Hoteller i Maldiverne

Find på kortet
Hoteller - Maldiverne

MaldiverneFra  290kr

Anbefalede hoteller - Maldiverne

 • Paradise Island Resort & Spa
  Fra1.199krPr. nat

  Paradise Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll republic of maldives - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3230 meninger fra rejsendeBaseret på 3230 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i North Male Atoll. Paradise Island Resort & Spa har i alt 282 gæsteværelser. Denne ejendom blev etableret i 1994. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Paradise Island Resort & Spa tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Ejendommen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til alle gæster der bor her, der vil genoplade mentalt og fysisk. De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne ejendom. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Kudafushi Resort & Spa
  Fra2.147krPr. nat

  Kudafushi Resort & Spastars

  Raa Atoll, Maldiverne , Kudafushi island raa atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 279 meninger fra rejsendeBaseret på 279 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Raa Atoll. Ejendommen har i alt 107 gæsteværelser. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Kudafushi Resort & Spa er ikke et kæledyrsvenligt sted. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Kudafushi Resort & Spa med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter.

  Se mere
 • Meeru Island Resort & Spa
  Fra2.268krPr. nat

  Meeru Island Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6852 meninger fra rejsendeBaseret på 6852 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er ideelt til familier og ligger i North Male Atoll. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 190 meter fra hotellet . Ferieboligen ligger lige ud til stranden. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 36. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 36. 0 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 286 indbydende soveværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Fællesarealerne på denne ejendom har kørestolsadgang. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Det er en øko-venlig ejendomGæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Stedet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette hotel. Besøgende vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Meeru Island Resort & Spa. Hotellet tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor på dette sted, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Meeru Island Resort & Spa.

  Se mere
 • Vivanta by Taj Coral Reef
  Fra4.847krPr. nat

  Vivanta by Taj Coral ReefstarsGreenProgram Icon

  Nord Male Atoll, Maldiverne , P.o box 2117 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1136 meninger fra rejsendeBaseret på 1136 meninger fra rejsende

  The resort is located on the Hembadhu Island, a diver's dream destination with numerous diving sites and it's very own reef and shipwreck to explore.

  Se mere
 • Anantara Veli Resort
  Fra3.950krPr. nat

  Anantara Veli Resortstars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , P.o.box 2098 veligandu, south male atoll male . - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1794 meninger fra rejsendeBaseret på 1794 meninger fra rejsende

  The resort is located in the South Malé Atoll, just half an hour away from Malé International Airport.

  Se mere
 • Olhuveli Beach & Spa Maldives
  Fra2.487krPr. nat

  Olhuveli Beach & Spa Maldivesstars

  Syd Male Atoll, Maldiverne , South male atoll,madu guraidhoo 08400 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2199 meninger fra rejsendeBaseret på 2199 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i South Male Atoll. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 34. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 34. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 131 gæsteværelser på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Boligen har 24 timers åbent. Olhuveli Beach & Spa Maldives tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Olhuveli Beach & Spa Maldives er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. De besøgende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. De der bor på denne ejendom, kan få balance i krop og sjæl i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Med mange middagsmuligheder, vil denne feriebolig imødekomme behovene fra alle typer besøgende. Denne feriebolig har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Besøgende vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes på denne ejendom. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Malahini Kuda Bandos
  Fra1.174krPr. nat

  Malahini Kuda Bandosstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Malahini kuda bandos - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette komfortable hotel er i North Male Atoll. Ejendommen består af 118 soveværelser. Malahini Kuda Bandos omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Receptionen er åben 24/7. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Malahini Kuda Bandos. Ejendommen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til besøgende der vil genoplade mentalt og fysisk. De rejsende vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Malahini Kuda Bandos. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Malahini Kuda Bandos har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Huvafen Fushi
  Fra4.384krPr. nat

  Huvafen Fushistars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Nakatchafushi, north male atoll,po box 2017 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 890 meninger fra rejsendeBaseret på 890 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, som kan findes i North Male Atoll, er en fantastisk mulighed for familier. Den nærmeste strand er lige udenfor ejendommen. Huvafen Fushi har i alt 43 værelser. Huvafen Fushi har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Huvafen Fushi vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Huvafen Fushi. Gæster, der bor på Huvafen Fushi, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor på dette sted, kunne forkæle sig selv under deres ophold. For de mest aktive, er der en lang række sports- og aktivitetstilbud til rådighed. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Huvafen Fushi. Huvafen Fushi vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Eriyadu Island Resort & Spa
  Fra1.977krPr. nat

  Eriyadu Island Resort & Spastars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , North male atoll - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 894 meninger fra rejsendeBaseret på 894 meninger fra rejsende

  The hotel is in front of the beach and is 42 kilometres from the airport.All the rooms in the hotel are decorated by the dancing shades of the palm trees surrounding the island. Guests can relax on their personal veranda or enjoy a bath in the open air.

  Se mere
 • Cinnamon Dhonveli Maldives
  Fra1.189krPr. nat

  Cinnamon Dhonveli Maldivesstars

  Nord Male Atoll, Maldiverne , Kannuoiy huraa, north male atoll - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2701 meninger fra rejsendeBaseret på 2701 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i North Male Atoll. Den nærmeste strand er lige udenfor stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Cinnamon Dhonveli Maldives har i alt 148 værelser. Dette hotel blev renoveret i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Cinnamon Dhonveli Maldives har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Dette hotel er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Dette hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle gæster der bor på denne ejendom. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed i boligen. Der er ikke tid til at kede sig i denne bolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Cinnamon Dhonveli Maldives.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  130  Hoteller - Maldiverne
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Maldiverne er et land som ligger i den sydlige del af Asien i Det Indiske Ocean, sydøst for Indien og Sri Lanka. Dette paradisagtige sted er udgjort af 1196 øer med et behageligt tropisk klima. Hvis du leder efter fred og ro er Maldiverne et perfekt rejsemål. Malé er hovedstaden i dette smukke land og det er en by med mange seværdigheder som moskeen for sultanen Mohamed Thakurufaanu og præsidentpaladset Maumoon Abdul Gayoom. Markederne med fisk og frugt i Malé er stedet som vækker alle sanser med sin smag og farver. Besøg kunstnerområdet Atolón de Baa for at få de smukkeste minder om Maldiverne. På grund af de vidtrækkende og imponerende kyster med blåt krystalklart vand, er vandsportsaktiviteter meget populære. Maldiverne er et perfekt sted at dykke og nyde det rige undersøiske liv. Koralrevene kan besøges med båd med glasbund, for at nyde den fantastiske undersøiske verden. Maldiverne er et paradis, oplev det!

De mest populære områder i  Maldiverne

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination