Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  171kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Amic Horizonte
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra365krPr. nat

  Amic Horizontestars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle vista alegre 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 86 Muligheder

  Hotellet ligger i residenskvarteret de Bonanova med en fremragende udsigt over Palmas skønne bugt og dens livlige havn. På få minutter kommer man til indkøbsgaden Paseo Maritimo og det berømte Centro Comercia Porto Pi med sine mange biografer, restauranter, bowlingcenter, fitness-studio og forretninger. Det er også værd at spadsere gennem skoven ved Bellverslottet eller lave en udflugt til Genova hulerne og Fundacion Miro. Der er kun 2,5 km til den historiske del af byen, hvortil der er gode forbindelser med bussen. Der holder ligeledes taxier lige foran hotellet. Til Palmas internationale lufthavn er der ca. 8 km. Ca. 5 km væk ligger Nautic Clubs to golfbaner samt rådhuset, muséer, strande, sygehuse, historiske monumenter, cykelstier osv.Hotellet blev bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 2004. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 199 moderne værelser, heraf 60 luksus- og 139 standardværelser. Det kan tilbyde sine gæster to panoramabarer, en café, en klimatiseret spisesal samt 5 møde- og selskabslokaler. Der kan ydermere tilbydes cykeludlejning, et spillerum og en døgnåben reception (flersproget).Standardværelserne har telefon, et komplet udstyret badeværelse, TV, klimaanlæg, en lille terrasse samt et pengeskab, som man kan leje.Som fritidsaktivitet kan hotellet tilbyde sine gæster en swimmingpool, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som solarium, bordtennis og billard/Snooker.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra vores buffet. Der er ligeledes mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 • Boutique Hotel Calatrava
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.250krPr. nat

  Boutique Hotel Calatravastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Plaza llorenç villalonga 8 - Kort
   

  Beliggende i Palma de mallorca , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1800. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2013. Ejendommen består af 16 værelser. Ejendommen består af 7 dobbeltværelser, 3 junior-suiter, 6 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • TRH Magaluf
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra222krPr. nat

  TRH Magalufstars

  Palmanova, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Palladium
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra576krPr. nat

  Palladiumstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Paseo mallorca 40 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Hotellet har en privilegeret beliggenhed i byens centrum, tæt på Avenue Jaime III, som er en af de mest eksklusive shopping områder af byen. Det er også en kort gåtur Baluard, det nye museum for moderne kunst, katedralen og natteliv og restauranter i området af Market, Real Club Nautico og Paseo Marítimo. Der er også offentlig transport stopper lige ved døren af bygningen. Son Sant Joan lufthavn er omkring 8 km. Receptionen i foyeren, pengeskabe, tilslutning til high-speed internet adgang og fax service er til rådighed 24 timer. Caféen og musik bar med LCD-tv i stueetagen serverer morgenmad og varme og kolde snacks. Mødelokalet er udstyret med en privat terrasse med havemøbler på første sal og indeholder professionelt videoudstyr og trådløs internetadgang via bredbånd.

  Se mere
 • Hm Jaime III
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra922krPr. nat

  Hm Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Mallorca, 14 - b - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Continental
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra608krPr. nat

  Continentalstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Industria 10 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Hotellet har en ideel beliggenhed i nærheden af byens centrum kun få meter fra det elegante indkøbsstræde Jaime III Avenue og Paseo Marítimo. I de umiddelbare omgivelser finder man turistcentrummet med indkøbs- og underholdningsmuligheder samt barer og restauranter. Ca. 50 m væk ligger der seværdigheder såsom Catedral, Museu Es Baluard og El Corte Ingles. Der er ca. 400 m til banegården samt omkring 500 m til et busstoppested. Der er ca. 2 km til stranden.Det klimatiserede konferencehotel blev renoveret i år 2006 og råder over 5 etager med i alt 52 værelser, heraf dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Hotellet er ideelt for forretningsgrupper, idet det råder over et konferencelokale med videoprojektor og 2,5 m2 stor billedskærm samt siddekapacitet til 80 personer. Endvidere råder det over en vidunderlig spisesal, som er gjort smukkere med autentisk kunstarbejde og som sørger for gæsternes velbefindende under morgenmaden eller giver forskellige tilbud. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og garderobe samt 3 elevatorer. Herudover er der en café, en bar, en fjernsynsstue og en teatersal. Desuden rummer hotellet en garage, ligesom der også er mulighed for at benytte internetadgangen. Prikken over i'et er roomservice og vasketøjsservice.Værelserne er dekoreret i forskellig stil og har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, minibar, safeboks, radio, internetadgang (WiFi), LCD-tv, dobbelt- eller kingsize seng samt balkon eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille radiatorerne og klimaanlægget.Hotellet tilbyder fremragende muligheder for at hvile ud og slappe af med fitness-studie, whirlpool, sauna og tyrkisk bad. Den nærmeste golfbane ligger desuden ca. 5 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Der er desuden mulighed for at få specialretter.

  Se mere
 • Palma Mazas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra207krPr. nat

  Palma Mazasstars

  El Arenal, Mallorca , Girona 17 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Hotellet ligger i et stille område i El Arenal, og i nærheden finder man stranden og mødesteder med forretningsliv og underholdning, såsom restauranter, barer, natklubber og forretninger. Der er ca. 10 minutters gang til stranden.Dette strand-hotel tilbyder 109 totalrenoverede værelser, en foyer med døgnåben reception, en salon med bar og en terrasse, en café, et spillelokale, en røgfri restaurant, en vekselbørs, safebokse og et haveanlæg samt mulighed for at leje biler og cykler. Af yderligere faciliteter er der klimaanlæg, garderobe, elevator, fjernsynsstue, legeplads (mod betaling) og internetadgang via trådløs forbindelse eller kabel.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar, dobbeltseng, safeboks, telefon, satellit-tv, altan, hårtørrer, klimaanlæg og radiator.Gæsterne er velkomne til at tage en forfriskende dukkert i swimmingpoolen med børnebassin og snackbar langs bassinkanten. Herudover kan gæsterne slappe af i liggestole med parasoller, som står klar til brug på såvel stedets store solterrasse som sandstranden (på stranden mod betaling). Gæsterne kan også spille pool/snooker mod betaling.Hotellet tilbyder en kontinental morgenbuffet. Frokosten og aftensmaden tilbydes også i buffetform.

  Se mere
 • Hotel Isla Mallorca & Spa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra484krPr. nat

  Hotel Isla Mallorca & Spastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Pilar juncosa 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af Paseo Maritimo mellem en typisk spansk landsby og det romantiske Bellver slot. Den gamle midtby ligger ca. en kilometer væk. Til et indkøbscentrum er der blot 5 minutter.Hotellet blev komplet renoveret i år 2005. Det består af en 10-etages hovedbygning samt en 4-etages sidebygning og har i alt 159 værelser, heraf 111 enkelt- og 48 doppeltværelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en 600 m² stor have, en stilfuld foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere har det en TV-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskesevice samt en medicinsk service. Der tilbydes ydermere en cykeludlejning samt parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, opholdsrum, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og pengeskab.Gæsterne har mulighed for at benytte sig af hotellets mange fritidsmuligheder. Der tilbydes en ferskvandspool, liggestole, et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium, dampbad og massagetilbud. For de fysisk aktive står der ydermere et fitnessstudio til rådighed.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Almudaina
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra670krPr. nat

  Almudainastars

  Palma bycentrum, Mallorca , avda. jaime iii 9 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Byhotellet er beliggende midt i et forretnings- og kulturkvarter i Palma de Mallorca. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder, barer, diskoteker og restauranter. Området er specielt populært blandt unge mennesker. Til fods kommer man hurtigt til det nærmeste stoppested. Det kan varmt anbefales at tage bussen til El Arenal, Illetas Beach, Cala Major samt diverse andre smukke steder på øen. Der er endvidere ca. 20 minutters kørsel til lufthavnen Son Sant Joan (15 km). Desuden er der kun ca. 5 minutter til færgehavnen, der ligger ca. 5 km væk.Det fuldt klimatiserede hotel råder over en 8-etagers hovedbygning med i alt 77 værelser, heraf 8 enkelt- og 64 dobbeltværelser samt 5 tresengsværelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, elevator og en café. Herudover er der en tv-stue og et konferencerum med plads til op til 57 personer. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et bagagerum og en cykelkælder, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice.De praktisk indrettede værelserne er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Ca. 5 kilometer væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • UR Palacio Avenida
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra757krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Avda alexandre rossello 42 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  The hotel for over 16 years, in the heart of the city is located in an iconic building which once was a famous cinema. The bright rooms are decorated with modern but cosy furniture and modern technology. Comprising 68 guest rooms, this air-conditioned hotel offers a lobby with 24-hour reception and check-out service, hotel safe, cloakroom and lift access. Dining and drinks are provided in the on-site café. Business guests are sure to appreciate the conference facilities and WLAN Internet access. Furthermore, room and laundry services, as well as bicycle hire service are available.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  313  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  32
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • whala!beach
  whala!beach
  3,5/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Venlig og imødekommende atmosfære. Et personale der trods travlt arbejdende altid var positive. Disse har en afsmittende effekt på gæsterne, som alle virkede i god ballance med opholdet.

  CYKELFREAK
  Hotelopia-kunde, 19/03/2010

  Fra46krSe mere