Hoteller i Ibiza og Formentera

Find på kortet
Hoteller - Ibiza og Formentera

Ibiza og FormenteraFra  226kr

Anbefalede hoteller - Ibiza og Formentera

 • Tres Torres
  Fra501krPr. nat

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 685 meninger fra rejsendeBaseret på 685 meninger fra rejsende

  Det populære hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på promenaden ned til Yachthavnen. Til stranden, Santa Eulalia og til bymidten er der ca. 300 m. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 500 m fra hotellet. Lufthavnen ligger ca. 30 km væk.Hotellet har fordelt på sine 5 etager i alt 118 værelser, heraf 114 dobbeltværelser og 4 suiter. Det er indrettet med en døgnåben reception og elevator. Ydermere findes der på hotellet en bar, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Der står endvidere room- og vaskeservice til rådighed for gæsterne.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC med hårtørrer. Yderligere er der telefon, minibar, klimaanlæg og pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster swimmingpool med børnebassin, snack-poolbar, liggestole, parasoller og solarium. På stranden er der endvidere mulighed for at dyrke forskellige vandsportsgrene.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Fra1.880krPr. nat
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2866 meninger fra rejsendeBaseret på 2866 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved en vidunderlig sandstrand på Playa d'en Bossas roligste sted i udkanten af et beskyttet naturområde. Fra hotelbygningen er der desuden blot ca. 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og diskoteker. Endvidere ligger byens turistcentrum og alle dens indkøbsmuligheder ca. 15 minutters gang væk. Få skridt fra hotellet ligger der desuden en skov og et stoppested. San Jorgdi bycentrum ligger ca. 1,5 km væk og Ibizas gamle bydel ca. 6 væk, mens der er ca. 4 km til lufthavnen.Det klimatiserede hotel blev renoveret i år 2005 og råder på sine 3 etager over i alt 420 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Herudover er der en café, diverse forretninger og to barer. Det hyggelige hotelanlæg har endvidere et diskotek, en teatersal og to à la carte restauranter med i alt 20 børnestole. Herudover er der også tre konferencerum og to internetterminaler (mod betaling). Der er naturligvis mulighed for at bestille vaskeservice samt at få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Til de yngste gæster er der desuden en miniklub og en legeplads. De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar, jacuzzi og hårtørrer. Desuden er der telefon, satellit-/kabel-tv og individuelt regulerbare radiatorer. I de stilfulde rum er der endvidere kingsize seng samt altan eller terrasse. Ydermere findes der mini køleskab og safeboks (mod betaling) på alle værelserne.

  Se mere
 • Puchet
  Fra449krPr. nat

  Puchetstars

  San Antonio (Bugt), Ibiza , Doctor fleming 51 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 818 meninger fra rejsendeBaseret på 818 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 150 m fra den nærmeste strand, 100 m fra forbindelser med offentlige transportmidler og 200 m fra restauranter og barer. Der er kun 1,5 km til det livlige centrum af San Antonio by, hvor der findes natteliv og et turistområde samt 17 km til Ibiza lufthavn.Dette familiedrevne strand-hotel blev renoveret i 2009 og er en ideel ejendom for dem, som leder efter et romantisk eller skægt tilflugtssted. Hotellet har en lang tradition for at udbyde logi for turister på øen. Det består af 4 bygninger med i alt 210 dobbelt-/tvillingeværelser, som ligger omkring gårdhaven med swimmingpoolen, omgivet af 100 år gamle oliventræer. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Endvidere tilbydes der også et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar og en spisesal, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling). Herudover er der en parkeringsplads for gæster i bil.Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar. De er desuden udstyret med en telefon, safeboks og enten en altan eller en terrasse.Dette hotel råder over 2 swimmingpools, herunder en udendørs swimmingpool med terrasse med liggestole og parasoller samt et børnebassin. Endelig er der liggestole og parasoller til leje på sandstranden.Gæsterne kan vælges deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden ligeledes kan vælges som buffet.

  Se mere
 • THB Los Molinos Class
  Fra1.715krPr. nat

  THB Los Molinos Classstars

  Ibiza by, Ibiza , Calle ramon muntaner 60 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotellet ligger på en skåning ned til havet og har en herlig udsigt over Playa d'en Bossa samt Figueretas-stranden (ca. 300 m væk). Ibiza bys centrum ligger ca. 20 minutter væk, mens der er ca. 10-15 minutter til den dejlige by Playa d'en Bossa. Her finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. I nærheden finder man desuden forskellige restauranter, barer og pubber samt et busstoppested med regelmæssige afgange. Øen forener den typisk sydeuropæiske ro og skønhed med et spændende natteliv. Lufthavnen ligger 10 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i en smuk have. Det blev bygget i 1974 og renoveret i 1999 og råder over 5 etager med i alt 168 værelser, heraf 31 enkelt- og 136 dobbeltværelser samt 1 suite. Hotellet er velegnet til såvel familier som forretningsrejsende. I den veludstyrede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, elevator, vekselbørs og garderobe. Herudover rummer bygningen en tv-stue, et konferencerum og en cykelkælder. Hotelelt har desuden en bar, en café og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Det er muligt at parkere uden for hotellet.Værelserne er komfortabelt indrettet og råder over et badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, internetadgang, minibar, centralvarme, safeboks og flisegulv. Alle værelser med havudsigt har en altan eller en terrasse. Enkelt- og dobbeltværelser, der ligger ud til gaden, har ingen altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, en solterrasse og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage og spille bordtennis og billard.

  Se mere
 • Royal Plaza
  Fra932krPr. nat

  Royal Plazastars

  Ibiza by, Ibiza , Calle de pere frances 27-29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i centrum af Ibiza by. Fra terrassen er der en vidunderlig udsigt ud over de gamle mure, der omgiver byen. Inden for en radius af 1 km finder man et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der ca. 300 m til havnen, 1 km til stranden Talamanca samt 2 km til Playa d'en Bossa.Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller samt en fantastisk tagterrasse. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie. Tilmed finder man en golfbane 8 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Club Sunway Punta Prima
  Fra505krPr. nat

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 620 meninger fra rejsendeBaseret på 620 meninger fra rejsende

  Hotelkomplekset ligger i grønne omgivelser, som tilmed hører til de skønneste på øen. Det ligger endvidere lige ud til havet og tilbyder den bedste udsigt over Formentera. Fra bygningen er der blot ca. 15 minutter til det nærmeste bycentrum.Den klimatiserede bygning blev renoveret i år 2000. Komplekset råder over en have og terrasse og er det bedste sted at tilbringe en ferie på et privilegeret sted i naturens hede langt væk fra hverdagen stress og problemer. Det råder i alt over 96 værelser, heraf 21 suiter. Endvidere råder klubressortet over en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en restaurant med børnestole og diverse underholdningslokaler. Herudover tilbydes middagsservice samt udlejning af biler og cykler. Endelig er der en café, en bar, et spillelokale, internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne og suiterne er udstyret med badeværelse/brusebad/toilet samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.Hotelanlægget tilbyder en swimmingpool med en altan ud mod Middelhavet og en enestående atmosfære af fred og ro. Ved siden af swimmingpoolen er der en dejlig og afslappet solterrasse med liggestole og parasoller samt en behagelig bar med et venligt personale, der gerne vil forkæle sine gæster. På hotellet kan man spille tennis, bordtennis, fodbold, volleyball, dart, billard samt et aktivitetsprogram for børn og voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Grand Palladium White Island Resort & Spa
  Fra1.492krPr. nat

  Grand Palladium White Island Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1334 meninger fra rejsendeBaseret på 1334 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved det dejlige Playa d'en Bossa (1,3 km fra centrum) lige ved havet og ca. 5 km fra Ibiza bys centrum, hvor man finder et utal af underholdnings- og indkøbsmuligheder. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet, ligesom der blot er 500 m til de nærmeste indkøbsmuligheder.Hotellet består af flere to- og treetagers bygninger med i alt 430 værelser, heraf 43 enkeltværelser og 387 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, safeboks og cafeteria. Der er desuden minimarked, bar, salon med satellit-tv og en restaurant med terrasse og ikke-ryger afdeling. Herudover råder hotellet over klimatiserede selskabslokaler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er endvidere en miniklub for de fire- til tolvårige, ligesom der også er en legeplads. Der tilbydes desuden vaskeservice.De tiltalende værelser har alle eget badeværelse, telefon, ventilator, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg og safeboks (leje). Familieværelserne (2-4 personer) råder over de samme faciliteter, men er større og delt optisk op af et skab, således at der dannes en stue, hvor der er en sovesofa til to personer og et soveværelse,

  Se mere
 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Fra462krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Det attraktive strandhotel ligger i et turistområde direkte ud til San Antonio bugten. Det er kun adskilt fra bugten af en lille vej. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet. Hertil kommer, at der blot er 200 m til den vidunderlige, indbydende sandstrand med det turkisblå hav. I de umiddelbare omgivelser (ca. 200 m) finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer og pubber og et diskotek. Det tager en halv times tid at spadsere ind til centrum af San Antonio (ca. 3500 m).Hotellet råder over en 3-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 308 værelser, heraf 7 enkeltværelser og 301 dobbeltværelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Endvidere finder man to barer, pub, 2 tv-stuer samt to klimatiserede restauranter med ikke-ryger afdeling og børnestole. Herudover er der en internetterminal, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Til børnene er der en legeplads og en miniklub. Sidst, men ikke mindst, kan gæsternes biler parkeres i en garage.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). Derudover er de flisebelagte.Hotellet råder over hele tre swimmingpools med integreret børnebassin, tre snackbarer samt liggestole, parasoller og en vidunderlig solterrasse. På stranden er der mulighed for at spille beachvolleyball og dyrke forskellige vandsportsgrene (mod betaling) som f.eks. vandski, windsurfing, sejlads og vandcykler. For de sportsbegejstrede er der bordtennis og billard/snooker (mod betaling) samt minigolf og et fitness-studie. Der tilbydes desuden aerobic, bueskydning og mountainbiking. Hotellet tilbyder sidst, men ikke mindst, et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • El Puerto
  Fra745krPr. nat

  El Puertostars

  Ibiza by, Ibiza , Carlos iii 24 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Hotellet ligger centralt i nærheden af havnen (ca. 250 m) i en sidegade i Ibiza by. Til Ibizas berømte gamle bydel er der kun ca. 300 m. Man kan sejle til den nærmeste strand (ca. 2,5 km væk) med en færge. Ca. 400 m væk er der forbindelse med offentlig transport.Hotelanlægget består af 110 hotelværelser og 70 lejligheder, som fordeler sig på 6 etager. Byhotellet er bygget i 1983 og blev komplet renoveret i år 2003. Den rummelige foyer kan tilbyde gæsterne en døgnåben reception, 3 elevatorer, et hotelsafe, en vekselbørs og en offentlig internetadgang med WLAN Access Point. På hotellet er der et cafeteria/en bar, et stort fjernsyns- og opholdsrum og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Hotellet kan endvidere tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede hotelværelser har bad/WC og nogle af dem også altan eller terrasse. Til værelsernes indretning hører desuden telefon, en loftsventilator, safeboks og satellit-/kabel-tv. Lejlighederne rummer endvidere opholdsstue og tekøkken.På kompleksets anden etage finder man en pool med solterrasse og liggestole samt parasoller. Hotellet har eget fitness-studie og råder endvidere over en sauna og et solarium. 10 km væk ligger der indtil flere golfbaner.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hostal los Rosales
  Fra639krPr. nat

  Hostal los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 344 meninger fra rejsendeBaseret på 344 meninger fra rejsende

  Dette hostel ligger i Es Pujols bedste turistområde. Det ligger kun ca. 150 m fra Es Pujols strand i nærheden af den kendte strand Illetes samt en hovedvej. I nærheden af dette hostel ligger byens centrum med diverse restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Endvidere er der omkring 6 km til San Francisco. Endelig er der ca. 15 km til fyrtårnet Faro de la Mola samt Faro es Cap des Berberia.Dette hostel ligger i imødekommende omgivelser og holder åbent året rundt. Det blev renoveret i 2004 og råder over i alt 50 værelser fordelt på 2 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse. Derudover er der en foyer med en reception og elevator. Ydermere rummer den klimatiserede bygning et cafeteria-bar (åben hele dagen) og en restaurant/spisesal (åben til middag og om aftenen) med børnestole. Sidst, men ikke mindst, er der en cykelkælder.Værelserne har eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer samt telefon og satellit-tv. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlæg og radiatorer. Endvidere er der altan (på de fleste af værelserne) eller terrasse med udsigt samt en safeboks (mod betaling).På stranden står der parasoller og liggestole til rådighed (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte, frokosten ligeledes som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  94  Hoteller - Ibiza og Formentera
Side  1  af  10
 

Beskrivelse af destination

  Ibiza og Formentera, i Middelhavet, er øer som tilhører Spanien. De to vigtigste byer, ud over hovedstaden (Ibiza), er San Antonio Abad og Santa Eulalia del Río. For sin store kulturelle og naturlige værdi blev de erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. Du vil kunne observere en del af den fønikiske kultur i grotten la Cova des Culleram eller hvis man besøger museet Puig des Molins. Du vil kunne opleve arkitekturen i alle dens stilarter, i monumenter, slotte, kirker og fredhellige steder, som er meget besøgte af turister fra hele verden. Indlogeringen varierer meget og der er noget for enhver smag, fra kysten til bjergene og i byen, i det rustikke område, med tilbud for enhver smag og behov. Nætterne på Ibiza er de mest livlige i Middelhavet, strandene er lange og varierede, og der findes oven i købet nudist kursteder for de mere modige. Du kan dyrke adskillige former for sport, smage typiske retter som sofrito payés eller skaldyrssalater, med lækre vine eller traditionelle likører. Rejs med færge rundt blandt øerne, tag på tur med minitoget til lands, eller nyd dem fra luften i luftballon, gå ikke glip af Ibiza og Formentera, du vil ikke fortryde det.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Ibiza og Formentera

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination