Hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Hoteller - Cancun og nærhed

Cancun og nærhedFra  158kr

Anbefalede hoteller - Cancun og nærhed

 • Seadust Cancun Family Resort
  Fra1.465krPr. nat

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Cancun
  Fra3.104krPr. nat

  Hard Rock Hotel Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km. 14.5, zona hotelera km 14.5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11024 meninger fra rejsendeBaseret på 11024 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel, som kan findes i Hotel Zone / Zona Hotelera, er en fantastisk mulighed for familier. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 9 kilometer fra stedet. Hotellet kan tilbyde i alt 601 soveværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2012. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 5 handicapvenligt gæsteværelse. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ferieboligen. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. Hard Rock Hotel Cancun har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der er ikke tid til at kede sig i denne bolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. De rejsende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Hard Rock Hotel Cancun. De mere aktive kan drage fordel af stedets fritidsfaciliteter og –aktiviteter. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hard Rock Hotel Cancun.

  Se mere
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Fra1.257krPr. nat

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3855 meninger fra rejsendeBaseret på 3855 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er perfekt til familier og er placeret i Hotel Zone / Zona Hotelera. Ferieboligen, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 835 soveværelser på stedet. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2011. Grand Oasis Palm - All Inclusive har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligRejsende kan benytte parkeringspladsen. Rejsende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på stedet. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Grand Oasis Palm - All Inclusive tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på Grand Oasis Palm - All Inclusive. Med mange middagsmuligheder, vil denne bolig imødekomme behovene fra alle typer gæster. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Grand Oasis Cancun
  Fra1.291krPr. nat

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Hotel Zone / Zona Hotelera, er dette enestående hotel optimalt for familier. Stedet består af 499 gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2011. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Kæledyr er ikke tilladt på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne feriebolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Boligen har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Grand Oasis Cancun tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Med mange middagsmuligheder, vil Grand Oasis Cancun imødekomme behovene fra alle typer gæster. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Fra1.734krPr. nat

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8990 meninger fra rejsendeBaseret på 8990 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til en indbydende strand samt ca. 18 km fra bymidten, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2003 og råder over en 7-etagers bygning med i alt 617 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med lobbybar. Herudover er der forskellige forretninger, en frisørsalon, nogle barer, en scene til diverse arrangementer og flere klimatiserede restauranter. Naturligvis råder komplekset også over en internetterminal. Personbiler kan parkeres på i garagen. Til de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub (4-12 år). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man fire swimmingpools med børnebassin. Herudover er der mulighed for at benytte den indendørs swimmingpool samt mod betaling at benytte whirlpoolen. Sportsbegejstrede har mulighed for at windsurfe, sejle og leje vandcykler samt spille billard og minigolf. Man kan endvidere leje cykler eller mountainbikes (delvist mod betaling). Sidst, men ikke mindst, sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med daglige aktiviteter og livemusik for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Fra1.609krPr. nat

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4365 meninger fra rejsendeBaseret på 4365 meninger fra rejsende

  Det fortræffelige luksushotel ligger lige ved den fine sandstrand i Den Mexicanske Golf. Det er beliggende i et turistområde i Cancun, blot få minutter fra bymidten. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et spændende natteliv.Det indbydende luksushotel er på 11 etager og råder over 602 værelser. Herudover er der en internetterminal, en frisørsalon, en hyggelig bar og en indbydende restaurant. Desuden tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der gode muligheder for at parkere.Værelserne er komfortabelt og moderne indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, internetadgang og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den dejlige swimmingpool og træne i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Beach House Dos Playas by Faranda Hotels
  Fra785krPr. nat

  Beach House Dos Playas by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1758 meninger fra rejsendeBaseret på 1758 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger mellem Playa Tortugas. Herfra kommer man på mindre end 10 minutter til Cancuns bymidte, hvor man finder Mercado 28 eller supermarkeder såsom SAM'S, Wallmart, COSTCO og Plaza de las Americas. Lige i nærheden er der underholdnings- og indkøbsmuligheder. Lige ved siden af anlægget ligger beachklubben Marina med mange vandsportsmuligheder. Til Cancuns internationale lufthavn er der ca. 25 minutters kørsel.Hotellet er omgivet af en herlig, tropisk have og råder i alt over 129 værelser fordelt på 3 etager. Den indbydende foyer rummer en reception, en elevator, en vekselbørs og en safeboks. Herudover står der en bar og en à la carte restaurant til rådighed for gæsterne. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Hertil kommer telefon og kabel-tv. Endvidere finder man klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt på nogle af værelserne altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, vandcykel eller sejlads. Herudover er der mulighed for at spille tennis og volleyball. Hotellets aktivitetsprogram sørger for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sotavento
  Fra392krPr. nat

  Sotaventostars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 534 meninger fra rejsendeBaseret på 534 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Hotel Zone / Zona Hotelera. Beliggende indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra ferieboligen. Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 500 meter. Stedet kan tilbyde i alt 90 værelser. Sotavento blev fuldstændig renoveret i 2015. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Alle badeværelser på Sotavento er handicapvenlige. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Sotavento har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive
  Fra2.216krPr. nat

  Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulcán km.14.5 retorno san miguelito lot 37 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7126 meninger fra rejsendeBaseret på 7126 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger i et rekreativt område i Cancun kun et par minutters gang fra bymidten, hvor man finder et væld af barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder.Luksushotellet blev renoveret i år 2002 og råder over en 6-etagers hovedbygning med i alt 154 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en reception, en frisørsalon og en bar. På hotellet finder man endvidere en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i?et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Hotellet råder tilmed over en sauna. Gæsterne har desuden mulighed for at spille tennis og dyrke motion i fitness-studiet. Ca. 7 km væk ligger der endvidere en golfbane. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Beach House Maya Caribe by Faranda Hotels
  Fra1.087krPr. nat

  Beach House Maya Caribe by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 6 zona hotelera s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 205 meninger fra rejsendeBaseret på 205 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger lige ud til en hvid sandstrand i hotelzonen i Cancun. Over for hotellet ligger øen Mujeres og lagunen Nichupté. Desuden er der blot 20 minutters gang til centrum. Der ligger et stoppested ca. 100 m fra hotellet, hvor bussen stopper ca. hvert 10. minut. Lige i nærheden finder man tilmed utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover tager det ca. 25 minutter at køre til lufthavnen.Hotellet blev renoveret i år 2003 og råder over i alt 40 værelser. Hotellets gæster modtages i den døgnåbne foyer. Bygningen rummer desuden en vekselbørs, en souvenirshop og en hyggelig bar, ligesom der også er en tropisk have med pavillon. Hotellet har tilmed en indbydende klimatiseret restaurant med et fortræffeligt køkken. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Herudover er der selvfølgelig også mulighed for at leje biler og bestille en babysitter samt bestille roomservice og vaskeservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er indrettet i en typisk mexicansk stil og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, to dobbeltsenge eller en king size seng, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Alle værelser har endvidere enten altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man forskellige swimmingpools med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden slappe af i solariet eller under en omgang massage. I nærheden af hotellet ligger der endvidere en golfbane. Herudover kan man spille basketball eller beachvolleyball på hotellet eller på stranden. Man kan ligeledes låne udstyr til forskellige vandsportsgrene som f.eks. dykning eller snorkling. Hotellets underholdende aktivitetsprogram sørger for afveksling, ligesom hotellet også arrangerer en „disko-tur" gennem Cancun.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  136  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Kystbyen Cancún ligger i Mexico og er en del af staten Quintana Roo der ligger i den sydøstlige del. Cancún har kyster til det Caraibiske Hav da den ligger på halvøen Yucatán. Det er et internationalt turistrejsemål, der antages for at være et parados med store strande med krystalklart vand. De mange forskellige strande går fra de mest populære til naturens små typiske gemmesteder, væk fra støj og stress. Alle er velegnede til at dykke på. Andre aktiviteter som kan dyrkes er jetski, svømning eller svømme med delfiner. Det interaktive akvarium i Cancún er meget spændende, det lader dig opleve havets fauna og komme helt tæt på den. Tusindvis af turister tiltrækkes af Cancún, ikke kun på grund af strandene men også fordi der findes mange arkæologiske steder fra mayatiden, nogle som er lette at komme til og andre som venter på at de mere eventyrlystne finder dem midt i junglen. Centrum i Cancún er et sted det vibrerer af aktivitet og morskab, hvor man kan nyde udvalget af restauranter, indkøbscentre, butikker og natklubber. I Cancún vil du få en uforglemmelig ferie, besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cancun og nærhed

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser