Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  145kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Jorge V
  Fra458krPr. nat

  Jorge Vstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua mouzinho da silveira 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 468 meninger fra rejsendeBaseret på 468 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i byen ikke langt fra pladsen Marques de Pombal. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden og der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2001, er på syv etager og råder over 10 enkelt- og 33 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører bl.a. en hyggelig bar, et morgenmadsrum og en offentlig internetadgang. Herudover er der naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Ca. otte km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • AlmaLusa Baixa Chiado
  Fra2.742krPr. nat

  AlmaLusa Baixa Chiadostars

  Lissabon by, Lissabon , Praça do municipio 21 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 161 meninger fra rejsendeBaseret på 161 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2016. Ejendommen består af 28 værelser. Ejendommen består af 27 dobbeltværelser, 1 handicapvenligt værelse og 1 treværelses rum. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • PortoBay Liberdade
  Fra1.505krPr. nat

  PortoBay Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo, 8 8 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 720 meninger fra rejsendeBaseret på 720 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Der er i alt 98 værelser på stedet. Ejendommen består af 86 dobbeltværelser, 9 junior-suiter, 3 suiter, 3 handicapvenlige værelser og 45 overordnede værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • Mundial
  Fra1.315krPr. nat

  Mundialstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 109 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3088 meninger fra rejsendeBaseret på 3088 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Ca. 15 km herfra ligger havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2004. Det er på ni etager og råder over i alt 350 værelser, 340 dobbeltværelser samt 7 trippleværelser og 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/pay-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Sofitel Lisbon Liberdade
  Fra1.872krPr. nat

  Sofitel Lisbon Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 127 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3667 meninger fra rejsendeBaseret på 3667 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et rekreativt område i Lissabon. Der er kun et par minutters gang til bymidten, hvor man finder et væld af barer, restauranter, biografer og seværdigheder samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det ligger på den prestigefyldte gade Avenida da Liberdade i hjertet af Lissabon. Tæt herved finder man det historiske kvarter Alma. Desuden er der kun ca. 7 km til lufthavnen. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet og den nærmeste strand ligger 15 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en 9-etagers bygning med i alt 171 værelser, heraf 5 suiter. Bygningen rummer derudover en foyer med reception og elevatorer. Hotellet har ligeledes en bar, en pianobar og en klimatiseret restaurant. Endvidere rummer bygningen otte konferencerum med plads til op til 250 personer samt en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller mod betaling i garagen. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice, ligesom der også er et bibliotek.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med badekåbe, badetøfler og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og safeboks (mod betaling) samt en sofagruppe.Ca. 10 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Olissippo Marques De Sa
  Fra762krPr. nat

  Olissippo Marques De Sastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. miguel bombarda 130 lisbon 1050-167 portugal 130 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 621 meninger fra rejsendeBaseret på 621 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i et forretnings- og finanskvarter i Lissabon kun få skridt fra Gulbenkian-stiftelsen. Der er desuden kun få minutters gang til diverse restauranter, butikker og barer. Den smukke strand ligger endvidere ca. 25 km væk. Der afgår offentlige transportmidler 200 m væk.Hotellet, der har en perfekt beliggenhed, hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2002. På sine 9 etager råder det over i alt 163 værelser og 1 suite. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer samt en tv-stue og et konferencerum med internetadgang. Hotellet har tilmed en hyggelig bar og en restaurant. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder uden for hotellet.Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet og råder over eget badeværelse. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, flisegulv, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Real Parque
  Fra613krPr. nat

  Real Parquestars

  Lissabon by, Lissabon , Av. luis bivar 67 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 956 meninger fra rejsendeBaseret på 956 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på en hovedgade ca. 2,5 km fra Lissabons bymidte. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til diverse restauranter og til en forbindelse med offentlig transport er der ca. 200 m og de nærmeste barer ligger 350 m herfra. Fem km fra hotellet ligger der diverse diskoteker, mens der er omkring seks km til lufthavnen. Til havet er der ca. 15 km og til stranden ca. 25 km.iddelklassehotellet er på 10 etager og har i alt 153 værelser, heraf 11 enkelt- og 139 dobbeltværelser samt seks suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevator, forskellige forretninger, en tv-stue, et vaskeri, en parkeringsplads og en parkeringskælder (mod betaling). På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bistro, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetcomputer, hotellets roomservice, som er åben for bestilling døgnet rundt samt husets vaskeservice.De traditionelt indrettede værelser råder over et flisebelagt badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Værelserne har desuden lydisolerende vinduer, et skrivebord, et lille sofahjørne, en minibar, centralvarme og safeboks. Suiterne har endvidere terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en whirlpool, en sauna, et dampbad samt forskellige former for massage. Herudover er der også et fitness-studie. Den nærmeste golfbane ligger ca. 40 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Dom Pedro Lisboa
  Fra840krPr. nat

  Dom Pedro Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. eng. duarte pacheco 24 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1310 meninger fra rejsendeBaseret på 1310 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger ca. 200 m fra et væld af indkøbsmuligheder og talrige restauranter. Tæt ved hotellet er der desuden forbindelse med offentlige transportmidler (ca. 500 m). Ca. tre km væk finder man diverse barer og pubber, mens der er seks km til det nærmeste diskotek. Den nærliggende bymidte kan man gå til på en halv time. Stranden ligger kun 5-6 km fra hotellet og kan hurtigt nås med bil.Hotellet er bygget i 1998 og blev renoveret i 2002. Dets hovedbygning er på 21 etager og har i alt 263 værelser, heraf 254 dobbeltværelser og ni suiter. På hotellet er der desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevator. Herudover er der forskellige forretninger, en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Der er endvidere et konferencerum, en internetterminal, roomservice, vaskeservice samt en parkeringsplads og en garage.De eksklusivt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme, sofahjørne og safeboks.Gæsterne har mulighed for at få massage. Sportsbegejstrede kan endvidere benytte hotellets fitness-studie.orgenmaden kan sammensættes fra buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Turim Restauradores
  Fra596krPr. nat

  Turim Restauradoresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da gloria 9 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 127 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 216 meninger fra rejsendeBaseret på 216 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of Lisbon, near Praça dos Restauradores / Av. da Liberdade and close to Lisbon's main shopping area. It can also be found nearby main ways of transport such as bus, underground, train, taxi and is only 15 minutes far from the airport.

  Se mere
 • Principe Lisboa
  Fra568krPr. nat

  Principe Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. duque de avila 201 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1339 meninger fra rejsendeBaseret på 1339 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons turistområder og har direkte forbindelse til offentlige transportmidler. Lissabons bymidte med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. fem km herfra.Hotellet blev renoveret i 2009 og består af en otteetagers hovedbygning med i alt 70 værelser, heraf 69 dobbeltværelser og en suite. For gæsterne står der desuden en bar, en pub og en klimatiseret restaurant til rådighed. Hertil kommer en offentlig internetadgang. Der tilbydes selvfølgelig også vaskeservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  205  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser