Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  229kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Citadines Ramblas Barcelona
  Fra1.534krPr. nat

  Citadines Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas 122 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1032 meninger fra rejsendeBaseret på 1032 meninger fra rejsende

  Dette moderne lejlighedskompleks ligger centralt ved Las Ramblas. Med placeringen midt i turistområdet finder man lige i nærheden utallige attraktioner såsom Plaza Catalunya med biografer, teater, restauranter og forretninger, Picasso Muséet, Miromuséet og Katedral Muséet. Der er desuden blot 2 minutters gang til metrostationen "Plaza Catalunya", mens der er ca. 10 minutters kørsel til en togstation. Barcelona lufthavn ligger ca. 25 km væk (ca. 20 minutters kørsel), mens der blot er 1000 m til stranden.Lejlighedshotellet blev bygget i 1992 og råder over 16 lejligheder og 115 studios. Det kan tilbyde sine gæster en klimatiseret foyer med døgnåben reception, pengeskab, elevator, en café og et morgenmadsrum med tagterrasse og en herlig udsigt over byen. Hertil kommer, at man kan benytte hotellets internetcomputer, dets vaskeservice samt parkeringspladsen (mod betaling).De smagfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang. Yderligere har de alle tekøkken, køleskab, dobbeltseng (king size), væg-til-væg tæpper, klimaanlæg/centralvarme, pengeskab og et separat opholdsrum.Hotellet tilbyder desuden liggestole og en solterrasse.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  Fra1.255krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant antoni 49 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 679 meninger fra rejsendeBaseret på 679 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i hjertet af Barcelona blot få minutters gang fra Plaza Catalunya og Ramblaen. Lufthavnen "Aeropuerto Barcelona" ligger ca. 20 km fra hotellet.iddelklassehotellet blev åbnet i år 2005 og har i alt 65 værelser, heraf 16 enkelt- og 48 dobbeltværelser samt 1 suite. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safebokse samt. Herudover er der en internetterminal. Naturligvis tilbydes der vaskeservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og en safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • NH Barcelona Ramblas
  Fra1.516krPr. nat

  NH Barcelona Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Hospital 26 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1164 meninger fra rejsendeBaseret på 1164 meninger fra rejsende

  Located only a short distance from Barcelona's famous street, Las Ramblas. Can easily walk to the renowned Gothic Quarter, the lively Raval district, or the Port area.

  Se mere
 • Petit Palace Boquería Garden
  Fra1.787krPr. nat

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , La boquería 10 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1539 meninger fra rejsendeBaseret på 1539 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i Barcelonas turist- og indkøbscentrum i Det Gotiske Kvarter ved siden af den berømte boulevard Las Ramblas, det kendte teater Liceo, Boqueríamarkedet og kun få minutter fra standen og havnen Puerto Olímpico. Endvidere kan man opleve Plaza San Jaime, hvor rådhuset og den pragtfulde katedral ligger. Lige i nærheden af hotellet ligger den nærmeste metrostation, Liceo. Hovedbanegården Sants ligger 4 km fra hotellet, mens der er ca. 15 km til lufthavnen Prat de Llobregat.Den historiske bygning stammer fra det 19. århundrede og blev komplet ombygget i 2006. Hotellet ligger som en oase i midten af byen. Det rummer en have og en baggård med hundredår gamle træer og et storslået vægmaleri af Augustin Ibarrola til ære for Gaudi. Hotellet består af en hoved- og en sidebygning og råder over i alt 61 værelser, heraf 2 handicapvenlige værelser. Det klimatiserede hotel kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, elevator samt safeboks. Deslige råder hotellet over en gourmetrestaurant, en spisesal samt en/et bar/cafeteria. I foyerens businesscenter vil forretningsfolkene opleve et naturligt lys. Det råder over de mest moderne indretninger. Naturligvis tilbydes der også vasketøjsservice (mod betaling).

  Se mere
 • Silken Ramblas
  Fra1.672krPr. nat

  Silken Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Pintor fortuny 13 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 929 meninger fra rejsendeBaseret på 929 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ved Ramblaen, som er den mest berømte gade i Barcelona. Det ligger i hjertet af byen omgivet af livlige, sociale, kulturelle og kunstneriske mødesteder. Lige i nærheden finder man museer, akademiske og kulturelle samlingspunkter, kunstgallerier, Macba Museum, specialbiblioteker, kunstnerstudier, internationale musikfestivaler, legendariske musikforretninger, restauranter, barer og det eksklusive La Boquería marked. I de umiddelbare omgivelser er der forbindelser til offentlig transport, mens der er 200 m til busstationen og banegården. Endvidere er der 20 minutters gang til stranden Barceloneta fra hotellet og 15 km til Barcelonas lufthavn.Dette city-hotel blev bygget i 1992 og rummer i alt 105 værelser, herunder 8 juniorsuiter. Hotellets bar er et glimrende mødested, hvor man kan slappe af og tanke ny energi til en oplevelsesrig dag i byen. Til faciliteterne i den klimatiserede bygning hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, garderobe, elevator, en café, en bar, en restaurant og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice, ligesom der også er WLAN/internetadgang og en garage til bilen.De store og komfortable værelser er veludstyrede med badeværelse med badekar og en hårtørrer samt et fjernsyn med internationale kanaler. Telefon, internetadgang, minibar, radiator, safeboks er også en del af standardindretningen. Der er gjort alt for, at gæsterne skal føle sig hjemme på værelserne. Alle værelser er udstyret med dobbelt- eller kingsize seng og regulerbart klimaanlæg.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool, en solterrasse, et solarium og en sauna. Morgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som menu.

  Se mere
 • Spa Senator Barcelona
  Fra1.185krPr. nat

  Spa Senator Barcelonastars

  Camp Nou Stadion området, Barcelona , Cardenal reig 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1351 meninger fra rejsendeBaseret på 1351 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i et af Barcelonas bedre kvarterer i nærheden af Avenida Diagonal, 15 minutter fra lufthavnen Prat de Llobregat og hovedbanegården. Der er forbindelse med det offentlige transportsystem lige i nærheden (ca. 300 m) og der er ca. 6 km til den nærmeste strand.Luksushotellet er bygget i 2001 og er på 7 etager med i alt 213 værelser, herunder 34 enkelt- og 179 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en bar, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling samt en offentlig internetcomputer. Herudover står der også room- og vaskeservice samt parkeringsplads og garage (betaling) til rådighed.De luksuriøst indrettede værelser råder over bad/WC, hårtørrer, telefon, internetadgang og minibar. Der er endvidere centralvarme og safeboks.På dette område tilbyder hotellet mange muligheder. En swimmingpool, en sauna, et solarium og et fitness-studie tilbydes.

  Se mere
 • Catalonia Sagrada Familia
  Fra1.040krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1290 meninger fra rejsendeBaseret på 1290 meninger fra rejsende

  Dette elegante middelklassehotel befinder sig i nærheden af Barcelonas centrum. Offentlig transport samt restauranter og barer ligger blot et stenkast fra hotellet.Hotellet har 9 etager med i alt 160 værelser, heraf 17 enkelt- og 143 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt elevatorer. Herudover rummer bygningen en café og en klimatiseret à la carte restaurant, der serverer mange raffinerede retter. Herudover har gæsterne mulighed for at bestille vaskeservice og gå på internettet (WiFi). Forretningsfolk kan benytte de to konferencelokaler.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, safeboks og internetadgang. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne.

  Se mere
 • Gaudi
  Fra568krPr. nat

  Gaudistars

  Las Ramblas, Barcelona , Nou de la rambla 12 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1395 meninger fra rejsendeBaseret på 1395 meninger fra rejsende

  Dette populære middelklassehotel ligger centralt i Barcelonas historiske midtby. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de smukkeste seværdigheder.Bygningen blev rejst i 1964 og er for nylig blevet renoveret. Hotellet har i alt 73 værelser fordelt på 9 etager. Der er 6 enkelt- og 66 dobbeltværelser. Ydermere kan det tilbyde sine gæster adskillige bekvemmeligheder såsom en hyggelig foyer med elevator, pengeskab, en vekselbørs samt en døgnåben reception. Der er videre en café, en bar og en klimatiseret a la carte restaurant med en separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk har mulighed for at benytte konferencerummmet og den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan man benytte sig af hotellets room-, vaske- og medicinske service. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.De komfortabelt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, radio, centralvarme og pengeskab.Sportsligt interesserede gæster har mulighed for at benytte hotellets fitness-studio.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Serhs Rivoli Rambla
  Fra1.684krPr. nat

  Serhs Rivoli Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 128 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1244 meninger fra rejsendeBaseret på 1244 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel ligger i den berømte fodgængerzone Las Ramblas. I de umiddelbare omgivelser (omkring 100 m) finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Offentlig transport, med hvilken man kan udforske hele byen, ligger kun få meter fra hotellet (ca. 5 m).Hotellet er bygget i 1925 og blev for nyligt renoveret. Fordelt på 7 etager har det i alt 129 værelser, heraf 12 enkelt- og 102 doppeltværelser samt 15 suiter. Til hotellets noble og moderne indretning hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe og elevator. Hotellet kan yderligere tilbyde sine gæster en stilfuld bar samt en klimatiseret a la carte restaurant. Herudover kan man som gæst benytte sig af room- og vaskeservice samt hotellets medicinske service.De komfortabelt og moderne indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio og internetadgang. Yderligere er de udstyret med minibar, pengeskab, centralvarme samt med væg-til-væg tæpper.Gæsterne kan som afslapning benytte saunaen og solariet. Endvidere står hotellets fitnessstudio gæsterne til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Oriente Atiram Hotel
  Fra1.431krPr. nat

  Oriente Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 45-47 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1543 meninger fra rejsendeBaseret på 1543 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i den kulturelle og historiske del af byen lige ved ramblaen. I hotellets umiddelbare omgivelser ligger indkøbsområder med forretninger, cafeterier, barer og restauranter (ca. 100 m væk). Til havet er der ca. 1000 m og der er offentlig transport lige udenfor hotellet. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1842 og renoveret i 2002. Dets hovedbygning har 4 etager med i alt 142 værelser, heraf 6 enkelt- og 136 dobbeltværelser. Det har en døgnåben reception med pengeskabe, elevator og café. På hotellet er der en bar, en pub, en TV-stue og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Endvidere kan hotellet tilbyde en offentlig internetterminal, room- og vaskeservice.De tiltalende værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme og pengeskab.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  384  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  39
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser