Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  133kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • HM Jaime III
  Fra1.180krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma bycentrum, Mallorca , Mallorca 14b - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1830 meninger fra rejsendeBaseret på 1830 meninger fra rejsende

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • HM Balanguera
  Fra1.084krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma bycentrum, Mallorca , balanguera 37 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 829 meninger fra rejsendeBaseret på 829 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Der er i alt 40 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 33 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 1 overordnet værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Hotel har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Araxa
  Fra811krPr. nat

  Araxastars

  Palma bycentrum, Mallorca , Pilar juncosa 22 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 301 meninger fra rejsendeBaseret på 301 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et beboelseskvarter ca. 2 km fra centrum. Til Belver Slottet og Paseo Maritimo er der blot få minutter til fods. Offentlig transport ligger ca. 100 m fra hotellet og til stranden er der 2 km, mens der til den nærmeste golfbane er 8 km.Hotellet blev bygget i 1958 og blev renoveret i 2003. Det har i alt 123 værelser (21 enkelt- og 51 doppeltværelser) fordelt på 3 etager. Hotellet kan tilbyde sine gæster en 1800 m² stor have, en hotelfoyer, en snackbar, en café samt en klimatiseret restaurant. Ydermere kan gæsterne benytte konferencerummet og gøre brug af hotellets parkeringsmuligheder.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har et badeværelse med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-TV/kabel-TV (mod betaling), minibar, køleskab, klimaanlæg eller centralvarme, pengeskab (mod betaling) og altan eller terasse.For hotellets gæster står der en ferskvandspool med tilhørende græsplæne og et solarium til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • HM Gran Fiesta
  Fra858krPr. nat

  HM Gran Fiestastars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 28 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 319 meninger fra rejsendeBaseret på 319 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel ligger ved begyndelsen af Playa de Palma lige på den anden side af en smuk strandpromenade med den fine sandstrand på den anden side. På promenaden ligger der forskellige restauranter (50 m), souvenirshops og barer (50 m). Der er forbindelse med offentlig transport lige foran hotelanlægget (50 m), mens der blot er 12 km til den nærmeste golfbane.Hotellet er bygget i 1971 og blev renoveret i 1999. Det er på 9 etager og har i alt 241 værelser, heraf 24 enkelt- og 217 doppeltværelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, 3 elevatorer, bar/pub, TV-stue og en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger område. Endvidere kan hotellet tilbyde en offentlig internetcomputer (mod betaling), cykeludlejning samt en aflåst cykelkælder, gode parkeringsmuligheder, vaskeservice og medicinsk service.De bekvemt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Ydermere har de klimaanlæg, minibar, køleskab, centralvarme og altan med havudsigt.Foran hotellet ned til promenaden ligger der en pool med et integreret børnebassin samt en solterasse med liggestole, parasoller og en snackbar. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool (åben til slutningen af April), Whirlpool, solarium, bordtennis, boccia samt en sauna (mod betaling). 5 gange i ugen er der arrangementer, hvor der bl.a. præsenteres livemusik, dans og shows.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som deres aftensmad fra hotellets buffet. Der er ligeledes mulighed for at bestille halvpension. Til aftensmaden ønskes korrekt påklædning (for herrerne lange bukser).

  Se mere
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  Fra468krPr. nat

  Hotel Globales Playa Santa Ponsastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Puig des teix, 4 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 389 meninger fra rejsendeBaseret på 389 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger ca. 150 m fra centrum af Santa Ponsa. Der er blot omkring 200 m til stranden og ca. 250 m til forbindelse med offentlige transportmidler. Der kører regelmæssigt rutebiler til Palma de Mallorca.Hotellet består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 208 værelser, heraf 8 enkeltværelser og 200 dobbeltværelser. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og 2 elevatorer, mens der uden for hotellet ligger en ca. 1000 m2 stor have. På hotellet er der desuden en bar, et spillelokale, en tv-stue og en restaurant. Hertil kommer konferenceindretninger, internetadgang, vasketøjsservice, udlejning af cykler, minibar og legeplads til børnene.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, loftsventilator, safeboks altan eller terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hertil kommer en sauna (mod betaling) og en tennisbane (mod betaling), ligesom der også er mulighed for at spille bordtennis, skyde med luftgevær samt bue og pil eller deltage i det underholdende aktivitetsprogram. Ca. 1 km væk ligger der endvidere en golfbane.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • THB Maria Isabel Only Adults
  Fra617krPr. nat

  THB Maria Isabel Only Adultsstars

  Playa de Palma, Mallorca , Villagarcia de arosa 19 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger i nærheden af en af Mallorcas smukkeste strande, Playa de Palma. Diverse indkøbsmuligheder finder man ca. 500 m fra hotellet, mens der er ca. 250 m til stranden og til et stoppested. Hotellet ligger i en sidegade.Hotellet er bygget i 1971 og blev renoveret i 1997. Det råder over en 12-etagers hovedbygning med i alt 251 værelser, heraf 13 enkelt- og 119 dobbeltværelser. Det klimatiserede hotel har endvidere en døgnåben reception, en elevator og en café. Bygningen rummer desuden en bar, en pub, et diskotek, et spillelokale, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet (mod betaling) og leje cykler (mod betaling). Hotellet har tilmed en cykelkælder.De moderne værelser har alle eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), stereoanlæg, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan eller terrasse.Gæsterne kan benytte såvel den indendørs som den udendørs swimmingpool - sidstnævnte med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna (mod betaling), ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard (mod betaling) samt leje cykler (mod betaling). I nærheden af hotellet kan man endvidere spille minigolf eller tennis samt ride på heste.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille halvpension eller helpension.

  Se mere
 • HM Balanguera Beach
  Fra637krPr. nat

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 35 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Det hyggelige hotel ligger midt i et velholdt haveanlæg i en rolig sidegade i Playa de Palma. På få minutters gang kommer man til den smukke, kilometerlange sandstrand (ca. 50 m). Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.Det fuldt klimatiserede middelklassehotel er på 6 etager og råder over i alt 92 værelser. Herudover er der en døgnåben reception, et hotelsafe, 2 elevatorer og en tv-stue. Hotellet råder endvidere over en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling.Værelserne er moderne indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden spille billard/snooker (mod betaling).

  Se mere
 • Elegance Vista Blava
  Fra329krPr. nat

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Avda ses planes 8 - Kort
  2,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 487 meninger fra rejsendeBaseret på 487 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel putter sig i Cala Millor på østspidsen af den pragtfulde ø Mallorca. Gæsterne befinder sig i gåafstand fra en tilsyneladende endeløs sandstrand og med nem adgang til alt, hvad dette livlige sted kan tilbyde: En række spisemuligheder, interessante steder og et livligt natteliv. Ejendommen er perfekt beliggende nær landevejen, der forbinder Cala Millor med andre dele af øen, og udgør en god base for gæster, der ønsker at udforske lokale traditioner og den rige historiske arv. Stamgæster vil blive imponeret af hotelles komfort og fremragende service. Gæsteværelserne er smagfuldt indrettet og har udsigt over den det glimtende svømmebassin og svajende palmetræer. Gæsterne kan vælge at spise lokale og internationale specialiteter i hotellets restaurant med buffet-stil. De yngste kan glæde sig over muligheden for at være med til hotellets underholdning, mens de voksne kan få et forfriskende bad i det udendørs svømmebassin.

  Se mere
 • Globales Honolulu
  Fra499krPr. nat

  Globales Honolulustars

  Magaluf, Mallorca , Urb. torrenova, c/ alta, s/n, s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 169 meninger fra rejsendeBaseret på 169 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger midt i turistcentrum med badebugten Palma Novas fine sandstrand lige på den anden side af vejen (ca. 300 m). Utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer ligger indenfor gåafstand (ca. 400 m). Øens hovedstad Palma ligger ca. 15 m fra hotellet, den nærmeste golfbane ligger ca. 6 km væk.Det klimatiserede hotel er bygget i 1968 og blev renoveret i 2003. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 219 værelser, heraf 195 doppelt- og 24 enkeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, der er pengeskab, vekselbørs og 2 elevatorer. Ydermere er der et minimarked, en bar, en TV-stue, en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole, et konferencerum og en offentlig internetcomputer. Herudover er der også medicinsk service og en legepladsDe elegant indrettede og klimatiserede værelser har bad/WC med brusekabine og hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme, pengeskab og en altan.Hotellet har en ferskvandspool med bar, liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at spille de følgende spil: bordtennis, basketball og boccia, ligesom der tilbydes et internationalt aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra vores buffet. Der er ydermere mulighed for at booke All-Inclusive. Drikkevarer er inkluderet i prisen.

  Se mere
 • THB Guya Playa Class
  Fra514krPr. nat

  THB Guya Playa Classstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Secret s/n - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 178 meninger fra rejsendeBaseret på 178 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedshotel ligger lige ved havet kun 500 m fra den vidunderlige strand Cala Guya. Der er ca. 1 km til centrum af Cala Ratjada, hvor man bl.a. finder en typisk fiskerihavn, og lige i nærheden ligger der adskillige indkøbsmuligheder. Herudover er der gåafstand til diverse restauranter, caféer og snackbarer samt ca. 150 m til diverse forbindelser med offentlige transportmidler.Lejlighedshotellet består af en 1-etages hovedbygning med i alt 138 boligenheder. Af faciliteter tilbydes der en reception, en elevator, en bar, en salon, et spillelokale, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant med ikke-rygerafdeling, ligesom der er en fællescomputer med internetadgang. Hertil kommer mulighed for at bestille vasketøjsservice samt en miniklub til børn i alderen 4 til 12 år, ligesom der er en legeplads.De stilfuldt indrettede studier og lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, et badeværelse med hårtørrer, en telefon, satellit-/kabel-tv, et tekøkken, regulerbart klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og en altan eller terrasse. Lejlighederne har derudover et separat soveværelse, og rengøring ved afrejse er inkluderet i prisen.På hotellets udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og en snackbar langs bassinkanten samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover kan eventuelle sportsentusiaster tage ud at dykke ved Cala Lliteras kun 300 m væk (lokale udbydere) og mod betaling desuden spille bordtennis eller billard på stedet. Endvidere tilbydes gæsterne to gange om ugen lidt opmuntring og afveksling i form af et aftenunderholdningsprogram, og til den nærmeste golfbane er der ca. 10 km.Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som frokosten og aftensmaden ved en righoldig buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  360  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  36
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Hesperia Villamil
  Hesperia Villamil
  4,7/5
  Kundevurderingaf  4 Muligheder

  Good hotel best service in Mallorca Really good food for dinner Good brakfest with champagne

  singh
  Hotelopia-kunde, 03/12/2016

  Fra146krSe mere

 • Eden
  Eden
  4,1/5
  Kundevurderingaf  31 Muligheder

  Ikke det nyeste hotel, men det er velholdt. De faciliteter der er, er i orden. Buffetten var generelt fin, dog var der nogle dage hvor man ikke behøvede at spise der, mens andre var meget lækre.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 20/10/2016

  Fra124krSe mere

 • Roc Portonova
  Roc Portonova
  4,1/5
  Kundevurderingaf  22 Muligheder

  Location, pool arena, size of Room sofabed+bed are fine to Sleep in. Friendly staff.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 01/07/2016

  Fra60krSe mere