Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  169kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • El Faro Marbella
  Fra390krPr. nat

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 258 meninger fra rejsendeBaseret på 258 meninger fra rejsende

  Dette storslåede lejlighedskompleks har en fremragende beliggenhed blot få minutters gang fra strandpromenaden, hvor man finder såvel en dejlig sandstrand som en livlig lystbådehavn. Der er kun få skridt til den historiske bymidte med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1975 og renoveret i 2010. Råder over 5 etager med i alt 70 lejligheder/studios. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, derudover er der en café, en bar, en tv-stue og en internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse med brusekabine og WC. Herudover er der hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er lejlighederne flisebelagte og udstyret med et tekøkken med køleskab samt, safeboks (mod betaling) og altan.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Desuden er der en golfbane ca. 2 km fra hotellet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Don Carlos Leisure Resort & Spa
  Fra1.635krPr. nat

  Don Carlos Leisure Resort & Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avda. zurita s/n s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1200 meninger fra rejsendeBaseret på 1200 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1969. Hotel blev moderniseret i 2006. Hotel annekser 3. Ejendommen består af hovedbygning med 14 annekser. Der er i alt 243 værelser på stedet. Ejendommen består af 237 dobbeltværelser, 7 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. 12:00. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Der er 24 timers sikkerhedPiccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement. Golf-entusiaster kan bruge golf-skranken til at booke deres yndlings tee-tid og få rabat på links.

  Se mere
 • Pyr Marbella
  Fra701krPr. nat

  Pyr Marbellastars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Rotary internacional s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 518 meninger fra rejsendeBaseret på 518 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger midt i en dejlig 7000 m2 stor have i et turistområde i Marbella. Inden for en radius af 300 m finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter og barer. Hotellet er kun adskilt fra stranden af en vej (ca. 300 m). Den nærmeste golfbane ligger 5 km væk. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran døren.Lejlighedshotellet er bygget i 1991 og har fordelt på tre bygninger i alt 9 suiter og 310 lejligheder. Hovedbygningen rummer en flot foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og konferencerum samt elevator. Herudover er der et cafeteria og en buffet-restaurant (til morgenmaden) med børnestole til de mindste gæster. Der er endvidere en parkeringskælder (mod betaling) samt begrænsede parkeringspladser foran hotellet.Alle værelser har en lounge og eget badeværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, tekøkken, køleskab, safeboks, centralvarme og altan. Rengøring ved afrejse overtager hotellets personale.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole, parasoller og snackbar. Desuden er der mulighed for at spille tennis.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Gran Hotel Guadalpin Banus
  Fra748krPr. nat

  Gran Hotel Guadalpin Banusstars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Edgar neville s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 845 meninger fra rejsendeBaseret på 845 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i udkanten af en dejlig sandstrand og ca. 1 km fra byens centrum med diverse indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Herudover ligger der et busstoppested meget tæt på hotellet. Lufthavnen ligger endvidere ca. 70 km væk.Dette klimatiserede, førsteklasses hotel blev bygget i 2004, renoveret i 2005 og tilbyder på 4 etager i alt 181 værelser, heraf 93 dobbeltværelser og 88 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere tilbyder hotellet en café, en frisørsalon, forretninger, 3 barer, en salon med spillelokale, 4 restauranter, konferencefaciliteter samt WLAN/internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, hjælp i tilfælde af sygdom, en parkeringsplads, en garage og en miniklub for gæster mellem 3 og 12 år.De stilfuldt indrettede og behageligt klimatiserede værelser rummer eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, regulerbar radiator, safeboks og en altan.Der rådes over en swimmingpool med et børnebassin på det udendørs område samt en snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes mod betaling desuden fitness-faciliteter og mulighed for at dyrke en række vandsportsgrene, herunder vandski, jetski og motorbådssejlads. Endvidere er der årstidsbetingede underholdningsprogrammer for børn og voksne.Der tilbydes en morgenbuffet. Frokost tilbydes enten a la carte eller som buffet.

  Se mere
 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Fra1.043krPr. nat

  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spastars

  Estepona, Costa del Sol , A-7 estepona-cádiz, km 151 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1573 meninger fra rejsendeBaseret på 1573 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i et af Esteponas rekreative områder, kun få skridt fra den skønne sand- og grusstrand samt fra bymidten. Der er ikke langt til de nærmeste barer, restauranter, forretninger og diskoteker (2,5 km), ligesom der afgår offentlige transportmidler lige ude foran hotellet.Luksushotellet blev bygget i 2004 og råder over i alt 204 værelser, heraf 66 enkelt- og 138 dobbeltværelser samt 20 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, døgnåben reception, safeboks, en lille spillehal, tv-stue og konferencerum med internetterminal samt WLAN Access Point. Ydermere råder det over en hyggelig café, tre barer, kiosker, forretninger, frisør og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole for de mindste. Gæsterne kan desuden benytte sig af roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettede og råder over eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks, væg-til-væg tæpper samt centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster en delvist overdækket indendørs swimmingpool, en udendørs pool med poolbar, liggestole og parasoller samt en whirlpool, sauna, solarium, dampbad, massage, wellness-studie og fitness-studie. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed. Desuden er der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Elegance Adriano
  Fra236krPr. nat

  Elegance Adrianostars

  Torremolinos, Costa del Sol , De los manantiales 1 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 122 meninger fra rejsendeBaseret på 122 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fremragende beliggenhed i centrum af byen Torremolinos, kun 700 m fra stranden La Carihuela og den populære butiksgade San Miguel. Omkring hotellet finder man de bedste barer, restauranter og butikker, og kun få minutter fra hotellet ligger banegården og busstationen.Dette hotel med 58 værelser blev renoveret i 2010 og er endt med at blive en fantastisk kombination af modernitet og charme. Under deres ophold kan gæsterne slappe af i den hyggelige salon, træne i fitness-studiet eller nyde udsigten til Middelhavet fra restauranten.De stilfulde værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, ligesom der er telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og en opholdsstue.Kun 5 minutters kørsel fra hotellet ligger der et vandland. Endvidere tilbydes der et snookerbord, ligesom der ligger en golfbane ca. 10 minutter væk.Både morgen- og aftensmaden tilbydes som buffet.

  Se mere
 • Senator Marbella
  Fra537krPr. nat

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 791 meninger fra rejsendeBaseret på 791 meninger fra rejsende

  Der er i alt 185 værelser på stedet. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Der findes en butik på området. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • San Cristóbal
  Fra341krPr. nat

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avda. ramón y cajal 3 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 429 meninger fra rejsendeBaseret på 429 meninger fra rejsende

  Dette stilfulde city-hotel ligger i den centrale, gamle del af byen Marbella inden for 225 m af stranden og kystpromenaden. Det ligger desuden lige over for indkøbscenteret Alameda Park i nærheden af en række restauranter og barer.Receptionen ligger på hotellets 1. sal, som også tilbyder en café og mødelokaler med plads til 100 personer. Herudover er der gratis trådløs internetadgang i fællesområderne. På stedet er der parkeringsplads til et begrænset antal biler mod betaling, men inden for en radius af 250 m fra hotellet vil gæsterne finde 4 forskellige parkeringsfaciliteter. Man finder desuden en elevator på gadeplan i indkøbscenteret.De 96 værelser råder over en terrasse (renoveret) og et veludstyret badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn med satellit-tv, klimaanlæg, radiator og mulighed for at leje en safeboks.Fra april til oktober måned tilbydes gæsterne en morgenbuffet med varme og kolde retter. Resten af året tilbydes der en kontinental morgenmad. Endvidere er der en restaurant, hvor gæsterne hver dag kan bestille deres mad som menu såvel som snacks i caféen fra kl. 8 til kl. 22.

  Se mere
 • Monarque Sultan
  Fra568krPr. nat

  Monarque Sultanstars

  Marbella, Costa del Sol , Arturo rubenstein, s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 342 meninger fra rejsendeBaseret på 342 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel ligger i Marbellas turistcentrum. Der er ca. 200 m til den lange sandstrand, ca. 1 km til bymidten og omkring 7 km til havnen Puerto Banús. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man indkøbsområder med forretninger, butikker, barer, restauranter og natteliv.Til hotellets faciliteter hører en foyer, to klimatiserede restauranter samt et cafeteria, en bar, en spillesalon, offentlig internetadgang, garage og parkeringsplads.Hotellet kan tilbyde sine gæster 76 hotellejligheder udstyret med: Bad/WC (inklusive hårtørrer), klimaanlæg/varmeanlæg, telefon, satellit-tv samt et komplet køkken med opvaskemaskine og vaskemaskine, soveværelse og separat stue med sovesofa, safeboks (mod betaling) samt en stor altan. Herudover er der også roomservice og vaskeservice.Til rådighed for gæsterne står et indendørs såvel som et udendørs svømmebassin, sidstnævnte med snackbar og liggestole. Desuden er der whirlpool, fitness-studie, to saunaer, solarium samt mulighed for at få massage. I de umiddelbare omgivelser kan man spille golf og tennis.Om morgenen tilbyder restauranten en morgenmadsbuffet, mens der er mulighed for at bestille halvpension, hvis man ønsker at spise aftensmad på hotellet.

  Se mere
 • Itaca Fuengirola
  Fra287krPr. nat

  Itaca Fuengirolastars

  Fuengirola, Costa del Sol , Santa amalia 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Dette hotel ligger i Fuengirolas turistområde, blot få minutter fra den herlige sandstrand samt bymidten. Ikke langt fra hotellet finder man diverse shoppingområder med forretninger, små butikker, barer, restauranter og diskoteker. Der er et busstoppested lige foran hotellet.Strandhotellet er bygget i 2002 og har fordelt på sine 4 etager i alt 60 dobbeltværelser. På hotellet finder man en døgnåben reception, en bar samt en klimatiseret restaurant.Alle værelser er moderne indrettet og har eget badeværelse. Desuden er de udstyret med telefon, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan.Hotellet råder over en swimmingpool. Desuden er der på Fuengirolas strand et væld af tilbud på diverse vandsports-aktiviteter.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  192  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser