Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  223kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Cleopatra Palace Hotel
  Fra1.352krPr. nat

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , De las americas s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 41 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1996. Der er i alt 431 værelser på stedet. Ejendommen består af 409 dobbeltværelser og 22 suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan bruge elevatoren. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan bruge Hotel 's cykellejeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Check-out er kl. . Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Mediterranean Palace
  Fra1.270krPr. nat

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 59 Muligheder

  Det attraktive førsteklasses hotel ligger lige ved sandstranden Playa del Camison. Lige i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover er der en km til bymidten samt videre attraktioner. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (300 m). Til den internationale lufthavn er der ca. 17 km.Hotellet er bygget i 1988 . Det har i alt 535 værelser fordelt på fem etager. Det kan tilbyde sine gæster et vidunderligt pool- og havelandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, døgnåben reception, frisørsalon, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. For gæsterne står der en offentlig internetcomputer samt roomservice og vaskeservice til rådighed. Der er endvidere mulighed for at parkere, ligesom hotellet også har en miniklub og en legeplads.De elegant indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Der er desuden telefon, satellit-/kabel-tv, radio, egen internetadgang, minibar, klimaanlæg, lejesafe og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en snackbar samt en solterasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte en fitness-studie samt et spa- og wellnessområde med sauna og solarium. Herudover tilbydes gæsterne tennis, bordtennis og minigolf (alt sammen mod betaling). Et afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. Der ligger endvidere en golfbane 10 km fra hotellet.

  Se mere
 • Sir Anthony
  Fra2.910krPr. nat

  Sir Anthonystars

  Playa de las Americas, Tenerife , Playa de las americas, s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 543 meninger fra rejsendeBaseret på 543 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fremragende beliggenhed lige ved stranden ""Playa del Camison"". I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er endvidere blot 10 minutters gang til nabobyen Los Cristianos, hvor man finder diverse barer, forretninger og restauranter samt et spændende natteliv. Der ligger desuden et busstoppested kun ca. 300 m fra hotelbygningen.Det komfortable strandhotel er bygget i 1989 og råder over 72 værelser fordelt på tre etager. I foyeren finder man en døgnåben reception samt en elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Det store feriekompleks, som hotellet hører til, råder endvidere over forskellige restauranter, butikker, en frisør, en fjernsynsstue/videorum, en lille spillehal og en terrasse med havudsigt. Gæsterne tilbydes endvidere roomservice og vaskeservice, ligesom der er en internetterminal. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringsplads og garage.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt altan eller terrasse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (leje) og regulerbart klimaanlæg.ellem hotellet og havet ligger den dejlige have, hvor man også finder en swimmingpool samt en poolbar. Det er gratis at benytte liggestolene og parasollerne. Poolområderne i resortets andre hoteller kan ligeledes benyttes. Herudover er der også et fitness-studie. Mod betaling er der mulighed for at spille tennis (tre hardcourtbaner med kunstgræs og projektørlys) eller minigolf. På nabohotellet er der ydermere to squashbaner og en sauna. I nærheden af komplekset er der ikke mindre end fem forskellige golfbaner. Herudover råder anlægget over et wellnessområde med forskellige terapitilbud. Om dagen og om aftenen er der et aktivitetsprogram samt livemusik og klavermusik.

  Se mere
 • Trianflor
  Fra388krPr. nat

  Trianflorstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Cupido, 11 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 632 meninger fra rejsendeBaseret på 632 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger centralt, ca. 600 m fra stranden Jardin og 200 m fra Plaza del Charco. I nærheden af hotellet finder man et utal af indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet.Hotellet er bygget i 1972 og blev renoveret i 1996. Dets hovedbygning er på seks etager og har i alt 410 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en reception og en frisør. På hotellet finder man endvidere en bar, en pub og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling. Herudover er der også en offentlig internetterminal.De tiltalende værelser er indrettet med eget badeværelse, telefon, minibar, køleskab og lejesafe.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool samt sauna og solterrasse. For de sportsbegejstrede kan hotellet tilbyde en tennisbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Tinerfe Garden
  Fra414krPr. nat

  Tinerfe Gardenstars

  Costa Adeje, Tenerife , Av. de los pueblos, 24, 24 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 283 meninger fra rejsendeBaseret på 283 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i et turistområde i centrum af Costa Adeje kun ca. 500 m fra stranden. Herudover er der blot en kort spadseretur til feriecentrummet med diverse indkøbsmuligheder. Men også tæt på komplekset ligger der forskellige gågader med barer, restauranter og et afvekslende natteliv. Ydermere er der ca. 100 m til forbindelse med offentlige transportmidler. Til et mødested for turister, centrum af Playa de las Americas, er der ca. 1 km. Endelig er der ca. 15 minutters kørsel i bil til lufthavnen Tenerife Syd.Anlægget blev renoveret i år 2004 og råder på 2 etager i alt over 76 lejligheder. Endvidere er der foyer med døgnåben reception. Desuden tilbydes der en bar og internetadgang.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt en altan. Tilmed er der eget badeværelse/brusebad/toilet samt komplet indrettet tekøkken med køleskab, telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis og billard.

  Se mere
 • Turquesa Playa
  Fra548krPr. nat

  Turquesa Playastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , antonio ruiz alvarez 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger direkte ved havet kun ca. 100 m fra den nærmeste strand. Herudover er der ca. 100 m til diverse barer, restauranter og indkøbsmuligheder samt ca. 1 km til centrum af Puerto de la Cruz. Køretiden fra lufthavnen Tenerife Nord er ca. 25 minutter, mens køreturen fra Tenerife Syd tager omkring 1 time. Det klimatiserede kompleks, som blev bygget i 1996 og renoveret i 2002/3, råder over en have og en terrasse. Det er på 5 etager og rummer i alt 50 boligenheder. Til faciliteterne hører en lille foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, safeboks, 6 elevatorer, en panoramaelevator, 2 caféer, 5 barer, en kiosk, et lille supermarked, 2 forretninger og en frisør. Hotellet har endvidere et spillelokale, en teatersal, en fjernsynsstue, 5 klimatiserede restauranter med børnestole, spisesal, konferencerum og internetadgang (mod betaling), ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling), få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling) eller sende børnene en tur i miniklubben eller på legepladsen. Yderligere findes der en parkeringsplads og en garage (mod betaling). Lejlighederne råder over kombineret stue/soveværelse med separat soveværelse og et veludstyret badeværelse med brusekabine, toilet, badekåbe og hårtørrer samt telefon, muzak og satellit-tv. Herudover er værelserne udstyret med loftsventilator, et køkken med to kogeplader, køleskab, brødrister, mikrobølgeovn, elkedel, vaskemaskine, strygejern, strygebræt, safeboks (mod betaling) og en møbleret altan. Komplekset råder over 4 opvarmede swimmingpools og 2 børnebassiner. Der er ydermere en indendørs swimmingpool. Desuden kan man som gæst også besøge pool-/snackbaren, den rummelige solterrasse (mod betaling) med liggestole og parasoller samt whirlpool, sauna (mod betaling), dampbadet (mod betaling), massagetilbud (mod betaling) eller benytte fitness-studiet (mod betaling).

  Se mere
 • Hotel Escuela Santa Cruz
  Fra503krPr. nat

  Hotel Escuela Santa Cruzstars

  Santa Cruz de Tenerife, Tenerife , Avd.san sebastian 152 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 203 meninger fra rejsendeBaseret på 203 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1998. Hotel blev moderniseret i 2015. Ejendommen består af 65 værelser. Ejendommen består af 56 dobbeltværelser, 5 junior-suiter, 5 suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 12:00. Kæledyr er tilladt på området. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Interpalace by Blue Sea
  Fra816krPr. nat

  Interpalace by Blue Seastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Aceviño 21 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1008 meninger fra rejsendeBaseret på 1008 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 230 værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan bruge biludlejningsservicen til at udforske det omkringliggende område. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Pelinor
  Fra294krPr. nat

  Pelinorstars

  Santa Cruz de Tenerife, Tenerife , Bethencourt alfonso 8 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 138 meninger fra rejsendeBaseret på 138 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. syv km fra stranden.Hotellet er bygget i 1965 og blev renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på syv etager og har i alt 17 enkelt- og 49 dobbeltværelser. Hertil kommer hotellets vaskeservice.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, minibar og køleskab.Ca. 15 km væk ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Elegance Dania Park
  Fra367krPr. nat

  Elegance Dania Parkstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Cupido 12 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Der er i alt 220 værelser på stedet. Ejendommen består af 220 dobbeltværelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel har kørestolsadgang. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  206  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser