Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  124kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • TRYP Palma Bosque Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra629krPr. nat

  TRYP Palma Bosque Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Camilo jose cela 5 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Det populære strandhotel ligger i beboerområdet El Terreno i Palma Mallorca, ca. 5 minutter med bus fra Plaza Gomila (byens Nightlife-område). Lige foran hotellet er der et busstoppested med regelmæssige forbindelser. Bellver slottet ligger ca 300 m væk, lufthavnen ca. 10 km, centrum ca 2 km, mens stranden (Illetas) ligger ca. 4 km fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1973 og renoveret i 2001. Dets hovedbygning er på 12 etager og har i alt 271 doppeltværelser og en smuk 640 m² stor have. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, elevator og café. På hotellet er der en bar, en pub, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan der tilbydes et konferencerum samt room- og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har bad/brusebad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV, minibar, flisebelægning, centralvarme, pengeskab og altan.Hotellet har en indendørs swimmingpool, en ferskvandspool, en snackbar, liggestole, parasoller og solarium. Ydermere kan man mod betaling spille bordtennis, billard og minigolf. Hertil kommer et aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • UR Palacio Avenida
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.050krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Avda alexandre rossello 42 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Located in the heart of the city a few steps from the famous Plaza Spain in Palma de Mallorca. Near the bus station and trains, and all shopping malls and restaurants in the city.

  Se mere
 • TRYP Palma Bellver Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra790krPr. nat

  TRYP Palma Bellver Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Maritimo, 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Det luksuriøse byhotel ligger i Palmas vidunderlige bugt ca. 5 minutters fra byens historiske centrum. Forskellige indkøbsmuligheder, livlige diskoteker, restauranter og barer samt forbindelse med offentlig transport ligger lige i nærheden. Der er ca. 3 km til stranden, 8 km til lufthavnen, omkring 20 km til Valldemossa og ca. 40 km til dragehulerne.Hotellet er blev renoveret i år 2000. Det er på 16 etager og rummer 381 dobbeltværelser og 3 suiter samt en lille have (60 m2). Til husets faciliteter hører en døgnåben reception, vekselbørs, elevatorer, en café samt en pianobar. Herudover er der offentlig internetadgang, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole samt ni konferencerum med plads til op mod 150 personer. Endvidere tilbydes der naturligvis roomservice og lægehjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har bad/WC med telefon, satellit-/kabel-tv internetadgang og en safeboks. Ydermere er der minibar, opholdsrum, flisebelægning og centralvarme.Herudover er der swimmingpool med liggestole og parasoller samt mulighed for at deltage i det afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Triton Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra172krPr. nat

  Triton Resortstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Magallanes 11 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The popular aparthotel Triton Resort enjoys a convenient situation in the renowned holiday resort of Cala Ratjada on Mallorca's eastern tip. The sandy beach and the promenade are just a few steps away, and the marina and the centre with a multitude of shops, restaurants, bars and vibrant nightlife spots are within a 5-minute stroll. Attractions such as beautiful Cala Agulla or Capdepera Castle are within a short drive.The hotel welcomes guests in a relaxed atmosphere, exuding traditional hospitality. The cosy and comfortable apartments are bright and decorated in a classical Spanish design. They are equipped with a kitchenette and a private balcony, some of which have sea views. The hotel offers an outdoor pool surrounded by a sun terrace, an à la carte restaurant and a café-bar with satellite-TV. There is an internet lounge and an on-site mini-market. A convenient choice for unpretentious travellers.

  Se mere
 • Armadams
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra818krPr. nat

  Armadamsstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Marques de la senia, 34 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

  Se mere
 • Kross Delta
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra330krPr. nat

  Kross Deltastars

  Cala Blava, Mallorca , Tudo urb puig de ros s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 71 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre klasse og ligger omgivet af pinjeskov på en af Mallorcas sydligste klippefremspring, Cabo Blanco. Lige ved bygningen er der forbindelse med offentlig transport. Til fods når man hurtigt til mange forskellige indkøbsmuligheder samt restauranter og barer/pubs. På et klippefremspring ved stranden ca. 800 m væk ligger hotellets Beach Club. Busforbindelsen til klubben samt den shuttle-bus, som om aftenen kører til Playa de Palma (ca. 10 km væk) er gratis. El Arenal ligger ca. 6,5 km fra hotellet.Hotellet ligger på en hovedgade og blev bygget i 1979 og renoveret i 2001. Den 6-etages bygning råder over i alt 288 værelser. Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets 23.000 m² store have. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en foyer med lobby og en døgnåben reception med pengeskab og vekselbørs. Herudover rådes der over elevator, café, kiosk, frisør, bar/pub, diskotek, teatersal, spillerum og TV-stue. I bygningen finder man videre en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, 5 konferencerum (op til 160 pers.), en offentlig internetcomputer (WLAN) samt en vaskeservice og medicinsk service. Gæsterne kan tillige benytte cykelkælderen og cykeludlejningen samt hotellets parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC med hårtørrer. Til indretningen hører endvidere telefon, satellit-TV, radio, minibar, doppeltseng, væg-til-væg tæpper og pengeskab. Rummene har centralvarme /air condition og råder over altan med havudsigt (delvis).

  Se mere
 • Portonova
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra522krPr. nat

  Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Del mar, 2 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Dette lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse. Det ligger roligt i bydelen Palma Nova kun få skridt fra bymidten. Mellem hotellet og en lille yachthavn ligger der en ubefærdet vej. Der er kun 100 m til San Matias stranden.Lejlighedshotellet har en reception, en klimatiseret restaurant i nabobygningen, opholdsrum med satellit-TV, bar, parkeringsplads og garage.De ca. 40 m² store lejligheder er indrettede med kombinerede sove-/opholdsrum, tekøkken, telefon, satellit-/kabel-TV, pengeskab, klimaanlæg, bad eller brusekabine/WC, altan eller terrasse samt med et separat soverum. Der er ligeledes centralvarme.Hotellet råder over en opvarmet indendørs swimmingpool og et solarium. I haveanlægget finder man en ferskvandspool med børnebassin, liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet, mens man kan tilberede de øvrige måltider i lejlighederne.

  Se mere
 • Soller Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra460krPr. nat

  Soller Gardenstars

  Puerto Soller, Mallorca , Reis de mallorca 5 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Bungalow- og lejlighedskomplekset ligger i Puerot de Soller. Der er ca. 300 m til bymidten, stranden samt en forbindelse med offentlig transport.Komplekset er omgivet af en 10.000 m2 stor have. Det er på to etager og råder over i alt 10 boligenheder og 41 bungalower. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, et opholdsrum, mulighed for at leje cykler, en cykelkælder og en legeplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en ikke-ryger-restaurant. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen.De praktisk indrettede bungalower og lejligheder råder over brusekabine og WC samt en loftselevator, centralvarme, lejesafe og terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med integreret børnebassin. Herudover er der solterrasse med liggestole og parasoller, ligesom der også tilbydes massage (betaling). Der er desuden mulighed for at spille tennis, bordtennis og beachvolleyball, dyrke aerobic eller skyde med bue og pil. Hertil kommer, at man kan leje cykler/mountainbikes, dyrke motion i hotellets fitness-studie eller spille fodbold på den lille fodboldbane. Der er endvidere et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for voksne og børn. Der er kun ca. 15 km til golfbanen.

  Se mere
 • Alcudia Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra290krPr. nat

  Alcudia Gardenstars

  Alcudia Havn, Mallorca , De la playa 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Lejlighedsanlægget ligger i nærheden af Alcudias historiske bydel og er kun adskilt fra den kilometerlange, fine sandstrand med parasoller og liggestole af en lille vej. Ikke langt væk ligger byens centrum med de farverige forretninger og livlige diskoteker (omkring 700 m) samt den skønne havnepromenade. Ca. 2 km væk ligger der endvidere en golfbane.Anlægget råder i alt over 252 lejligheder på 3. etager og en herlig stor have. Til faciliteterne hører en storslået foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer, lille supermarked, café samt en hyggelig bar. Herudover råder hotellet over et spillelokale, en legeplads, miniklub, udlejning af cykler, parkeringsplads samt restaurant. Endvidere er der WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom.De venligt indrettede lejligheder har badeværelser med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. De råder over tekøkken, køleskab, mikrobølgeovn og centralvarme. Alle værelser har desuden altan og terrasse. Hotellets personale gør rent ved afrejse.Ydermere råder hotellet over en indendørs swimmingpool, whirlpool, sauna, solarium og bordtennis. På de udendørs arealer finder man et poollandskab med separat børnebassin, liggestole, parasoller og en terrasse med snackbar. Ydermere tilbydes der massage, bueskydning, ridning, aerobic, billard og petanque. Endelig tilbydes der et aktivitetsprogram for både unge som ældre.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan man ydermere bestille a la carte. Der er mulighed for at bestille alt inklusive.I bil fra Palmas lufthavn skal man tage motorvejen mod Puerto de Alcudia. Puerto de Alcudia er den sidste by efter de 2 større byer Inca og Sa Pobla. I Puerto de Alcudia skal man køre mod Puerto Deportivo. Efter ca. 300 m kommer man til hotellet.

  Se mere
 • Aucanada
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra283krPr. nat

  Aucanadastars

  Alcudia Havn, Mallorca , S'illot 2 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger på det nordvestlige Mallorca i et roligt område af Bahia de Alcudia. Det ligger adskilt fra den vidunderlige strand af en lille pinjeskov, med kun 2 km til bymidten. Her finder man forskellige forretninger, caféer, barer, restauranter og livlige diskoteker. Der er endvidere forbindelse med offentlig transport lige foran hotellet. Det kan anbefales at gøre en udflugt til det berømte, nærliggende fuglereservat, den gamle romerske by, Pollentia, samt til Alcudias havn.Hotellet er bygget i 2007 og er renoveret. Det råder på sine 3 etager over i alt 43 lejligheder (heraf 12 med 2 soveværelser og 30 med ét soveværelse) samt 3 studios. Til hotellets faciliteter hører en foyer, et supermarked, en legeplads og en garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en restaurant og en bar. Endvidere har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets vaskeservice (mod betaling).De komfortabelt indrettede boligenheder har et flisebelagt, fuldt udstyret badeværelse samt et tekøkken og et køleskab.Anlægget kan tilbyde sine gæster en ferskvandspool, en solterrasse med liggestole samt et solarium. Ca. 200 m væk ligger der en 18 huls golfbane.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  370  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  37
 

Beskrivelse af destination

En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca.

Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig.

Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Playa Esperanza
  Playa Esperanza
  4,4/5
  Kundevurderingaf  5 Muligheder

  Alt var positivt, personalet var venligt ,smilende og hjælpsomt. Både inde som ude var alt helt i top. Trods et stort hotel, virkede det intimt ,hyggeligt og personligt.Og med styr på det hele. Utrol ...

  Vivi Christiansen
  Hotelopia-kunde, 29/04/2009

  Fra117krSe mere

 • whala!Beach
  whala!Beach
  3,5/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Venlig og imødekommende atmosfære. Et personale der trods travlt arbejdende altid var positive. Disse har en afsmittende effekt på gæsterne, som alle virkede i god ballance med opholdet.

  CYKELFREAK
  Hotelopia-kunde, 19/03/2010

  Fra60krSe mere