Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  186kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra385krPr. nat

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Senator Marbella
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra513krPr. nat

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  The modern Senator Marbella SPA Hotel is conveniently situated in the centre of Marbella, only about 300 m from the sandy beach. Guests will love the rooftop terrace with outdoor pool, enjoying spectacular views over the city and the Mediterranean Sea as well as a spa & wellness centre of more than 1,000 m2. The hotel is located next to the Palácio de Congresos, the exhibition centre of Marbella. The historical city centre with attractions such as the Parque de Alameda is within walking distance. An ideal hotel both for business and leisure travellers.

  Se mere
 • Roc Lago Rojo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra384krPr. nat

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Miami 5 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette behagelige hotel ligger i turistområdet i Torremolinos, kun ca. 300 m fra Carihuela Strand. I nærheden af hotellet finder man også byens centrum med talrige forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler inden for gåafstand, ca. 20 m fra hotellet.Dette strand-hotel blev renoveret i 2002 og rummer i alt 144 juniorsuiter fordelt på etager. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere er der en fjernsynsstue og en klimatiseret a la carte-restaurant med separat ikke-rygerområde. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang og bestille vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsmuligheder til bilen.De rummelige værelser tilbyder et siddeområde, satellit-tv og eget badeværelse med hårtørrer. Der er også klimaanlæg på værelserne.Hotellet har en snackbar langs swimmingpoolen.Restauranten tilbyder en buffet med et udvalg af lokale og internationale retter.

  Se mere
 • El Puerto
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra435krPr. nat

  El Puertostars

  Fuengirola, Costa del Sol , Maritimo rey de españa, s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder

  Dette moderne middelklassehotel ligger centralt i Fuengirolas turistområde direkte på stranden. Der er kun få minutters gang til bymidten, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet blev bygget i 1974 og komplet renoveret i år 2000. Dets to bygninger på henholdsvis 8 og 16 etager råder over i alt 300 værelser, heraf 15 enkelt- og 285 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en stilfuld foyer med elevatorer samt en døgnåben reception med safebokse. Hertil kommer en tv-stue, et par forretninger, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Gæsterne kan desuden benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice. De mindste gæster kan boltre sig på hotellets legeplads.De moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme og safeboks. Yderligere har værelserne væg-til-væg tæpper af førsteklasses kvalitet.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover er der aktivitetstilbud såsom aerobic, bordtennis, bueskydning og billard/snooker. Hotellets gæster kan desuden benytte hotellets solarium. Prikken over i'et er det afvekslende underholdningsprogram, der udbydes i hele hovedsæsonen.Både morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet.

  Se mere
 • Flamingo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra404krPr. nat

  Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja, 9 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 153 Muligheder

  Det elegante middelklassehotel har en ideel beliggenhed i centrum af Torremolinos. Der er kun få minutters gang fra hotellet til den fine sandstrand. Lige i nærheden finder man endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 900 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1974 og blev komplet renoveret i år 2002. Det er fuldt klimatiseret og har fordelt på sine 11 etager i alt 243 værelser. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og den offentlige internetterminal. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice. Hotellet råder ydermere over gode parkeringsmuligheder.De moderne og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som bordtennis, billard og snooker. Hotelgæsterne tilbydes endda hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Herudover kan man bestille halvpension.

  Se mere
 • Siroco
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra358krPr. nat

  Sirocostars

  Benalmadena, Costa del Sol , Carril del siroco s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Benalmadena . Hotel blev bygget i 1962. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2002. Ejendommen består af 398 værelser. Ejendommen består af 11 enkeltværelser og 398 dobbeltværelser. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Melia Marbella Banus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra729krPr. nat

  Melia Marbella Banusstars

  Marbella, Costa del Sol , Mario vargas llosa s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Marbella . Hotel blev bygget i 1977. Hotel undergik en renovering i 2010. Ejendommen består af 204 værelser. Ejendommen udgøres af . Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Bajondillo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra342krPr. nat

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Komplekset ligger i et af Torremolinos turistområder kun ca. 25 m fra stranden, som ligger lige på den anden side af kystvejen. Bymidten med sine utallige butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 500 m væk. Via en trappe eller en elevator kommer man hurtigt hertil.Lejlighedskomplekset består af en hovedbygning på 9 etager og en sidebygning på 5 etager med i alt 650 boligenheder. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer dermed et behageligt ophold. Den veludstyrede foyer råder over en reception og flere elevatorer. På hotellet finder man desuden en café, en frisørsalon, en bar med pianomusik og en klimatiseret à la carte restaurant med dertilhørende have. Gæsternes privatbiler kan parkeres på kompleksets egen parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende studios råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der et tekøkken, et køleskab, et klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt skråt ud over havet. Lejlighederne indeholder endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der bordtennis, aerobic og boccia. Endvidere sørger hotellets daglige aktivitetsprogram med livemusik (om aftenen) og Flamenco en gang om ugen for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Las Arenas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra466krPr. nat

  Las Arenasstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Antonio machado 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger lige foran Benalmadenas Bil Bil Castle i et turistområde. Det har en livlig beliggenhed og ligger på den ene side af en kystvej med Santa Ana stranden på den anden side. På få minutters gang kommer man til Puerto Marina samt til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder som f.eks. restauranter og barer (ca. 100 m væk). Der er desuden kun kort tids kørsel til lufthavnen i Malaga og til hovedbanegården.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2004. Det består af en 7-etagers hovedbygning med i alt 174 værelser. Bygningen rummer en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, to elevatorer et en café. På hotellet er der desuden en bar, en lounge med livemusik, et læserum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole, hvor der af og til er showcooking. Personbiler kan parkeres eller i garagen (mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, klimaanlæg (centralt reguleret), safeboks (mod betaling) samt en altan eller terrasse (de fleste med udsigt skråt ud over havet).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med, ligesom der også er en dejlig solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan endvidere spille bordtennis eller golf på en golfbane, som ligger ca. 1 km væk. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med livemusik om aftenen for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Vincci Selección Estrella del Mar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra818krPr. nat

  Vincci Selección Estrella del Marstars

  Marbella, Costa del Sol , Ctra. n-340 km 191 urb. estrella del mar s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette hotel ligger i Marbella, 200 m fra det der med sikkerhed er den bedste strand på denne del af kysten og 8 km fra centrum af byen. Det har en fremragende beliggenhed i hjertet af Costa del Sol, i området kendt som Elviria-Las Chapas og betragtet som et af byens mest attraktive steder. Der er 49 km til Málaga og 43 km til Málaga lufthavn.Dette strand- og spa-hotel blev bygget i 2008 i moderne middelhavsstil med arabisk inspiration og rummer i alt 134 værelser og suiter, alt sammen gennemsyret af stil og elegance. Hotellet tilbyder forbindelsesværelser og handicapvenlige værelser. De ligger i stueetagen og tilbyder direkte adgang til haven og swimmingpool-området. Til faciliteterne på dette klimatiserede etablissement hører en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, en vekselbørs, en garderobe og elevator. Herudover tilbydes en café, en frisørsalon, en bar, en restaurant og WLAN/internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen på de overdækkede parkeringspladser.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar samt en telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. De er endvidere indrettet med et køkken med minibar/køleskab, klimaanlæg og radiator, en safeboks samt altan eller terrasse.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools, herunder en opvarmet swimmingpool samt et separat børnebassin. Der er ligeledes en solterrasse med liggestole og parasoller samt et boblebad, en sauna, et solarium og et dampbad. Gæsterne kan også få en afslappende massagebehandling og sportsentusiaster kan træne i fitness-studiet.Tag afkørslen Marbella og tag N340 mod Fuengirola-Malaga. Efter omkring 7 km tager man afkørslen ved 191-kilometermærket (ikke noget skilt endnu) og fortsætter 200 m ligeud. Hotellet ligger lige lidt længere fremme på venstre hånd.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  189  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser