Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  117kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Janelas do Mar
  Fra184krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Montechoro aptd.908, lote 215 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 487 meninger fra rejsendeBaseret på 487 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Paraiso Albufeira
  Fra209krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 97 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2654 meninger fra rejsendeBaseret på 2654 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Cheerfulway Vila Alba Apartamentos
  Fra250krPr. nat

  Cheerfulway Vila Alba Apartamentosstars

  Albufeira, Algarve , Adriano correia oliveira, lt 160 e - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 151 meninger fra rejsendeBaseret på 151 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger få kilometer fra Albufeiras centrum, hvor man finder utallige underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler blot 600 m væk, mens der er ca. 1500 m til stranden. Det tager omkring 30 minutter at køre de 40 km til Faro lufthavnen.Anlægget råder over 60 lejligheder. I foyeren finder man en vekselbørs og en bar.Kompleksets lejligheder har eget badeværelse, kombineret stue/soveværelse og et separat soveværelse. I tekøkkenet er der et køleskab og en vaskemaskine. Herudover er der safeboks (mod betaling), fjernsyn, telefon og en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og pool-/snackbar samt en tennisbane. Hertil kommer en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne tilbydes også et aktivitetsprogram og den nærmeste golfbane ligger 5 km væk.

  Se mere
 • Cheerfulway California Hotel
  Fra256krPr. nat

  Cheerfulway California Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Rua candido dos reis 12 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 355 meninger fra rejsendeBaseret på 355 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger midt i gågaden i hjertet af den livlige og pittoreske, gamle bydel. Lige i nærheden finder man mange forskellige indkøbsmuligheder, barer, pubs og restauranter. Til stranden og områdets maleriske fiskerihavn er der er ca. 200 m. Man kan desuden uden problemer gå til fods til det nærmeste stoppested (ca. 400 m. fra hotellet). Til banegården er der ca. 6 km. Til den nærmeste lufthavn Faro er der ca. 35 km.Det fuldt klimatiserede hotel er på 9 etager og har i alt 73 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Der er mulighed for at veksle penge. Der er også en elevator. Hotellet har tilmed en hyggelig café, en dejlig bar og en elegant og klimatiseret restaurant med børnestole. Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice. Der er mulighed for at leje cykler.De hyggelige og behagelige værelser har alle eget badeværelse med badekar. Herudover er de udstyret med telefon, safeboks (mod betaling) og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar Herudover er der også liggestole og parasoller. Omkring 8 km fra hotellet ligger der en golfbane, hvor golfelskere kan få sig et slag.Gæsterne kan sammensætte morgenmaden fra hotellets store buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Cheerfulway Alto do Moinho Apartamentos
  Fra368krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 65 meninger fra rejsendeBaseret på 65 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset, som ligger ved Cerro da Piedade herfra med udsigt over Albufeira, er inspireret af Algarves traditionelle arkitektur. Der er ca. 150 m til forbindelse med offentlige transportmidler og ca. 2 km til sandstranden eller byen og turistcentrummet med dens barer og restauranter. Lufthavnen Faro ligger ca. 35 km væk, mens der til Lissabon ca. er 250 km.Det familiedrevne anlæg er på 2 etager og råder over en have og en terrasse samt 92 lejligheder. I foyeren er receptionen åben alle dà¸gnets, ligesom der også er safeboks og vekselbà¸rs. Derudover er der også en parkeringsplads.De særdeles rummelige lejligheder med et eller to soveværelser har eget badeværelse med brusebad, telefon, satellit-tv, køkken, køleskab med fryser, brødrister, ovn, elektriske kogeplader, opvaskemaskine, vaskemaskine, elkedel, altan eller terrasse samt strygebræt og strygejern. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på radiatorerne.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Der er mulighed for at spille tennis (mod betaling). På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed (mod betaling). Golfbanen i Salgados ligger omkring 12 km væk.

  Se mere
 • Cerro Mar Atlântico
  Fra256krPr. nat

  Cerro Mar Atlânticostars

  Albufeira, Algarve , Antonio aleixo - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i nærheden af Albufeiras bymidte, hvor man finder et utal af underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler blot 500 m væk, mens der er ca. 600 m til stranden.Komplekset blev renoveret i 2003 og består af 6 bygninger med i alt 154 lejligheder. Hotellet råder over en foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs og et minimarked. Herudover er der en bar, en tv-stue og en lille spillehal, ligesom er der også. Personbiler kan endvidere parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Lejlighederne er udstyret med eget badeværelse, køleskab, tekøkken, safeboks (mod betaling) og et opholdsrum. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Herudover kan gæsterne benytte hotellets indendørs swimmingpool, sauna og dampbad. Sportsbegejstrede kan køre på cykler/mountainbikes, spille billard eller dyrke motion i fitness-studiet. Herudover er der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 7 km væk.

  Se mere
 • Cheerfulway Polana Hotel
  Fra244krPr. nat

  Cheerfulway Polana Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Candido dos reis 12 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 133 meninger fra rejsendeBaseret på 133 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Der er i alt 31 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 2 enkeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Hotel har elevator. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang. Hotel tilbyder cykellejeservice. Check-out er kl. 12:00. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Cheerfulway Bertolina Mansion
  Fra276krPr. nat

  Cheerfulway Bertolina Mansionstars

  Albufeira, Algarve , Rua joaquim pedro samora, 8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 73 meninger fra rejsendeBaseret på 73 meninger fra rejsende

  Der er i alt 12 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 enkeltværelser, 4 dobbeltværelser, 2 treværelses rum og 5 overordnede værelser. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Check-out er kl. 12:00. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Luna Clube Oceano
  Fra382krPr. nat

  Luna Clube Oceanostars

  Albufeira, Algarve , Rua columbano bordalo pinheiro 859 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 410 meninger fra rejsendeBaseret på 410 meninger fra rejsende

  Det komfortable lejlighedshotel ligger ca. 150 m fra den vidunderlige sandstrand Forte de São João i Albufeira. Der afgår offentlige transportmidler blot 300 m væk. Man finder endvidere et supermarked og diverse restauranter og barer ca. 500 m væk, mens der er 1 km til diskotekerne.Hotellet blev renoveret i 2000 og har fordelt på 5 etager i alt 77 studios og 1-værelses lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med lobby, døgnåben reception og to elevatorer. Herudover er der en bar og en frisørsalon, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Hotellet har tilmed en parkeringsplads.De smagfuldt indrettede studier og lejligheder er veludstyret og har eget flisebelagt badeværelse. Derudover er der telefon, satellit-tv, tekøkken med køleskab og safeboks, ligesom der er udsigt ud over poolen fra alle værelser.Hotellet råder over en udendørs pool med et separat børnebassin og en poolbar samt liggestole og parasoller. Der ligger endvidere en golfbane 2 km væk.

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra214krPr. nat

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Det tiltalende kompleks ligger i et turistområde i Albufeira kun ca. 10 minutter fra stranden Oura (ca. 400 m). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man endvidere ca. 100 m fra komplekset. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Lejlighedsanlægget råder over en 2-etagers hovedbygning med 74 lejligheder. Hotellet råder desuden over en foyer med en reception, safebokse, vekselbørs og lille supermarked. Hertil kommer en bar, et spillelokale og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Endvidere tilbyder komplekset også internetadgang. Der tilbydes vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne leje cykler, ligesom der også er parkeringsmuligheder til bilen.De venligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool samt en udendørs swimmingpool med snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et wellness-område med whirlpool og sauna (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie, ligesom der også tilbydes tennis, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  276  Hoteller - Algarve
Side  1  af  28
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Casablanca Inn
  Casablanca Inn
  3,9/5
  Kundevurderingaf  52 Muligheder

  We stayed at the hotel half a week in june 2016. Frendley and calm atmospher. Due to some problems with AirPort transfer we needed to lave one suitcase behind. The hotell staff were very helpfull in a ...

  Nikolaj - Denmark
  Hotelopia-kunde, 21/07/2016

  Fra36krSe mere

 • Dom Jose Beach Hotel
  Dom Jose Beach Hotel
  4,2/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Meget fint personalet hjælpsomme og smilende god rengøring af værelser og hotel

  brask
  Hotelopia-kunde, 06/06/2014

  Fra47krSe mere

 • Auramar Beach Resort
  Auramar Beach Resort
  3,7/5
  Kundevurderingaf  219 Muligheder

  Fantastisk beliggenhed. Skøn strand . Den flotteste tur langs stranden ind til Albufeira. ( Ca. 35 min. )

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 03/06/2014

  Fra71krSe mere