Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  169kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Sol Naixent-Bonaire
  Fra246krPr. nat

  Sol Naixent-Bonairestars

  Cala d'Or, Mallorca , De sa sitge 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2 meninger fra rejsendeBaseret på 2 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedskompleks ligger på Mallorcas sydlige østkyst i regionen Felanitx. Den langstrakte sandstrand Cala Ferrara ligger ca. 300 m. væk. Der afgår offentlige transportmidler direkte fra lejlighedskomplekset til det nærliggende turistcentrum. Der er heller ikke langt til barer, restauranter samt diverse indkøbsmuligheder.Lejlighedskomplekset er bygget i 1985 og blev totalt renoveret i år 2001. Komplekset indeholder i alt 33 lejligheder på to etager. I receptionen, der er åben døgnet rundt, finder man et pengeskab. Komplekset indeholder endvidere en vekselbørs, en TV-stue, et minimarked, en café samt en a la carte restaurant med børnestole. Herudover er der mulighed for at gå på Internettet og for at leje cykler og biler. Sidst men ikke mindst kan man benytte sig af roomservice, vaskeservice samt medicinsk service. Lejlighedskomplekset råder desuden over private parkeringspladser.Lejlighederne indeholder badeværelse (1, 2 og 3 soveværelser), opholdsstue med safe samt tekøkken med køleskab. Lejligheden gøres ren ved afrejse.De store udendørsarealer råder bl.a. en swimming pool med liggestole og parasoller. På området er det ligeledes muligt at spille bordtennis og billard samt at dykke. Ydermere bliver der arrangeret sæsonafhængige forestillinger for gæsterne.

  Se mere
 • Catalonia Majorica
  Fra596krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 100 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1640 meninger fra rejsendeBaseret på 1640 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Araxa
  Fra565krPr. nat

  Araxastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle pilar juncosa 22 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 371 meninger fra rejsendeBaseret på 371 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et beboelseskvarter ca. 2 km fra centrum. Til Belver Slottet og Paseo Maritimo er der blot få minutter til fods. Offentlig transport ligger ca. 100 m fra hotellet og til stranden er der 2 km, mens der til den nærmeste golfbane er 8 km.Hotellet blev bygget i 1958 og blev renoveret i 2003. Det har i alt 123 værelser (21 enkelt- og 51 doppeltværelser) fordelt på 3 etager. Hotellet kan tilbyde sine gæster en 1800 m² stor have, en hotelfoyer, en snackbar, en café samt en klimatiseret restaurant. Ydermere kan gæsterne benytte konferencerummet og gøre brug af hotellets parkeringsmuligheder.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har et badeværelse med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-TV/kabel-TV (mod betaling), minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab (mod betaling) og altan eller terasse.For hotellets gæster står der en ferskvandspool med tilhørende græsplæne og et solarium til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Armadams
  Fra674krPr. nat

  Armadamsstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Marques de la senia 34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 413 meninger fra rejsendeBaseret på 413 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

  Se mere
 • Almudaina
  Fra1.002krPr. nat

  Almudainastars

  Palma bycentrum, Mallorca , avda. jaime iii 9 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1023 meninger fra rejsendeBaseret på 1023 meninger fra rejsende

  Byhotellet er beliggende midt i et forretnings- og kulturkvarter i Palma de Mallorca. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder, barer, diskoteker og restauranter. Området er specielt populært blandt unge mennesker. Til fods kommer man hurtigt til det nærmeste stoppested. Det kan varmt anbefales at tage bussen til El Arenal, Illetas Beach, Cala Major samt diverse andre smukke steder på øen. Der er endvidere ca. 20 minutters kørsel til lufthavnen Son Sant Joan (15 km). Desuden er der kun ca. 5 minutter til færgehavnen, der ligger ca. 5 km væk.Det fuldt klimatiserede hotel råder over en 8-etagers hovedbygning med i alt 77 værelser, heraf 8 enkelt- og 64 dobbeltværelser samt 5 tresengsværelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, elevator og en café. Herudover er der en tv-stue og et konferencerum med plads til op til 57 personer. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et bagagerum og en cykelkælder, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice.De praktisk indrettede værelserne er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Ca. 5 kilometer væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Marins Cala Nau
  Fra613krPr. nat

  Marins Cala Naustars

  Cala Millor, Mallorca , S'estanyol 7 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 87 meninger fra rejsendeBaseret på 87 meninger fra rejsende

  Det hyggelige lejlighedshotel ligger ikke langt fra centrum af Cala Millor. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man endvidere hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Stranden ligger kun ca. 100 m fra hotellet.Lejlighedshotellet hører til i middelklassen og råder over i alt 100 boligenheder fordelt på 6 etager. Derudover har det en ca. 700 m² stor have. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og elevator samt en bar, en tv-stue, et spillerum og en klimatiseret restaurant. Hotellet har endvidere en offentlig internetterminal og en legeplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice.De hyggeligt indrettede studios og lejligheder råder over eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse samt et tekøkken med køleskab/minibar. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, altan eller terrasse, klimaanlæg og safeboks (mod betaling). I lejlighederne er der endvidere et separat soveværelse. Rengøring ved afrejse er indeholdt i prisen.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover har hotellet en whirlpool. Sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis og bordtennis. Prikken over i'et er et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • HM Jaime III
  Fra924krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Paseo mallorca 14b - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Isla Mallorca & Spa
  Fra636krPr. nat

  Isla Mallorca & Spastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Pilar juncosa 7 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1702 meninger fra rejsendeBaseret på 1702 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Paseo Maritimo mellem en typisk spansk landsby og det romantiske Bellver slot. Den gamle midtby ligger ca. en kilometer væk. Til et indkøbscentrum er der blot 5 minutter.Hotellet blev komplet renoveret i år 2005. Det består af en 10-etages hovedbygning samt en 4-etages sidebygning og har i alt 159 værelser, heraf 111 enkelt- og 48 doppeltværelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en 600 m² stor have, en stilfuld foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere har det en TV-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskesevice samt en medicinsk service. Der tilbydes ydermere en cykeludlejning samt parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, opholdsrum, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og pengeskab.Gæsterne har mulighed for at benytte sig af hotellets mange fritidsmuligheder. Der tilbydes en ferskvandspool, liggestole, et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium, dampbad og massagetilbud. For de fysisk aktive står der ydermere et fitnessstudio til rådighed.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Amazonas
  Fra366krPr. nat

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , San bartolome 4 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 264 meninger fra rejsendeBaseret på 264 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i et turistområde kun ca. 200 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 1996. Hovedbygningen på fem etager og sidebygningen på 3 etager indeholder i alt 157 værelser, heraf 15 enkelt- og 142 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets faciliteter hører desuden en café, en bar, en teatersal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-ryger område samt en internetterminal. Herudover er der også vaskeservice, ligesom de mindste gæster kan blive passet i miniklubben.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Derudover er de flisebelagte.På de udendørs arealer finder man en pool med separat børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Desuden er der et væld af vandsportsaktiviteter på stranden (mod betaling)Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • BelleVue Vistanova
  Fra469krPr. nat

  BelleVue Vistanovastars

  Palmanova, Mallorca , Berganti, urb. torrenova 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Hotellet har en vidunderlig beliggenhed og er omgivet af strandene Magulluf (ca. 150 m). Endvidere er der blot 400 m til centrum af Palma Nova. Der ligger desuden et busstoppested blot 300 m væk, hvorfra man kan tage bussen til Palma de Mallorca.Strandhotellet er bygget i 1969 og blev renoveret i 1995. Fordelt på 9 etager har det i alt 181 værelser, heraf 26 enkelt- og 155 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception, en bar og en klimatiseret restaurant. Prikken over i'et er roomservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg, centralvarme, safeboks samt altan eller terrasse.Hotellet råder over en pool med børnebassin samt et solarium. Endvidere sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  359  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  36
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hesperia Mallorca Villamil
  Hesperia Mallorca Villamil
  4,7/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Good hotel best service in Mallorca Really good food for dinner Good brakfest with champagne

  singh
  Hotelopia-kunde, 03/12/2016

  Fra992krSe mere

 • Eden
  Eden
  4,1/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Ikke det nyeste hotel, men det er velholdt. De faciliteter der er, er i orden. Buffetten var generelt fin, dog var der nogle dage hvor man ikke behøvede at spise der, mens andre var meget lækre.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2016

  Fra681krSe mere

 • Costa Portals - Adults Only
  Costa Portals - Adults Only
  4,0/5
  Kundevurderingaf  24 Muligheder

  Blev flyttet til søster hotel da der var overbooket....det var rigtig fint. Super faktisk

  Iben Hillgaard hansen
  Hotelopia-kunde, 03/08/2016

  Fra399krSe mere