Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  173kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Bungalows Barranco
  Fra290krPr. nat

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Det enkle kompleks ligger ca. 300 m fra stranden. Der er desuden forbindelse med offentlig transport ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1979, blev renoveret i 1998 og består af en toetagers hovedbygning med i alt 101 lejligheder. Bygningen rummer desuden en reception med bar og en restaurant.De praktisk indrettede lejligheder er alle udstyret med eget badeværelse, telefon, tekøkken, køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med dertilhørende solterrasse. Der ligger endvidere en golfbane ca. 500 m væk.

  Se mere
 • Gran Hotel Turquesa Playa
  Fra524krPr. nat

  Gran Hotel Turquesa Playastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Antonio ruiz álvarez 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 83 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 971 meninger fra rejsendeBaseret på 971 meninger fra rejsende

  Strandhotellet har en central beliggenhed, hører til i den øvre middelklasse og ligger tæt ved havet kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. I en omkreds af 100 m finder man diverse barer og klubber. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m væk, ligesom der er et større udvalg af indkøbsmuligheder ca. 10 minutters gang fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1996 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 350 dobbeltværelser og 50 lejligheder. Herudover rummer bygningen en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer samt en café. Desuden er der et lille supermarked, diverse forretninger, en frisør, en pub, en teatersal, et spillelokale, en tv-stue og 2 restauranter med buffet og kanarisk køkken. Hotellet har naturligvis også et konferencerum. De yngste gæster kan boltre sig i miniklubben eller på legepladsen, ligesom der også findes en minibiograf. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vasketøjsservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har brusekabine og toilet med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg (radiator om vinteren, mod betaling), safeboks (mod betaling) og en møbleret terrasse. Lejlighederne (to til fire personer) er lignende indrettede og råder over kombineret stue/soveværelse med sovesofa samt et separat soveværelse.Gæsterne kan om vinteren slappe af i en opvarmet swimmingpool med separat børnebassin, whirlpool, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover kan hotellets gæster få sig en omgang massage samt benytte saunaen eller den indendørs swimmingpool (specielle åbningstider). Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic, vandaerobic og bueskydning, spille bordtennis, tennis, squash (mod betaling), billard, minigolf, golf samt padle eller dyrke motion i fitnessstudiet. Hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med aftensshows sørger for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Cleopatra Palace Hotel
  Fra1.352krPr. nat

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida de las americas s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder

  Dette smukke og lækre hotel er det perfekte sted med front til ”El Camisón Beach”, hvor gæsterne kan få en afslappende ferieoplevelse sammen med deres partner, familie eller venner. Af aktiviteter kan gæsterne tage til Safari Indkøbscenter med mange butikker og restauranter, og golf-entusiaster kan prøve banen med 18 huller der ligger kun 500 meter fra stedet. I det nærliggende område kan gæsterne finde en række forskellige aktiviteter og ting at lave, som helt sikkert ikke vil skuffe. Hotellets værelser er luksuriøst udsmykket og giver et fristed til komfort og ro på rejsen. Hotellet byder på en udendørs pool med stor og solrig terrasse omgivet af romerske søjler og marmorstatuer, blandt et uanet udvalg af aktiviteter, fornøjelser, spisemuligheder og faciliteter.

  Se mere
 • Mediterranean Palace
  Fra1.108krPr. nat

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 62 Muligheder

  Det attraktive førsteklasses hotel ligger lige ved sandstranden Playa del Camison. Lige i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover er der en km til bymidten samt videre attraktioner. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (300 m). Til den internationale lufthavn er der ca. 17 km.Hotellet er bygget i 1988 . Det har i alt 535 værelser fordelt på fem etager. Det kan tilbyde sine gæster et vidunderligt pool- og havelandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, døgnåben reception, frisørsalon, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. For gæsterne står der en offentlig internetcomputer samt roomservice og vaskeservice til rådighed. Der er endvidere mulighed for at parkere, ligesom hotellet også har en miniklub og en legeplads.De elegant indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Der er desuden telefon, satellit-/kabel-tv, radio, egen internetadgang, minibar, klimaanlæg, lejesafe og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en snackbar samt en solterasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte en fitness-studie samt et spa- og wellnessområde med sauna og solarium. Herudover tilbydes gæsterne tennis, bordtennis og minigolf (alt sammen mod betaling). Et afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. Der ligger endvidere en golfbane 10 km fra hotellet.

  Se mere
 • Sir Anthony
  Fra2.655krPr. nat

  Sir Anthonystars

  Playa de las Americas, Tenerife , Playa de las americas, s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 555 meninger fra rejsendeBaseret på 555 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fremragende beliggenhed lige ved stranden ""Playa del Camison"". I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er endvidere blot 10 minutters gang til nabobyen Los Cristianos, hvor man finder diverse barer, forretninger og restauranter samt et spændende natteliv. Der ligger desuden et busstoppested kun ca. 300 m fra hotelbygningen.Det komfortable strandhotel er bygget i 1989 og råder over 72 værelser fordelt på tre etager. I foyeren finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Det store feriekompleks, som hotellet hører til, råder endvidere over forskellige restauranter, butikker, en frisør, en fjernsynsstue/videorum, en lille spillehal og en terrasse med havudsigt. Gæsterne tilbydes endvidere roomservice og vaskeservice, ligesom der er en internetterminal. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringsplads og garage.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt altan eller terrasse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (leje) og regulerbart klimaanlæg.ellem hotellet og havet ligger den dejlige have, hvor man også finder en swimmingpool samt en poolbar. Det er gratis at benytte liggestolene og parasollerne. Poolområderne i resortets andre hoteller kan ligeledes benyttes. Herudover er der også et fitness-studie. Mod betaling er der mulighed for at spille tennis (tre hardcourtbaner med kunstgræs og projektørlys) eller minigolf. På nabohotellet er der ydermere to squashbaner og en sauna. I nærheden af komplekset er der ikke mindre end fem forskellige golfbaner. Herudover råder anlægget over et wellnessområde med forskellige terapitilbud. Om dagen og om aftenen er der et aktivitetsprogram samt livemusik og klavermusik.

  Se mere
 • HG Tenerife Sur
  Fra435krPr. nat

  HG Tenerife Surstars

  Los Cristianos, Tenerife , Avenida amsterdam 7 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 867 meninger fra rejsendeBaseret på 867 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger på en hovedgade i Los Cristianos' turistområde. Der afgår offentlige transportmidler ca. 150 m. fra hotellet. Ca. 300 m væk finder man diverse indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Til hav og strand er der er ca. 500 m.Hotellet er omgivet af en 75 m2 stor have. Det er bygget i 1982 og blev renoveret i 1999. På tre og syv etager har det i alt 190 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, en vekselbørs, en kiosk, et minimarked, en lille spillehal, en legeplads og et konferencerum. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en à la carte restaurant med børnestole. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.De moderne og hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer. Der er desuden telefon og satellit-tv. Hertil kommer et tekøkken, minibar, køleskab, sofahjørne, safeboks (leje) samt altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster såvel en udendørs swimmingpool sidstnævnte med pool-/snackbar, solterrasse med liggestole og parasoller samt en sauna og et solarium. Der er desuden mulighed for at spille bordtennis, squash og billard/snooker. Om aftenen præsenteres der med mellemrum et aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Perla Tenerife
  Fra309krPr. nat

  Perla Tenerifestars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Isla de la gomera - urb.guacimara 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 390 meninger fra rejsendeBaseret på 390 meninger fra rejsende

  Hotel blev moderniseret i 2003. Der er i alt 130 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 130 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har elevator. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet.

  Se mere
 • Diamante Suites
  Fra593krPr. nat

  Diamante Suitesstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , C/manuel yanes barreto 15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 72 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 482 meninger fra rejsendeBaseret på 482 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på en bakke i turistområdet Puerto de la Cruz, i det nordlige Tenerife, kun 300 m fra Playa Jardin strand, 500 m fra parken 'Loro Park' og 1,5 km fra byens centrum og swimmingpoolene i 'Lago Martiánez'. Endvidere vil man finde restauranter og barer i nærheden af hotellet, og Puerto de la Cruz ligger ca. 32 km fra byen Santa Cruz, 25 km fra Los Rodeos lufthavn (TFN) og 100 km fra Reina Sofía lufthavn (TFS).Dette hyggelige hotel, som blev bygget i 2001, anbefales udelukkende til voksne og består af 5 treetagers bygninger med i alt 174 juniorsuiter med egen stue. Af faciliteter tilbydes der desuden en døgnåben reception, elevatorer, en frisørsalon, aviskiosk, 2 barer og restauranter med buffeter og retter a la carte, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Der stilles trådløs internetadgang til rådighed i foyeren og receptionsområdet samt på værelserne (på anmodning).De stilfulde juniorsuiter er udstyret med stue, sovesofa og et badeværelse med badekar og hårtørrer, ligesom der er et separat soveværelse, trådløs internetadgang (mod betaling), køleskab, klimaanlæg (i begrænsede tidsrum), 2 fjernsyn med satellit-tv (i stuen og soveværelset), telefon og en møbleret altan eller terrasse. Endvidere tilbydes der en minibar og en safeboks mod betaling.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool (opvarmes om vinteren), boblebad og solterrasse med liggestole og parasoller. Ligeledes kan sportsentusiaster spille tennis, paddle-tennis, pool/snooker og pitch & putt-golf samt gøre brug af fitness-studiet (mod betaling). Herudover tilbydes gæsterne tilmed et underholdningsprogram (sæsonafhængigt), og den nærmeste golfbane ligger ca. 20 km væk.

  Se mere
 • Checkin Bungalows Atlantida
  Fra482krPr. nat

  Checkin Bungalows Atlantidastars

  Los Cristianos, Tenerife , Avda. londres 3 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 874 meninger fra rejsendeBaseret på 874 meninger fra rejsende

  Der er i alt 220 værelser på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Turquesa Playa
  Fra433krPr. nat

  Turquesa Playastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , antonio ruiz alvarez 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger direkte ved havet kun ca. 100 m fra den nærmeste strand. Herudover er der ca. 100 m til diverse barer, restauranter og indkøbsmuligheder samt ca. 1 km til centrum af Puerto de la Cruz. Køretiden fra lufthavnen Tenerife Nord er ca. 25 minutter, mens køreturen fra Tenerife Syd tager omkring 1 time. Det klimatiserede kompleks, som blev bygget i 1996 og renoveret i 2002/3, råder over en have og en terrasse. Det er på 5 etager og rummer i alt 50 boligenheder. Til faciliteterne hører en lille foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, safeboks, 6 elevatorer, en panoramaelevator, 2 caféer, 5 barer, en kiosk, et lille supermarked, 2 forretninger og en frisør. Hotellet har endvidere et spillelokale, en teatersal, en fjernsynsstue, 5 klimatiserede restauranter med børnestole, spisesal, konferencerum og internetadgang (mod betaling), ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling), få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling) eller sende børnene en tur i miniklubben eller på legepladsen. Yderligere findes der en parkeringsplads og en garage (mod betaling). Lejlighederne råder over kombineret stue/soveværelse med separat soveværelse og et veludstyret badeværelse med brusekabine, toilet, badekåbe og hårtørrer samt telefon, muzak og satellit-tv. Herudover er værelserne udstyret med loftsventilator, et køkken med to kogeplader, køleskab, brødrister, mikrobølgeovn, elkedel, vaskemaskine, strygejern, strygebræt, safeboks (mod betaling) og en møbleret altan. Komplekset råder over 4 opvarmede swimmingpools og 2 børnebassiner. Der er ydermere en indendørs swimmingpool. Desuden kan man som gæst også besøge pool-/snackbaren, den rummelige solterrasse (mod betaling) med liggestole og parasoller samt whirlpool, sauna (mod betaling), dampbadet (mod betaling), massagetilbud (mod betaling) eller benytte fitness-studiet (mod betaling).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  228  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • HD Parque Cristobal Tenerife
  HD Parque Cristobal Tenerife
  4,5/5
  Kundevurderingaf  21 Muligheder

  Dejligt med separate bungalower - som gør at der er meget ro. Kan ikke høre "nabo, overbo eller underboen", eller støj fra gadeplan. Hotellet ligger centralt til indkøb, shopping og strandpromenade. V ...

  Morfar/farfar
  Hotelopia-kunde, 15/02/2017

  Fra156krSe mere

 • HOVIMA Santa Maria
  HOVIMA Santa Maria
  4,0/5
  Kundevurderingaf  44 Muligheder

  God service ved henvendelse i receptionen. Vi skulle have fikset et vandrør, og det skete inden for 15 min. Kæmpe balkon, dog uden sol.

  Marianne
  Hotelopia-kunde, 20/02/2016

  Fra85krSe mere

 • Hotel EmblemãTico San Marcos
  Hotel EmblemãTico San Marcos
  4,7/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  Nice feeling totally adjusted for the type of town (Icod). Very nice view and in the right part of town. Spacious room with wonderful floor. Recommend to stay min. 2 nights for getting the feeling. Pr ...

  Styrmand, Dragør
  Hotelopia-kunde, 27/01/2016

  Fra73krSe mere