Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  104kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Balaia Atlantico
  Fra159krPr. nat

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 167 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 682 meninger fra rejsendeBaseret på 682 meninger fra rejsende

  Det komfortabelt indrettede lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse ligger i et roligt og fredfyldt område ca. 3 km fra Albufeiras centrum. Det er omgivet af pragtfulde træer og planter og kan tilbyde sine gæsterne en betagende udsigt over landskabets storslåede skønhed. Ud over Algarves naturlige skønhed er denne oase omgivet af et skønt strandlandskab (ca. 3 km væk). Kun ca. 10 minutters kørsel fra hotellet ligger den berømte kirke Misericordia og tårnuret Torre do Relogio. Den nærmeste busstation ligger ca. 3,5 km væk, mens der er ca. 7 km til den nærmeste banegård.Det fornemt indrettede hotel åbnede i år 2005 og har i alt 138 lejligheder fordelt på 5 etager. Hotellet har endvidere en vidunderlig have med terrasse samt en storslået foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevatorer. Herudover rummer bygningen et spillelokale, en kiosk, diverse forretninger, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med velsmagende specialiteter. Forretningsfolk kan benytte hotellets forskellige lokaler til konferencer, møder og seminarer, ligesom der også er mulighed for at gå på internettet (mod betaling). Endvidere er der mulighed for at leje cykler og benytte cykelkælderen (mod betaling). Børnene kan muntre sig i miniklubben og på legepladsen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).Lejlighedernes design er stilfuldt. Dekorationen er en kombination af moderne minimalisme og tidssvarende mangfoldighed og rubusthed. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med kombineret opholdsstue/soveværelse, separat soveværelse og klimatiseret tekøkken med køleskab, elkoger og mikrobølgeovn samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere rummer lejlighederne en dobbeltseng, et strygejern og ?bræt, en safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse. Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.

  Se mere
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Fra220krPr. nat

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 576 meninger fra rejsendeBaseret på 576 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger lige ved stranden i Praia da Falésia midt mellem en velplejet have og pinjeskovene. Til stranden er der ca. 50 m. Albufeira ligger ca. 12 km væk. På få minutter kommer man til centrum. Det nærmeste apotek ligger ca. 3 km væk og det nærmeste sygehus ca. 35 km væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 200 m fra hotellet.Det store anlæg består af en 7-etagers hovedbygning med 246 dobbeltværelser, heraf 12 suiter. Hotellet ligger på et 360.000 m2 stort grundstykke og kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, en kiosk, et lille supermarked, forretninger, souvenirbutik, tv-stue og en frisør. På hotellet er der endvidere en bar i lobbyen og en klimatiseret restaurant. Herudover er der internetadgang og en miniklub (fra 4-11 år). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Vasketøjsservice og roomservice er ligeledes en del af hotellets tilbud.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Værelserne kan vælges med havudsigt.Gæsterne kan benytte såvel den indendørs som den udendørs swimmingpool, sidstnævnte med børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden sauna og et væld af wellness-tilbud (mod betaling). For de sportsbegejstrede råder hotellet over 15 tennisbaner, et fitness-studie, to fodboldbaner, en kunststofløbebane, træningsbaner (også for højde-, længde- og stangspring, diskoskast og kuglestød) samt håndbold. Man finder desuden flere golfbaner mellem 2,5 og 20 km fra hotellet. Et aktivitetsprogram sørger for underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Paladim & Alagoamar
  Fra211krPr. nat

  Paladim & Alagoamarstars

  Albufeira, Algarve , R. do municipio, lt 1 a 5a 103035 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 706 meninger fra rejsendeBaseret på 706 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel ligger 1,5 km fra Albufeiras gamle bydel og stranden Praia dos Pescadores (Fiskernes strand). Det ligger ved siden af Modelo indkøbscenter, en taxaholdeplads og et busstoppested kun 2 km fra den berømte gade The Strip. Det ligger ligeledes tæt på forskellige butikker, caféer, barer og restauranter, som sikrer gæsterne et afslappet ophold, ligesom der blot er en kort gåtur til flere strande. De nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler finder man uden for hotellets dør og seværdigheder såsom zoologisk have (13 km) og Fiesa Sand City (15 km) ligger i nærheden. Faro ligger 35 km væk og til Faro lufthavn er der ca. 38 km fra logiet.Dette lejligheds-hotel tilbyder en fantastisk central beliggenhed midt imellem Albufeiras historiske gamle bydel og gaden The Strip. Strand-etablissementet tilbyder gæsterne selvforsynende indkvartering og består af i alt 46 enheder. Gæsterne bydes velkomne i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt vekselbørs. På stedet er der desuden elevator, en frisørsalon, en bar, et spillelokale og internetadgang (mod betaling).Studie-lejlighederne rummer en sovesofa (soveplads til 2) i stuen, mens 1-værelseslejlighederne har 2 enkeltsenge og 1 sovesofa i stuen (soveplads til 4). Alle værelser har en safeboks (mod betaling) og der er eget badeværelse med badekar/brusebad. Til faciliteterne hører telefon, satellit-/kabel-tv, et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn samt regulerbart klimaanlæg og radiator. Herudover er der altan eller terrasse i lejlighederne.

  Se mere
 • Pateo Village
  Fra194krPr. nat

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 485 meninger fra rejsendeBaseret på 485 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger i nærheden af centrum i et af Albufeiras rekreative områder. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler, ligesom der heller ikke er langt til forskellige restauranter. Der er ca. 3-4 km til talrige forretninger og butikker, barer og diskoteker samt til havet og den fine sandstrand.Det fascinerende lejlighedshotel blev åbnet i 2003. Det råder over i alt 75 lejligheder fordelt på to etager samt en 200 m² stor have. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en café, et minimarked og en hyggelig bar. Ydermere finder man på hotellet en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, en internetterminal, en legeplads og en aflåst cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Endvidere kan der tilbydes vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De bekvemt indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit-/kabel-tv samt safeboks. Herudover er de flisebelagte værelser indrettet med tekøkken med køleskab samt en opholdsstue.På hotellets udendørs arealer er der en swimmingpool, en snackbar og en møbleret solterrasse. Ydermere er der whirlpool, solarium, tennis, bordtennis, cykler, basketball samt billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram samt en golfbane, der ligger 4 km væk.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • KR Hotels - Albufeira Lounge
  Fra192krPr. nat

  KR Hotels - Albufeira Loungestars

  Albufeira, Algarve , Av. infante dom henrique 38 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 171 meninger fra rejsendeBaseret på 171 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Albufeira. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 12. 5 kilometer fra hotellet . Indenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra ejendommen. Ejendommen ligger indenfor indenfor 3. 0 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 21 indbydende soveværelser. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2012. Rejsende kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Ferieboligen har 24 timers åbent. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Janelas do Mar
  Fra192krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 70 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 554 meninger fra rejsendeBaseret på 554 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Albufeira Jardim Apartments
  Fra157krPr. nat

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 n/a - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder

  Det moderne hotel har en ideel beliggenhed i centrum af turistbyen Albufeira. Der er ca. 1,5 km eller ca. 10 minutter til den dejlige sandstrand. Blot 1,5 m væk ligger byens centrum, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Man kommer nemt og bekvemt hertil med bus. Stoppestedet ligger lige foran hotellet.Hotellet blev bygget i 1972 og komplet renoveret i år 2000. Det består af 2 bygninger på hver 4 etager med i alt 398 lejligheder. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt elevatorer (kun i Jardim). Desuden rummer bygningen et spillelokale/en fjernsynsstue, en kiosk, et lille supermarked, en café, en hyggelig bar og en fortræffelig a la carte restaurant med børnestole. Der tilbydes endvidere også internetadgang, vasketøjsservice samt udlejning af cykler. Sidst, men ikke mindst, er der en legeplads til børnene og en parkeringsplads til bilen.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), et lille køkken, køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling). Sengene i studierne samt i stuerne i lejlighederne T1 og T2 udgøres af folde-ud-sofaer.På de udendørs arealer finder man tre swimmingpools med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Gæsterne kan ydermere spille bordtennis og billard. I højsæsonen er prikken over i'et det daglige, afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Alfagar I Village
  Fra297krPr. nat

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Det hyggelige lejlighedskompleks ligger midt i en velplejet have på en klippe, hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over kysten. Der er ca. 300 m til stranden, som man kommer til ad en lille sti og ned ad nogle trapper. 1,5 km fra hotellet finder man utallige indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Der er desuden kun 6 km til Albufeiras gamle bydel.Det populære middelklassekompleks råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 210 lejligheder. Indendøre er der en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, en lille spillehal og en internetterminal. Desuden er der mulighed for at leje cykler (mod betaling). Der er gode parkeringsmuligheder uden for hotellet.Lejlighederne er smagfuldt indrettet og råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse. De er flisebelagte og er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, tekøkken med kaffemaskine, elkedel og brødrister, køleskab og safeboks (mod betaling). Alle lejlighederne har en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Oceanus
  Fra258krPr. nat

  Oceanusstars

  Albufeira, Algarve , Rua da igreja, olhos d'agua . - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 719 meninger fra rejsendeBaseret på 719 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Albufeira, er dette charmerende lejligheds-hotel optimalt for familier. Beliggende indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Lejligheds-hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Boligen kan tilbyde i alt 102 soveværelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Oceanus vugger til småbørn efter anmodning. Alle badeværelser på Oceanus er handicapvenlige. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. De der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Rejsende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. De der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. , Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. , Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle besøgende. og En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Oceanus.

  Se mere
 • Algarve Gardens
  Fra104krPr. nat

  Algarve Gardensstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia - pobox 2159 ?? - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder

  Dette dejlige hotel ligger i Albufeira. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 5. 0 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 5 kilometer fra stedet. Ferieboligen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen består af i alt 178 dejlige soveværelser. Algarve Gardens blev bygget i 1978. Receptionsskranken er åben hele dagen. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. og De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne bolig, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Algarve Gardens vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  294  Hoteller - Algarve
Side  1  af  30
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser