Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  247kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • Grand Hotel et des Palmes
  Fra921krPr. nat

  Grand Hotel et des Palmesstars

  Palermo, Sicily , Via roma 398 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1255 meninger fra rejsendeBaseret på 1255 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1854. Hotel undergik en renovering i 2007. Der er i alt 98 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 85 dobbeltværelser, 2 junior-suiter, 6 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel tilbyder cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Mercure Palermo Excelsior City
  Fra1.020krPr. nat

  Mercure Palermo Excelsior CitystarsGreenProgram Icon

  Palermo, Sicily , Via marchese ugo 3 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1892. Hotel undergik en renovering i 2007. Ejendommen består af 116 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 102 dobbeltværelser og 6 junior-suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Fra483krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via catania messina 14 14 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 432 meninger fra rejsendeBaseret på 432 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger (hotel og lejligheder) i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn. I hotellets hovedbygning er tilgængelige: Enkelt, dobbelt, tredobbelt, firedobbelt og Familie 2 soveværelser og i annekset (700 m langt fra restauranten, pool og modtagelse) er ledige lejligheder med tekøkken og kapacitet på 3, 4 eller 5 personer. Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare. Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur. Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • Cristal Palace Hotel
  Fra900krPr. nat

  Cristal Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via roma 477/a - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 381 meninger fra rejsendeBaseret på 381 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger centralt ca. 200 m fra hovedtorvet i Palermo, Piazza Politeama. Det ligger i en rolig del af Palermos gamle historiske bydel, i nærheden af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til disse kommer man nemt til fods eller med offentlige transportmidler.Dette hotel tilbyder mere end 87 værelser, og af faciliteter er der en hyggelig bar og en restaurant. Ligeledes er der konferenceindretninger og internetadgang til rådighed. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil parkere enten på hotellets parkeringsplads eller i den sikre parkeringskælder.De smagfuldt indrettede værelser tilbyder et badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, minibar, køleskab og en safeboks.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Mercure Catania Excelsior
  Fra951krPr. nat

  Mercure Catania Excelsiorstars

  Catania, Sicily , Piazza g. verga 39 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 837 meninger fra rejsendeBaseret på 837 meninger fra rejsende

  Dette konference-hotel ligger i centrum af Catania tæt på indkøbsområdet, et sted, som egner sig perfekt til guidede sightseeingture eller selvstændige ture til byens centrum for at se dens attraktive og arkitektonisk imponerende kirker og museer. Det tilbyder også et ideelt udgangspunkt for udflugter til nærliggende destinationer såsom Taormina, Syracuse, Noto, Etna, Piazza Armerina og Agrigento. Fontanarossa ligger ca. 6 km væk og er dette business-hotels nærmeste lufthavn.Dette moderne og effektive hotel blev bygget i 1954, er klimatiseret og perfekt til både forretningsrejsende og feriegæster. Den rummelige, dejligt oplyste foyer tilbyder glinsende hvidt marmor, mens en livlig og veldrevet amerikansk bar giver et strejf af kontrast. Foyeren tilbyder også dejligt åbne saloner til behagelige samtaler i ro og mag samt en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og et hjørne med internetadgang. Andre fællesfaciliteter inkluderer elevatoradgang samt mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet tilbyder i alt 176 værelser.Hotellet er elegant indrettet og veludstyret med moderne værelser. Værelserne er alle støjisoleret og udstyret med vinduer af glas samt store og komfortable badeværelser med brusebad og hårtørrer, hvilket vil give gæsterne den højeste grad af komfort. Værelserne har ligeledes en telefon, satellit-tv, minibar, safeboks, klimaanlæg og internetadgang.Sundheds- og fitness-hjørnet byder gæsterne velkommen i venlige omgivelser, som også tilbyder en fortryllende udsigt over hustagene i Catania. Det har et tyrkisk bad, hydromassage-brusere og et fitness-studie udstyret med Technogym-maskiner - og med alt, hvad der kræves for et fuldendt og effektivt fitness-program.Der tilbydes morgenbuffet hver morgen, mens a la carte-middage tilbydes som frokost og aftensmad.

  Se mere
 • Bed and breakfast Operà
  Fra557krPr. nat

  Bed and breakfast Operàstars

  Palermo, Sicily , Via principe di belmonte 102 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 137 meninger fra rejsendeBaseret på 137 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1930. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 6 værelser. Ejendommen består af 3 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel har elevator. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder cykellejeservice.

  Se mere
 • Residence Hotel Gloria
  Fra391krPr. nat

  Residence Hotel Gloriastars

  Palermo, Sicily , Via enrico toti 30 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 41 meninger fra rejsendeBaseret på 41 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Ejendommen består af 8 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 6 dobbeltværelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Dei Pini
  Fra246krPr. nat

  Dei Pinistars

  Agrigento, Sicily , S.s.115 contrada san calogero n/a - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 406 meninger fra rejsendeBaseret på 406 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1970. Hotel undergik en renovering i 2008. Der er i alt 130 værelser på stedet. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser og 4 treværelses rum. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Se mere
 • Athenaeum Palermo
  Fra526krPr. nat

  Athenaeum Palermostars

  Palermo, Sicily , Via luigi giannettino 4 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 286 meninger fra rejsendeBaseret på 286 meninger fra rejsende

  The hotel lies close to the historical centre of Palermo and only 500 m from the A29 highway exit that connected it to Catania and Messina. The property is placed a few steps away from the University district and offers an ideal solution for both business and leisure travellers. It is also not so far from the biggest Hospital of the city.

  Se mere
 • Vecchio Borgo
  Fra339krPr. nat

  Vecchio Borgostars

  Palermo, Sicily , Via quintino sella 1/7 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 291 meninger fra rejsendeBaseret på 291 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger lige i Palermos turistområde og kun 10 m fra den nærmeste strand. Beliggenheden er meget tæt på den berømte Piazza Politeama og Borgo Vecchio, som er en af de ældste og mest populære festpladser i Palermo. Endvidere ligger der forskellige diskoteker ca. 1 km fra hotellet, mens der til forbindelser med offentlige transportmidler kun er 100 m, som naturligvis sagtens kan tilbagelægges til fods.Hotellet slog dørene op i 2002 og består af i alt 38 værelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevator, bar og fjernsynsstue. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks og centralvarme.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  275  Hoteller - Sicily
Side  1  af  28
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination