Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Find på kortet
Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Lejligheder og aparthoteller i AlicanteFra  260kr

Anbefalede Lejligheder og aparthoteller i Alicante

 • Fresno
  Fra365krPr. nat

  Fresnostars

  Torrevieja, Alicante , Av. de la purisima 33 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 61 meninger fra rejsendeBaseret på 61 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i centrum af Torrevieja kun ca. 100 m fra stranden og havet samt i nærheden af diverse barer og restauranter. Desuden er der heller ikke langt til diverse indkøbsmuligheder og til et diskotek. Der er endvidere 15 minutters gang til en busstation. I nærheden af komplekset ligger der tilmed to saltsøer. Der er ca. 43 km til Alicante, hvor der også er en lufthavn.Komplekset er bygget i 2001 og råder over 5 etager med i alt 35 lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med elevatorer samt et par forretninger, en frisørsalon, et minimarked og en kiosk. Hertil kommer en bar, hvor man kan få drinks og små snacks, samt en restaurant, hvor der tilbydes forskellige kulinariske specialiteter. Gæsterne har naturligvis mulighed for at benytte hotellets WLAN Access Point. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De lyse lejligheder er klimatiseret og indeholder eget badeværelse, kombineret soveværelse/opholdsstue, separat soveværelse med king-size seng samt altan eller terrasse. Herudover er de udstyret med tekøkken med køleskab, mikroovn, ovn, elkedel, kaffemaskine, strygebræt, strygejern og vaskemaskine samt fjernsyn.På de udendørs arealer er der en terrasse. Der ligger desuden en golfbane blot 10 km væk.

  Se mere
 • Alicante Hills
  Fra372krPr. nat

  Alicante Hillsstars

  Alicante by, Alicante , Glorieta reino unido 6 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 378 meninger fra rejsendeBaseret på 378 meninger fra rejsende

  Den familievenlige strand ligger i det sydlige Alicante, lige ved EU's Kontor for Harmonisering i det Indre Marked (OHIM) og lige ved studierne i Lysets By. Herudover ligger havet 900 m fra dette lejligheds-hotel, og centrum af Alicante med de mange forretninger, restauranter, barer, nattelivet, busstationen og banegården finder man ca. 5 km væk. Endvidere kan man på omkring 10 minutter køre til Santa Barbara Slot, Playa del Postiguet strand, Arkæologisk Museum og lystbådehavnen. Der er desuden blot 200 m til et busstoppested og omkring 5 km fra business-hotellet til lufthavnen Alicante El Altet.Dette moderne lejligheds-hotel blev bygget i 2010 og tilbyder 204 værelser. Det har en rolig beliggenhed og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out såvel som safeboks og elevator. Komplekset rummer også et haveanlæg, en legeplads, parkeringsmuligheder og en café/restaurant. Af yderligere faciliteter er der en bar, WLAN/internetadgang og mulighed for at mini marked.Lejlighederne med 1, 2 og 3 soveværelser er indrettet med stue, terrasse, køkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn og eget badeværelse med badekar. Der er også dobbeltseng, trådløs internetadgang og regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Hertil kommer satellit-tv og vaskemaskine som standardindretning på alle værelser.Der tilbydes en udendørs swimmingpool med børnebassin og solterrasse, hvor liggestole og parasoller står klar til brug. Ydermere ligger El Plantio golfbane ca. 8,5 km fra lejligheds-hotellet. I nærheden finder man tilmed strande af sand og klipper.De tjener morgenmad, frokost og middag.

  Se mere
 • Costa Calpe Apartamentos
  Fra379krPr. nat

  Costa Calpe Apartamentosstars

  Calpe, Alicante , La santamaría 15 15 - Kort
   

  Der er i alt 5 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 lejligheder. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Playa Golf
  Fra387krPr. nat

  Playa Golfstars

  La Zenia, Alicante , Cl cipreses 4 buzon 79 - Kort
   

  Lejlighed blev bygget i 2004. Der er i alt 3 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Dette populære lejlighedskompleks er det perfekte udgangspunkt for dem, der ønsker at udforske området. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed.

  Se mere
 • Lloyds Beach Club
  Fra406krPr. nat

  Lloyds Beach Clubstars

  Torrevieja, Alicante , Avd. los holandeses s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 60 meninger fra rejsendeBaseret på 60 meninger fra rejsende

  The establishment is located in La Mata beach, in the beach promenade, and around 500 m from Las Salinas of Torrevieja and the dunes. 50 m away, you can find a public transport stop with connection to the tourist & shopping centre of Torrevieja, which is located at 3.5 km away. The S. Jaime hospital is only 2 km away, distance from Alicante city is 40 km and 35 km from 'El Altet' airport.

  Se mere
 • Torremar
  Fra409krPr. nat

  Torremarstars

  Torrevieja, Alicante , Compass property services - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7 meninger fra rejsendeBaseret på 7 meninger fra rejsende

  Lejlighed blev bygget i 2005. Der er i alt 2 værelser på stedet. Dette etablissement består af . Dette attraktive lejlighedskompleks er ideelt til grupper og familier. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Nogle værelser har udsigt til Lejlighed's smukke have. Lejlighed har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen.

  Se mere
 • Ona Ogisaka Garden
  Fra423krPr. nat

  Ona Ogisaka Gardenstars

  Denia, Alicante , Aquari 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 433 meninger fra rejsendeBaseret på 433 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-kompleks ligger lige ved naturparken El Mongtó, kun 200 m fra stranden La Marineta i Dénia. Til feriestedets centrum er der 15 minutters gang, ligesom gæsterne 1 km væk vil finde diverse barer, restauranter og forretninger.Dette boligkompleks med lejligheder råder over et vidtstrakt haveanlæg såvel som en hoved- og sidebygning på henholdsvis 2 og 3 etager. Herudover tilbydes der i alt 164 etværelses lejligheder samt en døgnåben reception, elevator, restaurant og en bar/café med fjernsyn.I hver lejlighed er der plads til op til 4 personer, og alle er de udstyret med et soveværelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa til 2 personer, et badeværelse, et køkken i amerikansk stil, en terrasse og klimaanlæg og radiator (mod betaling på stedet). I køkkenet vil gæsterne ydermere finde alt, hvad de har brug for under opholdet, herunder mikrobølgeovn og køleskab.Komplekset råder over en stor have med swimmingpool og børnebassin. Der tilbydes også et sportscenter (mod betaling på stedet) med en opvarmet swimmingpool, en sauna, et boblebad, et solarium, et fitness-studie og mulighed for at spille squash.I restauranten tilbydes der måltider i buffetstil.

  Se mere
 • La Cinuelica
  Fra424krPr. nat

  La Cinuelicastars

  La Zenia, Alicante , Calle escorpiones 7, r3 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 19 meninger fra rejsendeBaseret på 19 meninger fra rejsende

  Der er i alt 50 værelser på stedet. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Canuta Baja Costa Calpe Bungalows
  Fra459krPr. nat

  Canuta Baja Costa Calpe Bungalowsstars

  Calpe, Alicante , Urbanización canuta baja 34b 34b - Kort
  2,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2 meninger fra rejsendeBaseret på 2 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 8 værelser. Ejendommen består af 8 lejligheder. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der findes parkeringspladser på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Casanova Costa Calpe Bungalows
  Fra480krPr. nat

  Casanova Costa Calpe Bungalowsstars

  Calpe, Alicante , Urbanización ortenbach, residencial casanova v - Kort
   

  Ejendommen består af 2 værelser. Ejendommen består af 2 lejligheder. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  23  Hoteller - Alicante
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination