Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  140kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Janelas do Mar
  Fra184krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Montechoro aptd.908, lote 215 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 490 meninger fra rejsendeBaseret på 490 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Paraiso Albufeira
  Fra211krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 98 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2673 meninger fra rejsendeBaseret på 2673 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Cheerfulway Alto do Moinho Apartamentos
  Fra349krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 65 meninger fra rejsendeBaseret på 65 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset, som ligger ved Cerro da Piedade herfra med udsigt over Albufeira, er inspireret af Algarves traditionelle arkitektur. Der er ca. 150 m til forbindelse med offentlige transportmidler og ca. 2 km til sandstranden eller byen og turistcentrummet med dens barer og restauranter. Lufthavnen Faro ligger ca. 35 km væk, mens der til Lissabon ca. er 250 km.Det familiedrevne anlæg er på 2 etager og råder over en have og en terrasse samt 92 lejligheder. I foyeren er receptionen åben alle dà¸gnets, ligesom der også er safeboks og vekselbà¸rs. Derudover er der også en parkeringsplads.De særdeles rummelige lejligheder med et eller to soveværelser har eget badeværelse med brusebad, telefon, satellit-tv, køkken, køleskab med fryser, brødrister, ovn, elektriske kogeplader, opvaskemaskine, vaskemaskine, elkedel, altan eller terrasse samt strygebræt og strygejern. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på radiatorerne.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Der er mulighed for at spille tennis (mod betaling). På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed (mod betaling). Golfbanen i Salgados ligger omkring 12 km væk.

  Se mere
 • Cerro Mar Atlântico
  Fra376krPr. nat

  Cerro Mar Atlânticostars

  Albufeira, Algarve , Antonio aleixo - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i nærheden af Albufeiras bymidte, hvor man finder et utal af underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler blot 500 m væk, mens der er ca. 600 m til stranden.Komplekset blev renoveret i 2003 og består af 6 bygninger med i alt 154 lejligheder. Hotellet råder over en foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs og et minimarked. Herudover er der en bar, en tv-stue og en lille spillehal, ligesom er der også. Personbiler kan endvidere parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Lejlighederne er udstyret med eget badeværelse, køleskab, tekøkken, safeboks (mod betaling) og et opholdsrum. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Herudover kan gæsterne benytte hotellets indendørs swimmingpool, sauna og dampbad. Sportsbegejstrede kan køre på cykler/mountainbikes, spille billard eller dyrke motion i fitness-studiet. Herudover er der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 7 km væk.

  Se mere
 • Marina Club I
  Fra903krPr. nat

  Marina Club Istars

  Lagos, Algarve , Marina de lagos - Kort
   

  Hotellet ligger ved Marina de Lagos, som er et af de smukkeste havneanlæg i hele Europa. Bymidten kommer man til efter ca. 10 minutters gang. Desuden er der ca. 80 km til den internationale lufthavn Faro.Cityhotellet blev bygget i 2000 og er ned til selv den mindste detalje koncentreret omkring ro og komfort. Fordelt på 4 etager har det i alt 115 suiter og 26 luksuriøse lejligheder, herunder lige fra studier til lejligheder med 3 soveværelser.Om man kommer alene eller ledsaget af familien: Hotellets gæst(er) er garanteret et komfortabelt, rummeligt værelse med enestående udsigt over Marinaen, hvor man om aftenen vil blive lullet i søvn til lyden af vindens brisen og bølgernes skulpen. Værelserne, studierne og lejlighederne er alle udstyret med eget badeværelse og brusebad samt telefon, satellit-tv og radio. I rummene er der desuden tekøkken, køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, regulerbart klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse. Lejlighederne indeholder endvidere kombineret stue/soveværelse med separat soveværelse.Gæsterne vil elske Marina Clubs swimmingpools: Med to vandfald, en palmeø og et specielt område til børnene er dette et sted, hvor man glemmer alle bekymringer og simpelt hen nyder ferien i fulde drag. Takket være spa-tilbudene bliver dette ophold også til en ferie for krop og sjæl. Endvidere er der mulighed for at slappe af i den indendørs swimmingpool, i whirlpoolen eller med en omgang massage. Der er tilmed omkring 10 minutters kørsel til den nærmeste golfbane.Ud over forplejning tilbyder Regata Club internetadgang, læseområde og meget mere. Ved solopgang serveres der endvidere morgenmad i Regata Club, i løbet af dagen tilbydes forskellige tapas og ved solnedgang indtages mangfoldige drinks i de indbydende og afslappede rammer.

  Se mere
 • Luna Clube Oceano
  Fra382krPr. nat

  Luna Clube Oceanostars

  Albufeira, Algarve , Rua columbano bordalo pinheiro 859 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 411 meninger fra rejsendeBaseret på 411 meninger fra rejsende

  Det komfortable lejlighedshotel ligger ca. 150 m fra den vidunderlige sandstrand Forte de São João i Albufeira. Der afgår offentlige transportmidler blot 300 m væk. Man finder endvidere et supermarked og diverse restauranter og barer ca. 500 m væk, mens der er 1 km til diskotekerne.Hotellet blev renoveret i 2000 og har fordelt på 5 etager i alt 77 studios og 1-værelses lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med lobby, døgnåben reception og to elevatorer. Herudover er der en bar og en frisørsalon, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Hotellet har tilmed en parkeringsplads.De smagfuldt indrettede studier og lejligheder er veludstyret og har eget flisebelagt badeværelse. Derudover er der telefon, satellit-tv, tekøkken med køleskab og safeboks, ligesom der er udsigt ud over poolen fra alle værelser.Hotellet råder over en udendørs pool med et separat børnebassin og en poolbar samt liggestole og parasoller. Der ligger endvidere en golfbane 2 km væk.

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra207krPr. nat

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Det tiltalende kompleks ligger i et turistområde i Albufeira kun ca. 10 minutter fra stranden Oura (ca. 400 m). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man endvidere ca. 100 m fra komplekset. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Lejlighedsanlægget råder over en 2-etagers hovedbygning med 74 lejligheder. Hotellet råder desuden over en foyer med en reception, safebokse, vekselbørs og lille supermarked. Hertil kommer en bar, et spillelokale og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Endvidere tilbyder komplekset også internetadgang. Der tilbydes vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne leje cykler, ligesom der også er parkeringsmuligheder til bilen.De venligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool samt en udendørs swimmingpool med snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et wellness-område med whirlpool og sauna (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie, ligesom der også tilbydes tennis, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Luna Miramar
  Fra319krPr. nat

  Luna Miramarstars

  Albufeira, Algarve , Rua do pacifico, lote 24 24 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 434 meninger fra rejsendeBaseret på 434 meninger fra rejsende

  Det moderne lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i Albuefeiras nye bymidte kun ca. 1 km fra stranden og fra det historiske centrum. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet.Lejlighedshotellet består af en hovedbygning med i alt 90 lejligheder. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en bar. Personbiler kan parkeres på hotellets.De stilfuldt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse samt et tekøkken. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg (centralt styret), safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool med tilhørende solterrasse.

  Se mere
 • Oceanus
  Fra190krPr. nat

  Oceanusstars

  Albufeira, Algarve , Olhos d'agua - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 610 meninger fra rejsendeBaseret på 610 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1997. Der er i alt 102 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 61 lejligheder. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Monica Isabel Beach Club
  Fra378krPr. nat

  Monica Isabel Beach Clubstars

  Albufeira, Algarve , Forte de s. joao - apartado 2331 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2600 meninger fra rejsendeBaseret på 2600 meninger fra rejsende

  Klubanlægget ligger centralt ca. 100 m fra stranden med det fine sand. I en omkreds af ca. 1 km finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Hotellets private busservice kører tre gange om dagen til Albufeiras centrum. Der er forbindelse med det offentlige transportsystem lige i nærheden, ca. 200 m.Klubanlægget blev renoveret i 2004. Det består af en 3-etagers hovedbygning samt en 4-etagers sidebygning med i alt 200 lejligheder/studier. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og en kiosk. Desuden er der et supermarked, forskellige forretninger, en bar, et spillelokale, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-rygerområde og børnestole. Naturligvis er der også internetadgang på hotellet. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. For de yngste gæster står der en miniclub og en legeplads til rådighed.De praktisk indrettede og renoverede studier (ca. 17 m²) er indrettet med kombineret stue/soveværelse, badekar eller brusebad/toilet, satellit-/kabel-tv, tekøkken, minibar/køleskab, altan eller terrasse, centralvarme og safeboks (mod betaling). Lejlighederne (ca. 28 m²) er inrettet på lignenede vis, men råder yderligere over et optisk separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool-/snackbar. Herudover er der også en indendørs swimmingpool. For de sportsbegejstrede er der tennis (hardcourtbaner på nabohotellet Auramar), bordtennis, aerobic, billard og minigolf (delvist mod betaling). Hotellet har endvidere et sæsonafhængigt og afvekslende aktivitetsprogram. På stranden tilbyder lokale firmaer bananbåde, vandski, windsurfing og vandcykler.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der tilbydes alt inklusive.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  273  Hoteller - Algarve
Side  1  af  28
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Casablanca Inn
  Casablanca Inn
  3,9/5
  Kundevurderingaf  54 Muligheder

  We stayed at the hotel half a week in june 2016. Frendley and calm atmospher. Due to some problems with AirPort transfer we needed to lave one suitcase behind. The hotell staff were very helpfull in a ...

  Nikolaj - Denmark
  Hotelopia-kunde, 21/07/2016

  Fra30krSe mere

 • Dom Jose Beach Hotel
  Dom Jose Beach Hotel
  4,2/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Meget fint personalet hjælpsomme og smilende god rengøring af værelser og hotel

  brask
  Hotelopia-kunde, 06/06/2014

  Fra50krSe mere

 • Auramar Beach Resort
  Auramar Beach Resort
  3,7/5
  Kundevurderingaf  219 Muligheder

  Fantastisk beliggenhed. Skøn strand . Den flotteste tur langs stranden ind til Albufeira. ( Ca. 35 min. )

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 03/06/2014

  Fra71krSe mere