Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  183kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Silken Park Hotel San Jorge
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra898krPr. nat

  Silken Park Hotel San Jorgestars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Av. andorra 28 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Hotellet er bygget i 1958 og blev komplet renoveret i 2013. Det råder over i alt 121 værelser fordelt på 3 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. På hotellet er der derudover et konferencerum, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer en offentlig internetadgang, roomservice og vaskeservice, ligesom der også kan ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Desuden er der parkeringspladser.

  Se mere
 • Costa Encantada
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra304krPr. nat

  Costa Encantadastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De santa cristina a les alegries - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Det attraktive lejlighedshotel har en god og central beliggenhed. Det er placeret midt i Lloret de Mars rekreative område og ligger blot få minutter fra stranden med det turkisblå hav (ca. 800 m) og det seværdige centrum. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet og i de nære omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter, barer og caféer samt mange andre underholdningsmuligheder.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2000 og råder på sine 5 etager over i alt 281 lejligheder, herunder studier. Indendøre venter der gæsterne en døgnåben reception. Bygningen rummer desuden en bar og en klimatiseret restaurant. Herudover tilbydes der roomservice og vasketøjsservice samt parkeringsplads og garage. Sluttelig råder anlægget over en indbydende 3.000 m2 stor og fortryllende have.De tiltalende lejligheder fordeler sig på 21 studier med plads til 1 eller 2 personer med to enkeltsenge, som er integreret med stuen/køkken. Herudover er der 246 lejligheder med plads fra 2 til 4 personer med et soveværelse med dobbeltseng samt kombineret stue/spisestue med 14 lejligheder fra 4 til 6 personer med to soveværelser samt stue/spisestue. Alle lejligheder og studier har et veludstyret tekøkken, badeværelse, klimaanlæg og centralvarme (begge dele centralreguleret). Endvidere er der satellit-tv, telefon og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i den indendørs eller udendørs swimmingpool og benytte snackbaren samt gå i sauna eller nyde solen på solterrassen. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille basketball, volleyball, fodbold og golf (ca. 1 km væk, mod betaling) samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Almirall
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra297krPr. nat

  Almirallstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Ps. agusti font 20 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i den livlige bymidte i Lloret de Mar og er kun adskilt fra den lange sandstrand af en kystvej og en promenade. Lige ved hotellet finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler blot omkring 100 m væk. Endvidere tager det ca. 40 minutter at køre i bil til lufthavnen i Gerona.Lejlighedskomplekset rummer 30 lejligheder, der fordeler sig på 5 etager. Det råder over en reception, en elevator, en bar-restaurant og en parkeringsplads (mod betaling).Der er 2 forskellige typer lejligheder, type A (apartment) eller type S (studie). Begge råder over kombineret stue/soveværelse, mens apartmenterne rummer et ekstra soveværelse. I alle enheder er der en altan, hvorfra gæsterne har en spektakulær udsigt over havet. Endvidere er der badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt tekøkken med køleskab og kogegrej. Klimaanlæg og radiator kan reguleres.

  Se mere
 • Guitart Central Park I Gold Resort & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra580krPr. nat

  Guitart Central Park I Gold Resort & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Golden Bahia de Tossa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra684krPr. nat

  Golden Bahia de Tossastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Puerto rico 29 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet er for gæster, der stiller store krav til service og komfort. Det ligger ca. 300 m fra det maleriske fiskerleje Tossa de Mar. Til stranden er der ca. 800 m. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden talrige indkøbsmuligheder, restauranter og diskoteker.Det klimatiserede hotel åbnede i år 2003 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 380 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception. Bygningen rummer desuden en elevator, en bar, en internetterminal, en souvenirshop og en klimatiseret à la carte restaurant. Der tilbydes endvidere vaske-self service. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (on request, payment directly).De smagfuldt indrettede værelser er alle udstyret med eget badeværelse samt telefon, internetadgang, regulerbare radiatorer, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Endvidere har hotellet en indendørs pool, en sauna, en whirlpool, et solarium og et dampbad, ligesom der også er mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede er der tennis, bordtennis, bueskydning, billard/snooker og dart, ligesom der også er mulighed for at dyrke motion i fitness-studiet (delvist mod betaling). Endvidere sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Amaika
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra453krPr. nat

  Amaikastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Diputacion, 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger ikke langt fra diverse restauranter, barer og diskoteker. Stranden ligger ligeledes heller ikke særligt langt fra hotellet. Der er 100 m til de nærmeste indkøbsmuligheder, mens der er en forbindelse med offentlig transport ca. 500 m væk.Strandhotellet er bygget i 1967 og renoveret i 1998. Fordelt på sine 9 etager har det i alt 228 værelser. I hotellets foyer er der en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer, en café, en tv-stue og en miniklub til børnene. Den indbydende à la carte restaurant er klimatiseret og råder over børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og hotellets internetterminal, og personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er alle belagt med væg-til-væg tæpper og har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, centralvarme og safeboks.Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets swimmingpool med snackbar og liggestole. Herudover kan man slappe af i saunaen eller på solterrassen. Aktive gæster har mulighed for at dyrke aerobic eller anden motion i hotellets eget fitness-studie.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Caleta Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra328krPr. nat

  Caleta Palacestars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Cavall bernat 122 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette attraktive lejlighedshotel ligger direkte ved den skønne strand. Der er kun få minutters gang til byens centrum, hvor man finder et hav af forretninger, barer, restauranter og diskoteker. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 1 km væk.hotellet er bygget i 1966 og renoveret i 2001. Fordelt på sine 5 etager har det i alt 150 rom. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, en vekselbørs og en elevator. På hotellet er der endvidere en café, en kiosk, et minimarked, en frisør, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant samt en internetterminal. Herudover er der vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage. Børnene kan boltre sig på hotellets legeplads.De lyse og hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de flisebelagte lejligheder udstyret med telefon, satellit/kabel-TV, internetadgang, safeboks og en opholdsstue.Hotellets gæster kan slappe af i eller ved swimmingpoolen, hvor man finder en poolbar, liggestole og en solterrasse.

  Se mere
 • Golf Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra318krPr. nat

  Golf Beachstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Platja de pals km. 4,00 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Dette lejlighedshotel ligger i en livlig gade omgivet af pinjetræer kun ca. 900 m fra sandstranden. Lige foran hotellet er der forskellige restauranter. Der afgår offentlige transportmidler blot 200 m væk. Til diverse barer er der ca. 3 km, mens man finder forskellige diskoteker ca. 6 km væk.Komplekset, som ligger i et af de mest behagelige områder på Costa Brava Pals, blev bygget i 1988 og renoveret i 1999. Det ligger i en 800 m² stor have og råder over 3 etager med i alt 118 studier. Hotellets gård blev genåbnet i 2001 og rummer 22 huse med have og fælles swimmingpool. Det kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception samt safeboks og elevator. På komplekset finder man desuden en café, en kiosk, et lille supermarked, en forretning, en frisør, en bar, et diskotek, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret restaurant og trådløs internetadgang over WLAN. Endvidere tilbydes der vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser, en garage samt en legeplads til børnene.De lyse og hyggeligt indrettede lejligheder rummer kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse samt eget badeværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, centralvarme samt safeboks. Lejlighederne gøres desuden rene ved afrejse.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin, poolbar og liggestole. Der tilbydes vandaerobic, solarium og massage. Ydermere kan sportsbegejstrede gæster dyrke aerobic eller ride på heste (ca. 1 km væk), ligesom der også er mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash, billard, minigolf og golf (ca. 900 m væk). Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for børn og voksne.Der tilbydes morgenmad. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.

  Se mere
 • Els Llorers
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra182krPr. nat

  Els Llorersstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Amadeu vives s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger midt i Lloret de Mars turistområde blot få skridt fra bymidten. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker. Stranden ligger omkring 1 km væk. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Ca. 70 km væk ligger der desuden et skisportsområde.Komplekset blev bygget i 1997 og renoveret i 2000. Det består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 74 lejligheder. Hotellet har endvidere en foyer med en døgnåben reception med safeboks samt en café. Herudover er der en bar, pub, fjernsynsstue og restaurant med børnestole. Ydermere råder hotellet over internetadgang og en legeplads. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, kan man bestille roomservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede lejligheder råder over eget badeværelse samt satellit- kabel-tv, tekøkken, minibar, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Der står swimmingpool, snackbar, liggestole, parasoller, solarium og et sæsonafhængigt aktivitetsprogram til rådighed for gæsterne. Ca. 15 km væk ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Bernat II
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra534krPr. nat

  Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Del turisme 42-44 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  The hotel benefits from an enviable location, being situated in the residencial district of Calella (only 100 m from the beach and 5 min away from the shopping centre). Its geographical situation, between Barcelona (50 Km away) and Girona (45 Km), marks this hotel an ideal starting-point for enyoing magnificent excursions all around Catalonia.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  214  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig.

Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af.

En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava.

Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber.

Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination