Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  240kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Sun Island Resort & Spa
  Fra1.668krPr. nat

  Sun Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  South Ari Atoll, Maldiverne , Nalaguraidhoo south ari atoll - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2677 meninger fra rejsendeBaseret på 2677 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i South Ari Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. Ejendommen består af 426 gæsteværelser. De der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Hotellet har 24 timers åbent. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse, hvis de beder om det. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Dette sted har en minimal påvirkning på miljøet, takket være sin bæredygtige praksis. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Sun Island Resort & Spa. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. , Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af hotellet. , Alle der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. , Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i ferieboligen. , Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. og Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • One&Only Reethi Rah
  Fra18.177krPr. nat

  One&Only Reethi Rahstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , K. medhufinolhu, north male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1074 meninger fra rejsendeBaseret på 1074 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i North male' atoll) , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der er i alt 130 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 130 enkeltværelser, 130 dobbeltværelser og 130 villaer. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser.

  Se mere
 • Olhuveli Beach & Spa Maldives
  Fra12.584krPr. nat

  Olhuveli Beach & Spa Maldivesstars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , South male atoll,madu guraidhoo 08400 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2017 meninger fra rejsendeBaseret på 2017 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af en hovedetage. Ejendommen består af 131 værelser. Ejendommen består af 164 enkeltværelser, 164 dobbeltværelser og 164 treværelses rum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er en avisskranke på området. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Adaaran Select Hudhuranfushi
  Fra2.023krPr. nat

  Adaaran Select Hudhuranfushistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Lhohifushi,kaafu atoll n/a - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1882 meninger fra rejsendeBaseret på 1882 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i North Male Atoll. Stedet har i alt 137 værelser. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Adaaran Select Hudhuranfushi har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i Adaaran Select Hudhuranfushi. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. , Gæster vil værdsætte sportsaktiviteterne der udbydes på dette hotel. og Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Malahini Kuda Bandos
  Fra1.707krPr. nat

  Malahini Kuda Bandosstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Malahini kuda bandos - Kort
   

  Dette komfortable hotel kan findes i North Male Atoll. Det samlede antal soveværelser er 118. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Malahini Kuda Bandos. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Malahini Kuda Bandos. Dette sted er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. , For de mest aktive, er der en lang række sports- og aktivitetstilbud til rådighed. , Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. og Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru
  Fra3.183krPr. nat

  Angsana Resort & Spa Maldives Velavarustars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , South nilandhe atoll (dhaalu atoll) 67600028 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 970 meninger fra rejsendeBaseret på 970 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i North Male Atoll. Ejendommen består af i alt 112 dejlige soveværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Stedet har 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. , Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. , Takket være sundheds- og wellness-services, er dette sted ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. , Repræsentanter kan holde et møde i denne feriebolig, der er ideel til forretningsrejser. , En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed i denne feriebolig. og Angsana Resort & Spa Maldives Velavaru tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Summer Island Maldives
  Fra3.109krPr. nat

  Summer Island Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll 00000 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 295 meninger fra rejsendeBaseret på 295 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i North Male Atoll. I alt 156 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Summer Island Maldives. Summer Island Maldives blev opført i 2015. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Summer Island Maldives er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Stedet har også et handicapvenligt værelse. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Summer Island Maldives. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Summer Island Maldives med masser af sundheds- og wellness-muligheder. og Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Summer Island Maldives vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Adaaran Prestige Vadoo
  Fra4.181krPr. nat

  Adaaran Prestige Vadoostars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , Vaadhoo,kaafu atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1132 meninger fra rejsendeBaseret på 1132 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er i South Male Atoll. Ejendommen kan tilbyde i alt 50 gæsteværelser. Dette sted blev etableret i 2009. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Adaaran Prestige Vadoo. Receptionen er åben 24/7. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Hvis der er brug for forkælelse, kan de de der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. og Alle gæster der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Bandos Island Resort & Spa
  Fra2.629krPr. nat

  Bandos Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2154 meninger fra rejsendeBaseret på 2154 meninger fra rejsende

  The hotel is only a 15 minutes speedboat ride from the Male' International Airport and Male.The rooms with their simplistic elegance, quite strongly reflect all that is good about Bandos; the unyielding attitude towards settling for anything less than the highest quality and unrivalled customer satisfaction.

  Se mere
 • Kihaa Maldives
  Fra3.717krPr. nat

  Kihaa Maldivesstars

  Baa Atoll, Maldiverne , Kihaadhufaru island - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 592 meninger fra rejsendeBaseret på 592 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Baa Atoll. Stedet består af i alt 124 dejlige værelser. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2012. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Kihaa Maldives har 24 timers åbent. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Kihaa Maldives har en række middagsoplevelser. , De besøgende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. , De mere aktive kan drage fordel af stedets fritidsfaciliteter og –aktiviteter. , En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. , Rejsende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på ejendommen. og Stedet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  95  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination