Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  116kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra300krPr. nat

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Infante dom henrique - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 123 Muligheder

  Det moderne hotel ligger i et turistområde kun ca. 100 m fra bymidten og den lange sandstrand. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 20 m fra hotellet. Omkring 150 m væk finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber, diskoteker og klubber. Der er 3 km til grænsebyen Vila Real de Santo António. Lufthavnen ligger ca. 75 km væk.Hotellet, der ligger på en hovedgade, blev renoveret i 2002. Fordelt på 15 etager har det i alt 366 værelser, heraf 313 juniorsuiter og 53 suiter. Hotellet råder desuden over en foyer med døgnåben reception og fire elevatorer. Herudover er der en en kiosk, to barer, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og et konferencelokale. Hotellet har også en parkeringsplads og en garage samt en cykelkælder og en miniklub. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, sofagruppe, altan og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool (mod betaling), en sauna (mod betaling), et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling). Gæsterne kan desuden spille billard/snooker og golf (ca. 8 km væk) samt leje cykler/mountainbikes (mod betaling). På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et spændende underholdningsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Luna Alpinus Falésia Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra164krPr. nat

  Luna Alpinus Falésia Suitesstars

  Albufeira, Algarve , Pinhal do concelho-açoteias - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 85 Muligheder

  Det luksuriøse strand- og lejlighedshotel ligger i et rekreativt område i Albufeira kun et par skridt fra bymidten. Endvidere er der omkring 1 km til den finsandede sandstrand Praia da Falésia. I nærheden finder man desuden talrige restauranter og barer (500 m) samt et stoppested (100 m) og en golfbane (ca. 500 m). 5 kilometer væk finder man diverse diskoteker, mens lufthavnen i Faro ligger omkring 30 km fra hotellet.Hotellet er bygget i 2002 og har fordelt på 5 etager i alt 185 lejligheder. Desuden råder hotellet over en 800 m2 stor have med pinjetræer. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception med samt elevatorer, en café/bar, en kiosk, et minimarked og diverse andre forretninger. Herudover er der en klimatiseret à la carte restauranter med børnestole, et konferencelokale, en parkeringsplads og en garage. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og safeboks. Herudover er de udstyret med et tekøkken med køleskab samt dobbeltseng, flisegulv og individuelt regulerbart klimaanlæg. Værelserne opvarmes centralt.Hotellet råder over en swimmingpool med børnebassin samt en møbleret solterrasse med snackbar. Mod betaling kan man stå på vandski og jetski, dykke, spille tennis og golf samt ride på heste. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Salgados Grande Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra489krPr. nat

  Salgados Grande Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados resort - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Dette moderne hotel ligger lige ved siden af Salgados Strand og naturreservatet med en fantastisk udsigt over Salgados Golfbane i byen Albufeira i Algarve. Der findes talrige restauranter, barer og forretninger inden for ca. 10 minutters kørsel. Herudover er der omkring 15 minutters kørsel til banegården. Til Faro lufthavn er der ca. 40 km.På dette pragtfulde golf- og strand-hotel kan gæsterne vælge mellem 228 værelser og 245 et-, to- og treværelses suiter (familiebolig). Endvidere er der fremragende faciliteter i form af adskillige restauranter og barer, café, safeboks, vekselbørs, elevator og et kongrescenter med konferenceindretninger. Dette charmerende strand-hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der klimaanlæg, auditorium, legeplads, internetadgang via trådløs forbindelse eller kabel, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og garageparkering. Deslige har gæsterne mulighed for at leje cykler på stedet.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af værelsesbehageligheder er der endvidere telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt, klimaanlæg og altan eller terrasse.

  Se mere
 • Tivoli Victoria & The Residences at Victoria
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra971krPr. nat

  Tivoli Victoria & The Residences at Victoriastars

  Vilamoura, Algarve , Av dos descobrimentos nº 0 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  This elegant, new luxury property enjoys a privileged location overlooking the fairways of the new Victoria Golf Course, already considered to be one of the best golf courses in Europe. It lies approximately 3 km north of Vilamoura Marina, some 4 km from the sandy beach and Faro airport is 24 km away.

  Se mere
 • Presidente
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra242krPr. nat

  Presidentestars

  Praia da Rocha, Algarve , Estrada do vau, praia do vau - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder

  Dette hyggelige hotel ligger i udkanten af Praia de Rocha og har en vidunderlig udsigt over havet og byen. Det ligger umiddelbart på den anden side af strandpromenaden, med en fin sandstrand på den anden side, som man kommer til ved at gå ned ad en lille trappe. Der er blot 1,5 km til Praia da Rochas centrum, hvor man finder diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler ca. 400 m væk.Hotellet blev bygget i 1992 og har fordelt på 8 etager i alt 107 lejligheder. Det kan tilbyde gæsterne en storslået foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator samt en spillelokale. Herudover råder lejlighedshotellet over en hyggelig bar, et lille supermarked, diverse forretninger samt en a la carte restaurant. Naturligvis er der roomservice og vasketøjsservice (mod betaling). Uden for hotellet er det muligt at parkere.Lejlighederne er smagfuldt indrettede og råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-tv, tekøkken med to elektriske kogeplader, køleskab og safeboks. Alle lejligheder har en altan.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at spille billard (mod betaling), ligesom den nærmeste golfbane kun ligger 2 km væk. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed (mod betaling).orgenmad serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Holiday Inn Algarve
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra446krPr. nat

  Holiday Inn Algarvestars

  Armacao de Pera, Algarve , Avenida marginal s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder

  Dette elegante hotel hører til i den øvre middelklasse. Det ligger i udkanten af "Armaco de Pera" på et klippeudspring direkte ved den kilometerlange sandstrand. Lige i nærheden finder man et turistområde med utallige muligheder for at købe ind og fornøje sig. Med offentlige transportmidler kan man desuden komme nemt og bekvemt rundt i området. Der er et busstoppested lige foran hotellet (10 m) og ca. 45 minutters kørsel til lufthavnen ?Faro?.Det har fordelt på sine 5 etager i alt 185 værelser, heraf 6 enkelt- og 170 dobbeltværelser samt 9 suiter. Indendøre venter der gæsterne en imponerende foyer med døgnåben reception, elevatorer, safebokse og en vekselbørs. Desuden er der en lille spillehal, en tv-stue, en kiosk, 2 hyggelige barer, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig den offentlige internetterminal. Gæsterne kan desuden benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice. Cyklen kan holde i hotellets egen cykelkælder, og bilen kan parkeres på parkeringspladsen eller.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, egen internetadgang, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks. Desuden har samtlige værelser altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan endvidere benytte hotellets mange aktivitetstilbud som f.eks. bananbåd, vandcykel, aerobic og billard/snooker samt få sig en skønhedsbehandling eller en massage i hotellets beautysalon (alt sammen mod betaling). Med mellemrum tilbydes der også et aktivitetsprogram. Der ligger en golfbane 15 km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan yderligere bestilles à la carte eller som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Balaia Atlantico
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra313krPr. nat

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizaã?ã?o vale navio, lote 101 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 135 Muligheder

  Det komfortabelt indrettede lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse ligger i et roligt og fredfyldt område ca. 3 km fra Albufeiras centrum. Det er omgivet af pragtfulde træer og planter og kan tilbyde sine gæsterne en betagende udsigt over landskabets storslåede skønhed. Ud over Algarves naturlige skønhed er denne oase omgivet af et skønt strandlandskab (ca. 3 km væk). Kun ca. 10 minutters kørsel fra hotellet ligger den berømte kirke Misericordia og tårnuret Torre do Relogio. Den nærmeste busstation ligger ca. 3,5 km væk, mens der er ca. 7 km til den nærmeste banegård.Det fornemt indrettede hotel åbnede i år 2005 og har i alt 138 lejligheder fordelt på 5 etager. Hotellet har endvidere en vidunderlig have med terrasse samt en storslået foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevatorer. Herudover rummer bygningen et spillelokale, en kiosk, diverse forretninger, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med velsmagende specialiteter. Forretningsfolk kan benytte hotellets forskellige lokaler til konferencer, møder og seminarer, ligesom der også er mulighed for at gå på internettet (mod betaling). Endvidere er der mulighed for at leje cykler og benytte cykelkælderen (mod betaling). Børnene kan muntre sig i miniklubben og på legepladsen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).Lejlighedernes design er stilfuldt. Dekorationen er en kombination af moderne minimalisme og tidssvarende mangfoldighed og rubusthed. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med kombineret opholdsstue/soveværelse, separat soveværelse og klimatiseret tekøkken med køleskab, elkoger og mikrobølgeovn samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere rummer lejlighederne en dobbeltseng, et strygejern og ?bræt, en safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse. Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.

  Se mere
 • Solaqua
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra243krPr. nat

  Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 62 Muligheder

  Hotellet ligger i centrum af Albufeira og inden for gåafstand af den gamle by, Oura-kvarteret, butiksområdet Modelo samt turistgaden Strip. Der er omkring 10 minutters gang til den vigtigste sandstrand. Herudover ligger feriestedsbyen Vilamoura ca. 14 km fra hotellet. Til Faro lufthavn er der endvidere omkring 50 km.Dette city-hotel blev bygget i 2008 og rummer 120 klimatiserede lejligheder (heraf 61 lejlighed med 1 seng og 59 studier). Til faciliteterne på hotellet hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, parkeringsplads til bilen samt en avisstand. Hotellet er familievenligt og tilbyder de yngre gæster en legeplads. Mod betaling er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, benytte internetadgangen eller leje cykler.Alle lejligheder er enkelt indrettet i klare farver med lyse stoffer og lette egetræsmøbler. Altandøre fører ud på møblerede altaner eller terrasser med udsigt over byens centrum og swimmingpoolområderne. Hertil kommer dobbeltsenge, regulerbart klimaanlæg og radiator i lejlighederne. Ydermere er der en telefon, internetadgang, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og en safeboks. Hvert tekøkken er veludstyret og rummer et køleskab, en mikrobølgeovn, et spiseområde og mulighed for at lave te og kaffe. Endelig er badeværelserne indrettet med brusebad og badekar samt gratis toiletartikler og en hårtørrer.Hotellet tilbyder en opvarmet indendørs swimmingpool, en udendørs swimmingpool og et børnebassin. Der står også liggestole og parasoller til rådighed. Gæsterne kan herudover bestille massage. På sandstranden, som ligger nogle få minutters gang fra hotellet, kan gæsterne leje liggestole og parasoller.Der er tale om et hotel med selvforsyning, men i lejlighedens tekøkken kan gæsterne tilberede et hvilket som helst måltid. Herudover kan gæsterne i det omkringliggende område gå på opdagelse og finde adskillige restauranter af mageløs kvalitet.

  Se mere
 • Villas Barrocal
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra186krPr. nat

  Villas Barrocalstars

  Armacao de Pera, Algarve , Urbanização barrocal s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger ca. 100 m fra Pêras bymidte samt ca. 4 km fra et indkøbscenter. Der afgår offentlige transportmidler ca. 500 m væk, mens der er ca. 2 km til stranden Praia Grande. Albufeira ligger desuden 10 km fra hotellet.Komplekset er bygget i 2002 og råder over 20 byhuse med hver især 3 soveværelser samt 30 lejligheder med et eller to soveværelser. Komplekset er ideelt for familier, golfspillere, grupper eller enkeltpersoner. Pga. den hyggelige og landlige atmosfære samt den komfortable service er der rig mulighed for at få et dejligt ophold.De traditionelt indrettede boligenheder råder over eget badeværelse, klimaanlæg, satellit-tv, safeboks og et komplet udstyret tekøkken med mikroovn og brødrister. Hvert hus har sin egen carport samt en lille have med terrasse, hvor det er oplagt at grille om aftenen.5 km væk ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Porta Nova
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra348krPr. nat

  Porta Novastars

  Tavira, Algarve , Rua antonio pinheiro - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 159 Muligheder

  Hotellet ligger ca. 500 m fra bymidten, hvor man finder utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder muligheder. Desuden er der ca. 200 m til et stoppested. Til havet og stranden er der ca. 3 km, mens der er omkring 35 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 2002 og har i alt 137 værelser fordelt på 4 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet har endvidere en café, en bar, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, et konferencerum. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet (trådløst). Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De rummelige og tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme, safeboks og altan.Hotellet råder over udendørs swimmingpool med snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille billard og golf ca. 6 km væk.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  318  Hoteller - Algarve
Side  1  af  32
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination