Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  249kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Fra1.004krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2810 meninger fra rejsendeBaseret på 2810 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved en vidunderlig sandstrand på Playa d'en Bossas roligste sted i udkanten af et beskyttet naturområde. Fra hotelbygningen er der desuden blot ca. 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og diskoteker. Endvidere ligger byens turistcentrum og alle dens indkøbsmuligheder ca. 15 minutters gang væk. Få skridt fra hotellet ligger der desuden en skov og et stoppested. San Jorgdi bycentrum ligger ca. 1,5 km væk og Ibizas gamle bydel ca. 6 væk, mens der er ca. 4 km til lufthavnen.Det klimatiserede hotel blev renoveret i år 2005 og råder på sine 3 etager over i alt 420 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Herudover er der en café, diverse forretninger og to barer. Det hyggelige hotelanlæg har endvidere et diskotek, en teatersal og to à la carte restauranter med i alt 20 børnestole. Herudover er der også tre konferencerum og to internetterminaler (mod betaling). Der er naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice samt at få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Til de yngste gæster er der desuden en miniklub og en legeplads. De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar, jacuzzi og hårtørrer. Desuden er der telefon, satellit-/kabel-tv og individuelt regulerbare radiatorer. I de stilfulde rum er der endvidere kingsize seng samt altan eller terrasse. Ydermere findes der mini køleskab og safeboks (mod betaling) på alle værelserne.

  Se mere
 • Royal Plaza
  Fra638krPr. nat

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Calle de pere frances 27-29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 441 meninger fra rejsendeBaseret på 441 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i centrum af Ibiza by. Fra terrassen er der en vidunderlig udsigt ud over de gamle mure, der omgiver byen. Inden for en radius af 1 km finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der ca. 300 m til havnen, 1 km til stranden Talamanca samt 2 km til Playa d'en Bossa.Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt en fantastisk tagterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie. Tilmed finder man en golfbane 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Puchet
  Fra402krPr. nat

  Puchetstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Doctor fleming 51 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 809 meninger fra rejsendeBaseret på 809 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 150 m fra den nærmeste strand, 100 m fra forbindelser med offentlige transportmidler og 200 m fra restauranter og barer. Der er kun 1,5 km til det livlige centrum af San Antonio by, hvor der findes natteliv og et turistområde samt 17 km til Ibiza lufthavn.Dette familiedrevne strand-hotel blev renoveret i 2009 og er en ideel ejendom for dem, som leder efter et romantisk eller skægt tilflugtssted. Hotellet har en lang tradition for at udbyde logi for turister på øen. Det består af 4 bygninger med i alt 210 dobbelt-/tvillingeværelser, som ligger omkring gårdhaven med swimmingpoolen, omgivet af 100 år gamle oliventræer. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere tilbydes der også et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar og en spisesal, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling). Herudover er der en parkeringsplads for gæster i bil.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar. De er desuden udstyret med en telefon, safeboks og enten en altan eller en terrasse.Dette hotel råder over 2 swimmingpools, herunder en udendørs swimmingpool med terrasse med liggestole og parasoller samt et børnebassin. Endelig er der liggestole og parasoller til leje på sandstranden.Gæsterne kan vælges deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden ligeledes kan vælges som buffet.

  Se mere
 • THB Los Molinos Class
  Fra754krPr. nat

  THB Los Molinos Classstars

  Ibiza by, Ibiza , Calle ramon muntaner 60 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotellet ligger på en skåning ned til havet og har en herlig udsigt over Playa d'en Bossa samt Figueretas-stranden (ca. 300 m væk). Ibiza bys centrum ligger ca. 20 minutter væk, mens der er ca. 10-15 minutter til den dejlige by Playa d'en Bossa. Her finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. I nærheden finder man desuden forskellige restauranter, barer og pubber samt et busstoppested med regelmæssige afgange. Øen forener den typisk sydeuropæiske ro og skønhed med et spændende natteliv. Lufthavnen ligger 10 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en smuk have. Det blev bygget i 1974 og renoveret i 1999 og råder over 5 etager med i alt 168 værelser, heraf 31 enkelt- og 136 dobbeltværelser samt 1 suite. Hotellet er velegnet til såvel familier som forretningsrejsende. I den veludstyrede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, elevator, vekselbørs og garderobe. Herudover rummer bygningen en tv-stue, et konferencerum og en cykelkælder. Hotelelt har desuden en bar, en café og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Det er muligt at parkere uden for hotellet.Værelserne er komfortabelt indrettet og råder over et badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, internetadgang, minibar, centralvarme, safeboks og flisegulv. Alle værelser med havudsigt har en altan eller en terrasse. Enkelt- og dobbeltværelser, der ligger ud til gaden, har ingen altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, en solterrasse og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage og spille bordtennis og billard.

  Se mere
 • Hostal los Rosales
  Fra638krPr. nat

  Hostal los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 340 meninger fra rejsendeBaseret på 340 meninger fra rejsende

  Dette hostel ligger i Es Pujols bedste turistområde. Det ligger kun ca. 150 m fra Es Pujols strand i nærheden af den kendte strand Illetes samt en hovedvej. I nærheden af dette hostel ligger byens centrum med diverse restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Endvidere er der omkring 6 km til San Francisco. Endelig er der ca. 15 km til fyrtårnet Faro de la Mola samt Faro es Cap des Berberia.Dette hostel ligger i imødekommende omgivelser og holder åbent året rundt. Det blev renoveret i 2004 og råder over i alt 50 værelser fordelt på 2 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse. Derudover er der en foyer med en reception og elevator. Ydermere rummer den klimatiserede bygning et cafeteria-bar (åben hele dagen) og en restaurant/spisesal (åben til middag og om aftenen) med børnestole. Sidst, men ikke mindst, er der en cykelkælder.Værelserne har eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon og satellit-tv. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlæg og radiatorer. Endvidere er der altan (på de fleste af værelserne) eller terrasse med udsigt samt en safeboks (mod betaling).På stranden står der parasoller og liggestole til rådighed (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte, frokosten ligeledes som menu.

  Se mere
 • Club Sunway Punta Prima
  Fra632krPr. nat

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 613 meninger fra rejsendeBaseret på 613 meninger fra rejsende

  Hotelkomplekset ligger i grønne omgivelser, som tilmed hører til de skønneste på øen. Det ligger endvidere lige ud til havet og tilbyder den bedste udsigt over Formentera. Fra bygningen er der blot ca. 15 minutter til det nærmeste bycentrum.Den klimatiserede bygning blev renoveret i år 2000. Komplekset råder over en have og terrasse og er det bedste sted at tilbringe en ferie på et privilegeret sted i naturens hede langt væk fra hverdagen stress og problemer. Det råder i alt over 96 værelser, heraf 21 suiter. Endvidere råder klubressortet over en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en restaurant med børnestole og diverse underholdningslokaler. Herudover tilbydes middagsservice samt udlejning af biler og cykler. Endelig er der en café, en bar, et spillelokale, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne og suiterne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotelanlægget tilbyder en swimmingpool med en altan ud mod Middelhavet og en enestående atmosfære af fred og ro. Ved siden af swimmingpoolen er der en dejlig og afslappet solterrasse med liggestole og parasoller samt en behagelig bar med et venligt personale, der gerne vil forkæle sine gæster. På hotellet kan man spille tennis, bordtennis, fodbold, volleyball, dart, billard samt et aktivitetsprogram for børn og voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Palladium Hotel Palmyra
  Fra820krPr. nat

  Palladium Hotel Palmyrastars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Carrer del doctor flèming 18 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 596 meninger fra rejsendeBaseret på 596 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger lige ved promenaden i San Antonio 50 m fra sandstranden og blot nogle få minutter fra byen med dens restauranter, barer, butikker og natklubber. Hotellets beliggenhed giver gæsterne mulighed for at deltage i både forskellige fritids- og sportsaktiviteter. Endvidere er beliggenheden ideel for de gæster, der ønsker at holde en rigtig actionferie. Herudover er der 13 km til Ibizas internationale lufthavn.Fordelt på 5 etager rummer dette strandhotel i alt 166 værelser, heraf 15 suiter. Til faciliteterne i den klimatiserede bygning hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs, elevator og internetadgang (mod betaling). Ydermere er der en café, en bar og to restauranter. Endvidere er der mod betaling mulighed for at leje cykler eller bestille vasketøjsservice samt roomservice. De rummelige og komfortable værelser er blevet renoveret og lydisoleret for at gæsterne kan slappe af i fred og ro. Alle værelser rummer et veludstyret badeværelse med hårtørrer samt regulerbart klimaanlæg, telefon, satellit-tv, køleskab, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Hotellet råder over en stor, udendørs swimmingpool samt en rummelig terrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille tennis eller billard (mod betaling), tage aerobickurser samt møde op til det daglige underholdningsprogram. Endelig ligger der en golfbane ca. 25 km fra hotellet. Alle måltider serveres som buffet med et omfangsrigt udvalg af kolde retter og varme måltider samt optrædener med live cooking i en pragtfuld, totalrenoveret restaurant.

  Se mere
 • Marina Palace Prestige by Intercorp Hotel Group
  Fra335krPr. nat

  Marina Palace Prestige by Intercorp Hotel Groupstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Calle es calo - cala de bou 108 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 314 meninger fra rejsendeBaseret på 314 meninger fra rejsende

  Dette komfortable lejligheds-hotel er ideelt til familier og ligger i San Antonio [Bahia]. Beliggende indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 150 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 900 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 111 indbydende værelser. Denne ejendom blev moderniseret i 2010. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Marina Palace Prestige by Intercorp Hotel Group har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Dette sted er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder værelser med vugger til de små. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige værelser. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle der bor på ejendommen. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Simbad
  Fra646krPr. nat

  Simbadstars

  Playa de Talamanca, Ibiza , Ses figueres 22 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 124 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 494 meninger fra rejsendeBaseret på 494 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger lige ud til Talamancas smukke sandstrand. Der er ca. 3 km til D'Alt Vila og til Ibizas livlige bymidte.Hotellet blev renoveret i 2007. Det ligger i en skøn, 200 m² stor have og råder på sine 3 etager over i alt 111 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar med terrasse, to fjernsynsstuer, et spillelokale og en klimatiseret buffetrestaurant. Naturligvis har hotellet også internetadgang (mod betaling).De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse, regulerbare klimaanlæg og radiatorer (også i badeværelset), hårtørrer, telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og gratis internetadgang (WLAN). Alle værelser har desuden en altan med udsigt over havet eller Ibizas borg.Hotellet råder over en pool med separat børnebassin, liggestole, parasoller og solterrasse. På stranden tilbydes der mod betaling forskellige vandsportsgrene. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at spille minigolf og billard (mod betaling) eller leje cykler. To gange om ugen er der livemusik.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet.

  Se mere
 • Grand Palladium White Island Resort & Spa
  Fra1.132krPr. nat

  Grand Palladium White Island Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1328 meninger fra rejsendeBaseret på 1328 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved det dejlige Playa d'en Bossa (1,3 km fra centrum) lige ved havet og ca. 5 km fra Ibiza bys centrum, hvor man finder et utal af underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet, ligesom der blot er 500 m til de nærmeste indkøbsmuligheder.Hotellet består af flere to- og treetagers bygninger med i alt 430 værelser, heraf 43 enkeltværelser og 387 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, safeboks og cafeteria. Der er desuden minimarked, bar, salon med satellit-tv og en restaurant med terrasse og ikke-ryger afdeling. Herudover råder hotellet over klimatiserede selskabslokaler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er endvidere en miniklub for de fire- til tolvårige, ligesom der også er en legeplads. Der tilbydes desuden vaskeservice.De tiltalende værelser har alle eget badeværelse, telefon, ventilator, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg og safeboks (leje). Familieværelserne (2-4 personer) råder over de samme faciliteter, men er større og delt optisk op af et skab, således at der dannes en stue, hvor der er en sovesofa til to personer og et soveværelse,

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  51  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination