Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Find på kortet
Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Lejligheder og aparthoteller i AlicanteFra  282kr

Anbefalede Lejligheder og aparthoteller i Alicante

 • Palmera Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra779krPr. nat

  Palmera Beachstars

  Pilar de la Horadada, Alicante , Avenida francia (urb. mil palmeras) s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder

  Komplekset ligger roligt ca. 100 m fra sandstranden. Der er ca. 1 km til byens centrum med offentlig transport, talrige underholdnings- og indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubs.Lejlighedskomplekset blev bygget i 1990 og renoveret i 2003. Fordelt på sine 4 etager råder det i alt over 150 lejligheder. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, pengeskab, elevator, café, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område, en offentlig internetcomputer, en parkeringsplads, samt vaskeservice.De lyse og stilfuldt indrettede lejligheder har bad/WC, telefon, satellit-/kabel-TV, tekøkken, minibar, køleskab, flisebelægning, centralvarme, pengeskab, altan og et opholdsrum. Lejligheden gøres ren ved afrejse.Komplekset kan tilbyde en ferskvandspool med separat børnebassin, snack-poolbar, liggestole, parasoller, tennis (mod betaling), ridning (mod betaling) og 3 golfbaner (mod betaling). Endvidere præsenteres der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for voksne og børn. Ca. 900 meter væk er der mulighed for at spille tennis. 2 km væk er der mulighed for at ride, mens der ca. 7 km væk findes en golfbane (10 minutters kørsel).Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er tillige mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Pueblo Acantilado Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra609krPr. nat

  Pueblo Acantilado Suitesstars

  Campello, Alicante , Plaza ciutat de l'alguer, ctra n-332, km 126.9 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder

  Gæsterne kan også slappe af i caféen, ligesom der er en restaurant samt en restaurant. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vaskeservice mod betaling er mulighed for at parkere bilen. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen.

  Se mere
 • Europa House Sun Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra637krPr. nat

  Europa House Sun Beachstars

  Guardamar Segura, Alicante , Avd. del port 1-3 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Beliggende i Guardamar del segura , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2007. Ejendommen udgøres af 260 lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Ona Ogisaka Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra386krPr. nat

  Ona Ogisaka Gardenstars

  Denia, Alicante , Aquari 3 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette lejligheds-kompleks ligger lige ved naturparken El Mongtó, kun 200 m fra stranden La Marineta i Dénia. Til feriestedets centrum er der 15 minutters gang, ligesom gæsterne 1 km væk vil finde diverse barer, restauranter og forretninger.Dette boligkompleks med lejligheder råder over et vidtstrakt haveanlæg såvel som en hoved- og sidebygning på henholdsvis 2 og 3 etager. Herudover tilbydes der i alt 164 etværelses lejligheder samt en døgnåben reception, elevator, restaurant og en bar/café med fjernsyn.I hver lejlighed er der plads til op til 4 personer, og alle er de udstyret med et soveværelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa til 2 personer, et badeværelse, et køkken i amerikansk stil, en terrasse og klimaanlæg og radiator (mod betaling på stedet). I køkkenet vil gæsterne ydermere finde alt, hvad de har brug for under opholdet, herunder mikrobølgeovn og køleskab.Komplekset råder over en stor have med swimmingpool og børnebassin. Der tilbydes også et sportscenter (mod betaling på stedet) med en opvarmet swimmingpool, en sauna, et boblebad, et solarium, et fitness-studie og mulighed for at spille squash.I restauranten tilbydes der måltider i buffetstil.

  Se mere
 • Topacio I-II-III-IV
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra385krPr. nat

  Topacio I-II-III-IVstars

  Calpe, Alicante , De llebeig, 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger i Calpes centrum ikke langt fra en forbindelse med offentlig transport. Lige i nærheden af hotellet finder man stranden samt diverse restauranter, barer og pubber. Til det nærmeste diskotek er der ca. 700 m, mens der er mulighed for at købe ind 2,5 km væk.Lejlighedskomplekset består af en tolvetagers hovedbygning med i alt 59 lejligheder. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, elevator, parkeringsplads og garage. Der tilbydes desuden hjælp i tilfælde af sygdom.De flisebelagte lejligheder råder over eget badeværelse, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, lejesafe, opholdsrum samt et separat soveværelse. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt liggestole og parasoller. Herudover kan man slappe af på solterrassen. Der er endvidere mulighed for at spille tennis, minigolf og golf (golfbane 8 km væk).

  Se mere
 • Fresno
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra508krPr. nat

  Fresnostars

  Torrevieja, Alicante , Av. de la purisima 33 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i centrum af Torrevieja kun ca. 100 m fra stranden og havet samt i nærheden af diverse barer og restauranter. Desuden er der heller ikke langt til diverse indkøbsmuligheder og til et diskotek. Der er endvidere 15 minutters gang til en busstation. I nærheden af komplekset ligger der tilmed to saltsøer. Der er ca. 43 km til Alicante, hvor der også er en lufthavn.Komplekset er bygget i 2001 og råder over 5 etager med i alt 35 lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med elevatorer samt et par forretninger, en frisørsalon, et minimarked og en kiosk. Hertil kommer en bar, hvor man kan få drinks og små snacks, samt en restaurant, hvor der tilbydes forskellige kulinariske specialiteter. Gæsterne har naturligvis mulighed for at benytte hotellets WLAN Access Point. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De lyse lejligheder er klimatiseret og indeholder eget badeværelse, kombineret soveværelse/opholdsstue, separat soveværelse med king-size seng samt altan eller terrasse. Herudover er de udstyret med tekøkken med køleskab, mikroovn, ovn, elkedel, kaffemaskine, strygebræt, strygejern og vaskemaskine samt fjernsyn.På de udendørs arealer er der en terrasse. Der ligger desuden en golfbane blot 10 km væk.

  Se mere
 • Ona Aldea del Mar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.137krPr. nat

  Ona Aldea del Marstars

  Torrevieja, Alicante , Calle gabriela mistral (con c/ dr. roã«ntgen) 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Torrevieja . Hotel har 19 komfortable lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • AR Imperial Park Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra777krPr. nat

  AR Imperial Park Resortstars

  Calpe, Alicante , Urbanización tossal de la cometa, 1h - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Bungalowkomplekset ligger i et roligt kvarter i nærheden af Calpes bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 1 km væk. Der er desuden ca. 3 km til stranden Calpe, hvortil der i højsæsonen kører en shuttlebus flere gange om dagen.Komplekset er bygget i 1997, blev renoveret i 2001 og råder over i alt 180 lejligheder. Det rummer en foyer med døgnåben reception, elevatorer, safeboks og et minimarked. Hertil kommer en café, en bar, et diskotek, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, en tv-stue, et konferencerum og en lille spillehal, ligesom der er internetadgang (mod betaling). Personbiler kan desuden parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. For de mindste er der desuden en miniklub og en legeplads. Endvidere er der vaskeservice og roomservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De klimatiserede lejligheder rÃ¥der over eget badeværelse med hÃ¥rtørrer. Desuden er der en separat opholdsstue og en altan eller en terrasse, ligesom lejlighederne er udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og et børnebassin med vandrutsjebane og legeplads. Herudover er der en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Endvidere har gæsterne mulighed for at spille billard. Den nærmeste golfbane ligger ca. 10 km væk. Prikken over i?et er et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Pinosol
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra970krPr. nat

  Pinosolstars

  Javea, Alicante , Urbanización pinosol; calle paul gauguin 4 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Dette hotel er beliggende i et fredeligt kvarter, ikke langt fra byens centrum. 1,5 miles væk er havet, stranden, offentlig transport, mange butikker, restauranter, barer, diskoteker og klubber nocturnos.El Hotellet har parkering og garage. Det har også en smuk have på 500 m². Komfortable værelser, smagfuldt indrettede. Hotellet tilbyder sine gæster en swimmingpool med børnebassin og en golfbane (3 km). På stranden er der liggestole og parasoller (mod betaling).

  Se mere
 • Bravosol
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra446krPr. nat

  Bravosolstars

  Denia, Alicante , Trito 10 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Lejlighederne ligger lige ved stranden Punta Negra, i en bugt med klart vand kaldet Cabo de San Antonios Marinereservat. Der løber en promenade langs stranden, som egner sig ideelt til en afslappet gåtur til byen Dénia, 2,5 km væk. Undervejs vil gæsterne støde på restauranter, hvor de kan prøve områdets typiske kogekunst. Herudover er der barer, beværtninger og restauranter i nærheden og ca. 2,5 km til diverse indkøbsmuligheder og mødesteder med natteliv. Alicante lufthavn ligger desuden ca. 95 km væk og Valencia lufthavn omkring 110 km fra etablissementet.Denne ejendom blev bygget i 2009 og består af 14 lejligheder. Lejligheds-hotellet tilbyder også en swimmingpool med boblebad og parkeringsmulighed til 1 bil pr. lejlighed. Af yderligere faciliteter tilbydes gæsterne internetadgang i fællesområderne og en legeplads, hvor de yngste gæster kan boltre sig.Alle lejligheder rummer 3 soveværelser, 1 stort badeværelse, 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med enkeltseng samt indbyggede klædeskabe på alle værelser. De er desuden indrettet med 2 badeværelser med brusebad/badekar, et veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab og komfur, en spisestue og en stor overdækket terrasse. Hertil kommer radiatorer og klimaanlæg, WLAN/internetadgang og et fjernsyn. Af andre behageligheder er der også vaskemaskine, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe.Hotellet tilbyder en motorbåd og mulighed for at spille golf mod betaling. Hotellet har en perfekt beliggenhed for gæster, der gerne vil dykke (med iltflaske) og nyde havbunden. Herudover kan gæsterne tage en svømmetur i swimmingpoolen på hotelområdet, bløde op i boblebadet eller få lidt kulør på solterrassen. Mod betaling kan man også bestille massagebehandlinger.Gæsterne kan på hotellet betale for frokosten og aftensmaden i de forskellige restauranter i Dénia.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  30  Hoteller - Alicante
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination