Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  116kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Vilanova Resort
  Fra1.089krPr. nat

  Vilanova Resortstars

  Albufeira, Algarve , Av. francisco sá carneiro, areias de s. joão . - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 855 meninger fra rejsendeBaseret på 855 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige klub-feriested ligger i et fredeligt område tæt på Albufeiras berømte gade the Strip. Kun få skridt væk vil gæsterne herudover finde restauranter, barer, diskoteker, butikker, supermarkeder, turistkontoret, banker og offentlige transportmidler. Feriestedet ligger i en park og stranden Oura Beach ligger kun 700 m væk. Der er endvidere omkring 2 km til banegården. Af andre interessante steder kunne nævnes lystbådehavnen Marina Albufeira og Aquashow, som begge ligger omtrent 5 km fra feriestedet. Endvidere der 7 km til Vilamoura og 10 km til Zoomarine. Endelig ligger Portugals Faro lufthavn ca. 40 km fra feriestedet.Feriestedet blev renoveret i 2008 og hører til dem, som har eksisteret længst i Algarve. De 61 villaer og 165 lejligheder, i alt 844 senge, ligger omkring vidtstrakte og fuldt udviklede haver og en af de største swimmingpools i Algarve, som sammenlagt dækker et område på 9 hektar. Det klimatiserede feriested rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, avisstand og garderobe. Herudover står der en frisørsalon til gæsternes rådighed, mens et spillelokale, fjernsynsstue, café og bar kan tilbyde underholdning. Endelig er der WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling, ligesom der tilbydes en parkeringsplads til gæster i bil.Alle villaer og lejligheder tilbyder egen terrasse med udsigt over haven eller swimmingpoolen og er veludstyret med tekøkken bestående af mikrobølgeovn, bageovn, køleskab, elkedel og brødrister. De rummer desuden eget badeværelse med brusebad/badekar, satellit-tv og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Janelas do Mar
  Fra22.694krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Montechoro aptd.908, lote 215 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 436 meninger fra rejsendeBaseret på 436 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra9.078krPr. nat

  Ouratlanticostars

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Det tiltalende kompleks ligger i et turistområde i Albufeira kun ca. 10 minutter fra stranden Oura (ca. 400 m). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man endvidere ca. 100 m fra komplekset. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Lejlighedsanlægget råder over en 2-etagers hovedbygning med 74 lejligheder. Hotellet råder desuden over en foyer med en reception, safebokse, vekselbørs og lille supermarked. Hertil kommer en bar, et spillelokale og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Endvidere tilbyder komplekset også internetadgang. Der tilbydes vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne leje cykler, ligesom der også er parkeringsmuligheder til bilen.De venligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool samt en udendørs swimmingpool med snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et wellness-område med whirlpool og sauna (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie, ligesom der også tilbydes tennis, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Soldoiro
  Fra589krPr. nat

  Soldoirostars

  Albufeira, Algarve , Rua ramalho ortigão (rua da praia da oura) s/n - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 314 meninger fra rejsendeBaseret på 314 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger i et af Albufeiras rekreative områder kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler, indkøbsmuligheder, barer, restauranter og natklubber i den umiddelbare nærhed. For at komme til komplekset, som ligger på en bakke, skal gæsterne op ad en trappe, hvilket gør stedet uegnet til personer med gangbesvær.Dette kompleks råder over i alt 86 lejligheder fordelt på hovedbygningens 4 etager og sidebygningens 6 etager. Herudover rummer lejlighedskomplekset en foyer med safeboks, vekselbørs og en café. Desuden er der en bar, en beværtning, en fjernsynsstue og en restaurant med børnestole. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang, mens der også er en parkeringsplads og -garage til gæster i bil. Yngre gæster kan boltre sig på legepladsen.Alle de komfortable lejligheder er indrettet med eget badeværelse samt telefon (mod depositum), satellit-/kabel-tv og internetadgang, ligesom der er et tekøkken, et køleskab, flisegulv, en safeboks (mod betaling) og en opholdsstue.Der er forskellige faciliteter til gæsternes rådighed på stedet såsom en swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller såvel som en sauna og et dampbad (visse faciliteter mod betaling). Endvidere har gæsterne mulighed for at spille billard (mod betaling), og den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km væk.

  Se mere
 • Club Hotel Riu Guarana
  Fra1.653krPr. nat

  Club Hotel Riu Guaranastars

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharo - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1521 meninger fra rejsendeBaseret på 1521 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Olhos D'Água kun 15 minutters gang fra Praia da Falesia, som er en enestående, 8 km lang strand. Herudover ligger hotellet 8 km fra Albufeira, hvor der er forretninger, restauranter og barer. Endvidere vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler ca. 500 m væk, mens der til Faro lufthavn er omkring 35 km.Dette komfortable og prisvenlige hotel i hjertet af Praia da Falesia er det perfekte sted for gæster, som elsker sol og strand og beundrere af en arkitektur, der bærer præg af 5 århundredes arabisk tilstedeværelse. Hotellet indbyder gæsterne til at benytte de forskellige servicetilbud, herunder den asiatiske restaurant, baren langs swimmingpoolen, natklubben, området med WLAN/internetadgang (mod betaling) samt diverse skønhedscentre og meget mere. Gæsterne vil her få et fantastisk ophold, ligegyldigt om det drejer sig om en familieferie med sjov og ballade eller et par særlige dage for kærester. Hotellet rummer 500 værelser. Ydermere er der også en legeplads og en miniklub.Alle værelser tilbyder et badeværelse med badekar og bidet såvel som hårtørrer, gulvtæpper, telefon, centralt reguleret klimaanlæg/radiator og loftsventilator. Hertil kommer minikøleskab, satellit-tv, elektronisk safeboks og en altan som standardindretning. Der står også værelser med en sovesofa til rådighed. På familieværelserne er der et tilstødende område med dagligstue og sovesofa, mens suiterne rummer en separat dagligstue med sovesofa.

  Se mere
 • Oceanus
  Fra1.402krPr. nat

  Oceanusstars

  Albufeira, Algarve , Olhos d'agua - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 527 meninger fra rejsendeBaseret på 527 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Albufeira , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1997. Der er i alt 102 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 61 lejligheder. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Balaia Golf Village Resort & Golf
  Fra387krPr. nat

  Balaia Golf Village Resort & Golfstars

  Albufeira, Algarve , Urbanização balaia golf village 917 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 605 meninger fra rejsendeBaseret på 605 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger kun 500 m fra sandstranden Maria Luisa. I omgivelserne finder man talrige restauranter, barer og forbindelser med offentlig transport. Ca. 2 km væk finder man endvidere de nærmeste indkøbsmuligheder og diverse natklubber. Turen til Faro lufthavn tager omkring 40 minutter.Feriekomplekset råder over en 2-etagers hovedbygning med en døgnåben reception, en velholdt have på 400.000 m² og i alt 508 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører desuden en foyer, en safeboks, en garderobe og en vekselbørs. Endvidere er der en aviskiosk, et lille supermarked, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant og en restaurant. Hotellet tilbyder tilmed internetadgang, ligesom der er mulighed for at leje cykler. For de yngste gæster er der en legeplads og en miniklub (mod betaling). Gæster i bil tilbydes offentlig parkeringsplads eller garageparkering.Samtlige boligenheder er indrettet med radiatorpaneler, satellit-tv, safeboks, badeværelse med badekar og et veludstyret køkken. I boligenhederne i kategorien standard er der herudover kogeplade med gas eller elektrisk varme samt ovn, kedel, køleskab, kaffemaskine og brødrister. Boligenhederne i kategorien superior er udstyret med elektrisk kogeplade, ovn, kedel, køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler (de 2 sidstnævnte findes ikke i boligenhederne T0 og T1) såvel som mikrobølgeovn, kaffemaskine og brødrister.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, en snackbar, liggestole og parasoller (mod betaling). Endvidere har hotellet sin egen indendørs swimmingpool samt boblebad og dampbad, og gæsterne kan bestille en afslappende massage. Sportsbegejstrede kan spille tennis og bordtennis, dyrke motion i fitness-studiet eller gå en runde på golfbanen med 9 huller (visse faciliteter er mod betaling).

  Se mere
 • Apartamentos da Balaia
  Fra682krPr. nat

  Apartamentos da Balaiastars

  Albufeira, Algarve , Praia maria luisa - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Lejlighederne ligger i hjertet af Algarve omkring 500 m fra havet og lige ved sandstranden Maria Luisa, som er en af de smukkeste strande i Algarve. Komplekset har en fredelig beliggenhed og er omgivet af fyrretræer, mimoser og eukalyptustræer. Inden for få minutter kommer gæsterne til Albufeira, som er en livlig by med alle former for underholdning, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder i et af de mest berømte strandområder i Europa. Til centrum af Olhos de Agua er der ca. 1,3 km, mens der til de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler er omkring 5 km og til den internationale lufthavn ca. 30 km.Feriestedet blev renoveret i 2002 og består af 3 bygninger på 4 etager med i alt 210 lejligheder. I centrummet vil gæsterne finde en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, safeboks (mod betaling), internetadgang (mod betaling), et spillelokale, en fjernsynsstue og udlejning af cykler (mod betaling). Af yderligere faciliteter er der et lille supermarked, en restaurant, en bar med snack, lækker grill om sommeren og fremragende a la carte-service med appetitlige retter fra Algarve og Portugal. Hertil kommer også Sportsbaren med 2 kæmpeskærme, pool/billard, videospil og andet. Derudover tilbydes roomservice (undtaget på søndage og helligedage), udskiftning af sengelinneder (2 gange om ugen), vasketøjsservice (mod betaling) og hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Endvidere er der også en parkeringsplads for gæster i bil. Det indbydende personale tilbyder ydermere gæsterne en hjemmevant stemning og alle fritidsaktiviteter såvel som en natklub med en ægte underholdende atmosfære. Året rundt tilbydes alle de nødvendige faciliteter for at opfylde selv de mest krævende gæsters behov.

  Se mere
 • Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa
  Fra2.228krPr. nat

  Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spastars

  Albufeira, Algarve , Praia de santa eulalia, po box 2445 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1498 meninger fra rejsendeBaseret på 1498 meninger fra rejsende

  Det eksklusive hotel hører til i luksusklassen og er beliggende oven over sandstranden Praia de Santa Eulalia. Man kommer til stranden ved at gå ned ad nogle trapper (ca. 50 m). Der er ca. 4 km til Albefeiras livlige bymidte, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er faste forbindelser med bus fra hotellet til bymidten, og der er et busstoppested lige foran hotellet. Der er ca. 45 minutters kørsel til lufthavnen Faro, som ligger ca. 33 km fra hotellet.Hotellet åbnede i år 2004. Det består af en 5-etagers hovedbygning og adskillige sidebygninger og råder over i alt 344 værelser, heraf 7 enkelt- og 153 dobbeltværelser samt 29 suiter og 155 hotellejligheder. Det råder over et 10.000 m² stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Ydermere er der en lille spillehal, en tv-stue, et diskotek, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, en hyggelig café samt flere barer og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt internetterminalen med WLAN. Naturligvis er der roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover er der gode parkeringsmuligheder samt en miniklub og en legeplads til børnene.De elegant og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Herudover er de udstyret med minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper af god kvalitet, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

  Se mere
 • Luna Falesia Mar
  Fra1.933krPr. nat

  Luna Falesia Marstars

  Albufeira, Algarve , Quinta milharo - olhos de água - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder

  Hotellet har en fremragende beliggenhed i Olhos de Água i Algarve. Det er bygget på en klint med direkte adgang til sandstranden Praia da Falésia. Til centrum af byen Olhos de Água kommer man på en kort spadseretur, mens der til Albufeira er omkring 7 km.Det komplet nyrenoverede lejlighedskompleks ligger i et roligt område i Olhos de Água. Til indretningen hører en restaurant, en pool-/snackbar, 2 swimmingpools for børn og voksne samt en tennisbane.Alle 240 T1-lejligheder råder over et soveværelse og en stue. Tilmed er der badeværelse med brusebad eller badekar og et komplet indrettet køkken. Endvidere er der satellit-/kabel-tv, klimaanlæg og altan.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  313  Hoteller - Algarve
Side  1  af  32
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser