Hoteller i Orlando

Anbefalede hoteller - Orlando

 • Maingate Lakeside Resort (Best Western Lakeside)   stars

  Maingate Lakeside Resort (Best Western Lakeside)

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 3,73 / 5

  The hotel is located on 192 West between mile markers 5 and 4 and easily accessible off Interstate 4 and exit 64 heading west.

  Fra258krSe mere

 • Flamingo WaterPark Resort   stars

  Flamingo WaterPark Resort

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 3,89 / 5

  The hotel is located in Kissimmee, Florida, 5 min from downtown Kissimmee and 15 min from Orlando, Florida on US Highway 192 East, adjacent to the Florida Turnpike.

  Fra391krSe mere

 • Radisson Resort Orlando - Celebration   stars

  Radisson Resort Orlando - Celebration

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 4,21 / 5

  Dette hotel ligger i Kissimmee. Det ligger inden for 800 m af et udvalg af barer og restauranter ca. 1,5 km fra diverse indkøbsmuligheder. Der er omkring 2,5 km til Disney World, 8 km til byen Orlando og ca. 25 km til Orlando lufthavn.Dette klimatiserede hotel rummer i alt 718 værelser. Til faciliteter hører en foyer med døgnåben reception, elevator, kaffebar, en lounge, et lille supermarked, en restaurant, mulighed for at bestille roomservice, møntvaskeri, parkeringsplads, spillelokale og en lejeplads.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, radio, lille køleskab, strygejern og strygebræt, internetadgang, dobbelt- eller kingsize seng og en safeboks. Ydermere er der regulerbar radiator og klimaanlæg på værelserne, som kan rumme op til 4 personer.På de udendørs arealer er der en snackbar langs swimmingpoolen med vandrutsjebane, vandfald, soppebassin til børnene samt 2 whirlpools. Endvidere er der mulighed for at træne i fitness-studiet.

  Fra405krSe mere

 • Celebration Suites at Old Town   stars

  Celebration Suites at Old Town

  Kissimmee området, Orlando - FL

  vurderinger: 4,28 / 5

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Kissimmee . Hotel blev bygget i 1974. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Ejendommen består af 600 værelser. Ejendommen består af 600 suiter. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Fra455krSe mere

 • Wyndham Orlando Resort   stars

  Wyndham Orlando Resort

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,26 / 5

  Beliggende i Orlando , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev moderniseret i 2013. Ejendommen består af 613 værelser. Ejendommen består af 2 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr.

  Fra468krSe mere

 • Wyndham Lake Buena Vista Resort   stars

  Wyndham Lake Buena Vista Resort

  Lake Buena Vista, Orlando - FL

  vurderinger: 3,86 / 5

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Orlando} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2011. Ejendommen består af 621 værelser. Ejendommen består af 5 suiter. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Fra509krSe mere

 • Holiday Inn & Suites Across from Universal Orlando   stars

  Holiday Inn & Suites Across from Universal Orlando

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,28 / 5

  Denne populære ejendom er beliggende i Orlando . Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2005. Der er i alt 390 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Fra630krSe mere

 • Hyatt Regency Orlando   stars

  Hyatt Regency Orlando

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,7 / 5

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Orlando . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er i alt 1641 værelser på stedet. Ejendommen består af 193 suiter.

  Fra669krSe mere

 • Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek   stars

  Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL

  vurderinger: 3,87 / 5

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Orlando . Hotel blev bygget i 2011. Der er i alt 400 værelser på stedet. Ejendommen består af 141 enkeltværelser, 247 dobbeltværelser, 10 junior-suiter, 2 suiter og 12 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Fra784krSe mere

 • Drury Inn & Suites Orlando   stars

  Drury Inn & Suites Orlando

  Internationale køreområde, Orlando - FL

  vurderinger: 4,72 / 5

  Denne ejendom er placeret i Orland . Hotel blev bygget i 2012. Hotel blev moderniseret i 2012. Ejendommen består af 237 værelser. Ejendommen består af 49 enkeltværelser, 140 dobbeltværelser, 37 suiter og 12 handicapvenlige værelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Fra1.219krSe mere

De mest solgte hoteller - Orlando