Hoteller i Orlando

Anbefalede hoteller - Orlando

 • Clarion Lake Buena Vista   stars

  Clarion Lake Buena Vista

  Lake Buena Vista, Orlando - FL

  vurderinger: 3,47 / 5

  Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2003. Der er i alt 640 værelser på stedet. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en butik på området. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Fra619krSe mere

 • Rosen Centre Resort   stars

  Rosen Centre Resort

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,09 / 5

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2004. Der er i alt 1254 værelser på stedet. Hotel kan prale af 80 suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en butik på området. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har piccolo-service. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Fra764krSe mere

 • Hyatt Place Orlando Convention Cntr   stars

  Hyatt Place Orlando Convention Cntr

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 3,9 / 5

  This hotel lies directly on International Drive only a few minutes walk from the countless restaurants and bars.

  Fra864krSe mere

 • Wyndham Orlando Resort International Drive   stars

  Wyndham Orlando Resort International Drive

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,31 / 5

  Dette nyrenoverede hotel er et idyllisk tropisk paradis i hjertet af en af verdens mest populære feriedestinationer. Gæsterne kan gå en tur i den frodige have og opdage alle attraktionerne i denne livlige by og stadig forblive på feriestedet. Beliggende på International Drive er dette feriested nær mange indkøbsområder, restauranter og andre attraktioner. Gæsterne vil finde det nemt at få adgang til det bedste, området kan tilbyde, med fri bustransportservice til og fra Universal Studios og Sea World temaparkerne. Feriestedet har mange familievenlige services og bekvemmeligheder, herunder to opvarmede svømmebassiner og mange andre aktiviteter til hele familien.

  Fra880krSe mere

 • Hilton Garden Inn at SeaWorld   stars

  Hilton Garden Inn at SeaWorld

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 3,22 / 5

  Hotel blev bygget i 2001. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2005. Der er i alt 224 værelser på stedet. Ejendommen består af 7 suiter. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel.

  Fra881krSe mere

 • Hawthorn Suites Lake Buena Vista by Sky Hotels   stars

  Hawthorn Suites Lake Buena Vista by Sky Hotels

  Lake Buena Vista, Orlando - FL

  vurderinger: 4 / 5

  Hotel blev bygget i 2001. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2004. Ejendommen består af 120 værelser. Ejendommen består af 5 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Der findes en butik på området. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen.

  Fra922krSe mere

 • Hampton Inn Orlando Near Universal Blvd/Int’l Dr   stars

  Hampton Inn Orlando Near Universal Blvd/Int’l Dr

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 3,87 / 5

  Hotel blev bygget i 1991. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2005. Ejendommen består af 169 værelser. Hotel kan prale af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en butik på området. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag.

  Fra972krSe mere

 • Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs   stars

  Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs

  Lake Buena Vista, Orlando - FL

  vurderinger: 3,69 / 5

  Hotel blev bygget i 1971. Hotel undergik en renovering i 2015. Der er i alt 232 værelser på stedet. Ejendommen består af 42 dobbeltværelser, 7 suiter, 8 handicapvenlige værelser og 183 fireværelsesrum. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Der er overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er 24 timers sikkerhedDer er piccolo-service.

  Fra1.010krSe mere

 • Florida Hotel & Conference Center   stars

  Florida Hotel & Conference Center

  Florida Mall Area, Orlando - FL

  vurderinger: 3,78 / 5

  Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev moderniseret i 2006. Der er i alt 510 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Fra1.815krSe mere

 • Loews Portofino Bay Hotel at Universal Orlando   stars

  Loews Portofino Bay Hotel at Universal Orlando

  Universal Orlando Resort, Orlando - FL

  vurderinger: 4,75 / 5

  Hotel blev bygget i 2000. Der er i alt 705 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 45 suiter. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Aviser tilbydes af Hotel hver dag.

  Fra2.992krSe mere

De mest solgte hoteller - Orlando