Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  148kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • HM Balanguera
  Fra755krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 812 meninger fra rejsendeBaseret på 812 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 33 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 1 overordnet værelse. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Check-out er kl. 11:00. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • HM Jaime III
  Fra763krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Mallorca 14b - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1789 meninger fra rejsendeBaseret på 1789 meninger fra rejsende

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • PARK HYATT MALLORCA
  Fra1.990krPr. nat

  PARK HYATT MALLORCAstars

  Canyamel, Mallorca , Urb atalaya de canyamel, vial a 12 - Kort
   

  Denne populære ejendom er beliggende i Canyamel . $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 2015. $hotel. getTypeHotel() blev fuldstændig moderniseret i 2015. $hotel. getTypeHotel() annekser 24. Ejendommen består af hovedbygning med 3 annekser. Ejendommen består af 142 værelser. Ejendommen består af 126 dobbeltværelser, 16 junior-suiter, 2 suiter og 4 handicapvenlige værelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Check-out er kl. . Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • BelleVue Club
  Fra227krPr. nat

  BelleVue Clubstars

  Alcudia Havn, Mallorca , Pedro mas y reus s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 217 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 7098 meninger fra rejsendeBaseret på 7098 meninger fra rejsende

  Denne populære ferieklub, der er beliggende i den nordøstlige ende af den solbeskinnede Middelhavsø Mallorca, ligger på et dejligt sted ved søen, blot nogle få skridt fra den fine sandstrand, Puerto de Alcúdia i Alcúdia-bugten. En lang række forskellige restauranter, barer og butikker findes i nærheden af hotellet, Alcúdias bymidte med den romerske arkitektur og udgravninger er inden for nem rækkevidde.

  Se mere
 • Mirador
  Fra588krPr. nat

  Miradorstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Paseo maritimo 10 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Dette hyggelige middelklassehotel ligger lige ned til den livlige strandpromenade Paseo Maritimo og havnen. Til det historiske centrum, katedralen og til bådeklubberne er der ca. 1 km. Endvidere er man blot få minutters gang fra Auditoriet. Til offentlig transport, restauranter og barer er der ca. 100 m, til indkøbsmuligheder ca. 500 m, til et diskotek ca. 500 m, mens der er 5 km til en golfbane og ca. 3 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2005. Dets hovedbygning har 9 etager med i alt 87 værelser, heraf 12 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 6 suiter. Dertil hører en 300 m² stor have. Det har endvidere en døgnåben reception med pengeskab og elevator, ligesom der også er en bar, og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Ydermere kan der tilbydes et konferencerum samt room- og vaskeservice.De komfortable værelser er indrettede med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, minibar, doppeltseng, fliser, centralvarme, pengeskab og en del tillige med altan.I hotellet overfor "Armadams" står der et indendørs svømmebassin samt en udendørs swimmingpool med liggestole, parasoller, whirlpool, sauna, solarium, dampbad og fitness-studio til rådighed for gæsterne.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 • THB Maria Isabel Only Adults
  Fra503krPr. nat

  THB Maria Isabel Only Adultsstars

  Playa de Palma, Mallorca , Villagarcia de arosa 19 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 154 meninger fra rejsendeBaseret på 154 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i nærheden af en af Mallorcas smukkeste strande, Playa de Palma. Diverse indkøbsmuligheder finder man ca. 500 m fra hotellet, mens der er ca. 250 m til stranden og til et stoppested. Hotellet ligger i en sidegade.Hotellet er bygget i 1971 og blev renoveret i 1997. Det råder over en 12-etagers hovedbygning med i alt 251 værelser, heraf 13 enkelt- og 119 dobbeltværelser. Det klimatiserede hotel har endvidere en døgnåben reception, en elevator og en café. Bygningen rummer desuden en bar, en pub, et diskotek, et spillelokale, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet (mod betaling) og leje cykler (mod betaling). Hotellet har tilmed en cykelkælder.De moderne værelser har alle eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), stereoanlæg, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Gæsterne kan benytte såvel den indendørs som den udendørs swimmingpool - sidstnævnte med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna (mod betaling), ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling) samt leje cykler (mod betaling). I nærheden af hotellet kan man endvidere spille minigolf eller tennis samt ride på heste.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension eller helpension.

  Se mere
 • THB Sur Mallorca
  Fra577krPr. nat

  THB Sur Mallorcastars

  Colonia Sant Jordi, Mallorca , Plaza cristobal colom s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 600 meninger fra rejsendeBaseret på 600 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger direkte ud til havet på et klippeplateau, hvorfra det er muligt at gå direkte ned i vandet. Det ligger endvidere kun 850 m fra den smukke naturstrand "Es Trenc". Der er blot 500 m til bymidten, hvor man finder et væld af barer, restauranter og indkøbsmuligheder samt en hyggelig havn.Det klimatiserede hotel har fordelt på 10 etager i alt 200 værelser, heraf 190 dobbelt- og 10 enkeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til hotellets faciliteter hører desuden en bar, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole og ikke-ryger område samt en internetterminal. Der er desuden mulighed for at leje cykler, ligesom der er en cykelkælder og en parkeringsplads. De mindste gæster (fra 5 år og opad) kan blive passet i miniklubben (kun åbent i højsæsonen) eller boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, er der roomservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser er klimatiseret og flisebelagte og råder over eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng, centralvarme, safeboks (mod betaling), opholdsstue og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en pool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Det er gratis for hotellets gæster at spille bordtennis, boccia og minigolf. Mod betaling er der tilmed mulighed for at spille tennis (2 hardcourt-baner) og billard, ligesom man kan leje cykler og mountainbikes. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling og underholdning såvel om dagen som om aftenen.

  Se mere
 • Catalonia Majorica
  Fra532krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 96 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1259 meninger fra rejsendeBaseret på 1259 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Hotel Isla Mallorca & Spa
  Fra602krPr. nat

  Hotel Isla Mallorca & Spastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Pilar juncosa 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1469 meninger fra rejsendeBaseret på 1469 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Paseo Maritimo mellem en typisk spansk landsby og det romantiske Bellver slot. Den gamle midtby ligger ca. en kilometer væk. Til et indkøbscentrum er der blot 5 minutter.Hotellet blev komplet renoveret i år 2005. Det består af en 10-etages hovedbygning samt en 4-etages sidebygning og har i alt 159 værelser, heraf 111 enkelt- og 48 doppeltværelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en 600 m² stor have, en stilfuld foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Ydermere har det en TV-stue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskesevice samt en medicinsk service. Der tilbydes ydermere en cykeludlejning samt parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, opholdsrum, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, centralvarme og pengeskab.Gæsterne har mulighed for at benytte sig af hotellets mange fritidsmuligheder. Der tilbydes en ferskvandspool, liggestole, et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium, dampbad og massagetilbud. For de fysisk aktive står der ydermere et fitnessstudio til rådighed.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Club Marthas
  Fra280krPr. nat

  Club Marthasstars

  Cala d'Or, Mallorca , Des park de la mar 6-8 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder

  Det moderne familiekompleks ligger i centrum af Cala d'Or. Der er god forbindelse fra hotellet med et særligt minitog, som kører lige i nærheden af hotellet. Der er endvidere ca. 350 m til stranden.Det 850 m2 store lejlighedskompleks er bygget i år 2003 og råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 279 boligenheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, et cafeteria, en bar, et diskotek, en tv-stue og en legeplads. Derudover er der en indbydende restaurant. Naturligvis er der vaskeservice.Anlæggets studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse og badeværelse med brusekabine, badekar, WC og hårtørrer. Desuden er de udstyret med klimaanlæg, telefon, safeboks samt altan eller terrasse. Ydermere kan man mod forespørgsel leje satellit-/kabel-tv. Lejlighederne råder derudover over et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man et vidunderligt haveanlæg med to swimmingpools, en solterrasse samt en græsplæne med liggestole og parasoller. I poolbaren kan man købe forfriskninger og små retter mad. Til de mindste gæster er der desuden en separat swimmingpool. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis, tennis og billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram, der sørger for underholdning og afveksling.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  286  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  29
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Eden
  Eden
  4,1/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Ikke det nyeste hotel, men det er velholdt. De faciliteter der er, er i orden. Buffetten var generelt fin, dog var der nogle dage hvor man ikke behøvede at spise der, mens andre var meget lækre.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2016

  Fra126krSe mere

 • Roc Portonova
  Roc Portonova
  4,1/5
  Kundevurderingaf  22 Muligheder

  Location, pool arena, size of Room sofabed+bed are fine to Sleep in. Friendly staff.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/07/2016

  Fra59krSe mere

 • Sol Beach House Mallorca Calablanca
  Sol Beach House Mallorca Calablanca
  4,3/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Fint 4-stjernet hotel med de faciliteter man normalt forventer.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 15/10/2013

  Fra83krSe mere