Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  387kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Riu la Mola
  Fra2.327krPr. nat

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1385 meninger fra rejsendeBaseret på 1385 meninger fra rejsende

  Hotellet har en rolig beliggenhed lige ud til den lavvandede sandstrand Playa Mitjorn. 500 m herfra finder man desuden forskellige indkøbsmuligheder. De seværdige byer San Francisco og Es Pujols ligger 12 km væk. 15 km herfra ligger havnen i La Sabina, hvorfra hele Ibizas persontrafik styres. Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Strandhotellet hører til i den øvre middelklasse og består af to 4-etagers bygninger og flere bungalower med i alt 328 værelser. Den døgnåbne reception er klimatiseret, ligesom der også er safebokse, elevatorer, souvenirforretning og et klimatiseret spillerum/festlokale. På det gastronomiske område er der en hyggelig bar og en tiltalende restaurant med ikke-ryger-afdeling. Mod betaling kan man desuden benytte den offentlige internetadgang og leje cykler. Til de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De indbydende værelser råder over eget badeværelse med bidet og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv. Til standardfaciliteterne hører endvidere en safeboks (mod betaling) og en minibar. Klimaanlægget er centralt reguleret. Bungalowerne råder over kombineret stue/soveværelse og et separat soveværelse. Alle boligenheder har egen altan og terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. I hotellets pool-/snackbar kan man købe kolde drikkevarer og små retter. Herudover er der også mulighed for at spille tennis, bordtennis, volleyball og minigolf. Gæsterne kan desuden leje kanoer. Hos lokale firmaer er der desuden mulighed for at tage dykkerkurser. Slutteligt tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram, som tilgodeser både ung og gammel (bl.a. med gymnastikurser). Afhængigt af sæsonen kan man flere gange om ugen overvære et underholdende aftenshow.Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Der er endvidere mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Fra2.584krPr. nat

  Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle playa d en bossa s/n - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2982 meninger fra rejsendeBaseret på 2982 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved en vidunderlig sandstrand på Playa d'en Bossas roligste sted i udkanten af et beskyttet naturområde. Fra hotelbygningen er der desuden blot ca. 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og diskoteker. Endvidere ligger byens turistcentrum og alle dens indkøbsmuligheder ca. 15 minutters gang væk. Få skridt fra hotellet ligger der desuden en skov og et stoppested. San Jorgdi bycentrum ligger ca. 1,5 km væk og Ibizas gamle bydel ca. 6 væk, mens der er ca. 4 km til lufthavnen.Det klimatiserede hotel blev renoveret i år 2005 og råder på sine 3 etager over i alt 420 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Herudover er der en café, diverse forretninger og to barer. Det hyggelige hotelanlæg har endvidere et diskotek, en teatersal og to à la carte restauranter med i alt 20 børnestole. Herudover er der også tre konferencerum og to internetterminaler (mod betaling). Der er naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice samt at få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Til de yngste gæster er der desuden en miniklub og en legeplads. De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar, jacuzzi og hårtørrer. Desuden er der telefon, satellit-/kabel-tv og individuelt regulerbare radiatorer. I de stilfulde rum er der endvidere kingsize seng samt altan eller terrasse. Ydermere findes der mini køleskab og safeboks (mod betaling) på alle værelserne.

  Se mere
 • Insotel Club Maryland
  Fra2.652krPr. nat

  Insotel Club Marylandstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa des mitjorn s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1379 meninger fra rejsendeBaseret på 1379 meninger fra rejsende

  Bungalowkomplekset ligger på et 110.000 m2 stort, landskabsagtigt areal. Området hælder på dets sydlige del let ned mod Migjorn-stranden. Alt efter boligenheden er der mellem 100 og 400 m til stranden. Med en forbindelse med rutebil (busstoppested lige ved anlægget) kommer man hurtigt til de omkringliggende byer San Fernando, San Francisco og Es Pujols. Lige i nærheden finder man desuden diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder (300 m).Bungalowerne er bygget i middelhavsstil. Der er 325 styk og de fleste er i et plan. Hele området er dækket af en gammel pinjebestand. I den centrale bygning er der en døgnåben reception, safebokse og en vekselbørs. Herudover er der også på området et minimarked, en tv-stue, et opholdsrum, et teatertelt, en café, en butik og hele to klimatiserede restauranter (à la carte og buffet). For de yngste gæster er der en legeplads på komplekset. Gæsterne tilbydes endvidere en offentlig internetadgang, mulighed for at leje cykler samt hjælp i tilfælde af sygdom. Der er endvidere en cykelkælder.De rummelige og veludstyrede bungalower råder over kombineret stue-/soveværelse, et separat soveværelse, et tekøkken med køleskab, badeværelse med brusekabine samt en altan eller en terrasse. Hertil kommer telefon, satellit-tv og loftsventilator. Hotellets personale gør rent ved afrejse.

  Se mere
 • Tres Torres
  Fra989krPr. nat

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 706 meninger fra rejsendeBaseret på 706 meninger fra rejsende

  Det populære hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på promenaden ned til Yachthavnen. Til stranden, Santa Eulalia og til bymidten er der ca. 300 m. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 500 m fra hotellet. Lufthavnen ligger ca. 30 km væk.Hotellet har fordelt på sine 5 etager i alt 118 værelser, heraf 114 dobbeltværelser og 4 suiter. Det er indrettet med en døgnåben reception og elevator. Ydermere findes der på hotellet en bar, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Der står endvidere room- og vaskeservice til rådighed for gæsterne.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC med hårtørrer. Yderligere er der telefon, minibar, klimaanlæg og pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster swimmingpool med børnebassin, snack-poolbar, liggestole, parasoller og solarium. På stranden er der endvidere mulighed for at dyrke forskellige vandsportsgrene.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Fra1.788krPr. nat

  Insotel Hotel Formentera Playastars

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de migjorn s/n - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1080 meninger fra rejsendeBaseret på 1080 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ud til den dejlige strand Playa de Migjorn. Inden for en radius af 500 m finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og klubber. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport. Der er desuden ca. 3 km til den livlige by San Fernando.Hotellet blev renoveret i år 2002. Det består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 236 værelser og 3 suiter samt en ekstra bygning med 106 studios. Det fuldt klimatiserede kompleks har en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en kiosk, et lille super marked, forskellige forretninger, en frisørsalon, en opholdsstue, en beautysalon, et møntvaskeri med tørretumbler, et diskotek, en teatersal, et spillerum, en fjernsynsstue og en buffetrestaurant samt på stranden en a la carte grillrestaurant (begge med børnestole). Hertil kommer internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen, og cykler i cykelkælderen. For de 4-12-årige er der en miniklub, mens de 12-15-årige kan more sig i juniorklubben. Sluttelig tilbydes der også roomservice, vasketøjsservice, babysitning og hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv med musikkanal, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, flisegulv, klimaanlæg, centralvarme, altan/terrasse (med udsigt skråt ud over havet) samt safeboks (mod betaling). Studierne er desuden indrettet med kombineret stue/soveværelse med to senge samt en sovesofa og et tekøkken.

  Se mere
 • Torre del Mar
  Fra2.006krPr. nat

  Torre del Marstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle carlos román ferrer s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 923 meninger fra rejsendeBaseret på 923 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved havet, kun ca. 100 m fra den smukke sandstrand Playa d'en Bossa. Lige i nærheden finder man desuden talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det kan anbefales at tage en tur til Ibiza by (ca. 2 km) og til lystbådehavnen ca. 4 km væk. Der er faste forbindelser med bus. Et busstoppested finder man kun ca. 150 m væk. Til lufthavnen er der 7 km.Det fuldt klimatiserede strandhotel er på 6 etager og råder over i alt 217 værelser, heraf 21 enkelt- og 196 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster et dejligt pool- og havelandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, safebokse, en vekselbørs samt en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, et diskotek, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret á la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt internetterminalen med WLAN. Naturligvis er der roomservice og vaskeservice. Herudover er der mulighed for at parkere.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, baggrundsmusik og egen internetadgang. Hertil kommer minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (leje) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellets gæster kan desuden dyrke motion i hotellets fitness-studie, benytte spa- og wellnessområdet med whirlpool, sauna, dampbad og massage (alt sammen mod betaling). Der tilbydes ydermere bordtennis og minigolf, ligesom man mod betaling kan spille tennis og billard/snooker. I højsæsonen sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdningen. Der ligger desuden en golfbane 8 km fra hotellet.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan endvidere vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Royal Plaza
  Fra1.672krPr. nat

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 473 meninger fra rejsendeBaseret på 473 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i centrum af Ibiza by. Fra terrassen er der en vidunderlig udsigt ud over de gamle mure, der omgiver byen. Inden for en radius af 1 km finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der ca. 300 m til havnen, 1 km til stranden Talamanca samt 2 km til Playa d'en Bossa.Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt en fantastisk tagterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie. Tilmed finder man en golfbane 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • El Puerto
  Fra1.351krPr. nat

  El Puertostars

  Ibiza by, Ibiza , Carrer de carles iii 24 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i nærheden af havnen (ca. 250 m) i en sidegade i Ibiza by. Til Ibizas berømte gamle bydel er der kun ca. 300 m. Man kan sejle til den nærmeste strand (ca. 2,5 km væk) med en færge. Ca. 400 m væk er der forbindelse med offentlig transport.Hotelanlægget består af 110 hotelværelser og 70 lejligheder, som fordeler sig på 6 etager. Byhotellet er bygget i 1983 og blev komplet renoveret i år 2003. Den rummelige foyer kan tilbyde gæsterne en døgnåben reception, 3 elevatorer, et hotelsafe, en vekselbørs og en offentlig internetadgang med WLAN Access Point. På hotellet er der et cafeteria/en bar, et stort fjernsyns- og opholdsrum og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Hotellet kan endvidere tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede hotelværelser har bad/WC og nogle af dem også altan eller terrasse. Til værelsernes indretning hører desuden telefon, en loftsventilator, safeboks og satellit-/kabel-tv. Lejlighederne rummer endvidere opholdsstue og tekøkken.På kompleksets anden etage finder man en pool med solterrasse og liggestole samt parasoller. Hotellet har eget fitness-studie og råder endvidere over en sauna og et solarium. 10 km væk ligger der indtil flere golfbaner.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Ibiza Sun Apartments
  Fra2.039krPr. nat

  Ibiza Sun Apartmentsstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carrer de la deessa tanit 21 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 343 meninger fra rejsendeBaseret på 343 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed er i Playa d'en Bossa. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Ibiza Sun Apartments har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Ibiza Sun Apartments har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr er ikke tilladt på området. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Puchet
  Fra864krPr. nat

  Puchetstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 821 meninger fra rejsendeBaseret på 821 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 150 m fra den nærmeste strand, 100 m fra forbindelser med offentlige transportmidler og 200 m fra restauranter og barer. Der er kun 1,5 km til det livlige centrum af San Antonio by, hvor der findes natteliv og et turistområde samt 17 km til Ibiza lufthavn.Dette familiedrevne strand-hotel blev renoveret i 2009 og er en ideel ejendom for dem, som leder efter et romantisk eller skægt tilflugtssted. Hotellet har en lang tradition for at udbyde logi for turister på øen. Det består af 4 bygninger med i alt 210 dobbelt-/tvillingeværelser, som ligger omkring gårdhaven med swimmingpoolen, omgivet af 100 år gamle oliventræer. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere tilbydes der også et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar og en spisesal, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling). Herudover er der en parkeringsplads for gæster i bil.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar. De er desuden udstyret med en telefon, safeboks og enten en altan eller en terrasse.Dette hotel råder over 2 swimmingpools, herunder en udendørs swimmingpool med terrasse med liggestole og parasoller samt et børnebassin. Endelig er der liggestole og parasoller til leje på sandstranden.Gæsterne kan vælges deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden ligeledes kan vælges som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  187  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination