Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  180kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Ridomar
  Fra314krPr. nat

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Catalunya, 49-51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 109 meninger fra rejsendeBaseret på 109 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Lloret de Mar, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 400 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 24. 2 kilometer fra hotellet . Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ejendommen ligger indenfor 700 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Det samlede antal værelser er 55. Denne ejendom blev renoveret i 2008. Der er Wi-Fi på hele hotellet. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Alle gæster der bor på ejendommen, kan på egen hånd opleve madarrangementer der udbydes. , De rejsende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. og Alle gæster der bor på denne ejendom, behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi stedet har en række lækre kulinariske muligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ridomar.

  Se mere
 • Gran Hotel Monterrey
  Fra446krPr. nat

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 225 meninger fra rejsendeBaseret på 225 meninger fra rejsende

  Dette storslåede hotel ligger på den sydlige del af Costa Brava i et roligt beboelsesområde i Lloret de Mar, tæt på centrum af landsbyen og den største strand. Strandklubben tilbyder gratis transport til stranden for alle hotellets gæster i sæsonen fra maj til oktober.Dette storslåede hotel blev opført i 1958. Feriestedet blev totalrenoveret i 2007/2008. På selve hotellet er der 197 komfortable værelser, herunder standardværelser og suiter. Endvidere råder feriestedet over familieværelser, værelser med forbindelsesdøre og specielt indrettede værelser. Der er også klimaanlæg, som arbejder sammen med centralvarmen og altid søger efter den ideelle temperatur. Der tilbydes desuden en safeboks, og der er trådløs internetadgang på alle værelser, overalt på hotel-komplekset samt i haveområdet. Hotellet rummer tillige et konferenceområde, hvor alle former for mødelokaler, et erhvervscenter og kontorer kan lejes.De komfortable værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med centralvarme, telefon, safeboks, minibar og internetadgang som standardindretning. Familieværelserne er på 33 m² med enten 2 queensize senge eller 1 queensize seng og 1 sovesofa til 2 personer. De rummer derudover klimaanlæg, centralvarme, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og eget badeværelse med et separat toilet.Hotellet tilbyder sine gæster 1 indendørs swimmingpool, et børnebassin, en snackbar, liggestole, parasoller samt et spa-område med sauna, solarium og massageservice. Sportsentusiasterne kan desuden spille tennis, volleyball, bordtennis, billard, petanque og golf (2 km væk). Liggestole og parasoller står også til rådighed på den dejlige sandstrand.

  Se mere
 • Hotel Bernat II
  Fra453krPr. nat

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Del turisme 42 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 563 meninger fra rejsendeBaseret på 563 meninger fra rejsende

  The hotel benefits from an enviable location, being situated in the residencial district of Calella (only 100 m from the beach and 5 min away from the shopping centre). Its geographical situation, between Barcelona (50 Km away) and Girona (45 Km), marks this hotel an ideal starting-point for enyoing magnificent excursions all around Catalonia.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra362krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 58 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • GHT Oasis Park
  Fra325krPr. nat

  GHT Oasis Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Actor pere codina i mont 23 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 961 meninger fra rejsendeBaseret på 961 meninger fra rejsende

  Det livlige middelklassehotel ligger centralt i et af Lloret de Mars turistområder, midt i det hyggelige kvarter Fenals og kun ca. 400 m fra sandstranden. I nærheden af hotellet finder man et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden er der kun få minutter ind til bymidten, der ligger ca. 800 m væk. Der ligger desuden et busstoppested lige foran hotellet (25 m).Hotellet ligger på en hovedgade, blev bygget i 1970 og komplet renoveret i 2001. Fordelt på 7 etager har det over i alt 428 værelser, heraf 26 enkelt- og 353 dobbeltværelser samt 10 apartments og 19 suiter. Det råder over et fantastisk have- og poollandskab samt en veludstyret foyer med elevatorer, vekselbørs og døgnåben reception. Hertil kommer et spillerum, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling. Ydermere Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder samt en miniklub og en legeplads til børnene.De hyggeligt indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Man kan endvidere benytte den indendørs swimmingpool, fitness-studiet samt hotellets spa- og wellnessområde med whirlpool og sauna. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker (mod betaling) samt skyde med bue og pil.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • GHT Marítim
  Fra329krPr. nat

  GHT Marítimstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del mar 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 424 meninger fra rejsendeBaseret på 424 meninger fra rejsende

  Dette attraktive strandhotel ligger midt i centrum af Calella. På den anden side af promenaden finder man sandstranden (ca. 50 m fra hotellet). I de umiddelbare omgivelser (ca. 300 m) finder man omfangsrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Herudover ligger der et stoppested blot ca. 25 m fra hotellet. Der er 5 minutters gang byens centrum.Det klimatiserede strandhotel er på 8 etager og råder over i alt 162 værelser, heraf 7 enkelt- og 142 dobbeltværelser samt 13 suiter. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, en vekselbørs og en elevator. På hotellet finder man endvidere en café, et spillelokale, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med en ikke-rygerafdeling og børnestole samt et konferencelokale og WLAN/internetadgang. Naturligvis er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der også er en garage til bilen. Børnene kan blive passet i hotellets miniklub.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-tv, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling), sogfagruppe og altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt pool-/snackbar, en whirlpool og en sauna og en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at spille bordtennis, billard/snooker og golf (ca. 10 km) eller aflægge et besøg i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for børn og voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet.

  Se mere
 • Prestige Victoria
  Fra561krPr. nat

  Prestige Victoriastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Gola de l´estany, platja de sta margarida. s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 345 meninger fra rejsendeBaseret på 345 meninger fra rejsende

  Dette attraktive strandhotel ligger direkte på Santa Margidas indbydende strand, kun ca. 1,5 km fra centrum. I nærheden finder man et shoppingområde med talrige forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler lige uden for hotellet. Der er desuden ca. 700 m til det nærmeste diskotek.Hotellet er bygget i 1969 og renoveret i 2001. Dets hovedbygning er på 8 etager og råder over i alt 208 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. På hotellet finder man desuden en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere tilbydes der vaskeservice, ligesom der er en miniklub til børnene.De tiltalende værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, dobbeltseng, minibar og safeboks (mod betaling) og centralvarme. Der kan max. bo tre personer på værelserne (og ikke tre personer med en baby).Desuden ligger der et skiområde ca. 21 km væk samt en golfbane (mod betaling) ca. 25 km væk. Prikken over iet er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Guitart Rosa
  Fra315krPr. nat

  Guitart Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sant pere 67 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger i et af Lloret de Mars turistområder, kun 250 m fra sandstranden. Hotellet ligger i nærheden af bymidten, så der er ikke mange skridt til diverse shoppinggader, livlige barer, diskoteker og restauranter. Der afgår desuden offentlige transportmidler kun få skridt fra hotellet.Hotellet er bygget i 1902 og renoveret i år 2000. På sine 5 etager har det i alt 149 værelser, heraf 16 enkelt- og 121 dobbeltværelser. Desuden har hotellet en dejlig have med palmer. Hotellets foyer er indrettet i jugend-stil og rummer en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. Endvidere er der en klimatiseret restaurant med børnestole, en café, en bar, en tv-stue samt smagfuldt indrettede stuer.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks. Der er desuden centralvarme.Gæsterne har rig mulighed for at slappe af i den udendørs pool, på den møblerede solterrasse, i snackbaren eller i solariet. Endvidere kan man spille billard og bordtennis. Der er en golfbane ca. 20 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afvekslende underholdning.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Hostal Vila del Mar
  Fra247krPr. nat

  Hostal Vila del Marstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la vila 55 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 54 meninger fra rejsendeBaseret på 54 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af turistområdet. Det adskilles kun fra den fine sandstrand af en strandvej. Tæt herved finder man forretninger af en hver art, forskellige butikker, cafeteriaer, barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport.Strandhotellet er på 7 etager med 36 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, en elevator samt en spisesal. Gæsterne kan desuden benytte sig af hotellets vasketøjsservice og roomservice (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser er lydisolerede og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn og safeboks (mod betaling). Herudover er der et skrivebord med computerstik samt en minibar og et klimaanlæg.Hotellet råder over en swimmingpool, en møbleret solterrasse, en sauna, et solarium samt et fitness-studie. I nærheden af hotellet ligger der flere golfbaner.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Kaktus Playa
  Fra433krPr. nat

  Kaktus Playastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , antoni gaudí 8 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Calellas nye hotelkvarter med kun ca. 100 m til stranden og en forbindelse med offentlig transport. Indkøbs- og underholdningsmuligheder finder man ca. 200 m væk.Der er desuden en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, safeboks, elevator, en café, en bar og internetadgang. Der er endvidere en klimatiseret restaurant.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt satellit tv, minibar, klimaanlæg, altan og en safeboks (mod betaling).For gæsterne står der en indendørs swimmingpool (mod betaling) såvel som en udendørs swimmingpool til rådighed - sidstnævnte med solterrasse samt poolbar, liggestole og parasoller. Desuden kan gæsterne spille bordtennis og billard eller besøge fitness-studiet.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  119  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination