Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  240kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Jorge V
  Fra937krPr. nat

  Jorge Vstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua mouzinho da silveira 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 470 meninger fra rejsendeBaseret på 470 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i byen ikke langt fra pladsen Marques de Pombal. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden og der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2001, er på syv etager og råder over 10 enkelt- og 33 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører bl.a. en hyggelig bar, et morgenmadsrum og en offentlig internetadgang. Herudover er der naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Ca. otte km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • SANA Metropolitan
  Fra904krPr. nat

  SANA Metropolitanstars

  Lissabon by, Lissabon , R. soeiro pereira gomes 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 534 meninger fra rejsendeBaseret på 534 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger ca. fire km fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man en forbindelse med offentlig transport (ca. 300 m), talrige indkøbsmuligheder (ca. 600 m), diverse restauranter (ligeledes 600 m), barer (to km) og diskoteker (ca. 2,5 km). Lufthavnen ligger ca. fem km væk, mens der er 35 km til stranden.Hotellet består af en 12-etagers hovedbygning med i alt 315 værelser, heraf 306 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der forskellige forretninger, bar, pub og en klimatiseret restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Vip Inn Berna
  Fra421krPr. nat

  Vip Inn Bernastars

  Lissabon by, Lissabon , Antonio serpa 13 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 550 meninger fra rejsendeBaseret på 550 meninger fra rejsende

  Det moderniserede hotel ligger ca. 3,5 km fra Lissabons centrum med dets mange kulturelle tilbud og seværdigheder. I hotellets omgivelser finder man en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m), talrige indkøbsmuligheder (ca. 500 m), diverse restauranter (ligeledes 500 m), livlige barer/pubber (ca. to km) samt flere diskoteker (ca. 2,5 km). Lufthavnen ligger fem km fra hotellet, mens der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2004 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 240 værelser, heraf 12 enkelt- og 226 dobbeltværelser samt to suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. For gæsterne står der endvidere en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant til rådighed. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Olissippo Marques De Sa
  Fra717krPr. nat

  Olissippo Marques De Sastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. miguel bombarda 130 lisbon 1050-167 portugal 130 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 633 meninger fra rejsendeBaseret på 633 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i et forretnings- og finanskvarter i Lissabon kun få skridt fra Gulbenkian-stiftelsen. Der er desuden kun få minutters gang til diverse restauranter, butikker og barer. Den smukke strand ligger endvidere ca. 25 km væk. Der afgår offentlige transportmidler 200 m væk.Hotellet, der har en perfekt beliggenhed, hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2002. På sine 9 etager råder det over i alt 163 værelser og 1 suite. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer samt en tv-stue og et konferencerum med internetadgang. Hotellet har tilmed en hyggelig bar og en restaurant. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder uden for hotellet.Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet og råder over eget badeværelse. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, flisegulv, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Olaias Park Hotel
  Fra511krPr. nat

  Olaias Park Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Eng.arantes e oliveira 9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 903 meninger fra rejsendeBaseret på 903 meninger fra rejsende

  Inden for en radius af 3 km finder man et utal af indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Det nærmeste stoppested ligger inden for gåafstand (ca. 20 m). Til havet og stranden er der ca. 20 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 18 etager og råder over i alt 300 værelser, heraf 15 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs og elevator. Bygningen rummer desuden forskellige forretninger, en café, en bar, en teatersal og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover har hotellet naturligvis et konferencerum og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, king size seng, flisegulv og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Dom Pedro Lisboa
  Fra965krPr. nat

  Dom Pedro Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. eng. duarte pacheco 24 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1354 meninger fra rejsendeBaseret på 1354 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger ca. 200 m fra et væld af indkøbsmuligheder og talrige restauranter. Tæt ved hotellet er der desuden forbindelse med offentlige transportmidler (ca. 500 m). Ca. tre km væk finder man diverse barer og pubber, mens der er seks km til det nærmeste diskotek. Den nærliggende bymidte kan man gå til på en halv time. Stranden ligger kun 5-6 km fra hotellet og kan hurtigt nås med bil.Hotellet er bygget i 1998 og blev renoveret i 2002. Dets hovedbygning er på 21 etager og har i alt 263 værelser, heraf 254 dobbeltværelser og ni suiter. På hotellet er der desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevator. Herudover er der forskellige forretninger, en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Der er endvidere et konferencerum, en internetterminal, roomservice, vaskeservice samt en parkeringsplads og en garage.De eksklusivt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme, sofahjørne og safeboks.Gæsterne har mulighed for at få massage. Sportsbegejstrede kan endvidere benytte hotellets fitness-studie.orgenmaden kan sammensættes fra buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Lisboa
  Fra761krPr. nat

  Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua barata salgueiro 5 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 730 meninger fra rejsendeBaseret på 730 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1987. Hotel undergik en renovering i 2008. Ejendommen består af 61 værelser. Ejendommen består af 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • SANA Capitol
  Fra766krPr. nat

  SANA Capitolstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua eça de queiroz 24 24 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 564 meninger fra rejsendeBaseret på 564 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet er på ni etager og har i alt 56 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator, tv-stue, konferencerum og parkeringsplads.

  Se mere
 • Roma
  Fra673krPr. nat

  Romastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida de roma 33 lisbon 1749-074 portugal 33 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1377 meninger fra rejsendeBaseret på 1377 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på "Avenida de Roma", som er en af Lissabons mest populære indkøbsgader. Lige i nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Ca. 500 m herfra finder man desuden diverse barer. Til de nærmeste diskoteker er der omkring tre km, mens havet og stranden ligger ca. 30 km væk.iddelklassehotellet er på 10 etager og råder over i alt 263 værelser, heraf fem enkelt- og 258 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevatorer, forskellige forretninger, frisør, teatersal, konferencerum, Health Club, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Herudover er der også væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Mundial
  Fra908krPr. nat

  Mundialstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 109 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3159 meninger fra rejsendeBaseret på 3159 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Ca. 15 km herfra ligger havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2004. Det er på ni etager og råder over i alt 350 værelser, 340 dobbeltværelser samt 7 trippleværelser og 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/pay-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  180  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser