Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  297kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Hideaway Beach Resort and Spa Dhonakulhi Maldives
  Fra2.007krPr. nat

  Hideaway Beach Resort and Spa Dhonakulhi Maldivesstars

  Haa Alifu Atoll, Maldiverne , Dhonakulhi island, haa, alifu atoll 999999 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 294 meninger fra rejsendeBaseret på 294 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Der er i alt 103 værelser på stedet. Ejendommen består af 103 enkeltværelser, 103 dobbeltværelser, 103 villaer, 103 treværelses rum og 103 familierum. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er en avisskranke på området. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Sun Island Resort & Spa
  Fra829krPr. nat

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  South Ari Atoll, Maldiverne , Nalaguraidhoo south ari atoll - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2391 meninger fra rejsendeBaseret på 2391 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 426 værelser. Ejendommen består af 4 suiter, 218 lejligheder, 60 studio-lejligheder og 72 bungalows. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er en avisskranke på området. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Paradise Island Resort & Spa
  Fra1.472krPr. nat

  Paradise Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll republic of maldives - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2427 meninger fra rejsendeBaseret på 2427 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1994. Ejendommen har en hovedetage. Der er i alt 282 værelser på stedet. Ejendommen består af 260 enkeltværelser, 260 dobbeltværelser og 40 bungalows. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Der findes en butik på området. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Adaaran Select Hudhuranfushi
  Fra1.583krPr. nat

  Adaaran Select Hudhuranfushistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Lhohifushi,kaafu atoll n/a - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1697 meninger fra rejsendeBaseret på 1697 meninger fra rejsende

  Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 137 værelser. Ejendommen består af 137 enkeltværelser, 137 dobbeltværelser og 137 villaer. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru
  Fra3.606krPr. nat

  Angsana Resort & Spa Maldives Velavarustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , South nilandhe atoll (dhaalu atoll) 67600028 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 908 meninger fra rejsendeBaseret på 908 meninger fra rejsende

  Der er i alt 112 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 112 enkeltværelser, 112 dobbeltværelser og 112 villaer. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Meeru Island Resort & Spa
  Fra2.986krPr. nat

  Meeru Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5327 meninger fra rejsendeBaseret på 5327 meninger fra rejsende

  Der er i alt 286 værelser på stedet. Ejendommen består af 286 enkeltværelser, 286 dobbeltværelser, 2 suiter og 264 villaer. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Der er 24 timers sikkerhedPiccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Hotel har en golf-skranke.

  Se mere
 • Centara Ras Fushi
  Fra3.783krPr. nat

  Centara Ras Fushistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll republic of maldives maldives - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1560 meninger fra rejsendeBaseret på 1560 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 140 værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • Coco Bodu Hithi
  Fra4.047krPr. nat

  Coco Bodu Hithistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Coco palm resorts, 04-01 sto trade centre - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1074 meninger fra rejsendeBaseret på 1074 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2006. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen består af 100 værelser. Ejendommen består af 100 enkeltværelser, 100 dobbeltværelser og 76 villaer. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • One&Only Reethi Rah
  Fra11.656krPr. nat

  One&Only Reethi Rahstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , K. medhufinolhu, north male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 992 meninger fra rejsendeBaseret på 992 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i North male' atoll) , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der er i alt 130 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 130 enkeltværelser, 130 dobbeltværelser og 130 villaer. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser.

  Se mere
 • Canareef Resort Maldives
  Fra1.013krPr. nat

  Canareef Resort Maldivesstars

  Addu Atoll, Maldiverne , Addu city, maldives - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 261 meninger fra rejsendeBaseret på 261 meninger fra rejsende

  Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 271 værelser. Ejendommen består af 271 enkeltværelser, 271 dobbeltværelser og 271 villaer. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Hotel tilbyder cykellejeservice. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er 24 timers sikkerhedPiccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  93  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination