Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  164kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Garibaldi
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra500krPr. nat

  Garibaldistars

  Palermo, Sicily , Emerico amari 146 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Byen bevarer stadigt sin charme af de forskellige folkeslag, som har levet her. Byzantinerne, araberne, normannerne har alle sat deres aftryk i den fremherskende kunst og kultur i området. Byen tilbyder meget for gæsterne, herunder det Normanniske Palads, den imponerende domkirke, teatrene Massimo og Politeama, den smukke Via Libertà, byens indkøbsområde samt mange smalle gader, hvor man kan finde kirker, huse og monumenter. Alle er de et særligt besøg værd. Punta Raisi lufthavn ligger kun 32 km fra hotellet og Fontanarossa lufthavn ligger omkring 200 km væk.Hotellet er det eneste i byen, som tilbyder bekvem parkering på stedet uden beregning. Til møder og kongresser tilbyder hotellet et udvalg af forskellige mødelokaler med en række førsteklasses udstyr. Den unikke beliggenhed, opmærksomheden på hver enkel detalje, den varme velkomst, den elegante og afslappende atmosfære samt den originale American bar, hvor gæsterne kan nyde en god drink eller en traditionel snack, går alt sammen op i en højere enhed og tilbyder et virkelig mindeværdigt ophold. Ud over de 71 værelser tilbyder det klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks og en elevator. Ydermere kan gæsterne slappe af i caféen og baren og benytte stedets WLAN/internetadgang. Endvidere tilbydes der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er elegant møblerede og tilbyder privat roomservice. Hvert værelse er udstyret med eget badeværelse med badekar eller brusebad, telefon med mulighed for direkte nationale og internationale opkald, en safeboks, satellit-tv med Sky-kanaler, minibar, hårtørrer, regulerbart klimaanlæg og radiator samt gratis internetadgang. Hertil kommer som standardindretning dobbelt- eller kingsize senge, mulighed for at lave te og kaffe samt altan eller terrasse, mens juniorsuiterne også tilbyder brusebad og badekar med hydroterapi.

  Se mere
 • UNA Hotel One Spa&Wellness
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra526krPr. nat

  UNA Hotel One Spa&Wellnessstars

  Siracusa, Sicily , Via diodoro siculo 4 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette nye hotel kompleks med en frisk design koncept ligger 800 meter fra den arkæologiske park og et par minutter fra den gamle bymidte Syrakus.Catania-Fontanarossa Lufthavn ligger kun 54 km fra hotellet.Dette hotel har drømt om at skabe en stemning, som ville skabe multi-sensoriske oplevelser for moderne rejsende blev begrebet af hotellet er inspireret af Pablo Nerudas filosofi og af Walts ord: 'Hvis du kan drømme det, kan du gøre det'. Hotellets restaurant serverer en buffet-style morgenmad, frokost og middag.

  Se mere
 • Centrale Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra521krPr. nat

  Centrale Palacestars

  Palermo, Sicily , Corso vittorio emanuele 327 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Den gamle bydel i Palermo er en af de største i Europa og fuld af referencer til fortiden. Palermo afspejler regionens mangfoldige historie, idet byen rummer en lang række mesterværker fra forskellige perioder, herunder den romanske stil, gotikken, renæssancen og barok arkitektur samt et utal af eksempler på moderne kunst. Det familievenlige city-hotel ligger kun 5 minutters gang fra domkirken, Cappella Palatina og Palazzo dei Normanni. Gæsterne vil desuden kunne finde restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed såvel som en busstation og en banegård omkring 1 km væk. Herudover ligger stranden i Mondello ca. 6 km fra dette business-hotel, og af nærliggende lufthavne er der Palermo-Punta Raisi (25 km væk) og Catania-Fontanarossa (190 km væk).Denne fantastiske, aristokratiske bolig fra det 18. århundrede har restaureringseksperters arbejde bragt tilbage til dens oprindelige storhed. Ved udvælgelsen af møbler og ved bevarelsen af bygningens originale strukturer har man udvist en særlig omhu og derved givet hotellet en helt speciel charme og unik karakter. I stueetagen genskaber de overdådige fresker og yndige antikke møbler en magisk atmosfære, som er taget lige ud af romanen Leoparden. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 102 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, garderobe og elevator. Der er også et auditorium, en café, en bar og en restaurant. Gæsterne kan endvidere benytte parkeringspladsen til bilen og konferenceindretningerne eller bestille roomservice, ligesom man mod betaling kan bestille vasketøjsservice og parkere bilen i garagen.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbeltseng, regulerbare klimaanlæg og radiatorer og egen altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, safeboks og minibar.

  Se mere
 • Case Vacanze Trabinis
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra275krPr. nat

  Case Vacanze Trabinisstars

  Trapani, Sicily , Vicolo aperta 4 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Trapani . Hotel blev bygget i 2000. Hotel undergik en renovering i 2010. Ejendommen består af 11 værelser. Ejendommen består af 6 lejligheder og 5 studio-lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • B.W. Mediterraneo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra446krPr. nat

  B.W. Mediterraneostars

  Catania, Sicily , Via consoli 27 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotellet ligger meget tæt på Via Etna i hjertet af Catania, en af Siciliens barokke bysymboler. Meget tæt på hotellet ligger nogle af de mest interessante steder i Catania set ud fra et kunstnerisk og kulturelt perspektiv: det romerske amfiteater; haven Villa Bellini, Via dei Crociferi, storslåede barokke steder og Piazza Duomo. Klosteret Benedictine må simpel hen bare besøges, i dag institut for kunst, kirken St. Julian Church, en af de smukkeste i Catania og slottet Ursino, den eneste bygning, der overlevede jordskælvet i år 1693. Hotellet er endvidere også en ideel base, hvis man ønsker at tage på udflugt uden for byen: Caltagirone, byen er berømt for dens keramik; Taormina; Siracusa; Piazza Armerina og Etnas skråninger.I alt rummer cityhotellet 63 værelser fordelt på 5 etager. Det er klimatiseret og har en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, bar, restaurant og konferencefaciliteter. Deslige er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsplads til gæster i bil.Værelserne er store, lyse og isoleret mod støj. De er udstyret med eget badeværelse med brusebad eller badekar og en altan. Der er 4 handicapvenligt indrettede værelser og 16 ikke-rygerværelser. Endvidere er der hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, minikøleskab, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som kontinental buffet.

  Se mere
 • La Plage Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.290krPr. nat

  La Plage Resortstars

  Taormina området, Sicily , Via nazionale 107/a - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse, ligger lige ved havet og er omgivet af en pinjeskov. Det er beliggende lige ud til stranden og har en betagende udsigt ud over øen Isola Bella. 400 m fra hotellet finder man diverse restauranter, barer og indkøbsmuligheder samt et stoppested. Der er heller ikke langt til turistområdet Taormina Mare. Ca. 2,5 km fra hotellet ligger der en busstation og en banegård. Endvidere er der ca. 8 km til Taormina, mens der er ca. 35 km til byen Messina.Strandhotellet blev renoveret i år 2001 og råder over 1 etage med i alt 61 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safebokse og vekselbørs. Det klimatiserede hotel har ydermere en bar, en morgenmadscafé og et konferencerum. Der er også en klimatiseret à la carte restaurant kaldet Re Artu. I denne restaurant kan man få såvel regionale som internationale retter. Mod betaling kan man naturligvis bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage (mod betaling).De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der minibar (mod betaling), safeboks (mod betaling) og dobbeltseng.Hotellet har en snackbar på stranden. Ca. 2 km fra hotellet er der endvidere mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter som f.eks. bananbåd, vandski, motorbåd, dykning, windsurfing, sejlads, katamaran og kano (mod betaling). 4 kilometer væk ligger der desuden en golfbane.

  Se mere
 • Columbia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra295krPr. nat

  Columbiastars

  Palermo, Sicily , Via del celso 31 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggende i Palermo , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev moderniseret i 2010. Der er i alt 24 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 enkeltværelser, 13 dobbeltværelser og 1 lejlighed. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde.

  Se mere
 • B&B Globetrotter Catania
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra290krPr. nat

  B&B Globetrotter Cataniastars

  Catania, Sicily , Vicolo della lanterna 14 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom er placeret i Catania . Hotel blev moderniseret i 2006. Der er i alt 7 værelser på stedet. Ejendommen består af 6 dobbeltværelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Ibis Styles Catania-Acireale
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra484krPr. nat

  Ibis Styles Catania-Acirealestars

  Catania, Sicily , Via madonna delle grazie 98 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette familievenlige city-hotel ligger inden for nem afstand af A18-motorvejen langs panoramavejen SS 114 og inden for bekvem rækkevidde af Acireale bycentrum. Business-hotellet ligger desuden kun 250 m fra et naturreservat, og gæsterne vil finde restauranter, forretninger og forbindelser med offentlige transportmidler i stedets umiddelbare nærhed. Tilmed ligger banegården omkring 2 km fra dette designer-hotel og ca. 10 km fra byen Catania. Herudover ligger Fontanarossa lufthavn ca. 25 km fra hotellet.Dette klimatiserede designer-hotel blev bygget i 2010 og er omgivet af en vidunderlig, privat have med et gratis, privat parkeringsområde. Hotellets elegance kombineret med det oprindelige design og funktionaliteten gør det til en behagelig bolig. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, fjernsynsstue, café, morgenmadsrestaurant og WLAN/internetadgang.Alle værelser er rummelige og beriget af raffinerede detaljer. Hvert enkelt værelse har en queensize, kingsize eller fransk seng samt eget badeværelse med brusebad (nogle med badekar), hårtørrer og natlampe. Af andre behageligheder er der telefon, fjernsyn, internetadgang samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Alle værelser er komfortable og omhyggeligt indrettede i varme farver, som sikrer en behagelig oplevelse.På stranden i nærheden er der klipper.Hver morgen tilbydes en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • HOTEL KALURA
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra551krPr. nat

  HOTEL KALURAstars

  Cefalu, Sicily , Via vincenzo cavallaro 13 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  -

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  289  Hoteller - Sicily
Side  1  af  29
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination