Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Find på kortet
Lejligheder og aparthoteller i Alicante

Lejligheder og aparthoteller i AlicanteFra  241kr

Anbefalede Lejligheder og aparthoteller i Alicante

 • Ambar Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra588krPr. nat

  Ambar Beachstars

  Calpe, Alicante , Avenida juan carlos i 50 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Calpe . Hotel blev bygget i 2006. Ejendommen udgøres af 176 lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Turmalina
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra279krPr. nat

  Turmalinastars

  Calpe, Alicante , Avenida juan carlos i 26 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger lige ved Levante stranden ca. 1 km fra ""Peñón de Ifach"" og havnen. Der er blot 2,5 km til Calpes centrum, hvor man finder forskellige indkøbsmuligheder og restauranter.Komplekset er bygget i 1986 og har i alt 130 lejligheder. Det er udstyret med en foyer med døgnåben reception, safebokse (mod betaling) og elevatorer. Personbiler kan parkeres på kompleksets parkeringsplads eller i garagen.De praktisk indrettede lejligheder har eget badeværelse samt et tekøkken med køleskab, en sofagruppe og en terrasse. Kompleksets personale rengør lejligheden og skifter sengetøj.Komplekset råder over en pool med liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille tennis og minigolf.

  Se mere
 • Pierre & Vacances Altea Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra458krPr. nat

  Pierre & Vacances Altea Beachstars

  Altea, Alicante , Currica - puerto deportivo luis campomanes 31 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette lejligheds-hotel har en strategisk beliggenhed i nærheden af Luis Campomanes havn tæt på Benidorm og Calp. Området består af en række smukke strande og naturlige vige. Altea er en charmerende, lille by, som man kommer til fra komplekset på blot 10 minutter i bil. Gæsterne kan desuden nyde nattelivet og indkøbsmulighederne i de nærmeste turistbyer Calp (7 km mod nord) og Benidorm (18 km mod syd). Til Alicante lufthavn er der endvidere omkring 74 km fra lejligheds-hotellet, mens der fra Murcia-San Javier lufthavn og Valencia lufthavn er omkring 138 km.Dette kompleks blev bygget i 2008, renoveret i 2009 og udviser en meget moderne stil og tilbyder 52 lejligheder. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement er der foyer, 2 elevatorer, en parkeringsplads og en garage (sidstnævnte mod betaling).De komfortable, klimatiserede lejligheder er det perfekte sted til en afslappende ferie. Hver enhed rummer badeværelse med badekar, dobbeltseng, telefon, fjernsyn, køkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn. Herudover er der vaskemaskine, klimaanlæg, regulerbar radiator og altan eller terrasse.Lejlighederne har en udendørs swimmingpool. Desuden tilbyder Luis Campomanes havn et udvalg af sportsaktiviteter, herunder dykning, motorbåd og sejlads (alt sammen mod betaling).Fra motorvej A7 med toldbom tager man afkørsel 14 mod Altea. Følg skiltene mod Calp på N332. Tag vejen til højre, som fører ned mod Luis Campomanes havn og kør ca. 2 km. Lejligheds-komplekset ligger ved havets kyst lige før sportshavnen.

  Se mere
 • Puerta del Sol Apartamentos
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra876krPr. nat

  Puerta del Sol Apartamentosstars

  Calpe, Alicante , Avd. generalitat valenciana s/n - Kort
   

  Denne ejendom er beliggende i Calpe . Hotel blev bygget i 2005. Ejendommen består af 23 værelser. Hotel tilbyder 23 lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • El Plantio Golf Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra483krPr. nat

  El Plantio Golf Resortstars

  Alicante by, Alicante , Ctra antigua alicante - elche (a-79) km 3 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  The resort is located in a prestigious golf course, 3kms from Alicante in a strategic area near to the airport. The Ciudad de la Luz film studios are 2 kms away and the festival institiution of Alicante is 1.5kms away. There are also beaches, sports ports and various tourisitic sites nearby.

  Se mere
 • Calpe Villas Privadas 3000
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra788krPr. nat

  Calpe Villas Privadas 3000stars

  Calpe, Alicante , Corbeta 5 - Kort
   

  Beliggende i Calpe , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der er i alt 10 værelser på stedet. Ejendommen består af 10 lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Pueblo Acantilado Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra530krPr. nat

  Pueblo Acantilado Suitesstars

  Campello, Alicante , Plaza ciutat de l'alguer, ctra n-332, km 126.9 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 65 Muligheder

  Gæsterne kan også slappe af i caféen, ligesom der er en restaurant samt en restaurant. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vaskeservice mod betaling er mulighed for at parkere bilen. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen.

  Se mere
 • Calpe Classic 3000 2 Linea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra332krPr. nat

  Calpe Classic 3000 2 Lineastars

  Calpe, Alicante , Europa 7 - Kort
   

  Denne ejendom er beliggende i Calpe . Der er i alt 10 værelser på stedet. Lokalitererne omfatter 10 studio-lejligheder. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Apartamentos Assagador 3000
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra487krPr. nat

  Apartamentos Assagador 3000stars

  Denia, Alicante , Assagador de la marjal 3 - Kort
   

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Denia . Ejendommen består af 10 lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Realrent Bahia de Calpe
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra659krPr. nat

  Realrent Bahia de Calpestars

  Calpe, Alicante , Calle masnou 24 - Kort
   

  Denne ejendom er placeret i Calpe . Hotel blev bygget i 2011. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 80 dobbeltværelser og 20 lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  33  Hoteller - Alicante
Side  1  af  4
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination