Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  200kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Fra2.562krPr. nat

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Kort
   

  Med sin beliggenhed i Riviera Maya Sur, er dette enestående hotel optimalt for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 9. 8 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 1 kilometer fra ejendommen. Offentlige transportmidler findes 8. 8 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Hotellet består af 900 gæsteværelser. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Xcaret Mexico har ikke børnesenge efter anmodning. Xcaret Mexico har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_Xcaret Mexico har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæster der bor på dette hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at rejsende nyder alle dele af deres ophold. , Når det drejer sig om at slappe af, vil alle der bor på denne ejendom blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. , Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. og De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle der bor på denne ejendom. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton New!
  Fra840krPr. nat

  The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton New!stars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave 10 con calle 2 colonia centro sn - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 31 meninger fra rejsendeBaseret på 31 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er i Playa del Carmen. Der er i alt 93 gæsteværelser på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton New! er designet med omtanke for de mindste gæster, og har gæsteværelser med senge til små børn. The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton New! har kørestolsadgang til fællesarealerne. Denne kæledyrsvenlige bolig accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Dette sted er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er certificeret. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton New! er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. , Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. og Med mange middagsmuligheder, vil dette sted imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Sandos Caracol Eco Resort ALL INCLUSIVE
  Fra1.800krPr. nat

  Sandos Caracol Eco Resort ALL INCLUSIVEstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Carretera puerto juarez-chetumal km. 295 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Playa del Carmen, er dette luksuriøse VR Resort optimalt for familier. Den nærmeste strand er lige udenfor ejendommen. Stedet omfatter 954 hyggelige soveværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2011. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne feriebolig er tilgængelig med kørestol. Der er 8 handicapvenlige gæsteværelser på området. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. , Når det drejer sig om at slappe af, vil de besøgende blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. , Stedet har et underholdningsprogram og fritidsaktiviteter for større bekvemmelighed for gæsterne. og Sandos Caracol Eco Resort ALL INCLUSIVE tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Blue Bay Grand Esmeralda
  Fra1.971krPr. nat

  Blue Bay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 9959 meninger fra rejsendeBaseret på 9959 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the Riviera Mayan about 15 minutes north of Playa del Carmen, with its restaurants, bars, exciting nightlife and shopping opportunities, and 35 minutes from Cancun International Airport. Links to public transport can be found 15 min from the hotel. Property located on 180-acres of beachfront overlooking the azure waters of Mexico's beautiful Mayan Riviera

  Se mere
 • Grand Riviera Princess
  Fra2.336krPr. nat

  Grand Riviera Princessstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Prolongacion 5ta avenida mza 20 lote 006 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8789 meninger fra rejsendeBaseret på 8789 meninger fra rejsende

  Ubicado justo en la playa, el hotel está a 10 km de Playa del Carmen.

  Se mere
 • Tukan Hotel & Beach Club
  Fra680krPr. nat

  Tukan Hotel & Beach Clubstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida esq. calle 14 calle 14 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i Playa del Carmen. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen kan tilbyde i alt 175 værelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2016. Tukan Hotel & Beach Club tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Tukan Hotel & Beach Club tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de måltider der serveres. _x000D__x000D__x000D_Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Fairmont Mayakoba
  Fra2.816krPr. nat

  Fairmont Mayakobastars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Carretera federal cancun-playa del carmen, km 298 na - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4357 meninger fra rejsendeBaseret på 4357 meninger fra rejsende

  The hotel is located some 40 min South of Cancun and 15 min from Playa del Carmen.

  Se mere
 • Aspira Hotel & Beach Club by Tukan
  Fra718krPr. nat

  Aspira Hotel & Beach Club by Tukanstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 16 nte entre 10 y 15 avenida sn - Kort
  2,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel er i Playa del Carmen. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 2 kilometer. Hotellet omfatter 38 hyggelige gæsteværelser. Aspira Hotel & Beach Club by Tukan blev bygget i 2015. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Aspira Hotel & Beach Club by Tukan er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Casaejido
  Fra200krPr. nat

  Casaejidostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 3 sur, manzana 11, lote 9, ejidal 11 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 52 meninger fra rejsendeBaseret på 52 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Playa del Carmen. Den nærmeste strand ligger indenfor 150 meter fra stedet. Ejendommen omfatter 17 hyggelige gæsteværelser. Dette sted blev bygget i 2010. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Gæster, der bor på Casaejido, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Iberostar Paraiso Maya All Inclusive
  Fra2.834krPr. nat

  Iberostar Paraiso Maya All Inclusivestars

  Riviera Maya Norte, Riviera Maya , Cta chetumal pto juarez km.309 - playa paraiso - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5141 meninger fra rejsendeBaseret på 5141 meninger fra rejsende

  The hotel is situated directly on the white sands of Playa Paraiso in the Riviera Maya. Less than 30 min from Cancun International Airport and 20 min from Playa del Carmen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  215  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination