Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  179kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra398krPr. nat

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Senator Marbella
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra513krPr. nat

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  The modern Senator Marbella SPA Hotel is conveniently situated in the centre of Marbella, only about 300 m from the sandy beach. Guests will love the rooftop terrace with outdoor pool, enjoying spectacular views over the city and the Mediterranean Sea as well as a spa & wellness centre of more than 1,000 m2. The hotel is located next to the Palácio de Congresos, the exhibition centre of Marbella. The historical city centre with attractions such as the Parque de Alameda is within walking distance. An ideal hotel both for business and leisure travellers.

  Se mere
 • Amaragua
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra591krPr. nat

  Amaraguastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Los nidos 23 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  Strandhotellet ligger direkte ved den fine sandstrand midt i turistområdet. Der afgår offentlige transportmidler kun 50 m. fra hotellet, og der er kun 100 m. til diverse butikker, restauranter, barer og diskoteker. Ca. 2 km. væk ligger byens centrum, hvor man finder mange flere underholdningsmuligheder. Til lufthavnen er der 9 km.Hotellet, der ligger ved en hovedgade, er bygget i 1969 og renoveret i år 2001. Hovedbygningen på 7 etager og sidebygningen på 6 etager har i alt 279 værelser, heraf 8 enkelt- og 250 dobbeltværelser samt 10 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs og elevator. Ydermere finder man på hotellet en café, en frisør, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling samt børnestole, et konferencerum samt en internetterminal. Herudover er der også roomservice og vaskeservice samt parkeringspladser og garage.De komfortabelt og elegant indrettede værelser har eget bad/WC med hårtørrer. De flisebelagte værelser er desuden udstyret med telefon, satellit- og kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, køleskab, dobbeltsenge, centralvarme og safeboks.Det traditionsrige hotel kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en udendørs pool med børnebassin, liggestole, parasoller samt poolbar, whirlpool, sauna, dampbad og massagesalon. De sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis, dyrke fitness eller spille golf (golfbanen befinder sig 7 km. væk fra hotellet). På stranden er der ligeledes liggestole og parasoller.Både morgen- og aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • San Cristobal
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra390krPr. nat

  San Cristobalstars

  Marbella, Costa del Sol , Av. ramon y cajal 3 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Dette stilfulde city-hotel ligger i den centrale, gamle del af byen Marbella inden for 225 m af stranden og kystpromenaden. Det ligger desuden lige over for indkøbscenteret Alameda Park i nærheden af en række restauranter og barer.Receptionen ligger på hotellets 1. sal, som også tilbyder en café og mødelokaler med plads til 100 personer. Herudover er der gratis trådløs internetadgang i fællesområderne. På stedet er der parkeringsplads til et begrænset antal biler mod betaling, men inden for en radius af 250 m fra hotellet vil gæsterne finde 4 forskellige parkeringsfaciliteter. Man finder desuden en elevator på gadeplan i indkøbscenteret.De 96 værelser råder over en terrasse (renoveret) og et veludstyret badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn med satellit-tv, klimaanlæg, radiator og mulighed for at leje en safeboks.Fra april til oktober måned tilbydes gæsterne en morgenbuffet med varme og kolde retter. Resten af året tilbydes der en kontinental morgenmad. Endvidere er der en restaurant, hvor gæsterne hver dag kan bestille deres mad som menu såvel som snacks i caféen fra kl. 8 til kl. 22.

  Se mere
 • Villa Padierna Palace Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.196krPr. nat

  Villa Padierna Palace Hotelstars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera de cadiz, km 166 s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotellet har en rolig beliggenhed ved hotellets egen golfbane Flamingos. Der er ca. 10 km til Marbella og Puerto Banús. Endvidere er der ca. 2 km til den nærmeste strand på Costa del Sol. I Marbella eller i de omkringliggende små landsbyer finder man forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ca. 70 km til lufthavnen Malaga.Golfhotellet hører til i luksusklassen og er opført i samme stil som en toskansk herregård. Hotellets indretning og udsmykning er i samme traditionelle stil som en italiensk villa. Det charmerende hotel nyåbnede i år 2003 og består af 2 bygninger med i alt 112 værelser, heraf 23 suiter. I den luksuriøse foyer finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. Herudover rummer den eksklusive bygning en butik, en butik med golfudstyr og en frisørsalon samt lokaler til konferencer, møder og fester. Gæsterne kan desuden få stillet sulten og slukket tørsten i hotellets café, i baren eller i de to klimatiserede à la carte restauranter med børnestole. Hertil kommer en internetterminal, ligesom der er mulighed for at leje cykler og bestille roomservice og vaskeservice. Hotellet råder ligeledes over en parkeringsplads og en garage.De klassisk indrettede og komfortable værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt en altan eller en terrasse. De hyggelige værelser er desuden udstyret med telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og et centralt reguleret klimaanlæg/centralvarme.

  Se mere
 • Siroco
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra363krPr. nat

  Sirocostars

  Benalmadena, Costa del Sol , Carril del siroco s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Benalmadena . Hotel blev bygget i 1962. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2002. Ejendommen består af 398 værelser. Ejendommen består af 11 enkeltværelser og 398 dobbeltværelser. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Senator Banus Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra662krPr. nat

  Senator Banus Spastars

  Estepona, Costa del Sol , Urb benamara - ctra. n-340/ km 168 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger omgivet af skønne, velplejede haver ved middelhavskysten. Bygningen ligger blot en meter fra stranden og er et ideelt sted for en lang ferie, for et par dage med golf, for en magelig weekend eller for at afslutte en succesfuld forretning. Man kommer nemt frem til det berømte Costa del Sol med dens charme og kultur. Endvidere er der ca. 10 minutters kørsel til centrum af Estepona med restauranter, barer, turistcentrum og en busstation. Ydermere er der ca. 15 minutters kørsel i bil til diverse diskoteker og indkøbsmuligheder. Der er desuden ca. 80 km til lufthavnen Malaga.Det klimatiserede strandhotel åbnede i 2006 og har i alt 184 værelser fordelt på 6 etager, heraf 32 juniorsuiter, 6 suiter og 4 handicapvenligt indrettede værelser. Bygningen rummer desuden en foyer, en vekselbørs 4 elevatorer, en frisør og 2 barer. Herudover tilbydes der 3 restauranter, et konferencelokale, internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) samt hjælp i tilfælde af sygdom. Desuden er der også en parkeringsplads.De komfortable og rummelige deluxe-værelser, juniorsuiter og suiter råder over en indretning med moderne, elegant og luksuriøst design og afslappet atmosfære, som overbringer en følelse af ferie. Farverne er jord som på naturlig måde reflekterer det omkringliggende landskab. Indretningen af værelserne er af nyeste dato. Herudover er der badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang med høj hastighed. I rummene er der desuden automatisk minibar, elkedel, strygejern, strygebræt, safeboks (mod betaling), altan eller terrasse samt regulerbare radiatorer og klimaanlæg.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpools og en solterrasse (mod betaling). Mod betaling kan man endvidere benytte whirlpoolen, saunaen eller dampbadet samt få massage og dyrke motion i fitness-studiet.

  Se mere
 • Melia Marbella Banus
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.017krPr. nat

  Melia Marbella Banusstars

  Marbella, Costa del Sol , Mario vargas llosa s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Marbella . Hotel blev bygget i 1977. Hotel undergik en renovering i 2010. Ejendommen består af 204 værelser. Ejendommen udgøres af . Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Roc Lago Rojo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra475krPr. nat

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Miami 5 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Dette behagelige hotel ligger i turistområdet i Torremolinos, kun ca. 300 m fra Carihuela Strand. I nærheden af hotellet finder man også byens centrum med talrige forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler inden for gåafstand, ca. 20 m fra hotellet.Dette strand-hotel blev renoveret i 2002 og rummer i alt 144 juniorsuiter fordelt på etager. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere er der en fjernsynsstue og en klimatiseret a la carte-restaurant med separat ikke-rygerområde. Gæsterne kan desuden benytte stedets internetadgang og bestille vasketøjsservice. Ydermere er der parkeringsmuligheder til bilen.De rummelige værelser tilbyder et siddeområde, satellit-tv og eget badeværelse med hårtørrer. Der er også klimaanlæg på værelserne.Hotellet har en snackbar langs swimmingpoolen.Restauranten tilbyder en buffet med et udvalg af lokale og internationale retter.

  Se mere
 • El Faro Marbella
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra312krPr. nat

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Dette storslåede lejlighedskompleks har en fremragende beliggenhed blot få minutters gang fra strandpromenaden, hvor man finder såvel en dejlig sandstrand som en livlig lystbådehavn. Der er kun få skridt til den historiske bymidte med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1975 og renoveret i 2010. Råder over 5 etager med i alt 70 lejligheder/studios. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, derudover er der en café, en bar, en tv-stue og en internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse med brusekabine og WC. Herudover er der hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er lejlighederne flisebelagte og udstyret med et tekøkken med køleskab samt, safeboks (mod betaling) og altan.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Desuden er der en golfbane ca. 2 km fra hotellet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  170  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser