Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  141kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Roc Continental Park
  Fra484krPr. nat

  Roc Continental Parkstars

  Playa de Muro, Mallorca , Lola 4 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Komplekset ligger kun 100 m fra Playa de Muro og tæt på Albufera Naturreservat, som tilsammen udgør en af de længste og dejligste strande på øen. Området tilbyder også et stort udvalg af supplerende serviceydelser. Strand-hotellet ligger 6 km fra centrum af byen Alcudia, mens der til Palma de Mallorca-lufthavnen, Son Sant Joan, er omkring 63 km.Hotellet består af 2 separate bygninger i det samme kompleks, som deler et fællesområde. Komplekset har en udendørs terrasse med swimmingpools og haveområder. Der er en stor fjernsynsstue og en video. Desuden er alle indendørs faciliteter klimatiseret. Hotellet rummer 155 værelser, en foyer med døgnåben reception, safeboks, spillelokale, legeplads, miniklub, café, bar og en restaurant. Værelserne er tilgængelige med elevator. Endelig er der også en parkeringsplads.Værelserne tilbyder regulerbart klimaanlæg, satellit-tv, telefon, safeboks, dobbeltseng og altan eller terrasse. Endvidere er de veludstyret med eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer.Gæsterne kan benytte den udendørs swimmingpool med separat børneområde og snackbar langs swimmingpoolen. Herudover står der liggestole og parasoller til rådighed på solterrassen. Af yderligere faciliteter er der tennis, bordtennis, pool/snooker og underholdningsprogrammer for børn og voksne. Liggestole kan man desuden også leje på sandstranden i nærheden.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffet.Fra lufthavnen tager man motorvejen ca. 9 km mod Palma. Før man kommer til hovedstaden, tager man afkørsel 3 mod vejen Andratx, Port d'Alcudia, Via de Cintura. Fortsæt 2 km og tag afkørsel 3B mod Inca, Port d'Alcudia, Son Castelló (motorvej). Når man kommer til Inca, fortsætter man på hovedvejen i retning af Puerto de Alcudia. Før man kommer frem, skal man køre ud på PM-70. Efter 3,5 km drejer man til venstre i rundkørslen for at komme til PM-V-343-1 i retning mod Ses Fotges. Efter ca. 700 m og lige før vejen drejer man til højre ad Calle Lola.

  Se mere
 • BH Mallorca adults only
  Fra608krPr. nat

  BH Mallorca adults onlystars

  Magaluf, Mallorca , Avenida de las palmeras, calvia 12 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Kun voksne blev bygget i 1989. Kun voksne blev fuldstændig renoveret i 2015. Der er i alt 656 værelser på stedet. Ejendommen består af 656 suiter og 16 handicapvenlige værelser. Denne populære ejendom kun for voksne er det perfekt sted at opholde sig borte fra støj og menneskemængder. Kun voksne er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Kun voksne ligger inden for rækkevidde af stranden. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Club B Mallorca
  Fra448krPr. nat

  Club B Mallorcastars

  Magaluf, Mallorca , Carrer blanc, calvia 7 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Kun voksne blev bygget i 1989. Kun voksne blev moderniseret i 2015. Kun voksne annekser 1. Ejendommen består af hovedbygning med 5 annekser. Der er i alt 280 værelser på stedet. Ejendommen består af 280 lejligheder. Denne luksuriøse ejendom kun for voksne er ideel til en romantisk udflugt. Beliggende i bymidten giver Kun voksne nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Kun voksne . Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Kun voksne . Kun voksne er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Kun voksne ligger inden for rækkevidde af stranden. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra247krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far, 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 87 Muligheder

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Roc Leo
  Fra373krPr. nat

  Roc Leostars

  Ca'n Pastilla, Mallorca , Polacra s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 83 Muligheder

  Dette kendte middelklassehotel har en god beliggenhed ved stranden lige på den anden side af vejen. Hvis man vælger dette hotel, har man alle muligheder for at få en begivenhedsrig ferie. Hotellet ligger kun ca. 400 m fra Ca'n Pastillas centrum og ca. 9 km fra Palma, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Lufthavnen ligger ca. 3 km væk.Det velholdte hotel blev renoveret i 2001. På dets 5 etager har det i alt 285 værelser, heraf 10 enkelt- og 275 dobbeltværelser (kan også benyttes af enkeltpersoner). Det kan tilbyde sine gæster en 200 m² stor have med solterrasse, en klimatiseret foyer med døgnåben reception, to elevatorer og en vekselbørs. Hertil kommer en café, et spillerum, en tv-stue, et konferencerum, en restaurant med børnestole, klimaanlæg og separat ikke-ryger område. Ydermere er der en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er ligeledes gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har flisebelagt badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terasse.Hotellet råder over en udendørs pool med børnebassin og en solterasse med parasoller og liggestole. Hotellet tilbyder aktiviteter som vandaerobic, bueskydning, billard/snooker samt tennis, bordtennis og minigolf (mod betaling). Endvidere er der et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra en buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Roc Illetas Playa
  Fra588krPr. nat

  Roc Illetas Playastars

  Illetas, Mallorca , De illetas 62 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Luksushotellet ligger på et lille fremspring lige ned til vandet og kan yderligere byde på en herlig panoramaudsigt. Der er kun få minutters gang til badebugten via det tilstødende parkanlæg. Lige foran døren er der endvidere forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ligeledes indenfor gåafstand (500 m).Det klimatiserede strandhotel blev bygget i 1960 og renoveret i 1998. Den 9-etages bygning råder over i alt 234 værelser, herunder 58 hotellejligheder og studios. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, elevatorer, en bar, et minimarked, en TV-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og en offentlig internetcomputer. Herudover er der også vaskeservice, parkeringsplads, en garage og for de mindste gæster en legeplads. Til hotellet hører endvidere et 400 m² stort haveanlæg.De tiltalende indrettede værelser er klimatiserede og kan tilbyde et bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme og pengeskab.På de udendørs arealer finder man et poollandskab med ferskvandspool og børnebassin, poolbar, liggestole og parasoller. Indendørs er der ligeledes en swimmingpool, ligesom man her også finder whirlpool, sauna og solarium. Der er ydermere bordtennis- og billardborde (mod betaling), ligesom der også præsenteres et aktivitetsprogram. Der er tillige mulighed for at besøge den nærmeste golfbane ca. 2 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Iberostar Club Cala Barca
  Fra619krPr. nat

  Iberostar Club Cala Barcastars

  Cala Mondrago, Mallorca , Sa barca trancada s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Det attraktive middelklassekompleks ligger på Mallorcas østkyst i et af øens skønneste naturreservater. Det ligger ca. 700 m fra bugten Mondragó. Lige ved komplekset ligger badebugten Cala Barca Trencada i fortryllende og rolige omgivelser. I hotellets omegn finder man desuden talrige små og vidunderlige badebugter. Hotellet befinder sig langt væk fra larm og mennesker, så der er rig mulighed for at opleve det middelhavsagtige naturlandskab på tætteste hold. Hotellet er ideelt for børnefamilier samt for gæster, der ønsker at dyrke diverse vandsportsaktiviteter. Til Porto Petro er der ca. 3 km, mens der til Cala D'Or er ca. 7 km, og der kører regelmæssigt busser hertil. Indenfor en omkreds af 100 m finder man et busstoppested samt forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber.Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2001 og råder over en 2-etagers hovedbygning og en 2-etagers sidebygning med i alt 779 lejligheder. Det er beliggende på et ca. 72.500 m² stort areal. Bygningen rummer en foyer med reception, vekselbørs, minimarked, forretninger, pizzeria, iskiosk og frisør. Herudover er der en bar, et diskotek, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har tilmed et konferencerum. Der er desuden mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er et møntvaskeri. Endvidere er der en teenie-klub og en miniklub (4-11 år) samt en legeplads. Der er mulighed for mod betaling at booke en babysitter.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, eget badeværelse og et tekøkken med køleskab. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, flisegulv, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.

  Se mere
 • Palma Bay
  Fra387krPr. nat

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Bartolome calafell, 23 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 127 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Club Marthas
  Fra268krPr. nat

  Club Marthasstars

  Cala d'Or, Mallorca , Des park de la mar 6-8 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder

  Det moderne familiekompleks ligger i centrum af Cala d'Or. Der er god forbindelse fra hotellet med et særligt minitog, som kører lige i nærheden af hotellet. Der er endvidere ca. 350 m til stranden.Det 850 m2 store lejlighedskompleks er bygget i år 2003 og råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 279 boligenheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, et cafeteria, en bar, et diskotek, en tv-stue og en legeplads. Derudover er der en indbydende restaurant. Naturligvis er der vaskeservice.Anlæggets studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse og badeværelse med brusekabine, badekar, WC og hårtørrer. Desuden er de udstyret med klimaanlæg, telefon, safeboks samt altan eller terrasse. Ydermere kan man mod forespørgsel leje satellit-/kabel-tv. Lejlighederne råder derudover over et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man et vidunderligt haveanlæg med to swimmingpools, en solterrasse samt en græsplæne med liggestole og parasoller. I poolbaren kan man købe forfriskninger og små retter mad. Til de mindste gæster er der desuden en separat swimmingpool. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis, tennis og billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram, der sørger for underholdning og afveksling.

  Se mere
 • Globales Palmanova Palace
  Fra443krPr. nat

  Globales Palmanova Palacestars

  Palmanova, Mallorca , Miguel de los santos oliver 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Luksushotellet ligger i ferieområdet Palma Nova. Forskellige forretninger, restauranter, livlige værtshuse, diskoteker samt forbindelse med offentlig transport ligger i gåafstand fra hotellet. Lufthavnen ligger 21 km fra hotellet.Strandhotellet er for voksne. På de 8 etager har det i alt 193 doppeltværelser samt råder over en 1600 m² stor have. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med pengeskab, foyer, elevator, en café og en hyggelig bar. På hotellet finder man endvidere en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling, et konferencerum, en TV-stue, en offentlig internetcomputer og parkeringsplads.De stilfuldt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-TV, køle- og pengeskab, ligesom der også er centralvarme.Hotellet har en ferskvandspool med liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed spille bordtennisborde, billard (mod betaling) eller boccia. Slutteligt tilbyder hotellet også et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan ligeledes vælges a la carte. Der er mulighed for at booke All-Inclusive.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  451  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  46
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • whala!beach
  whala!beach
  3,5/5
  Kundevurderingaf  20 Muligheder

  Venlig og imødekommende atmosfære. Et personale der trods travlt arbejdende altid var positive. Disse har en afsmittende effekt på gæsterne, som alle virkede i god ballance med opholdet.

  CYKELFREAK
  Hotelopia-kunde, 19/03/2010

  Fra47krSe mere

 • Palm Garden
  Palm Garden
  4,9/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Dejlig hotel lejlighed med god plads for 2 personer - tæt på stranden og Alcudia by.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 24/05/2010

  Fra104krSe mere