Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  147kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Isabel Family Hotel
  Fra539krPr. nat

  Isabel Family Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Avda moscu 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 79 Muligheder

  Dette charmerende aparthotel er bygget i en typisk Kanarisk stil, der består af venlige bungalows og fællesområder. Det tilbyder forskellige aktiviteter til børn samt sportsfaciliteter. Talrige butikker, restauranter, barer og caféer findes i nærheden af hotellet, og stranden nås med nogle få skridt. Den internationale lufthavn Tenerife South kan nås på kort køretid.

  Se mere
 • Elegance Dania Park
  Fra307krPr. nat

  Elegance Dania Parkstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Cupido 12 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev moderniseret i 2009. Der er i alt 220 værelser på stedet. Ejendommen består af 220 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Fañabe Costa Sur
  Fra590krPr. nat

  Fañabe Costa Surstars

  Costa Adeje, Tenerife , Bruselas, playa de fañabe 13 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 118 Muligheder

  Dette hotel ligger i Costa Adeje, og til sandstrandene Playa del Duque og Playa de Fañabe er der henholdsvis 350 og 250 m. Til et busstoppested er der ca. 100 m, og Playa de las Americas ligger kun 2 km væk.Hotellet består af i alt 413 dobbeltværelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception, elevatorer, en café, en bar, et lille supermarked, en frisørsalon og en legeplads. Hertil kommer et spillelokale og en fjernsynsstue.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, køleskab, klimaanlæg, satellit-tv og en altan, ligesom der er en safeboks og en minibar (begge dele mod betaling). På de handicapvenligt indrettede værelser er brusebadet tilgængeligt for gæster i kørestol.På udendørsarealet finder man en swimmingpool (opvarmet om vinteren) med børnebassin samt en bar langs bassinkanten med solterrasse, liggestole og puder. Der er tilmed 2 yderligere swimmingpools på taget. Hotellets gæster kan slappe i solariet og saunaen (mod betaling). Man kan også benytte tennisbanerne, minigolfbanen og stedets eget fitness-studie (alt sammen mod betaling). Inden for 3 km af hotellet ligger der en golfbane. Med jævne mellemrum tilbyder hotellet ydermere et underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter.

  Se mere
 • Costa Adeje Gran Hotel
  Fra1.108krPr. nat

  Costa Adeje Gran Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Av. de bruselas 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 135 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger ca. 300 m fra sandstranden og kun ca. 500 m fra en forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet er bygget i år 2001 og har fordelt på 5 etager i alt 438 dobbeltværelser og 6 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception, syv elevatorer, en kiosk, et par forretninger, en frisør, en lille spillehal og en tv-stue. Hertil kommer et diskotek, to barer, en klimatiseret à la carte restaurant og en klimatiseret buffetrestaurant. Der tilbydes endvidere internetadgang (mod betaling), vaskeservice og roomservice. Der er ydermere parkeringsplads og garage. Til de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Herudover har de klimatiserede værelser et stereoanlæg, en telefon, satellit-/kabel-tv samt WiFi.Hotellet råder over hele tre swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. Der er desuden en swimmingpool med nudist-område på tagterrassen. Herudover er der et børnebassin samt liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i whirlpoolen, saunaen eller solariet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Herudover kan man spille tennis, bordtennis, squash, billard, boccia og minigolf samt dyrke motion i fitness-studiet. Hertil kommer et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 4 km væk.

  Se mere
 • Diverhotel Tenerife Spa & Gardens
  Fra804krPr. nat

  Diverhotel Tenerife Spa & Gardensstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Urb. el durazno s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Det komfortable strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i den rolige og attraktive bydel El Durazo. Ca. 10 minutters gang fra hotellet ligger der et stoppested, hvorfra der kører en almindelig bus samt en hotelbus. I de nærmere omgivelser (ligeledes ca. 10 minutter) finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Til den strand en Puerto de la Cruz hav er der ca. 2 km.Det smagfuldt indrettede hotel består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 248 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en café, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Slutteligt råder anlægget også over en fortryllende, ca. 15.000 m2 stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I den store have er der smukke træer, et fantastisk anlagt poollandskab med whirlpool, en solterrasse, et optisk adskilt nudistområde, liggestole og parasoller samt en pool/snackbar (åben om dagen) med en indbydende terrasse. Herudover har hotellet en sauna og et lille, velholdt wellness-område. Her kan man få diverse behandlinger som f.eks. det populære anti-stress-program, afslapningsterapier, massage og meget, meget mere (alt sammen mod betaling). For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille vandpolo, tennis, minigolf, samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Iberostar Grand Hotel El Mirador
  Fra1.916krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette luksuriøse strand-hotel ligger i Costa Adeje, hvor øens mest ansete hoteller ligger. Fra hotellet kan gæsterne gå direkte ned til stranden El Duque eller til indkøbscenteret El Mirador. Fra hotellet er der omkring 20 km til lufthavnen Tenerife Syd (Sur).Hotellet ligger på et frodigt, 22.000 m² stort areal. Det rummer 120 værelser, som alle er designet for at maksimere komforten selv ned til den mindste detalje. Forskellen ligger i detaljen, hvilket gør hotellet i stand til at tilbyde den højest mulige standard af luksus og service. Endvidere rummer hotellet klimaanlæg, en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer de multifunktionelle lounger af forskellig størrelse, hvor der kan afholdes møder og konferencer, ligesom der er forretninger, en frisørsalon, WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, fjernsynsstue samt en parkeringsplads. Hotellet råder deslige over flere restauranter, barer samt en café.Værelserne er blevet indrettet i en klassisk og enkel stil, som fremhæver rummet i sig selv med beige- og elfenbensnuancer og som skaber rolige og afslappende omgivelser. Værelserne rummer klimaanlæg og radiator, satellit-tv, internetadgang, en telefon, minibar, safeboks, radio og stereoanlæg, dobbelt- eller kingsize senge samt et loungeområde. Herudover er alle værelser udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, et adskilt brusebad og et badekar samt en altan eller terrasse med udsigt til havet.Hotellets haveanlæg rummer 2 swimmingpools med en samlet størrelse på 2.000 m². Omkring swimmingpoolen vil gæsterne finde liggestole, håndklæder og parasoller, ligesom der er en snack-/poolbar. Gæsterne kan ligeledes benytte sig af fitness-studiet, spille bordtennis eller squash eller simpelthen forkæle sig selv med en af de mange massage-behandlinger.

  Se mere
 • Puerto Resort by Blue Sea
  Fra349krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Der er i alt 390 værelser på stedet. Ejendommen består af 6 handicapvenlige værelser. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Bungalows Barranco
  Fra285krPr. nat

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Det enkle kompleks ligger ca. 300 m fra stranden. Der er desuden forbindelse med offentlig transport ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1979, blev renoveret i 1998 og består af en toetagers hovedbygning med i alt 101 lejligheder. Bygningen rummer desuden en reception med bar og en restaurant.De praktisk indrettede lejligheder er alle udstyret med eget badeværelse, telefon, tekøkken, køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med dertilhørende solterrasse. Der ligger endvidere en golfbane ca. 500 m væk.

  Se mere
 • Miramar
  Fra298krPr. nat

  Miramarstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque taoro s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Hotellet ligger i turistbyen Puerto de la Cruz, kun ca. 1,5 km fra den smukke strand. Hotellet ligger midt i den 4300 m2 store Taoro-park, over for Gran Casino. I hotellets omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der er ca. 2 km til havbadene. Der kører busser flere gange om dagen. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 1 km væk.Det charmerende middelklassehotel er bygget i 1964 og blev renoveret i 1999. Det har i alt 140 værelser fordelt på fem etager. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception, læserum, en lille spillehal, en tv-stue og en internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne råder over eget badeværelse, telefon, safe mod betaling og altan eller terasse.

  Se mere
 • Bahia Flamingo
  Fra396krPr. nat

  Bahia Flamingostars

  Playa La Arena, Tenerife , Av. gaviota 3 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder

  Hotellet ligger på kystvejen lige over for havet og kun ca. 350 m fra stranden Playa de la Arena. Efter en kort spadseretur kommer man til bymidten, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder (ca. 350 m). I nærheden afgår der endvidere offentlige transportmidler (ca. 50 m), hvormed man kan komme til alle dele af øen. Der er desuden ca. 45 km til lufthavnen.iddelklassehotellet er bygget i 1993 og blev renoveret i 2005. Det er på tre etager og råder over i alt 141 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom her også er safebokse og en vekselbørs. Til faciliteterne hører desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Naturligvis er der også en internetterminal, (mod betaling).De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med badekar samt telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse (delvist med havudsigt)På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der mulighed for at spille tennis, ligesom hotellet også har et afvekslende aktivitetsprogram.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  257  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination