Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  167kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Clube Praia da Oura
  Fra745krPr. nat

  Clube Praia da Ourastars

  Albufeira, Algarve , Clube praia da oura apt.827 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2436 meninger fra rejsendeBaseret på 2436 meninger fra rejsende

  Algarve i Portugal er et område med vidunderlige strande, maleriske landsbyer og en fortryllende kyststrækning. Dette lejlighedshotel ligger ved Albufeiras idylliske kyst og har kun 20 m til stranden. Her kan man hver dag opleve, hvordan fiskerbådene sejler ud på havet for at få dagens fangst i land. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 300 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1974 og renoveret i år 2004. Fordelt på sine 9 etager har det i alt 711 lejligheder. Hotelkomplekset har en frisør, en restaurant og en offentlig internetterminal, ligesom personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Slutteligt tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget bad/WC med hårtørrer, telefon, internetadgang, tekøkken, centralvarme og safeboks.Hotellet råder over en swimmingpool, en sauna, et solarium og et fitness-studie. Endvidere sørger hotellets aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 1 km væk.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vilanova Resort
  Fra545krPr. nat

  Vilanova Resortstars

  Albufeira, Algarve , Av. francisco sá carneiro, areias de s. joão . - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 888 meninger fra rejsendeBaseret på 888 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige klub-feriested ligger i et fredeligt område tæt på Albufeiras berømte gade the Strip. Kun få skridt væk vil gæsterne herudover finde restauranter, barer, diskoteker, butikker, supermarkeder, turistkontoret, banker og offentlige transportmidler. Feriestedet ligger i en park og stranden Oura Beach ligger kun 700 m væk. Der er endvidere omkring 2 km til banegården. Af andre interessante steder kunne nævnes lystbådehavnen Marina Albufeira og Aquashow, som begge ligger omtrent 5 km fra feriestedet. Endvidere der 7 km til Vilamoura og 10 km til Zoomarine. Endelig ligger Portugals Faro lufthavn ca. 40 km fra feriestedet.Feriestedet blev renoveret i 2008 og hører til dem, som har eksisteret længst i Algarve. De 61 villaer og 165 lejligheder, i alt 844 senge, ligger omkring vidtstrakte og fuldt udviklede haver og en af de største swimmingpools i Algarve, som sammenlagt dækker et område på 9 hektar. Det klimatiserede feriested rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, avisstand og garderobe. Herudover står der en frisørsalon til gæsternes rådighed, mens et spillelokale, fjernsynsstue, café og bar kan tilbyde underholdning. Endelig er der WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling, ligesom der tilbydes en parkeringsplads til gæster i bil.Alle villaer og lejligheder tilbyder egen terrasse med udsigt over haven eller swimmingpoolen og er veludstyret med tekøkken bestående af mikrobølgeovn, bageovn, køleskab, elkedel og brødrister. De rummer desuden eget badeværelse med brusebad/badekar, satellit-tv og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Janelas do Mar
  Fra664krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Montechoro aptd.908, lote 215 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 453 meninger fra rejsendeBaseret på 453 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra727krPr. nat

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Det tiltalende kompleks ligger i et turistområde i Albufeira kun ca. 10 minutter fra stranden Oura (ca. 400 m). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man endvidere ca. 100 m fra komplekset. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Lejlighedsanlægget råder over en 2-etagers hovedbygning med 74 lejligheder. Hotellet råder desuden over en foyer med en reception, safebokse, vekselbørs og lille supermarked. Hertil kommer en bar, et spillelokale og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Endvidere tilbyder komplekset også internetadgang. Der tilbydes vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne leje cykler, ligesom der også er parkeringsmuligheder til bilen.De venligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool samt en udendørs swimmingpool med snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et wellness-område med whirlpool og sauna (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie, ligesom der også tilbydes tennis, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Oceanus
  Fra418krPr. nat

  Oceanusstars

  Albufeira, Algarve , Olhos d'agua - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 551 meninger fra rejsendeBaseret på 551 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Albufeira , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1997. Der er i alt 102 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 61 lejligheder. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Soldoiro
  Fra250krPr. nat

  Soldoirostars

  Albufeira, Algarve , Rua ramalho ortigão (rua da praia da oura) s/n - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 325 meninger fra rejsendeBaseret på 325 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger i et af Albufeiras rekreative områder kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler, indkøbsmuligheder, barer, restauranter og natklubber i den umiddelbare nærhed. For at komme til komplekset, som ligger på en bakke, skal gæsterne op ad en trappe, hvilket gør stedet uegnet til personer med gangbesvær.Dette kompleks råder over i alt 86 lejligheder fordelt på hovedbygningens 4 etager og sidebygningens 6 etager. Herudover rummer lejlighedskomplekset en foyer med safeboks, vekselbørs og en café. Desuden er der en bar, en beværtning, en fjernsynsstue og en restaurant med børnestole. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang, mens der også er en parkeringsplads og -garage til gæster i bil. Yngre gæster kan boltre sig på legepladsen.Alle de komfortable lejligheder er indrettet med eget badeværelse samt telefon (mod depositum), satellit-/kabel-tv og internetadgang, ligesom der er et tekøkken, et køleskab, flisegulv, en safeboks (mod betaling) og en opholdsstue.Der er forskellige faciliteter til gæsternes rådighed på stedet såsom en swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller såvel som en sauna og et dampbad (visse faciliteter mod betaling). Endvidere har gæsterne mulighed for at spille billard (mod betaling), og den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km væk.

  Se mere
 • Luna Miramar
  Fra783krPr. nat

  Luna Miramarstars

  Albufeira, Algarve , Rua do pacifico, lote 24 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 377 meninger fra rejsendeBaseret på 377 meninger fra rejsende

  Det moderne lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i Albuefeiras nye bymidte kun ca. 1 km fra stranden og fra det historiske centrum. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet.Lejlighedshotellet består af en hovedbygning med i alt 90 lejligheder. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en bar. Personbiler kan parkeres på hotellets.De stilfuldt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse samt et tekøkken. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg (centralt styret), safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool med tilhørende solterrasse.

  Se mere
 • Maritur
  Fra934krPr. nat

  Mariturstars

  Albufeira, Algarve , Sao rafael - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 229 meninger fra rejsendeBaseret på 229 meninger fra rejsende

  Dette smarte hotel har en rolig beliggenhed i et rekreativt område i Albufeira. Der er kun få minutters gang til en dejlig sandstrand, og der er endvidere ca. 4 km til et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den lokale bus gør det nemt at nå frem til hotellet og besøge andre destinationer. Til den nærmeste golfbane er der desuden ca. 3 km.Dette hotel blev grundlagt i 2003 og har en fremragende beliggenhed på det højeste punkt i São Rafael med en fantastisk panoramaudsigt over Atlanterhavet og Algarves kyst. Hotellet ligger på et 11.000 m² stort areal, inklusive haverne, kun 500 m fra São Rafael Strand og 4 km fra Albufeiras historisk gamle bydel. Det råder over 4 etager med 58 værelser, hvoraf 9 er enkeltværelser, 42 dobbeltværelser og 7 suiter og tilbyder rummelige terrasser og absolut fred og ro. Faciliteterne omfatter en elegant foyer med elevatorer, døgnåben reception, vekselbørs, mulighed for at leje biler, trådløs internetadgang og meget mere. Herudover vil gæsterne helt sikkert sætte pris på cocktailbaren og a la carte-restauranten med esplanade. Hotellet tilbyder desuden et multifunktionelt lokale på 330 m², som egner sig perfekt til konferencer, genforeningsarrangementer, festmiddage, bryllupper og andre begivenheder. Endvidere har gæsterne på hotellet mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne er kvalitetsbevidst indrettet med eget flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.På hotellet er der desuden 2 udendørs swimmingpools, snackbar, liggestole og parasoller. Det råder endvidere også over en indendørs swimmingpool, eget fitness-studie, spa-område med Jacuzzi og mulighed for at få massage. Gæsterne kan ydermere spille tennis, billard, minigolf og køre på mountainbikes. I højsæsonen tilbyder hotellet deslige hver dag et varieret underholdningsprogram.

  Se mere
 • Apartamentos da Balaia
  Fra397krPr. nat

  Apartamentos da Balaiastars

  Albufeira, Algarve , Praia maria luisa - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Lejlighederne ligger i hjertet af Algarve omkring 500 m fra havet og lige ved sandstranden Maria Luisa, som er en af de smukkeste strande i Algarve. Komplekset har en fredelig beliggenhed og er omgivet af fyrretræer, mimoser og eukalyptustræer. Inden for få minutter kommer gæsterne til Albufeira, som er en livlig by med alle former for underholdning, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder i et af de mest berømte strandområder i Europa. Til centrum af Olhos de Agua er der ca. 1,3 km, mens der til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler er omkring 5 km og til den internationale lufthavn ca. 30 km.Feriestedet blev renoveret i 2002 og består af 3 bygninger på 4 etager med i alt 210 lejligheder. I centrummet vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, safeboks (mod betaling), internetadgang (mod betaling), et spillelokale, en fjernsynsstue og udlejning af cykler (mod betaling). Af yderligere faciliteter er der et lille supermarked, en restaurant, en bar med snack, lækker grill om sommeren og fremragende a la carte-service med appetitlige retter fra Algarve og Portugal. Hertil kommer også Sportsbaren med 2 kæmpeskærme, pool/billard, videospil og andet. Derudover tilbydes roomservice (undtaget på søndage og helligedage), udskiftning af sengelinneder (2 gange om ugen), vasketøjsservice (mod betaling) og hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Endvidere er der også en parkeringsplads for gæster i bil. Det indbydende personale tilbyder ydermere gæsterne en hjemmevant stemning og alle fritidsaktiviteter såvel som en natklub med en ægte underholdende atmosfære. Året rundt tilbydes alle de nødvendige faciliteter for at opfylde selv de mest krævende gæsters behov.

  Se mere
 • Club Hotel Riu Guarana
  Fra1.097krPr. nat

  Club Hotel Riu GuaranastarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharo - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1612 meninger fra rejsendeBaseret på 1612 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Olhos D'Água kun 15 minutters gang fra Praia da Falesia, som er en enestående, 8 km lang strand. Herudover ligger hotellet 8 km fra Albufeira, hvor der er forretninger, restauranter og barer. Endvidere vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler ca. 500 m væk, mens der til Faro lufthavn er omkring 35 km.Dette komfortable og prisvenlige hotel i hjertet af Praia da Falesia er det perfekte sted for gæster, som elsker sol og strand og beundrere af en arkitektur, der bærer præg af 5 århundredes arabisk tilstedeværelse. Hotellet indbyder gæsterne til at benytte de forskellige servicetilbud, herunder den asiatiske restaurant, baren langs swimmingpoolen, natklubben, området med WLAN/internetadgang (mod betaling) samt diverse skønhedscentre og meget mere. Gæsterne vil her få et fantastisk ophold, ligegyldigt om det drejer sig om en familieferie med sjov og ballade eller et par særlige dage for kærester. Hotellet rummer 500 værelser. Ydermere er der også en legeplads og en miniklub.Alle værelser tilbyder et badeværelse med badekar og bidet såvel som hårtørrer, gulvtæpper, telefon, centralt reguleret klimaanlæg/radiator og loftsventilator. Hertil kommer minikøleskab, satellit-tv, elektronisk safeboks og en altan som standardindretning. Der står også værelser med en sovesofa til rådighed. På familieværelserne er der et tilstødende område med dagligstue og sovesofa, mens suiterne rummer en separat dagligstue med sovesofa.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  224  Hoteller - Algarve
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser