Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  147kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Costa Adeje Gran Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra719krPr. nat

  Costa Adeje Gran Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Av. de bruselas 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 131 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger ca. 300 m fra sandstranden og kun ca. 500 m fra en forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet er bygget i år 2001 og har fordelt på 5 etager i alt 438 dobbeltværelser og 6 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception, syv elevatorer, en kiosk, et par forretninger, en frisør, en lille spillehal og en tv-stue. Hertil kommer et diskotek, to barer, en klimatiseret à la carte restaurant og en klimatiseret buffetrestaurant. Der tilbydes endvidere internetadgang (mod betaling), vaskeservice og roomservice. Der er ydermere parkeringsplads og garage. Til de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Herudover har de klimatiserede værelser et stereoanlæg, en telefon, satellit-/kabel-tv samt WiFi.Hotellet råder over hele tre swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. Der er desuden en swimmingpool med nudist-område på tagterrassen. Herudover er der et børnebassin samt liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i whirlpoolen, saunaen eller solariet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Herudover kan man spille tennis, bordtennis, squash, billard, boccia og minigolf samt dyrke motion i fitness-studiet. Hertil kommer et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 4 km væk.

  Se mere
 • Fañabe Costa Sur
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra416krPr. nat

  Fañabe Costa Surstars

  Costa Adeje, Tenerife , Bruselas, playa de fañabe 13 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 116 Muligheder

  Dette hotel ligger i Costa Adeje, og til sandstrandene Playa del Duque og Playa de Fañabe er der henholdsvis 350 og 250 m. Til et busstoppested er der ca. 100 m, og Playa de las Americas ligger kun 2 km væk.Hotellet består af i alt 413 dobbeltværelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception, elevatorer, en café, en bar, et lille supermarked, en frisørsalon og en legeplads. Hertil kommer et spillelokale og en fjernsynsstue.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, køleskab, klimaanlæg, satellit-tv og en altan, ligesom der er en safeboks og en minibar (begge dele mod betaling). På de handicapvenligt indrettede værelser er brusebadet tilgængeligt for gæster i kørestol.På udendørsarealet finder man en swimmingpool (opvarmet om vinteren) med børnebassin samt en bar langs bassinkanten med solterrasse, liggestole og puder. Der er tilmed 2 yderligere swimmingpools på taget. Hotellets gæster kan slappe i solariet og saunaen (mod betaling). Man kan også benytte tennisbanerne, minigolfbanen og stedets eget fitness-studie (alt sammen mod betaling). Inden for 3 km af hotellet ligger der en golfbane. Med jævne mellemrum tilbyder hotellet ydermere et underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter.

  Se mere
 • Troya
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra524krPr. nat

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er kun adskilt fra stranden af strandvejen (ca. 50 meter). I nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Der er ca. 300 m til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1973 og blev renoveret i 1998. Det ligger i en tropisk have og har på sine syv etager i alt 354 dobbeltværelser. Herudover er der en foyer med en reception og fem elevatorer. Der er endvidere en butik, en frisør, en bar, en tv-stue, en klimatiseret restaurant, en offentlig internetterminal og en legeplads for børnene.De komfortabelt og stilfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Herudover er der telefon, internetadgang, lejesafe og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet kan endvidere tilbyde en sauna, ligesom der også er mulighed for at få massage. Endvidere er der et fitness-studie, ligesom der også er mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash, billard og minigolf. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Isabel Family Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra432krPr. nat

  Isabel Family Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Avda moscu 2 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 71 Muligheder

  Lejligheds-hotellet ligger kun 600 m fra stranden samt en kort slentretur fra den offentlige transports nærmeste stoppested. I nærheden af hotellet er der restauranter, barer og butikker. Endvidere er der ca. 30 km til Nationalparken Las Cañadas. Rejsetiden fra Tenerifes sydlige lufthavn er 20 minutter (omkring 20 km) og til Tenerifes nordlige lufthavn er der godt og vel 90 km.Dette lejligheds-kompleks blev konstrueret i typisk kanarisk stil og er ideelt for familier. Det tilbyder klimaanlæg og i alt 384 lejligheder/bungalower/villaer. Foyerens reception har åbent 24 timer i døgnet og tilbyder gæsterne en vekselbørs. Desuden tilbydes gæsterne 3 barer, en restaurant med terrasse, frisørsalon, internetcafé og en butik. Hertil kommer internetadgang (mod betaling), og for børnene er der en miniklub og legeplads. Endelig tilbyder lejligheds-hotellet konferenceindretninger.Lejlighederne rummer en attraktiv indretning og tilbyder et komplet badeværelse med badekar og hårtørrer, telefon, satellit-tv samt køkken med køleskab, mikrobølgeovn, brødrister og elkedel. Hertil kommer centralt klimaanlæg, en altan eller terrasse og en safeboks mod betaling. Lejlighederne er også forsynet med mulighed for at lave te og kaffe.Komplekset tilbyder en udendørs swimmingpool for voksne (opvarmet om vinteren), et børnebassin, snackbar langs swimmingpoolen samt en rummelig vinterhave (solarium) med liggestole og parasoller. De mere sportslige typer kan spille tennis, bordtennis, pool/snooker samt squash (alle aktiviteter mod betaling). Ydermere kan gæsterne benytte sig af boblebadet, fitness-studiet samt bestille massage (sidstnævnte mod betaling), ligesom der tilbydes et helt underholdningsprogram for børn og voksne om dagen. Af underholdning om aftenen tilbydes der de fleste aftener levende musik og diverse særlige shows. Liggestole og parasoller kan man også leje på den nærliggende sandstrand. Endelig er der fra lejligheds-hotellet omkring 5 km til golfbanen Las Americas.

  Se mere
 • Royal Garden Villas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra2.289krPr. nat

  Royal Garden Villasstars

  Costa Adeje, Tenerife , Campo de golf costa adeje - finca los olivos - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Kompleks ligger ved siden af Costa Adejes golfbane, mens der til byens centrum og stranden Playa El Duque kun ca. er 5 minutters kørsel i bil. Der er ca. 85 km til Santa Cruz. Til lufthavnen Tenerife Syd er der ydermere ca. 30 minutter, mens der ca. er 96 km til lufthavnen Tenerife Nord.Dette eksklusive kompleks åbnede i år 2006 og råder over 28 1- eller 2-etagers luksusvillaer, heraf 1 handicapvenligt indrettet. Det subtropiske haveanlæg har en meget rolig beliggenhed til trods for, det ligger tæt på turistcentrummet. Endvidere rummer lejlighedskomplekset et klimaanlæg samt en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevator og vekselbørs. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice. Herudover er der en kiosk og en restaurant, ligesom der er også er mulighed for at parkere bilen på parkeringspladsen eller i garagen.På grund af den panoramiske byggestil kan alle villaer tilbyde en spektakulær udsigt over golfbanen eller Atlanterhavet, ligesom alle villaer også er udstyret med egen swimmingpool og terrasse. Alle boligenheder er fornemt indrettet og har 1, 2 eller 3 soveværelser samt en separat opholdsstue. De kan tilbyde et velindrettet badeværelse med massagebruser og hårtørrer samt et køkken med køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, opvaskemaskine og vaskemaskine. I en privat bar er der et udvalg af vine. Hertil kommer telefon, plasmaskærm med satellit-tv, dvd-afspiller, stereoanlæg, internetadgang og safeboks. Gæsterne kan selv regulere klimaanlægget.Gæsterne kan benytte golfbanen ved siden af hotellet (mod betaling), hvortil der kan bestilles tid og arrangeres rabatter. Naturligvis er der en udendørs swimmingpool, solterrasse, liggestole, parasoller, pool-/snackbar, squashbaner og fitness-studie. Spa Golden Pond tilbyder sauna, dampbad, vand- og kosmetikbehandlinger samt massage (mod betaling). På sandstranden kan man leje liggestole og parasoller.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Gran Hotel Bahia del Duque
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.758krPr. nat

  Gran Hotel Bahia del Duquestars

  Costa Adeje, Tenerife , Avenida bruselas s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger lige ved stranden i Costa Adejes turistområder. Der er blot fire km til Playa de las Americas. Hertil er der gode forbindelser med bus.Strandhotellet er bygget i 1993 og består af 20 bygninger. Hotellet har desuden et haveareal på 63.000 m2. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer. For gæsterne står der 10 barer, en frisør, 11 restauranter og 26 konferencerum til rådighed. Herudover er der Internet, room-/vaskeservice og parkeringsplads. For de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub.De individuelle og komfortable værelser er udstyret med brusekabine, badekar, hårtørrer og et separat WC. I de klimatiserede værelser er der desuden en minibar, et køleskab og et safe (leje). Herudover er der altan eller terrasse.Anlægget råder over tre udendørs swimmingpools, to saltvandspools, to børnebassiner, liggestole, parasoller og en poolbar. Gæsterne kan desuden slappe af i saunaen eller benytte solariet. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis og bordtennis eller dyrke motion i fitness-studiet. Den nærmeste golfbane ligger ca. 1,5 km væk. Hertil kommer et aktivitetsprogram for både voksne og børn.

  Se mere
 • Diverhotel Tenerife Spa & Gardens
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra403krPr. nat

  Diverhotel Tenerife Spa & Gardensstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Urb. el durazno s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det komfortable strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i den rolige og attraktive bydel El Durazo. Ca. 10 minutters gang fra hotellet ligger der et stoppested, hvorfra der kører en almindelig bus samt en hotelbus. I de nærmere omgivelser (ligeledes ca. 10 minutter) finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Til den strand en Puerto de la Cruz hav er der ca. 2 km.Det smagfuldt indrettede hotel består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 248 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en café, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Slutteligt råder anlægget også over en fortryllende, ca. 15.000 m2 stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I den store have er der smukke træer, et fantastisk anlagt poollandskab med whirlpool, en solterrasse, et optisk adskilt nudistområde, liggestole og parasoller samt en pool/snackbar (åben om dagen) med en indbydende terrasse. Herudover har hotellet en sauna og et lille, velholdt wellness-område. Her kan man få diverse behandlinger som f.eks. det populære anti-stress-program, afslapningsterapier, massage og meget, meget mere (alt sammen mod betaling). For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille vandpolo, tennis, minigolf, samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Malibu Park Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra213krPr. nat

  Malibu Park Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Italia s/n - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i Playa de las Américas blot ca. 17 km fra lufthavnen Sur Reina Sofia på den sydlige del af Tenerife. Til stranden i Torviscas er der ca. 5 minutters kørsel i bil. I nærheden af anlægget er der et vandland.Lejlighedskomplekset, som blev renoveret i 2004, er højt beliggende og kan tilbyde udsigt over den sydlige del af Tenerife. Det råder over i alt 86 lejligheder og 29 studier. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs samt en garderobe. Herudover er der café, supermarked, snack-bar på terrassen, udlejning af cykler og legeplads.De komfortable lejligheder og studier er indrettet med badeværelse/toilet med hårtørrer samt tekøkken med køleskab, ovn, elkedel og mulighed for at lave te og kaffe. De råder endvidere også over et fjernsyn. Fra mange af lejlighederne og studierne er der udsigt over havet.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Sportsbegejstrede kan spille tennis (mod betaling), bordtennis, billard (mod betaling) og dart.

  Se mere
 • Vincci La Plantacion
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.284krPr. nat

  Vincci La Plantacionstars

  Costa Adeje, Tenerife , Roque nublo 1 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Det eksklusive og luksuriøse hotel ligger på en klippe i Costa Adeje og har en fremragende udsigt ud over Atlanterhavet og øen La Gomera. Der er kun ca. 500 m til stranden El Duque samt et stoppested. Ligeledes ca. 500 m fra hotellet finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ca. 20 minutters kørsel til den internationale lufthavn Reina Sofia.Fra dette elegante luksuslejlighedshotel kan man nyde den bedste udsigt over Sydtenerife. Det detaljerede design og den kolonialske arkitektur er yderst imponerende. Fordelt på 5 etager råder hotellet over i alt 165 værelser, heraf 26 suiter og 43 villaer samt dobbeltværelser. Komplekset har desuden en imponerende foyer med en døgnåben reception, kuffertopbevaring, spillelokale og et par konferencerum med internetadgang (mod betaling). Herudover er der diskotek, frisør, bar og forskellige restauranter. Endvidere kan der arrangeres hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling) samt roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også er en miniklub og gode parkeringsmuligheder.Fra alle værelser i hovedbygningen samt villaerne er der en vidunderlig udsigt over havet og øen La Gomera. Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over regulerbart klimaanlæg og centralvarme (sæsonafhængigt). Derudover er der et komplet udstyret badeværelse med hydromassage-bruser, stort badekar, hårtørrer, kosmetikspejl, vægt, badekåbe og hjemmesko. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, satellit-tv med fladskærm og musikprogrammer, internetadgang, minibar og safeboks (mod betaling). Villaerne har endvidere et separat soveværelse, en have og en whirlpool på taget eller i haven. Juniorsuiterne er rummeligere. Der er også mulighed for at bestille handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Tinerfe Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra240krPr. nat

  Tinerfe Gardenstars

  Costa Adeje, Tenerife , San eugenio 24 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i et turistområde i centrum af Costa Adeje kun ca. 500 m fra stranden. Herudover er der blot en kort spadseretur til feriecentrummet med diverse indkøbsmuligheder. Men også tæt på komplekset ligger der forskellige gågader med barer, restauranter og et afvekslende natteliv. Ydermere er der ca. 100 m til forbindelse med offentlige transportmidler. Til et mødested for turister, centrum af Playa de las Americas, er der ca. 1 km. Endelig er der ca. 15 minutters kørsel i bil til lufthavnen Tenerife Syd.Anlægget blev renoveret i år 2004 og råder på 2 etager i alt over 76 lejligheder. Endvidere er der foyer med døgnåben reception. Desuden tilbydes der en bar og internetadgang.De hyggeligt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse samt en altan. Tilmed er der eget badeværelse/brusebad/toilet samt komplet indrettet tekøkken med køleskab, telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis og billard.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  243  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination