Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  296kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Borges Chiado
  Fra1.626krPr. nat

  Borges Chiadostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua garrett 108 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 968 meninger fra rejsendeBaseret på 968 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2015. Der er i alt 96 værelser på stedet. Ejendommen består af 18 enkeltværelser, 30 dobbeltværelser, 10 suiter, 15 treværelses rum og 15 overordnede værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 • PortoBay Liberdade
  Fra1.166krPr. nat

  PortoBay Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo 8 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 816 meninger fra rejsendeBaseret på 816 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Der er i alt 98 værelser på stedet. Ejendommen består af 86 dobbeltværelser, 9 junior-suiter, 3 suiter, 3 handicapvenlige værelser og 45 overordnede værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Hotel Real Parque
  Fra677krPr. nat

  Hotel Real Parquestars

  Lissabon by, Lissabon , Av. luis bivar 67 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1121 meninger fra rejsendeBaseret på 1121 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på en hovedgade ca. 2,5 km fra Lissabons bymidte. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til diverse restauranter og til en forbindelse med offentlig transport er der ca. 200 m og de nærmeste barer ligger 350 m herfra. Fem km fra hotellet ligger der diverse diskoteker, mens der er omkring seks km til lufthavnen. Til havet er der ca. 15 km og til stranden ca. 25 km.iddelklassehotellet er på 10 etager og har i alt 153 værelser, heraf 11 enkelt- og 139 dobbeltværelser samt seks suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevator, forskellige forretninger, en tv-stue, et vaskeri, en parkeringsplads og en parkeringskælder (mod betaling). På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bistro, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetcomputer, hotellets roomservice, som er åben for bestilling døgnet rundt samt husets vaskeservice.De traditionelt indrettede værelser råder over et flisebelagt badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Værelserne har desuden lydisolerende vinduer, et skrivebord, et lille sofahjørne, en minibar, centralvarme og safeboks. Suiterne har endvidere terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en whirlpool, en sauna, et dampbad samt forskellige former for massage. Herudover er der også et fitness-studie. Den nærmeste golfbane ligger ca. 40 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Radisson Blu
  Fra1.040krPr. nat

  Radisson Blustars

  Lissabon by, Lissabon , Marechal craveiro lopes 390 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1588 meninger fra rejsendeBaseret på 1588 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger ca. 6 km fra centrum. I en omkreds af ca. en km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder og restauranter. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km herfra finder man havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 12 etager og råder over i alt 221 værelser, heraf 205 dobbeltværelser og 16 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en offentlig internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Aftensmaden kan også vælges à la carte.

  Se mere
 • Tivoli Oriente
  Fra966krPr. nat

  Tivoli Orientestars

  Lissabon by, Lissabon , Av. dom joão ii - parque das nacoes 27 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3567 meninger fra rejsendeBaseret på 3567 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Lissabons turistområder, ca. to til fire km fra bymidten. Til stranden er der ca. fem km og 200 m fra hotellet finder man et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lige foran hotellet er der forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder på sine 16 etager over i alt 279 værelser, heraf 13 enkeltværelser, 165 dobbeltværelser og 17 suiter. Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception, elevator, spillerum, tv-stue og et konferencerum med offentlig internetadgang. Hotellet har endvidere en hyggelig bar og en à la carte restaurant. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der gode parkeringsmuligheder.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Hotellet råder endvidere over en indendørs swimmingpool, whirlpool, sauna, dampbad og fitness-studie. Hertil kommer et afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • The Vintage Lisboa
  Fra998krPr. nat

  The Vintage Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rodrigo da fonseca 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 754 meninger fra rejsendeBaseret på 754 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens centrum ved siden af en af byens hovedgader, Avenida da Liberdade med dens indkøbsmuligheder (400 m). Til Avenida metrostation er der 400 m, og i nærheden vil gæsterne finde pladsen Marques de Pombal, de botaniske haver, Sao Roque kirke, Nationalteatret Sao Carlos, Rua Augusta og området Alfama. Ejendommen ligger heller ikke langt fra Rock in Rio-arenaen, Padrão dos Descobrimentos (monument over opdagelsesrejsende), fodboldstadioner, Colombo indkøbscenter, Lissabons internationale messeområde, oceanarium og Cristo Rei-monumentet. Til Rossio banegård er der 1 km, til det historiske bycentrum (i kvarteret Chiado) 1,2 km, til Barrio Alto 1,4 km, til Paço de Arcos Strand ca. 1,5 km, til St. George Slot 1,7 kilometer, til Jeronimos Kloster (på UNESCO's Verdensarvsliste) 5,5 km og til Belémtårnet (ligeledes på UNESCO's Verdensarvsliste) 7,3 km. Herudover er der 7 km til Lissabons lufthavn.Dette city-hotel blev renoveret i 2010, ligger i en historisk bygning med i alt 56 stilfulde værelser og tilbyder det ultimative inden for tidssvarende design. Gæsterne kan tage en drink i baren i panoramasalonen og nyde den betagende udsigt over byen. Teatre, restauranter, parker og metrostationer ligger alt sammen i nærheden blandt andre attraktioner. Stedet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Der tilbydes også café, 2 barer og restaurant, og til gæsternes rådighed står der ydermere konferencefaciliteter og internetadgang. Gæsterne kan tilmed bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen i hotellets overdækkede garage.

  Se mere
 • Marques de Pombal
  Fra848krPr. nat

  Marques de Pombalstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 243 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1614 meninger fra rejsendeBaseret på 1614 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i Lissabons turistområder blot få minutters gang fra bymidten. I en omkreds af ca. en km finder man forskellige indkøbsmuligheder, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlige transportmidler. Stranden og havet ligger ca. 20 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev bygget i år 2000. Det består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 123 værelser, heraf 32 enkelt- og 88 dobbeltværelser samt tre suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen. Der er desuden mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet har en sauna, et dampbad og et fitness-studie. Endelig sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Lisboa Prata Boutique Hotel
  Fra892krPr. nat

  Lisboa Prata Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da prata 116 116 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 273 meninger fra rejsendeBaseret på 273 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Ejendommen består af 25 værelser. Ejendommen består af 14 dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag.

  Se mere
 • Jorge V
  Fra523krPr. nat

  Jorge Vstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua mouzinho da silveira 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 484 meninger fra rejsendeBaseret på 484 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i byen ikke langt fra pladsen Marques de Pombal. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden og der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2001, er på syv etager og råder over 10 enkelt- og 33 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører bl.a. en hyggelig bar, et morgenmadsrum og en offentlig internetadgang. Herudover er der naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Ca. otte km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Clarion Suites Lisbon
  Fra1.332krPr. nat

  Clarion Suites Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rodrigo da fonseca 44-50 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 633 meninger fra rejsendeBaseret på 633 meninger fra rejsende

  Det dejlige lejlighedshotel ligger i byens nye indkøbs- og forretningskvarter. Fra hotellet kommer man desuden hurtigt og bekvemt til Lissabons centrum. Herudover afgår der offentlige transportmidler lige ved hotellet. De nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter finder man ca. 500 m fra hotellet, mens der er barer og pubber omkring 2 km herfra og et diskotek ca. 2,5 km væk. Der er endvidere ca. 30 km til stranden.Lejlighedshotellet blev renoveret i 2008 og består af en 8-etagers hovedbygning med i alt 57 værelser, heraf 48 suiter og 9 lejligheder. Bygningen råder over en foyer med døgnåben reception, forretninger elevatorer og en vekselbørs. Naturligvis tilbyder hotellet også internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Ydermere kan man også bestille vasketøjsservice og roomservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende studier og lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse og eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, tekøkken, minibar, kingsize seng, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og støjisolering. Lejlighederne råder endvidere over et separat soveværelse. Hotellets personale gør rent ved afrejse.Swimmingpoolen er ude af drift. Ca. 6 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  157  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser