Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  204kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • The Royal Playa del Carmen All Inclusive
  Fra2.920krPr. nat

  The Royal Playa del Carmen All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. constituyentes,2, centro, gonzalo guerrero - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 15794 meninger fra rejsendeBaseret på 15794 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2005. Hotel blev moderniseret i 2005. Ejendommen består af 507 værelser. Ejendommen består af 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykelopbevaringsområde. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er 24 timers sikkerhedHotel har piccolo-service.

  Se mere
 • BlueBay Grand Esmeralda
  Fra1.462krPr. nat

  BlueBay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9325 meninger fra rejsendeBaseret på 9325 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the Riviera Mayan about 15 minutes north of Playa del Carmen, with its restaurants, bars, exciting nightlife and shopping opportunities, and 35 minutes from Cancun International Airport. Links to public transport can be found 15 min from the hotel. Property located on 180-acres of beachfront overlooking the azure waters of Mexico's beautiful Mayan Riviera

  Se mere
 • Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive
  Fra1.404krPr. nat

  Iberostar Paraiso del Mar All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Cta chetumal km.309 - pto.juarez - playa paraiso - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2000. Der er i alt 388 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 6 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en avisskranke på området. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning.

  Se mere
 • Iberostar Paraiso Maya All Inclusive
  Fra1.996krPr. nat

  Iberostar Paraiso Maya All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Cta chetumal pto juarez km.309 - playa paraiso - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4881 meninger fra rejsendeBaseret på 4881 meninger fra rejsende

  The hotel is situated directly on the white sands of Playa Paraiso in the Riviera Maya. Less than 30 min from Cancun International Airport and 20 min from Playa del Carmen.

  Se mere
 • Gran Porto Real
  Fra1.982krPr. nat

  Gran Porto Realstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida constituyentes, colonia centro 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9714 meninger fra rejsendeBaseret på 9714 meninger fra rejsende

  Beachfront location in Playa del Carmen. The Cancun International Airport is 60 min away while the famous theme park of Xcaret is only 5 min away. The famous island of Cozumel is 45 min away by ferry.

  Se mere
 • Iberostar Tucan All Inclusive
  Fra1.681krPr. nat

  Iberostar Tucan All Inclusivestars

  Unknown zone, Unknown destination , Xaman-ha. lote hotelero fraccionamiento playacar 2 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6480 meninger fra rejsendeBaseret på 6480 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1997. Hotel blev moderniseret i 2001. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har -1 annekser. Der er i alt 326 værelser på stedet. Ejendommen består af 324 dobbeltværelser, 24 junior-suiter, 2 suiter, 2 villaer og 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning.

  Se mere
 • Maya del Carmen
  Fra2.041krPr. nat

  Maya del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 y calle 40 n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 152 meninger fra rejsendeBaseret på 152 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2009. Ejendommen består af 30 værelser. Ejendommen består af 12 enkeltværelser, 12 dobbeltværelser, 12 junior-suiter, 12 suiter, 6 lejligheder og 6 familierum. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Der findes cykelopbevaring på området. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • El Dorado Royale Resort by Karisma
  Fra3.924krPr. nat

  El Dorado Royale Resort by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Km 45 carr.cancun-tulum punta brava - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9682 meninger fra rejsendeBaseret på 9682 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger lige ned til Punta Brava Beach. Det er beliggende ca. 20 minutters kørsel nord for Playa del Carmen samt ca. 5 minutters kørsel fra Puerto Morelos. Der kører en gratis shuttlebus fra hotellet til Cancun og Playa del Carmen.Luksushotellet er bygget i år 2000, blev renoveret i år 2004 og råder over en 3-etagers bygning med i alt 385 værelser. Bygningen ligger midt i en tropisk palmehave og rummer endvidere en reception, en souvenirshop og en frisør. På hotellet er der desuden seks barer, et diskotek og fire klimatiserede restauranter (med mexicansk, italiensk, orientalsk og internationalt køkken). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice. Hotellet har tilmed et lille teater.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, clockradio, minibar/køleskab, klimaanlæg, loftsventilator, whirlpool, kaffemaskine, safeboks (mod betaling) og altan/terrasse med hængekøje.På de udendørs arealer finder man hele syv swimmingpools med liggestole samt en pool-/snackbar. Såvel på stranden som ved poolen er der gratis badehåndklæder. Endvidere råder hotellet over en whirlpool, en sauna, et solarium og et dampbad, ligesom der også er et wellnesscentrum, hvor man kan få massage og diverse wellnessbehandlinger. Derudover har gæsterne mulighed for at dykke, tage begynderkursus i dykning i poolen, spille tennis, beachvolley og strandfodbold samt dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet og leje cykler/mountainbikes. Derudover er der et lille teater med et underholdende og afvekslende aftenprogram.

  Se mere
 • Azul Beach Resort Riviera Maya, Hotel by Karisma
  Fra5.328krPr. nat

  Azul Beach Resort Riviera Maya, Hotel by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera cancún – puerto morelos km. 27.5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3212 meninger fra rejsendeBaseret på 3212 meninger fra rejsende

  Dette eksklusive, luksuriøse hotel og ferielandsby har en fantastisk beliggenhed med et parkområde lige ved siden af Bahia Petempich hvide sandstrand omkring 30 km fra både Playa del Carmen og Cancun, hvor de besøgende vil finde et udvalg af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Endvidere er der ca. 15 minutter til Puerto Morelos i bil, og hotellet tilbyder en bustransport, som kører flere gange om ugen. Til lufthavnen Cancun er der omkring 11 km.De caribiske drømme vil gå i opfyldelse på dette luksuriøse hotel, som er kendt for sin fremragende konsultation og service. Hotellet blev etableret i 2004 og rummer i alt 97 værelser fordelt på flere 2-etages bygninger. Gæsterne modtages i en indbydende foyer med siddeområde, døgnåben reception, safebokse, vekselbørs og WLAN/internetadgang. Der er også en souvenirbutik samt udlejning af biler og cykler. Af kulinariske muligheder er der en café, en tequila-lounge med 30 forskellige slags tequilaer og en kaffebar såvel som to fantastiske restauranter, der serverer mexicansk, italiensk, fransk, spansk og asiatisk kogekunst, ligesom der også tilbydes alt godt fra havet og bøffer. Desuden er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice såvel som et legeområde og en miniklub for de yngste. Gæster i bil kan parkere på hotellets parkeringsplads eller i en parkeringsgarage.De 2-etages bygninger vender ud til stranden og former en hestesko inden for de attraktive haver. På de smagfulde og eksotiske værelser er der eget badeværelse med hårtørrer, satellit-/kabel-tv og en safeboks. Hertil kommer også klimaanlæg, minibar og komfortable dobbeltseng som standardindretning, ligesom der er vidunderlige udsigter fra altanen eller terrassen.

  Se mere
 • Iberostar Grand Paraiso All Inclusive
  Fra3.092krPr. nat

  Iberostar Grand Paraiso All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Chetumal-cancun km 309 - playa paraiso - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5776 meninger fra rejsendeBaseret på 5776 meninger fra rejsende

  The hotel is located opposite the majestic Playa Paraiso in Mayan Riviera. Less than 30 min from Cancun International Airport and 20 min from Playa del Carmen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  190  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination