Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  148kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • HM Jaime III
  Fra1.002krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Mallorca 14b - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1803 meninger fra rejsendeBaseret på 1803 meninger fra rejsende

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • HM Balanguera
  Fra782krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 819 meninger fra rejsendeBaseret på 819 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 33 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 1 overordnet værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Ejendommen har kørestolsadgang. Check-out er kl. 11:00. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Araxa
  Fra584krPr. nat

  Araxastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Pilar juncosa 22 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 300 meninger fra rejsendeBaseret på 300 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et beboelseskvarter ca. 2 km fra centrum. Til Belver Slottet og Paseo Maritimo er der blot få minutter til fods. Offentlig transport ligger ca. 100 m fra hotellet og til stranden er der 2 km, mens der til den nærmeste golfbane er 8 km.Hotellet blev bygget i 1958 og blev renoveret i 2003. Det har i alt 123 værelser (21 enkelt- og 51 doppeltværelser) fordelt på 3 etager. Hotellet kan tilbyde sine gæster en 1800 m² stor have, en hotelfoyer, en snackbar, en café samt en klimatiseret restaurant. Ydermere kan gæsterne benytte konferencerummet og gøre brug af hotellets parkeringsmuligheder.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har et badeværelse med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-TV/kabel-TV (mod betaling), minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab (mod betaling) og altan eller terasse.For hotellets gæster står der en ferskvandspool med tilhørende græsplæne og et solarium til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • HM Balanguera Beach
  Fra657krPr. nat

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 35 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Det hyggelige hotel ligger midt i et velholdt haveanlæg i en rolig sidegade i Playa de Palma. På få minutters gang kommer man til den smukke, kilometerlange sandstrand (ca. 50 m). Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Det fuldt klimatiserede middelklassehotel er på 6 etager og råder over i alt 92 værelser. Herudover er der en døgnåben reception, et hotelsafe, 2 elevatorer og en tv-stue. Hotellet råder endvidere over en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling.Værelserne er moderne indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden spille billard/snooker (mod betaling).

  Se mere
 • Playa Moreia
  Fra213krPr. nat

  Playa Moreiastars

  S'Illot, Mallorca , Cami de la mar - cala moreia 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 830 meninger fra rejsendeBaseret på 830 meninger fra rejsende

  Det familievenlige feriekompleks ligger lige ned til sandstranden. Der er blot 500 m til Sa Comas livlige bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (50 m).Komplekset blev komplet renoveret i år 2000 og råder over i alt 133 boligenheder fordelt på 7 etager. Hotellet har desuden et 800 m2 stort pool- og havelandskab, en foyer med reception og elevatorer, en tv-stue, en internetterminal, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Desuden kan gæsterne bestille vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er en legeplads til børnene.De smagfuldt indrettede studios og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse samt telefon. Herudover er de udstyret med tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje). Lejlighederne har tilmed et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er tilmed mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling), ligesom der i byen og på stranden tilbydes et hav af andre sportsgrene. Der ligger endvidere en golfbane 8 km fra komplekset.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Azuline Hotel Bahamas
  Fra466krPr. nat

  Azuline Hotel Bahamasstars

  El Arenal, Mallorca , Europa s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 285 meninger fra rejsendeBaseret på 285 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger op til en pinjeskov i et roligt kvarter. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige barer, restauranter og diskoteker samt gode indkøbsmuligheder. Stranden ligger endvidere blot ca. 500 m væk. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet.Hotellet er bygget i 1968 og blev renoveret i 1994. Dets hovedbygning er på 6 etager med i alt 239 værelser, heraf 10 enkelt- og 229 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. Gæsterne kan endvidere slappe af i baren, i tv-stuen eller i restauranten, som er udstyret med børnestole og en ikke-ryger afdeling. De mindste gæster kan boltre sig i legerummet. Herudover råder hotellet også over en internetterminal med WLAN, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Slutteligt tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De enkle værelser er udstyret med eget badeværelse, telefon, kabel- eller satellit-tv, fliser, centralvarme og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Derudover er der et friluftsbad, en whirlpool, en sauna og et solarium. Sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis, boccia og billard, dyrke aerobic, skyde med bue og pil samt gå i hotellets eget fitness-studie. Endeligt sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling. Ca. 20 km væk finder man en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension eller All-Inclusive.

  Se mere
 • Globales America
  Fra606krPr. nat

  Globales Americastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Calas de mallorca s/n - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2175 meninger fra rejsendeBaseret på 2175 meninger fra rejsende

  Det imponerende strandhotel ligger på et klippefremspring kun 100 m fra en sandbugt. Ca. 150 m fra hotellet finder man bymidten, hvor der er et utal af indkøbsmuligheder samt diverse restauranter og barer. Lige foran hotellet afgår der offentlige transportmidler.Det klimatiserede hotel er bygget i 1978 og renoveret i 1995. Det er på 8 etager med i alt 344 værelser, heraf 23 enkelt- og 321 dobbeltværelser. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception samt 4 elevatorer. Endvidere rummer bygningen en café, en bar, et pizzaria, en barbecue og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en parkeringsplads. Børnene kan blive passet i miniklubben (4-12 år), ligesom der også er en legeplads. Til hotellet hører en smuk, 800 m² stor have.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit/kabel-tv, klimaanlæg, safeboks og altan.Hotellet råder over to swimmingpools med børnebassin samt liggestole og parasoller. Desuden er der et solarium. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, basketball, beachvolley, billard (mod betaling) og badminton, ligesom der er aerobic, bueskydning, mountainbiking, bowling og gymnastik. På den dejlige strand står der endvidere liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.

  Se mere
 • THB Guya Playa Class
  Fra525krPr. nat

  THB Guya Playa Classstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Secret s/n - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 177 meninger fra rejsendeBaseret på 177 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedshotel ligger lige ved havet kun 500 m fra den vidunderlige strand Cala Guya. Der er ca. 1 km til centrum af Cala Ratjada, hvor man bl.a. finder en typisk fiskerihavn, og lige i nærheden ligger der adskillige indkøbsmuligheder. Herudover er der gåafstand til diverse restauranter, caféer og snackbarer samt ca. 150 m til diverse forbindelser med offentlige transportmidler.Lejlighedshotellet består af en 1-etages hovedbygning med i alt 138 boligenheder. Af faciliteter tilbydes der en reception, en elevator, en bar, en salon, et spillelokale, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant med ikke-rygerafdeling, ligesom der er en fællescomputer med internetadgang. Hertil kommer mulighed for at bestille vasketøjsservice samt en miniklub til børn i alderen 4 til 12 år, ligesom der er en legeplads.De stilfuldt indrettede studier og lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, et badeværelse med hårtørrer, en telefon, satellit-/kabel-tv, et tekøkken, regulerbart klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og en altan eller terrasse. Lejlighederne har derudover et separat soveværelse, og rengøring ved afrejse er inkluderet i prisen.På hotellets udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og en snackbar langs bassinkanten samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover kan eventuelle sportsentusiaster tage ud at dykke ved Cala Lliteras kun 300 m væk (lokale udbydere) og mod betaling desuden spille bordtennis eller billard på stedet. Endvidere tilbydes gæsterne to gange om ugen lidt opmuntring og afveksling i form af et aftenunderholdningsprogram, og til den nærmeste golfbane er der ca. 10 km.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som frokosten og aftensmaden ved en righoldig buffet.

  Se mere
 • Globales Condes de Alcudia
  Fra492krPr. nat

  Globales Condes de Alcudiastars

  Alcudia Havn, Mallorca , De la playa 4 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1175 meninger fra rejsendeBaseret på 1175 meninger fra rejsende

  Det gunstige strandhotel ligger centralt midt i den smukke by Alcudia. Det ligger kun 100 m fra den kilometerlange sandstrand, kun adskilt herfra af kystvejen. På få minutter når man til forretninger, caféer, barer og restauranter samt det kendte diskotek Magic. Der er forbindelse til bymidten med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1969 og komplet renoveret i 1998. Det råder over i alt 238 værelser fordelt på sine 9 etager. Der er 18 enkelt- og 220 dobbeltværelser. I foyeren kan der tilbydes en døgnåben reception, elevator, pengeskab, vekselbørs og et fjernsynshjørne med satellit-TV. Ydermere finder man på hotellet en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. For de mindste er der endvidere en Miniklub og en lille legeplads. Der tilbydes ydermere en vaskeservice, medicinsk service samt en offentlig internetadgang.De praktisk indrettede værelser har bad/WC og altan. Til den videre indretning hører telefon, pengeskab, et individuelt regulerbart centralvarmeanlæg, et klimaanlæg og satellit-/kabel-TV.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dykke, spille vandpolo, tennis, bordtennis, dyrke aerobic, skyde med bue eller spille billard. Herudover tilbydes gæsterne et aktivitetsprogram samt aftenunderholdning.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • THB Sur Mallorca
  Fra568krPr. nat

  THB Sur Mallorcastars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Plaza cristobal colom s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 600 meninger fra rejsendeBaseret på 600 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger direkte ud til havet på et klippeplateau, hvorfra det er muligt at gå direkte ned i vandet. Det ligger endvidere kun 850 m fra den smukke naturstrand "Es Trenc". Der er blot 500 m til bymidten, hvor man finder et væld af barer, restauranter og indkøbsmuligheder samt en hyggelig havn.Det klimatiserede hotel har fordelt på 10 etager i alt 200 værelser, heraf 190 dobbelt- og 10 enkeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets faciliteter hører desuden en bar, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-ryger område samt en internetterminal. Der er desuden mulighed for at leje cykler, ligesom der er en cykelkælder og en parkeringsplads. De mindste gæster (fra 5 år og opad) kan blive passet i miniklubben (kun åbent i højsæsonen) eller boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der roomservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser er klimatiseret og flisebelagte og råder over eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng, centralvarme, safeboks (mod betaling), opholdsstue og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Det er gratis for hotellets gæster at spille bordtennis, boccia og minigolf. Mod betaling er der tilmed mulighed for at spille tennis (2 hardcourt-baner) og billard, ligesom man kan leje cykler og mountainbikes. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling og underholdning såvel om dagen som om aftenen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  416  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  42
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hesperia Villamil
  Hesperia Villamil
  4,7/5
  Kundevurderingaf  4 Muligheder

  Good hotel best service in Mallorca Really good food for dinner Good brakfest with champagne

  singh
  Hotelopia-kunde, 03/12/2016

  Fra104krSe mere

 • Roc Portonova
  Roc Portonova
  4,1/5
  Kundevurderingaf  22 Muligheder

  Location, pool arena, size of Room sofabed+bed are fine to Sleep in. Friendly staff.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/07/2016

  Fra53krSe mere

 • Grupotel Mallorca Mar
  Grupotel Mallorca Mar
  4,5/5
  Kundevurderingaf  4 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med opholdet. Maden var god og varieret hver dag. Drikkevarerne var ikke kun lokale ukendte mærker. Smilende og venligt personale, hvor de fleste talte fint engelsk. Rigtig fint ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 28/09/2015

  Fra106krSe mere