Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  129kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Paraiso Albufeira
  Fra229krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 98 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2821 meninger fra rejsendeBaseret på 2821 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Pedras del Rei
  Fra629krPr. nat

  Pedras del Reistars

  Tavira, Algarve , Pedras d'el rei 1 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 77 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 236 meninger fra rejsendeBaseret på 236 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i området Tavira i hjertet af det naturbeskyttede område Ria Formosa. Det ligger i en lagune, hvor den 15 km lange, fine, let faldende sandstrand strækker sig (ca. 1 km væk). Hotellet ligger omgivet af et skønt haveanlæg med græsplæner samt citrus- og oliventræer. Til stranden kommer man hurtigt og bekvemt med den direkte busforbindelse (kører hver 30. minut om vinteren og hvert 20. minut om sommeren). Der er forbindelse med offentlig transport indenfor gåafstand (ca. 20 m). Ca. 1 km væk finder man flere forskellige indkøbsmuligheder. Der er ca. 2,5 km til byen Santa Luzia, hvor der også er restauranter og barer, mens der er ca. 5 km til byen Tavira. Til lufthavnen er der ca. 35 km.Bungalow- og lejlighedskomplekset er bygget i 1968 og renoveret i 2003. Det råder over 181 lejligheder placeret i rækkehuse og bungalower samt en vidunderlig have. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafes, en kiosk, et supermarked, en parkeringsplads, en miniklub og en legeplads, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Herudover er der vaskemaskine med tørretumbler til fælles afbenyttelse. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en kaffestue, en snackbar, en pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetterminal og hotellets vaskeservice, ligesom der også er mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom.De enkelt, men praktisk, indrettede lejligheder og bungalower råder over et flisebelagt badeværelse med brusebad. Herudover har , radiator samt altan eller terrasse. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.Hotellet kan tilbyde sine gæster en pool med solterrasse, poolbar, liggestole, parasoller og hynder (mod betaling). Herudover tilbydes gæsterne også et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der er endvidere en golfbane 5 km væk.

  Se mere
 • Albufeira Jardim Apartments
  Fra312krPr. nat

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 n/a - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder

  Det moderne hotel har en ideel beliggenhed i centrum af turistbyen Albufeira. Der er ca. 1,5 km eller ca. 10 minutter til den dejlige sandstrand. Blot 1,5 m væk ligger byens centrum, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Man kommer nemt og bekvemt hertil med bus. Stoppestedet ligger lige foran hotellet.Hotellet blev bygget i 1972 og komplet renoveret i år 2000. Det består af 2 bygninger på hver 4 etager med i alt 398 lejligheder. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt elevatorer (kun i Jardim). Desuden rummer bygningen et spillelokale/en fjernsynsstue, en kiosk, et lille supermarked, en café, en hyggelig bar og en fortræffelig a la carte restaurant med børnestole. Der tilbydes endvidere også internetadgang, vasketøjsservice samt udlejning af cykler. Sidst, men ikke mindst, er der en legeplads til børnene og en parkeringsplads til bilen.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), et lille køkken, køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling). Sengene i studierne samt i stuerne i lejlighederne T1 og T2 udgøres af folde-ud-sofaer.På de udendørs arealer finder man tre swimmingpools med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Gæsterne kan ydermere spille bordtennis og billard. I højsæsonen er prikken over i'et det daglige, afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  Fra2.286krPr. nat

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2328 meninger fra rejsendeBaseret på 2328 meninger fra rejsende

  Located on Vilamoura Beach, with direct access from the Hotel. Within walking distance to main tourist attractions, shopping area, Golf, Marina and Casino, 26 km from Faro Internacional Airport.

  Se mere
 • Pateo Village
  Fra2.073krPr. nat

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 456 meninger fra rejsendeBaseret på 456 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger i nærheden af centrum i et af Albufeiras rekreative områder. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler, ligesom der heller ikke er langt til forskellige restauranter. Der er ca. 3-4 km til talrige forretninger og butikker, barer og diskoteker samt til havet og den fine sandstrand.Det fascinerende lejlighedshotel blev åbnet i 2003. Det råder over i alt 75 lejligheder fordelt på to etager samt en 200 m² stor have. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en café, et minimarked og en hyggelig bar. Ydermere finder man på hotellet en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, en internetterminal, en legeplads og en aflåst cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Endvidere kan der tilbydes vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De bekvemt indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit-/kabel-tv samt safeboks. Herudover er de flisebelagte værelser indrettet med tekøkken med køleskab samt en opholdsstue.På hotellets udendørs arealer er der en swimmingpool, en snackbar og en møbleret solterrasse. Ydermere er der whirlpool, solarium, tennis, bordtennis, cykler, basketball samt billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram samt en golfbane, der ligger 4 km væk.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Cheerfulway California Hotel
  Fra330krPr. nat

  Cheerfulway California Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Rua candido dos reis 12 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 378 meninger fra rejsendeBaseret på 378 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger midt i gågaden i hjertet af den livlige og pittoreske, gamle bydel. Lige i nærheden finder man mange forskellige indkøbsmuligheder, barer, pubs og restauranter. Til stranden og områdets maleriske fiskerihavn er der er ca. 200 m. Man kan desuden uden problemer gå til fods til det nærmeste stoppested (ca. 400 m. fra hotellet). Til banegården er der ca. 6 km. Til den nærmeste lufthavn Faro er der ca. 35 km.Det fuldt klimatiserede hotel er på 9 etager og har i alt 73 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Der er mulighed for at veksle penge. Der er også en elevator. Hotellet har tilmed en hyggelig café, en dejlig bar og en elegant og klimatiseret restaurant med børnestole. Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice. Der er mulighed for at leje cykler.De hyggelige og behagelige værelser har alle eget badeværelse med badekar. Herudover er de udstyret med telefon, safeboks (mod betaling) og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar Herudover er der også liggestole og parasoller. Omkring 8 km fra hotellet ligger der en golfbane, hvor golfelskere kan få sig et slag.Gæsterne kan sammensætte morgenmaden fra hotellets store buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Cheerfulway Minichoro Apartamentos
  Fra251krPr. nat

  Cheerfulway Minichoro Apartamentosstars

  Albufeira, Algarve , Rua josé afonso lt23 - apartado 1059 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 24 meninger fra rejsendeBaseret på 24 meninger fra rejsende

  Der er i alt 48 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 36 lejligheder og 12 studio-lejligheder. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed.

  Se mere
 • Janelas do Mar
  Fra757krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 520 meninger fra rejsendeBaseret på 520 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra369krPr. nat

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 522 meninger fra rejsendeBaseret på 522 meninger fra rejsende

  Det tiltalende kompleks ligger i et turistområde i Albufeira kun ca. 10 minutter fra stranden Oura (ca. 400 m). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man endvidere ca. 100 m fra komplekset. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Lejlighedsanlægget råder over en 2-etagers hovedbygning med 74 lejligheder. Hotellet råder desuden over en foyer med en reception, safebokse, vekselbørs og lille supermarked. Hertil kommer en bar, et spillelokale og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Endvidere tilbyder komplekset også internetadgang. Der tilbydes vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne leje cykler, ligesom der også er parkeringsmuligheder til bilen.De venligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool samt en udendørs swimmingpool med snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et wellness-område med whirlpool og sauna (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie, ligesom der også tilbydes tennis, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Balaia Sol Holiday Club
  Fra384krPr. nat

  Balaia Sol Holiday Clubstars

  Albufeira, Algarve , Rua do alfaiate s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 424 meninger fra rejsendeBaseret på 424 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-kompleks ligger i turistområdet Oura-Montechoro ca. 5 km fra centrum af Albufeira, hvor gæsterne vil kunne opdage en lang række indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover ligger der diverse barer og et diskotek 1 km væk, ligesom den nærmeste strand ligger mindre end 2 km væk. Der afgår offentlige transportmidler et stenkast fra lejligheds-hotellet (200 m).Dette hotel blev renoveret i 2003 og rummer i alt 41 studier/lejligheder fordelt på 2 etager samt en have på 1500 m². Inde i bygningen er der en bar og gæster i bil kan benytte sig af parkeringspladsen. Endelig tilbydes der busser mod betaling på stedet.De indbydende studier og lejligheder indeholder et badeværelse og et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn, elkedel og 2 elektriske kogeplader. Hertil kommer satellit-tv, telefon og en safeboks mod betaling.Der er 2 swimmingpools med ferskvand i udendørskomplekset for voksne og børn. Den nærmeste golfbane og strand ligger 2 km væk.Fra Faro lufthavn tager man motorvej A22 i retning af Albufeira. Fra Lissabon tager man motorvej A2 i retning af Albufeira. Kommer man fra Spanien, skal man, når man har krydset grænsen, følge motorvej A22 i retning mod Albufeira.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  265  Hoteller - Algarve
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser