Hoteller i Gran Canaria

Find på kortet
Hoteller - Gran Canaria

Gran CanariaFra  203kr

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Verol
  Fra336krPr. nat

  Verolstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Sagasta 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 231 meninger fra rejsendeBaseret på 231 meninger fra rejsende

  The establishment is located at only 20 m from Las Canteras Beach, and 5 min walking distance from Santa Catalina Park, Shopping Centre El Muelle and the harbour-Puerto de la Luz.

  Se mere
 • NH Las Palmas Playa las Canteras
  Fra508krPr. nat

  NH Las Palmas Playa las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Cl.prudencio morales, 41 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 313 meninger fra rejsendeBaseret på 313 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i Las Palmas gågade. Der er kun 50 m til den lange Las-Canteras-Strand. Lige i nærheden finder man endvidere et stort udbud af forretninger, barer, caféer og restauranter. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 150 m fra hotellet.Det klimatiserede hotel er på 7 etager og råder over i alt 67 værelser. Bygningen rummer endvidere en døgnåben reception med elevator, tv-stue samt en salon med gratis aviser. Prikken over i'et er vasketøjsservice, internetadgang (mod betaling) og parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar, centralt styret klimaanlæg, safeboks og altan.

  Se mere
 • Santa Catalina
  Fra669krPr. nat

  Santa Catalinastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Leon y castillo 227 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 686 meninger fra rejsendeBaseret på 686 meninger fra rejsende

  Dette førsteklasses hotel ligger i Doramas Parken i hjertet af Las Palmas de Gran Canaria og har en vidunderlig udsigt ud over parkanlægget samt havet. Efter ca. 20 minutters gang finder man de to shoppinggader "Triana" og "Mesa y Lopéz" samt lystbådehavnen. Der er desuden ca. 3 km til stranden.Luksushotellet er bygget i 1890 og renoveret i 2005. Det er på fire etager og har i alt 202 værelser, heraf 168 dobbelt- og 18 enkeltværelser samt 16 suiter. Til de luksuriøse faciliteter hører bl.a. en storslået lobby, et spa-centre, diverse barer, en internetterminal samt to klimatiserede restauranter. Herudover kan gæsterne benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice, ligesom der er en parkeringsplads. Til hotellet hører endvidere en smuk og velplejet, 1000 m² stor have.De komfortable værelser er indrettet i kolonistil og har alle eget marmorbadeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, og safeboks. Værelserne har desuden en rummelig, kanarisk altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Herudover er der et spa-centrum (fra 16 år og opefter) med sauna, tyrkisk bad, whirlpool og fitness-studie, ligesom der også er mulighed for at spille paddel. Golfspillere får rabat på golfbanen. El Cortijo en Telde, der ikke ligger særligt langt fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 • Concorde
  Fra401krPr. nat

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 85 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 207 meninger fra rejsendeBaseret på 207 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i hjertet af Las Palmas midt i et indkøbs- og forlystelsesområde. Der er kun ca. 50 m til den berømte strand Las Canteras (parasoller og liggestole tilbydes). Pga. af sin centrale beliggenhed er der gode trafikale forbindelser (lufthavn, messeområdet osv.) Der er desuden et busstoppested kun ca. 200 m væk.Strandhotellet blev bygget i 1969 og komplet renoveret i 2004. Hotellet råder over 128 værelser fordelt på 8 etager, heraf 126 dobbeltværelser og 2 suiter. Den stilfulde og moderne foyer har en døgnåben reception. Derudover er der flere konferencerum, cafeteriet/baren ?La Columna? og à la carte restauranten "Mirador", som har et separat ikke-ryger område, og som ligger på den øverste etage og har en vidunderlig udsigt over Canteras strand. Hertil kommer offentlig internetadgang samt roomservice og vaskeservice. I parkeringshuset overfor er der mulighed for at parkere mod betaling.De hyggeligt indrettede værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt. Til den videre indretning hører telefon, safeboks, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, internetadgang samt et regulerbart klimaanlæg.På tagterrassen finder man en udendørs swimmingpool og en vidunderlig udsigt over stranden og havet samt et solarium. Parasoller og liggestole stilles gratis til rådighed.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Imperial Playa
  Fra686krPr. nat

  NH Imperial Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Cl. ferreras 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 408 meninger fra rejsendeBaseret på 408 meninger fra rejsende

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i Las Canteras centrum ca. 10 minutter fra den berømte Las-Canteras-Strand. I de umiddelbare omgivelser er der forskellige indkøbsmuligheder, barer og restauranter.Hotellet består af en 9-etagers hovedbygning med i alt 142 værelser. Herudover er der en foyer med reception, safeboks, garderobe og elevatorer. Hertil kommer en café, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og en internetterminal. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt styret) og safeboks (mod betaling). På solterrassen er der liggestole, som man kan benytte mod betaling.Ved overnatning tilbydes der morgenmad. Hvis man bestiller halvpension, serveres der en morgenmadsbuffet, om aftenen kan man vælge fra en menu.

  Se mere
 • Cantur City Hotel
  Fra554krPr. nat

  Cantur City Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Sagasta 28 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 301 meninger fra rejsendeBaseret på 301 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i Las Palmas, kun ca. 30 m fra stranden. Den nærmeste forbindelse med offentlig transport ligger blot 400 m væk.Hotellet blev renoveret i 2007. Det er klimatiseret og har i alt 114 værelser fordelt på syv etager. Det kan desuden tilbyde sine gæster en døgnåben reception, en bar, en restaurant med et ikke-ryger område samt en tv-stue og et konferencerum. Internet 100% Free.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse, minibar, telefon, satellit-tv og safeboks. Internet 100% Free.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole. Den nærmeste golfbane ligger 20 km væk.

  Se mere
 • Hotel Exe Las Canteras
  Fra505krPr. nat

  Hotel Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Portugal 68 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Hotellet ligger lige på stranden ved Las Canteras i Las Palmas, hvor gæsterne kan nyde solen, brisen fra Atlanterhavet og attraktionerne i Gran Canarias hovedstad. Det er ideelt for gæster på udkig efter et let tilgængeligt city-hotel med udsigt over byens smukkeste strand. Busstationen ligger omkring 1,5 km fra hotellet, og til lufthavnen er der omkring 20 km.Strand-hotellet rummer i alt 89 værelser, heraf 6 suiter, fordelt på 8 etager. Dette klimatiserede etablissement tilbyder endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, garderobe og en fjernsynsstue. Hertil kommer desuden en café, en frisørsalon, en bar, en natklub og en restaurant samt internetadgang og konferenceindretninger. Endvidere kan man bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er indrettet med en dobbeltseng og har centralt reguleret klimaanlæg. Desuden er de udstyret med telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling), parketgulve og marmoroverflader. Alle værelser rummer herudover eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Badeværelserne er handicapvenlige med håndgelændere, ligesom der er en knap til at tilkalde hjælp og forbindelse via samtaleanlæg til receptionen. På anmodning kan disse også være udstyret med ekstra faciliteter for gæster med høreproblemer.Hotellets faciliteter inkluderer et spa-område (mod betaling) med en opvarmet swimmingpool, boblebad, sauna, tyrkisk bad, forfriskende brusere med hydromassage, håndklæder, genoptræningsservice og et fitness-studie. Endvidere tilbydes der massage- og spa-behandlinger mod betaling. Ligeledes er der en solterrasse, hvor liggestole og parasoller står klar til brug, ligesom liggestole og parasoller desuden kan lejes på stranden.

  Se mere
 • Hotel Boji
  Fra344krPr. nat

  Hotel Bojistars

  Las Palmas, Gran Canaria , Luis de la cruz 10 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 18 meninger fra rejsendeBaseret på 18 meninger fra rejsende

  Beliggende i Las palmas , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel har 31 dobbeltværelser. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Walkirias
  Fra219krPr. nat

  Walkiriasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. alfereces provisionales 33 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 167 meninger fra rejsendeBaseret på 167 meninger fra rejsende

  Beliggende i Playa del ingles , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Ejendommen består af 48 lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Castillo de Sol
  Fra320krPr. nat

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 347 meninger fra rejsendeBaseret på 347 meninger fra rejsende

  Beliggende i Puerto rico , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1989. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2015. Der er i alt 87 værelser på stedet. Ejendommen består af 87 lejligheder. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  143  Hoteller - Gran Canaria
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Gran Canaria er en af de største øer i øgruppen Canarieøerne, som er den øgruppe der ligger i Atlanterhavet og som tilhører Spanien. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria, der ligger i den nordlige del af øen. Denne ø fik øgenavnet Minikontinentet for sit meget varierede klima og miljø. Mange af disse er beskyttede, i det hele 32 områder hvor vi blandt andre kan nævne landparken Nublo, junglen Doramas, skrænten Aguaje, Tamdaba og Pino Santo. Den sydlige del af øen har de bedste kyster i turistområdet Maspalomas. I Maspalomas udgør sandbankerne et enestående sted i et landskab med smukke store strande. På dette sted er det ikke kun muligt at nyde solen men også restauranterne, barerne og indkøbscentrene. I denne region ligger parken Palmitos også med et stort udvalg af fugle. I midten af øen findes den smukkeste natur med imponerende bjerge. Gran Canaraia er et rejsemål som har alt det nødvendige for at gøre din ferie uforglemmelig!

De mest populære områder i  Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Parque Raquel
  Parque Raquel
  4,5/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Forholdet mellem pris og kvalitet var meget tilfredsstillende. Poolområdet var godt. Vi havde rengøring 3 gange på 6 dage. Personalet var alle søde og venlige. Dejligt roligt selvom lejlighederne lå m ...

  A.Petersen
  Hotelopia-kunde, 29/11/2014

  Fra42krSe mere

 • Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
  Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
  4,2/5
  Kundevurderingaf  21 Muligheder

  Dejlig beliggenhed. Skøn skøn udsigt til vandet. Elevator direkte ned til vandet mulighed for dejlige gå/løbetur på stisystem.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2014

  Fra137krSe mere

 • Riosol
  Riosol
  4,1/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Rengøring perfekt, veludstyret lejlighed

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 19/02/2013

  Fra49krSe mere