Hoteller i Puerto Rico-Gran Canaria

Find på kortet
 • Palmera Mar
  Fra451krPr. nat

  Palmera Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Montaña clara 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 433 meninger fra rejsendeBaseret på 433 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i Amadores' turistområder (Puerto Rico), ikke langt fra sandstranden med det turkisblå hav og bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og et pulserende natteliv. Der er desuden forbindelse med offentlig transport ca. en km fra hotellet.Anlægget er bygget i 1985 og blev renoveret i 2003. Det består af en syvetagers hovedbygning med i alt 87 lejligheder. Komplekset kan tilbyde sine gæster en reception (åben mellem 9.00 og 13.30 samt 16.30 og 20.30) samt en bar. I bygningen finder man desuden en restaurant og en offentlig internetterminal.De hyggeligt indrettede lejligheder er udstyret med kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse med hårtørrer, telefon, internetadgang, tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med tilhørende solterrasse. Den nærmeste golfbane ligger 20 km væk og lader sig nemt nå med bil.

  Se mere
 • Puerto Plata
  Fra465krPr. nat

  Puerto Platastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de la cornisa 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 321 meninger fra rejsendeBaseret på 321 meninger fra rejsende

  Anlægget ligger kun ca. 700 m fra byens centrum med diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ca. 800 m til stranden. Bybussen stopper lige foran hotellets hovedindgang. Selv samme bus kører til Puerto Rico indkøbscenter og herfra tilbage til hotellet.Anlægget rummer en stor have samt i alt 304 studier-lejligheder og en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Hertil kommer internetadgang med WLAN Access Point (mod betaling), konferenceindretninger, selskabslokale med fjernsyn, udlejning af biler, diskotek-pub, små supermarkeder, frisørsalon og restaurant med et omfattende spisekort og panoramaudsigt over hele Puerto Rico. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringsmuligheder.Studierne-lejlighederne rummer et komplet udstyret badeværelse og altan eller terrasse. Derudover er de udstyret med kombineret stue/soveværelse, telefon, radio, satellit-/kabel-tv og tekøkken med to elektriske kogeplader og køleskab.På de udendørs havearealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med gratis liggestole samt en pool-/snackbar. Der tilbydes endvidere et aktivitetsprogram for store og små. På stranden står der mod betaling parasoller og liggestole til rådighed. Den nærmeste golfbane ligger omkring 2,5 km fra hotellet.På terrassen kan den lækre morgenmad og den behagelige frokost nydes. I køkkenets åbeningstid fra kl. 9.00 til kl. 16.30 tilbydes der kaffe, kage, is og andre sager. Endvidere tilbydes der lokale specialiteter og en omfangsrig tallerken af kulinariske lækkerier i restauranten.

  Se mere
 • Puerto Azul
  Fra1.238krPr. nat

  Puerto Azulstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la comisa 13 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1883 meninger fra rejsendeBaseret på 1883 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel ligger på små terrasser på en bakke ved havet. Man skal gå ned ad en trappe for at komme til stranden, der ligger ca. 1,5 km væk. Puerto Ricos centrum, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder, ligger ca. 1 km væk.Lejlighedskomplekset er bygget i 1989 og åbnede i år 2001. Det består af en hovedbygning samt forskellige sidebygninger med i alt 385 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, elevatorer samt et minimarked. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en spisesal og en hyggelig bar. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.Lejlighederne indeholder eget badeværelse, kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt safeboks og telefon. Derudover er de udstyret med tekøkken, minibar og køleskab.På de skønne udendørs arealer finder man tre swimmingpools med separat børnebassin samt en møbleret solterrasse. Herudover er der et solarium, tennisbaner, squashbaner, en volleyballbane samt en minigolfbane. Mod betaling kan man endvidere benytte hotellets whirlpool og sauna, få massage eller spille bordtennis og billard. Der ligger desuden en golfbane ca. 10 km væk. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Bahia Blanca
  Fra818krPr. nat

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 374 meninger fra rejsendeBaseret på 374 meninger fra rejsende

  Denne charmerende VR Condo kan findes i Puerto Rico. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. VR Condo''en ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 108 soveværelser på Bahia Blanca. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2000. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Ferieboligen har 24 timers åbent. Bahia Blanca tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig.

  Se mere
 • Holiday Club Puerto Calma
  Fra1.345krPr. nat

  Holiday Club Puerto Calmastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Joaquin blanco torrent 2 puerto rico puerto rico na - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 109 meninger fra rejsendeBaseret på 109 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 109 værelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Cumana
  Fra372krPr. nat

  Cumanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Las palmeras 14 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 175 meninger fra rejsendeBaseret på 175 meninger fra rejsende

  Komplekset ligger i området Puerto Rico. Efter en gåtur på ca. 200 m ned ad en række trappetrin kommer gæsterne til Puerto Ricos vigtigste indkøbscenter med et godt udvalg af restauranter, barer og natteliv. Den store strand ligger 1 km fra lejligheds-hotellet, og gæsterne vil desuden finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 100 m væk. Ydermere er der ca. 50 km til Gran Canaria lufthavn fra hotel-komplekset.Dette kompleks består af i alt 92 lejligheder fordelt på 2 etager og tilbyder også et supermarked på stedet.De moderne lejligheder består af 1 eller 2 soveværelser, et tekøkken med køleskab og 2 kogeplader, eget badeværelse med brusebad, fjernsyn med møntindkast, internetadgang og en altan eller terrasse. Herudover er der også en safeboks mod betaling.Komplekset råder over en udendørs swimmingpool med en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Liggestole og parasoller kan man også leje mod betaling på sandstranden i nærheden.Visakort accepteres som betalingsmiddel på hotellet.

  Se mere
 • VILLAS DE TAURO
  Fra1.318krPr. nat

  VILLAS DE TAUROstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avda. canada 45-61 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 39 meninger fra rejsendeBaseret på 39 meninger fra rejsende

  Denne dejlige VR Villa er placeret i Puerto Rico. Stedet, der putter sig indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 4. 0 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 500 meter fra ejendommen. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra VR Villaen. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Villas De Tauro, som kun består af 7 værelser. Denne ejendom tilbyder ikke 24 timers åbent. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Villas De Tauro.

  Se mere
 • Monteparaiso
  Fra720krPr. nat

  Monteparaisostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Isla de lobos 2 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 55 meninger fra rejsendeBaseret på 55 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger centralt få meter fra en forbindelse med offentlig transport. Lige i nærheden finder man forskellige barer, pubber og restauranter. Sandstranden ligger ca. 1,5 km væk.Hotellet blev bygget i 1989 og renoveret i 2003. Det består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 100 hotellejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator.De hyggelige lejligheder råder over eget eget badeværelse med brusekabine. Der er endvidere satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, safe samt en opholdsstue.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin og snackbar.an skal køre på motorvejen mod Puerto Rico forbi indkøbscentret og herefter til højre. Man kommer forbi en park og skal i den kommende rundkørsel følge vejen Avenida de la Cornista og fortsætte til enden af vejen forbi forretningscentret Europa.

  Se mere
 • Holiday Club Jardin de Amadores
  Fra996krPr. nat
   

  Dette dejlige VR Resort placeret i Puerto Rico. Der er ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge i Holiday Club Jardin Amadores. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. De rejsende kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Puerto Rico-Gran Canaria

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Puerto Plata
  Puerto Plata
  4,2/5
  Kundevurderingaf  15 Muligheder

  Rart sted at være, selv om det ikke er helt moderne. Det er value for money... Meget fint med Ellington, og restaurant, samt købmandsbutik på stedet...

  Knud Riis Johansen
  Hotelopia-kunde, 29/11/2010

  Fra465krSe mere

 • Puerto Azul
  Puerto Azul
  4,0/5
  Kundevurderingaf  30 Muligheder

  Rigtig god service og meget venlig personale. Hyggelig poolbar og meget flot poolområde. Dejlig stor terrasse med flot udsigt og velfungerende lejlighed.

  Andersen
  Hotelopia-kunde, 24/03/2010

  Fra1.239krSe mere

 • Cumana
  Cumana
  3,1/5
  Kundevurderingaf  7 Muligheder

  gode lejligheder til prisen

  Ole & Lizzie
  Hotelopia-kunde, 24/01/2010

  Fra372krSe mere