Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  267kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Mediterranean Palace
  Fra907krPr. nat

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 63 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3083 meninger fra rejsendeBaseret på 3083 meninger fra rejsende

  Det attraktive førsteklasses hotel ligger lige ved sandstranden Playa del Camison. Lige i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover er der en km til bymidten samt videre attraktioner. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (300 m). Til den internationale lufthavn er der ca. 17 km.Hotellet er bygget i 1988 . Det har i alt 535 værelser fordelt på fem etager. Det kan tilbyde sine gæster et vidunderligt pool- og havelandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, døgnåben reception, frisørsalon, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. For gæsterne står der en offentlig internetcomputer samt roomservice og vaskeservice til rådighed. Der er endvidere mulighed for at parkere, ligesom hotellet også har en miniklub og en legeplads.De elegant indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Der er desuden telefon, satellit-/kabel-tv, radio, egen internetadgang, minibar, klimaanlæg, lejesafe og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en snackbar samt en solterasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte en fitness-studie samt et spa- og wellnessområde med sauna og solarium. Herudover tilbydes gæsterne tennis, bordtennis og minigolf (alt sammen mod betaling). Et afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. Der ligger endvidere en golfbane 10 km fra hotellet.

  Se mere
 • Blue Sea Apartamentos Callao Garden
  Fra625krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Det moderne lejlighedshotel ligger kun ca. 5 minutters kørsel fra centrum af Adeje samt 8 minutters kørsel fra Playa de las Américas. Der er ca. 10 minutters kørsel til havet. Lufthavnen Sur Reina Sofia ligger desuden ca. 20 km fra hotellet.Feriekomplekset har fordelt på 2 etager i alt 219 lejligheder. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs og garderobe. Hertil kommer en café, et lille supermarked og en bar. Der er tilmed også en restaurant samt internetadgang (mod betaling). Der tilbydes naturligvis hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der også er mulighed for at få vasket tøj (mod betaling). De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen.De smagfuldt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse med separat soveværelse og et badeværelse med badekar og hårtørrer. Herudover er der telefon og satellit-tv. I de stilfulde rum er der desuden dobbeltseng og altan eller terrasse.På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Hotellet råder endvidere over et solarium, ligesom der også er mulighed for at få massage og dyrke vandaerobic (mod betaling). For de sportsbegejstrede er der tennis, squash og volleyball samt bueskydning. Herudover kan man spille billard, petanque, golf og minigolf. Prikken over i'et er et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Sol Tenerife
  Fra858krPr. nat

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avda. rafael puig lliviana s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3666 meninger fra rejsendeBaseret på 3666 meninger fra rejsende

  Lige ved hotellet finder man Veronicas centrum, som specielt er spændende for unge mennesker pga. de mange barer og diskoteker. Stranden ligger ca. 200 m væk.Hotellet råder over i alt 522 dobbeltværelser. Der er desuden en døgnåben reception, flere elevatorer, en café, et minimarked, en frisør, forskellige barer og et diskotek. Herudover er det tv-stue og en legeplads. Endvidere er der en indbydende, klimatiseret restaurant. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del faciliteterne.Værelserne har alle eget badeværelse, brusekabine, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og køleskab. Herudover er der lejesafe, klimaanlæg, centralvarme og altan.Hotellet råder over to udendørs swimmingpools, et børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool-/snackbar. Der er desuden mulighed for at slappe af i saunaen eller ved en omgang massage (mod betaling). Man kan desuden spille tennis (ketsjere mod betaling), bordtennis, volleyball og billard (mod betaling). Der er desuden mulighed for at spille golf på en golfbane 500 m væk. Om dagen er der et regelmæssigt, internationalt aktivitetsprogram og om aftenen er der underholdning med shows og lege.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • IBEROSTAR Grand Hotel Mencey
  Fra1.163krPr. nat

  IBEROSTAR Grand Hotel Menceystars

  Santa Cruz de Tenerife, Tenerife , Doctor josé naveiras 38 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1877 meninger fra rejsendeBaseret på 1877 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger kun ca. 500 m fra centrum og de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til Santa Cruz' strand er der ca. 6 km, mens der er 15 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 1988 og blev renoveret for nyligt. Det råder over i alt 286 dobbeltværelser og suiter. Desuden er der en foyer med en døgnåben reception, en forretning, en bar, en klimatiseret restaurant og et kasino til rådighed. Herudover er der Internet, roomservice og vaskeservice samt.De klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer, minibar, køleskab og altan eller terrasse. Desuden har de veludstyrede værelser telefon, satellit-tv og internetadgang.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snackbar, parasoller og liggestole. Herudover er der et solarium og en tennisbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Las Piramides
  Fra1.087krPr. nat

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3106 meninger fra rejsendeBaseret på 3106 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger ca. 10 minutters gang fra stranden. Der er desuden ca. 5 minutters kørsel med bil til centrum af byen Playa de las Américas. I de nærmere omgivelser (ca. 50 m) venter der gæsterne et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og diverse barer. Der er ca. 18 km til lufthavnen Reina Sofia, mens der er omkring 85 km til lufthavnen Los Rodeos.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 336 lejligheder, hvoraf mange som regel har unge logerende. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Herudover har hotellet en dejlig café, en bar og en restaurant. Hotellet råder endvidere over et lille supermarked, en frisørsalon, en tv-stue samt internetadgang (mod betaling).De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse. Desuden er de indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken med køleskab og safeboks (mod betaling). Lejlighederne indeholder ydermere kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Herudover er det muligt at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • IBEROSTAR Las Dalias
  Fra1.336krPr. nat

  IBEROSTAR Las Daliasstars

  Costa Adeje, Tenerife , Calle gran bretaña, urbanizacion san eugenio 1 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4832 meninger fra rejsendeBaseret på 4832 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige hotel, der er perfekt beliggende i hjertet af Playa del Bobo, ligger blot nogle få skridt fra Costa Adejes fremragende strande. Der tilbydes mange sportsfaciliteter, udendørs pools, to restauranter og en række forskellige barer på stedet. Talrige butikker, restauranter, barer og caféer ligger i umiddelbar nærhed af hotellet, og et af Europas største vandlande er inden for nem rækkevidde.

  Se mere
 • Be Live Experience la Niña
  Fra1.101krPr. nat

  Be Live Experience la Niñastars

  Costa Adeje, Tenerife , Avenida de españa s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4076 meninger fra rejsendeBaseret på 4076 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger lige ned til stranden. Det nærmeste stoppested ligger blot 100 m væk. Der er desuden kun ca. 1 km fra hotellet til bymidten.Hotellet er bygget i 2003 og har fordelt på ti etager i alt 226 værelser. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception, elevatorer, en frisør, to barer og en klimatiseret restaurant. Gæsterne kan desuden benytte haven, parkeringspladsen og garagen samt mod betaling internetterminalen. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice mod betaling. Til de mindste gæster er der en miniklub.De veludstyrede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt safeboks (mod betaling), køleskab og altan eller terrasse. Herudover er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.På de udendørs arealer finder man hele to swimmingpools samt et børnebassin, liggestole, parasoller og en poolbar. Desuden kan gæsterne slappe af i de to whirlpools eller i solariet. For de sportsbegejstrede er der bordtennis og billard. Prikken over i'et er et afvekslende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger ca. 2 km væk.

  Se mere
 • Blue Sea Interpalace
  Fra579krPr. nat

  Blue Sea Interpalacestars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Aceviño 21 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1175 meninger fra rejsendeBaseret på 1175 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i et unikt naturligt miljø i et boligområde i La Paz i Puerto de la Cruz, og byder på en behagelig atmosfære med en kombination af ro og sjov. Hotellet er kun 1,5 km fra centrum af byen, strand og søens naturlige pools. Dette hotel har tropiske haver, en lobby med 24-timers reception, et spillerum og en TV-lounge. Yngre gæster kan benytte børneklubben. Der er en bar og en restaurant, og gæsterne kan benytte konferencefaciliteterne, Wi-Fi og vaskeservice (alt sammen mod betaling).

  Se mere
 • Palm Beach Club
  Fra729krPr. nat

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 937 meninger fra rejsendeBaseret på 937 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Playa de las Americas, er denne uhøjtidelige VR Condo optimal for familier. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 7 kilometer fra VR Condo''en. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Boligen består af 318 soveværelser. Denne bolig blev etableret i 1984. Gæster kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Palm Beach Club forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle rejsende. Af denne årsag er der soveværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Palm Beach Club har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Ferieboligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de besøgendes behov. , Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af stedet. og Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Suites at Beverly Hills
  Fra582krPr. nat

  The Suites at Beverly Hillsstars

  Los Cristianos, Tenerife , Calle rodeo 9 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 836 meninger fra rejsendeBaseret på 836 meninger fra rejsende

  Denne charmerende VR Condo er placeret i Los Cristianos. Stedet er 3. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetIndenfor 1. 0 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen har i alt 242 gæsteværelser. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dette sted accepterer ikke kæledyr. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på The Suites at Beverly Hills. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  190  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser