Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  189kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Fra362krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via catania messina 14 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 484 meninger fra rejsendeBaseret på 484 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger (hotel og lejligheder) i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn. I hotellets hovedbygning er tilgængelige: Enkelt, dobbelt, tredobbelt, firedobbelt og Familie 2 soveværelser og i annekset (700 m langt fra restauranten, pool og modtagelse) er ledige lejligheder med tekøkken og kapacitet på 3, 4 eller 5 personer. Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare. Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur. Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • San Paolo Palace
  Fra421krPr. nat

  San Paolo Palacestars

  Palermo, Sicily , Messina marine 91 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 618 meninger fra rejsendeBaseret på 618 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den østlige del af byen, kun 2,5 km fra byens centrum, 200 m fra havet og kun 500 m fra den smukke botaniske have. Beliggenheden er ideel, eftersom der er nem adgang til den gamle bydel og motorvejen samt panoramaudsigt over Palermo Bugt. Gæsterne vil finde domkirken og Massimo Teater 3,5 km væk i centrum af byen, mens der til banegården er omkring 1,5 km. Herudover er der ca. 30 km til Palermo-Punta Raisi lufthavn fra hotellet.Dette er et moderne og funktionelt city-hotel, der er udrustet til at imødekomme moderne standarder inden for gæstfrihed med førsteklasses konferenceindretninger, trådløs internetadgang, café, bar og en restaurant. Det klimatiserede konference-hotel tilbyder i alt 280 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en elevator. Der er også en fjernsynsstue og en legeplads, og gæsterne kan tillige drage fordel af bustransporten til byens centrum, bestille roomservice, leje cykler og benytte parkeringspladsen og garagen til bilen.Alle værelser er indrettet med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng, telefon, fjernsyn og internetadgang. Af yderligere faciliteter på værelserne er der safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.Hotellet råder over en swimmingpool på taget og et fitness-studie. Den nærliggende strand er af sand.Hotellet tilbyder pakkeløsninger med alt inklusive, hvor morgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som buffeter. Herudover er frokosten og aftensmaden til rådighed a la carte og som menu.

  Se mere
 • Nh Collection Taormina
  Fra1.006krPr. nat

  Nh Collection Taorminastars

  Taormina området, Sicily , Via circonvallazione 11 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 850 meninger fra rejsendeBaseret på 850 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Taormina Area. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Hotellet er 3. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ejendommen. I alt 63 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Nh Collection Taormina. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2009. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ejendommen har 24 timers åbent. Nh Collection Taormina har ikke børnesenge efter anmodning. Nh Collection Taormina omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Små kæledyr er tilladt på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Nh Collection Taormina. Derudover har Nh Collection Taormina udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er ISO 9001 certified hotels and restaurants certificeret. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Dette hotel er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. , Ejendommen tilbyder forretningsfaciliteter. , Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. og Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • NH Palermo
  Fra379krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1344 meninger fra rejsendeBaseret på 1344 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Palermo, er dette komfortable hotel optimalt for familier. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er offentlige transportmidler 1. 0 kilometer borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Der er i alt 226 gæsteværelser på NH Palermo. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2002. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Med henblik på gæsternes specialbehov har NH Palermo nogle værelser med kørestolsadgang. Endvidere må alle gæster der bor i denne feriebolig, bo sammen med deres kæledyr. NH Palermo har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Dette sted er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. , Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. og De der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Mercure Palermo Excelsior City
  Fra625krPr. nat

  Mercure Palermo Excelsior Citystars

  Palermo, Sicily , Via marchese ugo 3 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1157 meninger fra rejsendeBaseret på 1157 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Palermo. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Ferieboligen ligger indenfor 7. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Stedet kan tilbyde i alt 116 værelser. Dette sted blev opført i en bygning, der daterer sig tilbage til 1892, men som er blevet fuldstændig moderniseret i 2007. Mercure Palermo Excelsior City har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Mercure Palermo Excelsior City er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Alle værelser på denne handicapvenlige ejendom, har adgang for kørestole. _x000D__x000D__x000D_Kæledyr er tilladt på området. Alle der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. , Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. og Alle der bor på denne ejendom, kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • NH Caltagirone Villa San Mauro
  Fra500krPr. nat

  NH Caltagirone Villa San Maurostars

  Caltagirone, Sicily , Via portosalvo 14 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 373 meninger fra rejsendeBaseret på 373 meninger fra rejsende

  Hotellet har en rolig beliggenhed på en klippe i udkanten af den hyggelige, barokke by Caltagirone og ca. 3 km fra det livlige centrum. 200 m fra hotellet afgår der offentlige transportmidler, mens der er 1 km til de nærmeste indkøbsmuligheder og 3 km til diverse barer og restauranter. Til Gela på sydkysten er der ca. 30 km, mens der til Catania er ca. 60 km og til lufthavnen 64 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 5 etager og blev renoveret i år 2000. Det ligger i en velholdt have og råder over i alt 91 værelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse og elevator. Herudover har hotellet en bar, en klimatiseret à la carte restaurant, et konferencerum og en offentlig internetterminal. Endvidere er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, flisegulv, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne er endda udstyret med altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med snack-/poolbar samt liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Astoria Palace Hotel
  Fra298krPr. nat

  Astoria Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via montepellegrino 62 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1157 meninger fra rejsendeBaseret på 1157 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Palermo. Ejendommen ligger indenfor 8 meter fra den nærmeste strand. De 326 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. De rejsende vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. og Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel Florio Opera
  Fra595krPr. nat

  Hotel Florio Operastars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 136 - Kort
   

  In the heart of Palermo's Art Nouveau district a 5 min walk from Teatro Politeama Garibaldi and Teatro Massimo, with bus stops 100 m away for all the most beautiful and famous sights of Palermo the hotel enjoys the most privileged position. It is possible in just a few minutes on foot or by bus from the hotel to reach the classical itineraries of Palermo to see the remains of the ancient cultures that made Palermo the capital of civilization.

  Se mere
 • Art Lincoln
  Fra446krPr. nat

  Art Lincolnstars

  Palermo, Sicily , Lincoln 161 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 150 meninger fra rejsendeBaseret på 150 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige business-hotel ligger i byens centrum. I nærheden finder man byens vigtigste forretningskvarter og typiske restauranter, den botaniske have Orto Botanico, som er en af Europas vigtigste, Magione Plads, Mercato Ballaro og Vucciria samt Palermos meget gamle iskiosker, hvor gæsterne kan slappe af og nyde havets friskhed. Det charmerende historiske hotel ligger ca. 6 km fra stranden i Mondello, og gæsterne vil finde barer, busstationen og banegården ved hotellets dørtrin. Endvidere ligger Punta Raisi lufthavn ca. 18 km fra lejligheds-hotellet.Tema-hotellet ligger i en elegant bygning fra 1890 og tilbyder fred og ro med en storslået, privat blomsterhave. Det charmerende business-hotel tilbyder i alt 20 værelser.De komfortable værelser og suiter i kategorien kingsize står til rådighed for forretningsrejsende og feriegæster. Hvert værelse rummer desuden et brusebad og badekar, dobbelt- eller kingsize seng og altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der fjernsyn, internetadgang, minibar og regulerbart klimaanlæg og radiator.Der er parasoller på de nærliggende strande af sand og klipper.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Eurostars Centrale Palace
  Fra368krPr. nat

  Eurostars Centrale Palacestars

  Palermo, Sicily , Corso vittorio emanuele 327 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1033 meninger fra rejsendeBaseret på 1033 meninger fra rejsende

  Den gamle bydel i Palermo er en af de største i Europa og fuld af referencer til fortiden. Palermo afspejler regionens mangfoldige historie, idet byen rummer en lang række mesterværker fra forskellige perioder, herunder den romanske stil, gotikken, renæssancen og barok arkitektur samt et utal af eksempler på moderne kunst. Det familievenlige city-hotel ligger kun 5 minutters gang fra domkirken, Cappella Palatina og Palazzo dei Normanni. Gæsterne vil desuden kunne finde restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed såvel som en busstation og en banegård omkring 1 km væk. Herudover ligger stranden i Mondello ca. 6 km fra dette business-hotel, og af nærliggende lufthavne er der Palermo-Punta Raisi (25 km væk) og Catania-Fontanarossa (190 km væk).Denne fantastiske, aristokratiske bolig fra det 18. århundrede har restaureringseksperters arbejde bragt tilbage til dens oprindelige storhed. Ved udvælgelsen af møbler og ved bevarelsen af bygningens originale strukturer har man udvist en særlig omhu og derved givet hotellet en helt speciel charme og unik karakter. I stueetagen genskaber de overdådige fresker og yndige antikke møbler en magisk atmosfære, som er taget lige ud af romanen Leoparden. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 102 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, garderobe og elevator. Der er også et auditorium, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte parkeringspladsen til bilen og konferenceindretningerne eller bestille roomservice, ligesom man mod betaling kan bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks og minibar.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  181  Hoteller - Sicily
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination