Hoteller i Gran Canaria

Find på kortet
Hoteller - Gran Canaria

Gran CanariaFra  266kr

Anbefalede hoteller - Gran Canaria

 • Exe Las Canteras
  Fra559krPr. nat

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Portugal 68 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 334 meninger fra rejsendeBaseret på 334 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige på stranden ved Las Canteras i Las Palmas, hvor gæsterne kan nyde solen, brisen fra Atlanterhavet og attraktionerne i Gran Canarias hovedstad. Det er ideelt for gæster på udkig efter et let tilgængeligt city-hotel med udsigt over byens smukkeste strand. Busstationen ligger omkring 1,5 km fra hotellet, og til lufthavnen er der omkring 20 km.Strand-hotellet rummer i alt 89 værelser, heraf 6 suiter, fordelt på 8 etager. Dette klimatiserede etablissement tilbyder endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator, garderobe og en fjernsynsstue. Hertil kommer desuden en café, en frisørsalon, en bar, en natklub og en restaurant samt internetadgang og konferenceindretninger. Endvidere kan man bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne er indrettet med en dobbeltseng og har centralt reguleret klimaanlæg. Desuden er de udstyret med telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling), parketgulve og marmoroverflader. Alle værelser rummer herudover eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Badeværelserne er handicapvenlige med håndgelændere, ligesom der er en knap til at tilkalde hjælp og forbindelse via samtaleanlæg til receptionen. På anmodning kan disse også være udstyret med ekstra faciliteter for gæster med høreproblemer.Hotellets faciliteter inkluderer et spa-område (mod betaling) med en opvarmet swimmingpool, boblebad, sauna, tyrkisk bad, forfriskende brusere med hydromassage, håndklæder, genoptræningsservice og et fitness-studie. Endvidere tilbydes der massage- og spa-behandlinger mod betaling. Ligeledes er der en solterrasse, hvor liggestole og parasoller står klar til brug, ligesom liggestole og parasoller desuden kan lejes på stranden.

  Se mere
 • Atlanta
  Fra386krPr. nat

  Atlantastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Alfredo l. jones, 37 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 145 meninger fra rejsendeBaseret på 145 meninger fra rejsende

  Det indbydende hotel ligger i et turistområde i Las Palmas ca. 50 m fra stranden. Lige i nærheden finder man forskellige forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker.iddelklassehotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 1997. Det har i alt 65 værelser, heraf 40 dobbeltværelser og 25 suiter. Bygningen råder desuden over en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der også en hyggelig bar. Der tilbydes naturligvis også vaskeservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med brusekabine. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab og safe.Hotellet kan tilbyde sine gæster et solarium.

  Se mere
 • Concorde
  Fra523krPr. nat

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 85 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 320 meninger fra rejsendeBaseret på 320 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i hjertet af Las Palmas midt i et indkøbs- og forlystelsesområde. Der er kun ca. 50 m til den berømte strand Las Canteras (parasoller og liggestole tilbydes). Pga. af sin centrale beliggenhed er der gode trafikale forbindelser (lufthavn, messeområdet osv.) Der er desuden et busstoppested kun ca. 200 m væk.Strandhotellet blev bygget i 1969 og komplet renoveret i 2004. Hotellet råder over 128 værelser fordelt på 8 etager, heraf 126 dobbeltværelser og 2 suiter. Den stilfulde og moderne foyer har en døgnåben reception. Derudover er der flere konferencerum, cafeteriet/baren ?La Columna? og à la carte restauranten "Mirador", som har et separat ikke-ryger område, og som ligger på den øverste etage og har en vidunderlig udsigt over Canteras strand. Hertil kommer offentlig internetadgang samt roomservice og vaskeservice. I parkeringshuset overfor er der mulighed for at parkere mod betaling.De hyggeligt indrettede værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt. Til den videre indretning hører telefon, safeboks, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, internetadgang samt et regulerbart klimaanlæg.På tagterrassen finder man en udendørs swimmingpool og en vidunderlig udsigt over stranden og havet samt et solarium. Parasoller og liggestole stilles gratis til rådighed.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel THe Fataga
  Fra575krPr. nat

  Hotel THe Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nestor de la torre 21 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 167 meninger fra rejsendeBaseret på 167 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1962. Hotel blev moderniseret i 2008. Der er i alt 94 værelser på stedet. Ejendommen består af 94 dobbeltværelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold.

  Se mere
 • NH Imperial Playa
  Fra626krPr. nat

  NH Imperial Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Ferreras 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i Las Canteras centrum ca. 10 minutter fra den berømte Las-Canteras-Strand. I de umiddelbare omgivelser er der forskellige indkøbsmuligheder, barer og restauranter.Hotellet består af en 9-etagers hovedbygning med i alt 142 værelser. Herudover er der en foyer med reception, safeboks, garderobe og elevatorer. Hertil kommer en café, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og en internetterminal. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt styret) og safeboks (mod betaling). På solterrassen er der liggestole, som man kan benytte mod betaling.Ved overnatning tilbydes der morgenmad. Hvis man bestiller halvpension, serveres der en morgenmadsbuffet, om aftenen kan man vælge fra en menu.

  Se mere
 • Alisios Canteras
  Fra429krPr. nat

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Colombia 12 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 130 meninger fra rejsendeBaseret på 130 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger midt i Las Canteras' turistområde kun et par minutters gang fra bymidten med dens mange barer, restauranter og diskoteker. Den smukke strand ligger lige foran hotellet (10 m). Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 30 m væk.Hotellet blev i renoveret i år 2003. På sine seks etager råder det over i alt 61 værelser, heraf 6 enkelt- og 55 dobbeltværelser. Hotellet har desuden internetadgang, bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-område. Der tilbydes endvidere vaskeservice.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, minibar og safeboks.

  Se mere
 • Reina Isabel
  Fra1.061krPr. nat

  Reina Isabelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Alfredo l. jones, 40 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 945 meninger fra rejsendeBaseret på 945 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel er beliggende i hjertet af byen. Hotellet ligger direkte ved siden af strandpromenaden ved stranden ""Las Canteras"", som er berømt på hele Gran Canaria. I nærheden af hotellet finder man mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og barer. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. Centrum ligger ca. 100 m væk, mens der er 25 km til den nærmeste lufthavn.Hotellet er bygget i 1965 og renoveret i 1996. Dets hovedbygning er på 8 etager med i alt 224 værelser, heraf 47 enkelt- og 145 dobbeltværelser samt 14 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception samt elevatorer. Der er endvidere to barer, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-område. Ydermere tilbydes der roomservice og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks.Hotellet råder over hele to swimmingpools - en med saltvand og en med ferskvand. Derudover er der en solterrasse med liggestole og parasoller samt en whirlpool, en sauna og et dampbad. Mod betaling er der mulighed for at få massage. Sportsbegejstrede kan benytte hotellets fitness-studio.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Clubhotel Riu Papayas
  Fra1.170krPr. nat

  Clubhotel Riu Papayasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. de gran canaria 22 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 455 meninger fra rejsendeBaseret på 455 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i turistområdet Playa del Ingles, blot få minutters gang fra bymidten. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man utallige forretninger, små butikker, cafeteriaer, barer, restauranter samt et pulserende natteliv. Desuden er der heller ikke langt til indkøbscentret "Kabash". Til fods kommer man endvidere hurtigt til det nærmeste stoppested. Stranden ligger ca. 1,5 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er bygget i 2001. Fordelt på 7 etager har det i alt 203 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, tre elevatorer og en 3.500 m2 stor have. Derudover er der forskellige forretninger, en frisør, en bar, et minimarked, en tv-stue og en klimatiseret ikke-ryger-restaurant. Ydermere findes der på hotellet et konferencerum, en legeplads og en parkeringsplads. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, safeboks og altan samt et centralt reguleret klimaanlæg.Hotellet råder over en swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede er der tennis, bordtennis og billard (delvist mod betaling). Endeligt er der forskellige afvekslende aktivitetsprogrammer.

  Se mere
 • MUR Hotel Neptuno
  Fra1.115krPr. nat

  MUR Hotel Neptunostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Alféceres provisionales 29 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1221 meninger fra rejsendeBaseret på 1221 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i centrum kun få minutters gang fra stranden (ca. 900 m). I omegnen finder man indkøbscentret ""Jumbo"" med talrige indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Lige foran hotellet er der forbindelse med offentlig transport.Hotellet er renoveret i 2007. Det ligger i en smuk have og har fordelt på sine 5 etager i alt 171 dobbeltværelser. Hotellet råder over en foyer med en reception samt to elevatorer. Derudover er der en butik, en bar, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling samt et konferencerum. Der er desuden roomservice og vaskeservice. Hotellet har en parkeringsplads.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, minibar, køleskab og safeboks.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med dertilhørende børnebassin, solterrasse med liggestole og parasoller samt poolbar. For de sportsbegejstrede er der bordtennis, billard og snooker. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Faycan
  Fra359krPr. nat

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nicolas estevanez 61 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 159 meninger fra rejsendeBaseret på 159 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1964. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Der er i alt 61 værelser på stedet. Ejendommen består af 25 dobbeltværelser og 36 studio-lejligheder. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Hotel har en avisskranke. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Hotel tilbyder cykellejeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Hotel har et hjælpsomt, flersproget personale, der står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  128  Hoteller - Gran Canaria
Side  1  af  13
 

Beskrivelse af destination

  Gran Canaria er en af de største øer i øgruppen Canarieøerne, som er den øgruppe der ligger i Atlanterhavet og som tilhører Spanien. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria, der ligger i den nordlige del af øen. Denne ø fik øgenavnet Minikontinentet for sit meget varierede klima og miljø. Mange af disse er beskyttede, i det hele 32 områder hvor vi blandt andre kan nævne landparken Nublo, junglen Doramas, skrænten Aguaje, Tamdaba og Pino Santo. Den sydlige del af øen har de bedste kyster i turistområdet Maspalomas. I Maspalomas udgør sandbankerne et enestående sted i et landskab med smukke store strande. På dette sted er det ikke kun muligt at nyde solen men også restauranterne, barerne og indkøbscentrene. I denne region ligger parken Palmitos også med et stort udvalg af fugle. I midten af øen findes den smukkeste natur med imponerende bjerge. Gran Canaraia er et rejsemål som har alt det nødvendige for at gøre din ferie uforglemmelig!

De mest populære områder i  Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser