Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  164kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Mundial
  Fra1.038krPr. nat

  Mundialstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 112 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3609 meninger fra rejsendeBaseret på 3609 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Ca. 15 km herfra ligger havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2004. Det er på ni etager og råder over i alt 350 værelser, 340 dobbeltværelser samt 7 trippleværelser og 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/pay-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Rossio Garden Hotel
  Fra1.017krPr. nat

  Rossio Garden Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua jardim do rejedor, 24 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 762 meninger fra rejsendeBaseret på 762 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Lisboa. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 6 kilometer. Hotellet består af 56 værelser. Rossio Garden Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle badeværelser på Rossio Garden Hotel er handicapvenlige. Kæledyr må ikke medbringes til Rossio Garden Hotel. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Vip Executive Zurique
  Fra375krPr. nat

  Vip Executive Zuriquestars

  Lissabon by, Lissabon , Ivone silva 18 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 477 meninger fra rejsendeBaseret på 477 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum. I de nærmere omgivelser (ca. 250 m) finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested ca. 100 m fra hotellet og den nærmeste strand ligger ca. 30 km væk.Hotellet åbnede i 1990 og blev komplet renoveret i 2003. Det er på 15 etager og råder over i alt 252 værelser, heraf 248 dobbeltværelser og fire suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, safeboks og vekselbørs. På hotellet finder man desuden en bar, 10 konferencerum med plads til mellem 25 og 250 personer, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, radio, centralvarme, safeboks (mod betaling) og minibar.Hotellet råder over en swimmingpool med pool-/snackbar (afhængig af sæsonen). I Lissabon finder man desuden et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Olaias Park Hotel
  Fra425krPr. nat

  Olaias Park Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Av. engenheiro arantes e oliveira 9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1071 meninger fra rejsendeBaseret på 1071 meninger fra rejsende

  Inden for en radius af 3 km finder man et utal af indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Det nærmeste stoppested ligger inden for gåafstand (ca. 20 m). Til havet og stranden er der ca. 20 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 18 etager og råder over i alt 300 værelser, heraf 15 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs og elevator. Bygningen rummer desuden forskellige forretninger, en café, en bar, en teatersal og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover har hotellet naturligvis et konferencerum og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, king size seng, flisegulv og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Tivoli Oriente
  Fra1.012krPr. nat

  Tivoli Orientestars

  Lissabon by, Lissabon , Av. dom joão ii - parque das nacoes 27 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3872 meninger fra rejsendeBaseret på 3872 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Lissabons turistområder, ca. to til fire km fra bymidten. Til stranden er der ca. fem km og 200 m fra hotellet finder man et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige foran hotellet er der forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder på sine 16 etager over i alt 279 værelser, heraf 13 enkeltværelser, 165 dobbeltværelser og 17 suiter. Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception, elevator, spillerum, tv-stue og et konferencerum med offentlig internetadgang. Hotellet har endvidere en hyggelig bar og en à la carte restaurant. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der gode parkeringsmuligheder.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Hotellet råder endvidere over en indendørs swimmingpool, whirlpool, sauna, dampbad og fitness-studie. Hertil kommer et afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Turim Europa Hotel
  Fra747krPr. nat

  Turim Europa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua são sebastião da pedreira 19 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 905 meninger fra rejsendeBaseret på 905 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Lisboa. Hotellet , der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. I alt 100 værelser er til rådighed for gæsterne på Turim Europa Hotel. Turim Europa Hotel blev bygget i 2002. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Turim Europa Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. I denne ejendom er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. og Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conference
  Fra488krPr. nat

  VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conferencestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida 5 de outubro 295 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 521 meninger fra rejsendeBaseret på 521 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i Lissabon. For at komme ind til centrum må gæsterne køre ca. 10 minutter med undergrundsbanen. Ca. 150 m fra hotellet finder man mange forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Til de nærmeste diskoteker og barer er der ca. 500 m, mens stranden ligger 25 km fra hotellet.Hotellet råder på sine 10 etager over i alt 171 værelser, heraf 166 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevatorer, kiosk, konferenceindretninger, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område er der en bar og 3 klimatiserede à la carte restauranter. Herudover er der mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom man også kan bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Hertil kommer minibar, dobbeltseng, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en udendørs swimmingpool, en sauna, et dampbad samt forskellige former for massage. Herudover er der et fitness-studie, ligesom der også præsenteres et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Evolution Lisboa Hotel
  Fra669krPr. nat

  Evolution Lisboa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça do duque de saldanha 4 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 772 meninger fra rejsendeBaseret på 772 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Lisboa. Der er i alt 129 gæsteværelser på stedet. Denne feriebolig blev opført i 2015. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Alle badeværelser på Evolution Lisboa Hotel er handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. For ekstra bekvemmelighed kan alle der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Lutecia Smart Design Hotel
  Fra482krPr. nat

  Lutecia Smart Design Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Av. frei miguel contreiras 52 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1027 meninger fra rejsendeBaseret på 1027 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er ideelt til familier og ligger i Lisboa. Stedet, der putter sig indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Der er i alt 175 gæsteværelser på stedet. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2014. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Lutecia Smart Design Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Ejendommen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige soveværelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Lutecia Smart Design Hotel. Repræsentanter kan holde et møde på dette sted, der er ideel til forretningsrejser. , Rejsende kan nyde de måltider der serveres på ejendommen. og Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle besøgende. Lutecia Smart Design Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Lisboa Prata Boutique Hotel
  Fra898krPr. nat

  Lisboa Prata Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da prata 116 116 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 307 meninger fra rejsendeBaseret på 307 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lisboa, er dette komfortable hotel udelukkende for voksne. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 8. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 25 indbydende soveværelser. Lisboa Prata Boutique Hotel blev bygget i 2013. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Lisboa Prata Boutique Hotel har 24 timers åbent. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Lisboa Prata Boutique Hotel har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr er ikke tilladt på området. Lisboa Prata Boutique Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  239  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser