Hoteller i Puerto Rico-Gran Canaria

Find på kortet
 • Palmera mar
  Fra546krPr. nat

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 375 meninger fra rejsendeBaseret på 375 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i Amadores' turistområder (Puerto Rico), ikke langt fra sandstranden med det turkisblå hav og bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og et pulserende natteliv. Der er desuden forbindelse med offentlig transport ca. en km fra hotellet.Anlægget er bygget i 1985 og blev renoveret i 2003. Det består af en syvetagers hovedbygning med i alt 87 lejligheder. Komplekset kan tilbyde sine gæster en reception (åben mellem 9.00 og 13.30 samt 16.30 og 20.30) samt en bar. I bygningen finder man desuden en restaurant og en offentlig internetterminal.De hyggeligt indrettede lejligheder er udstyret med kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse med hårtørrer, telefon, internetadgang, tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse. Den nærmeste golfbane ligger 20 km væk og lader sig nemt nå med bil.

  Se mere
 • Riosol
  Fra545krPr. nat

  RiosolstarsGreenProgram Icon

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos,1 1 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1173 meninger fra rejsendeBaseret på 1173 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger på en skrænt oven over Puerto Rico. Det vidtstrakte kompleks er fordelt på små terrasser op ad skrænten og har en utrolig udsigt ud over havnen og den hyggelige bugt. Der kører regelmæssigt busser til stranden, der ligger ca. 1,5 km væk. I de umiddelbare omgivelser (ca. 50 m) finder man diverse indkøbsmuligheder, ligesom der også kun er 50 m til det nærmeste stoppested.Til faciliteterne hører en døgnåben reception, en panoramaelevator, et minimarked, diverse barer, en tv-stue med et lille bibliotek, en klimatiseret restaurant, et konferencerum og offentlig internetadgang (mod betaling). Herudover tilbydes der også vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads samt en miniklub (fra 4 år) og en legeplads for de mindste gæster.Desuden har de alle en altan eller en terrasse med en vidunderlig udsigt ud over havet.På de smukt anlagte udendørs arealer finder man et omfattende poollandskab med to swimmingpools og et separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Derudover er der solarium, fitness-studie samt mulighed for at spille bordtennis, tennis (hard court baner og projektørbelysning), squash, billard og minigolf (mod betaling). Endvidere sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der kan desuden arrangeres halvpension.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Se mere
 • Marina Suites Puerto Rico
  Fra1.555krPr. nat

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , C/ juan diaz rodriguez 10 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2620 meninger fra rejsendeBaseret på 2620 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel er beliggende midt i Puerto Ricos turistområde tæt ved den imponerende lystbådehavn og blot få minutters gang (ca. 300 m) fra den indbydende strand og det turkisblå hav. I de umiddelbare omgivelser finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter og barer samt omfattende underholdningsmuligheder. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 500 m væk. Herudover tager det ca. 50 minutter at køre til Parque Rural de Nublo.Lejlighedshotellet er bygget i 2004 og råder over en 9-etagers hovedbygning med 9 dobbeltværelser, 9 suiter og 198 lejligheder. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception, safeboks (mod betaling), vekselbørs og elevatorer. Herudover er der en café, en bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling og børnestole. Hotellet råder desuden over en legeplads, vaskeservice og en parkeringsplads (mod betaling).De komfortabelt indrettede og klimatiserede lejligheder råder over kombineret soveværelse/opholdsstue, et separat soveværelse samt et badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, tv, internetadgang, tekøkken eller køkken samt minikøleskab, strygejern/strygebræt, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet swimmingpool med integreret børnebassin, snackbar, liggestole, parasoller og en solterrasse. Mod betaling kan der tilbydes massage. Den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km væk.Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Babalu
  Fra336krPr. nat

  Babalustars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 436 meninger fra rejsendeBaseret på 436 meninger fra rejsende

  Lejlighederne ligger 3 km fra den største strand og centrum af Puerto Rico på et roligt område af bjergsiden, som er ideelt for par og familier. Butikkerne, barerne og restauranterne i Europa indkøbscenter ligger desuden inden for 200 m af hotellet, og til Gran Canaria lufthavn er der ca. 45 km.Lejligheds-hotellet er ideelt for par og familier, der ønsker at tilbringe deres dage med at hvile ud i en af swimmingpoolene eller gå en tur. Der er 112 enheder, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception ved ankomsten. Af faciliteter tilbyder hotellet vekselbørs, elevator og legeplads. Der er også en café på stedet, og mod betaling kan gæsterne benytte hotellets WLAN/internetadgang. Endvidere kan gæsterne parkere bilen på hotellets parkeringsplads.Alle lejligheder er udstyrede med et soveværelse, eget badeværelse med brusebad, tekøkken med køkkenredskaber, køleskab og mikrobølgeovn og en altan eller terrasse. På anmodning tilbydes også fjernsyn, brødristere, ventilatorer, strygejern, strygebræt, elkedler, safebokse og barnesenge (mod betaling).Komplekset tilbyder 2 swimmingpools (herunder 1 opvarmet swimmingpool og 1 udendørs swimmingpool) med separat børnebassin og legeplads. Gæsterne kan desuden slappe af i liggestolene under parasollerne på solterrassen, og forfriskninger kan købes i snackbaren langs swimmingpoolen. Endvidere kan man dyrke vandsport og leje liggestole og parasoller på sandstranden. Minigolf tilbydes desuden i indkøbs- og underholdningscentret Europa, som ligger kun 200 m væk. Ligeledes tilbydes der også tennis- og squashfaciliteter i nærheden.

  Se mere
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Fra1.828krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2196 meninger fra rejsendeBaseret på 2196 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger blot ca. 200 m fra sandstranden. Endvidere ligger det ca. 4 km uden for centrum af Puerto Rico. Der er ca. 150 m til et busstoppested.Det klimatiserede cityhotel blev renoveret i 2007 og råder over en have, en terrasse samt 5 etager med i alt 197 værelser, heraf 64 suiter og 4 handicapvenlige værelser. Ydermere er der foyer med reception, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue, opholdsstue, konferencelokale, kiosk, forretninger, frisør, bar, diskotek og restaurant med børnestole. Hertil kommer mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling) samt få hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen eller blive passet i miniklubben.Værelserne er udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg. Derudover rummer værelserne eget badeværelse med badekar, brusebad, toilet og hårtørrer samt altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar. Endvidere er der solterrasse med liggestole og parasoller samt swimmingpool med whirlpool, sauna, dampbad. Hertil kommer massage- og wellness-tilbud (mod betaling). Hotellet tilbyder herudover tennis, squash og golf (mod betaling), ligesom man kan ride og gå i fitness-studie. Prikken over i'et er et afvekslende aktivitetsprogram for såvel store som små. På stranden udbydes forskellige vandsportsaktiviteter på samme måde som man kan leje liggestole og parasoller (mod betaling).Aftensmaden kan vælges som menu. Der tilbydes halvpension, helpension eller alt inklusive.

  Se mere
 • Bahia Blanca
  Fra1.139krPr. nat

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 287 meninger fra rejsendeBaseret på 287 meninger fra rejsende

  Beliggende i Puerto rico , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1990. Hotel undergik en renovering i 2000. Der er i alt 108 værelser på stedet. Ejendommen består af 108 lejligheder. Hotel ligger midt i byen. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Sol y Paz
  Fra624krPr. nat

  Sol y Pazstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Timanfaya 19 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 383 meninger fra rejsendeBaseret på 383 meninger fra rejsende

  Ejendommen ligger i Timanfaya, over for et indkøbscenter med supermarkeder, apoteker, smykkeforretninger, restauranter og diverse underholdnings- og sportstilbud. Herudover ligger der et busstoppested og en taxaholdeplads inden for 75 m af hotellet.Dette lejligheds-hotel er et kompleks på 2 etager med i alt 40 boligenheder. Fra hver enkel boligenhed er der udsigt over swimmingpoolen og solterrassen.Der tilbydes lejligheder med 1 soveværelse, eget badeværelse, en stue med fjernsyn, et køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt en terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool og en solterrasse.

  Se mere
 • Porlamar
  Fra487krPr. nat

  Porlamarstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. el gavilan 12 - Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 47 meninger fra rejsendeBaseret på 47 meninger fra rejsende

  Dette kompleks ligger i nærheden af lystbådehavnen og stranden (ca. 300 væk) i den solrige del af Puerto Rico. Det ligger tæt på et område med flere restauranter og mange sportsaktiviteter. Til Puerto Ricos centrum, indkøbsmuligheder og mødesteder med natteliv er der ca. 5 minutter i bil. Til Holiday World forlystelsespark og Aqua Park er der omkring 20 minutter i bil eller med offentlige transportmidler. Herudover ligger der en busstation ca. 400 m væk, og der er ca. 45 km til Gran Canarias lufthavn, Las Palmas, fra komplekset.Dette kompleks består af 40 lejligheder fordelt på 3 etager. Der er en foyer med reception og garderobe samt et supermarked og et cafeteria. Gæsterne kan slappe af i baren og benytte stedets internetadgang.Lejlighederne rummer et soveværelse med 2 senge og en separat dagligstue med sovesofa og et køkken. I køkkenet finder man yderligere køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Herudover er der eget badeværelse med badekar. Endvidere er der også satellit-/kabel-tv og safeboks. På logiets store terrasse er der et bord, stole og hængekøjer.Der er en udendørs swimmingpool med saltvand og et ekstra børnebassin samt en snackbar langs bassinkanten på komplekset. Herudover kan gæsterne også slappe af i solariet eller benytte liggestolene og parasollerne. Endvidere tilbydes alle mulige former for vandsports- og sportsaktiviteter få meter fra komplekset, herunder tennis, bådture og fiskeri. Mod betaling er der tilmed mulighed for at dyrke sejlsport og spille paddle-tennis eller minigolf. Af yderligere maritime aktiviteter tilbydes vandski, jetski, dykning, windsurfing, motorbåd, bananbåd, katamaran og kanotur (alt sammen mod betaling). Der er mulighed for at spille squash og pool/snooker mod betaling. Liggestole og parasoller kan man også leje på den nærliggende sandstrand, for et symbolsk beløb. Ydermere ligger der en golfbane, Anfi Tauro, ca. 5 minutters kørsel fra komplekset.

  Se mere
 • Parque Raquel
  Fra489krPr. nat

  Parque Raquelstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. las palmeras 13 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 53 meninger fra rejsendeBaseret på 53 meninger fra rejsende

  Bungalowerne ligger meget tæt på stranden og diverse fritids- og sportsfaciliteter samt barer og restauranter, som gæsterne nemt kommer til på gåben. Lystbådehavnen ligger også i nærheden af komplekset i den solrige del af Puerto Rico. Endvidere finder man et hav af forretninger i nærheden, og busstationen ligger kun omkring 200 m væk. Der er desuden ca. 45 km til Gran Canarias lufthavn.Dette stille kompleks blev totalrenoveret i 2009 og består af 16 bungalower. Desuden rummer det en foyer med reception og garderobe.Bungalowerne er indrettet med 1 eller 2 separate soveværelser med 2 senge på hvert værelse. De rummer desuden en stue med sovesofa og et veludstyret køkken med minikøleskab og mikrobølgeovn. De er også udstyret med eget badeværelse med brusebad og terrasse med stole, bord og hængekøjer. Hertil kommer satellit-/kabel-tv og en safeboks som standardindretning.Nogle få meter fra komplekset har gæsterne mulighed for at deltage i alle typer aktiviteter og sport, herunder bådudflugter, fisketure, minigolf, tennis, squash og paddle-tennis (begge dele mod betaling). Gæsterne kan desuden tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med saltvand, ligesom der er et børnebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. Af andre vandsportsaktiviteter er der mod betaling mulighed for at stå på vandski og jetski såvel som at dykke, windsurfe, dyrke sejlsport eller sejle på bananbåd og i katamaran eller kano. Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sandstrand (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Riosol
  Riosol
  4,0/5
  Kundevurderingaf  36 Muligheder

  Rengøring perfekt, veludstyret lejlighed

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 19/02/2013

  Fra74krSe mere

 • Babalu
  Babalu
  3,8/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Alt godt. vi kommer igen til dec.13 jan 14 og vi glæder os allerede Good Good Good We come agian Larst in this year.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/01/2013

  Fra46krSe mere

 • Parque Raquel
  Parque Raquel
  4,5/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Forholdet mellem pris og kvalitet var meget tilfredsstillende. Poolområdet var godt. Vi havde rengøring 3 gange på 6 dage. Personalet var alle søde og venlige. Dejligt roligt selvom lejlighederne lå m ...

  A.Petersen
  Hotelopia-kunde, 29/11/2014

  Fra66krSe mere