Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  138kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • TRYP Palma Bosque Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra501krPr. nat

  TRYP Palma Bosque Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Camilo jose cela 5 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder

  Det populære strandhotel ligger i beboerområdet El Terreno i Palma Mallorca, ca. 5 minutter med bus fra Plaza Gomila (byens Nightlife-område). Lige foran hotellet er der et busstoppested med regelmæssige forbindelser. Bellver slottet ligger ca 300 m væk, lufthavnen ca. 10 km, centrum ca 2 km, mens stranden (Illetas) ligger ca. 4 km fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1973 og renoveret i 2001. Dets hovedbygning er på 12 etager og har i alt 271 doppeltværelser og en smuk 640 m² stor have. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, elevator og café. På hotellet er der en bar, en pub, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan der tilbydes et konferencerum samt room- og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har bad/brusebad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV, minibar, flisebelægning, centralvarme, pengeskab og altan.Hotellet har en indendørs swimmingpool, en ferskvandspool, en snackbar, liggestole, parasoller og solarium. Ydermere kan man mod betaling spille bordtennis, billard og minigolf. Hertil kommer et aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • TRYP Palma Bellver Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra707krPr. nat

  TRYP Palma Bellver Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Maritimo, 11 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Det luksuriøse byhotel ligger i Palmas vidunderlige bugt ca. 5 minutters fra byens historiske centrum. Forskellige indkøbsmuligheder, livlige diskoteker, restauranter og barer samt forbindelse med offentlig transport ligger lige i nærheden. Der er ca. 3 km til stranden, 8 km til lufthavnen, omkring 20 km til Valldemossa og ca. 40 km til dragehulerne.Hotellet er blev renoveret i år 2000. Det er på 16 etager og rummer 381 dobbeltværelser og 3 suiter samt en lille have (60 m2). Til husets faciliteter hører en døgnåben reception, vekselbørs, elevatorer, en café samt en pianobar. Herudover er der offentlig internetadgang, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole samt ni konferencerum med plads til op mod 150 personer. Endvidere tilbydes der naturligvis roomservice og lægehjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har bad/WC med telefon, satellit-/kabel-tv internetadgang og en safeboks. Ydermere er der minibar, opholdsrum, flisebelægning og centralvarme.Herudover er der swimmingpool med liggestole og parasoller samt mulighed for at deltage i det afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • UR Palacio Avenida
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra662krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Avda alexandre rossello 42 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Located in the heart of the city a few steps from the famous Plaza Spain in Palma de Mallorca. Near the bus station and trains, and all shopping malls and restaurants in the city.

  Se mere
 • Palma Bay
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra267krPr. nat

  Palma Baystars

  Playa de Palma, Mallorca , Bartolome calafell, 23 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 116 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Caribbean Bay
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra377krPr. nat

  Caribbean Baystars

  El Arenal, Mallorca , Trencadors 48 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Hotellet ligger i udkanten af den livlige by El Arenal. Ca. 600 m væk ligger der en bred sandstrand. Lige i nærheden finder man desuden forlystelsesparken "Aquacity". Der afgår offentlige transportmidler tæt ved hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 1969 og blev renoveret i 2002. Det er på 4 etager og råder over i alt 125 værelser, heraf 20 enkelt- og 105 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en elevator. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Hotellet har herudover et spillerum samt en miniklub og en legeplads til børnene.De hyggelige værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks.Hotellet råder over et friluftsbad og en udendørs swimmingpool med børnebassin, snackbar og liggestole. Sportsbegejstrede kan desuden spille bordtennis, beachvolley, basketball, boccia og billard (delvist mod betaling). Endvidere sørger hotellets aktivitetsprogram for afveksling og underholdning. Ca. 7 km væk ligger der en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • TRYP Palma Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra625krPr. nat

  TRYP Palma Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Font y monteros 23 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Det moderne cityhotel ligger i centrum, ikke langt fra Plaza de Espana. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder og talrige restauranter og barer. Stranden ligger 2,5 km fra hotellet, hvortil der er forbindelse med offentlig transport (busholdested ca. 500 m fra hotellet).Hotellet blev bygget i 2002 og har 8 etager med i alt 77 værelser, heraf 71 dobbeltværelser og 6 Junior suiter. I foyeren kan der tilbydes en døgnåben reception, elevator. På hotellet finder man endvidere en café, konferenceindretninger og en a la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice samt internetadgang (WIFI).De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Til den videre indretning hører klimaanlæg, telefon, kabel-tv, en minibar og en individuelt regulerbar centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster et gratis health-center med udendørs indendørs swimmingpool, whirlpool, sauna og dampbad. Yderligere tilbydes massage-service (mod betaling). Gæsterne kan på egen hånd sammensætte morgenmaden fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan man ydermere bestille a la Carte.

  Se mere
 • Gomila Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra350krPr. nat

  Gomila Parkstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Joan miro 7 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Palma de mallorca . Hotel blev bygget i 1984. Der er i alt 54 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 8 enkeltværelser og 46 dobbeltværelser. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Siesta I
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra252krPr. nat

  Siesta Istars

  Alcudia Havn, Mallorca , Pedro mas reus edf. siesta i 23 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Det enkle lejlighedshotel ligger i Puerto Alcudias turistområde ikke langt fra bymidten. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder såsom forretninger, souvenirshops, restauranter og barer.Komplekset er bygget i 1974 og renoveret i 2004. Fordelt på sine 9 etager råder det over i alt 307 hotellejligheder samt en omfattende (10.000 m²), smukt anlagt have. Lejlighedshotellet kan tilbyde sine gæster en stilfuld foyer med elevator, pengeskabe, vekslebørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en café, en hyggelig bar, minimarked, kiosk, spillerum og konferencesal. Ydermere står der en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole, en offentlig internetcomputer, room- og vaskeservice samt medicinske service til rådighed. Herudover er der også en cykeludlejning og for de mindste gæster en miniklub. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen.De behageligt indrettede lejligheder råder over bad/WC med hårtørrer, telefon, WI-FI, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er de indrettet med tekøkken, køleskab, flisebelægning og et opholdsrum.I hotellets haveanlæg finder man en ferskvandspool med integreret børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en snackbar. Hertil kommer tilbud som bordtennis og ridning. Hotellet råder også over et solarium. Mod betaling er der endvidere mulighed for at spille tennis og billard. Slutteligt præsenteres der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der er en golfbane ca. 3 km væk.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra en buffet. Frokost og aftensmad kan yderligere bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Arcos Playa Apts.
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra137krPr. nat

  Arcos Playa Apts.stars

  S'Illot, Mallorca , Plaza sabina s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Lejlighedsanlægget ligger omkring 50 m fra stranden i centrum af byen S'Illot. Over for lejlighederne ligger der et supermarked, en internetcafé og et busstoppested. I hovedbygningen er der hæveautomater og et apotek. Endvidere er der blot ca. 2 minutter til et udvalg af restauranter og barer. Der er ca. 5 minutters kørsel til en skov.Komplekset blev renoveret i 2004 og har fordelt på 3 etager i alt 66 lejligheder. Endvidere er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs samt en café, en bar (åben fra kl. 9) og en restaurant. Gæsterne kan også bestille vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.Der findes lejligheder med et eller to soveværelser med plads til mellem 4 og 6 personer plus baby. Alle lejligheder råder over bade værelser med brusebad og hårtørrer (nogle også med separat toilet), køkken, lounge, altan og terrasse. Mod betaling kan man benytte radio og fjernsyn. Mod forudbetaling kan gæsterne desuden benytte etablissementets safebokse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt 2 terrasser med parasoller og liggestole. Der ligger en terrasse i pool-området, mens den anden ligger foran bygningen med udsigt over pladsen og stranden. Der er blot ca. 50 m til en minigolfbane, mens der til et dykkercentrum ca. er 500 m og til et wellness-center ca. 2 km. Hver aften finder der et underholdningsprogram sted på barens terrasse. Der ligger en golfbane ca. 20 minutter i bil fra hotellet.

  Se mere
 • Amic Horizonte
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra365krPr. nat

  Amic Horizontestars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle vista alegre 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 86 Muligheder

  Hotellet ligger i residenskvarteret de Bonanova med en fremragende udsigt over Palmas skønne bugt og dens livlige havn. På få minutter kommer man til indkøbsgaden Paseo Maritimo og det berømte Centro Comercia Porto Pi med sine mange biografer, restauranter, bowlingcenter, fitness-studio og forretninger. Det er også værd at spadsere gennem skoven ved Bellverslottet eller lave en udflugt til Genova hulerne og Fundacion Miro. Der er kun 2,5 km til den historiske del af byen, hvortil der er gode forbindelser med bussen. Der holder ligeledes taxier lige foran hotellet. Til Palmas internationale lufthavn er der ca. 8 km. Ca. 5 km væk ligger Nautic Clubs to golfbaner samt rådhuset, muséer, strande, sygehuse, historiske monumenter, cykelstier osv.Hotellet blev bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 2004. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 199 moderne værelser, heraf 60 luksus- og 139 standardværelser. Det kan tilbyde sine gæster to panoramabarer, en café, en klimatiseret spisesal samt 5 møde- og selskabslokaler. Der kan ydermere tilbydes cykeludlejning, et spillerum og en døgnåben reception (flersproget).Standardværelserne har telefon, et komplet udstyret badeværelse, TV, klimaanlæg, en lille terrasse samt et pengeskab, som man kan leje.Som fritidsaktivitet kan hotellet tilbyde sine gæster en swimmingpool, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som solarium, bordtennis og billard/Snooker.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra vores buffet. Der er ligeledes mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  431  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  44
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Playa Esperanza
  Playa Esperanza
  3,6/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Alt var positivt, personalet var venligt ,smilende og hjælpsomt. Både inde som ude var alt helt i top. Trods et stort hotel, virkede det intimt ,hyggeligt og personligt.Og med styr på det hele. Utrol ...

  Vivi Christiansen
  Hotelopia-kunde, 29/04/2009

  Fra113krSe mere

 • whala!Beach
  whala!Beach
  3,5/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Venlig og imødekommende atmosfære. Et personale der trods travlt arbejdende altid var positive. Disse har en afsmittende effekt på gæsterne, som alle virkede i god ballance med opholdet.

  CYKELFREAK
  Hotelopia-kunde, 19/03/2010

  Fra45krSe mere