Hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Hoteller - Cancun og nærhed

Cancun og nærhedFra  149kr

Anbefalede hoteller - Cancun og nærhed

 • Grand Oasis Cancun
  Fra1.260krPr. nat

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1982. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 4 annekser. Der er i alt 499 værelser på stedet. Ejendommen består af . Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed.

  Se mere
 • Flamingo Cancun Resort
  Fra1.413krPr. nat

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2859 meninger fra rejsendeBaseret på 2859 meninger fra rejsende

  Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er parkeringsplads og garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Seadust Cancun Family Resort
  Fra1.574krPr. nat

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5278 meninger fra rejsendeBaseret på 5278 meninger fra rejsende

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mere
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Fra1.494krPr. nat

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7808 meninger fra rejsendeBaseret på 7808 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til en indbydende strand samt ca. 18 km fra bymidten, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2003 og råder over en 7-etagers bygning med i alt 617 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med lobbybar. Herudover er der forskellige forretninger, en frisørsalon, nogle barer, en scene til diverse arrangementer og flere klimatiserede restauranter. Naturligvis råder komplekset også over en internetterminal. Personbiler kan parkeres på i garagen. Til de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub (4-12 år). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man fire swimmingpools med børnebassin. Herudover er der mulighed for at benytte den indendørs swimmingpool samt mod betaling at benytte whirlpoolen. Sportsbegejstrede har mulighed for at windsurfe, sejle og leje vandcykler samt spille billard og minigolf. Man kan endvidere leje cykler eller mountainbikes (delvist mod betaling). Sidst, men ikke mindst, sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med daglige aktiviteter og livemusik for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive
  Fra1.903krPr. nat

  Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulcán km.14.5 retorno san miguelito lot 37 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6217 meninger fra rejsendeBaseret på 6217 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger i et rekreativt område i Cancun kun et par minutters gang fra bymidten, hvor man finder et væld af barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder.Luksushotellet blev renoveret i år 2002 og råder over en 6-etagers hovedbygning med i alt 154 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en reception, en frisørsalon og en bar. På hotellet finder man endvidere en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i?et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Hotellet råder tilmed over en sauna. Gæsterne har desuden mulighed for at spille tennis og dyrke motion i fitness-studiet. Ca. 7 km væk ligger der endvidere en golfbane. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Casa Maya Cancun
  Fra1.069krPr. nat

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km.5,5 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1341 meninger fra rejsendeBaseret på 1341 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 8 annekser. Annekset udgør 8 etager. Ejendommen består af 210 værelser. Ejendommen består af 160 suiter og 50 studio-lejligheder. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en butik på området. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan bruge Hotel 's cykelopbevaringsområde. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Oasis Palm
  Fra1.088krPr. nat

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2849 meninger fra rejsendeBaseret på 2849 meninger fra rejsende

  Det klimatiserede strand-hotel tilbyder i alt 471 værelser og faciliteter såsom frisørsalon, bar, restaurant og parkeringsplads og garage såvel som mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.

  Se mere
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Fra1.279krPr. nat

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3314 meninger fra rejsendeBaseret på 3314 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Annekset udgør 5 etager. Ejendommen består af 835 værelser. Ejendommen består af . Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Cancun
  Fra2.855krPr. nat

  Hard Rock Hotel Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km. 14.5, zona hotelera km 14.5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9229 meninger fra rejsendeBaseret på 9229 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1990. Hotel undergik en renovering i 2012. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 12 annekser. Der er i alt 601 værelser på stedet. Ejendommen består af 244 enkeltværelser, 356 dobbeltværelser, 22 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Der er overvåget parkering på området. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • The Pyramid at Grand Oasis
  Fra1.944krPr. nat

  The Pyramid at Grand Oasisstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Km 16., blvd. kukulcan 5, zona hotelera - Kort
   

  Dette charmerende strand-hotel består af 5 bygninger på hver 3 etager og med i alt 959 værelser. Det er omgivet af et elegant anlagt haveanlæg, og stranden ligger bare 700 m væk. Gæsterne tilbydes en reception med internetadgang 24 timer i døgnet, en frisørsalon, diverse forretninger og en natklub. Der er også hele 14 barer, en restaurant, en parkeringsplads, en parkeringsgarage og mulighed for at bestille vasketøjsservice.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  135  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Kystbyen Cancún ligger i Mexico og er en del af staten Quintana Roo der ligger i den sydøstlige del. Cancún har kyster til det Caraibiske Hav da den ligger på halvøen Yucatán. Det er et internationalt turistrejsemål, der antages for at være et parados med store strande med krystalklart vand. De mange forskellige strande går fra de mest populære til naturens små typiske gemmesteder, væk fra støj og stress. Alle er velegnede til at dykke på. Andre aktiviteter som kan dyrkes er jetski, svømning eller svømme med delfiner. Det interaktive akvarium i Cancún er meget spændende, det lader dig opleve havets fauna og komme helt tæt på den. Tusindvis af turister tiltrækkes af Cancún, ikke kun på grund af strandene men også fordi der findes mange arkæologiske steder fra mayatiden, nogle som er lette at komme til og andre som venter på at de mere eventyrlystne finder dem midt i junglen. Centrum i Cancún er et sted det vibrerer af aktivitet og morskab, hvor man kan nyde udvalget af restauranter, indkøbscentre, butikker og natklubber. I Cancún vil du få en uforglemmelig ferie, besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cancun og nærhed

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination