Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  167kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Weare Hotel La Paz
  Fra400krPr. nat

  Weare Hotel La Pazstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , La haya 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 39 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 13 meninger fra rejsendeBaseret på 13 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i Puerto de la Cruz, kun et par minutters gang fra stranden (ca. 800 m). Til San Telmo og Lago Martianez samt til Puerto de la Cruz' maleriske gamle bydel med de mange indkøbsmuligheder, caféer, barer og restauranter er der ligeledes ca. 800 m. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet.Til hotellet hører endvidere en 1400 m² stor have. Bygningen rummer endvidere en reception med to elevator, en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Herudover er der også en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Der tilbydes naturligvis vaskeservice.De tiltalende værelser råder over eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, lejesafe og en møbleret altan.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med liggestole, parasoller og solterrasse. På det sportslige område tilbydes der tennis og billard/snooker. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram. Der er desuden en golfbane 20 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Taoro Garden
  Fra468krPr. nat

  Taoro Gardenstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Dinamarca - parque taoro 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 147 meninger fra rejsendeBaseret på 147 meninger fra rejsende

  Det attraktive strandhotel ligger på en bakke i den smukke og rolige park Taoro og har således en fænomenal udsigt ud over Puerto de la Cruz og kysten. Lige bag ved hotellet kan man se den maleriske landsby Orotova samt spidsen af vulkanen Teide. Der er ca. 1 km til Puerto de la Cruz historiske bymidte, hvor man finder diverse indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og diskoteker. Der er desuden ca. 900 m til havet. Der er endvidere ca. 37 km til den smukke by Santa Cruz (ca. 25 minutters kørsel med bil). Til lufthavnen Tenerife Nord er der ca. 25 km.Hotellet blev renoveret i år 2002, er på 8 etager og råder over 182 værelser, heraf 4 suiter. I den indbydende og fuldt klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception. Gæsterne kan opbevare deres værdigenstande i hotellets safebokse, veksle penge, gå til frisør eller slappe af og dyrke motion i hotellets sundhedscenter. Der er også en elevator. Man kan få slukket tørsten og stillet sulten i den elegante cocktailbar eller i den klimatiserede restaurant med ikke-ryger-område. Hotellet råder desuden over et konferencerum, en internetterminal, et læse- og spillerum samt et kasino. Der tilbydes naturligvis vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover har hotellet en 10.000 m2 stor have samt en legeplads til de mindste gæster. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med badeværelse med badekar, bidet og hårtørrer. Derudover er der en hyggelig sofagruppe, telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling), minibar/køleskab, internetadgang, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralt reguleret klimaanlæg/radiatorer og en altan eller en terrasse.

  Se mere
 • Elegance Dania Park
  Fra276krPr. nat

  Elegance Dania Parkstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Cupido 12 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Puerto de la Cruz. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 25. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 300 meter fra ferieboligen. Elegance Dania Park har i alt 220 soveværelser. Elegance Dania Park blev fuldstændig renoveret i 2009. De der bor i denne ejendom, kan surfe på internettet takket være den Wi-Fi adgang, der er klar til brug på offentlige områder. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deresgæsteværelse, hvis de beder om det. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. De besøgende kan more sig med stedets underholdning. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Elegance Dania Park.

  Se mere
 • Silken Atlantida Santa Cruz
  Fra530krPr. nat

  Silken Atlantida Santa Cruzstars

  Santa Cruz de Tenerife, Tenerife , Calle tres de mayo esq. aurea diaz flores s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 56 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 761 meninger fra rejsendeBaseret på 761 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger ca. 1 km fra en forbindelse med offentlig transport. Stranden ligger ca. 20 km væk.Bygningen blev rejst i 2001 og er på 8 etager med i alt 144 værelser. Gæsterne tilbydes endvidere en klimatiseret restaurant, Internet (mod betaling), room-/vaskeservice samt en parkeringsplads og en garage.Værelserne rÃ¥der over eget badeværelse med hÃ¥rtørrer, minibar, lejesafe samt telefon og internetadgang.Der tilbydes sauna, solarium og et fitness-studie. Den nærmeste golfbane finder man 40 km væk.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Gran Hotel Turquesa Playa
  Fra400krPr. nat

  Gran Hotel Turquesa Playastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Antonio ruiz álvarez 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 101 Muligheder

  Strandhotellet har en central beliggenhed, hører til i den øvre middelklasse og ligger tæt ved havet kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. I en omkreds af 100 m finder man diverse barer og klubber. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m væk, ligesom der er et større udvalg af indkøbsmuligheder ca. 10 minutters gang fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1996 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 350 dobbeltværelser og 50 lejligheder. Herudover rummer bygningen en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer samt en café. Desuden er der et lille supermarked, diverse forretninger, en frisør, en pub, en teatersal, et spillelokale, en tv-stue og 2 restauranter med buffet og kanarisk køkken. Hotellet har naturligvis også et konferencerum. De yngste gæster kan boltre sig i miniklubben eller på legepladsen, ligesom der også findes en minibiograf. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vasketøjsservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har brusekabine og toilet med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg (radiator om vinteren, mod betaling), safeboks (mod betaling) og en møbleret terrasse. Lejlighederne (to til fire personer) er lignende indrettede og råder over kombineret stue/soveværelse med sovesofa samt et separat soveværelse.Gæsterne kan om vinteren slappe af i en opvarmet swimmingpool med separat børnebassin, whirlpool, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover kan hotellets gæster få sig en omgang massage samt benytte saunaen eller den indendørs swimmingpool (specielle åbningstider). Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic, vandaerobic og bueskydning, spille bordtennis, tennis, squash (mod betaling), billard, minigolf, golf samt padle eller dyrke motion i fitnessstudiet. Hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med aftensshows sørger for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Tagoro Family & Fun Costa Adeje
  Fra850krPr. nat
  4,1/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2708 meninger fra rejsendeBaseret på 2708 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i bydelen Torviscas Alto ikke langt fra centrum. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 600 m fra hotellet, mens der er 800 m til den nærmeste badebugt.Komplekset råder over i alt 188 lejligheder. I den toetagers hovedbygning finder man en døgnåben reception, et supermarked, en tv-stue, en legeplads og en offentlig internetterminal. Endvidere er der en indbydende, klimatiseret restaurant. Der tilbydes desuden vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom (læge tre gange om ugen).Lejlighederne er indrettet med kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse og et badeværelse med brusekabine. Hertil kommer telefon, satellit-tv, tekøkken med køleskab, lejesafe samt en altan eller en terrasse.På de storslåede udendørs arealer finder man en solterrasse med liggestole og parasoller, en stor swimmingpool, et børnebassin og en snack-/poolbar. Mod betaling kan man desuden spille tennis, bordtennis og squash. Slutteligt er der også volleyball samt et veltilrettelagt aftenprogram med liveshows.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Blue Sea Interpalace
  Fra365krPr. nat

  Blue Sea Interpalacestars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Aceviño 21 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1225 meninger fra rejsendeBaseret på 1225 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i et unikt naturligt miljø i et boligområde i La Paz i Puerto de la Cruz, og byder på en behagelig atmosfære med en kombination af ro og sjov. Hotellet er kun 1,5 km fra centrum af byen, strand og søens naturlige pools. Dette hotel har tropiske haver, en lobby med 24-timers reception, et spillerum og en TV-lounge. Yngre gæster kan benytte børneklubben. Der er en bar og en restaurant, og gæsterne kan benytte konferencefaciliteterne, Wi-Fi og vaskeservice (alt sammen mod betaling).

  Se mere
 • Checkin Concordia Playa
  Fra364krPr. nat

  Checkin Concordia Playastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Avenida familia betancourt y molina 32 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 552 meninger fra rejsendeBaseret på 552 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en central beliggenhed i turistbyen Puerto de la Cruz kun ca. 100 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse shoppingområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Lige foran hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en dejlig beliggenhed. Det råder over 10 etager med i alt 236 værelser. Bygningen rummer desuden en hyggelig bar, en internetterminal og en indbydende restaurant.Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet. De har f.eks. eget badeværelse. Herudover er der telefon og safeboks (mod betaling) på alle værelser.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse.

  Se mere
 • Apartamentos Casablanca
  Fra315krPr. nat

  Apartamentos Casablancastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Calzada de martianez 4 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1922 meninger fra rejsendeBaseret på 1922 meninger fra rejsende

  Det charmerende lejlighedskompleks ligger i den fornemme bydel "La Paz" ikke langt fra den botaniske have, havbadene "Lago Martiánez" og bymidten. Til den skønne strand er der ca. 800 m. Lige i nærheden finder man desuden forskellige indkøbsmuligheder og restauranter. Til Puerto de la Cruz er der ca. 700 m. Der er forbindelse med offentlig transport umiddelbart foran hotellet.Komplekset er bygget i 1985 og blev renoveret i 2002. Det er på syv etager og råder over i alt 287 lejligheder/studios. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, elevator, vekselbørs, en lille spillehal, en tv-stue og internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar, et minimarked og en à la carte restaurant med børnestole til de mindste. Der tilbydes desuden vaskeservice. Der er endvidere gode parkeringsmuligheder uden for hotellet.Studierne er moderne indrettet og råder over kombineret stue/soveværelse og eget badeværelse med hårtørrer. Der er desuden telefon, tekøkken, køleskab, lejesafe og en møbleret altan. Lejlighederne har desuden et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller. Komplekset kan desuden tilbyde sine gæster muligheden for at dyrke vandaerobic, få massage, gå i fitness-studie eller spille billard. Hertil kommer et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Marte
  Fra284krPr. nat

  Martestars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Dr.ingram 20 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 396 meninger fra rejsendeBaseret på 396 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på en lille, livlig gade midt i Puerto de la Cruz' gamle bydel, ca. 1 km fra stranden "Playa Jardin". I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbs- og underholdningsmuligheder, en forbindelse med offentlig transport samt havbadet "Lago Martiánez".Hotellet blev renoveret i 2004, er på seks etager og råder over i alt 95 værelser. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Til faciliteterne hører tre elavtorere, en bar, en tv-stue og en restaurant. Herudover har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets vaskeservice, ligesom der er en parkeringsplads og en garage.De tiltalende værelser er udstyret med badekar eller brusekabine. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv (musikkanal), køleskab (ved forespørgsel og mod betaling) og lejesafe. Flere af værelserne har desuden en altan.På taget finder man en opvarmet swimmingpool samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover kan man mod betaling spille billard.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  234  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser