Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  116kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Club Hotel Riu Guarana
  Fra1.202krPr. nat

  Club Hotel Riu Guaranastars

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharo - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Hotellet ligger i Olhos D'Água kun 15 minutters gang fra Praia da Falesia, som er en enestående, 8 km lang strand. Herudover ligger hotellet 8 km fra Albufeira, hvor der er forretninger, restauranter og barer. Endvidere vil gæsterne finde forbindelser med offentlige transportmidler ca. 500 m væk, mens der til Faro lufthavn er omkring 35 km.Dette komfortable og prisvenlige hotel i hjertet af Praia da Falesia er det perfekte sted for gæster, som elsker sol og strand og beundrere af en arkitektur, der bærer præg af 5 århundredes arabisk tilstedeværelse. Hotellet indbyder gæsterne til at benytte de forskellige servicetilbud, herunder den asiatiske restaurant, baren langs swimmingpoolen, natklubben, området med WLAN/internetadgang (mod betaling) samt diverse skønhedscentre og meget mere. Gæsterne vil her få et fantastisk ophold, ligegyldigt om det drejer sig om en familieferie med sjov og ballade eller et par særlige dage for kærester. Hotellet rummer 500 værelser. Ydermere er der også en legeplads og en miniklub.Alle værelser tilbyder et badeværelse med badekar og bidet såvel som hårtørrer, gulvtæpper, telefon, centralt reguleret klimaanlæg/radiator og loftsventilator. Hertil kommer minikøleskab, satellit-tv, elektronisk safeboks og en altan som standardindretning. Der står også værelser med en sovesofa til rådighed. På familieværelserne er der et tilstødende område med dagligstue og sovesofa, mens suiterne rummer en separat dagligstue med sovesofa.

  Se mere
 • Porta Nova
  Fra333krPr. nat

  Porta Novastars

  Tavira, Algarve , Rua antonio pinheiro - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 165 Muligheder

  Hotellet ligger ca. 500 m fra bymidten, hvor man finder utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder muligheder. Desuden er der ca. 200 m til et stoppested. Til havet og stranden er der ca. 3 km, mens der er omkring 35 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 2002 og har i alt 137 værelser fordelt på 4 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet har endvidere en café, en bar, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, et konferencerum. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet (trådløst). Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De rummelige og tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme, safeboks og altan.Hotellet råder over udendørs swimmingpool med snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille billard og golf ca. 6 km væk.

  Se mere
 • Balaia Sol Holiday Club
  Fra739krPr. nat

  Balaia Sol Holiday Clubstars

  Albufeira, Algarve , Brejos s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette lejligheds-kompleks ligger i turistområdet Oura-Montechoro ca. 5 km fra centrum af Albufeira, hvor gæsterne vil kunne opdage en lang række indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover ligger der diverse barer og et diskotek 1 km væk, ligesom den nærmeste strand ligger mindre end 2 km væk. Der afgår offentlige transportmidler et stenkast fra lejligheds-hotellet (200 m).Dette hotel blev renoveret i 2003 og rummer i alt 41 studier/lejligheder fordelt på 2 etager samt en have på 1500 m². Inde i bygningen er der en bar og gæster i bil kan benytte sig af parkeringspladsen. Endelig tilbydes der busser mod betaling på stedet.De indbydende studier og lejligheder indeholder et badeværelse og et tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn, elkedel og 2 elektriske kogeplader. Hertil kommer satellit-tv, telefon og en safeboks mod betaling.Der er 2 swimmingpools med ferskvand i udendørskomplekset for voksne og børn. Den nærmeste golfbane og strand ligger 2 km væk.Fra Faro lufthavn tager man motorvej A22 i retning af Albufeira. Fra Lissabon tager man motorvej A2 i retning af Albufeira. Kommer man fra Spanien, skal man, når man har krydset grænsen, følge motorvej A22 i retning mod Albufeira.

  Se mere
 • Sao Rafael Atlantico
  Fra901krPr. nat

  Sao Rafael Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Sesmarias - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Dette moderne og elegante strand-hotel og spa-kompleks har en privilegeret beliggenhed på toppen af en klippe lige over São Rafaels smukke strand i læ for blæst og vind, vest for Albufeira i Algarve. Forbindelser med offentlige transportmidler ligger inden for 2 minutters gang af hotellet, mens der til banegården er omkring 7 km. Hotellet ligger desuden kun omkring 50 m fra en strand af jomfrueligt sand. Herudover er der omkring 35 km til Faro lufthavn.Dette designer-hotel åbnede i 2009 og er det perfekte sted at slappe af. Det råder over tidssvarende arkitektur med minimalistiske detaljer, varme farver og et hyggeligt design. Denne atmosfære breder sig over 142 værelser og 7 suiter, som er suppleret af en række luksuriøse behageligheder. Det klimatiserede etablissement byder gæsterne velkommen i foyeren med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på stedet er der også en café, en bar og 3 restauranter. Gæster i bil kan efterlade køretøjet på den nærliggende parkeringsplads eller i garagen. Herudover tilbydes safeboks, vekselbørs, garderobe og fjernsynsstue. De yngste gæster vil helt sikkert nyde legepladsen og miniklubben. Forretningsrejsende vil specielt værdsætte stedets WLAN/internetadgang og konferenceindretninger. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom man kan leje cykler på stedet.Hotellet tilbyder upåklagelige luksusfaciliteter, som harmonerer med de smagfuldt præsenterede værelser og suiter, som rummer de allerbedste, elegante indretninger, førsteklasses tekstiler, stort brusebad og et bredt udvalg af behageligheder. Alle boligenheder er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks og en minibar. Alle enheder er også klimatiseret. De rummelige, private terrasser og vinduerne fra gulv til loft over det hele drager gæsterne udenfor, hvor de kan nyde de store, frodige parker og den unikke udsigt over det brusende hav.

  Se mere
 • Crowne Plaza Vilamoura
  Fra2.611krPr. nat

  Crowne Plaza Vilamourastars

  Vilamoura, Algarve , R. do oceano atlantico - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Located on Vilamoura Beach, with direct access from the Hotel. Within walking distance to main tourist attractions, shopping area, Golf, Marina and Casino, 26 km from Faro Internacional Airport.

  Se mere
 • Da Gale
  Fra624krPr. nat

  Da Galestars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Hotellet ligger på en klippe i området Cerro da Piedade og har en fantastisk udsigt over den gamle bydel i Albufeira. Der er kun 200 m til stranden og bymidten.Hotellet blev renoveret i år 2003, er på 5 etager og råder over i alt 60 værelser. Bygningen rummer desuden en reception med flere elevatorer, en fjernsynsstue og en spisestue med terrasse. Herudover er der også en hyggelig bar og en restaurant. Der tilbydes ligeledes vaskeservice.De hyggelige værelser har alle eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan selv indstille temperaturen på radiatorerne. Herudover har alle værelser en altan.På hotellets tag er der en swimmingpool og en solterrasse.

  Se mere
 • Janelas do Mar
  Fra648krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Montechoro aptd.908, lote 215 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Regina
  Fra1.029krPr. nat

  Reginastars

  Albufeira, Algarve , Rua 5 do octubro, esq rua padre semedo azevedo s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det charmerende lejlighedshotel har en dejlig beliggenhed i gaden 5. oktober i Albufeira. Sandstranden Praia do Peneco ligger kun ca. 100 m væk. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden et væld af forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Lejlighedshotellet har en dejlig beliggenhed og blev renoveret i år 2002. Bygningen rummer en indbydende foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en fjernsynsstue, en parkeringsplads og en garage.Lejlighederne er smagfuldt indrettet. De har alle eget badeværelse. Derudover er de udstyret med kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse. Lejlighederne råder endvidere over et tekøkken og et klimaanlæg.På de velholdte og grønne udendørs arealer finder man en swimmingpool.

  Se mere
 • Maritur
  Fra1.299krPr. nat

  Mariturstars

  Albufeira, Algarve , Sao rafael - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder

  Dette smarte hotel har en rolig beliggenhed i et rekreativt område i Albufeira. Der er kun få minutters gang til en dejlig sandstrand, og der er endvidere ca. 4 km til et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den lokale bus gør det nemt at nå frem til hotellet og besøge andre destinationer. Til den nærmeste golfbane er der desuden ca. 3 km.Dette hotel blev grundlagt i 2003 og har en fremragende beliggenhed på det højeste punkt i São Rafael med en fantastisk panoramaudsigt over Atlanterhavet og Algarves kyst. Hotellet ligger på et 11.000 m² stort areal, inklusive haverne, kun 500 m fra São Rafael Strand og 4 km fra Albufeiras historisk gamle bydel. Det råder over 4 etager med 58 værelser, hvoraf 9 er enkeltværelser, 42 dobbeltværelser og 7 suiter og tilbyder rummelige terrasser og absolut fred og ro. Faciliteterne omfatter en elegant foyer med elevatorer, døgnåben reception, vekselbørs, mulighed for at leje biler, trådløs internetadgang og meget mere. Herudover vil gæsterne helt sikkert sætte pris på cocktailbaren og a la carte-restauranten med esplanade. Hotellet tilbyder desuden et multifunktionelt lokale på 330 m², som egner sig perfekt til konferencer, genforeningsarrangementer, festmiddage, bryllupper og andre begivenheder. Endvidere har gæsterne på hotellet mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne er kvalitetsbevidst indrettet med eget flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.På hotellet er der desuden 2 udendørs swimmingpools, snackbar, liggestole og parasoller. Det råder endvidere også over en indendørs swimmingpool, eget fitness-studie, spa-område med Jacuzzi og mulighed for at få massage. Gæsterne kan ydermere spille tennis, billard, minigolf og køre på mountainbikes. I højsæsonen tilbyder hotellet deslige hver dag et varieret underholdningsprogram.

  Se mere
 • Soldoiro
  Fra584krPr. nat

  Soldoirostars

  Albufeira, Algarve , Rua ramalho ortigão (rua da praia da oura) s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Dette lejlighedskompleks ligger i et af Albufeiras rekreative områder kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler, indkøbsmuligheder, barer, restauranter og natklubber i den umiddelbare nærhed. For at komme til komplekset, som ligger på en bakke, skal gæsterne op ad en trappe, hvilket gør stedet uegnet til personer med gangbesvær.Dette kompleks råder over i alt 86 lejligheder fordelt på hovedbygningens 4 etager og sidebygningens 6 etager. Herudover rummer lejlighedskomplekset en foyer med safeboks, vekselbørs og en café. Desuden er der en bar, en beværtning, en fjernsynsstue og en restaurant med børnestole. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang, mens der også er en parkeringsplads og -garage til gæster i bil. Yngre gæster kan boltre sig på legepladsen.Alle de komfortable lejligheder er indrettet med eget badeværelse samt telefon (mod depositum), satellit-/kabel-tv og internetadgang, ligesom der er et tekøkken, et køleskab, flisegulv, en safeboks (mod betaling) og en opholdsstue.Der er forskellige faciliteter til gæsternes rådighed på stedet såsom en swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller såvel som en sauna og et dampbad (visse faciliteter mod betaling). Endvidere har gæsterne mulighed for at spille billard (mod betaling), og den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km væk.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  301  Hoteller - Algarve
Side  1  af  31
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination