Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  186kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • TRH Jardin del Mar
  Fra703krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far, 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 87 Muligheder

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Palma Bay
  Fra820krPr. nat

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Bartolome calafell, 23 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 122 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • TRH Torrenova
  Fra765krPr. nat

  TRH Torrenovastars

  Palmanova, Mallorca , Torrenova 25-27 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder

  Dette strand- og lejlighedshotel ligger roligt i Palma Novas turistområde med en vidunderlig panoramaudsigt. Det er et ideelt hotel for familier med børn. Til den hvide sandstrand er der ca. 350 m. Der er blot 15 km til Palma og 20 km til lufthavnen. Der er endvidere en golfbane 3 km væk. Forbindelse med offentlig transport ligger blot 200 m væk. Lige i nærheden finder man barer, restauranter og diskoteker.Strandhotellet er bygget i 1987 og råder over i alt 398 værelser, heraf 127 enkeltværelser og 72 hotellejligheder. Til hotellets faciliteter hører pengeskab, vekselbørs, en TV-stue, en terrasse med havudsigt, biludlejning, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en klimatiseret restaurant. Endvidere kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaske service (vaskeservice mod betaling).De komfortabelt indrettede værelser har bad/WC med telefon og tekøkken. Herudover råder værelserne også over minibar, køle- samt pengeskab.Hotellet kan tilbyde sine gæster en udendørs swimmingpool, en ferskvandspool, liggestole, sauna og solarium. For de sportsbegejstrede gæster tilbyder hotellet en vandcykel, windsurfing, sejling, bordtennis, badminton, spilleautomater, fitness-studio, beachvolleyball og billard/snooker. Der er endvidere et aktivitetsprogram for voksne såvel som for børn.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Iberostar Club Cala Barca
  Fra1.253krPr. nat

  Iberostar Club Cala Barcastars

  Cala Mondrago, Mallorca , Sa barca trancada s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Det attraktive middelklassekompleks ligger på Mallorcas østkyst i et af øens skønneste naturreservater. Det ligger ca. 700 m fra bugten Mondragó. Lige ved komplekset ligger badebugten Cala Barca Trencada i fortryllende og rolige omgivelser. I hotellets omegn finder man desuden talrige små og vidunderlige badebugter. Hotellet befinder sig langt væk fra larm og mennesker, så der er rig mulighed for at opleve det middelhavsagtige naturlandskab på tætteste hold. Hotellet er ideelt for børnefamilier samt for gæster, der ønsker at dyrke diverse vandsportsaktiviteter. Til Porto Petro er der ca. 3 km, mens der til Cala D'Or er ca. 7 km, og der kører regelmæssigt busser hertil. Indenfor en omkreds af 100 m finder man et busstoppested samt forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber.Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2001 og råder over en 2-etagers hovedbygning og en 2-etagers sidebygning med i alt 779 lejligheder. Det er beliggende på et ca. 72.500 m² stort areal. Bygningen rummer en foyer med reception, vekselbørs, minimarked, forretninger, pizzeria, iskiosk og frisør. Herudover er der en bar, et diskotek, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har tilmed et konferencerum. Der er desuden mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er et møntvaskeri. Endvidere er der en teenie-klub og en miniklub (4-11 år) samt en legeplads. Der er mulighed for mod betaling at booke en babysitter.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, eget badeværelse og et tekøkken med køleskab. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, flisegulv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.

  Se mere
 • TRH Magaluf
  Fra805krPr. nat

  TRH Magalufstars

  Palmanova, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Roc Leo
  Fra802krPr. nat

  Roc Leostars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Polacra s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 83 Muligheder

  Dette kendte middelklassehotel har en god beliggenhed ved stranden lige på den anden side af vejen. Hvis man vælger dette hotel, har man alle muligheder for at få en begivenhedsrig ferie. Hotellet ligger kun ca. 400 m fra Ca'n Pastillas centrum og ca. 9 km fra Palma, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen ligger ca. 3 km væk.Det velholdte hotel blev renoveret i 2001. På dets 5 etager har det i alt 285 værelser, heraf 10 enkelt- og 275 dobbeltværelser (kan også benyttes af enkeltpersoner). Det kan tilbyde sine gæster en 200 m² stor have med solterrasse, en klimatiseret foyer med døgnåben reception, to elevatorer og en vekselbørs. Hertil kommer en café, et spillerum, en tv-stue, et konferencerum, en restaurant med børnestole, klimaanlæg og separat ikke-ryger område. Ydermere er der en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terasse.Hotellet råder over en udendørs pool med børnebassin og en solterasse med parasoller og liggestole. Hotellet tilbyder aktiviteter som vandaerobic, bueskydning, billard/snooker samt tennis, bordtennis og minigolf (mod betaling). Endvidere er der et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Globales Palmanova Palace
  Fra971krPr. nat

  Globales Palmanova Palacestars

  Palmanova, Mallorca , Miguel de los santos oliver 15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Luksushotellet ligger i ferieområdet Palma Nova. Forskellige forretninger, restauranter, livlige værtshuse, diskoteker samt forbindelse med offentlig transport ligger i gåafstand fra hotellet. Lufthavnen ligger 21 km fra hotellet.Strandhotellet er for voksne. På de 8 etager har det i alt 193 doppeltværelser samt råder over en 1600 m² stor have. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med pengeskab, foyer, elevator, en café og en hyggelig bar. På hotellet finder man endvidere en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling, et konferencerum, en TV-stue, en offentlig internetcomputer og parkeringsplads.De stilfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-TV, køle- og pengeskab, ligesom der også er centralvarme.Hotellet har en ferskvandspool med liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed spille bordtennisborde, billard (mod betaling) eller boccia. Slutteligt tilbyder hotellet også et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan ligeledes vælges a la carte. Der er mulighed for at booke All-Inclusive.

  Se mere
 • Portonova
  Fra1.671krPr. nat

  Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Del mar, 2 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse. Det ligger roligt i bydelen Palma Nova kun få skridt fra bymidten. Mellem hotellet og en lille yachthavn ligger der en ubefærdet vej. Der er kun 100 m til San Matias stranden.Lejlighedshotellet har en reception, en klimatiseret restaurant i nabobygningen, opholdsrum med satellit-TV, bar, parkeringsplads og garage.De ca. 40 m² store lejligheder er indrettede med kombinerede sove-/opholdsrum, tekøkken, telefon, satellit-/kabel-TV, pengeskab, klimaanlæg, bad eller brusekabine/WC, altan eller terrasse samt med et separat soverum. Der er ligeledes centralvarme.Hotellet råder over en opvarmet indendørs swimmingpool og et solarium. I haveanlægget finder man en ferskvandspool med børnebassin, liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet, mens man kan tilberede de øvrige måltider i lejlighederne.

  Se mere
 • Samoa
  Fra897krPr. nat

  Samoastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Formentor s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette strand-hotel ligger på den østlige del af Mallorca i nærheden af de mallorcanske bugter ved Manacors kyst, mellem strandene Cala Domingos og Cala Antena. I de nære omgivelser vil gæsterne finde uspolerede strande og krystalklart vand. Palma de Mallorca lufthavn ligger ca. 70 km væk.Det klimatiserede strand-hotel blev renoveret i 2002, egner sig perfekt til familier og rummer i alt 331 værelser. Hovedbygningen er på 8 etager, mens der ligger 3 andre bygninger omkring haven på hver 3 etager. Af faciliteter er der foyer med døgnåben reception, elevator, garderobe, aviskiosk, safeboks og en vekselbørs. Endvidere er der mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet. Der tilbydes også en café, en buffetrestaurant, en bar og kombineret spillelokale/fjernsynsstue, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille vasketøjsservice. Ydermere er der mulighed for at leje cykler eller sende de yngste på legepladsen og i miniklubben.Værelserne er udstyret med dobbeltsenge og eget badeværelse med brusebad og badekar. Herudover er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og terrasse. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg mod betaling.Ved terrassen finder man 2 swimmingpools, én for voksne og én for børn, samt en udendørs kiosk. Herudover er der en golfbane og en udendørs sportsbane samt mulighed for at spille minigolf, tennis, bordtennis, basketball, håndbold, beachvolley, pool og petanque eller sejle på vandcykler og dyrke vandaerobic. Gæsterne kan også tage på cykelture, ligesom står liggestole og parasoller klar til brug på hotellet og til leje på stranden. Endelig arrangeres der tilmed et underholdningsprogram for børn og voksne.På hotellet kan gæsterne reservere ophold med alt inklusive, herunder morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter.

  Se mere
 • Roc Illetas Playa
  Fra1.057krPr. nat

  Roc Illetas Playastars

  Illetas, Mallorca , De illetas 62 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Luksushotellet ligger på et lille fremspring lige ned til vandet og kan yderligere byde på en herlig panoramaudsigt. Der er kun få minutters gang til badebugten via det tilstødende parkanlæg. Lige foran døren er der endvidere forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ligeledes indenfor gåafstand (500 m).Det klimatiserede strandhotel blev bygget i 1960 og renoveret i 1998. Den 9-etages bygning råder over i alt 234 værelser, herunder 58 hotellejligheder og studios. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, elevatorer, en bar, et minimarked, en TV-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og en offentlig internetcomputer. Herudover er der også vaskeservice, parkeringsplads, en garage og for de mindste gæster en legeplads. Til hotellet hører endvidere et 400 m² stort haveanlæg.De tiltalende indrettede værelser er klimatiserede og kan tilbyde et bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme og pengeskab.På de udendørs arealer finder man et poollandskab med ferskvandspool og børnebassin, poolbar, liggestole og parasoller. Indendørs er der ligeledes en swimmingpool, ligesom man her også finder whirlpool, sauna og solarium. Der er ydermere bordtennis- og billardborde (mod betaling), ligesom der også præsenteres et aktivitetsprogram. Der er tillige mulighed for at besøge den nærmeste golfbane ca. 2 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  603  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  61
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Playa Esperanza
  Playa Esperanza
  3,6/5
  Kundevurderingaf  6 Muligheder

  Alt var positivt, personalet var venligt ,smilende og hjælpsomt. Både inde som ude var alt helt i top. Trods et stort hotel, virkede det intimt ,hyggeligt og personligt.Og med styr på det hele. Utrol ...

  Vivi Christiansen
  Hotelopia-kunde, 29/04/2009

  Fra144krSe mere

 • whala!beach
  whala!beach
  3,5/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Venlig og imødekommende atmosfære. Et personale der trods travlt arbejdende altid var positive. Disse har en afsmittende effekt på gæsterne, som alle virkede i god ballance med opholdet.

  CYKELFREAK
  Hotelopia-kunde, 19/03/2010

  Fra149krSe mere

 • Palm Garden
  Palm Garden
  4,9/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Dejlig hotel lejlighed med god plads for 2 personer - tæt på stranden og Alcudia by.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 24/05/2010

  Fra205krSe mere