Hoteller i Puerto Rico-Gran Canaria

Find på kortet
 • Canaima
  Fra444krPr. nat

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Beliggende i Puerto rico , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1985. Hotel kan prale af 70 lejligheder. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Riosol
  Fra540krPr. nat

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos,1 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder

  Dette lejlighedskompleks ligger på en skrænt oven over Puerto Rico. Det vidtstrakte kompleks er fordelt på små terrasser op ad skrænten og har en utrolig udsigt ud over havnen og den hyggelige bugt. Der kører regelmæssigt busser til stranden, der ligger ca. 1,5 km væk. I de umiddelbare omgivelser (ca. 50 m) finder man diverse indkøbsmuligheder, ligesom der også kun er 50 m til det nærmeste stoppested.Til faciliteterne hører en døgnåben reception, en panoramaelevator, et minimarked, diverse barer, en tv-stue med et lille bibliotek, en klimatiseret restaurant, et konferencerum og offentlig internetadgang (mod betaling). Herudover tilbydes der også vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads samt en miniklub (fra 4 år) og en legeplads for de mindste gæster.Desuden har de alle en altan eller en terrasse med en vidunderlig udsigt ud over havet.På de smukt anlagte udendørs arealer finder man et omfattende poollandskab med to swimmingpools og et separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Derudover er der solarium, fitness-studie samt mulighed for at spille bordtennis, tennis (hard court baner og projektørbelysning), squash, billard og minigolf (mod betaling). Endvidere sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der kan desuden arrangeres halvpension.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Se mere
 • Castillo de Sol
  Fra399krPr. nat

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 16 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Lejligheds-kompleks blev bygget i 1989. Lejligheds-kompleks blev fuldstændig moderniseret i 2008. Ejendommen udgøres af 87 lejligheder. Dette attraktive lejlighedskompleks er ideelt til grupper og familier. Beliggende i bymidten giver Lejligheds-kompleks nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Lejligheds-kompleks er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Lejligheds-kompleks ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Boston
  Fra560krPr. nat

  Bostonstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av.de gran canaria 34 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  The bungalows are situated in a great location in Puerto Rico. The beach is a 15-minute walk and the shopping centre is also within walking distance to the complex. Guests will find banks, doctors, all kinds of shops, bars, pubs and discos in the surrounding area, without having to use a car or public transport. These bungalows are proximity to the local nightlife in Puerto Rico.

  Se mere
 • Sol y Paz
  Fra551krPr. nat

  Sol y Pazstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Timanfaya 19 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Ejendommen ligger i Timanfaya, over for et indkøbscenter med supermarkeder, apoteker, smykkeforretninger, restauranter og diverse underholdnings- og sportstilbud. Herudover ligger der et busstoppested og en taxaholdeplads inden for 75 m af hotellet.Dette lejligheds-hotel er et kompleks på 2 etager med i alt 40 boligenheder. Fra hver enkel boligenhed er der udsigt over swimmingpoolen og solterrassen.Der tilbydes lejligheder med 1 soveværelse, eget badeværelse, en stue med fjernsyn, et køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt en terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool og en solterrasse.

  Se mere
 • Bahia Blanca
  Fra731krPr. nat

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 - Kort
   

  Denne populære ejendom er beliggende i Puerto rico . Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev moderniseret i 2000. Der er i alt 108 værelser på stedet. Ejendommen består af 108 lejligheder. Hotel ligger midt i byen. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Canaima
  Canaima
  3,5/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Er bare så godt, fine faciliteter, fantatisske medarbejdere. Og et stort plus at man kommer rundt om aftenen og spørger om alt er godt. Jeg har næsten bestilt hotellet igen i august, og vil helt klart ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/06/2010

  Fra60krSe mere