Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  176kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Elegance Adriano
  Fra270krPr. nat

  Elegance Adrianostars

  Torremolinos, Costa del Sol , De los manantiales 1 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 122 meninger fra rejsendeBaseret på 122 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fremragende beliggenhed i centrum af byen Torremolinos, kun 700 m fra stranden La Carihuela og den populære butiksgade San Miguel. Omkring hotellet finder man de bedste barer, restauranter og butikker, og kun få minutter fra hotellet ligger banegården og busstationen.Dette hotel med 58 værelser blev renoveret i 2010 og er endt med at blive en fantastisk kombination af modernitet og charme. Under deres ophold kan gæsterne slappe af i den hyggelige salon, træne i fitness-studiet eller nyde udsigten til Middelhavet fra restauranten.De stilfulde værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, ligesom der er telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og en opholdsstue.Kun 5 minutters kørsel fra hotellet ligger der et vandland. Endvidere tilbydes der et snookerbord, ligesom der ligger en golfbane ca. 10 minutter væk.Både morgen- og aftensmaden tilbydes som buffet.

  Se mere
 • El Faro Marbella
  Fra412krPr. nat

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 262 meninger fra rejsendeBaseret på 262 meninger fra rejsende

  Dette storslåede lejlighedskompleks har en fremragende beliggenhed blot få minutters gang fra strandpromenaden, hvor man finder såvel en dejlig sandstrand som en livlig lystbådehavn. Der er kun få skridt til den historiske bymidte med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1975 og renoveret i 2010. Råder over 5 etager med i alt 70 lejligheder/studios. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, derudover er der en café, en bar, en tv-stue og en internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse med brusekabine og WC. Herudover er der hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er lejlighederne flisebelagte og udstyret med et tekøkken med køleskab samt, safeboks (mod betaling) og altan.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Desuden er der en golfbane ca. 2 km fra hotellet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Don Carlos Leisure Resort & Spa
  Fra1.635krPr. nat

  Don Carlos Leisure Resort & Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avda. zurita s/n s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1203 meninger fra rejsendeBaseret på 1203 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1969. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Hotel annekser 3. Ejendommen består af hovedbygning med 14 annekser. Ejendommen består af 243 værelser. Ejendommen består af 237 dobbeltværelser, 7 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. 12:00. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr. Hotel har en golf-skranke.

  Se mere
 • Diverhotel Marbella
  Fra984krPr. nat

  Diverhotel Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Cadiz km 189 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 638 meninger fra rejsendeBaseret på 638 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 6 km fra Marbella og er kun adskilt fra den lange sandstrand af en promenade. Der ligger et shoppingcenter ca. 300 m fra hotellet, ligesom der heller ikke er langt til diverse eksklusive indkøbs- og underholdningsmuligheder. Málagas lufthavn ligger desuden omkring 1 times kørsel fra hotellet (ca. 60 km). Lige ved bygningen ligger der et busstoppested.De hyggeligt indrettede boligenheder råder alle over et flisebelagt badeværelse. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. samt safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt. Mod ekstra betaling kan man desuden bestille et værelse med altan.Det familievenlige kompleks råder over et poollandskab med whirlpool, pool-/snackbar og separat børnebassin samt en stor solterrasse med gratis liggestole og parasoller. Om vinteren er der en lille indendørs pool, der har åbent. Sportsbegejstrede kan spille bordtennis, beachvolley, boccia og billard (mod betaling) eller lære at skyde med bue og pil. Herudover kan gæsterne også spille minigolf. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram. Flere gange om ugen arrangeres der temaaftener med livemusik og dans.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Endvidere kan gæsterne bestille halvpension, helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Senator Marbella
  Fra612krPr. nat

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 798 meninger fra rejsendeBaseret på 798 meninger fra rejsende

  Der er i alt 185 værelser på stedet. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der findes en butik på området. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Palia Las Palomas
  Fra787krPr. nat

  Palia Las Palomasstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Carmen montes 1 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Location: This mid-range hotel is situated in the popular Carihuela area, approximately 200m from Las Palomas beach. Numerous bars, restaurants and shops are all located in close proximity. The centre of Torremolinoes can easily be reached and is just 10 minutes from the hotel.

  Se mere
 • Pyr Marbella
  Fra706krPr. nat

  Pyr Marbellastars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Rotary internacional s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 521 meninger fra rejsendeBaseret på 521 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger midt i en dejlig 7000 m2 stor have i et turistområde i Marbella. Inden for en radius af 300 m finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter og barer. Hotellet er kun adskilt fra stranden af en vej (ca. 300 m). Den nærmeste golfbane ligger 5 km væk. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran døren.Lejlighedshotellet er bygget i 1991 og har fordelt på tre bygninger i alt 9 suiter og 310 lejligheder. Hovedbygningen rummer en flot foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og konferencerum samt elevator. Herudover er der et cafeteria og en buffet-restaurant (til morgenmaden) med børnestole til de mindste gæster. Der er endvidere en parkeringskælder (mod betaling) samt begrænsede parkeringspladser foran hotellet.Alle værelser har en lounge og eget badeværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, tekøkken, køleskab, safeboks, centralvarme og altan. Rengøring ved afrejse overtager hotellets personale.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole, parasoller og snackbar. Desuden er der mulighed for at spille tennis.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Fra1.043krPr. nat

  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spastars

  Estepona, Costa del Sol , A-7 estepona-cádiz, km 151 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1583 meninger fra rejsendeBaseret på 1583 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i et af Esteponas rekreative områder, kun få skridt fra den skønne sand- og grusstrand samt fra bymidten. Der er ikke langt til de nærmeste barer, restauranter, forretninger og diskoteker (2,5 km), ligesom der afgår offentlige transportmidler lige ude foran hotellet.Luksushotellet blev bygget i 2004 og råder over i alt 204 værelser, heraf 66 enkelt- og 138 dobbeltværelser samt 20 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, døgnåben reception, safeboks, en lille spillehal, tv-stue og konferencerum med internetterminal samt WLAN Access Point. Ydermere råder det over en hyggelig café, tre barer, kiosker, forretninger, frisør og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole for de mindste. Gæsterne kan desuden benytte sig af roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettede og råder over eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks, væg-til-væg tæpper samt centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster en delvist overdækket indendørs swimmingpool, en udendørs pool med poolbar, liggestole og parasoller samt en whirlpool, sauna, solarium, dampbad, massage, wellness-studie og fitness-studie. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed. Desuden er der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Gran Hotel Guadalpin Banus
  Fra1.082krPr. nat

  Gran Hotel Guadalpin Banusstars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Edgar neville s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 848 meninger fra rejsendeBaseret på 848 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i udkanten af en dejlig sandstrand og ca. 1 km fra byens centrum med diverse indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Herudover ligger der et busstoppested meget tæt på hotellet. Lufthavnen ligger endvidere ca. 70 km væk.Dette klimatiserede, førsteklasses hotel blev bygget i 2004, renoveret i 2005 og tilbyder på 4 etager i alt 181 værelser, heraf 93 dobbeltværelser og 88 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception. Desuden er der også safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere tilbyder hotellet en café, en frisørsalon, forretninger, 3 barer, en salon med spillelokale, 4 restauranter, konferencefaciliteter samt WLAN/internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, hjælp i tilfælde af sygdom, en parkeringsplads, en garage og en miniklub for gæster mellem 3 og 12 år.De stilfuldt indrettede og behageligt klimatiserede værelser rummer eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, regulerbar radiator, safeboks og en altan.Der rådes over en swimmingpool med et børnebassin på det udendørs område samt en snackbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes mod betaling desuden fitness-faciliteter og mulighed for at dyrke en række vandsportsgrene, herunder vandski, jetski og motorbådssejlads. Endvidere er der årstidsbetingede underholdningsprogrammer for børn og voksne.Der tilbydes en morgenbuffet. Frokost tilbydes enten a la carte eller som buffet.

  Se mere
 • Bluebay Banús
  Fra482krPr. nat

  Bluebay Banússtars

  San Pedro, Costa del Sol , Carretera de cadiz, km 173 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 672 meninger fra rejsendeBaseret på 672 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det eksklusive område Puerto Banús, kun få meter fra stranden og 7 km fra centrum af byen Marbella. Hotellet ligger endvidere i et spektakulært og fuldt blomstret subtropisk haveanlæg på 28.000 m² med swimmingpools og damme. Puerto Banús byder på mange fritidsaktiviteter og spiseetablissementer. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man desuden ca. 200 m væk.Hotellet blev opført i 1986 og renoveret i 2000. Det rummer i alt 302 værelser fordelt på 3 etager, heraf 18 enkeltværelser, 276 dobbeltværelser og 8 suiter. Herudover tilbyder hotellet en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, salon og en skønhedssalon. Der er også en 28.000 m² stor have og en klimatiseret a la carte-restaurant med børnestole. Desuden har hotellet 2 konferencelokaler og en computer med internetadgang. Der er mulighed for at bestille vasketøjsservice på stedet. Hotellet er et paradis for både forældre og børn, idet man finder en legeplads og en miniklub i nærheden af swimmingpoolen i det store haveområde. Endelig kan gæsterne også parkere deres køretøjer på hotellets egen parkeringsplads.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer af behageligheder telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, minibar, klimaanlæg, centralvarme og en altan eller terrasse.Gæsterne er meget velkomne til at tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen eller besøge snackbaren langs bassinkanten. Herudover står der liggestole og parasoller til rådighed på solterrassen. Gæsterne kan desuden spille bordtennis eller pool/snooker og deltage i aerobickurser.orgenmad og aftensmad tilbydes som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  261  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser