Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Gran Canaria

Find på kortet
Hoteller - Gran Canaria

Gran CanariaFra  196kr

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Club Hotel Riu Gran Canaria
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.362krPr. nat

  Club Hotel Riu Gran Canariastars

  Meloneras, Gran Canaria , Urbanizacion las meloneras s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger midt i en dejlig 30.000 m2 stor have direkte ved havet. Hotellet ligger i Meloneras på den sydlige del af Gran Canaria kun ca. 1 km fra Maspalomas' vidtstrakte strand med klitter. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er bygget i år 2000. Fordelt på 6 etager har det i alt 639 værelser, heraf 46 enkelt- og 521 dobbeltværelser samt 6 suiter og 49 lejligheder. Det råder over en frisørsalon, en bar samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område. Der tilbydes desuden vaskeservice. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover har de telefon, tekøkken, safeboks og en balkon med udsigt ud over hotellets have.På de udendørs arealer finder man et dejligt poollandskab med tre swimmingpools. Hotellet har desuden et solarium og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • Parquemar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra212krPr. nat

  Parquemarstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Gran canaria 28 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  Komplekset ligger kun 1 km fra 'Playa del Inglés' strand og er berømt for sin dejlige have. Herudover ligger 'Gran Chaparral' inden for et stenkast af hotellet og tilbyder et udvalg af restauranter, barer og natklubber. Der er desuden 1,5 km til den nærmeste sandstrand.Komplekset består af 2-etagers bungalower og studier. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, vekselbørs, et lille supermarked, restaurant, fælles internetadgang (mod betaling) og en legeplads.Bungalowerne er på 2 etager og er bygget i spansk kolonistil. Der er 2 soveværelser, et badeværelse, et tekøkken med køleskab, satellit-/kabel-tv, safeboks og en altan eller terrasse. I studierne er der dagligstue/soveområde med 2 senge og et integreret køkken. Endvidere er der en sofa og et fjernsyn i dagligstuen samt en altan.Der er en swimmingpool og soppeområde udenfor. På stranden står liggestole og parasoller klar til brug (mod betaling). Herudover er der mulighed for at spille tennis, og den nærmeste golfbane ligger 2,5 km væk.

  Se mere
 • Riu Don Miguel - Adults Only
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra570krPr. nat

  Riu Don Miguel - Adults Onlystars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. de tirajana 30 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder

  Det attraktive hotel er centralt beliggende ca. 800 m fra stranden "Playa del Inglés" og den hyggelige promenade. Der er kun 200 m til indkøbscentret "Yumbo", hvor man finder et væld af underholdningsmuligheder samt en forbindelse med det offentlige transportsystem. Desuden kører der en gratis bus til Playa del Inglés fra hotellet.iddelklassehotellet blev komplet renoveret i 1997. Det er på 5 etager og råder over i alt 284 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, fire elevatorer, en kiosk, en bar med tv- og videohjørne, en restaurant med ikke-ryger-afdeling samt en internetterminal (mod betaling). Herudover er der også vaskeservice, ligesom der til de mindste gæster er en legeplads.De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, centralvarme, altan eller terrasse og en safeboks (mod betaling).På de velplejede udendørs arealer finder man en pool med børnebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. Derudover kan man gratis spille bordtennis og beachvolley. Ydermere kan man mod betaling spille tennis, billard og bordfodbold. Herudover sørger et aktivitetsprogram med livemusik og shows for såvel børn som voksne for afveksling og underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Castillo de Sol
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra285krPr. nat

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 16 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Puerto rico . Hotel blev bygget i 1989. Hotel undergik en renovering i 2008. Ejendommen udgøres af 87 lejligheder. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • H10 Playa Meloneras Palace
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.155krPr. nat

  H10 Playa Meloneras Palacestars

  Meloneras, Gran Canaria , Cl mar caspio 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder

  Det komfortable luksushotel ligger i den sydlige del af Gran Canaria kun ca. 150 m fra strandafsnittet La Maloneras, hvor man finder en lille naturbadebugt (delvist stenstrand). Hotellet ligger i nærheden af det nybyggede kongrespalads samt indkøbscenteret Varadero, hvor man finder et hav af butikker, barer og restauranter. Endvidere er der kun få minutters gang (ca. 3 km) til naturparken og de smukke klitstrande samt til Maspalomas' berømte fyrtårn. Ca. 800 m fra hotellet afgår der offentlige transportmidler.Hotellet åbnede i år 2002 og råder over i alt 376 værelser fordelt på 3 etager. Hele anlægget er bygget op omkring terrasser, hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over havet og de andre omgivelser. I den smagfuldt udstyrede foyer finder man en døgnåben reception samt seks elevatorer og en lobbybar. Derudover rummer bygningen diverse butikker, en frisør, en lille spillehal, et minimarked, tre konferencerum, en pianobar og tre forskellige, klimatiserede restauranter. Til børnene er der en miniklub og en udendørs legeplads. Hertil kommer, at der er offentlig internetadgang, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice. Der er desuden mulighed for at parkere.De storstilede værelser er komfortabelt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt altan eller terrasse. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og et individuelt regulerbart klimaanlæg.Hotellet råder over sit eget wellness-center. Desuden er der et bade- og termalområde med saunaer, dampbad, whirlpool og massageservice. I sportscenteret er der et fitness-studie samt en tennisbane og en sportsplads (mod betaling). Der ligger endvidere en golfbane ca. 5 km væk. I hotellets haveanlæg finder man hele to vidunderlige swimmingpools med separat børnebassin samt en solterrasse med pool/snackbar, liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Beverly Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra530krPr. nat

  Beverly Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Hamburgo 10 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 74 Muligheder

  Hotellet ligger i turistområdet Playa del Inglés tæt på byens centrum og ca. 300 m fra den nærmeste strand. I nærheden af hotellet finder man forskellige barer, beværtninger og natklubber. Til fods kommer man desuden nemt til de offentlige transportmidler.Hotellet blev bygget i 1970, renoveret i 2006 og består af 469 værelser fordelt på 7 etager. I hotellets foyer er der en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, en elevator og en café. Desuden er der en bar med aftenunderholdning, en aviskiosk, et spillelokale, en fjernsynsstue, en beværtning, diverse forretninger samt en klimatiseret a la carte-restaurant (der tilbydes børnestole til de yngste gæster). Herudover råder hotellet over en legeplads og en miniklub til børnene, ligesom der er en fælles internetterminal med trådløs forbindelse. Gæster i bil kan benytte hotellets parkeringsplads. Endelig afrundes hotellets faciliteter mod betaling af muligheden for at bestille vasketøjsservice og hjælp i tilfælde af sygdom.På værelserne er der eget badeværelse med hårtørrer samt en telefon, satellit-/kabel-tv og gulvtæpper.Gæsterne har mulighed for at benytte swimmingpoolen. Herudover tilbydes sportsentusiasterne bordtennis, tennis, billard og minigolf.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en lækker buffet. Herrerne skal bære lange bukser og skjorte. Gæster i ærmeløs skjorte lukkes ikke ind.

  Se mere
 • Tabaiba/Maspalomas Princess
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra718krPr. nat

  Tabaiba/Maspalomas Princessstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Av. tt00 tui s/n - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger på en hovedgade i et af Maspalomas' ferieområder på den sydlige del af Gran Canaria. Ca. 1,5 km herfra finder man et vidunderligt klitlandskab og Maspalomas' fine sandstrand. 100 m fra hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport. Inden for en omkreds af ca. 700 m finder man endvidere et væld af indkøbs- og fornøjelsesmuligheder. Playa del Inglés' turistområder, som det kan anbefales at besøge, ligger ca. 3 km væk. Gran Canarias lufthavn ligger endvidere ca. 35 km fra hotellet.Hotellet har en moderne arkitektur og råder over 900 værelser fordelt på 5 etager. Hotellet er fuldt klimatiseret og råder over en foyer med elevatorer og en døgnåben reception med vekselbørs. På det gastronomiske område er der desuden en restaurant med børnestole. Til de videre faciliteter hører barer, caféer, forretninger og en frisørsalon. Der tilbydes naturligvis vaskeservice og hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Til de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads. Herudover er der også gode parkeringsmuligheder.De moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med badekar eller brusekabine samt hårtørrer. Til de videre faciliteter hører et satellit-/kabel-tv, telefon, minibar og safeboks (mod betaling). Det individuelt regulerbare klimaanlæg sørger for en behagelig temperatur i lejligheden. Fra altanen er der desuden en smuk udsigt ud over området.Hotellet har et bredt spektrum af underholdnings- og sportsmuligheder. På de velholdte udendørs arealer med flere swimmingpools, der sammen med den store have, palmerne, springvandene og vandfaldene skaber en tropisk atmosfære. Poolanlægget har desuden et separat børnebassin og indrammes af en solterrasse. Herudover er der parasoller, pool-/snackbar, en sauna, et dampbad samt wellness-tilbud såsom massage (mod betaling). For de sportsbegejstrede er der desuden et fitness-studie, hvor gæsterne kan træne.

  Se mere
 • Blue Star
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra250krPr. nat

  Blue Starstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 19 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger på en skrænt i et turistområde i Puerto Rico. Til den nærmeste strand er der ca. 1,5 km (ca. 10 minutters gang). I de umiddelbare omgivelser er der desuden diverse forretninger, butikker, barer og restauranter. Endvidere ligger der et busstoppested kun ca. 50 m væk.Komplekset åbnede i 1988 og blev komplet renoveret i år 2000. Det råder over i alt 157 lejligheder fordelt på 9 etager. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safebokse, vekselbørs og en elevator. Herudover rummer bygningen et minimarked. Der er desuden en internetterminal og der tilbydes vaskeservice. Der er endvidere gode parkeringsmuligheder.Lejlighederne råder over eget badeværelse med brusekabine samt tekøkken med køleskab og altan/terrasse. Desuden er de indrettet med telefon og safeboks. Lejligheden gøres ren ved afrejse.Gæsterne kan slappe af i den udendørs swimmingpool med snack/poolbar og solterrasse med dertilhørende liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at spille tennis, minigolf eller billard. Der ligger endvidere en golfbane ca. 1,5 km væk. På stranden er der desuden et hav af vandsportsmuligheder som f.eks. jet ski, vandcykler, katamaraner og sejlbåde. Ydermere arrangeres der et sæsonafhængigt og afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Axelbeach Maspalomas Apartments & LoungeClub
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra589krPr. nat

  Axelbeach Maspalomas Apartments & LoungeClubstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. tirajana (entrada por c/timple) 32 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det hyggelige lejlighedskompleks ligger i udkanten af centrum af Playa del Ingles. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder som f.eks. shoppingcentret Gran Chaparral. Der ligger et busstoppested kun 400 m fra hotellet, mens der er ca. 1,2 km til stranden.Bygningen blev komplet renoveret i 2005 og har i alt 92 lejligheder fordelt på 4 etager. Hotellet råder over et vidunderligt have- og poollandskab, en døgnåben foyer, et minimarked og en klimatiseret bar med en hyggelig terrasse. Desuden tilbydes der vaskeservice.De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken, safeboks (mod betaling) og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et solarium, ligesom der er mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard/snooker (mod betaling).Gæsterne kan tilberede deres måltider i lejlighederne.

  Se mere
 • Marina Elite
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra265krPr. nat

  Marina Elitestars

  Patalavaca - Arguineguin, Gran Canaria , Barranco de balito - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Dette lejlighedskompleks ligger lige ud til Atlanterhavet og tilbyder en unik udsigt over havet. Det ligger mellem Anfi del Mar og Puerto Rico afsides fra andre hotelkomplekser og tilbyder derfor gæsterne sjælden fred og ro på turistøen Gran Canaria. Endvidere er der heller ikke langt til øens hovedattraktioner og interessante samlingspunkter for turister. Fra komplekset er der blot 2 minutters gang til den nærmeste forbindelse med offentlige transportmidler, ligesom der er 2 km til forretningerne, barerne og nattelivet i Puerto Rico. Endelig er der blot 3 km til centrum af Arguineguin, mens der til Gran Canaria lufthavn blot er 50 km.Komplekset rummer i alt 273 lejligheder, som ligger i en hovedbygning og to sidebygninger, samt en foyer med døgnåben reception i hovedbygningen. Adgangen til ressortet er begrænset af en barriere og hovedvejen. Ressortet er inddelt i 3 hovedområder: Swimmingpoolen ligger på kompleksets øvre område, mens receptionen ligger ved hovedindgangen. Endvidere er der døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs, elevator, café, et lille supermarked og en bar. Hertil kommer spillelokale, restaurant og internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads til gæster i bil. Endelig kan de yngste gæster få glæde af legepladsen (mod betaling).Lejlighederne er nyrenoverede og tilbyder komfortabel indkvartering. De tilbyder alle behageligheder for gæsternes komfort, herunder et veludstyret badeværelse med brusebad eller badekar samt køkken/opholdsstue. Køkkenet er udstyret med mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe, køleskab og opholdsstue med fjernsyn og satellitkanaler på forskellige sprog. Soveværelserne er indrettet med tvillingesenge og der er en sovesofa i stuen. Hertil kommer en hårtørrer, en radio, et strygejern og strygebræt samt en safeboks. Lejlighederne rummer alle en stor terrasse.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  147  Hoteller - Gran Canaria
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Gran Canaria er en af de største øer i øgruppen Canarieøerne, som er den øgruppe der ligger i Atlanterhavet og som tilhører Spanien. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria, der ligger i den nordlige del af øen. Denne ø fik øgenavnet Minikontinentet for sit meget varierede klima og miljø. Mange af disse er beskyttede, i det hele 32 områder hvor vi blandt andre kan nævne landparken Nublo, junglen Doramas, skrænten Aguaje, Tamdaba og Pino Santo. Den sydlige del af øen har de bedste kyster i turistområdet Maspalomas. I Maspalomas udgør sandbankerne et enestående sted i et landskab med smukke store strande. På dette sted er det ikke kun muligt at nyde solen men også restauranterne, barerne og indkøbscentrene. I denne region ligger parken Palmitos også med et stort udvalg af fugle. I midten af øen findes den smukkeste natur med imponerende bjerge. Gran Canaraia er et rejsemål som har alt det nødvendige for at gøre din ferie uforglemmelig!

De mest populære områder i  Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Bluebay Beach Club
  Bluebay Beach Club
  4,0/5
  Kundevurderingaf  95 Muligheder

  Altid pænt rent. Flere aktiviteter at vælge i mellem. Positivt personale. Gratis bus til stranden.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/10/2010

  Fra52krSe mere

 • Canaima
  Canaima
  3,5/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Er bare så godt, fine faciliteter, fantatisske medarbejdere. Og et stort plus at man kommer rundt om aftenen og spørger om alt er godt. Jeg har næsten bestilt hotellet igen i august, og vil helt klart ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/06/2010

  Fra62krSe mere