Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  207kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Miramar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra338krPr. nat

  Miramarstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque taoro s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Hotellet ligger i turistbyen Puerto de la Cruz, kun ca. 1,5 km fra den smukke strand. Hotellet ligger midt i den 4300 m2 store Taoro-park, over for Gran Casino. I hotellets omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der er ca. 2 km til havbadene. Der kører busser flere gange om dagen. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 1 km væk.Det charmerende middelklassehotel er bygget i 1964 og blev renoveret i 1999. Det har i alt 140 værelser fordelt på fem etager. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception, læserum, en lille spillehal, en tv-stue og en internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne råder over eget badeværelse, telefon, safe mod betaling og altan eller terasse.

  Se mere
 • Palmeras Playa
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra342krPr. nat

  Palmeras Playastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Avd. venezuela 12 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1975. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Ejendommen består af 170 værelser. Ejendommen udgøres af . Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Gæsterne finder stranden nogle få minutter borte fra ejendommen.

  Se mere
 • Best Semiramis
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra611krPr. nat

  Best Semiramisstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Leopoldo cologan zulueta 12 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Hotellet ligger på toppen af en stejl bjergskråning oven over Puerto de la Cruz i det stille og skønne kvarter, La Paz, med en vidunderlig udsigt ud over havet. Til byens centrum er der 2 km, mens Lago Martianez' saltvandsbassiner og strand ligger omkring 1,5 km væk. Endvidere er der til Tenerifes nordlige lufthavn ca. 25 km og til øens sydlige lufthavn godt og vel 100 km.Dette komfortable strand-hotel er på 17 etager og rummer i alt 298 værelser. Det tilbyder desuden en rummelig foyer med bar og siddeområde, en pianobar, et døgnåbent receptionsområde og hele 5 elevatorer. Endvidere er der en frisør- og skønhedssalon, en butik, en café, en fjernsynsstue og en salon. De kulinariske tilbud omfatter en klimatiseret buffetrestaurant og en a la carte-restaurant. På stedet har gæsterne mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, ligesom der er vekselbørs og garderobe samt mod betaling internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Dette hotel har specialiseret sig i at afholde af seminarer, konferencer og festmiddage i saloner med plads til 900 mennesker.Alle værelser er dobbeltværelser med 2 queensize senge, klimaanlæg, eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, telefon, satellit-tv, muzak, minibar (valgfri), safeboks (mod betaling) og en terrasse med udsigt til havet eller bjergene. De handicapvenligt indrettede værelser rummer et badekar med håndklædeholdere.

  Se mere
 • Las Aguilas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra579krPr. nat

  Las Aguilasstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Calle doctor barajas 19 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 176 Muligheder

  Dette komfortable hotel ligger på toppen af bjerget og tilbyder spektakulær udsigt over Puerto de la Cruz og Orotava-dalen. Herudover er der få minutter til centrum af Puerto de la Cruz og byens strande.Dette hotel blev moderniseret i 2005 og rummer 219 værelser og 2 luksuriøse suiter fordelt på 6 etager. Af faciliteter er der desuden døgnåben reception og en parkeringsplads til bilen. Hotellet har talrige lokaler til at afholde fester, konferencer og andre begivenheder. Disse karakteristika gør hotellet til et passende sted at kombinere arbejde og afslapning. Desuden tilbydes gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice og internetadgang (mod betaling). Herudover kan de benytte den gratis bustransport til centrum hver dag.Værelserne er smagfuldt indrettet og rummer eget badeværelse med boblebad og tekøkken (utensilier kan lejes), safeboks (mod betaling) og satellit-tv. De rummer alle endvidere klimaanlæg, og i suiterne i kategorien Ocean View er der separate radiatorer i stuen. De handicapvenligt indrettede værelser tilbyder brusebad, som er egnet til gæster i kørestol (på anmodning).Hotellet tilbyder 2 udendørs swimmingpools, et soppebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan benytte hotellets tennisbaner og spille pool/snooker, bordtennis og paddle-tennis (alt sammen mod betaling). Tilmed arrangeres der et varieret underholdningsprogram på hotellet. Til golfbanen er der ca. 10 km.Gæsterne kan selv sammensætte deres morgenmad og aftensmaden ved buffeterne.

  Se mere
 • Puerto de la Cruz
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra586krPr. nat

  Puerto de la Cruzstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Av. marques villanueva del prado s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Hotellet blev renoveret i 2005, er på 7 etager og består af 252 dobbeltværelser, 37 enkeltværelser og 11 juniorsuiter. Gæsterne bydes velkommen i den behagelige foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Af yderligere faciliteter er der 3 elevatorer, et spillelokale, 2 barer og en klimatiseret buffetrestaurant (med udsigt over den smukke have) samt konferenceindretninger, internetadgang (mod betaling), en legeplads til børnene samt gratis shuttlebus til byens centrum 5 dage om ugen. Desuden er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling), hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling), ligesom der også er parkeringsplads og garage til bilen (mod betaling).De indbydende værelser er indrettet med eget badeværelse, terrasse eller balkon, telefon, satellit-tv, WiFi, minibar (mod betaling, ved forespørgsel), centralt reguleret klimaanlæg (sommersæsonen, med tidstabel), safeboks (mod betaling) og hårtørrer. På de handicapvenligt indrettede værelser er der en funktion, hvor gæster i kørestol kan komme ind under brusebadet (roll-in showers).På de udendørs arealer er der 2 swimmingpools med klorvand (en af dem er opvarmet). Endvidere er der et separat børnebassin samt en legeplads til børnene. Desuden er der snackbar langs swimmingpoolen samt solterrasse med liggestole og parasoller (håndklæder mod depositum). Mod betaling kan man også spille tennis (1 hårdt underlag), pool eller bordtennis. Ydermere kan gæsterne træne i fitness-studiet (gratis) eller slappe af med lidt massage (mod betaling). Flere gange om ugen tilbydes der et underholdningsprogram om aftenen med dans, levende musik og forestillinger.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffet med opvisning af madlavningen (show cooking). To gange om ugen er der temamiddage, herunder kanariske og orientalske. Restauranten er røgfri

  Se mere
 • Malibu Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra399krPr. nat

  Malibu Parkstars

  Costa Adeje, Tenerife , Italia s/n - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i Playa de las Américas blot ca. 17 km fra lufthavnen Sur Reina Sofia på den sydlige del af Tenerife. Til stranden i Torviscas er der ca. 5 minutters kørsel i bil. I nærheden af anlægget er der et vandland.Lejlighedskomplekset, som blev renoveret i 2004, er højt beliggende og kan tilbyde udsigt over den sydlige del af Tenerife. Det råder over i alt 86 lejligheder og 29 studier. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs samt en garderobe. Herudover er der café, supermarked, snack-bar på terrassen, udlejning af cykler og legeplads.De komfortable lejligheder og studier er indrettet med badeværelse/toilet med hårtørrer samt tekøkken med køleskab, ovn, elkedel og mulighed for at lave te og kaffe. De råder endvidere også over et fjernsyn. Fra mange af lejlighederne og studierne er der udsigt over havet.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Sportsbegejstrede kan spille tennis (mod betaling), bordtennis, billard (mod betaling) og dart.

  Se mere
 • H10 las Palmeras
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra996krPr. nat

  H10 las Palmerasstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. rafael puig 28 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Hotellet ligger i den sydlige del af byen Playa de las Américas, lige på den store promenade. Der er kun 300 m til den lokale strand, Playa de Troya. Las Veronicas turistområde tilbyder talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og underholdningsmuligheder i nærheden af hotellet (600 m). 200 m fra hotellet finder man forbindelser med offentlige transportmidler. Til lufthavnen er der endvidere omkring 15 km.Det store hotel-kompleks består af 10 etager og i alt 519 værelser, herunder 51 enkeltværelser, 363 dobbeltværelser og 29 suiter. Til faciliteter på dette hotel hører desuden en foyer med døgnåben reception og 4 elevatorer. Af yderligere faciliteter er der frisørsalon, en butik, en bar, en cocktailbar med have og terrasse og dansegulv, fjernsynsstue, spillelokale, konferencelokale, computer med internetadgang (mod betaling) og en klimatiseret a la carte-restaurant. For de yngre gæster er der også en legeplads på hotellets område.De indbydende værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer og altan (værelser med udsigt til havet eller landskabet kan reserveres). Af yderligere indretninger på værelserne er der satellit-tv, telefon, regulerbart klimaanlæg, minibar (på anmodning) og mulighed for at benytte en safeboks (mod betaling).Området inkluderer en subtropisk, frodig have med 2 swimmingpools med klorvand (den ene opvarmet om vinteren), et børnebassin og en bar langs swimmingpoolen. Endvidere står der liggestole og parasoller langs swimmingpoolen. Sportsentusiaster kan også benytte de 4 tennisbaner (hårdt underlag, mod betaling) og spille bordtennis. Endvidere kan gæsterne spille pool/snooker (mod betaling). Hotellet arrangerer et underholdningsprogram hver dag, som indbefatter liveshows og dans, ligesom der arrangeres børneprogrammer i ferieperioden.Der tilbydes halvpension og pakkeløsninger med alt inklusive.

  Se mere
 • El Duque
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.018krPr. nat

  El Duquestars

  Costa Adeje, Tenerife , Avd. jardines del duque s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger i et turistområde i Playa del Duque kun ca. 300 m fra den smukke sandstrand. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et stoppested.Komplekset består af en hovedbygning samt adskillige 3-etagers sidebygninger med i alt 210 boligenheder. Det råder endvidere over et fantastisk pool- og havelandskab samt en stilfuld foyer med en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, en hyggelig bar og en restaurant. Bygningen rummer tilmed et konferencerum samt en internetterminal (mod betaling). Til de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede studios og lejligheder indeholder kombineret stue/soveværelse og eget badeværelse samt et tekøkken. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Lejlighederne har endvidere et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at gå i sauna og få massage (mod betaling). Herudover kan man spille bordtennis, squash, billard/snooker, dart og minigolf samt dyrke aerobic (delvist mod betaling). Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen.

  Se mere
 • Parque de las Americas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra579krPr. nat

  Parque de las Americasstars

  Costa Adeje, Tenerife , Rafael puig 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i et turistområde kun ca. 100 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man et hav af indkøbsmuligheder, barer og restauranter.Komplekset blev renoveret i 2004 og råder over i alt 70 hotellejligheder fordelt på to etager. Der er endvidere en bar og en restaurant.Lejlighederne råder over eget badeværelse, tekøkken og en safeboks (mod betaling).På hotellets udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse og en snack-poolbar.

  Se mere
 • Fañabe Costa Sur
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra743krPr. nat

  Fañabe Costa Surstars

  Costa Adeje, Tenerife , Bruselas, urb.playa de fañabe 13 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 112 Muligheder

  Dette hotel ligger i Costa Adeje, og til sandstrandene Playa del Duque og Playa de Fañabe er der henholdsvis 350 og 250 m. Til et busstoppested er der ca. 100 m, og Playa de las Americas ligger kun 2 km væk.Hotellet består af i alt 413 dobbeltværelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception, elevatorer, en café, en bar, et lille supermarked, en frisørsalon og en legeplads. Hertil kommer et spillelokale og en fjernsynsstue.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, køleskab, klimaanlæg, satellit-tv og en altan, ligesom der er en safeboks og en minibar (begge dele mod betaling). På de handicapvenligt indrettede værelser er brusebadet tilgængeligt for gæster i kørestol.På udendørsarealet finder man en swimmingpool (opvarmet om vinteren) med børnebassin samt en bar langs bassinkanten med solterrasse, liggestole og puder. Der er tilmed 2 yderligere swimmingpools på taget. Hotellets gæster kan slappe i solariet og saunaen (mod betaling). Man kan også benytte tennisbanerne, minigolfbanen og stedets eget fitness-studie (alt sammen mod betaling). Inden for 3 km af hotellet ligger der en golfbane. Med jævne mellemrum tilbyder hotellet ydermere et underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  245  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination