Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  177kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • BelleVue Club
  Fra251krPr. nat

  BelleVue Clubstars

  Alcudia Havn, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 21 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 221 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8017 meninger fra rejsendeBaseret på 8017 meninger fra rejsende

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

  Se mere
 • Catalonia Majorica
  Fra574krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 97 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1550 meninger fra rejsendeBaseret på 1550 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • HM Martinique
  Fra291krPr. nat

  HM Martiniquestars

  Magaluf, Mallorca , Tirso de molina 1 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1691 meninger fra rejsendeBaseret på 1691 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i det kendte ferieområde Magalluf. Byen ligger på den sydvestlige del af Mallorca og forener natteliv, gastronomi og sport. Lejlighederne ligger blot 200 m fra stranden, mens Palma ligger ca. 14 km sydligt for byen.Det enkle hotel har 3 etager med i alt 211 lejligheder. Bygningen råder over en foyer med en døgnåben reception, bar og restaurant. Ydermere tilbydes der vaskeservice.De enkelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC og brusebad. Yderligere er der telefon, centralvarme, pengeskab og altan eller terrasse.For gæsterne står der en indendørs swimmingpool, et friluftsbad, ferskvandspool, solarium og en tennisbane til rådighed. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdningen.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Araxa
  Fra664krPr. nat

  Araxastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle pilar juncosa 22 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 364 meninger fra rejsendeBaseret på 364 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et beboelseskvarter ca. 2 km fra centrum. Til Belver Slottet og Paseo Maritimo er der blot få minutter til fods. Offentlig transport ligger ca. 100 m fra hotellet og til stranden er der 2 km, mens der til den nærmeste golfbane er 8 km.Hotellet blev bygget i 1958 og blev renoveret i 2003. Det har i alt 123 værelser (21 enkelt- og 51 doppeltværelser) fordelt på 3 etager. Hotellet kan tilbyde sine gæster en 1800 m² stor have, en hotelfoyer, en snackbar, en café samt en klimatiseret restaurant. Ydermere kan gæsterne benytte konferencerummet og gøre brug af hotellets parkeringsmuligheder.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har et badeværelse med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-TV/kabel-TV (mod betaling), minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab (mod betaling) og altan eller terasse.For hotellets gæster står der en ferskvandspool med tilhørende græsplæne og et solarium til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Playa Moreia
  Fra207krPr. nat

  Playa Moreiastars

  S'Illot, Mallorca , Cami de la mar - cala moreia 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 948 meninger fra rejsendeBaseret på 948 meninger fra rejsende

  Det familievenlige feriekompleks ligger lige ned til sandstranden. Der er blot 500 m til Sa Comas livlige bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (50 m).Komplekset blev komplet renoveret i år 2000 og råder over i alt 133 boligenheder fordelt på 7 etager. Hotellet har desuden et 800 m2 stort pool- og havelandskab, en foyer med reception og elevatorer, en tv-stue, en internetterminal, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Desuden kan gæsterne bestille vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er en legeplads til børnene.De smagfuldt indrettede studios og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse samt telefon. Herudover er de udstyret med tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje). Lejlighederne har tilmed et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er tilmed mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling), ligesom der i byen og på stranden tilbydes et hav af andre sportsgrene. Der ligger endvidere en golfbane 8 km fra komplekset.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • BQ Augusta
  Fra753krPr. nat

  BQ Augustastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Corb mari 22 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 464 meninger fra rejsendeBaseret på 464 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i den imødekommende kvarter 'La Bonanova'. Til centrum af Palma, med sin attraktive byggestil i den interessante gamle bydel, havnen, den berømte domkirke, de berømte gallerier, operaen og mange indkøbsmuligheder, er der kun 30 minutters gang fra hotellet (ca. 10 minutters kørsel). Der er desuden mange restauranter, barer og natklubber i de nære omgivelser, og de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler finder man kun 400 m fra hotellet.

  Se mere
 • Occidental Playa de Palma
  Fra570krPr. nat

  Occidental Playa de Palmastars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle fra joan llabres 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1677 meninger fra rejsendeBaseret på 1677 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i nærheden af centrum. Der er blot 200 m til Playa de Palmas kilometerlange, let faldende strand og den palmeomgivne strandpromenade. Der er ca. 12 km til Palma de Mallorca. Lige i nærheden er der forbindelse med offentlig transport.Hotellet er holdt i traditionel mallorcansk stil og blev renoveret i 2004. Det er på 4 etager og råder over i alt 276 værelser, heraf 128 dobbeltværelser, 28 deluxe-værelser samt 120 hotellejligheder. Til faciliteterne hører en foyer, 2 elevatorer, 3 barer samt en miniklub og en legeplads. Herudover er der en klimatiseret restaurant, en tv-stue, en lille spillehal samt en offentlig internetcomputer (mod betaling). Man kan ydermere benytte sig af hotellets vaskeservice.De stilfuldt indrettede og klimatiserede værelser råder over badeværelse med hårtørrer, telefon, tv og safeboks (leje). Ydermere er de udstyret med minibar/køleskab samt altan/terrasse, ligesom der også er centralvarme. Lejlighederne råder desuden over et separat soveværelse.I haveanlægget finder man en swimmingpool med børnebassin samt en møbleret solterrasse. Hotellet er endvidere udstyret med en sauna (mod betaling) samt et fitness-studie. Gæsterne tilbydes forskellige aktiviteter såsom massage, forskellige wellnesstilbud, bordtennis, aerobic, bueskydning cykling og minigolf. Prikken over i'et er et afvekslende underholdningsprogram.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra283krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1240 meninger fra rejsendeBaseret på 1240 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • TRH Magaluf
  Fra231krPr. nat

  TRH Magalufstars

  Palmanova, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 924 meninger fra rejsendeBaseret på 924 meninger fra rejsende

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sol Katmandu Park & Resort
  Fra603krPr. nat

  Sol Katmandu Park & Resortstars

  Magaluf, Mallorca , Calle galeón 4 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1881 meninger fra rejsendeBaseret på 1881 meninger fra rejsende

  Det populære middelklassehotel ligger ca. 150 m fra den smukke sandstrand. Til Magallufs levende midtby er der blot få minutters gang. Her finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til golfklubben Santa Ponsa er der ca 10 minutter og til golfbanen Poniente er der ca. 2 km, mens der er 1,5 km til Aquaparken. Øens hovedstad, Palma, med lufthavnen ligger ca. 26 km væk.Hotellet blev komplet renoveret i 2000. Det har fordelt på sine 10 etager i alt 422 værelser. Det kan tilbyde sine gæster et 1000 m² stort have- og poollandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en café, en pub og en klimatiseret restaurant med børnestole. For forretningsfolk er der bl.a. mulighed for at benytte konferencerummet (mod betaling). Som yderligere service kan der tilkaldes læge i tilfælde af sygdom. Hotellet tilbyder ydermere cykeludlejning, parkeringsmuligheder og en miniklub for de mindste gæster.Alle værelser er moderne indrettede og har et flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-TV/kabel-TV, safeboks og centralvarme.Gæsterne har mulighed for at benytte sig af hotellets mange fritidstilbud. Der tilbydes en indendørs swimmingpool, en ferskvandspool med børnebassin, en snackbar, liggestole, parasoller, tennisbaner samt bordtennisborde.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  427  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  43
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Houm Plaza Son Rigo
  Houm Plaza Son Rigo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Virkelig dejligt Apartment med skønne omgivelser og dejlige have/ parkanlæg med fine faciliteter.

  Ole & Lizzie Christiansen
  Hotelopia-kunde, 06/10/2017

  Fra554krSe mere

 • Hesperia Mallorca Villamil
  Hesperia Mallorca Villamil
  4,7/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Good hotel best service in Mallorca Really good food for dinner Good brakfest with champagne

  singh
  Hotelopia-kunde, 03/12/2016

  Fra1.186krSe mere

 • Eden
  Eden
  4,1/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Ikke det nyeste hotel, men det er velholdt. De faciliteter der er, er i orden. Buffetten var generelt fin, dog var der nogle dage hvor man ikke behøvede at spise der, mens andre var meget lækre.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2016

  Fra1.116krSe mere