Hoteller i Puerto Rico-Gran Canaria

Find på kortet
 • Castillo de Sol
  Fra229krPr. nat

  Castillo de Solstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 332 meninger fra rejsendeBaseret på 332 meninger fra rejsende

  Beliggende i Puerto rico , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1989. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2015. Der er i alt 87 værelser på stedet. Ejendommen består af 87 lejligheder. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Palmera mar
  Fra358krPr. nat

  Palmera marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 341 meninger fra rejsendeBaseret på 341 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i Amadores' turistområder (Puerto Rico), ikke langt fra sandstranden med det turkisblå hav og bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og et pulserende natteliv. Der er desuden forbindelse med offentlig transport ca. en km fra hotellet.Anlægget er bygget i 1985 og blev renoveret i 2003. Det består af en syvetagers hovedbygning med i alt 87 lejligheder. Komplekset kan tilbyde sine gæster en reception (åben mellem 9.00 og 13.30 samt 16.30 og 20.30) samt en bar. I bygningen finder man desuden en restaurant og en offentlig internetterminal.De hyggeligt indrettede lejligheder er udstyret med kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse med hårtørrer, telefon, internetadgang, tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse. Den nærmeste golfbane ligger 20 km væk og lader sig nemt nå med bil.

  Se mere
 • Riosol
  Fra276krPr. nat

  Riosolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos,1 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 984 meninger fra rejsendeBaseret på 984 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger på en skrænt oven over Puerto Rico. Det vidtstrakte kompleks er fordelt på små terrasser op ad skrænten og har en utrolig udsigt ud over havnen og den hyggelige bugt. Der kører regelmæssigt busser til stranden, der ligger ca. 1,5 km væk. I de umiddelbare omgivelser (ca. 50 m) finder man diverse indkøbsmuligheder, ligesom der også kun er 50 m til det nærmeste stoppested.Til faciliteterne hører en døgnåben reception, en panoramaelevator, et minimarked, diverse barer, en tv-stue med et lille bibliotek, en klimatiseret restaurant, et konferencerum og offentlig internetadgang (mod betaling). Herudover tilbydes der også vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads samt en miniklub (fra 4 år) og en legeplads for de mindste gæster.Desuden har de alle en altan eller en terrasse med en vidunderlig udsigt ud over havet.På de smukt anlagte udendørs arealer finder man et omfattende poollandskab med to swimmingpools og et separat børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Derudover er der solarium, fitness-studie samt mulighed for at spille bordtennis, tennis (hard court baner og projektørbelysning), squash, billard og minigolf (mod betaling). Endvidere sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der kan desuden arrangeres halvpension.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Se mere
 • Canaima
  Fra350krPr. nat

  Canaimastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de los cardones 1 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 210 meninger fra rejsendeBaseret på 210 meninger fra rejsende

  Lejlighed blev bygget i 1985. Der er i alt 70 værelser på stedet. Ejendommen består af 70 lejligheder. Dette lejlighedskompleks tilbyder bekvemmeligheden ved et hotel med plads til at strække sig. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Lejlighed pengeskab. Der er vekselkontor på området. Lejlighed har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Lejlighed har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Lejlighed har mobiltelefondækning. Lejlighed tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 11:00. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Fra930krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1924 meninger fra rejsendeBaseret på 1924 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger blot ca. 200 m fra sandstranden. Endvidere ligger det ca. 4 km uden for centrum af Puerto Rico. Der er ca. 150 m til et busstoppested.Det klimatiserede cityhotel blev renoveret i 2007 og råder over en have, en terrasse samt 5 etager med i alt 197 værelser, heraf 64 suiter og 4 handicapvenlige værelser. Ydermere er der foyer med reception, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue, opholdsstue, konferencelokale, kiosk, forretninger, frisør, bar, diskotek og restaurant med børnestole. Hertil kommer mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling) samt få hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen eller blive passet i miniklubben.Værelserne er udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, safeboks (mod betaling) og regulerbart klimaanlæg. Derudover rummer værelserne eget badeværelse med badekar, brusebad, toilet og hårtørrer samt altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man 2 swimmingpool med børnebassin og en pool-/snackbar. Endvidere er der solterrasse med liggestole og parasoller samt swimmingpool med whirlpool, sauna, dampbad. Hertil kommer massage- og wellness-tilbud (mod betaling). Hotellet tilbyder herudover tennis, squash og golf (mod betaling), ligesom man kan ride og gå i fitness-studie. Prikken over i'et er et afvekslende aktivitetsprogram for såvel store som små. På stranden udbydes forskellige vandsportsaktiviteter på samme måde som man kan leje liggestole og parasoller (mod betaling).Aftensmaden kan vælges som menu. Der tilbydes halvpension, helpension eller alt inklusive.

  Se mere
 • Roslara
  Fra305krPr. nat

  Roslarastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. tenerife s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 96 meninger fra rejsendeBaseret på 96 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger i et af de mest attraktive områder i Puerto Rico meget tæt på stranden Amadores. Fra terrasserne er der storslået udsigt over bjerget Teide og solnedgangene. I nærheden af komplekset ligger indkøbscentret Europa med smarte forretninger, supermarkeder, sportsfaciliteter, frisørsaloner m.m. Endvidere er der blot 2 km til sandstranden, 3 km til centrum af Puerto Rico og 45 km til Las Palmas lufthavn.Komplekset blev renoveret i 2006 og rummer i alt 35 lejligheder. Af faciliteter på dette etablissement er der en foyer, reception, vekselbørs, fax, bar og restaurant. Hertil kommer safeboks, elevator, en café, en aviskiosk, et lille supermarked og en miniklub. Endelig råder hotellet også over parkeringspladser.Lejlighederne rummer 1 soveværelse, blev komplet moderniseret i sommeren 2007 og kan desuden bryste sig af et veludstyret badeværelse, en spise-/opholdstue med sovesofa samt et tekøkken. Ydermere er lejlighederne udstyret med satellit-/kabel-tv, køleskab, elkedel, safeboks og dobbeltseng. I alle lejligheder er der en stor terrasse med udsigt over Amadores vidunderlige strand.Komplekset råder over et børnebassin og en swimmingpool (som lunes ved hjælp af solenergi) samt pool-/snackbar, solterrasse, liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille billard.orgenmaden serveres som en kontinental buffet.

  Se mere
 • Montesol
  Fra234krPr. nat

  Montesolstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6 meninger fra rejsendeBaseret på 6 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-kompleks ligger i Puerto Rico ca. 800 m fra stranden og 5 minutter fra byens centrum. I det omkringliggende område finder man adskillige restauranter, barer og forretninger. Desuden ligger Gran Canarias lufthavn ca. 75 km væk.Komplekset råder over 45 lejligheder samt en foyer og overvågningskameraer, som optager 24 timer i døgnet.Lejlighederne er indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom der er satellit-tv, køkken med køleskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine, brødrister, elvarmeradiator, keramiske kogeplader og egen altan eller terrasse. Af yderligere standardelementer er der radio, stereoanlæg, internetadgang og safeboks. Til rådighed stilles ydermere børnesenge til babyer.Herudover står liggestole og parasoller til rådighed på sandstranden.

  Se mere
 • Cumana
  Fra177krPr. nat

  Cumanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras 14 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 116 meninger fra rejsendeBaseret på 116 meninger fra rejsende

  Komplekset ligger i området Puerto Rico. Efter en gåtur på ca. 200 m ned ad en række trappetrin kommer gæsterne til Puerto Ricos vigtigste indkøbscenter med et godt udvalg af restauranter, barer og natteliv. Den store strand ligger 1 km fra lejligheds-hotellet, og gæsterne vil desuden finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 100 m væk. Ydermere er der ca. 50 km til Gran Canaria lufthavn fra hotel-komplekset.Dette kompleks består af i alt 92 lejligheder fordelt på 2 etager og tilbyder også et supermarked på stedet.De moderne lejligheder består af 1 eller 2 soveværelser, et tekøkken med køleskab og 2 kogeplader, eget badeværelse med brusebad, fjernsyn med møntindkast, internetadgang og en altan eller terrasse. Herudover er der også en safeboks mod betaling.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Liggestole og parasoller kan man også leje mod betaling på sandstranden i nærheden.Visakort accepteres som betalingsmiddel på hotellet.

  Se mere
 • Punta del Rey
  Fra372krPr. nat

  Punta del Reystars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avda. mogan 42 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 108 meninger fra rejsendeBaseret på 108 meninger fra rejsende

  Beliggende i Puerto rico , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1990. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Ejendommen består af 127 værelser. Ejendommen består af 127 studio-lejligheder. Hotel ligger midt i byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Porlamar
  Fra330krPr. nat

  Porlamarstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. el gavilan 12 - Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 44 meninger fra rejsendeBaseret på 44 meninger fra rejsende

  Dette kompleks ligger i nærheden af lystbådehavnen og stranden (ca. 300 væk) i den solrige del af Puerto Rico. Det ligger tæt på et område med flere restauranter og mange sportsaktiviteter. Til Puerto Ricos centrum, indkøbsmuligheder og mødesteder med natteliv er der ca. 5 minutter i bil. Til Holiday World forlystelsespark og Aqua Park er der omkring 20 minutter i bil eller med offentlige transportmidler. Herudover ligger der en busstation ca. 400 m væk, og der er ca. 45 km til Gran Canarias lufthavn, Las Palmas, fra komplekset.Dette kompleks består af 40 lejligheder fordelt på 3 etager. Der er en foyer med reception og garderobe samt et supermarked og et cafeteria. Gæsterne kan slappe af i baren og benytte stedets internetadgang.Lejlighederne rummer et soveværelse med 2 senge og en separat dagligstue med sovesofa og et køkken. I køkkenet finder man yderligere køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Herudover er der eget badeværelse med badekar. Endvidere er der også satellit-/kabel-tv og safeboks. På logiets store terrasse er der et bord, stole og hængekøjer.Der er en udendørs swimmingpool med saltvand og et ekstra børnebassin samt en snackbar langs bassinkanten på komplekset. Herudover kan gæsterne også slappe af i solariet eller benytte liggestolene og parasollerne. Endvidere tilbydes alle mulige former for vandsports- og sportsaktiviteter få meter fra komplekset, herunder tennis, bådture og fiskeri. Mod betaling er der tilmed mulighed for at dyrke sejlsport og spille paddle-tennis eller minigolf. Af yderligere maritime aktiviteter tilbydes vandski, jetski, dykning, windsurfing, motorbåd, bananbåd, katamaran og kanotur (alt sammen mod betaling). Der er mulighed for at spille squash og pool/snooker mod betaling. Liggestole og parasoller kan man også leje på den nærliggende sandstrand, for et symbolsk beløb. Ydermere ligger der en golfbane, Anfi Tauro, ca. 5 minutters kørsel fra komplekset.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  15  Hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser