Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  99kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra300krPr. nat

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Infante dom henrique - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 123 Muligheder

  Det moderne hotel ligger i et turistområde kun ca. 100 m fra bymidten og den lange sandstrand. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 20 m fra hotellet. Omkring 150 m væk finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber, diskoteker og klubber. Der er 3 km til grænsebyen Vila Real de Santo António. Lufthavnen ligger ca. 75 km væk.Hotellet, der ligger på en hovedgade, blev renoveret i 2002. Fordelt på 15 etager har det i alt 366 værelser, heraf 313 juniorsuiter og 53 suiter. Hotellet råder desuden over en foyer med døgnåben reception og fire elevatorer. Herudover er der en en kiosk, to barer, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og et konferencelokale. Hotellet har også en parkeringsplads og en garage samt en cykelkælder og en miniklub. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, sofagruppe, altan og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool (mod betaling), en sauna (mod betaling), et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling). Gæsterne kan desuden spille billard/snooker og golf (ca. 8 km væk) samt leje cykler/mountainbikes (mod betaling). På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et spændende underholdningsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Paraiso Albufeira
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra156krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 86 Muligheder

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Luna Alpinus Falésia Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra162krPr. nat

  Luna Alpinus Falésia Suitesstars

  Albufeira, Algarve , Pinhal do concelho-açoteias - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 85 Muligheder

  Det luksuriøse strand- og lejlighedshotel ligger i et rekreativt område i Albufeira kun et par skridt fra bymidten. Endvidere er der omkring 1 km til den finsandede sandstrand Praia da Falésia. I nærheden finder man desuden talrige restauranter og barer (500 m) samt et stoppested (100 m) og en golfbane (ca. 500 m). 5 kilometer væk finder man diverse diskoteker, mens lufthavnen i Faro ligger omkring 30 km fra hotellet.Hotellet er bygget i 2002 og har fordelt på 5 etager i alt 185 lejligheder. Desuden råder hotellet over en 800 m2 stor have med pinjetræer. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception med samt elevatorer, en café/bar, en kiosk, et minimarked og diverse andre forretninger. Herudover er der en klimatiseret à la carte restauranter med børnestole, et konferencelokale, en parkeringsplads og en garage. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og safeboks. Herudover er de udstyret med et tekøkken med køleskab samt dobbeltseng, flisegulv og individuelt regulerbart klimaanlæg. Værelserne opvarmes centralt.Hotellet råder over en swimmingpool med børnebassin samt en møbleret solterrasse med snackbar. Mod betaling kan man stå på vandski og jetski, dykke, spille tennis og golf samt ride på heste. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Salgados Grande Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra481krPr. nat

  Salgados Grande Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados resort - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Dette moderne hotel ligger lige ved siden af Salgados Strand og naturreservatet med en fantastisk udsigt over Salgados Golfbane i byen Albufeira i Algarve. Der findes talrige restauranter, barer og forretninger inden for ca. 10 minutters kørsel. Herudover er der omkring 15 minutters kørsel til banegården. Til Faro lufthavn er der ca. 40 km.På dette pragtfulde golf- og strand-hotel kan gæsterne vælge mellem 228 værelser og 245 et-, to- og treværelses suiter (familiebolig). Endvidere er der fremragende faciliteter i form af adskillige restauranter og barer, café, safeboks, vekselbørs, elevator og et kongrescenter med konferenceindretninger. Dette charmerende strand-hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der klimaanlæg, auditorium, legeplads, internetadgang via trådløs forbindelse eller kabel, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads og garageparkering. Deslige har gæsterne mulighed for at leje cykler på stedet.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af værelsesbehageligheder er der endvidere telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt, klimaanlæg og altan eller terrasse.

  Se mere
 • Tivoli Victoria & The Residences at Victoria
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra600krPr. nat

  Tivoli Victoria & The Residences at Victoriastars

  Vilamoura, Algarve , Av dos descobrimentos nº 0 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  This elegant, new luxury property enjoys a privileged location overlooking the fairways of the new Victoria Golf Course, already considered to be one of the best golf courses in Europe. It lies approximately 3 km north of Vilamoura Marina, some 4 km from the sandy beach and Faro airport is 24 km away.

  Se mere
 • Pateo Village
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra121krPr. nat

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Pateo village - apt.908 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder

  Dette middelklassehotel ligger i nærheden af centrum i et af Albufeiras rekreative områder. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler, ligesom der heller ikke er langt til forskellige restauranter. Der er ca. 3-4 km til talrige forretninger og butikker, barer og diskoteker samt til havet og den fine sandstrand.Det fascinerende lejlighedshotel blev åbnet i 2003. Det råder over i alt 75 lejligheder fordelt på to etager samt en 200 m² stor have. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en café, et minimarked og en hyggelig bar. Ydermere finder man på hotellet en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, en internetterminal, en legeplads og en aflåst cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Endvidere kan der tilbydes vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De bekvemt indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit-/kabel-tv samt safeboks. Herudover er de flisebelagte værelser indrettet med tekøkken med køleskab samt en opholdsstue.På hotellets udendørs arealer er der en swimmingpool, en snackbar og en møbleret solterrasse. Ydermere er der whirlpool, solarium, tennis, bordtennis, cykler, basketball samt billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram samt en golfbane, der ligger 4 km væk.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Presidente
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra226krPr. nat

  Presidentestars

  Praia da Rocha, Algarve , Estrada do vau, praia do vau - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder

  Dette hyggelige hotel ligger i udkanten af Praia de Rocha og har en vidunderlig udsigt over havet og byen. Det ligger umiddelbart på den anden side af strandpromenaden, med en fin sandstrand på den anden side, som man kommer til ved at gå ned ad en lille trappe. Der er blot 1,5 km til Praia da Rochas centrum, hvor man finder diverse indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler ca. 400 m væk.Hotellet blev bygget i 1992 og har fordelt på 8 etager i alt 107 lejligheder. Det kan tilbyde gæsterne en storslået foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator samt en spillelokale. Herudover råder lejlighedshotellet over en hyggelig bar, et lille supermarked, diverse forretninger samt en a la carte restaurant. Naturligvis er der roomservice og vasketøjsservice (mod betaling). Uden for hotellet er det muligt at parkere.Lejlighederne er smagfuldt indrettede og råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-tv, tekøkken med to elektriske kogeplader, køleskab og safeboks. Alle lejligheder har en altan.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at spille billard (mod betaling), ligesom den nærmeste golfbane kun ligger 2 km væk. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed (mod betaling).orgenmad serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Real Marina Residence
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra369krPr. nat

  Real Marina Residencestars

  Olhão, Algarve , Av. 5 de outubro - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Dette lejligheds-hotel har en privilegeret beliggenhed ud for Ria Formosa og lystbådehavnen i Olhão samt i nærheden af markedet og diverse offentlige restauranter og barer. Der er omkring 12 km fra hotellet til Faro lufthavn.Denne bolig ved lystbådehavnen åbnede sine døre i 2010 og tilbyder gæsterne en helt unik beliggenhed med ægte kvalitetsservice. Ethvert ophold i disse lejligheder vil helt sikkert være en uforglemmelig oplevelse. På hotellet er der ud over de 80 lejligheder også mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet samt elevator og parkeringsplads.Alle lejligheder er indrettet med et veludstyret køkken med opvaskemaskine, komfur, ovn og køleskab. Gæsterne vil få et komfortabelt og rart ophold i lejlighederne ved hjælp af de øvrige behageligheder såsom klimaanlæg, eget badeværelse med brusebad og badekar, fjernsyn, vaskemaskine og mulighed for at lave te og kaffe. Deslige er der enten en altan eller terrasse i hver enkel lejlighed.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool, og der er en sandstrand i nærheden.Alle reservationer er med egen forplejning.

  Se mere
 • Holiday Inn Algarve
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra338krPr. nat

  Holiday Inn Algarvestars

  Armacao de Pera, Algarve , Avenida marginal s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder

  Dette elegante hotel hører til i den øvre middelklasse. Det ligger i udkanten af "Armaco de Pera" på et klippeudspring direkte ved den kilometerlange sandstrand. Lige i nærheden finder man et turistområde med utallige muligheder for at købe ind og fornøje sig. Med offentlige transportmidler kan man desuden komme nemt og bekvemt rundt i området. Der er et busstoppested lige foran hotellet (10 m) og ca. 45 minutters kørsel til lufthavnen ?Faro?.Det har fordelt på sine 5 etager i alt 185 værelser, heraf 6 enkelt- og 170 dobbeltværelser samt 9 suiter. Indendøre venter der gæsterne en imponerende foyer med døgnåben reception, elevatorer, safebokse og en vekselbørs. Desuden er der en lille spillehal, en tv-stue, en kiosk, 2 hyggelige barer, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig den offentlige internetterminal. Gæsterne kan desuden benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice. Cyklen kan holde i hotellets egen cykelkælder, og bilen kan parkeres på parkeringspladsen eller.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, egen internetadgang, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks. Desuden har samtlige værelser altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan endvidere benytte hotellets mange aktivitetstilbud som f.eks. bananbåd, vandcykel, aerobic og billard/snooker samt få sig en skønhedsbehandling eller en massage i hotellets beautysalon (alt sammen mod betaling). Med mellemrum tilbydes der også et aktivitetsprogram. Der ligger en golfbane 15 km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan yderligere bestilles à la carte eller som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Balaia Atlantico
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra156krPr. nat

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizaã?ã?o vale navio, lote 101 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 135 Muligheder

  Det komfortabelt indrettede lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse ligger i et roligt og fredfyldt område ca. 3 km fra Albufeiras centrum. Det er omgivet af pragtfulde træer og planter og kan tilbyde sine gæsterne en betagende udsigt over landskabets storslåede skønhed. Ud over Algarves naturlige skønhed er denne oase omgivet af et skønt strandlandskab (ca. 3 km væk). Kun ca. 10 minutters kørsel fra hotellet ligger den berømte kirke Misericordia og tårnuret Torre do Relogio. Den nærmeste busstation ligger ca. 3,5 km væk, mens der er ca. 7 km til den nærmeste banegård.Det fornemt indrettede hotel åbnede i år 2005 og har i alt 138 lejligheder fordelt på 5 etager. Hotellet har endvidere en vidunderlig have med terrasse samt en storslået foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevatorer. Herudover rummer bygningen et spillelokale, en kiosk, diverse forretninger, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med velsmagende specialiteter. Forretningsfolk kan benytte hotellets forskellige lokaler til konferencer, møder og seminarer, ligesom der også er mulighed for at gå på internettet (mod betaling). Endvidere er der mulighed for at leje cykler og benytte cykelkælderen (mod betaling). Børnene kan muntre sig i miniklubben og på legepladsen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).Lejlighedernes design er stilfuldt. Dekorationen er en kombination af moderne minimalisme og tidssvarende mangfoldighed og rubusthed. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med kombineret opholdsstue/soveværelse, separat soveværelse og klimatiseret tekøkken med køleskab, elkoger og mikrobølgeovn samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere rummer lejlighederne en dobbeltseng, et strygejern og ?bræt, en safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse. Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  322  Hoteller - Algarve
Side  1  af  33
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination