Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  285kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Adagio Gastronòmic
  Fra802krPr. nat

  Adagio Gastronòmicstars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Ferran 21 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 563 meninger fra rejsendeBaseret på 563 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger midt i Barcelonas kulturelle og historiske centrum kun 100 m fra teateret og bymidten. Diverse butikker, cafeteriaer, barer og restauranter ligger blot 200 m fra væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 50 m fra hotellet, mens havet ligger ca. 1 km væk.Hotellet er bygget i 1850 og blev renoveret i 1992. Fordelt på 5 etager har det i alt 38 værelser, heraf 4 enkelt- og 34 dobbeltværelser. Det har en døgnåben reception med pengeskab og elevator. Derudover finder man på det klimatiserede hotel en tv-stue og en café, ligesom der er vaskeservice.De lyse og rummelige værelser er alle praktisk indrettede med eget bad/WC, hårtørrer, telefon, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Condado
  Fra814krPr. nat

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Aribau, 201 201 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 87 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1305 meninger fra rejsendeBaseret på 1305 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i et indkøbs- og forretningskvarter ved Avenue Diagonal i Barcelona. Der er kun få skridt til diverse kulturelle og historiske seværdigheder. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der er heller ikke langt til det nærmeste stoppested, hvorfra man kan komme rundt til alle byens kvarterer.Byhotellet blev renoveret i 2006. Det har fordelt på 8 etager i alt 76 værelser, heraf 6 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 1 suite. Den charmerende og avantgardistiske bygning kan tilbyde behagelighed og er typisk for bydelen Eixample. Bygningen rummer desuden en foyer med opmagasineringsrum og fællesrum.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Ydermere er de udstyret med safeboks, skrivebord, make up-spejl samt individuelt regulerbar centralvarme og klimaanlæg. 25 af værelserne har en terrasse.orgenmad serveres som en omfattende buffet.

  Se mere
 • Onix Rambla
  Fra949krPr. nat

  Onix Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de catalunya 24 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 597 meninger fra rejsendeBaseret på 597 meninger fra rejsende

  Hotellet står på Barcelonas vigtigste kommercielle og forretningsmæssige færdselsåre, Rambla de Catalunya. Bygningen ligger kun få meter fra nogle af de mest populære turistseværdigheder såsom Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia og La Pedrera (Casa Milà). Ikke langt fra hotellet vil gæsterne finde metrostationerne Passeig de Gràcia og Plaça Catalunya såvel som busstoppesteder med forbindelse til forskellige city- og intercity-linjer og Aerobus (direkte transportservice til Barcelonas lufthavn), hvilket alt sammen garanterer nem adgang til alle dele af byen.Hotellet har en moderne arkitektonisk struktur, som genspejler kvarteret Eixamples gamle, statslige karaktertræk. Hotellet tilbyder 40 veludstyrede værelser og et privat spiselokale, hvor morgenbuffeten serveres om morgenen. Etablissementet er udstyret til at afholde alle slags møder, kongresser og seminarer i lokaler med forskellige kapaciteter og størrelser med et udvalg af serviceydelser. Af andre faciliteter på det klimatiserede hotel er der en privat parkeringsplads og garage samt en foyer med døgnåben reception, check-out service, elevator, wifi/internetadgang, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Hotellet tilbyder gæsterne veludstyrede værelser med et stort udvalg af servicer, rummelighed, eget veludstyret badeværelse med badekar og hårtørrer, regulerbart klimaanlæg, centralvarme, telefon, satellit-tv, minibar, safeboks og internetadgang på alle værelser. Hertil kommer også en dobbelt- eller kingsize seng og en altan eller terrasse.Af faciliteter er der et fitness-studie, en udendørs swimmingpool og et solarium. Gæsterne kan benytte liggestole og parasoller, som er lagt ud på solterrassen og på den nærliggende strand (mod betaling på stranden).Der tilbydes en morgenbuffet.

  Se mere
 • BruStar Gotic
  Fra805krPr. nat

  BruStar Goticstars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant pere 53 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 101 meninger fra rejsendeBaseret på 101 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hostel er placeret i Eixample. Ejendommen, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 45 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Dette hostel ligger indenfor 2. 2 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 5 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 11. 1 kilometer fra havnen. BruStar Gotic garanterer for et roligt ophold med blot 8 soveværelser. Selvom denne bolig blev opført i 1870, blev den moderniseret i 2012. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Der er ikke børnesenge i BruStar Gotic. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Ducat
  Fra977krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Ducatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda sant pere 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 625 meninger fra rejsendeBaseret på 625 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Barcelona lige i nærheden af Ramblaen. Diverse forretninger finder man blot 50 m. væk, og der er kun 25 m. til de nærmeste restauranter og barer/pubs samt 500 m. til diverse diskoteker/klubber. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Der er ca. 2 km til stranden.Hotellet blev bygget i 2001. Dets 6-etagers hovedbygning råder over i alt 64 værelser, heraf 8 enkelt- og 56 dobbeltværelser. Receptionen er åben døgnet rundt. Hotellet har endvidere elevatorer, en café, en bar, en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant. Desuden er der en internetterminal, lige som der også tilbydes vaskeservice.De komfortable værelser har eget bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, king-size-seng, centralvarme og safeboks.Alle Triple room består af 2 senge + 1 opredning lilleorgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Zenit Borrell
  Fra1.121krPr. nat

  Zenit Borrellstars

  Eixample, Barcelona , Comte borrell 208 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 570 meninger fra rejsendeBaseret på 570 meninger fra rejsende

  Hotellet befinder sig midt i Barcelonas forretningscentrum. Det ligger lige ved Avenue Roma, Ninot-markedet samt Avenue Diagonal. Hotellets ideelle beliggenhed betyder, at det er let at komme til med bil eller offentlig transport. Inden for en radius af 100 m. finder man en del indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Diverse diskoteker ligger omkring 500 m fra hotellet. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet.Hotellet blev bygget i 2004 og har fordelt på sine 5 etager i alt 74 værelser, heraf 26 enkelt- og 47 dobbeltværelser samt 1 suite. Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Endvidere finder man på hotellet en elevator, en café, terrasse, et spillerum, en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere kan hotelgæsterne benytte sig af hotellets internetterminal (WLAN) og konferencerum samt dets roomservice og vaskeservice. Ydermere tilbydes der hjælp i tilfælde af sygdom. Garage og parkeringsplads er ligeledes en del faciliteterne.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Hertil kommer minibar, safeboks, telefon, satellit- og kabel-tv, klimaanlæg og regulerbare radiatorer. Herudover er der også trådløs internetadgang og vækkeservice.Gæsterne har mulighed for at slappe af ved en massage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • California
  Fra1.110krPr. nat

  Californiastars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Rauric 14 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 83 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 681 meninger fra rejsendeBaseret på 681 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er homovenligt og ligger i Barrio Gotico. Ferieboligen, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 5 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 5 kilometer fra ferieboligen. Boligen består af i alt 29 dejlige soveværelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2010. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til California.

  Se mere
 • Sunotel Club Central
  Fra877krPr. nat

  Sunotel Club Centralstars

  Eixample, Barcelona , Valencia 157 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 448 meninger fra rejsendeBaseret på 448 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Eixample. Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. De 88 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Sunotel Club Central blev bygget i 2013. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Sunotel Club Central. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Sunotel Club Central.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Rossellon
  Fra988krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rossellonstars

  Eixample, Barcelona , Calle rosello 174-176 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 236 meninger fra rejsendeBaseret på 236 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Eixample. Placeret indenfor 1. 3 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Indenfor 250 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hotellet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 5 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 13. 6 kilometer fra havnen. De 62 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel undergik en renovering i 2015. BCN Urban Hotels Gran Rossellon omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Alle værelser i BCN Urban Hotels Gran Rossellon har kørestolsadgang. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Stedet har parkering og garage. Rejsende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Repræsentanter kan holde et møde i denne feriebolig, der er ideel til forretningsrejser. Rejsende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi hotellet har en række lækre kulinariske muligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • U232
  Fra952krPr. nat

  U232stars

  Eixample, Barcelona , Comte d'urgell 232 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3316 meninger fra rejsendeBaseret på 3316 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i hjertet af indkøbs- og forretningskvarteret, over for udstillingscenteret. Herudover ligger det kun omkring 1 km fra turistområdet, hvor man finder adskillige seværdigheder, herunder Ramblaen. Der er endvidere ca. 200 m til offentlige transportmidler, og omkring 2 km til stranden, ligesom der til lufthavnene er henholdsvis 2 og 12 km fra hotellet.Dette moderne hotel blev renoveret i 2007 og består af i alt 102 værelser fordelt på 10 etager, heraf 8 enkeltværelser, 90 dobbeltværelser og 1 juniorsuite. Hotellets mange faciliteter omfatter en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer, fjernsynsstue, internetadgang, aviskiosk og en café, ligesom man kan bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Endvidere er hotellets konferencelokaler indrettet med teknisk udstyr, som gør det ideelt for forretningsrejsende. Der er også parkeringspladser og en garage til rådighed for gæster i bil.Alle værelser er dejligt indrettet og rummer eget badeværelse med hårtørrer samt minibar, satellit-tv, telefon, centralvarme, safeboks og internetadgang.Hotellet tilbyder en morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  496  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  50
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser