Hoteller i Orlando

Anbefalede hoteller - Orlando

 • Maingate Lakeside Resort (Best Western Lakeside)   stars

  Maingate Lakeside Resort (Best Western Lakeside)

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 3,73 / 5

  The hotel is located on 192 West between mile markers 5 and 4 and easily accessible off Interstate 4 and exit 64 heading west.

  Fra257krSe mere

 • Celebration Suites at Old Town   stars

  Celebration Suites at Old Town

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 4,28 / 5

  Denne populære ejendom er placeret i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1974. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 600 værelser. Ejendommen består af 600 suiter. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Kæledyr er tilladt på området.

  Fra362krSe mere

 • Country Inn & Suites Orlando Airport   stars

  Country Inn & Suites Orlando Airport

  Orlando international lufthavn, Orlando - FL

  vurderinger: 4,26 / 5

  The hotel is conveniently located near Orlando International Airport, Orlando Executive Airport and major theme parks, such as Walt Disney World theme park, Universal Studios, Wet 'N Wild, SeaWorld, Orange County Convention Center and more. This Orlando hotel's location provides easy access to all area attractions, restaurants and shopping malls. For lunch and dinner, guests can enjoy several restaurants within walking distance of the hotel. The hotel offers complimentary Orlando Airport shuttle.

  Fra380krSe mere

 • Holiday Inn & Suites Across from Universal Orlando   stars

  Holiday Inn & Suites Across from Universal Orlando

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,28 / 5

  Denne populære ejendom er beliggende i Orlando . Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2005. Der er i alt 390 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Der findes parkeringspladser på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Fra433krSe mere

 • Radisson Resort Orlando - Celebration   stars

  Radisson Resort Orlando - Celebration

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 4,16 / 5

  Dette hotel ligger i Kissimmee. Det ligger inden for 800 m af et udvalg af barer og restauranter ca. 1,5 km fra diverse indkøbsmuligheder. Der er omkring 2,5 km til Disney World, 8 km til byen Orlando og ca. 25 km til Orlando lufthavn.Dette klimatiserede hotel rummer i alt 718 værelser. Til faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, elevator, kaffebar, en lounge, et lille supermarked, en restaurant, mulighed for at bestille roomservice, møntvaskeri, parkeringsplads, spillelokale og en lejeplads.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, lille køleskab, strygejern og strygebræt, internetadgang, dobbelt- eller kingsize seng og en safeboks. Ydermere er der regulerbar radiator og klimaanlæg på værelserne, som kan rumme op til 4 personer.På de udendørs arealer er der en snackbar langs swimmingpoolen med vandrutsjebane, vandfald, soppebassin til børnene samt 2 whirlpools. Endvidere er der mulighed for at træne i fitness-studiet.

  Fra451krSe mere

 • Summer Bay Orlando By Exploria Resorts   stars

  Summer Bay Orlando By Exploria Resorts

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 4,8 / 5

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Clermont . Hotel blev bygget i 1995. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Hotel annekser 25. Ejendommen består af hovedbygning med 0 annekser. Der er i alt 646 værelser på stedet. Ejendommen består af 502 lejligheder og 144 villaer. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Fra452krSe mere

 • Wyndham Orlando Resort   stars

  Wyndham Orlando Resort

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,33 / 5

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Ejendommen består af 613 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser. Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Fra487krSe mere

 • Wyndham Lake Buena Vista Resort   stars

  Wyndham Lake Buena Vista Resort

  Lake Buena Vista, Orlando - FL

  vurderinger: 3,86 / 5

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Orlando , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Ejendommen består af 621 værelser. Ejendommen består af 5 suiter. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Fra564krSe mere

 • Hyatt Regency Orlando   stars

  Hyatt Regency Orlando

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,66 / 5

  Denne populære ejendom er placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2010. Der er i alt 1641 værelser på stedet. Ejendommen består af 193 suiter.

  Fra931krSe mere

 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek   stars

  Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL

  vurderinger: 3,87 / 5

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2011. Ejendommen består af 400 værelser. Ejendommen består af 141 enkeltværelser, 247 dobbeltværelser, 10 junior-suiter, 2 suiter og 12 handicapvenlige værelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Fra1.217krSe mere

De mest solgte hoteller - Orlando