Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  125kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Diverhotel Tenerife Spa & Gardens
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra737krPr. nat

  Diverhotel Tenerife Spa & Gardensstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Urb. el durazno s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Det komfortable strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i den rolige og attraktive bydel El Durazo. Ca. 10 minutters gang fra hotellet ligger der et stoppested, hvorfra der kører en almindelig bus samt en hotelbus. I de nærmere omgivelser (ligeledes ca. 10 minutter) finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Til den strand en Puerto de la Cruz hav er der ca. 2 km.Det smagfuldt indrettede hotel består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 248 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en café, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Slutteligt råder anlægget også over en fortryllende, ca. 15.000 m2 stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I den store have er der smukke træer, et fantastisk anlagt poollandskab med whirlpool, en solterrasse, et optisk adskilt nudistområde, liggestole og parasoller samt en pool/snackbar (åben om dagen) med en indbydende terrasse. Herudover har hotellet en sauna og et lille, velholdt wellness-område. Her kan man få diverse behandlinger som f.eks. det populære anti-stress-program, afslapningsterapier, massage og meget, meget mere (alt sammen mod betaling). For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille vandpolo, tennis, minigolf, samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Gran Hotel Bahia del Duque
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.969krPr. nat

  Gran Hotel Bahia del Duquestars

  Costa Adeje, Tenerife , Avenida bruselas s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger lige ved stranden i Costa Adejes turistområder. Der er blot fire km til Playa de las Americas. Hertil er der gode forbindelser med bus.Strandhotellet er bygget i 1993 og består af 20 bygninger. Hotellet har desuden et haveareal på 63.000 m2. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer. For gæsterne står der 10 barer, en frisør, 11 restauranter og 26 konferencerum til rådighed. Herudover er der Internet, room-/vaskeservice og parkeringsplads. For de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub.De individuelle og komfortable værelser er udstyret med brusekabine, badekar, hårtørrer og et separat WC. I de klimatiserede værelser er der desuden en minibar, et køleskab og et safe (leje). Herudover er der altan eller terrasse.Anlægget råder over tre udendørs swimmingpools, to saltvandspools, to børnebassiner, liggestole, parasoller og en poolbar. Gæsterne kan desuden slappe af i saunaen eller benytte solariet. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis og bordtennis eller dyrke motion i fitness-studiet. Den nærmeste golfbane ligger ca. 1,5 km væk. Hertil kommer et aktivitetsprogram for både voksne og børn.

  Se mere
 • Fañabe Costa Sur
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra710krPr. nat

  Fañabe Costa Surstars

  Costa Adeje, Tenerife , Bruselas, playa de fañabe 13 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 118 Muligheder

  Dette hotel ligger i Costa Adeje, og til sandstrandene Playa del Duque og Playa de Fañabe er der henholdsvis 350 og 250 m. Til et busstoppested er der ca. 100 m, og Playa de las Americas ligger kun 2 km væk.Hotellet består af i alt 413 dobbeltværelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception, elevatorer, en café, en bar, et lille supermarked, en frisørsalon og en legeplads. Hertil kommer et spillelokale og en fjernsynsstue.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, køleskab, klimaanlæg, satellit-tv og en altan, ligesom der er en safeboks og en minibar (begge dele mod betaling). På de handicapvenligt indrettede værelser er brusebadet tilgængeligt for gæster i kørestol.På udendørsarealet finder man en swimmingpool (opvarmet om vinteren) med børnebassin samt en bar langs bassinkanten med solterrasse, liggestole og puder. Der er tilmed 2 yderligere swimmingpools på taget. Hotellets gæster kan slappe i solariet og saunaen (mod betaling). Man kan også benytte tennisbanerne, minigolfbanen og stedets eget fitness-studie (alt sammen mod betaling). Inden for 3 km af hotellet ligger der en golfbane. Med jævne mellemrum tilbyder hotellet ydermere et underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter.

  Se mere
 • Iberostar Grand Hotel El Mirador
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.746krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette luksuriøse strand-hotel ligger i Costa Adeje, hvor øens mest ansete hoteller ligger. Fra hotellet kan gæsterne gå direkte ned til stranden El Duque eller til indkøbscenteret El Mirador. Fra hotellet er der omkring 20 km til lufthavnen Tenerife Syd (Sur).Hotellet ligger på et frodigt, 22.000 m² stort areal. Det rummer 120 værelser, som alle er designet for at maksimere komforten selv ned til den mindste detalje. Forskellen ligger i detaljen, hvilket gør hotellet i stand til at tilbyde den højest mulige standard af luksus og service. Endvidere rummer hotellet klimaanlæg, en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer de multifunktionelle lounger af forskellig størrelse, hvor der kan afholdes møder og konferencer, ligesom der er forretninger, en frisørsalon, WLAN/internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, fjernsynsstue samt en parkeringsplads. Hotellet råder deslige over flere restauranter, barer samt en café.Værelserne er blevet indrettet i en klassisk og enkel stil, som fremhæver rummet i sig selv med beige- og elfenbensnuancer og som skaber rolige og afslappende omgivelser. Værelserne rummer klimaanlæg og radiator, satellit-tv, internetadgang, en telefon, minibar, safeboks, radio og stereoanlæg, dobbelt- eller kingsize senge samt et loungeområde. Herudover er alle værelser udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, et adskilt brusebad og et badekar samt en altan eller terrasse med udsigt til havet.Hotellets haveanlæg rummer 2 swimmingpools med en samlet størrelse på 2.000 m². Omkring swimmingpoolen vil gæsterne finde liggestole, håndklæder og parasoller, ligesom der er en snack-/poolbar. Gæsterne kan ligeledes benytte sig af fitness-studiet, spille bordtennis eller squash eller simpelthen forkæle sig selv med en af de mange massage-behandlinger.

  Se mere
 • Isabel Family Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra753krPr. nat

  Isabel Family Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Avda moscu 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 77 Muligheder

  Dette charmerende aparthotel er bygget i en typisk Kanarisk stil, der består af venlige bungalows og fællesområder. Det tilbyder forskellige aktiviteter til børn samt sportsfaciliteter. Talrige butikker, restauranter, barer og caféer findes i nærheden af hotellet, og stranden nås med nogle få skridt. Den internationale lufthavn Tenerife South kan nås på kort køretid.

  Se mere
 • Iberostar Anthelia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.318krPr. nat

  Iberostar Antheliastars

  Costa Adeje, Tenerife , Londres s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Costa adeje . Hotel blev bygget i 1999. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Der er i alt 365 værelser på stedet. Ejendommen består af 350 dobbeltværelser, 15 suiter og 5 handicapvenlige værelser. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Puerto Resort by Blue Sea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra314krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Der er i alt 390 værelser på stedet. Ejendommen består af 6 handicapvenlige værelser. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Globales Acuario
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra201krPr. nat

  Globales Acuariostars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque las flores 35 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 72 Muligheder

  Hotellet ligger oven for Puerto de la Cruz i kvarteret San Antonio. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet. Til centrum og til stranden er der ca. 2 km.Hotellet har 6 etager med i alt 80 dobbeltværelser. For hotellets gæster står der en reception, en restaurant og to barer til rådighed.Værelserne har eget badeværelse, telefon, fjernsyn, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På taget finder man en swimmingpol og en solterrasse med liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Iberostar Torviscas Playa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra634krPr. nat

  Iberostar Torviscas Playastars

  Costa Adeje, Tenerife , Torviscas s/n - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Det moderne hotel ligger midt i Torviscas bymidte (Costa Adeje). Der er kun ca. 150 m til den smukke 800 m lange sandstrand. Lystbådehavnen Puerto Colon når man på få minutters gang. Lige i nærheden finder man desuden et stort indkøbscenter med forskellige butikker, barer og restauranter. Til den nærmeste lufthavn er der ca. 17 kilometer.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i 1989 og blev renoveret i 1997. Det er på seks etager og råder over i alt 476 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, elevatorer samt tre konferencerum med internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar, en frisørsalon, forskellige forretninger og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Der tilbydes desuden vaskeservice.Værelserne er moderne indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar (ved forespørgsel) og klimaanlæg.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Desuden kan hotellet tilbyde en indendørs swimmingpool, et solarium, muligheden for at spille tennis samt et afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Ole Tropical Tenerife
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra642krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Dette superbe strandhotel ligger på en rolig gade i udkanten af Playa de las Americas. Playa de Troya og bymidten findes blot 450 meter derfra. Dette hotel tilbyder gæsterne den ideelle ramme til at nyde en afslappende strandferie. Forbindelser til det offentlige transportnet findes i nærheden. Den internationale lufthavn ligger blot i blot 15 minutters køreafstand fra hotellet. Dette charmerende hotel har et moderne design. Interiøret er elegant designet og udstråler en atmosfære af fred og ro. Gæsteværelserne er veludstyrede med moderne faciliteter og tilbyder komfort og bekvemmelighed. Hotellet har en række fremragende faciliteter, der imødekommer behovet hos alle typer af rejsende.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  257  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination