Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  134kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Gran Hotel Bahia del Duque
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.758krPr. nat

  Gran Hotel Bahia del Duquestars

  Costa Adeje, Tenerife , Avenida bruselas s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger lige ved stranden i Costa Adejes turistområder. Der er blot fire km til Playa de las Americas. Hertil er der gode forbindelser med bus.Strandhotellet er bygget i 1993 og består af 20 bygninger. Hotellet har desuden et haveareal på 63.000 m2. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer. For gæsterne står der 10 barer, en frisør, 11 restauranter og 26 konferencerum til rådighed. Herudover er der Internet, room-/vaskeservice og parkeringsplads. For de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub.De individuelle og komfortable værelser er udstyret med brusekabine, badekar, hårtørrer og et separat WC. I de klimatiserede værelser er der desuden en minibar, et køleskab og et safe (leje). Herudover er der altan eller terrasse.Anlægget råder over tre udendørs swimmingpools, to saltvandspools, to børnebassiner, liggestole, parasoller og en poolbar. Gæsterne kan desuden slappe af i saunaen eller benytte solariet. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis og bordtennis eller dyrke motion i fitness-studiet. Den nærmeste golfbane ligger ca. 1,5 km væk. Hertil kommer et aktivitetsprogram for både voksne og børn.

  Se mere
 • Fañabe Costa Sur
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra551krPr. nat

  Fañabe Costa Surstars

  Costa Adeje, Tenerife , Bruselas, playa de fañabe 13 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 118 Muligheder

  Dette hotel ligger i Costa Adeje, og til sandstrandene Playa del Duque og Playa de Fañabe er der henholdsvis 350 og 250 m. Til et busstoppested er der ca. 100 m, og Playa de las Americas ligger kun 2 km væk.Hotellet består af i alt 413 dobbeltværelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception, elevatorer, en café, en bar, et lille supermarked, en frisørsalon og en legeplads. Hertil kommer et spillelokale og en fjernsynsstue.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, køleskab, klimaanlæg, satellit-tv og en altan, ligesom der er en safeboks og en minibar (begge dele mod betaling). På de handicapvenligt indrettede værelser er brusebadet tilgængeligt for gæster i kørestol.På udendørsarealet finder man en swimmingpool (opvarmet om vinteren) med børnebassin samt en bar langs bassinkanten med solterrasse, liggestole og puder. Der er tilmed 2 yderligere swimmingpools på taget. Hotellets gæster kan slappe i solariet og saunaen (mod betaling). Man kan også benytte tennisbanerne, minigolfbanen og stedets eget fitness-studie (alt sammen mod betaling). Inden for 3 km af hotellet ligger der en golfbane. Med jævne mellemrum tilbyder hotellet ydermere et underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter.

  Se mere
 • Isabel Family Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra509krPr. nat

  Isabel Family Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Avda moscu 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 73 Muligheder

  Lejligheds-hotellet ligger kun 600 m fra stranden samt en kort slentretur fra den offentlige transports nærmeste stoppested. I nærheden af hotellet er der restauranter, barer og butikker. Endvidere er der ca. 30 km til Nationalparken Las Cañadas. Rejsetiden fra Tenerifes sydlige lufthavn er 20 minutter (omkring 20 km) og til Tenerifes nordlige lufthavn er der godt og vel 90 km.Dette lejligheds-kompleks blev konstrueret i typisk kanarisk stil og er ideelt for familier. Det tilbyder klimaanlæg og i alt 384 lejligheder/bungalower/villaer. Foyerens reception har åbent 24 timer i døgnet og tilbyder gæsterne en vekselbørs. Desuden tilbydes gæsterne 3 barer, en restaurant med terrasse, frisørsalon, internetcafé og en butik. Hertil kommer internetadgang (mod betaling), og for børnene er der en miniklub og legeplads. Endelig tilbyder lejligheds-hotellet konferenceindretninger.Lejlighederne rummer en attraktiv indretning og tilbyder et komplet badeværelse med badekar og hårtørrer, telefon, satellit-tv samt køkken med køleskab, mikrobølgeovn, brødrister og elkedel. Hertil kommer centralt klimaanlæg, en altan eller terrasse og en safeboks mod betaling. Lejlighederne er også forsynet med mulighed for at lave te og kaffe.Komplekset tilbyder en udendørs swimmingpool for voksne (opvarmet om vinteren), et børnebassin, snackbar langs swimmingpoolen samt en rummelig vinterhave (solarium) med liggestole og parasoller. De mere sportslige typer kan spille tennis, bordtennis, pool/snooker samt squash (alle aktiviteter mod betaling). Ydermere kan gæsterne benytte sig af boblebadet, fitness-studiet samt bestille massage (sidstnævnte mod betaling), ligesom der tilbydes et helt underholdningsprogram for børn og voksne om dagen. Af underholdning om aftenen tilbydes der de fleste aftener levende musik og diverse særlige shows. Liggestole og parasoller kan man også leje på den nærliggende sandstrand. Endelig er der fra lejligheds-hotellet omkring 5 km til golfbanen Las Americas.

  Se mere
 • Diverhotel Tenerife Spa & Gardens
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra417krPr. nat

  Diverhotel Tenerife Spa & Gardensstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Urb. el durazno s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det komfortable strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i den rolige og attraktive bydel El Durazo. Ca. 10 minutters gang fra hotellet ligger der et stoppested, hvorfra der kører en almindelig bus samt en hotelbus. I de nærmere omgivelser (ligeledes ca. 10 minutter) finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Til den strand en Puerto de la Cruz hav er der ca. 2 km.Det smagfuldt indrettede hotel består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 248 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en café, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Slutteligt råder anlægget også over en fortryllende, ca. 15.000 m2 stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I den store have er der smukke træer, et fantastisk anlagt poollandskab med whirlpool, en solterrasse, et optisk adskilt nudistområde, liggestole og parasoller samt en pool/snackbar (åben om dagen) med en indbydende terrasse. Herudover har hotellet en sauna og et lille, velholdt wellness-område. Her kan man få diverse behandlinger som f.eks. det populære anti-stress-program, afslapningsterapier, massage og meget, meget mere (alt sammen mod betaling). For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille vandpolo, tennis, minigolf, samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Las Piramides
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra373krPr. nat

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger ca. 10 minutters gang fra stranden. Der er desuden ca. 5 minutters kørsel med bil til centrum af byen Playa de las Américas. I de nærmere omgivelser (ca. 50 m) venter der gæsterne et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og diverse barer. Der er ca. 18 km til lufthavnen Reina Sofia, mens der er omkring 85 km til lufthavnen Los Rodeos.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 336 lejligheder, hvoraf mange som regel har unge logerende. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Herudover har hotellet en dejlig café, en bar og en restaurant. Hotellet råder endvidere over et lille supermarked, en frisørsalon, en tv-stue samt internetadgang (mod betaling).De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse. Desuden er de indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken med køleskab og safeboks (mod betaling). Lejlighederne indeholder ydermere kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Herudover er det muligt at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Troya
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra524krPr. nat

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er kun adskilt fra stranden af strandvejen (ca. 50 meter). I nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Der er ca. 300 m til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1973 og blev renoveret i 1998. Det ligger i en tropisk have og har på sine syv etager i alt 354 dobbeltværelser. Herudover er der en foyer med en reception og fem elevatorer. Der er endvidere en butik, en frisør, en bar, en tv-stue, en klimatiseret restaurant, en offentlig internetterminal og en legeplads for børnene.De komfortabelt og stilfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Herudover er der telefon, internetadgang, lejesafe og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet kan endvidere tilbyde en sauna, ligesom der også er mulighed for at få massage. Endvidere er der et fitness-studie, ligesom der også er mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash, billard og minigolf. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Puerto Resort by Blue Sea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra316krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Der er i alt 390 værelser på stedet. Ejendommen består af 6 handicapvenlige værelser. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Elegance Dania Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra216krPr. nat

  Elegance Dania Parkstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Cupido 12 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev moderniseret i 2009. Der er i alt 220 værelser på stedet. Ejendommen består af 220 dobbeltværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen. Hotel har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Tinerfe Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra222krPr. nat

  Tinerfe Gardenstars

  Costa Adeje, Tenerife , San eugenio 24 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i et turistområde i centrum af Costa Adeje kun ca. 500 m fra stranden. Herudover er der blot en kort spadseretur til feriecentrummet med diverse indkøbsmuligheder. Men også tæt på komplekset ligger der forskellige gågader med barer, restauranter og et afvekslende natteliv. Ydermere er der ca. 100 m til forbindelse med offentlige transportmidler. Til et mødested for turister, centrum af Playa de las Americas, er der ca. 1 km. Endelig er der ca. 15 minutters kørsel i bil til lufthavnen Tenerife Syd.Anlægget blev renoveret i år 2004 og råder på 2 etager i alt over 76 lejligheder. Endvidere er der foyer med døgnåben reception. Desuden tilbydes der en bar og internetadgang.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt en altan. Tilmed er der eget badeværelse/brusebad/toilet samt komplet indrettet tekøkken med køleskab, telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis og billard.

  Se mere
 • Bungalows Barranco
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra202krPr. nat

  Bungalows Barrancostars

  Playa de las Americas, Tenerife , Santiago puig 3 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Det enkle kompleks ligger ca. 300 m fra stranden. Der er desuden forbindelse med offentlig transport ca. 100 m væk.Komplekset er bygget i 1979, blev renoveret i 1998 og består af en toetagers hovedbygning med i alt 101 lejligheder. Bygningen rummer desuden en reception med bar og en restaurant.De praktisk indrettede lejligheder er alle udstyret med eget badeværelse, telefon, tekøkken, køleskab og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med dertilhørende solterrasse. Der ligger endvidere en golfbane ca. 500 m væk.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  250  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination