Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  174kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Villas Barrocal
  Fra247krPr. nat

  Villas Barrocalstars

  Armacao de Pera, Algarve , Urbanização barrocal iii / edf villas barrocal s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 211 meninger fra rejsendeBaseret på 211 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger ca. 100 m fra Pêras bymidte samt ca. 4 km fra et indkøbscenter. Der afgår offentlige transportmidler ca. 500 m væk, mens der er ca. 2 km til stranden Praia Grande. Albufeira ligger desuden 10 km fra hotellet.Komplekset er bygget i 2002 og råder over 20 byhuse med hver især 3 soveværelser samt 30 lejligheder med et eller to soveværelser. Komplekset er ideelt for familier, golfspillere, grupper eller enkeltpersoner. Pga. den hyggelige og landlige atmosfære samt den komfortable service er der rig mulighed for at få et dejligt ophold.De traditionelt indrettede boligenheder råder over eget badeværelse, klimaanlæg, satellit-tv, safeboks og et komplet udstyret tekøkken med mikroovn og brødrister. Hvert hus har sin egen carport samt en lille have med terrasse, hvor det er oplagt at grille om aftenen.5 km væk ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Clube Praia da Rocha
  Fra227krPr. nat

  Clube Praia da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. comunidade lusiadas praia da rocha . - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 158 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 742 meninger fra rejsendeBaseret på 742 meninger fra rejsende

  Det funktionel lejlighedskompleks ligger blot 500 m fra stranden og er kun adskilt herfra af en fodgængerbro. Der er ligeledes ca. 500 m til bymidten med de mange indkøbsmuligheder. Endvidere ligger lufthavnen ca. 60 km væk. Der er desuden ca. 3 km til Portimãos bymidte.Komplekset hører til i middelklassen og rÃ¥der over tre bygninger med i alt 627 boligenheder. I den indbydende foyer finder man 4 elevators. Hotellet har desuden en kiosk, et minimarked, diverse forretninger, et spillelokale og to fjernsynsstuer med satellit-tv. Bygningen rummer endvidere en selvbetjeningsrestaurant, en à la carte restaurant, en morgenmadsrestaurant og fire barer. Sidst, men ikke mindst, er der en burgerbar og et pizzeria.De smagfuldt indrettede studios og lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse samt eget badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, separat soveværelse samt altan.PÃ¥ de velholdte udendørs arealer finder man 2 swimmingpools med børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis (2 hardcourt baner), squash (2 baner), bordtennis og billard.

  Se mere
 • Paraiso Albufeira
  Fra786krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 100 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3103 meninger fra rejsendeBaseret på 3103 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Albufeira Jardim Apartments
  Fra222krPr. nat

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 n/a - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder

  Det moderne hotel har en ideel beliggenhed i centrum af turistbyen Albufeira. Der er ca. 1,5 km eller ca. 10 minutter til den dejlige sandstrand. Blot 1,5 m væk ligger byens centrum, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Man kommer nemt og bekvemt hertil med bus. Stoppestedet ligger lige foran hotellet.Hotellet blev bygget i 1972 og komplet renoveret i år 2000. Det består af 2 bygninger på hver 4 etager med i alt 398 lejligheder. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt elevatorer (kun i Jardim). Desuden rummer bygningen et spillelokale/en fjernsynsstue, en kiosk, et lille supermarked, en café, en hyggelig bar og en fortræffelig a la carte restaurant med børnestole. Der tilbydes endvidere også internetadgang, vasketøjsservice samt udlejning af cykler. Sidst, men ikke mindst, er der en legeplads til børnene og en parkeringsplads til bilen.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), et lille køkken, køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling). Sengene i studierne samt i stuerne i lejlighederne T1 og T2 udgøres af folde-ud-sofaer.På de udendørs arealer finder man tre swimmingpools med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Gæsterne kan ydermere spille bordtennis og billard. I højsæsonen er prikken over i'et det daglige, afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Pateo Village
  Fra392krPr. nat

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 58 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 490 meninger fra rejsendeBaseret på 490 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger i nærheden af centrum i et af Albufeiras rekreative områder. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler, ligesom der heller ikke er langt til forskellige restauranter. Der er ca. 3-4 km til talrige forretninger og butikker, barer og diskoteker samt til havet og den fine sandstrand.Det fascinerende lejlighedshotel blev åbnet i 2003. Det råder over i alt 75 lejligheder fordelt på to etager samt en 200 m² stor have. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en café, et minimarked og en hyggelig bar. Ydermere finder man på hotellet en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, en internetterminal, en legeplads og en aflåst cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Endvidere kan der tilbydes vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De bekvemt indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit-/kabel-tv samt safeboks. Herudover er de flisebelagte værelser indrettet med tekøkken med køleskab samt en opholdsstue.På hotellets udendørs arealer er der en swimmingpool, en snackbar og en møbleret solterrasse. Ydermere er der whirlpool, solarium, tennis, bordtennis, cykler, basketball samt billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram samt en golfbane, der ligger 4 km væk.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Luna Solaqua
  Fra444krPr. nat

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 70 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1045 meninger fra rejsendeBaseret på 1045 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Albufeira og inden for gåafstand af den gamle by, Oura-kvarteret, butiksområdet Modelo samt turistgaden Strip. Der er omkring 10 minutters gang til den vigtigste sandstrand. Herudover ligger feriestedsbyen Vilamoura ca. 14 km fra hotellet. Til Faro lufthavn er der endvidere omkring 50 km.Dette city-hotel blev bygget i 2008 og rummer 120 klimatiserede lejligheder (heraf 61 lejlighed med 1 seng og 59 studier). Til faciliteterne på hotellet hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, parkeringsplads til bilen samt en avisstand. Hotellet er familievenligt og tilbyder de yngre gæster en legeplads. Mod betaling er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, benytte internetadgangen eller leje cykler.Alle lejligheder er enkelt indrettet i klare farver med lyse stoffer og lette egetræsmøbler. Altandøre fører ud på møblerede altaner eller terrasser med udsigt over byens centrum og swimmingpoolområderne. Hertil kommer dobbeltsenge, regulerbart klimaanlæg og radiator i lejlighederne. Ydermere er der en telefon, internetadgang, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og en safeboks. Hvert tekøkken er veludstyret og rummer et køleskab, en mikrobølgeovn, et spiseområde og mulighed for at lave te og kaffe. Endelig er badeværelserne indrettet med brusebad og badekar samt gratis toiletartikler og en hårtørrer.Hotellet tilbyder en opvarmet indendørs swimmingpool, en udendørs swimmingpool og et børnebassin. Der står også liggestole og parasoller til rådighed. Gæsterne kan herudover bestille massage. På sandstranden, som ligger nogle få minutters gang fra hotellet, kan gæsterne leje liggestole og parasoller.Der er tale om et hotel med selvforsyning, men i lejlighedens tekøkken kan gæsterne tilberede et hvilket som helst måltid. Herudover kan gæsterne i det omkringliggende område gå på opdagelse og finde adskillige restauranter af mageløs kvalitet.

  Se mere
 • Janelas do Mar
  Fra373krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 72 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 558 meninger fra rejsendeBaseret på 558 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Fra377krPr. nat

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Infante dom henrique s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 164 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 560 meninger fra rejsendeBaseret på 560 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger i et turistområde kun ca. 100 m fra bymidten og den lange sandstrand. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 20 m fra hotellet. Omkring 150 m væk finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber, diskoteker og klubber. Der er 3 km til grænsebyen Vila Real de Santo António. Lufthavnen ligger ca. 75 km væk.Hotellet, der ligger på en hovedgade, blev renoveret i 2002. Fordelt på 15 etager har det i alt 366 værelser, heraf 313 juniorsuiter og 53 suiter. Hotellet råder desuden over en foyer med døgnåben reception og fire elevatorer. Herudover er der en en kiosk, to barer, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og et konferencelokale. Hotellet har også en parkeringsplads og en garage samt en cykelkælder og en miniklub. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, sofagruppe, altan og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool (mod betaling), en sauna (mod betaling), et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling). Gæsterne kan desuden spille billard/snooker og golf (ca. 8 km væk) samt leje cykler/mountainbikes (mod betaling). På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et spændende underholdningsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Cheerfulway Palmeiras Santa Eulália
  Fra341krPr. nat

  Cheerfulway Palmeiras Santa Euláliastars

  Albufeira, Algarve , Estrada santa eulalia, areias sao joao 5 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette lejligheds-hotel ligger på vejen Santa Eulália, tæt på Tyrefægtningsarenaen og kun få meter fra Santa Eulália og Oura strand (200 m), ligesom man i hotellets umiddelbare nærhed finder forbindelser med offentlige transportmidler (5 minutter til fods). Denne ejendom ligger herudover kun få minutters gang fra området, som kaldes The Strip, hvor gæsterne vil finde alle de restauranter og barer og al den underholdning, de behøver for at få en dejlig ferie. I hotellets omgivelser finder man endvidere diverse restauranter, banker, et posthus og biludlejningskontorer, alt sammen i Albufeiras nye bydel, Areias de S. João. Centrum af Albufeira og Albufeiras gamle bydel kan man køre til på 5 minutter fra hotellet, mens der er omkring 10 minutters kørsel til en række indkøbsmuligheder. Fra hotellet er der desuden kun 30 km til Faro lufthavn.Dette lejligheds-hotel er det ideelle sted for en vellykket ferie. Det ligger i nærheden af 2 af Albufeiras bedst kendte strande. Hotellet består af i alt 90 studier og 10 villaer og tilbyder lejligheder, som er udstyret med al den komfort, der skal til, for at gæsterne får en skøn tid i Algarve. Af faciliteter tilbydes gæsterne safeboks, vekselbørs, aviskiosk, frisørsalon, internetadgang og en legeplads til de yngre gæster. Gæster i bil tilbydes parkeringsmulighed, ligesom man kan leje cykler på stedet.

  Se mere
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Fra346krPr. nat

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , praia da falésia s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 589 meninger fra rejsendeBaseret på 589 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger lige ved stranden i Praia da Falésia midt mellem en velplejet have og pinjeskovene. Til stranden er der ca. 50 m. Albufeira ligger ca. 12 km væk. På få minutter kommer man til centrum. Det nærmeste apotek ligger ca. 3 km væk og det nærmeste sygehus ca. 35 km væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 200 m fra hotellet.Det store anlæg består af en 7-etagers hovedbygning med 246 dobbeltværelser, heraf 12 suiter. Hotellet ligger på et 360.000 m2 stort grundstykke og kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, en kiosk, et lille supermarked, forretninger, souvenirbutik, tv-stue og en frisør. På hotellet er der endvidere en bar i lobbyen og en klimatiseret restaurant. Herudover er der internetadgang og en miniklub (fra 4-11 år). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Vasketøjsservice og roomservice er ligeledes en del af hotellets tilbud.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Værelserne kan vælges med havudsigt.Gæsterne kan benytte såvel den indendørs som den udendørs swimmingpool, sidstnævnte med børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden sauna og et væld af wellness-tilbud (mod betaling). For de sportsbegejstrede råder hotellet over 15 tennisbaner, et fitness-studie, to fodboldbaner, en kunststofløbebane, træningsbaner (også for højde-, længde- og stangspring, diskoskast og kuglestød) samt håndbold. Man finder desuden flere golfbaner mellem 2,5 og 20 km fra hotellet. Et aktivitetsprogram sørger for underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  349  Hoteller - Algarve
Side  1  af  35
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser