Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  141kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Blue Sea Arenal Tower
  Fra317krPr. nat

  Blue Sea Arenal Towerstars

  El Arenal, Mallorca , Baleares, 2 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 363 meninger fra rejsendeBaseret på 363 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i nærheden af den livlige bymidte med dens talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 200 m til den kilometerlange, fine sandstrand. Forbindelse med offentlig transport ligger lige ved hotellet.Hotellet er bygget i 1970 og renoveret i år 2000. Det er på 11 etager og råder over i alt 152 værelser, heraf 9 enkelt- og 142 doppeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en stilfuld foyer med 2 elevatorer, pengeskabe og en døgnåben reception. Ydermere har det et klimatiseret opholdsrum med bar, fjernsyn samt spilleautomater og en klimatiseret ikke-ryger restaurant. Endvidere kan hotellets gæster benytte sig af room- og vaske service.De enkelt indrettede værelser råder over bad/WC og telefon.På bygningens tag finder man en lille ferskvandspool med solterrasse og liggestole. På de udendørs arealer finder man ligeledes en ferskvandspool, et børnebassin samt en stor møbleret solterrasse. Endvidere har man mulighed for at spille på hotellets to billardborde. Tre gange i ugen præsenteres der om aftenen et underholdningsprogram. Der ligger en golfbane ca. 3 km væk.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra351krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far, 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 93 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1132 meninger fra rejsendeBaseret på 1132 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Globales Honolulu
  Fra465krPr. nat

  Globales Honolulustars

  Magaluf, Mallorca , Urb. torrenova, c/ alta, s/n, s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 173 meninger fra rejsendeBaseret på 173 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i turistcentrum med badebugten Palma Novas fine sandstrand lige på den anden side af vejen (ca. 300 m). Utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer ligger indenfor gåafstand (ca. 400 m). Øens hovedstad Palma ligger ca. 15 m fra hotellet, den nærmeste golfbane ligger ca. 6 km væk.Det klimatiserede hotel er bygget i 1968 og blev renoveret i 2003. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 219 værelser, heraf 195 doppelt- og 24 enkeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, der er pengeskab, vekselbørs og 2 elevatorer. Ydermere er der et minimarked, en bar, en TV-stue, en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, et konferencerum og en offentlig internetcomputer. Herudover er der også medicinsk service og en legepladsDe elegant indrettede og klimatiserede værelser har bad/WC med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme, pengeskab og en altan.Hotellet har en ferskvandspool med bar, liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at spille de følgende spil: bordtennis, basketball og boccia, ligesom der tilbydes et internationalt aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra vores buffet. Der er ydermere mulighed for at booke All-Inclusive. Drikkevarer er inkluderet i prisen.

  Se mere
 • whala!beach
  Fra433krPr. nat

  whala!beachstars

  El Arenal, Mallorca , Miramar 1 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 629 meninger fra rejsendeBaseret på 629 meninger fra rejsende

  Det populære strandhotel ligger i El Arenals livlige centrum. Den lange, brede sandstrand ligger ca. 25 m fra hotellet på den andens side af kystvejen. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 550 m fra hotellet. Hotellet kan endvidere tilbyde en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, fire elevatorer og en café. Derudover kan gæsterne deltage i hotellets underholdende dags- og aftenprogrammer.

  Se mere
 • TRH Magaluf
  Fra283krPr. nat

  TRH Magalufstars

  Palmanova, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 842 meninger fra rejsendeBaseret på 842 meninger fra rejsende

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sentido Punta del Mar
  Fra830krPr. nat

  Sentido Punta del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet d'es far. urb. son castellot 11 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1664 meninger fra rejsendeBaseret på 1664 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en smuk beliggenhed på en skrænt oppe over havet. Der er kun få skridt til den nærmeste badebugt (800 m). Strandhotellet ligger i et af Santa Ponsas turistområder kun 800 m fra bymidten, ca. 20 km fra Palma og ca. 2 km fra Golf Santa Ponsa. Der afgår endvidere offentlige transportmidler få minutters gang (ca. 700 m) fra hotellet. Når der er koldt, kan man slappe af i den indendørs pool, i solariet eller i saunaen (mod betaling). Gæsterne kan også leje cykler og tage et slag billard (mod betaling). Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Hotel Torre Azul
  Fra393krPr. nat

  Hotel Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , San bartolomé 24 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 310 meninger fra rejsendeBaseret på 310 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger oven over lystbådehavnen i El Arenal. Der er kun ca. 400 m til den kilometerlange sandstrand. I nærheden finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder. Hotellet ligger desuden blot få minutters gang fra bymidten, hvor man finder talrige restauranter, barer, butikker og diskoteker. Endvidere afgår der offentlige transportmidler blot 50 m væk.Hotellet råder over en 9-etagers hovedbygning med i alt 133 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception og elevator. På hotellet er der tilmed en bar, en salon, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med integreret børnebassin, en pool/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker (mod betaling). Hotellet har endvidere et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram med ugentlige showaftener.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  Fra519krPr. nat

  Hotel Globales Playa Santa Ponsastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Puig des teix, 4 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 391 meninger fra rejsendeBaseret på 391 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger ca. 150 m fra centrum af Santa Ponsa. Der er blot omkring 200 m til stranden og ca. 250 m til forbindelse med offentlige transportmidler. Der kører regelmæssigt rutebiler til Palma de Mallorca.Hotellet består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 208 værelser, heraf 8 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og 2 elevatorer, mens der uden for hotellet ligger en ca. 1000 m2 stor have. På hotellet er der desuden en bar, et spillelokale, en tv-stue og en restaurant. Hertil kommer konferenceindretninger, internetadgang, vasketøjsservice, udlejning af cykler, minibar og legeplads til børnene.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, loftsventilator, safeboks altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hertil kommer en sauna (mod betaling) og en tennisbane (mod betaling), ligesom der også er mulighed for at spille bordtennis, skyde med luftgevær samt bue og pil eller deltage i det underholdende aktivitetsprogram. Ca. 1 km væk ligger der endvidere en golfbane.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • BelleVue Club
  Fra299krPr. nat

  BelleVue Clubstars

  Alcudia Havn, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 21 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 217 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7171 meninger fra rejsendeBaseret på 7171 meninger fra rejsende

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

  Se mere
 • Costa Mediterraneo
  Fra228krPr. nat

  Costa Mediterraneostars

  El Arenal, Mallorca , Girona, 11 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 150 meninger fra rejsendeBaseret på 150 meninger fra rejsende

  The hotel is situated on a side street on the outskirts of the lively resort of El Arenal. A kilometre-long stretch of sandy beach.and a charming yachting marina are both 600 m away.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  512  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  52
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hesperia Villamil
  Hesperia Villamil
  4,7/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Good hotel best service in Mallorca Really good food for dinner Good brakfest with champagne

  singh
  Hotelopia-kunde, 03/12/2016

  Fra276krSe mere

 • Eden
  Eden
  4,1/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Ikke det nyeste hotel, men det er velholdt. De faciliteter der er, er i orden. Buffetten var generelt fin, dog var der nogle dage hvor man ikke behøvede at spise der, mens andre var meget lækre.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2016

  Fra152krSe mere

 • HYB Eurocalas
  HYB Eurocalas
  4,0/5
  Kundevurderingaf  12 Muligheder

  Et virkelig dejligt hotel. Alt var i orden. Der ligger 2 små gode strande i gåafstand.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 09/07/2016

  Fra65krSe mere