Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  288kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Condado
  Fra950krPr. nat

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Aribau 201 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1258 meninger fra rejsendeBaseret på 1258 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i et indkøbs- og forretningskvarter ved Avenue Diagonal i Barcelona. Der er kun få skridt til diverse kulturelle og historiske seværdigheder. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der er heller ikke langt til det nærmeste stoppested, hvorfra man kan komme rundt til alle byens kvarterer.Byhotellet blev renoveret i 2006. Det har fordelt på 8 etager i alt 76 værelser, heraf 6 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 1 suite. Den charmerende og avantgardistiske bygning kan tilbyde behagelighed og er typisk for bydelen Eixample. Bygningen rummer desuden en foyer med opmagasineringsrum og fællesrum.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Ydermere er de udstyret med safeboks, skrivebord, make up-spejl samt individuelt regulerbar centralvarme og klimaanlæg. 25 af værelserne har en terrasse.orgenmad serveres som en omfattende buffet.

  Se mere
 • Barcelona Universal
  Fra1.425krPr. nat

  Barcelona Universalstars

  Parallel, Barcelona , Av. paralelo 76-80 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3842 meninger fra rejsendeBaseret på 3842 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger i nærheden af Barcelonas turistområder. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder. Her er der desuden forskellige restauranter, barer og diskoteker (ca. 200 m). Der afgår offentlige transportmidler kun få skridt fra hotellet (ca. 20 m)Hotellet er bygget i 2001 og har fordelt på sine 10 etager i alt 166 værelser, heraf 159 dobbeltværelser og 7 suiter. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, konferencerum, elevator samt garage og parkeringspladser. På det gastronomiske område tilbydes gæsterne en hyggelig café, en indbydende bar samt en klimatiseret à la carte restaurant med et ikke-ryger område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetcomputer/WLAN samt room- og vaskeservice.De fornemt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Herudover er de udstyret med minibar, safeboks og klimaanlæg.Som afslapning kan gæsterne benytte faciliteter som swimmingpool eller solarium. Der er endvidere mulighed for at benytte hotellets fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges à la carte.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Ducat
  Fra1.055krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Ducatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda sant pere 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 568 meninger fra rejsendeBaseret på 568 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Barcelona lige i nærheden af Ramblaen. Diverse forretninger finder man blot 50 m. væk, og der er kun 25 m. til de nærmeste restauranter og barer/pubs samt 500 m. til diverse diskoteker/klubber. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Der er ca. 2 km til stranden.Hotellet blev bygget i 2001. Dets 6-etagers hovedbygning råder over i alt 64 værelser, heraf 8 enkelt- og 56 dobbeltværelser. Receptionen er åben døgnet rundt. Hotellet har endvidere elevatorer, en café, en bar, en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant. Desuden er der en internetterminal, lige som der også tilbydes vaskeservice.De komfortable værelser har eget bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, king-size-seng, centralvarme og safeboks.Alle Triple room består af 2 senge + 1 opredning lilleorgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  Fra994krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant antoni 49 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 679 meninger fra rejsendeBaseret på 679 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i hjertet af Barcelona blot få minutters gang fra Plaza Catalunya og Ramblaen. Lufthavnen "Aeropuerto Barcelona" ligger ca. 20 km fra hotellet.iddelklassehotellet blev åbnet i år 2005 og har i alt 65 værelser, heraf 16 enkelt- og 48 dobbeltværelser samt 1 suite. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safebokse samt. Herudover er der en internetterminal. Naturligvis tilbydes der vaskeservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og en safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Silken Ramblas
  Fra1.436krPr. nat

  Silken Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Pintor fortuny 13 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 929 meninger fra rejsendeBaseret på 929 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ved Ramblaen, som er den mest berømte gade i Barcelona. Det ligger i hjertet af byen omgivet af livlige, sociale, kulturelle og kunstneriske mødesteder. Lige i nærheden finder man museer, akademiske og kulturelle samlingspunkter, kunstgallerier, Macba Museum, specialbiblioteker, kunstnerstudier, internationale musikfestivaler, legendariske musikforretninger, restauranter, barer og det eksklusive La Boquería marked. I de umiddelbare omgivelser er der forbindelser til offentlig transport, mens der er 200 m til busstationen og banegården. Endvidere er der 20 minutters gang til stranden Barceloneta fra hotellet og 15 km til Barcelonas lufthavn.Dette city-hotel blev bygget i 1992 og rummer i alt 105 værelser, herunder 8 juniorsuiter. Hotellets bar er et glimrende mødested, hvor man kan slappe af og tanke ny energi til en oplevelsesrig dag i byen. Til faciliteterne i den klimatiserede bygning hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, garderobe, elevator, en café, en bar, en restaurant og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice, ligesom der også er WLAN/internetadgang og en garage til bilen.De store og komfortable værelser er veludstyrede med badeværelse med badekar og en hårtørrer samt et fjernsyn med internationale kanaler. Telefon, internetadgang, minibar, radiator, safeboks er også en del af standardindretningen. Der er gjort alt for, at gæsterne skal føle sig hjemme på værelserne. Alle værelser er udstyret med dobbelt- eller kingsize seng og regulerbart klimaanlæg.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool, en solterrasse, et solarium og en sauna. Morgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som menu.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Rossellon
  Fra1.215krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rossellonstars

  Eixample, Barcelona , Calle rosellon 174-176 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 191 meninger fra rejsendeBaseret på 191 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1960. Hotel undergik en renovering i 2015. Ejendommen består af 62 værelser. Ejendommen består af 59 dobbeltværelser og 3 suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Der er piccolo-service.

  Se mere
 • España
  Fra1.624krPr. nat

  Españastars

  Las Ramblas, Barcelona , Sant pau 9-11 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 180 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1531 meninger fra rejsendeBaseret på 1531 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger i Barcelonas turistcentrum blot få minutter fra den berømte Las Ramblas. Lige i nærheden finder man talrige forretninger og en forbindelse med offentlig transport. Havet (1 km) lader sig ligeledes nå til fods.Det historiske cityhotel er bygget i 1865 og ligger lige ved siden af Ramblaen, Gran Teatre del Liceu, markedet La Boqueria, indkøbsgaden Portal de l'Angel, Plaza Catalunya, Paseo Colón, el MACBA (Barcelonas Museum for Moderne Kunst), katedralen og Barrio Gótico (det gotiske kvarter. Det har i alt 83 doppeltværelser fordelt på sine 4 etager. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med pengeskab, en foyer, elevator og en a la carte restaurant.De værelser har bad/WC samt telefon og varme.

  Se mere
 • NH Barcelona Ramblas
  Fra1.345krPr. nat

  NH Barcelona Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Hospital 26 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1164 meninger fra rejsendeBaseret på 1164 meninger fra rejsende

  Located only a short distance from Barcelona's famous street, Las Ramblas. Can easily walk to the renowned Gothic Quarter, the lively Raval district, or the Port area.

  Se mere
 • Oriente Atiram Hotel
  Fra1.237krPr. nat

  Oriente Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 45-47 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1543 meninger fra rejsendeBaseret på 1543 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i den kulturelle og historiske del af byen lige ved ramblaen. I hotellets umiddelbare omgivelser ligger indkøbsområder med forretninger, cafeterier, barer og restauranter (ca. 100 m væk). Til havet er der ca. 1000 m og der er offentlig transport lige udenfor hotellet. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1842 og renoveret i 2002. Dets hovedbygning har 4 etager med i alt 142 værelser, heraf 6 enkelt- og 136 dobbeltværelser. Det har en døgnåben reception med pengeskabe, elevator og café. På hotellet er der en bar, en pub, en TV-stue og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Endvidere kan hotellet tilbyde en offentlig internetterminal, room- og vaskeservice.De tiltalende værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme og pengeskab.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Petit Palace Boquería Garden
  Fra1.472krPr. nat

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , La boquería 10 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1539 meninger fra rejsendeBaseret på 1539 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i Barcelonas turist- og indkøbscentrum i Det Gotiske Kvarter ved siden af den berømte boulevard Las Ramblas, det kendte teater Liceo, Boqueríamarkedet og kun få minutter fra standen og havnen Puerto Olímpico. Endvidere kan man opleve Plaza San Jaime, hvor rådhuset og den pragtfulde katedral ligger. Lige i nærheden af hotellet ligger den nærmeste metrostation, Liceo. Hovedbanegården Sants ligger 4 km fra hotellet, mens der er ca. 15 km til lufthavnen Prat de Llobregat.Den historiske bygning stammer fra det 19. århundrede og blev komplet ombygget i 2006. Hotellet ligger som en oase i midten af byen. Det rummer en have og en baggård med hundredår gamle træer og et storslået vægmaleri af Augustin Ibarrola til ære for Gaudi. Hotellet består af en hoved- og en sidebygning og råder over i alt 61 værelser, heraf 2 handicapvenlige værelser. Det klimatiserede hotel kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, elevator samt safeboks. Deslige råder hotellet over en gourmetrestaurant, en spisesal samt en/et bar/cafeteria. I foyerens businesscenter vil forretningsfolkene opleve et naturligt lys. Det råder over de mest moderne indretninger. Naturligvis tilbydes der også vasketøjsservice (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  458  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  46
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Vincci Maritimo
  Vincci Maritimo
  4,3/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Sengene blev redt hver dag, morgenbordet var perfekt og stort udvalg. Personalet var venlige.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 13/06/2017

  Fra164krSe mere

 • Onix Liceo
  Onix Liceo
  4,3/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Really central hotel, but away from La Rambla, so very quiet at night. Lovely modern hotel, with a great courtyard with a pool. The breakfast was ok, but not stunning. Not other food/drinks to get aft ...

  Julie
  Hotelopia-kunde, 30/08/2016

  Fra142krSe mere

 • Park Hotel
  Park Hotel
  4,2/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Super beliggenhed. Billig parkering i nærliggende p-kælder.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 19/07/2016

  Fra171krSe mere