Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  280kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Confortel Fuengirola
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.045krPr. nat

  Confortel Fuengirolastars

  Fuengirola, Costa del Sol , Maritimo rey de españa 87 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 77 Muligheder

  Det komfortable lejlighedshotel ligger direkte ved stranden (ca. 20 m). Lige i nærheden ligger Fuengirolas bymidte (ca. 600 m), hvor man finder et hav af underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der er ca. 500 m til det nærmeste diskotek og til en forbindelse med offentlig transport. 1 km væk er der mulighed for at købe ind. Til de nærmeste restauranter og barer er der blot ca. 300 m.Strandhotellet er bygget i 2004. Det er på 14 etager og råder over i alt 176 dobbeltværelser samt fire suiter. I foyeren er der en døgnåben reception, elevatorer, hotelsafe og en garderobe. Hertil kommer en café, en bar, en klimatiseret restaurant med børnestole, en internetterminal (betaling) samt et konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er roomservice og vaskeservice.De veludstyrede og klimatiserede værelser har enten badekar eller brusekabine, hårtørrer, minibar, lejesafe, king size dobbeltseng, telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv og en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Den nærmeste golfbane ligger blot 5 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Sol Timor
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra581krPr. nat

  Sol Timorstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Salvador allende, 51 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger ca. 3 km fra Torremolinos og er kun adskilt fra havet af en strandpromenade. Lige i nærheden ligger der et indkøbscenter. Det tager desuden 20 minutter at køre til Málagas lufthavn, der ligger ca. 5 km væk.Ferieanlægget råder over 9 etager med i alt 341 boligenheder. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der en indkøbspassage med diverse forretninger som f.eks. en souvenirshop, et minimarked, et møntvaskeri og en frisørsalon. Bygningen rummer tilmed en fjernsyns- og opholdsstue. Gæsterne kan med garanti få en fornøjelig aften i spillelokalet eller i diskoteket. Herudover er der også en internetcafé. I den hyggelige bar og i de to stilfulde restauranter serveres der udsøgte retter og drikkevarer. De små gæster kan muntre sig i hotellets miniklub.De smagfuldt indrettede lejligheder indeholder kombineret soveværelse/opholdsstue, et eller to separate soveværelser og et badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv samt safeboks (mod betaling. Alle boligenheder har en altan og et moderne udstyret tekøkken med køleskab.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan endvidere spille tennis, bordtennis, billard og dart samt deltage i hotellets underholdende og afvekslende aktivitetsprogram. I loungebaren kan man hver aften overvære forskellige kunstnere optræde.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra485krPr. nat

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Bajondillo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra454krPr. nat

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Komplekset ligger i et af Torremolinos turistområder kun ca. 25 m fra stranden, som ligger lige på den anden side af kystvejen. Bymidten med sine utallige butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 500 m væk. Via en trappe eller en elevator kommer man hurtigt hertil.Lejlighedskomplekset består af en hovedbygning på 9 etager og en sidebygning på 5 etager med i alt 650 boligenheder. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer dermed et behageligt ophold. Den veludstyrede foyer råder over en reception og flere elevatorer. På hotellet finder man desuden en café, en frisørsalon, en bar med pianomusik og en klimatiseret à la carte restaurant med dertilhørende have. Gæsternes privatbiler kan parkeres på kompleksets egen parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende studios råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der et tekøkken, et køleskab, et klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt skråt ud over havet. Lejlighederne indeholder endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der bordtennis, aerobic og boccia. Endvidere sørger hotellets daglige aktivitetsprogram med livemusik (om aftenen) og Flamenco en gang om ugen for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • NH Marbella
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.229krPr. nat

  NH Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida conde de rudi s/n - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Dette tiltalende hotel ligger midt i Marbellas centrum. Bymidten med dens talrige restauranter, barer og pubber ligger kun 500 m fra hotellet. Der er endvidere kun 300 m til sandstranden samt 4,5 km til Puerto Banús. Desuden finder man diverse indkøbsmuligheder samt forbindelse med offentlig transport blot 100 m fra hotellet. Det nærmeste diskotek ligger ca. 2 km væk.Hotellet er bygget i 2002 og råder over 163 dobbeltværelser og 9 suiter fordelt på 6 etager. Hotellet er endvidere omgivet af en 300 m² stor have. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Desuden finder man en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere råder hotellet over et konferencerum, en internetterminal, en parkeringsplads og en garage, ligesom der også tilbydes roomservice og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang. Desuden er der minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæppe, centralvarme, safeboks og balkon.Som afslapning er der mulighed for at benytte hotellets swimmingpool (ca. 150 m2 stor) med poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der sauna samt et fitness-studie for de sportsinteresserede, ligesom der er talrige golfbaner i området.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Crown Resorts
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra726krPr. nat

  Crown Resortsstars

  Mijaskysten, Costa del Sol , Sitio de calahonda, ctra.cadiz km.196,50 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  De hyggeligt og praktisk indrettede lejligheder er udstyret med kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med hårtørrer, to separate soveværelser og et tekøkken. Desuden er der safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

  Se mere
 • Grangefield Oasis
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra469krPr. nat

  Grangefield Oasisstars

  Mijaskysten, Costa del Sol , Topacio-urb. riviera del sol - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Perched above the beautiful beaches of the Costa del Sol's coastline, Grangefield Oasis lives up to its name by offering an oasis of tranquility, far enough away from the main coastal road to be peaceful, yet only a few minutes' drive from the beach, shops and bars. The resort is adjacent to the famous Miraflores golf course.

  Se mere
 • Jabega
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra627krPr. nat

  Jabegastars

  Fuengirola, Costa del Sol , Jaen - los boliches s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Fuengirola , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1975. Hotel kan prale af 133 lejligheder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Albayt Beach
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra842krPr. nat

  Albayt Beachstars

  Estepona, Costa del Sol , Urbanizacion casares del mar a7 km 147 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Dette kompleks af nye luksus-lejligheder ud til stranden har en fremragende beliggenhed i hjertet af Costa del Sol, Casares. Stranden ligger kun ca. 2 minutters gang væk, centrum af Estepona med de mange restauranter og barer ca. 5 minutters kørsel fra hotellet og Gibraltar, Marbella og Casares alt sammen omkring 20 minutter væk i bil. Til Jerez er der ca. 50 km fra hotellet samt til Málaga og Pablo Ruiz Picasso lufthavn omkring 90 km.Lejligheds-hotellet blev opført i 2010 og tilbyder et uforglemmeligt ophold i idylliske naturomgivelser ved stranden. Fællesområderne er udstyret med reception, safeboks og elevator samt en parkeringsplads og en garage til bilen. Mod betaling tilbydes gæsterne desuden internetadgang. Herudover er stedet klimatiseret.Feriestedet rummer 67 luksuriøst indrettede 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har en terrasse med fantastisk havudsigt og et komplet køkken med køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur, brødrister og en kaffemaskine. I stuen er der en sovesofa, et digitalt fjernsyn, klimaanlæg og radiator. På badeværelset er der badekar, brusebad og hårtørrer. Til hver lejlighed hører en indendørs garage, dobbeltseng, internetadgang, safeboks, strygejern og strygebræt.Der står 2 udendørs swimmingpools (én for voksne og én for børn) til rådighed med liggestole og parasoller samt et haveanlæg med direkte adgang til stranden. Blot 5 minutters kørsel fra hotellet ligger den nærmeste golfbane. I nærheden ligger der desuden en strand af grus og sand.

  Se mere
 • Pierre & Vacances Benalmadena Principe
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra665krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Dette lejligheds-hotel ligger på Costa del Sol, 20 km fra byen Málaga mellem havet og bjergene. Der er tale om en central beliggenhed 200 m fra stranden. Herudover er der kun 20 minutter til Benalmádena lystbådehavn med forretninger og restauranter i nærheden samt 15 km til Málaga lufthavn.Disse lejligheder er ideelle for gæster, der ønsker en behagelig ferie ved stranden. Det klimatiserede etablissement er på 11 etager og rummer i alt 230 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der også er WLAN/internetadgang (mod betaling) og 3 elevatorer. Der er desuden en café på stedet. Endvidere råder ejendommen over en legeplads (mod betaling). Hertil kommer overdækket parkeringsmulighed (mod betaling) og gratis udendørs parkering afhængig af rådighed.De rummelige og veludstyrede boligenheder er indrettet med eget badeværelse med badekar, brusebad med vandmassage og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og en safeboks (mod betaling). Køkkenerne er herudover udstyret med køleskab, mikrobølgeovn, brødrister, opvaskemaskine og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer en vaskemaskine og en tørretumbler. Endvidere tilbydes der regulerbare klimaanlæg og radiatorer og terrasser.I sommersæsonen stiller dette etablissement 2 udendørs swimmingpools (én for voksne og én for børn) til rådighed med liggestole og parasoller på solterrassen.Der tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  230  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

 • : Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser