Hoteller i Puerto Rico-Gran Canaria

Find på kortet
 • Puerto Azul
  Fra1.013krPr. nat

  Puerto Azulstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la comisa 13 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1913 meninger fra rejsendeBaseret på 1913 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel ligger på små terrasser på en bakke ved havet. Man skal gå ned ad en trappe for at komme til stranden, der ligger ca. 1,5 km væk. Puerto Ricos centrum, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder, ligger ca. 1 km væk.Lejlighedskomplekset er bygget i 1989 og åbnede i år 2001. Det består af en hovedbygning samt forskellige sidebygninger med i alt 385 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, elevatorer samt et minimarked. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en spisesal og en hyggelig bar. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.Lejlighederne indeholder eget badeværelse, kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt safeboks og telefon. Derudover er de udstyret med tekøkken, minibar og køleskab.På de skønne udendørs arealer finder man tre swimmingpools med separat børnebassin samt en møbleret solterrasse. Herudover er der et solarium, tennisbaner, squashbaner, en volleyballbane samt en minigolfbane. Mod betaling kan man endvidere benytte hotellets whirlpool og sauna, få massage eller spille bordtennis og billard. Der ligger desuden en golfbane ca. 10 km væk. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Terrazamar
  Fra809krPr. nat

  Terrazamarstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras 5-8 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger i Puerto Ricos turistområder kun et par minutters gang fra stranden og bymidten (ca. en km), hvor man finder et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ca. 300 m fra hotellet afgår der offentlige transportmidler.Hotellet nyåbnede i 2003 og har i alt 100 lejligheder fordelt på seks etager. Det kan tilbyde sine gæster en foyer og en restaurant samt gode parkeringsmuligheder.De praktisk indrettede lejligheder har alle eget badeværelse samt tekøkken med køleskab. Den videre indretning omfatter telefon og safe.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en tennisbane.

  Se mere
 • Sol y Paz
  Fra664krPr. nat

  Sol y Pazstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle timanfaya 19 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Ejendommen ligger i Timanfaya, over for et indkøbscenter med supermarkeder, apoteker, smykkeforretninger, restauranter og diverse underholdnings- og sportstilbud. Herudover ligger der et busstoppested og en taxaholdeplads inden for 75 m af hotellet.Dette lejligheds-hotel er et kompleks på 2 etager med i alt 40 boligenheder. Fra hver enkel boligenhed er der udsigt over swimmingpoolen og solterrassen.Der tilbydes lejligheder med 1 soveværelse, eget badeværelse, en stue med fjernsyn, et køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt en terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool og en solterrasse.

  Se mere
 • Casablanca
  Fra1.440krPr. nat

  Casablancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 24 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 548 meninger fra rejsendeBaseret på 548 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger i Puerto Rico på den sydlige del af Gran Canaria. Her er vejret dejligt året rundt, ligesom solen skinner næsten hver dag. Der er kun få skridt til et indkøbscenter med over 100 forretninger. Der er kun ca. 1 km til Puerto Ricos strand, mens der er omkring 10 km til Playa del Ingles.Lejlighedsanlægget blev renoveret i 2006 og garanterer gæsterne en komfortable og afslappet ferie. Det har i alt 97 lejligheder og råder over en hotelterrasse samt en foyer med døgnåben reception, elevator og lille supermarked. Herudover står der internetadgang (mod betaling), en bar, en café, et spillelokale og en restaurant til gæsternes rådighed. Endelig er der parkeringsmuligheder og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Lejlighederne råder over eget badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) og telefon. Endvidere er der tekøkken med minikøleskab, elkedel, strygejern og strygebræt. Alle lejlighederne er desuden udstyret med en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man tilmed en swimmingpool med børnebassin, pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der livemusik samt af og til forskellige underholdningsprogrammer. På stranden står der ligeledes parasoller og liggestole til rådighed for gæsterne (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 3 km væk.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Holiday Club Puerto Calma
  Fra822krPr. nat

  Holiday Club Puerto Calmastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Joaquin blanco torrent 2 puerto rico puerto rico na - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 116 meninger fra rejsendeBaseret på 116 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 109 værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Monteparaiso
  Fra528krPr. nat

  Monteparaisostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 2 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger centralt få meter fra en forbindelse med offentlig transport. Lige i nærheden finder man forskellige barer, pubber og restauranter. Sandstranden ligger ca. 1,5 km væk.Hotellet blev bygget i 1989 og renoveret i 2003. Det består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 100 hotellejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator.De hyggelige lejligheder råder over eget eget badeværelse med brusekabine. Der er endvidere satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, safe samt en opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin og snackbar.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Se mere
 • Corona Cedral
  Fra4.429krPr. nat

  Corona Cedralstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av de mogán, 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 72 meninger fra rejsendeBaseret på 72 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel kan findes i Puerto Rico. Ejendommen, der putter sig indenfor 300 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra ferieboligen. De 30 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Internetforbindelse (lednings- og trådløs) findes i fællesområderne for dem, der har brug for at være i forbindelse. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Corona Cedral er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Puerto Azul
  Puerto Azul
  4,0/5
  Kundevurderingaf  30 Muligheder

  Rigtig god service og meget venlig personale. Hyggelig poolbar og meget flot poolområde. Dejlig stor terrasse med flot udsigt og velfungerende lejlighed.

  Andersen
  Hotelopia-kunde, 24/03/2010

  Fra1.014krSe mere