Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  198kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Elegance Adriano
  Fra263krPr. nat

  Elegance Adrianostars

  Torremolinos, Costa del Sol , De los manantiales 1 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fremragende beliggenhed i centrum af byen Torremolinos, kun 700 m fra stranden La Carihuela og den populære butiksgade San Miguel. Omkring hotellet finder man de bedste barer, restauranter og butikker, og kun få minutter fra hotellet ligger banegården og busstationen.Dette hotel med 58 værelser blev renoveret i 2010 og er endt med at blive en fantastisk kombination af modernitet og charme. Under deres ophold kan gæsterne slappe af i den hyggelige salon, træne i fitness-studiet eller nyde udsigten til Middelhavet fra restauranten.De stilfulde værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, ligesom der er telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og en opholdsstue.Kun 5 minutters kørsel fra hotellet ligger der et vandland. Endvidere tilbydes der et snookerbord, ligesom der ligger en golfbane ca. 10 minutter væk.Både morgen- og aftensmaden tilbydes som buffet.

  Se mere
 • El Faro Marbella
  Fra459krPr. nat

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 266 meninger fra rejsendeBaseret på 266 meninger fra rejsende

  Dette storslåede lejlighedskompleks har en fremragende beliggenhed blot få minutters gang fra strandpromenaden, hvor man finder såvel en dejlig sandstrand som en livlig lystbådehavn. Der er kun få skridt til den historiske bymidte med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1975 og renoveret i 2010. Råder over 5 etager med i alt 70 lejligheder/studios. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, derudover er der en café, en bar, en tv-stue og en internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse med brusekabine og WC. Herudover er der hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er lejlighederne flisebelagte og udstyret med et tekøkken med køleskab samt, safeboks (mod betaling) og altan.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Desuden er der en golfbane ca. 2 km fra hotellet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Don Carlos Leisure Resort & Spa
  Fra1.635krPr. nat

  Don Carlos Leisure Resort & Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avda. zurita s/n s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1219 meninger fra rejsendeBaseret på 1219 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1969. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2006. Hotel annekser 3. Ejendommen består af hovedbygning med 14 annekser. Ejendommen består af 243 værelser. Ejendommen består af 237 dobbeltværelser, 7 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Hotel tilbyder en nyttig cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Hotel har piccolo-service. Hotel har en golf-skranke.

  Se mere
 • Senator Marbella
  Fra535krPr. nat

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 803 meninger fra rejsendeBaseret på 803 meninger fra rejsende

  Der er i alt 185 værelser på stedet. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Palia Las Palomas
  Fra744krPr. nat

  Palia Las Palomasstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Carmen montes 1 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Location: This mid-range hotel is situated in the popular Carihuela area, approximately 200m from Las Palomas beach. Numerous bars, restaurants and shops are all located in close proximity. The centre of Torremolinoes can easily be reached and is just 10 minutes from the hotel.

  Se mere
 • Pyr Marbella
  Fra745krPr. nat

  Pyr Marbellastars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Rotary internacional s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 524 meninger fra rejsendeBaseret på 524 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger midt i en dejlig 7000 m2 stor have i et turistområde i Marbella. Inden for en radius af 300 m finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter og barer. Hotellet er kun adskilt fra stranden af en vej (ca. 300 m). Den nærmeste golfbane ligger 5 km væk. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran døren.Lejlighedshotellet er bygget i 1991 og har fordelt på tre bygninger i alt 9 suiter og 310 lejligheder. Hovedbygningen rummer en flot foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og konferencerum samt elevator. Herudover er der et cafeteria og en buffet-restaurant (til morgenmaden) med børnestole til de mindste gæster. Der er endvidere en parkeringskælder (mod betaling) samt begrænsede parkeringspladser foran hotellet.Alle værelser har en lounge og eget badeværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, tekøkken, køleskab, safeboks, centralvarme og altan. Rengøring ved afrejse overtager hotellets personale.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole, parasoller og snackbar. Desuden er der mulighed for at spille tennis.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Fra1.143krPr. nat

  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spastars

  Estepona, Costa del Sol , A-7 estepona-cádiz, km 151 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1594 meninger fra rejsendeBaseret på 1594 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i et af Esteponas rekreative områder, kun få skridt fra den skønne sand- og grusstrand samt fra bymidten. Der er ikke langt til de nærmeste barer, restauranter, forretninger og diskoteker (2,5 km), ligesom der afgår offentlige transportmidler lige ude foran hotellet.Luksushotellet blev bygget i 2004 og råder over i alt 204 værelser, heraf 66 enkelt- og 138 dobbeltværelser samt 20 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, døgnåben reception, safeboks, en lille spillehal, tv-stue og konferencerum med internetterminal samt WLAN Access Point. Ydermere råder det over en hyggelig café, tre barer, kiosker, forretninger, frisør og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole for de mindste. Gæsterne kan desuden benytte sig af roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettede og råder over eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks, væg-til-væg tæpper samt centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster en delvist overdækket indendørs swimmingpool, en udendørs pool med poolbar, liggestole og parasoller samt en whirlpool, sauna, solarium, dampbad, massage, wellness-studie og fitness-studie. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed. Desuden er der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Hotel Globales Cortijo Blanco
  Fra792krPr. nat

  Hotel Globales Cortijo Blancostars

  San Pedro, Costa del Sol , Jose luis carrillo benitez s/n - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2133 meninger fra rejsendeBaseret på 2133 meninger fra rejsende

  Det moderne middelklassehotel ligger ca. 750 m fra centrum af San Pedro de Alcántara samt ca. 550 m fra en lang sandstrand. Der kører regelmæssigt en bus til San Pedro de Alcántara og til Marbella, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden er der ca. 2 km ind til Puerto Banus' bymidte.Hotellet er bygget i 1960 og blev komplet renoveret i år 1992. Det består af en 2-etagers hovedbygning samt flere 2-etagers sidebygninger med i alt 620 værelser, heraf 311 dobbeltværelser. Hotellet råder endvidere over et 20.000 m2 stort have- og poollandskab med møbleret solterrasse. Herudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, en spille- og tv-stue, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant med separat ikke-ryger område. Der er tilmed mulighed for at leje cykler, ligesom der er en legeplads til børnene.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks. Endvidere er der en opholdsstue på samtlige værelser.På de udendørs arealer finder man hele tre swimmingpools med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover er der et solarium, ligesom man kan spille tennis, bordtennis og billard/snooker samt dyrke aerobic og skyde med bue og pil (alt sammen mod betaling). Prikken over i'et er et dagligt, afvekslende og internationalt aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • THB Torrequebrada
  Fra643krPr. nat

  THB Torrequebradastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Calle torrequebrada 9 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 83 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1071 meninger fra rejsendeBaseret på 1071 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger lige ved stranden i centrum af Costa del Sol, Benalmádena Torrequebrada. Der er kun ca. 850 m til byens centrum, hvor findes et væld af forretninger, klubber, restauranter og barer.Hotellet rummer i alt 350 værelser fordelt på 11 etager, heraf 284 dobbeltværelser og 66 suiter. Herudover er der døgnåben reception, rummelig foyer, salon og en elevator. Med Café Royal, piano-bar, forretninger, frisørsalon, Sala Fortuna natklub tilbyder dette hotel førsteklasses behageligheder. Endvidere er der 2 restauranter, konferenceindretninger og internetadgang på hotellet. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, en parkeringsplads, en garage og en miniklub for de yngste gæster.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, internetadgang, minibar (mod betaling), safeboks og centralvarme. De har også en altan med betagende udsigt over havet. På alle værelser er der også 2 enkeltsenge.Der er en indendørs swimmingpool, 2 udendørs swimmingpools, en bar, liggestole og parasoller. Desuden tilbydes der spa-område med massager og skønheds-behandlinger mod betaling. Fitness-studiet, saunaen og tennisbanen kan benyttes uden beregning. Hertil kommer et sæsonafhængigt underholdsprogram med masser af rekreative aktiviteter i løbet af juli og august måned. Som alternativ hertil kan gæsterne dyrke nogle af de lokale vandsportsaktiviteter. Hotellets personale hjælper gerne med reservationer på en af de mange golfbaner i nabolaget. Man kommer let til den populære golfbane i nærheden (1 km væk).

  Se mere
 • Itaca Fuengirola
  Fra394krPr. nat

  Itaca Fuengirolastars

  Fuengirola, Costa del Sol , Santa amalia 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Dette hotel ligger i Fuengirolas turistområde, blot få minutter fra den herlige sandstrand samt bymidten. Ikke langt fra hotellet finder man diverse shoppingområder med forretninger, små butikker, barer, restauranter og diskoteker. Der er et busstoppested lige foran hotellet.Strandhotellet er bygget i 2002 og har fordelt på sine 4 etager i alt 60 dobbeltværelser. På hotellet finder man en døgnåben reception, en bar samt en klimatiseret restaurant.Alle værelser er moderne indrettet og har eget badeværelse. Desuden er de udstyret med telefon, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan.Hotellet råder over en swimmingpool. Desuden er der på Fuengirolas strand et væld af tilbud på diverse vandsports-aktiviteter.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  247  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser