Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  174kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Araxa
  Fra973krPr. nat

  Araxastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle pilar juncosa 22 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 390 meninger fra rejsendeBaseret på 390 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et beboelseskvarter ca. 2 km fra centrum. Til Belver Slottet og Paseo Maritimo er der blot få minutter til fods. Offentlig transport ligger ca. 100 m fra hotellet og til stranden er der 2 km, mens der til den nærmeste golfbane er 8 km.Hotellet blev bygget i 1958 og blev renoveret i 2003. Det har i alt 123 værelser (21 enkelt- og 51 doppeltværelser) fordelt på 3 etager. Hotellet kan tilbyde sine gæster en 1800 m² stor have, en hotelfoyer, en snackbar, en café samt en klimatiseret restaurant. Ydermere kan gæsterne benytte konferencerummet og gøre brug af hotellets parkeringsmuligheder.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har et badeværelse med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-TV/kabel-TV (mod betaling), minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab (mod betaling) og altan eller terasse.For hotellets gæster står der en ferskvandspool med tilhørende græsplæne og et solarium til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Sol Naixent-Bonaire
  Fra209krPr. nat

  Sol Naixent-Bonairestars

  Cala d'Or, Mallorca , De sa sitge 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2 meninger fra rejsendeBaseret på 2 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger på Mallorcas sydlige østkyst i regionen Felanitx. Den langstrakte sandstrand Cala Ferrara ligger ca. 300 m. væk. Der afgår offentlige transportmidler direkte fra lejlighedskomplekset til det nærliggende turistcentrum. Der er heller ikke langt til barer, restauranter samt diverse indkøbsmuligheder.Lejlighedskomplekset er bygget i 1985 og blev totalt renoveret i år 2001. Komplekset indeholder i alt 33 lejligheder på to etager. I receptionen, der er åben døgnet rundt, finder man et pengeskab. Komplekset indeholder endvidere en vekselbørs, en TV-stue, et minimarked, en café samt en a la carte restaurant med børnestole. Herudover er der mulighed for at gå på Internettet og for at leje cykler og biler. Sidst men ikke mindst kan man benytte sig af roomservice, vaskeservice samt medicinsk service. Lejlighedskomplekset råder desuden over private parkeringspladser.Lejlighederne indeholder badeværelse (1, 2 og 3 soveværelser), opholdsstue med safe samt tekøkken med køleskab. Lejligheden gøres ren ved afrejse.De store udendørsarealer råder bl.a. en swimming pool med liggestole og parasoller. På området er det ligeledes muligt at spille bordtennis og billard samt at dykke. Ydermere bliver der arrangeret sæsonafhængige forestillinger for gæsterne.

  Se mere
 • Catalonia Majorica
  Fra827krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 100 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1683 meninger fra rejsendeBaseret på 1683 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • HM Jaime III
  Fra1.430krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Paseo mallorca 14b - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Roc Leo
  Fra672krPr. nat

  Roc Leostars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 86 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 121 meninger fra rejsendeBaseret på 121 meninger fra rejsende

  Dette kendte middelklassehotel har en god beliggenhed ved stranden lige på den anden side af vejen. Hvis man vælger dette hotel, har man alle muligheder for at få en begivenhedsrig ferie. Hotellet ligger kun ca. 400 m fra Ca'n Pastillas centrum og ca. 9 km fra Palma, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen ligger ca. 3 km væk.Det velholdte hotel blev renoveret i 2001. På dets 5 etager har det i alt 285 værelser, heraf 10 enkelt- og 275 dobbeltværelser (kan også benyttes af enkeltpersoner). Det kan tilbyde sine gæster en 200 m² stor have med solterrasse, en klimatiseret foyer med døgnåben reception, to elevatorer og en vekselbørs. Hertil kommer en café, et spillerum, en tv-stue, et konferencerum, en restaurant med børnestole, klimaanlæg og separat ikke-ryger område. Ydermere er der en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terasse.Hotellet råder over en udendørs pool med børnebassin og en solterasse med parasoller og liggestole. Hotellet tilbyder aktiviteter som vandaerobic, bueskydning, billard/snooker samt tennis, bordtennis og minigolf (mod betaling). Endvidere er der et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • HM Balanguera
  Fra1.054krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1014 meninger fra rejsendeBaseret på 1014 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Palma. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 1 kilometer fra ferieboligen. Besøgende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 6 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 3. 0 kilometer fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 5 kilometer. Hotellet har i alt 40 værelser. Denne ejendom blev etableret i 2012. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Dette sted er tilgængeligt med kørestol. Der er -1 handicapvenlige gæsteværelser på området. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Denne ejendom har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Armadams
  Fra1.033krPr. nat

  Armadamsstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Marques de la senia 34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 422 meninger fra rejsendeBaseret på 422 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

  Se mere
 • BQ Augusta
  Fra986krPr. nat

  BQ Augustastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Corb mari 22 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 491 meninger fra rejsendeBaseret på 491 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i den imødekommende kvarter 'La Bonanova'. Til centrum af Palma, med sin attraktive byggestil i den interessante gamle bydel, havnen, den berømte domkirke, de berømte gallerier, operaen og mange indkøbsmuligheder, er der kun 30 minutters gang fra hotellet (ca. 10 minutters kørsel). Der er desuden mange restauranter, barer og natklubber i de nære omgivelser, og de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler finder man kun 400 m fra hotellet.

  Se mere
 • Isla Mallorca & Spa
  Fra1.113krPr. nat

  Isla Mallorca & Spastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Pilar juncosa 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1740 meninger fra rejsendeBaseret på 1740 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Paseo Maritimo mellem en typisk spansk landsby og det romantiske Bellver slot. Den gamle midtby ligger ca. en kilometer væk. Til et indkøbscentrum er der blot 5 minutter.Hotellet blev komplet renoveret i år 2005. Det består af en 10-etages hovedbygning samt en 4-etages sidebygning og har i alt 159 værelser, heraf 111 enkelt- og 48 doppeltværelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en 600 m² stor have, en stilfuld foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere har det en TV-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskesevice samt en medicinsk service. Der tilbydes ydermere en cykeludlejning samt parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, opholdsrum, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og pengeskab.Gæsterne har mulighed for at benytte sig af hotellets mange fritidsmuligheder. Der tilbydes en ferskvandspool, liggestole, et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium, dampbad og massagetilbud. For de fysisk aktive står der ydermere et fitnessstudio til rådighed.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • BelleVue Club
  Fra292krPr. nat

  BelleVue Clubstars

  Alcudia Havn, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 21 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 222 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8126 meninger fra rejsendeBaseret på 8126 meninger fra rejsende

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  444  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  45
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Houm Plaza Son Rigo
  Houm Plaza Son Rigo
  4,0/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Virkelig dejligt Apartment med skønne omgivelser og dejlige have/ parkanlæg med fine faciliteter.

  Ole & Lizzie Christiansen
  Hotelopia-kunde, 06/10/2017

  Fra1.405krSe mere

 • Hesperia Mallorca Villamil
  Hesperia Mallorca Villamil
  4,7/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Good hotel best service in Mallorca Really good food for dinner Good brakfest with champagne

  singh
  Hotelopia-kunde, 03/12/2016

  Fra2.280krSe mere

 • Eden
  Eden
  4,1/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Ikke det nyeste hotel, men det er velholdt. De faciliteter der er, er i orden. Buffetten var generelt fin, dog var der nogle dage hvor man ikke behøvede at spise der, mens andre var meget lækre.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2016

  Fra1.155krSe mere