Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  165kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Malibu Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra291krPr. nat

  Malibu Parkstars

  Costa Adeje, Tenerife , Italia s/n - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i Playa de las Américas blot ca. 17 km fra lufthavnen Sur Reina Sofia på den sydlige del af Tenerife. Til stranden i Torviscas er der ca. 5 minutters kørsel i bil. I nærheden af anlægget er der et vandland.Lejlighedskomplekset, som blev renoveret i 2004, er højt beliggende og kan tilbyde udsigt over den sydlige del af Tenerife. Det råder over i alt 86 lejligheder og 29 studier. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs samt en garderobe. Herudover er der café, supermarked, snack-bar på terrassen, udlejning af cykler og legeplads.De komfortable lejligheder og studier er indrettet med badeværelse/toilet med hårtørrer samt tekøkken med køleskab, ovn, elkedel og mulighed for at lave te og kaffe. De råder endvidere også over et fjernsyn. Fra mange af lejlighederne og studierne er der udsigt over havet.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Sportsbegejstrede kan spille tennis (mod betaling), bordtennis, billard (mod betaling) og dart.

  Se mere
 • Aeropuerto Sur
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra322krPr. nat

  Aeropuerto Surstars

  San Isidro Tenerife, Tenerife , Benchijigüa 4 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Hotellet ligger i centrum af landsbyen San Isidro kun ca. 10 minutters kørsel fra lufthavnen Reina Sofia. Der er endvidere ca. 4 km til stranden. Herudover er der ca. 20 minutters kørsel til Playa de las Américas' turistcentrum.Cityhotellet er på 3 etager og har i alt 91 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Endvidere har hotellet et spillelokale samt 2 konferencerum.Værelserne rummer et veludstyret med badeværelse med brusebad samt telefon og fjernsyn.Fra lufthavnen skal man køre ad motorvejen mod Santa Cruz. Tag afkørsel San Isidro mod byens centrum. Hotellet ligger på hovedvejen på højre hånd.

  Se mere
 • Florida Park Club
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra515krPr. nat

  Florida Park Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Austria 10 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Etablissementet ligger i den sydlige del af Tenerife i boligområdet San Eugenio Alto, tæt på stationerne Los Cristianos og Playa de las Americas med udsigt over den ny Siam park. Tenerife Sur Reina Sofía lufthavn ligger omkring 15 km væk fra logiet.Dette lejligheds-hotel tilbyder en vidunderlig udsigt og 41 boligenheder samt en eksklusiv indretning med luksuriøse møbler. Af faciliteter tilbydes gæsterne på det klimatiserede etablissement tilmed en foyer med en safeboks, en bar, en fjernsynsstue, en restaurant og internetadgang via trådløs og kabelført forbindelse. Man kan også bestille vasketøjsservice, og gæster i bil kan efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads.Kompleksets boligenheder tilbyder en blanding af store studier og 1 og 2 soveværelser, som alle råder over store terrasser, heraf nogle med egen have. Lejlighedernes interiør er møbleret i overensstemmelse med en meget høj standard, og de fleste rummer polerede marmorgulve og skaber således en frisk og afslappet atmosfære og tilføjer samtidig et element af luksus til indretningen. Ud over eget badeværelse med brusebad og badekar omfatter boligenhedernes standardindretning også telefon, satellit-/kabel-tv og et tekøkken med minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe, ligesom der er en safeboks og en altan/terrasse.Gæsterne har mulighed for at spille bowling og golf eller tage på fisketur eller bare slappe af ved den udendørs og opvarmede swimmingpool, hvor liggestole og parasoller står klar til brug langs bassinkanten. Som alternativ hertil kan man hvile ud i boblebadet og saunaen, holde sin brune farve ved lige i solariet eller besøge fitness-studie for at træne.

  Se mere
 • Blue Sea Callao Garden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra303krPr. nat

  Blue Sea Callao Gardenstars

  Callao Salvaje, Tenerife , El jable 39 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Det moderne lejlighedshotel ligger kun ca. 5 minutters kørsel fra centrum af Adeje samt 8 minutters kørsel fra Playa de las Américas. Der er ca. 10 minutters kørsel til havet. Lufthavnen Sur Reina Sofia ligger desuden ca. 20 km fra hotellet.Feriekomplekset har fordelt på 2 etager i alt 219 lejligheder. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs og garderobe. Hertil kommer en café, et lille supermarked og en bar. Der er tilmed også en restaurant samt internetadgang (mod betaling). Der tilbydes naturligvis hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der også er mulighed for at få vasket tøj (mod betaling). De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen.De smagfuldt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse med separat soveværelse og et badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-tv. I de stilfulde rum er der desuden dobbeltseng og altan eller terrasse.På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Hotellet råder endvidere over et solarium, ligesom der også er mulighed for at få massage og dyrke vandaerobic (mod betaling). For de sportsbegejstrede er der tennis, squash og volleyball samt bueskydning. Herudover kan man spille billard, petanque, golf og minigolf. Prikken over i'et er et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Laguna Park II
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra253krPr. nat

  Laguna Park IIstars

  Costa Adeje, Tenerife , Calle del pais vasco, torviscas alto 1 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 197 Muligheder

  Komplekset ligger på en bakke i Playa de Las Americas ikke langt fra vandlandet. Der er ca. 20 minutters gang til stranden. Centrum med dens mange indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber og offentlige transportmidler ligger kun ca. 500 m fra komplekset. I de umiddelbare omgivelser er der desuden mulighed for at udøve en lang række sportsgrene. Det nærmeste diskotek ligger ca. 1 km fra komplekset.Lejlighedskomplekset består af en 2-etagers hovedbygning med i alt 295 lejligheder. Bygningen indeholder endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs samt elevator. På hotellet er der desuden et lille supermarked, et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar, en pub og en a la carte restaurant med børnestole. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes naturligvis vasketøjsservice.De praktisk indrettede lejligheder har kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, et badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, tekøkken med køleskab, safeboks (mod betaling) og altan.Hotellet råder over 2 swimmingpools (den ene med saltvand). Hertil kommer en pool-/snackbar, liggestole og parasoller. På sportsområdet er der vandaerobic, aerobic, bananbåde, vandski, jetski, motorbåde, dykning, surfing, windsurfing, sejlads, katamaraner, bordtennis, squash, basketball, beachvolley, billard/snooker, boccia, bowling og minigolf. Ca. 2 km væk ligger der en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles a la carte.

  Se mere
 • Cordial Golf Plaza Aparthotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra501krPr. nat

  Cordial Golf Plaza Aparthotelstars

  Golf del Sur, Tenerife , Golf del sur s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 97 Muligheder

  Lejlighedshotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i turistområdene ca. 500 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse restauranter, barer samt et utal af indkøbsmuligheder. Til bymidten er der ca. 1 km. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport. Lufthavnen Tenerife Syd ligger ca. 8 km væk, hvilket betyder, at lufthavnstrafikken næppe vil gå fuldstændig ubemærket forbi hotellets gæster.Anlægget er bygget i 2003. det er på tre etager og råder over seks suiter og 168 lejligheder. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception, et lejesafe mod betaling og en elevator. Herudover er der et minimarked, et diskotek, en klimatiseret restaurant med børnestole, en offentlig internetterminal mod betaling samt en parkeringsplads og en garage mod betaling.De indbydende og hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab mod betaling, lejesafe samt et lille opholdsrum. Lejligheden gøres ren ved afrejse.Hotellets gæster kan boltre sig i den udendørs swimmingpool, ligesom der også er en snack/poolbar, liggestole og parasoller. Man kan desuden dyrke vandaerobic, gå i sauna mod betaling eller i dampbad mod betaling, slikke sol på solterrassen eller slappe af ved en massage mod betaling. Gæsterne kan endvidere benytte fitnessstudiet, og squashbanerne eller spille golf (ca. en km væk) mod betaling. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Comodoro
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra360krPr. nat

  Comodorostars

  Los Cristianos, Tenerife , Juan carlos i 30 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 58 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i turistbyen Los Cristianos, blot to minutters gang fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse forretningsområder med forskellige butikker, cafeteriaer, barer og restauranter.Komplekset er bygget i 1973 og blev renoveret i 1999. Fordelt på sine 11 etager råder det over i alt 166 lejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception, en bar og en restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De enkelt indrettede værelser råder over eget badeværelse med brusebad. Hertil kommer telefon, satellit-tv mod betaling, safe mod betaling og altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool.

  Se mere
 • Parque Cattleya
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra361krPr. nat

  Parque Cattleyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda.santiago puig 5 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger meget centralt blot ca. 50 m fra centrum af byen Playa de Las Americas. Her finder man forskellige barer, pubber og forretninger og restauranter. Der er desuden kun ca. 300 m til stranden. Turen til lufthavnen Tenerife Syd tager blot omkring 15 minutter. Komplekset ligger bag lejlighederne Las Piramides.Komplekset blev komplet renoveret i 2006 og råder over 4 med i alt 74 hotellejligheder, som i reglen fyldes med unge mennesker. Hertil kommer døgnåben reception og nabokomplekset Las Piramides. Ydermere er der foyer, vekselbørs, lille supermarked, bar, restaurant og fjernsynsstue. Mod betaling kan gæsterne benytte internetadgang.De spændende indrettede lejligheder råder over eget badeværelse samt fjernsyn og safeboks (mod betaling). Derudover er de udstyret med tekøkken med køleskab og elkedel.Gæsterne kan benytte en udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller samt fællesindretningerne på nabokomplekset. Der er mulighed for at spille billard (mod betaling). Endvidere er der også liggestole og parasoller på stranden (mod betaling).

  Se mere
 • Puerto Resort by Blue Sea
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra475krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1973. Hotel blev moderniseret i 2006. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 6 handicapvenlige værelser. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden.

  Se mere
 • Sol Tenerife
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra589krPr. nat

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Lige ved hotellet finder man Veronicas centrum, som specielt er spændende for unge mennesker pga. de mange barer og diskoteker. Stranden ligger ca. 200 m væk.Hotellet råder over i alt 522 dobbeltværelser. Der er desuden en døgnåben reception, flere elevatorer, en café, et minimarked, en frisør, forskellige barer og et diskotek. Herudover er det tv-stue og en legeplads. Endvidere er der en indbydende, klimatiseret restaurant. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del faciliteterne.Værelserne har alle eget badeværelse, brusekabine, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og køleskab. Herudover er der lejesafe, klimaanlæg, centralvarme og altan.Hotellet råder over to udendørs swimmingpools, et børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool-/snackbar. Der er desuden mulighed for at slappe af i saunaen eller ved en omgang massage (mod betaling). Man kan desuden spille tennis (ketsjere mod betaling), bordtennis, volleyball og billard (mod betaling). For de sportsinteresserede står der ydermere et fitness-studie til rådighed. Der er desuden mulighed for at spille golf på en golfbane 500 m væk. Om dagen er der et regelmæssigt, internationalt aktivitetsprogram og om aftenen er der underholdning med shows og lege.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  262  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

 • : Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination