Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  150kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Paraiso Albufeira
  Fra220krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 94 Muligheder

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Auramar Beach Resort
  Fra1.041krPr. nat

  Auramar Beach Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia dos aveiros - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 210 Muligheder

  Dette er et strandhotel, der er beliggende på Praia dos Aveiros, blot ti minutter fra Albufeiras centrum. Den smukke sandstrand er nemt tilgængelig via trapper. Lokale interessepunkter omfatter golfbanen, der er beliggende 8 km fra hotellet, og det livlige Praia Da Oura natteliv, blot 500 meter borte. Talløse butikker, restauranter, barer, caféer og natklubber er i nærheden af hotellet, blot 500 m væk. Både hotellets bar og restauranten har utrolige udsigter over Atlanterhavet.

  Se mere
 • Oceano Atlantico-Apartamentos Turisticos
  Fra7.630krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Portimao . Hotel blev bygget i 2007. Dette etablissement består af 174 lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Balaia Atlantico
  Fra242krPr. nat

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 140 Muligheder

  Det komfortabelt indrettede lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse ligger i et roligt og fredfyldt område ca. 3 km fra Albufeiras centrum. Det er omgivet af pragtfulde træer og planter og kan tilbyde sine gæsterne en betagende udsigt over landskabets storslåede skønhed. Ud over Algarves naturlige skønhed er denne oase omgivet af et skønt strandlandskab (ca. 3 km væk). Kun ca. 10 minutters kørsel fra hotellet ligger den berømte kirke Misericordia og tårnuret Torre do Relogio. Den nærmeste busstation ligger ca. 3,5 km væk, mens der er ca. 7 km til den nærmeste banegård.Det fornemt indrettede hotel åbnede i år 2005 og har i alt 138 lejligheder fordelt på 5 etager. Hotellet har endvidere en vidunderlig have med terrasse samt en storslået foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevatorer. Herudover rummer bygningen et spillelokale, en kiosk, diverse forretninger, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med velsmagende specialiteter. Forretningsfolk kan benytte hotellets forskellige lokaler til konferencer, møder og seminarer, ligesom der også er mulighed for at gå på internettet (mod betaling). Endvidere er der mulighed for at leje cykler og benytte cykelkælderen (mod betaling). Børnene kan muntre sig i miniklubben og på legepladsen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).Lejlighedernes design er stilfuldt. Dekorationen er en kombination af moderne minimalisme og tidssvarende mangfoldighed og rubusthed. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med kombineret opholdsstue/soveværelse, separat soveværelse og klimatiseret tekøkken med køleskab, elkoger og mikrobølgeovn samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere rummer lejlighederne en dobbeltseng, et strygejern og ?bræt, en safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse. Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.

  Se mere
 • Balaia Sol Holiday Club
  Fra435krPr. nat

  Balaia Sol Holiday Clubstars

  Albufeira, Algarve , Brejos s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette lejligheds-kompleks ligger i turistområdet Oura-Montechoro ca. 5 km fra centrum af Albufeira, hvor gæsterne vil kunne opdage en lang række indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover ligger der diverse barer og et diskotek 1 km væk, ligesom den nærmeste strand ligger mindre end 2 km væk. Der afgår offentlige transportmidler et stenkast fra lejligheds-hotellet (200 m).Dette hotel blev renoveret i 2003 og rummer i alt 41 studier/lejligheder fordelt på 2 etager samt en have på 1500 m². Inde i bygningen er der en bar og gæster i bil kan benytte sig af parkeringspladsen. Endelig tilbydes der busser mod betaling på stedet.De indbydende studier og lejligheder indeholder et badeværelse og et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn, elkedel og 2 elektriske kogeplader. Hertil kommer satellit-tv, telefon og en safeboks mod betaling.Der er 2 swimmingpools med ferskvand i udendørskomplekset for voksne og børn. Den nærmeste golfbane og strand ligger 2 km væk.Fra Faro lufthavn tager man motorvej A22 i retning af Albufeira. Fra Lissabon tager man motorvej A2 i retning af Albufeira. Kommer man fra Spanien, skal man, når man har krydset grænsen, følge motorvej A22 i retning mod Albufeira.

  Se mere
 • Vila Petra
  Fra509krPr. nat

  Vila Petrastars

  Albufeira, Algarve , Mousinho alburquerque- areias de sao joao - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger i bydelen "Montechoro" i nærheden af bymidten (ca. 4 km). Der er 1,2 km til stranden. I de umiddelbare omgivelser (ca. 100 m) er der et hav af indkøbsmuligheder, restauranter og barer. På en kort spadseretur når man diverse diskoteker (ca. 200 m) samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 300 m).Hotellet ligger i en 2.000 m² stor have. Det består af en femetagers hovedbygning og en tre- og en fire-etagers sidebygning med i alt 143 lejligheder og studios. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet råder desuden over en café, et minimarked, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hertil kommer et konferencerum, en offentlig internetterminal, en cykelkælder, en parkeringsplads og en legeplads. Der er mulighed for at vaske på hotellet.De venligt indrettede lejligheder og studios har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, køkken med vaskemaskine, toaster, mikrobølgeovn og komfur samt køleskab, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og kombineret stue/soveværelse. Lejlighederne har desuden et separat soveværelse. Der gøres rent dagligt.På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt liggestole og parasoller. Hotellet kan desuden tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en whirlpool og et fitness-studie. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen, solariet, dampbadet, få massage, spille tennis, bordtennis, squash og billard. Der er desuden mulighed for at spille golf ca. 4 km væk. Der præsenteres desuden et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte. Gæsterne tilbydes desuden special- og diætretter.

  Se mere
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Fra642krPr. nat

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Infante dom henrique - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 136 Muligheder

  Det moderne hotel ligger i et turistområde kun ca. 100 m fra bymidten og den lange sandstrand. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 20 m fra hotellet. Omkring 150 m væk finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber, diskoteker og klubber. Der er 3 km til grænsebyen Vila Real de Santo António. Lufthavnen ligger ca. 75 km væk.Hotellet, der ligger på en hovedgade, blev renoveret i 2002. Fordelt på 15 etager har det i alt 366 værelser, heraf 313 juniorsuiter og 53 suiter. Hotellet råder desuden over en foyer med døgnåben reception og fire elevatorer. Herudover er der en en kiosk, to barer, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og et konferencelokale. Hotellet har også en parkeringsplads og en garage samt en cykelkælder og en miniklub. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, sofagruppe, altan og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool (mod betaling), en sauna (mod betaling), et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling). Gæsterne kan desuden spille billard/snooker og golf (ca. 8 km væk) samt leje cykler/mountainbikes (mod betaling). På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et spændende underholdningsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Yellow Alvor Garden
  Fra953krPr. nat

  Yellow Alvor Gardenstars

  Alvor, Algarve , Sitio da dourada - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder

  Det stilfulde hotel er det ideelle sted at tilbringe sin ferie eller en afslappende weekend i solrige omgivelser. Hotellets gæster kan nyde godt af beliggenheden i nærheden af bymidten (ca. 1 km) og Algarves mange kulturelle seværdigheder. Der er ca. 65 km til den nærmeste lufthavn.Hotellet hører til i den øvre del af middelklassen og råder på sine 3 etager over i alt 152 værelser, heraf 8 juniorværelser. Komplekset har en foyer med en døgnåben reception og elevator. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant og en lobbybar. Ydermere er der mulighed for at gå på internettet. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med nutidens nødvendige og forventede komfort. Således har værelserne eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg, radiator, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin og snackbar.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  Fra2.017krPr. nat

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Located on Vilamoura Beach, with direct access from the Hotel. Within walking distance to main tourist attractions, shopping area, Golf, Marina and Casino, 26 km from Faro Internacional Airport.

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra806krPr. nat

  Ouratlanticostars

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Det tiltalende kompleks ligger i et turistområde i Albufeira kun ca. 10 minutter fra stranden Oura (ca. 400 m). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man endvidere ca. 100 m fra komplekset. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Lejlighedsanlægget råder over en 2-etagers hovedbygning med 74 lejligheder. Hotellet råder desuden over en foyer med en reception, safebokse, vekselbørs og lille supermarked. Hertil kommer en bar, et spillelokale og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Endvidere tilbyder komplekset også internetadgang. Der tilbydes vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne leje cykler, ligesom der også er parkeringsmuligheder til bilen.De venligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool samt en udendørs swimmingpool med snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et wellness-område med whirlpool og sauna (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie, ligesom der også tilbydes tennis, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  217  Hoteller - Algarve
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination