Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Find på kortet
Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Lejligheder og aparthoteller i AlicanteFra  189kr

Anbefalede Lejligheder og aparthoteller i Alicante

 • Palmera Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra335krPr. nat

  Palmera Beachstars

  Pilar de la Horadada, Alicante , Avenida francia (urb. mil palmeras) s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder

  Komplekset ligger roligt ca. 100 m fra sandstranden. Der er ca. 1 km til byens centrum med offentlig transport, talrige underholdnings- og indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubs.Lejlighedskomplekset blev bygget i 1990 og renoveret i 2003. Fordelt på sine 4 etager råder det i alt over 150 lejligheder. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, pengeskab, elevator, café, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område, en offentlig internetcomputer, en parkeringsplads, samt vaskeservice.De lyse og stilfuldt indrettede lejligheder har bad/WC, telefon, satellit-/kabel-TV, tekøkken, minibar, køleskab, flisebelægning, centralvarme, pengeskab, altan og et opholdsrum. Lejligheden gøres ren ved afrejse.Komplekset kan tilbyde en ferskvandspool med separat børnebassin, snack-poolbar, liggestole, parasoller, tennis (mod betaling), ridning (mod betaling) og 3 golfbaner (mod betaling). Endvidere præsenteres der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for voksne og børn. Ca. 900 meter væk er der mulighed for at spille tennis. 2 km væk er der mulighed for at ride, mens der ca. 7 km væk findes en golfbane (10 minutters kørsel).Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er tillige mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Pueblo Acantilado Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra417krPr. nat

  Pueblo Acantilado Suitesstars

  Campello, Alicante , Plaza ciutat de l'alguer, ctra n-332, km 126.9 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 65 Muligheder

  Gæsterne kan også slappe af i caféen, ligesom der er en restaurant samt en restaurant. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vaskeservice mod betaling er mulighed for at parkere bilen. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen.

  Se mere
 • El Plantio Golf Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra464krPr. nat

  El Plantio Golf Resortstars

  Alicante by, Alicante , Ctra antigua alicante - elche (a-79) km 3 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  The resort is located in a prestigious golf course, 3kms from Alicante in a strategic area near to the airport. The Ciudad de la Luz film studios are 2 kms away and the festival institiution of Alicante is 1.5kms away. There are also beaches, sports ports and various tourisitic sites nearby.

  Se mere
 • Europa House Sun Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra335krPr. nat

  Europa House Sun Beachstars

  Guardamar Segura, Alicante , Avd. del port 1-3 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Guardamar del segura . Hotel blev bygget i 2007. Ejendommen udgøres af 260 lejligheder. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Pierre & Vacances Altea Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra365krPr. nat

  Pierre & Vacances Altea Beachstars

  Altea, Alicante , Currica - puerto deportivo luis campomanes 31 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette lejligheds-hotel har en strategisk beliggenhed i nærheden af Luis Campomanes havn tæt på Benidorm og Calp. Området består af en række smukke strande og naturlige vige. Altea er en charmerende, lille by, som man kommer til fra komplekset på blot 10 minutter i bil. Gæsterne kan desuden nyde nattelivet og indkøbsmulighederne i de nærmeste turistbyer Calp (7 km mod nord) og Benidorm (18 km mod syd). Til Alicante lufthavn er der endvidere omkring 74 km fra lejligheds-hotellet, mens der fra Murcia-San Javier lufthavn og Valencia lufthavn er omkring 138 km.Dette kompleks blev bygget i 2008, renoveret i 2009 og udviser en meget moderne stil og tilbyder 52 lejligheder. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement er der foyer, 2 elevatorer, en parkeringsplads og en garage (sidstnævnte mod betaling).De komfortable, klimatiserede lejligheder er det perfekte sted til en afslappende ferie. Hver enhed rummer badeværelse med badekar, dobbeltseng, telefon, fjernsyn, køkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn. Herudover er der vaskemaskine, klimaanlæg, regulerbar radiator og altan eller terrasse.Lejlighederne har en udendørs swimmingpool. Desuden tilbyder Luis Campomanes havn et udvalg af sportsaktiviteter, herunder dykning, motorbåd og sejlads (alt sammen mod betaling).Fra motorvej A7 med toldbom tager man afkørsel 14 mod Altea. Følg skiltene mod Calp på N332. Tag vejen til højre, som fører ned mod Luis Campomanes havn og kør ca. 2 km. Lejligheds-komplekset ligger ved havets kyst lige før sportshavnen.

  Se mere
 • Ona Ogisaka Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra398krPr. nat

  Ona Ogisaka Gardenstars

  Denia, Alicante , Aquari 3 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette lejligheds-kompleks ligger lige ved naturparken El Mongtó, kun 200 m fra stranden La Marineta i Dénia. Til feriestedets centrum er der 15 minutters gang, ligesom gæsterne 1 km væk vil finde diverse barer, restauranter og forretninger.Dette boligkompleks med lejligheder råder over et vidtstrakt haveanlæg såvel som en hoved- og sidebygning på henholdsvis 2 og 3 etager. Herudover tilbydes der i alt 164 etværelses lejligheder samt en døgnåben reception, elevator, restaurant og en bar/café med fjernsyn.I hver lejlighed er der plads til op til 4 personer, og alle er de udstyret med et soveværelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa til 2 personer, et badeværelse, et køkken i amerikansk stil, en terrasse og klimaanlæg og radiator (mod betaling på stedet). I køkkenet vil gæsterne ydermere finde alt, hvad de har brug for under opholdet, herunder mikrobølgeovn og køleskab.Komplekset råder over en stor have med swimmingpool og børnebassin. Der tilbydes også et sportscenter (mod betaling på stedet) med en opvarmet swimmingpool, en sauna, et boblebad, et solarium, et fitness-studie og mulighed for at spille squash.I restauranten tilbydes der måltider i buffetstil.

  Se mere
 • Ona Aldea del Mar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra297krPr. nat

  Ona Aldea del Marstars

  Torrevieja, Alicante , Calle gabriela mistral (con c/ dr. roã«ntgen) 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Torrevieja . Hotel består af 19 rummelige lejligheder. Hotel ligger midt i byen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Paraiso Mar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra317krPr. nat

  Paraiso Marstars

  Calpe, Alicante , Avda. juan carlos i 20 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger ud til Calpes strand. I de umiddelbare omgivelser finder man et væld af forretninger, barer og restauranter. Der er ydermere ca. 65 km til lufthavnen.Anlægget blev renoveret i 2005 og tilbyder en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, café, aviskiosk, bar og internetadgang (mod betaling). Der står endvidere parkeringsplads og parkeringskælder til rådighed.Boligenhederne med 1 soveværelse råder over et amerikansk køkken, badeværelse, stue med sovesofa, ventilatorer (opholds- og soveværelse) samt terrasse med udsigt over swimmingpoolen eller havet. I lejlighederne med 2 og 3 soveværelser er der separat køkken, køleskab, bageovn, mikrobølgeovn, brødrister, kaffemaskine og komplet indrettet badeværelse. Lejligheder med 3 soveværelser råder tilmed over et ekstra badeværelse. Herudover er der i lejlighederne med 2 og 3 soveværelser vaskemaskine, stue med sofa og ventilator, møbleret terrasse og udsigt over swimmingpoolen eller havet. I alle boligenheder er der strygejern og strygebræt samt safeboks (mod betaling) og fjernsyn.På det udendørs anlæg kan man benytte swimmingpoolen med børnebassinet. Desuden er der en anden, opvarmet swimmingpool på komplekset (fra oktober til maj). Stranden og havnen giver mulighed for at vandski, windsurfing, katamaransejlads og beachvolley. På komplekset er der også en bowlingbane (mod betaling). I Tennisclub Calpe tilbydes endvidere Paddle og tennis (mod betaling).

  Se mere
 • Pinosol
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra533krPr. nat

  Pinosolstars

  Javea, Alicante , Urbanización pinosol; calle paul gauguin 4 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette hotel er beliggende i et fredeligt kvarter, ikke langt fra byens centrum. 1,5 miles væk er havet, stranden, offentlig transport, mange butikker, restauranter, barer, diskoteker og klubber nocturnos.El Hotellet har parkering og garage. Det har også en smuk have på 500 m². Komfortable værelser, smagfuldt indrettede. Hotellet tilbyder sine gæster en swimmingpool med børnebassin og en golfbane (3 km). På stranden er der liggestole og parasoller (mod betaling).

  Se mere
 • Fresno
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra314krPr. nat

  Fresnostars

  Torrevieja, Alicante , Av. de la purisima 33 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i centrum af Torrevieja kun ca. 100 m fra stranden og havet samt i nærheden af diverse barer og restauranter. Desuden er der heller ikke langt til diverse indkøbsmuligheder og til et diskotek. Der er endvidere 15 minutters gang til en busstation. I nærheden af komplekset ligger der tilmed to saltsøer. Der er ca. 43 km til Alicante, hvor der også er en lufthavn.Komplekset er bygget i 2001 og råder over 5 etager med i alt 35 lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med elevatorer samt et par forretninger, en frisørsalon, et minimarked og en kiosk. Hertil kommer en bar, hvor man kan få drinks og små snacks, samt en restaurant, hvor der tilbydes forskellige kulinariske specialiteter. Gæsterne har naturligvis mulighed for at benytte hotellets WLAN Access Point. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De lyse lejligheder er klimatiseret og indeholder eget badeværelse, kombineret soveværelse/opholdsstue, separat soveværelse med king-size seng samt altan eller terrasse. Herudover er de udstyret med tekøkken med køleskab, mikroovn, ovn, elkedel, kaffemaskine, strygebræt, strygejern og vaskemaskine samt fjernsyn.På de udendørs arealer er der en terrasse. Der ligger desuden en golfbane blot 10 km væk.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  28  Hoteller - Alicante
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination