Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  165kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra430krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via guglielmo marconi (bivio nunziata) 14 - Kort
  1,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn, mens der til Punta Raisi lufthavn er omkring 250 km fra etablissementet.Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare.Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur.Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen. Herudover tilbydes frokosten og aftensmaden som menu.

  Se mere
 • NH Palermo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra864krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Beliggende i Palermo , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1954. Hotel undergik en renovering i 2002. Der er i alt 226 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 enkeltværelser og 194 dobbeltværelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen.

  Se mere
 • B.W. Mediterraneo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra625krPr. nat

  B.W. Mediterraneostars

  Catania, Sicily , Via consoli 27 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotellet ligger meget tæt på Via Etna i hjertet af Catania, en af Siciliens barokke bysymboler. Meget tæt på hotellet ligger nogle af de mest interessante steder i Catania set ud fra et kunstnerisk og kulturelt perspektiv: det romerske amfiteater; haven Villa Bellini, Via dei Crociferi, storslåede barokke steder og Piazza Duomo. Klosteret Benedictine må simpel hen bare besøges, i dag institut for kunst, kirken St. Julian Church, en af de smukkeste i Catania og slottet Ursino, den eneste bygning, der overlevede jordskælvet i år 1693. Hotellet er endvidere også en ideel base, hvis man ønsker at tage på udflugt uden for byen: Caltagirone, byen er berømt for dens keramik; Taormina; Siracusa; Piazza Armerina og Etnas skråninger.I alt rummer cityhotellet 63 værelser fordelt på 5 etager. Det er klimatiseret og har en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, bar, restaurant og konferencefaciliteter. Deslige er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsplads til gæster i bil.Værelserne er store, lyse og isoleret mod støj. De er udstyret med eget badeværelse med brusebad eller badekar og en altan. Der er 4 handicapvenligt indrettede værelser og 16 ikke-rygerværelser. Endvidere er der hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, minikøleskab, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som kontinental buffet.

  Se mere
 • Excelsior Palace Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra870krPr. nat

  Excelsior Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via marchese ugo 3 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Beliggende i Palermo , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1892. Hotel blev moderniseret i 2007. Ejendommen består af 116 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 102 dobbeltværelser og 6 junior-suiter. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Palazzo Brunaccini
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra859krPr. nat

  Palazzo Brunaccinistars

  Palermo, Sicily , Piazzetta principessa lucrezia brunaccini 9 - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Palermo . Ejendommen består af 18 værelser. Ejendommen består af 18 dobbeltværelser, 3 junior-suiter, 3 suiter, 2 handicapvenlige værelser, 1 treværelses rum, 1 fireværelsesrum, 4 overordnede værelser og 1 familierum. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Dem, der elsker at stå på ski, vil sætte pris på Hotel's nærhed til skibakkerne. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Politeama
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra788krPr. nat

  Politeamastars

  Palermo, Sicily , Piazza ruggero settimo 15 - Kort
   

  Dette hotel ligger på en af de dejligste pladser i centrum af Palermo. Det er også tæt på havnen og banegården, som forbinder byens centrum med lufthavnen og Mondello strand. Herudover er der talrige indkøbsmuligheder, natklubber, barer og restauranter kun få minutter væk, mens der kun er omkring 2 km til banegården og ca. 10 km til stranden. Ydermere har gæsterne ca. 30 km til Palermos lufthavn, som hedder Punta Raisi.Dette hotel blev renoveret i 2003 og rummer i alt 94 værelser fordelt på 9 etager. Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception og en safeboks. Desuden rummer det klimatiserede etablissement en fjernsynsstue. Hertil kommer af faciliteter også et veludstyret konferencelokale med plads til mellem 50 og 200 personer såvel som lokaler, der er beregnet til bryllupper og andre festligheder.Af de 94 værelser er der 6 værelser i kategorien superior med hydromassage og 8 støjisolerede juniorsuiter med termoruder. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og kabel-tv. Endvidere er der minibar, safeboks og klimaanlæg.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • San Domenico Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.216krPr. nat

  San Domenico Palacestars

  Taormina området, Sicily , Piazza san domenico 5 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette charmerende historiske hotel i hjertet af Taorminas gamle bydel tilbyder en vidunderlig udsigt over Taorminas bugt. Gæsterne vil finde talrige restauranter, barer, forretninger og forbindelser med offentlige transportmidler lige ved hotellets dørtrin. Stranden i Giardini-Naxos ligger ca. 15 minutters kørsel fra konference-hotellet, og til byen Catania og dens banegård er der ca. 50 minutter. Af nærliggende lufthavne kan nævnes Fontanarossa (70 km væk) og Punta Raisi (260 km væk).Hotellet ligger i et originalt dominikansk kloster fra det 15. århundrede og blev forvandlet til hotel i 1896 af Giovanni Rosso, Prins af Cerami. Hotellet er sidenhen blevet det mest berømte kloster-hotel i verden. Det klimatiserede, historiske hotel tilbyder i alt 105 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks og elevator. Af yderligere faciliteter er der en café, en bar, restaurant, konferenceindretninger og en parkeringsplads. Ydermere kan gæsterne benytte stedets internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne og suiterne ligger i 2 forskellige fløje kaldet Garden Wing (havefløjen), som blev bygget på det tidligere kloster fra det 14. århundrede og Grand Hotel Wing, som er en storslået bygning i liberalistisk stil og blev føjet til hotellet i 1896. Begge afspejler historie og tradition uden at ofre moderne komfortindretninger og behageligheder. Hvert værelse er udstyret med regulerbart klimaanlæg, telefon, hårtørrer, minibar, internetadgang, satellit-tv, safeboks, vækkeur og radio. Hvert værelse rummer desuden også eget badeværelse med brusebad og badekar samt dobbeltseng og egen altan eller terrasse.Hotellet tilbyder et sundhedshjørne med naturlige fytombehandlinger og massager samt en udendørs swimmingpool med snackbar.

  Se mere
 • Grand Hotel Baia Verde
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra956krPr. nat

  Grand Hotel Baia Verdestars

  Catania, Sicily , Via angelo musco 8/10 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Beliggende i Sicilia , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1973. Hotel undergik en renovering i 2012. Der er i alt 147 værelser på stedet. Ejendommen består af 135 dobbeltværelser, 3 junior-suiter, 5 suiter og 4 handicapvenlige værelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området.

  Se mere
 • Vecchio Borgo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra852krPr. nat

  Vecchio Borgostars

  Palermo, Sicily , Quintino sella 1/7 - Kort
   

  Dette city-hotel ligger lige i Palermos turistområde og kun 10 m fra den nærmeste strand. Beliggenheden er meget tæt på den berømte Piazza Politeama og Borgo Vecchio, som er en af de ældste og mest populære festpladser i Palermo. Endvidere ligger der forskellige diskoteker ca. 1 km fra hotellet, mens der til forbindelser med offentlige transportmidler kun er 100 m, som naturligvis sagtens kan tilbagelægges til fods.Hotellet slog dørene op i 2002 og består af i alt 38 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevator, bar og fjernsynsstue. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks og centralvarme.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 • Admeto
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra440krPr. nat

  Admetostars

  Trapani, Sicily , Palinuro 3 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette hotel ligger i et stille område i centrum af Selinunte blot få skridt fra havet og sandstranden og tæt på det største arkæologiske udgravningsområde i Europa. Der er restauranter, barer og forbindelser med offentlige transportmidler 300 m fra ejendommen, mens der til de nærmeste indkøbsmuligheder er 13 km. Gæsterne vil finde masser af steder af historisk interesse med 15 km til Castelvetrano og Cave di Cusa, 22 km til Mazara del Vallo, 45 km til Marsala og 90 km til Agrigento. Endvidere er der kun 90 km til Trapani lufthavn og 95 km til lufthavnen i Palermo.Dette ny, moderne hotel har en panoramabeliggenhed over Selinuntes kyst og rummer i alt 56 værelser fordelt på 4 etager. Dette familievenlige strand-etablissement er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster. Til faciliteterne på dette klimatiserede etablissement hører en foyer med døgnåben reception samt en safeboks, en café, en bar og en pub. Hertil kommer en fjernsynsstue, et konferencelokale, en terrasse og en solterrasse med udsigt over kysten. I morgenmadsrestauranten har gæsterne mulighed for at beundre den spektakulære havudsigt sammen med de græske templer og Selinuntes Akropolis. Endvidere er der internetadgang og mulighed for at bestille roomservice. Der er også en parkeringsplads og garageplads til bilen samt mulighed for at leje cykler på hotellet til at udforske omgivelserne på.Alle værelser er indrettet med glinsende, moderne indretning, møbler i lyse nuancer og altaner med havudsigt. Værelserne er desuden indrettet med eget badeværelse med brusebad/badekar, en hårtørrer, en telefon, satellit-tv, minibar og internetadgang. Herudover er der en dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og radiator samt en safeboks og et skrivebord.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  283  Hoteller - Sicily
Side  1  af  29
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination