Hoteller i Madrid

Find på kortet
Hoteller - Madrid

MadridFra  223kr

Anbefalede hoteller - Madrid

 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Fra817krPr. nat

  Senator Gran Vía 70 Spastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 70 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1194 meninger fra rejsendeBaseret på 1194 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i hjertet af Madrid kun 10 minutters gang fra Plaza del Sol. Ankommer man med offentlige transportmidler, ligger der et busstoppested lige foran hotellet.Dette hotel består af i alt 171 værelser fordelt på 8 etager, heraf 128 dobbeltværelser og 43 enkeltværelser. Herudover er der af faciliteter en foyer med døgnåben reception, en elevator, en café, en restaurant og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hotellet rummer en røgfri etage. Af yderligere faciliteter er der en restaurant, gratis internetadgang med trådløs forbindelse, et mødelokale og en frisørsalon.De komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, fjernsyn, stereoanlæg med radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Der tilbydes et bredt udvalg af sports- og fritidsaktiviteter forskellige steder i byen Madrid. Hotellet tilbyder et udvalg af spa-behandlinger i den såkaldte Acquaplaya mod betaling, herunder tyrkisk bad, termisk swimmingpool, sauna, ishule, indo-romansk badekar og et frugtbad. Fitness-entusiaster kan træne i hotellets fitness-studie.Hotellet tilbyder en omfattende morgenmadsbuffet og dagens menu.

  Se mere
 • Plaza Las Matas Hotel
  Fra330krPr. nat

  Plaza Las Matas Hotelstars

  Las Rozas, Madrid , Martin iriarte 2 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 96 meninger fra rejsendeBaseret på 96 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger midt i Las Matas forretningskvarter ved siden af banegården i regionen Las Rozas. Til byens kasino er der ca. 2 km, til centrum af Madrid ca. 24 km, til den internationale lufthavn Baraja og skiløjpen Navacerrada ca. 30 km.Hotellet åbnede i 2002. Det er på 2 etager og råder over i alt 57 værelser. Heraf er der 53 dobbeltværelser og 4 juniorsuiter. Den klimatiserede bygning råder endvidere over en foyer med døgnåben reception og en bar.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon. Herudover er der satellit-/kabel-tv, radio, minibar, safeboks, altan samt kingsize- eller dobbeltseng. Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt.orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast.

  Se mere
 • Hostal Residencia Don Diego
  Fra401krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Hostel blev bygget i 1971. Hostel blev fuldstændig renoveret i 2010. Hostel annekser 2. Ejendommen består af hovedbygning med 7 annekser. Der er i alt 58 værelser på stedet. Ejendommen består af 21 enkeltværelser og 37 dobbeltværelser. Denne kro tilbyder den ideelle kombination af komfort og prisbillighed. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hostel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hostel pengeskab. Hostel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hostel har en nøgleopbevaringsservice. Hostel har mobiltelefondækning. Hostel tilbyder roomservice. Hostel tilbyder vaskeservice.

  Se mere
 • NH Collection Madrid Suecia
  Fra1.018krPr. nat

  NH Collection Madrid Sueciastars

  Gran Vía area, Madrid , Calle marques de casa riera 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 218 meninger fra rejsendeBaseret på 218 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1956. Hotel undergik en renovering i 2014. Ejendommen består af 127 værelser. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 4 junior-suiter, 3 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Aviser tilbydes af Hotel hver dag.

  Se mere
 • Petit Palace Alcala
  Fra674krPr. nat

  Petit Palace Alcalastars

  Gran Vía area, Madrid , Virgen de los peligros 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 718 meninger fra rejsendeBaseret på 718 meninger fra rejsende

  Hotellet i midten af byen på gaden Alcalá i nærheden af Puerta del Sol i byens historiske centrum, hvor de mest interessante seværdigheder og pladser ligger set med turisternes øjne. Fra bygningen er der kun ca. 100 m til Plaza de Cibeles, også kaldet Kunstpromenaden. Samme sted ligger tre af byens vigtigste museer Museo del Prado, Museo Thyssen Bornemisza og Centro de Arte Moderno Reina Sofía. Der er kun ca. 2 minutter til forskellige underholdningsmuligheder. Der er desuden ca. 14 km til lufthavnen i Madrid.Det klimatiserede cityhotel blev bygget i 1920 og renoveret i 2006 med kærlig hånd. Således har det moderne hotel bevaret sin historiske substans. Det råder over 14 etager med i alt 66 værelser, heraf 2 suiter. Herudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, safeboks, 2 elevatorer, en café, en restaurant, internetadgang samt trådløs adgang via WLAN, ligesom der også er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne og suiterne er udstyret med eget badeværelse med hydromassagebruser og hårtørrer. Endvidere er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang (plus computer på de fine værelser), minibar, strygejern, strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og radiator samt safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.Ankommer man i bil skal man følge skiltene mod byens centrum til Plaza de Cibeles. Herfra skal man fortsætte mod Puerta del Sol for at komme frem til hotellet.

  Se mere
 • Gran Melia Fenix
  Fra1.412krPr. nat

  Gran Melia FenixstarsGreenProgram Icon

  Salamanca-Serrano, Madrid , Hermosilla, (plaza de colón) 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2066 meninger fra rejsendeBaseret på 2066 meninger fra rejsende

  Cityhotellet har en central beliggenhed på Paseo de la Castellana og Plaza de Colon, hvis originale struktur er fuldstændigt bibeholdt. Det ligger i nærheden af kongehuset Palacio Real, Retiroparken, Prado-museet og Gran Via. Den vidunderlige, glasoverdækkede Patio (kuppel) er et populært mødested for alle. Den nærmeste metrostation hedder Santo Domingo. Der ligger desuden en golfbane omkring 10 km væk. Med offentlig transport er der kun 5 minutters kørsel til den historiske, gamle bydel (ca. 10 minutters gang).Byhotellet er bygget i år 1953 og blev renoveret i 2001. Det råder over 7 etager med i alt 214 værelser. Hotellet har desuden en foyer med døgnåben reception, garderobe og elevatorer samt et konferencerum, en frisørsalon, en parkeringsplads og en garage (mod betaling). Bygningen rummer endvidere en café, en bar og to klimatiserede à la carte restauranter (first-class og à la carte). Der er naturligvis også mulighed for at gå på Internettet, ligesom man kan bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De luksuriøse og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio, stereoanlæg og internetadgang. Desuden er de udstyret med minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, safeboks og centralvarme.Hotellet råder over et fitnessstudie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • TRYP Madrid Cibeles Hotel
  Fra760krPr. nat

  TRYP Madrid Cibeles Hotelstars

  Gran Vía area, Madrid , Mesoneros romanos 13 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1316 meninger fra rejsendeBaseret på 1316 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel er opført i jugendstil og har en ideel beliggenhed på den livlige Gran Via over for Plaza España. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt flere forskellige seværdigheder.Hotellet blev komplet renoveret i år 2011 og råder på sine 8 etager over i alt 132 værelser, heraf 11 enkelt- og 121 dobbeltværelser. I den storslåede foyer finder man elevatorer og safebokse samt en vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en fjernsynsstue, en butik, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret restaurant. Naturligvis kan gæsterne også gå på Internettet og bestille roomservice og vasketøjsservice. Lige i nærheden af hotellet ligger der en offentlig parkeringsplads (mod betaling).De smagfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, satellit-/kabel-tv, radio, dobbeltseng, safeboks, centralvarme og minibar.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Catalonia Gran Vía
  Fra862krPr. nat

  Catalonia Gran Víastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 7-9 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1294 meninger fra rejsendeBaseret på 1294 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Madrids historiske hjerte. Det tilbyder den ideelle atmosfære for en ferie eller et forretningsophold. Lige i nærheden finder man forskellige diskoteker, pubber og restauranter. Det er beliggende i nærheden af Retiro parken, Pradomuseet og Madrids lufthavn. Offentlig transport finder man mindre end 50 m fra hotellet (ca. 3 minutters gang til de nærmeste metrostationer Sevilla og Gran Via).Det klimatiserede hotel råder i alt over 185 værelser, heraf 22 enkeltværelser, 158 dobbeltværelser og 5 suiter fordelt på 7 etager. Hotellet har endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere er der en snackbar, en klimatiseret restaurant og 6 konferencelokaler. Endelig tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice, ligesom man også kan benytte internetadgangen (mod betaling).De moderne indrettede værelser har badeværelse med toilet og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, klimaanlæg, centralvarme, dobbeltseng og safeboks.Hotellet har whirlpool, sauna og fitness-studie. Mod betaling tilbydes der desuden massage.Restaurant La Pedrera tilbyder internationalt køkken og middelhavskøkken samt forskellige catalanske specialiteter.

  Se mere
 • TRYP Madrid Centro
  Fra632krPr. nat

  TRYP Madrid Centrostars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 72 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 951 meninger fra rejsendeBaseret på 951 meninger fra rejsende

  Dette cityhotel ligger centralt på Gran Via i nærheden af Puerta del Sol og Plaza de España. I de umiddelbare omgivelser er der utallige muligheder for at købe ind, ligesom der også er barer og restauranter. Til den nærmeste golbane er der ca. 7 km.Hotellet hører til i middelklassen og er bygget i 1956 og blev renoveret i år 2000. Det er på 10 etager og har i alt 115 værelser, herunder 96 doppelt- og 19 enkeltværelser. I foyeren venter der gæsterne en døgnåben reception, vekselbørs og elevator. Til faciliteterne hører en café, en bar, en morgenmadsrestaurant med klimaanlæg og ikke-ryger afdeling samt en offentlig internetcomputer. Endvidere tilbydes der room- og vaskeservice.De tiltalende værelser har klimaanlæg, bad WC med hårtørrer, telefon, satellit- kabel-TV, radio, internetadgang, samt køleskab og doppeltseng. Yderligere er der centralvarme og pengeskab på værelserne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vincci Capitol
  Fra919krPr. nat

  Vincci Capitolstars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 41 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1485 meninger fra rejsendeBaseret på 1485 meninger fra rejsende

  Hotellet har en praktisk beliggenhed i centrum af byen Madrid, tæt på Puerta del Sol og Plaza Mayor, i hjertet af byens forretningsprægede del, og der er heller ikke langt til det såkaldte Kunstens Trekant (Triángulo del Arte), som udgøres af Pradomuseet, museet Museo Reina Sofia og Museo Thyssen-Bornemisza.Denne symbolske og fredede bygning blev totalrenoveret i 2007, og siden renoveringen har hotellet med det varme og indbydende design været det mest moderne hotel på Gran Vía. Af faciliteter er der en foyer, ligesom gæsterne tilbydes en gratis avis og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er velindrettet og rummer klimaanlæg og regulerbar radiator, telefon, satellit-tv, minibar og safeboks, ligesom gæsterne tilbydes en daglig avis, trådløs internetadgang (på anmodning), et bredt udvalg inden for roomservice samt et velassorteret sæt toiletartikler som velkomstpakke.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  350  Hoteller - Madrid
Side  1  af  35
 

Beskrivelse af destination

  Byen Madrid er hovedstaden i Spanien og i amtet Madrid, som udgøres af den gamle provins Madrid. Vi anbefaler at besøge de følgende seværdigheder: Prado museet (1785), kunstcentret Reina Sofia, hvor du kan se den berømte Guernica af Picasso, det nationale arkæologimuseum, voksmuseet, det naturvidenskabelige museum, museet for smukkes kunstarter San Fernando, blandt andre. Vi anbefaler også at opleve de følgende monumenter: Madrids bymur (IX århundrede), kirken San Nicolás de los Servitas, Lujanernes hus (XV århundrede), bispekapellet ( XVI århundrede), Segovia broen, klostret Monasterio de la Encarnación (XVII århundrede), Plaza Mayor (XVIII århundrede), som blev bygget i 1617, og har et smukt renæssancedesign og i midten står der en statue af Felipe den anden. Et andet vigtigt monument er det kongelige palads som blev indviet i 1714 af Carlos den tredje og antages for at være et af de smukkeste paladser i Europa. Oplev denne vigtige hovedstatsby som har utallige muligheder for at nyde, besøg Madrid!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madrid

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hilton Madrid Airport
  Hilton Madrid Airport
  4,4/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  a special thanks to everyone at the front desk for a friendly and professional service. I have already recommended this hotel to my friends and family. Kind regards Kjeld :-)

  Kjeld Larsen
  Hotelopia-kunde, 06/03/2016

  Fra119krSe mere

 • San Lorenzo
  San Lorenzo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Fin central beliggenhed. Lidt støj fra gaden men jo tæt på Gran Via. Ok værelse, rengøring og nye håndklæder hver dag. De fleste i receptionen venlige og hjælpsomme og gode til engelsk.Vi kunne godt o ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 21/10/2012

  Fra57krSe mere

 • Hesperia Madrid
  Hesperia Madrid
  4,1/5
  Kundevurderingaf  8 Muligheder

  Super hotel

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 22/07/2010

  Fra124krSe mere