Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  196kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Catalonia Majorica
  Fra517krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 99 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1603 meninger fra rejsendeBaseret på 1603 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • HM Jaime III
  Fra908krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Paseo mallorca 14b - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • HM Balanguera
  Fra720krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 964 meninger fra rejsendeBaseret på 964 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Palma. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 1 kilometer fra ferieboligen. Offentlige transportmidler findes 1. 6 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 0 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 5 kilometer. Ferieboligen har i alt 40 gæsteværelser. Bolig enblev opført i 2012. HM Balanguera er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. HM Balanguera har 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Besøgende med reduceret mobilitet kan bo på HM Balanguera, som omfatter nogle handicapvenlige gæsteværelser. Kæledyr må ikke medbringes til HM Balanguera. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Palma Bay
  Fra356krPr. nat

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Bartolome calafell 23 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 140 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Araxa
  Fra627krPr. nat

  Araxastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle pilar juncosa 22 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 370 meninger fra rejsendeBaseret på 370 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et beboelseskvarter ca. 2 km fra centrum. Til Belver Slottet og Paseo Maritimo er der blot få minutter til fods. Offentlig transport ligger ca. 100 m fra hotellet og til stranden er der 2 km, mens der til den nærmeste golfbane er 8 km.Hotellet blev bygget i 1958 og blev renoveret i 2003. Det har i alt 123 værelser (21 enkelt- og 51 doppeltværelser) fordelt på 3 etager. Hotellet kan tilbyde sine gæster en 1800 m² stor have, en hotelfoyer, en snackbar, en café samt en klimatiseret restaurant. Ydermere kan gæsterne benytte konferencerummet og gøre brug af hotellets parkeringsmuligheder.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har et badeværelse med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-TV/kabel-TV (mod betaling), minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab (mod betaling) og altan eller terasse.For hotellets gæster står der en ferskvandspool med tilhørende græsplæne og et solarium til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Amic Horizonte
  Fra365krPr. nat

  Amic Horizontestars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle vista alegre 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 922 meninger fra rejsendeBaseret på 922 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel ligger i det rolige beboelseskvarter Bonanova og tilbyder de mest spektakulære udsigt over Palma, Palma-bugten, cruise havnen og det åbne hav. Den berømte Bellver Slot, med sin smukke skov er inden for gåafstand og Porto Pi indkøbscenter, med sine mange butikker, restauranter og underholdning centre dag og nat underholdning, diskoteker og kasino ligger kun 400 meter væk. Palma centrum kan nemt nås med bus 46 eller taxa. Hotellet har også en panoramisk terrasse med udendørs pool,Joan Miró Buffet restaurant med show-køkken og internationale retter i baren nyder panorama costails og champagner i en idyllisk beliggenhed overfor krydstogt.Deportitas motionscenter for vores flere kunder og en ny cykel center med professionel service leje cykler og ruter. www.mallorca-cycling.comrummelig og renoveret med moderne og enkle stil.Superior-værelserne er i hovedbygningen med udsigt over havet, køleskab, hårtørrer og fladskærms-tv gratis trådløs internetadgang og terrasse. Badeværelset kan være bruser eller jacuzzi.Standard habitacioens er i annekset, som du er nødt til at komme ned nogle trapper efter puljen er lidt billigere og med færre fordele. Et badeværelse, plasma-tv, hårtørrer og badekar eller bruser.  Check-in er begyndt 13hog check ud før 11 hMorgenmad tid er 7 til 10 på hverdage og den 8.-11 i weekenden.Frokostbuffet er fra 13 til 15 timer og middag fra 20 til 22 timer.* Det er berømt Instagram sin panoramiske terrasse, hvor alle gæster udødeliggøre din ferie på Hotel Horizonte med et selfie.Hotel Horizonte er åbent året rundt og tilbyder særlige programmer for vinteren.Hotellet har på sin øverste terrasse af den eksklusive suite DANCING på taget.

  Se mere
 • Armadams
  Fra596krPr. nat

  Armadamsstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Marques de la senia 34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 405 meninger fra rejsendeBaseret på 405 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

  Se mere
 • Mirador
  Fra737krPr. nat

  Miradorstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Paseo maritimo 10 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 548 meninger fra rejsendeBaseret på 548 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige middelklassehotel ligger lige ned til den livlige strandpromenade Paseo Maritimo og havnen. Til det historiske centrum, katedralen og til bådeklubberne er der ca. 1 km. Endvidere er man blot få minutters gang fra Auditoriet. Til offentlig transport, restauranter og barer er der ca. 100 m, til indkøbsmuligheder ca. 500 m, til et diskotek ca. 500 m, mens der er 5 km til en golfbane og ca. 3 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2005. Dets hovedbygning har 9 etager med i alt 87 værelser, heraf 12 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 6 suiter. Dertil hører en 300 m² stor have. Det har endvidere en døgnåben reception med pengeskab og elevator, ligesom der også er en bar, og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Ydermere kan der tilbydes et konferencerum samt room- og vaskeservice.De komfortable værelser er indrettede med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, minibar, doppeltseng, fliser, centralvarme, pengeskab og en del tillige med altan.I hotellet overfor "Armadams" står der et indendørs svømmebassin samt en udendørs swimmingpool med liggestole, parasoller, whirlpool, sauna, solarium, dampbad og fitness-studio til rådighed for gæsterne.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • BQ Augusta
  Fra598krPr. nat

  BQ Augustastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Corb mari 22 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 475 meninger fra rejsendeBaseret på 475 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i den imødekommende kvarter 'La Bonanova'. Til centrum af Palma, med sin attraktive byggestil i den interessante gamle bydel, havnen, den berømte domkirke, de berømte gallerier, operaen og mange indkøbsmuligheder, er der kun 30 minutters gang fra hotellet (ca. 10 minutters kørsel). Der er desuden mange restauranter, barer og natklubber i de nære omgivelser, og de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler finder man kun 400 m fra hotellet.

  Se mere
 • Marins Playa
  Fra523krPr. nat

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Na llambies 41 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks hører til i den øvre middelklasse og ligger ca. 100 m fra havet mellem byerne Cala Millor og Cala Bona. Til Cala Bonas sandstrand er der ca. 300 m. Havnen med dens mange restauranter ligger ca. 900 m væk. Cala Millors sandstrand og bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder finder man ca. 400 m væk.Komplekset er bygget i 1986 og blev komplet renoveret i år 2004. Det er på 4 etager og har i alt 216 lejligheder. Det råder over et 3.500 m² stort have- og poollandskab, en stilfuld foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, et minimarked, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling. Gæsterne har endvidere mulighed for at benytte internetterminalen. Desuden kan gæsterne bestille vaskeservice. Herudover er der en cykelkælder samt mulighed for at leje cykler.De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse med brusekabine, opholdsrum, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, klimaanlæg (regulerbar), centralvarme, safe og altan. Kompleksets personale gør rent ved afrejse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en snackbar samt en solterasse med liggestole og parasoller. Man kan endvidere benytte den indendørs swimmingpool samt spa- og wellnessområdet med whirlpool, sauna (mod betaling) og solarium. Herudover tilbydes der fritidsaktiviteter såsom vandaerobic, bueskydning, volleyball og minigolf. Mod betaling er der endvidere mulighed for at spille billard/snooker og golf samt køre på mountainbikes. Der tilbydes dagligt et afvekslende aktivitetsprogram for børn og voksne.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  217  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser