Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  191kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Bajondillo
  Fra343krPr. nat

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1053 meninger fra rejsendeBaseret på 1053 meninger fra rejsende

  Komplekset ligger i et af Torremolinos turistområder kun ca. 25 m fra stranden, som ligger lige på den anden side af kystvejen. Bymidten med sine utallige butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 500 m væk. Via en trappe eller en elevator kommer man hurtigt hertil.Lejlighedskomplekset består af en hovedbygning på 9 etager og en sidebygning på 5 etager med i alt 650 boligenheder. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer dermed et behageligt ophold. Den veludstyrede foyer råder over en reception og flere elevatorer. På hotellet finder man desuden en café, en frisørsalon, en bar med pianomusik og en klimatiseret à la carte restaurant med dertilhørende have. Gæsternes privatbiler kan parkeres på kompleksets egen parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende studios råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der et tekøkken, et køleskab, et klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt skråt ud over havet. Lejlighederne indeholder endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der bordtennis, aerobic og boccia. Endvidere sørger hotellets daglige aktivitetsprogram med livemusik (om aftenen) og Flamenco en gang om ugen for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Sol House Aloha Costa del Sol
  Fra1.274krPr. nat

  Sol House Aloha Costa del Solstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Salvador allende 45 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1187 meninger fra rejsendeBaseret på 1187 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel ligger i nærheden af Torremolinos' bymidte med dens mange underholdnings- og indkøbsmuligheder. Stranden og en forbindelse med offentlig transport finder man ca. 100 m væk. Til forskellige restauranter og barer er der ca. 500 m, mens der er ca. 3,5 km til de nærmeste indkøbsmuligheder.Hotellet er på 10 etager og råder over i alt 331 dobbelt- og 28 enkeltværelser. Der er desuden foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs, forretninger, hotelsafe og en frisør. Hertil kommer en café, en bar, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, en lille spillehal, Internet (betaling) og en tv-stue samt et konferencerum. Desuden kan de mindste gæster blive passet i miniklubben. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De veludstyrede og klimatiserede værelser har eget badeværelse med brusekabine og WC samt hårtørrer, en meget stor dobbeltseng, en minibar, safe (leje), telefon, internetadgang, satellit- kabel-tv, stereoanlæg og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools (den ene er opvarmet), et børnebassin, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Herudover er der en indendørs swimmingpool. Der er følgende muligheder for at udfolde sig sportsligt: vandaerobic, aerobic, vandski, bananbåd, kano, katamaran, bueskydning, beachvolleyball, billard, tennis og bordtennis. Den nærmeste golfbane ligger 5 km væk. Underholdningsmulighederne rundes af med et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Gæsterne tilbydes desuden special- og diætretter. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Marconfort Griego Hotel
  Fra562krPr. nat

  Marconfort Griego Hotelstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida de sorolla 7 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 840 meninger fra rejsendeBaseret på 840 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel har en central beliggenhed oppe over en smuk sandstrand i et turistområde i Torremolinos. Der er kun få minutters gang ind til bymidten, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet er bygget i 1973 og blev komplet renoveret i år 2002. Det er på 8 etager og har i alt 414 værelser. Indendøre venter der gæsterne en stilfuld foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Desuden rummer bygningen en spille- og tv-stue, et par forretninger, et diskotek, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt hotellets internetterminal. Naturligvis er der mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, er der en miniklub og en legeplads samt en parkeringsplads.De moderne indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks.Hotellet råder over en swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt et solarium og et fitness-studie. Gæsterne kan endvidere spille bordtennis og billard/snooker samt dyrke aerobic. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er ydermere mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • El Faro Marbella
  Fra550krPr. nat

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 231 meninger fra rejsendeBaseret på 231 meninger fra rejsende

  Dette storslåede lejlighedskompleks har en fremragende beliggenhed blot få minutters gang fra strandpromenaden, hvor man finder såvel en dejlig sandstrand som en livlig lystbådehavn. Der er kun få skridt til den historiske bymidte med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1975 og renoveret i 2010. Råder over 5 etager med i alt 70 lejligheder/studios. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, derudover er der en café, en bar, en tv-stue og en internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse med brusekabine og WC. Herudover er der hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er lejlighederne flisebelagte og udstyret med et tekøkken med køleskab samt, safeboks (mod betaling) og altan.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Desuden er der en golfbane ca. 2 km fra hotellet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Albayt Resort & Spa
  Fra503krPr. nat

  Albayt Resort & Spastars

  Estepona, Costa del Sol , Avd. costa galera, c.n. 340 km. 149.2 34 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 109 meninger fra rejsendeBaseret på 109 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Estepona . Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Ejendommen har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Alanda Hotel Marbella
  Fra574krPr. nat

  Alanda Hotel Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Boulevard principe alfonso von hohenlohe s/n s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 443 meninger fra rejsendeBaseret på 443 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse kur- og konferencehotel ligger i turistområderne og adskilles kun fra stranden af en strandvej (300 m). Til byens centrum er der ca. 1,5 km. Her finder man omfattende indkøbsmuligheder, diskoteker og klubber.Hotellet er bygget i 2003 og ligger på en hovedgade. Det er på 3 etager og råder over i alt 199 værelser, heraf 192 dobbeltværelser og 3 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotel-safe, vekselbørs og elevator. På hotellet er der endvidere en café, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant, et konferencerum samt en offentlig internetterminal. Gæsterne kan tillige benytte sig af hotellets parkeringsplads og garage. Herudover er der også roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt og hyggeligt indrettede værelser har bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, flisebelægning samt hotelsafe.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool, en poolbar, liggestole, parasoller, whirlpool, sauna, dampbad og massage. For de sportsbegejstrede tilbydes der tillige et fitness-studie og golf (2 km).

  Se mere
 • Marconfort Beach Club
  Fra911krPr. nat

  Marconfort Beach Clubstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Pontinental nº 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2581 meninger fra rejsendeBaseret på 2581 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1970. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2012. Ejendommen består af 260 værelser. Ejendommen består af 20 enkeltværelser, 238 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes en butik på området. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Hotel tilbyder cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. 12:00. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Roc Marbella Park
  Fra457krPr. nat

  Roc Marbella Parkstars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera nacional 340, km 192 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 171 meninger fra rejsendeBaseret på 171 meninger fra rejsende

  Dette elegante middelklassehotel ligger i centrum af Marbella kun 10 km fra bymidten. Hotellets egen bus afgår ca. 100 m væk og kører gæsterne direkte til stranden, der kun ligger 800 m væk. Desuden kan gæsterne tage bussen hen til diverse forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker.Hotellet blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning har 6 etager med i alt 332 dobbeltværelser. Hotellet har en foyer med døgnåben reception samt elevator. På hotellet er der desuden en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Der er endvidere en parkeringsplads samt en legeplads for de mindste.De komfortabelt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusebad og WC, telefon, klimaanlæg (virker kun om dagen), safeboks samt altan.Gæsterne kan benytte swimmingpoolen med separat børnebassin, poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at spille tennis (mod betaling), volleyball samt minigolf. Hertil kommer et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort
  Fra855krPr. nat

  Hotel Guadalmina Spa & Golf Resortstars

  Marbella, Costa del Sol , Ur. guadalmina baja s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 859 meninger fra rejsendeBaseret på 859 meninger fra rejsende

  Det komfortable golfhotel ligger lige ved stranden ikke langt fra Marbellas bymidte med dens mange underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der er forbindelser med offentlige transportmidler ca. 2 km væk, mens man finder diverse restauranter og barer ca. 5 km fra komplekset. Endvidere ligger lufthavnen omkring 65 km fra hotellet. Hotellet blev renoveret i 2006 og ligger i en 10.000 m² stor have, omgivet af to golfbaner. Hotellet råder over 3 bygninger på hver 4 etager med 145 dobbeltværelser, 16 enkeltværelser og 16 suiter. Endvidere tilbyder hotellet sine gæster en foyer med en døgnåben reception, elevator, vekselbørs, safebokse, café, kiosk og forskellige forretninger. Herudover er der en bar, en klimatiseret a la carte-restaurant med børnestole, et spillelokale og en fjernsynsstue. Endvidere tilbyder hotellet fremragende faciliteter med henblik på konferencer, seminarer og forretningsmøder, og personalet har megen erfaring i at imødekomme gæsternes forskelligartede behov i forbindelse med denne type arrangementer. Det største konferencelokale ved navn Alcazaba I (på omkring 280 m²) er udstyret til at kunne rumme op til 200 konferencegæster. Alcazaba II (på omkring 175 m²) har plads til 120 personer (i teatersalsstil). Der er herudover 3 nye selskabslokaler (med plads til mellem 10 og 50 personer i teatersalsstil) i en privat bygning med business-center. Gæster i bil tilbydes en parkeringsplads og -garage. Endvidere er der på hotellet mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt at få lægehjælp i tilfælde af sygdom. Hvert af de veludstyrede og klimatiserede værelser tilbyder eget badeværelse med hårtørrer samt faciliteter såsom telefon, radio, internetadgang, satellit-/kabel-tv og en altan eller en terrasse.

  Se mere
 • Aguamarina
  Fra600krPr. nat

  Aguamarinastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Bajondillo 63 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 270 meninger fra rejsendeBaseret på 270 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel befinder sig midt i Torremolinos' turistområde, blot 400 m fra stranden. I hotelanlæggets umiddelbare omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, små butikker, barer og restauranter. Man kan uden problemer nå det nærmeste stoppested til fods (ca. 250 m. fra hotellet).Det hyggelige hotelkompleks har i alt 130 lejligheder og råder over en foyer med døgnåben reception samt elevator. Desuden er der på hotellet en bar, en pub, en café og en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger område.De praktisk indrettede lejligheder har alle eget badeværelse med WC og brusebad, telefon, satellit-/kabel-tv, køleskab, klimaanlæg, centralvarme, altan/terrasse samt en safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, liggestole og parasoller. Desuden er der sauna, solarium og dampbad, ligesom der også tilbydes massage (til dels mod betaling). For de sportsbegejstrede er der billard og et fitness-studie. Prikken over i'et er et afvekslende underholdningsprogram med live-musik 3 gange ugentligt og flamencoshow 1 gang ugentligt.Aftensmaden kan sammensættes fra en buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  136  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  14
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser