Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  117kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Paraiso Albufeira
  Fra208krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2626 meninger fra rejsendeBaseret på 2626 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Janelas do Mar
  Fra182krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Montechoro aptd.908, lote 215 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 485 meninger fra rejsendeBaseret på 485 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra204krPr. nat

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Det tiltalende kompleks ligger i et turistområde i Albufeira kun ca. 10 minutter fra stranden Oura (ca. 400 m). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man endvidere ca. 100 m fra komplekset. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Lejlighedsanlægget råder over en 2-etagers hovedbygning med 74 lejligheder. Hotellet råder desuden over en foyer med en reception, safebokse, vekselbørs og lille supermarked. Hertil kommer en bar, et spillelokale og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Endvidere tilbyder komplekset også internetadgang. Der tilbydes vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne leje cykler, ligesom der også er parkeringsmuligheder til bilen.De venligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool samt en udendørs swimmingpool med snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et wellness-område med whirlpool og sauna (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie, ligesom der også tilbydes tennis, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Maritur
  Fra238krPr. nat

  Mariturstars

  Albufeira, Algarve , Sao rafael - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 260 meninger fra rejsendeBaseret på 260 meninger fra rejsende

  Dette smarte hotel har en rolig beliggenhed i et rekreativt område i Albufeira. Der er kun få minutters gang til en dejlig sandstrand, og der er endvidere ca. 4 km til et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den lokale bus gør det nemt at nå frem til hotellet og besøge andre destinationer. Til den nærmeste golfbane er der desuden ca. 3 km.Dette hotel blev grundlagt i 2003 og har en fremragende beliggenhed på det højeste punkt i São Rafael med en fantastisk panoramaudsigt over Atlanterhavet og Algarves kyst. Hotellet ligger på et 11.000 m² stort areal, inklusive haverne, kun 500 m fra São Rafael Strand og 4 km fra Albufeiras historisk gamle bydel. Det råder over 4 etager med 58 værelser, hvoraf 9 er enkeltværelser, 42 dobbeltværelser og 7 suiter og tilbyder rummelige terrasser og absolut fred og ro. Faciliteterne omfatter en elegant foyer med elevatorer, døgnåben reception, vekselbørs, mulighed for at leje biler, trådløs internetadgang og meget mere. Herudover vil gæsterne helt sikkert sætte pris på cocktailbaren og a la carte-restauranten med esplanade. Hotellet tilbyder desuden et multifunktionelt lokale på 330 m², som egner sig perfekt til konferencer, genforeningsarrangementer, festmiddage, bryllupper og andre begivenheder. Endvidere har gæsterne på hotellet mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne er kvalitetsbevidst indrettet med eget flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.På hotellet er der desuden 2 udendørs swimmingpools, snackbar, liggestole og parasoller. Det råder endvidere også over en indendørs swimmingpool, eget fitness-studie, spa-område med Jacuzzi og mulighed for at få massage. Gæsterne kan ydermere spille tennis, billard, minigolf og køre på mountainbikes. I højsæsonen tilbyder hotellet deslige hver dag et varieret underholdningsprogram.

  Se mere
 • Pinhal do Sol
  Fra168krPr. nat

  Pinhal do Solstars

  Quarteira, Algarve , Sitio do semino s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 125 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 747 meninger fra rejsendeBaseret på 747 meninger fra rejsende

  Hotelkomplekset ligger midt i Algarveregionen mellem Vale do Lobo og Vilamoura. Hotellet er beliggende i udkanten af Quarteira i rolige og smukke omgivelser og er dermed det ideelle udgangspunkt for at gå på opdagelse i regionen. Stranden og Quarteiras bymidte med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder, kommer man frem til med hotellets shuttlebus, der kører flere gange dagligt. De nærmeste barer og restauranter samt det nærmeste stoppested ligger ca. 1 km væk, ligesom der heller ikke er langt til vandlandet Aquashow, hvor børn og barnlige sjæle har rig mulighed for at more sig.Hotellet råder over 2 etager med i alt 56 dobbeltværelser. Det er det perfekte sted for par og familier, der har brug for fred og ro. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safeboks og elevator. Til faciliteterne hører desuden en bar, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole samt internetadgang. Herudover kan gæsterne benytte hotellets vasketøjsservice, parkeringsplads og cykelkælder, ligesom der også er mulighed for at leje cykler på anlægget. Til bygningen hører desuden en omhyggeligt anlagt, 4.500 m² stor have.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og radiator centralt reguleret samt safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. På Superior-dobbeltværelserne er minikøleskab og hjørnesofa.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snack-/poolbar samt liggestole og parasoller. Mod betaling kan man endvidere benytte tennisbanen med øvevæg, leje cykler eller spille billard. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for skiftende aftenunderholdning og afveksling. Hertil kommer en legeplads til børnene.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan endvidere vælges som menu og aftensmaden à la carte.

  Se mere
 • Real Bellavista Hotel & Spa
  Fra258krPr. nat

  Real Bellavista Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Av. do estádio 2445 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1666 meninger fra rejsendeBaseret på 1666 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre kategorie og ligger centralt i turistbyen Albufeira kun ca. 1.5 km fra stranden. I bymidten finder man diverse indkøbsområder med forretninger, små butikker, barer og restauranter (500 m) samt livlige diskoteker (800 m). Til fods kommer man hurtigt til den gamle bydel (ca. 15 minutters gang) samt til en forbindelse med offentlig transport. Der ligger desuden en lufthavn omkring 35 km væk. Der kører endvidere en gratis shuttlebus til stranden og centrum af Albufeira.Det moderne konference- og kurhotel åbnede i 2002. Det har fordelt på sine 6 etager i alt 195 værelser, heraf 12 suiter samt et omfattende og velplejet haveanlæg. På hotellet findes der en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevatorer. Hertil kommer en klimatiseret à la carte restaurant med separat ikke-rygerafdeling og børnestole, en hyggelig bar, en souvenirbutik, en aviskiosk og tobaksforretning. Herudover står der også en tv-stue, et konferencerum, offentlig internetadgang og hotellets vasketøjsservice og roomservice til rådighed for gæsterne. Endvidere kan hotellet tilbyde sine yngste gæster en miniklub og en legeplads. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De behageligt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og safeboks. Herudover er der også er centralvarme.I hotellets haveanlæg finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en møbleret solterrasse og en snackbar. Desuden kan gæsterne benytte hotellets fitnessstudie og indendørs swimmingpool uden beregning. Mod betaling kan gæsterne endvidere besøge Real Spa Health-Club med sauna, tyrkisk dampbad, whirlpool, mulighed for massage, squashbaner samt omfattende wellness- og beautytilbud. Herudover kan hotellet tilbyde aerobickurser, cykler og minigolf. Prikken over i?et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram samt en golfbane, der ligger 6 km væk.

  Se mere
 • Alfagar I Village
  Fra205krPr. nat

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 289540220 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Det hyggelige lejlighedskompleks ligger midt i en velplejet have på en klippe, hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over kysten. Der er ca. 300 m til stranden, som man kommer til ad en lille sti og ned ad nogle trapper. 1,5 km fra hotellet finder man utallige indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Der er desuden kun 6 km til Albufeiras gamle bydel.Det populære middelklassekompleks råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 210 lejligheder. Indendøre er der en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, en lille spillehal og en internetterminal. Desuden er der mulighed for at leje cykler (mod betaling). Der er gode parkeringsmuligheder uden for hotellet.Lejlighederne er smagfuldt indrettet og råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse. De er flisebelagte og er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, tekøkken med kaffemaskine, elkedel og brødrister, køleskab og safeboks (mod betaling). Alle lejlighederne har en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Soldoiro
  Fra140krPr. nat

  Soldoirostars

  Albufeira, Algarve , Rua ramalho ortigão (rua da praia da oura) s/n - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 358 meninger fra rejsendeBaseret på 358 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger i et af Albufeiras rekreative områder kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler, indkøbsmuligheder, barer, restauranter og natklubber i den umiddelbare nærhed. For at komme til komplekset, som ligger på en bakke, skal gæsterne op ad en trappe, hvilket gør stedet uegnet til personer med gangbesvær.Dette kompleks råder over i alt 86 lejligheder fordelt på hovedbygningens 4 etager og sidebygningens 6 etager. Herudover rummer lejlighedskomplekset en foyer med safeboks, vekselbørs og en café. Desuden er der en bar, en beværtning, en fjernsynsstue og en restaurant med børnestole. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang, mens der også er en parkeringsplads og -garage til gæster i bil. Yngre gæster kan boltre sig på legepladsen.Alle de komfortable lejligheder er indrettet med eget badeværelse samt telefon (mod depositum), satellit-/kabel-tv og internetadgang, ligesom der er et tekøkken, et køleskab, flisegulv, en safeboks (mod betaling) og en opholdsstue.Der er forskellige faciliteter til gæsternes rådighed på stedet såsom en swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller såvel som en sauna og et dampbad (visse faciliteter mod betaling). Endvidere har gæsterne mulighed for at spille billard (mod betaling), og den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km væk.

  Se mere
 • Pedras da Rainha
  Fra332krPr. nat

  Pedras da Rainhastars

  Tavira, Algarve , Cabanas de tavira - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 124 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 224 meninger fra rejsendeBaseret på 224 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i en skønt anlagt have, kun ca. 900 m fra den dejlige sandstrand. Det befinder sig lige i udkanten af den idylliske fiskerby Cabanas og der er ca. 5 km til Taviras centrum. Den nærmeste lufthavn ligger 40 km væk.På sine 2 etager har det i alt 447 lejligheder. Lejlighedshotellet kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, en lille spillehal, en tv-stue, internetadgang, cykelkælder og cykeludlejning. Herudover finder man også en hyggelig café, en bar, en kiosk, et minimarked og en à la carte restaurant. Udenfor hotellet er der en legeplads med miniklub samt parkeringsmuligheder.Hotellets Studios kan tilbyde eget badeværelse med brusekabine, en kombineret stue/soveværelse, tekøkken, køleskab, centralvarme, flisebelægning og altan eller terrasse. Lejlighederne er indrettet som kompleksets studios men råder yderligere over et separat soveværelse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool, en pool-/snackbar, liggestole, parasoller, vandaerobic, tennis, bordtennis, billard/snooker (delvist mod betaling) samt et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 900 m væk. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Yellow Alvor Garden
  Fra369krPr. nat

  Yellow Alvor Gardenstars

  Alvor, Algarve , Sitio da dourada - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 565 meninger fra rejsendeBaseret på 565 meninger fra rejsende

  Det stilfulde hotel er det ideelle sted at tilbringe sin ferie eller en afslappende weekend i solrige omgivelser. Hotellets gæster kan nyde godt af beliggenheden i nærheden af bymidten (ca. 1 km) og Algarves mange kulturelle seværdigheder. Der er ca. 65 km til den nærmeste lufthavn.Hotellet hører til i den øvre del af middelklassen og råder på sine 3 etager over i alt 152 værelser, heraf 8 juniorværelser. Komplekset har en foyer med en døgnåben reception og elevator. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant og en lobbybar. Ydermere er der mulighed for at gå på internettet. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med nutidens nødvendige og forventede komfort. Således har værelserne eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg, radiator, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin og snackbar.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  234  Hoteller - Algarve
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser