Hoteller i Tenerife

Find på kortet
Hoteller - Tenerife

TenerifeFra  162kr

Anbefalede hoteller - Tenerife

 • Diamante Suites
  Fra509krPr. nat

  Diamante Suitesstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Manuel yanes barreto s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 68 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 400 meninger fra rejsendeBaseret på 400 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på en bakke i turistområdet Puerto de la Cruz, i det nordlige Tenerife, kun 300 m fra Playa Jardin strand, 500 m fra parken 'Loro Park' og 1,5 km fra byens centrum og swimmingpoolene i 'Lago Martiánez'. Endvidere vil man finde restauranter og barer i nærheden af hotellet, og Puerto de la Cruz ligger ca. 32 km fra byen Santa Cruz, 25 km fra Los Rodeos lufthavn (TFN) og 100 km fra Reina Sofía lufthavn (TFS).Dette hyggelige hotel, som blev bygget i 2001, anbefales udelukkende til voksne og består af 5 treetagers bygninger med i alt 174 juniorsuiter med egen stue. Af faciliteter tilbydes der desuden en døgnåben reception, elevatorer, en frisørsalon, aviskiosk, 2 barer og restauranter med buffeter og retter a la carte, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Der stilles trådløs internetadgang til rådighed i foyeren og receptionsområdet samt på værelserne (på anmodning).De stilfulde juniorsuiter er udstyret med stue, sovesofa og et badeværelse med badekar og hårtørrer, ligesom der er et separat soveværelse, trådløs internetadgang (mod betaling), køleskab, klimaanlæg (i begrænsede tidsrum), 2 fjernsyn med satellit-tv (i stuen og soveværelset), telefon og en møbleret altan eller terrasse. Endvidere tilbydes der en minibar og en safeboks mod betaling.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool (opvarmes om vinteren), boblebad og solterrasse med liggestole og parasoller. Ligeledes kan sportsentusiaster spille tennis, paddle-tennis, pool/snooker og pitch & putt-golf samt gøre brug af fitness-studiet (mod betaling). Herudover tilbydes gæsterne tilmed et underholdningsprogram (sæsonafhængigt), og den nærmeste golfbane ligger ca. 20 km væk.

  Se mere
 • Gran Hotel Turquesa Playa
  Fra479krPr. nat

  Gran Hotel Turquesa Playastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Antonio ruiz álvarez 7 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 75 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 799 meninger fra rejsendeBaseret på 799 meninger fra rejsende

  Strandhotellet har en central beliggenhed, hører til i den øvre middelklasse og ligger tæt ved havet kun ca. 150 m fra den nærmeste strand. I en omkreds af 100 m finder man diverse barer og klubber. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 150 m væk, ligesom der er et større udvalg af indkøbsmuligheder ca. 10 minutters gang fra hotellet.Hotellet blev bygget i 1996 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 350 dobbeltværelser og 50 lejligheder. Herudover rummer bygningen en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer samt en café. Desuden er der et lille supermarked, diverse forretninger, en frisør, en pub, en teatersal, et spillelokale, en tv-stue og 2 restauranter med buffet og kanarisk køkken. Hotellet har naturligvis også et konferencerum. De yngste gæster kan boltre sig i miniklubben eller på legepladsen, ligesom der også findes en minibiograf. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vasketøjsservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har brusekabine og toilet med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg (radiator om vinteren, mod betaling), safeboks (mod betaling) og en møbleret terrasse. Lejlighederne (to til fire personer) er lignende indrettede og råder over kombineret stue/soveværelse med sovesofa samt et separat soveværelse.Gæsterne kan om vinteren slappe af i en opvarmet swimmingpool med separat børnebassin, whirlpool, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover kan hotellets gæster få sig en omgang massage samt benytte saunaen eller den indendørs swimmingpool (specielle åbningstider). Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic, vandaerobic og bueskydning, spille bordtennis, tennis, squash (mod betaling), billard, minigolf, golf samt padle eller dyrke motion i fitnessstudiet. Hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med aftensshows sørger for afveksling og underholdning.

  Se mere
 • Diverhotel Tenerife Spa & Gardens
  Fra583krPr. nat

  Diverhotel Tenerife Spa & Gardensstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Urb. el durazno s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 921 meninger fra rejsendeBaseret på 921 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i den rolige og attraktive bydel El Durazo. Ca. 10 minutters gang fra hotellet ligger der et stoppested, hvorfra der kører en almindelig bus samt en hotelbus. I de nærmere omgivelser (ligeledes ca. 10 minutter) finder man endvidere forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt talrige restauranter, barer og caféer. Til den strand en Puerto de la Cruz hav er der ca. 2 km.Det smagfuldt indrettede hotel består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 248 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer endvidere en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en café, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant. Slutteligt råder anlægget også over en fortryllende, ca. 15.000 m2 stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, tv, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).I den store have er der smukke træer, et fantastisk anlagt poollandskab med whirlpool, en solterrasse, et optisk adskilt nudistområde, liggestole og parasoller samt en pool/snackbar (åben om dagen) med en indbydende terrasse. Herudover har hotellet en sauna og et lille, velholdt wellness-område. Her kan man få diverse behandlinger som f.eks. det populære anti-stress-program, afslapningsterapier, massage og meget, meget mere (alt sammen mod betaling). For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille vandpolo, tennis, minigolf, samt dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.

  Se mere
 • Perla Tenerife
  Fra319krPr. nat

  Perla Tenerifestars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Isla de la gomera - urb.guacimara 3 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 271 meninger fra rejsendeBaseret på 271 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Puerto de la cruz . Hotel blev moderniseret i 2003. Der er i alt 130 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 130 dobbeltværelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel.

  Se mere
 • Elegance Dania Park
  Fra327krPr. nat

  Elegance Dania Parkstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Cupido 12 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1972. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2009. Der er i alt 220 værelser på stedet. Ejendommen består af 220 dobbeltværelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Miramar
  Fra367krPr. nat

  Miramarstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Parque taoro s/n - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 662 meninger fra rejsendeBaseret på 662 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i turistbyen Puerto de la Cruz, kun ca. 1,5 km fra den smukke strand. Hotellet ligger midt i den 4300 m2 store Taoro-park, over for Gran Casino. I hotellets omgivelser finder man diverse indkøbsområder med forretninger, butikker, barer og restauranter. Der er ca. 2 km til havbadene. Der kører busser flere gange om dagen. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 1 km væk.Det charmerende middelklassehotel er bygget i 1964 og blev renoveret i 1999. Det har i alt 140 værelser fordelt på fem etager. Hotellet råder over en veludstyret foyer med en døgnåben reception, læserum, en lille spillehal, en tv-stue og en internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.Værelserne råder over eget badeværelse, telefon, safe mod betaling og altan eller terasse.

  Se mere
 • Parque Vacacional Eden
  Fra286krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Puerto de la cruz . Hotel blev bygget i 1973. Hotel undergik en renovering i 2014. Der er i alt 224 værelser på stedet. Ejendommen består af . Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Palm Beach Club
  Fra746krPr. nat

  Palm Beach Clubstars

  Playa de las Americas, Tenerife , Avenida v centenario 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 609 meninger fra rejsendeBaseret på 609 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er placeret i Playa de las americas . Hotel blev bygget i 1984. Der er i alt 318 værelser på stedet. Ejendommen består af 206 lejligheder og 108 studio-lejligheder. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel ligger inden for rækkevidde af stranden. Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet.

  Se mere
 • Puerto de la Cruz
  Fra520krPr. nat

  Puerto de la Cruzstars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Avenida marques villanueva del prado s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder

  Hotellet blev renoveret i 2005, er på 7 etager og består af 252 dobbeltværelser, 37 enkeltværelser og 11 juniorsuiter. Gæsterne bydes velkommen i den behagelige foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Af yderligere faciliteter er der 3 elevatorer, et spillelokale, 2 barer og en klimatiseret buffetrestaurant (med udsigt over den smukke have) samt konferenceindretninger, internetadgang (mod betaling), en legeplads til børnene samt gratis shuttlebus til byens centrum 5 dage om ugen. Desuden er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling), hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling), ligesom der også er parkeringsplads og garage til bilen (mod betaling).De indbydende værelser er indrettet med eget badeværelse, terrasse eller balkon, telefon, satellit-tv, WiFi, minibar (mod betaling, ved forespørgsel), centralt reguleret klimaanlæg (sommersæsonen, med tidstabel), safeboks (mod betaling) og hårtørrer. På de handicapvenligt indrettede værelser er der en funktion, hvor gæster i kørestol kan komme ind under brusebadet (roll-in showers).På de udendørs arealer er der 2 swimmingpools med klorvand (en af dem er opvarmet). Endvidere er der et separat børnebassin samt en legeplads til børnene. Desuden er der snackbar langs swimmingpoolen samt solterrasse med liggestole og parasoller (håndklæder mod depositum). Mod betaling kan man også spille tennis (1 hårdt underlag), pool eller bordtennis. Ydermere kan gæsterne træne i fitness-studiet (gratis) eller slappe af med lidt massage (mod betaling). Flere gange om ugen tilbydes der et underholdningsprogram om aftenen med dans, levende musik og forestillinger.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffet med opvisning af madlavningen (show cooking). To gange om ugen er der temamiddage, herunder kanariske og orientalske. Restauranten er røgfri

  Se mere
 • La Carabela
  Fra191krPr. nat

  La Carabelastars

  Puerto de la Cruz, Tenerife , Calle richard j. yeoward, 3, s/n - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 170 meninger fra rejsendeBaseret på 170 meninger fra rejsende

  Det dejlige kompleks ligger i det rolige kvarter ""El Botánico"" i bydelen La Paz. Centrum og havbadene (ca. 1,5 km) kan nås på 10 minutter via en smukt anlagt sti. Umiddelbart i nærheden finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler lige ved hotellet. Stranden ligger ca. 1,8 km fra komplekset.Lejlighedskomplekset er bygget i 1979, blev renoveret i 1996 og består af en femetagers hovedbygning med i alt 45 lejligheder samt en ca. 30 m² stor have. Bygningen råder desuden over en reception med to elevatorer. Der er endvidere bar, pub, internetadgang (mod betaling) tv-stue og restaurant. Der tilbydes ydermere vaskeservice.De hyggeligt indrettede lejligheder/studios har eget badeværelse med brusekabine. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), tekøkken med køleskab, safeboks (mod betaling) og en møbleret altan.Hotellet råder over såvel en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med liggestole, parasoller og solterrasse. Der ligger endvidere en golfbane ca. 1 km væk.The restaurant offers a buffet service for breakfast and dinner.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  180  Hoteller - Tenerife
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Tenerife er den største af Kanarieøerne, det er et sted med en utæmmelig natur som tilhører Spanien. Den ligger i Atlanterhavet, nær ved den afrikanske kyst. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife og den ligger i den østlige del af øen. Den sydlige del af øen er den del der foretrækkes af de unge. Denne region har et behageligt klima og en sommer som synes at vare hele året. Puerto de La Cruz er den by på Tenerife som tiltrækker flest familier. Den nordlige del har de største grønne områder og den spanske kultur kommer for alvor til udtryk. I midten af øen ligger den imponerende vulkan Teide som er den højeste i landet. Der findes mange ture at tage på og besøge dens krater. At følge ruterne er også spændende og man kan nyde det fantastiske landskab og bjergene. Der findes mange rekreative parker som Loro Parque Zoo, som er en stor organisation der beskytter dyrene. Du kan også besøge jungleparken med et smuk fuglereservat. Tenerife har det hele for at du kan få den bedste ferie.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Tenerife

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser