Hoteller i Malta

Find på kortet
Hoteller - Malta

MaltaFra  213kr

Anbefalede hoteller - Malta

 • Grand Hotel Excelsior
  Fra1.076krPr. nat

  Grand Hotel ExcelsiorstarsGreenProgram Icon

  Valletta, Malta , Great siege road - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 114 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3862 meninger fra rejsendeBaseret på 3862 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige city-hotel har en ideel beliggenhed lige på tærsklen til UNESCO's verdenskulturarv. Det ligger i byen Valletta, som tilbyder forskellige attraktioner, kunstskatte og historiske/arkitektoniske juveler. Til byens centrum med restauranter, barer, pubber, forretninger, attraktioner og forbindelser med offentlige transportmidler er der kun 200 m. Til den lokale lufthavn er der endvidere blot 7 km.Hotellet rummer 428 værelse og forsyner den kvalitetsbevidste gæst med indkvartering, som tilbyder betagende udsigt, førsteklasses mødelokaler og uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Det klimatiserede hotel rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæster vil finde en café, en bar, en restaurant og en frisørsalon. WLAN/internetadgang kan benyttes mod betaling, mens der også er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling). Ydermere kan gæster i bil efterlade deres køretøjer på parkeringspladsen eller i garagen, ligesom der er mulighed for at leje cykler i receptionen, hvis man ønsker at udforske lokalområdet.Fra alle værelser er der enten udsigt over landskabets hav og fæstningsanlæggets mure fra det 16. århundrede eller hotellets gård. Fra nogle af værelserne er der enestående udsigt over havnen Marsamxett og øen Manoel. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-tv, internetadgang, en minibar, en safeboks samt mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer kingsize senge, regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt altan eller terrasse.

  Se mere
 • Be.Hotel
  Fra504krPr. nat

  Be.Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Bay street tourist complex - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 173 meninger fra rejsendeBaseret på 173 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger inden for Bay Street Turistkompleks tæt på sandstranden og tilbyder gæsterne adgang til en lang række faciliteter både inden for sine egne vidtstrakte grundarealer og på feriestedet i sin helhed. Dets dedikerede personale har som fokus at skabe de rette omgivelser, som sikrer, at gæsterne får den ultimative oplevelse, om så de end rejser i forretningsøjemed eller for fornøjelsens skyld.Dette klimatiserede city-hotel blev renoveret i 2006 og tilbyder ud over 101 værelser en række spise-, konference- og afslapningsfaciliteter, ligesom der på stedet er diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Med glæde står personalet til enhver tid til tjeneste, så gæsterne kan få et rart og mindeværdigt ophold. Til hotellets faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, lufthavnstransport, en vekselbørs, taxiservice og oplysninger om offentlige transportmidler. Tillige er der en café, en aviskiosk og et udvalg af butikker til gæsternes rådighed, og af yderligere faciliteter er der et diskotek, et auditorium og adgang til offentlige transportmidler. Gæsterne kan på hotellet deslige bestille roomservice og bringe tøjet på renseri mod betaling.Værelserne er designet til at give gæsterne et komfortabelt ophold. Alle værelser tilbyder eget badeværelse med hårtørrer, telefon, køleskab, kabel-tv og centralvarme. Herudover er der en buksepresse og en safeboks som standardindretning. Klimaanlæggene er regulerbare.Dette klub- og ferie-hotel råder over egen udendørs swimmingpool med liggestole, som står klar til brug.

  Se mere
 • Alexandra Hotel
  Fra969krPr. nat

  Alexandra Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Schreiber street, paceville - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 934 meninger fra rejsendeBaseret på 934 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende i centrum af byen i det berømte St. Julian distrikt, og er i gåafstand fra den nærmeste lokale strand. Med nogle få minutters gang kan gæsterne nå det levende natteliv og underholdningsområdet, der er kendt som Paceville, hvor de finder en række barer, natklubber og det eneste kasino på Malta. En række forskellige butikker og offentlige transportforbindelser findes også i området, som giver adgang til attraktioner og turiststeder på øen.

  Se mere
 • Radisson Blu Resort
  Fra1.342krPr. nat

  Radisson Blu Resortstars

  Saint Julians, Malta , St george's bay - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Det komfortable hotel har en rolig beliggenhed i den smukke St. Georgs bugt på Maltas nordkyst. På grund af den gode beliggenhed har man en fantastisk udsigt ud over havet og området helt hen til naboøen Gozo. St. Julians bymidte med de mange restauranter, caféer og andre underholdningsmuligheder ligger kun ca. 1 km fra hotellet. Der afgår offentlige transportmidler blot 500 m væk. Maltas smukke hovedstad ligger 20 minutters bilkørsel fra hotellet.Luksushotellet er på 7 etager og råder over i alt 252 værelser, heraf 60 suiter. I hotellets foyer er der en reception, en elegant lobby, en hyggelig sofagruppe, forskellige butikker og forretninger samt en frisørsalon og en elevator. Til faciliteterne hører en bar, en døgnåben bistro, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og en offentlig internetterminal. Naturligvis kan man også bestille roomservice 24 timer i døgnet. Børnene kan blive passet (pr. time og mod betaling). Herudover er der også en legeplads for de mindste gæster. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De stilfuldt indrettede og tiltalende værelser har eget badeværelse med brusekabine (inkl. badekåbe) og hårtørrer samt buksepresse, telefon, pay- kabel-tv, internetadgang, minibar køleskab, mulighed for at lave te og kaffe, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan med havudsigt. De veludstyrede juniorsuiter er rummeligere og råder over en sofagruppe. Enkeltværelserne er dobbeltværelser, som man benytter alene.

  Se mere
 • Fortina Hotel & Spa Resort
  Fra1.219krPr. nat

  Fortina Hotel & Spa Resortstars

  Sliema, Malta , Tigne street - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1363 meninger fra rejsendeBaseret på 1363 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2006. Der er i alt 150 værelser på stedet. Ejendommen består af 150 dobbeltværelser, 32 junior-suiter og 4 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • The St George Park Hotel
  Fra273krPr. nat

  The St George Park Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Dragonara road - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 88 Muligheder

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1986. $hotel. getTypeHotel() blev fuldstændig moderniseret i 2001. Ejendommen består af 432 værelser. Ejendommen består af 184 dobbeltværelser, 192 lejligheder og 56 studio-lejligheder. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen.

  Se mere
 • Valentina Hotel
  Fra1.125krPr. nat

  Valentina Hotelstars

  Saint Julians, Malta , Dobbie street, paceville - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1844 meninger fra rejsendeBaseret på 1844 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Der er i alt 94 værelser på stedet. Ejendommen består af . Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en avisskranke på området. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der findes vaskeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel.

  Se mere
 • Cavalieri Art Hotel
  Fra1.337krPr. nat

  Cavalieri Art Hotelstars

  Saint Julians, Malta , water’s edge,spinola road 17 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1070 meninger fra rejsendeBaseret på 1070 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1960. Hotel undergik en renovering i 2014. Der er i alt 258 værelser på stedet. Ejendommen består af 258 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed.

  Se mere
 • Paradise Bay
  Fra1.090krPr. nat

  Paradise Baystars

  Mellieha, Malta , Triq il-marfa n/a - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 63 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2143 meninger fra rejsendeBaseret på 2143 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1974. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2015. Ejendommen består af 276 værelser. Ejendommen består af 3 enkeltværelser, 225 dobbeltværelser, 16 junior-suiter og 16 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykelopbevaringsområde. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • The Ramla Bay Resort
  Fra1.207krPr. nat

  The Ramla Bay Resortstars

  Mellieha, Malta , Triq ir-ramla, marfa n/a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 65 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1855 meninger fra rejsendeBaseret på 1855 meninger fra rejsende

  Feriestedet ligger på en afsondret halvø på den nordlige kyst af Malta og vender ud til de maleriske øer Gozo og Comino. Det har sin helt egen 350 m lange kyststrækning, som består af en charmerende, naturlig sandstrand, en moderne swimmingpool ved havet og en lido (strand). Dette er et unikt feriested, som er designet til at harmonisere med det omgivende, uberørte maltesiske landskab. Det ligger også i nærheden af de smukkeste strande i Malta, og til den typiske maltesiske landsby Mellieha med indkøbscenter, barer og restauranter er der kun ca. 5 minutters kørsel. Herudover er der ca. 30 km til Maltas internationale lufthavn.Dette idylliske feriested gør luksuriøs komfort og afslapning til en realitet. Alle værelser er designet med henblik på at sikre total komfort og afslapning. Herudover rummer det klimatiserede strand-feriested i alt 180 værelser samt omfattende faciliteter for gæsterne såsom en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Endvidere kan gæsterne slappe af i feriestedets café, bar, spillelokale eller fjernsynsstuen eller spise og drikke i restauranten. Desuden er der konferenceindretninger, og mod betaling kan gæsterne også benytte stedets WLAN/internetadgang, besøge miniklubben, bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen på parkeringspladsen. Der tilbydes ydermere en legeplads for hotellets yngre gæster.De luksuriøse værelser er større end gennemsnittet og rummer omfattende faciliteter. De fleste værelser har en meget generøs terrasse, så gæsterne kan nyde udsigten til havet eller landet. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der er altan eller terrasse, telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling), minibar og regulerbart klimaanlæg og radiator. Herudover rummer værelserne en dobbeltseng, radio og mulighed for at lave te og kaffe.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  101  Hoteller - Malta
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Republikken Malta ligger syd for Europa og udgøres af en øgruppe i Middelhavet. Landet er medlem af Den Europæiske Union. De tre øer i øgruppen er: Malta, Gozo og Comino. Stedet kendetegnes ved rolige og maleriske landskaber med lave bakker og terasser og et behageligt og attraktivt klima for turisterne. Hele øen kan let besøges og der findes mange interessante attraktioner som virkelig er et besøg værd. Malta er en ø med historie og kultur, hvor der ligger en gammel katedral der blev bygget i 1577, Skt. John katedralen, som har et kunstværk som kaldes for Skt. Johns halshuggelse. De gamle og mytiske rustninger som findes i paladset for våbenherren, tilhører Malteserordenen og der er mere end 5000. På øen Malta, kan de besøgende opleve fortiden og områdets kultur via de forskellige museer. Oplev dette fantastiske steds historie, besøg øen Malta.

De mest populære områder i  Malta

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Grand Hotel Excelsior
  Grand Hotel Excelsior
  4,2/5
  Kundevurderingaf  114 Muligheder

  Elegant hotel, god beliggenhed, venlige personale, top service. Kan anbefales

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 03/06/2014

  Fra145krSe mere

 • The Ramla Bay Resort
  The Ramla Bay Resort
  4,2/5
  Kundevurderingaf  65 Muligheder

  Lækkert med indendørs pool til ungerne hvis vejret ikke var til udendørs badning. Venligt og hjælpsomt personale.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/05/2014

  Fra163krSe mere

 • Solana
  Solana
  4,2/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Rent hotel på hovedgaden i Mellieha og meget tæt på supermarkeder samt øvrige butikker og restauranter. Venligt personale og gode faciliteter. Busstoppested lige overfor hotellet. Stor og lækker mor ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2013

  Fra260krSe mere