Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  298kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  Fra986krPr. nat

  Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinosstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo del colorado 29 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Torremolinos, er en fantastisk mulighed for homoer. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra hotellet . Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Stedet består af i alt 36 dejlige gæsteværelser. Denne ejendom blev bygget i 2016. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. Gæster behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi hotellet har en række lækre kulinariske muligheder. De besøgende kan more sig med stedets underholdning. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Roc Flamingo
  Fra584krPr. nat

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 163 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 192 meninger fra rejsendeBaseret på 192 meninger fra rejsende

  Det elegante middelklassehotel har en ideel beliggenhed i centrum af Torremolinos. Der er kun få minutters gang fra hotellet til den fine sandstrand. Lige i nærheden finder man endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 900 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1974 og blev komplet renoveret i år 2002. Det er fuldt klimatiseret og har fordelt på sine 11 etager i alt 243 værelser. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og den offentlige internetterminal. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice. Hotellet råder ydermere over gode parkeringsmuligheder.De moderne og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som bordtennis, billard og snooker. Hotelgæsterne tilbydes endda hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Herudover kan man bestille halvpension.

  Se mere
 • Senator Marbella Spa
  Fra1.036krPr. nat

  Senator Marbella Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida bulevar principe alfonso de hohenlohe 97 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 964 meninger fra rejsendeBaseret på 964 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Marbella. I alt 185 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Denne feriebolig har ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Senator Marbella Spa vugger til småbørn efter anmodning. Kun store kæledyr accepteres i denne feriebolig. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Marbella Playa
  Fra1.168krPr. nat

  Marbella Playastars

  Marbella, Costa del Sol , carretera nacional 340, km 189 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1093 meninger fra rejsendeBaseret på 1093 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Marbella. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra ejendommen. Den nærmeste strand ligger indenfor 50 meter fra ejendommen. De 331 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Marbella Playa har 24 timers åbent. Marbella Playa har ikke børnesenge efter anmodning. Hotellet tillader store kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. En fantastisk række indendørs og udendørs aktiviteter er til rådighed på dette sted. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Los Patos Park
  Fra1.128krPr. nat

  Los Patos Parkstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Calle torrealmadena 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1992 meninger fra rejsendeBaseret på 1992 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i en vidunderlig park i et turistområde i Benalmadena kun ca. 200 m fra en smuk sandstrand. Til byens centrum med dets utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ca. 2 km. Det kan desuden varmt anbefales at foretage en udflugt til den livlige lystbådehavn Puerto Marina, som ligger 1 km væk. Den internationale lufthavn ligger 8 km fra hotellet.Det attraktive hotel er på 9 etager og har i alt 270 værelser. Det råder desuden over stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med elevatorer, sofagrupper, en døgnåben reception og en internetterminal. Hertil kommer en tv-stue, en souvenirshop, en hyggelig bar og en restaurant. For de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools (heraf en opvarmet) med børnebassin samt en snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets indendørs swimmingpool. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdning og afveksling. Der ligger tilmed en golfbane blot 1 km fra hotellet.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Roc Costa Park
  Fra1.360krPr. nat

  Roc Costa Parkstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle el pinar 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 203 Muligheder

  Det moderne strandhotel ligger i udkanten af Torremolinos. Der er kun ca. 1 km til byens centrum og til sandstranden samt diverse barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Den nærmeste banegård ligger 100 m væk.Hotellet blev bygget i 1992 og består af en 11-etagers hovedbygning og en 5-etagers sidebygning samt en stor have. Det råder over i alt 130 lejligheder og 250 værelser, heraf 36 enkelt- og 176 dobbeltværelser samt 38 suiter. Af faciliteter på hotellet er der desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator samt en café, en bar, en frisørsalon, et diskotek, et spillelokale, en fjernsynsstue og diverse forretninger. Endvidere er der en klimatiseret a la carte-restaurant med barnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og hotellets trådløse internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Børnene kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben, og til gæster i bil er der deslige parkeringsmuligheder. Sidst, men ikke mindst har hotellet en cykelkælder.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, køleskab, centralvarme, safeboks og en altan eller terrasse.Hotellet råder over to swimmingpools med bar, liggestole og parasoller samt et børnebassin. Der er desuden mulighed for at slappe af i saunaen (mod betaling), i solariet eller under diverse massagebehandlinger (mod betaling). Herudover er der mulighed for at spille tennis, bordtennis eller pool (mod betaling). Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie, ligesom hotellet driver et sæsonafhængigt underholdningsprogram.orgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som en stor buffet.

  Se mere
 • Roc Lago Rojo
  Fra1.088krPr. nat

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 799 meninger fra rejsendeBaseret på 799 meninger fra rejsende

  Dette behagelige hotel ligger i turistområdet i Torremolinos, kun ca. 300 m fra Carihuela Strand. I nærheden af hotellet finder man også byens centrum med talrige forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler inden for gåafstand, ca. 20 m fra hotellet.Dette strand-hotel blev renoveret i 2002 og rummer i alt 144 juniorsuiter fordelt på etager. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere er der en fjernsynsstue og en klimatiseret a la carte-restaurant med separat ikke-rygerområde. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang og bestille vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsmuligheder til bilen.De rummelige værelser tilbyder et siddeområde, satellit-tv og eget badeværelse med hårtørrer. Der er også klimaanlæg på værelserne.Hotellet har en snackbar langs swimmingpoolen.Restauranten tilbyder en buffet med et udvalg af lokale og internationale retter.

  Se mere
 • Betania
  Fra486krPr. nat

  Betaniastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Calle carril de contreras 12 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 340 meninger fra rejsendeBaseret på 340 meninger fra rejsende

  Det rolige hotel ligger i centrum af Benalmádena ca. 150 m fra den nærmeste strand. I nærheden er der talrige forretninger, forbindelse med offentlige transportmidler, caféer, barer og restauranter samt parken La Paloma. Herudover ligger banegården ca. 1 km fra hotellet. Endvidere er der ca. 18 km fra hotellet til Málaga lufthavn.Der er en hjertevarm stemning på hotellet, som åbnede dørene i 2006, og det ligger i et nybyggeri, som er tilgængeligt for gæster i kørestol. Det består af 2 bygninger med i alt 53 værelser samt en have og en terrasse. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception såvel som safeboks og elevator. På stedet er der tillige en bar, en café, en spisesal, en fjernsynsstue og internetadgang.Værelserne er indrettet med eget badeværelse. Endvidere omfatter indretningen telefon, satellit-/kabel-tv, dobbelt- eller kingsize seng, safeboks (mod betaling) og siddemuligheder. De fleste af værelserne tilbyder havudsigt.Der tilbydes en swimmingpool med liggestole og parasoller samt en solterrasse. Den nærmeste golfbane ligger 1 km væk.Der tilbydes en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Diverhotel Marbella
  Fra842krPr. nat

  Diverhotel Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera de cadiz km 189 km 189 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 737 meninger fra rejsendeBaseret på 737 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 6 km fra Marbella og er kun adskilt fra den lange sandstrand af en promenade. Der ligger et shoppingcenter ca. 300 m fra hotellet, ligesom der heller ikke er langt til diverse eksklusive indkøbs- og underholdningsmuligheder. Málagas lufthavn ligger desuden omkring 1 times kørsel fra hotellet (ca. 60 km). Lige ved bygningen ligger der et busstoppested.De hyggeligt indrettede boligenheder råder alle over et flisebelagt badeværelse. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv. samt safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt. Mod ekstra betaling kan man desuden bestille et værelse med altan.Det familievenlige kompleks råder over et poollandskab med whirlpool, pool-/snackbar og separat børnebassin samt en stor solterrasse med gratis liggestole og parasoller. Om vinteren er der en lille indendørs pool, der har åbent. Sportsbegejstrede kan spille bordtennis, beachvolley, boccia og billard (mod betaling) eller lære at skyde med bue og pil. Herudover kan gæsterne også spille minigolf. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram. Flere gange om ugen arrangeres der temaaftener med livemusik og dans.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Endvidere kan gæsterne bestille halvpension, helpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Fra861krPr. nat

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 66 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3397 meninger fra rejsendeBaseret på 3397 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  225  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Playa Bonita
  Playa Bonita
  4,0/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Suiten var stor med en meget stor terrasse ud mod havet med både liggestole og bord med stole.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 26/09/2017

  Fra1.037krSe mere

 • Toboso Apar-Turis
  Toboso Apar-Turis
  4,3/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra1.274krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra1.179krSe mere