Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  144kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Vip Inn Berna
  Fra376krPr. nat

  Vip Inn Bernastars

  Lissabon by, Lissabon , Antonio serpa 13 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 622 meninger fra rejsendeBaseret på 622 meninger fra rejsende

  Det moderniserede hotel ligger ca. 3,5 km fra Lissabons centrum med dets mange kulturelle tilbud og seværdigheder. I hotellets omgivelser finder man en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m), talrige indkøbsmuligheder (ca. 500 m), diverse restauranter (ligeledes 500 m), livlige barer/pubber (ca. to km) samt flere diskoteker (ca. 2,5 km). Lufthavnen ligger fem km fra hotellet, mens der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2004 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 240 værelser, heraf 12 enkelt- og 226 dobbeltværelser samt to suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. For gæsterne står der endvidere en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant til rådighed. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vip Executive Zurique
  Fra372krPr. nat

  Vip Executive Zuriquestars

  Lissabon by, Lissabon , Ivone silva 18 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 456 meninger fra rejsendeBaseret på 456 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum. I de nærmere omgivelser (ca. 250 m) finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested ca. 100 m fra hotellet og den nærmeste strand ligger ca. 30 km væk.Hotellet åbnede i 1990 og blev komplet renoveret i 2003. Det er på 15 etager og råder over i alt 252 værelser, heraf 248 dobbeltværelser og fire suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, safeboks og vekselbørs. På hotellet finder man desuden en bar, 10 konferencerum med plads til mellem 25 og 250 personer, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, radio, centralvarme, safeboks (mod betaling) og minibar.Hotellet råder over en swimmingpool med pool-/snackbar (afhængig af sæsonen). I Lissabon finder man desuden et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Radisson Blu
  Fra714krPr. nat

  Radisson Blustars

  Lissabon by, Lissabon , Marechal craveiro lopes 390 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1703 meninger fra rejsendeBaseret på 1703 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger ca. 6 km fra centrum. I en omkreds af ca. en km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder og restauranter. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km herfra finder man havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 12 etager og råder over i alt 221 værelser, heraf 205 dobbeltværelser og 16 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en offentlig internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Aftensmaden kan også vælges à la carte.

  Se mere
 • Jorge V
  Fra499krPr. nat

  Jorge Vstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua mouzinho da silveira 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 503 meninger fra rejsendeBaseret på 503 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i byen ikke langt fra pladsen Marques de Pombal. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden og der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2001, er på syv etager og råder over 10 enkelt- og 33 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører bl.a. en hyggelig bar, et morgenmadsrum og en offentlig internetadgang. Herudover er der naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Ca. otte km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Holiday Inn Lisbon Continental
  Fra827krPr. nat

  Holiday Inn Lisbon Continentalstars

  Lissabon by, Lissabon , Laura alves 9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 940 meninger fra rejsendeBaseret på 940 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i nærheden af en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m) og er således kendetegnet ved sin centrale beliggenhed. I en omkreds af ca. 500 m finder man et utal af indkøbsmuligheder, talrige restauranter (ca. 500 m), diverse barer, pubber (ca. 1,5 km) og et diskotek (ca. to km). Med bil kommer man hurtigt til en indbydende strand, som ligger 25 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2010 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 220 værelser, heraf 22 enkelt- og 188 dobbeltværelser samt 10 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Bygningen rummer desuden forskellige forretninger, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere er der et konferencerum, en offentlig internetadgang samt en parkeringsplads og en garage. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Sportsbegejstrede kan benytte hotellets fitness-studie, ligesom der fem km herfra også ligger en golfbane.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Principe Lisboa
  Fra435krPr. nat

  Principe Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. duque de avila 201 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1470 meninger fra rejsendeBaseret på 1470 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons turistområder og har direkte forbindelse til offentlige transportmidler. Lissabons bymidte med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. fem km herfra.Hotellet blev renoveret i 2009 og består af en otteetagers hovedbygning med i alt 70 værelser, heraf 69 dobbeltværelser og en suite. For gæsterne står der desuden en bar, en pub og en klimatiseret restaurant til rådighed. Hertil kommer en offentlig internetadgang. Der tilbydes selvfølgelig også vaskeservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • SANA Malhoa
  Fra594krPr. nat

  SANA Malhoastars

  Lissabon by, Lissabon , Jose malhoa 8 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 775 meninger fra rejsendeBaseret på 775 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger ca. fire km fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. I en omkreds af ca. 500 m finder man et væld af indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Der er ca. to km til de nærmeste barer/pubber, 2,5 km til diverse diskoteker og fem km til Lissabons lufthavn. Stranden ligger ca. 25 km fra hotellet.ed fri adgang til spa (sauna, jacuzzi, tyrkisk bad og træningscenter), hotellet er bygget i 2004. Dets hovedbygning er på 14 etager og råder over i alt 185 værelser, heraf 16 enkelt- og 165 dobbeltværelser samt fire suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe, vaskeri, elevator og café. Herudover er der forskellige forretninger, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).od betaling kan gæsterne benytte whirlpoolen, hotellets Health Club, solariet, saunaen og fitness-studiet. Endeligt sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan endvidere bestilles som menu, aftensmaden tillige à la carte.

  Se mere
 • PortoBay Liberdade
  Fra1.228krPr. nat

  PortoBay Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo 8 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 919 meninger fra rejsendeBaseret på 919 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er i Lisboa. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 8 kilometer. Lokaliteten har 98 indbydende soveværelser. PortoBay Liberdade blev opført i 2014. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. PortoBay Liberdade har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Alle badeværelser på PortoBay Liberdade er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. og Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. PortoBay Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Alif Campo Pequeno
  Fra446krPr. nat

  Alif Campo Pequenostars

  Lissabon by, Lissabon , Campo pequeno 49-51 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 567 meninger fra rejsendeBaseret på 567 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger i Lissabon, blot 100 m fra en forbindelse med offentlig transport.Hotellet har i alt 115 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en offentlig internettermninal, en parkeringsplads og en garage. Endvidere har hotellet en indbydende, klimatiseret restaurant. Prikken over i et er hotellets roomservice og vaskeservice.Værelserne har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, internetadgang, minibar/køleskab, safeboks (betaling) samt centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Holiday Inn Lisboa
  Fra802krPr. nat

  Holiday Inn Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Antonio jose de almeida 28 a - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1163 meninger fra rejsendeBaseret på 1163 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i Lissabons centrum kun få minutter fra indkøbscentret Amoreiras. Til et busstoppested er der ca. 200 m, mens den nærmeste metrostation ligger 800 m væk. Til den nærmeste restaurant er der 500 m, mens der til diverse barer og pubber er ca. 2,5 km. Lufthavnen ligger fem km fra hotellet.Byhotellet er bygget i 1987 og blev renoveret i 2001. Det er på 10 etager og råder over i alt 169 værelser, heraf ni suiter, 29 enkelt- og 131 dobbeltværelser. For gæsterne står der en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevatorer, en kiosk og en bar til rådighed. Der er ligeledes en indbydende à la carte restaurant med ikke-ryger område. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetterminal. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, centralvarme og klimaanlæg. Desuden er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. Sportsinteresserede har endvidere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  158  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser