Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  209kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • San Paolo Palace
  Fra419krPr. nat

  San Paolo Palacestars

  Palermo, Sicily , Messina marine 91 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 625 meninger fra rejsendeBaseret på 625 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den østlige del af byen, kun 2,5 km fra byens centrum, 200 m fra havet og kun 500 m fra den smukke botaniske have. Beliggenheden er ideel, eftersom der er nem adgang til den gamle bydel og motorvejen samt panoramaudsigt over Palermo Bugt. Gæsterne vil finde domkirken og Massimo Teater 3,5 km væk i centrum af byen, mens der til banegården er omkring 1,5 km. Herudover er der ca. 30 km til Palermo-Punta Raisi lufthavn fra hotellet.Dette er et moderne og funktionelt city-hotel, der er udrustet til at imødekomme moderne standarder inden for gæstfrihed med førsteklasses konferenceindretninger, trådløs internetadgang, café, bar og en restaurant. Det klimatiserede konference-hotel tilbyder i alt 280 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en elevator. Der er også en fjernsynsstue og en legeplads, og gæsterne kan tillige drage fordel af bustransporten til byens centrum, bestille roomservice, leje cykler og benytte parkeringspladsen og garagen til bilen.Alle værelser er indrettet med brusebad og hårtørrer, ligesom der er en dobbeltseng, telefon, fjernsyn og internetadgang. Af yderligere faciliteter på værelserne er der safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe samt regulerbare klimaanlæg og radiatorer.Hotellet råder over en swimmingpool på taget og et fitness-studie. Den nærliggende strand er af sand.Hotellet tilbyder pakkeløsninger med alt inklusive, hvor morgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som buffeter. Herudover er frokosten og aftensmaden til rådighed a la carte og som menu.

  Se mere
 • Art Lincoln
  Fra409krPr. nat

  Art Lincolnstars

  Palermo, Sicily , Lincoln 161 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 154 meninger fra rejsendeBaseret på 154 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige business-hotel ligger i byens centrum. I nærheden finder man byens vigtigste forretningskvarter og typiske restauranter, den botaniske have Orto Botanico, som er en af Europas vigtigste, Magione Plads, Mercato Ballaro og Vucciria samt Palermos meget gamle iskiosker, hvor gæsterne kan slappe af og nyde havets friskhed. Det charmerende historiske hotel ligger ca. 6 km fra stranden i Mondello, og gæsterne vil finde barer, busstationen og banegården ved hotellets dørtrin. Endvidere ligger Punta Raisi lufthavn ca. 18 km fra lejligheds-hotellet.Tema-hotellet ligger i en elegant bygning fra 1890 og tilbyder fred og ro med en storslået, privat blomsterhave. Det charmerende business-hotel tilbyder i alt 20 værelser.De komfortable værelser og suiter i kategorien kingsize står til rådighed for forretningsrejsende og feriegæster. Hvert værelse rummer desuden et brusebad og badekar, dobbelt- eller kingsize seng og altan eller terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der fjernsyn, internetadgang, minibar og regulerbart klimaanlæg og radiator.Der er parasoller på de nærliggende strande af sand og klipper.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Dei Pini
  Fra268krPr. nat

  Dei Pinistars

  Agrigento, Sicily , S.s.115 contrada san calogero n/a - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 565 meninger fra rejsendeBaseret på 565 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Agrigento. Placeret indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger indenfor 4. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 5 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 1. 5 kilometer fra havnen. I alt 130 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Dei Pini. Dei Pini blev fuldstændig moderniseret i 2008. Dei Pini er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge på dette sted. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Alle gæster der bor her, behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Dei Pini. Der er parkeringsplads ved Dei Pini. Denne feriebolig har en række middagsoplevelser. og Der er konferencefaciliteter på dette hotel. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Jardin de France
  Fra228krPr. nat

  Jardin de Francestars

  Palermo, Sicily , Vicolo sant'uffizio 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 71 meninger fra rejsendeBaseret på 71 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Palermo. Rejsende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 6 værelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Endvidere tilbyder Jardin de France vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Principe Di Villafranca
  Fra626krPr. nat

  Principe Di Villafrancastars

  Palermo, Sicily , Via giuseppina turrisi colonna, 4 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 368 meninger fra rejsendeBaseret på 368 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det område, hvor Firriato lå engang, som var en af de mest berømte parker i 1800-tallets Europa. Det var en fornøjelseshave og et vildtreservat, som tilhørte fyrsterne af Villafranca og strakte sig fra Piano delle Croci til Piano di Santï'Oliva. Dette område er i dag et moderne og eklektisk kvarter, hvor man finder de største modeforretninger dør om dør med de økonomiske og erhvervsmæssige områder. Der er desuden ca. 20 minutters gang til banegården og ca. 30 km fra hotellet til Palermo lufthavn.Når man som feriegæst eller forretningsrejsende kommer ind på hotellet, vil man opleve en fredelig og rolig atmosfære. Hotellets interiør er karakteriseret af ædel og sofistikeret elegance, hvor et omhyggeligt udvalg af mesterværker af gamle sicilianske møbelsnedkere, gamle malerier og lækre stoffer fører gæsterne tilbage i tiden, som om de blev varmt modtaget i et gammelt aristokratisk hus. På dette unikke boutique-hotel er gæsterne omgivet af traditioner og kan også nyde den førsteklasses teknologi og alle de moderne bekvemmeligheder. Desuden blev dette charmerende, klimatiserede city-hotel renoveret i 2009 og består af i alt 34 værelser. Hotellet har en døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter er der også safeboks, vekselbørs og restaurant. Hertil kommer en suite af haller med et rummeligt bibliotek med et bredt udvalg af litterære klassikere og kunstbøger og internetadgang samt pejsestue og hotellets bar, hvor et dyrebart skrivebord fra Liberty er blevet forvandlet til en usædvanlig og sofistikeret bar. Ydermere er der konferenceindretninger til forretningsrejsende, og alle gæster kan benytte stedets WLAN/internetadgang og bestille roomservice og vasketøjsservice (alt sammen mod betaling). Endvidere kan gæsterne parkere deres køretøj i hotellets parkeringsgarage (mod betaling).

  Se mere
 • 4 Spa Resort Hotel
  Fra719krPr. nat

  4 Spa Resort Hotelstars

  Catania, Sicily , Via nazionale ss 114 km 91/vii - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 706 meninger fra rejsendeBaseret på 706 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Catania. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hotellet er 7. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetRejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Lokaliteten har 50 indbydende værelser. Ferieboligen blev opført i 2012. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på 4 Spa Resort Hotel. Der er parkeringsplads ved 4 Spa Resort Hotel. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til rejsende der vil genoplade mentalt og fysisk. , Rejsende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ferieboligen. , På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette hotel et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. og Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på 4 Spa Resort Hotel.

  Se mere
 • Athenaeum Palermo
  Fra320krPr. nat

  Athenaeum Palermostars

  Palermo, Sicily , Via luigi giannettino 4 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 351 meninger fra rejsendeBaseret på 351 meninger fra rejsende

  The hotel lies close to the historical centre of Palermo and only 500 m from the A29 highway exit that connected it to Catania and Messina. The property is placed a few steps away from the University district and offers an ideal solution for both business and leisure travellers. It is also not so far from the biggest Hospital of the city.

  Se mere
 • Mercure Palermo Centro
  Fra493krPr. nat

  Mercure Palermo Centrostars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 112 112 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1927 meninger fra rejsendeBaseret på 1927 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Palermo. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 113 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 10. 0 kilometer fra hotellet . Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Boligen består af 93 soveværelser. Hotellet blev opført i 1960. Hotellet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Mercure Palermo Centro er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 6 handicapvenligt gæsteværelse. Rejsende behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, de kan tage dem med i denne bolig. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Cristal Palace Hotel
  Fra471krPr. nat

  Cristal Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477 477/a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 463 meninger fra rejsendeBaseret på 463 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Vecchio Borgo
  Fra326krPr. nat

  Vecchio Borgostars

  Palermo, Sicily , Via quintino sella 1/7 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 327 meninger fra rejsendeBaseret på 327 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger lige i Palermos turistområde og kun 10 m fra den nærmeste strand. Beliggenheden er meget tæt på den berømte Piazza Politeama og Borgo Vecchio, som er en af de ældste og mest populære festpladser i Palermo. Endvidere ligger der forskellige diskoteker ca. 1 km fra hotellet, mens der til forbindelser med offentlige transportmidler kun er 100 m, som naturligvis sagtens kan tilbagelægges til fods.Hotellet slog dørene op i 2002 og består af i alt 38 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevator, bar og fjernsynsstue. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks og centralvarme.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  163  Hoteller - Sicily
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination