Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  174kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • HM Balanguera
  Fra735krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 802 meninger fra rejsendeBaseret på 802 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 33 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 1 overordnet værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 11:00. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • HM Jaime III
  Fra877krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Mallorca 14b - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1766 meninger fra rejsendeBaseret på 1766 meninger fra rejsende

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Catalonia Majorica
  Fra535krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1232 meninger fra rejsendeBaseret på 1232 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Araxa
  Fra511krPr. nat

  Araxastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Pilar juncosa 22 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 294 meninger fra rejsendeBaseret på 294 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et beboelseskvarter ca. 2 km fra centrum. Til Belver Slottet og Paseo Maritimo er der blot få minutter til fods. Offentlig transport ligger ca. 100 m fra hotellet og til stranden er der 2 km, mens der til den nærmeste golfbane er 8 km.Hotellet blev bygget i 1958 og blev renoveret i 2003. Det har i alt 123 værelser (21 enkelt- og 51 doppeltværelser) fordelt på 3 etager. Hotellet kan tilbyde sine gæster en 1800 m² stor have, en hotelfoyer, en snackbar, en café samt en klimatiseret restaurant. Ydermere kan gæsterne benytte konferencerummet og gøre brug af hotellets parkeringsmuligheder.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har et badeværelse med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-TV/kabel-TV (mod betaling), minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab (mod betaling) og altan eller terasse.For hotellets gæster står der en ferskvandspool med tilhørende græsplæne og et solarium til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Mirador
  Fra568krPr. nat

  Miradorstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Paseo maritimo 10 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Dette hyggelige middelklassehotel ligger lige ned til den livlige strandpromenade Paseo Maritimo og havnen. Til det historiske centrum, katedralen og til bådeklubberne er der ca. 1 km. Endvidere er man blot få minutters gang fra Auditoriet. Til offentlig transport, restauranter og barer er der ca. 100 m, til indkøbsmuligheder ca. 500 m, til et diskotek ca. 500 m, mens der er 5 km til en golfbane og ca. 3 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2005. Dets hovedbygning har 9 etager med i alt 87 værelser, heraf 12 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 6 suiter. Dertil hører en 300 m² stor have. Det har endvidere en døgnåben reception med pengeskab og elevator, ligesom der også er en bar, og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Ydermere kan der tilbydes et konferencerum samt room- og vaskeservice.De komfortable værelser er indrettede med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, minibar, doppeltseng, fliser, centralvarme, pengeskab og en del tillige med altan.I hotellet overfor "Armadams" står der et indendørs svømmebassin samt en udendørs swimmingpool med liggestole, parasoller, whirlpool, sauna, solarium, dampbad og fitness-studio til rådighed for gæsterne.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • THB Maria Isabel Only Adults
  Fra514krPr. nat

  THB Maria Isabel Only Adultsstars

  Playa de Palma, Mallorca , Villagarcia de arosa 19 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 153 meninger fra rejsendeBaseret på 153 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i nærheden af en af Mallorcas smukkeste strande, Playa de Palma. Diverse indkøbsmuligheder finder man ca. 500 m fra hotellet, mens der er ca. 250 m til stranden og til et stoppested. Hotellet ligger i en sidegade.Hotellet er bygget i 1971 og blev renoveret i 1997. Det råder over en 12-etagers hovedbygning med i alt 251 værelser, heraf 13 enkelt- og 119 dobbeltværelser. Det klimatiserede hotel har endvidere en døgnåben reception, en elevator og en café. Bygningen rummer desuden en bar, en pub, et diskotek, et spillelokale, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet (mod betaling) og leje cykler (mod betaling). Hotellet har tilmed en cykelkælder.De moderne værelser har alle eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), stereoanlæg, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Gæsterne kan benytte såvel den indendørs som den udendørs swimmingpool - sidstnævnte med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna (mod betaling), ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling) samt leje cykler (mod betaling). I nærheden af hotellet kan man endvidere spille minigolf eller tennis samt ride på heste.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension eller helpension.

  Se mere
 • Globales Honolulu
  Fra410krPr. nat

  Globales Honolulustars

  Magaluf, Mallorca , Urb. torrenova, c/ alta, s/n, s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 162 meninger fra rejsendeBaseret på 162 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i turistcentrum med badebugten Palma Novas fine sandstrand lige på den anden side af vejen (ca. 300 m). Utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer ligger indenfor gåafstand (ca. 400 m). Øens hovedstad Palma ligger ca. 15 m fra hotellet, den nærmeste golfbane ligger ca. 6 km væk.Det klimatiserede hotel er bygget i 1968 og blev renoveret i 2003. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 219 værelser, heraf 195 doppelt- og 24 enkeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, der er pengeskab, vekselbørs og 2 elevatorer. Ydermere er der et minimarked, en bar, en TV-stue, en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, et konferencerum og en offentlig internetcomputer. Herudover er der også medicinsk service og en legepladsDe elegant indrettede og klimatiserede værelser har bad/WC med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme, pengeskab og en altan.Hotellet har en ferskvandspool med bar, liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at spille de følgende spil: bordtennis, basketball og boccia, ligesom der tilbydes et internationalt aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra vores buffet. Der er ydermere mulighed for at booke All-Inclusive. Drikkevarer er inkluderet i prisen.

  Se mere
 • Armadams
  Fra505krPr. nat

  Armadamsstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Marques de la senia, 34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 337 meninger fra rejsendeBaseret på 337 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

  Se mere
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  Fra382krPr. nat

  Hotel Globales Playa Santa Ponsastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Puig des teix, 4 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 385 meninger fra rejsendeBaseret på 385 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger ca. 150 m fra centrum af Santa Ponsa. Der er blot omkring 200 m til stranden og ca. 250 m til forbindelse med offentlige transportmidler. Der kører regelmæssigt rutebiler til Palma de Mallorca.Hotellet består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 208 værelser, heraf 8 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og 2 elevatorer, mens der uden for hotellet ligger en ca. 1000 m2 stor have. På hotellet er der desuden en bar, et spillelokale, en tv-stue og en restaurant. Hertil kommer konferenceindretninger, internetadgang, vasketøjsservice, udlejning af cykler, minibar og legeplads til børnene.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, loftsventilator, safeboks altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hertil kommer en sauna (mod betaling) og en tennisbane (mod betaling), ligesom der også er mulighed for at spille bordtennis, skyde med luftgevær samt bue og pil eller deltage i det underholdende aktivitetsprogram. Ca. 1 km væk ligger der endvidere en golfbane.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Globales Condes de Alcudia
  Fra553krPr. nat

  Globales Condes de Alcudiastars

  Alcudia Havn, Mallorca , De la playa 4 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1172 meninger fra rejsendeBaseret på 1172 meninger fra rejsende

  Det gunstige strandhotel ligger centralt midt i den smukke by Alcudia. Det ligger kun 100 m fra den kilometerlange sandstrand, kun adskilt herfra af kystvejen. På få minutter når man til forretninger, caféer, barer og restauranter samt det kendte diskotek Magic. Der er forbindelse til bymidten med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1969 og komplet renoveret i 1998. Det råder over i alt 238 værelser fordelt på sine 9 etager. Der er 18 enkelt- og 220 dobbeltværelser. I foyeren kan der tilbydes en døgnåben reception, elevator, pengeskab, vekselbørs og et fjernsynshjørne med satellit-TV. Ydermere finder man på hotellet en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. For de mindste er der endvidere en Miniklub og en lille legeplads. Der tilbydes ydermere en vaskeservice, medicinsk service samt en offentlig internetadgang.De praktisk indrettede værelser har bad/WC og altan. Til den videre indretning hører telefon, pengeskab, et individuelt regulerbart centralvarmeanlæg, et klimaanlæg og satellit-/kabel-TV.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dykke, spille vandpolo, tennis, bordtennis, dyrke aerobic, skyde med bue eller spille billard. Herudover tilbydes gæsterne et aktivitetsprogram samt aftenunderholdning.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  310  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  31
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hesperia Villamil
  Hesperia Villamil
  4,7/5
  Kundevurderingaf  4 Muligheder

  Good hotel best service in Mallorca Really good food for dinner Good brakfest with champagne

  singh
  Hotelopia-kunde, 03/12/2016

  Fra146krSe mere

 • Portonova
  Portonova
  4,1/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Location, pool arena, size of Room sofabed+bed are fine to Sleep in. Friendly staff.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/07/2016

  Fra59krSe mere

 • Viva Sunrise
  Viva Sunrise
  4,2/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Opfyldte de ønsker vi kom med, nemlig at 2 drenge på 8 og 9 år kunne bade og lege, og at vi 3 voksne kunne være sammen med dem og nyde opholdet med sol, dejlig mad og god betjening

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 04/08/2013

  Fra45krSe mere