Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  111kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Paraiso Albufeira
  Fra193krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 95 Muligheder

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Vilanova Resort
  Fra132krPr. nat

  Vilanova Resortstars

  Albufeira, Algarve , Av. francisco sá carneiro, areias de s. joão . - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette familievenlige klub-feriested ligger i et fredeligt område tæt på Albufeiras berømte gade the Strip. Kun få skridt væk vil gæsterne herudover finde restauranter, barer, diskoteker, butikker, supermarkeder, turistkontoret, banker og offentlige transportmidler. Feriestedet ligger i en park og stranden Oura Beach ligger kun 700 m væk. Der er endvidere omkring 2 km til banegården. Af andre interessante steder kunne nævnes lystbådehavnen Marina Albufeira og Aquashow, som begge ligger omtrent 5 km fra feriestedet. Endvidere der 7 km til Vilamoura og 10 km til Zoomarine. Endelig ligger Portugals Faro lufthavn ca. 40 km fra feriestedet.Feriestedet blev renoveret i 2008 og hører til dem, som har eksisteret længst i Algarve. De 61 villaer og 165 lejligheder, i alt 844 senge, ligger omkring vidtstrakte og fuldt udviklede haver og en af de største swimmingpools i Algarve, som sammenlagt dækker et område på 9 hektar. Det klimatiserede feriested rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, avisstand og garderobe. Herudover står der en frisørsalon til gæsternes rådighed, mens et spillelokale, fjernsynsstue, café og bar kan tilbyde underholdning. Endelig er der WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling, ligesom der tilbydes en parkeringsplads til gæster i bil.Alle villaer og lejligheder tilbyder egen terrasse med udsigt over haven eller swimmingpoolen og er veludstyret med tekøkken bestående af mikrobølgeovn, bageovn, køleskab, elkedel og brødrister. De rummer desuden eget badeværelse med brusebad/badekar, satellit-tv og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  Fra597krPr. nat

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Located on Vilamoura Beach, with direct access from the Hotel. Within walking distance to main tourist attractions, shopping area, Golf, Marina and Casino, 26 km from Faro Internacional Airport.

  Se mere
 • Balaia Golf Village Resort & Golf
  Fra244krPr. nat

  Balaia Golf Village Resort & Golfstars

  Albufeira, Algarve , Sitio de balaia apartado 917 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger kun 500 m fra sandstranden Maria Luisa. I omgivelserne finder man talrige restauranter, barer og forbindelser med offentlig transport. Ca. 2 km væk finder man endvidere de nærmeste indkøbsmuligheder og diverse natklubber. Turen til Faro lufthavn tager omkring 40 minutter.Feriekomplekset råder over en 2-etagers hovedbygning med en døgnåben reception, en velholdt have på 400.000 m² og i alt 508 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører desuden en foyer, en safeboks, en garderobe og en vekselbørs. Endvidere er der en aviskiosk, et lille supermarked, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant og en restaurant. Hotellet tilbyder tilmed internetadgang, ligesom der er mulighed for at leje cykler. For de yngste gæster er der en legeplads og en miniklub (mod betaling). Gæster i bil tilbydes offentlig parkeringsplads eller garageparkering.Samtlige boligenheder er indrettet med radiatorpaneler, satellit-tv, safeboks, badeværelse med badekar og et veludstyret køkken. I boligenhederne i kategorien standard er der herudover kogeplade med gas eller elektrisk varme samt ovn, kedel, køleskab, kaffemaskine og brødrister. Boligenhederne i kategorien superior er udstyret med elektrisk kogeplade, ovn, kedel, køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler (de 2 sidstnævnte findes ikke i boligenhederne T0 og T1) såvel som mikrobølgeovn, kaffemaskine og brødrister.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, en snackbar, liggestole og parasoller (mod betaling). Endvidere har hotellet sin egen indendørs swimmingpool samt boblebad og dampbad, og gæsterne kan bestille en afslappende massage. Sportsbegejstrede kan spille tennis og bordtennis, dyrke motion i fitness-studiet eller gå en runde på golfbanen med 9 huller (visse faciliteter er mod betaling).

  Se mere
 • Globo
  Fra333krPr. nat

  Globostars

  Portimao, Algarve , 5 de outubro 26 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder

  Dette lille boutique-hotel ligger i bymidten, tæt på flodens bred, hvor man vil finde et væld af forretninger, barer og restauranter. Fra hotellet er der ca. 100 m til det nærmeste busstoppested og mindre end 3 km til det berømte feriested Praia da Rocha, som er lettilgængeligt med bus eller taxa. Desuden er der fra hotellet ca. 3 km til stranden.I alt rummer dette hotel 66 værelser. Gæsterne tilbydes en foyer med reception og en forhal med internetadgang (WLAN), og på den øverste etage finder man en panoramarestaurant og bar.Hotellets værelser lægger en munter og moderne indretning for dagen, og hver etage varierer i farverne. Alle værelser er udstyret med fjernsyn, klimaanlæg, hårtørrer, telefon og en safeboks.Hotellet råder over et motionscenter med tyrkisk bad og sauna, ligesom gæster har mulighed for at bestille massage. Den nærmeste golfbane ligger desuden 5 km væk. Hotellet tilbyder også en pragtfuld bar med udsigt over byen.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en righoldig buffet.

  Se mere
 • Glenridge Albufeira Beach & Golf Resort
  Fra254krPr. nat
   

  Beliggende i Albufeira-guia , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2008. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 28 lejligheder og 1 villa. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Orada - Marina Albufeira
  Fra243krPr. nat

  Orada - Marina Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Sítio da orada, apartado 2422 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger midt i en dejlig have direkte i Albufeiras centrum. Kun få minutters gang fra hotellet finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 200 m. til Albufeiras berømte lystbådehavn, mens stranden ligger ca. 1.5 km væk. Med lufthavnsekspressen tager det kun ca. 30-40 minutter at komme ud til lufthavnen Faro.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er bygget i 2004. Det har fordelt på sine 2 etager i alt 220 lejligheder. I den stort anlagte foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, elevator, garderobe og tv-stue og internetadgang ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Ydermere har lejlighedshotellet en hyggelig bar, et diskotek, en café, en kiosk, diverse butikker, et lille supermarked, og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-rygerafdeling. Gæsterne kan endvidere benytte sig af roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Udenfor hotellet finder man en legeplads med miniklub samt parkeringsmuligheder.Lejlighederne er smagfuldt indrettede og råder over en lounge og eget badeværelse. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, køleskab samt safeboks.Hotellets gæster kan benytte swimmingpoolen med dertilhørende poolbar, liggestole og parasoller. Desuden har hotellet et afvekslende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram for voksne og for børn mod betaling. Der er endvidere mulighed for at sejle katamaran eller at spille golf (mod betaling).

  Se mere
 • Quinta Pedra Dos Bicos
  Fra137krPr. nat

  Quinta Pedra Dos Bicosstars

  Albufeira, Algarve , Urb. quinta pedra dos bicos - santa eulália 24 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Det attraktive lejlighedshotel ligger kun ca. 170 m fra den smukke sandstrand. Omkring 200 m væk finder man diverse barer, restauranter og forretninger i byens centrum. Herudover finder man diverse diskoteker ca. 2 km fra hotellet. På få minutters gang (ca. 200 m) kommer man desuden til et stoppested.Hotellet åbnede i år 2004. Det råder i alt over to bygninger med 61 boligenheder. I den indbydende foyer finder man en reception. På det gastronomiske område finder man en dejlig bar. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De stilfuldt indrettede lejligheder indeholder eget badeværelse med badekar, kombineret soveværelse/opholdsstue og separat soveværelse. Herudover er de udstyret med satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab og klimaanlæg. Alle lejligheder har også en safeboks (mod betaling) og en altan eller en terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, pool-/snackbar samt liggestole og parasoller (mod betaling). På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller (mod betaling) til rådighed for gæsterne.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.From Faro airport, follow signs for Albufeira through the A22 (Via do Infante) highway. Leave the highway at Albufeira's exit and go straight ahead ( passing the roundabouts ) until the last roundabout ( with rails ). Turn left. Go straight ahead over two roundabouts ( 1st Watch roundabout - 2nd Warms roundabout ) then turn right at the third roundabout ( Globe with water ) STA. EULÀLIA / OURA sign. Drive on until the next roudabout ( with palm trees ) and turn right, and the Hotel is on the left side.

  Se mere
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Fra220krPr. nat

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Det elegante hotel ligger lige ved stranden i Praia da Falésia midt mellem en velplejet have og pinjeskovene. Til stranden er der ca. 50 m. Albufeira ligger ca. 12 km væk. På få minutter kommer man til centrum. Det nærmeste apotek ligger ca. 3 km væk og det nærmeste sygehus ca. 35 km væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 200 m fra hotellet.Det store anlæg består af en 7-etagers hovedbygning med 246 dobbeltværelser, heraf 12 suiter. Hotellet ligger på et 360.000 m2 stort grundstykke og kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, en kiosk, et lille supermarked, forretninger, souvenirbutik, tv-stue og en frisør. På hotellet er der endvidere en bar i lobbyen og en klimatiseret restaurant. Herudover er der internetadgang og en miniklub (fra 4-11 år). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Vasketøjsservice og roomservice er ligeledes en del af hotellets tilbud.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Værelserne kan vælges med havudsigt.Gæsterne kan benytte såvel den indendørs som den udendørs swimmingpool, sidstnævnte med børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden sauna og et væld af wellness-tilbud (mod betaling). For de sportsbegejstrede råder hotellet over 15 tennisbaner, et fitness-studie, to fodboldbaner, en kunststofløbebane, træningsbaner (også for højde-, længde- og stangspring, diskoskast og kuglestød) samt håndbold. Man finder desuden flere golfbaner mellem 2,5 og 20 km fra hotellet. Et aktivitetsprogram sørger for underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Encosta do Lago Resort
  Fra708krPr. nat

  Encosta do Lago Resortstars

  Quinta do Lago, Algarve , Urb. encosta do lago, avnda. ayrton senna da silva - Kort
   

  Denne populære ejendom er beliggende i Quinta do lago - almancil . Hotel blev bygget i 2007. Ejendommen består af 33 værelser. Hotel kan prale af 33 lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  225  Hoteller - Algarve
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination