Hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Hoteller - Cancun og nærhed

Cancun og nærhedFra  178kr

Anbefalede hoteller - Cancun og nærhed

 • Oleo Cancun Playa
  Fra1.252krPr. nat

  Oleo Cancun Playastars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Km 19.5 blvd kukulcan zona hotelera s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger lige ved stranden samt 20 km fra bymidten. Ca. 10 km herfra finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. På få minutters gang (ca. 300 m) kommer man desuden til en forbindelse med offentlig transport. Cancúns lufthavn ligger ca. 8 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 3 etager og har i alt 170 værelser. I foyeren er der desuden en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets kulinariske udbud hører en spisesal, en bar og en restaurant med en dejlig udsigt over havet. Herudover er der også forskellige forretninger, en frisørsalon og en teatersal. De små gæster kan muntre sig på hotellets legeplads eller blive passet i miniklubben. Biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De stilfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og dobbeltseng. Alle værelser har endvidere klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Herudover kan man prøve kræfter med vandaerobic, whirlpool, dykning, windsurfing, kano, vandcykler, tennis, aerobic, basketball, volleyball, beachvolleyball, billard/snooker, gymnastik og fitness. Endvidere er der et underholdende aktivitetsprogram for børn og voksne. Hilton golfbanen ligger omkring 4 km fra hotelbygningen.Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Fra2.262krPr. nat

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4008 meninger fra rejsendeBaseret på 4008 meninger fra rejsende

  Det fortræffelige luksushotel ligger lige ved den fine sandstrand i Den Mexicanske Golf. Det er beliggende i et turistområde i Cancun, blot få minutter fra bymidten. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et spændende natteliv.Det indbydende luksushotel er på 11 etager og råder over 602 værelser. Herudover er der en internetterminal, en frisørsalon, en hyggelig bar og en indbydende restaurant. Desuden tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der gode muligheder for at parkere.Værelserne er komfortabelt og moderne indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, internetadgang og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den dejlige swimmingpool og træne i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Grand Oasis Cancun
  Fra2.062krPr. nat

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1982. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 4 annekser. Der er i alt 499 værelser på stedet. Ejendommen består af . Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed.

  Se mere
 • Flamingo Cancun Resort
  Fra2.913krPr. nat

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2859 meninger fra rejsendeBaseret på 2859 meninger fra rejsende

  Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er parkeringsplads og garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Great Parnassus Family Resort
  Fra2.097krPr. nat

  Great Parnassus Family Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km.16.9 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5278 meninger fra rejsendeBaseret på 5278 meninger fra rejsende

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mere
 • Oasis Palm
  Fra1.542krPr. nat

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2849 meninger fra rejsendeBaseret på 2849 meninger fra rejsende

  Det klimatiserede strand-hotel tilbyder i alt 471 værelser og faciliteter såsom frisørsalon, bar, restaurant og parkeringsplads og garage såvel som mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

  Se mere
 • Beach House Dos Playas by Faranda Hotels
  Fra568krPr. nat

  Beach House Dos Playas by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1338 meninger fra rejsendeBaseret på 1338 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger mellem Playa Tortugas. Herfra kommer man på mindre end 10 minutter til Cancuns bymidte, hvor man finder Mercado 28 eller supermarkeder såsom SAM'S, Wallmart, COSTCO og Plaza de las Americas. Lige i nærheden er der underholdnings- og indkøbsmuligheder. Lige ved siden af anlægget ligger beachklubben Marina med mange vandsportsmuligheder. Til Cancuns internationale lufthavn er der ca. 25 minutters kørsel.Hotellet er omgivet af en herlig, tropisk have og råder i alt over 129 værelser fordelt på 3 etager. Den indbydende foyer rummer en reception, en elevator, en vekselbørs og en safeboks. Herudover står der en bar og en à la carte restaurant til rådighed for gæsterne. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Hertil kommer telefon og kabel-tv. Endvidere finder man klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt på nogle af værelserne altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, vandcykel eller sejlads. Herudover er der mulighed for at spille tennis og volleyball. Hotellets aktivitetsprogram sørger for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Fra2.252krPr. nat

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7808 meninger fra rejsendeBaseret på 7808 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til en indbydende strand samt ca. 18 km fra bymidten, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2003 og råder over en 7-etagers bygning med i alt 617 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med lobbybar. Herudover er der forskellige forretninger, en frisørsalon, nogle barer, en scene til diverse arrangementer og flere klimatiserede restauranter. Naturligvis råder komplekset også over en internetterminal. Personbiler kan parkeres på i garagen. Til de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub (4-12 år). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man fire swimmingpools med børnebassin. Herudover er der mulighed for at benytte den indendørs swimmingpool samt mod betaling at benytte whirlpoolen. Sportsbegejstrede har mulighed for at windsurfe, sejle og leje vandcykler samt spille billard og minigolf. Man kan endvidere leje cykler eller mountainbikes (delvist mod betaling). Sidst, men ikke mindst, sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med daglige aktiviteter og livemusik for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Sotavento
  Fra355krPr. nat

  Sotaventostars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km.4 calle retorno del pescador - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 471 meninger fra rejsendeBaseret på 471 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2015. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen består af 90 værelser. Ejendommen består af 89 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykelopbevaringsområde. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 • Iberostar Cancun
  Fra1.658krPr. nat

  Iberostar CancunstarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 17 zona hotelera mz 53 lt 52 lt 52 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4435 meninger fra rejsendeBaseret på 4435 meninger fra rejsende

  Der er i alt 426 værelser på stedet. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  107  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Kystbyen Cancún ligger i Mexico og er en del af staten Quintana Roo der ligger i den sydøstlige del. Cancún har kyster til det Caraibiske Hav da den ligger på halvøen Yucatán. Det er et internationalt turistrejsemål, der antages for at være et parados med store strande med krystalklart vand. De mange forskellige strande går fra de mest populære til naturens små typiske gemmesteder, væk fra støj og stress. Alle er velegnede til at dykke på. Andre aktiviteter som kan dyrkes er jetski, svømning eller svømme med delfiner. Det interaktive akvarium i Cancún er meget spændende, det lader dig opleve havets fauna og komme helt tæt på den. Tusindvis af turister tiltrækkes af Cancún, ikke kun på grund af strandene men også fordi der findes mange arkæologiske steder fra mayatiden, nogle som er lette at komme til og andre som venter på at de mere eventyrlystne finder dem midt i junglen. Centrum i Cancún er et sted det vibrerer af aktivitet og morskab, hvor man kan nyde udvalget af restauranter, indkøbscentre, butikker og natklubber. I Cancún vil du få en uforglemmelig ferie, besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cancun og nærhed

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination