Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  147kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Puerto de la Cruz
  Fra315krPr. nat

  Puerto de la Cruzstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Av. marques villanueva del prado s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotellet blev renoveret i 2005, er på 7 etager og består af 252 dobbeltværelser, 37 enkeltværelser og 11 juniorsuiter. Gæsterne bydes velkommen i den behagelige foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Af yderligere faciliteter er der 3 elevatorer, et spillelokale, 2 barer og en klimatiseret buffetrestaurant (med udsigt over den smukke have) samt konferenceindretninger, internetadgang (mod betaling), en legeplads til børnene samt gratis shuttlebus til byens centrum 5 dage om ugen. Desuden er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling), hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling), ligesom der også er parkeringsplads og garage til bilen (mod betaling).De indbydende værelser er indrettet med eget badeværelse, terrasse eller balkon, telefon, satellit-tv, WiFi, minibar (mod betaling, ved forespørgsel), centralt reguleret klimaanlæg (sommersæsonen, med tidstabel), safeboks (mod betaling) og hårtørrer. På de handicapvenligt indrettede værelser er der en funktion, hvor gæster i kørestol kan komme ind under brusebadet (roll-in showers).På de udendørs arealer er der 2 swimmingpools med klorvand (en af dem er opvarmet). Endvidere er der et separat børnebassin samt en legeplads til børnene. Desuden er der snackbar langs swimmingpoolen samt solterrasse med liggestole og parasoller (håndklæder mod depositum). Mod betaling kan man også spille tennis (1 hårdt underlag), pool eller bordtennis. Ydermere kan gæsterne træne i fitness-studiet (gratis) eller slappe af med lidt massage (mod betaling). Flere gange om ugen tilbydes der et underholdningsprogram om aftenen med dans, levende musik og forestillinger.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffet med opvisning af madlavningen (show cooking). To gange om ugen er der temamiddage, herunder kanariske og orientalske. Restauranten er røgfri

  Se mere
 • Miramar
  Fra244krPr. nat

  Miramarstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque taoro s/n - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder

  Hotellet ligger i turistbyen Puerto de la Cruz, kun ca. 1,5 km fra den smukke strand. Hotellet ligger midt i den 4300 m2 store Taoro-park, over for Gran Casino. I hotellets omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der er ca. 2 km til havbadene. Der kører busser flere gange om dagen. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 1 km væk.Det charmerende middelklassehotel er bygget i 1964 og blev renoveret i 1999. Det har i alt 140 værelser fordelt på fem etager. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception, læserum, en lille spillehal, en tv-stue og en internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne råder over eget badeværelse, telefon, safe mod betaling og altan eller terasse.

  Se mere
 • Puerto Resort by Blue Sea
  Fra366krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder

  Feriested blev bygget i 1973. Feriested undergik en renovering i 2006. Ejendommen består af 390 værelser. Ejendommen består af 6 handicapvenlige værelser. Dette feriested er det perfekte sted til at slippe væk til en varm, solfyldt familieferie. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Feriested er blot et stenkast væk fra stranden.

  Se mere
 • Isla Bonita
  Fra726krPr. nat

  Isla Bonitastars

  Costa Adeje, Tenerife , Bruselas, 8 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 90 Muligheder

  Det komfortable strandhotel ligger i turistområdet Playa Fañabe, få skridt fra et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og beværtninger samt et diskotek og forbindelser med offentlige transportmidler. Kun 350 m væk finder man endvidere promenaden og bugten Playa Fañabe med dens mørke lavasand.Hotellet består af i alt 418 dobbeltværelser fordelt på 6 etager. Til faciliteterne hører deslige en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator. I bygningen finder man desuden to barer, et spillelokale, en klimatiseret og røgfri restaurant med børnestole og en grillrestaurant, og mod betaling kan gæsterne desuden benytte stedets fællescomputer med internetadgang og parkeringsfaciliteterne.De komfortabelt og elegant indrettede dobbeltværelser rummer en separat stue med sofa og lænestol. Herudover er værelserne klimatiseret og udstyret med et badeværelse med hårtørrer, ligesom standardindretningen ydermere omfatter telefon, satellit-tv, radio, isskab, safeboks (mod betaling) og en altan med borde og stole.Hotellet tilbyder gæsterne 2 swimmingpools for voksne og endnu 2 for børn samt en snackbar, liggestole, parasoller, et boblebad, en sauna og en solterrasse. Sportsbegejstrede kan spille tennis, bordtennis, squash, basketball, pool/snooker (mod betaling) eller petanque, ligesom man kan dyrke motion i stedets fitness-studie. Endvidere arrangeres der årstidsbetingede underholdningsprogrammer for både børn og voksne.orgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som en stor buffet. Endvidere tilbydes der kokkeopvisning og sørges for gæster med specielle kostbehov, ligesom der er mulighed for at bestille individuelle specialmenuer. Gæster har på dette hotel mulighed for at bestille ophold med enten halvpension eller alt inklusive.

  Se mere
 • Elegance Dania Park
  Fra238krPr. nat

  Elegance Dania Parkstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Cupido 12 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Ejendommen består af 220 værelser. Ejendommen består af 220 dobbeltværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Costa Adeje Gran Hotel
  Fra1.048krPr. nat

  Costa Adeje Gran Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Av. de bruselas 16 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 137 Muligheder

  Det luksuriøse hotel ligger ca. 300 m fra sandstranden og kun ca. 500 m fra en forbindelse med offentlig transport. Bymidten ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet er bygget i år 2001 og har fordelt på 5 etager i alt 438 dobbeltværelser og 6 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception, syv elevatorer, en kiosk, et par forretninger, en frisør, en lille spillehal og en tv-stue. Hertil kommer et diskotek, to barer, en klimatiseret à la carte restaurant og en klimatiseret buffetrestaurant. Der tilbydes endvidere internetadgang (mod betaling), vaskeservice og roomservice. Der er ydermere parkeringsplads og garage. Til de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Herudover har de klimatiserede værelser et stereoanlæg, en telefon, satellit-/kabel-tv samt WiFi.Hotellet råder over hele tre swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. Der er desuden en swimmingpool med nudist-område på tagterrassen. Herudover er der et børnebassin samt liggestole. Gæsterne kan endvidere slappe af i whirlpoolen, saunaen eller solariet, ligesom der også er mulighed for at få massage. Herudover kan man spille tennis, bordtennis, squash, billard, boccia og minigolf samt dyrke motion i fitness-studiet. Hertil kommer et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 4 km væk.

  Se mere
 • Interpalace by Blue Sea
  Fra357krPr. nat

  Interpalace by Blue Seastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Aceviño 21 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Las Piramides
  Fra889krPr. nat

  Las Piramidesstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Victor zurita soler 4 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger ca. 10 minutters gang fra stranden. Der er desuden ca. 5 minutters kørsel med bil til centrum af byen Playa de las Américas. I de nærmere omgivelser (ca. 50 m) venter der gæsterne et væld af indkøbsmuligheder samt talrige restauranter og diverse barer. Der er ca. 18 km til lufthavnen Reina Sofia, mens der er omkring 85 km til lufthavnen Los Rodeos.Lejlighedskomplekset blev renoveret i 2005. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 336 lejligheder, hvoraf mange som regel har unge logerende. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Herudover har hotellet en dejlig café, en bar og en restaurant. Hotellet råder endvidere over et lille supermarked, en frisørsalon, en tv-stue samt internetadgang (mod betaling).De smagfuldt indrettede lejligheder har eget badeværelse. Desuden er de indrettet med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken med køleskab og safeboks (mod betaling). Lejlighederne indeholder ydermere kombineret soveværelse/opholdsstue og et separat soveværelse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse med liggestole. Herudover er det muligt at spille billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Isabel Family Hotel
  Fra826krPr. nat

  Isabel Family Hotelstars

  Costa Adeje, Tenerife , Avda moscu 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder

  Dette charmerende aparthotel er bygget i en typisk Kanarisk stil, der består af venlige bungalows og fællesområder. Det tilbyder forskellige aktiviteter til børn samt sportsfaciliteter. Talrige butikker, restauranter, barer og caféer findes i nærheden af hotellet, og stranden nås med nogle få skridt. Den internationale lufthavn Tenerife South kan nås på kort køretid.

  Se mere
 • Teide Mar
  Fra192krPr. nat

  Teide Marstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Aceviño - urbanizacion la paz 6 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Det tiltalende kompleks er beliggende i La Paz, som er det mest berømte kvarter i Puerto de la Cruz. Fra hotellet er der en betagende udsigt ud over vulkanen Teide, dalen Orotova samt det azurblå hav. Der er ca. 800 til stranden. I La Paz er der et væld af små, hyggelige forretninger, restauranter og barer. Desuden er der kun 5 minutters gang til den botaniske have, mens der er ca. 25 minutters gang til det store anlæg med havvandsswimmingpools, til fiskerihavnen og til den hyggelige, gamle bydel.Lejlighedskomplekset blev bygget i 1974 og renoveret i 1999. Det ligger i en 4.000 m2 stor, subtropisk have og er udstyret med typiske kanariske træbalkoner. Det består af en 6-etagers hovedbygning med i alt 257 studier. Bygningen rummer desuden en foyer med en reception. Derudover er der en bar, en tv-stue og en restaurant.De hyggeligt indrettede studier rummer kombineret stue soveværelse, eget badeværelse samt tekøkken med køleskab. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-tv (mod betaling), safeboks (mod betaling) og møbleret altan.Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin, pool snackbar og liggestole. På det sportslige område tilbydes der tennis og billard. Endvidere ligger der en golfbane 18 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  239  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination