Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  140kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico Fuego Adults All Inclusive
  Fra3.123krPr. nat

  Hotel Xcaret Mexico Fuego Adults All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km. 282 sn - Kort
   

  Hotel blev bygget i 2017. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2017. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 6 annekser. Ejendommen består af 70 værelser. Ejendommen består af 69 enkeltværelser og 1 suite. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive
  Fra1.496krPr. nat

  Iberostar Paraiso del Mar All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Cta chetumal km.309 - pto.juarez - playa paraiso - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2000. Der er i alt 388 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 6 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en avisskranke på området. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Der findes en butik på området. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning.

  Se mere
 • Iberostar Paraiso Beach All Inclusive
  Fra1.844krPr. nat

  Iberostar Paraiso Beach All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera chetumal - p. juarez km 309 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4976 meninger fra rejsendeBaseret på 4976 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger lige ud til den vidunderlige strand Playa Paraiso. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er på ca. 30 minutter.Dette førsteklasses hotel blev omfattende renoveret i år 2005 og råder på sine 3 etager over i alt 424 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, frisørsalon og forskellige forretninger. Herudover er der en iskiosk, ni barer og fem klimatiserede restauranter. Hotellet har tilmed sit eget amfiteater og et diskotek. Hertil kommer et konferencerum, en internetterminal og en miniklub. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, kabel-tv, minibar, klimaanlæg, altan eller terrasse og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse. Herudover er der en whirlpool, en sauna og et dampbad, ligesom der er mulighed for at få massage. For de sportsinteresserede er der mulighed for at spille tennis, boccia, volleyball og basketball samt dyrke aerobic og skyde med bue og pil, ligesom der også er et fitness-studie. Prikken over i'et er et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Herudover ligger der en golfbane ca. 1 km væk.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Iberostar Paraiso Lindo All Inclusive
  Fra1.769krPr. nat

  Iberostar Paraiso Lindo All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Chetumal cancun km 309, playa paraiso - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5943 meninger fra rejsendeBaseret på 5943 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2003. Ejendommen har en hovedetage. Der er i alt 446 værelser på stedet. Ejendommen består af 186 dobbeltværelser, 62 junior-suiter, 2 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykelopbevaringsområde. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • El Dorado Maroma Resort by Karisma
  Fra5.126krPr. nat

  El Dorado Maroma Resort by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera cancun - tulum km 55.3 . - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3625 meninger fra rejsendeBaseret på 3625 meninger fra rejsende

  The hotel is located opposite playa Maroma, the most spectacular beach in the Riviera Maya. The hotel is located 40 min south of Cancun Airport, 10 min north of Playa del Carmen and just 15 min from the Playacar Golf Club. The hotel boasts a perfect location to the main tourist attractions of the destination.

  Se mere
 • Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya
  Fra2.840krPr. nat

  Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Mayastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera chetumal, puerto juarez km 298 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1390 meninger fra rejsendeBaseret på 1390 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 2009. $hotel. getTypeHotel() undergik en renovering i 2012. Ejendommen består af 128 værelser. Ejendommen består af 92 enkeltværelser, 36 dobbeltværelser, 116 junior-suiter, 12 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • BlueBay Grand Esmeralda
  Fra1.539krPr. nat

  BlueBay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9325 meninger fra rejsendeBaseret på 9325 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the Riviera Mayan about 15 minutes north of Playa del Carmen, with its restaurants, bars, exciting nightlife and shopping opportunities, and 35 minutes from Cancun International Airport. Links to public transport can be found 15 min from the hotel. Property located on 180-acres of beachfront overlooking the azure waters of Mexico's beautiful Mayan Riviera

  Se mere
 • Iberostar Quetzal All Inclusive
  Fra1.580krPr. nat

  Iberostar Quetzal All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Unknown zone, Unknown destination , Xaman-ha, lote hotelero 2 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4658 meninger fra rejsendeBaseret på 4658 meninger fra rejsende

  Køretiden fra lufthavnen til hotellet er på ca. 50 minutter. Herudover er der omkring 3 km til Playa del Carmen. Her venter der gæsterne forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer.Dette førsteklasses hotel blev omfattende renoveret i år 2002 og råder på sine 3 etager over i alt 324 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception. Herudover er der en butik, en souvenirshop, et minimarked, en bar, en frisørsalon og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hotellet har tilmed en miniklub og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, klimaanlæg, altan eller terrasse samt en safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og en solterrasse. Herudover er der et dampbad og en sauna samt mulighed for at få massage. For de sportsinteresserede er der aerobic, bordtennis, tennis, basketball, volleyball og et fitness-studie. Prikken over i'et er et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. 2 km fra hotellet ligger der desuden en golfbane.

  Se mere
 • El Dorado Royale Resort by Karisma
  Fra3.814krPr. nat

  El Dorado Royale Resort by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Km 45 carr.cancun-tulum punta brava s/n - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9682 meninger fra rejsendeBaseret på 9682 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger lige ned til Punta Brava Beach. Det er beliggende ca. 20 minutters kørsel nord for Playa del Carmen samt ca. 5 minutters kørsel fra Puerto Morelos. Der kører en gratis shuttlebus fra hotellet til Cancun og Playa del Carmen.Luksushotellet er bygget i år 2000, blev renoveret i år 2004 og råder over en 3-etagers bygning med i alt 385 værelser. Bygningen ligger midt i en tropisk palmehave og rummer endvidere en reception, en souvenirshop og en frisør. På hotellet er der desuden seks barer, et diskotek og fire klimatiserede restauranter (med mexicansk, italiensk, orientalsk og internationalt køkken). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice. Hotellet har tilmed et lille teater.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, clockradio, minibar/køleskab, klimaanlæg, loftsventilator, whirlpool, kaffemaskine, safeboks (mod betaling) og altan/terrasse med hængekøje.På de udendørs arealer finder man hele syv swimmingpools med liggestole samt en pool-/snackbar. Såvel på stranden som ved poolen er der gratis badehåndklæder. Endvidere råder hotellet over en whirlpool, en sauna, et solarium og et dampbad, ligesom der også er et wellnesscentrum, hvor man kan få massage og diverse wellnessbehandlinger. Derudover har gæsterne mulighed for at dykke, tage begynderkursus i dykning i poolen, spille tennis, beachvolley og strandfodbold samt dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet og leje cykler/mountainbikes. Derudover er der et lille teater med et underholdende og afvekslende aftenprogram.

  Se mere
 • Azul Beach Resort Sensatori Mexico by Karisma
  Fra3.972krPr. nat

  Azul Beach Resort Sensatori Mexico by KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera cancun-puerto morelos km 27.5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8660 meninger fra rejsendeBaseret på 8660 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2008. Ejendommen består af 438 værelser. Ejendommen udgøres af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Hotel har elevator. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  216  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination