Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  173kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Catalonia Majorica
  Fra720krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 95 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1142 meninger fra rejsendeBaseret på 1142 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Elegance Vista Blava
  Fra317krPr. nat

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Avda ses planes 8 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 443 meninger fra rejsendeBaseret på 443 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1965. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2004. Der er i alt 108 værelser på stedet. Ejendommen består af . Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Roc Illetas
  Fra901krPr. nat

  Roc Illetasstars

  Illetas, Mallorca , De illetas 62 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Luksushotellet ligger på et lille fremspring lige ned til vandet og kan yderligere byde på en herlig panoramaudsigt. Der er kun få minutters gang til badebugten via det tilstødende parkanlæg. Lige foran døren er der endvidere forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ligeledes indenfor gåafstand (500 m).Det klimatiserede strandhotel blev bygget i 1960 og renoveret i 1998. Den 9-etages bygning råder over i alt 234 værelser, herunder 58 hotellejligheder og studios. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, elevatorer, en bar, et minimarked, en TV-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og en offentlig internetcomputer. Herudover er der også vaskeservice, parkeringsplads, en garage og for de mindste gæster en legeplads. Til hotellet hører endvidere et 400 m² stort haveanlæg.De tiltalende indrettede værelser er klimatiserede og kan tilbyde et bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme og pengeskab.På de udendørs arealer finder man et poollandskab med ferskvandspool og børnebassin, poolbar, liggestole og parasoller. Indendørs er der ligeledes en swimmingpool, ligesom man her også finder whirlpool, sauna og solarium. Der er ydermere bordtennis- og billardborde (mod betaling), ligesom der også præsenteres et aktivitetsprogram. Der er tillige mulighed for at besøge den nærmeste golfbane ca. 2 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Roc Linda
  Fra410krPr. nat

  Roc Lindastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Cl.octavio augusto 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i udkanten af Can Pastilla. Til Playa de Palmas kilometerlange sandstrand er der kun ca. 350 m. Med offentlig transport kommer man på få minutter til den livlige bymidte. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden talrige underholdnings- og indkøbsmuligheder. Palma lufthavn ligger ca. 3 km fra hotellet.Strandhotellet blev komplet renoveret i år 2000. Det råder over i alt 189 værelser fordelt på 5 etager, heraf 17 enkelt- og 172 dobbeltværelser. I den rummelige foyer finder man en døgnåben reception, to elevatorer, en safeboks og en vekselbørs. Ydermere har hotellet en café, en salon med bar, et spillerum, en tv-stue og en restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. . Der er ligeledes en internetterminal, ligesom man også kan få hjælp i tilfælde af sygdom. Hotellet råder desuden over en parkeringsplads. Alle offentlige rum på hotellet er klimatiserede.Alle værelser råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, safeboks, en individuelt regulerbar centralvarme og klimaanlæg samt satellit-/kabel-tv.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Man kan desuden spille billard og minigolf på hotellet, der også har et underholdende aktivitetsprogram (sæsonafhængigt).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan tillige vælges som menu.

  Se mere
 • IBEROSTAR Cristina
  Fra1.005krPr. nat

  IBEROSTAR Cristinastars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle bartomeu xamena s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 584 meninger fra rejsendeBaseret på 584 meninger fra rejsende

  Det komfortable lejlighedshotel har en rolig beliggenhed i et turistområde i Playa de Palma kun få meter fra stranden samt ca. 100 m fra bymidten, hvor man finder diverse underholdningsmuligheder. I centrum er der endvidere diverse barer og restauranter samt et væld af indkøbsmuligheder. Lige i nærheden ligger der desuden et stoppested.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2003. Det ligger i en ca. 3.000 m² stor have og råder over 5 4-etagers bygninger med i alt 326 boligenheder, heraf 4 suiter og 192 lejligheder/studios. Hovedbygningen rummer en foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs og safebokse samt et minimarked, diverse forretninger og en frisørsalon. Hertil kommer en bar, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og ikke-ryger-afdeling samt en internetterminal (mod betaling) og et konferencerum. Der er tilmed mulighed for at leje cykler. De mindste gæster kan boltre sig i miniklubben eller på legepladsen. Naturligvis tilbydes der også hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt køleskab, safeboks (mod betaling), telefon, radio, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg/centralvarme og altan. Lejlighederne/studierne er indrettet på samme vis, men har derudover kombineret soveværelse/opholdsstue og et tekøkken. Lejlighederne indeholder endvidere et separat soveværelse.I den store have finder man en swimmingpool, et børnebassin og en poolbar samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i saunaen, ligesom det også er muligt at få en omgang massage. Derudover er der en indendørs pool, to tennisbaner, et bordtennisbord, et billardbord, en bocciabane og et fitness-studie. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Hesperia Ciutat de Mallorca
  Fra787krPr. nat

  Hesperia Ciutat de Mallorcastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Fco. vidal sureda 24 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 313 meninger fra rejsendeBaseret på 313 meninger fra rejsende

  Til havnen, Paseo Maritimo og til Belver Slottet er der blot få minutters gang. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den herlige sandstrand er der ca. 3 km, mens der er 10 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 1962 og blev komplet renoveret i 2005. Det består af en hoved- og en sidebygning på hver 2 etager og har i alt 62 værelser, heraf 5 enkelt- og 54 doppeltværelser samt 3 suiter. Det kan tilbyde sine gæster et omfattende 20000 m² have- og poollandskab med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en teatersal, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. For forretningsfolk står der konferencerum samt offentlig internetadgang til rådighed. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Der er tillige mulighed for at parkere.Alle værelser er moderne indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, egen internetadgang, minibar, doppeltseng, pengeskab samt centralvarme.-orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Playa Ferrera
  Fra222krPr. nat

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 192 meninger fra rejsendeBaseret på 192 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på en skråning ned til en lille bugt. Der er ca. 1,2 km til Cala d'Ors turistcentrum. 100 meter væk ligger der en sandstrand. I de umiddelbare omgivelser er der mulighed for at købe ind (omkring 200 m) ligesom man her også finder flere restauranter.Feriecentret er bygget som en landsby og består af flere beboelsesbygninger, som er omgivet af grønne område eller en have. Bygningerne adskilles delvist af tilkørselsvejene. I hovedbygningen finder man en foyer med en døgnåben reception, opholdsrum, en klimatiseret ikke-ryger restaurant med udendørs terasse samt en bar. Endvidere kan hotellet tilbyde et supermarked, en offentlig internetcomputer (benyttelse mod betaling), legeplads, bil- og cykeludlejning, medicinsk service samt vaskeservice.Komplekset råder over flere store svømmebassiner med separate områder for børn (ideelt for familier), møblerede solterasser og en snackbar. Mod betaling kan man tage dykkerkurser på hotellets dykkerskole, leje cykler, gå i sauna, eller spille billard eller Boccia.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som deres aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Playa Moreia
  Fra233krPr. nat

  Playa Moreiastars

  S'Illot, Mallorca , Cami de la mar - cala moreia 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 793 meninger fra rejsendeBaseret på 793 meninger fra rejsende

  Det familievenlige feriekompleks ligger lige ned til sandstranden. Der er blot 500 m til Sa Comas livlige bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (50 m).Komplekset blev komplet renoveret i år 2000 og råder over i alt 133 boligenheder fordelt på 7 etager. Hotellet har desuden et 800 m2 stort pool- og havelandskab, en foyer med reception og elevatorer, en tv-stue, en internetterminal, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Desuden kan gæsterne bestille vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er en legeplads til børnene.De smagfuldt indrettede studios og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer, kombineret stue/soveværelse samt telefon. Herudover er de udstyret med tekøkken, minibar, køleskab og safeboks (leje). Lejlighederne har tilmed et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er tilmed mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling), ligesom der i byen og på stranden tilbydes et hav af andre sportsgrene. Der ligger endvidere en golfbane 8 km fra komplekset.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Armadams
  Fra912krPr. nat

  Armadamsstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Marques de la senia, 34 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 315 meninger fra rejsendeBaseret på 315 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

  Se mere
 • HM Balanguera
  Fra776krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 763 meninger fra rejsendeBaseret på 763 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 33 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 1 overordnet værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 11:00. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  348  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  35
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Portonova
  Portonova
  4,1/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Location, pool arena, size of Room sofabed+bed are fine to Sleep in. Friendly staff.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/07/2016

  Fra70krSe mere

 • Grupotel Mallorca Mar
  Grupotel Mallorca Mar
  4,4/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Vi var meget tilfredse med opholdet. Maden var god og varieret hver dag. Drikkevarerne var ikke kun lokale ukendte mærker. Smilende og venligt personale, hvor de fleste talte fint engelsk. Rigtig fint ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 28/09/2015

  Fra124krSe mere

 • FERGUS Style Cala Blanca Suites
  FERGUS Style Cala Blanca Suites
  4,2/5
  Kundevurderingaf  39 Muligheder

  Fantastisk skønt familie hotel - kommer gerne tilbage til Fergus style hotel" Vi var meget tilfredse med hotellet ,samt vores værelse med udsigt til poolen

  Eva Ramon
  Hotelopia-kunde, 03/09/2013

  Fra114krSe mere