Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  233kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Riu la Mola
  Fra813krPr. nat

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1216 meninger fra rejsendeBaseret på 1216 meninger fra rejsende

  Hotellet har en rolig beliggenhed lige ud til den lavvandede sandstrand Playa Mitjorn. 500 m herfra finder man desuden forskellige indkøbsmuligheder. De seværdige byer San Francisco og Es Pujols ligger 12 km væk. 15 km herfra ligger havnen i La Sabina, hvorfra hele Ibizas persontrafik styres. Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Strandhotellet hører til i den øvre middelklasse og består af to 4-etagers bygninger og flere bungalower med i alt 328 værelser. Den døgnåbne reception er klimatiseret, ligesom der også er safebokse, elevatorer, souvenirforretning og et klimatiseret spillerum/festlokale. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en tiltalende restaurant med ikke-ryger-afdeling. Mod betaling kan man desuden benytte den offentlige internetadgang og leje cykler. Til de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De indbydende værelser råder over eget badeværelse med bidet og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv. Til standardfaciliteterne hører endvidere en safeboks (mod betaling) og en minibar. Klimaanlægget er centralt reguleret. Bungalowerne råder over kombineret stue/soveværelse og et separat soveværelse. Alle boligenheder har egen altan og terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. I hotellets pool-/snackbar kan man købe kolde drikkevarer og små retter. Herudover er der også mulighed for at spille tennis, bordtennis, volleyball og minigolf. Gæsterne kan desuden leje kanoer. Hos lokale firmaer er der desuden mulighed for at tage dykkerkurser. Slutteligt tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram, som tilgodeser både ung og gammel (bl.a. med gymnastikurser). Afhængigt af sæsonen kan man flere gange om ugen overvære et underholdende aftenshow.Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Fra1.737krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2332 meninger fra rejsendeBaseret på 2332 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved en vidunderlig sandstrand på Playa d'en Bossas roligste sted i udkanten af et beskyttet naturområde. Fra hotelbygningen er der desuden blot ca. 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og diskoteker. Endvidere ligger byens turistcentrum og alle dens indkøbsmuligheder ca. 15 minutters gang væk. Få skridt fra hotellet ligger der desuden en skov og et stoppested. San Jorgdi bycentrum ligger ca. 1,5 km væk og Ibizas gamle bydel ca. 6 væk, mens der er ca. 4 km til lufthavnen.Det klimatiserede hotel blev renoveret i år 2005 og råder på sine 3 etager over i alt 420 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Herudover er der en café, diverse forretninger og to barer. Det hyggelige hotelanlæg har endvidere et diskotek, en teatersal og to à la carte restauranter med i alt 20 børnestole. Herudover er der også tre konferencerum og to internetterminaler (mod betaling). Der er naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice samt at få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Til de yngste gæster er der desuden en miniklub og en legeplads. De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar, jacuzzi og hårtørrer. Desuden er der telefon, satellit-/kabel-tv og individuelt regulerbare radiatorer. I de stilfulde rum er der endvidere kingsize seng samt altan eller terrasse. Ydermere findes der mini køleskab og safeboks (mod betaling) på alle værelserne.

  Se mere
 • Club Sunway Punta Prima
  Fra1.801krPr. nat

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotelkomplekset ligger i grønne omgivelser, som tilmed hører til de skønneste på øen. Det ligger endvidere lige ud til havet og tilbyder den bedste udsigt over Formentera. Fra bygningen er der blot ca. 15 minutter til det nærmeste bycentrum.Den klimatiserede bygning blev renoveret i år 2000. Komplekset råder over en have og terrasse og er det bedste sted at tilbringe en ferie på et privilegeret sted i naturens hede langt væk fra hverdagen stress og problemer. Det råder i alt over 96 værelser, heraf 21 suiter. Endvidere råder klubressortet over en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en restaurant med børnestole og diverse underholdningslokaler. Herudover tilbydes middagsservice samt udlejning af biler og cykler. Endelig er der en café, en bar, et spillelokale, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne og suiterne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotelanlægget tilbyder en swimmingpool med en altan ud mod Middelhavet og en enestående atmosfære af fred og ro. Ved siden af swimmingpoolen er der en dejlig og afslappet solterrasse med liggestole og parasoller samt en behagelig bar med et venligt personale, der gerne vil forkæle sine gæster. På hotellet kan man spille tennis, bordtennis, fodbold, volleyball, dart, billard samt et aktivitetsprogram for børn og voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Rosamar
  Fra912krPr. nat

  Rosamarstars

  Es Pujols, Formentera , Playa sa roqueta - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 195 meninger fra rejsendeBaseret på 195 meninger fra rejsende

  Lejlighed blev bygget i 1970. Lejlighed blev moderniseret i 2005. Der er i alt 24 værelser på stedet. Ejendommen består af 24 dobbeltværelser. Dette lejlighedskompleks er det perfekte tilflugtssted for familier og grupper, der rejser sammen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Lejlighed pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan opbevare deres cykler på det bekvemme cykelopbevaringsområde. Gæsterne kan bruge Lejlighed 's cykellejeservice. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger.

  Se mere
 • Playasol Mare Nostrum
  Fra1.005krPr. nat

  Playasol Mare Nostrumstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Pedro matutes noguera 92 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1886 meninger fra rejsendeBaseret på 1886 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 250 m fra stranden med forbindelse til de offentlige transportmidler lige i nærheden (100 m). Ibiza by med sine mange underholdnings- og indkøbsmuligheder ligger ca. 2,5 km væk.Hotellet er bygget i 1969 og blev renoveret i 2004. Fordelt på 4 etager har det i alt 528 dobbeltværelser. Bygningen rummer en foyer med døgnåben reception, minimarked, frisør og tv-stue, ligesom der også er parkeringsplads og garage. Endvidere tilbydes der en ikke-ryger restaurant samt vaskeservice. For de mindste er der desuden en miniklub og en legeplads.De klimatiserede værelser er indrettet med bad/WC, lejesafeboks, telefon, satellit-/kabel-tv samt altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en pool, et børnebassin, en poolbar og en solterrasse med liggestole og parasoller . Herudover er der også mulighed for at skyde med bue og spille basketball, billard, minigolf, tennis og bordtennis. Der er desuden et fitness-studie og en whirlpool.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Tres Torres
  Fra473krPr. nat

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 599 meninger fra rejsendeBaseret på 599 meninger fra rejsende

  Det populære hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på promenaden ned til Yachthavnen. Til stranden, Santa Eulalia og til bymidten er der ca. 300 m. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 500 m fra hotellet. Lufthavnen ligger ca. 30 km væk.Hotellet har fordelt på sine 5 etager i alt 118 værelser, heraf 114 dobbeltværelser og 4 suiter. Det er indrettet med en døgnåben reception og elevator. Ydermere findes der på hotellet en bar, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Der står endvidere room- og vaskeservice til rådighed for gæsterne.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC med hårtørrer. Yderligere er der telefon, minibar, klimaanlæg og pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster swimmingpool med børnebassin, snack-poolbar, liggestole, parasoller og solarium. På stranden er der endvidere mulighed for at dyrke forskellige vandsportsgrene.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Aparthotel Reco des Sol Ibiza
  Fra446krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 311 meninger fra rejsendeBaseret på 311 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i et roligt kvarter. Der afgår offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet. Omkring 50 m fra hotellet finder man diverse barer og restauranter samt et hav af indkøbsmuligheder. Stranden og havet ligger desuden kun få minutters gang fra hotellet. Med bil tager det ca. 5 minutter at køre til den berømte Café del Mar. Endvidere er der ca. 500 m til diverse diskoteker samt til San Antonios bymidte. Til Ibiza er der ca. 15 km.Lejlighedskomplekset åbnede i 2001 og råder over i alt 84 lejligheder, heraf 2 handicapvenlige lejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe, elevator og vekselbørs. Herudover rummer den klimatiserede bygning en kiosk, et spillelokale og en morgenmadsrestaurant. Der er også en café, en bar og en a la carte restaurant med børnestole. Mod betaling er der mulighed for at gå på internetttet, bestille vasketøjsservice, få hjælp i tilfælde af sygdom eller selv vaske sit tøj. De yngste gæster kan muntre sig på legepladsen. Gæsterne har tilmed mulighed for at benytte hotellets cykelkælder.De smagfuldt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Herudover er de udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv. I de handicapvenlige badeværelser er der et wc, en brusekabine, et badekar og en hårtørrer. Sidst, men ikke mindst, har de klimatiserede lejligheder , dobbeltseng, centralvarme, safeboks (mod betaling), elkedel og altan eller terrasse.

  Se mere
 • Marina Palace Prestige by Intercorp Hotel Group
  Fra814krPr. nat

  Marina Palace Prestige by Intercorp Hotel Groupstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Calle es calo - cala de bou 108 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 287 meninger fra rejsendeBaseret på 287 meninger fra rejsende

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1985. $hotel. getTypeHotel() blev moderniseret i 2010. $hotel. getTypeHotel() annekser 3. Ejendommen består af hovedbygning med 3 annekser. Der er i alt 72 værelser på stedet. Ejendommen består af 72 lejligheder og 2 handicapvenlige værelser. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne kan handle i det handy minimarked efter sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 • Viviendas Ferrer
  Fra1.014krPr. nat

  Viviendas Ferrerstars

  Es Pujols, Formentera , Venda pi des català sn - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 10 meninger fra rejsendeBaseret på 10 meninger fra rejsende

  Lejlighed blev bygget i 1963. Lejlighed undergik en renovering i 2012. Der er i alt 5 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 5 lejligheder. Dette attraktive lejlighedskompleks er ideelt til grupper og familier. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Lejlighed har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Lejlighed har en nøgleopbevaringsservice.

  Se mere
 • Playasol The New Algarb
  Fra1.620krPr. nat

  Playasol The New Algarbstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Pere matutes noguera 107 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1871 meninger fra rejsendeBaseret på 1871 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel ligger ved Playa d'en Bossas strand, ca. 3 km fra centrum. Lufthavnen ligger ligeledes ca. 3 km fra hotellet. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige underholdnings- og indkøbsmuligheder samt forskellige restauranter, caféer, barer og diskoteker.iddelklassehotellet blev renoveret i 2003, er på 6 etager og råder over i alt 372 dobbeltværelser og 42 enkeltværelser. Bygningen råder desuden over en café, et minimarked og en frisør. Gæsterne tilbydes herudover to barer, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Herudover er der også en offentlig internetterminal. Der er desuden en miniklub for de 4- til 14-årige samt en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med WC og brusebad samt hårtørrer. Desuden er der på alle værelser telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, safeboks (leje) og en altan med udsigt skråt ud over havet. Hotellet har desuden loftsventilatorer.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. På sportsområder er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, beachvolleyball, billard/snooker (betaling) og boccia. Herudover sørger hotellets daglige aktivitetsprogram med dans og livemusik for afveksling og underholdning. Gæsterne har desuden gratis adgang til sportsklubben ""Fiestaland"". På stranden tilbydes der forskellige vandsportsgrene mod betaling. Der ligger desuden en golfbane ca. 6 km væk.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Om aftenen kokkererer som noget helt specielt en showkok.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  120  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  12
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination