Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  177kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Elegance Vista Blava
  Fra592krPr. nat

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Avda ses planes 8 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 411 meninger fra rejsendeBaseret på 411 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1965. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2004. Der er i alt 108 værelser på stedet. Ejendommen består af . Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • HM Balanguera
  Fra787krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 714 meninger fra rejsendeBaseret på 714 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 33 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 1 overordnet værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 11:00. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • NAKAR HOTEL
  Fra1.397krPr. nat

  NAKAR HOTELstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Avda jaime iii 21 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev moderniseret i 2016. Der er i alt 57 værelser på stedet. Ejendommen består af 45 dobbeltværelser, 6 junior-suiter, 6 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Check-out er kl. 12:00. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Hesperia Ciutat de Mallorca
  Fra937krPr. nat

  Hesperia Ciutat de Mallorcastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Fco. vidal sureda 24 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 289 meninger fra rejsendeBaseret på 289 meninger fra rejsende

  Til havnen, Paseo Maritimo og til Belver Slottet er der blot få minutters gang. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den herlige sandstrand er der ca. 3 km, mens der er 10 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 1962 og blev komplet renoveret i 2005. Det består af en hoved- og en sidebygning på hver 2 etager og har i alt 62 værelser, heraf 5 enkelt- og 54 doppeltværelser samt 3 suiter. Det kan tilbyde sine gæster et omfattende 20000 m² have- og poollandskab med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en teatersal, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. For forretningsfolk står der konferencerum samt offentlig internetadgang til rådighed. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Der er tillige mulighed for at parkere.Alle værelser er moderne indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, egen internetadgang, minibar, doppeltseng, pengeskab samt centralvarme.-orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • HM Jaime III
  Fra1.046krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Mallorca 14b - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1627 meninger fra rejsendeBaseret på 1627 meninger fra rejsende

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • UR Palacio Avenida
  Fra786krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle marques de la fontsanta 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 441 meninger fra rejsendeBaseret på 441 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Palma de mallorca . Hotel blev bygget i 2009. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Ejendommen består af 68 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 60 dobbeltværelser, 3 junior-suiter og 1 suite. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • TRH Magaluf
  Fra332krPr. nat

  TRH Magalufstars

  Palmanova, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel Torre Azul
  Fra564krPr. nat

  Hotel Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , San bartolomé 24 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 244 meninger fra rejsendeBaseret på 244 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger oven over lystbådehavnen i El Arenal. Der er kun ca. 400 m til den kilometerlange sandstrand. I nærheden finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder. Hotellet ligger desuden blot få minutters gang fra bymidten, hvor man finder talrige restauranter, barer, butikker og diskoteker. Endvidere afgår der offentlige transportmidler blot 50 m væk.Hotellet råder over en 9-etagers hovedbygning med i alt 133 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception og elevator. På hotellet er der tilmed en bar, en salon, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med integreret børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker (mod betaling). Hotellet har endvidere et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med ugentlige showaftener.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Blue Sea Gran Playa
  Fra473krPr. nat

  Blue Sea Gran Playastars

  Sa Coma, Mallorca , De ses estepes 5 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Hotellet ligger i den moderne del af Sa Coma ikke langt fra Cala Millor, hvor man finder et væld af tilbud til turister. Ikke langt fra komplekset er der mulighed for at spadsere langs det fredede naturområde Punta n Amer. Lige ved hotellet finder man desuden utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt en forbindelse med offentlig transport. Til sandstranden er der ca. 60 m.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2000 og har på sine 7 etager i alt 112 værelser. Hotellets gæster modtages i en foyer med døgnåben reception. Til de videre faciliteter hører safeboks, vekselbørs og elevatorer, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Desuden er der enswimming pools, en havestue med alkoholiske drikke, en bar og en café. På det kulinariske område er der en restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan tilmed benytte den offentlige internetadagng.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, centralvarm, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover kan man slappe af på hotellets solterrasse. Desuden har gæsterne også rig mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter såsom vandski, jetski, motorbåde, kanoer, dykning, surfing, windsurfing og diverse andre former for sejlads. På land kan man endvidere spille bordtennis, billard/snooker eller beachvolleyball. Hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram og et stort udvalg af brætspil sørger for underholdning og afveksling.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Playa Moreia
  Fra712krPr. nat

  Playa Moreiastars

  S'Illot, Mallorca , Cami de la mar - cala moreia 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 754 meninger fra rejsendeBaseret på 754 meninger fra rejsende

  Det familievenlige feriekompleks ligger lige ned til sandstranden. Der er blot 500 m til Sa Comas livlige bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (50 m).Komplekset blev komplet renoveret i år 2000 og råder over i alt 133 boligenheder fordelt på 7 etager. Hotellet har desuden et 800 m2 stort pool- og havelandskab, en foyer med reception og elevatorer, en tv-stue, en internetterminal, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Desuden kan gæsterne bestille vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er en legeplads til børnene.De smagfuldt indrettede studios og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse samt telefon. Herudover er de udstyret med tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje). Lejlighederne har tilmed et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er tilmed mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling), ligesom der i byen og på stranden tilbydes et hav af andre sportsgrene. Der ligger endvidere en golfbane 8 km fra komplekset.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  414  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  42
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Club Eurocalas
  Club Eurocalas
  4,1/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Et virkelig dejligt hotel. Alt var i orden. Der ligger 2 små gode strande i gåafstand.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 09/07/2016

  Fra91krSe mere

 • Portonova
  Portonova
  4,1/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Location, pool arena, size of Room sofabed+bed are fine to Sleep in. Friendly staff.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/07/2016

  Fra137krSe mere

 • Grupotel Mallorca Mar
  Grupotel Mallorca Mar
  4,3/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med opholdet. Maden var god og varieret hver dag. Drikkevarerne var ikke kun lokale ukendte mærker. Smilende og venligt personale, hvor de fleste talte fint engelsk. Rigtig fint ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 28/09/2015

  Fra143krSe mere