Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  185kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Condado
  Fra442krPr. nat

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Aribau, 201 201 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 75 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1288 meninger fra rejsendeBaseret på 1288 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i et indkøbs- og forretningskvarter ved Avenue Diagonal i Barcelona. Der er kun få skridt til diverse kulturelle og historiske seværdigheder. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der er heller ikke langt til det nærmeste stoppested, hvorfra man kan komme rundt til alle byens kvarterer.Byhotellet blev renoveret i 2006. Det har fordelt på 8 etager i alt 76 værelser, heraf 6 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 1 suite. Den charmerende og avantgardistiske bygning kan tilbyde behagelighed og er typisk for bydelen Eixample. Bygningen rummer desuden en foyer med opmagasineringsrum og fællesrum.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Ydermere er de udstyret med safeboks, skrivebord, make up-spejl samt individuelt regulerbar centralvarme og klimaanlæg. 25 af værelserne har en terrasse.orgenmad serveres som en omfattende buffet.

  Se mere
 • Citadines Ramblas Barcelona
  Fra830krPr. nat

  Citadines Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas 122 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1109 meninger fra rejsendeBaseret på 1109 meninger fra rejsende

  Dette moderne lejlighedskompleks ligger centralt ved Las Ramblas. Med placeringen midt i turistområdet finder man lige i nærheden utallige attraktioner såsom Plaza Catalunya med biografer, teater, restauranter og forretninger, Picasso Muséet, Miromuséet og Katedral Muséet. Der er desuden blot 2 minutters gang til metrostationen "Plaza Catalunya", mens der er ca. 10 minutters kørsel til en togstation. Barcelona lufthavn ligger ca. 25 km væk (ca. 20 minutters kørsel), mens der blot er 1000 m til stranden.Lejlighedshotellet blev bygget i 1992 og råder over 16 lejligheder og 115 studios. Det kan tilbyde sine gæster en klimatiseret foyer med døgnåben reception, pengeskab, elevator, en café og et morgenmadsrum med tagterrasse og en herlig udsigt over byen. Hertil kommer, at man kan benytte hotellets internetcomputer, dets vaskeservice samt parkeringspladsen (mod betaling).De smagfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang. Yderligere har de alle tekøkken, køleskab, dobbeltseng (king size), væg-til-væg tæpper, klimaanlæg/centralvarme, pengeskab og et separat opholdsrum.Hotellet tilbyder desuden liggestole og en solterrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Ramblas Barcelona
  Fra664krPr. nat

  Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas 33 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette familievenlige city-hotel har en privilegeret beliggenhed i nærheden af Ramblaen i Barcelona. Gæsterne på etablissementet kan nyde nogle dage på Ramblaen, som er den mest populære og farverige gade i byens centrum. Den tilbyder et udvalg af forretninger og er omgivet af kunstneriske og kulturelle centre og historiske templer. I mellemtiden ligger Det Gotiske Kvarter, katedralen, Colons Monument og havnen også i nærheden. Til Drassanes metrostation er der omkring 2 minutters gang, mens der til stranden Barceloneta er omkring 500 m fra etablissementet. Desuden ligger Barcelona lufthavn omkring 20 km fra logiet.Dette familievenlige hotel blev bygget i begyndelsen af det 19. århundrede og rummer i alt 90 værelser fordelt på 9 etager. Etablissementet er klimatiseret og tilbyder et luksuriøst hotels komfortindretninger. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og vekselbørs, ligesom der er elevator, en restaurant og en café/bar, som er åben hele dagen. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.Disse rummelige værelser er komplet støjisoleret, så gæsterne kan slappe helt af og slippe væk fra Ramblaens trivsel og larm. Fra halvdelen af værelserne er der udsigt over Ramblaen, og af faciliteter er der dobbeltseng, telefon, fjernsyn, minibar og et skrivebord. Desuden er der eget badeværelse med brusebad og badekar samt af yderligere behageligheder en hårtørrer, klimaanlæg og centralvarme.Hotellet er hjemsted for restauranten Gran Café las Ramblas, hvor gæsterne kan prøve typiske specialiteter fra det catalanske og middelhavsinspirerede køkken såvel som livretter fra andre internationale køkkener. Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen i hotellets morgenmadsrestaurant.

  Se mere
 • Rialto
  Fra469krPr. nat

  Rialtostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Calle ferran, 42 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1737 meninger fra rejsendeBaseret på 1737 meninger fra rejsende

  Dette populære, historiske byhotel ligger centralt i Barcelonas smukke, gamle midtby. Indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs og diskoteker ligger blot få skridt fra hotellet. Undergrundsstationen Liceu ligger ca. 50 m væk. Stranden 1 km væk.Hotellet er bygget i midten af det 19. århundrede og blev renoveret i 1992. Det kan tilbyde sine gæster i alt 197 tiltalende værelser (16 enkelt- og 163 doppeltværelser) fordelt på 6 etager. Hotellet har en foyer med en døgnåben reception, elevator og vekselbørs. En café, en TV-stue, en klimatiseret restaurant, konferencerum samt room-, vaske- og medicinsk service er med til at forsøde opholdet.Standardværelserne er venligt indrettede med badeværelse, hårtørrer, telefon, internet, centralvarme og pengeskab.orgenmaden kan gæsterne selv sammensætte fra en buffet.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  Fra449krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant antoni 49 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 698 meninger fra rejsendeBaseret på 698 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i hjertet af Barcelona blot få minutters gang fra Plaza Catalunya og Ramblaen. Lufthavnen "Aeropuerto Barcelona" ligger ca. 20 km fra hotellet.iddelklassehotellet blev åbnet i år 2005 og har i alt 65 værelser, heraf 16 enkelt- og 48 dobbeltværelser samt 1 suite. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safebokse samt. Herudover er der en internetterminal. Naturligvis tilbydes der vaskeservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og en safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • NH Barcelona Ramblas
  Fra719krPr. nat

  NH Barcelona Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Hospital 26 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1205 meninger fra rejsendeBaseret på 1205 meninger fra rejsende

  Located only a short distance from Barcelona's famous street, Las Ramblas. Can easily walk to the renowned Gothic Quarter, the lively Raval district, or the Port area.

  Se mere
 • Astoria
  Fra458krPr. nat

  Astoriastars

  Eixample, Barcelona , Paris 203 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1174 meninger fra rejsendeBaseret på 1174 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Passeig de Gràcia. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m). Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m fra hotellet, mens man finder en strand 3 km væk.Byhotellet er bygget i 1952 og blev renoveret i 1999. Det er på 8 etager og råder over i alt 116 værelser, heraf 27 enkelt- og 32 dobbeltværelser samt 4 suiter. I hotellets foyer venter der en døgnåben reception, vekselbørs, elevator og hotelsafe. Til faciliteterne hører desuden en café, en bar, en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling, et konferencerum og en computer med Internet. Herudover er der roomservice, vaskeservice og hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der også kan tilbydes parkeringsplads og -garage.De smagfuldt indrettede værelser råder over bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og en king size seng. Der er endvidere centralvarme og safeboks.Der kan tilbydes en sauna og et fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Aranea
  Fra471krPr. nat

  Araneastars

  Eixample, Barcelona , Consell de cent, 444 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 964 meninger fra rejsendeBaseret på 964 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige og elegante hotel er bekvemt beliggende i Eixamble distriktet, ideelt til at udforske byen til fods. Det har en tagterrasse med udsigt til den verdensberømte Sagrada Familia katedral, som kun er nogle skridt borte. Andre attraktioner som f.eks. Passeig de Gràcia, Gaudí's Casa Batlló, Arc de Triomf, Plaça de Catalunya, Las Ramblas eller den gamle by Barri Gòtic kan nås med en kort gåtur.

  Se mere
 • Spa Senator Barcelona
  Fra811krPr. nat

  Spa Senator Barcelonastars

  Camp Nou Stadion området, Barcelona , Cardenal reig 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1427 meninger fra rejsendeBaseret på 1427 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i et af Barcelonas bedre kvarterer i nærheden af Avenida Diagonal, 15 minutter fra lufthavnen Prat de Llobregat og hovedbanegården. Der er forbindelse med det offentlige transportsystem lige i nærheden (ca. 300 m) og der er ca. 6 km til den nærmeste strand.Luksushotellet er bygget i 2001 og er på 7 etager med i alt 213 værelser, herunder 34 enkelt- og 179 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en bar, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling samt en offentlig internetcomputer. Herudover står der også room- og vaskeservice samt parkeringsplads og garage (betaling) til rådighed.De luksuriøst indrettede værelser råder over bad/WC, hårtørrer, telefon, internetadgang og minibar. Der er endvidere centralvarme og safeboks.På dette område tilbyder hotellet mange muligheder. En swimmingpool, en sauna, et solarium og et fitness-studie tilbydes.

  Se mere
 • Sansi Diputacio
  Fra833krPr. nat

  Sansi Diputaciostars

  Eixample, Barcelona , Calle diputacio 234-236 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 670 meninger fra rejsendeBaseret på 670 meninger fra rejsende

  Dette elegante luksushotel er roligt beliggende i et af Barcelonas rekreative områder. I nærheden af hotellet finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder, som man nemt og bekvemt kan nå til fods eller med offentlig transport.Hotellet åbnede i 2003 og har i alt 55 værelser fordelt på 6 etager, heraf 6 enkelt- og 49 dobbeltværelser. Hotellet kan tilbyde sine gæster en storslået foyer med elevatorer, safebokse, garderobe samt en døgnåben reception. Ydermere har det en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret à la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet samt den offentligt tilgængelige internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er mulighed for at parkere i nærheden af hotellet.De moderne og komfortabelt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio, egen internetadgang, centralvarme, king-size-seng, minibar og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  479  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  48
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser