Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  173kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Adagio Gastronòmic
  Fra398krPr. nat

  Adagio Gastronòmicstars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Ferran 21 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 552 meninger fra rejsendeBaseret på 552 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger midt i Barcelonas kulturelle og historiske centrum kun 100 m fra teateret og bymidten. Diverse butikker, cafeteriaer, barer og restauranter ligger blot 200 m fra væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 50 m fra hotellet, mens havet ligger ca. 1 km væk.Hotellet er bygget i 1850 og blev renoveret i 1992. Fordelt på 5 etager har det i alt 38 værelser, heraf 4 enkelt- og 34 dobbeltværelser. Det har en døgnåben reception med pengeskab og elevator. Derudover finder man på det klimatiserede hotel en tv-stue og en café, ligesom der er vaskeservice.De lyse og rummelige værelser er alle praktisk indrettede med eget bad/WC, hårtørrer, telefon, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Condado
  Fra417krPr. nat

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Aribau, 201 201 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 76 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1295 meninger fra rejsendeBaseret på 1295 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i et indkøbs- og forretningskvarter ved Avenue Diagonal i Barcelona. Der er kun få skridt til diverse kulturelle og historiske seværdigheder. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der er heller ikke langt til det nærmeste stoppested, hvorfra man kan komme rundt til alle byens kvarterer.Byhotellet blev renoveret i 2006. Det har fordelt på 8 etager i alt 76 værelser, heraf 6 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 1 suite. Den charmerende og avantgardistiske bygning kan tilbyde behagelighed og er typisk for bydelen Eixample. Bygningen rummer desuden en foyer med opmagasineringsrum og fællesrum.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Ydermere er de udstyret med safeboks, skrivebord, make up-spejl samt individuelt regulerbar centralvarme og klimaanlæg. 25 af værelserne har en terrasse.orgenmad serveres som en omfattende buffet.

  Se mere
 • BruStar Gotic
  Fra506krPr. nat

  BruStar Goticstars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant pere 53 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 98 meninger fra rejsendeBaseret på 98 meninger fra rejsende

  Dette enkle hostel kan findes i Eixample. Stedet, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 45 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 2. 2 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 11. 1 kilometer fra havnen. Med kun 8 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Denne feriebolig blev bygget i 1870 og renoveret i 2012. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Der er ikke børnesenge på dette sted. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Spa Senator Barcelona
  Fra588krPr. nat

  Spa Senator Barcelonastars

  Camp Nou Stadion området, Barcelona , Cardenal reig 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1449 meninger fra rejsendeBaseret på 1449 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i et af Barcelonas bedre kvarterer i nærheden af Avenida Diagonal, 15 minutter fra lufthavnen Prat de Llobregat og hovedbanegården. Der er forbindelse med det offentlige transportsystem lige i nærheden (ca. 300 m) og der er ca. 6 km til den nærmeste strand.Luksushotellet er bygget i 2001 og er på 7 etager med i alt 213 værelser, herunder 34 enkelt- og 179 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en bar, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling samt en offentlig internetcomputer. Herudover står der også room- og vaskeservice samt parkeringsplads og garage (betaling) til rådighed.De luksuriøst indrettede værelser råder over bad/WC, hårtørrer, telefon, internetadgang og minibar. Der er endvidere centralvarme og safeboks.På dette område tilbyder hotellet mange muligheder. En swimmingpool, en sauna, et solarium og et fitness-studie tilbydes.

  Se mere
 • Mellow Youth Hostel
  Fra235krPr. nat

  Mellow Youth Hostelstars

  Graciakvarteret, Barcelona , Aguilar 54 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enkle VR Resort er kun for voksne og ligger i Gracia Area. Lokaliteten har 30 indbydende soveværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Mellow Youth Hostel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i Mellow Youth Hostel. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Mellow Youth Hostel. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Rialto
  Fra312krPr. nat

  Rialtostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Calle ferran, 42 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1762 meninger fra rejsendeBaseret på 1762 meninger fra rejsende

  Dette populære, historiske byhotel ligger centralt i Barcelonas smukke, gamle midtby. Indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs og diskoteker ligger blot få skridt fra hotellet. Undergrundsstationen Liceu ligger ca. 50 m væk. Stranden 1 km væk.Hotellet er bygget i midten af det 19. århundrede og blev renoveret i 1992. Det kan tilbyde sine gæster i alt 197 tiltalende værelser (16 enkelt- og 163 doppeltværelser) fordelt på 6 etager. Hotellet har en foyer med en døgnåben reception, elevator og vekselbørs. En café, en TV-stue, en klimatiseret restaurant, konferencerum samt room-, vaske- og medicinsk service er med til at forsøde opholdet.Standardværelserne er venligt indrettede med badeværelse, hårtørrer, telefon, internet, centralvarme og pengeskab.orgenmaden kan gæsterne selv sammensætte fra en buffet.

  Se mere
 • Barcelona Center
  Fra881krPr. nat

  Barcelona Centerstars

  Eixample, Barcelona , Balmes 103-105 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 945 meninger fra rejsendeBaseret på 945 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Barcelona ved krydset af gaderne Calle Balmes/Calle Mallorca, der fører hen til Eixamples hovedvej. Bydelen er kendt for sine brede alléer og høje antal af bygninger med moderne arkitektur. Kun ca. 300 m væk ligger Paseo de Gracia og Casa Batló. Der er endvidere omkring 1 km til Ramblaen, mens der er ca. 1,5 km til kirken Sagrada Familia. Til banegården Sants og til byens messeområde er der ca. 3 km, mens der er ca. 12 km til lufthavnen El Prat de Llobregat.Hotellet åbnede i år 2006 og har fordelt på 7 etager i alt 132 værelser, heraf 3 juniorsuiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, café, bar, restaurant og terrasse. Herudover er der 4 konferencelokaler samt roomservice og vasketøjsservice.På værelserne er der moderne komfort, hyggelig stemning og tidssvarende teknik. Værelserne er indrettet med et komplet udstyret badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv og ADSL-internetadgang. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget, mens der i øvrigt også er minibar, safeboks og radiatorer på værelserne.Hotellet råder over en whirlpool, en sauna, et solarium og et fitnessstudie.orgenmaden serveres som buffet.Fra lufthavnen El Prat de Llobregat skal man tage Gran Vía de las Cortes Catalanes lige ud og herefter dreje til venstre ad Paseo de Gracia. Herfra skal man fortsætte ind på gaden Calle Balmes, hvor hotellet ligger på hjørnet af gaden Calle Mallorca.

  Se mere
 • España
  Fra766krPr. nat

  Españastars

  Las Ramblas, Barcelona , Sant pau 9-11 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 180 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1641 meninger fra rejsendeBaseret på 1641 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger i Barcelonas turistcentrum blot få minutter fra den berømte Las Ramblas. Lige i nærheden finder man talrige forretninger og en forbindelse med offentlig transport. Havet (1 km) lader sig ligeledes nå til fods.Det historiske cityhotel er bygget i 1865 og ligger lige ved siden af Ramblaen, Gran Teatre del Liceu, markedet La Boqueria, indkøbsgaden Portal de l'Angel, Plaza Catalunya, Paseo Colón, el MACBA (Barcelonas Museum for Moderne Kunst), katedralen og Barrio Gótico (det gotiske kvarter. Det har i alt 83 doppeltværelser fordelt på sine 4 etager. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med pengeskab, en foyer, elevator og en a la carte restaurant.De værelser har bad/WC samt telefon og varme.

  Se mere
 • Room Mate Carla
  Fra461krPr. nat

  Room Mate Carlastars

  Eixample, Barcelona , Mallorca 288 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 393 meninger fra rejsendeBaseret på 393 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Eixample. Stedet, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen består af i alt 88 dejlige soveværelser. Hotellet blev opført i 2007. _x000D__x000D_ De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionen er åben 24/7. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr må ikke medbringes til Room Mate Carla.

  Se mere
 • Catalonia Barcelona Plaza
  Fra821krPr. nat

  Catalonia Barcelona Plazastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Plaza españa 6-8 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2560 meninger fra rejsendeBaseret på 2560 meninger fra rejsende

  Hotel Barcelona Plaza ligger i Barcelona på Plaza España, ved siden af Fira de Barcelona og Montjuïc. Med 347 værelser er det det ideelle sted at bo for forretningsrejsende og ferie. Den panoramiske terrasse har en swimmingpool og et stort chill-out område med bar service og tilbyder enestående udsigt over Plaza España og de magiske springvand Montjuïc samt de fleste af værelserne. Hotellet har 3 restauranter, et wellness-område med skønheds- og massagebehandlinger, 13 mødelokaler, gratis trådløs internetadgang, parkering i samme bygning og fremragende forbindelser med offentlig transport.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  207  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Vincci Maritimo
  Vincci Maritimo
  4,3/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Sengene blev redt hver dag, morgenbordet var perfekt og stort udvalg. Personalet var venlige.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 13/06/2017

  Fra928krSe mere

 • Onix Liceo
  Onix Liceo
  4,3/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Really central hotel, but away from La Rambla, so very quiet at night. Lovely modern hotel, with a great courtyard with a pool. The breakfast was ok, but not stunning. Not other food/drinks to get aft ...

  Julie
  Hotelopia-kunde, 30/08/2016

  Fra507krSe mere

 • Santa Marta
  Santa Marta
  4,4/5
  Kundevurderingaf  10 Muligheder

  Perfekt beliggenhed, pænt og rent - hotellet fortjener mindst en stjerne mere. ,

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 05/04/2016

  Fra335krSe mere