Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  252kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • City House Florida Norte by Faranda
  Fra525krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 220 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1675 meninger fra rejsendeBaseret på 1675 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt overfor den nordlige banegård i nærheden af Parque del Oeste samt hovedgaderne og -pladserne såsom Gran Via og Plaza España. Umiddelbart i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt offentlige transportmidler. På få minutter kommer man ydermere til paladsbygningen og Teatro Real.Hotellet er på 8 etager og har i alt 399 værelser, heraf 39 enkelt- og 360 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevator, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere er der tv-stue, forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub samt en klimatiseret à la carte restaurant med en separat ikke-rygerafdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan der tilbydes roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere bilen.De moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata)
  Fra413krPr. nat
  2,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 286 meninger fra rejsendeBaseret på 286 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel er i Gran Vía. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Ferieboligen omfatter 22 hyggelige gæsteværelser. Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) undergik en renovering i 2009. Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Receptionen er åben 24/7. Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster med reduceret mobilitet kan bo på dette kørestolsegnede sted, som omfatter handicapvenlige soveværelser. Kæledyr må ikke medbringes til Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata). Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • 60 Balconies Recoletos Urban Stay
  Fra1.410krPr. nat
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 29 meninger fra rejsendeBaseret på 29 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed er perfekt til homomiljøet og er placeret i Museo del Prado-Retiro. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 0 kilometer fra stedet. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 5 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne bolig. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt værelse. Kæledyr må ikke medbringes til 60 Balconies Recoletos Urban Stay. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Fra1.309krPr. nat

  Senator Gran Vía 70 Spastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 70 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1336 meninger fra rejsendeBaseret på 1336 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i hjertet af Madrid kun 10 minutters gang fra Plaza del Sol. Ankommer man med offentlige transportmidler, ligger der et busstoppested lige foran hotellet.Dette hotel består af i alt 171 værelser fordelt på 8 etager, heraf 128 dobbeltværelser og 43 enkeltværelser. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en elevator, en café, en restaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet rummer en røgfri etage. Af yderligere faciliteter er der en restaurant, gratis internetadgang med trådløs forbindelse, et mødelokale og en frisørsalon.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, fjernsyn, stereoanlæg med radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Der tilbydes et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter forskellige steder i byen Madrid. Hotellet tilbyder et udvalg af spa-behandlinger i den såkaldte Acquaplaya mod betaling, herunder tyrkisk bad, termisk swimmingpool, sauna, ishule, indo-romansk badekar og et frugtbad. Fitness-entusiaster kan træne i hotellets fitness-studie.Hotellet tilbyder en omfattende morgenmadsbuffet og dagens menu.

  Se mere
 • Complutense
  Fra333krPr. nat

  Complutensestars

  Alcala de Henares, Madrid , Encomienda 9 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 21 meninger fra rejsendeBaseret på 21 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel er i Alcala de Henares. Med sin placering indenfor 200 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Det samlede antal værelser er 19. Complutense omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Stedet har 24 timers åbent. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Besøgende behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Complutense.

  Se mere
 • Petit Palace Alcala
  Fra1.209krPr. nat

  Petit Palace Alcalastars

  Gran Vía area, Madrid , Virgen de los peligros 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 878 meninger fra rejsendeBaseret på 878 meninger fra rejsende

  Hotellet i midten af byen på gaden Alcalá i nærheden af Puerta del Sol i byens historiske centrum, hvor de mest interessante seværdigheder og pladser ligger set med turisternes øjne. Fra bygningen er der kun ca. 100 m til Plaza de Cibeles, også kaldet Kunstpromenaden. Samme sted ligger tre af byens vigtigste museer Museo del Prado, Museo Thyssen Bornemisza og Centro de Arte Moderno Reina Sofía. Der er kun ca. 2 minutter til forskellige underholdningsmuligheder. Der er desuden ca. 14 km til lufthavnen i Madrid.Det klimatiserede cityhotel blev bygget i 1920 og renoveret i 2006 med kærlig hånd. Således har det moderne hotel bevaret sin historiske substans. Det råder over 14 etager med i alt 66 værelser, heraf 2 suiter. Herudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, safeboks, 2 elevatorer, en café, en restaurant, internetadgang samt trådløs adgang via WLAN, ligesom der også er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne og suiterne er udstyret med eget badeværelse med hydromassagebruser og hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang (plus computer på de fine værelser), minibar, strygejern, strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og radiator samt safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.Ankommer man i bil skal man følge skiltene mod byens centrum til Plaza de Cibeles. Herfra skal man fortsætte mod Puerta del Sol for at komme frem til hotellet.

  Se mere
 • Axor Barajas
  Fra579krPr. nat

  Axor Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Campezo 4 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 78 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1477 meninger fra rejsendeBaseret på 1477 meninger fra rejsende

  Hotellet har en strategisk god beliggenhed 5 minutter fra udstillingscenteret IFEMA, Kongrespaladset og Juan Carlos I Auditorium. Herudover kan man på 5 minutter gå til indkøbscenteret Plenilunio. Busstationen og forbindelser til de offentlige transportmidler ligger også inden for gåafstand. Endelig er der kun 5 minutter fra hotellet til lufthavnen Madrid-Barajas, ligesom man kan køre til byens centrum på 15 minutter.Til hotellets faciliteter hører en restaurant, en café, et hvilerum, et business-center, en læsestue med fjernsyn, funktionelle lokaler til enhver slags begivenhed og en overdækket parkeringsplads med sikkerhedsovervågning (mod betaling). Dette klimatiserede etablissement blev bygget i 2009 og rummer 217 værelser samt en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks og elevator. Der er endvidere en bar og et spillelokale med Wii-afspiller på stedet, ligesom gæsterne kan benytte sig af WLAN/internetadgangen. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling. Sidst, men ikke mindst tilbyder hotellet en transportservice til lufthavnen og IFEMA.Værelserne er udstyret med satellit-tv, minibar, telefon, WLAN/internetadgang og en safeboks mod betaling. Herudover tilbydes der eget veludstyret badeværelse med et stort brusebad, kosmetikspejl og professionel hårtørrer. Desuden er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare. Endelig tilbydes der ryger-værelser, handicapvenlige værelser og værelser til gæster med kæledyr.Til hotellets faciliteter hører et motions-område med fitness-studie, og boblebad. Endelig er der mulighed for at få massage mod betaling.Hotellet tilbyder restaurant Mirage by Axor, hvor gæsterne kan bestille mad a la carte.

  Se mere
 • Axor Feria
  Fra512krPr. nat

  Axor Feriastars

  Barajas-Ifema, Madrid , Campezo 4 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 264 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1580 meninger fra rejsendeBaseret på 1580 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et bolig- og forretningsområde 10 minutter fra udstillingscenteret IFEMA, Kongrespaladset og Juan Carlos I Auditorium. Herudover ligger det tæt på indkøbscenteret Plenilunio, hvor der ligger biografer, butikker, restauranter, bowling og gokarter. Byens centrum ligger desuden 15 minutter væk i bil (ca. 10 km). Der er omkring endvidere 100 m til diverse offentlige transportmidler, mens der er omkring 3 km til en metrostation. Sidst, men ikke mindst tager det 5 minutter at nå til lufthavnen Madrid-Barajas (ca. 3 km).Hotellet tilbyder personlig service og moderne faciliteter. Af yderligere faciliteter på hotellet er der en morgenmadsrestaurant, et hvilerum, et område med WLAN/internetadgang, en læse- og fjernsynsstue, mødelokaler til fejring af enhver slags begivenhed, ligesom der er en overdækket parkeringsplads til bilen med sikkerhedsovervågning (mod betaling) og transportservice til lufthavnen og IFEMA. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 285 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks og elevator. Endelig kan gæsterne benytte spillokalet og restauranten samt bestille vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling).Værelserne er moderne, elegante, lyse og vender ud mod gaden. De er alle udstyret med satellit-tv, minibar, telefon, WLAN/internetadgang og safeboks, ligesom der er eget veludstyret badeværelse med stort brusebad, kosmetikspejl og professionel hårtørrer. Desuden tilbyder hotellet ryger-værelser samt handicap- og kæledyrsvenlige værelser. Endvidere tilbydes der regulerbart klimaanlæg.Hotellet tilbyder temaværelser, såsom et rum at spille Wii i, en avis- og læsestue at blive klogere i og et hvileområde at slappe af i. Herudover tilbyder hotellet også en solterrasse.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Fra405krPr. nat

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 835 meninger fra rejsendeBaseret på 835 meninger fra rejsende

  Dette lufthavns-hotel ligger blot 10 minutter i bil fra centrum af Madrid. Offentlige transportforbindelser kan findes inden for 50 m af etablissementet og messeområdet er omkring 6 km. Hotellet udmærker sig ved sin nærhed til Madrid-Barajas Lufthavn, der ligger kun 5 minutters kørsel fra hotellet.Etablissementet rummer veludstyrede værelser.I mellemtiden er hotellet karakteriseret ved de forbindelser, det giver til Madrid-Barajas Lufthavn, med en gratis shuttle service opererer 24 timer i døgnet.En morgenbuffet serveres hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan nydes a la carte menu.

  Se mere
 • Petit Palace Triball
  Fra1.259krPr. nat

  Petit Palace Triballstars

  Gran Vía area, Madrid , C/ gonzalo jimenez de quesada 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 987 meninger fra rejsendeBaseret på 987 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i byens historiske centrum, i en imponerende bygning fra det 19. århundrede. Indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs, diskoteker, klubber og offentlig transport ligger mindre end 50 m fra hotellet. Hotellet blev bygget i 1902 og dets hovedbygning er på 6 etager og råder over i alt 38 enkeltværelser, 38 doppeltværelser, 10 suiter og 12 hotellejligheder. Det har en døgnåben reception med pengeskabe og elevator. Hertil kommer et konferencerum, en offentlig internetcomputer samt vaskeservice.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  397  Hoteller - Madrid
Side  1  af  40
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra1.006krSe mere

 • Holiday Inn Madrid Bernabeu
  Holiday Inn Madrid Bernabeu
  4,0/5
  Kundevurderingaf  47 Muligheder

  Ligger rigtig godt - især når man skal på Bernabeu og se fodbold.

  Fam. Andersen
  Hotelopia-kunde, 21/05/2014

  Fra948krSe mere

 • San Lorenzo
  San Lorenzo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Fin central beliggenhed. Lidt støj fra gaden men jo tæt på Gran Via. Ok værelse, rengøring og nye håndklæder hver dag. De fleste i receptionen venlige og hjælpsomme og gode til engelsk.Vi kunne godt o ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/10/2012

  Fra909krSe mere