Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  304kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Adagio Gastronòmic
  Fra831krPr. nat

  Adagio Gastronòmicstars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 567 meninger fra rejsendeBaseret på 567 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger midt i Barcelonas kulturelle og historiske centrum kun 100 m fra teateret og bymidten. Diverse butikker, cafeteriaer, barer og restauranter ligger blot 200 m fra væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 50 m fra hotellet, mens havet ligger ca. 1 km væk.Hotellet er bygget i 1850 og blev renoveret i 1992. Fordelt på 5 etager har det i alt 38 værelser, heraf 4 enkelt- og 34 dobbeltværelser. Det har en døgnåben reception med pengeskab og elevator. Derudover finder man på det klimatiserede hotel en tv-stue og en café, ligesom der er vaskeservice.De lyse og rummelige værelser er alle praktisk indrettede med eget bad/WC, hårtørrer, telefon, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Condado
  Fra769krPr. nat

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Carrer d aribau 201 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 88 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1310 meninger fra rejsendeBaseret på 1310 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i et indkøbs- og forretningskvarter ved Avenue Diagonal i Barcelona. Der er kun få skridt til diverse kulturelle og historiske seværdigheder. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der er heller ikke langt til det nærmeste stoppested, hvorfra man kan komme rundt til alle byens kvarterer.Byhotellet blev renoveret i 2006. Det har fordelt på 8 etager i alt 76 værelser, heraf 6 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 1 suite. Den charmerende og avantgardistiske bygning kan tilbyde behagelighed og er typisk for bydelen Eixample. Bygningen rummer desuden en foyer med opmagasineringsrum og fællesrum.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Ydermere er de udstyret med safeboks, skrivebord, make up-spejl samt individuelt regulerbar centralvarme og klimaanlæg. 25 af værelserne har en terrasse.orgenmad serveres som en omfattende buffet.

  Se mere
 • Onix Rambla
  Fra998krPr. nat

  Onix Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de catalunya 24 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 607 meninger fra rejsendeBaseret på 607 meninger fra rejsende

  Hotellet står på Barcelonas vigtigste kommercielle og forretningsmæssige færdselsåre, Rambla de Catalunya. Bygningen ligger kun få meter fra nogle af de mest populære turistseværdigheder såsom Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia og La Pedrera (Casa Milà). Ikke langt fra hotellet vil gæsterne finde metrostationerne Passeig de Gràcia og Plaça Catalunya såvel som busstoppesteder med forbindelse til forskellige city- og intercity-linjer og Aerobus (direkte transportservice til Barcelonas lufthavn), hvilket alt sammen garanterer nem adgang til alle dele af byen.Hotellet har en moderne arkitektonisk struktur, som genspejler kvarteret Eixamples gamle, statslige karaktertræk. Hotellet tilbyder 40 veludstyrede værelser og et privat spiselokale, hvor morgenbuffeten serveres om morgenen. Etablissementet er udstyret til at afholde alle slags møder, kongresser og seminarer i lokaler med forskellige kapaciteter og størrelser med et udvalg af serviceydelser. Af andre faciliteter på det klimatiserede hotel er der en privat parkeringsplads og garage samt en foyer med døgnåben reception, check-out service, elevator, wifi/internetadgang, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Hotellet tilbyder gæsterne veludstyrede værelser med et stort udvalg af servicer, rummelighed, eget veludstyret badeværelse med badekar og hårtørrer, regulerbart klimaanlæg, centralvarme, telefon, satellit-tv, minibar, safeboks og internetadgang på alle værelser. Hertil kommer også en dobbelt- eller kingsize seng og en altan eller terrasse.Af faciliteter er der et fitness-studie, en udendørs swimmingpool og et solarium. Gæsterne kan benytte liggestole og parasoller, som er lagt ud på solterrassen og på den nærliggende strand (mod betaling på stranden).Der tilbydes en morgenbuffet.

  Se mere
 • BruStar Sagrada Familia
  Fra805krPr. nat

  BruStar Sagrada Familiastars

  Sagrada Familia området, Barcelona , Carrer de roger de flor 215 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 22 meninger fra rejsendeBaseret på 22 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel, der er designet udelukkende til voksne, er i Sagrada Familia Area. Beliggende indenfor 2. 2 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 220 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 5 kilometer fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 6 kilometer. Dette hostel ligger indenfor indenfor 13. 8 kilometer fra havnen. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på BruStar Sagrada Familia, som kun består af 4 gæsteværelser. BruStar Sagrada Familia har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i BruStar Sagrada Familia. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Ducat
  Fra956krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Ducatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de sant pere 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 632 meninger fra rejsendeBaseret på 632 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Barcelona lige i nærheden af Ramblaen. Diverse forretninger finder man blot 50 m. væk, og der er kun 25 m. til de nærmeste restauranter og barer/pubs samt 500 m. til diverse diskoteker/klubber. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Der er ca. 2 km til stranden.Hotellet blev bygget i 2001. Dets 6-etagers hovedbygning råder over i alt 64 værelser, heraf 8 enkelt- og 56 dobbeltværelser. Receptionen er åben døgnet rundt. Hotellet har endvidere elevatorer, en café, en bar, en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant. Desuden er der en internetterminal, lige som der også tilbydes vaskeservice.De komfortable værelser har eget bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, king-size-seng, centralvarme og safeboks.Alle Triple room består af 2 senge + 1 opredning lilleorgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • California
  Fra876krPr. nat

  Californiastars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer d en rauric 14 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 83 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 685 meninger fra rejsendeBaseret på 685 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er homovenligt og ligger i Barrio Gotico. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan bruge de offentlige transportmidler 1. 5 kilometer borte. Ferieboligen ligger indenfor 1. 5 kilometer fra den nærmeste strand. I alt 29 værelser er til rådighed for gæsterne på California. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2010. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Fællesarealerne på California har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sunotel Club Central
  Fra758krPr. nat

  Sunotel Club Centralstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de valencia 157 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 462 meninger fra rejsendeBaseret på 462 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Eixample. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Ejendommen består af 88 gæsteværelser. Sunotel Club Central blev bygget i 2013. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Sunotel Club Central har 24 timers åbent. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Sunotel Club Central er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en parkeringsplads. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Sunotel Club Central.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Rossellon
  Fra989krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rossellonstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del rossello 174-176 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 249 meninger fra rejsendeBaseret på 249 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Eixample. Beliggende indenfor 1. 3 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 250 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 13. 6 kilometer fra havnen. Stedet har i alt 62 soveværelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2015. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Alle badeværelser på BCN Urban Hotels Gran Rossellon er handicapvenlige. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. De der bor på denne ejendom, vil kunne smage en lang række fristende kulinariske specialiteter, der imødekommer behovet fra alle typer rejsende. BCN Urban Hotels Gran Rossellon vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Zenit Borrell
  Fra852krPr. nat

  Zenit Borrellstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte borrell 208 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 579 meninger fra rejsendeBaseret på 579 meninger fra rejsende

  Hotellet befinder sig midt i Barcelonas forretningscentrum. Det ligger lige ved Avenue Roma, Ninot-markedet samt Avenue Diagonal. Hotellets ideelle beliggenhed betyder, at det er let at komme til med bil eller offentlig transport. Inden for en radius af 100 m. finder man en del indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Diverse diskoteker ligger omkring 500 m fra hotellet. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet.Hotellet blev bygget i 2004 og har fordelt på sine 5 etager i alt 74 værelser, heraf 26 enkelt- og 47 dobbeltværelser samt 1 suite. Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Endvidere finder man på hotellet en elevator, en café, terrasse, et spillerum, en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere kan hotelgæsterne benytte sig af hotellets internetterminal (WLAN) og konferencerum samt dets roomservice og vaskeservice. Ydermere tilbydes der hjælp i tilfælde af sygdom. Garage og parkeringsplads er ligeledes en del faciliteterne.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Hertil kommer minibar, safeboks, telefon, satellit- og kabel-tv, klimaanlæg og regulerbare radiatorer. Herudover er der også trådløs internetadgang og vækkeservice.Gæsterne har mulighed for at slappe af ved en massage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sunotel Junior
  Fra700krPr. nat

  Sunotel Juniorstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de sarria 9 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 347 meninger fra rejsendeBaseret på 347 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger ikke langt fra et væld af turistattraktioner og indkøbsmuligheder. Talrige indbydende restauranter, barer og pubber samt diskoteker finder man lige i nærheden af hotellet. Der afgår desuden offentlige transportmidler et par skridt fra hotellet (ca. 10 m).Dette nybyggede hotel er enkelt, men hyggeligt, indrettet. Fordelt på 5 etager har det i alt 35 værelser, heraf 6 enkelt- og 29 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, samt en café. Endvidere kan hotellet tilbyde roomservice og vaskeservice, ligesom der er et internethjørne med WLAN.Alle værelserne har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og individuelt regulerbar radiator/klimaanlæg.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  468  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  47
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser