Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  164kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Eduardo VII
  Fra369krPr. nat

  Eduardo VIIstars

  Lissabon by, Lissabon , Av. fontes pereira de melo 5 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 843 meninger fra rejsendeBaseret på 843 meninger fra rejsende

  Det charmerende byhotel ligger i Parque Eduardo VII, ca. 200 m fra Marquês de Pombal Pladsen, hvor der er forbindelse med metroen. I de nærmere omgivelser (ca. 100 m) finder man et væld af restauranter samt omfattende indkøbsmuligheder (ca. 400 m) og diverse barer og pubber (ca. 2000 m). Med bil kommer man hurtigt til havet og den indbydende strand, som ligger ca. 15 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2003 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 137 værelser, heraf et enkelt- og 136 dobbeltværelser. Herudover er der en døgnåben reception med hotelsafe, vekselbørs og elevator. Bygningen rummer endvidere en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med en herlig udsigt over byen (der forefindes børnestole). Hotellet råder desuden over et konferencerum, en offentlig internetterminal, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover er der en cykelkælder, en parkeringsplads og en garage (parkeringskælder mod betaling).De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Den nærmeste golfbane ligger ca. 20 km fra hotellet og kan byde på mange timers underholdende spil. Gæsterne har desuden mulighed for at spille billard/snooker (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Mundial
  Fra876krPr. nat

  Mundialstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 105 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2528 meninger fra rejsendeBaseret på 2528 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Ca. 15 km herfra ligger havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2004. Det er på ni etager og råder over i alt 350 værelser, 340 dobbeltværelser samt 7 trippleværelser og 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/pay-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Marques de Pombal
  Fra844krPr. nat

  Marques de Pombalstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 243 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 46 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1242 meninger fra rejsendeBaseret på 1242 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i Lissabons turistområder blot få minutters gang fra bymidten. I en omkreds af ca. en km finder man forskellige indkøbsmuligheder, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlige transportmidler. Stranden og havet ligger ca. 20 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev bygget i år 2000. Det består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 123 værelser, heraf 32 enkelt- og 88 dobbeltværelser samt tre suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen. Der er desuden mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet har en sauna, et dampbad og et fitness-studie. Endelig sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • NH Lisboa Campo Grande
  Fra706krPr. nat

  NH Lisboa Campo Grandestars

  Lissabon by, Lissabon , Campo grande 7 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 716 meninger fra rejsendeBaseret på 716 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i turistområderne. Der er forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet og i en omkreds af 200 m finder man talrige indkøbsmuligheder og diverse restauranter. Barer/pubber finder man en km fra hotellet, mens der er fem km til det nærmeste diskotek. Stranden ligger ca. 25 km væk.Hotellet og består af en 12-etagers hovedbygning med i alt 84 værelser, heraf 82 dobbeltværelser og to suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe og elevator. Hertil kommer en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet råder desuden over et konferencerum og en offentlig internetadgang (WLAN). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling).For hotellets gæster står der en whirlpool, en sauna og et fitness-studie til rådighed. Der ligger desuden en golfbane ca. 40 km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Gat Rossio
  Fra983krPr. nat

  Gat Rossiostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua jardim do regedor 27-35 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 939 meninger fra rejsendeBaseret på 939 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2009. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2009. Ejendommen består af 71 værelser. Ejendommen består af 9 enkeltværelser, 56 dobbeltværelser og 6 junior-suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Hello Lisbon Santa Apolonia Apartments
  Fra644krPr. nat

  Hello Lisbon Santa Apolonia Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Calcada do cardeal 16 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 80 meninger fra rejsendeBaseret på 80 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Lisboa . Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Der er i alt 13 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 13 lejligheder. Hotel ligger midt i byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Novotel Lisboa
  Fra698krPr. nat

  Novotel Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida josé malhoa 1-1a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2129 meninger fra rejsendeBaseret på 2129 meninger fra rejsende

  Det populære byhotel ligger 3 km fra bymidten i nærheden af zoologisk have og den berømte Gulbenkian-stiftelse. Herudover er der mange indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Havet og stranden ligger ca. 25 km fra hotellet.iddelklassehotellet råder over 10 etager med i alt 249 værelser, heraf 1 suite. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Gæsterne kan desuden glæde sig over en legeplads til børnene, et konferencerum og en offentlig internetterminal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg og centralvarme.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Herudover er der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Lisboa Prata Boutique Hotel
  Fra952krPr. nat

  Lisboa Prata Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da prata 116 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 191 meninger fra rejsendeBaseret på 191 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 25 værelser på stedet. Ejendommen består af 14 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • SANA Metropolitan
  Fra524krPr. nat

  SANA Metropolitanstars

  Lissabon by, Lissabon , R. soeiro pereira gomes 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 408 meninger fra rejsendeBaseret på 408 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger ca. fire km fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man en forbindelse med offentlig transport (ca. 300 m), talrige indkøbsmuligheder (ca. 600 m), diverse restauranter (ligeledes 600 m), barer (to km) og diskoteker (ca. 2,5 km). Lufthavnen ligger ca. fem km væk, mens der er 35 km til stranden.Hotellet består af en 12-etagers hovedbygning med i alt 315 værelser, heraf 306 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der forskellige forretninger, bar, pub og en klimatiseret restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Miraparque
  Fra654krPr. nat

  Miraparquestars

  Lissabon by, Lissabon , Sidonio pais 12 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1161 meninger fra rejsendeBaseret på 1161 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder samt diverse barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Havet ligger ca. 15 km væk, mens der er 30 km til en strand.iddelklassehotellet blev renoveret i 2001, er på seks etager og råder over i alt 96 værelser, heraf seks enkelt- og 85 dobbeltværelser samt fem suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, garderobe og elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har desuden et konferencerum. Prikken over i?et er hotellets vaskeservice og roomservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar (mod betaling), væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  143  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser