Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  225kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  Fra410krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 70 meninger fra rejsendeBaseret på 70 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Torremolinos. Stedet, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra ejendommen. Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Der er i alt 36 værelser på stedet. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2016. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Alle soveværelser på denne handicapvenlige ejendom, har adgang for kørestole. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. , På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. , Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. og Gæster kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos.

  Se mere
 • La Cala Resort
  Fra1.266krPr. nat

  La Cala Resortstars

  Mijaskysten, Costa del Sol , Urb. la cala golf s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette hotel er en fremragende Golf Resort i Mijas, Costa del Sol, omgivet af bjerge, men med nem rækkevidde af kysten og placeret kun 30 minutter fra Malaga International Airport. Hotellet er fredeligt og privat, et sandt paradis, hvor du kan slappe af og slappe af. Traditionel andalusisk stil, varme værelser og suiter tilbyder dig en lokkende valg af indretning, komfort og bekvemmeligheder. The Resort kan prale af tre 18-hullers mesterskabsbaner og Golf Academy. La Cala Spa (inde i hotellet) Giver gæsterne med innovative og omfattende spa-faciliteter. Vores to restauranter på hotel (La Terraza og La Bodega) sammen med Laurel Restaurant (ved klubhuset) Providence ideelle tilbehør til din sport, forretning eller fritid. Vi har en række dedikeret møde-og event områder, hvor vores velindrettede faciliteter kan rumme alle stil arrangementer fra små møder, seminarer til store konferencer og særlige lejligheder.

  Se mere
 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Fra465krPr. nat

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3258 meninger fra rejsendeBaseret på 3258 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Bajondillo
  Fra365krPr. nat

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder

  Komplekset ligger i et af Torremolinos turistområder kun ca. 25 m fra stranden, som ligger lige på den anden side af kystvejen. Bymidten med sine utallige butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 500 m væk. Via en trappe eller en elevator kommer man hurtigt hertil.Lejlighedskomplekset består af en hovedbygning på 9 etager og en sidebygning på 5 etager med i alt 650 boligenheder. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer dermed et behageligt ophold. Den veludstyrede foyer råder over en reception og flere elevatorer. På hotellet finder man desuden en café, en frisørsalon, en bar med pianomusik og en klimatiseret à la carte restaurant med dertilhørende have. Gæsternes privatbiler kan parkeres på kompleksets egen parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende studios råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der et tekøkken, et køleskab, et klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt skråt ud over havet. Lejlighederne indeholder endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der bordtennis, aerobic og boccia. Endvidere sørger hotellets daglige aktivitetsprogram med livemusik (om aftenen) og Flamenco en gang om ugen for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Fra1.013krPr. nat

  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spastars

  Estepona, Costa del Sol , A-7 estepona-cádiz, km 151 n/a - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1876 meninger fra rejsendeBaseret på 1876 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i et af Esteponas rekreative områder, kun få skridt fra den skønne sand- og grusstrand samt fra bymidten. Der er ikke langt til de nærmeste barer, restauranter, forretninger og diskoteker (2,5 km), ligesom der afgår offentlige transportmidler lige ude foran hotellet.Luksushotellet blev bygget i 2004 og råder over i alt 204 værelser, heraf 66 enkelt- og 138 dobbeltværelser samt 20 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, døgnåben reception, safeboks, en lille spillehal, tv-stue og konferencerum med internetterminal samt WLAN Access Point. Ydermere råder det over en hyggelig café, tre barer, kiosker, forretninger, frisør og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole for de mindste. Gæsterne kan desuden benytte sig af roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er komfortabelt indrettede og råder over eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks, væg-til-væg tæpper samt centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster en delvist overdækket indendørs swimmingpool, en udendørs pool med poolbar, liggestole og parasoller samt en whirlpool, sauna, solarium, dampbad, massage, wellness-studie og fitness-studie. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed. Desuden er der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Holiday Polynesia
  Fra413krPr. nat

  Holiday PolynesiastarsGreenProgram Icon

  Benalmadena, Costa del Sol , Avenida del sol, p.k. 215,6 340 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2634 meninger fra rejsendeBaseret på 2634 meninger fra rejsende

  Denne ferielandsby ligger i Benalmádena Costa. Den ligger ca. 10 minutter fra Fuengirola med offentlige transportmidler og kun 15 km fra Málaga lufthavn.Denne ferielandsby repræsenterer et overraskende sted omgivet af vegetation, skov og vand, som vil få besøgende til at tro, at de er blevet bragt til en smuk tropisk atol, uden at de har forladt Costa del Sol. Hotellet består af i alt 328 juniorsuiter, hvoraf 10 rummer et boblebad på terrassen. Dette klimatiserede etablissement rummer endvidere døgnåben reception, vekselbørs, elevator, et auditorium, et kasino, en miniklub, en beværtning og en restaurant. Desuden tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille roomservice. Gæster i bil kan desuden efterlade køretøjet på den nærliggende parkeringsplads eller i den underjordiske parkeringsgarage.Disse suiter er indrettet med et stort soveværelse, en stue og et veludstyret køkken, et badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der er en stor terrasse, som tilbyder en vidunderlig udsigt over Middelhavet. Af faciliteter til rådighed er der også telefon, fjernsyn, safeboks, minikøleskab og klimaanlæg. Endelig er 10 af suiterne udstyret med boblebad på terrassen.Dette hotel skiller sig ud fra resten ved hjælp af sine gode sports- og fritidsfaciliteter. Til disse hører børnespa-området, bowlingbanen, Wii-rummet og et stilfuldt lille kasino. Den opvarmede indendørs swimmingpool vil glæde alle, som godt kan lide at svømme, ligesom der også er en udendørs swimmingpool på stedet. Herudover er der mulighed for at træne i fitness-studiet, og efter man har fået løst musklerne op, findes der intet bedre end at slappe af i et af de uafhængige boblebade eller hydromassage-sengene. Yderligere faciliteter såsom liggestole og mulighed for at spille paddle-tennis og almindelig tennis gør stedet til en oase af sundhed og skønhed. Stranden i nærheden er af sand.

  Se mere
 • Betania
  Fra241krPr. nat

  Betaniastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Carril de contreras 12 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Det rolige hotel ligger i centrum af Benalmádena ca. 150 m fra den nærmeste strand. I nærheden er der talrige forretninger, forbindelse med offentlige transportmidler, caféer, barer og restauranter samt parken La Paloma. Herudover ligger banegården ca. 1 km fra hotellet. Endvidere er der ca. 18 km fra hotellet til Málaga lufthavn.Der er en hjertevarm stemning på hotellet, som åbnede dørene i 2006, og det ligger i et nybyggeri, som er tilgængeligt for gæster i kørestol. Det består af 2 bygninger med i alt 53 værelser samt en have og en terrasse. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception såvel som safeboks og elevator. På stedet er der tillige en bar, en café, en spisesal, en fjernsynsstue og internetadgang.Værelserne er indrettet med eget badeværelse. Endvidere omfatter indretningen telefon, satellit-/kabel-tv, dobbelt- eller kingsize seng, safeboks (mod betaling) og siddemuligheder. De fleste af værelserne tilbyder havudsigt.Der tilbydes en swimmingpool med liggestole og parasoller samt en solterrasse. Den nærmeste golfbane ligger 1 km væk.Der tilbydes en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Villa Flamenca
  Fra447krPr. nat

  Villa Flamencastars

  Nerja, Costa del Sol , Andalucia - urb.nueva nerja 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 254 meninger fra rejsendeBaseret på 254 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 10 minutter fra Nerjas centrum, hvor man finder et hav af underholdnings- og indkøbsmuligheder. Stranden og en forbindelse med offentlig transport finder man ca. 500 m væk.Hotellet er omgivet af en 300 m2 stor have og består af to bygninger på hver fire etager med i alt 117 dobbeltværelser, seks enkeltværelser og to suiter. Desuden er der en foyer med døgnåben reception, tre elevatorer, en bar, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område, Internet (mod betaling) og vaskeservice.De klimatiserede værelser har eget badeværelse med brusekabine og WC, hårtørrer, safe (leje), telefon, satellit-/kabel-tv og en altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Den nærmeste golfbane ligger 30 km væk. Underholdningsmulighederne rundes af med et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Isabel
  Fra482krPr. nat

  Isabelstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Maritimo, playa del lido. playamar 47 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 809 meninger fra rejsendeBaseret på 809 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et af de skønneste områder på Costa del Sol lige ved stranden i midten af promenaden Paseo Marítimo de Bajondillo. Kun få meter fra hotellet ligger der restauranter. Endvidere er der blot ca. 800 m til centrum af byen Torremolinos, hvor man finder forbindelse med offentlig transport. Desuden er der ca. 11 km til Málaga, mens der til lufthavnen Pablo Ruiz Picasso er omkring 7 km.Hotellet blev komplet renoveret i april 2005, er på 6 etager og råder over i alt 70 værelser. I den klimatiserede bygning finder man en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og 2 elevatorer, heraf er den ene panoramaelevator. Endvidere har hotellet en bar, en café og en restaurant. Mod betaling kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen i garagen. Hotellet er desuden egnet til gæster i kørestol.De fleste af de moderne indrettede værelser kan tilbyde en vidunderlig udsigt over havet. De er udstyret med et komplet badeværelse med badekar eller brusebad samt telefon, et mindre fjernsyn med nationale og internationale kanaler, baggrundsmusik og safeboks (mod betaling). I soveværelset er der en røgalarm samt en møbleret terrasse med bord og 2 stole. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget (varmt/koldt). Hotellet tilbyder også 12 specielle hjørneværelser, som råder over hjørneterrasse med direkte havudsigt. Med en dobbeltseng og en sofa med to 90 cm brede madrasser kan værelserne tilbyde soveplads til 4 personer.

  Se mere
 • Flatotel Internacional
  Fra290krPr. nat

  Flatotel Internacionalstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Ronda del golf oeste. urb.torrequebrada 75 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet ligger i et roligt kvarter ca. 2 km fra bymidten. Ved siden af komplekset ligger golfbanen Torrequebrada, ligesom der heller ikke er langt til stranden og til den nærmeste banegård. Det kan varmt anbefales at besøge lystbådehavnen, der ligger ca. 2 km væk. Desuden er der ca. 3 km til diverse indkøbsmuligheder, barer og restauranter.Hotellet er bygget i 1990 og blev renoveret i år 1996. Fordelt på 11 etager råder det over i alt 100 lejligheder med 1, 2 eller 3 soveværelser samt en separat stue. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer samt et minimarked, en tv-stue og et spillerum. Endvidere kan gæsterne nyde et veltillavet måltid i den indbydende og klimatiserede à la carte restaurant. Herudover er der også et konferencerum, en internetterminal, en parkeringsplads og en garage (mod betaling) samt en legeplads. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del af de mange tilbud.De rummelige lejligheder har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang samt et veludstyret køkken med køleskab og vaskemaskine. De er ligeledes udstyret med klimaanlæg, centralvarme og safeboks. De er desuden flisebelagte og råder over et separat opholdsrum.Gæsterne kan slappe af i hotellets pool med dertilhørende bar, liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at slappe af under en omgang massage. Sportsbegejstrede kan spille billard eller minigolf samt dyrke motion i hotellets fitness-studie. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  185  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  4,3/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  We had booked an oceanview room and half board, but unfortunately the hotel had a Big party for holy week. They offered to comp our lunches every day. The food is really good, selection at breakfast v ...

  Harboe
  Hotelopia-kunde, 20/04/2014

  Fra1.014krSe mere

 • TOBOSO APAR-TURIS
  TOBOSO APAR-TURIS
  4,3/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra1.180krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra687krSe mere