Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  158kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Globales Acuario
  Fra158krPr. nat

  Globales Acuariostars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque las flores 35 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 82 Muligheder

  Hotellet ligger oven for Puerto de la Cruz i kvarteret San Antonio. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 100 m fra hotellet. Til centrum og til stranden er der ca. 2 km.Hotellet har 6 etager med i alt 80 dobbeltværelser. For hotellets gæster står der en reception, en restaurant og to barer til rådighed.Værelserne har eget badeværelse, telefon, fjernsyn, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På taget finder man en swimmingpol og en solterrasse med liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Miramar
  Fra266krPr. nat

  Miramarstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque taoro s/n - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 749 meninger fra rejsendeBaseret på 749 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i turistbyen Puerto de la Cruz, kun ca. 1,5 km fra den smukke strand. Hotellet ligger midt i den 4300 m2 store Taoro-park, over for Gran Casino. I hotellets omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der er ca. 2 km til havbadene. Der kører busser flere gange om dagen. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 1 km væk.Det charmerende middelklassehotel er bygget i 1964 og blev renoveret i 1999. Det har i alt 140 værelser fordelt på fem etager. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception, læserum, en lille spillehal, en tv-stue og en internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne råder over eget badeværelse, telefon, safe mod betaling og altan eller terasse.

  Se mere
 • La Siesta
  Fra1.712krPr. nat

  La Siestastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig 21 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 59 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2144 meninger fra rejsendeBaseret på 2144 meninger fra rejsende

  Det af lys gennemstrømmede og elegante hotel ligger kun ca. 300 m fra strandpromenaden og fra stranden Playa de las Vistas. Til fods eller med bus kommer man hurtigt ind til centrum af Playa de las Americas, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger endvidere et busstoppested omkring 500 m fra hotellet. Til den internationale lufthavn Reina Sofia er der ca. 15 km.Det klimatiserede hotel blev komplet renoveret i 2004. På 3 etager råder det over i alt 282 værelser, heraf 132 standardværelser samt 150 i superiorklassen. Det kan tilbyde sine gæster en storslået foyer med safeboks, elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en opholdsstue, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar og en restaurant. Forretningsrejsende kan benytte sig af konferenceindretningerne samt stedets internetadgang (mod betaling). Desuden tilbydes der vasketøjsservice (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der en miniklub og en legeplads til børnene.De moderne og smagfuldt indrettede værelser er klimatiserede og har et veludstyret badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-tv, sofagruppe, minibar, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Værelserne i superiorklassen er rummeligere og kan tilbyde en ekstra udsigt over poollandskabet, badekar med hydromassage (værelser med whirlpool ved forespørgsel og mod betaling), frugt og vand ved ankomsten samt toiletartikler, badekåbe og hjemmesko. Ved forespørgsel kan der bestilles værelser med forbindelsesdøre.

  Se mere
 • Globales Tamaimo Tropical
  Fra705krPr. nat

  Globales Tamaimo TropicalstarsGreenProgram Icon

  Puerto Santiago, Tenerife , La hondura, s/n - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 72 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3158 meninger fra rejsendeBaseret på 3158 meninger fra rejsende

  Anlægget ligger uden for Puerto Santiago ca. 1 km fra stranden Playa de la Arena. I de umiddelbare omgivelser finder man et lille indkøbscenter, forskellige restauranter og barer (begge 100 m) samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 500 m). Los Gigantes' centrum og den lille sandstrand finder man ca. 2 km fra komplekset.iddelklassekomplekset er på fire etager og råder over i alt 372 lejligheder/studios. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til faciliteterne hører desuden en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en restaurant med børnestole og ikke-ryger område. Herudover kan gæsterne bestille vaskeservice. For de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads.De tiltalende lejligheder/studios er indrettet med kombineret stue/soveværelse, et badeværelse med badekar eller brusekabine, en telefon, satellit-tv, tekøkken, køleskab, safeboks (leje) samt altan eller terrasse. Endvidere indeholder de et separat soveværelse. Lejlighederne gøres rent ved afrejse.I den smukt anlagte, tropiske have er der to swimmingpools med separat børnebassin, pool/snackbar, liggestole og parasoller. Herudover kan hotellet mod betaling tilbyde sportsgrene som tennis, bordtennis, billard, boccia og minigolf. Sidst, men ikke mindst, sørger et aktivitetsprogram med regelmæssig aftenunderholdning og livemusik for afveksling.

  Se mere
 • Vincci Tenerife Golf
  Fra933krPr. nat

  Vincci Tenerife Golfstars

  Golf del Sur, Tenerife , Urbanización golf del sur s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1566 meninger fra rejsendeBaseret på 1566 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige ned til atlanterhavskysten mellem Las Galletas og El Medano. Til det nærmeste stoppested er der ca. 500 m, mens der er ca. 300m til stranden. Lufthavnen ligger ca. 8 km væk.Det 9-etagers hotel blev totalrenoveret i 2006 og råder i alt over 125 værelser. For hotellets gæster står der en døgnåben reception, to elevatorer, en bar samt internetadgang til rådighed. Endvidere findes der en restaurant på hotellet.Værelserne har alle eget badeværelse, telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, køleskab, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan. Ydermere råder familiesuiterne over 2 soveværelser.På de udendørs arealer finder man en stor swimmingpool med børnebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der også et spa-område med sauna, dampbad samt massagetilbud. Kun ca. 100 m fra hotellet ligger der en golfbane.

  Se mere
 • Las Piramides
  Fra903krPr. nat

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2778 meninger fra rejsendeBaseret på 2778 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger ca. 10 minutters gang fra stranden. Der er desuden ca. 5 minutters kørsel med bil til centrum af byen Playa de las Américas. I de nærmere omgivelser (ca. 50 m) venter der gæsterne et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og diverse barer. Der er ca. 18 km til lufthavnen Reina Sofia, mens der er omkring 85 km til lufthavnen Los Rodeos.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 336 lejligheder, hvoraf mange som regel har unge logerende. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Herudover har hotellet en dejlig café, en bar og en restaurant. Hotellet råder endvidere over et lille supermarked, en frisørsalon, en tv-stue samt internetadgang (mod betaling).De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse. Desuden er de indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken med køleskab og safeboks (mod betaling). Lejlighederne indeholder ydermere kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Herudover er det muligt at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel Checkin Concordia Playa
  Fra360krPr. nat

  Hotel Checkin Concordia Playastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Avenida familia betancourt y molina 32 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 351 meninger fra rejsendeBaseret på 351 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en central beliggenhed i turistbyen Puerto de la Cruz kun ca. 100 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse shoppingområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Lige foran hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en dejlig beliggenhed. Det råder over 10 etager med i alt 236 værelser. Bygningen rummer desuden en hyggelig bar, en internetterminal og en indbydende restaurant.Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet. De har f.eks. eget badeværelse. Herudover er der telefon og safeboks (mod betaling) på alle værelser.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse.

  Se mere
 • Gala
  Fra1.713krPr. nat

  Galastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida arquitecto gomez cuesta 3 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 71 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1492 meninger fra rejsendeBaseret på 1492 meninger fra rejsende

  Hotellet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og sportsentusiaster. Det ligger centralt kun ca. 5 minutters gang fra flere forskellige bugter og strandpromenaderne. I nærheden finder man endvidere diverse forretninger, restauranter, barer og natklubber. Deslige er det nemt at gå til diverse forbindelser med offentlige transportforbindelser, hvilke ligger kun 200 m fra hotellet.Strand-hotellet rummer i alt 298 dobbeltværelser og 10 suiter fordelt på 3 etager. Til faciliteterne på hotellet hører også en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og en elevator. Herudover er der en aviskiosk, en bar, en frisørsalon og et spillelokale såvel som konferenceindretninger og gratis internetadgang i fjernsynsstuen 24 timer i døgnet. Hertil kommer en café og en klimatiseret restaurant med børnestole. På hotellet kan gæsterne tilmed bestille roomservice og vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne tilbyder en komfortabel indretning med eget badeværelse med hårtørrer, ligesom der er telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, minibar, klimaanlæg og en safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en swimmingpool, en snackbar, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en sauna, ligesom der er mulighed for at få massage. Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic og vandaerobic på hotellet samt spille bordtennis, pool/snooker og endda prøve at skyde med bue og pil eller dyrke motion i fitness-studiet (delvist mod betaling). Deslige kan gæsterne mod betaling besøge stedets 500 m² store spa-område.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter. Der sørges for gæster med særlige kostbehov, ligesom man kan bestille individuelt sammensatte måltider. Gæster, der har reserveret ophold med halvpension, kan vælge mellem frokost eller aftensmad.

  Se mere
 • Troya
  Fra979krPr. nat

  Troyastars

  Playa de las Americas, Tenerife , Rafael puig lluvina, 2 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1372 meninger fra rejsendeBaseret på 1372 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er kun adskilt fra stranden af strandvejen (ca. 50 meter). I nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Der er ca. 300 m til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er bygget i 1973 og blev renoveret i 1998. Det ligger i en tropisk have og har på sine syv etager i alt 354 dobbeltværelser. Herudover er der en foyer med en reception og fem elevatorer. Der er endvidere en butik, en frisør, en bar, en tv-stue, en klimatiseret restaurant, en offentlig internetterminal og en legeplads for børnene.De komfortabelt og stilfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Herudover er der telefon, internetadgang, lejesafe og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, et børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet kan endvidere tilbyde en sauna, ligesom der også er mulighed for at få massage. Endvidere er der et fitness-studie, ligesom der også er mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash, billard og minigolf. På stranden kan man dyrke forskellige vandsportsgrene. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Diverhotel Tenerife Spa & Gardens
  Fra833krPr. nat

  Diverhotel Tenerife Spa & Gardensstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Urbanización el durazno, calle guerrero 14 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1076 meninger fra rejsendeBaseret på 1076 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i den rolige og attraktive bydel El Durazo. Ca. 10 minutters gang fra hotellet ligger der et stoppested, hvorfra der kører en almindelig bus samt en hotelbus. I de nærmere omgivelser (ligeledes ca. 10 minutter) finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Til den strand en Puerto de la Cruz hav er der ca. 2 km.Det smagfuldt indrettede hotel består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 248 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en café, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Slutteligt råder anlægget også over en fortryllende, ca. 15.000 m2 stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I den store have er der smukke træer, et fantastisk anlagt poollandskab med whirlpool, en solterrasse, et optisk adskilt nudistområde, liggestole og parasoller samt en pool/snackbar (åben om dagen) med en indbydende terrasse. Herudover har hotellet en sauna og et lille, velholdt wellness-område. Her kan man få diverse behandlinger som f.eks. det populære anti-stress-program, afslapningsterapier, massage og meget, meget mere (alt sammen mod betaling). For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille vandpolo, tennis, minigolf, samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  188  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • HD Parque Cristobal Tenerife
  HD Parque Cristobal Tenerife
  4,5/5
  Kundevurderingaf  21 Muligheder

  Dejligt med separate bungalower - som gør at der er meget ro. Kan ikke høre "nabo, overbo eller underboen", eller støj fra gadeplan. Hotellet ligger centralt til indkøb, shopping og strandpromenade. V ...

  Morfar/farfar
  Hotelopia-kunde, 15/02/2017

  Fra120krSe mere

 • Europe Villa Cortes
  Europe Villa Cortes
  4,3/5
  Kundevurderingaf  29 Muligheder

  Fantastisk værelse dejlig udsigt skønt badeværelse ..fuld tilfredshed for pengene...

  Claus gade
  Hotelopia-kunde, 07/03/2016

  Fra203krSe mere

 • HOVIMA Santa Maria
  HOVIMA Santa Maria
  4,0/5
  Kundevurderingaf  45 Muligheder

  God service ved henvendelse i receptionen. Vi skulle have fikset et vandrør, og det skete inden for 15 min. Kæmpe balkon, dog uden sol.

  Marianne
  Hotelopia-kunde, 20/02/2016

  Fra66krSe mere