Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  112kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Paraiso Albufeira
  Fra190krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 95 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2119 meninger fra rejsendeBaseret på 2119 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Balaia Atlantico
  Fra163krPr. nat

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 143 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 477 meninger fra rejsendeBaseret på 477 meninger fra rejsende

  Det komfortabelt indrettede lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse ligger i et roligt og fredfyldt område ca. 3 km fra Albufeiras centrum. Det er omgivet af pragtfulde træer og planter og kan tilbyde sine gæsterne en betagende udsigt over landskabets storslåede skønhed. Ud over Algarves naturlige skønhed er denne oase omgivet af et skønt strandlandskab (ca. 3 km væk). Kun ca. 10 minutters kørsel fra hotellet ligger den berømte kirke Misericordia og tårnuret Torre do Relogio. Den nærmeste busstation ligger ca. 3,5 km væk, mens der er ca. 7 km til den nærmeste banegård.Det fornemt indrettede hotel åbnede i år 2005 og har i alt 138 lejligheder fordelt på 5 etager. Hotellet har endvidere en vidunderlig have med terrasse samt en storslået foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevatorer. Herudover rummer bygningen et spillelokale, en kiosk, diverse forretninger, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med velsmagende specialiteter. Forretningsfolk kan benytte hotellets forskellige lokaler til konferencer, møder og seminarer, ligesom der også er mulighed for at gå på internettet (mod betaling). Endvidere er der mulighed for at leje cykler og benytte cykelkælderen (mod betaling). Børnene kan muntre sig i miniklubben og på legepladsen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).Lejlighedernes design er stilfuldt. Dekorationen er en kombination af moderne minimalisme og tidssvarende mangfoldighed og rubusthed. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med kombineret opholdsstue/soveværelse, separat soveværelse og klimatiseret tekøkken med køleskab, elkoger og mikrobølgeovn samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere rummer lejlighederne en dobbeltseng, et strygejern og ?bræt, en safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse. Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra154krPr. nat

  Ouratlanticostars

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 420 meninger fra rejsendeBaseret på 420 meninger fra rejsende

  Det tiltalende kompleks ligger i et turistområde i Albufeira kun ca. 10 minutter fra stranden Oura (ca. 400 m). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man endvidere ca. 100 m fra komplekset. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Lejlighedsanlægget råder over en 2-etagers hovedbygning med 74 lejligheder. Hotellet råder desuden over en foyer med en reception, safebokse, vekselbørs og lille supermarked. Hertil kommer en bar, et spillelokale og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Endvidere tilbyder komplekset også internetadgang. Der tilbydes vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne leje cykler, ligesom der også er parkeringsmuligheder til bilen.De venligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool samt en udendørs swimmingpool med snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et wellness-område med whirlpool og sauna (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie, ligesom der også tilbydes tennis, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Oceanus
  Fra185krPr. nat

  Oceanusstars

  Albufeira, Algarve , Olhos d'agua - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 480 meninger fra rejsendeBaseret på 480 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Albufeira . Hotel blev bygget i 1997. Ejendommen består af 102 værelser. Ejendommen udgøres af 61 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Etablissementet har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Vilanova Resort
  Fra150krPr. nat

  Vilanova Resortstars

  Albufeira, Algarve , Av. francisco sá carneiro, areias de s. joão . - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 778 meninger fra rejsendeBaseret på 778 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige klub-feriested ligger i et fredeligt område tæt på Albufeiras berømte gade the Strip. Kun få skridt væk vil gæsterne herudover finde restauranter, barer, diskoteker, butikker, supermarkeder, turistkontoret, banker og offentlige transportmidler. Feriestedet ligger i en park og stranden Oura Beach ligger kun 700 m væk. Der er endvidere omkring 2 km til banegården. Af andre interessante steder kunne nævnes lystbådehavnen Marina Albufeira og Aquashow, som begge ligger omtrent 5 km fra feriestedet. Endvidere der 7 km til Vilamoura og 10 km til Zoomarine. Endelig ligger Portugals Faro lufthavn ca. 40 km fra feriestedet.Feriestedet blev renoveret i 2008 og hører til dem, som har eksisteret længst i Algarve. De 61 villaer og 165 lejligheder, i alt 844 senge, ligger omkring vidtstrakte og fuldt udviklede haver og en af de største swimmingpools i Algarve, som sammenlagt dækker et område på 9 hektar. Det klimatiserede feriested rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, avisstand og garderobe. Herudover står der en frisørsalon til gæsternes rådighed, mens et spillelokale, fjernsynsstue, café og bar kan tilbyde underholdning. Endelig er der WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling, ligesom der tilbydes en parkeringsplads til gæster i bil.Alle villaer og lejligheder tilbyder egen terrasse med udsigt over haven eller swimmingpoolen og er veludstyret med tekøkken bestående af mikrobølgeovn, bageovn, køleskab, elkedel og brødrister. De rummer desuden eget badeværelse med brusebad/badekar, satellit-tv og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Soldoiro
  Fra133krPr. nat

  Soldoirostars

  Albufeira, Algarve , Rua ramalho ortigão (rua da praia da oura) s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 271 meninger fra rejsendeBaseret på 271 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger i et af Albufeiras rekreative områder kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler, indkøbsmuligheder, barer, restauranter og natklubber i den umiddelbare nærhed. For at komme til komplekset, som ligger på en bakke, skal gæsterne op ad en trappe, hvilket gør stedet uegnet til personer med gangbesvær.Dette kompleks råder over i alt 86 lejligheder fordelt på hovedbygningens 4 etager og sidebygningens 6 etager. Herudover rummer lejlighedskomplekset en foyer med safeboks, vekselbørs og en café. Desuden er der en bar, en beværtning, en fjernsynsstue og en restaurant med børnestole. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang, mens der også er en parkeringsplads og -garage til gæster i bil. Yngre gæster kan boltre sig på legepladsen.Alle de komfortable lejligheder er indrettet med eget badeværelse samt telefon (mod depositum), satellit-/kabel-tv og internetadgang, ligesom der er et tekøkken, et køleskab, flisegulv, en safeboks (mod betaling) og en opholdsstue.Der er forskellige faciliteter til gæsternes rådighed på stedet såsom en swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller såvel som en sauna og et dampbad (visse faciliteter mod betaling). Endvidere har gæsterne mulighed for at spille billard (mod betaling), og den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km væk.

  Se mere
 • Cheerfulway Bertolina Mansion-House
  Fra265krPr. nat

  Cheerfulway Bertolina Mansion-Housestars

  Albufeira, Algarve , Rua joaquim pedro samora, 8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Beliggende i Albufeira , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Der er i alt 12 værelser på stedet. Ejendommen består af 2 enkeltværelser, 4 dobbeltværelser, 2 treværelses rum og 5 overordnede værelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Cheerfulway California Hotel
  Fra252krPr. nat

  Cheerfulway California Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Rua candido dos reis 12 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 283 meninger fra rejsendeBaseret på 283 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger midt i gågaden i hjertet af den livlige og pittoreske, gamle bydel. Lige i nærheden finder man mange forskellige indkøbsmuligheder, barer, pubs og restauranter. Til stranden og områdets maleriske fiskerihavn er der er ca. 200 m. Man kan desuden uden problemer gå til fods til det nærmeste stoppested (ca. 400 m. fra hotellet). Til banegården er der ca. 6 km. Til den nærmeste lufthavn Faro er der ca. 35 km.Det fuldt klimatiserede hotel er på 9 etager og har i alt 73 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Der er mulighed for at veksle penge. Der er også en elevator. Hotellet har tilmed en hyggelig café, en dejlig bar og en elegant og klimatiseret restaurant med børnestole. Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice. Der er mulighed for at leje cykler.De hyggelige og behagelige værelser har alle eget badeværelse med badekar. Herudover er de udstyret med telefon, safeboks (mod betaling) og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar Herudover er der også liggestole og parasoller. Omkring 8 km fra hotellet ligger der en golfbane, hvor golfelskere kan få sig et slag.Gæsterne kan sammensætte morgenmaden fra hotellets store buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Casablanca Inn
  Fra240krPr. nat

  Casablanca Innstars

  Monte Gordo, Algarve , Praceta casablanca s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 257 meninger fra rejsendeBaseret på 257 meninger fra rejsende

  Strandhotellet ligger på en hovedgade i Monte Gordo ca. 300 m fra bymidten. Stranden ligger ca. 250 m væk på den anden side af en vej. Forbindelse med offentlig transport finder man blot 200 m væk. Der er endvidere ca. 250 m til forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker.Hotellet er bygget i 1986 og blev renoveret i 1990. Fordelt på sine 3 etager har det i alt 42 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, en tv-stue, en cykelkælder, en cykeludlejning, parkeringsplads og en garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetcomputeren samt hotellets roomservice og vaskeservice.Værelserne er hyggeligt indrettede i landets stil og råder over et flisebelagt bad/brusebad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Yderligere er de indrettede med opholdsrum, klimaanlæg, centralvarme samt altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster et opvarmet indendørs svømmebassin samt en udendørs swimmingpool med solterrasse, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Endvidere præsenteres der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der ligger en golfbane 6 km væk.Der tilbydes morgenmad på hotellet. Frokosten kan vælges a la carte eller som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Edificio Albufeira
  Fra185krPr. nat

  Edificio Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Av. 25 de abril - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 50 meninger fra rejsendeBaseret på 50 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Albufeira , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1980. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Ejendommen består af 58 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  249  Hoteller - Algarve
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Dom Jose Beach Hotel
  Dom Jose Beach Hotel
  4,2/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Meget fint personalet hjælpsomme og smilende god rengøring af værelser og hotel

  brask
  Hotelopia-kunde, 06/06/2014

  Fra48krSe mere

 • Auramar Beach Resort
  Auramar Beach Resort
  3,7/5
  Kundevurderingaf  213 Muligheder

  Fantastisk beliggenhed. Skøn strand . Den flotteste tur langs stranden ind til Albufeira. ( Ca. 35 min. )

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 03/06/2014

  Fra28krSe mere

 • Alcazar Hotel & SPA
  Alcazar Hotel & SPA
  4,0/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  En rigtig god oplevelse at bo på Hotellet for 2. gang og en rar atmosfære uden nogen former for støj eller larm. Meget venligt personale.. bestemt et hotel vi vil besøge igen.

  Robert Andersen
  Hotelopia-kunde, 28/04/2014

  Fra53krSe mere