Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  223kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Fra1.034krPr. nat

  Senator Gran Vía 70 Spastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 70 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1194 meninger fra rejsendeBaseret på 1194 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i hjertet af Madrid kun 10 minutters gang fra Plaza del Sol. Ankommer man med offentlige transportmidler, ligger der et busstoppested lige foran hotellet.Dette hotel består af i alt 171 værelser fordelt på 8 etager, heraf 128 dobbeltværelser og 43 enkeltværelser. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en elevator, en café, en restaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet rummer en røgfri etage. Af yderligere faciliteter er der en restaurant, gratis internetadgang med trådløs forbindelse, et mødelokale og en frisørsalon.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, fjernsyn, stereoanlæg med radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Der tilbydes et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter forskellige steder i byen Madrid. Hotellet tilbyder et udvalg af spa-behandlinger i den såkaldte Acquaplaya mod betaling, herunder tyrkisk bad, termisk swimmingpool, sauna, ishule, indo-romansk badekar og et frugtbad. Fitness-entusiaster kan træne i hotellets fitness-studie.Hotellet tilbyder en omfattende morgenmadsbuffet og dagens menu.

  Se mere
 • Espahotel Gran Vía
  Fra687krPr. nat

  Espahotel Gran Víastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 65 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 65 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 413 meninger fra rejsendeBaseret på 413 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedshotel ligger i centrum af Madrid blot få minutters gang fra bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af forretninger, små butikker, cafeteriaer, barer og restauranter samt et pulserende natteliv. Til fods kommer man desuden hurtigt til et stoppested.Det hyggelige middelklassehotel råder over 9 etager med i alt 84 boligenheder. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling. Naturligvis har hotellet også en internetterminal. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De hyggeligt indrettede værelser og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling). Lejlighederne indeholder endvidere et tekøkken og et separat soveværelse.

  Se mere
 • NH Collection Madrid Suecia
  Fra1.531krPr. nat

  NH Collection Madrid Sueciastars

  Gran Vía area, Madrid , Calle marques de casa riera 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 218 meninger fra rejsendeBaseret på 218 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1956. Hotel undergik en renovering i 2014. Ejendommen består af 127 værelser. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 3 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Aviser tilbydes af Hotel hver dag.

  Se mere
 • 60 BALCONIES ATOCHA URBAN STAY
  Fra1.263krPr. nat

  60 BALCONIES ATOCHA URBAN STAYstars

  Atocha area, Madrid , Plaza del emperador carlos v, 11 16 - Kort
   

  Ejendommen består af 18 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 6 dobbeltværelser, 1 handicapvenligt værelse og 3 treværelses rum. Dette lejlighedskompleks er det perfekte tilflugtssted for familier og grupper, der rejser sammen. Lejlighed har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Lejlighed har elevator. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Lejlighed. Lejlighed tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Lejlighed 's vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Lejlighed har kørestolsadgang. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger.

  Se mere
 • Catalonia Gran Vía
  Fra1.734krPr. nat

  Catalonia Gran Víastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 7-9 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1294 meninger fra rejsendeBaseret på 1294 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Madrids historiske hjerte. Det tilbyder den ideelle atmosfære for en ferie eller et forretningsophold. Lige i nærheden finder man forskellige diskoteker, pubber og restauranter. Det er beliggende i nærheden af Retiro parken, Pradomuseet og Madrids lufthavn. Offentlig transport finder man mindre end 50 m fra hotellet (ca. 3 minutters gang til de nærmeste metrostationer Sevilla og Gran Via).Det klimatiserede hotel råder i alt over 185 værelser, heraf 22 enkeltværelser, 158 dobbeltværelser og 5 suiter fordelt på 7 etager. Hotellet har endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere er der en snackbar, en klimatiseret restaurant og 6 konferencelokaler. Endelig tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice, ligesom man også kan benytte internetadgangen (mod betaling).De moderne indrettede værelser har badeværelse med toilet og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, klimaanlæg, centralvarme, dobbeltseng og safeboks.Hotellet har whirlpool, sauna og fitness-studie. Mod betaling tilbydes der desuden massage.Restaurant La Pedrera tilbyder internationalt køkken og middelhavskøkken samt forskellige catalanske specialiteter.

  Se mere
 • Hotel City House florida norte by faranda
  Fra515krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 208 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1494 meninger fra rejsendeBaseret på 1494 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Regente
  Fra1.362krPr. nat

  Regentestars

  Gran Vía area, Madrid , Mesoneros romanos 9 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1520 meninger fra rejsendeBaseret på 1520 meninger fra rejsende

  Det dejlige hotel ligger i Madrids centrum blot få minutter fra Gran Via. Det er omgivet af teatre, biografer, restauranter, barer og utallige indkøbsmuligheder. Forbindelse med offentlig transport (metro og bus) ligger lige i nærheden af hotellet.Det klimatiserede hotel er bygget i 1951 og blev renoveret i 2003. Dets hovedbygning har 10 etager med i alt 154 værelser, heraf 20 enkelt- og 134 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception med pengeskab, vekselbørs, elevator, bar og café. På hotellet finder man tillige en TV-stue, et konferencerum samt en offentlig internetadgang. Endvidere tilbydes der room- og vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen.De moderne indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, stereoanlæg, internetadgang flisebelægning, centralvarme og pengeskab.

  Se mere
 • Plaza Las Matas Hotel
  Fra411krPr. nat

  Plaza Las Matas Hotelstars

  Las Rozas, Madrid , Martin iriarte 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 96 meninger fra rejsendeBaseret på 96 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger midt i Las Matas forretningskvarter ved siden af banegården i regionen Las Rozas. Til byens kasino er der ca. 2 km, til centrum af Madrid ca. 24 km, til den internationale lufthavn Baraja og skiløjpen Navacerrada ca. 30 km.Hotellet åbnede i 2002. Det er på 2 etager og råder over i alt 57 værelser. Heraf er der 53 dobbeltværelser og 4 juniorsuiter. Den klimatiserede bygning råder endvidere over en foyer med døgnåben reception og en bar.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon. Herudover er der satellit-/kabel-tv, radio, minibar, safeboks, altan samt kingsize- eller dobbeltseng. Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt.orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast.

  Se mere
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Fra416krPr. nat

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 707 meninger fra rejsendeBaseret på 707 meninger fra rejsende

  Dette lufthavns-hotel ligger blot 10 minutter i bil fra centrum af Madrid. Offentlige transportforbindelser kan findes inden for 50 m af etablissementet og messeområdet er omkring 6 km. Hotellet udmærker sig ved sin nærhed til Madrid-Barajas Lufthavn, der ligger kun 5 minutters kørsel fra hotellet.Etablissementet rummer veludstyrede værelser.I mellemtiden er hotellet karakteriseret ved de forbindelser, det giver til Madrid-Barajas Lufthavn, med en gratis shuttle service opererer 24 timer i døgnet.En morgenbuffet serveres hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte menu.

  Se mere
 • TRYP Madrid Cibeles Hotel
  Fra1.310krPr. nat

  TRYP Madrid Cibeles Hotelstars

  Gran Vía area, Madrid , Mesoneros romanos 13 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1316 meninger fra rejsendeBaseret på 1316 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel er opført i jugendstil og har en ideel beliggenhed på den livlige Gran Via over for Plaza España. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder.Hotellet blev komplet renoveret i år 2011 og råder på sine 8 etager over i alt 132 værelser, heraf 11 enkelt- og 121 dobbeltværelser. I den storslåede foyer finder man elevatorer og safebokse samt en vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en fjernsynsstue, en butik, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret restaurant. Naturligvis kan gæsterne også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Lige i nærheden af hotellet ligger der en offentlig parkeringsplads (mod betaling).De smagfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv, radio, dobbeltseng, safeboks, centralvarme og minibar.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  347  Hoteller - Madrid
Side  1  af  35
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra1.182krSe mere

 • San Lorenzo
  San Lorenzo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Fin central beliggenhed. Lidt støj fra gaden men jo tæt på Gran Via. Ok værelse, rengøring og nye håndklæder hver dag. De fleste i receptionen venlige og hjælpsomme og gode til engelsk.Vi kunne godt o ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/10/2012

  Fra1.041krSe mere

 • Hesperia Madrid
  Hesperia Madrid
  4,1/5
  Kundevurderingaf  8 Muligheder

  Super hotel

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/07/2010

  Fra1.369krSe mere