Hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Hoteller - Cancun og nærhed

Cancun og nærhedFra  134kr

Anbefalede hoteller - Cancun og nærhed

 • Seadust Cancun Family Resort
  Fra1.383krPr. nat

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5375 meninger fra rejsendeBaseret på 5375 meninger fra rejsende

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mere
 • Beach House Dos Playas by Faranda Hotels
  Fra1.437krPr. nat

  Beach House Dos Playas by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1595 meninger fra rejsendeBaseret på 1595 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger mellem Playa Tortugas. Herfra kommer man på mindre end 10 minutter til Cancuns bymidte, hvor man finder Mercado 28 eller supermarkeder såsom SAM'S, Wallmart, COSTCO og Plaza de las Americas. Lige i nærheden er der underholdnings- og indkøbsmuligheder. Lige ved siden af anlægget ligger beachklubben Marina med mange vandsportsmuligheder. Til Cancuns internationale lufthavn er der ca. 25 minutters kørsel.Hotellet er omgivet af en herlig, tropisk have og råder i alt over 129 værelser fordelt på 3 etager. Den indbydende foyer rummer en reception, en elevator, en vekselbørs og en safeboks. Herudover står der en bar og en à la carte restaurant til rådighed for gæsterne. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Hertil kommer telefon og kabel-tv. Endvidere finder man klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt på nogle af værelserne altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, vandcykel eller sejlads. Herudover er der mulighed for at spille tennis og volleyball. Hotellets aktivitetsprogram sørger for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sotavento
  Fra441krPr. nat

  Sotaventostars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km.4 calle retorno del pescador - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 513 meninger fra rejsendeBaseret på 513 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Hotel Zone / Zona Hotelera. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 4. 0 kilometer fra ejendommen. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 500 meter. I alt 90 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Sotavento. Sotavento blev fuldstændig renoveret i 2015. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Sotavento. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Derudover har denne ejendom udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er certificeret. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Beach House Maya Caribe by Faranda Hotels
  Fra905krPr. nat

  Beach House Maya Caribe by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 6 zona hotelera s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 204 meninger fra rejsendeBaseret på 204 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger lige ud til en hvid sandstrand i hotelzonen i Cancun. Over for hotellet ligger øen Mujeres og lagunen Nichupté. Desuden er der blot 20 minutters gang til centrum. Der ligger et stoppested ca. 100 m fra hotellet, hvor bussen stopper ca. hvert 10. minut. Lige i nærheden finder man tilmed utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover tager det ca. 25 minutter at køre til lufthavnen.Hotellet blev renoveret i år 2003 og råder over i alt 40 værelser. Hotellets gæster modtages i den døgnåbne foyer. Bygningen rummer desuden en vekselbørs, en souvenirshop og en hyggelig bar, ligesom der også er en tropisk have med pavillon. Hotellet har tilmed en indbydende klimatiseret restaurant med et fortræffeligt køkken. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Herudover er der selvfølgelig også mulighed for at leje biler og bestille en babysitter samt bestille roomservice og vaskeservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er indrettet i en typisk mexicansk stil og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, to dobbeltsenge eller en king size seng, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Alle værelser har endvidere enten altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man forskellige swimmingpools med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden slappe af i solariet eller under en omgang massage. I nærheden af hotellet ligger der endvidere en golfbane. Herudover kan man spille basketball eller beachvolleyball på hotellet eller på stranden. Man kan ligeledes låne udstyr til forskellige vandsportsgrene som f.eks. dykning eller snorkling. Hotellets underholdende aktivitetsprogram sørger for afveksling, ligesom hotellet også arrangerer en „disko-tur" gennem Cancun.

  Se mere
 • Casa Maya Cancun
  Fra1.683krPr. nat

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulkan km.5,5 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1437 meninger fra rejsendeBaseret på 1437 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Hotel Zone / Zona Hotelera. Ferieboligen, der putter sig indenfor 5. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra ferieboligen. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 210 gæsteværelser. Dette hotel blev fuldstændig moderniseret i 2005. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. , En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. , Sundheds- og wellness-tilbudet på hotellet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. og Gæster vil have det fantastisk, fordi de kan gøre brug af sportsfaciliteterne og øve fritidsaktiviteter der udbydes på dette hotel. Casa Maya Cancun vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Calypso Hotel Cancun
  Fra517krPr. nat

  Calypso Hotel Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan, lote d-8-0 km 4 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et af Cancuns turistområder blot 20 minutters gang fra bymidten med dens mange barer, restauranter, indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet. Stranden ligger blot 50 m væk.Hotellet blev renoveret i år 2001, er på 10 etager og råder over i alt 136 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en reception og en bar. Herudover er der en klimatiseret restaurant. Personbiler kan endvidere parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon.På de udendørs arealer er der en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Fra2.861krPr. nat

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4248 meninger fra rejsendeBaseret på 4248 meninger fra rejsende

  Det fortræffelige luksushotel ligger lige ved den fine sandstrand i Den Mexicanske Golf. Det er beliggende i et turistområde i Cancun, blot få minutter fra bymidten. Her finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et spændende natteliv.Det indbydende luksushotel er på 11 etager og råder over 602 værelser. Herudover er der en internetterminal, en frisørsalon, en hyggelig bar og en indbydende restaurant. Desuden tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der gode muligheder for at parkere.Værelserne er komfortabelt og moderne indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, minibar, internetadgang og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den dejlige swimmingpool og træne i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Krystal Grand Punta Cancun
  Fra1.678krPr. nat

  Krystal Grand Punta Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan, km 8.5 n/a - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Det komfortable strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et rekreativt område i Cancun. Det er beliggende lige ud til en indbydende strand med et fantastisk turkisblåt hav. Ca. 500 m fra hotellet ligger der et stoppested, som man kommer til efter en lille, hyggelig spadseretur. I de nærmere omgivelser venter der endvidere gæsterne et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer, pubber og caféer og mange andre forskellige underholdningsmuligheder. Området er desuden kendt for sit pulserende natteliv.Det moderne hotel råder over en 14-etagers hovedbygning med i alt 295 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse samt en lobbybar. Derudover rummer bygningen nogle forretninger, en butik, en skønhedssalon, en frisørsalon, to barer og tre restauranter, ligesom der er mulighed for at leje biler. Hotellet har naturligvis også en internetterminal, en parkeringsplads og en garage, ligesom man naturligvis kan bestille roomservice og vaskeservice.Hotellet rummer 288 værelser med havudsigt. I bygningen er der 139 nyligt renoverede luksusværelser med moderne møblement og egen altan eller terrasse. I hotellets nye bygning, Premier Beach Front, er der 94 luksusværelser og 18 suiter med whirlpool på terrassen, direkte adgang til stranden samt en fantastisk udsigt over Det Karibiske Hav.Gæsterne kan slappe af i den udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. Desuden er der en dejlig solterrasse samt en sauna. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsaktiviteter som f.eks. jet ski, motorbåd, dykning, snorkling, sejlads, fiskeri fra båd og windsurfing (mod betaling). For de sportsbegejstrede er der desuden mulighed for at spille tennis (tre baner) samt beachvolley og golf (mod betaling på en 18-hullers golfbane ca. 2 km væk). Sidst, men ikke mindst, har hotellet et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive
  Fra1.656krPr. nat

  Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulcán km.14.5 retorno san miguelito lot 37 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6834 meninger fra rejsendeBaseret på 6834 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger i et rekreativt område i Cancun kun et par minutters gang fra bymidten, hvor man finder et væld af barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder.Luksushotellet blev renoveret i år 2002 og råder over en 6-etagers hovedbygning med i alt 154 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en reception, en frisørsalon og en bar. På hotellet finder man endvidere en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i?et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Hotellet råder tilmed over en sauna. Gæsterne har desuden mulighed for at spille tennis og dyrke motion i fitness-studiet. Ca. 7 km væk ligger der endvidere en golfbane. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Royal Solaris Cancun Resort All Inclusive
  Fra1.818krPr. nat

  Royal Solaris Cancun Resort All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km 20.5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3286 meninger fra rejsendeBaseret på 3286 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i et af Cancuns turistområder tæt ved stranden samt få minutters gang fra bymidten. I de nærmere omgivelser finder man diverse barer, restauranter og et pulserende natteliv.Det elegante hotel råder over 500 dobbeltværelser og en foyer med døgnåben reception, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i et er vaskeservice og roomservice.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Herudover kan gæsterne spille tennis eller dyrke motion i hotellets fitness-studie. Prikken over i et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  117  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Kystbyen Cancún ligger i Mexico og er en del af staten Quintana Roo der ligger i den sydøstlige del. Cancún har kyster til det Caraibiske Hav da den ligger på halvøen Yucatán. Det er et internationalt turistrejsemål, der antages for at være et parados med store strande med krystalklart vand. De mange forskellige strande går fra de mest populære til naturens små typiske gemmesteder, væk fra støj og stress. Alle er velegnede til at dykke på. Andre aktiviteter som kan dyrkes er jetski, svømning eller svømme med delfiner. Det interaktive akvarium i Cancún er meget spændende, det lader dig opleve havets fauna og komme helt tæt på den. Tusindvis af turister tiltrækkes af Cancún, ikke kun på grund af strandene men også fordi der findes mange arkæologiske steder fra mayatiden, nogle som er lette at komme til og andre som venter på at de mere eventyrlystne finder dem midt i junglen. Centrum i Cancún er et sted det vibrerer af aktivitet og morskab, hvor man kan nyde udvalget af restauranter, indkøbscentre, butikker og natklubber. I Cancún vil du få en uforglemmelig ferie, besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cancun og nærhed

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination