Hoteller i Costa del Sol

Find på kortet
Hoteller - Costa del Sol

Costa del SolFra  175kr

Anbefalede hoteller - Costa del Sol

 • Marconfort Beach Club
  Fra642krPr. nat

  Marconfort Beach Clubstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle hotel pontinental s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 60 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3213 meninger fra rejsendeBaseret på 3213 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Torremolinos, er en fantastisk mulighed for familier. Hotellet, der putter sig indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 5 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Der er i alt 260 gæsteværelser på stedet. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2012. Marconfort Beach Club omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Dette er en handicapvenlig ejendom. Ejendommen har også 2 handicapvenlige soveværelser. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. , Rejsende vil værdsætte et sjovt ophold på ejendommen, med en bred vifte af underholdningstilbud. og De rejsende kan stresse helt af i sundheds- og wellness-faciliteterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Senator Marbella
  Fra538krPr. nat

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 920 meninger fra rejsendeBaseret på 920 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Marbella. Senator Marbella har i alt 185 værelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Ejendommen accepterer store kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Senator Marbella.

  Se mere
 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Fra444krPr. nat

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3183 meninger fra rejsendeBaseret på 3183 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i udkanten af en gågade i centrum af Torremolinos. Fra hotellets tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over havet. Der er blot ca. 900 m til stranden, som man kommer til ved at tage en elevator eller ved at gå ned ad nogle trapper. Endvidere afgår der offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Det populære og klimatiserede hotel blev renoveret i 2006. Det er på 8 etager og råder over i alt 398 værelser, heraf 49 enkelt- og 349 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevator, en tv-stue, en frisørsalon og internetadgang. Desuden er der en hyggelig café samt en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har en lounge og et badeværelse med brusekabine. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet har en indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med integreret børnebassin, liggestole, parasoller og poolbar. Desuden er der et solarium og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at spille bordtennis og skyde med bue og pil. Endvidere arrangerer hotellet af og til aftenarrangementer med dans og folklore.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • San Cristóbal
  Fra344krPr. nat

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida ramón y cajal 3 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 570 meninger fra rejsendeBaseret på 570 meninger fra rejsende

  Dette stilfulde city-hotel ligger i den centrale, gamle del af byen Marbella inden for 225 m af stranden og kystpromenaden. Det ligger desuden lige over for indkøbscenteret Alameda Park i nærheden af en række restauranter og barer.Receptionen ligger på hotellets 1. sal, som også tilbyder en café og mødelokaler med plads til 100 personer. Herudover er der gratis trådløs internetadgang i fællesområderne. På stedet er der parkeringsplads til et begrænset antal biler mod betaling, men inden for en radius af 250 m fra hotellet vil gæsterne finde 4 forskellige parkeringsfaciliteter. Man finder desuden en elevator på gadeplan i indkøbscenteret.De 96 værelser råder over en terrasse (renoveret) og et veludstyret badeværelse med hårtørrer samt telefon, fjernsyn med satellit-tv, klimaanlæg, radiator og mulighed for at leje en safeboks.Fra april til oktober måned tilbydes gæsterne en morgenbuffet med varme og kolde retter. Resten af året tilbydes der en kontinental morgenmad. Endvidere er der en restaurant, hvor gæsterne hver dag kan bestille deres mad som menu såvel som snacks i caféen fra kl. 8 til kl. 22.

  Se mere
 • Mac Puerto Marina Benalmadena
  Fra569krPr. nat

  Mac Puerto Marina Benalmadenastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Avda del puerto deportivo s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1938 meninger fra rejsendeBaseret på 1938 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Benalmadena. I alt 272 værelser er til rådighed for gæsterne. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Mac Puerto Marina Benalmadena forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Takket være fritidstilbuddene på dette hotel, kan besøgende få en sjov oplevelse. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Bajondillo
  Fra365krPr. nat

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1440 meninger fra rejsendeBaseret på 1440 meninger fra rejsende

  Komplekset ligger i et af Torremolinos turistområder kun ca. 25 m fra stranden, som ligger lige på den anden side af kystvejen. Bymidten med sine utallige butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. 500 m væk. Via en trappe eller en elevator kommer man hurtigt hertil.Lejlighedskomplekset består af en hovedbygning på 9 etager og en sidebygning på 5 etager med i alt 650 boligenheder. Bygningen er fuldt klimatiseret og sikrer dermed et behageligt ophold. Den veludstyrede foyer råder over en reception og flere elevatorer. På hotellet finder man desuden en café, en frisørsalon, en bar med pianomusik og en klimatiseret à la carte restaurant med dertilhørende have. Gæsternes privatbiler kan parkeres på kompleksets egen parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende studios råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon og satellit-/kabel-tv. Herudover er der et tekøkken, et køleskab, et klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse med udsigt skråt ud over havet. Lejlighederne indeholder endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der bordtennis, aerobic og boccia. Endvidere sørger hotellets daglige aktivitetsprogram med livemusik (om aftenen) og Flamenco en gang om ugen for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Princesa Playa
  Fra444krPr. nat

  Princesa Playastars

  Marbella, Costa del Sol , Duque de ahumada s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 801 meninger fra rejsendeBaseret på 801 meninger fra rejsende

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i Marbellas bymidte, kun få minutter til fods fra den gamle bydel og diverse shoppinggader. Hotellet ligger ved en skøn fodgængerpromenade. På den anden side af promenaden ligger sandstranden. Det nærmeste busstoppested er kun 50 m væk. Der er et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder på selve promenaden samt i Marbellas bymidte.Dette lejlighedshotel er bygget i 1988 og renoveret i 2004. Fordelt på sine 9 etager har det i alt 100 lejligheder. Det kan tilbyde sine gæster en klimatiseret foyer med en døgnåben reception, elevatorer, bar, en lille spillehal samt et konferencerum. Der er ydermere en indbydende og klimatiseret restaurant med børnestole. Naturligvis er der roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne har alle badeværelse med WC og brusebad, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks. Desuden er der enten altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool med liggestole samt parasoller. orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Marbella
  Fra557krPr. nat

  NH Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida conde de rudi s/n - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1598 meninger fra rejsendeBaseret på 1598 meninger fra rejsende

  Dette tiltalende hotel ligger midt i Marbellas centrum. Bymidten med dens talrige restauranter, barer og pubber ligger kun 500 m fra hotellet. Der er endvidere kun 300 m til sandstranden samt 4,5 km til Puerto Banús. Desuden finder man diverse indkøbsmuligheder samt forbindelse med offentlig transport blot 100 m fra hotellet. Det nærmeste diskotek ligger ca. 2 km væk.Hotellet er bygget i 2002 og råder over 163 dobbeltværelser og 9 suiter fordelt på 6 etager. Hotellet er endvidere omgivet af en 300 m² stor have. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Desuden finder man en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere råder hotellet over et konferencerum, en internetterminal, en parkeringsplads og en garage, ligesom der også tilbydes roomservice og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang. Desuden er der minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæppe, centralvarme, safeboks og balkon.Som afslapning er der mulighed for at benytte hotellets swimmingpool (ca. 150 m2 stor) med poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der sauna samt et fitness-studie for de sportsinteresserede, ligesom der er talrige golfbaner i området.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Bluebay Banús
  Fra471krPr. nat

  Bluebay Banússtars

  San Pedro, Costa del Sol , Carretera de cadiz, km 173 151763 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 860 meninger fra rejsendeBaseret på 860 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det eksklusive område Puerto Banús, kun få meter fra stranden og 7 km fra centrum af byen Marbella. Hotellet ligger endvidere i et spektakulært og fuldt blomstret subtropisk haveanlæg på 28.000 m² med swimmingpools og damme. Puerto Banús byder på mange fritidsaktiviteter og spiseetablissementer. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man desuden ca. 200 m væk.Hotellet blev opført i 1986 og renoveret i 2000. Det rummer i alt 302 værelser fordelt på 3 etager, heraf 18 enkeltværelser, 276 dobbeltværelser og 8 suiter. Herudover tilbyder hotellet en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs, salon og en skønhedssalon. Der er også en 28.000 m² stor have og en klimatiseret a la carte-restaurant med børnestole. Desuden har hotellet 2 konferencelokaler og en computer med internetadgang. Der er mulighed for at bestille vasketøjsservice på stedet. Hotellet er et paradis for både forældre og børn, idet man finder en legeplads og en miniklub i nærheden af swimmingpoolen i det store haveområde. Endelig kan gæsterne også parkere deres køretøjer på hotellets egen parkeringsplads.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer af behageligheder telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, minibar, klimaanlæg, centralvarme og en altan eller terrasse.Gæsterne er meget velkomne til at tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen eller besøge snackbaren langs bassinkanten. Herudover står der liggestole og parasoller til rådighed på solterrassen. Gæsterne kan desuden spille bordtennis eller pool/snooker og deltage i aerobickurser.orgenmad og aftensmad tilbydes som buffet.

  Se mere
 • Vincci Selección Estrella del Mar
  Fra788krPr. nat

  Vincci Selección Estrella del Marstars

  Marbella, Costa del Sol , Urbanización estrella del mar, carretera a7 km 190 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1819 meninger fra rejsendeBaseret på 1819 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Marbella, 200 m fra det der med sikkerhed er den bedste strand på denne del af kysten og 8 km fra centrum af byen. Det har en fremragende beliggenhed i hjertet af Costa del Sol, i området kendt som Elviria-Las Chapas og betragtet som et af byens mest attraktive steder. Der er 49 km til Málaga og 43 km til Málaga lufthavn.Dette strand- og spa-hotel blev bygget i 2008 i moderne middelhavsstil med arabisk inspiration og rummer i alt 134 værelser og suiter, alt sammen gennemsyret af stil og elegance. Hotellet tilbyder forbindelsesværelser og handicapvenlige værelser. De ligger i stueetagen og tilbyder direkte adgang til haven og swimmingpool-området. Til faciliteterne på dette klimatiserede etablissement hører en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, en vekselbørs, en garderobe og elevator. Herudover tilbydes en café, en frisørsalon, en bar, en restaurant og WLAN/internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen på de overdækkede parkeringspladser.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar samt en telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. De er endvidere indrettet med et køkken med minibar/køleskab, klimaanlæg og radiator, en safeboks samt altan eller terrasse.Dette hotel råder over indendørs og udendørs swimmingpools, herunder en opvarmet swimmingpool samt et separat børnebassin. Der er ligeledes en solterrasse med liggestole og parasoller samt et boblebad, en sauna, et solarium og et dampbad. Gæsterne kan også få en afslappende massagebehandling og sportsentusiaster kan træne i fitness-studiet.Tag afkørslen Marbella og tag N340 mod Fuengirola-Malaga. Efter omkring 7 km tager man afkørslen ved 191-kilometermærket (ikke noget skilt endnu) og fortsætter 200 m ligeud. Hotellet ligger lige lidt længere fremme på venstre hånd.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  177  Hoteller - Costa del Sol
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Costa del Sol er regionen i den sydlige del af Spanien i Andalusien, som tilhører kysterne og landsbyerne som ligger ned til Middelhavet. Der strækker sig over 150 kilometer fra den østlige del af Malaga til grænsen til Cadiz. Det er et internationalt turistrejsemål med smukke og store strande. Historisk var størstedelen af Costa del Sol fiskerlandsbyer, med den dag i dag er det et sted der har gennemlevet en stor vækst og udvikling. Turisterne tilbydes de bedste installationer og strandenes skønhed er kun sammenlignelig med den attraktive lokale kultur, som mange turister kommer for at opleve. Også Costa del Sol skiller sig ud for at være et perfekt sted for golfelskere, det går så vidt at den faktisk kaldes for Costa del Golf, på grund af mængden og kvaliteten af banerne (mere end 50) til at dyrke denne sport. Størstedelen af disse ligger i Marbella. Der findes store bebyggelsesområder i byerne som ligger ned til kysten til glæde for turisterne der har vænnet sig til byen. Sådan får man den perfekte kombination af ro og modernitet. Nyd charmen på Costa del Sol!

De mest populære områder i  Costa del Sol

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • TOBOSO APAR-TURIS
  TOBOSO APAR-TURIS
  4,3/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Vi skulle bare overnatte en enkelt nat og fik tildelt suiten på 2. sal med balkon og den mest fantastiske udsigt over havet. Personalet var enormt søde og imødekommende. Absolut anbefalelsesværdig.

  Line Alling
  Hotelopia-kunde, 04/05/2017

  Fra474krSe mere

 • Sahara Sunset by Diamond Resorts
  Sahara Sunset by Diamond Resorts
  4,3/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  Beliggenhed i forhold til Las Palomas-parken, stranden og lufthavn.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/07/2014

  Fra298krSe mere

 • Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa
  4,3/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  We had booked an oceanview room and half board, but unfortunately the hotel had a Big party for holy week. They offered to comp our lunches every day. The food is really good, selection at breakfast v ...

  Harboe
  Hotelopia-kunde, 20/04/2014

  Fra965krSe mere