Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  262kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Della Valle
  Fra533krPr. nat

  Della Vallestars

  Agrigento, Sicily , Via demetra 3 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 752 meninger fra rejsendeBaseret på 752 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger på en bakke i midten af byen. Der er ca. 8 km til stranden. Lige foran hotellet er der forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m), hvorfra man kommer til banegården og et væld af indkøbsmuligheder (ca. 2 minutters kørsel) samt templet (ca. 5 minutters kørsel).Hotellet blev renoveret i år 2002 og ligger i en 5.000 m² stor have. Det er på 4 etager og råder over i alt 66 værelser, heraf 3 suiter. Herudover er der en frisørsalon, en bar, en klimatiseret restaurant samt en parkeringsplads og en garage. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool sidstnævnte med solterrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Villa Esperia
  Fra895krPr. nat

  Villa Esperiastars

  Taormina området, Sicily , Via nazionale 244 - Kort
  2,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 363 meninger fra rejsendeBaseret på 363 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1960. Ejendommen består af 65 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser og 60 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Villa Bianca Resort
  Fra903krPr. nat

  Villa Bianca Resortstars

  Taormina området, Sicily , Via nazionale 228 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 177 meninger fra rejsendeBaseret på 177 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Taorminas turistområde blot 50 m fra den nærmeste, indbydende strand. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man desuden også inden for gåafstand, og er der kun 1 km til den nærmeste natklub.Dette hotel blev renoveret i 2001 og rummer i alt 86 værelser fordelt på en 4-etagers hovedbygning og 3 sidebygninger. Til faciliteterne på komplekset hører en foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, en elevator, 2 barer, en fjernsynsstue og 2 klimatiserede restauranter. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og garagefaciliteter for gæster i bil.De indbydende værelser rummer hvert især et badeværelse, hårtørrer, telefon, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling) som standardindretning.Der tilbydes en swimmingpool med et børnebassin på det udendørs område samt en snackbar langs swimmingpoolen og 2 solterrasser.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet, mens frokosten kan vælges som menu. Restauranten tilbyder et udvalg af regionale og internationale retter.Fra Catania lufthavn tager man motorvejen til Catania-Messina. Drej herefter fra mod Taormina og på S.S. i retning af Giardini Naxos.

  Se mere
 • Santa Lucia and Le Sabbie D Oro
  Fra536krPr. nat

  Santa Lucia and Le Sabbie D Orostars

  Cefalu, Sicily , Contrada s. lucia - s.s. 113 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 434 meninger fra rejsendeBaseret på 434 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Ejendommen består af 256 værelser. Ejendommen består af 12 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Le Calette 5
  Fra1.294krPr. nat

  Le Calette 5stars

  Cefalu, Sicily , Via vincenzo cavallaro 12 - Kort
   

  Det charmerende hotel har en smuk beliggenhed få meter fra Cefalù, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Fra hotellet er der en betagende udsigt over havet og de grønne omgivelser. Herudover ligger der en behagelig grusstrand kun ca. 150 m væk. Der er endvidere omkring 100 km fra hotellet til Palermo lufthavn.Hotellet har en fantastisk beliggenhed og råder over i alt 60 værelser fordelt på 2 etager. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception og et spillelokale. Hotellet tilbyder tilmed gæsterne en spisesal og fælles internetadgang. På det kulinariske område tilbyder hotellet en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en hel vifte af lækre retter. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom, ligesom gæster i bil kan benytte parkeringspladserne uden for hotellet.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som telefon, satellit-/kabel-tv og en safeboks (mod betaling). Hertil kommer en behagelig dobbeltseng, klimaanlæg og en minibar som en del af standardindretningen på værelserne. Endvidere er der fra altanen eller terrassen en fantastisk havudsigt.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, hvor liggestole og parasoller står klar til brug. Herudover har gæsterne mulighed for at befri sig selv for hverdagens stress i saunaen. På stranden udbydes der forskellige vandsportsaktiviteter såsom dykning og sejlads. Her står liggestole og parasoller også klar til brug (mod betaling).Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og aftensmad tilbydes som menu.Flyvende gæster skal rejse til Palermo lufthavn. Gæster i tog tager til Cefalù banegård. Ankommer man derimod i bil, skal man tage motorvej A 19 til afkørslen mod Cefalù.

  Se mere
 • Park Hotel Silemi
  Fra777krPr. nat

  Park Hotel Silemistars

  Taormina området, Sicily , Contrada sillemi, letojanni - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 176 meninger fra rejsendeBaseret på 176 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 48 værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice.

  Se mere
 • Grand Hotel Mosè
  Fra531krPr. nat

  Grand Hotel Mosèstars

  Agrigento, Sicily , Viale leonardo sciascia sn - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 416 meninger fra rejsendeBaseret på 416 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i turistområdet ca. 2 km fra tempelkomplekset Agrigento og et udvalg af barer og restauranter samt 4 km fra mødesteder med natteliv, forretninger og den indbydende, lokale strand.Dette 2-etages hotel rummer 96 værelser, en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, bar, fjernsynsstue, restaurant og konferenceindretninger. Ligeledes er der på stedet mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan parkere på hotellets parkeringsplads.De indbydende værelser rummer hvert især eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, regulerbart klimaanlæg og centralvarme.På det udendørs kompleks er der en swimmingpool med snackbar langs swimmingpoolen, ligesom der er en solterrasse, hvor der står liggestole og parasoller klar til brug.orgenmaden og frokosten tilbydes som en fyldig buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som menu eller a la carte.

  Se mere
 • Atahotel Naxos Beach
  Fra737krPr. nat

  Atahotel Naxos BeachstarsGreenProgram Icon

  Taormina området, Sicily , Recanati 26 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1364 meninger fra rejsendeBaseret på 1364 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev moderniseret i 2009. Ejendommen består af 642 værelser. Ejendommen består af 166 dobbeltværelser, 19 junior-suiter, 449 villaer og 8 handicapvenlige værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Fiesta Sicilia Resort
  Fra1.042krPr. nat

  Fiesta Sicilia Resortstars

  Palermo, Sicily , Viale imera s.s. km.204,3 113 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 608 meninger fra rejsendeBaseret på 608 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger ved den dejlige strand. I kraft af gode trafikforbindelser til motorvejsafkørslen Bounfornello er det herfra nemt at komme til alle dele af øen. Hotellet ligger ca. 45 km fra Palermo.Det hyggelige hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over en 2-etagers hoved- og sidebygning med i alt 273 værelser. Det er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hertil kommer en kiosk, et par forretninger, et diskotek, en teatersal og en spisesal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Endvidere rummer hotellet en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant. Hotellet er tilmed perfekt til forretningsfolk, da det har et konferencerum med internetadgang. Naturligvis kan gæsterne bestille vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der desuden en parkeringsplads.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettet. De har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Endvidere er desatellit-/kabel-tv, minikøleskab og safeboks (mod betaling). Ydermere er der en komfortabel dobbeltseng og klimaanlæg samt centralvarme. Fra altanen eller terrassen er der en fantastisk havudsigt.På hotellet er der to store swimmingpools - den ene halvvejs overdækket og den anden på hotellets tag med en stor solterrasse. Tæt ved havet står desuden en swimmingpool med saltvand til rådighed for gæsterne. Desuden råder hotellet over en fodboldbane af græs, en tennisplads, en sportsplads samt en minigolf-, boccia og bueskydningsplads. I dagtimerne tilbyder en underholdende gruppe små sjove og sportslige aktiviteter, mens shows og lege finder sted om aftenen.

  Se mere
 • Dioscuri Bay palace
  Fra777krPr. nat

  Dioscuri Bay palacestars

  Agrigento, Sicily , Lungomare falcone e borsellino 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 509 meninger fra rejsendeBaseret på 509 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved starten af San Leones strandpromenade tæt ved havet og lystbådehavnen. Den nærmeste sandstrand ligger ca. 900 m fra hotellet, hvilket ikke tager lang tid til fods. Herudover er der mange forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (alle ca. 100 m) samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 50 m). Idet hotellet kun ligger 3 km fra Agrigentos tempelanlæg er der mulighed for at kombinere badeferie med storslåede udflugter. Der er ca. 160 km til Palermos lufthavn.Hotellet er på 4 etager og hører til i den øvre middelklasse. Det råder over i alt 102 værelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Her finder man endvidere safebokse, en vekselbørs og flere elevatorer. Til faciliteterne hører endvidere en bar, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant, et konferencerum og en offentlig internetadgang (med trådløs forbindelse). Der er desuden mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer er der en swimmingpool, en pool/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gennem lokale firmaer er der mulighed for at prøve kræfter med sportsaktiviteter som dykning og tennis.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  305  Hoteller - Sicily
Side  1  af  31
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination