Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Find på kortet
Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Lejligheder og aparthoteller i AlicanteFra  223kr

Anbefalede Lejligheder og aparthoteller i Alicante

 • Ambar Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra472krPr. nat

  Ambar Beachstars

  Calpe, Alicante , Avenida juan carlos i 50 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Calpe . Hotel blev bygget i 2006. Ejendommen udgøres af 176 lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Topacio I-II-III-IV
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra277krPr. nat

  Topacio I-II-III-IVstars

  Calpe, Alicante , De llebeig, 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger i Calpes centrum ikke langt fra en forbindelse med offentlig transport. Lige i nærheden af hotellet finder man stranden samt diverse restauranter, barer og pubber. Til det nærmeste diskotek er der ca. 700 m, mens der er mulighed for at købe ind 2,5 km væk.Lejlighedskomplekset består af en tolvetagers hovedbygning med i alt 59 lejligheder. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, elevator, parkeringsplads og garage. Der tilbydes desuden hjælp i tilfælde af sygdom.De flisebelagte lejligheder råder over eget badeværelse, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, lejesafe, opholdsrum samt et separat soveværelse. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt liggestole og parasoller. Herudover kan man slappe af på solterrassen. Der er endvidere mulighed for at spille tennis, minigolf og golf (golfbane 8 km væk).

  Se mere
 • Turquesa Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra270krPr. nat

  Turquesa Beachstars

  Calpe, Alicante , Gibraltar 7 - Kort
   

  Dette attraktive lejlighedskompleks befinder sig kun få skridt fra havet og den smukke sandstrand. Der afgår offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed af hotellet. Inden for en radius af 300 m finder man desuden mange forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter og barer samt et diskotek. I byens centrum, som man sagtens kan nå til fods, er der ligeledes et væld af underholdningsmuligheder.Lejlighedskomplekset er bygget i 2002. Dets 12-etages hovedbygning indeholder i alt 192 lejligheder. Det råder desuden over en foyer med døgnåben reception, safebokse (mod betaling) og elevator. Mod betaling kan man endvidere bestille vaskeservice og rengøringshjælp.De tiltalende studios er alle indrettet med eget badeværelse samt tekøkken med køleskab og en sofagruppe.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool eller på solterrasse med dertilhørende liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Turmalina
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra279krPr. nat

  Turmalinastars

  Calpe, Alicante , Avenida juan carlos i 26 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger lige ved Levante stranden ca. 1 km fra ""Peñón de Ifach"" og havnen. Der er blot 2,5 km til Calpes centrum, hvor man finder forskellige indkøbsmuligheder og restauranter.Komplekset er bygget i 1986 og har i alt 130 lejligheder. Det er udstyret med en foyer med døgnåben reception, safebokse (mod betaling) og elevatorer. Personbiler kan parkeres på kompleksets parkeringsplads eller i garagen.De praktisk indrettede lejligheder har eget badeværelse samt et tekøkken med køleskab, en sofagruppe og en terrasse. Kompleksets personale rengør lejligheden og skifter sengetøj.Komplekset råder over en pool med liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille tennis og minigolf.

  Se mere
 • Zafiro
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra277krPr. nat

  Zafirostars

  Calpe, Alicante , Xabia 1 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger midt i et turistområde i Calpe blot få minutter fra bymidten. I kompleksets umiddelbare omgivelser (inden for en omkreds af højst 2 km) finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Den herlige sandstrand ligger lige i nærheden af komplekset, ligesom der heller ikke er langt til et stoppested.Det enkle lejlighedskompleks blev bygget i år 2000 og har fordelt på sine 12 etager i alt 175 lejligheder. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, safeboks (mod betaling) og elevator. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen (mod betaling). Prikken over i'et er vaskeservice og rengørignsservice (mod betaling).De praktiske lejligheder råder over eget badeværelse samt tekøkken og flisegulv. Indeholdt i prisen er rengøring ved afrejse.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole og parasoller. Hertil kommer en dejlig solterrasse. Ca. 8 km ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Pierre & Vacances Altea Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra331krPr. nat

  Pierre & Vacances Altea Beachstars

  Altea, Alicante , Currica - puerto deportivo luis campomanes 31 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette lejligheds-hotel har en strategisk beliggenhed i nærheden af Luis Campomanes havn tæt på Benidorm og Calp. Området består af en række smukke strande og naturlige vige. Altea er en charmerende, lille by, som man kommer til fra komplekset på blot 10 minutter i bil. Gæsterne kan desuden nyde nattelivet og indkøbsmulighederne i de nærmeste turistbyer Calp (7 km mod nord) og Benidorm (18 km mod syd). Til Alicante lufthavn er der endvidere omkring 74 km fra lejligheds-hotellet, mens der fra Murcia-San Javier lufthavn og Valencia lufthavn er omkring 138 km.Dette kompleks blev bygget i 2008, renoveret i 2009 og udviser en meget moderne stil og tilbyder 52 lejligheder. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement er der foyer, 2 elevatorer, en parkeringsplads og en garage (sidstnævnte mod betaling).De komfortable, klimatiserede lejligheder er det perfekte sted til en afslappende ferie. Hver enhed rummer badeværelse med badekar, dobbeltseng, telefon, fjernsyn, køkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn. Herudover er der vaskemaskine, klimaanlæg, regulerbar radiator og altan eller terrasse.Lejlighederne har en udendørs swimmingpool. Desuden tilbyder Luis Campomanes havn et udvalg af sportsaktiviteter, herunder dykning, motorbåd og sejlads (alt sammen mod betaling).Fra motorvej A7 med toldbom tager man afkørsel 14 mod Altea. Følg skiltene mod Calp på N332. Tag vejen til højre, som fører ned mod Luis Campomanes havn og kør ca. 2 km. Lejligheds-komplekset ligger ved havets kyst lige før sportshavnen.

  Se mere
 • Rubino
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra649krPr. nat

  Rubinostars

  Calpe, Alicante , Portugal 4 - Kort
   

  Det enkle lejlighedshotel ligger midt i byens turistområde. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport. Der er heller ikke langt til stranden.Lejlighedskomplekset er bygget i år 2003. De 64 lejligheder er fordelt på 18 etager, men der er naturligvis elevatorer i bygningen.De praktisk indrettede lejligheder har eget badeværelse samt tekøkken og kombineret stue/soveværelse. Desuden er de flisebelagte. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Ca. 7 kilometer væk ligger der desuden en golfbane.

  Se mere
 • Puerta del Sol Apartamentos
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra828krPr. nat

  Puerta del Sol Apartamentosstars

  Calpe, Alicante , Avd. generalitat valenciana s/n - Kort
   

  Denne ejendom er beliggende i Calpe . Hotel blev bygget i 2005. Ejendommen består af 23 værelser. Hotel tilbyder 23 lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • El Plantio Golf Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra548krPr. nat

  El Plantio Golf Resortstars

  Alicante by, Alicante , Ctra antigua alicante - elche (a-79) km 3 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  The resort is located in a prestigious golf course, 3kms from Alicante in a strategic area near to the airport. The Ciudad de la Luz film studios are 2 kms away and the festival institiution of Alicante is 1.5kms away. There are also beaches, sports ports and various tourisitic sites nearby.

  Se mere
 • Pueblo Acantilado Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra815krPr. nat

  Pueblo Acantilado Suitesstars

  Campello, Alicante , Plaza ciutat de l'alguer, ctra n-332, km 126.9 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 65 Muligheder

  Gæsterne kan også slappe af i caféen, ligesom der er en restaurant samt en restaurant. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vaskeservice mod betaling er mulighed for at parkere bilen. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  32  Hoteller - Alicante
Side  1  af  4
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination