Hoteller i Puerto Rico-Gran Canaria

Find på kortet
 • Palmera mar
  Fra400krPr. nat

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 393 meninger fra rejsendeBaseret på 393 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i Amadores' turistområder (Puerto Rico), ikke langt fra sandstranden med det turkisblå hav og bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og et pulserende natteliv. Der er desuden forbindelse med offentlig transport ca. en km fra hotellet.Anlægget er bygget i 1985 og blev renoveret i 2003. Det består af en syvetagers hovedbygning med i alt 87 lejligheder. Komplekset kan tilbyde sine gæster en reception (åben mellem 9.00 og 13.30 samt 16.30 og 20.30) samt en bar. I bygningen finder man desuden en restaurant og en offentlig internetterminal.De hyggeligt indrettede lejligheder er udstyret med kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse med hårtørrer, telefon, internetadgang, tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse. Den nærmeste golfbane ligger 20 km væk og lader sig nemt nå med bil.

  Se mere
 • Castillo de Sol
  Fra366krPr. nat

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 429 meninger fra rejsendeBaseret på 429 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1989. $hotel. getTypeHotel() blev fuldstændig renoveret i 2015. Der er i alt 87 værelser på stedet. Ejendommen består af 87 lejligheder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes et handy minimarked på området til eventuelle sidste øjebliks fornødenheder, hurtige snacks eller glemte tandbørster. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. 11:00. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Laguna Apartments
  Fra444krPr. nat

  Laguna Apartmentsstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. las palmeras 7 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 21 meninger fra rejsendeBaseret på 21 meninger fra rejsende

  Disse lejligheder ligger tæt på stranden, på solsiden af Puerto Rico og meget tæt på et område fuldt af restauranter, underholdnings- og sportstilbud. Gæsterne kommer både til lystbådehavnen og stranden til fods, og stranden finder man ca. 400 m fra etablissementet. Til den nærmeste busstation er der ca. 200 m fra lejligheds-hotellet og til byens centrum omkring 5 minutters gang. Desuden ligger Gran Canarias lufthavn, Las Palmas, ca. 45 km væk.Dette stille kompleks består af i alt 18 lejligheder fordelt på 3 etager. Det rummer også en foyer med reception, garderobe og ikke-rygerområde samt en restaurant.Disse solrige lejligheder har et separat soveværelse med 2 senge, en sovesofa og et veludstyret køkken, herunder et minikøleskab og en mikrobølgeovn. Herudover er der eget badeværelse med brusebad. Hertil kommer også satellit-/kabel-tv og en safeboks. Desuden kan gæsterne slappe af på den store terrasse, som er komplet udstyret med bord, stole og hængekøjer.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med saltvand, herunder 1 børnebassin. Gæsterne kan desuden slappe af i liggestolene på solterrassen. Der står også parasoller til rådighed. Endvidere tilbydes alle former for vand- og sportsaktiviteter få meter fra feriestedet, herunder vandreture, sejlads, tennis, fiskeri og mulighed for at dyrke sejlsport. Mod betaling er der tilmed mulighed for at spille paddle-tennis og minigolf. Af maritime aktiviteter tilbydes deslige vandski, jetski, dykning, windsurfing, motorbåd, bananbåd, sejlads, katamaran og kano, alt sammen mod betaling. Af yderligere sportsgrene tilbydes der mod betaling også squash. Ydermere ligger golfbanen Anfi Tauro ca. 2 km fra komplekset. Der er mulighed for at leje liggestole og parasoller på den nærliggende sandstrand (mod betaling).

  Se mere
 • Bahia Blanca
  Fra669krPr. nat

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 300 meninger fra rejsendeBaseret på 300 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1990. $hotel. getTypeHotel() blev moderniseret i 2000. Ejendommen består af 108 værelser. Ejendommen består af 108 lejligheder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. 10:00. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Marina Suites Puerto Rico
  Fra1.504krPr. nat

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , C/ juan diaz rodriguez 10 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2761 meninger fra rejsendeBaseret på 2761 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel er beliggende midt i Puerto Ricos turistområde tæt ved den imponerende lystbådehavn og blot få minutters gang (ca. 300 m) fra den indbydende strand og det turkisblå hav. I de umiddelbare omgivelser finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder, talrige restauranter og barer samt omfattende underholdningsmuligheder. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 500 m væk. Herudover tager det ca. 50 minutter at køre til Parque Rural de Nublo.Lejlighedshotellet er bygget i 2004 og råder over en 9-etagers hovedbygning med 9 dobbeltværelser, 9 suiter og 198 lejligheder. Herudover er der en foyer med en døgnåben reception, safeboks (mod betaling), vekselbørs og elevatorer. Herudover er der en café, en bar og en restaurant med ikke-ryger-afdeling og børnestole. Hotellet råder desuden over en legeplads, vaskeservice og en parkeringsplads (mod betaling).De komfortabelt indrettede og klimatiserede lejligheder råder over kombineret soveværelse/opholdsstue, et separat soveværelse samt et badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, tv, internetadgang, tekøkken eller køkken samt minikøleskab, strygejern/strygebræt, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet swimmingpool med integreret børnebassin, snackbar, liggestole, parasoller og en solterrasse. Mod betaling kan der tilbydes massage. Den nærmeste golfbane ligger ca. 5 km væk.Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Hotel Servatour Casablanca
  Fra418krPr. nat

  Hotel Servatour Casablancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 24 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 369 meninger fra rejsendeBaseret på 369 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger i Puerto Rico på den sydlige del af Gran Canaria. Her er vejret dejligt året rundt, ligesom solen skinner næsten hver dag. Der er kun få skridt til et indkøbscenter med over 100 forretninger. Der er kun ca. 1 km til Puerto Ricos strand, mens der er omkring 10 km til Playa del Ingles.Lejlighedsanlægget blev renoveret i 2006 og garanterer gæsterne en komfortable og afslappet ferie. Det har i alt 97 lejligheder og råder over en hotelterrasse samt en foyer med døgnåben reception, elevator og lille supermarked. Herudover står der internetadgang (mod betaling), en bar, en café, et spillelokale og en restaurant til gæsternes rådighed. Endelig er der parkeringsmuligheder og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Lejlighederne råder over eget badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) og telefon. Endvidere er der tekøkken med minikøleskab, elkedel, strygejern og strygebræt. Alle lejlighederne er desuden udstyret med en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man tilmed en swimmingpool med børnebassin, pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der livemusik samt af og til forskellige underholdningsprogrammer. På stranden står der ligeledes parasoller og liggestole til rådighed for gæsterne (mod betaling). Der ligger en golfbane ca. 3 km væk.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sol y Paz
  Fra616krPr. nat

  Sol y Pazstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Timanfaya 19 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 398 meninger fra rejsendeBaseret på 398 meninger fra rejsende

  Ejendommen ligger i Timanfaya, over for et indkøbscenter med supermarkeder, apoteker, smykkeforretninger, restauranter og diverse underholdnings- og sportstilbud. Herudover ligger der et busstoppested og en taxaholdeplads inden for 75 m af hotellet.Dette lejligheds-hotel er et kompleks på 2 etager med i alt 40 boligenheder. Fra hver enkel boligenhed er der udsigt over swimmingpoolen og solterrassen.Der tilbydes lejligheder med 1 soveværelse, eget badeværelse, en stue med fjernsyn, et køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt en terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool og en solterrasse.

  Se mere
 • Colina Mar
  Fra274krPr. nat

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Timanfaya 4 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1047 meninger fra rejsendeBaseret på 1047 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger i centrum af Puerto Ricos turistområde kun ca. 100 m fra en forbindelse med offentlig transport og i umiddelbar nærhed af talrige restauranter, barer, pubber, diskoteker og indkøbsmuligheder (ca. 200 m). Der er endvidere kun ca. 1,5 km til den vidunderlige strand.Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2005 og har fordelt på 5 etager i alt 184 lejligheder. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Herudover er der mulighed for at opbevare værdigenstande i hotellets safeboks samt at veksle penge. Der er også en elevator. Ydermere rummer komplekset en kiosk, et lille supermarked, offentlig internetadgang (trådløs) med WLAN. Endvidere rummer bygningen også en smart café, en hyggelig bar og en elegant restaurant. De yngste gæster kan lege i miniklubben. Der tilbydes vasketøjsservice. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede lejligheder indeholder kombineret soveværelse/opholdsstue, et separat soveværelse samt eget badeværelse med badekar og et tekøkken med køleskab. Herudover er de udstyret med safeboks (mod betaling) og satellit-/kabel-tv. Alle værelser har desuden egen altan eller terrasse.På det velholdte udendørs areal finder man en swimmingpool med saltvand, et separat børnebassin, en pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der også en indendørs swimmingpool. Hotellet arrangerer regelmæssigt et afvekslende aktivitetsprogram for både store og små. Til de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille golf på en golfbane, der ligger ca. 3 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Riosol
  Fra619krPr. nat

  RiosolstarsGreenProgram Icon

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos,1 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1255 meninger fra rejsendeBaseret på 1255 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger på en skrænt oven over Puerto Rico. Det vidtstrakte kompleks er fordelt på små terrasser op ad skrænten og har en utrolig udsigt ud over havnen og den hyggelige bugt. Der kører regelmæssigt busser til stranden, der ligger ca. 1,5 km væk. I de umiddelbare omgivelser (ca. 50 m) finder man diverse indkøbsmuligheder, ligesom der også kun er 50 m til det nærmeste stoppested.Til faciliteterne hører en døgnåben reception, en panoramaelevator, et minimarked, diverse barer, en tv-stue med et lille bibliotek, en klimatiseret restaurant, et konferencerum og offentlig internetadgang (mod betaling). Herudover tilbydes der også vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads samt en miniklub (fra 4 år) og en legeplads for de mindste gæster.Desuden har de alle en altan eller en terrasse med en vidunderlig udsigt ud over havet.På de smukt anlagte udendørs arealer finder man et omfattende poollandskab med to swimmingpools og et separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Derudover er der solarium, fitness-studie samt mulighed for at spille bordtennis, tennis (hard court baner og projektørbelysning), squash, billard og minigolf (mod betaling). Endvidere sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der kan desuden arrangeres halvpension.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Se mere
 • Roslara
  Fra267krPr. nat

  Roslarastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. tenerife s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 119 meninger fra rejsendeBaseret på 119 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger i et af de mest attraktive områder i Puerto Rico meget tæt på stranden Amadores. Fra terrasserne er der storslået udsigt over bjerget Teide og solnedgangene. I nærheden af komplekset ligger indkøbscentret Europa med smarte forretninger, supermarkeder, sportsfaciliteter, frisørsaloner m.m. Endvidere er der blot 2 km til sandstranden, 3 km til centrum af Puerto Rico og 45 km til Las Palmas lufthavn.Komplekset blev renoveret i 2006 og rummer i alt 35 lejligheder. Af faciliteter på dette etablissement er der en foyer, reception, vekselbørs, fax, bar og restaurant. Hertil kommer safeboks, elevator, en café, en aviskiosk, et lille supermarked og en miniklub. Endelig råder hotellet også over parkeringspladser.Lejlighederne rummer 1 soveværelse, blev komplet moderniseret i sommeren 2007 og kan desuden bryste sig af et veludstyret badeværelse, en spise-/opholdstue med sovesofa samt et tekøkken. Ydermere er lejlighederne udstyret med satellit-/kabel-tv, køleskab, elkedel, safeboks og dobbeltseng. I alle lejligheder er der en stor terrasse med udsigt over Amadores vidunderlige strand.Komplekset råder over et børnebassin og en swimmingpool (som lunes ved hjælp af solenergi) samt pool-/snackbar, solterrasse, liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille billard.orgenmaden serveres som en kontinental buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  19  Hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Castillo de Sol
  Castillo de Sol
  3,6/5
  Kundevurderingaf  21 Muligheder

  Altt var i den fineste orden, rolig og fin ånd overalt-

  lis la Cour - Carl-Erik Nielsen
  Hotelopia-kunde, 17/03/2014

  Fra50krSe mere

 • Riosol
  Riosol
  4,1/5
  Kundevurderingaf  37 Muligheder

  Rengøring perfekt, veludstyret lejlighed

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 19/02/2013

  Fra84krSe mere

 • Puerto Plata
  Puerto Plata
  4,2/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Rart sted at være, selv om det ikke er helt moderne. Det er value for money... Meget fint med Ellington, og restaurant, samt købmandsbutik på stedet...

  Knud Riis Johansen
  Hotelopia-kunde, 29/11/2010

  Fra46krSe mere