Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  162kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Jorge V
  Fra367krPr. nat

  Jorge Vstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua mouzinho da silveira 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 454 meninger fra rejsendeBaseret på 454 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i byen ikke langt fra pladsen Marques de Pombal. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden og der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2001, er på syv etager og råder over 10 enkelt- og 33 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører bl.a. en hyggelig bar, et morgenmadsrum og en offentlig internetadgang. Herudover er der naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Ca. otte km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Mundial
  Fra608krPr. nat

  Mundialstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 108 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2968 meninger fra rejsendeBaseret på 2968 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Ca. 15 km herfra ligger havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2004. Det er på ni etager og råder over i alt 350 værelser, 340 dobbeltværelser samt 7 trippleværelser og 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/pay-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Olaias Park Hotel
  Fra470krPr. nat

  Olaias Park Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Eng.arantes e oliveira 9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 871 meninger fra rejsendeBaseret på 871 meninger fra rejsende

  Inden for en radius af 3 km finder man et utal af indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Det nærmeste stoppested ligger inden for gåafstand (ca. 20 m). Til havet og stranden er der ca. 20 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 18 etager og råder over i alt 300 værelser, heraf 15 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs og elevator. Bygningen rummer desuden forskellige forretninger, en café, en bar, en teatersal og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover har hotellet naturligvis et konferencerum og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, king size seng, flisegulv og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Florida
  Fra461krPr. nat

  Floridastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua duque de palmela 34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1038 meninger fra rejsendeBaseret på 1038 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger ved Praça Marquês de Pombal og lige i nærheden af en forbindelse med offentlig transport (ca. 50 m) samt et hav af restauranter (ligeledes 50 m). I umiddelbar nærhed af hotellet (ca. 1500 m) finder man talrige indkøbsmuligheder samt diverse barer, pubber (ca. 2000 m) og diskoteker (ca. 2000 m). Bymidten ligger ligeledes i nærheden og kan nås på ca. en halv time til fods. Havet og den indbydende strand ligger ca. 20 km fra hotellet og lader sig således nemt og bekvemt nå med bil.Hotellet består af en 9 etagers hovedbygning med i alt 72 værelser, heraf 7 enkeltværelser og 65 dobbeltværelser. Det kan desuden tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevator. I huset er der desuden bar, tv-stue og en klimatiseret restaurant. Ydermere tilbydes der et 4 konferencerum, en internetcomputer, parkeringsplads i nærheden, roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med brusebad, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, pay-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg og safeboks (leje).Den nærmeste golfbane ligger 8 km væk og lader sig nemt nå med bil.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Lisboa Prata Boutique Hotel
  Fra615krPr. nat

  Lisboa Prata Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da prata 116 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 236 meninger fra rejsendeBaseret på 236 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Ejendommen består af 25 værelser. Ejendommen består af 14 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Check-out er kl. 12:00. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Sofitel Lisbon Liberdade
  Fra1.266krPr. nat

  Sofitel Lisbon Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 127 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3590 meninger fra rejsendeBaseret på 3590 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et rekreativt område i Lissabon. Der er kun et par minutters gang til bymidten, hvor man finder et væld af barer, restauranter, biografer og seværdigheder samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det ligger på den prestigefyldte gade Avenida da Liberdade i hjertet af Lissabon. Tæt herved finder man det historiske kvarter Alma. Desuden er der kun ca. 7 km til lufthavnen. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet og den nærmeste strand ligger 15 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en 9-etagers bygning med i alt 171 værelser, heraf 5 suiter. Bygningen rummer derudover en foyer med reception og elevatorer. Hotellet har ligeledes en bar, en pianobar og en klimatiseret restaurant. Endvidere rummer bygningen otte konferencerum med plads til op til 250 personer samt en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller mod betaling i garagen. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice, ligesom der også er et bibliotek.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med badekåbe, badetøfler og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og safeboks (mod betaling) samt en sofagruppe.Ca. 10 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Turim Restauradores
  Fra448krPr. nat

  Turim Restauradoresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da gloria 9 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 127 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 215 meninger fra rejsendeBaseret på 215 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of Lisbon, near Praça dos Restauradores / Av. da Liberdade and close to Lisbon's main shopping area. It can also be found nearby main ways of transport such as bus, underground, train, taxi and is only 15 minutes far from the airport.

  Se mere
 • Principe Lisboa
  Fra436krPr. nat

  Principe Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. duque de avila 201 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1299 meninger fra rejsendeBaseret på 1299 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons turistområder og har direkte forbindelse til offentlige transportmidler. Lissabons bymidte med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. fem km herfra.Hotellet blev renoveret i 2009 og består af en otteetagers hovedbygning med i alt 70 værelser, heraf 69 dobbeltværelser og en suite. For gæsterne står der desuden en bar, en pub og en klimatiseret restaurant til rådighed. Hertil kommer en offentlig internetadgang. Der tilbydes selvfølgelig også vaskeservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Eduardo VII
  Fra286krPr. nat

  Eduardo VIIstars

  Lissabon by, Lissabon , Av. fontes pereira de melo 5 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 980 meninger fra rejsendeBaseret på 980 meninger fra rejsende

  Det charmerende byhotel ligger i Parque Eduardo VII, ca. 200 m fra Marquês de Pombal Pladsen, hvor der er forbindelse med metroen. I de nærmere omgivelser (ca. 100 m) finder man et væld af restauranter samt omfattende indkøbsmuligheder (ca. 400 m) og diverse barer og pubber (ca. 2000 m). Med bil kommer man hurtigt til havet og den indbydende strand, som ligger ca. 15 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2003 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 137 værelser, heraf et enkelt- og 136 dobbeltværelser. Herudover er der en døgnåben reception med hotelsafe, vekselbørs og elevator. Bygningen rummer endvidere en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med en herlig udsigt over byen (der forefindes børnestole). Hotellet råder desuden over et konferencerum, en offentlig internetterminal, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover er der en cykelkælder, en parkeringsplads og en garage (parkeringskælder mod betaling).De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Den nærmeste golfbane ligger ca. 20 km fra hotellet og kan byde på mange timers underholdende spil. Gæsterne har desuden mulighed for at spille billard/snooker (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Avenida Park
  Fra332krPr. nat

  Avenida Parkstars

  Lissabon by, Lissabon , Av. sidonio pais 6 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 313 meninger fra rejsendeBaseret på 313 meninger fra rejsende

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Lisboa . Hotel undergik en renovering i 2012. Ejendommen består af 44 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 15 dobbeltværelser, 5 treværelses rum og 4 overordnede værelser. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  208  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser