Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  153kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Silken Park Hotel San Jorge
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra484krPr. nat

  Silken Park Hotel San Jorgestars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Av. andorra 28 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Hotellet er bygget i 1958 og blev komplet renoveret i 2013. Det råder over i alt 121 værelser fordelt på 3 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. På hotellet er der derudover et konferencerum, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer en offentlig internetadgang, roomservice og vaskeservice, ligesom der også kan ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Desuden er der parkeringspladser.

  Se mere
 • Royal Star
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra300krPr. nat

  Royal Starstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. villa de blanes, 70 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Hotellet ligger i et turistområde i Lloret de Mar. Der er ca. 250 m til stranden og 500 m til bymidten. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden et hav af forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 m).Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 6 etager og råder over i alt 397 værelser, heraf 4 enkelt- og 393 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en café, en souvenirshop, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Endvidere er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet indendørs pool samt to udendørs pools - sidstnævnte med snackbar, whirlpool og solterrasse. Desuden er der en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et regelmæssigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Guitart Central Park Resort & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra333krPr. nat

  Guitart Central Park Resort & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constanti ribalaigua 7 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 70 Muligheder

  Dette moderne hotel ligger midt i Lloret de Mars turistcentrum. Llorets skønne sandstrand med den livlige promenade ligger ca. 250 m væk fra hotellet, mens der er omkring 350 m til stranden Fanals. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Et busstoppested finder man endvidere ca. 400 m væk.Det klimatiserede hotel, som ligger på en hovedgade, blev bygget i 1971 og renoveret i 2003. Hotellet består af to bygninger med hver især 6 etager og råder over i alt 734 værelser. Hotellet har et pool- og havelandskab, en imponerende foyer med elevatorer, safebokse, en vekselbørs, en garderobe samt en døgnåben reception. Ydermere er der et spillelokale, en tv-stue, et diskotek, en teatersal, en kiosk og et lille supermarked, et par forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole og et separat ikke-rygerområde. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene og gå på internettet. Naturligvis tilbydes der vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Endvidere er der mulighed for at leje cykler, ligesom der er gode parkeringsmuligheder. Sidst, men ikke mindst, er der en miniklub og en legeplads til børnene (mod betaling).

  Se mere
 • Confortel Caleta Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra314krPr. nat

  Confortel Caleta Parkstars

  S'Agaro, Costa Brava - Maresme , Platja de sant pol s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette hotel ligger i et turistområde i S'agaro kun få meter fra et shoppingområde med butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker. Det er beliggende i den sydlige ende af sandstranden Playa San Pol, og der er en skøn udsigt ud over bugten. Der er ca. 1 km til Sant Feliu, 3 km til Playa de Aro samt 100 km til den franske grænse. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.Det hyggelige middelklassehotel er bygget i 1971 og blev renoveret i 2002. Det har på sine 5 etager i alt 95 værelser. Indendøre venter der gæsterne en flot foyer med døgnåben reception, elevator, safeboks, vekselbørs, tv-stue og konferencerum. Ydermere har hotellet en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger-afdeling. Naturligvis er der roomservice og vaskeservice. Uden for hotellet er der en legeplads samt mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, dobbeltseng, minibar, væg-til-væg tæpper, safeboks og centralvarme.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller samt solterrasse. Desuden er der mulighed for at spille billard/snooker, ligesom hotellet også kan tilbyde et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 3 km væk. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter

  Se mere
 • Xon's Platja
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra308krPr. nat

  Xon's Platjastars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Avda. pompeu fabra, s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder

  Beliggende i Empuriabrava , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1985. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2012. Ejendommen består af 210 værelser. Ejendommen består af 210 lejligheder. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Comtat Sant Jordi
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra432krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • Almirall
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra217krPr. nat

  Almirallstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ps. agusti font 20 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i den livlige bymidte i Lloret de Mar og er kun adskilt fra den lange sandstrand af en kystvej og en promenade. Lige ved hotellet finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler blot omkring 100 m væk. Endvidere tager det ca. 40 minutter at køre i bil til lufthavnen i Gerona.Lejlighedskomplekset rummer 30 lejligheder, der fordeler sig på 5 etager. Det råder over en reception, en elevator, en bar-restaurant og en parkeringsplads (mod betaling).Der er 2 forskellige typer lejligheder, type A (apartment) eller type S (studie). Begge råder over kombineret stue/soveværelse, mens apartmenterne rummer et ekstra soveværelse. I alle enheder er der en altan, hvorfra gæsterne har en spektakulær udsigt over havet. Endvidere er der badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt tekøkken med køleskab og kogegrej. Klimaanlæg og radiator kan reguleres.

  Se mere
 • Caleta Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra379krPr. nat

  Caleta Palacestars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Cavall bernat 122 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette attraktive lejlighedshotel ligger direkte ved den skønne strand. Der er kun få minutters gang til byens centrum, hvor man finder et hav af forretninger, barer, restauranter og diskoteker. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 1 km væk.hotellet er bygget i 1966 og renoveret i 2001. Fordelt på sine 5 etager har det i alt 150 rom. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, en vekselbørs og en elevator. På hotellet er der endvidere en café, en kiosk, et minimarked, en frisør, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant samt en internetterminal. Herudover er der vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Børnene kan boltre sig på hotellets legeplads.De lyse og hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de flisebelagte lejligheder udstyret med telefon, satellit/kabel-TV, internetadgang, safeboks og en opholdsstue.Hotellets gæster kan slappe af i eller ved swimmingpoolen, hvor man finder en poolbar, liggestole og en solterrasse.

  Se mere
 • Golf Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra303krPr. nat

  Golf Beachstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Platja de pals km. 4,00 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Dette lejlighedshotel ligger i en livlig gade omgivet af pinjetræer kun ca. 900 m fra sandstranden. Lige foran hotellet er der forskellige restauranter. Der afgår offentlige transportmidler blot 200 m væk. Til diverse barer er der ca. 3 km, mens man finder forskellige diskoteker ca. 6 km væk.Komplekset, som ligger i et af de mest behagelige områder på Costa Brava Pals, blev bygget i 1988 og renoveret i 1999. Det ligger i en 800 m² stor have og råder over 3 etager med i alt 118 studier. Hotellets gård blev genåbnet i 2001 og rummer 22 huse med have og fælles swimmingpool. Det kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception samt safeboks og elevator. På komplekset finder man desuden en café, en kiosk, et lille supermarked, en forretning, en frisør, en bar, et diskotek, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret restaurant og trådløs internetadgang over WLAN. Endvidere tilbydes der vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser, en garage samt en legeplads til børnene.De lyse og hyggeligt indrettede lejligheder rummer kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse samt eget badeværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, centralvarme samt safeboks. Lejlighederne gøres desuden rene ved afrejse.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin, poolbar og liggestole. Der tilbydes vandaerobic, solarium og massage. Ydermere kan sportsbegejstrede gæster dyrke aerobic eller ride på heste (ca. 1 km væk), ligesom der også er mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash, billard, minigolf og golf (ca. 900 m væk). Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for børn og voksne.Der tilbydes morgenmad. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.

  Se mere
 • L'Escala Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra282krPr. nat

  L'Escala Resortstars

  L'Escala, Costa Brava - Maresme , Carrer dels masos, 62 62 - Kort
   

  Beliggende i L'escala , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Hotel tilbyder 83 lejligheder. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  192  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination