Hoteller i Riviera Maya

Find på kortet
Hoteller - Riviera Maya

Riviera MayaFra  142kr

Anbefalede hoteller - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Fra2.427krPr. nat

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Kort
   

  Dette fremragende hotel, som kan findes i Riviera Maya Sur, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 8. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 9. 8 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 1 kilometer fra ejendommen. Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 8. 8 kilometer borte. Stedet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 900 soveværelser på stedet. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive tilbyder lufthavnstransportservice. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. De rejsende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton
  Fra921krPr. nat

  The Fives Downtown Hotel, Curio by Hiltonstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave 10 con calle 2 colonia centro sn - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Playa del Carmen. Der er i alt 93 gæsteværelser på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Gæster behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton. Dette sted har en minimal påvirkning på miljøet, takket være sin bæredygtige praksis. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. De der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May
  Fra3.108krPr. nat

  Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera Maystars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Km 72, carretera cancun-chetumal s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 10992 meninger fra rejsendeBaseret på 10992 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kun for voksne, er placeret i Riviera Maya Sur. Hovedforlystelsesområdet er 27. 3 kilometer fra ejendommen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor indenfor 3. 4 kilometer fra havnen. I alt 577 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2014. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge i Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May. Fællesarealerne på Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May har kørestolsadgang. Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May med masser af sundheds- og wellness-muligheder. De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Boligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Takket være fritidstilbuddene i denne bolig, kan gæster få en sjov oplevelse. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende bolig. Der er et fuldt program af organiserede aktiviteter, der er ideelle til sportsentusiaster og dem, der vil nyde et aktivt ophold. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Hard Rock Hotel Riviera Maya Hacienda
  Fra2.694krPr. nat

  Hard Rock Hotel Riviera Maya HaciendastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Km. 72. carretera cancún-chetumal - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette fremragende hotel, som kan findes i Riviera Maya Sur, er en fantastisk mulighed for familier. Ferieboligen ligger indenfor en afstand af 27. 3 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand er lige udenfor ferieboligen. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 4 kilometer fra havnen. Ejendommen omfatter 687 hyggelige soveværelser. Dette sted undergik en renovering i 2014. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Hard Rock Hotel Riviera Maya Hacienda har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Hotellet anvender en bæredygtig politik. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De besøgende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Hard Rock Hotel Riviera Maya Hacienda. Denne feriebolig har en række middagsoplevelser. Dette sted har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Gæsterne vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Alle der bor på denne ejendom, vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Hard Rock Hotel Riviera Maya Hacienda. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Thompson Playa Del Carmen
  Fra1.143krPr. nat

  Thompson Playa Del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 12 entre 5ta ave. y 10 centro s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 986 meninger fra rejsendeBaseret på 986 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Playa del Carmen. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 7 kilometer fra ejendommen. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 250 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 50. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Der er i alt 119 værelser på stedet. Thompson Playa Del Carmen blev opført i 2015. Thompson Playa Del Carmen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Thompson Playa Del Carmen er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Fællesarealerne på denne ejendom har kørestolsadgang. Kæledyr er tilladt på dette hotel. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Gæster, der bor på Thompson Playa Del Carmen, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Thompson Playa Del Carmen, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Unico
  Fra3.432krPr. nat

  Unicostars

  Riviera Maya Sur, Riviera Maya , Manzana 22 carretera federal 307 - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Riviera Maya Sur. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 16. 7 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Stedet er 33. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra stedet. Hotellet ligger indenfor indenfor 32. 5 kilometer fra havnen. Hotellet har i alt 448 værelser. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Unico har ikke børnesenge efter anmodning. Unico har kørestolsadgang til fællesarealerne. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Der findes en parkeringsplads. På dette hotel er der masser af sundheds- og wellness-services, som gæsterne kan drage fordel af. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle de der bor på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Las Golondrinas
  Fra423krPr. nat

  Las Golondrinasstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Constituyentes y calle 20 178 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 488 meninger fra rejsendeBaseret på 488 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et rekreativt område i Playa del Carmen kun ca. 350 m fra den indbydende strand samt ca. 250 m fra en gågade, hvor man finder diverse barer, restauranter og forretninger. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2001 og består af en 3-etagers hovedbygning med i alt 50 værelser, heraf 48 dobbeltværelser og 2 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt diverse forretninger og et klimatiseret morgenmadsrum. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, loftventilator, klimaanlæg og en safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Der ligger endvidere en golfbane 150 m fra hotellet. På stranden tilbydes der desuden et utal af forskellige vandsportsgrene (mod betaling).

  Se mere
 • El Campanario
  Fra354krPr. nat

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 norte no. 128 esquina calle 12, col centro - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 48 meninger fra rejsendeBaseret på 48 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Playa del Carmen. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra stedet. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 200 meter. I alt 16 værelser er til rådighed for gæsterne på El Campanario. Denne bolig blev moderniseret i 2009. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge i El Campanario. El Campanario er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Maya del Centro - Adults Only
  Fra241krPr. nat

  Maya del Centro - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida esq calle 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 51 meninger fra rejsendeBaseret på 51 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kun for voksne, er placeret i Playa del Carmen. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 80 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 50. 0 kilometer. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Maya del Centro - Adults Only, som kun består af 14 soveværelser. Maya del Centro - Adults Only har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Maya del Centro - Adults Only har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Maya del Centro - Adults Only har ikke børnesenge efter anmodning. Kun små kæledyr må medbringes i denne bolig

  Se mere
 • The Fives Beach Hotel & Luxury Residences
  Fra962krPr. nat

  The Fives Beach Hotel & Luxury Residencesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , El limonar 1, xcalacoco - Kort
   

  Dette fremragende hotel er ideelt til familier og ligger i Playa del Carmen. Placeret indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra hotellet . Stedet er 1. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 10 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Der er i alt 475 gæsteværelser på stedet. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Receptionsskranken er åben hele dagen. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Alle der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Gæster kan nyde de måltider der serveres på stedet. Besøgende vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes på hotellet. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på The Fives Beach Hotel & Luxury Residences. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan dyrke sport eller nyde aktiviteter, der tilbydes på stedet. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  225  Hoteller - Riviera Maya
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Riviera Maya er turistområdet langs med den mexicanske østkyst, som udgøres af Puerto Morelos og Punta Allen, i Det Caraibiske Hav. Sammen med Cancún er det, det mest besøgte turistområde i México på internationalt niveau. På dets 160 kilometer må du ikke gå glip af de følgende kursteder og paradisagtige strande: Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, den økologiske park Xcaret, de smukke tropiske haver i Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, og Tulum. Strande med hvidt hvidt sand og lunkent tyrkisfarvet vand, som rummer det store koralrev Maya, det andetstørste koralrev på jorden. På den anden side findes den overvældende fauna og flora i junglen, med de mystiske underhordiske floder. Du kan dyrke windsurf, snorkel, dykning, fiskeri, golf, tage på uforglemmelige vandreture, eller besøge steder af arkæologisk interesse. I Tulum, du kan se resterne fra di eneste maya-by nær ved havet, beliggende på en klippeskrænt af stor skønhed. I Cobá, nær ved inde i landet, finder du pyramiden Nohoch Mul, som er den højeste i regionen. Som du kan se, er stedet perfekt til at nyde spændende oplevelser, slappe af og opleve masser af underholdning og kultur. Riviera Maya venter på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Riviera Maya

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination