Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Find på kortet
Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Lejligheder og aparthoteller i AlicanteFra  192kr

Anbefalede Lejligheder og aparthoteller i Alicante

 • Ambar Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra470krPr. nat

  Ambar Beachstars

  Calpe, Alicante , Avenida juan carlos i 50 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Calpe . Hotel blev bygget i 2006. Ejendommen udgøres af 176 lejligheder. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Turmalina
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra309krPr. nat

  Turmalinastars

  Calpe, Alicante , Avenida juan carlos i 26 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger lige ved Levante stranden ca. 1 km fra ""Peñón de Ifach"" og havnen. Der er blot 2,5 km til Calpes centrum, hvor man finder forskellige indkøbsmuligheder og restauranter.Komplekset er bygget i 1986 og har i alt 130 lejligheder. Det er udstyret med en foyer med døgnåben reception, safebokse (mod betaling) og elevatorer. Personbiler kan parkeres på kompleksets parkeringsplads eller i garagen.De praktisk indrettede lejligheder har eget badeværelse samt et tekøkken med køleskab, en sofagruppe og en terrasse. Kompleksets personale rengør lejligheden og skifter sengetøj.Komplekset råder over en pool med liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille tennis og minigolf.

  Se mere
 • Topacio I-II-III-IV
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra276krPr. nat

  Topacio I-II-III-IVstars

  Calpe, Alicante , De llebeig, 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger i Calpes centrum ikke langt fra en forbindelse med offentlig transport. Lige i nærheden af hotellet finder man stranden samt diverse restauranter, barer og pubber. Til det nærmeste diskotek er der ca. 700 m, mens der er mulighed for at købe ind 2,5 km væk.Lejlighedskomplekset består af en tolvetagers hovedbygning med i alt 59 lejligheder. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, elevator, parkeringsplads og garage. Der tilbydes desuden hjælp i tilfælde af sygdom.De flisebelagte lejligheder råder over eget badeværelse, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, lejesafe, opholdsrum samt et separat soveværelse. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt liggestole og parasoller. Herudover kan man slappe af på solterrassen. Der er endvidere mulighed for at spille tennis, minigolf og golf (golfbane 8 km væk).

  Se mere
 • Zafiro
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra320krPr. nat

  Zafirostars

  Calpe, Alicante , Xabia 1 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger midt i et turistområde i Calpe blot få minutter fra bymidten. I kompleksets umiddelbare omgivelser (inden for en omkreds af højst 2 km) finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Den herlige sandstrand ligger lige i nærheden af komplekset, ligesom der heller ikke er langt til et stoppested.Det enkle lejlighedskompleks blev bygget i år 2000 og har fordelt på sine 12 etager i alt 175 lejligheder. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, safeboks (mod betaling) og elevator. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen (mod betaling). Prikken over i'et er vaskeservice og rengørignsservice (mod betaling).De praktiske lejligheder råder over eget badeværelse samt tekøkken og flisegulv. Indeholdt i prisen er rengøring ved afrejse.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole og parasoller. Hertil kommer en dejlig solterrasse. Ca. 8 km ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Turquesa Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra308krPr. nat

  Turquesa Beachstars

  Calpe, Alicante , Gibraltar 7 - Kort
   

  Dette attraktive lejlighedskompleks befinder sig kun få skridt fra havet og den smukke sandstrand. Der afgår offentlige transportmidler i umiddelbar nærhed af hotellet. Inden for en radius af 300 m finder man desuden mange forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter og barer samt et diskotek. I byens centrum, som man sagtens kan nå til fods, er der ligeledes et væld af underholdningsmuligheder.Lejlighedskomplekset er bygget i 2002. Dets 12-etages hovedbygning indeholder i alt 192 lejligheder. Det råder desuden over en foyer med døgnåben reception, safebokse (mod betaling) og elevator. Mod betaling kan man endvidere bestille vaskeservice og rengøringshjælp.De tiltalende studios er alle indrettet med eget badeværelse samt tekøkken med køleskab og en sofagruppe.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool eller på solterrasse med dertilhørende liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Pueblo Acantilado Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra416krPr. nat

  Pueblo Acantilado Suitesstars

  Campello, Alicante , Plaza ciutat de l'alguer, ctra n-332, km 126.9 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 65 Muligheder

  Gæsterne kan også slappe af i caféen, ligesom der er en restaurant samt en restaurant. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vaskeservice mod betaling er mulighed for at parkere bilen. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen.

  Se mere
 • Rubino
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra791krPr. nat

  Rubinostars

  Calpe, Alicante , Portugal 4 - Kort
   

  Det enkle lejlighedshotel ligger midt i byens turistområde. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport. Der er heller ikke langt til stranden.Lejlighedskomplekset er bygget i år 2003. De 64 lejligheder er fordelt på 18 etager, men der er naturligvis elevatorer i bygningen.De praktisk indrettede lejligheder har eget badeværelse samt tekøkken og kombineret stue/soveværelse. Desuden er de flisebelagte. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool. Ca. 7 kilometer væk ligger der desuden en golfbane.

  Se mere
 • Paraiso Mar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra251krPr. nat

  Paraiso Marstars

  Calpe, Alicante , Avda. juan carlos i 20 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger ud til Calpes strand. I de umiddelbare omgivelser finder man et væld af forretninger, barer og restauranter. Der er ydermere ca. 65 km til lufthavnen.Anlægget blev renoveret i 2005 og tilbyder en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, café, aviskiosk, bar og internetadgang (mod betaling). Der står endvidere parkeringsplads og parkeringskælder til rådighed.Boligenhederne med 1 soveværelse råder over et amerikansk køkken, badeværelse, stue med sovesofa, ventilatorer (opholds- og soveværelse) samt terrasse med udsigt over swimmingpoolen eller havet. I lejlighederne med 2 og 3 soveværelser er der separat køkken, køleskab, bageovn, mikrobølgeovn, brødrister, kaffemaskine og komplet indrettet badeværelse. Lejligheder med 3 soveværelser råder tilmed over et ekstra badeværelse. Herudover er der i lejlighederne med 2 og 3 soveværelser vaskemaskine, stue med sofa og ventilator, møbleret terrasse og udsigt over swimmingpoolen eller havet. I alle boligenheder er der strygejern og strygebræt samt safeboks (mod betaling) og fjernsyn.På det udendørs anlæg kan man benytte swimmingpoolen med børnebassinet. Desuden er der en anden, opvarmet swimmingpool på komplekset (fra oktober til maj). Stranden og havnen giver mulighed for at vandski, windsurfing, katamaransejlads og beachvolley. På komplekset er der også en bowlingbane (mod betaling). I Tennisclub Calpe tilbydes endvidere Paddle og tennis (mod betaling).

  Se mere
 • Puerta del Sol Apartamentos
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra873krPr. nat

  Puerta del Sol Apartamentosstars

  Calpe, Alicante , Avd. generalitat valenciana s/n - Kort
   

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Calpe} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2005. Der er i alt 3 værelser på stedet. Ejendommen består af 3 dobbeltværelser og 30 bungalows. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • El Plantio Golf Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra376krPr. nat

  El Plantio Golf Resortstars

  Alicante by, Alicante , Ctra antigua alicante - elche (a-79) km 3 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  The resort is located in a prestigious golf course, 3kms from Alicante in a strategic area near to the airport. The Ciudad de la Luz film studios are 2 kms away and the festival institiution of Alicante is 1.5kms away. There are also beaches, sports ports and various tourisitic sites nearby.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  29  Hoteller - Alicante
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination