Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  111kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Janelas do Mar
  Fra178krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 543 meninger fra rejsendeBaseret på 543 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Auramar Beach Resort
  Fra191krPr. nat

  Auramar Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Praia dos aveiros - apartado 851 - - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 219 Muligheder

  Dette er et strandhotel, der er beliggende på Praia dos Aveiros, blot ti minutter fra Albufeiras centrum. Den smukke sandstrand er nemt tilgængelig via trapper. Lokale interessepunkter omfatter golfbanen, der er beliggende 8 km fra hotellet, og det livlige Praia Da Oura natteliv, blot 500 meter borte. Talløse butikker, restauranter, barer, caféer og natklubber er i nærheden af hotellet, blot 500 m væk. Både hotellets bar og restauranten har utrolige udsigter over Atlanterhavet.

  Se mere
 • Luna Solaqua
  Fra300krPr. nat

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 70 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1016 meninger fra rejsendeBaseret på 1016 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Albufeira og inden for gåafstand af den gamle by, Oura-kvarteret, butiksområdet Modelo samt turistgaden Strip. Der er omkring 10 minutters gang til den vigtigste sandstrand. Herudover ligger feriestedsbyen Vilamoura ca. 14 km fra hotellet. Til Faro lufthavn er der endvidere omkring 50 km.Dette city-hotel blev bygget i 2008 og rummer 120 klimatiserede lejligheder (heraf 61 lejlighed med 1 seng og 59 studier). Til faciliteterne på hotellet hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, parkeringsplads til bilen samt en avisstand. Hotellet er familievenligt og tilbyder de yngre gæster en legeplads. Mod betaling er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, benytte internetadgangen eller leje cykler.Alle lejligheder er enkelt indrettet i klare farver med lyse stoffer og lette egetræsmøbler. Altandøre fører ud på møblerede altaner eller terrasser med udsigt over byens centrum og swimmingpoolområderne. Hertil kommer dobbeltsenge, regulerbart klimaanlæg og radiator i lejlighederne. Ydermere er der en telefon, internetadgang, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og en safeboks. Hvert tekøkken er veludstyret og rummer et køleskab, en mikrobølgeovn, et spiseområde og mulighed for at lave te og kaffe. Endelig er badeværelserne indrettet med brusebad og badekar samt gratis toiletartikler og en hårtørrer.Hotellet tilbyder en opvarmet indendørs swimmingpool, en udendørs swimmingpool og et børnebassin. Der står også liggestole og parasoller til rådighed. Gæsterne kan herudover bestille massage. På sandstranden, som ligger nogle få minutters gang fra hotellet, kan gæsterne leje liggestole og parasoller.Der er tale om et hotel med selvforsyning, men i lejlighedens tekøkken kan gæsterne tilberede et hvilket som helst måltid. Herudover kan gæsterne i det omkringliggende område gå på opdagelse og finde adskillige restauranter af mageløs kvalitet.

  Se mere
 • Club Hotel Riu Guarana
  Fra921krPr. nat

  Club Hotel Riu GuaranastarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharo - - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2134 meninger fra rejsendeBaseret på 2134 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Olhos D'Água kun 15 minutters gang fra Praia da Falesia, som er en enestående, 8 km lang strand. Herudover ligger hotellet 8 km fra Albufeira, hvor der er forretninger, restauranter og barer. Endvidere vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler ca. 500 m væk, mens der til Faro lufthavn er omkring 35 km.Dette komfortable og prisvenlige hotel i hjertet af Praia da Falesia er det perfekte sted for gæster, som elsker sol og strand og beundrere af en arkitektur, der bærer præg af 5 århundredes arabisk tilstedeværelse. Hotellet indbyder gæsterne til at benytte de forskellige servicetilbud, herunder den asiatiske restaurant, baren langs swimmingpoolen, natklubben, området med WLAN/internetadgang (mod betaling) samt diverse skønhedscentre og meget mere. Gæsterne vil her få et fantastisk ophold, ligegyldigt om det drejer sig om en familieferie med sjov og ballade eller et par særlige dage for kærester. Hotellet rummer 500 værelser. Ydermere er der også en legeplads og en miniklub.Alle værelser tilbyder et badeværelse med badekar og bidet såvel som hårtørrer, gulvtæpper, telefon, centralt reguleret klimaanlæg/radiator og loftsventilator. Hertil kommer minikøleskab, satellit-tv, elektronisk safeboks og en altan som standardindretning. Der står også værelser med en sovesofa til rådighed. På familieværelserne er der et tilstødende område med dagligstue og sovesofa, mens suiterne rummer en separat dagligstue med sovesofa.

  Se mere
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Fra220krPr. nat

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 557 meninger fra rejsendeBaseret på 557 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger lige ved stranden i Praia da Falésia midt mellem en velplejet have og pinjeskovene. Til stranden er der ca. 50 m. Albufeira ligger ca. 12 km væk. På få minutter kommer man til centrum. Det nærmeste apotek ligger ca. 3 km væk og det nærmeste sygehus ca. 35 km væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 200 m fra hotellet.Det store anlæg består af en 7-etagers hovedbygning med 246 dobbeltværelser, heraf 12 suiter. Hotellet ligger på et 360.000 m2 stort grundstykke og kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, en kiosk, et lille supermarked, forretninger, souvenirbutik, tv-stue og en frisør. På hotellet er der endvidere en bar i lobbyen og en klimatiseret restaurant. Herudover er der internetadgang og en miniklub (fra 4-11 år). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Vasketøjsservice og roomservice er ligeledes en del af hotellets tilbud.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Værelserne kan vælges med havudsigt.Gæsterne kan benytte såvel den indendørs som den udendørs swimmingpool, sidstnævnte med børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden sauna og et væld af wellness-tilbud (mod betaling). For de sportsbegejstrede råder hotellet over 15 tennisbaner, et fitness-studie, to fodboldbaner, en kunststofløbebane, træningsbaner (også for højde-, længde- og stangspring, diskoskast og kuglestød) samt håndbold. Man finder desuden flere golfbaner mellem 2,5 og 20 km fra hotellet. Et aktivitetsprogram sørger for underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra221krPr. nat

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 . - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 546 meninger fra rejsendeBaseret på 546 meninger fra rejsende

  Det tiltalende kompleks ligger i et turistområde i Albufeira kun ca. 10 minutter fra stranden Oura (ca. 400 m). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man endvidere ca. 100 m fra komplekset. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Lejlighedsanlægget råder over en 2-etagers hovedbygning med 74 lejligheder. Hotellet råder desuden over en foyer med en reception, safebokse, vekselbørs og lille supermarked. Hertil kommer en bar, et spillelokale og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Endvidere tilbyder komplekset også internetadgang. Der tilbydes vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne leje cykler, ligesom der også er parkeringsmuligheder til bilen.De venligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool samt en udendørs swimmingpool med snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et wellness-område med whirlpool og sauna (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie, ligesom der også tilbydes tennis, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Balaia Atlantico
  Fra206krPr. nat

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 162 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 675 meninger fra rejsendeBaseret på 675 meninger fra rejsende

  Det komfortabelt indrettede lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse ligger i et roligt og fredfyldt område ca. 3 km fra Albufeiras centrum. Det er omgivet af pragtfulde træer og planter og kan tilbyde sine gæsterne en betagende udsigt over landskabets storslåede skønhed. Ud over Algarves naturlige skønhed er denne oase omgivet af et skønt strandlandskab (ca. 3 km væk). Kun ca. 10 minutters kørsel fra hotellet ligger den berømte kirke Misericordia og tårnuret Torre do Relogio. Den nærmeste busstation ligger ca. 3,5 km væk, mens der er ca. 7 km til den nærmeste banegård.Det fornemt indrettede hotel åbnede i år 2005 og har i alt 138 lejligheder fordelt på 5 etager. Hotellet har endvidere en vidunderlig have med terrasse samt en storslået foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevatorer. Herudover rummer bygningen et spillelokale, en kiosk, diverse forretninger, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med velsmagende specialiteter. Forretningsfolk kan benytte hotellets forskellige lokaler til konferencer, møder og seminarer, ligesom der også er mulighed for at gå på internettet (mod betaling). Endvidere er der mulighed for at leje cykler og benytte cykelkælderen (mod betaling). Børnene kan muntre sig i miniklubben og på legepladsen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).Lejlighedernes design er stilfuldt. Dekorationen er en kombination af moderne minimalisme og tidssvarende mangfoldighed og rubusthed. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med kombineret opholdsstue/soveværelse, separat soveværelse og klimatiseret tekøkken med køleskab, elkoger og mikrobølgeovn samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere rummer lejlighederne en dobbeltseng, et strygejern og ?bræt, en safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse. Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.

  Se mere
 • Albufeira Jardim Apartments
  Fra141krPr. nat

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 n/a - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder

  Det moderne hotel har en ideel beliggenhed i centrum af turistbyen Albufeira. Der er ca. 1,5 km eller ca. 10 minutter til den dejlige sandstrand. Blot 1,5 m væk ligger byens centrum, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Man kommer nemt og bekvemt hertil med bus. Stoppestedet ligger lige foran hotellet.Hotellet blev bygget i 1972 og komplet renoveret i år 2000. Det består af 2 bygninger på hver 4 etager med i alt 398 lejligheder. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt elevatorer (kun i Jardim). Desuden rummer bygningen et spillelokale/en fjernsynsstue, en kiosk, et lille supermarked, en café, en hyggelig bar og en fortræffelig a la carte restaurant med børnestole. Der tilbydes endvidere også internetadgang, vasketøjsservice samt udlejning af cykler. Sidst, men ikke mindst, er der en legeplads til børnene og en parkeringsplads til bilen.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), et lille køkken, køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling). Sengene i studierne samt i stuerne i lejlighederne T1 og T2 udgøres af folde-ud-sofaer.På de udendørs arealer finder man tre swimmingpools med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Gæsterne kan ydermere spille bordtennis og billard. I højsæsonen er prikken over i'et det daglige, afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Albufeira Sol Hotel & Spa
  Fra191krPr. nat

  Albufeira Sol Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Corcovada, areias de so joo s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder

  Det hyggelige hotel ligger midt i en vidunderlig, 1.500 m2 stor have. Den fine sandstrand ligger kun ca. 900 m fra hotellet. Endvidere ligger der et shoppingcenter lige i nærheden, hvor der er rig mulighed for at købe ind. Den nærmeste golfbane ligger ca. 7 km væk. Lige foran hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler.Lejlighedshotellet er bygget i 1988 og renoveret i Ã¥r 2011. Det rÃ¥der over 5 etager med i alt 108 lejligheder. Hotellet har desuden en storslÃ¥et foyer med døgnÃ¥ben reception, elevator og vekselbørs samt et spillelokale, en fjernsynsstue og et konferencelokale med internetadgang. Bygningen rummer endvidere en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant. Uden for hotellet er der tilmed en legeplads, ligesom der er mulighed for at parkere.Lejlighederne er smagfuldt indrettet og råder over en lounge og et badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, tekøkken, køleskab, safeboks og flisegulv.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool sidstnævnte med liggestole, parasoller og poolbar. Herudover er der er mulighed for og billard/snooker. Prikken over i'et er et afvekslende aktivitetsprogram.Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Real Bellavista Hotel & Spa
  Fra290krPr. nat

  Real Bellavista Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Av. do estádio 2445 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2310 meninger fra rejsendeBaseret på 2310 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre kategorie og ligger centralt i turistbyen Albufeira kun ca. 1.5 km fra stranden. I bymidten finder man diverse indkøbsområder med forretninger, små butikker, barer og restauranter (500 m) samt livlige diskoteker (800 m). Til fods kommer man hurtigt til den gamle bydel (ca. 15 minutters gang) samt til en forbindelse med offentlig transport. Der ligger desuden en lufthavn omkring 35 km væk. Der kører endvidere en gratis shuttlebus til stranden og centrum af Albufeira.Det moderne konference- og kurhotel åbnede i 2002. Det har fordelt på sine 6 etager i alt 195 værelser, heraf 12 suiter samt et omfattende og velplejet haveanlæg. På hotellet findes der en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevatorer. Hertil kommer en klimatiseret à la carte restaurant med separat ikke-rygerafdeling og børnestole, en hyggelig bar, en souvenirbutik, en aviskiosk og tobaksforretning. Herudover står der også en tv-stue, et konferencerum, offentlig internetadgang og hotellets vasketøjsservice og roomservice til rådighed for gæsterne. Endvidere kan hotellet tilbyde sine yngste gæster en miniklub og en legeplads. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De behageligt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og safeboks. Herudover er der også er centralvarme.I hotellets haveanlæg finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en møbleret solterrasse og en snackbar. Desuden kan gæsterne benytte hotellets fitnessstudie og indendørs swimmingpool uden beregning. Mod betaling kan gæsterne endvidere besøge Real Spa Health-Club med sauna, tyrkisk dampbad, whirlpool, mulighed for massage, squashbaner samt omfattende wellness- og beautytilbud. Herudover kan hotellet tilbyde aerobickurser, cykler og minigolf. Prikken over i?et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram samt en golfbane, der ligger 6 km væk.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  293  Hoteller - Algarve
Side  1  af  30
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser