Hoteller i Malta

Find på kortet
Hoteller - Malta

MaltaFra  121kr

Anbefalede hoteller - Malta

 • Grand Hotel Excelsior
  Fra856krPr. nat

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 118 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4223 meninger fra rejsendeBaseret på 4223 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en ideel beliggenhed lige på tærsklen til UNESCO's verdenskulturarv. Det ligger i byen Valletta, som tilbyder forskellige attraktioner, kunstskatte og historiske/arkitektoniske juveler. Til byens centrum med restauranter, barer, pubber, forretninger, attraktioner og forbindelser med offentlige transportmidler er der kun 200 m. Til den lokale lufthavn er der endvidere blot 7 km.Hotellet rummer 428 værelse og forsyner den kvalitetsbevidste gæst med indkvartering, som tilbyder betagende udsigt, førsteklasses mødelokaler og uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Det klimatiserede hotel rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæster vil finde en café, en bar, en restaurant og en frisørsalon. WLAN/internetadgang kan benyttes mod betaling, mens der også er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling). Ydermere kan gæster i bil efterlade deres køretøjer på parkeringspladsen eller i garagen, ligesom der er mulighed for at leje cykler i receptionen, hvis man ønsker at udforske lokalområdet.Fra alle værelser er der enten udsigt over landskabets hav og fæstningsanlæggets mure fra det 16. århundrede eller hotellets gård. Fra nogle af værelserne er der enestående udsigt over havnen Marsamxett og øen Manoel. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-tv, internetadgang, en minibar, en safeboks samt mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer kingsize senge, regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt altan eller terrasse.

  Se mere
 • The Ramla Bay Resort
  Fra301krPr. nat

  The Ramla Bay Resortstars

  Mellieha, Malta , Triq ir-ramla, marfa n/a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 65 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2076 meninger fra rejsendeBaseret på 2076 meninger fra rejsende

  Feriestedet ligger på en afsondret halvø på den nordlige kyst af Malta og vender ud til de maleriske øer Gozo og Comino. Det har sin helt egen 350 m lange kyststrækning, som består af en charmerende, naturlig sandstrand, en moderne swimmingpool ved havet og en lido (strand). Dette er et unikt feriested, som er designet til at harmonisere med det omgivende, uberørte maltesiske landskab. Det ligger også i nærheden af de smukkeste strande i Malta, og til den typiske maltesiske landsby Mellieha med indkøbscenter, barer og restauranter er der kun ca. 5 minutters kørsel. Herudover er der ca. 30 km til Maltas internationale lufthavn.Dette idylliske feriested gør luksuriøs komfort og afslapning til en realitet. Alle værelser er designet med henblik på at sikre total komfort og afslapning. Herudover rummer det klimatiserede strand-feriested i alt 180 værelser samt omfattende faciliteter for gæsterne såsom en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Endvidere kan gæsterne slappe af i feriestedets café, bar, spillelokale eller fjernsynsstuen eller spise og drikke i restauranten. Desuden er der konferenceindretninger, og mod betaling kan gæsterne også benytte stedets WLAN/internetadgang, besøge miniklubben, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen. Der tilbydes ydermere en legeplads for hotellets yngre gæster.De luksuriøse værelser er større end gennemsnittet og rummer omfattende faciliteter. De fleste værelser har en meget generøs terrasse, så gæsterne kan nyde udsigten til havet eller landet. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der er altan eller terrasse, telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling), minibar og regulerbart klimaanlæg og radiator. Herudover rummer værelserne en dobbeltseng, radio og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 • Sliema Chalet Hotel
  Fra218krPr. nat

  Sliema Chalet Hotelstars

  Sliema, Malta , Tower road 117 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 549 meninger fra rejsendeBaseret på 549 meninger fra rejsende

  Med sin placering på den eksklusive promenade i Sliema byder dette dejlige hotel på betagende udsigt over det fantastiske Middelhav. Hotellet ligger overfor stranden, mens shopping- og underholdningsområdet ligger et kort stykke væk. Gæsterne kan finde et levende underholdningsområde og et forretningscenter i nærheden af hotellet. Hotellet byder gæsterne velkommen med varm maltesisk gæstfrihed og upåklagelig service, og er det ideelle valg for forretningsrejsende og feriegæster, der besøger byen. Værelserne er enkle i stilen med moderne faciliteter, der sikrer et komfortabelt ophold. Hotellet har et udvalg af faciliteter, der imødekommer de behov, den enkelte gæst måtte have.

  Se mere
 • San Pawl
  Fra142krPr. nat

  San Pawlstars

  Saint Pauls Bay, Malta , Blacktail street n/a - Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1626 meninger fra rejsendeBaseret på 1626 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i St. Pauls Bay, er dette charmerende hotel optimalt for familier. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra ferieboligen. Boligen kan tilbyde i alt 175 gæsteværelser. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2012. San Pawl tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. San Pawl har ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Valentina Hotel
  Fra581krPr. nat

  Valentina Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Dobbie street, paceville - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2033 meninger fra rejsendeBaseret på 2033 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i St. Julians. Med sin placering indenfor 350 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Indenfor 2. 5 kilometer finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Lokaliteten har 94 indbydende gæsteværelser. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2011. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionsskranken er åben hele dagen. Valentina Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Valentina Hotel. Dette hotel tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Valentina Hotel tilbyder lufthavnstransportservice. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. og Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Valentina Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Preluna Hotel and Spa
  Fra439krPr. nat

  Preluna Hotel and Spastars

  Sliema, Malta , 124 tower road - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2231 meninger fra rejsendeBaseret på 2231 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Sliema, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 2. 0 kilometer finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 279 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Preluna Hotel and Spa. Dette sted blev sidst renoveret i 2014. Hotellet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Preluna Hotel and Spa vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der er parkeringsplads ved Preluna Hotel and Spa. Besøgende er velkomne på det miljøbevidste sted. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. , De der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. , De besøgende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. , Gæster vil værdsætte et sjovt ophold i ferieboligen, med en bred vifte af underholdningstilbud. og De mest aktive vil få mulighed for at udøve forskellige sportsgrene og aktiviteter i denne feriebolig. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Park Hotel
  Fra349krPr. nat

  Park Hotelstars

  Sliema, Malta , Graham street - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger i hjertet af Sliema kun ca. 100 m fra kystpromenaden og en af de mest populære klippestensbadestrande. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, pubber og barer.Det klimatiserede hotel er på 8 etager og råder over i alt 67 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og 2 elevatorer. Endvidere er der en café, en bar og en restaurant. Herudover råder hotellet også over offentlig internetadgang og fjernsynsstue.De stilfuldt indrettede værelser har badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, minibar, safeboks (mod betaling) samt altan.Hotellets gæster har mulighed for at benytte swimmingpoolen, whirlpoolen, saunaområdet eller få sig en omgang massage. Derudover er der mulighed for at spille billard og benytte fitness-studiet. Søger gæsterne yderligere afveksling er der levende musik 2-3 gange om ugen i loungebaren.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille alt bestille halvpension.

  Se mere
 • Paradise Bay
  Fra235krPr. nat

  Paradise Baystars

  Mellieha, Malta , Triq il-marfa n/a - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 71 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2316 meninger fra rejsendeBaseret på 2316 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Mellieha. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 150 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 250 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Hotellet kan tilbyde i alt 276 værelser. Denne feriebolig blev moderniseret i 2015. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne ejendom er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Dette er en handicapvenlig feriebolig. Ferieboligen har også 16 handicapvenligt gæsteværelse. Kæledyr må ikke medbringes til Paradise Bay. Paradise Bay har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. , En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Paradise Bay. , Ejendommen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. , De besøgende kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. , Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. og Alle gæster der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Paradise Bay.

  Se mere
 • Marina Hotel Corinthia Beach Resort
  Fra868krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2248 meninger fra rejsendeBaseret på 2248 meninger fra rejsende

  Dette hotel-kompleks ligger lige ud til vandkanten i den vidunderlige bugt St. George's Bay. Lige i nærheden finder man centrummet af Paceville, hvor gæsterne vil opdage de mange forskellige restauranter, barer, natklubber, forretninger, et kasino samt mange andre steder med indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er omkring 3 km til Sliema fra komplekset, mens der er 8 km til øens hovedstad Valletta. Der er 40 minutters kørsel til Maltas internationale lufthavn.Dette hotel er på 5 etager, består af i alt 200 værelser og rummer en foyer med døgnåben reception, safebokse (mod betaling), en vekselbørs og mulighed for at kopiere, ligesom der er en yderligere foyer med et hyggeligt siddeområde, en avisstand, butikker, en souvenirbutik, en aviskiosk, en juvelér, en skranke, som tilbyder ture, en café og elevator. Herudover er der en spansk tapas-bar, en amerikansk bar og et bøfhus, en natklub, en fjernsynsstue, en klimatiseret buffetrestaurant med børnestole, en vinforretning samt offentlig internetadgang (mod betaling). Gæsterne har ydermere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice 24 timer i døgnet, og yngre gæster kan deltage i miniklubbens aktiviteter. Gæster i bil kan benytte sig af hotellets parkeringsplads og de gratis garagefaciliteter.De stilfulde og moderne værelser rummer hvert især et luksuriøst badeværelse (inklusive badekåbe), en hårtørrer, en buksepresse, en telefon, satellit-/kabel-tv, en radio, minibar/køleskab, en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, klimaanlæg/centralvarme, en safeboks mod betaling, en børneseng, en røgalarm og en altan med udsigt over havet. Juniorsuiterne er rummeligere og tilbyder herudover et opholdsområde. Gæster, der rejser alene, har mulighed for at reservere og bo på en række udvalgte dobbeltværelser. På anmodning er der ligeledes mulighed for at reservere ikke-rygerværelser, værelser med forbindelsesdøre samt handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Grand Hotel Gozo
  Fra353krPr. nat

  Grand Hotel Gozostars

  Gozo, Malta , Triq sant antnin n/a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1277 meninger fra rejsendeBaseret på 1277 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Gozo, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Stedet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Ejendommen kan tilbyde i alt 95 gæsteværelser. Grand Hotel Gozo blev bygget i 1997. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Grand Hotel Gozo har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Grand Hotel Gozo er designet med omtanke for de mindste gæster, og har værelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Der findes en parkeringsplads. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæsterne kan slappe af og få nye kræfter i ejendommens wellness-faciliteter. , Grand Hotel Gozo har en række middagsoplevelser. , De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle der bor på denne ejendom. , Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. og Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle rejsende. Grand Hotel Gozo vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  90  Hoteller - Malta
Side  1  af  9
 

Beskrivelse af destination

  Republikken Malta ligger syd for Europa og udgøres af en øgruppe i Middelhavet. Landet er medlem af Den Europæiske Union. De tre øer i øgruppen er: Malta, Gozo og Comino. Stedet kendetegnes ved rolige og maleriske landskaber med lave bakker og terasser og et behageligt og attraktivt klima for turisterne. Hele øen kan let besøges og der findes mange interessante attraktioner som virkelig er et besøg værd. Malta er en ø med historie og kultur, hvor der ligger en gammel katedral der blev bygget i 1577, Skt. John katedralen, som har et kunstværk som kaldes for Skt. Johns halshuggelse. De gamle og mytiske rustninger som findes i paladset for våbenherren, tilhører Malteserordenen og der er mere end 5000. På øen Malta, kan de besøgende opleve fortiden og områdets kultur via de forskellige museer. Oplev dette fantastiske steds historie, besøg øen Malta.

De mest populære områder i  Malta

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Grand Hotel Excelsior
  Grand Hotel Excelsior
  4,2/5
  Kundevurderingaf  118 Muligheder

  Elegant hotel, god beliggenhed, venlige personale, top service. Kan anbefales

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 03/06/2014

  Fra856krSe mere

 • The Ramla Bay Resort
  The Ramla Bay Resort
  4,2/5
  Kundevurderingaf  65 Muligheder

  Lækkert med indendørs pool til ungerne hvis vejret ikke var til udendørs badning. Venligt og hjælpsomt personale.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/05/2014

  Fra301krSe mere

 • Solana
  Solana
  4,2/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Rent hotel på hovedgaden i Mellieha og meget tæt på supermarkeder samt øvrige butikker og restauranter. Venligt personale og gode faciliteter. Busstoppested lige overfor hotellet. Stor og lækker mor ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2013

  Fra7.344krSe mere