Hoteller i Mallorca

Find på kortet
Hoteller - Mallorca

MallorcaFra  215kr

Anbefalede hoteller - Mallorca

 • Elegance Vista Blava
  Fra992krPr. nat

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor området, Mallorca , Avda ses planes 8 - Kort
  2,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 372 meninger fra rejsendeBaseret på 372 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1965. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2004. Der er i alt 108 værelser på stedet. Ejendommen består af . Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • HM Balanguera
  Fra1.006krPr. nat

  HM Balanguerastars

  Palma City, Mallorca , balanguera 37 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 671 meninger fra rejsendeBaseret på 671 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2012. Ejendommen består af 40 værelser. Ejendommen består af 5 enkeltværelser, 33 dobbeltværelser, 1 junior-suite og 1 overordnet værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 11:00. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Hesperia Ciutat de Mallorca
  Fra894krPr. nat

  Hesperia Ciutat de Mallorcastars

  Palma City, Mallorca , Fco. vidal sureda 24 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 266 meninger fra rejsendeBaseret på 266 meninger fra rejsende

  Til havnen, Paseo Maritimo og til Belver Slottet er der blot få minutters gang. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den herlige sandstrand er der ca. 3 km, mens der er 10 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 1962 og blev komplet renoveret i 2005. Det består af en hoved- og en sidebygning på hver 2 etager og har i alt 62 værelser, heraf 5 enkelt- og 54 doppeltværelser samt 3 suiter. Det kan tilbyde sine gæster et omfattende 20000 m² have- og poollandskab med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en teatersal, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. For forretningsfolk står der konferencerum samt offentlig internetadgang til rådighed. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Der er tillige mulighed for at parkere.Alle værelser er moderne indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, egen internetadgang, minibar, doppeltseng, pengeskab samt centralvarme.-orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • HM Jaime III
  Fra1.174krPr. nat

  HM Jaime IIIstars

  Palma City, Mallorca , Mallorca 14b - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1537 meninger fra rejsendeBaseret på 1537 meninger fra rejsende

  Det hotel har en ideel beliggenhed i centrum af Palma. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Godt 1 km væk ligger den lange sandstrand og den livlige promenade, hvor man finder utallige barer, restauranter og diskoteker.Hotellet råder over i alt 88 dobbeltværelser og kan tilbyde sine gæster faciliteter såsom en hyggelig bar,og en klimatiseret restaurant. Ydermere kan man benytte internetterminalen samt bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, stereoanlæg, egen internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling). Nogle af værelserne har endda en altan.Gæsterne kan benytte hotellets spa. Desuden er der mulighed for at slappe af i jacuzzien, i saunaen og i det tyrkiske bad samt få hydromassage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • TRH Jardin del Mar
  Fra787krPr. nat

  TRH Jardin del Marstars

  Mallorca - vestkysten, Mallorca , Huguer des far, 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 90 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 974 meninger fra rejsendeBaseret på 974 meninger fra rejsende

  Hotellet er det ideelle feriested med sin dejlige beliggenhed med udsigt over Santa Ponsa bugten. Stranden og byens centrum ligger begge ca. 700 m fra hotellet. Der er blot 10 minutters gang til diverse barer, restauranter og caféer. 300 m væk ligger der et lille indkøbscenter. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m fra hotellet og blot 2000 m væk ligger der en golfbane.Hotellet er bygget i 1979 og blev renoveret i år 2000. Det har i alt 199 hotellejligheder fordelt på sine 2 bygninger. Det har ydermere en veludstyret foyer med døgnåben reception, pengeskabe, 2 elevatorer og en vekselbørs. Der står endvidere en TV-stue og en klimatisert restaurant med et ikke-ryger område og børnestole til rådighed. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets internetcomputer, vaskeservice samt den medicinske service. Der er mulighed for at leje cykler og for de mindste gæster er der en legeplads.Lejlighederne er indrettet med bad/brusebad, satellit-/kabel-TV, tekøkken, køleskab, klimaanlæg eller radiatorer og pengeskab. Herudover er der også et opholdsrum og en altan eller en terrasse. Rengøring udføres 5 gange i ugen (ikke opvask).Der står en indendørs swimmingpool (sæsonafhængige åbningstider), et poolområde med bar, parasoller og liggestole til rådighed. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen eller tage imod et af massagetilbudene. Yderligere sports- og wellnesstilbud er vandaerobic, solarium, sejling, bordtennis og beach-Volleyball. Om aftenen tilbydes der et afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • TRH Magaluf
  Fra832krPr. nat

  TRH Magalufstars

  Magaluf-Palmanova området, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det centralt beliggende middelklassehotel kan tilbyde en direkte forbindelse med offentlig transport. Til fods kommer man nemt til stranden, ca. 600 m væk ligger ferieområdet Palma Nova, mens der er ca. 20 km til lufthavnen, Palma de Mallorca.Hotellet blev bygget i 1986 og renoveret i år 2000 og det råder over i alt 628 værelser, heraf 211 hotellejligheder. Bygningen råder over en bar/pub og en restaurant. Endvidere kan hotellet tilbyde vaskeservice.De attraktivt indrettede lejligheder råder over bad/WC og har endvidere telefon, satellit-/kabel-TV samt pengeskab. Herudover er alle værelser indrettet med altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool og en ferskvandspool. Til husets faciliteter hører ydermere sauna og solarium (begge mod betaling). For de sportsinteresserede tilbydes mod betaling endvidere tennis. Der er endvidere mulighed for at spille på golfbanen ca. 3 kilometer væk (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Palma Bay
  Fra1.067krPr. nat

  Palma Baystars

  Arenal Området, Mallorca , Bartolome calafell, 23 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 137 Muligheder

  Hotellet ligger blot 300 m fra Mallorcas populæreste strand, El Arenal. Forbindelse med offentlig transport ligger lige foran hotellet (20 m). Der er yderligere en golfbane blot 6 km væk.Det omfattende ferieanlæg består af 4 bygninger, den højeste på 7 etager, med i alt 550 værelser samt 7 elevatorer. I hovedbygningen finder man en foyer med reception, 2 barer, et cafeteria, en souvenirshop og 2 ikke-ryger restauranter. Til faciliteterne hører endvidere en TV-stue, en offentlig internetadgang samt en miniklub og en legeplads for de mindste.De venligt indrettede værelser har bad/WC, telefon, leje-pengeskab, altan eller terrasse.I haveanlægget finder man 4 ferskvandspools, et separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole. Herudover råder hotellet over en sauna, et solarium, et fitness-studio, tennisbaner og billard (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Club Marthas
  Fra954krPr. nat

  Club Marthasstars

  Cala D'Or området, Mallorca , Des park de la mar 6-8 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder

  Det moderne familiekompleks ligger i centrum af Cala d'Or. Der er god forbindelse fra hotellet med et særligt minitog, som kører lige i nærheden af hotellet. Der er endvidere ca. 350 m til stranden.Det 850 m2 store lejlighedskompleks er bygget i år 2003 og råder over en 3-etagers hovedbygning med i alt 279 boligenheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, et cafeteria, en bar, et diskotek, en tv-stue og en legeplads. Derudover er der en indbydende restaurant. Naturligvis er der vaskeservice.Anlæggets studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse og badeværelse med brusekabine, badekar, WC og hårtørrer. Desuden er de udstyret med klimaanlæg, telefon, safeboks samt altan eller terrasse. Ydermere kan man mod forespørgsel leje satellit-/kabel-tv. Lejlighederne råder derudover over et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man et vidunderligt haveanlæg med to swimmingpools, en solterrasse samt en græsplæne med liggestole og parasoller. I poolbaren kan man købe forfriskninger og små retter mad. Til de mindste gæster er der desuden en separat swimmingpool. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis, tennis og billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram, der sørger for underholdning og afveksling.

  Se mere
 • Blue Sea Gran Playa
  Fra551krPr. nat

  Blue Sea Gran Playastars

  Cala Millor området, Mallorca , De ses estepes 5 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Hotellet ligger i den moderne del af Sa Coma ikke langt fra Cala Millor, hvor man finder et væld af tilbud til turister. Ikke langt fra komplekset er der mulighed for at spadsere langs det fredede naturområde Punta n Amer. Lige ved hotellet finder man desuden utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt en forbindelse med offentlig transport. Til sandstranden er der ca. 60 m.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2000 og har på sine 7 etager i alt 112 værelser. Hotellets gæster modtages i en foyer med døgnåben reception. Til de videre faciliteter hører safeboks, vekselbørs og elevatorer, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Desuden er der enswimming pools, en havestue med alkoholiske drikke, en bar og en café. På det kulinariske område er der en restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan tilmed benytte den offentlige internetadagng.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, centralvarm, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover kan man slappe af på hotellets solterrasse. Desuden har gæsterne også rig mulighed for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter såsom vandski, jetski, motorbåde, kanoer, dykning, surfing, windsurfing og diverse andre former for sejlads. På land kan man endvidere spille bordtennis, billard/snooker eller beachvolleyball. Hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram og et stort udvalg af brætspil sørger for underholdning og afveksling.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Ipanema Park
  Fra650krPr. nat

  Ipanema Parkstars

  Arenal Området, Mallorca , Antonio maria alcover 11 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 347 meninger fra rejsendeBaseret på 347 meninger fra rejsende

  Beliggende i Arenal , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1967. Hotel blev moderniseret i 2014. Ejendommen består af 210 værelser. Ejendommen består af 5 fireværelsesrum. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er beliggende nogle få minutter fra lufthavnen. Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden. Ejendommen er inden for gåafstand fra havnen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  531  Hoteller - Mallorca
Side  1  af  54
 

Beskrivelse af destination

  En af de største øer i Den Baleariske øgruppe er øen Mallorca. Denne spanske ø er et af de vigtigste turistrejsemål i landet. Blandt de naturlige seværdigheder finder vi Sierra de Tramontana som ligger i den nordøstlige del med imponerende klippeskrænter, mens kystlinien har skønne strande. Imod midten af øen ligger der et stort område der kaldes for det centrale sletteområde(llanura central) og i den østlige del af dette område ligger hovedstaden Palma de Mallorca, midt i bugten som bærer samme navn. På Mallorca kombineres de smukke landskaber i midten af øen perfekt med det kosmopolitiske byliv i hovedstaden. Nattelivet præges af et stort udvalg af barer, diskoteker og restauranter hvor det er umuligt at kede sig. Mallorca er et rejsemål som kan nydes hele året. Om sommeren tilbyder strandene muligheden for at dykke, sejle og nyde kystområderne, mens efteråret og vinteren i bjergene og skovene tilbyder fremragende områder til vandreture og trekking. Mallorca ventrer på dig!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Mallorca

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser