Hoteller i Puerto Rico-Gran Canaria

Find på kortet
 • Terrazamar
  Fra390krPr. nat

  Terrazamarstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger i Puerto Ricos turistområder kun et par minutters gang fra stranden og bymidten (ca. en km), hvor man finder et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ca. 300 m fra hotellet afgår der offentlige transportmidler.Hotellet nyåbnede i 2003 og har i alt 100 lejligheder fordelt på seks etager. Det kan tilbyde sine gæster en foyer og en restaurant samt gode parkeringsmuligheder.De praktisk indrettede lejligheder har alle eget badeværelse samt tekøkken med køleskab. Den videre indretning omfatter telefon og safe.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en tennisbane.

  Se mere
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Fra1.187krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Hotellet ligger blot ca. 200 m fra sandstranden. Endvidere ligger det ca. 4 km uden for centrum af Puerto Rico. Der er ca. 150 m til et busstoppested.Det klimatiserede cityhotel blev renoveret i 2007 og råder over en have, en terrasse samt 5 etager med i alt 197 værelser, heraf 64 suiter og 4 handicapvenlige værelser. Ydermere er der foyer med reception, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue, opholdsstue, konferencelokale, kiosk, forretninger, frisør, bar, diskotek og restaurant med børnestole. Hertil kommer mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling) samt få hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen eller blive passet i miniklubben.Værelserne er udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg. Derudover rummer værelserne eget badeværelse med badekar, brusebad, toilet og hårtørrer samt altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar. Endvidere er der solterrasse med liggestole og parasoller samt swimmingpool med whirlpool, sauna, dampbad. Hertil kommer massage- og wellness-tilbud (mod betaling). Hotellet tilbyder herudover tennis, squash og golf (mod betaling), ligesom man kan ride og gå i fitness-studie. Prikken over i'et er et afvekslende aktivitetsprogram for såvel store som små. På stranden udbydes forskellige vandsportsaktiviteter på samme måde som man kan leje liggestole og parasoller (mod betaling).Aftensmaden kan vælges som menu. Der tilbydes halvpension, helpension eller alt inklusive.

  Se mere
 • Puerto Plata
  Fra326krPr. nat

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 208 meninger fra rejsendeBaseret på 208 meninger fra rejsende

  Anlægget ligger kun ca. 700 m fra byens centrum med diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ca. 800 m til stranden. Bybussen stopper lige foran hotellets hovedindgang. Selv samme bus kører til Puerto Rico indkøbscenter og herfra tilbage til hotellet.Anlægget rummer en stor have samt i alt 304 studier-lejligheder og en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Hertil kommer internetadgang med WLAN Access Point (mod betaling), konferenceindretninger, selskabslokale med fjernsyn, udlejning af biler, diskotek-pub, små supermarkeder, frisørsalon og restaurant med et omfattende spisekort og panoramaudsigt over hele Puerto Rico. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringsmuligheder.Studierne-lejlighederne rummer et komplet udstyret badeværelse og altan eller terrasse. Derudover er de udstyret med kombineret stue/soveværelse, telefon, radio, satellit-/kabel-tv og tekøkken med to elektriske kogeplader og køleskab.På de udendørs havearealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med gratis liggestole samt en pool-/snackbar. Der tilbydes endvidere et aktivitetsprogram for store og små. På stranden står der mod betaling parasoller og liggestole til rådighed. Den nærmeste golfbane ligger omkring 2,5 km fra hotellet.På terrassen kan den lækre morgenmad og den behagelige frokost nydes. I køkkenets åbeningstid fra kl. 9.00 til kl. 16.30 tilbydes der kaffe, kage, is og andre sager. Endvidere tilbydes der lokale specialiteter og en omfangsrig tallerken af kulinariske lækkerier i restauranten.

  Se mere
 • Colina Mar
  Fra319krPr. nat

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Timanfaya 4 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 979 meninger fra rejsendeBaseret på 979 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger i centrum af Puerto Ricos turistområde kun ca. 100 m fra en forbindelse med offentlig transport og i umiddelbar nærhed af talrige restauranter, barer, pubber, diskoteker og indkøbsmuligheder (ca. 200 m). Der er endvidere kun ca. 1,5 km til den vidunderlige strand.Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2005 og har fordelt på 5 etager i alt 184 lejligheder. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Herudover er der mulighed for at opbevare værdigenstande i hotellets safeboks samt at veksle penge. Der er også en elevator. Ydermere rummer komplekset en kiosk, et lille supermarked, offentlig internetadgang (trådløs) med WLAN. Endvidere rummer bygningen også en smart café, en hyggelig bar og en elegant restaurant. De yngste gæster kan lege i miniklubben. Der tilbydes vasketøjsservice. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede lejligheder indeholder kombineret soveværelse/opholdsstue, et separat soveværelse samt eget badeværelse med badekar og et tekøkken med køleskab. Herudover er de udstyret med safeboks (mod betaling) og satellit-/kabel-tv. Alle værelser har desuden egen altan eller terrasse.På det velholdte udendørs areal finder man en swimmingpool med saltvand, et separat børnebassin, en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der også en indendørs swimmingpool. Hotellet arrangerer regelmæssigt et afvekslende aktivitetsprogram for både store og små. Til de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille golf på en golfbane, der ligger ca. 3 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Los Veleros
  Fra332krPr. nat

  Los Velerosstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. guayadeque 16 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 59 meninger fra rejsendeBaseret på 59 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset er beliggende på den sydlige del af Gran Canaria og kan derfor bryste sig af et godt klima året rundt. I nærheden ligger der desuden talrige Thalassoterapicentre samt medicinske behandlingsformer. Få meter fra hotellet finder man forskellige restauranter og barer. Endvidere ligger der et stoppested samt stranden og byens centrum ca. 800 m fra hotellet. Ca. 1,5 km væk ligger Parque Aquatico. Gran Canarias ligger omkring 57 km fra komplekset.Komplekset blev renoveret i 2005 og råder på sine 2 etager over i alt 51 lejligheder samt en foyer med safeboks. Bygningen rummer endvidere en snackbar, et lille supermarked og en restaurant, hvor der flere aftener om ugen bliver grillet og danset til levende musik i en hyggelig atmosfære. Anlægget råder også over en lille legeplads.1 og 2-værelseslejlighederne har alle eget badeværelse samt et komplet indrettet køkken med køleskab, mikrobølgeovn og ildsted af vitrokeramik. Sofaen i sofagruppen kan foldes ud og anvendes som ekstraseng. Desuden er der telefon samt satellit-/kabel-tv. Endvidere rummer lejlighederne dobbeltseng, elektronisk safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Komplekset råder over en særdeles velplejet have med 2 swimmingpools med børnebassin samt liggestole og parasoller. Hertil kommer et solarium. Endvidere er der talrige turisttilbud såsom ekskursioner til lands, til vands og i luften samt mulighed for at udøve et endeløst antal af sportsaktiviteter. Herudover er der ca. 5 km til en golfbane, dybvandsfiskeri på søen eller udflugter i små u-både. Ved stranden kan der lejes liggestole og parasoller mod betaling.I Agua la Perras slugt (til venstre for Playa de Puerto Rico og Puerto Base) skal man følge vejen Calle Joaquin Blanco Torrent. Herefter går man til venstre og fortsætter efterfølgende på Avenida de Guayadeque.

  Se mere
 • El Greco
  Fra879krPr. nat

  El Grecostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Doreste y molina, s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 198 meninger fra rejsendeBaseret på 198 meninger fra rejsende

  Lejligheds-hotellet ligger i det kosmopolitiske område af Puerto Rico kun 20 m fra stranden samt få meter fra indkøbsområdet med barer, restauranter, forretninger og natteliv. Busstationen ligger endvidere ca. 500 m væk.Dette kompleks blev renoveret i 2010 ved brug af importerede materialer og kvalitetsmøbler fra Italien. Det tilbyder en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs. Det klimatiserede etablissement består af i alt 86 boligenheder og tilbyder desuden en restaurant, en bar og en parkeringsplads.Alle værelser er udstyret med dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og safeboks. Der tilbydes også egne badeværelser med brusebad og hårtørrer. Endvidere er køkkenerne udstyret med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Tillige tilbydes gæsterne en vaskemaskine, et strygejern og et strygebræt og altan eller terrasse på værelserne.Dette strand-hotel råder over 2 swimmingpools og en solterrasse. Liggestole og parasoller kan lejes på sandstranden. Der ligger deslige en golfbane omkring 1,5 km fra lejligheds-hotellet.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • Babalu
  Fra275krPr. nat

  Babalustars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 15 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 422 meninger fra rejsendeBaseret på 422 meninger fra rejsende

  Lejlighederne ligger 3 km fra den største strand og centrum af Puerto Rico på et roligt område af bjergsiden, som er ideelt for par og familier. Butikkerne, barerne og restauranterne i Europa indkøbscenter ligger desuden inden for 200 m af hotellet, og til Gran Canaria lufthavn er der ca. 45 km.Lejligheds-hotellet er ideelt for par og familier, der ønsker at tilbringe deres dage med at hvile ud i en af swimmingpoolene eller gå en tur. Der er 112 enheder, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception ved ankomsten. Af faciliteter tilbyder hotellet vekselbørs, elevator og legeplads. Der er også en café på stedet, og mod betaling kan gæsterne benytte hotellets WLAN/internetadgang. Endvidere kan gæsterne parkere bilen på hotellets parkeringsplads.Alle lejligheder er udstyrede med et soveværelse, eget badeværelse med brusebad, tekøkken med køkkenredskaber, køleskab og mikrobølgeovn og en altan eller terrasse. På anmodning tilbydes også fjernsyn, brødristere, ventilatorer, strygejern, strygebræt, elkedler, safebokse og barnesenge (mod betaling).Komplekset tilbyder 2 swimmingpools (herunder 1 opvarmet swimmingpool og 1 udendørs swimmingpool) med separat børnebassin og legeplads. Gæsterne kan desuden slappe af i liggestolene under parasollerne på solterrassen, og forfriskninger kan købes i snackbaren langs swimmingpoolen. Endvidere kan man dyrke vandsport og leje liggestole og parasoller på sandstranden. Minigolf tilbydes desuden i indkøbs- og underholdningscentret Europa, som ligger kun 200 m væk. Ligeledes tilbydes der også tennis- og squashfaciliteter i nærheden.

  Se mere
 • Leticia Del Mar
  Fra345krPr. nat

  Leticia Del Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. mogan 3 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 19 meninger fra rejsendeBaseret på 19 meninger fra rejsende

  Dette feriested ligger perfekt i nærheden af rekreative faciliteter, herunder diverse restauranter, barer og forretninger samt lystbådehavnen og stranden. Disse indretninger ligger desuden inden for bekvem rækkevidde til fods, eftersom feriestedet ligger lige midt i Puerto Rico. Til busstationen er der kun omkring 50 m og til Gran Canaria lufthavn ca. 45 km.Dette fredfyldte kompleks består af 20 boligenheder i form af lejligheder og bungalower. Det tilbyder også en foyer med reception.Bungalowerne og lejlighederne på dette kompleks består af et helt separat soveværelse med 2 senge, en stue med sovesofa og et køkken med køleskab og mikrobølgeovn. De er også udstyret med eget badeværelse med brusebad og terrasse med stole, bord og hængekøjer. Hertil kommer satellit-/kabel-tv og en safeboks som standardindretning.Nogle få meter fra komplekset har gæsterne mulighed for at deltage i alle slags vand- og sportsaktiviteter, herunder bådudflugter, sejlsport, minigolf, squash og paddle-tennis (alt sammen mod betaling). Af andre vandsportsaktiviteter mod betaling er der mulighed for at stå på vandski og jetski, dykke, windsurfe og sejle på bananbåd og i katamaran eller kano. Gæsterne kan endvidere tage ud at fiske og spille tennis eller tage en dukkert i den udendørs swimmingpool med saltvand, ligesom der er et børnebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. Ydermere står der liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende sandstrand (mod betaling).

  Se mere
 • Natural Park
  Fra345krPr. nat

  Natural Parkstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Los pechos 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 61 meninger fra rejsendeBaseret på 61 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 5 minutters gang fra stranden med udsigt over byen Puerto Rico på Gran Canaria. Komplekset har en central beliggenhed og egner sig perfekt til gæster, der har lyst til en aktiv ferie. Det ligger kun nogle få minutter fra centrum af feriestedet og tæt på en lang række forskellige restauranter, caféer, diskoteker, morsomme barer og andre underholdningstilbud. Den nærmeste busstation ligger ca. 2 km væk.Dette strand-hotel består af 76 lejligheder, herunder er 2 handicapvenligt indrettede. Gæsterne bydes velkommen på det klimatiserede etablissement i en foyer og tilbydes desuden en døgnåben reception med mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter tilbydes der også en safeboks, en vekselbørs og en legeplads. Endvidere kan gæsterne spise og drikke i caféen, baren eller restauranten. Ydermere kan gæsterne benytte stedets trådløse internetadgang, bestille vasketøjsservice, parkere bilen på parkeringspladsen eller leje cykler.Alle lejligheder rummer 1 soveværelse, en altan med havudsigt og et køkken med køleskab, et komfur og en mikrobølgeovn med grill. Hver enkel lejlighed er desuden indrettet med eget badeværelse med badekar, en stue med spiseområde til 4 personer, sovesofa, telefon, safeboks og satellit-tv. Alle lejligheder kan rumme 3 personer.Gæsterne kan tage sig en forfriskende dukkert i en af hotellets 2 swimmingpools. Der er også et børnebassin og en snackbar langs swimmingpoolen, hvor man kan få forfriskninger. Endvidere kan gæsterne slappe af i boblebadet og hvile sig i liggestolene under parasollernes skygge på solterrassen. Har gæster lyst til at træne fysikken under opholdet, er der også et fitness-studie på stedet. Herudover kan man bestille massagebehandlinger eller besøge golfbanen omkring 5 km væk, ligesom liggestole og parasoller også står klar til brug på sandstranden.

  Se mere
 • Marina Bayview
  Fra990krPr. nat

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 992 meninger fra rejsendeBaseret på 992 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i et rekreativtr omrÃ¥de i Puerto Rico, kun et par minutters gang fra centrum og en park. Lige i nærheden finder man diverse barer, restauranter og diskoteker. Til stranden er der ca. 400 m, ligesom der ogsÃ¥ kun er 800 m til det nærmeste stoppested. Der er 50 minutters kørsel til Las Palmas.Komplekset er pÃ¥ fire etager og rÃ¥der over i alt 114 lejligheder. Herudover rummer bygningen en foyer med døgnÃ¥ben reception, vekselbørs og elevator. Endvidere er der et supermarked, en café, en hyggelig bar, en morgenmadscafé og en restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der er mulighed for at vaske sit tøj (mod betaling). Uden for komplekset kan man parkere sin bil.De handicapvenlige lejligheder er smagfuldt indrettet og rÃ¥der over kombineret stue/soveværelse, et badeværelse og et separat soveværelse samt et tekøkken med minikøleskab og køleskab, og hvor der er mulighed for at lave te og kaffe. Endvidere er de udstyret med telefon, tv, safeboks og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool med børnebassin. Herudover er der en dejlig solterrasse med liggestole, parasoller og pool-/snackbar. Sportsbegejstrede gæster kan spille billard og minigolf. Ca. 15 km væk ligger der en golfbane.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  14  Hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Puerto Plata
  Puerto Plata
  4,3/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Rart sted at være, selv om det ikke er helt moderne. Det er value for money... Meget fint med Ellington, og restaurant, samt købmandsbutik på stedet...

  Knud Riis Johansen
  Hotelopia-kunde, 29/11/2010

  Fra44krSe mere

 • Babalu
  Babalu
  3,8/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Alt godt. vi kommer igen til dec.13 jan 14 og vi glæder os allerede Good Good Good We come agian Larst in this year.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/01/2013

  Fra37krSe mere