Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  186kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Mundial
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra839krPr. nat

  Mundialstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 89 Muligheder

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Ca. 15 km herfra ligger havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2004. Det er på ni etager og råder over i alt 350 værelser, 340 dobbeltværelser samt 7 trippleværelser og 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/pay-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • VIP Executive Art's
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra410krPr. nat

  VIP Executive Art'sstars

  Lissabon by, Lissabon , D.joao ii lote 1.18 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum ca. 1 km fra havet. I hotellets omegn finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested kun ca. 100 m væk, mens den nærmeste strand ligger ca. 25 km væk.Hotellet åbnede i 2004 og har i alt 300 værelser fordelt på 14 etager, heraf 289 dobbeltværelser og 11 suiter. Den moderne hotelbygning råder over en døgnåben reception, en elevator, en safeboks og en vekselbørs. På hotellet er der desuden to barer, 8 konferencerum med plads til op til 200 personer, et auditorium, en shop, en café, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer en internetterminal, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice. Desuden er der parkeringsplads og garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, stereoanlæg med radio, internetadgang, centralvarme, safeboks (mod betaling) samt minibar.I Lissabon finder man et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Lutecia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra544krPr. nat

  Luteciastars

  Lissabon by, Lissabon , Frei miguel contreiras 52 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Dette hotel ligger tæt på en af byens mest berømte og charmerende boulevarder, Avenida de Roma. Der findes forbindelser med offentlige transportmidler kun 100 m fra hotellet.Dette city-hotel ligger på en hovedgade og blev renoveret i 2004. Det tilbyder i alt 175 dobbeltværelser fordelt på 11 etager. Gæsterne kan benytte foyeren, hvor der er en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, elevatorer og en teatersal. Herudover er der en klimatiseret restaurant, hvor gæsterne kan få en bid mad. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og hotellets internetadgang. Endvidere er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice.Hvert værelse er udstyret med et badeværelse samt hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, gratis internetadgang, minibar, dobbeltseng og en safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra varierende buffeter. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Travel Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra423krPr. nat

  Travel Parkstars

  Lissabon by, Lissabon , Almirante reis 64 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger i nærheden af Parca de Figueira (ca. to til fire kilometer fra bymidten). Den nærmeste strand ligger 35 km fra hotellet. Ca. 150 m herfra finder man endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet.Værelserne er smagfuldt indrettet og har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de flisebelagte og udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Zenit Lisboa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra460krPr. nat

  Zenit Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. 5 de outubro 11 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder

  Hotellet ligger på adressen Avenida 5 de Outubro, nr. 11 i den portugisiske hovedstads bedste forretningskvarter mellem pladsen Marquês de Pombal og pladsen Duque de Saldanha. Lige i nærheden af hotellet finder man Avenida da Liberdade med forbindelse til offentlig transport samt forskellige restauranter og barer. Der er ca. 1 km til det berømte Barrio Alto og øvrige turistattraktioner såsom Alfama, mens der til Belém og EXPO udstillingslokaliteter er omkring 5 km. Den internationale lufthavn i Lissabon ligger ca. 4 km fra hotellet.Hotellet er beliggende i en historisk bygning med originalfacade og de nyeste standardindretninger. Kombinationen af begge genrer skaber en komfortabel og moderne atmosfære. Hotellet er ideelt for forretningsrejsende og feriegæster. Det klimatiserede hotel har i alt 86 værelser fordelt på 7 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse, 1 suite, 3 juniorsuiter samt nogle ikke-rygerværelser. Hotellet har endvidere en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevatorer, café, bar, restaurant, tv-stue, internetadgang (mod betaling), konferenceindretninger, roomservice, vaskemuligheder samt en parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige og moderne værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt plejeartikler. De råder endvidere over telefon, fax, satellit-tv med kanal+, stereoanlæg, minibar og internetadgang. Desuden er de udstyret med safeboks, dobbelt- eller kingsize seng, et udvalg af puder samt individuelt regulerbart klimaanlæg/radiator og en terrasse. Hver morgen er der en gratis avis.orgenmad serveres som buffet i den fremragende restaurant Marqués de Pombal. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Køkkenet kan tilbyde velsmagende og innovative madretter af naturprodukter til enestående priser. Endvidere er det store udvalg af vine med til at gøre den gastronomiske oplevelse helt perfekt.

  Se mere
 • Vila Gale Opera
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra589krPr. nat

  Vila Gale Operastars

  Lissabon by, Lissabon , Trv.do conde da ponte s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder

  Det charmerende by- og konferencehotel ligger i Lissabons turistområder. Lige i nærheden finder man en flod/sø. Bymidten Rossio ligger ca. fem km fra hotellet. Lige i nærheden finder man desuden et konferencecenter og der er forbindelse med offentlig transport 200 m herfra. Til de nærmeste barer, restauranter og diskoteker er der ca. 800 m. Fem km fra hotellet finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til lufthavnen er der ca. 15 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og åbnede i 2002. Det er på ni etager og råder over i alt 243 dobbeltværelser og 16 suiter. Til faciliteterne hører endvidere en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator, et spillerum, en tv-stue, flere konferencerum, en cykelkælder, en parkeringsplads og en garage. Der er desuden mulighed for at leje cykler. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover er der mulighed for at benytte den offentlige internetadgang, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De lyst og moderne indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og fax-/modemforbindelse. Herudover er værelserne udstyret med sofahjørne, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Enkelte værelser og suiter har desuden parketgulve.Hotellet kan tilbyde sine gæster en health-club (mod betaling) med indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, massage og et fitnessområde. Der er mulighed for at dyrke vandaerobic og almindelig aerobic, stå på vandski og jetski, dykke, surfe og sejle. Gæsterne kan også spille squash og billard/snooker samt ride. Hertil kommer motorbåde, vandcykler, katamaraner og cykler/mountainbikes. Hotellet præsenterer også et aktivitetsprogram og der ligger en golfbane ca. 15 km væk. Spørg på hotellet om vandsportsaktiviteter og andre aktiviteter.

  Se mere
 • Turim Iberia Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra663krPr. nat

  Turim Iberia Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , 5 de outubro 160 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Hotellet ligger i et af de mest eksklusive områder i Lissabon tæt på Museu (museum) Calouste Gulbenkian og Praça (plads) Campo Pequeno. Det ligger omkring 30 minutters kørsel fra stranden på Costa Caparica ca. 6 km fra Lissabons lufthavn.Det moderne designerhotel blev bygget i 2007 og sigter mod at give gæsterne optimal komfort, uanset om der er tale om forretningsrejsende eller feriegæster. Som andre hoteller i denne gruppe er dette etablissement udtænkt som et hotel med intime forhold og tilbyder 86 værelser fordelt på 10 klimatiserede etager, som sikrer en rolig og afslappet atmosfære. Ydermere er der døgnåben reception, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant, bar/snackbar for de lette måltider og drinks, et forretningscenter og en privat garage til bilen. Desuden er der safeboks, vekselbørs, elevator, internetadgang (mod betaling) samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice (mod betaling).Værelserne og juniorsuiterne er moderne, rummelige og komfortable. De er udstyret med den mest moderne teknologi, WLAN/internetadgang, eget badeværelse, radio, satellit-tv, baggrundsmusik, safeboks, elkedel og et bredt udvalg af behageligheder. Hertil kommer hårtørrer, telefon, minibar, strygejern og strygebræt, dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Alle værelser er dekoreret i lyse farver og rummer masser af sollys, som får gæsterne til at slappe af efter en lang dag med møder eller sightseeing.orgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Tivoli Oriente
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra633krPr. nat

  Tivoli Orientestars

  Lissabon by, Lissabon , D. joao ii, 27 - parque das nacoes s/n - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger i Lissabons turistområder, ca. to til fire km fra bymidten. Til stranden er der ca. fem km og 200 m fra hotellet finder man et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige foran hotellet er der forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder på sine 16 etager over i alt 279 værelser, heraf 13 enkeltværelser, 165 dobbeltværelser og 17 suiter. Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception, elevator, spillerum, tv-stue og et konferencerum med offentlig internetadgang. Hotellet har endvidere en hyggelig bar og en à la carte restaurant. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der gode parkeringsmuligheder.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Hotellet råder endvidere over en indendørs swimmingpool, whirlpool, sauna, dampbad og fitness-studie. Hertil kommer et afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Holiday Inn Lisboa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra483krPr. nat

  Holiday Inn Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Antonio jose de almeida 28 a - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i Lissabons centrum kun få minutter fra indkøbscentret Amoreiras. Til et busstoppested er der ca. 200 m, mens den nærmeste metrostation ligger 800 m væk. Til den nærmeste restaurant er der 500 m, mens der til diverse barer og pubber er ca. 2,5 km. Lufthavnen ligger fem km fra hotellet.Byhotellet er bygget i 1987 og blev renoveret i 2001. Det er på 10 etager og råder over i alt 169 værelser, heraf ni suiter, 29 enkelt- og 131 dobbeltværelser. For gæsterne står der en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevatorer, en kiosk og en bar til rådighed. Der er ligeledes en indbydende à la carte restaurant med ikke-ryger område. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetterminal. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, centralvarme og klimaanlæg. Desuden er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. Sportsinteresserede har endvidere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Solplay Hotel de Apartamentos
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra707krPr. nat

  Solplay Hotel de Apartamentosstars

  Linda-a-Velha, Lissabon , Rua manuel silva gaio 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  This superb city and business hotel boasts a strategic setting on the outskirts of Lisbon. The hotel is situated within easy access of the city centre and the international airport. The hotel enjoys an idyllic hilltop location overlooking the river and commanding spectacular views over the Estoril, Cascais and Sintra areas, as well as the Monsanto Park and the National Stadium. This modern hotel is nestled amidst impeccably-landscaped gardens, complementing its surroundings with a touch of sophistication and grandeur. The hotel provides luxurious, elegantly-styled guest rooms which feature a delightful blend of soft and warm tones, and come well equipped with modern amenities. The hotel provides a selection of business and leisure facilities which are sure to surpass the expectations of even the most discerning traveller.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  152  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

 • : Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination