Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  90kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Fra885krPr. nat

  Senator Gran Vía 70 Spastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 70 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1265 meninger fra rejsendeBaseret på 1265 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i hjertet af Madrid kun 10 minutters gang fra Plaza del Sol. Ankommer man med offentlige transportmidler, ligger der et busstoppested lige foran hotellet.Dette hotel består af i alt 171 værelser fordelt på 8 etager, heraf 128 dobbeltværelser og 43 enkeltværelser. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en elevator, en café, en restaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet rummer en røgfri etage. Af yderligere faciliteter er der en restaurant, gratis internetadgang med trådløs forbindelse, et mødelokale og en frisørsalon.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, fjernsyn, stereoanlæg med radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Der tilbydes et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter forskellige steder i byen Madrid. Hotellet tilbyder et udvalg af spa-behandlinger i den såkaldte Acquaplaya mod betaling, herunder tyrkisk bad, termisk swimmingpool, sauna, ishule, indo-romansk badekar og et frugtbad. Fitness-entusiaster kan træne i hotellets fitness-studie.Hotellet tilbyder en omfattende morgenmadsbuffet og dagens menu.

  Se mere
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Fra494krPr. nat

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 764 meninger fra rejsendeBaseret på 764 meninger fra rejsende

  Dette lufthavns-hotel ligger blot 10 minutter i bil fra centrum af Madrid. Offentlige transportforbindelser kan findes inden for 50 m af etablissementet og messeområdet er omkring 6 km. Hotellet udmærker sig ved sin nærhed til Madrid-Barajas Lufthavn, der ligger kun 5 minutters kørsel fra hotellet.Etablissementet rummer veludstyrede værelser.I mellemtiden er hotellet karakteriseret ved de forbindelser, det giver til Madrid-Barajas Lufthavn, med en gratis shuttle service opererer 24 timer i døgnet.En morgenbuffet serveres hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte menu.

  Se mere
 • NH Collection Madrid Suecia
  Fra1.387krPr. nat

  NH Collection Madrid Sueciastars

  Gran Vía area, Madrid , Calle marques de casa riera 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 337 meninger fra rejsendeBaseret på 337 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Gran Vía. Ferieboligen, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Ejendommen ligger 1. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 0 kilometer. NH Collection Madrid Suecia har i alt 127 værelser. Dette hotel undergik en renovering i 2014. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Receptionsskranken er åben hele dagen. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. NH Collection Madrid Suecia forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_De besøgende kan nyde dejlige retter i ejendommens spiselokaler. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Catalonia Gran Vía
  Fra890krPr. nat

  Catalonia Gran Víastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 7-9 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1430 meninger fra rejsendeBaseret på 1430 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Madrids historiske hjerte. Det tilbyder den ideelle atmosfære for en ferie eller et forretningsophold. Lige i nærheden finder man forskellige diskoteker, pubber og restauranter. Det er beliggende i nærheden af Retiro parken, Pradomuseet og Madrids lufthavn. Offentlig transport finder man mindre end 50 m fra hotellet (ca. 3 minutters gang til de nærmeste metrostationer Sevilla og Gran Via).Det klimatiserede hotel råder i alt over 185 værelser, heraf 22 enkeltværelser, 158 dobbeltværelser og 5 suiter fordelt på 7 etager. Hotellet har endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere er der en snackbar, en klimatiseret restaurant og 6 konferencelokaler. Endelig tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice, ligesom man også kan benytte internetadgangen (mod betaling).De moderne indrettede værelser har badeværelse med toilet og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, klimaanlæg, centralvarme, dobbeltseng og safeboks.Hotellet har whirlpool, sauna og fitness-studie. Mod betaling tilbydes der desuden massage.Restaurant La Pedrera tilbyder internationalt køkken og middelhavskøkken samt forskellige catalanske specialiteter.

  Se mere
 • Hotel City House florida norte by faranda
  Fra502krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 210 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1577 meninger fra rejsendeBaseret på 1577 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Regente
  Fra595krPr. nat

  Regentestars

  Gran Vía area, Madrid , Mesoneros romanos 9 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1607 meninger fra rejsendeBaseret på 1607 meninger fra rejsende

  Det dejlige hotel ligger i Madrids centrum blot få minutter fra Gran Via. Det er omgivet af teatre, biografer, restauranter, barer og utallige indkøbsmuligheder. Forbindelse med offentlig transport (metro og bus) ligger lige i nærheden af hotellet.Det klimatiserede hotel er bygget i 1951 og blev renoveret i 2003. Dets hovedbygning har 10 etager med i alt 154 værelser, heraf 20 enkelt- og 134 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception med pengeskab, vekselbørs, elevator, bar og café. På hotellet finder man tillige en TV-stue, et konferencerum samt en offentlig internetadgang. Endvidere tilbydes der room- og vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen.De moderne indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, stereoanlæg, internetadgang flisebelægning, centralvarme og pengeskab.

  Se mere
 • Petit Palace Alcala
  Fra960krPr. nat

  Petit Palace Alcalastars

  Gran Vía area, Madrid , Virgen de los peligros 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 787 meninger fra rejsendeBaseret på 787 meninger fra rejsende

  Hotellet i midten af byen på gaden Alcalá i nærheden af Puerta del Sol i byens historiske centrum, hvor de mest interessante seværdigheder og pladser ligger set med turisternes øjne. Fra bygningen er der kun ca. 100 m til Plaza de Cibeles, også kaldet Kunstpromenaden. Samme sted ligger tre af byens vigtigste museer Museo del Prado, Museo Thyssen Bornemisza og Centro de Arte Moderno Reina Sofía. Der er kun ca. 2 minutter til forskellige underholdningsmuligheder. Der er desuden ca. 14 km til lufthavnen i Madrid.Det klimatiserede cityhotel blev bygget i 1920 og renoveret i 2006 med kærlig hånd. Således har det moderne hotel bevaret sin historiske substans. Det råder over 14 etager med i alt 66 værelser, heraf 2 suiter. Herudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, safeboks, 2 elevatorer, en café, en restaurant, internetadgang samt trådløs adgang via WLAN, ligesom der også er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne og suiterne er udstyret med eget badeværelse med hydromassagebruser og hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang (plus computer på de fine værelser), minibar, strygejern, strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og radiator samt safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.Ankommer man i bil skal man følge skiltene mod byens centrum til Plaza de Cibeles. Herfra skal man fortsætte mod Puerta del Sol for at komme frem til hotellet.

  Se mere
 • Compostela Suites
  Fra435krPr. nat

  Compostela Suitesstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle zambrana 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 464 meninger fra rejsendeBaseret på 464 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige lejligheds-hotel tilbyder bekvem adgang til motorvejene M21, M22, M40 og A2 via Barajas lufthavn samt til indkøbs- og fritidscenteret Plenilunio (800m væk), Coslada Transportcenter (5km væk), udstillingsområdet Ifema Campo de las Naciones (5km væk) samt Madrids Kongres-Palads (500 m væk). Herudover er der omkring 2km fra etablissementet til centrum af Canillejas, mens der kun er 5km til Coslada banegård. Endelig kan man komme til Madrid på ca. 15 minutter med offentlige transportmidler, mens Barajas internationale lufthavn ligger ca. 3 km fra logiet.Dette designer- og lejligheds-hotel blev bygget i 2009 og tilbyder det perfekte logi for forretningsrejsende, familier og feriegæster. Det klimatiserede etablissement består af i alt 428 lejligheder og studier fordelt på 2 bygninger og 5 etager. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, ligesom der på stedet tilbydes faciliteter såsom elevator, et supermarked, en legeplads og spisemuligheder i form af en café og restaurant. Hertil kommer WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan efterlade deres køretøjer i parkeringsgaragen i nærheden.Disse lejligheder og studier er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt kingsize senge og faciliteter såsom en telefon, satellit-/kabel-tv, en radio, internetadgang og en safeboks. I køkkenerne er der et køleskab, en mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe, en vaskemaskine samt strygejern og strygebræt, mens selve lejlighederne også er udstyret med en terrasse og regulerbart klimaanlæg og radiator.Gæsterne har mulighed for at tage en svømmetur i den udendørs swimmingpool, og til de yngre gæster er der desuden et børnebassin. Af sportsfaciliteter er der mulighed for at spille paddle-tennis.

  Se mere
 • Axor Barajas
  Fra1.213krPr. nat

  Axor Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Campezo 4 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 77 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1418 meninger fra rejsendeBaseret på 1418 meninger fra rejsende

  Hotellet har en strategisk god beliggenhed 5 minutter fra udstillingscenteret IFEMA, Kongrespaladset og Juan Carlos I Auditorium. Herudover kan man på 5 minutter gå til indkøbscenteret Plenilunio. Busstationen og forbindelser til de offentlige transportmidler ligger også inden for gåafstand. Endelig er der kun 5 minutter fra hotellet til lufthavnen Madrid-Barajas, ligesom man kan køre til byens centrum på 15 minutter.Til hotellets faciliteter hører en restaurant, en café, et hvilerum, et business-center, en læsestue med fjernsyn, funktionelle lokaler til enhver slags begivenhed og en overdækket parkeringsplads med sikkerhedsovervågning (mod betaling). Dette klimatiserede etablissement blev bygget i 2009 og rummer 217 værelser samt en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og elevator. Der er endvidere en bar og et spillelokale med Wii-afspiller på stedet, ligesom gæsterne kan benytte sig af WLAN/internetadgangen. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling. Sidst, men ikke mindst tilbyder hotellet en transportservice til lufthavnen og IFEMA.Værelserne er udstyret med satellit-tv, minibar, telefon, WLAN/internetadgang og en safeboks mod betaling. Herudover tilbydes der eget veludstyret badeværelse med et stort brusebad, kosmetikspejl og professionel hårtørrer. Desuden er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare. Endelig tilbydes der ryger-værelser, handicapvenlige værelser og værelser til gæster med kæledyr.Til hotellets faciliteter hører et motions-område med fitness-studie, og boblebad. Endelig er der mulighed for at få massage mod betaling.Hotellet tilbyder restaurant Mirage by Axor, hvor gæsterne kan bestille mad a la carte.

  Se mere
 • Hotel Santo Domingo
  Fra774krPr. nat

  Hotel Santo Domingostars

  Gran Vía area, Madrid , Calle san bernardo 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2558 meninger fra rejsendeBaseret på 2558 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Madrid kun 3 minutters gang fra Gran Vía og byens største kommercielle område med mange barer, restauranter og forretninger. Puerta del Sol ligger desuden kun 15 minutters gang væk, og hotellet tilbyder nem adgang til det berømte kongepalads og til Sabatini parkanlæg. Endvidere er der ca. 12 km til lufthavnen Madrid Barajas fra hotellet.Hotellet tilbyder i alt 200 værelser og huser en stor sal, som er kronet med buer af porcelæn og bladguld. Hotellet har konferencefaciliteter til møder og banketter, som gennemstrømmes af sollyset. City-hotellet blev bygget i 2009, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement er der vekselbørs, elevator, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice. Ydermere kan gæsterne spise og drikke i caféen og morgenmadsrestauranten. Mod betaling kan man desuden bestille vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads i garagen.Blandt hotellets attraktioner er der temaværelser med vægmalerier af fremspirende kunstnere. Værelserne har koldt/varmt klimaanlæg i overensstemmelse med årstiden, et justerbart belysningssystem, WLAN/internetadgang, fjernsyn og særlig belysning om aftenen. Hvert værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af andre behageligheder på værelserne er der en telefon, radio, minibar og safeboks.Gæsterne har mulighed for at tage en dukkert i hotellets udendørs swimmingpool på tagterrassen med den bedste udsigt over Madrid.Tag N-II (II-motorvejen) fra lufthavnen til centrum af Madrid. Ved ankomsten på 'Avenida de América' drejer man til venstre ad vejen 'Serrano'. Fortsæt lige ud til 'Plaza de la Independencia', og kør ned ad vejen 'Gran Vía'. Fortsæt lige ud ad 'Plaza Callao' og ned ad vejen 'Preciados' i retning af 'Plaza de Santo Domingo'.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  370  Hoteller - Madrid
Side  1  af  37
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra1.005krSe mere

 • Holiday Inn Madrid Bernabeu
  Holiday Inn Madrid Bernabeu
  4,0/5
  Kundevurderingaf  46 Muligheder

  Ligger rigtig godt - især når man skal på Bernabeu og se fodbold.

  Fam. Andersen
  Hotelopia-kunde, 21/05/2014

  Fra887krSe mere

 • San Lorenzo
  San Lorenzo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Fin central beliggenhed. Lidt støj fra gaden men jo tæt på Gran Via. Ok værelse, rengøring og nye håndklæder hver dag. De fleste i receptionen venlige og hjælpsomme og gode til engelsk.Vi kunne godt o ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/10/2012

  Fra548krSe mere