Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  178kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Gat Rossio
  Fra797krPr. nat

  Gat Rossiostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua jardim do regedor 27-35 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1038 meninger fra rejsendeBaseret på 1038 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2009. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2009. Ejendommen består af 71 værelser. Ejendommen består af 9 enkeltværelser, 56 dobbeltværelser og 6 junior-suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Jorge V
  Fra454krPr. nat

  Jorge Vstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua mouzinho da silveira 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i byen ikke langt fra pladsen Marques de Pombal. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden og der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2001, er på syv etager og råder over 10 enkelt- og 33 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører bl.a. en hyggelig bar, et morgenmadsrum og en offentlig internetadgang. Herudover er der naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Ca. otte km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Premium Setúbal Hotel
  Fra355krPr. nat

  Premium Setúbal Hotelstars

  Unknown zone, Unknown destination , Av. alexandre herculano 58 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Setubal . Hotel blev moderniseret i 2013. Ejendommen består af 112 værelser. Ejendommen består af 70 dobbeltværelser, 3 suiter, 2 handicapvenlige værelser, 5 treværelses rum og 3 familierum. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Principe Lisboa
  Fra516krPr. nat

  Principe Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. duque de avila 201 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 60 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1232 meninger fra rejsendeBaseret på 1232 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons turistområder og har direkte forbindelse til offentlige transportmidler. Lissabons bymidte med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. fem km herfra.Hotellet blev renoveret i 2009 og består af en otteetagers hovedbygning med i alt 70 værelser, heraf 69 dobbeltværelser og en suite. For gæsterne står der desuden en bar, en pub og en klimatiseret restaurant til rådighed. Hertil kommer en offentlig internetadgang. Der tilbydes selvfølgelig også vaskeservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • TRYP Lisboa Oriente Hotel
  Fra595krPr. nat

  TRYP Lisboa Oriente Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Dom joao ii lote1.16-02b parque das naçoes - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Byhotellet ligger i Lissabons turistområder. Lige i nærheden af hotellet finder man forskellige indkøbsmuligheder, en forbindelse med offentlige transportmidler og diverse restauranter. Til de nærmeste barer og diskoteker er der ca. 500 m. Der er kun ca. 700 m til floden, mens der er 20 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1998 og blev renoveret i 2004. Det er på 16 etager og har i alt 207 værelser, heraf 206 dobbeltværelser og en suite. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, tv-stue, konferencerum, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at benytte den offentlige internetadgang, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling).Der er mulighed for at få massage på hotellet. Herudover ligger der en golfbane ca. 500 m herfra.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • HF Fenix Urban
  Fra652krPr. nat

  HF Fenix Urbanstars

  Lissabon by, Lissabon , António augusto aguiar 14 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1141 meninger fra rejsendeBaseret på 1141 meninger fra rejsende

  City-hotellet ligger lige i byens centrum, tæt ved Marquês de Pombal, den største grønne park i Lissabon samt nogle få skridt fra Avenida da Liberdade, det historiske centrum, floden og byens mest farverige kommercielle og forretningskvarter. Ligeledes tæt på hotellet finder man forbindelser til alle transportnet, ligesom der er omkring 8 km til Portela lufthavn.Ved hjælp af de 148 værelser vil gæsterne helt sikkert finde noget, som passer til deres behov, uanset om de rejser i forretningsærinde eller i deres fritid. Dette moderne hotel tilbyder mange af det 21. århundredes faciliteter og kombinerer raffinement og afslapning, hvilket er ideelt for folk, som kan finde ud af at værdsætte de bedste ting i livet, og som ved, at de ikke behøver at bestille tid eller iføre sig jakkesættet. Gæsterne vil herudover helt bestemt blive forbavset over hotellets betagende interiør. Af yderligere faciliteter på det klimatiserede hotel er der en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, vekselbørs, morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger.Hotellets værelser tilbyder udsigt over Parque Eduardo VII og Lissabons mest centrale plads. Værelserne er specialdesignet for gæster, som skal arbejde eller deltage i møder i løbet af deres ophold. Hvert værelse rummer eget badeværelse med badekar, fjernsyn, safeboks, minibar og klimaanlæg.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Lisboa Prata Boutique Hotel
  Fra943krPr. nat

  Lisboa Prata Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da prata 116 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 215 meninger fra rejsendeBaseret på 215 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 25 værelser på stedet. Ejendommen består af 14 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Hello Lisbon Santa Apolonia Apartments
  Fra487krPr. nat

  Hello Lisbon Santa Apolonia Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Calcada do cardeal 16 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 92 meninger fra rejsendeBaseret på 92 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Lisboa . Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Der er i alt 13 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 13 lejligheder. Hotel ligger midt i byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Vip Executive Zurique
  Fra345krPr. nat

  Vip Executive Zuriquestars

  Lissabon by, Lissabon , Ivone silva 18 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 371 meninger fra rejsendeBaseret på 371 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum. I de nærmere omgivelser (ca. 250 m) finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested ca. 100 m fra hotellet og den nærmeste strand ligger ca. 30 km væk.Hotellet åbnede i 1990 og blev komplet renoveret i 2003. Det er på 15 etager og råder over i alt 252 værelser, heraf 248 dobbeltværelser og fire suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, safeboks og vekselbørs. På hotellet finder man desuden en bar, 10 konferencerum med plads til mellem 25 og 250 personer, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, radio, centralvarme, safeboks (mod betaling) og minibar.Hotellet råder over en swimmingpool med pool-/snackbar (afhængig af sæsonen). I Lissabon finder man desuden et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Roma
  Fra462krPr. nat

  Romastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida de roma 33 lisbon 1749-074 portugal 33 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1260 meninger fra rejsendeBaseret på 1260 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på "Avenida de Roma", som er en af Lissabons mest populære indkøbsgader. Lige i nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Ca. 500 m herfra finder man desuden diverse barer. Til de nærmeste diskoteker er der omkring tre km, mens havet og stranden ligger ca. 30 km væk.iddelklassehotellet er på 10 etager og råder over i alt 263 værelser, heraf fem enkelt- og 258 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevatorer, forskellige forretninger, frisør, teatersal, konferencerum, Health Club, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Herudover er der også væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  143  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser