Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Gran Canaria

Find på kortet
Hoteller - Gran Canaria

Gran CanariaFra  166kr

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Beverly Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra455krPr. nat

  Beverly Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Hamburgo 10 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 71 Muligheder

  Hotellet ligger i turistområdet Playa del Inglés tæt på byens centrum og ca. 300 m fra den nærmeste strand. I nærheden af hotellet finder man forskellige barer, beværtninger og natklubber. Til fods kommer man desuden nemt til de offentlige transportmidler.Hotellet blev bygget i 1970, renoveret i 2006 og består af 469 værelser fordelt på 7 etager. I hotellets foyer er der en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, en elevator og en café. Desuden er der en bar med aftenunderholdning, en aviskiosk, et spillelokale, en fjernsynsstue, en beværtning, diverse forretninger samt en klimatiseret a la carte-restaurant (der tilbydes børnestole til de yngste gæster). Herudover råder hotellet over en legeplads og en miniklub til børnene, ligesom der er en fælles internetterminal med trådløs forbindelse. Gæster i bil kan benytte hotellets parkeringsplads. Endelig afrundes hotellets faciliteter mod betaling af muligheden for at bestille vasketøjsservice og hjælp i tilfælde af sygdom.På værelserne er der eget badeværelse med hårtørrer samt en telefon, satellit-/kabel-tv og gulvtæpper.Gæsterne har mulighed for at benytte swimmingpoolen. Herudover tilbydes sportsentusiasterne bordtennis, tennis, billard og minigolf.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en lækker buffet. Herrerne skal bære lange bukser og skjorte. Gæster i ærmeløs skjorte lukkes ikke ind.

  Se mere
 • Parquemar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra222krPr. nat

  Parquemarstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Gran canaria 28 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 60 Muligheder

  Komplekset ligger kun 1 km fra 'Playa del Inglés' strand og er berømt for sin dejlige have. Herudover ligger 'Gran Chaparral' inden for et stenkast af hotellet og tilbyder et udvalg af restauranter, barer og natklubber. Der er desuden 1,5 km til den nærmeste sandstrand.Komplekset består af 2-etagers bungalower og studier. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, vekselbørs, et lille supermarked, restaurant, fælles internetadgang (mod betaling) og en legeplads.Bungalowerne er på 2 etager og er bygget i spansk kolonistil. Der er 2 soveværelser, et badeværelse, et tekøkken med køleskab, satellit-/kabel-tv, safeboks og en altan eller terrasse. I studierne er der dagligstue/soveområde med 2 senge og et integreret køkken. Endvidere er der en sofa og et fjernsyn i dagligstuen samt en altan.Der er en swimmingpool og soppeområde udenfor. På stranden står liggestole og parasoller klar til brug (mod betaling). Herudover er der mulighed for at spille tennis, og den nærmeste golfbane ligger 2,5 km væk.

  Se mere
 • AC Hotel Gran Canaria by Marriott
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra468krPr. nat

  AC Hotel Gran Canaria by Marriottstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle eduardo benot 3-5 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Det komfortable strandhotel ligger i Las Canteras' turistcentrum blot få minutter fra bymidten. Fra hotellet kan man nyde den vidunderlige udsigt ud over havnen, byen og parken Santa Catalina. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden. Desuden er der kun ca. 100 m til den indbydende sandstrand og det turkisblå hav. I nærheden finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer og et spændende natteliv.Hotellet blev renoveret i 2001 og består af en 25-etagers hovedbygning med 227 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en døgnåben reception. I bygningen finder man desuden en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover råder hotellet også over syv moderne konferencerum, et business-center og en internetterminal. Der er endvidere roomservice og vaskeservice. Som prikken over i'et står der frisk frugt og mineralvand fremme på alle gangene.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse eller slappe af i saunaen. Sportsbegejstrede kan endvidere dyrke motion i fitness-studiet eller slappe af i den indendørs pool, der ligger på 23. etage på taget af bygningen, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Den nærmeste golfbane ligger ca. 20 km fra hotellet, så det er ikke noget problem at komme dertil i bil. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Bungalows Parque Golf
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra295krPr. nat

  Bungalows Parque Golfstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Fritids resor s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Maspalomas . Hotel blev bygget i 1986. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 1996. Ejendommen består af 104 værelser. Hotel kan prale af . Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Riosol
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra387krPr. nat

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Dette lejlighedskompleks ligger på en skrænt oven over Puerto Rico. Det vidtstrakte kompleks er fordelt på små terrasser op ad skrænten og har en utrolig udsigt ud over havnen og den hyggelige bugt. Der kører regelmæssigt busser til stranden, der ligger ca. 1,5 km væk. I de umiddelbare omgivelser (ca. 50 m) finder man diverse indkøbsmuligheder, ligesom der også kun er 50 m til det nærmeste stoppested.Til faciliteterne hører en døgnåben reception, en panoramaelevator, et minimarked, diverse barer, en tv-stue med et lille bibliotek, en klimatiseret restaurant, et konferencerum og offentlig internetadgang (mod betaling). Herudover tilbydes der også vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads samt en miniklub (fra 4 år) og en legeplads for de mindste gæster.Desuden har de alle en altan eller en terrasse med en vidunderlig udsigt ud over havet.På de smukt anlagte udendørs arealer finder man et omfattende poollandskab med to swimmingpools og et separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Derudover er der solarium, fitness-studie samt mulighed for at spille bordtennis, tennis (hard court baner og projektørbelysning), squash, billard og minigolf (mod betaling). Endvidere sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der kan desuden arrangeres halvpension.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Se mere
 • Bung.Vista Oasis
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra255krPr. nat

  Bung.Vista Oasisstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Einstein 6 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger oven for hovedvejen mellem Puerto Rico og Playa del Ingles. Lige i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Med offentligt transport kommer man nemt og bekvemt til byerne Playa del Ingles og Maspalomas samt deres skønne strande, begge ca. 3 km væk. Lige foran hotellet finder man et busstoppested (100 m).Bygningen blev rejst i 1986 og blev komplet renoveret i år 2000. Den rummer i alt 130 lejligheder. Komplekset kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, et minimarked, en hyggelig bar, en restaurant, gode parkeringsmuligheder og en legeplads.De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken, safeboks og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools med separat børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der solarium, bordtennis samt mulighed for at spille tennis og billard/snooker mod betaling.

  Se mere
 • Bungalows Nayra Gay Men Exclusive
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra328krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  This gay-friendly establishment boasts a prime location in Gran Canaria (Canary Islands), just opposite the popular Yumbo Centre, close to Playa del Inglés beach. It is surrounded by a wide choice of leisure and entertainment options. Gran Canaria airport is just 30 minutes' drive and Maspalomas golf course is just 2 kilometres from this establishment. This resort consists of 20 bungalows exclusively for gay men only. All of them have been fully-equipped and offer a living room with satellite television, air conditioning and private bathroom, among others. Wi-Fi is free of charge in the reception area. In short, guests will find everything they need for a sunny island holiday.

  Se mere
 • Boston
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra246krPr. nat

  Bostonstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av.de gran canaria 34 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  The bungalows are situated in a great location in Puerto Rico. The beach is a 15-minute walk and the shopping centre is also within walking distance to the complex. Guests will find banks, doctors, all kinds of shops, bars, pubs and discos in the surrounding area, without having to use a car or public transport. These bungalows are proximity to the local nightlife in Puerto Rico.

  Se mere
 • Axelbeach Maspalomas Apartments & LoungeClub
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra435krPr. nat

  Axelbeach Maspalomas Apartments & LoungeClubstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. tirajana (entrada por c/timple) 32 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Det hyggelige lejlighedskompleks ligger i udkanten af centrum af Playa del Ingles. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder som f.eks. shoppingcentret Gran Chaparral. Der ligger et busstoppested kun 400 m fra hotellet, mens der er ca. 1,2 km til stranden.Bygningen blev komplet renoveret i 2005 og har i alt 92 lejligheder fordelt på 4 etager. Hotellet råder over et vidunderligt have- og poollandskab, en døgnåben foyer, et minimarked og en klimatiseret bar med en hyggelig terrasse. Desuden tilbydes der vaskeservice.De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken, safeboks (mod betaling) og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hertil kommer et solarium, ligesom der er mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard/snooker (mod betaling).Gæsterne kan tilberede deres måltider i lejlighederne.

  Se mere
 • Club Hotel Riu Gran Canaria
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.071krPr. nat

  Club Hotel Riu Gran Canariastars

  Meloneras, Gran Canaria , Urbanizacion las meloneras s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger midt i en dejlig 30.000 m2 stor have direkte ved havet. Hotellet ligger i Meloneras på den sydlige del af Gran Canaria kun ca. 1 km fra Maspalomas' vidtstrakte strand med klitter. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m væk.Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er bygget i år 2000. Fordelt på 6 etager har det i alt 639 værelser, heraf 46 enkelt- og 521 dobbeltværelser samt 6 suiter og 49 lejligheder. Det råder over en frisørsalon, en bar samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område. Der tilbydes desuden vaskeservice. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover har de telefon, tekøkken, safeboks og en balkon med udsigt ud over hotellets have.På de udendørs arealer finder man et dejligt poollandskab med tre swimmingpools. Hotellet har desuden et solarium og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  144  Hoteller - Gran Canaria
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

Gran Canaria er en af de største øer i øgruppen Canarieøerne, som er den øgruppe der ligger i Atlanterhavet og som tilhører Spanien. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria, der ligger i den nordlige del af øen.

Denne ø fik øgenavnet Minikontinentet for sit meget varierede klima og miljø. Mange af disse er beskyttede, i det hele 32 områder hvor vi blandt andre kan nævne landparken Nublo, junglen Doramas, skrænten Aguaje, Tamdaba og Pino Santo. Den sydlige del af øen har de bedste kyster i turistområdet Maspalomas. I Maspalomas udgør sandbankerne et enestående sted i et landskab med smukke store strande.

På dette sted er det ikke kun muligt at nyde solen men også restauranterne, barerne og indkøbscentrene. I denne region ligger parken Palmitos også med et stort udvalg af fugle. I midten af øen findes den smukkeste natur med imponerende bjerge. Gran Canaraia er et rejsemål som har alt det nødvendige for at gøre din ferie uforglemmelig!

De mest populære områder i  Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Bung.Vista Oasis
  Bung.Vista Oasis
  3,9/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Var mere end overrasket over kvaliteten og servicen, behageligt ophold i stille og rolige omgivelser. Vi havde en bungalow med lille have,hvor vi havde en god udsigt. Beliggenheden til trods, var der ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 28/11/2010

  Fra35krSe mere

 • Bluebay Beach Club
  Bluebay Beach Club
  4,0/5
  Kundevurderingaf  95 Muligheder

  Altid pænt rent. Flere aktiviteter at vælge i mellem. Positivt personale. Gratis bus til stranden.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 29/10/2010

  Fra59krSe mere