Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  194kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Isabel Family Hotel
  Fra551krPr. nat

  Isabel Family Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Avda moscu 2 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 87 Muligheder

  Dette charmerende aparthotel er bygget i en typisk Kanarisk stil, der består af venlige bungalows og fællesområder. Det tilbyder forskellige aktiviteter til børn samt sportsfaciliteter. Talrige butikker, restauranter, barer og caféer findes i nærheden af hotellet, og stranden nås med nogle få skridt. Den internationale lufthavn Tenerife South kan nås på kort køretid.

  Se mere
 • Mediterranean Palace
  Fra828krPr. nat

  Mediterranean Palacestars

  Playa de las Americas, Tenerife , Av. playa de las americas s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder

  Det attraktive førsteklasses hotel ligger lige ved sandstranden Playa del Camison. Lige i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover er der en km til bymidten samt videre attraktioner. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (300 m). Til den internationale lufthavn er der ca. 17 km.Hotellet er bygget i 1988 . Det har i alt 535 værelser fordelt på fem etager. Det kan tilbyde sine gæster et vidunderligt pool- og havelandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, døgnåben reception, frisørsalon, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. For gæsterne står der en offentlig internetcomputer samt roomservice og vaskeservice til rådighed. Der er endvidere mulighed for at parkere, ligesom hotellet også har en miniklub og en legeplads.De elegant indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Der er desuden telefon, satellit-/kabel-tv, radio, egen internetadgang, minibar, klimaanlæg, lejesafe og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en snackbar samt en solterasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte en fitness-studie samt et spa- og wellnessområde med sauna og solarium. Herudover tilbydes gæsterne tennis, bordtennis og minigolf (alt sammen mod betaling). Et afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. Der ligger endvidere en golfbane 10 km fra hotellet.

  Se mere
 • Puerto de la Cruz
  Fra659krPr. nat

  Puerto de la Cruzstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Avenida marques villanueva del prado s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Hotellet blev renoveret i 2005, er på 7 etager og består af 252 dobbeltværelser, 37 enkeltværelser og 11 juniorsuiter. Gæsterne bydes velkommen i den behagelige foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Af yderligere faciliteter er der 3 elevatorer, et spillelokale, 2 barer og en klimatiseret buffetrestaurant (med udsigt over den smukke have) samt konferenceindretninger, internetadgang (mod betaling), en legeplads til børnene samt gratis shuttlebus til byens centrum 5 dage om ugen. Desuden er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling), hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling), ligesom der også er parkeringsplads og garage til bilen (mod betaling).De indbydende værelser er indrettet med eget badeværelse, terrasse eller balkon, telefon, satellit-tv, WiFi, minibar (mod betaling, ved forespørgsel), centralt reguleret klimaanlæg (sommersæsonen, med tidstabel), safeboks (mod betaling) og hårtørrer. På de handicapvenligt indrettede værelser er der en funktion, hvor gæster i kørestol kan komme ind under brusebadet (roll-in showers).På de udendørs arealer er der 2 swimmingpools med klorvand (en af dem er opvarmet). Endvidere er der et separat børnebassin samt en legeplads til børnene. Desuden er der snackbar langs swimmingpoolen samt solterrasse med liggestole og parasoller (håndklæder mod depositum). Mod betaling kan man også spille tennis (1 hårdt underlag), pool eller bordtennis. Ydermere kan gæsterne træne i fitness-studiet (gratis) eller slappe af med lidt massage (mod betaling). Flere gange om ugen tilbydes der et underholdningsprogram om aftenen med dans, levende musik og forestillinger.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffet med opvisning af madlavningen (show cooking). To gange om ugen er der temamiddage, herunder kanariske og orientalske. Restauranten er røgfri

  Se mere
 • Elegance Dania Park
  Fra333krPr. nat

  Elegance Dania Parkstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Cupido 12 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1972. Hotel undergik en renovering i 2009. Der er i alt 220 værelser på stedet. Ejendommen består af 220 dobbeltværelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Stranden ligger i umiddelbar nærhed af Hotel. Etablissementet har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Clubhotel Riu Buena Vista
  Fra1.119krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder

  Dette familievenlige strand-hotel ligger direkte ved havet og tilbyder strålende udsigter over øen La Gomera. Der ligger et indkøbscenter lige i nærheden af hotellet. Der kører en gratis bus til Playa de las Americas og der er omkring 30 km til Tenerife lufthavn.Det moderne kompleks blev grundlagt i 2004 og rummer i alt 500 værelser fordelt på 9 etager. Til faciliteterne hører klimaanlæg, en foyer med elevator og døgnåben reception, en safeboks, en garderobe samt en vekselbørs. Til forretningsrejsende står konferencelokaler til rådighed, ligesom der er en fælles internetforbindelse (mod betaling). Yngre gæster har mulighed for at boltre sig i legeområdet eller i miniklubben. Hotellet råder desuden over 2 barer og en restaurant.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer, en telefon, satellit-tv, safeboks (mod betaling), et lille køleskab samt centralt regulerbart klimaanlæg. Suiterne tilbyder også en separat lounge, en mikrobølgeovn og en kaffemaskine. De handicapvenlige værelser har et badekar med gribestænger. Deslige er der enten altan eller terrasse på værelserne.På hotellets velpassede arealer er der 3 swimmingpools med saltvand, heraf 1 opvarmet med boblebad og vandfald. Der er også et børnebassin (opvarmet), en snack-/poolbar samt en solterrasse med liggestole, parasoller og håndklæder. Sportsentusiaster har mulighed for at spille tennis, petanque, bordtennis eller billard (mod betaling) samt at dyrke aerobics, skyde med bue og pil eller sejle i robåd. Gæsterne kan tillige benytte sig af fitness-studiet, fodboldbanen og volleyballbanen. Der arrangeres et varierende underholdningsprogram både for unge og gamle.Hovedrestauranten tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad med madlavningsshow. 2 gange om ugen tilbydes gæsterne en tema-middag, ligesom de har mulighed for at spise middag i tema-restauranten (reservation kræves).

  Se mere
 • Costa Adeje Gran Hotel
  Fra959krPr. nat

  Costa Adeje Gran Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Av. de bruselas 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 141 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger ca. 300 m fra sandstranden og kun ca. 500 m fra en forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet er bygget i år 2001 og har fordelt på 5 etager i alt 438 dobbeltværelser og 6 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception, syv elevatorer, en kiosk, et par forretninger, en frisør, en lille spillehal og en tv-stue. Hertil kommer et diskotek, to barer, en klimatiseret à la carte restaurant og en klimatiseret buffetrestaurant. Der tilbydes endvidere internetadgang (mod betaling), vaskeservice og roomservice. Der er ydermere parkeringsplads og garage. Til de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Herudover har de klimatiserede værelser et stereoanlæg, en telefon, satellit-/kabel-tv samt WiFi.Hotellet råder over hele tre swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. Der er desuden en swimmingpool med nudist-område på tagterrassen. Herudover er der et børnebassin samt liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i whirlpoolen, saunaen eller solariet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Herudover kan man spille tennis, bordtennis, squash, billard, boccia og minigolf samt dyrke motion i fitness-studiet. Hertil kommer et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 4 km væk.

  Se mere
 • Fañabe Costa Sur
  Fra625krPr. nat

  Fañabe Costa Surstars

  Costa Adeje, Tenerife , Bruselas, playa de fañabe 13 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 119 Muligheder

  Dette hotel ligger i Costa Adeje, og til sandstrandene Playa del Duque og Playa de Fañabe er der henholdsvis 350 og 250 m. Til et busstoppested er der ca. 100 m, og Playa de las Americas ligger kun 2 km væk.Hotellet består af i alt 413 dobbeltværelser fordelt på 4 etager. Af faciliteter på hotellet tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception, elevatorer, en café, en bar, et lille supermarked, en frisørsalon og en legeplads. Hertil kommer et spillelokale og en fjernsynsstue.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, køleskab, klimaanlæg, satellit-tv og en altan, ligesom der er en safeboks og en minibar (begge dele mod betaling). På de handicapvenligt indrettede værelser er brusebadet tilgængeligt for gæster i kørestol.På udendørsarealet finder man en swimmingpool (opvarmet om vinteren) med børnebassin samt en bar langs bassinkanten med solterrasse, liggestole og puder. Der er tilmed 2 yderligere swimmingpools på taget. Hotellets gæster kan slappe i solariet og saunaen (mod betaling). Man kan også benytte tennisbanerne, minigolfbanen og stedets eget fitness-studie (alt sammen mod betaling). Inden for 3 km af hotellet ligger der en golfbane. Med jævne mellemrum tilbyder hotellet ydermere et underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter.

  Se mere
 • Riu Arecas
  Fra1.259krPr. nat

  Riu Arecasstars

  La Caleta, Tenerife , La herradura, s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Det komfortable hotel ligger blot få meter fra havet. Der er ca. 1,5 km til diverse indkøbsmuligheder. Lufthavnen finder man ca. 15 km væk.Hotellet er bygget i 1998 og har fordelt på sine fem etager i alt 371 dobbeltværelser. I foyeren finder gæsterne en døgnåben reception, fire elevatorer, diverse forretninger, en frisør og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Der er desuden internetcomputere (betaling), ligesom der også tilbydes vaskeservice.De veludstyrede og klimatiserede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar, køleskab, centralvarme og altan eller terrasse. Herudover er der telefon, internetadgang og safeboks (leje).På de udendørs arealer finder man to swimmingpools, et børnebassin, en solterrasse, liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna og et fitness-studie. Der er desuden mulighed for at spille tennis, bordtennis og billard. Der ligger endvidere en golfbane 2 km væk. Hertil kommer et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Cleopatra Palace Hotel
  Fra868krPr. nat

  Cleopatra Palace Hotelstars

  Playa de las Americas, Tenerife , De las americas s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Playa de las americas . Hotel blev bygget i 1996. Der er i alt 431 værelser på stedet. Ejendommen består af 409 dobbeltværelser og 22 suiter. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Riu Palace Tenerife
  Fra2.331krPr. nat

  Riu Palace Tenerifestars

  La Caleta, Tenerife , La herradura, s/n - Kort
   

  Hotellet ligger midt i en herlig subtropisk have på promenaden i ferieområdet Costa Adeje. Der er ca. 300 m til stranden Playa del Duque. Ca. 1,5 km væk finder man diverse underholdnings- og indkøbsmuligheder. Til lufthavnen Tenerife Sur er der 22 km, mens der er 75 km til øens hovedstad Santa Cruz.Det charmerende hotel hører til i den øvre middelklasse og har 296 dobbeltværelser fordelt på fem etager. Det kan endvidere tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med elevatorer samt en offentlig internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar, diverse forretninger og en restaurant. Der tilbydes desuden vaskeservice. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, tv, klimaanlæg, minibar, køleskab, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools. Gæsterne kan desuden gå i solarium og spille tennis. Forskellige daglige arrangementer med livemusik og shows flere gange om ugen sørger for underholdningen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  189  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination