Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  211kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Palma Bay
  Fra295krPr. nat

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Bartolome calafell, 23 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 129 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • UR Mision de San Miguel
  Fra799krPr. nat

  UR Mision de San Miguelstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Can macanet 1 a - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder

  Hotellet ligger lige i centrum af Palma de Mallorca kun få meter fra byens vigtigste gader og pladser, herunder gågaderne Sant Miquel, Olms, Ramblas, Plaza de Cort, Plaza Mayor og Plaza España samt øens indkøbscenter og katedralen. Fra dette hotel kan man let besøge alle Mallorcas attraktioner såsom øvrige sandstrande, storslåede golfbaner, bjerglandsbyer og andre områder med turistattraktioner. Den internationale lufthavn Palma de Mallorca ligger ca. 10 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og har fordelt på 2 etager i alt 32 værelser, heraf 3 suiter, 2 enkeltværelser og 27 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt konfernceindretninger. Mod betaling er der WLAN-internetadgang, vasketøjsservice, parkeringsplads og udlejning af cykler. Endvidere er der også en bar, et cafeteria og en restaurant.Fra de komfortable, hyggelige og meget lyse værelser er der udsigt over den gamle bydel. Hertil kommer at vinduerne er store med typiske mallorcanske vindueskarme i træ. Værelserne råder alle over eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, internetadgang med bredbånd, klimaanlæg (regulerbart), radiator (centralt reguleret), safeboks og 2 enkeltseng. Herudover er der i suiterne ekstra forsamlingslokaler og to hvilerum med terrasse.

  Se mere
 • UR Palacio Avenida
  Fra669krPr. nat

  UR Palacio Avenidastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle marques de la fontsanta 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Palma de mallorca . Hotel blev bygget i 2009. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Der er i alt 68 værelser på stedet. Ejendommen består af 4 enkeltværelser, 60 dobbeltværelser, 3 junior-suiter og 1 suite. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Hesperia Ciutat de Mallorca
  Fra485krPr. nat

  Hesperia Ciutat de Mallorcastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Fco. vidal sureda 24 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Til havnen, Paseo Maritimo og til Belver Slottet er der blot få minutters gang. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den herlige sandstrand er der ca. 3 km, mens der er 10 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 1962 og blev komplet renoveret i 2005. Det består af en hoved- og en sidebygning på hver 2 etager og har i alt 62 værelser, heraf 5 enkelt- og 54 doppeltværelser samt 3 suiter. Det kan tilbyde sine gæster et omfattende 20000 m² have- og poollandskab med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en teatersal, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. For forretningsfolk står der konferencerum samt offentlig internetadgang til rådighed. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Der er tillige mulighed for at parkere.Alle værelser er moderne indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, egen internetadgang, minibar, doppeltseng, pengeskab samt centralvarme.-orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sercotel Zurbaran
  Fra463krPr. nat

  Sercotel Zurbaranstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Jose villalonga 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Hotellet er central, men roligt beliggende kun ca. 200 m fra Paseo Maritimo. Der er ca. 1,5 km til stranden, og der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 2002 og har fordelt på 4 etager i alt 40 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en café, en klimatiseret restaurant og en internetterminal. Herudover tilbyder hotellet også vaskeservice, ligesom der er en parkeringsplads og en garage.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sentido Punta del Mar
  Fra551krPr. nat

  Sentido Punta del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet d'es far. urb. son castellot 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en smuk beliggenhed på en skrænt oppe over havet. Der er kun få skridt til den nærmeste badebugt (800 m). Strandhotellet ligger i et af Santa Ponsas turistområder kun 800 m fra bymidten, ca. 20 km fra Palma og ca. 2 km fra Golf Santa Ponsa. Der afgår endvidere offentlige transportmidler få minutters gang (ca. 700 m) fra hotellet. Når der er koldt, kan man slappe af i den indendørs pool, i solariet eller i saunaen (mod betaling). Gæsterne kan også leje cykler og tage et slag billard (mod betaling). Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • BQ Augusta
  Fra597krPr. nat

  BQ Augustastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Corb mari 22 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder

  Dette city-hotel ligger i den imødekommende kvarter 'La Bonanova'. Til centrum af Palma, med sin attraktive byggestil i den interessante gamle bydel, havnen, den berømte domkirke, de berømte gallerier, operaen og mange indkøbsmuligheder, er der kun 30 minutters gang fra hotellet (ca. 10 minutters kørsel). Der er desuden mange restauranter, barer og natklubber i de nære omgivelser, og de nærmeste forbindelser med offentlige transportmidler finder man kun 400 m fra hotellet.

  Se mere
 • THB El Cid Hotel
  Fra685krPr. nat

  THB El Cid Hotelstars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Calle vaixell 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Strandhotellet ligger direkte ud til sandstranden i Ca'n Pastilla. Hotellet er kun adskilt fra stranden Playa de Palma af en strandpromenade. Ca. 100 m fra hotellet kører der en bus til centrum af Palma de Mallorca (ca. 10 km). Eftersom hotellet ligger i nærheden af lufthavnen (ca. 3 km), kan der forekomme larm, når vinden kommer fra en bestemt retning. Inden for en radius af 100 m finder man talrige indkøbsmuligheder og restauranter. Til de nærmeste diskoteker er der omkring 2 km. Der ligger tilmed en golfbane kun ca. 10 km væk.iddelklassehotellet råder over 6 etager med i alt 216 værelser, heraf 210 dobbeltværelser og 6 suiter. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs, garderobe og safebokse samt en elevator. Bygningen rummer desuden en opholdsstue, et konferencerum, en frisørsalon, en fjernsynsstue med satellit-tv, en bar og en spisesal. Ydermere findes der på hotellet en klimatiseret restaurant med børnestole. Gæsterne kan naturligvis gå på Internettet, bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, kan man leje cykler, ligesom der er en parkeringsplads, en garage og en cykelkælder.De rustikke værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan med udsigt direkte eller skråt ud over havet.Hotellet råder over såvel en indendørs swimmingpool som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der dampbad og sauna, ligesom der også tilbydes massage. Herudover har hotellet en solterrasse, der ligger ud til havet, hvor der er rig mulighed for at slappe af. Børnene kan boltre sig i børnebassinet eller på legepladsen. Sportsbegejstrede gæster kan dykke, windsurfe, leje vandcykler og dyrke motion i fitnessstudiet samt spille tennis, bordtennis, billard og minigolf. Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet.

  Se mere
 • Catalonia Majorica
  Fra492krPr. nat

  Catalonia Majoricastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Garita, 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 87 Muligheder

  Det attraktive luksushotel ligger vidunderligt ovenfor Palmas bugt. Det ligger roligt men alligevel tæt på bymidten med dens fritids- og indkøbscenter Puerto Pí, Club de Mar og Joan Míro stiftelsen. Havnen og Palmas natteliv på Plaza Gomilla ligger få minutters gang fra hotellet. Der er yderligere en golfbane blot 5 km væk.Det moderne hotel blev bygget i år 2000 og har i alt 168 værelser. Til faciliteterne hører en hyggelig bar, en klimatiseret restaurant med en dejlig udsigt over havnen. Der er konference- og opholdsrum, en offentlig internetcomputer, ligesom der også tilbydes vaskeservice.Alle værelser er elegant og komfortabelt indrettede. De har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab samt altan eller terrasse.Der er på hotellet en indendørs swimmingpool, en stor pool med børneområde, whirlpool, solarium og fitness-studio.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgen- og aftensmad fra en buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Amic Horizonte
  Fra390krPr. nat

  Amic Horizontestars

  Palma bycentrum, Mallorca , Calle vista alegre 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 88 Muligheder

  Hotellet ligger i residenskvarteret de Bonanova med en fremragende udsigt over Palmas skønne bugt og dens livlige havn. På få minutter kommer man til indkøbsgaden Paseo Maritimo og det berømte Centro Comercia Porto Pi med sine mange biografer, restauranter, bowlingcenter, fitness-studio og forretninger. Det er også værd at spadsere gennem skoven ved Bellverslottet eller lave en udflugt til Genova hulerne og Fundacion Miro. Der er kun 2,5 km til den historiske del af byen, hvortil der er gode forbindelser med bussen. Der holder ligeledes taxier lige foran hotellet. Til Palmas internationale lufthavn er der ca. 8 km. Ca. 5 km væk ligger Nautic Clubs to golfbaner samt rådhuset, muséer, strande, sygehuse, historiske monumenter, cykelstier osv.Hotellet blev bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 2004. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 199 moderne værelser, heraf 60 luksus- og 139 standardværelser. Det kan tilbyde sine gæster to panoramabarer, en café, en klimatiseret spisesal samt 5 møde- og selskabslokaler. Der kan ydermere tilbydes cykeludlejning, et spillerum og en døgnåben reception (flersproget).Standardværelserne har telefon, et komplet udstyret badeværelse, TV, klimaanlæg, en lille terrasse samt et pengeskab, som man kan leje.Som fritidsaktivitet kan hotellet tilbyde sine gæster en swimmingpool, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Ydermere kan man benytte sig af tilbud som solarium, bordtennis og billard/Snooker.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra vores buffet. Der er ligeledes mulighed for at bestille hel- eller halvpension.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  155  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  16
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination