Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  167kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Auramar Beach Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.190krPr. nat

  Auramar Beach Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia dos aveiros - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 207 Muligheder

  Dette er et strandhotel, der er beliggende på Praia dos Aveiros, blot ti minutter fra Albufeiras centrum. Den smukke sandstrand er nemt tilgængelig via trapper. Lokale interessepunkter omfatter golfbanen, der er beliggende 8 km fra hotellet, og det livlige Praia Da Oura natteliv, blot 500 meter borte. Talløse butikker, restauranter, barer, caféer og natklubber er i nærheden af hotellet, blot 500 m væk. Både hotellets bar og restauranten har utrolige udsigter over Atlanterhavet.

  Se mere
 • Paraiso Albufeira
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra383krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 93 Muligheder

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Balaia Atlantico
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra304krPr. nat

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 139 Muligheder

  Det komfortabelt indrettede lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse ligger i et roligt og fredfyldt område ca. 3 km fra Albufeiras centrum. Det er omgivet af pragtfulde træer og planter og kan tilbyde sine gæsterne en betagende udsigt over landskabets storslåede skønhed. Ud over Algarves naturlige skønhed er denne oase omgivet af et skønt strandlandskab (ca. 3 km væk). Kun ca. 10 minutters kørsel fra hotellet ligger den berømte kirke Misericordia og tårnuret Torre do Relogio. Den nærmeste busstation ligger ca. 3,5 km væk, mens der er ca. 7 km til den nærmeste banegård.Det fornemt indrettede hotel åbnede i år 2005 og har i alt 138 lejligheder fordelt på 5 etager. Hotellet har endvidere en vidunderlig have med terrasse samt en storslået foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevatorer. Herudover rummer bygningen et spillelokale, en kiosk, diverse forretninger, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med velsmagende specialiteter. Forretningsfolk kan benytte hotellets forskellige lokaler til konferencer, møder og seminarer, ligesom der også er mulighed for at gå på internettet (mod betaling). Endvidere er der mulighed for at leje cykler og benytte cykelkælderen (mod betaling). Børnene kan muntre sig i miniklubben og på legepladsen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).Lejlighedernes design er stilfuldt. Dekorationen er en kombination af moderne minimalisme og tidssvarende mangfoldighed og rubusthed. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med kombineret opholdsstue/soveværelse, separat soveværelse og klimatiseret tekøkken med køleskab, elkoger og mikrobølgeovn samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere rummer lejlighederne en dobbeltseng, et strygejern og ?bræt, en safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse. Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.

  Se mere
 • Aqua-Mar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra849krPr. nat

  Aqua-Marstars

  Albufeira, Algarve , Olhos d'agua . - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Situated in the nice area of Olhos D'Agua, just 5 minutes from the local fisher man's beach and 5 minutes from the long and sandy Falésia beach, this hotel apartment offers the best in terms of loccation for your holidays.

  Se mere
 • Club Hotel Riu Guarana
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.435krPr. nat

  Club Hotel Riu Guaranastars

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharo - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Hotellet ligger i Olhos D'Água kun 15 minutters gang fra Praia da Falesia, som er en enestående, 8 km lang strand. Herudover ligger hotellet 8 km fra Albufeira, hvor der er forretninger, restauranter og barer. Endvidere vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler ca. 500 m væk, mens der til Faro lufthavn er omkring 35 km.Dette komfortable og prisvenlige hotel i hjertet af Praia da Falesia er det perfekte sted for gæster, som elsker sol og strand og beundrere af en arkitektur, der bærer præg af 5 århundredes arabisk tilstedeværelse. Hotellet indbyder gæsterne til at benytte de forskellige servicetilbud, herunder den asiatiske restaurant, baren langs swimmingpoolen, natklubben, området med WLAN/internetadgang (mod betaling) samt diverse skønhedscentre og meget mere. Gæsterne vil her få et fantastisk ophold, ligegyldigt om det drejer sig om en familieferie med sjov og ballade eller et par særlige dage for kærester. Hotellet rummer 500 værelser. Ydermere er der også en legeplads og en miniklub.Alle værelser tilbyder et badeværelse med badekar og bidet såvel som hårtørrer, gulvtæpper, telefon, centralt reguleret klimaanlæg/radiator og loftsventilator. Hertil kommer minikøleskab, satellit-tv, elektronisk safeboks og en altan som standardindretning. Der står også værelser med en sovesofa til rådighed. På familieværelserne er der et tilstødende område med dagligstue og sovesofa, mens suiterne rummer en separat dagligstue med sovesofa.

  Se mere
 • Crowne Plaza Vilamoura
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.432krPr. nat

  Crowne Plaza Vilamourastars

  Vilamoura, Algarve , R. do oceano atlantico - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Located on Vilamoura Beach, with direct access from the Hotel. Within walking distance to main tourist attractions, shopping area, Golf, Marina and Casino, 26 km from Faro Internacional Airport.

  Se mere
 • Suites Alba Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.132krPr. nat

  Suites Alba Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Praia da albandeira, cx. postal 377x - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  The coastline to the east of Praia do Carvoeiro is truly one of the Algarve's best-kept secrets. This idyllic setting, on the cliff of Albandeira beach, is the location of this hotel, less than 50 minutes from Faro airport.

  Se mere
 • Vila Gale Cerro Alagoa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra976krPr. nat

  Vila Gale Cerro Alagoastars

  Albufeira, Algarve , Ra municipio lote 26 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder

  Det moderne luksushotel ligger centralt i Albufeiras turistområde i den anden hotelrække. Der er blot 500 m til den smukke sandstrand og den livlige bymidte med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen Faro ligger ca. 35 km væk.Hotellet er bygget i 1990 og blev komplet renoveret i år 2004. På de 7 etager råder det over i alt 310 værelser, heraf 279 dobbeltværelser og 31 suiter. Bygningen rummer endvidere en stilfuld foyer med elevatorer og en reception med hotelsafe og døgnåben reception. Herudover er der et spillerum, en tv-stue og opholdsrum samt en kiosk, en hyggelig bar, en engelsk pub og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger-afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt internetadgangen. Der tilbydes naturligvis roomservice og vaskeservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Der er endvidere mulighed for at leje cykler, ligesom der også er gode parkeringsmuligheder på hotellet. For de mindste er der endvidere en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede værelser har et flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en poolbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet kan endvidere tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, et fitness-studie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, dampbad og mulighed for at få massage. Hertil kommer (vand-)aerobic, billard/snooker og forskellige vandsportsaktiviteter på stranden. Hotelgæsterne kan endvidere hver dag lade sig underholde af hotellets afvekslende aktivitetsprogram og den nærmeste golfbane ligger ca. 7 km væk.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan ydermere vælges à la carte. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • BaySide Salgados
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra511krPr. nat

  BaySide Salgadosstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados - vale rabelho - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 135 Muligheder

  Feriestedet ligger kun 6 km fra Albufeira, midt i Algarve, ca. 800 m fra de storslåede strande Salgados og Galé og 200 m fra Salgados Golfklub. Herudover ligger Faros internationale lufthavn 45 km fra feriestedet.Feriestedet blev bygget i 2001 og renoveret i 2007 og tilbyder i alt 94 lejligheder fordelt på 2 etager. Gæsterne har mulighed for at benytte den 1.500 m² store, skønne have. På hotellet finder man også en foyer med en reception, som er åben fra kl. 8 til midnat, samt en bar og en restaurant. Desuden tilbyder feriestedet internetadgang og egen legeplads til de yngste gæster. Swimmingpoolen er overdækket og opvarmes i kolde måneder.I de hyggeligt indrettede lejligheder er der stue, soveværelse, badeværelse, telefon, satellit-tv, veludstyret tekøkken, køleskab, kedel og en safeboks. Studielejlighederne har ikke noget separat soveværelse.Feriestedet tilbyder en swimmingpool med børnebassin, en bar langs swimmingpoolen og liggestole. Ydermere har gæsterne mod betaling mulighed for at benytte hotellets billardbord. Den nærmeste golfbane ligger 200 m væk.Der tilbydes engelsk eller kontinental morgenmad hver morgen. Aftensmaden kan gæsterne vælge fra en a la carte-menu, og til frokost tilbydes der også en snackmenu. Ydermere sørger hotellet for gæster med særlige kostbehov.

  Se mere
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra617krPr. nat

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Infante dom henrique - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 132 Muligheder

  Det moderne hotel ligger i et turistområde kun ca. 100 m fra bymidten og den lange sandstrand. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 20 m fra hotellet. Omkring 150 m væk finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber, diskoteker og klubber. Der er 3 km til grænsebyen Vila Real de Santo António. Lufthavnen ligger ca. 75 km væk.Hotellet, der ligger på en hovedgade, blev renoveret i 2002. Fordelt på 15 etager har det i alt 366 værelser, heraf 313 juniorsuiter og 53 suiter. Hotellet råder desuden over en foyer med døgnåben reception og fire elevatorer. Herudover er der en en kiosk, to barer, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og et konferencelokale. Hotellet har også en parkeringsplads og en garage samt en cykelkælder og en miniklub. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, sofagruppe, altan og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool (mod betaling), en sauna (mod betaling), et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling). Gæsterne kan desuden spille billard/snooker og golf (ca. 8 km væk) samt leje cykler/mountainbikes (mod betaling). På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et spændende underholdningsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  320  Hoteller - Algarve
Side  1  af  32
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination