Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  282kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Paradise Island Resort & Spa
  Fra1.192krPr. nat

  Paradise Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll republic of maldives - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3062 meninger fra rejsendeBaseret på 3062 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i North Male Atoll. Der er i alt 282 gæsteværelser på stedet. Paradise Island Resort & Spa blev opført i 1994. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Endvidere tilbyder Paradise Island Resort & Spa vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sun Island Resort & Spa
  Fra762krPr. nat

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  South Ari Atoll, Maldiverne , Nalaguraidhoo south ari atoll - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2918 meninger fra rejsendeBaseret på 2918 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i South Ari Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. I alt 426 værelser er til rådighed for gæsterne. Sun Island Resort & Spa har lednings- og trådløse internetforbindelser. Sun Island Resort & Spa har 24 timers åbent. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Denne feriebolig har opnået Travelife certificering. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hvis der er behov for det, kan alle gæster der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Sun Island Resort & Spa tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Huvafen Fushi
  Fra9.673krPr. nat

  Huvafen Fushistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Nakatchafushi, north male atoll,po box 2017 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 882 meninger fra rejsendeBaseret på 882 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i North Male Atoll, er dette luksuriøse hotel optimalt for familier. Ejendommen ligger lige ud til stranden. Det samlede antal gæsteværelser er 43. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Huvafen Fushi. Gæster kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres i boligen. De besøgende kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ferieboligen. De der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Huvafen Fushi.

  Se mere
 • Kudafushi Resort & Spa
  Fra1.963krPr. nat

  Kudafushi Resort & Spastars

  Raa Atoll, Maldiverne , Kudafushi island raa atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 253 meninger fra rejsendeBaseret på 253 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Raa Atoll. Hotellet kan tilbyde i alt 107 soveværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi på hotellet. Ferieboligen har 24 timers åbent. Kudafushi Resort & Spa har ikke børnesenge efter anmodning. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder.

  Se mere
 • Summer Island Maldives
  Fra3.184krPr. nat

  Summer Island Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll 00000 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 353 meninger fra rejsendeBaseret på 353 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i North Male Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. Stedet består af i alt 156 dejlige værelser. Denne bolig blev bygget i 2015. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Summer Island Maldives er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Ferieboligen har også et handicapvenligt værelse. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed i denne feriebolig. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Summer Island Maldives.

  Se mere
 • Eriyadu Island Resort & Spa
  Fra1.446krPr. nat

  Eriyadu Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 875 meninger fra rejsendeBaseret på 875 meninger fra rejsende

  The hotel is in front of the beach and is 42 kilometres from the airport.All the rooms in the hotel are decorated by the dancing shades of the palm trees surrounding the island. Guests can relax on their personal veranda or enjoy a bath in the open air.

  Se mere
 • Lily Beach Resort & Spa
  Fra5.681krPr. nat

  Lily Beach Resort & Spastars

  South Ari Atoll, Maldiverne , At huvahendhoo, south ari atoll, maldives - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2256 meninger fra rejsendeBaseret på 2256 meninger fra rejsende

  The resort enjoys a favourable location in the spectacular Ari Atoll places Huvahendhoo Island, in close proximity to some of the most amazing dive sites in the world.

  Se mere
 • Cinnamon Dhonveli Maldives
  Fra1.340krPr. nat

  Cinnamon Dhonveli Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Kannuoiy huraa, north male atoll - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2627 meninger fra rejsendeBaseret på 2627 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i North Male Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. Ejendommen ligger lige ud til stranden. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 148 værelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2012. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Cinnamon Dhonveli Maldives har 24 timers åbent. Cinnamon Dhonveli Maldives er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende feriebolig. De der bor på denne ejendom, vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Cinnamon Dhonveli Maldives. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Cinnamon Dhonveli Maldives.

  Se mere
 • Banyan Tree Maldives Vabbinfaru
  Fra4.881krPr. nat

  Banyan Tree Maldives Vabbinfarustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Vabbinfaru island, north malé atoll, 6643147 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1438 meninger fra rejsendeBaseret på 1438 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i North Male Atoll, er dette fremragende hotel optimalt for familier. Lokaliteten har 48 indbydende værelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2012. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Banyan Tree Maldives Vabbinfaru tilbyder lufthavnstransportservice. Banyan Tree Maldives Vabbinfaru har en række middagsoplevelser. Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på dette hotel. Alle der bor på denne ejendom, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. De der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru
  Fra2.581krPr. nat

  Angsana Resort & Spa Maldives Velavarustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , South nilandhe atoll (dhaalu atoll) 67600028 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1040 meninger fra rejsendeBaseret på 1040 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i North Male Atoll, er dette luksuriøse hotel optimalt for familier. I alt 112 værelser er til rådighed for gæsterne. Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Stedet har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Gæster, der bor på Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De rejsende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. De besøgende vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne bolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Denne bolig tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  120  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination