Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  298kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • NH Marbella
  Fra1.142krPr. nat

  NH Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida conde de rudi s/n - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1459 meninger fra rejsendeBaseret på 1459 meninger fra rejsende

  Dette tiltalende hotel ligger midt i Marbellas centrum. Bymidten med dens talrige restauranter, barer og pubber ligger kun 500 m fra hotellet. Der er endvidere kun 300 m til sandstranden samt 4,5 km til Puerto Banús. Desuden finder man diverse indkøbsmuligheder samt forbindelse med offentlig transport blot 100 m fra hotellet. Det nærmeste diskotek ligger ca. 2 km væk.Hotellet er bygget i 2002 og råder over 163 dobbeltværelser og 9 suiter fordelt på 6 etager. Hotellet er endvidere omgivet af en 300 m² stor have. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Desuden finder man en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere råder hotellet over et konferencerum, en internetterminal, en parkeringsplads og en garage, ligesom der også tilbydes roomservice og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang. Desuden er der minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæppe, centralvarme, safeboks og balkon.Som afslapning er der mulighed for at benytte hotellets swimmingpool (ca. 150 m2 stor) med poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der sauna samt et fitness-studie for de sportsinteresserede, ligesom der er talrige golfbaner i området.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Iberostar Málaga Playa
  Fra1.576krPr. nat

  Iberostar Málaga Playastars

  Torrox Costa, Costa del Sol , Avenida ferrara s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1368 meninger fra rejsendeBaseret på 1368 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige på stranden i det populære turistområde i Torrox Costa, med et bredt udvalg af forretninger, barer, beværtninger, mødesteder med underholdning og fritidsaktiviteter. Byens hovedgade løber lige forbi hotellet, og der er ca. 400 m til et busstoppested, hvor der afgår flere busser om dagen til Nerja og Málaga, og som egner sig perfekt til korte ture og udflugter i lokalområdet.Dette strand-hotel med 314 værelser skiller sig ud takket være sin smukke arkitektur i maurisk stil. Den 6-etagers høje hovedbygning rummer 4 elevatorer. Herudover er der 2 nabobygninger med lejligheder på hver 4 etager og begge med 2 elevatorer. Inde på hotellet er der en bar i foyeren og et hjørne med internetadgang ved siden af receptionen samt et konferencelokale, en restaurant og en bar i salonen med en terrasse. Ud over foyeren med døgnåben reception og check-out service rummer dette klimatiserede etablissement vekselbørs, café, frisørsalon, diskotek og mulighed for at bestille vasketøjsservice. Der er også en cykelkælder og mulighed for at leje cykler på hotellet. Endvidere kan gæster i bil efterlade køretøjet på hotellets parkeringsplads og i garagen. Yngre gæster vil finde underholdning i miniklubben og kan boltre sig på legepladsen.Dobbeltværelserne er komfortabelt indrettet. Herudover er der på værelserne centralt regulerede klimaanlæg og radiatorer samt minibar, telefon, musikkanal, satellit-tv og altan eller terrasse. Der stilles også værelser til rådighed med udsigt til havet. Juniorsuiterne er udstyret med en integreret stue som standardindretning, og suiterne tilbyder de samme faciliteter som juniorsuiterne, men et mere luksuriøst design. Lejlighederne er indrettet med 1 eller 2 soveværelser såvel som et separat soveværelse og et tekøkken. Ud over eget badeværelse med hårtørrer er der af behageligheder på værelserne også radio, stereoanlæg, dobbeltseng og safeboks.

  Se mere
 • San Cristóbal
  Fra555krPr. nat

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avda. ramón y cajal 3 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 482 meninger fra rejsendeBaseret på 482 meninger fra rejsende

  Dette stilfulde city-hotel ligger i den centrale, gamle del af byen Marbella inden for 225 m af stranden og kystpromenaden. Det ligger desuden lige over for indkøbscenteret Alameda Park i nærheden af en række restauranter og barer.Receptionen ligger på hotellets 1. sal, som også tilbyder en café og mødelokaler med plads til 100 personer. Herudover er der gratis trådløs internetadgang i fællesområderne. På stedet er der parkeringsplads til et begrænset antal biler mod betaling, men inden for en radius af 250 m fra hotellet vil gæsterne finde 4 forskellige parkeringsfaciliteter. Man finder desuden en elevator på gadeplan i indkøbscenteret.De 96 værelser råder over en terrasse (renoveret) og et veludstyret badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn med satellit-tv, klimaanlæg, radiator og mulighed for at leje en safeboks.Fra april til oktober måned tilbydes gæsterne en morgenbuffet med varme og kolde retter. Resten af året tilbydes der en kontinental morgenmad. Endvidere er der en restaurant, hvor gæsterne hver dag kan bestille deres mad som menu såvel som snacks i caféen fra kl. 8 til kl. 22.

  Se mere
 • Los Patos Park
  Fra819krPr. nat

  Los Patos Parkstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Torrealmadena 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1658 meninger fra rejsendeBaseret på 1658 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i en vidunderlig park i et turistområde i Benalmadena kun ca. 200 m fra en smuk sandstrand. Til byens centrum med dets utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ca. 2 km. Det kan desuden varmt anbefales at foretage en udflugt til den livlige lystbådehavn Puerto Marina, som ligger 1 km væk. Den internationale lufthavn ligger 8 km fra hotellet.Det attraktive hotel er på 9 etager og har i alt 270 værelser. Det råder desuden over stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med elevatorer, sofagrupper, en døgnåben reception og en internetterminal. Hertil kommer en tv-stue, en souvenirshop, en hyggelig bar og en restaurant. For de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools (heraf en opvarmet) med børnebassin samt en snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets indendørs swimmingpool. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdning og afveksling. Der ligger tilmed en golfbane blot 1 km fra hotellet.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Alanda Club Marbella
  Fra2.842krPr. nat

  Alanda Club Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Cadiz km.192 urb.elvira sn - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 533 meninger fra rejsendeBaseret på 533 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks har en god og central beliggenhed. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra anlægget. I de nærmere omgivelser (ligeledes ca. 100 m) venter der gæsterne et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer og caféer og mange andre underholdningsmuligheder. 400 m fra hotellet finder man stranden med det turkisblå hav. Marbellas bymidte ligger ligeledes i nærheden, hvortil man hurtigt kommer med bil eller offentlige transportmidler. Anlægget blev renoveret i 2004 og råder over en 3-etagers hovedbygning og en 7-etagers sidebygning med i alt 187 lejligheder. Komplekset kan endvidere tilbyde sine gæster en døgnåben reception med vekselbørs, elevator og café. Bygningen rummer desuden en bar, et spillerum og to klimatiserede à la carte restauranter med børnestole. Herudover er det et fitness-rum og en internetterminal, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og få hjælp i tilfælde af sygdom samt leje cykler. For de mindste er der en miniklub og en legeplads. Hotellet har desuden gode parkeringsmuligheder i form af en parkeringsplads og en garage. De tiltalende indrettede lejligheder er udstyret med kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt separat soveværelse. Endvidere er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, cd-afspiller, tekøkken, minibar/køleskab, king size seng, flisegulv, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme og safeboks (mod betaling). Gæsterne kan slappe af i den opvarmede indendørs swimmingpool eller i den udendørs swimmingpool - sidstnævnte med snackbar, club-restaurant, liggestole og parasoller. Endvidere er der en dejlig solterrasse, en whirlpool og en sauna. Sportsbegejstrede kan desuden spille bordtennis, squash og billard/snooker, ligesom der også er mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie. I nærheden af hotellet findes der ikke mindre end 35 forskellige golfbaner; den nærmeste ligger blot 1 km væk (mod betaling).

  Se mere
 • Flatotel Internacional
  Fra892krPr. nat

  Flatotel Internacionalstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Ronda del golf oeste. urb.torrequebrada 75 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 474 meninger fra rejsendeBaseret på 474 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et roligt kvarter ca. 2 km fra bymidten. Ved siden af komplekset ligger golfbanen Torrequebrada, ligesom der heller ikke er langt til stranden og til den nærmeste banegård. Det kan varmt anbefales at besøge lystbådehavnen, der ligger ca. 2 km væk. Desuden er der ca. 3 km til diverse indkøbsmuligheder, barer og restauranter.Hotellet er bygget i 1990 og blev renoveret i år 1996. Fordelt på 11 etager råder det over i alt 100 lejligheder med 1, 2 eller 3 soveværelser samt en separat stue. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer samt et minimarked, en tv-stue og et spillerum. Endvidere kan gæsterne nyde et veltillavet måltid i den indbydende og klimatiserede à la carte restaurant. Herudover er der også et konferencerum, en internetterminal, en parkeringsplads og en garage (mod betaling) samt en legeplads. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del af de mange tilbud.De rummelige lejligheder har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang samt et veludstyret køkken med køleskab og vaskemaskine. De er ligeledes udstyret med klimaanlæg, centralvarme og safeboks. De er desuden flisebelagte og råder over et separat opholdsrum.Gæsterne kan slappe af i hotellets pool med dertilhørende bar, liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at slappe af under en omgang massage. Sportsbegejstrede kan spille billard eller minigolf samt dyrke motion i hotellets fitness-studie. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Playa Bonita
  Fra1.735krPr. nat

  Playa Bonitastars

  Benalmadena, Costa del Sol , N-340 km.217 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1161 meninger fra rejsendeBaseret på 1161 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 336 værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum.

  Se mere
 • Roc Marbella Park
  Fra829krPr. nat

  Roc Marbella Parkstars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera nacional 340, km 192 340 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 259 meninger fra rejsendeBaseret på 259 meninger fra rejsende

  Dette elegante middelklassehotel ligger i centrum af Marbella kun 10 km fra bymidten. Hotellets egen bus afgår ca. 100 m væk og kører gæsterne direkte til stranden, der kun ligger 800 m væk. Desuden kan gæsterne tage bussen hen til diverse forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker.Hotellet blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning har 6 etager med i alt 332 dobbeltværelser. Hotellet har en foyer med døgnåben reception samt elevator. På hotellet er der desuden en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Der er endvidere en parkeringsplads samt en legeplads for de mindste.De komfortabelt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusebad og WC, telefon, klimaanlæg (virker kun om dagen), safeboks samt altan.Gæsterne kan benytte swimmingpoolen med separat børnebassin, poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at spille tennis (mod betaling), volleyball samt minigolf. Hertil kommer et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • El Faro Marbella
  Fra1.036krPr. nat

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 293 meninger fra rejsendeBaseret på 293 meninger fra rejsende

  Dette storslåede lejlighedskompleks har en fremragende beliggenhed blot få minutters gang fra strandpromenaden, hvor man finder såvel en dejlig sandstrand som en livlig lystbådehavn. Der er kun få skridt til den historiske bymidte med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1975 og renoveret i 2010. Råder over 5 etager med i alt 70 lejligheder/studios. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, derudover er der en café, en bar, en tv-stue og en internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt eget badeværelse med brusekabine og WC. Herudover er der hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er lejlighederne flisebelagte og udstyret med et tekøkken med køleskab samt, safeboks (mod betaling) og altan.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Desuden er der en golfbane ca. 2 km fra hotellet.Der tilbydes morgenmad.

  Se mere
 • Senator Marbella
  Fra1.164krPr. nat

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 840 meninger fra rejsendeBaseret på 840 meninger fra rejsende

  Der er i alt 185 værelser på stedet. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  266  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • TOBOSO APAR-TURIS
  TOBOSO APAR-TURIS
  4,3/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra155krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra169krSe mere

 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  4,3/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  We had booked an oceanview room and half board, but unfortunately the hotel had a Big party for holy week. They offered to comp our lunches every day. The food is really good, selection at breakfast v ...

  Harboe
  Hotelopia-kunde, 20/04/2014

  Fra241krSe mere