Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  229kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • HM Balanguera
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra647krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Palma de mallorca} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2012. Hotel annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 40 dobbeltværelser. Hotel ligger midt i byen.

  Se mere
 • Palma Bay
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra291krPr. nat

  Palma Baystars

  Playa de Palma, Mallorca , Bartolome calafell, 23 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 116 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Continental
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra693krPr. nat

  Continentalstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Industria 10 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Hotellet har en ideel beliggenhed i nærheden af byens centrum kun få meter fra det elegante indkøbsstræde Jaime III Avenue og Paseo Marítimo. I de umiddelbare omgivelser finder man turistcentrummet med indkøbs- og underholdningsmuligheder samt barer og restauranter. Ca. 50 m væk ligger der seværdigheder såsom Catedral, Museu Es Baluard og El Corte Ingles. Der er ca. 400 m til banegården samt omkring 500 m til et busstoppested. Der er ca. 2 km til stranden.Det klimatiserede konferencehotel blev renoveret i år 2006 og råder over 5 etager med i alt 52 værelser, heraf dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Hotellet er ideelt for forretningsgrupper, idet det råder over et konferencelokale med videoprojektor og 2,5 m2 stor billedskærm samt siddekapacitet til 80 personer. Endvidere råder det over en vidunderlig spisesal, som er gjort smukkere med autentisk kunstarbejde og som sørger for gæsternes velbefindende under morgenmaden eller giver forskellige tilbud. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og garderobe samt 3 elevatorer. Herudover er der en café, en bar, en fjernsynsstue og en teatersal. Desuden rummer hotellet en garage, ligesom der også er mulighed for at benytte internetadgangen. Prikken over i'et er roomservice og vasketøjsservice.Værelserne er dekoreret i forskellig stil og har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, minibar, safeboks, radio, internetadgang (WiFi), LCD-tv, dobbelt- eller kingsize seng samt balkon eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille radiatorerne og klimaanlægget.Hotellet tilbyder fremragende muligheder for at hvile ud og slappe af med fitness-studie, whirlpool, sauna og tyrkisk bad. Den nærmeste golfbane ligger desuden ca. 5 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Der er desuden mulighed for at få specialretter.

  Se mere
 • Hm Jaime III
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra829krPr. nat

  Hm Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Mallorca, 14 - b - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • UR Palacio Avenida
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra676krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Avda alexandre rossello 42 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  The hotel for over 16 years, in the heart of the city is located in an iconic building which once was a famous cinema. The bright rooms are decorated with modern but cosy furniture and modern technology. Comprising 68 guest rooms, this air-conditioned hotel offers a lobby with 24-hour reception and check-out service, hotel safe, cloakroom and lift access. Dining and drinks are provided in the on-site café. Business guests are sure to appreciate the conference facilities and WLAN Internet access. Furthermore, room and laundry services, as well as bicycle hire service are available.

  Se mere
 • Palladium
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra574krPr. nat

  Palladiumstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Paseo mallorca 40 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Hotellet har en privilegeret beliggenhed i byens centrum, tæt på Avenue Jaime III, som er en af de mest eksklusive shopping områder af byen. Det er også en kort gåtur Baluard, det nye museum for moderne kunst, katedralen og natteliv og restauranter i området af Market, Real Club Nautico og Paseo Marítimo. Der er også offentlig transport stopper lige ved døren af bygningen. Son Sant Joan lufthavn er omkring 8 km. Receptionen i foyeren, pengeskabe, tilslutning til high-speed internet adgang og fax service er til rådighed 24 timer. Caféen og musik bar med LCD-tv i stueetagen serverer morgenmad og varme og kolde snacks. Mødelokalet er udstyret med en privat terrasse med havemøbler på første sal og indeholder professionelt videoudstyr og trådløs internetadgang via bredbånd.

  Se mere
 • UR Mision de San Miguel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra696krPr. nat

  UR Mision de San Miguelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 32 værelser, heraf 3 suiter, 2 enkeltværelser og 27 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt konfernceindretninger. Mod betaling er der WLAN-internetadgang, vasketøjsservice, parkeringsplads og udlejning af cykler. Endvidere er der også en bar, et cafeteria og en restaurant.Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks og 2 enkeltseng. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Se mere
 • Almudaina
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra670krPr. nat

  Almudainastars

  Palma bycentrum, Mallorca , avda. jaime iii 9 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Byhotellet er beliggende midt i et forretnings- og kulturkvarter i Palma de Mallorca. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder, barer, diskoteker og restauranter. Området er specielt populært blandt unge mennesker. Til fods kommer man hurtigt til det nærmeste stoppested. Det kan varmt anbefales at tage bussen til El Arenal, Illetas Beach, Cala Major samt diverse andre smukke steder på øen. Der er endvidere ca. 20 minutters kørsel til lufthavnen Son Sant Joan (15 km). Desuden er der kun ca. 5 minutter til færgehavnen, der ligger ca. 5 km væk.Det fuldt klimatiserede hotel råder over en 8-etagers hovedbygning med i alt 77 værelser, heraf 8 enkelt- og 64 dobbeltværelser samt 5 tresengsværelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, elevator og en café. Herudover er der en tv-stue og et konferencerum med plads til op til 57 personer. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et bagagerum og en cykelkælder, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice.De praktisk indrettede værelserne er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Ca. 5 kilometer væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Armadams
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra542krPr. nat

  Armadamsstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Marques de la senia, 34 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Byhotellet ligger i en parallelgade til Paseo Maritimo i bydelen Armadams. Blot 200 m væk finder man en dejlig lystbådehavn. Der er desuden kun ca. 3 km til stranden i Illeta. Der afgår endvidere offentlige transportmidler kun ca. 50 m væk. Ca. 10 kilometer væk ligger lufthavnen, mens der er 5 km til en golfbane. Inden for en radius af 300-1500 m finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, barer, restauranter, klubber og diskoteker.Hotellet er bygget i 1945 og blev renoveret i år 2000. Det råder over 7 etager med i alt 80 værelser. Hotellet har en døgnåben reception med vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en fjernsynsstue, et legerum til de mindste gæster og en klimatiseret restaurant med børnestole. Herudover har hotellet også et konferencerum, en garage og en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, flisegulv, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs pool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna, et solarium, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension (menu).

  Se mere
 • Mirador
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra580krPr. nat

  Miradorstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Maritimo, 10 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Dette hyggelige middelklassehotel ligger lige ned til den livlige strandpromenade Paseo Maritimo og havnen. Til det historiske centrum, katedralen og til bådeklubberne er der ca. 1 km. Endvidere er man blot få minutters gang fra Auditoriet. Til offentlig transport, restauranter og barer er der ca. 100 m, til indkøbsmuligheder ca. 500 m, til et diskotek ca. 500 m, mens der er 5 km til en golfbane og ca. 3 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2005. Dets hovedbygning har 9 etager med i alt 87 værelser, heraf 12 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 6 suiter. Dertil hører en 300 m² stor have. Det har endvidere en døgnåben reception med pengeskab og elevator, ligesom der også er en bar, og en klimatiseret a la carte restaurant med børnestole. Ydermere kan der tilbydes et konferencerum samt room- og vaskeservice.De komfortable værelser er indrettede med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, minibar, doppeltseng, fliser, centralvarme, pengeskab og en del tillige med altan.I hotellet overfor "Armadams" står der et indendørs svømmebassin samt en udendørs swimmingpool med liggestole, parasoller, whirlpool, sauna, solarium, dampbad og fitness-studio til rådighed for gæsterne.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  167  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination