Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Find på kortet
Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Lejligheder og aparthoteller i AlicanteFra  235kr

Anbefalede Lejligheder og aparthoteller i Alicante

 • Rubino
  Fra234krPr. nat

  Rubinostars

  Calpe, Alicante , Portugal 4 - Kort
   

  Det enkle lejlighedshotel ligger midt i byens turistområde. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport. Der er heller ikke langt til stranden.Lejlighedskomplekset er bygget i år 2003. De 64 lejligheder er fordelt på 18 etager, men der er naturligvis elevatorer i bygningen.De praktisk indrettede lejligheder har eget badeværelse samt tekøkken og kombineret stue/soveværelse. Desuden er de flisebelagte. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Ca. 7 kilometer væk ligger der desuden en golfbane.

  Se mere
 • Ambar Beach
  Fra536krPr. nat

  Ambar Beachstars

  Calpe, Alicante , Avenida juan carlos i 50 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Lejligheds-kompleks blev bygget i 2006. Ejendommen udgøres af 176 lejligheder. Dette lejlighedskompleks er det perfekte tilflugtssted for familier og grupper, der rejser sammen. Lejligheds-kompleks har en idyllisk placering i hjertet af byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Lejligheds-kompleks er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Lejligheds-kompleks. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Palmera Beach
  Fra359krPr. nat

  Palmera Beachstars

  Pilar de la Horadada, Alicante , Avenida francia (urb. mil palmeras) s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 78 Muligheder

  Komplekset ligger roligt ca. 100 m fra sandstranden. Der er ca. 1 km til byens centrum med offentlig transport, talrige underholdnings- og indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubs.Lejlighedskomplekset blev bygget i 1990 og renoveret i 2003. Fordelt på sine 4 etager råder det i alt over 150 lejligheder. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, pengeskab, elevator, café, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område, en offentlig internetcomputer, en parkeringsplads, samt vaskeservice.De lyse og stilfuldt indrettede lejligheder har bad/WC, telefon, satellit-/kabel-TV, tekøkken, minibar, køleskab, flisebelægning, centralvarme, pengeskab, altan og et opholdsrum. Lejligheden gøres ren ved afrejse.Komplekset kan tilbyde en ferskvandspool med separat børnebassin, snack-poolbar, liggestole, parasoller, tennis (mod betaling), ridning (mod betaling) og 3 golfbaner (mod betaling). Endvidere præsenteres der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for voksne og børn. Ca. 900 meter væk er der mulighed for at spille tennis. 2 km væk er der mulighed for at ride, mens der ca. 7 km væk findes en golfbane (10 minutters kørsel).Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er tillige mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • AR Imperial Park Resort
  Fra622krPr. nat

  AR Imperial Park Resortstars

  Calpe, Alicante , Urbanización tossal de la cometa, 1h - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Bungalowkomplekset ligger i et roligt kvarter i nærheden af Calpes bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 1 km væk. Der er desuden ca. 3 km til stranden Calpe, hvortil der i højsæsonen kører en shuttlebus flere gange om dagen.Komplekset er bygget i 1997, blev renoveret i 2001 og råder over i alt 180 lejligheder. Det rummer en foyer med døgnåben reception, elevatorer, safeboks og et minimarked. Hertil kommer en café, en bar, et diskotek, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, en tv-stue, et konferencerum og en lille spillehal, ligesom der er internetadgang (mod betaling). Personbiler kan desuden parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. For de mindste er der desuden en miniklub og en legeplads. Endvidere er der vaskeservice og roomservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De klimatiserede lejligheder rÃ¥der over eget badeværelse med hÃ¥rtørrer. Desuden er der en separat opholdsstue og en altan eller en terrasse, ligesom lejlighederne er udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og et børnebassin med vandrutsjebane og legeplads. Herudover er der en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Endvidere har gæsterne mulighed for at spille billard. Den nærmeste golfbane ligger ca. 10 km væk. Prikken over i?et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Puerta del Sol Apartamentos
  Fra1.064krPr. nat

  Puerta del Sol Apartamentosstars

  Calpe, Alicante , Avd. generalitat valenciana s/n - Kort
   

  Lejligheds-kompleks blev bygget i 2005. Der er i alt 23 værelser på stedet. Lejligheds-kompleks tilbyder 23 lejligheder. Dette lejlighedskompleks er det perfekte tilflugtssted for familier og grupper, der rejser sammen. Lejligheds-kompleks ligger midt i byen. Lejligheds-kompleks er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Stranden er blot nogle få meter væk fra Lejligheds-kompleks. Kæledyr er tilladt på området. Lejligheds-kompleks tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Pueblo Acantilado Suites
  Fra590krPr. nat

  Pueblo Acantilado Suitesstars

  Campello, Alicante , Plaza ciutat de l'alguer, ctra n-332, km 126.9 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 67 Muligheder

  Gæsterne kan også slappe af i caféen, ligesom der er en restaurant samt en restaurant. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vaskeservice mod betaling er mulighed for at parkere bilen. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen.

  Se mere
 • Europa House Sun Beach
  Fra354krPr. nat

  Europa House Sun Beachstars

  Guardamar Segura, Alicante , Avd. del port 1-3 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Lejligheds-kompleks blev bygget i 2007. Ejendommen udgøres af 260 lejligheder. Dette attraktive lejlighedskompleks er ideelt til grupper og familier. Beliggende i bymidten giver Lejligheds-kompleks nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Lejligheds-kompleks er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Lejligheds-kompleks er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Lejligheds-kompleks er blot et stenkast væk fra stranden. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Dette etablissement tillader kæledyr. Lejligheds-kompleks tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Ona Ogisaka Garden
  Fra428krPr. nat

  Ona Ogisaka Gardenstars

  Denia, Alicante , Aquari 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Dette lejligheds-kompleks ligger lige ved naturparken El Mongtó, kun 200 m fra stranden La Marineta i Dénia. Til feriestedets centrum er der 15 minutters gang, ligesom gæsterne 1 km væk vil finde diverse barer, restauranter og forretninger.Dette boligkompleks med lejligheder råder over et vidtstrakt haveanlæg såvel som en hoved- og sidebygning på henholdsvis 2 og 3 etager. Herudover tilbydes der i alt 164 etværelses lejligheder samt en døgnåben reception, elevator, restaurant og en bar/café med fjernsyn.I hver lejlighed er der plads til op til 4 personer, og alle er de udstyret med et soveværelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa til 2 personer, et badeværelse, et køkken i amerikansk stil, en terrasse og klimaanlæg og radiator (mod betaling på stedet). I køkkenet vil gæsterne ydermere finde alt, hvad de har brug for under opholdet, herunder mikrobølgeovn og køleskab.Komplekset råder over en stor have med swimmingpool og børnebassin. Der tilbydes også et sportscenter (mod betaling på stedet) med en opvarmet swimmingpool, en sauna, et boblebad, et solarium, et fitness-studie og mulighed for at spille squash.I restauranten tilbydes der måltider i buffetstil.

  Se mere
 • El Plantio Golf Resort
  Fra483krPr. nat

  El Plantio Golf Resortstars

  Alicante by, Alicante , Ctra antigua alicante - elche (a-79) km 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  The resort is located in a prestigious golf course, 3kms from Alicante in a strategic area near to the airport. The Ciudad de la Luz film studios are 2 kms away and the festival institiution of Alicante is 1.5kms away. There are also beaches, sports ports and various tourisitic sites nearby.

  Se mere
 • Canuta Baja Costa Calpe Bungalows
  Fra340krPr. nat

  Canuta Baja Costa Calpe Bungalowsstars

  Calpe, Alicante , Urbanización canuta baja 34b - Kort
  2,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette bungalow kompleks giver det perfekte ophold for en hver rejsetype. Placeret i bymidten er Bungalow-kompleks bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Gæsterne vil sætte pris på Bungalow-kompleks 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  21  Hoteller - Alicante
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination