Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  165kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • The Royal Playa del Carmen All Inclusive
  Fra2.549krPr. nat

  The Royal Playa del Carmen All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. constituyentes, centro, gonzalo guerrero 2 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 16462 meninger fra rejsendeBaseret på 16462 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel undergik en renovering i 2005. Ejendommen består af 507 værelser. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har elevator. Der er en avisskranke på området. Der findes en butik på området. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er 24 timers sikkerhedHotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive
  Fra1.776krPr. nat

  Iberostar Paraiso del Mar All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Cta chetumal km.309 - pto.juarez - playa paraiso - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enestående hotel er specielt designet til familier og er i Riviera Maya Norte. Der er i alt 388 gæsteværelser på Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive. Denne feriebolig blev opført i 2000. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionsskranken er åben hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Rejsende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. , Gæster vil værdsætte et sjovt ophold på ejendommen, med en bred vifte af underholdningstilbud. og Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Iberostar Paraiso Lindo All Inclusive
  Fra2.045krPr. nat

  Iberostar Paraiso Lindo All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Chetumal cancun km 309, playa paraiso - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6160 meninger fra rejsendeBaseret på 6160 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Riviera Maya Norte, er dette enestående hotel optimalt for familier. Der er i alt 446 soveværelser på stedet. Iberostar Paraiso Lindo All Inclusive blev opført i 2003. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Iberostar Paraiso Lindo All Inclusive. Ejendommen har 24 timers åbent. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Iberostar Paraiso Lindo All Inclusive. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. , Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på ejendommen. , Denne ejendom tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. og Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sandos Caracol Eco Resort ALL INCLUSIVE
  Fra1.355krPr. nat

  Sandos Caracol Eco Resort ALL INCLUSIVEstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Carretera puerto juarez-chetumal km. 295 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Playa del Carmen, er dette luksuriøse VR Resort optimalt for familier. Den nærmeste strand er lige udenfor ejendommen. Stedet omfatter 954 hyggelige soveværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2011. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne feriebolig er tilgængelig med kørestol. Der er 8 handicapvenlige gæsteværelser på området. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. , Når det drejer sig om at slappe af, vil de besøgende blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. , Stedet har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. og Sandos Caracol Eco Resort ALL INCLUSIVE tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • BlueBay Grand Esmeralda
  Fra1.416krPr. nat

  BlueBay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9779 meninger fra rejsendeBaseret på 9779 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the Riviera Mayan about 15 minutes north of Playa del Carmen, with its restaurants, bars, exciting nightlife and shopping opportunities, and 35 minutes from Cancun International Airport. Links to public transport can be found 15 min from the hotel. Property located on 180-acres of beachfront overlooking the azure waters of Mexico's beautiful Mayan Riviera

  Se mere
 • El Dorado Royale Resort by Karisma
  Fra4.431krPr. nat

  El Dorado Royale Resort by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Km 45 carr.cancun-tulum punta brava s/n - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Det elegante luksushotel ligger lige ned til Punta Brava Beach. Det er beliggende ca. 20 minutters kørsel nord for Playa del Carmen samt ca. 5 minutters kørsel fra Puerto Morelos. Der kører en gratis shuttlebus fra hotellet til Cancun og Playa del Carmen.Luksushotellet er bygget i år 2000, blev renoveret i år 2004 og råder over en 3-etagers bygning med i alt 385 værelser. Bygningen ligger midt i en tropisk palmehave og rummer endvidere en reception, en souvenirshop og en frisør. På hotellet er der desuden seks barer, et diskotek og fire klimatiserede restauranter (med mexicansk, italiensk, orientalsk og internationalt køkken). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice. Hotellet har tilmed et lille teater.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, clockradio, minibar/køleskab, klimaanlæg, loftsventilator, whirlpool, kaffemaskine, safeboks (mod betaling) og altan/terrasse med hængekøje.På de udendørs arealer finder man hele syv swimmingpools med liggestole samt en pool-/snackbar. Såvel på stranden som ved poolen er der gratis badehåndklæder. Endvidere råder hotellet over en whirlpool, en sauna, et solarium og et dampbad, ligesom der også er et wellnesscentrum, hvor man kan få massage og diverse wellnessbehandlinger. Derudover har gæsterne mulighed for at dykke, tage begynderkursus i dykning i poolen, spille tennis, beachvolley og strandfodbold samt dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet og leje cykler/mountainbikes. Derudover er der et lille teater med et underholdende og afvekslende aftenprogram.

  Se mere
 • Azul Beach Resort Sensatori Mexico by Karisma
  Fra3.913krPr. nat

  Azul Beach Resort Sensatori Mexico by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera cancun-puerto morelos km 27.5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9479 meninger fra rejsendeBaseret på 9479 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Riviera Maya Norte. I alt 438 værelser er til rådighed for gæsterne. Dette sted blev etableret i 2008. Azul Beach Resort Sensatori Mexico by Karisma har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Dette sted er miljøbevidst. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne feriebolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. , De besøgende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. og Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at de der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • El Dorado Maroma Resort by Karisma
  Fra5.497krPr. nat

  El Dorado Maroma Resort by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera cancun - tulum km 55.3 . - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3928 meninger fra rejsendeBaseret på 3928 meninger fra rejsende

  The hotel is located opposite playa Maroma, the most spectacular beach in the Riviera Maya. The hotel is located 40 min south of Cancun Airport, 10 min north of Playa del Carmen and just 15 min from the Playacar Golf Club. The hotel boasts a perfect location to the main tourist attractions of the destination.

  Se mere
 • El Dorado Casitas Resort by Karisma
  Fra6.583krPr. nat

  El Dorado Casitas Resort by Karismastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Km 45 carr.cancun-tulum punta brava . - Kort
   

  In the heart of the Riviera maya, the hotel is located 25 minutes south of Cancun International Airport. It is located just 10 minutes from golf Mayakoba and built in 180 hectares of tropical jungle.

  Se mere
 • Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya
  Fra3.375krPr. nat

  Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Mayastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera chetumal, puerto juarez km 298 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1476 meninger fra rejsendeBaseret på 1476 meninger fra rejsende

  Dette fremragende VR Resort kun for voksne, er placeret i Riviera Maya Norte. Der er i alt 128 gæsteværelser på stedet. Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya blev fuldstændig renoveret i 2012. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya. Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya. Rejsende der bor på dette sted, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. og Gæster kan nyde de måltider der serveres på ejendommen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  204  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination