Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  298kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Sun Island Resort & Spa
  Fra994krPr. nat

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  South Ari Atoll, Maldiverne , Nalaguraidhoo south ari atoll - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2545 meninger fra rejsendeBaseret på 2545 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i South Ari Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. Ejendommen består af 426 gæsteværelser. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Hotellet har 24 timers åbent. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Dette sted har en minimal påvirkning på miljøet, takket være sin bæredygtige praksis. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Sun Island Resort & Spa. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. , Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af hotellet. , Alle der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. , Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ferieboligen. , Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. og Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bandos Island Resort & Spa
  Fra1.784krPr. nat

  Bandos Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2081 meninger fra rejsendeBaseret på 2081 meninger fra rejsende

  The hotel is only a 15 minutes speedboat ride from the Male' International Airport and Male.The rooms with their simplistic elegance, quite strongly reflect all that is good about Bandos; the unyielding attitude towards settling for anything less than the highest quality and unrivalled customer satisfaction.

  Se mere
 • Adaaran Select Hudhuranfushi
  Fra3.305krPr. nat

  Adaaran Select Hudhuranfushistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Lhohifushi,kaafu atoll n/a - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1813 meninger fra rejsendeBaseret på 1813 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i North Male Atoll. Stedet har i alt 137 værelser. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Adaaran Select Hudhuranfushi har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i Adaaran Select Hudhuranfushi. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. , Gæster vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på dette hotel. og Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Lily Beach Resort & Spa
  Fra5.235krPr. nat

  Lily Beach Resort & Spastars

  South Ari Atoll, Maldiverne , At huvahendhoo, maldives south ari atoll - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2067 meninger fra rejsendeBaseret på 2067 meninger fra rejsende

  The resort enjoys a favourable location in the spectacular Ari Atoll places Huvahendhoo Island, in close proximity to some of the most amazing dive sites in the world.

  Se mere
 • Cinnamon Dhonveli Maldives
  Fra1.863krPr. nat

  Cinnamon Dhonveli Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Kannuoiy huraa, north male atoll - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2423 meninger fra rejsendeBaseret på 2423 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i North Male Atoll. Stedet ligger lige ud til stranden. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 148 gæsteværelser. Cinnamon Dhonveli Maldives undergik en renovering i 2012. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Dette sted er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Dette hotel byder på en række madoplevelser, for at garantere at besøgende nyder alle dele af deres ophold. , Repræsentanter kan holde et møde i denne feriebolig, der er ideel til forretningsrejser. , Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle gæster der bor på denne ejendom. , Denne ejendom tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. og Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Coco Bodu Hithi
  Fra3.684krPr. nat

  Coco Bodu Hithistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Coco palm resorts, 04-01 sto trade centre - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1118 meninger fra rejsendeBaseret på 1118 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i North Male Atoll, er dette luksuriøse hotel optimalt for familier. Ejendommen består af i alt 100 dejlige gæsteværelser. Coco Bodu Hithi blev opført i 2006. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Ejendommen har 24 timers åbent. Kæledyr må ikke medbringes til Coco Bodu Hithi. Gæster, der bor på Coco Bodu Hithi, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Coco Bodu Hithi er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. , Alle gæster der bor på denne ejendom, kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter der serveres. , Hotellet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. , De besøgende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. og Gæsterne vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Coco Bodu Hithi. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • One&Only Reethi Rah
  Fra13.887krPr. nat

  One&Only Reethi Rahstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , K. medhufinolhu, north male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1054 meninger fra rejsendeBaseret på 1054 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i North male' atoll) , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der er i alt 130 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 130 enkeltværelser, 130 dobbeltværelser og 130 villaer. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser.

  Se mere
 • Huvafenfushi
  Fra10.473krPr. nat

  Huvafenfushistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Nakatchafushi, north male atoll,po box 2017 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 837 meninger fra rejsendeBaseret på 837 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er specielt designet til familier og er i North Male Atoll. Ejendommen ligger lige ud til stranden. De 43 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. , Alle der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. , Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. , Denne ejendom tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. og De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Summer Island Maldives
  Fra3.196krPr. nat

  Summer Island Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll 00000 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 267 meninger fra rejsendeBaseret på 267 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i North Male Atoll. I alt 156 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Summer Island Maldives. Summer Island Maldives blev opført i 2015. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Summer Island Maldives er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Stedet har også et handicapvenligt værelse. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Summer Island Maldives. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Summer Island Maldives med masser af sundheds- og wellness-muligheder. og Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Summer Island Maldives vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Adaaran Club Rannalhi
  Fra2.569krPr. nat

  Adaaran Club Rannalhistars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , Adaaran resorts, maldives - Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1497 meninger fra rejsendeBaseret på 1497 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i South Male Atoll. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Stedet ligger indenfor 20 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen er indenfor 20 meter fra havnen. Ferieboligen omfatter 130 hyggelige værelser. Adaaran Club Rannalhi blev bygget i 1996. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Adaaran Club Rannalhi. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Adaaran Club Rannalhi vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. og Denne feriebolig er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  70  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination