Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  116kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Auramar Beach Resort
  Fra182krPr. nat

  Auramar Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Praia dos aveiros - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 219 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2538 meninger fra rejsendeBaseret på 2538 meninger fra rejsende

  Dette er et strandhotel, der er beliggende på Praia dos Aveiros, blot ti minutter fra Albufeiras centrum. Den smukke sandstrand er nemt tilgængelig via trapper. Lokale interessepunkter omfatter golfbanen, der er beliggende 8 km fra hotellet, og det livlige Praia Da Oura natteliv, blot 500 meter borte. Talløse butikker, restauranter, barer, caféer og natklubber er i nærheden af hotellet, blot 500 m væk. Både hotellets bar og restauranten har utrolige udsigter over Atlanterhavet.

  Se mere
 • Vilanova Resort
  Fra254krPr. nat

  Vilanova Resortstars

  Albufeira, Algarve , Av. francisco sá carneiro, areias de s. joão . - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 936 meninger fra rejsendeBaseret på 936 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige klub-feriested ligger i et fredeligt område tæt på Albufeiras berømte gade the Strip. Kun få skridt væk vil gæsterne herudover finde restauranter, barer, diskoteker, butikker, supermarkeder, turistkontoret, banker og offentlige transportmidler. Feriestedet ligger i en park og stranden Oura Beach ligger kun 700 m væk. Der er endvidere omkring 2 km til banegården. Af andre interessante steder kunne nævnes lystbådehavnen Marina Albufeira og Aquashow, som begge ligger omtrent 5 km fra feriestedet. Endvidere der 7 km til Vilamoura og 10 km til Zoomarine. Endelig ligger Portugals Faro lufthavn ca. 40 km fra feriestedet.Feriestedet blev renoveret i 2008 og hører til dem, som har eksisteret længst i Algarve. De 61 villaer og 165 lejligheder, i alt 844 senge, ligger omkring vidtstrakte og fuldt udviklede haver og en af de største swimmingpools i Algarve, som sammenlagt dækker et område på 9 hektar. Det klimatiserede feriested rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, avisstand og garderobe. Herudover står der en frisørsalon til gæsternes rådighed, mens et spillelokale, fjernsynsstue, café og bar kan tilbyde underholdning. Endelig er der WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling, ligesom der tilbydes en parkeringsplads til gæster i bil.Alle villaer og lejligheder tilbyder egen terrasse med udsigt over haven eller swimmingpoolen og er veludstyret med tekøkken bestående af mikrobølgeovn, bageovn, køleskab, elkedel og brødrister. De rummer desuden eget badeværelse med brusebad/badekar, satellit-tv og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Janelas do Mar
  Fra166krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Montechoro aptd.908, lote 215 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 481 meninger fra rejsendeBaseret på 481 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i turistbyen Montechoro. Der er ca. 2,5 km til Albufeira. I de umiddelbare omgivelser (højst 1 km) finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Ca. 2,5 kilometer væk er der mulighed for at danse i forskellige diskoteker. Tæt ved hotellet afgår diverse offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1991 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 8 etager og har i alt 176 hotellejligheder. Anlægget kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, kiosk, minimarked og en 500 m² stor have. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en bar. Ydermere kan hotellet tilbyde en cykeludlejning og en offentlig internetcomputer. For de mindste gæster står der en legeplads til rådighed. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes endvidere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over bad/WC, brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, flisebelægning og en safeboks (leje).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool og sauna. For de sportsbegejstrede er der på anlægget mulighed for at spille tennis, bordtennis, billard og minigolf, ligesom man også kan skyde med bue og pil eller gå i fitness-studie. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling. Der er desuden en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Real Bellavista Hotel & Spa
  Fra293krPr. nat

  Real Bellavista Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Av. do estádio 2445 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1616 meninger fra rejsendeBaseret på 1616 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre kategorie og ligger centralt i turistbyen Albufeira kun ca. 1.5 km fra stranden. I bymidten finder man diverse indkøbsområder med forretninger, små butikker, barer og restauranter (500 m) samt livlige diskoteker (800 m). Til fods kommer man hurtigt til den gamle bydel (ca. 15 minutters gang) samt til en forbindelse med offentlig transport. Der ligger desuden en lufthavn omkring 35 km væk. Der kører endvidere en gratis shuttlebus til stranden og centrum af Albufeira.Det moderne konference- og kurhotel åbnede i 2002. Det har fordelt på sine 6 etager i alt 195 værelser, heraf 12 suiter samt et omfattende og velplejet haveanlæg. På hotellet findes der en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevatorer. Hertil kommer en klimatiseret à la carte restaurant med separat ikke-rygerafdeling og børnestole, en hyggelig bar, en souvenirbutik, en aviskiosk og tobaksforretning. Herudover står der også en tv-stue, et konferencerum, offentlig internetadgang og hotellets vasketøjsservice og roomservice til rådighed for gæsterne. Endvidere kan hotellet tilbyde sine yngste gæster en miniklub og en legeplads. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De behageligt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og safeboks. Herudover er der også er centralvarme.I hotellets haveanlæg finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en møbleret solterrasse og en snackbar. Desuden kan gæsterne benytte hotellets fitnessstudie og indendørs swimmingpool uden beregning. Mod betaling kan gæsterne endvidere besøge Real Spa Health-Club med sauna, tyrkisk dampbad, whirlpool, mulighed for massage, squashbaner samt omfattende wellness- og beautytilbud. Herudover kan hotellet tilbyde aerobickurser, cykler og minigolf. Prikken over i?et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram samt en golfbane, der ligger 6 km væk.

  Se mere
 • Cheerfulway Polana Hotel
  Fra219krPr. nat

  Cheerfulway Polana Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Candido dos reis 12 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 130 meninger fra rejsendeBaseret på 130 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2011. Ejendommen består af 31 værelser. Ejendommen udgøres af 2 enkeltværelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes en butik på området. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Ejendommen har kørestolsadgang. Hotel tilbyder cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. 12:00. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Mirachoro I
  Fra220krPr. nat

  Mirachoro Istars

  Albufeira, Algarve , Rua jose afonso - apartado 226 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 171 meninger fra rejsendeBaseret på 171 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i et af de mest populære kvarterer i Montechoro. Ca. 200 m væk ligger den berømte hovedgade, Strip, med talrige cafeer, barer, diskoteker og restauranter. Det nærmeste supermarked ligger ca. 400 m væk, mens der er omkring 2 km til centrum og ca. 3 km til strandene. Endvidere er der ca. 3 km til Praia da Oura.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005 og har fordelt på 7 etager i alt 58 lejligheder. Endvidere er der foyer med døgnåben reception, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og elevatorer. Ydermere er der en cocktailbar med dansegulv på hotellet, en pub, en fjernsynsstue og et spillelokale med snookerbord. Desuden råder hotellet også over en parkeringsplads.Lejlighederne rummer højest plads til 4 personer og råder over en stue med sovesofa, et soveværelse til 2 personer samt et badeværelse/brusebad/toilet. Hertil kommer telefon, satellit-tv, regulerbar radiator og altan eller terrasse. Endelig er der tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn, komfur med 2 kogeplader, brødrister, elkedel og kaffemaskine.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, liggestole, parasoller og pool-/snackbar. Desuden er der mulighed for at spille bordtennis, snooker (mod betaling) eller dart (mod betaling).

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra207krPr. nat

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Det tiltalende kompleks ligger i et turistområde i Albufeira kun ca. 10 minutter fra stranden Oura (ca. 400 m). Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber finder man endvidere ca. 100 m fra komplekset. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Lejlighedsanlægget råder over en 2-etagers hovedbygning med 74 lejligheder. Hotellet råder desuden over en foyer med en reception, safebokse, vekselbørs og lille supermarked. Hertil kommer en bar, et spillelokale og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Endvidere tilbyder komplekset også internetadgang. Der tilbydes vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne leje cykler, ligesom der også er parkeringsmuligheder til bilen.De venligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab, ovn og mikrobølgeovn. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool samt en udendørs swimmingpool med snackbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et wellness-område med whirlpool og sauna (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at træne og dyrke gymnastik i hotellets fitness-studie, ligesom der også tilbydes tennis, bordtennis og billard (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 7 km væk.Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Oceanus
  Fra205krPr. nat

  Oceanusstars

  Albufeira, Algarve , Olhos d'agua - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 587 meninger fra rejsendeBaseret på 587 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Albufeira , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1997. Der er i alt 102 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 61 lejligheder. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Yellow Alvor Garden
  Fra573krPr. nat

  Yellow Alvor Gardenstars

  Alvor, Algarve , Sitio da dourada - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 561 meninger fra rejsendeBaseret på 561 meninger fra rejsende

  Det stilfulde hotel er det ideelle sted at tilbringe sin ferie eller en afslappende weekend i solrige omgivelser. Hotellets gæster kan nyde godt af beliggenheden i nærheden af bymidten (ca. 1 km) og Algarves mange kulturelle seværdigheder. Der er ca. 65 km til den nærmeste lufthavn.Hotellet hører til i den øvre del af middelklassen og råder på sine 3 etager over i alt 152 værelser, heraf 8 juniorværelser. Komplekset har en foyer med en døgnåben reception og elevator. Herudover er der også en indbydende klimatiseret restaurant og en lobbybar. Ydermere er der mulighed for at gå på internettet. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med nutidens nødvendige og forventede komfort. Således har værelserne eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg, radiator, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin og snackbar.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Cheerfulway California Hotel
  Fra218krPr. nat

  Cheerfulway California Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Rua candido dos reis 12 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 351 meninger fra rejsendeBaseret på 351 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger midt i gågaden i hjertet af den livlige og pittoreske, gamle bydel. Lige i nærheden finder man mange forskellige indkøbsmuligheder, barer, pubs og restauranter. Til stranden og områdets maleriske fiskerihavn er der er ca. 200 m. Man kan desuden uden problemer gå til fods til det nærmeste stoppested (ca. 400 m. fra hotellet). Til banegården er der ca. 6 km. Til den nærmeste lufthavn Faro er der ca. 35 km.Det fuldt klimatiserede hotel er på 9 etager og har i alt 73 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Der er mulighed for at veksle penge. Der er også en elevator. Hotellet har tilmed en hyggelig café, en dejlig bar og en elegant og klimatiseret restaurant med børnestole. Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice. Der er mulighed for at leje cykler.De hyggelige og behagelige værelser har alle eget badeværelse med badekar. Herudover er de udstyret med telefon, safeboks (mod betaling) og satellit-/kabel-tv. Gæsterne kan selv regulere temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar Herudover er der også liggestole og parasoller. Omkring 8 km fra hotellet ligger der en golfbane, hvor golfelskere kan få sig et slag.Gæsterne kan sammensætte morgenmaden fra hotellets store buffet. Aftensmaden kan vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  257  Hoteller - Algarve
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser