Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  186kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Las Piramides
  Fra670krPr. nat

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2852 meninger fra rejsendeBaseret på 2852 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger ca. 10 minutters gang fra stranden. Der er desuden ca. 5 minutters kørsel med bil til centrum af byen Playa de las Américas. I de nærmere omgivelser (ca. 50 m) venter der gæsterne et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og diverse barer. Der er ca. 18 km til lufthavnen Reina Sofia, mens der er omkring 85 km til lufthavnen Los Rodeos.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 336 lejligheder, hvoraf mange som regel har unge logerende. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Herudover har hotellet en dejlig café, en bar og en restaurant. Hotellet råder endvidere over et lille supermarked, en frisørsalon, en tv-stue samt internetadgang (mod betaling).De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse. Desuden er de indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken med køleskab og safeboks (mod betaling). Lejlighederne indeholder ydermere kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Herudover er det muligt at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Laguna Park II
  Fra310krPr. nat

  Laguna Park IIstars

  Costa Adeje, Tenerife , Calle del pais vasco, torviscas alto 1 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 203 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2879 meninger fra rejsendeBaseret på 2879 meninger fra rejsende

  Dette attraktive aparthotel nyder godt af en fremragende havudsigt med sin beliggenhed hævet op på skråningen og er bekvemt placeret på den populære Costa Adeje. Hotellet har udendørs pool, børnebassin og mange sportsfaciliteter som f.eks. minigolf. Torviscas stranden ligger blot 500 m borte, og Teide nationalpark kan nås på en kort køretur. Den internationale lufthavn Tenerife South kan nås på 10 minutter i bil.

  Se mere
 • Gran Hotel Turquesa Playa
  Fra453krPr. nat

  Gran Hotel Turquesa Playastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Antonio ruiz álvarez 7 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 86 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1039 meninger fra rejsendeBaseret på 1039 meninger fra rejsende

  Strandhotellet har en central beliggenhed, hører til i den øvre middelklasse og ligger tæt ved havet kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. I en omkreds af 100 m finder man diverse barer og klubber. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m væk, ligesom der er et større udvalg af indkøbsmuligheder ca. 10 minutters gang fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1996 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 350 dobbeltværelser og 50 lejligheder. Herudover rummer bygningen en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer samt en café. Desuden er der et lille supermarked, diverse forretninger, en frisør, en pub, en teatersal, et spillelokale, en tv-stue og 2 restauranter med buffet og kanarisk køkken. Hotellet har naturligvis også et konferencerum. De yngste gæster kan boltre sig i miniklubben eller på legepladsen, ligesom der også findes en minibiograf. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vasketøjsservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har brusekabine og toilet med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg (radiator om vinteren, mod betaling), safeboks (mod betaling) og en møbleret terrasse. Lejlighederne (to til fire personer) er lignende indrettede og råder over kombineret stue/soveværelse med sovesofa samt et separat soveværelse.Gæsterne kan om vinteren slappe af i en opvarmet swimmingpool med separat børnebassin, whirlpool, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover kan hotellets gæster få sig en omgang massage samt benytte saunaen eller den indendørs swimmingpool (specielle åbningstider). Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic, vandaerobic og bueskydning, spille bordtennis, tennis, squash (mod betaling), billard, minigolf, golf samt padle eller dyrke motion i fitnessstudiet. Hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med aftensshows sørger for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • GF GRAN COSTA ADEJE
  Fra1.656krPr. nat

  GF GRAN COSTA ADEJEstarsGreenProgram Icon

  Costa Adeje, Tenerife , Avenida de bruselas 16 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 157 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5433 meninger fra rejsendeBaseret på 5433 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse hotel ligger ca. 300 m fra sandstranden og kun ca. 500 m fra en forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet er bygget i år 2001 og har fordelt på 5 etager i alt 438 dobbeltværelser og 6 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception, syv elevatorer, en kiosk, et par forretninger, en frisør, en lille spillehal og en tv-stue. Hertil kommer et diskotek, to barer, en klimatiseret à la carte restaurant og en klimatiseret buffetrestaurant. Der tilbydes endvidere internetadgang (mod betaling), vaskeservice og roomservice. Der er ydermere parkeringsplads og garage. Til de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Herudover har de klimatiserede værelser et stereoanlæg, en telefon, satellit-/kabel-tv samt WiFi.Hotellet råder over hele tre swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. Der er desuden en swimmingpool med nudist-område på tagterrassen. Herudover er der et børnebassin samt liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i whirlpoolen, saunaen eller solariet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Herudover kan man spille tennis, bordtennis, squash, billard, boccia og minigolf samt dyrke motion i fitness-studiet. Hertil kommer et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 4 km væk.

  Se mere
 • Mediterranean Palace
  Fra1.108krPr. nat

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 62 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2890 meninger fra rejsendeBaseret på 2890 meninger fra rejsende

  Det attraktive førsteklasses hotel ligger lige ved sandstranden Playa del Camison. Lige i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover er der en km til bymidten samt videre attraktioner. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (300 m). Til den internationale lufthavn er der ca. 17 km.Hotellet er bygget i 1988 . Det har i alt 535 værelser fordelt på fem etager. Det kan tilbyde sine gæster et vidunderligt pool- og havelandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, døgnåben reception, frisørsalon, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. For gæsterne står der en offentlig internetcomputer samt roomservice og vaskeservice til rådighed. Der er endvidere mulighed for at parkere, ligesom hotellet også har en miniklub og en legeplads.De elegant indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Der er desuden telefon, satellit-/kabel-tv, radio, egen internetadgang, minibar, klimaanlæg, lejesafe og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en snackbar samt en solterasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte en fitness-studie samt et spa- og wellnessområde med sauna og solarium. Herudover tilbydes gæsterne tennis, bordtennis og minigolf (alt sammen mod betaling). Et afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. Der ligger endvidere en golfbane 10 km fra hotellet.

  Se mere
 • Diamante Suites
  Fra478krPr. nat

  Diamante Suitesstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , C/manuel yanes barreto 15 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 73 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 521 meninger fra rejsendeBaseret på 521 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på en bakke i turistområdet Puerto de la Cruz, i det nordlige Tenerife, kun 300 m fra Playa Jardin strand, 500 m fra parken 'Loro Park' og 1,5 km fra byens centrum og swimmingpoolene i 'Lago Martiánez'. Endvidere vil man finde restauranter og barer i nærheden af hotellet, og Puerto de la Cruz ligger ca. 32 km fra byen Santa Cruz, 25 km fra Los Rodeos lufthavn (TFN) og 100 km fra Reina Sofía lufthavn (TFS).Dette hyggelige hotel, som blev bygget i 2001, anbefales udelukkende til voksne og består af 5 treetagers bygninger med i alt 174 juniorsuiter med egen stue. Af faciliteter tilbydes der desuden en døgnåben reception, elevatorer, en frisørsalon, aviskiosk, 2 barer og restauranter med buffeter og retter a la carte, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Der stilles trådløs internetadgang til rådighed i foyeren og receptionsområdet samt på værelserne (på anmodning).De stilfulde juniorsuiter er udstyret med stue, sovesofa og et badeværelse med badekar og hårtørrer, ligesom der er et separat soveværelse, trådløs internetadgang (mod betaling), køleskab, klimaanlæg (i begrænsede tidsrum), 2 fjernsyn med satellit-tv (i stuen og soveværelset), telefon og en møbleret altan eller terrasse. Endvidere tilbydes der en minibar og en safeboks mod betaling.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool (opvarmes om vinteren), boblebad og solterrasse med liggestole og parasoller. Ligeledes kan sportsentusiaster spille tennis, paddle-tennis, pool/snooker og pitch & putt-golf samt gøre brug af fitness-studiet (mod betaling). Herudover tilbydes gæsterne tilmed et underholdningsprogram (sæsonafhængigt), og den nærmeste golfbane ligger ca. 20 km væk.

  Se mere
 • Sunset Harbour Club by Diamond Resorts
  Fra711krPr. nat

  Sunset Harbour Club by Diamond Resortsstars

  Costa Adeje, Tenerife , Valencia , urb pueblo torviscas 1 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  $hotel. getTypeHotel() blev bygget i 1987. $hotel. getTypeHotel() undergik en renovering i 2013. $hotel. getTypeHotel() består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 4 annekser. Der er i alt 124 værelser på stedet. Ejendommen består af 86 lejligheder, 36 studio-lejligheder og 2 handicapvenlige værelser. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Der findes vaskeservice. Der er møntvaskeri til rådighed for længerevarende ophold. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes cykelopbevaring på området.

  Se mere
 • Miramar
  Fra237krPr. nat

  Miramarstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque taoro s/n - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 761 meninger fra rejsendeBaseret på 761 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i turistbyen Puerto de la Cruz, kun ca. 1,5 km fra den smukke strand. Hotellet ligger midt i den 4300 m2 store Taoro-park, over for Gran Casino. I hotellets omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der er ca. 2 km til havbadene. Der kører busser flere gange om dagen. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 1 km væk.Det charmerende middelklassehotel er bygget i 1964 og blev renoveret i 1999. Det har i alt 140 værelser fordelt på fem etager. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception, læserum, en lille spillehal, en tv-stue og en internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne råder over eget badeværelse, telefon, safe mod betaling og altan eller terasse.

  Se mere
 • Neptuno Costa Adeje
  Fra383krPr. nat

  Neptuno Costa Adejestars

  Costa Adeje, Tenerife , Cataluña 3 - Kort
  1,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 600 meninger fra rejsendeBaseret på 600 meninger fra rejsende

  Lejlighedskomplekset ligger i turistområdet Costa Adeje ca. 1,5 km fra stranden Las Americas. I umiddelbar nærhed af komplekset finder man omfattende indkøbsmuligheder og talrige restauranter, barer og cafeteriaer samt et spændende natteliv.Lejlighedskomplekset blev renoveret i år 2001. Dets 2-etagers hovedbygning rummer i alt 76 boligenheder, værelser og bungalows. I foyeren finder man en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. Der er desuden bar, tv-stue med satellit-tv, læsesal, tagterrasse og en klimatiseret spisesal med børnestole. Endvidere har hotellet et konferencerum og en internetterminal. Der tilbydes naturligvis vaskeservice.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, internetadgang, altan (til dels med havudsigt) og safeboks (mod betaling). Bungalowerne for 1-2 personer ligger ved siden af hotellet direkte på klippekysten og er enkelt og praktisk indrettet. De råder over et soveværelse, en stue, et tekøkken med køleskab samt et badeværelse og en terrasse med havudsigt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en dejlig græseng. Sportsbegejstrede kan desuden dyrke motion i hotellets eget fitness-studie.Der tilbydes morgenmad. Aftensmaden kan vælges som menu.

  Se mere
 • Be Live Experience la Niña
  Fra1.412krPr. nat

  Be Live Experience la Niñastars

  Costa Adeje, Tenerife , Avenida de españa s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3747 meninger fra rejsendeBaseret på 3747 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger lige ned til stranden. Det nærmeste stoppested ligger blot 100 m væk. Der er desuden kun ca. 1 km fra hotellet til bymidten.Hotellet er bygget i 2003 og har fordelt på ti etager i alt 226 værelser. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception, elevatorer, en frisør, to barer og en klimatiseret restaurant. Gæsterne kan desuden benytte haven, parkeringspladsen og garagen samt mod betaling internetterminalen. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice mod betaling. Til de mindste gæster er der en miniklub.De veludstyrede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt safeboks (mod betaling), køleskab og altan eller terrasse. Herudover er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.På de udendørs arealer finder man hele to swimmingpools samt et børnebassin, liggestole, parasoller og en poolbar. Desuden kan gæsterne slappe af i de to whirlpools eller i solariet. For de sportsbegejstrede er der bordtennis og billard. Prikken over i'et er et afvekslende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger ca. 2 km væk.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  287  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  29
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • HD Parque Cristobal Tenerife
  HD Parque Cristobal Tenerife
  4,5/5
  Kundevurderingaf  21 Muligheder

  Dejligt med separate bungalower - som gør at der er meget ro. Kan ikke høre "nabo, overbo eller underboen", eller støj fra gadeplan. Hotellet ligger centralt til indkøb, shopping og strandpromenade. V ...

  Morfar/farfar
  Hotelopia-kunde, 15/02/2017

  Fra112krSe mere

 • Europe Villa Cortes
  Europe Villa Cortes
  4,3/5
  Kundevurderingaf  29 Muligheder

  Fantastisk værelse dejlig udsigt skønt badeværelse ..fuld tilfredshed for pengene...

  Claus gade
  Hotelopia-kunde, 07/03/2016

  Fra196krSe mere

 • HOVIMA Santa Maria
  HOVIMA Santa Maria
  4,0/5
  Kundevurderingaf  47 Muligheder

  God service ved henvendelse i receptionen. Vi skulle have fikset et vandrør, og det skete inden for 15 min. Kæmpe balkon, dog uden sol.

  Marianne
  Hotelopia-kunde, 20/02/2016

  Fra94krSe mere