Hoteller i Puerto Rico

Find på kortet
Hoteller - Puerto Rico

Puerto RicoFra  541kr

Anbefalede hoteller - Puerto Rico

 • Wyndham Grand Rio Mar Puerto Rico Golf & Beach Res
  Fra1.443krPr. nat

  Wyndham Grand Rio Mar Puerto Rico Golf & Beach Resstars

  Rio Grande, Puerto Rico , 6000 rio mar boulevard, 6000 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7355 meninger fra rejsendeBaseret på 7355 meninger fra rejsende

  The hotel sprawls across 200-ha on Puerto Rico's northeast coast and includes a palm-lined 1.6 km secluded beach adjacent to the Caribbean National Forest, known among the islanders as El Yunque. Only 30 minutes to the east of San Juan's Luis Munoz Marin International Airport, off Puerto Rico Highway 3, north of the Caribbean National Forest and west of Puerto Rico's famous Luquillo Beach.

  Se mere
 • Miramar
  Fra700krPr. nat

  Miramarstars

  San Juan, Puerto Rico , 606 ponce de leon avenue - Kort
  1,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 852 meninger fra rejsendeBaseret på 852 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Miramar, one of San Juan's most historic neighborhoods overlooking the Condado Lagoon, right on Ponce de Leon Avenue. Only a short walk to the new Puerto Rico Convention Center, restaurants, movie theaters, shops, nightlife, the beaches of Condado and the San Juan Marina. The cruise ship piers and historical Old San Juan are just minutes away.

  Se mere
 • CasaBlanca Hotel Old San Juan
  Fra1.018krPr. nat

  CasaBlanca Hotel Old San Juanstars

  San Juan Old, Puerto Rico , Calle fortaleza 316 - Kort
   

  Dette komfortable hotel ligger i Old San Juan. Lokaliteten har 32 indbydende gæsteværelser. CasaBlanca Hotel Old San Juan blev fuldstændig moderniseret i 2014. CasaBlanca Hotel Old San Juan har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Dette sted byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Da House Hotel
  Fra651krPr. nat

  Da House Hotelstars

  San Juan Old, Puerto Rico , Calle san francisco 312 - Kort
   

  Dette enkle hotel er placeret i Old San Juan. Hotellet består af i alt 26 dejlige gæsteværelser. Denne bolig blev sidst renoveret i 2009. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Gæsterne kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge på dette sted. Kæledyr er ikke tilladt i denne bolig

  Se mere
 • InterContinental San Juan
  Fra2.155krPr. nat

  InterContinental San Juanstars

  Isla Verde, Puerto Rico , Isla verde avenue 5961 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2853 meninger fra rejsendeBaseret på 2853 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Isla Verde. Ejendommen består af i alt 402 dejlige gæsteværelser. InterContinental San Juan blev fuldstændig renoveret i 2002. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Kæledyr er ikke tilladt på området. Rejsende kan benytte parkeringspladsen. Gæster kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes i boligen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på InterContinental San Juan.

  Se mere
 • Hyatt Place Bayamon
  Fra1.183krPr. nat

  Hyatt Place Bayamonstars

  San Juan, Puerto Rico , Avenida ramon luis rivera - Kort
   

  Dette charmerende hotel ligger i San Juan. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 2 kilometer fra ferieboligen. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 1 kilometer fra hotellet . I alt 156 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Hyatt Place Bayamon. Denne ejendom blev moderniseret i 2014. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Hyatt Place Bayamon har ikke børnesenge efter anmodning. Hyatt Place Bayamon har kørestolsadgang til fællesarealerne. Dette hotel accepterer små kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på hotellet. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Tryp By Wyndham Isla Verde
  Fra978krPr. nat

  Tryp By Wyndham Isla Verdestars

  Isla Verde, Puerto Rico , 4820 isla verde avenue, - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 375 meninger fra rejsendeBaseret på 375 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Isla Verde. Lokaliteten har 222 indbydende gæsteværelser. Tryp By Wyndham Isla Verde undergik en renovering i 2000. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • The Wave Hotel
  Fra1.324krPr. nat

  The Wave Hotelstars

  Condado, Puerto Rico , 76 condado avenu 3 - Kort
   

  Dette dejlige hotel er placeret i Condado. Lokaliteten har 47 indbydende værelser. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. The Wave Hotel har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på dette sted. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen.

  Se mere
 • Condado Vanderbilt
  Fra3.110krPr. nat

  Condado Vanderbiltstars

  Condado, Puerto Rico , Ashford ave 1055 - Kort
   

  Dette luksuriøse hotel er i Condado. Placeret indenfor 4. 8 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Stedet er 24. 1 kilometer fra hovedforlystelsesområdetRejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Stedet består af i alt 316 dejlige gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Condado Vanderbilt har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Rejsende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Condado Vanderbilt. Når det drejer sig om at slappe af, vil gæsterne blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed. Besøgende kan svælge i lækre måltider udbudt på ejendommen. Der er sports- og fritidsaktiviteter til rådighed på hotellet. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Howard Johnson Centro Cardiovascular San Juan
  Fra849krPr. nat

  Howard Johnson Centro Cardiovascular San Juanstars

  San Juan Old, Puerto Rico , Americo miranda esquna centro médico san juan - Kort
   

  Dette dejler ige hotel er i Old San Juan. Det samlede antal gæsteværelser er 31. Både forretnings- og fritidsrejsende vil værdsætte ejendommens internetadgang. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  21  Hoteller - Puerto Rico
Side  1  af  3
 

Beskrivelse af destination

  De mest populære områder i  Puerto Rico

  Søg efter andre destinationer

  Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination