Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  182kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Silken Park Hotel San Jorge
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.105krPr. nat

  Silken Park Hotel San Jorgestars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Av. andorra 28 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Hotellet er bygget i 1958 og blev komplet renoveret i 2013. Det råder over i alt 121 værelser fordelt på 3 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. På hotellet er der derudover et konferencerum, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer en offentlig internetadgang, roomservice og vaskeservice, ligesom der også kan ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Desuden er der parkeringspladser.

  Se mere
 • Royal Star
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra591krPr. nat

  Royal Starstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. villa de blanes, 70 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Hotellet ligger i et turistområde i Lloret de Mar. Der er ca. 250 m til stranden og 500 m til bymidten. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden et hav af forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 m).Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 6 etager og råder over i alt 397 værelser, heraf 4 enkelt- og 393 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en café, en souvenirshop, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Endvidere er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet indendørs pool samt to udendørs pools - sidstnævnte med snackbar, whirlpool og solterrasse. Desuden er der en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et regelmæssigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Xon's Platja
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra308krPr. nat

  Xon's Platjastars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Avda. pompeu fabra, s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder

  Beliggende i Empuriabrava , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1985. Hotel undergik en renovering i 2012. Ejendommen består af 210 værelser. Ejendommen består af 210 lejligheder. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Confortel Caleta Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra627krPr. nat

  Confortel Caleta Parkstars

  S'Agaro, Costa Brava - Maresme , Platja de sant pol s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette hotel ligger i et turistområde i S'agaro kun få meter fra et shoppingområde med butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker. Det er beliggende i den sydlige ende af sandstranden Playa San Pol, og der er en skøn udsigt ud over bugten. Der er ca. 1 km til Sant Feliu, 3 km til Playa de Aro samt 100 km til den franske grænse. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.Det hyggelige middelklassehotel er bygget i 1971 og blev renoveret i 2002. Det har på sine 5 etager i alt 95 værelser. Indendøre venter der gæsterne en flot foyer med døgnåben reception, elevator, safeboks, vekselbørs, tv-stue og konferencerum. Ydermere har hotellet en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger-afdeling. Naturligvis er der roomservice og vaskeservice. Uden for hotellet er der en legeplads samt mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, dobbeltseng, minibar, væg-til-væg tæpper, safeboks og centralvarme.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller samt solterrasse. Desuden er der mulighed for at spille billard/snooker, ligesom hotellet også kan tilbyde et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 3 km væk. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter

  Se mere
 • Guitart Central Park Resort & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra513krPr. nat

  Guitart Central Park Resort & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constanti ribalaigua 7 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder

  Dette moderne hotel ligger midt i Lloret de Mars turistcentrum. Llorets skønne sandstrand med den livlige promenade ligger ca. 250 m væk fra hotellet, mens der er omkring 350 m til stranden Fanals. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Et busstoppested finder man endvidere ca. 400 m væk.Det klimatiserede hotel, som ligger på en hovedgade, blev bygget i 1971 og renoveret i 2003. Hotellet består af to bygninger med hver især 6 etager og råder over i alt 734 værelser. Hotellet har et pool- og havelandskab, en imponerende foyer med elevatorer, safebokse, en vekselbørs, en garderobe samt en døgnåben reception. Ydermere er der et spillelokale, en tv-stue, et diskotek, en teatersal, en kiosk og et lille supermarked, et par forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole og et separat ikke-rygerområde. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene og gå på internettet. Naturligvis tilbydes der vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Endvidere er der mulighed for at leje cykler, ligesom der er gode parkeringsmuligheder. Sidst, men ikke mindst, er der en miniklub og en legeplads til børnene (mod betaling).

  Se mere
 • Almirall
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra221krPr. nat

  Almirallstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ps. agusti font 20 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i den livlige bymidte i Lloret de Mar og er kun adskilt fra den lange sandstrand af en kystvej og en promenade. Lige ved hotellet finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler blot omkring 100 m væk. Endvidere tager det ca. 40 minutter at køre i bil til lufthavnen i Gerona.Lejlighedskomplekset rummer 30 lejligheder, der fordeler sig på 5 etager. Det råder over en reception, en elevator, en bar-restaurant og en parkeringsplads (mod betaling).Der er 2 forskellige typer lejligheder, type A (apartment) eller type S (studie). Begge råder over kombineret stue/soveværelse, mens apartmenterne rummer et ekstra soveværelse. I alle enheder er der en altan, hvorfra gæsterne har en spektakulær udsigt over havet. Endvidere er der badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt tekøkken med køleskab og kogegrej. Klimaanlæg og radiator kan reguleres.

  Se mere
 • Don Juan Tossa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra415krPr. nat

  Don Juan Tossastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Barcelona 22 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Dette strandhotel ligger i Tossa de Mars turistområde, kun ca. 300 m fra stranden. Lige i nærheden finder man et indkøbsområde med barer, restauranter, diskoteker, butikker og souvenirbutikker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Det hyggelige middelklassehotel er bygget i 1988 og blev renoveret i 1999. Hotellet har en 4-etagers hovedbygning samt en 3-etagers sidebygning med i alt 300 værelser, heraf 4 enkelt- og 296 dobbeltværelser samt 21 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører en døgnåben reception med safeboks samt diverse butikker. Endvidere er der en bar, en tv-stue samt en klimatiseret restaurant med børnestole. Ydermere findes der på hotellet et konferencerum, et spillerum samt en miniklub til børnene. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, altan og en safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i hotellets udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at spille tennis og bordtennis, ligesom hotellet også har et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Aparthotel Palamós
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra532krPr. nat

  Aparthotel Palamósstars

  Palamos, Costa Brava - Maresme , President macia 100 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i Palamos turistområder. På få minutters gang (ca. 400 m) kommer man til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den historiske bymidte ligger endvidere ca. 400 m fra hotellet. Til det nærmeste strandafsnit er der desuden 150 m og 200 m væk er der forbindelse med offentlig transport.Lejlighedshotellet hører til i middelklassen og råder over i alt 144 boligenheder fordelt på den 4-etagers bygning. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og en elevator. Herudover er der 2 barer, et spillerum, et konferencerum og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. For de mindste er der desuden en legeplads og en miniklub (4 ? 12 år). Indendøre er der et møntvaskeri med tørretumbler.De rustikalt indrettede lejligheder råder over eget badeværelse, kombineret stue-/soveværelse, et separat soveværelse, køleskab og en møbleret altan. Til de videre faciliteter hører en telefon.Hotellet har en swimmingpool med separat børnebassin og 2 whirlpools. Herudover kan man slappe af på solterrassen med liggestole og parasoller. Desuden kan man også deltage i aerobic- og vandaerobickurser. Mod betaling kan man endvidere benytte sig af tilbudene på saunaområdet med solarium og massageservice samt et veludstyret fitness-studie. I spillerummet finder man bl.a. et billardbord. Om dagen arrangeres der afhængigt af sæsonen et afvekslende aktivitetsprogram og om aftenen forskellige arrangementer med musik og dans. Den nærmeste golfbane ligger ca. 10 km fra hotelanlægget.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Caleta Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra755krPr. nat

  Caleta Palacestars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Cavall bernat 122 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette attraktive lejlighedshotel ligger direkte ved den skønne strand. Der er kun få minutters gang til byens centrum, hvor man finder et hav af forretninger, barer, restauranter og diskoteker. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 1 km væk.hotellet er bygget i 1966 og renoveret i 2001. Fordelt på sine 5 etager har det i alt 150 rom. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, en vekselbørs og en elevator. På hotellet er der endvidere en café, en kiosk, et minimarked, en frisør, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant samt en internetterminal. Herudover er der vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Børnene kan boltre sig på hotellets legeplads.De lyse og hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de flisebelagte lejligheder udstyret med telefon, satellit/kabel-TV, internetadgang, safeboks og en opholdsstue.Hotellets gæster kan slappe af i eller ved swimmingpoolen, hvor man finder en poolbar, liggestole og en solterrasse.

  Se mere
 • Guitart Central Park I Gold Resort & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra642krPr. nat

  Guitart Central Park I Gold Resort & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  223  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination