Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  162kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Fañabe Costa Sur
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra581krPr. nat

  Fañabe Costa Surstars

  Costa Adeje, Tenerife , Bruselas, urb.playa de fañabe 13 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 112 Muligheder

  Dette hotel ligger i Costa Adeje, og til sandstrandene Playa del Duque og Playa de Fañabe er der henholdsvis 350 og 250 m. Til et busstoppested er der ca. 100 m, og Playa de las Americas ligger kun 2 km væk.Hotellet består af i alt 413 dobbeltværelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception, elevatorer, en café, en bar, et lille supermarked, en frisørsalon og en legeplads. Hertil kommer et spillelokale og en fjernsynsstue.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, køleskab, klimaanlæg, satellit-tv og en altan, ligesom der er en safeboks og en minibar (begge dele mod betaling). På de handicapvenligt indrettede værelser er brusebadet tilgængeligt for gæster i kørestol.På udendørsarealet finder man en swimmingpool (opvarmet om vinteren) med børnebassin samt en bar langs bassinkanten med solterrasse, liggestole og puder. Der er tilmed 2 yderligere swimmingpools på taget. Hotellets gæster kan slappe i solariet og saunaen (mod betaling). Man kan også benytte tennisbanerne, minigolfbanen og stedets eget fitness-studie (alt sammen mod betaling). Inden for 3 km af hotellet ligger der en golfbane. Med jævne mellemrum tilbyder hotellet ydermere et underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter.

  Se mere
 • Malibu Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra319krPr. nat

  Malibu Parkstars

  Costa Adeje, Tenerife , Italia s/n - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i Playa de las Américas blot ca. 17 km fra lufthavnen Sur Reina Sofia på den sydlige del af Tenerife. Til stranden i Torviscas er der ca. 5 minutters kørsel i bil. I nærheden af anlægget er der et vandland.Lejlighedskomplekset, som blev renoveret i 2004, er højt beliggende og kan tilbyde udsigt over den sydlige del af Tenerife. Det råder over i alt 86 lejligheder og 29 studier. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs samt en garderobe. Herudover er der café, supermarked, snack-bar på terrassen, udlejning af cykler og legeplads.De komfortable lejligheder og studier er indrettet med badeværelse/toilet med hårtørrer samt tekøkken med køleskab, ovn, elkedel og mulighed for at lave te og kaffe. De råder endvidere også over et fjernsyn. Fra mange af lejlighederne og studierne er der udsigt over havet.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Sportsbegejstrede kan spille tennis (mod betaling), bordtennis, billard (mod betaling) og dart.

  Se mere
 • Vincci La Plantacion
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.972krPr. nat

  Vincci La Plantacionstars

  Costa Adeje, Tenerife , Roque nublo 1 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Det eksklusive og luksuriøse hotel ligger på en klippe i Costa Adeje og har en fremragende udsigt ud over Atlanterhavet og øen La Gomera. Der er kun ca. 500 m til stranden El Duque samt et stoppested. Ligeledes ca. 500 m fra hotellet finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er ca. 20 minutters kørsel til den internationale lufthavn Reina Sofia.Fra dette elegante luksuslejlighedshotel kan man nyde den bedste udsigt over Sydtenerife. Det detaljerede design og den kolonialske arkitektur er yderst imponerende. Fordelt på 5 etager råder hotellet over i alt 165 værelser, heraf 26 suiter og 43 villaer samt dobbeltværelser. Komplekset har desuden en imponerende foyer med en døgnåben reception, kuffertopbevaring, spillelokale og et par konferencerum med internetadgang (mod betaling). Herudover er der diskotek, frisør, bar og forskellige restauranter. Endvidere kan der arrangeres hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling) samt roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også er en miniklub og gode parkeringsmuligheder.Fra alle værelser i hovedbygningen samt villaerne er der en vidunderlig udsigt over havet og øen La Gomera. Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over regulerbart klimaanlæg og centralvarme (sæsonafhængigt). Derudover er der et komplet udstyret badeværelse med hydromassage-bruser, stort badekar, hårtørrer, kosmetikspejl, vægt, badekåbe og hjemmesko. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, satellit-tv med fladskærm og musikprogrammer, internetadgang, minibar og safeboks (mod betaling). Villaerne har endvidere et separat soveværelse, en have og en whirlpool på taget eller i haven. Juniorsuiterne er rummeligere. Der er også mulighed for at bestille handicapvenlige værelser.

  Se mere
 • Jardin Tropical
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.286krPr. nat

  Jardin Tropicalstars

  Costa Adeje, Tenerife , Gran bretaña s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Det komfortable strandhotel ligger i centrum af Playa de las Americas kun få skridt (ca. 150 m) fra et stoppested. Ca. 500 m fra hotellet ligger der en indbydende sandstrand med turkisblåt hav. I nærheden finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og barer og et impulsivt natteliv.Hotellet er bygget i 1987 og råder over en 5-etagers hovedbygning med 364 dobbeltværelser, 27 suiter og 47 lejligheder. Desuden er der en frisørsalon. I huset finder man endvidere en bar og en klimatiseret restaurant. Herudover er der også en internetterminal, en parkeringsplads og en garage, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool samt en sauna og et solarium. Sportsbegejstrede kan endvidere benytte hotellets fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Diverhotel Tenerife Spa & Gardens
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra451krPr. nat

  Diverhotel Tenerife Spa & Gardensstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Urb. el durazno s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det komfortable strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i den rolige og attraktive bydel El Durazo. Ca. 10 minutters gang fra hotellet ligger der et stoppested, hvorfra der kører en almindelig bus samt en hotelbus. I de nærmere omgivelser (ligeledes ca. 10 minutter) finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Til den strand en Puerto de la Cruz hav er der ca. 2 km.Det smagfuldt indrettede hotel består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 248 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en café, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Slutteligt råder anlægget også over en fortryllende, ca. 15.000 m2 stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I den store have er der smukke træer, et fantastisk anlagt poollandskab med whirlpool, en solterrasse, et optisk adskilt nudistområde, liggestole og parasoller samt en pool/snackbar (åben om dagen) med en indbydende terrasse. Herudover har hotellet en sauna og et lille, velholdt wellness-område. Her kan man få diverse behandlinger som f.eks. det populære anti-stress-program, afslapningsterapier, massage og meget, meget mere (alt sammen mod betaling). For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille vandpolo, tennis, minigolf, samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Parque de las Americas
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra577krPr. nat

  Parque de las Americasstars

  Costa Adeje, Tenerife , Rafael puig 16 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i et turistområde kun ca. 100 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man et hav af indkøbsmuligheder, barer og restauranter.Komplekset blev renoveret i 2004 og råder over i alt 70 hotellejligheder fordelt på to etager. Der er endvidere en bar og en restaurant.Lejlighederne råder over eget badeværelse, tekøkken og en safeboks (mod betaling).På hotellets udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse og en snack-poolbar.

  Se mere
 • Puerto de la Cruz
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra414krPr. nat

  Puerto de la Cruzstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Av. marques villanueva del prado s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Hotellet blev renoveret i 2005, er på 7 etager og består af 252 dobbeltværelser, 37 enkeltværelser og 11 juniorsuiter. Gæsterne bydes velkommen i den behagelige foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Af yderligere faciliteter er der 3 elevatorer, et spillelokale, 2 barer og en klimatiseret buffetrestaurant (med udsigt over den smukke have) samt konferenceindretninger, internetadgang (mod betaling), en legeplads til børnene samt gratis shuttlebus til byens centrum 5 dage om ugen. Desuden er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling), hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling), ligesom der også er parkeringsplads og garage til bilen (mod betaling).De indbydende værelser er indrettet med eget badeværelse, terrasse eller balkon, telefon, satellit-tv, WiFi, minibar (mod betaling, ved forespørgsel), centralt reguleret klimaanlæg (sommersæsonen, med tidstabel), safeboks (mod betaling) og hårtørrer. På de handicapvenligt indrettede værelser er der en funktion, hvor gæster i kørestol kan komme ind under brusebadet (roll-in showers).På de udendørs arealer er der 2 swimmingpools med klorvand (en af dem er opvarmet). Endvidere er der et separat børnebassin samt en legeplads til børnene. Desuden er der snackbar langs swimmingpoolen samt solterrasse med liggestole og parasoller (håndklæder mod depositum). Mod betaling kan man også spille tennis (1 hårdt underlag), pool eller bordtennis. Ydermere kan gæsterne træne i fitness-studiet (gratis) eller slappe af med lidt massage (mod betaling). Flere gange om ugen tilbydes der et underholdningsprogram om aftenen med dans, levende musik og forestillinger.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffet med opvisning af madlavningen (show cooking). To gange om ugen er der temamiddage, herunder kanariske og orientalske. Restauranten er røgfri

  Se mere
 • Miramar
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra334krPr. nat

  Miramarstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque taoro s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Hotellet ligger i turistbyen Puerto de la Cruz, kun ca. 1,5 km fra den smukke strand. Hotellet ligger midt i den 4300 m2 store Taoro-park, over for Gran Casino. I hotellets omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der er ca. 2 km til havbadene. Der kører busser flere gange om dagen. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 1 km væk.Det charmerende middelklassehotel er bygget i 1964 og blev renoveret i 1999. Det har i alt 140 værelser fordelt på fem etager. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception, læserum, en lille spillehal, en tv-stue og en internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne råder over eget badeværelse, telefon, safe mod betaling og altan eller terasse.

  Se mere
 • Costa Adeje Gran Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra992krPr. nat

  Costa Adeje Gran Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Av. de bruselas 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 129 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger ca. 300 m fra sandstranden og kun ca. 500 m fra en forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet er bygget i år 2001 og har fordelt på 5 etager i alt 438 dobbeltværelser og 6 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception, syv elevatorer, en kiosk, et par forretninger, en frisør, en lille spillehal og en tv-stue. Hertil kommer et diskotek, to barer, en klimatiseret à la carte restaurant og en klimatiseret buffetrestaurant. Der tilbydes endvidere internetadgang (mod betaling), vaskeservice og roomservice. Der er ydermere parkeringsplads og garage. Til de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Herudover har de klimatiserede værelser et stereoanlæg, en telefon, satellit-/kabel-tv samt WiFi.Hotellet råder over hele tre swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. Der er desuden en swimmingpool med nudist-område på tagterrassen. Herudover er der et børnebassin samt liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i whirlpoolen, saunaen eller solariet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Herudover kan man spille tennis, bordtennis, squash, billard, boccia og minigolf samt dyrke motion i fitness-studiet. Hertil kommer et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 4 km væk.

  Se mere
 • Isabel Family Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra593krPr. nat

  Isabel Family Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Avda moscú 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder

  Lejligheds-hotellet ligger kun 600 m fra stranden samt en kort slentretur fra den offentlige transports nærmeste stoppested. I nærheden af hotellet er der restauranter, barer og butikker. Endvidere er der ca. 30 km til Nationalparken Las Cañadas. Rejsetiden fra Tenerifes sydlige lufthavn er 20 minutter (omkring 20 km) og til Tenerifes nordlige lufthavn er der godt og vel 90 km.Dette lejligheds-kompleks blev konstrueret i typisk kanarisk stil og er ideelt for familier. Det tilbyder klimaanlæg og i alt 384 lejligheder/bungalower/villaer. Foyerens reception har åbent 24 timer i døgnet og tilbyder gæsterne en vekselbørs. Desuden tilbydes gæsterne 3 barer, en restaurant med terrasse, frisørsalon, internetcafé og en butik. Hertil kommer internetadgang (mod betaling), og for børnene er der en miniklub og legeplads. Endelig tilbyder lejligheds-hotellet konferenceindretninger.Lejlighederne rummer en attraktiv indretning og tilbyder et komplet badeværelse med badekar og hårtørrer, telefon, satellit-tv samt køkken med køleskab, mikrobølgeovn, brødrister og elkedel. Hertil kommer centralt klimaanlæg, en altan eller terrasse og en safeboks mod betaling. Lejlighederne er også forsynet med mulighed for at lave te og kaffe.Komplekset tilbyder en udendørs swimmingpool for voksne (opvarmet om vinteren), et børnebassin, snackbar langs swimmingpoolen samt en rummelig vinterhave (solarium) med liggestole og parasoller. De mere sportslige typer kan spille tennis, bordtennis, pool/snooker samt squash (alle aktiviteter mod betaling). Ydermere kan gæsterne benytte sig af boblebadet, fitness-studiet samt bestille massage (sidstnævnte mod betaling), ligesom der tilbydes et helt underholdningsprogram for børn og voksne om dagen. Af underholdning om aftenen tilbydes der de fleste aftener levende musik og diverse særlige shows. Liggestole og parasoller kan man også leje på den nærliggende sandstrand. Endelig er der fra lejligheds-hotellet omkring 5 km til golfbanen Las Americas.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  213  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination