Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  182kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Don Juan
  Fra420krPr. nat

  Don Juanstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Riera 77 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 83 Muligheder

  Strandhotellet ligger i Lloret de Mars turistområde, kun ca. 400 m fra stranden. Lige i nærheden finder man diverse indkøbsområder med et hav af barer, restauranter, diskoteker, butikker og souvenirbutikker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er renoveret i 2008. Det er på 6 etager og råder over 70 enkelt- og 800 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en bar, en tv-stue, et diskotek samt en klimatiseret restaurant med børnestole. Ydermere kan hotellet tilbyde et konferencerum og en offentlig internetcomputer. For børnene er der en miniklub og en legeplads. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.De praktisk indrettede værelser råder over et badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, flisebelægning, centralvarme, lejesafe samt altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool sidstnævnte med snackbar, liggestole, parasoller og en solterrasse. For de sportsbegejstrede er der vandaerobic, tennis, bordtennis og billard. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • H-TOP CALELLA PALACE & SPA
  Fra351krPr. nat

  H-TOP CALELLA PALACE & SPAstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Maria cardona 9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder

  Det tiltalende hotel ligger i et boligkvarter i Calella ikke langt fra bymidten. Omfattende indkøbs- og underholdningsmuligheder samt offentlige transportmidler finder man kun ca. 300 m fra hotellet. Til sandstranden er der ca. 300 m.Det moderne og familievenlige hotel blev totalrenoveret i 2006. På 7 etager råder det over i alt 339 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Herudover kan der tilbydes en forretning, et spillelokale, en fjernsynsstue, en hyggelig bar, en café samt en klimatiseret restaurant med børnestole. Der er desuden mulighed for at gå på Internettet i foyeren. Til de yngste gæster er der en miniklub og en legeplads. På hotellet er der endvidere mulighed for at leje cykler, ligesom man på afrejsedagen kan benytte hotellets opmagasineringsrum og separate brusekabine.Værelserne er indrettet med milde farvetoner og et moderne træmøblement. Endvidere råder de over to senge (1,35 x 1,90) til hver to personer et veludstyret badeværelse med sminkespejl, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, klimaanlæg, vækning, safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse.Gæsterne kan slappe af på hotellets 1.200 m2 store tagterrasse, hvor man også finder en bar, liggestole, parasoller og tre whirlpools. Herudover er der også en sauna og et fitnessstudie. Hotellet tilbyder endvidere sine gæster muligheden for at spille bordtennis und billard (mod betaling) samt en bowlingbane (mod betaling). Der er endvidere et underholdningsprogram om dagen og om aftenen. Omkring 5 km væk finder man en golfbane. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet med spanske, britiske og internationale retter. Der er mulighed for at bestille all-Inclusive og kinderbuffet, ligesom man også kan opleve show cooking.

  Se mere
 • Santa Rosa
  Fra340krPr. nat

  Santa Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Senia del barral 39 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 270 meninger fra rejsendeBaseret på 270 meninger fra rejsende

  By- og strandhotellet ligger i Lloret de Mars turistområde. Lige i nærheden finder man mange forskellige indkøbsmuligheder. Stranden og diverse restauranter ligger ca. 150 m væk. 200 m fra hotellet finder man diverse barer. Der afgår desuden offentlige transportmidler blot 300 m væk. Her finder man også områdets diskoteker.Strand- og byhotellet er bygget i 1962 og blev renoveret i 2001. Det er på 6 etager og har i alt 138 værelser, heraf 8 enkelt- og 130 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, en vekselbørs, elevatorer, en tv-stue med satellit-tv, konferencerum, en parkeringsplads og en garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en klimatiseret bar samt en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger område. Herudover har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets vaskeservice, ligesom der også kan tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser har et flisebelagt badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-tv, centralvarme samt safeboks.Hotellet kan tilbyde sine gæster et svømmebassin med børnebassin, en pool-/snackbar, liggestole, parasoller, en sauna og et solarium samt muligheden for at spille bordtennis og billard/snooker. Slutteligt kan hotellet også tilbyde et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger ca. 1,5 km væk.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • H-TOP ROYAL SUN
  Fra342krPr. nat

  H-TOP ROYAL SUNstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Passeig marítim s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 965 meninger fra rejsendeBaseret på 965 meninger fra rejsende

  Strandhotellet ligger i byens turistområde direkte ved stranden. I hotellets umiddelbare omgivelser (højst 300 m) finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Det populære middelklassehotel er bygget i 1987 og har i alt 216 værelser fordelt på sine 6 etager. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator og café. Der er desuden bar, pub og tv-stue samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole. Hotellet råder endvidere over en legeplads, en lille spillehal og en miniklub for de mindste gæster. Herudover tilbydes der en offentlig internetcomputer, vaske- og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er rummelige og råder over badeværelse med brusekabine, telefon, kabel-tv, stereoanlæg, minibar, klimaanlæg, centralvarme, altan og en safeboks (mod betaling).Der står swimmingpool, snackbar, liggestole, parasoller og solterrasse til rådighed for gæsterne, ligesom de også har mulighed for at spille bordtennis og billard. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Mercury
  Fra415krPr. nat

  Mercurystars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Del mar, s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 664 meninger fra rejsendeBaseret på 664 meninger fra rejsende

  Dette strandhotel ligger i et af Santa Susannas turistområder, kun 100 m fra stranden. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man omfattende indkøbsmuligheder, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Det hyggelige hotel råder over en 5-etagers hovedbygning med i alt 332 værelser, heraf 322 enkeltværelser og 10 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en bar, en fjernsynsstue, en restaurant, konferenceindretninger, internetadgang, legerum, legeplads samt en parkeringsplads og en garage til bilen.De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, WLAN/internetadgang, klimaanlæg, centralvarme, altan og en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole, parasoller, billard og et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet.

  Se mere
 • H-TOP ROYAL BEACH
  Fra512krPr. nat

  H-TOP ROYAL BEACHstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. america 15-23 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1931 meninger fra rejsendeBaseret på 1931 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Lloret de Mar turistområde bare 400 m fra stranden og 1 km fra byens centrum. I området omkring hotellet finder man mange caféer, butikker, barer og restauranter. Til fods (50 m) kommer man desuden nemt til offentlige transportmidler.Hotellet blev renoveret i 2002 og rummer i alt 373 værelser fordelt på 6 etager, heraf 5 enkeltværelser og 386 dobbeltværelser. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk samt et lille supermarked og en café. Desuden er der en bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant. Hertil kommer også internetadgang og spillelokale. Endvidere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice på dette hotel.De stilfulde værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne tilbydes en swimmingpool og en snackbar samt en solterrasse med liggestole, parasoller og et boblebad. Ydermere tilføjer det sæsonafhængige underholdningsprogram endnu flere valgmuligheder. Omkring 2 km fra hotellet finder man endvidere den nærmeste golfbane.Gæsterne kan vælge deres morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter. Hotellet imødekommer desuden gæster med særlige kostbehov. Gæsterne kan også reservere ophold med alt inklusive.

  Se mere
 • H-TOP ROYAL STAR & SPA
  Fra309krPr. nat

  H-TOP ROYAL STAR & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. villa de blanes, 70 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder

  Hotellet ligger i et turistområde i Lloret de Mar. Der er ca. 250 m til stranden og 500 m til bymidten. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden et hav af forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 m).Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 6 etager og råder over i alt 397 værelser, heraf 4 enkelt- og 393 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en café, en souvenirshop, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Endvidere er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet indendørs pool samt to udendørs pools - sidstnævnte med snackbar, whirlpool og solterrasse. Desuden er der en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et regelmæssigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • H-TOP PLATJA PARK
  Fra344krPr. nat

  H-TOP PLATJA PARKstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Estrasburg 10 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 578 meninger fra rejsendeBaseret på 578 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i turistområdet ikke langt fra midtbyen. 600 meter væk ligger der en sandstrand. Man finder endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder lige i nærheden. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Det fuldt klimatiserede strand-/konferencehotel blev bygget i 1987 og blev komplet renoveret i 1997. På sine 4 etager har det i alt 208 værelser, heraf 7 enkelt- og 200 dobbeltværelser samt 1 suite. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator, en pianobar samt flere saloner. Herudover har hotellet en tv-stue, et konferencerum samt en klimatiseret restaurant. Der er endvidere room- og vaskeservice, og for de mindste en miniklub. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio (mod betaling) og safeboks. Der er desuden minibar og centralvarme.På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en snackbar. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets whirlpool eller spille bordtennis. Mod betaling kan der endvidere tilbydes sauna, solarium, aerobickurser samt et fitness-studie. Der er desuden en golfbane blot 2 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afvekslende underholdning.

  Se mere
 • Esplendid
  Fra401krPr. nat

  Esplendidstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Mediterrani 17 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 274 meninger fra rejsendeBaseret på 274 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt ved Blanes' bymidte med de mange tilbud til turister. Lige ved hotellet finder man diverse restauranter, barer, pubs og diskoteker. Ligeledes afgår der offentlige transportmidler lige foran døren. Ca. 500 m væk finder man diverse indkøbsmuligheder og den dejlige strand.Strandhotellet er på 4 etager og råder over en 1500 m2 stor have og i alt 400 værelser. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer, en café, tre barer, en legeplads og en miniklub. Gæsterne kan ydermere leje cykler på hotellet, ligesom der også er en tv-stue med stor skærm og et spillerum. Den indbydende restaurant er klimatiseret. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Hotellets gæster kan endvidere slappe af i saunaen. På hotellet er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash og billard, ligesom man også kan dyrke vandaerobic eller motion i det indbydende fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • H-TOP GRAN CASINO ROYAL
  Fra238krPr. nat

  H-TOP GRAN CASINO ROYALstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Calle esports s/n - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2265 meninger fra rejsendeBaseret på 2265 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i Lloret de Mars bymidte. 300 m fra hotellet finder man diverse indkøbsmuligheder. De nærmeste restauranter, barer, pubber og diskoteker ligger ca. 100 m herfra. Der er endvidere ca. 300 m til stranden. Lige foran hotellet er der ydermere forbindelse med offentlig transport (30 m).Det fuldt klimatiserede strandhotel er på 7 etager og har i alt 411 værelser. Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception, en bar og et par forretninger.Værelserne har alle eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, safeboks (mod betaling) og en terrasse.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med solterrasse. Herudover kan man slappe af i saunaen. Der er desuden mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker samt skyde med bue og pil. Flere gange om ugen er der danseaftener, ligesom hotellet også har et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  301  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  31
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser