Hoteller i Puerto Rico-Gran Canaria

Find på kortet
 • Palmera mar
  Fra375krPr. nat

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 398 meninger fra rejsendeBaseret på 398 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i Amadores' turistområder (Puerto Rico), ikke langt fra sandstranden med det turkisblå hav og bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og et pulserende natteliv. Der er desuden forbindelse med offentlig transport ca. en km fra hotellet.Anlægget er bygget i 1985 og blev renoveret i 2003. Det består af en syvetagers hovedbygning med i alt 87 lejligheder. Komplekset kan tilbyde sine gæster en reception (åben mellem 9.00 og 13.30 samt 16.30 og 20.30) samt en bar. I bygningen finder man desuden en restaurant og en offentlig internetterminal.De hyggeligt indrettede lejligheder er udstyret med kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse med hårtørrer, telefon, internetadgang, tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse. Den nærmeste golfbane ligger 20 km væk og lader sig nemt nå med bil.

  Se mere
 • Marina Suites Puerto Rico
  Fra1.641krPr. nat

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , C/ juan diaz rodriguez 10 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2857 meninger fra rejsendeBaseret på 2857 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel er beliggende midt i Puerto Ricos turistområde tæt ved den imponerende lystbådehavn og blot få minutters gang (ca. 300 m) fra den indbydende strand og det turkisblå hav. I de umiddelbare omgivelser finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter og barer samt omfattende underholdningsmuligheder. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 500 m væk. Herudover tager det ca. 50 minutter at køre til Parque Rural de Nublo.Lejlighedshotellet er bygget i 2004 og råder over en 9-etagers hovedbygning med 9 dobbeltværelser, 9 suiter og 198 lejligheder. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception, safeboks (mod betaling), vekselbørs og elevatorer. Herudover er der en café, en bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling og børnestole. Hotellet råder desuden over en legeplads, vaskeservice og en parkeringsplads (mod betaling).De komfortabelt indrettede og klimatiserede lejligheder råder over kombineret soveværelse/opholdsstue, et separat soveværelse samt et badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, tv, internetadgang, tekøkken eller køkken samt minikøleskab, strygejern/strygebræt, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet swimmingpool med integreret børnebassin, snackbar, liggestole, parasoller og en solterrasse. Mod betaling kan der tilbydes massage. Den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km væk.Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Fra1.755krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2347 meninger fra rejsendeBaseret på 2347 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger blot ca. 200 m fra sandstranden. Endvidere ligger det ca. 4 km uden for centrum af Puerto Rico. Der er ca. 150 m til et busstoppested.Det klimatiserede cityhotel blev renoveret i 2007 og råder over en have, en terrasse samt 5 etager med i alt 197 værelser, heraf 64 suiter og 4 handicapvenlige værelser. Ydermere er der foyer med reception, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue, opholdsstue, konferencelokale, kiosk, forretninger, frisør, bar, diskotek og restaurant med børnestole. Hertil kommer mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling) samt få hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen eller blive passet i miniklubben.Værelserne er udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg. Derudover rummer værelserne eget badeværelse med badekar, brusebad, toilet og hårtørrer samt altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar. Endvidere er der solterrasse med liggestole og parasoller samt swimmingpool med whirlpool, sauna, dampbad. Hertil kommer massage- og wellness-tilbud (mod betaling). Hotellet tilbyder herudover tennis, squash og golf (mod betaling), ligesom man kan ride og gå i fitness-studie. Prikken over i'et er et afvekslende aktivitetsprogram for såvel store som små. På stranden udbydes forskellige vandsportsaktiviteter på samme måde som man kan leje liggestole og parasoller (mod betaling).Aftensmaden kan vælges som menu. Der tilbydes halvpension, helpension eller alt inklusive.

  Se mere
 • Mozart
  Fra199krPr. nat

  Mozartstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , De la cornisa s/n - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 20 meninger fra rejsendeBaseret på 20 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset har en rolig beliggenhed i udkanten af Puerto Rico på Gran Canaria. Lige i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder som f.eks. butikker, restauranter og barer. Der er desuden kun ca. 3 km til den nærmeste strand. Endvidere ligger der et busstoppested lige foran hotellet.Feriekomplekset blev renoveret i år 2003 og har fordelt på 2 etager i alt 24 lejligheder. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og kiosk. Der er naturligvis også mulighed for at bestille vaskeservice (mod betaling).De attraktive lejligheder er udstyret med eget, flisebelagt badeværelse med brusekabine og badekar. Til faciliteterne hører endvidere et fjernsyn og en safeboks (mod betaling). Desuden er lejlighederne indrettet med et moderne tekøkken med køleskab, kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse og en altan eller en terrasse. Hotellets personale gør rent ved afrejse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med havvand samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Der ligger desuden en golfbane ca. 4 km fra komplekset.

  Se mere
 • IG Nachosol Premium Adults Only
  Fra663krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 44 meninger fra rejsendeBaseret på 44 meninger fra rejsende

  Denne ejendom, der er bekvemt placeret i Mogan , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Der er i alt 12 værelser på stedet. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination