Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  194kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Augusta Club-Adults Only
  Fra473krPr. nat

  Augusta Club-Adults Onlystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Dels mestres 6 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Det moderne og elegante strandhotel ligger i et roligt område, som er perfekt for gæster i bil. Hotellet ligger blot ca. 1 minut fra centrum af byen Lloret og ca. 5 minutter fra stranden. Ca. 300 m fra hotellet finder man restauranter, klubber og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til et stoppested, ca. 300 m. Banegården ligger desuden ca. 2 km fra hotellet. Lufthavnen Gerona ligger endvidere ca. 30 km væk.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2010 og råder på 4 etager over 172 værelser samt en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og 2 elevatorer. Herudover er der en bar og en spisesal på hotellet. Endvidere er der internetadgang (mod betaling) samt mulighed for at bestille roomservice og få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Yderligere findes der også en cykelkælder og en parkeringsplads (mod betaling).Værelserne har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling). Yderligere kan gæsterne selv regulere temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Endvidere er alle værelser udstyret med en terrasse.På de udendørs arealer finder man 1 swimmingpools med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Lufthavnen Gerona ligger endvidere ca. 18 km væk. Desuden tilbydes der vandland såsom Water World, Marineland samt diverse vandsportsaktiviteter, windsurfing og volleyball kun 1-15 km fra hotellet.

  Se mere
 • Albamar
  Fra362krPr. nat

  Albamarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Platja de santa cristina - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 36 meninger fra rejsendeBaseret på 36 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i en stor og rolig park, der er beplantet med pinjetræer. Det er perfekt for børnefamilier og der er kun få minutters gang til den finsandede badebugt i Santa Christina. Der er endvidere ca. 20 minutters gang til bymidten, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder. 20 minutters kørsel herfra ligger banegården.Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2003 og råder over i alt 28 lejligheder. Da bymidten ligger ca. 3 km fra hotellet, anbefales det at komme i egen bil eller leje en bil. I den indbydende foyer finder man en reception og en elevator. Der er ydermere mulighed for at bestille vaskeservice. Endvidere kan de mindste gæster boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.De komfortabelt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse med spisehjørne, et separat soveværelse og et badeværelse med brusekabine, badekar. Hertil kommer et tekøkken med køleskab og mikroovn samt satellit-/kabel-tv og individuelt regulerbar radiator. Fra altanen er der en betagende udsigt ud over havet. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med liggestole og parasoller. Der ligger desuden en golfbane ca. 2,5 km fra hotellet.

  Se mere
 • Samba
  Fra348krPr. nat

  Sambastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc cambo 10 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet ligger på en lille bakke, hvorfra der er en smuk udsigt ud over byen Lloret de Mar. Der er ca. 300 m til bymidten, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er tilmed kun ca. 500 m til stranden. Der afgår endvidere offentlige transportmidler omkring 400 m fra hotellet. Lufthavnen i Gerona ligger desuden 30 minutters kørsel fra hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2007 og råder over i alt 441 værelser fordelt på 6 etager. Bygningen rummer endvidere en foyer med elevatorer og en døgnåben reception med vekselbørs. Herudover er der en restaurant med børnestole. I kælderen finder man endda en engelsk pub, hvor der er rig mulighed for at more sig om aftenen. Hotellet har tilmed diverse barer og forretninger samt en kiosk, ligesom der også er forskellige konferencelokaler. Der er naturligvis mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom, leje biler og cykler samt gå på internettet. Børnene kan blive passet i miniklubben eller boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder.De tiltalende værelser er moderne indrettet. De råder over eget badeværelse med brusekabine. Desuden er de udstyret med satellit-/kabel-tv og telefon samt en safeboks (mod betaling). Fra altanen eller terrassen har man en smuk udsigt over Lloret de Mar.I den store have, hvor man finder en udendørs swimmingpool med børnebassin og snack-/poolbar, er der rig mulighed for at slappe af og nyde solen. PoolomrÃ¥det er omkranset af en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at spille bordtennis. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte frokost og aftensmad fra en buffet. Der er også mulighed for at bestille specielle diætretter. Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast, halvpension eller helpension.

  Se mere
 • Guitart Rosa
  Fra342krPr. nat

  Guitart Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , San pedro 67 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 244 meninger fra rejsendeBaseret på 244 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger i et af Lloret de Mars turistområder, kun 250 m fra sandstranden. Hotellet ligger i nærheden af bymidten, så der er ikke mange skridt til diverse shoppinggader, livlige barer, diskoteker og restauranter. Der afgår desuden offentlige transportmidler kun få skridt fra hotellet.Hotellet er bygget i 1902 og renoveret i år 2000. På sine 5 etager har det i alt 149 værelser, heraf 16 enkelt- og 121 dobbeltværelser. Desuden har hotellet en dejlig have med palmer. Hotellets foyer er indrettet i jugend-stil og rummer en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. Endvidere er der en klimatiseret restaurant med børnestole, en café, en bar, en tv-stue samt smagfuldt indrettede stuer.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks. Der er desuden centralvarme.Gæsterne har rig mulighed for at slappe af i den udendørs pool, på den møblerede solterrasse, i snackbaren eller i solariet. Endvidere kan man spille billard og bordtennis. Der er en golfbane ca. 20 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afvekslende underholdning.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Ridomar
  Fra348krPr. nat

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Catalunya, 49-51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 89 meninger fra rejsendeBaseret på 89 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1962. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2008. Ejendommen består af 55 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 50 dobbeltværelser og 15 treværelses rum. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel har kørestolsadgang. Check-out er kl. 11:30. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Xaine Park
  Fra309krPr. nat

  Xaine Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Just marles 41 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 285 meninger fra rejsendeBaseret på 285 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Lloret de Mar midt i en skøn og velholdt have. Der er ca. 200 m til sandstranden. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.Det familievenlige hotel blev renoveret i 2003. Det er på 7 etager og råder over i alt 187 værelser. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, elevator, safeboks, vekselbørs, internetterminal (mod betaling) og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger-område og børnestole. Der tilbydes endvidere vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, safeboks (mod betaling) samt en terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool, solarium og et fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • HOTEL SANTA MARTA
  Fra1.122krPr. nat

  HOTEL SANTA MARTAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Playa de santa cristina - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet har en smuk og rolig beliggenhed. Dets parker, haver og terrasser strækker sig hele vejen til stranden og det klare blå vand. Det ligger blot 3 km fra Lloret de Mar, hvor gæsterne finder restauranter, barer, forretning og forbindelse med offentlig transport. Barcelonas internationale lufthavn ligger omkring 100 km fra hotellet, mens der til Girona Costa Brava lufthavn er omkring 30 km.Hotellet har en god beliggenhed, blev renoveret i 2006, er omgivet af natur og tilbyder enhver type klassisk komfort med 76 værelser fordelt over 2 bygninger. Det tilbyder forskellige type værelser, som alle varierer i stil. Det ligger i en ejendom på 60 hektar og er komplet omgivet af vegetation. Den eksklusive og professionelle behandling, som gæsterne tilbydes, er et af det klimatiserede hotels stærke sider. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, elevator, café, bar, fjernsynsstue og aviskiosk. Hotellet rummer også en restaurant, konferencefaciliteter og WLAN/internetadgang. Endvidere kan man bestille kuffertservice og roomservice 24 timer i døgnet, ligesom man også kan bestille vasketøjsservice. Ydermere kan man leje cykler, benytte parkeringspladsen og sende børnene på legepladsen.Hvert værelse (omkring 25m²) er klimatiseret og rummer satellit-/kabel-tv, telefon, minibar, radio, safeboks, internetadgang, badeværelse og hårtørrer. Værelserne rummer også dobbelt- eller kingsize seng og centralvarme. Der er terrasse på de fleste værelser med udsigt over havet og bjergene.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Resort & Spa
  Fra426krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Resort & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Bungalow Papalus
  Fra291krPr. nat

  Bungalow Papalusstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ctra.de lloret a blanes - cami de papalus - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 23 meninger fra rejsendeBaseret på 23 meninger fra rejsende

  Hotellet har en bekvem beliggenhed i et roligt og grønt område i Lloret de Mar, kun få minutter fra stranden og Llorets store attraktioner. Der er ikke langt til den skønne strand Fenals, og fra hotellet kommer man nemt til de nærliggende byer. Til Girona Costa Brava lufthavn er der ca. 45 km.Dette bungalow-kompleks tilbyder parkeringsmulighed og en have med legeplads til yngre gæster. Endvidere tilbydes gæsterne mad og drikke i baren eller restauranten.Bungalowerne består af 2 dobbeltværelser med tvillingesenge. Alle boligenheder rummer et veludstyret køkken med køleskab og køkkenservice. Sengelagner og håndklæder tilbydes uden beregning. Desuden er hver boligenhed indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der også er en terrasse, hvor gæsterne har fred og ro.Gæsterne kan tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med børnebassin. De kan deslige spille golf mod betaling. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sand- og klippestrand mod betaling.

  Se mere
 • Alva Park Costa Brava
  Fra4.309krPr. nat

  Alva Park Costa Bravastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc layret 3-5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 78 meninger fra rejsendeBaseret på 78 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lloret de Mars turistområde, kun få minutters gang fra den indbydende sandstrand og det turkisblå hav. I umiddelbar nærhed finder man et væld af underholdningsmuligheder. Der afgår også offentlige transportmidler lige ved hotellet (ca. 40 m væk). Desuden ligger der forretninger, barer, restauranter og natklubber i området. Til centrum af Lloret de Mar omkring 1 km væk kommer man nemt og hurtigt med de lokale offentlige transportmidler eller i bil.Dette kompleks blev renoveret i 2004 og rummer i alt 86 suiter og juniorsuiter fordelt på hovedbygningens 6 etager. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception og elevatorer. Hertil kommer en bar, et cafeteria, en gourmetrestaurant og en japansk restaurant. Herudover er der gratis WLAN/internetadgang, konferenceindretninger og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden kan de yngre gæster i alderen 3 til 12 år besøge miniklubben. Endvidere kan gæsterne bestille babysitning 24 timer i døgnet. Ligeledes kan man bestille chauffør (gæsterne er velkomne til at tjekke priserne) eller gøre brug af den gratis Smart-bil (afhængig af ledighed og højest 3 timer).De komfortable værelser er indrettet med terrasse, klimaanlæg, telefon fra Beocom, Bang & Olufsen-fjernsyn, cd-afspiller, dvd-afspiller og radio samt automatisk belysning, gardiner og persienner. Der er også eget veludstyret badeværelse med badekar med vandmassage, bruser, hårtørrer, badekåber og et separat toilet. Endvidere rummer værelserne et omklædningsværelse med strygejern og strygebræt og kimonoer i schweizerstil. Hertil kommer en stue, som er udsmykket med orientalsk kunst, en minibar, et skrivebord og en safeboks som en del af standardindretningen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  356  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  36
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser