Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  139kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Paraiso Albufeira
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra216krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Balaia Golf Village Resort & Golf
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra351krPr. nat

  Balaia Golf Village Resort & Golfstars

  Albufeira, Algarve , Sitio de balaia apartado 917 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger kun 500 m fra sandstranden Maria Luisa. I omgivelserne finder man talrige restauranter, barer og forbindelser med offentlig transport. Ca. 2 km væk finder man endvidere de nærmeste indkøbsmuligheder og diverse natklubber. Turen til Faro lufthavn tager omkring 40 minutter.Feriekomplekset råder over en 2-etagers hovedbygning med en døgnåben reception, en velholdt have på 400.000 m² og i alt 508 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører desuden en foyer, en safeboks, en garderobe og en vekselbørs. Endvidere er der en aviskiosk, et lille supermarked, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant og en restaurant. Hotellet tilbyder tilmed internetadgang, ligesom der er mulighed for at leje cykler. For de yngste gæster er der en legeplads og en miniklub (mod betaling). Gæster i bil tilbydes offentlig parkeringsplads eller garageparkering.Samtlige boligenheder er indrettet med radiatorpaneler, satellit-tv, safeboks, badeværelse med badekar og et veludstyret køkken. I boligenhederne i kategorien standard er der herudover kogeplade med gas eller elektrisk varme samt ovn, kedel, køleskab, kaffemaskine og brødrister. Boligenhederne i kategorien superior er udstyret med elektrisk kogeplade, ovn, kedel, køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler (de 2 sidstnævnte findes ikke i boligenhederne T0 og T1) såvel som mikrobølgeovn, kaffemaskine og brødrister.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, en snackbar, liggestole og parasoller (mod betaling). Endvidere har hotellet sin egen indendørs swimmingpool samt boblebad og dampbad, og gæsterne kan bestille en afslappende massage. Sportsbegejstrede kan spille tennis og bordtennis, dyrke motion i fitness-studiet eller gå en runde på golfbanen med 9 huller (visse faciliteter er mod betaling).

  Se mere
 • Luna Alpinus Falésia Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra245krPr. nat

  Luna Alpinus Falésia Suitesstars

  Albufeira, Algarve , Pinhal do concelho-açoteias - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 77 Muligheder

  Det luksuriøse strand- og lejlighedshotel ligger i et rekreativt område i Albufeira kun et par skridt fra bymidten. Endvidere er der omkring 1 km til den finsandede sandstrand Praia da Falésia. I nærheden finder man desuden talrige restauranter og barer (500 m) samt et stoppested (100 m) og en golfbane (ca. 500 m). 5 kilometer væk finder man diverse diskoteker, mens lufthavnen i Faro ligger omkring 30 km fra hotellet.Hotellet er bygget i 2002 og har fordelt på 5 etager i alt 185 lejligheder. Desuden råder hotellet over en 800 m2 stor have med pinjetræer. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception med samt elevatorer, en café/bar, en kiosk, et minimarked og diverse andre forretninger. Herudover er der en klimatiseret à la carte restauranter med børnestole, et konferencelokale, en parkeringsplads og en garage. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at bestille vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og safeboks. Herudover er de udstyret med et tekøkken med køleskab samt dobbeltseng, flisegulv og individuelt regulerbart klimaanlæg. Værelserne opvarmes centralt.Hotellet råder over en swimmingpool med børnebassin samt en møbleret solterrasse med snackbar. Mod betaling kan man stå på vandski og jetski, dykke, spille tennis og golf samt ride på heste. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Balaia Atlantico
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra209krPr. nat

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizaã?ã?o vale navio, lote 101 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 128 Muligheder

  Det komfortabelt indrettede lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse ligger i et roligt og fredfyldt område ca. 3 km fra Albufeiras centrum. Det er omgivet af pragtfulde træer og planter og kan tilbyde sine gæsterne en betagende udsigt over landskabets storslåede skønhed. Ud over Algarves naturlige skønhed er denne oase omgivet af et skønt strandlandskab (ca. 3 km væk). Kun ca. 10 minutters kørsel fra hotellet ligger den berømte kirke Misericordia og tårnuret Torre do Relogio. Den nærmeste busstation ligger ca. 3,5 km væk, mens der er ca. 7 km til den nærmeste banegård.Det fornemt indrettede hotel åbnede i år 2005 og har i alt 138 lejligheder fordelt på 5 etager. Hotellet har endvidere en vidunderlig have med terrasse samt en storslået foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevatorer. Herudover rummer bygningen et spillelokale, en kiosk, diverse forretninger, en frisørsalon, en morgenmadsrestaurant, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med velsmagende specialiteter. Forretningsfolk kan benytte hotellets forskellige lokaler til konferencer, møder og seminarer, ligesom der også er mulighed for at gå på internettet (mod betaling). Endvidere er der mulighed for at leje cykler og benytte cykelkælderen (mod betaling). Børnene kan muntre sig i miniklubben og på legepladsen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).Lejlighedernes design er stilfuldt. Dekorationen er en kombination af moderne minimalisme og tidssvarende mangfoldighed og rubusthed. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med kombineret opholdsstue/soveværelse, separat soveværelse og klimatiseret tekøkken med køleskab, elkoger og mikrobølgeovn samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Ydermere rummer lejlighederne en dobbeltseng, et strygejern og ?bræt, en safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse. Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.

  Se mere
 • Pateo Village
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra231krPr. nat

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Pateo village - apt.908 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder

  Dette middelklassehotel ligger i nærheden af centrum i et af Albufeiras rekreative områder. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler, ligesom der heller ikke er langt til forskellige restauranter. Der er ca. 3-4 km til talrige forretninger og butikker, barer og diskoteker samt til havet og den fine sandstrand.Det fascinerende lejlighedshotel blev åbnet i 2003. Det råder over i alt 75 lejligheder fordelt på to etager samt en 200 m² stor have. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en café, et minimarked og en hyggelig bar. Ydermere finder man på hotellet en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, en internetterminal, en legeplads og en aflåst cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Endvidere kan der tilbydes vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De bekvemt indrettede værelser har bad/WC, telefon, satellit-/kabel-tv samt safeboks. Herudover er de flisebelagte værelser indrettet med tekøkken med køleskab samt en opholdsstue.På hotellets udendørs arealer er der en swimmingpool, en snackbar og en møbleret solterrasse. Ydermere er der whirlpool, solarium, tennis, bordtennis, cykler, basketball samt billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram samt en golfbane, der ligger 4 km væk.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Rocamar Exclusive Hotel & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra518krPr. nat

  Rocamar Exclusive Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Largo jacinto d'ayet 7 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette middelklassehotel ligger i Albufeiras centrum, kun få minutters gang fra gågaden samt 100 m fra barer, pubber og sandstranden. Der afgår offentlige transportmidler 50 m væk, og der er kun 200 m til diverse indkøbsmuligheder og restauranter. Det nærmeste diskotek ligger ca. 5 km væk.Strandhotellet er bygget i 1974 og renoveret. Fordelt på sine 5 etager har det i alt 88 dobbeltværelser. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs, ligesom der er elevator, snackbar og en tv-stue. Desuden råder hotellet over en internetterminal, og der er endvidere mulighed for at leje cykler. Den indbydende à la carte restaurant er klimatiseret og råder over børnestole. Vaskeservice er tillige en del af viften af tilbud.Værelserne er udstyret med bad/WC, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, internetadgang, safeboks, klimaanlæg, centralvarme samt altan.Der står liggestole til rådighed for gæsterne, ligesom der er mulighed for at leje cykler og mountainbikes (mod betaling). Endvidere sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdningen.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan endvidere bestilles à la carte, aftensmaden tillige som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra345krPr. nat

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Infante dom henrique - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 103 Muligheder

  Det moderne hotel ligger i et turistområde kun ca. 100 m fra bymidten og den lange sandstrand. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 20 m fra hotellet. Omkring 150 m væk finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber, diskoteker og klubber. Der er 3 km til grænsebyen Vila Real de Santo António. Lufthavnen ligger ca. 75 km væk.Hotellet, der ligger på en hovedgade, blev renoveret i 2002. Fordelt på 15 etager har det i alt 366 værelser, heraf 313 juniorsuiter og 53 suiter. Hotellet råder desuden over en foyer med døgnåben reception og fire elevatorer. Herudover er der en en kiosk, to barer, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og et konferencelokale. Hotellet har også en parkeringsplads og en garage samt en cykelkælder og en miniklub. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, sofagruppe, altan og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool (mod betaling), en sauna (mod betaling), et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling). Gæsterne kan desuden spille billard/snooker og golf (ca. 8 km væk) samt leje cykler/mountainbikes (mod betaling). På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et spændende underholdningsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Porta Nova
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra234krPr. nat

  Porta Novastars

  Tavira, Algarve , Rua antonio pinheiro - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 153 Muligheder

  Hotellet ligger ca. 500 m fra bymidten, hvor man finder utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder muligheder. Desuden er der ca. 200 m til et stoppested. Til havet og stranden er der ca. 3 km, mens der er omkring 35 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 2002 og har i alt 137 værelser fordelt på 4 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet har endvidere en café, en bar, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, et konferencerum. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet (trådløst). Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De rummelige og tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme, safeboks og altan.Hotellet råder over udendørs swimmingpool med snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille billard og golf ca. 6 km væk.

  Se mere
 • Varandas de Albufeira
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra150krPr. nat

  Varandas de Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do indico lote 14/15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Det attraktive kompleks hører til i den øvre middelklasse og ligger i den sydlige del af Portugal. I omegnen finder man diverse hyggelige byer og smukke strande. På den idylliske strand kan man hver dag se fiskerbådene sejle ud på havet. Hotellet er ideelt, hvis man gerne vil opleve Algarve eller blot slappe af i solen. Der ligger desuden et busstoppested 150 m fra hotellet. Den nærmeste strand ligger ca. 1 km herfra.Lejlighedskomplekset hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2000. Det råder over en 7-etagers hovedbygning med i alt 72 lejligheder. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en bar. De tiltalende lejligheder råder over eget badeværelse samt telefon, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret), safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool. Ca. 10 km væk ligger der endvidere en golfbane.

  Se mere
 • Solaqua
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra310krPr. nat

  Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 60 Muligheder

  Hotellet ligger i centrum af Albufeira og inden for gåafstand af den gamle by, Oura-kvarteret, butiksområdet Modelo samt turistgaden Strip. Der er omkring 10 minutters gang til den vigtigste sandstrand. Herudover ligger feriestedsbyen Vilamoura ca. 14 km fra hotellet. Til Faro lufthavn er der endvidere omkring 50 km.Dette city-hotel blev bygget i 2008 og rummer 120 klimatiserede lejligheder (heraf 61 lejlighed med 1 seng og 59 studier). Til faciliteterne på hotellet hører en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, parkeringsplads til bilen samt en avisstand. Hotellet er familievenligt og tilbyder de yngre gæster en legeplads. Mod betaling er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, benytte internetadgangen eller leje cykler.Alle lejligheder er enkelt indrettet i klare farver med lyse stoffer og lette egetræsmøbler. Altandøre fører ud på møblerede altaner eller terrasser med udsigt over byens centrum og swimmingpoolområderne. Hertil kommer dobbeltsenge, regulerbart klimaanlæg og radiator i lejlighederne. Ydermere er der en telefon, internetadgang, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og en safeboks. Hvert tekøkken er veludstyret og rummer et køleskab, en mikrobølgeovn, et spiseområde og mulighed for at lave te og kaffe. Endelig er badeværelserne indrettet med brusebad og badekar samt gratis toiletartikler og en hårtørrer.Hotellet tilbyder en opvarmet indendørs swimmingpool, en udendørs swimmingpool og et børnebassin. Der står også liggestole og parasoller til rådighed. Gæsterne kan herudover bestille massage. På sandstranden, som ligger nogle få minutters gang fra hotellet, kan gæsterne leje liggestole og parasoller.Der er tale om et hotel med selvforsyning, men i lejlighedens tekøkken kan gæsterne tilberede et hvilket som helst måltid. Herudover kan gæsterne i det omkringliggende område gå på opdagelse og finde adskillige restauranter af mageløs kvalitet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  314  Hoteller - Algarve
Side  1  af  32
 

Beskrivelse af destination

I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal.

Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning.

Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination