Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  187kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Fra329krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via catania messina 14 14 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotellet ligger i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn, mens der til Punta Raisi lufthavn er omkring 250 km fra etablissementet.Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare.Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur.Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen. Herudover tilbydes frokosten og aftensmaden som menu.

  Se mere
 • NH Palermo
  Fra553krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Palermo . Hotel blev bygget i 1954. Hotel blev moderniseret i 2002. Der er i alt 226 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 enkeltværelser og 194 dobbeltværelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Europa Hotel
  Fra366krPr. nat

  Europa Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via agrigento 3 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Palermo , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Ejendommen består af 71 værelser. Ejendommen udgøres af 71 dobbeltværelser, 2 handicapvenlige værelser og 5 treværelses rum. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • NH Catania Parco Degli Aragonesi
  Fra628krPr. nat

  NH Catania Parco Degli Aragonesistars

  Catania, Sicily , Viale kennedy - località la playa - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Catania} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2002. Der er i alt 123 værelser på stedet. Ejendommen består af 122 dobbeltværelser og 1 junior-suite. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • NH Catania Centro
  Fra598krPr. nat

  NH Catania Centrostars

  Catania, Sicily , Piazza trento 13 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af Catanias kommercielle område 300 m fra domhuset og ikke langt fra universitetets hovedfakultet. Endvidere ligger det aldeles tæt på byens historiske hovedpulsåre (Via Etnea), hvor gæsterne kan beundre seværdighederne: Villa Bellini, Botanisk Have, Teatret, Forum Romanum og Achilleus' termalbade, som stammer tilbage fra Det Gamle Rom. Hertil kommer katedralen i gotisk stil, centrummet fra det 18. århundrede samt Via Crociferi, Piazza del Duomo og Piazza dell' Università i barok stil. Gæsterne kan også lide at besøge paladset Biscari og klostret San Nicolò i spansk stil samt de historiske markeder Fera o luni og det antikke fiskemarked La Pescheria. Endvidere ligger hotellet ikke langt fra det historiske centrum, byens solarium, havn og banegården, mens der blot er 6 km til Catania lufthavn.Det klimatiserede city-hotel blev komplet renoveret i 2007 og tilbyder moderne arkitektur med 130 værelser. Hotellet rummer de ideelle rammer for både forretningsrejsende og feriegæster. Til faciliteterne hører døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, morgenmadsrestaurant, klimatiseret restaurant med ikke-rygerområde, free Wi Fi, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling) samt 7 konferencelokaler med plads til 150 personer. Endelig råder hotellet også over parkeringspladser til bilen.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med badekar/brusebad og hårtørrer, telefon (mod betaling), satellit-tv (mod betaling), radio, internetadgang wi fi free, minibar (mod betaling), individuelt reguleret klimaanlæg og radiator samt safeboks.orgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Vdbnext Hotel Design
  Fra513krPr. nat

  Vdbnext Hotel Designstars

  Catania, Sicily , Via del bosco 62 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Catania . Hotel blev bygget i 2005. Der er i alt 52 værelser på stedet. Ejendommen består af 50 dobbeltværelser og 2 suiter. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Politeama
  Fra476krPr. nat

  Politeamastars

  Palermo, Sicily , Piazza ruggero settimo 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette hotel ligger på en af de dejligste pladser i centrum af Palermo. Det er også tæt på havnen og banegården, som forbinder byens centrum med lufthavnen og Mondello strand. Herudover er der talrige indkøbsmuligheder, natklubber, barer og restauranter kun få minutter væk, mens der kun er omkring 2 km til banegården og ca. 10 km til stranden. Ydermere har gæsterne ca. 30 km til Palermos lufthavn, som hedder Punta Raisi.Dette hotel blev renoveret i 2003 og rummer i alt 94 værelser fordelt på 9 etager. Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception og en safeboks. Desuden rummer det klimatiserede etablissement en fjernsynsstue. Hertil kommer af faciliteter også et veludstyret konferencelokale med plads til mellem 50 og 200 personer såvel som lokaler, der er beregnet til bryllupper og andre festligheder.Af de 94 værelser er der 6 værelser i kategorien superior med hydromassage og 8 støjisolerede juniorsuiter med termoruder. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og kabel-tv. Endvidere er der minibar, safeboks og klimaanlæg.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Dei Pini
  Fra316krPr. nat

  Dei Pinistars

  Agrigento, Sicily , S.s.115 contrada san calogero n/a - Kort
   

  Beliggende i Porto empedocle (ag) , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1970. Hotel undergik en renovering i 2008. Ejendommen består af 130 værelser. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser og 4 treværelses rum. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Grand Hotel Villa Igiea
  Fra827krPr. nat

  Grand Hotel Villa Igieastars

  Palermo, Sicily , Salita belmonte 43 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotellet ligger i en lækker have, som vender ud mod Siciliens hovedstads bugt for foden af Monte Pellegrino. Der er der kun ca. 10 minutters kørsel til stranden Mondello. Ejendommen ligger 3 km fra byens centrum og det er nemt at komme frem til med alle typer transportmidler. Til hovedbanegården (Palermo Centrale) er der 4 km. Endvidere er der til den internationale lufthavn Palermo Falcone-Borsellino omkring 32 km med direkte afgange til og fra de vigtigste nationale og internationale destinationer.Dette hotel, hvorfra man har udsigt over Palermos bugt, er et af øens mest berømte. Det blev bygget af den magtfulde Floriofamilie i slutningen af det 19. århundrede af arkitekten Ernest Basile og blev nyrenoveret i 2005. Den klimatiserede ejendom har smukke jasminduftende haver, en terrasse og en swimmingpool over havets overflade. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks, vekselbørs, elevator, café, bar, restaurant, konferenceindretninger, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice.Værelserne på dette historiske hotel, som er nyrenoveret og fordeler sig på 3 etager, er ideelle for fritids- og forretningsophold. Den overdådige, originale indretning er blevet forbedret med de mest moderne behageligheder. Alle værelser er veludstyret med badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/betalings-tv, trådløs internetadgang, minibar, kingsize seng, safeboks, nøglekort og regulerbart klimaanlæg. Endvidere er der altan eller terrasse samt mulighed for at bo på røgfri værelser.Hotellet tilbyder en rummelig have med havudsigt, en udendørs swimmingpool et stenkast fra havet, fitness-studie, tennisbane med lysanlæg, ekskursioner og guidede ture rundt i byen og omgivelserne.Der serveres middelhavsretter i Donna Franca Florio terrasserestaurant og i baren ved swimmingpoolen.

  Se mere
 • B.W. Mediterraneo
  Fra395krPr. nat

  B.W. Mediterraneostars

  Catania, Sicily , Via dottor consoli 27 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Hotellet ligger meget tæt på Via Etna i hjertet af Catania, en af Siciliens barokke bysymboler. Meget tæt på hotellet ligger nogle af de mest interessante steder i Catania set ud fra et kunstnerisk og kulturelt perspektiv: det romerske amfiteater; haven Villa Bellini, Via dei Crociferi, storslåede barokke steder og Piazza Duomo. Klosteret Benedictine må simpel hen bare besøges, i dag institut for kunst, kirken St. Julian Church, en af de smukkeste i Catania og slottet Ursino, den eneste bygning, der overlevede jordskælvet i år 1693. Hotellet er endvidere også en ideel base, hvis man ønsker at tage på udflugt uden for byen: Caltagirone, byen er berømt for dens keramik; Taormina; Siracusa; Piazza Armerina og Etnas skråninger.I alt rummer cityhotellet 63 værelser fordelt på 5 etager. Det er klimatiseret og har en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, bar, restaurant og konferencefaciliteter. Deslige er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsplads til gæster i bil.Værelserne er store, lyse og isoleret mod støj. De er udstyret med eget badeværelse med brusebad eller badekar og en altan. Der er 4 handicapvenligt indrettede værelser og 16 ikke-rygerværelser. Endvidere er der hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, minikøleskab, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som kontinental buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  158  Hoteller - Sicily
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination