Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  163kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Augusta Club-Adults Only
  Fra386krPr. nat

  Augusta Club-Adults Onlystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Dels mestres 6 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Det moderne og elegante strandhotel ligger i et roligt område, som er perfekt for gæster i bil. Hotellet ligger blot ca. 1 minut fra centrum af byen Lloret og ca. 5 minutter fra stranden. Ca. 300 m fra hotellet finder man restauranter, klubber og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til et stoppested, ca. 300 m. Banegården ligger desuden ca. 2 km fra hotellet. Lufthavnen Gerona ligger endvidere ca. 30 km væk.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2010 og råder på 4 etager over 172 værelser samt en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og 2 elevatorer. Herudover er der en bar og en spisesal på hotellet. Endvidere er der internetadgang (mod betaling) samt mulighed for at bestille roomservice og få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Yderligere findes der også en cykelkælder og en parkeringsplads (mod betaling).Værelserne har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling). Yderligere kan gæsterne selv regulere temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Endvidere er alle værelser udstyret med en terrasse.På de udendørs arealer finder man 1 swimmingpools med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Lufthavnen Gerona ligger endvidere ca. 18 km væk. Desuden tilbydes der vandland såsom Water World, Marineland samt diverse vandsportsaktiviteter, windsurfing og volleyball kun 1-15 km fra hotellet.

  Se mere
 • Samba
  Fra387krPr. nat

  Sambastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc cambo 10 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet ligger på en lille bakke, hvorfra der er en smuk udsigt ud over byen Lloret de Mar. Der er ca. 300 m til bymidten, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er tilmed kun ca. 500 m til stranden. Der afgår endvidere offentlige transportmidler omkring 400 m fra hotellet. Lufthavnen i Gerona ligger desuden 30 minutters kørsel fra hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2007 og råder over i alt 441 værelser fordelt på 6 etager. Bygningen rummer endvidere en foyer med elevatorer og en døgnåben reception med vekselbørs. Herudover er der en restaurant med børnestole. I kælderen finder man endda en engelsk pub, hvor der er rig mulighed for at more sig om aftenen. Hotellet har tilmed diverse barer og forretninger samt en kiosk, ligesom der også er forskellige konferencelokaler. Der er naturligvis mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom, leje biler og cykler samt gå på internettet. Børnene kan blive passet i miniklubben eller boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder.De tiltalende værelser er moderne indrettet. De råder over eget badeværelse med brusekabine. Desuden er de udstyret med satellit-/kabel-tv og telefon samt en safeboks (mod betaling). Fra altanen eller terrassen har man en smuk udsigt over Lloret de Mar.I den store have, hvor man finder en udendørs swimmingpool med børnebassin og snack-/poolbar, er der rig mulighed for at slappe af og nyde solen. PoolomrÃ¥det er omkranset af en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at spille bordtennis. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte frokost og aftensmad fra en buffet. Der er også mulighed for at bestille specielle diætretter. Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast, halvpension eller helpension.

  Se mere
 • Guitart Rosa
  Fra336krPr. nat

  Guitart Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , San pedro 67 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger i et af Lloret de Mars turistområder, kun 250 m fra sandstranden. Hotellet ligger i nærheden af bymidten, så der er ikke mange skridt til diverse shoppinggader, livlige barer, diskoteker og restauranter. Der afgår desuden offentlige transportmidler kun få skridt fra hotellet.Hotellet er bygget i 1902 og renoveret i år 2000. På sine 5 etager har det i alt 149 værelser, heraf 16 enkelt- og 121 dobbeltværelser. Desuden har hotellet en dejlig have med palmer. Hotellets foyer er indrettet i jugend-stil og rummer en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. Endvidere er der en klimatiseret restaurant med børnestole, en café, en bar, en tv-stue samt smagfuldt indrettede stuer.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks. Der er desuden centralvarme.Gæsterne har rig mulighed for at slappe af i den udendørs pool, på den møblerede solterrasse, i snackbaren eller i solariet. Endvidere kan man spille billard og bordtennis. Der er en golfbane ca. 20 km væk. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afvekslende underholdning.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Ridomar
  Fra341krPr. nat

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Catalunya, 49-51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 89 meninger fra rejsendeBaseret på 89 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1962. Hotel blev moderniseret i 2008. Der er i alt 55 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 50 dobbeltværelser og 15 treværelses rum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 • Roger de Flor Palace
  Fra422krPr. nat

  Roger de Flor Palacestars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Turo de l'estelat s/n - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotellet ligger midt i Lloret de Mars turistområde, kun ca. 100 m fra stranden. Talrige forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker finder man i hotellets umiddelbare omgivelser. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Hotellets 4-etages. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks og en 600 m2 stor have. Gæsterne tilbydes endvidere konferenceindretninger, bar og restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med badeværelse, telefon, kabel- satellit-tv, centralvarme og altan eller terrasse. Endvidere finder man en golfbane ca. 30 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Marsol
  Fra411krPr. nat

  Marsolstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Jacint verdaguer, 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 403 meninger fra rejsendeBaseret på 403 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i Lloret de Mars turistområde og bymidte. Der er mindre end 50 m til forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt til stranden og til en forbindelse med offentlig transport. Til det nærmeste diskotek er der ca. 500 m.Det klimatiserede hotel blev bygget i 1992, renoveret i 2002 og har på sine 7 etager i alt 114 værelser, heraf 10 juniorsuiter. Hertil kommer en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, safeboks, elevatorer, en café, en bar og et konferencerum. Den indbydende à la carte restaurant er klimatiseret og råder over børnestole. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom er ligeledes en del af hotellets mange tilbud (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (regulerbart), radiator (ligeledes regulerbar) og en safeboks (mod betaling).På den øverste etage finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Hotellet kan desuden tilbyde sine gæster et fitnessstudie, en indendørs swimmingpool, en sauna og et solarium.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Costa Encantada
  Fra413krPr. nat

  Costa Encantadastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De santa cristina a les alegries sn - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1279 meninger fra rejsendeBaseret på 1279 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedshotel har en god og central beliggenhed. Det er placeret midt i Lloret de Mars rekreative område og ligger blot få minutter fra stranden med det turkisblå hav (ca. 800 m) og det seværdige centrum. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet og i de nære omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter, barer og caféer samt mange andre underholdningsmuligheder.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2000 og råder på sine 5 etager over i alt 281 lejligheder, herunder studier. Indendøre venter der gæsterne en døgnåben reception. Bygningen rummer desuden en bar og en klimatiseret restaurant. Herudover tilbydes der roomservice og vasketøjsservice samt parkeringsplads og garage. Sluttelig råder anlægget over en indbydende 3.000 m2 stor og fortryllende have.De tiltalende lejligheder fordeler sig på 21 studier med plads til 1 eller 2 personer med to enkeltsenge, som er integreret med stuen/køkken. Herudover er der 246 lejligheder med plads fra 2 til 4 personer med et soveværelse med dobbeltseng samt kombineret stue/spisestue med 14 lejligheder fra 4 til 6 personer med to soveværelser samt stue/spisestue. Alle lejligheder og studier har et veludstyret tekøkken, badeværelse, klimaanlæg og centralvarme (begge dele centralreguleret). Endvidere er der satellit-tv, telefon og safeboks (mod betaling).Hotellets gæster kan slappe af i den indendørs eller udendørs swimmingpool og benytte snackbaren samt gå i sauna eller nyde solen på solterrassen. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille basketball, volleyball, fodbold og golf (ca. 1 km væk, mod betaling) samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Bolero Park
  Fra229krPr. nat

  Bolero Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc cambó 15-17 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 222 meninger fra rejsendeBaseret på 222 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks er centralt beliggende kun ca. 200 m fra Lloret de Mars centrum. Fanals skønne sandstrand ligger ca. 400 m væk, mens der er ca. 700 m til Llorets strand og den livlige promenade. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger desuden et busstoppested ca. 300 m væk. En tur til det nærmeste skiområde, der kun ligger 60 km væk, kan på det varmeste anbefales.Anlægget blev renoveret i 2004 og har i alt 120 lejligheder på sine 5 etager. Det kan tilbyde sine gæster et 2.000 m² stort have- og poollandskab og en stilfuld foyer med elevatorer, safebokse, vekselbørs og en døgnåben reception. Dertil kommer, at hotellet har en tv-stue, et minimarked, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere kan hotelgæsterne benytte sig af den offentlige internetadgang, ligesom der er roomservice og vasketøjservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets egen parkeringsplads eller i garagen. For de yngste gæster er der en legeplads.De smagfuldt indrettede lejligheder råder over et flisebelagt badeværelse, separat soveværelse og stue, telefon, satellit-/kabel-tv og egen internetadgang. Herudover er der tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn, brødrister, bestik, glas, husråd, altan-terrasse, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme, og safeboks.På de udendørs arealer finder man en stor swimmingpool med indbygget whirlpool, som er omgivet af et 2.000 m² stort have- og poollandskab med legeplads, snackbar og en solterrasse med liggestole. Desuden er der mulighed for at spille bordtennis og billard. Endeligt ligger der en golfbane omkring 1 km fra hotellet.Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Blau
  Fra244krPr. nat

  Blaustars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Just marles 19 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 119 meninger fra rejsendeBaseret på 119 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i hjertet af Lloret de Mar ikke langt fra den smukke sand- og stenstrand. I nærheden finder man forskellige barer og diskoteker. Ca. 100 m herfra er der desuden forbindelse med offentlig transport. Banegården ligger 20 minutters kørsel med offentlig transport fra hotellet. Lufthavnen Gerona-Costa Brava ligger ca. 40 km væk, mens der til El Prat de Lllobregat lufthavnen er ca. 92 km.Det fuldt klimatiserede lejlighedskompleks er på 4 etager og råder over i alt 60 lejligheder. Herudover er der en døgnåben reception, en vekselbørs og to elevatorer. Mod betaling kan man desuden få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der også er en parkeringsplads.De hyggelige lejligheder råder over kombineret soveværelse/opholdsstue, et separat soveværelse og et moderne udstyret tekøkken med køleskab. Herudover er der eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Endvidere er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling). Klimaanlægget og radiatorerne er individuelt regulerbare. Lejlighederne råder desuden over en møbleret altan eller en terrasse.På de velholdte udendørs arealer er der en swimmingpool. Herudover er der mulighed for at spille golf 2 km fra hotellet.

  Se mere
 • HOTEL SANTA MARTA
  Fra1.122krPr. nat

  HOTEL SANTA MARTAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Playa de santa cristina - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 181 meninger fra rejsendeBaseret på 181 meninger fra rejsende

  Hotellet har en smuk og rolig beliggenhed. Dets parker, haver og terrasser strækker sig hele vejen til stranden og det klare blå vand. Det ligger blot 3 km fra Lloret de Mar, hvor gæsterne finder restauranter, barer, forretning og forbindelse med offentlig transport. Barcelonas internationale lufthavn ligger omkring 100 km fra hotellet, mens der til Girona Costa Brava lufthavn er omkring 30 km.Hotellet har en god beliggenhed, blev renoveret i 2006, er omgivet af natur og tilbyder enhver type klassisk komfort med 76 værelser fordelt over 2 bygninger. Det tilbyder forskellige type værelser, som alle varierer i stil. Det ligger i en ejendom på 60 hektar og er komplet omgivet af vegetation. Den eksklusive og professionelle behandling, som gæsterne tilbydes, er et af det klimatiserede hotels stærke sider. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, elevator, café, bar, fjernsynsstue og aviskiosk. Hotellet rummer også en restaurant, konferencefaciliteter og WLAN/internetadgang. Endvidere kan man bestille kuffertservice og roomservice 24 timer i døgnet, ligesom man også kan bestille vasketøjsservice. Ydermere kan man leje cykler, benytte parkeringspladsen og sende børnene på legepladsen.Hvert værelse (omkring 25m²) er klimatiseret og rummer satellit-/kabel-tv, telefon, minibar, radio, safeboks, internetadgang, badeværelse og hårtørrer. Værelserne rummer også dobbelt- eller kingsize seng og centralvarme. Der er terrasse på de fleste værelser med udsigt over havet og bjergene.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  241  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination