Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Sicily

Find på kortet
Hoteller - Sicily

SicilyFra  164kr

Anbefalede hoteller - Sicily

 • La Terra Dei Sogni Hotel & Farm House
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra328krPr. nat

  La Terra Dei Sogni Hotel & Farm Housestars

  Taormina området, Sicily , Via guglielmo marconi (bivio nunziata) 14 - Kort
  1,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger i Fiumefreddo di Sicilia i provinsen Catania. Det repræsenterer den bedste løsning for gæster, der planlægger at besøge turistattraktionerne langs Siciliens kyst. I nærheden af ejendommen finder man Taormina (10 km væk), Etna Volcano Linguaglossa (12 km væk), Giardini Naxos og Catania (begge 35 km væk), Gole di Alcantara (19 km væk) og stranden Mariana di Cottone (kun 2 km væk). Endvidere er der ca. 35 km Fontanarossa lufthavn, mens der til Punta Raisi lufthavn er omkring 250 km fra etablissementet.Gæsterne vil nyde den smukke udsigt til Etna og Taormina bugt og de 23 moderne værelser med udsigt til enten swimmingpoolen, bugten eller vulkanen. Dette klimatiserede hotel udgør et økologisk klub-feriested med en lokal restaurant, bar og café, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks. Der er også en legeplads, en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en parkeringsplads til bilen, ligesom man kan bestille roomservice og leje cykler på stedet.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover rummer værelserne af behageligheder også dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab og altan eller terrasse som standardindretning. Klimaanlæggene og radiatorerne er regulerbare.Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool med snackbar langs bassinkanten. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på hotellet og på den nærliggende strand af sand og grus, ligesom der er en bowleplæne på stedet og mulighed for at spille petanque eller cykle en tur.Restauranten tilbyder typisk siciliansk kogekunst, som kan nydes uden døre ved swimmingpoolen. Der tilbydes en kontinental morgenbuffet hver morgen. Herudover tilbydes frokosten og aftensmaden som menu.

  Se mere
 • Mercure Palermo Centro
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra464krPr. nat

  Mercure Palermo Centrostars

  Palermo, Sicily , Via mariano stabile 112 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Palermo . Hotel blev bygget i 1960. Hotel undergik en renovering i 2004. Der er i alt 92 værelser på stedet. Ejendommen består af 30 enkeltværelser, 72 dobbeltværelser og 6 handicapvenlige værelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel har kørestolsadgang. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Excelsior Palace Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra808krPr. nat

  Excelsior Palace Hotelstars

  Palermo, Sicily , Via marchese ugo 3 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Beliggende i Palermo , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1892. Hotel undergik en renovering i 2007. Ejendommen består af 116 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 102 dobbeltværelser og 6 junior-suiter. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Massimo Plaza
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.197krPr. nat

  Massimo Plazastars

  Palermo, Sicily , Via maqueda 437 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende 4-stjernede hotel ligger i hjertet af Palermos centrum og byens vigtigste indkøbsområde, lige foran det berømte Teatro Massimo og tæt på byens største attraktioner og stranden. Hotellet ligger desuden tæt på havnen, banegården og busstationen. Ydermere er der ca. 25 km til Palermo lufthavn.Detaljernes nøjagtighed, den elegante indretning og de harmoniske farver gør dette hotel til et komfortabelt og elegant valg for både forretningsrejsende og feriegæster. Alle de 15 rummelige værelser tilbyder en charmerende atmosfære og en klassisk stil, med moquette- og parketgulve samt en altan med smuk udsigt over Teatro Massimo. Herudover byder det klimatiserede etablissement gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter tilbydes gæsterne også safeboks, garderobe, aviskiosk, fjernsynsstue, café og morgenmadsrestaurant. Ydermere tilbydes der også WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Endvidere kan gæster i bil parkere køretøjet i garagen (mod betaling).Alle værelser er støjisoleret, charmerende indrettet og designet til at gøre gæsternes ophold til en meget behagelig og afslappende oplevelse. Af faciliteter på værelserne er der eget badeværelse med badekar, hårtørrer, satellit-/kabel-tv, internetadgang med hurtig forbindelse og et internetstik. Hertil kommer også telefon, radio, safeboks, minibar, regulerbart klimaanlæg, skrivebord og altan eller terrasse som standardindretning. Værelserne er deslige indrettet med enten dobbelt- eller kingsize senge. Tilmed kan man bestille værelser med udsigt og ikke-rygerværelser på anmodning.Der tilbydes massage- og spa-behandlinger på hotellet (mod betaling). Herudover kan gæsterne leje liggestole og parasoller på stranden.Der tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • B.W. Mediterraneo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra430krPr. nat

  B.W. Mediterraneostars

  Catania, Sicily , Via consoli 27 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotellet ligger meget tæt på Via Etna i hjertet af Catania, en af Siciliens barokke bysymboler. Meget tæt på hotellet ligger nogle af de mest interessante steder i Catania set ud fra et kunstnerisk og kulturelt perspektiv: det romerske amfiteater; haven Villa Bellini, Via dei Crociferi, storslåede barokke steder og Piazza Duomo. Klosteret Benedictine må simpel hen bare besøges, i dag institut for kunst, kirken St. Julian Church, en af de smukkeste i Catania og slottet Ursino, den eneste bygning, der overlevede jordskælvet i år 1693. Hotellet er endvidere også en ideel base, hvis man ønsker at tage på udflugt uden for byen: Caltagirone, byen er berømt for dens keramik; Taormina; Siracusa; Piazza Armerina og Etnas skråninger.I alt rummer cityhotellet 63 værelser fordelt på 5 etager. Det er klimatiseret og har en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, bar, restaurant og konferencefaciliteter. Deslige er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsplads til gæster i bil.Værelserne er store, lyse og isoleret mod støj. De er udstyret med eget badeværelse med brusebad eller badekar og en altan. Der er 4 handicapvenligt indrettede værelser og 16 ikke-rygerværelser. Endvidere er der hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, minikøleskab, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som kontinental buffet.

  Se mere
 • Hotel Palazzo Sitano
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra441krPr. nat

  Hotel Palazzo Sitanostars

  Palermo, Sicily , Via vittorio emanuele 114 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger tæt på den historiske havn i hjertet af Palermos gamle bydel. Der er 150 m til Piazza Marina og ca. 10 km til Monreale. Ydermere er der ca. 35 km til Palermo lufthavn.Det charmerende hotel blev renoveret i 2010, ligger i en bygning i barok byggestil fra det 19. århundrede med moderne interiør og tilbyder i alt 86 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter på dette klimatiserede, historiske hotel er der også elevator, fjernsynsstue, bar og konferenceindretninger. Af serviceydelser mod betaling er der WLAN/internetadgang, en parkeringsgarage og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Gæster, der benytter hotellets parkeringsplads, tilbydes desuden parkeringsvagt.Værelserne og suiterne har hovedsageligt klare, slanke linjer, som er blandet med små pudsige detaljer. Alle boligenheder tilbyder eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af moderne behageligheder er der desuden komfortable senge, minibar, safeboks, internetadgang, satellit-/kabel-tv og regulerbare klimaanlæg/radiatorer. Som en del af standardindretningen er der også en altan eller terrasse.Hotellet har en sauna og et dampbad.Hver morgen tilbydes der en stor morgenbuffet. Hotellets restaurant er kun åben på anmodning og i forbindelse med møder og arrangementer.

  Se mere
 • Bed and breakfast Opera'
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra439krPr. nat

  Bed and breakfast Opera'stars

  Palermo, Sicily , Via principe di belmonte 102 - Kort
   

  Beliggende i Palermo , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1930. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen udgør en hovedetage. Der er i alt 6 værelser på stedet. Ejendommen består af 3 dobbeltværelser, 2 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Politeama
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra443krPr. nat

  Politeamastars

  Palermo, Sicily , Piazza ruggero settimo 15 - Kort
   

  Dette hotel ligger på en af de dejligste pladser i centrum af Palermo. Det er også tæt på havnen og banegården, som forbinder byens centrum med lufthavnen og Mondello strand. Herudover er der talrige indkøbsmuligheder, natklubber, barer og restauranter kun få minutter væk, mens der kun er omkring 2 km til banegården og ca. 10 km til stranden. Ydermere har gæsterne ca. 30 km til Palermos lufthavn, som hedder Punta Raisi.Dette hotel blev renoveret i 2003 og rummer i alt 94 værelser fordelt på 9 etager. Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception og en safeboks. Desuden rummer det klimatiserede etablissement en fjernsynsstue. Hertil kommer af faciliteter også et veludstyret konferencelokale med plads til mellem 50 og 200 personer såvel som lokaler, der er beregnet til bryllupper og andre festligheder.Af de 94 værelser er der 6 værelser i kategorien superior med hydromassage og 8 støjisolerede juniorsuiter med termoruder. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og kabel-tv. Endvidere er der minibar, safeboks og klimaanlæg.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • NH Palermo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra538krPr. nat

  NH Palermostars

  Palermo, Sicily , Foro italico 22/b - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Denne ejendom er placeret i Palermo . Hotel blev bygget i 1954. Hotel undergik en renovering i 2002. Der er i alt 226 værelser på stedet. Ejendommen består af 43 enkeltværelser og 194 dobbeltværelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde.

  Se mere
 • San Domenico Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra4.159krPr. nat

  San Domenico Palacestars

  Taormina området, Sicily , Piazza san domenico 5 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette charmerende historiske hotel i hjertet af Taorminas gamle bydel tilbyder en vidunderlig udsigt over Taorminas bugt. Gæsterne vil finde talrige restauranter, barer, forretninger og forbindelser med offentlige transportmidler lige ved hotellets dørtrin. Stranden i Giardini-Naxos ligger ca. 15 minutters kørsel fra konference-hotellet, og til byen Catania og dens banegård er der ca. 50 minutter. Af nærliggende lufthavne kan nævnes Fontanarossa (70 km væk) og Punta Raisi (260 km væk).Hotellet ligger i et originalt dominikansk kloster fra det 15. århundrede og blev forvandlet til hotel i 1896 af Giovanni Rosso, Prins af Cerami. Hotellet er sidenhen blevet det mest berømte kloster-hotel i verden. Det klimatiserede, historiske hotel tilbyder i alt 105 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks og elevator. Af yderligere faciliteter er der en café, en bar, restaurant, konferenceindretninger og en parkeringsplads. Ydermere kan gæsterne benytte stedets internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne og suiterne ligger i 2 forskellige fløje kaldet Garden Wing (havefløjen), som blev bygget på det tidligere kloster fra det 14. århundrede og Grand Hotel Wing, som er en storslået bygning i liberalistisk stil og blev føjet til hotellet i 1896. Begge afspejler historie og tradition uden at ofre moderne komfortindretninger og behageligheder. Hvert værelse er udstyret med regulerbart klimaanlæg, telefon, hårtørrer, minibar, internetadgang, satellit-tv, safeboks, vækkeur og radio. Hvert værelse rummer desuden også eget badeværelse med brusebad og badekar samt dobbeltseng og egen altan eller terrasse.Hotellet tilbyder et sundhedshjørne med naturlige fytombehandlinger og massager samt en udendørs swimmingpool med snackbar.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  228  Hoteller - Sicily
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Sicilien antages for at være den vigtigste ø i Italien og den er samtidig den største og mest populære i Middelhavet. Vi anbefaler at besøge Palermo, hovedstaden på øen, en smuk by med et design der kombinerer middelalderen med den arabiske stil, virkelig charmerende. Her kan du opleve kirken Skt. Johannes af Eremitterne. Det er også spændende at besøge Taormina, hvor du kan nyde et imponerende græsk-romersk teater og vulkanen Etna. Siracusa er en anden smuk by, det gamle centrum (Ortigia) har smukke pladser og historiske huse, her ligger kilden Aretusa også, hvorfra der kommer ferskvand meget nær ved havet: du må ikke gå glip af den. I Agrigento kan du besøge tempeldalen og vía Atenea. Nær ved Palermo ligger de arkæologiske parker Segdenne og Selinunte. Sicilien har mange myter og legender forbundet med den italienske mafia; derfor findes der en populær tour som kaldes for mafiatouren som viser de forskellige karakteristiske steder på øen: justitspaladset, fængslet Ucciardone, teatret Massimo, hvor der blev filmet sener fra filmen Godfather og den berømte landsby Corleone. Oplev Sicilien!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Sicily

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination