Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  202kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Gat Rossio
  Fra908krPr. nat

  Gat Rossiostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua jardim do regedor 27-35 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1014 meninger fra rejsendeBaseret på 1014 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2009. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2009. Ejendommen består af 71 værelser. Ejendommen består af 9 enkeltværelser, 56 dobbeltværelser og 6 junior-suiter. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • NH Lisboa Campo Grande
  Fra564krPr. nat

  NH Lisboa Campo Grandestars

  Lissabon by, Lissabon , Campo grande 7 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 767 meninger fra rejsendeBaseret på 767 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i turistområderne. Der er forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet og i en omkreds af 200 m finder man talrige indkøbsmuligheder og diverse restauranter. Barer/pubber finder man en km fra hotellet, mens der er fem km til det nærmeste diskotek. Stranden ligger ca. 25 km væk.Hotellet og består af en 12-etagers hovedbygning med i alt 84 værelser, heraf 82 dobbeltværelser og to suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe og elevator. Hertil kommer en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet råder desuden over et konferencerum og en offentlig internetadgang (WLAN). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling).For hotellets gæster står der en whirlpool, en sauna og et fitness-studie til rådighed. Der ligger desuden en golfbane ca. 40 km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Jorge V
  Fra573krPr. nat

  Jorge Vstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua mouzinho da silveira 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 422 meninger fra rejsendeBaseret på 422 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i byen ikke langt fra pladsen Marques de Pombal. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden og der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2001, er på syv etager og råder over 10 enkelt- og 33 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører bl.a. en hyggelig bar, et morgenmadsrum og en offentlig internetadgang. Herudover er der naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Ca. otte km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Lisboa Liberdade
  Fra1.134krPr. nat

  NH Lisboa LiberdadestarsGreenProgram Icon

  Lissabon by, Lissabon , Da liberdade 180 b - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Det dejlige hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger midt på Av. da Liberdade, ca. 5 minutters gang fra Praça do Rossio. Også den historiske bykerne med forretnings- og bankkvarteret ligger i nærheden. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet. 500 m fra hotellet finder man forskellige indkøbsmuligheder og restauranter, barer og pubber ligger omkring 2 km væk, og det nærmeste diskotek ligger 2,5 km fra hotellet. Det kan anbefales at foretage en udflugt til stranden, som ligger 25 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en 11-etagers hovedbygning med i alt 83 værelser, heraf 23 suiter. I den klimatiserede bygning er der desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe og elevatorer. Herudover er der en bar, en teatersal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har tilmed et stort konferencerum med plads til mellem 12 og 40 personer. Her er der også en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, mulighed for at lave kaffe og te samt en king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. På hotellets tag er der en solterrasse, som gæsterne kan benytte alt efter sæson og vejrlig.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad fra hotellets buffet. oftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter.

  Se mere
 • Corinthia Hotel Lisbon
  Fra1.168krPr. nat

  Corinthia Hotel Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Columbano bordalo pinheiro 105 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4780 meninger fra rejsendeBaseret på 4780 meninger fra rejsende

  Fra luksushotellet er der blot 100 m til en forbindelse med offentlig transport. Hermed kommer man hurtigt og bekvemt til talrige indkøbsmuligheder (to km), diverse restauranter (ligeledes to km) og til stranden (35 km).Hotellet blev renoveret i 2003 og består af en 24-etagers hovedbygning med 393 dobbeltværelser og 27 suiter. Bygningen rummer derudover en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og garderobe. Hertil kommer forskellige forretninger, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • TRYP Lisboa Aeroporto
  Fra1.043krPr. nat

  TRYP Lisboa Aeroportostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua c, aeroporto internacional de lisboa 2 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1456 meninger fra rejsendeBaseret på 1456 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 168 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 168 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 12:00. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Miraparque
  Fra389krPr. nat

  Miraparquestars

  Lissabon by, Lissabon , Sidonio pais 12 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1233 meninger fra rejsendeBaseret på 1233 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder samt diverse barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Havet ligger ca. 15 km væk, mens der er 30 km til en strand.iddelklassehotellet blev renoveret i 2001, er på seks etager og råder over i alt 96 værelser, heraf seks enkelt- og 85 dobbeltværelser samt fem suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, garderobe og elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har desuden et konferencerum. Prikken over i?et er hotellets vaskeservice og roomservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar (mod betaling), væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Novotel Lisboa
  Fra579krPr. nat

  Novotel LisboastarsGreenProgram Icon

  Lissabon by, Lissabon , Avenida josé malhoa 1-1a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2310 meninger fra rejsendeBaseret på 2310 meninger fra rejsende

  Det populære byhotel ligger 3 km fra bymidten i nærheden af zoologisk have og den berømte Gulbenkian-stiftelse. Herudover er der mange indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Havet og stranden ligger ca. 25 km fra hotellet.iddelklassehotellet råder over 10 etager med i alt 249 værelser, heraf 1 suite. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Gæsterne kan desuden glæde sig over en legeplads til børnene, et konferencerum og en offentlig internetterminal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg og centralvarme.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Herudover er der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • TRYP Lisboa Oriente Hotel
  Fra939krPr. nat

  TRYP Lisboa Oriente Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Dom joao ii lote1.16-02b parque das naçoes - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Byhotellet ligger i Lissabons turistområder. Lige i nærheden af hotellet finder man forskellige indkøbsmuligheder, en forbindelse med offentlige transportmidler og diverse restauranter. Til de nærmeste barer og diskoteker er der ca. 500 m. Der er kun ca. 700 m til floden, mens der er 20 km til den nærmeste strand.Hotellet er bygget i 1998 og blev renoveret i 2004. Det er på 16 etager og har i alt 207 værelser, heraf 206 dobbeltværelser og en suite. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, tv-stue, konferencerum, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at benytte den offentlige internetadgang, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang. Hertil kommer minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling).Der er mulighed for at få massage på hotellet. Herudover ligger der en golfbane ca. 500 m herfra.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • HF Fenix Urban
  Fra741krPr. nat

  HF Fenix Urbanstars

  Lissabon by, Lissabon , António augusto aguiar 14 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1120 meninger fra rejsendeBaseret på 1120 meninger fra rejsende

  City-hotellet ligger lige i byens centrum, tæt ved Marquês de Pombal, den største grønne park i Lissabon samt nogle få skridt fra Avenida da Liberdade, det historiske centrum, floden og byens mest farverige kommercielle og forretningskvarter. Ligeledes tæt på hotellet finder man forbindelser til alle transportnet, ligesom der er omkring 8 km til Portela lufthavn.Ved hjælp af de 148 værelser vil gæsterne helt sikkert finde noget, som passer til deres behov, uanset om de rejser i forretningsærinde eller i deres fritid. Dette moderne hotel tilbyder mange af det 21. århundredes faciliteter og kombinerer raffinement og afslapning, hvilket er ideelt for folk, som kan finde ud af at værdsætte de bedste ting i livet, og som ved, at de ikke behøver at bestille tid eller iføre sig jakkesættet. Gæsterne vil herudover helt bestemt blive forbavset over hotellets betagende interiør. Af yderligere faciliteter på det klimatiserede hotel er der en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, vekselbørs, morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger.Hotellets værelser tilbyder udsigt over Parque Eduardo VII og Lissabons mest centrale plads. Værelserne er specialdesignet for gæster, som skal arbejde eller deltage i møder i løbet af deres ophold. Hvert værelse rummer eget badeværelse med badekar, fjernsyn, safeboks, minibar og klimaanlæg.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  151  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser