Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  186kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra409krPr. nat

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Roc Lago Rojo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra373krPr. nat

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Miami 5 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Dette behagelige hotel ligger i turistområdet i Torremolinos, kun ca. 300 m fra Carihuela Strand. I nærheden af hotellet finder man også byens centrum med talrige forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler inden for gåafstand, ca. 20 m fra hotellet.Dette strand-hotel blev renoveret i 2002 og rummer i alt 144 juniorsuiter fordelt på etager. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere er der en fjernsynsstue og en klimatiseret a la carte-restaurant med separat ikke-rygerområde. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang og bestille vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsmuligheder til bilen.De rummelige værelser tilbyder et siddeområde, satellit-tv og eget badeværelse med hårtørrer. Der er også klimaanlæg på værelserne.Hotellet har en snackbar langs swimmingpoolen.Restauranten tilbyder en buffet med et udvalg af lokale og internationale retter.

  Se mere
 • Tropicana
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra505krPr. nat

  Tropicanastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Tropico, 6 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Det komfortable strandhotel ligger i turistområderne ikke langt fra Torremolinos' bymidte med dens mange underholdnings- og indkøbsmuligheder. Sandstranden finder man lige foran hotellet.Hotellet blev renoveret i 2004 og råder over 84 værelser, heraf 26 hotellejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs og safeboks. Hertil kommer en café, en bar, to klimatiserede á la carte restauranter med børnestole, en tv-stue og flere konferencerum. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De veludstyrede værelser/lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, en meget stor dobbeltseng, minibar/køleskab, safe (leje), telefon, radio og en altan eller en terrasse. I lejlighederne er der desuden et opholdsrum og et tekøkken.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med solterrasse, parasoller og liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af whirlpoolen eller ved en massage.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Flamingo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra400krPr. nat

  Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja, 9 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 153 Muligheder

  Det elegante middelklassehotel har en ideel beliggenhed i centrum af Torremolinos. Der er kun få minutters gang fra hotellet til den fine sandstrand. Lige i nærheden finder man endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 900 m fra hotellet.Hotellet er bygget i 1974 og blev komplet renoveret i år 2002. Det er fuldt klimatiseret og har fordelt på sine 11 etager i alt 243 værelser. I hotellets stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt en elevator. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og den offentlige internetterminal. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice. Hotellet råder ydermere over gode parkeringsmuligheder.De moderne og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som bordtennis, billard og snooker. Hotelgæsterne tilbydes endda hver dag et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Herudover kan man bestille halvpension.

  Se mere
 • Bajondillo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra342krPr. nat

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Komplekset ligger i et af Torremolinos turistområder kun ca. 25 m fra stranden, som ligger lige på den anden side af kystvejen. Bymidten med sine utallige butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 500 m væk. Via en trappe eller en elevator kommer man hurtigt hertil.Lejlighedskomplekset består af en hovedbygning på 9 etager og en sidebygning på 5 etager med i alt 650 boligenheder. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer dermed et behageligt ophold. Den veludstyrede foyer råder over en reception og flere elevatorer. På hotellet finder man desuden en café, en frisørsalon, en bar med pianomusik og en klimatiseret à la carte restaurant med dertilhørende have. Gæsternes privatbiler kan parkeres på kompleksets egen parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende studios råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der et tekøkken, et køleskab, et klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt skråt ud over havet. Lejlighederne indeholder endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der bordtennis, aerobic og boccia. Endvidere sørger hotellets daglige aktivitetsprogram med livemusik (om aftenen) og Flamenco en gang om ugen for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Amaragua
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.583krPr. nat

  Amaraguastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Los nidos 23 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  Strandhotellet ligger direkte ved den fine sandstrand midt i turistområdet. Der afgår offentlige transportmidler kun 50 m. fra hotellet, og der er kun 100 m. til diverse butikker, restauranter, barer og diskoteker. Ca. 2 km. væk ligger byens centrum, hvor man finder mange flere underholdningsmuligheder. Til lufthavnen er der 9 km.Hotellet, der ligger ved en hovedgade, er bygget i 1969 og renoveret i år 2001. Hovedbygningen på 7 etager og sidebygningen på 6 etager har i alt 279 værelser, heraf 8 enkelt- og 250 dobbeltværelser samt 10 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs og elevator. Ydermere finder man på hotellet en café, en frisør, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling samt børnestole, et konferencerum samt en internetterminal. Herudover er der også roomservice og vaskeservice samt parkeringspladser og garage.De komfortabelt og elegant indrettede værelser har eget bad/WC med hårtørrer. De flisebelagte værelser er desuden udstyret med telefon, satellit- og kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, køleskab, dobbeltsenge, centralvarme og safeboks.Det traditionsrige hotel kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en udendørs pool med børnebassin, liggestole, parasoller samt poolbar, whirlpool, sauna, dampbad og massagesalon. De sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis, dyrke fitness eller spille golf (golfbanen befinder sig 7 km. væk fra hotellet). På stranden er der ligeledes liggestole og parasoller.Både morgen- og aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Villa Padierna Palace Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.226krPr. nat

  Villa Padierna Palace Hotelstars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera de cadiz, km 166 s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Hotellet har en rolig beliggenhed ved hotellets egen golfbane Flamingos. Der er ca. 10 km til Marbella og Puerto Banús. Endvidere er der ca. 2 km til den nærmeste strand på Costa del Sol. I Marbella eller i de omkringliggende små landsbyer finder man forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ca. 70 km til lufthavnen Malaga.Golfhotellet hører til i luksusklassen og er opført i samme stil som en toskansk herregård. Hotellets indretning og udsmykning er i samme traditionelle stil som en italiensk villa. Det charmerende hotel nyåbnede i år 2003 og består af 2 bygninger med i alt 112 værelser, heraf 23 suiter. I den luksuriøse foyer finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. Herudover rummer den eksklusive bygning en butik, en butik med golfudstyr og en frisørsalon samt lokaler til konferencer, møder og fester. Gæsterne kan desuden få stillet sulten og slukket tørsten i hotellets café, i baren eller i de to klimatiserede à la carte restauranter med børnestole. Hertil kommer en internetterminal, ligesom der er mulighed for at leje cykler og bestille roomservice og vaskeservice. Hotellet råder ligeledes over en parkeringsplads og en garage.De klassisk indrettede og komfortable værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt en altan eller en terrasse. De hyggelige værelser er desuden udstyret med telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og et centralt reguleret klimaanlæg/centralvarme.

  Se mere
 • Senator Marbella
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra835krPr. nat

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  The modern Senator Marbella SPA Hotel is conveniently situated in the centre of Marbella, only about 300 m from the sandy beach. Guests will love the rooftop terrace with outdoor pool, enjoying spectacular views over the city and the Mediterranean Sea as well as a spa & wellness centre of more than 1,000 m2. The hotel is located next to the Palácio de Congresos, the exhibition centre of Marbella. The historical city centre with attractions such as the Parque de Alameda is within walking distance. An ideal hotel both for business and leisure travellers.

  Se mere
 • Thb Reserva del Higueron
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra764krPr. nat

  Thb Reserva del Higueronstars

  Fuengirola, Costa del Sol , Avda del higueron 48 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Beliggende i Fuengirola , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 177 værelser. Ejendommen består af 153 dobbeltværelser og 24 junior-suiter. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Don Paquito
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra492krPr. nat

  Don Paquitostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Del lido - playamar s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Det hyggelige hotel har en central, men rolig beliggenhed kun ca. 100 m fra Torremolinos dejlige sandstrand. Der er ca. 900 m til centrum. Lige i nærheden finder man diverse restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Endvidere er der ca. 11 km til Malaga og ca. 7 km til lufthavnen. Lige foran hotellet afgår der endvidere offentlige transportmidler.iddelklassehotellet har en god beliggenhed, blev renoveret i år 2005 og råder over i alt 66 værelser fordelt på 5 etager. Bygningen rummer desuden en klimatiseret foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator samt en tv-stue og en internetterminal. Hertil kommer en hyggelig bar og en indbydende restaurant.Værelserne er smagfuldt og individuelt indrettede. De råder over eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de udstyret med minibar, Satelliten TV, klimaanlæg (centralt reguleret), safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt ud over havet eller poolen.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole. Den nærmeste golfbane ligger desuden ca. 3 km væk.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  180  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination