Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  166kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • H10 las Palmeras
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.101krPr. nat

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Hotellet ligger i den sydlige del af byen Playa de las Américas, lige på den store promenade. Der er kun 300 m til den lokale strand, Playa de Troya. Las Veronicas turistområde tilbyder talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og underholdningsmuligheder i nærheden af hotellet (600 m). 200 m fra hotellet finder man forbindelser med offentlige transportmidler. Til lufthavnen er der endvidere omkring 15 km.Det store hotel-kompleks består af 10 etager og i alt 519 værelser, herunder 51 enkeltværelser, 363 dobbeltværelser og 29 suiter. Til faciliteter på dette hotel hører desuden en foyer med døgnåben reception og 4 elevatorer. Af yderligere faciliteter er der frisørsalon, en butik, en bar, en cocktailbar med have og terrasse og dansegulv, fjernsynsstue, spillelokale, konferencelokale, computer med internetadgang (mod betaling) og en klimatiseret a la carte-restaurant. For de yngre gæster er der også en legeplads på hotellets område.De indbydende værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer og altan (værelser med udsigt til havet eller landskabet kan reserveres). Af yderligere indretninger på værelserne er der satellit-tv, telefon, regulerbart klimaanlæg, minibar (på anmodning) og mulighed for at benytte en safeboks (mod betaling).Området inkluderer en subtropisk, frodig have med 2 swimmingpools med klorvand (den ene opvarmet om vinteren), et børnebassin og en bar langs swimmingpoolen. Endvidere står der liggestole og parasoller langs swimmingpoolen. Sportsentusiaster kan også benytte de 4 tennisbaner (hårdt underlag, mod betaling) og spille bordtennis. Endvidere kan gæsterne spille pool/snooker (mod betaling). Hotellet arrangerer et underholdningsprogram hver dag, som indbefatter liveshows og dans, ligesom der arrangeres børneprogrammer i ferieperioden.Der tilbydes halvpension og pakkeløsninger med alt inklusive.

  Se mere
 • Fañabe Costa Sur
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra833krPr. nat

  Fañabe Costa Surstars

  Costa Adeje, Tenerife , Bruselas, urb.playa de fañabe 13 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 113 Muligheder

  Dette hotel ligger i Costa Adeje, og til sandstrandene Playa del Duque og Playa de Fañabe er der henholdsvis 350 og 250 m. Til et busstoppested er der ca. 100 m, og Playa de las Americas ligger kun 2 km væk.Hotellet består af i alt 413 dobbeltværelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception, elevatorer, en café, en bar, et lille supermarked, en frisørsalon og en legeplads. Hertil kommer et spillelokale og en fjernsynsstue.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, køleskab, klimaanlæg, satellit-tv og en altan, ligesom der er en safeboks og en minibar (begge dele mod betaling). På de handicapvenligt indrettede værelser er brusebadet tilgængeligt for gæster i kørestol.På udendørsarealet finder man en swimmingpool (opvarmet om vinteren) med børnebassin samt en bar langs bassinkanten med solterrasse, liggestole og puder. Der er tilmed 2 yderligere swimmingpools på taget. Hotellets gæster kan slappe i solariet og saunaen (mod betaling). Man kan også benytte tennisbanerne, minigolfbanen og stedets eget fitness-studie (alt sammen mod betaling). Inden for 3 km af hotellet ligger der en golfbane. Med jævne mellemrum tilbyder hotellet ydermere et underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter.

  Se mere
 • H10 Gran Tinerfe
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.339krPr. nat

  H10 Gran Tinerfestars

  Costa Adeje, Tenerife , Rafael puig lluvina 13 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det populære hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved sandstranden Playa del Bobo (ca. 50 m). I nærheden (ca. 500 m) finder man bymidten med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 25 m fra hotellet. Lufthavnen Reina Sofia ligger ca. 15 km væk.Hotellet er på 11 etager og råder over i alt 20 enkelt- og 280 dobbeltværelser, to suiter og 48 lejligheder. Der er endvidere en foyer med en døgnåben reception og tre elevatorer. Hertil kommer en café, en forretning, en frisør, en bar, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling og en offentlig internetterminal. Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne bestille vaskeservice samt parkere på parkeringspladsen eller i garagen.De hyggeligt indrettede og komfortable værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, internetadgang, minibar/køleskab (ved forespørgsel og mod betaling), klimaanlæg og safeboks (leje).På de smukke udendørs arealer finder man tre swimmingpools, et børnebassin, en snack-/poolbar samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Der er desuden mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie eller bade i den indendørs swimmingpool. Gæsterne kan også spille tennis, bordtennis, billard/snooker, gå i sauna eller få massage. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Costa Adeje Gran Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.329krPr. nat

  Costa Adeje Gran Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Av. de bruselas 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 130 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger ca. 300 m fra sandstranden og kun ca. 500 m fra en forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet er bygget i år 2001 og har fordelt på 5 etager i alt 438 dobbeltværelser og 6 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception, syv elevatorer, en kiosk, et par forretninger, en frisør, en lille spillehal og en tv-stue. Hertil kommer et diskotek, to barer, en klimatiseret à la carte restaurant og en klimatiseret buffetrestaurant. Der tilbydes endvidere internetadgang (mod betaling), vaskeservice og roomservice. Der er ydermere parkeringsplads og garage. Til de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Herudover har de klimatiserede værelser et stereoanlæg, en telefon, satellit-/kabel-tv samt WiFi.Hotellet råder over hele tre swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. Der er desuden en swimmingpool med nudist-område på tagterrassen. Herudover er der et børnebassin samt liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i whirlpoolen, saunaen eller solariet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Herudover kan man spille tennis, bordtennis, squash, billard, boccia og minigolf samt dyrke motion i fitness-studiet. Hertil kommer et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 4 km væk.

  Se mere
 • Royal Garden Villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra5.443krPr. nat

  Royal Garden Villasstars

  Costa Adeje, Tenerife , Campo de golf costa adeje - finca los olivos - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Kompleks ligger ved siden af Costa Adejes golfbane, mens der til byens centrum og stranden Playa El Duque kun ca. er 5 minutters kørsel i bil. Der er ca. 85 km til Santa Cruz. Til lufthavnen Tenerife Syd er der ydermere ca. 30 minutter, mens der ca. er 96 km til lufthavnen Tenerife Nord.Dette eksklusive kompleks åbnede i år 2006 og råder over 28 1- eller 2-etagers luksusvillaer, heraf 1 handicapvenligt indrettet. Det subtropiske haveanlæg har en meget rolig beliggenhed til trods for, det ligger tæt på turistcentrummet. Endvidere rummer lejlighedskomplekset et klimaanlæg samt en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og vekselbørs. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice. Herudover er der en kiosk og en restaurant, ligesom der er også er mulighed for at parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.På grund af den panoramiske byggestil kan alle villaer tilbyde en spektakulær udsigt over golfbanen eller Atlanterhavet, ligesom alle villaer også er udstyret med egen swimmingpool og terrasse. Alle boligenheder er fornemt indrettet og har 1, 2 eller 3 soveværelser samt en separat opholdsstue. De kan tilbyde et velindrettet badeværelse med massagebruser og hårtørrer samt et køkken med køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, opvaskemaskine og vaskemaskine. I en privat bar er der et udvalg af vine. Hertil kommer telefon, plasmaskærm med satellit-tv, dvd-afspiller, stereoanlæg, internetadgang og safeboks. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget.Gæsterne kan benytte golfbanen ved siden af hotellet (mod betaling), hvortil der kan bestilles tid og arrangeres rabatter. Naturligvis er der en udendørs swimmingpool, solterrasse, liggestole, parasoller, pool-/snackbar, squashbaner og fitness-studie. Spa Golden Pond tilbyder sauna, dampbad, vand- og kosmetikbehandlinger samt massage (mod betaling). På sandstranden kan man leje liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Vincci La Plantacion
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.786krPr. nat

  Vincci La Plantacionstars

  Costa Adeje, Tenerife , Roque nublo 1 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Det eksklusive og luksuriøse hotel ligger på en klippe i Costa Adeje og har en fremragende udsigt ud over Atlanterhavet og øen La Gomera. Der er kun ca. 500 m til stranden El Duque samt et stoppested. Ligeledes ca. 500 m fra hotellet finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ca. 20 minutters kørsel til den internationale lufthavn Reina Sofia.Fra dette elegante luksuslejlighedshotel kan man nyde den bedste udsigt over Sydtenerife. Det detaljerede design og den kolonialske arkitektur er yderst imponerende. Fordelt på 5 etager råder hotellet over i alt 165 værelser, heraf 26 suiter og 43 villaer samt dobbeltværelser. Komplekset har desuden en imponerende foyer med en døgnåben reception, kuffertopbevaring, spillelokale og et par konferencerum med internetadgang (mod betaling). Herudover er der diskotek, frisør, bar og forskellige restauranter. Endvidere kan der arrangeres hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling) samt roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også er en miniklub og gode parkeringsmuligheder.Fra alle værelser i hovedbygningen samt villaerne er der en vidunderlig udsigt over havet og øen La Gomera. Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over regulerbart klimaanlæg og centralvarme (sæsonafhængigt). Derudover er der et komplet udstyret badeværelse med hydromassage-bruser, stort badekar, hårtørrer, kosmetikspejl, vægt, badekåbe og hjemmesko. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, satellit-tv med fladskærm og musikprogrammer, internetadgang, minibar og safeboks (mod betaling). Villaerne har endvidere et separat soveværelse, en have og en whirlpool på taget eller i haven. Juniorsuiterne er rummeligere. Der er også mulighed for at bestille handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Las Piramides
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.065krPr. nat

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger ca. 10 minutters gang fra stranden. Der er desuden ca. 5 minutters kørsel med bil til centrum af byen Playa de las Américas. I de nærmere omgivelser (ca. 50 m) venter der gæsterne et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og diverse barer. Der er ca. 18 km til lufthavnen Reina Sofia, mens der er omkring 85 km til lufthavnen Los Rodeos.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 336 lejligheder, hvoraf mange som regel har unge logerende. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Herudover har hotellet en dejlig café, en bar og en restaurant. Hotellet råder endvidere over et lille supermarked, en frisørsalon, en tv-stue samt internetadgang (mod betaling).De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse. Desuden er de indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken med køleskab og safeboks (mod betaling). Lejlighederne indeholder ydermere kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Herudover er det muligt at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • El Duque
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.020krPr. nat

  El Duquestars

  Costa Adeje, Tenerife , Avd. jardines del duque s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i et turistområde i Playa del Duque kun ca. 300 m fra den smukke sandstrand. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et stoppested.Komplekset består af en hovedbygning samt adskillige 3-etagers sidebygninger med i alt 210 boligenheder. Det råder endvidere over et fantastisk pool- og havelandskab samt en stilfuld foyer med en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, en hyggelig bar og en restaurant. Bygningen rummer tilmed et konferencerum samt en internetterminal (mod betaling). Til de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse og eget badeværelse samt et tekøkken. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Lejlighederne har endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at gå i sauna og få massage (mod betaling). Herudover kan man spille bordtennis, squash, billard/snooker, dart og minigolf samt dyrke aerobic (delvist mod betaling). Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen.

  Se mere
 • Miramar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra339krPr. nat

  Miramarstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque taoro s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder

  Hotellet ligger i turistbyen Puerto de la Cruz, kun ca. 1,5 km fra den smukke strand. Hotellet ligger midt i den 4300 m2 store Taoro-park, over for Gran Casino. I hotellets omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der er ca. 2 km til havbadene. Der kører busser flere gange om dagen. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 1 km væk.Det charmerende middelklassehotel er bygget i 1964 og blev renoveret i 1999. Det har i alt 140 værelser fordelt på fem etager. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception, læserum, en lille spillehal, en tv-stue og en internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne råder over eget badeværelse, telefon, safe mod betaling og altan eller terasse.

  Se mere
 • Bitacora
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.118krPr. nat

  Bitacorastars

  Playa de las Americas, Tenerife , California 1 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det charmerende hotel ligger i Playa de las Américas sydlige kvarter ca. 350m fra stranden og ca. 17km fra lufthavnen. Bygningen er anlagt i terrasseform og er udsmykket med smukke blomster. Der er ca. 200m til indkøbs- og underholdningscentret Safari. Forbindelse med offentlig transport finder man lige ved hotellet (ca. 50 m).Hotellet blev renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på otte etager og råder over i alt 314 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med reception, café, 2 bars og en klimatiseret restaurant. Herudover er der også en offentlig internetterminal.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-tv, minibar, klimaanlæg (om sommeren), safeboks og altan.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med snackbbar, liggestole, parasoller og en solterrasse. På sportsområdet er der mulighed for at spille tennis (mod betaling), bordtennis, beachvolley, boccia og minigolf (mod betaling), ligesom der ligger en 18-hullers golfbane 1 km fra hotellet. Herudover sørger et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  219  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination