Eurostars Monte Tauro er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Dette sted har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. og Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af hotellet. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • NH Catania Centro
  Fra588krPr. nat

  NH Catania Centrostars

  Catania, Sicily , Piazza trento 13 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1137 meninger fra rejsendeBaseret på 1137 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Catanias kommercielle område 300 m fra domhuset og ikke langt fra universitetets hovedfakultet. Endvidere ligger det aldeles tæt på byens historiske hovedpulsåre (Via Etnea), hvor gæsterne kan beundre seværdighederne: Villa Bellini, Botanisk Have, Teatret, Forum Romanum og Achilleus' termalbade, som stammer tilbage fra Det Gamle Rom. Hertil kommer katedralen i gotisk stil, centrummet fra det 18. århundrede samt Via Crociferi, Piazza del Duomo og Piazza dell' Università i barok stil. Gæsterne kan også lide at besøge paladset Biscari og klostret San Nicolò i spansk stil samt de historiske markeder Fera o luni og det antikke fiskemarked La Pescheria. Endvidere ligger hotellet ikke langt fra det historiske centrum, byens solarium, havn og banegården, mens der blot er 6 km til Catania lufthavn.Det klimatiserede city-hotel blev komplet renoveret i 2007 og tilbyder moderne arkitektur med 130 værelser. Hotellet rummer de ideelle rammer for både forretningsrejsende og feriegæster. Til faciliteterne hører døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, morgenmadsrestaurant, klimatiseret restaurant med ikke-rygerområde, free Wi Fi, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling) samt 7 konferencelokaler med plads til 150 personer. Endelig råder hotellet også over parkeringspladser til bilen.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med badekar/brusebad og hårtørrer, telefon (mod betaling), satellit-tv (mod betaling), radio, internetadgang wi fi free, minibar (mod betaling), individuelt reguleret klimaanlæg og radiator samt safeboks.orgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Art Lincoln
  Fra446krPr. nat

  Art Lincolnstars

  Palermo, Sicily , Lincoln 161 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 149 meninger fra rejsendeBaseret på 149 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige business-hotel ligger i byens centrum. I nærheden finder man byens vigtigste forretningskvarter og typiske restauranter, den botaniske have Orto Botanico, som er en af Europas vigtigste, Magione Plads, Mercato Ballaro og Vucciria samt Palermos meget gamle iskiosker, hvor gæsterne kan slappe af og nyde havets friskhed. Det charmerende historiske hotel ligger ca. 6 km fra stranden i Mondello, og gæsterne vil finde barer, busstationen og banegården ved hotellets dørtrin. Endvidere ligger Punta Raisi lufthavn ca. 18 km fra lejligheds-hotellet.Tema-hotellet ligger i en elegant bygning fra 1890 og tilbyder fred og ro med en storslået, privat blomsterhave. Det charmerende business-hotel tilbyder i alt 20 værelser.De komfortable værelser og suiter i kategorien kingsize står til rådighed for forretningsrejsende og feriegæster. Hvert værelse rummer desuden et brusebad og badekar, dobbelt- eller kingsize seng og altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der fjernsyn, internetadgang, minibar og regulerbart klimaanlæg og radiator.Der er parasoller på de nærliggende strande af sand og klipper.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  215  Hoteller - Sicily
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination