Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  132kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Elegance Vista Blava
  Fra296krPr. nat

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Avda ses planes 8 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 454 meninger fra rejsendeBaseret på 454 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1965. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2004. Der er i alt 108 værelser på stedet. Ejendommen består af . Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra279krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far, 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 91 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1096 meninger fra rejsendeBaseret på 1096 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • UR Palacio Avenida
  Fra673krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle marques de la fontsanta 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 464 meninger fra rejsendeBaseret på 464 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Palma de mallorca . Hotel blev bygget i 2009. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Ejendommen består af 68 værelser. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 60 dobbeltværelser, 3 junior-suiter og 1 suite. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Globales Palmanova Palace
  Fra557krPr. nat

  Globales Palmanova Palacestars

  Palmanova, Mallorca , Miguel de los santos oliver 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Luksushotellet ligger i ferieområdet Palma Nova. Forskellige forretninger, restauranter, livlige værtshuse, diskoteker samt forbindelse med offentlig transport ligger i gåafstand fra hotellet. Lufthavnen ligger 21 km fra hotellet.Strandhotellet er for voksne. På de 8 etager har det i alt 193 doppeltværelser samt råder over en 1600 m² stor have. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med pengeskab, foyer, elevator, en café og en hyggelig bar. På hotellet finder man endvidere en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling, et konferencerum, en TV-stue, en offentlig internetcomputer og parkeringsplads.De stilfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-TV, køle- og pengeskab, ligesom der også er centralvarme.Hotellet har en ferskvandspool med liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed spille bordtennisborde, billard (mod betaling) eller boccia. Slutteligt tilbyder hotellet også et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan ligeledes vælges a la carte. Der er mulighed for at booke All-Inclusive.

  Se mere
 • Globales Palmanova
  Fra527krPr. nat

  Globales Palmanovastars

  Palmanova, Mallorca , Miguel de los santos oliver, 13 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1210 meninger fra rejsendeBaseret på 1210 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger i et turistområde i Palma Nova kun 300 m fra stranden. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet. Endvidere er der mellem 200 og 500 m til diverse indkøbsmuligheder, barer, pubber, diskoteker og restauranter.iddelklassehotellet råder over en 8-etagers hovedbygning med i alt 210 dobbeltværelser. Hotellet har også en ca. 4.600 m² stor og hyggelig have. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs og elevator samt et rum til opbevaring af bagage, en café, et minimarked og et par forretninger. Hertil kommer en bar, et spillerum, en tv-stue og en restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes også vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Børnene kan boltre sig på legepladsen.De tiltalende værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.Gæsterne kan slappe af i den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed for at dykke, spille bordtennis, billard/snooker og minigolf samt skyde med bue og pil. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram. Ca. 1,5 km væk ligger der endvidere en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan også vælges à la carte. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Globales Honolulu
  Fra397krPr. nat

  Globales Honolulustars

  Magaluf, Mallorca , Urb. torrenova, c/ alta, s/n, s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 135 meninger fra rejsendeBaseret på 135 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i turistcentrum med badebugten Palma Novas fine sandstrand lige på den anden side af vejen (ca. 300 m). Utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer ligger indenfor gåafstand (ca. 400 m). Øens hovedstad Palma ligger ca. 15 m fra hotellet, den nærmeste golfbane ligger ca. 6 km væk.Det klimatiserede hotel er bygget i 1968 og blev renoveret i 2003. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 219 værelser, heraf 195 doppelt- og 24 enkeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, der er pengeskab, vekselbørs og 2 elevatorer. Ydermere er der et minimarked, en bar, en TV-stue, en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, et konferencerum og en offentlig internetcomputer. Herudover er der også medicinsk service og en legepladsDe elegant indrettede og klimatiserede værelser har bad/WC med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme, pengeskab og en altan.Hotellet har en ferskvandspool med bar, liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at spille de følgende spil: bordtennis, basketball og boccia, ligesom der tilbydes et internationalt aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra vores buffet. Der er ydermere mulighed for at booke All-Inclusive. Drikkevarer er inkluderet i prisen.

  Se mere
 • Catalonia Majorica
  Fra542krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1167 meninger fra rejsendeBaseret på 1167 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Bahamas
  Fra477krPr. nat

  Bahamasstars

  El Arenal, Mallorca , Europa s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 248 meninger fra rejsendeBaseret på 248 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger op til en pinjeskov i et roligt kvarter. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige barer, restauranter og diskoteker samt gode indkøbsmuligheder. Stranden ligger endvidere blot ca. 500 m væk. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet.Hotellet er bygget i 1968 og blev renoveret i 1994. Dets hovedbygning er på 6 etager med i alt 239 værelser, heraf 10 enkelt- og 229 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. Gæsterne kan endvidere slappe af i baren, i tv-stuen eller i restauranten, som er udstyret med børnestole og en ikke-ryger afdeling. De mindste gæster kan boltre sig i legerummet. Herudover råder hotellet også over en internetterminal med WLAN, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De enkle værelser er udstyret med eget badeværelse, telefon, kabel- eller satellit-tv, fliser, centralvarme og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Derudover er der et friluftsbad, en whirlpool, en sauna og et solarium. Sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis, boccia og billard, dyrke aerobic, skyde med bue og pil samt gå i hotellets eget fitness-studie. Endeligt sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Ca. 20 km væk finder man en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Amic Horizonte
  Fra451krPr. nat

  Amic Horizontestars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle vista alegre 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 93 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 750 meninger fra rejsendeBaseret på 750 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i residenskvarteret de Bonanova med en fremragende udsigt over Palmas skønne bugt og dens livlige havn. På få minutter kommer man til indkøbsgaden Paseo Maritimo og det berømte Centro Comercia Porto Pi med sine mange biografer, restauranter, bowlingcenter, fitness-studio og forretninger. Det er også værd at spadsere gennem skoven ved Bellverslottet eller lave en udflugt til Genova hulerne og Fundacion Miro. Der er kun 2,5 km til den historiske del af byen, hvortil der er gode forbindelser med bussen. Der holder ligeledes taxier lige foran hotellet. Til Palmas internationale lufthavn er der ca. 8 km. Ca. 5 km væk ligger Nautic Clubs to golfbaner samt rådhuset, muséer, strande, sygehuse, historiske monumenter, cykelstier osv.Hotellet blev bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 2004. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 199 moderne værelser, heraf 60 luksus- og 139 standardværelser. Det kan tilbyde sine gæster to panoramabarer, en café, en klimatiseret spisesal samt 5 møde- og selskabslokaler. Der kan ydermere tilbydes cykeludlejning, et spillerum og en døgnåben reception (flersproget).Standardværelserne har telefon, et komplet udstyret badeværelse, TV, klimaanlæg, en lille terrasse samt et pengeskab, som man kan leje.Som fritidsaktivitet kan hotellet tilbyde sine gæster en swimmingpool, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som solarium, bordtennis og billard/Snooker.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra vores buffet. Der er ligeledes mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 • Playa Ferrera
  Fra184krPr. nat

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 196 meninger fra rejsendeBaseret på 196 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på en skråning ned til en lille bugt. Der er ca. 1,2 km til Cala d'Ors turistcentrum. 100 meter væk ligger der en sandstrand. I de umiddelbare omgivelser er der mulighed for at købe ind (omkring 200 m) ligesom man her også finder flere restauranter.Feriecentret er bygget som en landsby og består af flere beboelsesbygninger, som er omgivet af grønne område eller en have. Bygningerne adskilles delvist af tilkørselsvejene. I hovedbygningen finder man en foyer med en døgnåben reception, opholdsrum, en klimatiseret ikke-ryger restaurant med udendørs terasse samt en bar. Endvidere kan hotellet tilbyde et supermarked, en offentlig internetcomputer (benyttelse mod betaling), legeplads, bil- og cykeludlejning, medicinsk service samt vaskeservice.Komplekset råder over flere store svømmebassiner med separate områder for børn (ideelt for familier), møblerede solterasser og en snackbar. Mod betaling kan man tage dykkerkurser på hotellets dykkerskole, leje cykler, gå i sauna, eller spille billard eller Boccia.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som deres aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  338  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  34
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser