Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  224kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Fra861krPr. nat

  Senator Gran Vía 70 Spastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 70 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1289 meninger fra rejsendeBaseret på 1289 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i hjertet af Madrid kun 10 minutters gang fra Plaza del Sol. Ankommer man med offentlige transportmidler, ligger der et busstoppested lige foran hotellet.Dette hotel består af i alt 171 værelser fordelt på 8 etager, heraf 128 dobbeltværelser og 43 enkeltværelser. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en elevator, en café, en restaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet rummer en røgfri etage. Af yderligere faciliteter er der en restaurant, gratis internetadgang med trådløs forbindelse, et mødelokale og en frisørsalon.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, fjernsyn, stereoanlæg med radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Der tilbydes et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter forskellige steder i byen Madrid. Hotellet tilbyder et udvalg af spa-behandlinger i den såkaldte Acquaplaya mod betaling, herunder tyrkisk bad, termisk swimmingpool, sauna, ishule, indo-romansk badekar og et frugtbad. Fitness-entusiaster kan træne i hotellets fitness-studie.Hotellet tilbyder en omfattende morgenmadsbuffet og dagens menu.

  Se mere
 • Complutense
  Fra353krPr. nat

  Complutensestars

  Alcala de Henares, Madrid , Encomienda 9 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 20 meninger fra rejsendeBaseret på 20 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel ligger i Alcala de Henares. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Der er i alt 19 soveværelser på Complutense. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Complutense har 24 timers åbent. Complutense har ikke børnesenge efter anmodning. Besøgende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig på ejendommen.

  Se mere
 • Senator Barajas
  Fra670krPr. nat

  Senator Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Galeon 27 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 94 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 255 meninger fra rejsendeBaseret på 255 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger blot ca. 1 km fra Madrids lufthavn Barajas. Mellem hotellet og lufthavnen kører der en eksklusiv shuttleservice. I kraft af beliggenheden er hotellet interessant for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Se mere
 • Axor Feria
  Fra556krPr. nat

  Axor Feriastars

  Barajas-Ifema, Madrid , Campezo 4 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 261 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1558 meninger fra rejsendeBaseret på 1558 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et bolig- og forretningsområde 10 minutter fra udstillingscenteret IFEMA, Kongrespaladset og Juan Carlos I Auditorium. Herudover ligger det tæt på indkøbscenteret Plenilunio, hvor der ligger biografer, butikker, restauranter, bowling og gokarter. Byens centrum ligger desuden 15 minutter væk i bil (ca. 10 km). Der er omkring endvidere 100 m til diverse offentlige transportmidler, mens der er omkring 3 km til en metrostation. Sidst, men ikke mindst tager det 5 minutter at nå til lufthavnen Madrid-Barajas (ca. 3 km).Hotellet tilbyder personlig service og moderne faciliteter. Af yderligere faciliteter på hotellet er der en morgenmadsrestaurant, et hvilerum, et område med WLAN/internetadgang, en læse- og fjernsynsstue, mødelokaler til fejring af enhver slags begivenhed, ligesom der er en overdækket parkeringsplads til bilen med sikkerhedsovervågning (mod betaling) og transportservice til lufthavnen og IFEMA. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 285 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks og elevator. Endelig kan gæsterne benytte spillokalet og restauranten samt bestille vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling).Værelserne er moderne, elegante, lyse og vender ud mod gaden. De er alle udstyret med satellit-tv, minibar, telefon, WLAN/internetadgang og safeboks, ligesom der er eget veludstyret badeværelse med stort brusebad, kosmetikspejl og professionel hårtørrer. Desuden tilbyder hotellet ryger-værelser samt handicap- og kæledyrsvenlige værelser. Endvidere tilbydes der regulerbart klimaanlæg.Hotellet tilbyder temaværelser, såsom et rum at spille Wii i, en avis- og læsestue at blive klogere i og et hvileområde at slappe af i. Herudover tilbyder hotellet også en solterrasse.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • City House Florida Norte by Faranda
  Fra569krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 211 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1613 meninger fra rejsendeBaseret på 1613 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Fra478krPr. nat

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 808 meninger fra rejsendeBaseret på 808 meninger fra rejsende

  Dette lufthavns-hotel ligger blot 10 minutter i bil fra centrum af Madrid. Offentlige transportforbindelser kan findes inden for 50 m af etablissementet og messeområdet er omkring 6 km. Hotellet udmærker sig ved sin nærhed til Madrid-Barajas Lufthavn, der ligger kun 5 minutters kørsel fra hotellet.Etablissementet rummer veludstyrede værelser.I mellemtiden er hotellet karakteriseret ved de forbindelser, det giver til Madrid-Barajas Lufthavn, med en gratis shuttle service opererer 24 timer i døgnet.En morgenbuffet serveres hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte menu.

  Se mere
 • Hotel Santo Domingo
  Fra542krPr. nat

  Hotel Santo Domingostars

  Gran Vía area, Madrid , Calle san bernardo 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2612 meninger fra rejsendeBaseret på 2612 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Madrid kun 3 minutters gang fra Gran Vía og byens største kommercielle område med mange barer, restauranter og forretninger. Puerta del Sol ligger desuden kun 15 minutters gang væk, og hotellet tilbyder nem adgang til det berømte kongepalads og til Sabatini parkanlæg. Endvidere er der ca. 12 km til lufthavnen Madrid Barajas fra hotellet.Hotellet tilbyder i alt 200 værelser og huser en stor sal, som er kronet med buer af porcelæn og bladguld. Hotellet har konferencefaciliteter til møder og banketter, som gennemstrømmes af sollyset. City-hotellet blev bygget i 2009, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement er der vekselbørs, elevator, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice. Ydermere kan gæsterne spise og drikke i caféen og morgenmadsrestauranten. Mod betaling kan man desuden bestille vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads i garagen.Blandt hotellets attraktioner er der temaværelser med vægmalerier af fremspirende kunstnere. Værelserne har koldt/varmt klimaanlæg i overensstemmelse med årstiden, et justerbart belysningssystem, WLAN/internetadgang, fjernsyn og særlig belysning om aftenen. Hvert værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af andre behageligheder på værelserne er der en telefon, radio, minibar og safeboks.Gæsterne har mulighed for at tage en dukkert i hotellets udendørs swimmingpool på tagterrassen med den bedste udsigt over Madrid.Tag N-II (II-motorvejen) fra lufthavnen til centrum af Madrid. Ved ankomsten på 'Avenida de América' drejer man til venstre ad vejen 'Serrano'. Fortsæt lige ud til 'Plaza de la Independencia', og kør ned ad vejen 'Gran Vía'. Fortsæt lige ud ad 'Plaza Callao' og ned ad vejen 'Preciados' i retning af 'Plaza de Santo Domingo'.

  Se mere
 • Hotel Mayorazgo
  Fra605krPr. nat

  Hotel Mayorazgostars

  Gran Vía area, Madrid , Calle flor baja (semiesquina gran vía, 61) 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 190 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2092 meninger fra rejsendeBaseret på 2092 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Gran Vía, er dette dejlige hotel optimalt for familier. Ferieboligen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. I alt 200 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Hotel Mayorazgo. Denne bolig blev sidst renoveret i 2015. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Hotel Mayorazgo tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Hotellet inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. og Hotel Mayorazgo er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Axor Barajas
  Fra596krPr. nat

  Axor Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Campezo 4 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 77 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1447 meninger fra rejsendeBaseret på 1447 meninger fra rejsende

  Hotellet har en strategisk god beliggenhed 5 minutter fra udstillingscenteret IFEMA, Kongrespaladset og Juan Carlos I Auditorium. Herudover kan man på 5 minutter gå til indkøbscenteret Plenilunio. Busstationen og forbindelser til de offentlige transportmidler ligger også inden for gåafstand. Endelig er der kun 5 minutter fra hotellet til lufthavnen Madrid-Barajas, ligesom man kan køre til byens centrum på 15 minutter.Til hotellets faciliteter hører en restaurant, en café, et hvilerum, et business-center, en læsestue med fjernsyn, funktionelle lokaler til enhver slags begivenhed og en overdækket parkeringsplads med sikkerhedsovervågning (mod betaling). Dette klimatiserede etablissement blev bygget i 2009 og rummer 217 værelser samt en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og elevator. Der er endvidere en bar og et spillelokale med Wii-afspiller på stedet, ligesom gæsterne kan benytte sig af WLAN/internetadgangen. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling. Sidst, men ikke mindst tilbyder hotellet en transportservice til lufthavnen og IFEMA.Værelserne er udstyret med satellit-tv, minibar, telefon, WLAN/internetadgang og en safeboks mod betaling. Herudover tilbydes der eget veludstyret badeværelse med et stort brusebad, kosmetikspejl og professionel hårtørrer. Desuden er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare. Endelig tilbydes der ryger-værelser, handicapvenlige værelser og værelser til gæster med kæledyr.Til hotellets faciliteter hører et motions-område med fitness-studie, og boblebad. Endelig er der mulighed for at få massage mod betaling.Hotellet tilbyder restaurant Mirage by Axor, hvor gæsterne kan bestille mad a la carte.

  Se mere
 • Senator Castellana
  Fra712krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 63 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 504 meninger fra rejsendeBaseret på 504 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Santiago Bernabeu-Castellana. Beliggende indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Det samlede antal værelser er 116. Senator Castellana blev opført i 2006. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Senator Castellana har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Senator Castellana har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved Senator Castellana. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Senator Castellana.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  408  Hoteller - Madrid
Side  1  af  41
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra1.109krSe mere

 • Holiday Inn Madrid Bernabeu
  Holiday Inn Madrid Bernabeu
  4,0/5
  Kundevurderingaf  47 Muligheder

  Ligger rigtig godt - især når man skal på Bernabeu og se fodbold.

  Fam. Andersen
  Hotelopia-kunde, 21/05/2014

  Fra996krSe mere

 • San Lorenzo
  San Lorenzo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Fin central beliggenhed. Lidt støj fra gaden men jo tæt på Gran Via. Ok værelse, rengøring og nye håndklæder hver dag. De fleste i receptionen venlige og hjælpsomme og gode til engelsk.Vi kunne godt o ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/10/2012

  Fra521krSe mere