Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  137kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Malibu Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra337krPr. nat

  Malibu Parkstars

  Costa Adeje, Tenerife , Italia s/n - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i Playa de las Américas blot ca. 17 km fra lufthavnen Sur Reina Sofia på den sydlige del af Tenerife. Til stranden i Torviscas er der ca. 5 minutters kørsel i bil. I nærheden af anlægget er der et vandland.Lejlighedskomplekset, som blev renoveret i 2004, er højt beliggende og kan tilbyde udsigt over den sydlige del af Tenerife. Det råder over i alt 86 lejligheder og 29 studier. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs samt en garderobe. Herudover er der café, supermarked, snack-bar på terrassen, udlejning af cykler og legeplads.De komfortable lejligheder og studier er indrettet med badeværelse/toilet med hårtørrer samt tekøkken med køleskab, ovn, elkedel og mulighed for at lave te og kaffe. De råder endvidere også over et fjernsyn. Fra mange af lejlighederne og studierne er der udsigt over havet.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Sportsbegejstrede kan spille tennis (mod betaling), bordtennis, billard (mod betaling) og dart.

  Se mere
 • Laguna Park II
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra288krPr. nat

  Laguna Park IIstars

  Costa Adeje, Tenerife , Calle del pais vasco, torviscas alto 1 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 198 Muligheder

  Komplekset ligger på en bakke i Playa de Las Americas ikke langt fra vandlandet. Der er ca. 20 minutters gang til stranden. Centrum med dens mange indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber og offentlige transportmidler ligger kun ca. 500 m fra komplekset. I de umiddelbare omgivelser er der desuden mulighed for at udøve en lang række sportsgrene. Det nærmeste diskotek ligger ca. 1 km fra komplekset.Lejlighedskomplekset består af en 2-etagers hovedbygning med i alt 295 lejligheder. Bygningen indeholder endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs samt elevator. På hotellet er der desuden et lille supermarked, et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar, en pub og en a la carte restaurant med børnestole. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes naturligvis vasketøjsservice.De praktisk indrettede lejligheder har kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, et badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, tekøkken med køleskab, safeboks (mod betaling) og altan.Hotellet råder over 2 swimmingpools (den ene med saltvand). Hertil kommer en pool-/snackbar, liggestole og parasoller. På sportsområdet er der vandaerobic, aerobic, bananbåde, vandski, jetski, motorbåde, dykning, surfing, windsurfing, sejlads, katamaraner, bordtennis, squash, basketball, beachvolley, billard/snooker, boccia, bowling og minigolf. Ca. 2 km væk ligger der en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles a la carte.

  Se mere
 • Puerto Resort by Blue Sea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra369krPr. nat
  3,6/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Beliggende i Puerto de la cruz , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2006. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 6 handicapvenlige værelser. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel.

  Se mere
 • Blue Sea Apartamentos Callao Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra362krPr. nat
  3,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Det moderne lejlighedshotel ligger kun ca. 5 minutters kørsel fra centrum af Adeje samt 8 minutters kørsel fra Playa de las Américas. Der er ca. 10 minutters kørsel til havet. Lufthavnen Sur Reina Sofia ligger desuden ca. 20 km fra hotellet.Feriekomplekset har fordelt på 2 etager i alt 219 lejligheder. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs og garderobe. Hertil kommer en café, et lille supermarked og en bar. Der er tilmed også en restaurant samt internetadgang (mod betaling). Der tilbydes naturligvis hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der også er mulighed for at få vasket tøj (mod betaling). De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen.De smagfuldt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse med separat soveværelse og et badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-tv. I de stilfulde rum er der desuden dobbeltseng og altan eller terrasse.På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Hotellet råder endvidere over et solarium, ligesom der også er mulighed for at få massage og dyrke vandaerobic (mod betaling). For de sportsbegejstrede er der tennis, squash og volleyball samt bueskydning. Herudover kan man spille billard, petanque, golf og minigolf. Prikken over i'et er et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Aeropuerto Sur
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra327krPr. nat

  Aeropuerto Surstars

  San Isidro Tenerife, Tenerife , Benchijigüa 4 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Hotellet ligger i centrum af landsbyen San Isidro kun ca. 10 minutters kørsel fra lufthavnen Reina Sofia. Der er endvidere ca. 4 km til stranden. Herudover er der ca. 20 minutters kørsel til Playa de las Américas' turistcentrum.Cityhotellet er på 3 etager og har i alt 91 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Endvidere har hotellet et spillelokale samt 2 konferencerum.Værelserne rummer et veludstyret med badeværelse med brusebad samt telefon og fjernsyn.Fra lufthavnen skal man køre ad motorvejen mod Santa Cruz. Tag afkørsel San Isidro mod byens centrum. Hotellet ligger på hovedvejen på højre hånd.

  Se mere
 • Las Aguilas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra515krPr. nat

  Las Aguilasstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Calle doctor barajas 19 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 174 Muligheder

  Dette komfortable hotel ligger på toppen af bjerget og tilbyder spektakulær udsigt over Puerto de la Cruz og Orotava-dalen. Herudover er der få minutter til centrum af Puerto de la Cruz og byens strande.Dette hotel blev moderniseret i 2005 og rummer 219 værelser og 2 luksuriøse suiter fordelt på 6 etager. Af faciliteter er der desuden døgnåben reception og en parkeringsplads til bilen. Hotellet har talrige lokaler til at afholde fester, konferencer og andre begivenheder. Disse karakteristika gør hotellet til et passende sted at kombinere arbejde og afslapning. Desuden tilbydes gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice og internetadgang (mod betaling). Herudover kan de benytte den gratis bustransport til centrum hver dag.Værelserne er smagfuldt indrettet og rummer eget badeværelse med boblebad og tekøkken (utensilier kan lejes), safeboks (mod betaling) og satellit-tv. De rummer alle endvidere klimaanlæg, og i suiterne i kategorien Ocean View er der separate radiatorer i stuen. De handicapvenligt indrettede værelser tilbyder brusebad, som er egnet til gæster i kørestol (på anmodning).Hotellet tilbyder 2 udendørs swimmingpools, et soppebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan benytte hotellets tennisbaner og spille pool/snooker, bordtennis og paddle-tennis (alt sammen mod betaling). Tilmed arrangeres der et varieret underholdningsprogram på hotellet. Til golfbanen er der ca. 10 km.Gæsterne kan selv sammensætte deres morgenmad og aftensmaden ved buffeterne.

  Se mere
 • Clubhotel Riu Buena Vista
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra818krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Dette familievenlige strand-hotel ligger direkte ved havet og tilbyder strålende udsigter over øen La Gomera. Der ligger et indkøbscenter lige i nærheden af hotellet. Der kører en gratis bus til Playa de las Americas og der er omkring 30 km til Tenerife lufthavn.Det moderne kompleks blev grundlagt i 2004 og rummer i alt 500 værelser fordelt på 9 etager. Til faciliteterne hører klimaanlæg, en foyer med elevator og døgnåben reception, en safeboks, en garderobe samt en vekselbørs. Til forretningsrejsende står konferencelokaler til rådighed, ligesom der er en fælles internetforbindelse (mod betaling). Yngre gæster har mulighed for at boltre sig i legeområdet eller i miniklubben. Hotellet råder desuden over 2 barer og en restaurant.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer, en telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling), et lille køleskab samt centralt regulerbart klimaanlæg. Suiterne tilbyder også en separat lounge, en mikrobølgeovn og en kaffemaskine. De handicapvenlige værelser har et badekar med gribestænger. Deslige er der enten altan eller terrasse på værelserne.På hotellets velpassede arealer er der 3 swimmingpools med saltvand, heraf 1 opvarmet med boblebad og vandfald. Der er også et børnebassin (opvarmet), en snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole, parasoller og håndklæder. Sportsentusiaster har mulighed for at spille tennis, petanque, bordtennis eller billard (mod betaling) samt at dyrke aerobics, skyde med bue og pil eller sejle i robåd. Gæsterne kan tillige benytte sig af fitness-studiet, fodboldbanen og volleyballbanen. Der arrangeres et varierende underholdningsprogram både for unge og gamle.Hovedrestauranten tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad med madlavningsshow. 2 gange om ugen tilbydes gæsterne en tema-middag, ligesom de har mulighed for at spise middag i tema-restauranten (reservation kræves).

  Se mere
 • Cordial Golf Plaza Aparthotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra397krPr. nat

  Cordial Golf Plaza Aparthotelstars

  Golf del Sur, Tenerife , Golf del sur s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 98 Muligheder

  Lejlighedshotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i turistområdene ca. 500 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse restauranter, barer samt et utal af indkøbsmuligheder. Til bymidten er der ca. 1 km. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport. Lufthavnen Tenerife Syd ligger ca. 8 km væk, hvilket betyder, at lufthavnstrafikken næppe vil gå fuldstændig ubemærket forbi hotellets gæster.Anlægget er bygget i 2003. det er på tre etager og råder over seks suiter og 168 lejligheder. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception, et lejesafe mod betaling og en elevator. Herudover er der et minimarked, et diskotek, en klimatiseret restaurant med børnestole, en offentlig internetterminal mod betaling samt en parkeringsplads og en garage mod betaling.De indbydende og hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab mod betaling, lejesafe samt et lille opholdsrum. Lejligheden gøres ren ved afrejse.Hotellets gæster kan boltre sig i den udendørs swimmingpool, ligesom der også er en snack/poolbar, liggestole og parasoller. Man kan desuden dyrke vandaerobic, gå i sauna mod betaling eller i dampbad mod betaling, slikke sol på solterrassen eller slappe af ved en massage mod betaling. Gæsterne kan endvidere benytte fitnessstudiet, og squashbanerne eller spille golf (ca. en km væk) mod betaling. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Florida Park Club
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra386krPr. nat

  Florida Park Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Austria 10 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Etablissementet ligger i den sydlige del af Tenerife i boligområdet San Eugenio Alto, tæt på stationerne Los Cristianos og Playa de las Americas med udsigt over den ny Siam park. Tenerife Sur Reina Sofía lufthavn ligger omkring 15 km væk fra logiet.Dette lejligheds-hotel tilbyder en vidunderlig udsigt og 41 boligenheder samt en eksklusiv indretning med luksuriøse møbler. Af faciliteter tilbydes gæsterne på det klimatiserede etablissement tilmed en foyer med en safeboks, en bar, en fjernsynsstue, en restaurant og internetadgang via trådløs og kabelført forbindelse. Man kan også bestille vasketøjsservice, og gæster i bil kan efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads.Kompleksets boligenheder tilbyder en blanding af store studier og 1 og 2 soveværelser, som alle råder over store terrasser, heraf nogle med egen have. Lejlighedernes interiør er møbleret i overensstemmelse med en meget høj standard, og de fleste rummer polerede marmorgulve og skaber således en frisk og afslappet atmosfære og tilføjer samtidig et element af luksus til indretningen. Ud over eget badeværelse med brusebad og badekar omfatter boligenhedernes standardindretning også telefon, satellit-/kabel-tv og et tekøkken med minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe, ligesom der er en safeboks og en altan/terrasse.Gæsterne har mulighed for at spille bowling og golf eller tage på fisketur eller bare slappe af ved den udendørs og opvarmede swimmingpool, hvor liggestole og parasoller står klar til brug langs bassinkanten. Som alternativ hertil kan man hvile ud i boblebadet og saunaen, holde sin brune farve ved lige i solariet eller besøge fitness-studie for at træne.

  Se mere
 • CLC Sunningdale Village
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra399krPr. nat

  CLC Sunningdale Villagestars

  Golf del Sur, Tenerife , San miguel de abona - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Beliggende i Golf del sur , er denne ejendom det perfekte udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel består af 30 rummelige lejligheder. Hotel tilbyder 10 rummelige studio-lejligheder. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  255  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination