Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  147kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • TRYP Palma Bosque Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra657krPr. nat

  TRYP Palma Bosque Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Camilo jose cela 5 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder

  Det populære strandhotel ligger i beboerområdet El Terreno i Palma Mallorca, ca. 5 minutter med bus fra Plaza Gomila (byens Nightlife-område). Lige foran hotellet er der et busstoppested med regelmæssige forbindelser. Bellver slottet ligger ca 300 m væk, lufthavnen ca. 10 km, centrum ca 2 km, mens stranden (Illetas) ligger ca. 4 km fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1973 og renoveret i 2001. Dets hovedbygning er på 12 etager og har i alt 271 doppeltværelser og en smuk 640 m² stor have. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, elevator og café. På hotellet er der en bar, en pub, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan der tilbydes et konferencerum samt room- og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har bad/brusebad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV, minibar, flisebelægning, centralvarme, pengeskab og altan.Hotellet har en indendørs swimmingpool, en ferskvandspool, en snackbar, liggestole, parasoller og solarium. Ydermere kan man mod betaling spille bordtennis, billard og minigolf. Hertil kommer et aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • TRYP Palma Bellver Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra925krPr. nat

  TRYP Palma Bellver Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Maritimo, 11 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Det luksuriøse byhotel ligger i Palmas vidunderlige bugt ca. 5 minutters fra byens historiske centrum. Forskellige indkøbsmuligheder, livlige diskoteker, restauranter og barer samt forbindelse med offentlig transport ligger lige i nærheden. Der er ca. 3 km til stranden, 8 km til lufthavnen, omkring 20 km til Valldemossa og ca. 40 km til dragehulerne.Hotellet er blev renoveret i år 2000. Det er på 16 etager og rummer 381 dobbeltværelser og 3 suiter samt en lille have (60 m2). Til husets faciliteter hører en døgnåben reception, vekselbørs, elevatorer, en café samt en pianobar. Herudover er der offentlig internetadgang, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole samt ni konferencerum med plads til op mod 150 personer. Endvidere tilbydes der naturligvis roomservice og lægehjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har bad/WC med telefon, satellit-/kabel-tv internetadgang og en safeboks. Ydermere er der minibar, opholdsrum, flisebelægning og centralvarme.Herudover er der swimmingpool med liggestole og parasoller samt mulighed for at deltage i det afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • UR Palacio Avenida
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra779krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Avda alexandre rossello 42 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Located in the heart of the city a few steps from the famous Plaza Spain in Palma de Mallorca. Near the bus station and trains, and all shopping malls and restaurants in the city.

  Se mere
 • Palma Bay
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra412krPr. nat

  Palma Baystars

  Playa de Palma, Mallorca , Bartolome calafell, 23 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 115 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Triton Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra348krPr. nat

  Triton Resortstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Magallanes 11 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Cala ratjada} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1983. Ejendommen består af 51 værelser. Hotel kan prale af . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Caribbean Bay
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra377krPr. nat

  Caribbean Baystars

  El Arenal, Mallorca , Trencadors 48 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Hotellet ligger i udkanten af den livlige by El Arenal. Ca. 600 m væk ligger der en bred sandstrand. Lige i nærheden finder man desuden forlystelsesparken "Aquacity". Der afgår offentlige transportmidler tæt ved hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 1969 og blev renoveret i 2002. Det er på 4 etager og råder over i alt 125 værelser, heraf 20 enkelt- og 105 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en elevator. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Hotellet har herudover et spillerum samt en miniklub og en legeplads til børnene.De hyggelige værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks.Hotellet råder over et friluftsbad og en udendørs swimmingpool med børnebassin, snackbar og liggestole. Sportsbegejstrede kan desuden spille bordtennis, beachvolley, basketball, boccia og billard (delvist mod betaling). Endvidere sørger hotellets aktivitetsprogram for afveksling og underholdning. Ca. 7 km væk ligger der en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • TRYP Palma Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra831krPr. nat

  TRYP Palma Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Font y monteros 23 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Det moderne cityhotel ligger i centrum, ikke langt fra Plaza de Espana. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder og talrige restauranter og barer. Stranden ligger 2,5 km fra hotellet, hvortil der er forbindelse med offentlig transport (busholdested ca. 500 m fra hotellet).Hotellet blev bygget i 2002 og har 8 etager med i alt 77 værelser, heraf 71 dobbeltværelser og 6 Junior suiter. I foyeren kan der tilbydes en døgnåben reception, elevator. På hotellet finder man endvidere en café, konferenceindretninger og en a la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice samt internetadgang (WIFI).De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Til den videre indretning hører klimaanlæg, telefon, kabel-tv, en minibar og en individuelt regulerbar centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster et gratis health-center med udendørs indendørs swimmingpool, whirlpool, sauna og dampbad. Yderligere tilbydes massage-service (mod betaling). Gæsterne kan på egen hånd sammensætte morgenmaden fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan man ydermere bestille a la Carte.

  Se mere
 • Gomila Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra391krPr. nat

  Gomila Parkstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Joan miro 7 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Beliggende i Palma de mallorca , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1984. Der er i alt 54 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 8 enkeltværelser og 46 dobbeltværelser. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Amic Gala
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra309krPr. nat

  Amic Galastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Xabec 5 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette hotel ligger kun 70 m fra den dejlige sandstrand Playa de Palmas. Endvidere finder man forbindelser til offentlige transportmidler 10 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i år 1964, renoveret i 1998 og rummer 236 værelser fordelt på 5 etager, herunder 16 enkeltværelser og 110 dobbeltværelser. Ydermere tilbyder hotellet en stor have, en bar, et spillelokale, en fjernsynsstue, et konferencerum og mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der er en indbydende restaurant med separat rygerområde.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse samt telefon, fjernsyn, centralvarme og enten en altan eller en terrasse. Hertil kommer safeboks og klimaanlæg på anmodning og mod betaling.I hotelomgivelserne tilbydes tennis, minigolf, squash, volleyball, cykeludlejning og surfing. Herudover tilbydes gæsterne en swimmingpool og solarium, og til den nærmeste golfbane er der 10 km.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Amic Miraflores
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra331krPr. nat

  Amic Mirafloresstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Xabec 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Det charmerende hotel ligger i et turistområde i C'an Pastilla. Lige i nærheden afgår der offentlige transportmidler, ligesom der heller ikke er langt til havet og til en sandstrand. Der er desuden kun 100 m til centrum, hvor man finder diverse restauranter, barer og diskoteker. Den nærmeste park ligger 2,5 km fra hotellet. Inden for en radius af 4 km finder man ydermere et væld af indkøbsmuligheder. Fra hotellet er der 7 km til den nærmeste by samt til banegården. Sidst, men ikke mindst, ligger hotellet ca. 10 km fra en skov.Det fuldt klimatiserede hotel blev renoveret i år 2003 og råder over 5 etager med i alt 9 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt en terrasse. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer, ligesom der også er et spillerum, et par konferencerum, en cykelkælder, en garage og en parkeringsplads. Endvidere er der mulighed for at leje cykler. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger-område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice, ligesom man også kan få hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede og hyggelige værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-tv. Herudover er de udstyret med individuelt regulerbart klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med parasoller. Herudover er der mulighed for at spille beachvolley og minigolf samt leje cykler og dyrke motion i fitness-studiet. Der ligger tilmed en golfbane 10 km fra hotellet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  438  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  44
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Playa Esperanza
  Playa Esperanza
  3,6/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Alt var positivt, personalet var venligt ,smilende og hjælpsomt. Både inde som ude var alt helt i top. Trods et stort hotel, virkede det intimt ,hyggeligt og personligt.Og med styr på det hele. Utrol ...

  Vivi Christiansen
  Hotelopia-kunde, 29/04/2009

  Fra115krSe mere

 • Tomir
  Tomir
  4,0/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Unerholdning ag Børnepasning på Hotellet. fint pool område

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 06/09/2010

  Fra31krSe mere