Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  157kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Elegance Dania Park
  Fra253krPr. nat

  Elegance Dania Parkstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Cupido 12 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Ejendommen består af 220 værelser. Ejendommen består af 220 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Puerto de la Cruz
  Fra326krPr. nat

  Puerto de la Cruzstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Av. marques villanueva del prado s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Hotellet blev renoveret i 2005, er på 7 etager og består af 252 dobbeltværelser, 37 enkeltværelser og 11 juniorsuiter. Gæsterne bydes velkommen i den behagelige foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Af yderligere faciliteter er der 3 elevatorer, et spillelokale, 2 barer og en klimatiseret buffetrestaurant (med udsigt over den smukke have) samt konferenceindretninger, internetadgang (mod betaling), en legeplads til børnene samt gratis shuttlebus til byens centrum 5 dage om ugen. Desuden er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling), hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling), ligesom der også er parkeringsplads og garage til bilen (mod betaling).De indbydende værelser er indrettet med eget badeværelse, terrasse eller balkon, telefon, satellit-tv, WiFi, minibar (mod betaling, ved forespørgsel), centralt reguleret klimaanlæg (sommersæsonen, med tidstabel), safeboks (mod betaling) og hårtørrer. På de handicapvenligt indrettede værelser er der en funktion, hvor gæster i kørestol kan komme ind under brusebadet (roll-in showers).På de udendørs arealer er der 2 swimmingpools med klorvand (en af dem er opvarmet). Endvidere er der et separat børnebassin samt en legeplads til børnene. Desuden er der snackbar langs swimmingpoolen samt solterrasse med liggestole og parasoller (håndklæder mod depositum). Mod betaling kan man også spille tennis (1 hårdt underlag), pool eller bordtennis. Ydermere kan gæsterne træne i fitness-studiet (gratis) eller slappe af med lidt massage (mod betaling). Flere gange om ugen tilbydes der et underholdningsprogram om aftenen med dans, levende musik og forestillinger.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffet med opvisning af madlavningen (show cooking). To gange om ugen er der temamiddage, herunder kanariske og orientalske. Restauranten er røgfri

  Se mere
 • Puerto Resort by Blue Sea
  Fra367krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder

  Feriested blev bygget i 1973. Feriested undergik en renovering i 2006. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 6 handicapvenlige værelser. Dette feriested er det perfekte sted til at slippe væk til en varm, solfyldt familieferie. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Feriested er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Miramar
  Fra269krPr. nat

  Miramarstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque taoro s/n - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Hotellet ligger i turistbyen Puerto de la Cruz, kun ca. 1,5 km fra den smukke strand. Hotellet ligger midt i den 4300 m2 store Taoro-park, over for Gran Casino. I hotellets omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der er ca. 2 km til havbadene. Der kører busser flere gange om dagen. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 1 km væk.Det charmerende middelklassehotel er bygget i 1964 og blev renoveret i 1999. Det har i alt 140 værelser fordelt på fem etager. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception, læserum, en lille spillehal, en tv-stue og en internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne råder over eget badeværelse, telefon, safe mod betaling og altan eller terasse.

  Se mere
 • Iberostar Grand Hotel El Mirador
  Fra2.894krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette luksuriøse strand-hotel ligger i Costa Adeje, hvor øens mest ansete hoteller ligger. Fra hotellet kan gæsterne gå direkte ned til stranden El Duque eller til indkøbscenteret El Mirador. Fra hotellet er der omkring 20 km til lufthavnen Tenerife Syd (Sur).Hotellet ligger på et frodigt, 22.000 m² stort areal. Det rummer 120 værelser, som alle er designet for at maksimere komforten selv ned til den mindste detalje. Forskellen ligger i detaljen, hvilket gør hotellet i stand til at tilbyde den højest mulige standard af luksus og service. Endvidere rummer hotellet klimaanlæg, en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer de multifunktionelle lounger af forskellig størrelse, hvor der kan afholdes møder og konferencer, ligesom der er forretninger, en frisørsalon, WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, fjernsynsstue samt en parkeringsplads. Hotellet råder deslige over flere restauranter, barer samt en café.Værelserne er blevet indrettet i en klassisk og enkel stil, som fremhæver rummet i sig selv med beige- og elfenbensnuancer og som skaber rolige og afslappende omgivelser. Værelserne rummer klimaanlæg og radiator, satellit-tv, internetadgang, en telefon, minibar, safeboks, radio og stereoanlæg, dobbelt- eller kingsize senge samt et loungeområde. Herudover er alle værelser udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, et adskilt brusebad og et badekar samt en altan eller terrasse med udsigt til havet.Hotellets haveanlæg rummer 2 swimmingpools med en samlet størrelse på 2.000 m². Omkring swimmingpoolen vil gæsterne finde liggestole, håndklæder og parasoller, ligesom der er en snack-/poolbar. Gæsterne kan ligeledes benytte sig af fitness-studiet, spille bordtennis eller squash eller simpelthen forkæle sig selv med en af de mange massage-behandlinger.

  Se mere
 • Interpalace by Blue Sea
  Fra346krPr. nat

  Interpalace by Blue Seastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Aceviño 21 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Diverhotel Tenerife Spa & Gardens
  Fra572krPr. nat

  Diverhotel Tenerife Spa & Gardensstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Urb. el durazno s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Det komfortable strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i den rolige og attraktive bydel El Durazo. Ca. 10 minutters gang fra hotellet ligger der et stoppested, hvorfra der kører en almindelig bus samt en hotelbus. I de nærmere omgivelser (ligeledes ca. 10 minutter) finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Til den strand en Puerto de la Cruz hav er der ca. 2 km.Det smagfuldt indrettede hotel består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 248 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en café, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Slutteligt råder anlægget også over en fortryllende, ca. 15.000 m2 stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I den store have er der smukke træer, et fantastisk anlagt poollandskab med whirlpool, en solterrasse, et optisk adskilt nudistområde, liggestole og parasoller samt en pool/snackbar (åben om dagen) med en indbydende terrasse. Herudover har hotellet en sauna og et lille, velholdt wellness-område. Her kan man få diverse behandlinger som f.eks. det populære anti-stress-program, afslapningsterapier, massage og meget, meget mere (alt sammen mod betaling). For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille vandpolo, tennis, minigolf, samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Teide Mar
  Fra190krPr. nat

  Teide Marstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Aceviño - urbanizacion la paz 6 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Det tiltalende kompleks er beliggende i La Paz, som er det mest berømte kvarter i Puerto de la Cruz. Fra hotellet er der en betagende udsigt ud over vulkanen Teide, dalen Orotova samt det azurblå hav. Der er ca. 800 til stranden. I La Paz er der et væld af små, hyggelige forretninger, restauranter og barer. Desuden er der kun 5 minutters gang til den botaniske have, mens der er ca. 25 minutters gang til det store anlæg med havvandsswimmingpools, til fiskerihavnen og til den hyggelige, gamle bydel.Lejlighedskomplekset blev bygget i 1974 og renoveret i 1999. Det ligger i en 4.000 m2 stor, subtropisk have og er udstyret med typiske kanariske træbalkoner. Det består af en 6-etagers hovedbygning med i alt 257 studier. Bygningen rummer desuden en foyer med en reception. Derudover er der en bar, en tv-stue og en restaurant.De hyggeligt indrettede studier rummer kombineret stue soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-tv (mod betaling), safeboks (mod betaling) og møbleret altan.Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin, pool snackbar og liggestole. På det sportslige område tilbydes der tennis og billard. Endvidere ligger der en golfbane 18 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Globales Acuario
  Fra203krPr. nat

  Globales Acuariostars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque las flores 35 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 73 Muligheder

  Hotellet ligger oven for Puerto de la Cruz i kvarteret San Antonio. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet. Til centrum og til stranden er der ca. 2 km.Hotellet har 6 etager med i alt 80 dobbeltværelser. For hotellets gæster står der en reception, en restaurant og to barer til rådighed.Værelserne har eget badeværelse, telefon, fjernsyn, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På taget finder man en swimmingpol og en solterrasse med liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Costa Adeje Gran Hotel
  Fra925krPr. nat

  Costa Adeje Gran Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Av. de bruselas 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 136 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger ca. 300 m fra sandstranden og kun ca. 500 m fra en forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet er bygget i år 2001 og har fordelt på 5 etager i alt 438 dobbeltværelser og 6 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception, syv elevatorer, en kiosk, et par forretninger, en frisør, en lille spillehal og en tv-stue. Hertil kommer et diskotek, to barer, en klimatiseret à la carte restaurant og en klimatiseret buffetrestaurant. Der tilbydes endvidere internetadgang (mod betaling), vaskeservice og roomservice. Der er ydermere parkeringsplads og garage. Til de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Herudover har de klimatiserede værelser et stereoanlæg, en telefon, satellit-/kabel-tv samt WiFi.Hotellet råder over hele tre swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. Der er desuden en swimmingpool med nudist-område på tagterrassen. Herudover er der et børnebassin samt liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i whirlpoolen, saunaen eller solariet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Herudover kan man spille tennis, bordtennis, squash, billard, boccia og minigolf samt dyrke motion i fitness-studiet. Hertil kommer et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 4 km væk.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  201  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination