Hoteller i Cancun og nærhed

Find på kortet
Hoteller - Cancun og nærhed

Cancun og nærhedFra  142kr

Anbefalede hoteller - Cancun og nærhed

 • Grand Oasis Cancun
  Fra1.451krPr. nat

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Hotel Zone / Zona Hotelera. I alt 499 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Denne feriebolig blev fuldt moderniseret i 2011. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Hvis der er behov for det, kan alle gæster der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. , Rejsende kan nyde de måltider der serveres på stedet. , En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Grand Oasis Cancun. , Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. , Grand Oasis Cancun tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. og Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Grand Oasis Cancun.

  Se mere
 • Seadust Cancun Family Resort
  Fra1.686krPr. nat

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5362 meninger fra rejsendeBaseret på 5362 meninger fra rejsende

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mere
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Fra1.790krPr. nat

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8235 meninger fra rejsendeBaseret på 8235 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ud til en indbydende strand samt ca. 18 km fra bymidten, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2003 og råder over en 7-etagers bygning med i alt 617 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med lobbybar. Herudover er der forskellige forretninger, en frisørsalon, nogle barer, en scene til diverse arrangementer og flere klimatiserede restauranter. Naturligvis råder komplekset også over en internetterminal. Personbiler kan parkeres på i garagen. Til de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub (4-12 år). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man fire swimmingpools med børnebassin. Herudover er der mulighed for at benytte den indendørs swimmingpool samt mod betaling at benytte whirlpoolen. Sportsbegejstrede har mulighed for at windsurfe, sejle og leje vandcykler samt spille billard og minigolf. Man kan endvidere leje cykler eller mountainbikes (delvist mod betaling). Sidst, men ikke mindst, sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med daglige aktiviteter og livemusik for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Flamingo Cancun Resort
  Fra1.190krPr. nat

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2998 meninger fra rejsendeBaseret på 2998 meninger fra rejsende

  Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er parkeringsplads og garage.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Occidental Costa Cancún
  Fra1.455krPr. nat

  Occidental Costa Cancúnstars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan, km.4,5 zona hotelera km 4.5 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5648 meninger fra rejsendeBaseret på 5648 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger lige ved den hvide caribiske sandstrand Playa Linda. Herfra er der kun ca. 5 minutters kørsel til byens centrum samt 20 minutter til den internationale lufthavn Cancun. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter og ikke mindst nattelivet.Hotellet er omgivet af en tropisk have og bygget i middelhavsstilen Palazzo. I alt rummer det 357 værelser, herunder også studier og suiter. Endvidere rummer den indbydende foyer en reception og flere elevatorer. Herudover finder man også en butik, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere råder det imponerende hotelanlæg også over et teater. Gæsterne har mulighed for at bestille roomservice. Børnene kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.De luksuriøst og handicapvenligt indrettede værelser, studier og suiter rummer alle et badeværelse. Hertil kommer telefon og satellit-/kabel-tv samt klimaanlæg. Deslige rummer de elegante boligenheder en dobbeltseng og en safeboks (mod betaling). Herudover råder studierne også over altan eller terrasse, alternativ med kingsize seng samt tekøkken med standardudstyr såsom mikrobølgeovn og køleskab. Ydermere finder man i suiterne en stor terrasse, alternativ med kingsize seng, stue/spisestue og et veludstyret køkken.I det velplejede udendørs anlæg finder man en swimmingpool. For de sportsbegejstrede tilbydes der sejlads, vandcykel, aerobic, beachvolley, samt et fitness-studie. Endelig ligger der en golfbane i nærheden af hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sotavento
  Fra360krPr. nat

  Sotaventostars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km.4 calle retorno del pescador - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 499 meninger fra rejsendeBaseret på 499 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Hotel Zone / Zona Hotelera. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 4. 0 kilometer fra ejendommen. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 500 meter. I alt 90 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Sotavento. Sotavento blev fuldstændig renoveret i 2015. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Sotavento. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Derudover har denne ejendom udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er certificeret. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne feriebolig et perfekt sted for besøgende, der rejser i forretningsøjemed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Royal Solaris Cancun Resort All Inclusive
  Fra1.362krPr. nat

  Royal Solaris Cancun Resort All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan, km 20.5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3228 meninger fra rejsendeBaseret på 3228 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i et af Cancuns turistområder tæt ved stranden samt få minutters gang fra bymidten. I de nærmere omgivelser finder man diverse barer, restauranter og et pulserende natteliv.Det elegante hotel råder over 500 dobbeltværelser og en foyer med døgnåben reception, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i et er vaskeservice og roomservice.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Herudover kan gæsterne spille tennis eller dyrke motion i hotellets fitness-studie. Prikken over i et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Iberostar Cancun
  Fra1.873krPr. nat

  Iberostar CancunstarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulcan km 17 zona hotelera mz 53 lt 52 lt 52 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4662 meninger fra rejsendeBaseret på 4662 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er perfekt til familier og er placeret i Hotel Zone / Zona Hotelera. Det samlede antal gæsteværelser er 426. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Iberostar Cancun har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Derudover har dette hotel udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er Green Globe 21 certificeret. Alle der bor på denne ejendom, kan more sig med stedets underholdning. og Alle der bor på denne ejendom, kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive
  Fra1.934krPr. nat

  Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd.kukulcán km.14.5 retorno san miguelito lot 37 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6646 meninger fra rejsendeBaseret på 6646 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger i et rekreativt område i Cancun kun et par minutters gang fra bymidten, hvor man finder et væld af barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder.Luksushotellet blev renoveret i år 2002 og råder over en 6-etagers hovedbygning med i alt 154 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en reception, en frisørsalon og en bar. På hotellet finder man endvidere en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i?et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Hotellet råder tilmed over en sauna. Gæsterne har desuden mulighed for at spille tennis og dyrke motion i fitness-studiet. Ca. 7 km væk ligger der endvidere en golfbane. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Riu Caribe All Inclusive
  Fra1.736krPr. nat

  Riu Caribe All Inclusivestars

  Cancun Hotelområdet, Cancun og nærhed , Blvd. kukulkan km 5,5 lt. 6-c zona hotelera - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7612 meninger fra rejsendeBaseret på 7612 meninger fra rejsende

  Det eksklusive hotel har en central beliggenhed i et rekreativt område i Cancun. Det ligger lige ved en indbydende sandstrand og er omgivet af det vidunderlige turkisblå hav. Ligeledes i nærheden ligger det seværdige centrum, hvortil man hurtigt kommer med bil eller til fods (ca. 6 km). Her finder man desuden et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer og caféer samt mange andre underholdningsmuligheder. Området er endvidere kendt for sit natteliv. Til lufthavnen er der ca. 24 km.Det moderne og eksklusive hotel består af en 9-etagers hovedbygning med i alt 541 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og lobbybar. Hertil kommer en souvenirshop, en tobakforretning, en bar, en mexicansk restaurant og et open air teater med en bar og to restauranter (heraf den klimatiserede restaurant Albatros med ikke-ryger-område). Hotellet har tilmed tre konferencerum, en internetterminal (mod betaling), en legeplads og en miniklub for de 4-12-årige.De eksklusivt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, clockradio, minibar, drikkeautomat, loftsventilator, centralt reguleret klimaanlæg og safeboks (mod betaling). De eksklusivt indrettede værelser råder desuden over en altan eller en terrasse (med udsigt direkte eller skråt ud over havet).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  120  Hoteller - Cancun og nærhed
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Kystbyen Cancún ligger i Mexico og er en del af staten Quintana Roo der ligger i den sydøstlige del. Cancún har kyster til det Caraibiske Hav da den ligger på halvøen Yucatán. Det er et internationalt turistrejsemål, der antages for at være et parados med store strande med krystalklart vand. De mange forskellige strande går fra de mest populære til naturens små typiske gemmesteder, væk fra støj og stress. Alle er velegnede til at dykke på. Andre aktiviteter som kan dyrkes er jetski, svømning eller svømme med delfiner. Det interaktive akvarium i Cancún er meget spændende, det lader dig opleve havets fauna og komme helt tæt på den. Tusindvis af turister tiltrækkes af Cancún, ikke kun på grund af strandene men også fordi der findes mange arkæologiske steder fra mayatiden, nogle som er lette at komme til og andre som venter på at de mere eventyrlystne finder dem midt i junglen. Centrum i Cancún er et sted det vibrerer af aktivitet og morskab, hvor man kan nyde udvalget af restauranter, indkøbscentre, butikker og natklubber. I Cancún vil du få en uforglemmelig ferie, besøg den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cancun og nærhed

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination