Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  180kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • NH Palermo
  Fra755krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1954. Hotel undergik en renovering i 2002. Der er i alt 226 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 enkeltværelser og 194 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Domina Coral Bay Sicilia Zagarella
  Fra940krPr. nat

  Domina Coral Bay Sicilia Zagarellastars

  Palermo, Sicily , Via nazionale 77 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette familievenlige konference-hotel ligger på Palermos fortryllende kystlinje kun 15 km fra centrum af byen Palermo i en have med karakteristik middelhavsvegetation, hvor gæsterne kan beundre de gamle træer. Til Santa Flavia er der ca. 2 km fra klub-feriestedet, til Bagheria omkring 5 km og til Cefalù ca. 45 km. Herudover ligger Punta Raisi lufthavn ca. 45 km fra designer-hotellet, og til Fontanarossa lufthavn er der ca. 190 km.Det splinternye hotel genåbnede i 2010 efter 2 års totalrenovering, som udtrykker kreativiteten hos arkitekten Gianmarco Cavagnino, som har hentet sin inspiration fra den sprudlende æra, man kender som La Dolce Vita. Resultatet er charmerende takket være den specielle beliggenhed og unikke atmosfære. Hotellet tilbyder 378 boligenheder, herunder 340 værelser og et kompleks med 38 miniaturevillaer med private indgange og fremragende udsigt til havet. Det klimatiserede konference-hotel tilbyder et væld af eksklusive servicer såsom restauranten, som er hotellets sande stolthed, en foyer med døgnåben reception, legepladsen (mod betaling), miniklubben og stedet Havana Room and Wine Club. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger og WLAN/internetadgang, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på en parkeringsplads.ode, musik, sportsbiler, film og divaer er de 5 elementer, der karakteriserer hotellets etager. Pastelfarverne, den indendørs udsmykning, stilen og atmosfæren vil føre gæsterne tilbage til La Dolce Vita-perioden. Hvert værelse rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer såvel som en dobbelt- eller kingsize seng og egen altan eller terrasse. Ydermere tilbydes der af behageligheder på værelset satellit-tv, telefon, radio, internetadgang, safeboks, minibar og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Atahotel Capotaormina
  Fra2.054krPr. nat

  Atahotel Capotaorminastars

  Taormina området, Sicily , Nazionale 105 - Kort
   

  Hotellet er opført på et klippefremspring under Taormina og omgivet af havet. Fra hotellet er der mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over bugten Giardini Naxos og øen Isola Bella, mod den usædvanlige baggrund med vulkanen Etna og dens sneklædte tinder. Endvidere ligger hotellet 3 km fra Taormina centrum, hvor gæsterne kan finde historiske monumenter såsom et græsk-romersk teater, Det Arkæologiske Museum, Corvaja Palads, Katedralen, Duca af S. Stefanos Palads og det berømte Udkigstårn såvel som kirkerne San Pancrazio, San Joseph og Madonna della Rocca, som er bygget ind i en grotte. Desuden gør den geografiske beliggenhed det muligt at besøge flere meget interessante steder på én dag med 20 minutters kørsel til Alcantara Kløfter og 40 minutter til Vulkanen Etna. På en dag er det også muligt at besøge Agrigento, Siracusa, Piazza Armerina og de Lipariske Øer. Catania-Fontanarossa lufthavn ligger desuden 50 km fra hotellet.Hotellet rummer i alt 190 værelser fordelt på 6 etager. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, elevator, frisørsalon, fjernsynsstue, bar og restaurant. Konferenceindretninger står ligeledes til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen i garagen mod betaling.Hotellet tilbyder værelser, som alle rummer en altan eller terrasse, og størstedelen indeholder et badekar og typisk middelhavsindretning. Tilmed er der også regulerbar radiator og klimaanlæg, telefon, dobbeltseng, fladskærmsfjernsyn med betalings-tv, minibar, hårtørrer, safeboks, badekåbe, hjemmesko og en stor garderobe som standardindretninger på værelset. Ydermere er der eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og toiletartikler. Der står oven i købet en ikke-rygeretage til rådighed.

  Se mere
 • Hilton Giardini Naxos
  Fra1.268krPr. nat

  Hilton Giardini Naxosstars

  Taormina området, Sicily , Viale jannuzzo 47 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  It is the focal point for important congress meetings and is also an ideal location for relaxing and chilling out under the hot Sicilian sun and the intense colours of the sea and the delightful fragrances of our Mediterranean garden.

  Se mere
 • Europa Hotel
  Fra403krPr. nat

  Europa Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via agrigento 3 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Der er i alt 71 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 71 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser og 5 treværelses rum. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Fiesta Hotel Garden Beach
  Fra1.450krPr. nat

  Fiesta Hotel Garden Beachstars

  Palermo, Sicily , Viale imera s.s. km.204,3 113 - Kort
   

  Hotellet ligger i nærheden af by- og turistcentrummet. Ca. 8 km væk finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. I de umiddelbare omgivelser er der forbindelse med offentlig transport (ca. 1 km).Strandhotellet blev renoveret i år 2000 og råder på 20 etager over i alt 275 værelser. Hertil kommer en døgnåben reception, et indkøbsgalleri, en natklub, en teatersal, 2 klimatiserede restauranter, 2 barer og en parkeringsplads. Endvidere er der 6 konferencelokaler og et spa-område med fitness-, sundheds- og skønhedssalon. Sidst, men ikke mindst, kan de yngste gæster blive passet i miniklubben eller boltre sig på legepladsen.De komfortable og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med brusebad, badekar, hårtørrer og plejeprodukter. Herudover er der telefon, satellit-tv, køleskab, centralvarme, klimaanlæg.På det udendørs areal er der swimmingpool, saltvandsbassin, pool-/snackbar og parasoller. Gæsterne kan endvidere spille bordtennis, beachvolley, basketball, boccia og minigolf samt dyrke vandaerobic og almindelig aerobic. På stranden er der desuden mulighed for at dyrke forskellige sportsgrene i vandet som f.eks. jetski, windsurfing og kano. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte morgenmad, frokost og aftensmad fra en buffet.Fra lufthavnen skal man køre ad motorvejen Trapani - Palermo mod Palermo. Derfra skal man tage motorvejen mod Catania uden at køre ind i Palermo (rundt om byen). Efter ca. 45 km tager man afkørslen Buonfornello. Efterfølgende tager man S.S. 113 mod Cefalù og herefter første rundkørsel, som fører til hotellet (fra Buonfornello er der skilte mod hotellet).

  Se mere
 • Fiesta Hotel Athenée Palace
  Fra1.343krPr. nat

  Fiesta Hotel Athenée Palacestars

  Palermo, Sicily , Viale imera s.s. km.204,3 113 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Det charmerende hotel ligger ved den dejlige strand. I kraft af gode trafikforbindelser til motorvejsafkørslen Bounfornello er det herfra nemt at komme til alle dele af øen. Hotellet ligger ca. 45 km fra Palermo.Det hyggelige hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over en 2-etagers hoved- og sidebygning med i alt 273 værelser. Det er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hertil kommer en kiosk, et par forretninger, et diskotek, en teatersal og en spisesal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Endvidere rummer hotellet en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant. Hotellet er tilmed perfekt til forretningsfolk, da det har et konferencerum med internetadgang. Naturligvis kan gæsterne bestille vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der desuden en parkeringsplads.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettet. De har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Endvidere er desatellit-/kabel-tv, minikøleskab og safeboks (mod betaling). Ydermere er der en komfortabel dobbeltseng og klimaanlæg samt centralvarme. Fra altanen eller terrassen er der en fantastisk havudsigt.På hotellet er der to store swimmingpools - den ene halvvejs overdækket og den anden på hotellets tag med en stor solterrasse. Tæt ved havet står desuden en swimmingpool med saltvand til rådighed for gæsterne. Desuden råder hotellet over en fodboldbane af græs, en tennisplads, en sportsplads samt en minigolf-, boccia og bueskydningsplads. I dagtimerne tilbyder en underholdende gruppe små sjove og sportslige aktiviteter, mens shows og lege finder sted om aftenen.

  Se mere
 • NH Catania Parco Degli Aragonesi
  Fra818krPr. nat

  NH Catania Parco Degli Aragonesistars

  Catania, Sicily , Viale kennedy - località la playa - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Beliggende i Catania , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2002. Ejendommen består af 123 værelser. Ejendommen består af 122 dobbeltværelser og 1 junior-suite. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • San Paolo Palace
  Fra426krPr. nat

  San Paolo Palacestars

  Palermo, Sicily , Messina marine 91 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet ligger i den østlige del af byen, kun 2,5 km fra byens centrum, 200 m fra havet og kun 500 m fra den smukke botaniske have. Beliggenheden er ideel, eftersom der er nem adgang til den gamle bydel og motorvejen samt panoramaudsigt over Palermo Bugt. Gæsterne vil finde domkirken og Massimo Teater 3,5 km væk i centrum af byen, mens der til banegården er omkring 1,5 km. Herudover er der ca. 30 km til Palermo-Punta Raisi lufthavn fra hotellet.Dette er et moderne og funktionelt city-hotel, der er udrustet til at imødekomme moderne standarder inden for gæstfrihed med førsteklasses konferenceindretninger, trådløs internetadgang, café, bar og en restaurant. Det klimatiserede konference-hotel tilbyder i alt 280 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en elevator. Der er også en fjernsynsstue og en legeplads, og gæsterne kan tillige drage fordel af bustransporten til byens centrum, bestille roomservice, leje cykler og benytte parkeringspladsen og garagen til bilen.Alle værelser er indrettet med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng, telefon, fjernsyn og internetadgang. Af yderligere faciliteter på værelserne er der safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.Hotellet råder over en swimmingpool på taget og et fitness-studie. Den nærliggende strand er af sand.Hotellet tilbyder pakkeløsninger med alt inklusive, hvor morgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som buffeter. Herudover er frokosten og aftensmaden til rådighed a la carte og som menu.

  Se mere
 • Atahotel Naxos Beach
  Fra1.619krPr. nat

  Atahotel Naxos Beachstars

  Taormina området, Sicily , Recanati 26 - Kort
   

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Giardini naxos , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1973. Hotel undergik en renovering i 2009. Der er i alt 642 værelser på stedet. Ejendommen består af 166 dobbeltværelser, 19 junior-suiter, 449 villaer og 8 handicapvenlige værelser. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  246  Hoteller - Sicily
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination