Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  111kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Janelas do Mar
  Fra192krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 551 meninger fra rejsendeBaseret på 551 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Auramar Beach Resort
  Fra203krPr. nat

  Auramar Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Praia dos aveiros - apartado 851 - - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 219 Muligheder

  Dette er et strandhotel, der er beliggende på Praia dos Aveiros, blot ti minutter fra Albufeiras centrum. Den smukke sandstrand er nemt tilgængelig via trapper. Lokale interessepunkter omfatter golfbanen, der er beliggende 8 km fra hotellet, og det livlige Praia Da Oura natteliv, blot 500 meter borte. Talløse butikker, restauranter, barer, caféer og natklubber er i nærheden af hotellet, blot 500 m væk. Både hotellets bar og restauranten har utrolige udsigter over Atlanterhavet.

  Se mere
 • Vilanova Resort
  Fra129krPr. nat

  Vilanova Resortstars

  Albufeira, Algarve , Av. francisco sá carneiro, areias de s. joão . - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1161 meninger fra rejsendeBaseret på 1161 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige klub-feriested ligger i et fredeligt område tæt på Albufeiras berømte gade the Strip. Kun få skridt væk vil gæsterne herudover finde restauranter, barer, diskoteker, butikker, supermarkeder, turistkontoret, banker og offentlige transportmidler. Feriestedet ligger i en park og stranden Oura Beach ligger kun 700 m væk. Der er endvidere omkring 2 km til banegården. Af andre interessante steder kunne nævnes lystbådehavnen Marina Albufeira og Aquashow, som begge ligger omtrent 5 km fra feriestedet. Endvidere der 7 km til Vilamoura og 10 km til Zoomarine. Endelig ligger Portugals Faro lufthavn ca. 40 km fra feriestedet.Feriestedet blev renoveret i 2008 og hører til dem, som har eksisteret længst i Algarve. De 61 villaer og 165 lejligheder, i alt 844 senge, ligger omkring vidtstrakte og fuldt udviklede haver og en af de største swimmingpools i Algarve, som sammenlagt dækker et område på 9 hektar. Det klimatiserede feriested rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, avisstand og garderobe. Herudover står der en frisørsalon til gæsternes rådighed, mens et spillelokale, fjernsynsstue, café og bar kan tilbyde underholdning. Endelig er der WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling, ligesom der tilbydes en parkeringsplads til gæster i bil.Alle villaer og lejligheder tilbyder egen terrasse med udsigt over haven eller swimmingpoolen og er veludstyret med tekøkken bestående af mikrobølgeovn, bageovn, køleskab, elkedel og brødrister. De rummer desuden eget badeværelse med brusebad/badekar, satellit-tv og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Luna Solaqua
  Fra272krPr. nat

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 70 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1028 meninger fra rejsendeBaseret på 1028 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Albufeira og inden for gåafstand af den gamle by, Oura-kvarteret, butiksområdet Modelo samt turistgaden Strip. Der er omkring 10 minutters gang til den vigtigste sandstrand. Herudover ligger feriestedsbyen Vilamoura ca. 14 km fra hotellet. Til Faro lufthavn er der endvidere omkring 50 km.Dette city-hotel blev bygget i 2008 og rummer 120 klimatiserede lejligheder (heraf 61 lejlighed med 1 seng og 59 studier). Til faciliteterne på hotellet hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, parkeringsplads til bilen samt en avisstand. Hotellet er familievenligt og tilbyder de yngre gæster en legeplads. Mod betaling er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, benytte internetadgangen eller leje cykler.Alle lejligheder er enkelt indrettet i klare farver med lyse stoffer og lette egetræsmøbler. Altandøre fører ud på møblerede altaner eller terrasser med udsigt over byens centrum og swimmingpoolområderne. Hertil kommer dobbeltsenge, regulerbart klimaanlæg og radiator i lejlighederne. Ydermere er der en telefon, internetadgang, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og en safeboks. Hvert tekøkken er veludstyret og rummer et køleskab, en mikrobølgeovn, et spiseområde og mulighed for at lave te og kaffe. Endelig er badeværelserne indrettet med brusebad og badekar samt gratis toiletartikler og en hårtørrer.Hotellet tilbyder en opvarmet indendørs swimmingpool, en udendørs swimmingpool og et børnebassin. Der står også liggestole og parasoller til rådighed. Gæsterne kan herudover bestille massage. På sandstranden, som ligger nogle få minutters gang fra hotellet, kan gæsterne leje liggestole og parasoller.Der er tale om et hotel med selvforsyning, men i lejlighedens tekøkken kan gæsterne tilberede et hvilket som helst måltid. Herudover kan gæsterne i det omkringliggende område gå på opdagelse og finde adskillige restauranter af mageløs kvalitet.

  Se mere
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Fra220krPr. nat

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 565 meninger fra rejsendeBaseret på 565 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger lige ved stranden i Praia da Falésia midt mellem en velplejet have og pinjeskovene. Til stranden er der ca. 50 m. Albufeira ligger ca. 12 km væk. På få minutter kommer man til centrum. Det nærmeste apotek ligger ca. 3 km væk og det nærmeste sygehus ca. 35 km væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 200 m fra hotellet.Det store anlæg består af en 7-etagers hovedbygning med 246 dobbeltværelser, heraf 12 suiter. Hotellet ligger på et 360.000 m2 stort grundstykke og kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, en kiosk, et lille supermarked, forretninger, souvenirbutik, tv-stue og en frisør. På hotellet er der endvidere en bar i lobbyen og en klimatiseret restaurant. Herudover er der internetadgang og en miniklub (fra 4-11 år). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Vasketøjsservice og roomservice er ligeledes en del af hotellets tilbud.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Værelserne kan vælges med havudsigt.Gæsterne kan benytte såvel den indendørs som den udendørs swimmingpool, sidstnævnte med børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden sauna og et væld af wellness-tilbud (mod betaling). For de sportsbegejstrede råder hotellet over 15 tennisbaner, et fitness-studie, to fodboldbaner, en kunststofløbebane, træningsbaner (også for højde-, længde- og stangspring, diskoskast og kuglestød) samt håndbold. Man finder desuden flere golfbaner mellem 2,5 og 20 km fra hotellet. Et aktivitetsprogram sørger for underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Paraiso Albufeira
  Fra293krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 99 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3042 meninger fra rejsendeBaseret på 3042 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Alfagar I Village
  Fra249krPr. nat

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 289540220 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Det hyggelige lejlighedskompleks ligger midt i en velplejet have på en klippe, hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over kysten. Der er ca. 300 m til stranden, som man kommer til ad en lille sti og ned ad nogle trapper. 1,5 km fra hotellet finder man utallige indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Der er desuden kun 6 km til Albufeiras gamle bydel.Det populære middelklassekompleks råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 210 lejligheder. Indendøre er der en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, en lille spillehal og en internetterminal. Desuden er der mulighed for at leje cykler (mod betaling). Der er gode parkeringsmuligheder uden for hotellet.Lejlighederne er smagfuldt indrettet og råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse. De er flisebelagte og er desuden udstyret med satellit-/kabel-tv, tekøkken med kaffemaskine, elkedel og brødrister, køleskab og safeboks (mod betaling). Alle lejlighederne har en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Choro Mar
  Fra188krPr. nat

  Choro Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua candido guerreiro, lote 22 22965 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 744 meninger fra rejsendeBaseret på 744 meninger fra rejsende

  Dette attraktive lejlighedshotel ligger midt i centrum. Få minutters gang fra hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Den dejlige sandstrand ligger ca. 2,5 km væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet. Til Faro lufthavn er der ca. 40 km (hvilket svarer til 40 minutters kørsel med offentlig transport).Hotellet består af to 4-etagers bygninger med i alt 65 lejligheder. Indendøre venter der gæsterne en foyer med reception, safeboks, vekselbørs og en elevator. Herudover er der også en café, en bar, et spillelokale samt internetadgang. Der er også mulighed for at bestille vasketøjsservice. Til hotellet hører endvidere en smuk 225 m² stor have.De hyggelige og rummelige lejligheder har alle eget badeværelse. Der er desuden telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, brødrister, mikrobølgeovn, elkedel, safeboks samt kombineret stue/soveværelse. Lejlighederne gøres rent fire gange om ugen, mens håndklæderne skiftes to gange og sengetøjet en gang im ugen.Hotellet råder over en swimmingpool med snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der en whirlpool, en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille billard og minigolf. På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Der tilbydes morgenmad. Ydermere kan der købes små snacks og pizzaer hele dagen lang.

  Se mere
 • Balaia Atlantico
  Fra206krPr. nat

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 162 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 679 meninger fra rejsendeBaseret på 679 meninger fra rejsende

  Det komfortabelt indrettede lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse ligger i et roligt og fredfyldt område ca. 3 km fra Albufeiras centrum. Det er omgivet af pragtfulde træer og planter og kan tilbyde sine gæsterne en betagende udsigt over landskabets storslåede skønhed. Ud over Algarves naturlige skønhed er denne oase omgivet af et skønt strandlandskab (ca. 3 km væk). Kun ca. 10 minutters kørsel fra hotellet ligger den berømte kirke Misericordia og tårnuret Torre do Relogio. Den nærmeste busstation ligger ca. 3,5 km væk, mens der er ca. 7 km til den nærmeste banegård.Det fornemt indrettede hotel åbnede i år 2005 og har i alt 138 lejligheder fordelt på 5 etager. Hotellet har endvidere en vidunderlig have med terrasse samt en storslået foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevatorer. Herudover rummer bygningen et spillelokale, en kiosk, diverse forretninger, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med velsmagende specialiteter. Forretningsfolk kan benytte hotellets forskellige lokaler til konferencer, møder og seminarer, ligesom der også er mulighed for at gå på internettet (mod betaling). Endvidere er der mulighed for at leje cykler og benytte cykelkælderen (mod betaling). Børnene kan muntre sig i miniklubben og på legepladsen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).Lejlighedernes design er stilfuldt. Dekorationen er en kombination af moderne minimalisme og tidssvarende mangfoldighed og rubusthed. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med kombineret opholdsstue/soveværelse, separat soveværelse og klimatiseret tekøkken med køleskab, elkoger og mikrobølgeovn samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere rummer lejlighederne en dobbeltseng, et strygejern og ?bræt, en safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse. Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.

  Se mere
 • Aquashow Park Hotel
  Fra409krPr. nat

  Aquashow Park Hotelstars

  Quarteira, Algarve , Semino e.n. 396 . - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1145 meninger fra rejsendeBaseret på 1145 meninger fra rejsende

  Ved siden af Aquashow Water Park tilbyder hotellet komfortable værelser med privat balkon. Fritidsmulighederne omfatter indendørs og udendørs pools, jacuzzi og motionsrum. Værelserne har aircondition og et moderne interiør. På værelset finder man et fladskærms-tv med kabelkanaler, pengeskab og minibar. Hotellet giver adgang til Aquashow Water Park (åben fra maj til september, lukket fra oktober til april), som omfatter en vandrutsjebane, en stor bølge-pool og talløse vandglidebaner. Gæsterne kan nyde lokale portugisiske retter samt et internationalt køkken i hotellets restaurant. Hotellets barer tilbyder en lang række forskellige snacks og drinks, herunder eksotiske cocktails. Hotellet har gratis parkering. Kom og mød vores nye glidebaner og udfordr din familie til at komme ind i denne verden af sjov.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  264  Hoteller - Algarve
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser