Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  232kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Palma Bay
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra679krPr. nat

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Bartolome calafell, 23 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 119 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • TRH Magaluf
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra663krPr. nat

  TRH Magalufstars

  Palmanova, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Iberostar Jardin del Sol Suites
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.417krPr. nat

  Iberostar Jardin del Sol Suitesstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet des far, s/n - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger i et turistområde på den vidunderlige klippekyst og har en smuk udsigt over Santa Ponsa bugt. Der er kun få skridt til en lille badestrand samt blot 15 minutters gang fra hotellet til den store fine sandstrand og byens centrum. I nærheden finder man desuden utallige forretninger og restauranter samt et livligt udvalg af barer og diskoteker, og der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet.Dette hotel blev bygget i 1983 og renoveret i 2007 og rummer i alt 261 suiter fordelt på 8 etager. Hotellets faciliteter omfatter også en skøn foyer med vidunderlig udsigt, 5 elevatorer, en døgnåben reception med safeboks, en vekselbørs, en frisørsalon og en fjernsynsstue, ligesom der er en café, en bar og 2 konferencelokaler. Endvidere kan gæsterne besøge hotellets klimatiserede restaurant med separat ikkerygerområde samt bestille vasketøjsservice på stedet og få lægehjælp i tilfælde af sygdom.De klimatiserede, lyse og hyggeligt indrettede suiter har eget badeværelse med hårtørrer såvel som telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks og internetadgang. Ydermere er alle boligenheder som standard udstyret med et tekøkken, en minibar, et køleskab, en stue, centralvarme, klimaanlæg og en altan.På komplekset finder man en swimmingpool, en bar langs bassinkanten og en solterrasse, ligesom der på hotellet også er et fitnessstudie, et boblebad, mulighed for at spille tennis og bordtennis samt at få massage og et udvalg af spa-faciliteter, herunder sauna, solarium og et dampbad. Som prikken over i'et arrangeres der tilmed en række underholdningsprogrammer på stedet.orgenmaden og aftensmaden kan gæsterne selv sammensætte ved buffeten. På stedet sørges der også for gæster med særlige kostbehov. Der er mulighed for at reservere ophold med halvpension.

  Se mere
 • Roc Illetas Playa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.185krPr. nat

  Roc Illetas Playastars

  Illetas, Mallorca , De illetas 62 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Luksushotellet ligger på et lille fremspring lige ned til vandet og kan yderligere byde på en herlig panoramaudsigt. Der er kun få minutters gang til badebugten via det tilstødende parkanlæg. Lige foran døren er der endvidere forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ligeledes indenfor gåafstand (500 m).Det klimatiserede strandhotel blev bygget i 1960 og renoveret i 1998. Den 9-etages bygning råder over i alt 234 værelser, herunder 58 hotellejligheder og studios. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, elevatorer, en bar, et minimarked, en TV-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og en offentlig internetcomputer. Herudover er der også vaskeservice, parkeringsplads, en garage og for de mindste gæster en legeplads. Til hotellet hører endvidere et 400 m² stort haveanlæg.De tiltalende indrettede værelser er klimatiserede og kan tilbyde et bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme og pengeskab.På de udendørs arealer finder man et poollandskab med ferskvandspool og børnebassin, poolbar, liggestole og parasoller. Indendørs er der ligeledes en swimmingpool, ligesom man her også finder whirlpool, sauna og solarium. Der er ydermere bordtennis- og billardborde (mod betaling), ligesom der også præsenteres et aktivitetsprogram. Der er tillige mulighed for at besøge den nærmeste golfbane ca. 2 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra536krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far, 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 87 Muligheder

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Iberostar Club Cala Barca
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.128krPr. nat

  Iberostar Club Cala Barcastars

  Cala Mondrago, Mallorca , Sa barca trancada s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Det attraktive middelklassekompleks ligger på Mallorcas østkyst i et af øens skønneste naturreservater. Det ligger ca. 700 m fra bugten Mondragó. Lige ved komplekset ligger badebugten Cala Barca Trencada i fortryllende og rolige omgivelser. I hotellets omegn finder man desuden talrige små og vidunderlige badebugter. Hotellet befinder sig langt væk fra larm og mennesker, så der er rig mulighed for at opleve det middelhavsagtige naturlandskab på tætteste hold. Hotellet er ideelt for børnefamilier samt for gæster, der ønsker at dyrke diverse vandsportsaktiviteter. Til Porto Petro er der ca. 3 km, mens der til Cala D'Or er ca. 7 km, og der kører regelmæssigt busser hertil. Indenfor en omkreds af 100 m finder man et busstoppested samt forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber.Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2001 og råder over en 2-etagers hovedbygning og en 2-etagers sidebygning med i alt 779 lejligheder. Det er beliggende på et ca. 72.500 m² stort areal. Bygningen rummer en foyer med reception, vekselbørs, minimarked, forretninger, pizzeria, iskiosk og frisør. Herudover er der en bar, et diskotek, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har tilmed et konferencerum. Der er desuden mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er et møntvaskeri. Endvidere er der en teenie-klub og en miniklub (4-11 år) samt en legeplads. Der er mulighed for mod betaling at booke en babysitter.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, eget badeværelse og et tekøkken med køleskab. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, flisegulv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.

  Se mere
 • Roc Leo
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra802krPr. nat

  Roc Leostars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Polacra s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 83 Muligheder

  Dette kendte middelklassehotel har en god beliggenhed ved stranden lige på den anden side af vejen. Hvis man vælger dette hotel, har man alle muligheder for at få en begivenhedsrig ferie. Hotellet ligger kun ca. 400 m fra Ca'n Pastillas centrum og ca. 9 km fra Palma, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen ligger ca. 3 km væk.Det velholdte hotel blev renoveret i 2001. På dets 5 etager har det i alt 285 værelser, heraf 10 enkelt- og 275 dobbeltværelser (kan også benyttes af enkeltpersoner). Det kan tilbyde sine gæster en 200 m² stor have med solterrasse, en klimatiseret foyer med døgnåben reception, to elevatorer og en vekselbørs. Hertil kommer en café, et spillerum, en tv-stue, et konferencerum, en restaurant med børnestole, klimaanlæg og separat ikke-ryger område. Ydermere er der en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terasse.Hotellet råder over en udendørs pool med børnebassin og en solterasse med parasoller og liggestole. Hotellet tilbyder aktiviteter som vandaerobic, bueskydning, billard/snooker samt tennis, bordtennis og minigolf (mod betaling). Endvidere er der et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • TRH Torrenova
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.753krPr. nat

  TRH Torrenovastars

  Palmanova, Mallorca , Torrenova 25-27 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder

  Dette strand- og lejlighedshotel ligger roligt i Palma Novas turistområde med en vidunderlig panoramaudsigt. Det er et ideelt hotel for familier med børn. Til den hvide sandstrand er der ca. 350 m. Der er blot 15 km til Palma og 20 km til lufthavnen. Der er endvidere en golfbane 3 km væk. Forbindelse med offentlig transport ligger blot 200 m væk. Lige i nærheden finder man barer, restauranter og diskoteker.Strandhotellet er bygget i 1987 og råder over i alt 398 værelser, heraf 127 enkeltværelser og 72 hotellejligheder. Til hotellets faciliteter hører pengeskab, vekselbørs, en TV-stue, en terrasse med havudsigt, biludlejning, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en klimatiseret restaurant. Endvidere kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaske service (vaskeservice mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med telefon og tekøkken. Herudover råder værelserne også over minibar, køle- samt pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster en udendørs swimmingpool, en ferskvandspool, liggestole, sauna og solarium. For de sportsbegejstrede gæster tilbyder hotellet en vandcykel, windsurfing, sejling, bordtennis, badminton, spilleautomater, fitness-studio, beachvolleyball og billard/snooker. Der er endvidere et aktivitetsprogram for voksne såvel som for børn.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Portonova
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.041krPr. nat

  Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Del mar, 2 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse. Det ligger roligt i bydelen Palma Nova kun få skridt fra bymidten. Mellem hotellet og en lille yachthavn ligger der en ubefærdet vej. Der er kun 100 m til San Matias stranden.Lejlighedshotellet har en reception, en klimatiseret restaurant i nabobygningen, opholdsrum med satellit-TV, bar, parkeringsplads og garage.De ca. 40 m² store lejligheder er indrettede med kombinerede sove-/opholdsrum, tekøkken, telefon, satellit-/kabel-TV, pengeskab, klimaanlæg, bad eller brusekabine/WC, altan eller terrasse samt med et separat soverum. Der er ligeledes centralvarme.Hotellet råder over en opvarmet indendørs swimmingpool og et solarium. I haveanlægget finder man en ferskvandspool med børnebassin, liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet, mens man kan tilberede de øvrige måltider i lejlighederne.

  Se mere
 • Iberostar Playa de Muro
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.675krPr. nat

  Iberostar Playa de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Albufeira s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Det attraktive hotel har en god beliggenhed lige ud til en strand. Der er ca. 5,5 km til havnen Alcudias. Der er tilmed kun 6 km fra hotellet til de populære byer Alcudia og C'an Picafort. Der ligger desuden et busstoppested lige foran hotellet. Man kommer nemt og bekvemt til fods til naturreservatet S'Albufera. Ca. 2 km væk finder man de nærmeste indkøbsmuligheder, mens der er 100 m til diverse restauranter, barer og pubber.Hotellet blev renoveret i år 2001. Det råder over en 3-etagers hovedbygning og en 3-etagers sidebygning med 369 dobbeltværelser, 20 suiter og 53 lejligheder. Hotellet har også en ca. 8.000 m² stor og hyggelig have. I foyeren finder man en reception med vekselbørs og elevator samt et supermarked, en frisørsalon og diverse forretninger. Bygningen rummer herudover en bar, en pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom er ligeledes en del af faciliteterne. Desuden er der en miniklub og en legeplads til børnene, ligesom der er mulighed for at leje cykler.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, minibar/køleskab, flisegulv, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling), sofagruppe og altan eller terrasse.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  561  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  57
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Playa Esperanza
  Playa Esperanza
  3,6/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Alt var positivt, personalet var venligt ,smilende og hjælpsomt. Både inde som ude var alt helt i top. Trods et stort hotel, virkede det intimt ,hyggeligt og personligt.Og med styr på det hele. Utrol ...

  Vivi Christiansen
  Hotelopia-kunde, 29/04/2009

  Fra226krSe mere

 • whala!beach
  whala!beach
  3,5/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Venlig og imødekommende atmosfære. Et personale der trods travlt arbejdende altid var positive. Disse har en afsmittende effekt på gæsterne, som alle virkede i god ballance med opholdet.

  CYKELFREAK
  Hotelopia-kunde, 19/03/2010

  Fra139krSe mere

 • Tomir
  Tomir
  4,0/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Unerholdning ag Børnepasning på Hotellet. fint pool område

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 06/09/2010

  Fra43krSe mere