Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  130kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Club Hotel Riu Guarana
  Fra861krPr. nat

  Club Hotel Riu Guaranastars

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharo - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Hotellet ligger i Olhos D'Água kun 15 minutters gang fra Praia da Falesia, som er en enestående, 8 km lang strand. Herudover ligger hotellet 8 km fra Albufeira, hvor der er forretninger, restauranter og barer. Endvidere vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler ca. 500 m væk, mens der til Faro lufthavn er omkring 35 km.Dette komfortable og prisvenlige hotel i hjertet af Praia da Falesia er det perfekte sted for gæster, som elsker sol og strand og beundrere af en arkitektur, der bærer præg af 5 århundredes arabisk tilstedeværelse. Hotellet indbyder gæsterne til at benytte de forskellige servicetilbud, herunder den asiatiske restaurant, baren langs swimmingpoolen, natklubben, området med WLAN/internetadgang (mod betaling) samt diverse skønhedscentre og meget mere. Gæsterne vil her få et fantastisk ophold, ligegyldigt om det drejer sig om en familieferie med sjov og ballade eller et par særlige dage for kærester. Hotellet rummer 500 værelser. Ydermere er der også en legeplads og en miniklub.Alle værelser tilbyder et badeværelse med badekar og bidet såvel som hårtørrer, gulvtæpper, telefon, centralt reguleret klimaanlæg/radiator og loftsventilator. Hertil kommer minikøleskab, satellit-tv, elektronisk safeboks og en altan som standardindretning. Der står også værelser med en sovesofa til rådighed. På familieværelserne er der et tilstødende område med dagligstue og sovesofa, mens suiterne rummer en separat dagligstue med sovesofa.

  Se mere
 • Yellow Alvor Garden
  Fra636krPr. nat

  Yellow Alvor Gardenstars

  Alvor, Algarve , Sitio da dourada - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder

  Det stilfulde hotel er det ideelle sted at tilbringe sin ferie eller en afslappende weekend i solrige omgivelser. Hotellets gæster kan nyde godt af beliggenheden i nærheden af bymidten (ca. 1 km) og Algarves mange kulturelle seværdigheder. Der er ca. 65 km til den nærmeste lufthavn.Hotellet hører til i den øvre del af middelklassen og råder på sine 3 etager over i alt 152 værelser, heraf 8 juniorværelser. Komplekset har en foyer med en døgnåben reception og elevator. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant og en lobbybar. Ydermere er der mulighed for at gå på internettet. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med nutidens nødvendige og forventede komfort. Således har værelserne eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg, radiator, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin og snackbar.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Marina Club Lagos Resort
  Fra685krPr. nat

  Marina Club Lagos Resortstars

  Lagos, Algarve , Marina de lagos s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i hjertet af Lagos lige ved byens lystbådehavn. Lagos' historiske midtby og den lange sandstrand ?Maia Praia? ligger ca. 800 m fra hotellet. Der er et busstoppested og diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder 200 m fra hotellet.Det tiltalende hotel hører til i den øvre middelklasse og nyåbnede i 2001. Det råder over 106 boligenheder fordelt på 4 etager. Anlægget kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, elevator og safeboks. Desuden finder man en lille butik, et minimarked og en tv-stue samt et opholdsrum. Gæsterne har mulighed for at benytte den offentlige internetadgang, ligesom der også er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. I de umiddelbare omgivelser er der en legeplads. Der er desuden parkeringspladser.De veludstyrede og komfortabelt indrettede studios og lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, tekøkken med køleskab samt altan. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).På velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Den dejlige pool-/snackbar med terrasse bliver om aftenen til hotelbar. Gæsterne kan frit benytte hotellet fitness-studie med sauna og whirlpool. Den nærmeste golfbane finder man ca. 3 km fra anlægget.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Orada - Marina Albufeira
  Fra382krPr. nat

  Orada - Marina Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Sítio da orada, apartado 2422 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger midt i en dejlig have direkte i Albufeiras centrum. Kun få minutters gang fra hotellet finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 200 m. til Albufeiras berømte lystbådehavn, mens stranden ligger ca. 1.5 km væk. Med lufthavnsekspressen tager det kun ca. 30-40 minutter at komme ud til lufthavnen Faro.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er bygget i 2004. Det har fordelt på sine 2 etager i alt 220 lejligheder. I den stort anlagte foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, elevator, garderobe og tv-stue og internetadgang ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Ydermere har lejlighedshotellet en hyggelig bar, et diskotek, en café, en kiosk, diverse butikker, et lille supermarked, og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-rygerafdeling. Gæsterne kan endvidere benytte sig af roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Udenfor hotellet finder man en legeplads med miniklub samt parkeringsmuligheder.Lejlighederne er smagfuldt indrettede og råder over en lounge og eget badeværelse. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, køleskab samt safeboks.Hotellets gæster kan benytte swimmingpoolen med dertilhørende poolbar, liggestole og parasoller. Desuden har hotellet et afvekslende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram for voksne og for børn mod betaling. Der er endvidere mulighed for at sejle katamaran eller at spille golf (mod betaling).

  Se mere
 • Ourapraia Hotel Apartamentos
  Fra246krPr. nat

  Ourapraia Hotel Apartamentosstars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia, areias de sao joao - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Ejendommen består af 126 værelser. Dette lejlighedshotel er ideelt til familier og grupper såvel som par og forretningsrejsende. Lejligheds-hotel ligger midt i byen. Lejligheds-hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Lejligheds-hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Lejligheds-hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Fra353krPr. nat

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Infante dom henrique - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 138 Muligheder

  Det moderne hotel ligger i et turistområde kun ca. 100 m fra bymidten og den lange sandstrand. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 20 m fra hotellet. Omkring 150 m væk finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber, diskoteker og klubber. Der er 3 km til grænsebyen Vila Real de Santo António. Lufthavnen ligger ca. 75 km væk.Hotellet, der ligger på en hovedgade, blev renoveret i 2002. Fordelt på 15 etager har det i alt 366 værelser, heraf 313 juniorsuiter og 53 suiter. Hotellet råder desuden over en foyer med døgnåben reception og fire elevatorer. Herudover er der en en kiosk, to barer, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og et konferencelokale. Hotellet har også en parkeringsplads og en garage samt en cykelkælder og en miniklub. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, sofagruppe, altan og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool (mod betaling), en sauna (mod betaling), et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling). Gæsterne kan desuden spille billard/snooker og golf (ca. 8 km væk) samt leje cykler/mountainbikes (mod betaling). På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et spændende underholdningsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Vilanova Resort
  Fra204krPr. nat

  Vilanova Resortstars

  Albufeira, Algarve , Av. francisco sá carneiro, areias de s. joão . - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette familievenlige klub-feriested ligger i et fredeligt område tæt på Albufeiras berømte gade the Strip. Kun få skridt væk vil gæsterne herudover finde restauranter, barer, diskoteker, butikker, supermarkeder, turistkontoret, banker og offentlige transportmidler. Feriestedet ligger i en park og stranden Oura Beach ligger kun 700 m væk. Der er endvidere omkring 2 km til banegården. Af andre interessante steder kunne nævnes lystbådehavnen Marina Albufeira og Aquashow, som begge ligger omtrent 5 km fra feriestedet. Endvidere der 7 km til Vilamoura og 10 km til Zoomarine. Endelig ligger Portugals Faro lufthavn ca. 40 km fra feriestedet.Feriestedet blev renoveret i 2008 og hører til dem, som har eksisteret længst i Algarve. De 61 villaer og 165 lejligheder, i alt 844 senge, ligger omkring vidtstrakte og fuldt udviklede haver og en af de største swimmingpools i Algarve, som sammenlagt dækker et område på 9 hektar. Det klimatiserede feriested rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, avisstand og garderobe. Herudover står der en frisørsalon til gæsternes rådighed, mens et spillelokale, fjernsynsstue, café og bar kan tilbyde underholdning. Endelig er der WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling, ligesom der tilbydes en parkeringsplads til gæster i bil.Alle villaer og lejligheder tilbyder egen terrasse med udsigt over haven eller swimmingpoolen og er veludstyret med tekøkken bestående af mikrobølgeovn, bageovn, køleskab, elkedel og brødrister. De rummer desuden eget badeværelse med brusebad/badekar, satellit-tv og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Glenridge Albufeira Beach & Golf Resort
  Fra347krPr. nat
   

  Feriested blev bygget i 2008. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen består af 28 lejligheder og 1 villa. Gæsterne vil have alt, hvad de behøver for at nyde en sorgløs ferie fyldt med sjov på dette feriested. Feriested er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Feriested ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Villas Barrocal
  Fra183krPr. nat

  Villas Barrocalstars

  Armacao de Pera, Algarve , Urbanização barrocal s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger ca. 100 m fra Pêras bymidte samt ca. 4 km fra et indkøbscenter. Der afgår offentlige transportmidler ca. 500 m væk, mens der er ca. 2 km til stranden Praia Grande. Albufeira ligger desuden 10 km fra hotellet.Komplekset er bygget i 2002 og råder over 20 byhuse med hver især 3 soveværelser samt 30 lejligheder med et eller to soveværelser. Komplekset er ideelt for familier, golfspillere, grupper eller enkeltpersoner. Pga. den hyggelige og landlige atmosfære samt den komfortable service er der rig mulighed for at få et dejligt ophold.De traditionelt indrettede boligenheder råder over eget badeværelse, klimaanlæg, satellit-tv, safeboks og et komplet udstyret tekøkken med mikroovn og brødrister. Hvert hus har sin egen carport samt en lille have med terrasse, hvor det er oplagt at grille om aftenen.5 km væk ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Balaia Golf Village Resort & Golf
  Fra310krPr. nat

  Balaia Golf Village Resort & Golfstars

  Albufeira, Algarve , Sitio de balaia apartado 917 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger kun 500 m fra sandstranden Maria Luisa. I omgivelserne finder man talrige restauranter, barer og forbindelser med offentlig transport. Ca. 2 km væk finder man endvidere de nærmeste indkøbsmuligheder og diverse natklubber. Turen til Faro lufthavn tager omkring 40 minutter.Feriekomplekset råder over en 2-etagers hovedbygning med en døgnåben reception, en velholdt have på 400.000 m² og i alt 508 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører desuden en foyer, en safeboks, en garderobe og en vekselbørs. Endvidere er der en aviskiosk, et lille supermarked, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant og en restaurant. Hotellet tilbyder tilmed internetadgang, ligesom der er mulighed for at leje cykler. For de yngste gæster er der en legeplads og en miniklub (mod betaling). Gæster i bil tilbydes offentlig parkeringsplads eller garageparkering.Samtlige boligenheder er indrettet med radiatorpaneler, satellit-tv, safeboks, badeværelse med badekar og et veludstyret køkken. I boligenhederne i kategorien standard er der herudover kogeplade med gas eller elektrisk varme samt ovn, kedel, køleskab, kaffemaskine og brødrister. Boligenhederne i kategorien superior er udstyret med elektrisk kogeplade, ovn, kedel, køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler (de 2 sidstnævnte findes ikke i boligenhederne T0 og T1) såvel som mikrobølgeovn, kaffemaskine og brødrister.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, en snackbar, liggestole og parasoller (mod betaling). Endvidere har hotellet sin egen indendørs swimmingpool samt boblebad og dampbad, og gæsterne kan bestille en afslappende massage. Sportsbegejstrede kan spille tennis og bordtennis, dyrke motion i fitness-studiet eller gå en runde på golfbanen med 9 huller (visse faciliteter er mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  243  Hoteller - Algarve
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination