Hoteller i Orlando

Anbefalede hoteller - Orlando

 • ANice Inn Universal   stars

  ANice Inn Universal

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 2,99 / 5

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1976. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Ejendommen består af 356 værelser. Ejendommen består af 39 enkeltværelser og 227 dobbeltværelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt på området.

  Fra219krSe mere

 • Flamingo WaterPark Resort   stars

  Flamingo WaterPark Resort

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 3,89 / 5

  The hotel is located in Kissimmee, Florida, 5 min from downtown Kissimmee and 15 min from Orlando, Florida on US Highway 192 East, adjacent to the Florida Turnpike.

  Fra309krSe mere

 • Celebration Suites at Old Town   stars

  Celebration Suites at Old Town

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 4,28 / 5

  Denne populære ejendom er placeret i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1974. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 600 værelser. Ejendommen består af 600 suiter. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Kæledyr er tilladt på området.

  Fra370krSe mere

 • Radisson Resort Orlando - Celebration   stars

  Radisson Resort Orlando - Celebration

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 4,21 / 5

  Dette hotel ligger i Kissimmee. Det ligger inden for 800 m af et udvalg af barer og restauranter ca. 1,5 km fra diverse indkøbsmuligheder. Der er omkring 2,5 km til Disney World, 8 km til byen Orlando og ca. 25 km til Orlando lufthavn.Dette klimatiserede hotel rummer i alt 718 værelser. Til faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, elevator, kaffebar, en lounge, et lille supermarked, en restaurant, mulighed for at bestille roomservice, møntvaskeri, parkeringsplads, spillelokale og en lejeplads.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, lille køleskab, strygejern og strygebræt, internetadgang, dobbelt- eller kingsize seng og en safeboks. Ydermere er der regulerbar radiator og klimaanlæg på værelserne, som kan rumme op til 4 personer.På de udendørs arealer er der en snackbar langs swimmingpoolen med vandrutsjebane, vandfald, soppebassin til børnene samt 2 whirlpools. Endvidere er der mulighed for at træne i fitness-studiet.

  Fra396krSe mere

 • Summer Bay Orlando By Exploria Resorts   stars

  Summer Bay Orlando By Exploria Resorts

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 4,8 / 5

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Clermont . Hotel blev bygget i 1995. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Hotel annekser 25. Ejendommen består af hovedbygning med 0 annekser. Der er i alt 646 værelser på stedet. Ejendommen består af 502 lejligheder og 144 villaer. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Fra448krSe mere

 • Wyndham Lake Buena Vista Resort   stars

  Wyndham Lake Buena Vista Resort

  Lake Buena Vista, Orlando - FL

  vurderinger: 3,86 / 5

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Orlando} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Der er i alt 621 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 suiter. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Fra464krSe mere

 • Wyndham Orlando Resort   stars

  Wyndham Orlando Resort

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,33 / 5

  Beliggende i Orlando , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2013. Der er i alt 613 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Fra487krSe mere

 • Doubletree by Hilton at the Entrance to Universal   stars

  Doubletree by Hilton at the Entrance to Universal

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,27 / 5

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Orlando , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1973. Hotel undergik en renovering i 2005. Ejendommen består af 742 værelser. Ejendommen udgøres af . Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel har kørestolsadgang.

  Fra633krSe mere

 • Hyatt Regency Orlando   stars

  Hyatt Regency Orlando

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,66 / 5

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Der er i alt 1641 værelser på stedet. Ejendommen består af 193 suiter.

  Fra676krSe mere

 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek   stars

  Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL

  vurderinger: 3,87 / 5

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2011. Der er i alt 400 værelser på stedet. Ejendommen består af 141 enkeltværelser, 247 dobbeltværelser, 10 junior-suiter, 2 suiter og 12 handicapvenlige værelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Fra807krSe mere

De mest solgte hoteller - Orlando