Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  256kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Bajondillo
  Fra402krPr. nat

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder

  Komplekset ligger i et af Torremolinos turistområder kun ca. 25 m fra stranden, som ligger lige på den anden side af kystvejen. Bymidten med sine utallige butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 500 m væk. Via en trappe eller en elevator kommer man hurtigt hertil.Lejlighedskomplekset består af en hovedbygning på 9 etager og en sidebygning på 5 etager med i alt 650 boligenheder. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer dermed et behageligt ophold. Den veludstyrede foyer råder over en reception og flere elevatorer. På hotellet finder man desuden en café, en frisørsalon, en bar med pianomusik og en klimatiseret à la carte restaurant med dertilhørende have. Gæsternes privatbiler kan parkeres på kompleksets egen parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende studios råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der et tekøkken, et køleskab, et klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt skråt ud over havet. Lejlighederne indeholder endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der bordtennis, aerobic og boccia. Endvidere sørger hotellets daglige aktivitetsprogram med livemusik (om aftenen) og Flamenco en gang om ugen for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  Fra564krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 91 meninger fra rejsendeBaseret på 91 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Torremolinos. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra ferieboligen. Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Lokaliteten har 36 indbydende soveværelser. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos blev opført i 2016. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos vugger til småbørn efter anmodning. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt værelse. Kæledyr må ikke medbringes til Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på hotellet. Gæsterne vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Roc Flamingo
  Fra521krPr. nat

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 163 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 178 meninger fra rejsendeBaseret på 178 meninger fra rejsende

  Det elegante middelklassehotel har en ideel beliggenhed i centrum af Torremolinos. Der er kun få minutters gang fra hotellet til den fine sandstrand. Lige i nærheden finder man endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 900 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1974 og blev komplet renoveret i år 2002. Det er fuldt klimatiseret og har fordelt på sine 11 etager i alt 243 værelser. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og den offentlige internetterminal. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice. Hotellet råder ydermere over gode parkeringsmuligheder.De moderne og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som bordtennis, billard og snooker. Hotelgæsterne tilbydes endda hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Herudover kan man bestille halvpension.

  Se mere
 • Roc Costa Park
  Fra565krPr. nat

  Roc Costa Parkstars

  Torremolinos, Costa del Sol , El pinar 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 203 Muligheder

  Det moderne strandhotel ligger i udkanten af Torremolinos. Der er kun ca. 1 km til byens centrum og til sandstranden samt diverse barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Den nærmeste banegård ligger 100 m væk.Hotellet blev bygget i 1992 og består af en 11-etagers hovedbygning og en 5-etagers sidebygning samt en stor have. Det råder over i alt 130 lejligheder og 250 værelser, heraf 36 enkelt- og 176 dobbeltværelser samt 38 suiter. Af faciliteter på hotellet er der desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator samt en café, en bar, en frisørsalon, et diskotek, et spillelokale, en fjernsynsstue og diverse forretninger. Endvidere er der en klimatiseret a la carte-restaurant med barnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og hotellets trådløse internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Børnene kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben, og til gæster i bil er der deslige parkeringsmuligheder. Sidst, men ikke mindst har hotellet en cykelkælder.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, køleskab, centralvarme, safeboks og en altan eller terrasse.Hotellet råder over to swimmingpools med bar, liggestole og parasoller samt et børnebassin. Der er desuden mulighed for at slappe af i saunaen (mod betaling), i solariet eller under diverse massagebehandlinger (mod betaling). Herudover er der mulighed for at spille tennis, bordtennis eller pool (mod betaling). Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie, ligesom hotellet driver et sæsonafhængigt underholdningsprogram.orgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som en stor buffet.

  Se mere
 • Los Patos Park
  Fra762krPr. nat

  Los Patos Parkstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Torrealmadena 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1931 meninger fra rejsendeBaseret på 1931 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i en vidunderlig park i et turistområde i Benalmadena kun ca. 200 m fra en smuk sandstrand. Til byens centrum med dets utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ca. 2 km. Det kan desuden varmt anbefales at foretage en udflugt til den livlige lystbådehavn Puerto Marina, som ligger 1 km væk. Den internationale lufthavn ligger 8 km fra hotellet.Det attraktive hotel er på 9 etager og har i alt 270 værelser. Det råder desuden over stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med elevatorer, sofagrupper, en døgnåben reception og en internetterminal. Hertil kommer en tv-stue, en souvenirshop, en hyggelig bar og en restaurant. For de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools (heraf en opvarmet) med børnebassin samt en snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets indendørs swimmingpool. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdning og afveksling. Der ligger tilmed en golfbane blot 1 km fra hotellet.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Roc Lago Rojo
  Fra661krPr. nat

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 780 meninger fra rejsendeBaseret på 780 meninger fra rejsende

  Dette behagelige hotel ligger i turistområdet i Torremolinos, kun ca. 300 m fra Carihuela Strand. I nærheden af hotellet finder man også byens centrum med talrige forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler inden for gåafstand, ca. 20 m fra hotellet.Dette strand-hotel blev renoveret i 2002 og rummer i alt 144 juniorsuiter fordelt på etager. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere er der en fjernsynsstue og en klimatiseret a la carte-restaurant med separat ikke-rygerområde. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang og bestille vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsmuligheder til bilen.De rummelige værelser tilbyder et siddeområde, satellit-tv og eget badeværelse med hårtørrer. Der er også klimaanlæg på værelserne.Hotellet har en snackbar langs swimmingpoolen.Restauranten tilbyder en buffet med et udvalg af lokale og internationale retter.

  Se mere
 • Betania
  Fra417krPr. nat

  Betaniastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Carril de contreras 12 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 335 meninger fra rejsendeBaseret på 335 meninger fra rejsende

  Det rolige hotel ligger i centrum af Benalmádena ca. 150 m fra den nærmeste strand. I nærheden er der talrige forretninger, forbindelse med offentlige transportmidler, caféer, barer og restauranter samt parken La Paloma. Herudover ligger banegården ca. 1 km fra hotellet. Endvidere er der ca. 18 km fra hotellet til Málaga lufthavn.Der er en hjertevarm stemning på hotellet, som åbnede dørene i 2006, og det ligger i et nybyggeri, som er tilgængeligt for gæster i kørestol. Det består af 2 bygninger med i alt 53 værelser samt en have og en terrasse. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception såvel som safeboks og elevator. På stedet er der tillige en bar, en café, en spisesal, en fjernsynsstue og internetadgang.Værelserne er indrettet med eget badeværelse. Endvidere omfatter indretningen telefon, satellit-/kabel-tv, dobbelt- eller kingsize seng, safeboks (mod betaling) og siddemuligheder. De fleste af værelserne tilbyder havudsigt.Der tilbydes en swimmingpool med liggestole og parasoller samt en solterrasse. Den nærmeste golfbane ligger 1 km væk.Der tilbydes en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Marbella Playa
  Fra706krPr. nat

  Marbella Playastars

  Marbella, Costa del Sol , carretera nacional 340, km 189 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1061 meninger fra rejsendeBaseret på 1061 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til familier og er placeret i Marbella. Beliggende indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. Ferieboligen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Stedet kan tilbyde i alt 331 værelser. Marbella Playa har lednings- og trådløse internetforbindelser. Stedet har 24 timers åbent. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Ejendommen tillader store kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Boligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. De besøgende vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Marbella Playa. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Senator Marbella Spa
  Fra688krPr. nat

  Senator Marbella Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 951 meninger fra rejsendeBaseret på 951 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Marbella. Senator Marbella Spa har i alt 185 soveværelser. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kun store kæledyr accepteres på Senator Marbella Spa. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Fra631krPr. nat

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 65 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3333 meninger fra rejsendeBaseret på 3333 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  229  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Playa Bonita
  Playa Bonita
  4,0/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Suiten var stor med en meget stor terrasse ud mod havet med både liggestole og bord med stole.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 26/09/2017

  Fra584krSe mere

 • Toboso Apar-Turis
  Toboso Apar-Turis
  4,3/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra620krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra617krSe mere