Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  145kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • TRYP Palma Bosque Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra708krPr. nat

  TRYP Palma Bosque Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Camilo jose cela 5 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder

  Det populære strandhotel ligger i beboerområdet El Terreno i Palma Mallorca, ca. 5 minutter med bus fra Plaza Gomila (byens Nightlife-område). Lige foran hotellet er der et busstoppested med regelmæssige forbindelser. Bellver slottet ligger ca 300 m væk, lufthavnen ca. 10 km, centrum ca 2 km, mens stranden (Illetas) ligger ca. 4 km fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1973 og renoveret i 2001. Dets hovedbygning er på 12 etager og har i alt 271 doppeltværelser og en smuk 640 m² stor have. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, elevator og café. På hotellet er der en bar, en pub, en TV-stue og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan der tilbydes et konferencerum samt room- og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har bad/brusebad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV, minibar, flisebelægning, centralvarme, pengeskab og altan.Hotellet har en indendørs swimmingpool, en ferskvandspool, en snackbar, liggestole, parasoller og solarium. Ydermere kan man mod betaling spille bordtennis, billard og minigolf. Hertil kommer et aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • TRYP Palma Bellver Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra883krPr. nat

  TRYP Palma Bellver Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Maritimo, 11 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det luksuriøse byhotel ligger i Palmas vidunderlige bugt ca. 5 minutters fra byens historiske centrum. Forskellige indkøbsmuligheder, livlige diskoteker, restauranter og barer samt forbindelse med offentlig transport ligger lige i nærheden. Der er ca. 3 km til stranden, 8 km til lufthavnen, omkring 20 km til Valldemossa og ca. 40 km til dragehulerne.Hotellet er blev renoveret i år 2000. Det er på 16 etager og rummer 381 dobbeltværelser og 3 suiter samt en lille have (60 m2). Til husets faciliteter hører en døgnåben reception, vekselbørs, elevatorer, en café samt en pianobar. Herudover er der offentlig internetadgang, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole samt ni konferencerum med plads til op mod 150 personer. Endvidere tilbydes der naturligvis roomservice og lægehjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har bad/WC med telefon, satellit-/kabel-tv internetadgang og en safeboks. Ydermere er der minibar, opholdsrum, flisebelægning og centralvarme.Herudover er der swimmingpool med liggestole og parasoller samt mulighed for at deltage i det afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vita Delta
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra566krPr. nat

  Vita Deltastars

  Cala Blava, Mallorca , Tudo urb puig de ros s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 78 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre klasse og ligger omgivet af pinjeskov på en af Mallorcas sydligste klippefremspring, Cabo Blanco. Lige ved bygningen er der forbindelse med offentlig transport. Til fods når man hurtigt til mange forskellige indkøbsmuligheder samt restauranter og barer/pubs. På et klippefremspring ved stranden ca. 800 m væk ligger hotellets Beach Club. Busforbindelsen til klubben samt den shuttle-bus, som om aftenen kører til Playa de Palma (ca. 10 km væk) er gratis. El Arenal ligger ca. 6,5 km fra hotellet.Hotellet ligger på en hovedgade og blev bygget i 1979 og renoveret i 2001. Den 6-etages bygning råder over i alt 288 værelser. Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets 23.000 m² store have. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en foyer med lobby og en døgnåben reception med pengeskab og vekselbørs. Herudover rådes der over elevator, café, kiosk, frisør, bar/pub, diskotek, teatersal, spillerum og TV-stue. I bygningen finder man videre en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, 5 konferencerum (op til 160 pers.), en offentlig internetcomputer (WLAN) samt en vaskeservice og medicinsk service. Gæsterne kan tillige benytte cykelkælderen og cykeludlejningen samt hotellets parkeringsplads.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med bad/WC med hårtørrer. Til indretningen hører endvidere telefon, satellit-TV, radio, minibar, doppeltseng, væg-til-væg tæpper og pengeskab. Rummene har centralvarme /air condition og råder over altan med havudsigt (delvis).

  Se mere
 • UR Palacio Avenida
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra892krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Avda alexandre rossello 42 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Located in the heart of the city a few steps from the famous Plaza Spain in Palma de Mallorca. Near the bus station and trains, and all shopping malls and restaurants in the city.

  Se mere
 • Triton Resort
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra459krPr. nat

  Triton Resortstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Magallanes 11 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Cala ratjada} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 1983. Ejendommen består af 51 værelser. Hotel kan prale af . Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Palma Bay
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra880krPr. nat

  Palma Baystars

  Playa de Palma, Mallorca , Bartolome calafell, 23 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 115 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • TRYP Palma Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra722krPr. nat

  TRYP Palma Hotelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Font y monteros 23 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Det moderne cityhotel ligger i centrum, ikke langt fra Plaza de Espana. I de umiddelbare omgivelser finder man omfattende indkøbsmuligheder og talrige restauranter og barer. Stranden ligger 2,5 km fra hotellet, hvortil der er forbindelse med offentlig transport (busholdested ca. 500 m fra hotellet).Hotellet blev bygget i 2002 og har 8 etager med i alt 77 værelser, heraf 71 dobbeltværelser og 6 Junior suiter. I foyeren kan der tilbydes en døgnåben reception, elevator. På hotellet finder man endvidere en café, konferenceindretninger og en a la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice samt internetadgang (WIFI).De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Til den videre indretning hører klimaanlæg, telefon, kabel-tv, en minibar og en individuelt regulerbar centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster et gratis health-center med udendørs indendørs swimmingpool, whirlpool, sauna og dampbad. Yderligere tilbydes massage-service (mod betaling). Gæsterne kan på egen hånd sammensætte morgenmaden fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan man ydermere bestille a la Carte.

  Se mere
 • Caribbean Bay
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra749krPr. nat

  Caribbean Baystars

  El Arenal, Mallorca , Trencadors 48 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Hotellet ligger i udkanten af den livlige by El Arenal. Ca. 600 m væk ligger der en bred sandstrand. Lige i nærheden finder man desuden forlystelsesparken "Aquacity". Der afgår offentlige transportmidler tæt ved hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 1969 og blev renoveret i 2002. Det er på 4 etager og råder over i alt 125 værelser, heraf 20 enkelt- og 105 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en elevator. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Hotellet har herudover et spillerum samt en miniklub og en legeplads til børnene.De hyggelige værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks.Hotellet råder over et friluftsbad og en udendørs swimmingpool med børnebassin, snackbar og liggestole. Sportsbegejstrede kan desuden spille bordtennis, beachvolley, basketball, boccia og billard (delvist mod betaling). Endvidere sørger hotellets aktivitetsprogram for afveksling og underholdning. Ca. 7 km væk ligger der en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Amic Gala
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra452krPr. nat

  Amic Galastars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Xabec 5 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette hotel ligger kun 70 m fra den dejlige sandstrand Playa de Palmas. Endvidere finder man forbindelser til offentlige transportmidler 10 m fra hotellet.Hotellet blev bygget i år 1964, renoveret i 1998 og rummer 236 værelser fordelt på 5 etager, herunder 16 enkeltværelser og 110 dobbeltværelser. Ydermere tilbyder hotellet en stor have, en bar, et spillelokale, en fjernsynsstue, et konferencerum og mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der er en indbydende restaurant med separat rygerområde.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse samt telefon, fjernsyn, centralvarme og enten en altan eller en terrasse. Hertil kommer safeboks og klimaanlæg på anmodning og mod betaling.I hotelomgivelserne tilbydes tennis, minigolf, squash, volleyball, cykeludlejning og surfing. Herudover tilbydes gæsterne en swimmingpool og solarium, og til den nærmeste golfbane er der 10 km.En morgenbuffet tilbydes hver morgen.

  Se mere
 • Amic Miraflores
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra704krPr. nat

  Amic Mirafloresstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Xabec 4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Det charmerende hotel ligger i et turistområde i C'an Pastilla. Lige i nærheden afgår der offentlige transportmidler, ligesom der heller ikke er langt til havet og til en sandstrand. Der er desuden kun 100 m til centrum, hvor man finder diverse restauranter, barer og diskoteker. Den nærmeste park ligger 2,5 km fra hotellet. Inden for en radius af 4 km finder man ydermere et væld af indkøbsmuligheder. Fra hotellet er der 7 km til den nærmeste by samt til banegården. Sidst, men ikke mindst, ligger hotellet ca. 10 km fra en skov.Det fuldt klimatiserede hotel blev renoveret i år 2003 og råder over 5 etager med i alt 9 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt en terrasse. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer, ligesom der også er et spillerum, et par konferencerum, en cykelkælder, en garage og en parkeringsplads. Endvidere er der mulighed for at leje cykler. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger-område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice, ligesom man også kan få hjælp i tilfælde af sygdom.De praktisk indrettede og hyggelige værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon og satellit-tv. Herudover er de udstyret med individuelt regulerbart klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med parasoller. Herudover er der mulighed for at spille beachvolley og minigolf samt leje cykler og dyrke motion i fitness-studiet. Der ligger tilmed en golfbane 10 km fra hotellet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  547  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  55
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • whala!Beach
  whala!Beach
  3,5/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Venlig og imødekommende atmosfære. Et personale der trods travlt arbejdende altid var positive. Disse har en afsmittende effekt på gæsterne, som alle virkede i god ballance med opholdet.

  CYKELFREAK
  Hotelopia-kunde, 19/03/2010

  Fra45krSe mere

 • Tomir
  Tomir
  4,0/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Unerholdning ag Børnepasning på Hotellet. fint pool område

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 06/09/2010

  Fra37krSe mere

 • Palm Garden
  Palm Garden
  4,9/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Dejlig hotel lejlighed med god plads for 2 personer - tæt på stranden og Alcudia by.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 24/05/2010

  Fra64krSe mere