Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  184kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Silken Park Hotel San Jorge
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra707krPr. nat

  Silken Park Hotel San Jorgestars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Av. andorra 28 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Hotellet er bygget i 1958 og blev komplet renoveret i 2013. Det råder over i alt 121 værelser fordelt på 3 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. På hotellet er der derudover et konferencerum, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer en offentlig internetadgang, roomservice og vaskeservice, ligesom der også kan ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Desuden er der parkeringspladser.

  Se mere
 • Costa Encantada
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra341krPr. nat

  Costa Encantadastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De santa cristina a les alegries - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Det attraktive lejlighedshotel har en god og central beliggenhed. Det er placeret midt i Lloret de Mars rekreative område og ligger blot få minutter fra stranden med det turkisblå hav (ca. 800 m) og det seværdige centrum. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet og i de nære omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter, barer og caféer samt mange andre underholdningsmuligheder.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2000 og råder på sine 5 etager over i alt 281 lejligheder, herunder studier. Indendøre venter der gæsterne en døgnåben reception. Bygningen rummer desuden en bar og en klimatiseret restaurant. Herudover tilbydes der roomservice og vasketøjsservice samt parkeringsplads og garage. Sluttelig råder anlægget over en indbydende 3.000 m2 stor og fortryllende have.De tiltalende lejligheder fordeler sig på 21 studier med plads til 1 eller 2 personer med to enkeltsenge, som er integreret med stuen/køkken. Herudover er der 246 lejligheder med plads fra 2 til 4 personer med et soveværelse med dobbeltseng samt kombineret stue/spisestue med 14 lejligheder fra 4 til 6 personer med to soveværelser samt stue/spisestue. Alle lejligheder og studier har et veludstyret tekøkken, badeværelse, klimaanlæg og centralvarme (begge dele centralreguleret). Endvidere er der satellit-tv, telefon og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i den indendørs eller udendørs swimmingpool og benytte snackbaren samt gå i sauna eller nyde solen på solterrassen. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille basketball, volleyball, fodbold og golf (ca. 1 km væk, mod betaling) samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Royal Star
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra326krPr. nat

  Royal Starstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. villa de blanes, 70 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Hotellet ligger i et turistområde i Lloret de Mar. Der er ca. 250 m til stranden og 500 m til bymidten. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden et hav af forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 m).Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 6 etager og råder over i alt 397 værelser, heraf 4 enkelt- og 393 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en café, en souvenirshop, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Endvidere er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet indendørs pool samt to udendørs pools - sidstnævnte med snackbar, whirlpool og solterrasse. Desuden er der en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et regelmæssigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Guitart Central Park Resort & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra334krPr. nat

  Guitart Central Park Resort & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constanti ribalaigua 7 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 70 Muligheder

  Dette moderne hotel ligger midt i Lloret de Mars turistcentrum. Llorets skønne sandstrand med den livlige promenade ligger ca. 250 m væk fra hotellet, mens der er omkring 350 m til stranden Fanals. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Et busstoppested finder man endvidere ca. 400 m væk.Det klimatiserede hotel, som ligger på en hovedgade, blev bygget i 1971 og renoveret i 2003. Hotellet består af to bygninger med hver især 6 etager og råder over i alt 734 værelser. Hotellet har et pool- og havelandskab, en imponerende foyer med elevatorer, safebokse, en vekselbørs, en garderobe samt en døgnåben reception. Ydermere er der et spillelokale, en tv-stue, et diskotek, en teatersal, en kiosk og et lille supermarked, et par forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole og et separat ikke-rygerområde. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene og gå på internettet. Naturligvis tilbydes der vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Endvidere er der mulighed for at leje cykler, ligesom der er gode parkeringsmuligheder. Sidst, men ikke mindst, er der en miniklub og en legeplads til børnene (mod betaling).

  Se mere
 • Confortel Caleta Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra319krPr. nat

  Confortel Caleta Parkstars

  S'Agaro, Costa Brava - Maresme , Platja de sant pol s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette hotel ligger i et turistområde i S'agaro kun få meter fra et shoppingområde med butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker. Det er beliggende i den sydlige ende af sandstranden Playa San Pol, og der er en skøn udsigt ud over bugten. Der er ca. 1 km til Sant Feliu, 3 km til Playa de Aro samt 100 km til den franske grænse. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.Det hyggelige middelklassehotel er bygget i 1971 og blev renoveret i 2002. Det har på sine 5 etager i alt 95 værelser. Indendøre venter der gæsterne en flot foyer med døgnåben reception, elevator, safeboks, vekselbørs, tv-stue og konferencerum. Ydermere har hotellet en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger-afdeling. Naturligvis er der roomservice og vaskeservice. Uden for hotellet er der en legeplads samt mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, dobbeltseng, minibar, væg-til-væg tæpper, safeboks og centralvarme.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller samt solterrasse. Desuden er der mulighed for at spille billard/snooker, ligesom hotellet også kan tilbyde et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 3 km væk. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter

  Se mere
 • Comtat Sant Jordi
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra432krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • Aparthotel Palamós
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra464krPr. nat

  Aparthotel Palamósstars

  Palamos, Costa Brava - Maresme , C/provença 5 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i Palamos turistområder. På få minutters gang (ca. 400 m) kommer man til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den historiske bymidte ligger endvidere ca. 400 m fra hotellet. Til det nærmeste strandafsnit er der desuden 150 m og 200 m væk er der forbindelse med offentlig transport.Lejlighedshotellet hører til i middelklassen og råder over i alt 144 boligenheder fordelt på den 4-etagers bygning. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og en elevator. Herudover er der 2 barer, et spillerum, et konferencerum og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. For de mindste er der desuden en legeplads og en miniklub (4 ? 12 år). Indendøre er der et møntvaskeri med tørretumbler.De rustikalt indrettede lejligheder råder over eget badeværelse, kombineret stue-/soveværelse, et separat soveværelse, køleskab og en møbleret altan. Til de videre faciliteter hører en telefon.Hotellet har en swimmingpool med separat børnebassin og 2 whirlpools. Herudover kan man slappe af på solterrassen med liggestole og parasoller. Desuden kan man også deltage i aerobic- og vandaerobickurser. Mod betaling kan man endvidere benytte sig af tilbudene på saunaområdet med solarium og massageservice samt et veludstyret fitness-studie. I spillerummet finder man bl.a. et billardbord. Om dagen arrangeres der afhængigt af sæsonen et afvekslende aktivitetsprogram og om aftenen forskellige arrangementer med musik og dans. Den nærmeste golfbane ligger ca. 10 km fra hotelanlægget.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Caleta Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra379krPr. nat

  Caleta Palacestars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Cavall bernat 122 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette attraktive lejlighedshotel ligger direkte ved den skønne strand. Der er kun få minutters gang til byens centrum, hvor man finder et hav af forretninger, barer, restauranter og diskoteker. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 1 km væk.hotellet er bygget i 1966 og renoveret i 2001. Fordelt på sine 5 etager har det i alt 150 rom. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, en vekselbørs og en elevator. På hotellet er der endvidere en café, en kiosk, et minimarked, en frisør, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant samt en internetterminal. Herudover er der vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Børnene kan boltre sig på hotellets legeplads.De lyse og hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de flisebelagte lejligheder udstyret med telefon, satellit/kabel-TV, internetadgang, safeboks og en opholdsstue.Hotellets gæster kan slappe af i eller ved swimmingpoolen, hvor man finder en poolbar, liggestole og en solterrasse.

  Se mere
 • L'Escala Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra282krPr. nat

  L'Escala Resortstars

  L'Escala, Costa Brava - Maresme , Carrer dels masos, 62 62 - Kort
   

  Beliggende i L'escala , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Dette etablissement består af 83 lejligheder. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Festa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra394krPr. nat

  Festastars

  L'Estartit, Costa Brava - Maresme , Avd.costa brava 16 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Dette kompleks blev renoveret i 2011 og rummer i alt 200 værelser fordelt på 3 bygninger med lejligheder og villaer. Den centrale bygning tilbyder serviceydelser såsom reception, parkeringsplads, vasketøjsservice, natportier. Der er også safeboks, vekselbørs, elevator og en café. Ydermere er der mulighed for at bestille mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også er parkeringsplads til gæster i bil. De yngste gæster kan man sende en tur på legepladsen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  249  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination