Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  290kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • THB Los Molinos Class
  Fra668krPr. nat

  THB Los Molinos Classstars

  Ibiza by, Ibiza , Calle ramon muntaner 60 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 777 meninger fra rejsendeBaseret på 777 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på en skåning ned til havet og har en herlig udsigt over Playa d'en Bossa samt Figueretas-stranden (ca. 300 m væk). Ibiza bys centrum ligger ca. 20 minutter væk, mens der er ca. 10-15 minutter til den dejlige by Playa d'en Bossa. Her finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. I nærheden finder man desuden forskellige restauranter, barer og pubber samt et busstoppested med regelmæssige afgange. Øen forener den typisk sydeuropæiske ro og skønhed med et spændende natteliv. Lufthavnen ligger 10 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en smuk have. Det blev bygget i 1974 og renoveret i 1999 og råder over 5 etager med i alt 168 værelser, heraf 31 enkelt- og 136 dobbeltværelser samt 1 suite. Hotellet er velegnet til såvel familier som forretningsrejsende. I den veludstyrede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, elevator, vekselbørs og garderobe. Herudover rummer bygningen en tv-stue, et konferencerum og en cykelkælder. Hotelelt har desuden en bar, en café og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Det er muligt at parkere uden for hotellet.Værelserne er komfortabelt indrettet og råder over et badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, internetadgang, minibar, centralvarme, safeboks og flisegulv. Alle værelser med havudsigt har en altan eller en terrasse. Enkelt- og dobbeltværelser, der ligger ud til gaden, har ingen altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, en solterrasse og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage og spille bordtennis og billard.

  Se mere
 • Puchet
  Fra362krPr. nat

  Puchetstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Doctor fleming 51 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 803 meninger fra rejsendeBaseret på 803 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 150 m fra den nærmeste strand, 100 m fra forbindelser med offentlige transportmidler og 200 m fra restauranter og barer. Der er kun 1,5 km til det livlige centrum af San Antonio by, hvor der findes natteliv og et turistområde samt 17 km til Ibiza lufthavn.Dette familiedrevne strand-hotel blev renoveret i 2009 og er en ideel ejendom for dem, som leder efter et romantisk eller skægt tilflugtssted. Hotellet har en lang tradition for at udbyde logi for turister på øen. Det består af 4 bygninger med i alt 210 dobbelt-/tvillingeværelser, som ligger omkring gårdhaven med swimmingpoolen, omgivet af 100 år gamle oliventræer. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere tilbydes der også et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar og en spisesal, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling). Herudover er der en parkeringsplads for gæster i bil.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar. De er desuden udstyret med en telefon, safeboks og enten en altan eller en terrasse.Dette hotel råder over 2 swimmingpools, herunder en udendørs swimmingpool med terrasse med liggestole og parasoller samt et børnebassin. Endelig er der liggestole og parasoller til leje på sandstranden.Gæsterne kan vælges deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden ligeledes kan vælges som buffet.

  Se mere
 • Royal Plaza
  Fra654krPr. nat

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Calle de pere frances 27-29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 437 meninger fra rejsendeBaseret på 437 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i centrum af Ibiza by. Fra terrassen er der en vidunderlig udsigt ud over de gamle mure, der omgiver byen. Inden for en radius af 1 km finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der ca. 300 m til havnen, 1 km til stranden Talamanca samt 2 km til Playa d'en Bossa.Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt en fantastisk tagterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie. Tilmed finder man en golfbane 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Hostal los Rosales
  Fra646krPr. nat

  Hostal los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 340 meninger fra rejsendeBaseret på 340 meninger fra rejsende

  Dette hostel ligger i Es Pujols bedste turistområde. Det ligger kun ca. 150 m fra Es Pujols strand i nærheden af den kendte strand Illetes samt en hovedvej. I nærheden af dette hostel ligger byens centrum med diverse restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Endvidere er der omkring 6 km til San Francisco. Endelig er der ca. 15 km til fyrtårnet Faro de la Mola samt Faro es Cap des Berberia.Dette hostel ligger i imødekommende omgivelser og holder åbent året rundt. Det blev renoveret i 2004 og råder over i alt 50 værelser fordelt på 2 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse. Derudover er der en foyer med en reception og elevator. Ydermere rummer den klimatiserede bygning et cafeteria-bar (åben hele dagen) og en restaurant/spisesal (åben til middag og om aftenen) med børnestole. Sidst, men ikke mindst, er der en cykelkælder.Værelserne har eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon og satellit-tv. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlæg og radiatorer. Endvidere er der altan (på de fleste af værelserne) eller terrasse med udsigt samt en safeboks (mod betaling).På stranden står der parasoller og liggestole til rådighed (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte, frokosten ligeledes som menu.

  Se mere
 • El Puerto
  Fra564krPr. nat

  El Puertostars

  Ibiza by, Ibiza , Carlos iii 24 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i nærheden af havnen (ca. 250 m) i en sidegade i Ibiza by. Til Ibizas berømte gamle bydel er der kun ca. 300 m. Man kan sejle til den nærmeste strand (ca. 2,5 km væk) med en færge. Ca. 400 m væk er der forbindelse med offentlig transport.Hotelanlægget består af 110 hotelværelser og 70 lejligheder, som fordeler sig på 6 etager. Byhotellet er bygget i 1983 og blev komplet renoveret i år 2003. Den rummelige foyer kan tilbyde gæsterne en døgnåben reception, 3 elevatorer, et hotelsafe, en vekselbørs og en offentlig internetadgang med WLAN Access Point. På hotellet er der et cafeteria/en bar, et stort fjernsyns- og opholdsrum og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Hotellet kan endvidere tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede hotelværelser har bad/WC og nogle af dem også altan eller terrasse. Til værelsernes indretning hører desuden telefon, en loftsventilator, safeboks og satellit-/kabel-tv. Lejlighederne rummer endvidere opholdsstue og tekøkken.På kompleksets anden etage finder man en pool med solterrasse og liggestole samt parasoller. Hotellet har eget fitness-studie og råder endvidere over en sauna og et solarium. 10 km væk ligger der indtil flere golfbaner.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Fra413krPr. nat

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Calle pintor vizcai 1 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 234 meninger fra rejsendeBaseret på 234 meninger fra rejsende

  Det lille familiehotel ligger midt i et turistområde i Santa Eulália, kun få skridt fra havet og en indbydende sandstrand (ca. 350 m). Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. I de umiddelbare omgivelser (ca. 100 m) venter der gæsterne et omfattende udbud af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og pubber (ca. 350 m). Byens centrum kan man nå med en hyggelig spadseretur. Der er ca. 14 km til Ibiza by, mens lufthavnen ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet er bygget i 1980 og blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 3 etager og råder over i alt 63 værelser, heraf 12 enkelt- og 51 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, safeboks og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Der er naturligvis også en internetterminal (fee).Værelserne er udstyret med eget badeværelse samt telefon og altan eller terrasse. Der er endvidere mulighed for at leje en safeboks, et klimaanlæg eller en ventilator.Gæsterne har mulighed for at slappe af i den udendørs swimmingpool med dertilhørende solterrasse, liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Simbad
  Fra646krPr. nat

  Simbadstars

  Playa de Talamanca, Ibiza , Ses figueres 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 124 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 491 meninger fra rejsendeBaseret på 491 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger lige ud til Talamancas smukke sandstrand. Der er ca. 3 km til D'Alt Vila og til Ibizas livlige bymidte.Hotellet blev renoveret i 2007. Det ligger i en skøn, 200 m² stor have og råder på sine 3 etager over i alt 111 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar med terrasse, to fjernsynsstuer, et spillelokale og en klimatiseret buffetrestaurant. Naturligvis har hotellet også internetadgang (mod betaling).De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse, regulerbare klimaanlæg og radiatorer (også i badeværelset), hårtørrer, telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og gratis internetadgang (WLAN). Alle værelser har desuden en altan med udsigt over havet eller Ibizas borg.Hotellet råder over en pool med separat børnebassin, liggestole, parasoller og solterrasse. På stranden tilbydes der mod betaling forskellige vandsportsgrene. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at spille minigolf og billard (mod betaling) eller leje cykler. To gange om ugen er der livemusik.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet.

  Se mere
 • Apartamentos del Rey
  Fra361krPr. nat

  Apartamentos del Reystars

  Cala Portinatx, Ibiza , ctra. vénda de portinatx 62-66 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 285 meninger fra rejsendeBaseret på 285 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger langs Cala Portinatx, som er en af de smukkeste strande på øen og berømt for sit gennemsigtige, turkisblå vand. Stedet tilbyder en hel vifte af muligheder for udflugter samt underholdning på forskellige barer og restauranter. I nærheden finder man desuden et lægecenter, et apotek og et supermarked. Lige uden for hotellet finder man forbindelser med offentlige transportmidler. Herudover er der omkring 25 km til Ibiza by og 32 km til lufthavnen.Komplekset rummer en reception med safebokse (mod betaling). Dette lejligheds-hotel tilbyder 130 lejligheder og byder gæsterne velkommen i en foyer. Af yderligere faciliteter er der safeboks, elevator, café og en restaurant.Alle lejligheder rummer eget badeværelse. Af behageligheder på værelserne er der satellit-/kabel-tv og safeboks såvel som et tekøkken med køleskab og klimaanlæg.Hotellet råder over en stor udendørs swimmingpool for voksne og et børnebassin med panoramaudsigt til Portinatx. Endvidere gør hotellets solterrasse med hængekøjer, parasoller og en snackbar det til et dejligt sted af holde en familieferie. Den nærliggende strand er af sand.Hotellet tilbyder et udsøgt køkken i den berømte restaurant/café Real.

  Se mere
 • Apartamentos San Antonio Beach
  Fra290krPr. nat
  3,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 33 meninger fra rejsendeBaseret på 33 meninger fra rejsende

  Denne hyggelige lejlighed er placeret i San Antonio [Bahia]. Placeret indenfor 3. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 0 kilometer fra stedet. Stedet er 3. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Ejendommen ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Apartamentos San Antonio Beach har i alt 24 værelser. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2005. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Apartamentos San Antonio Beach er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ebano Select Apartments
  Fra74.393krPr. nat

  Ebano Select Apartmentsstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Begonias 22-26 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 337 meninger fra rejsendeBaseret på 337 meninger fra rejsende

  Det hyggelige lejlighedskompleks har en central beliggenhed i turistbyen Playa d'en Bossa blot 300 m fra sandstranden. I de umiddelbare omgivelser finder man et forretningsområde med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der er desuden blot ca. 20 minutters gang til diskoteket Space og parken Acuatico Aguamar. Det nærmeste stoppested ligger ca. 150 m fra hotellet.Det moderne og klimatiserede lejlighedskompleks råder over 3 etager med i alt 82 lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og garderobe. Herudover er der mulighed for at få stillet sulten og slukket tørsten i caféen, i den hyggelige bar, i spisestuen, i morgenmadscaféen eller i den gode restaurant med ryger- og ikke-ryger områder. Hotellet har tilmed et supermarked, et par forretninger, en tv-stue og en internetterminal (mod betaling), ligesom der er mulighed for at leje cykler. De mindste gæster kan boltre sig på legepladsen. Naturligvis kan gæsterne bestille vaskeservice og få hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom man selv kan vaske sit tøj (mod betaling).De smagfuldt indrettede lejligheder har et rummeligt badeværelse med brusekabine eller badekar samt kombineret soveværelse/stue, et separat soveværelse, et køkken eller et tekøkken og en altan eller en terrasse. Endvidere er de udstyret med telefon, radio, stereoanlæg og safeboks (mod betaling), ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin eller en solterrasse. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis eller billard, dyrke vandaerobic og dykke (mod betaling). Hotellet har endvidere et aktivitetsprogram for børn og voksne. Der ligger en golfbane ca. 20 minutters kørsel fra hotellet.Der tilbydes morgenmad. Frokosten kan vælges som menu og aftensmaden à la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  29  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  3
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination