Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  156kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Malibu Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra217krPr. nat

  Malibu Parkstars

  Costa Adeje, Tenerife , Italia s/n - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i Playa de las Américas blot ca. 17 km fra lufthavnen Sur Reina Sofia på den sydlige del af Tenerife. Til stranden i Torviscas er der ca. 5 minutters kørsel i bil. I nærheden af anlægget er der et vandland.Lejlighedskomplekset, som blev renoveret i 2004, er højt beliggende og kan tilbyde udsigt over den sydlige del af Tenerife. Det råder over i alt 86 lejligheder og 29 studier. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs samt en garderobe. Herudover er der café, supermarked, snack-bar på terrassen, udlejning af cykler og legeplads.De komfortable lejligheder og studier er indrettet med badeværelse/toilet med hårtørrer samt tekøkken med køleskab, ovn, elkedel og mulighed for at lave te og kaffe. De råder endvidere også over et fjernsyn. Fra mange af lejlighederne og studierne er der udsigt over havet.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Sportsbegejstrede kan spille tennis (mod betaling), bordtennis, billard (mod betaling) og dart.

  Se mere
 • Aeropuerto Sur
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra340krPr. nat

  Aeropuerto Surstars

  San Isidro Tenerife, Tenerife , Benchijigüa 4 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder

  Hotellet ligger i centrum af landsbyen San Isidro kun ca. 10 minutters kørsel fra lufthavnen Reina Sofia. Der er endvidere ca. 4 km til stranden. Herudover er der ca. 20 minutters kørsel til Playa de las Américas' turistcentrum.Cityhotellet er på 3 etager og har i alt 91 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Endvidere har hotellet et spillelokale samt 2 konferencerum.Værelserne rummer et veludstyret med badeværelse med brusebad samt telefon og fjernsyn.Fra lufthavnen skal man køre ad motorvejen mod Santa Cruz. Tag afkørsel San Isidro mod byens centrum. Hotellet ligger på hovedvejen på højre hånd.

  Se mere
 • Sol Tenerife
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra500krPr. nat

  Sol Tenerifestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig livina, s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Lige ved hotellet finder man Veronicas centrum, som specielt er spændende for unge mennesker pga. de mange barer og diskoteker. Stranden ligger ca. 200 m væk.Hotellet råder over i alt 522 dobbeltværelser. Der er desuden en døgnåben reception, flere elevatorer, en café, et minimarked, en frisør, forskellige barer og et diskotek. Herudover er det tv-stue og en legeplads. Endvidere er der en indbydende, klimatiseret restaurant. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del faciliteterne.Værelserne har alle eget badeværelse, brusekabine, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og køleskab. Herudover er der lejesafe, klimaanlæg, centralvarme og altan.Hotellet råder over to udendørs swimmingpools, et børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool-/snackbar. Der er desuden mulighed for at slappe af i saunaen eller ved en omgang massage (mod betaling). Man kan desuden spille tennis (ketsjere mod betaling), bordtennis, volleyball og billard (mod betaling). For de sportsinteresserede står der ydermere et fitness-studie til rådighed. Der er desuden mulighed for at spille golf på en golfbane 500 m væk. Om dagen er der et regelmæssigt, internationalt aktivitetsprogram og om aftenen er der underholdning med shows og lege.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Laguna Park II
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra193krPr. nat

  Laguna Park IIstars

  Costa Adeje, Tenerife , Calle del pais vasco, torviscas alto 1 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 194 Muligheder

  Komplekset ligger på en bakke i Playa de Las Americas ikke langt fra vandlandet. Der er ca. 20 minutters gang til stranden. Centrum med dens mange indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber og offentlige transportmidler ligger kun ca. 500 m fra komplekset. I de umiddelbare omgivelser er der desuden mulighed for at udøve en lang række sportsgrene. Det nærmeste diskotek ligger ca. 1 km fra komplekset.Lejlighedskomplekset består af en 2-etagers hovedbygning med i alt 295 lejligheder. Bygningen indeholder endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs samt elevator. På hotellet er der desuden et lille supermarked, et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en bar, en pub og en a la carte restaurant med børnestole. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes naturligvis vasketøjsservice.De praktisk indrettede lejligheder har kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, et badeværelse med brusebad, satellit-/kabel-tv, tekøkken med køleskab, safeboks (mod betaling) og altan.Hotellet råder over 2 swimmingpools (den ene med saltvand). Hertil kommer en pool-/snackbar, liggestole og parasoller. På sportsområdet er der vandaerobic, aerobic, bananbåde, vandski, jetski, motorbåde, dykning, surfing, windsurfing, sejlads, katamaraner, bordtennis, squash, basketball, beachvolley, billard/snooker, boccia, bowling og minigolf. Ca. 2 km væk ligger der en golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles a la carte.

  Se mere
 • Cordial Golf Plaza Aparthotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra321krPr. nat

  Cordial Golf Plaza Aparthotelstars

  Golf del Sur, Tenerife , Golf del sur s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 93 Muligheder

  Lejlighedshotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i turistområdene ca. 500 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse restauranter, barer samt et utal af indkøbsmuligheder. Til bymidten er der ca. 1 km. Lige foran hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport. Lufthavnen Tenerife Syd ligger ca. 8 km væk, hvilket betyder, at lufthavnstrafikken næppe vil gå fuldstændig ubemærket forbi hotellets gæster.Anlægget er bygget i 2003. det er på tre etager og råder over seks suiter og 168 lejligheder. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception, et lejesafe mod betaling og en elevator. Herudover er der et minimarked, et diskotek, en klimatiseret restaurant med børnestole, en offentlig internetterminal mod betaling samt en parkeringsplads og en garage mod betaling.De indbydende og hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab mod betaling, lejesafe samt et lille opholdsrum. Lejligheden gøres ren ved afrejse.Hotellets gæster kan boltre sig i den udendørs swimmingpool, ligesom der også er en snack/poolbar, liggestole og parasoller. Man kan desuden dyrke vandaerobic, gå i sauna mod betaling eller i dampbad mod betaling, slikke sol på solterrassen eller slappe af ved en massage mod betaling. Gæsterne kan endvidere benytte fitnessstudiet, og squashbanerne eller spille golf (ca. en km væk) mod betaling. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Aparthotel Bellavista Mirador
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra217krPr. nat

  Aparthotel Bellavista Miradorstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , C/ eucaliptus - urb. la paz 4 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Middelklassekomplekset har en rolig beliggenhed i La Paz. Det er bygget ind i klipperne og ligger oppe over havet. På ca. 20 minutters gang (ca. 1 km) kommer man til centrum af Puerto de la Cruz. Desuden er der blot 15 minutters gang til en vidunderlig sandstrand. Lufthavnen Norte Los Rodeos ligger ca. 25 km fra anlægget, mens der er ca. 90 km til lufthavnen Sur Reina Sofía. I nærheden af hotellet finder man endvidere talrige indkøbsmuligheder og restauranter.Det smagfuldt indrettede kompleks blev komplet renoveret i år 2003 og råder over i alt 186 studier fordelt på 9 etager. I den imponerende foyer finder man fire elevatorer, en vekselbørs og en døgnåben reception. Herudover rummer bygningen en hyggelig bar og en restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan endvidere benytte diverse lokaler til konferencer, møder m.m. Der tilbydes naturligvis også hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De smagfuldt indrettede studios råder over en stue med et optisk adskilt soveværelse samt et stort badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpools og en lille græsplæne med liggestole og parasoller. Endvidere er der mulighed for at spille bordtennis (mod betaling).orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Comodoro
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra213krPr. nat

  Comodorostars

  Los Cristianos, Tenerife , Juan carlos i 30 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder

  Lejlighedskomplekset ligger i turistbyen Los Cristianos, blot to minutters gang fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse forretningsområder med forskellige butikker, cafeteriaer, barer og restauranter.Komplekset er bygget i 1973 og blev renoveret i 1999. Fordelt på sine 11 etager råder det over i alt 166 lejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception, en bar og en restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De enkelt indrettede værelser råder over eget badeværelse med brusebad. Hertil kommer telefon, satellit-tv mod betaling, safe mod betaling og altan eller terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool.

  Se mere
 • Vigilia Park
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra220krPr. nat

  Vigilia Parkstars

  Puerto Santiago, Tenerife , Av. v centenario 58 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Lejlighederne ligger 300 m fra stranden og Puerto Santiagos centrum. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler lige foran døren.Det kan tilbyde sine gæster en hyggelig bar, en restaurant samt WiFi. Der tilbydes desuden vaskeservice.Lejlighederne/studierne er moderne indrettet og har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, internetadgang og safe samt en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Gæsterne kan desuden gå i solarium, sauna eller dyrke motion i fitness-studiet. Der er endvidere mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 • Gran Hotel Bahia del Duque
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.934krPr. nat

  Gran Hotel Bahia del Duquestars

  Costa Adeje, Tenerife , Avenida bruselas s/n - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger lige ved stranden i Costa Adejes turistområder. Der er blot fire km til Playa de las Americas. Hertil er der gode forbindelser med bus.Strandhotellet er bygget i 1993 og består af 20 bygninger. Hotellet har desuden et haveareal på 63.000 m2. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer. For gæsterne står der 10 barer, en frisør, 11 restauranter og 26 konferencerum til rådighed. Herudover er der Internet, room-/vaskeservice og parkeringsplads. For de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub.De individuelle og komfortable værelser er udstyret med brusekabine, badekar, hårtørrer og et separat WC. I de klimatiserede værelser er der desuden en minibar, et køleskab og et safe (leje). Herudover er der altan eller terrasse.Anlægget råder over tre udendørs swimmingpools, to saltvandspools, to børnebassiner, liggestole, parasoller og en poolbar. Gæsterne kan desuden slappe af i saunaen eller benytte solariet. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis og bordtennis eller dyrke motion i fitness-studiet. Den nærmeste golfbane ligger ca. 1,5 km væk. Hertil kommer et aktivitetsprogram for både voksne og børn.

  Se mere
 • Parque Vacacional Eden
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra314krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Det hyggelige lejlighedskompleks ligger i Puerto de la Cruz blot få minutters gang fra den smukke strand og det fantastiske havvands-friluftsbad. Det er beliggende midt i en velholdt, grøn have, hvor der er rig mulighed for at slappe af. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m væk.Lejlighedskomplekset hører til i middelklassen og har en dejlig beliggenhed. Det råder over 10 etager med i alt 224 lejligheder. Bygningen rummer desuden en hyggelig bar, en internetterminal og en indbydende restaurant. Der tilbydes naturligvis også roomservice. Uden for hotellet er der endvidere mulighed for at parkere.Lejlighederne er smagfuldt indrettet og udstyret over eget badeværelse. Herudover er der kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, telefon, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.PÃ¥ de smukke udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse. Gæsterne har endvidere mulighed for at spille tennis eller slappe af i saunaen.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  219  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst.

Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination