Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  141kr

Anbefalede hoteller - London

 • Orchard Paddington Hotel
  Fra802krPr. nat

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 297 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 578 meninger fra rejsendeBaseret på 578 meninger fra rejsende

  Dette byhotel er centralt beliggende i den travle metropol London. Hotellet tilbyder de ideelle rammer, hvorfra gæsterne kan nyde det spændende natteliv, underholdningscentre, fantastiske indkøbsmuligheder og udsøgte spisemuligheder, som byen har at tilbyde. Gæsterne finder ud af, at de er inden for nem adgang til de fantastiske attraktioner, denne fascinerende by har at byde på. Hotellet nyder godt af en fantastisk victoriansk arkitekturstil, der giver det mulighed for at passe helt ind i de historiske omgivelser. Gæsterne inviteres ind i de smukke omgivelser i lobbyen, som har en minimalistisk stil. Gæsteværelserne er smagfuldt dekoreret med en glad stil. Rummene tilbyder en indbydende flugt fra byens travlhed. Gæsterne inviteres til at nyde en traditionel ”English breakfast” om morgenen, så de helt sikkert bliver klar til en lang dags sightseeing.

  Se mere
 • Ambassadors
  Fra825krPr. nat

  Ambassadorsstars

  Earl's Court, London , Collingham road 16 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1411 meninger fra rejsendeBaseret på 1411 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i bydelen Kensington og der er gode forbindelser med det lokale undergrundsnet. De nærmeste undergrundsstationer hedder ""Cloucester Road"" og ""Earls Court"" og ligger mellem 200 og 300 m fra hotellet. Således når man nemt og bekvemt talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt forskellige turistattraktioner.Det enkle hotel har i alt 140 værelser fordelt på 6 etager. Heraf er 29 enkelt- og 32 dobbeltværelser. Hotellet tilbyder sine gæster mange bekvemmeligheder såsom en foyer med reception og elevator, safeboks, en café og en morgenmadssal. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte Internet.De praktisk indrettede værelser har centralvarme, hårtørrer, telefon, satellit-TV, stereoanlæg og radio samt internet. Hvert enkelt har ligeledes væg-til-væg tæpper.

  Se mere
 • Park Plaza Waterloo
  Fra1.710krPr. nat

  Park Plaza Waterloostars

  Waterloo, London , Hercules road 6 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1713 meninger fra rejsendeBaseret på 1713 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Waterloo. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1. 7 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Besøgende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Der er i alt 494 gæsteværelser på stedet. Ejendommen blev opført i 2016. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Alle badeværelser på Park Plaza Waterloo er handicapvenlige. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Gæster kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende bolig. Hvis der er behov for det, kan de der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Royale Chulan Hyde Park Hotel London
  Fra794krPr. nat

  The Royale Chulan Hyde Park Hotel Londonstars

  Bayswater, London , Leinster square 23-25 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 550 meninger fra rejsendeBaseret på 550 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger mellem Notting Hill og Hyde Park i Londons West End. Det ligger på en rolig victoriansk plads i det fashionable Westbourne Grove-område af London. Endvidere ligger ejendommen tæt på Paddington hovedbanegård med direkte forbindelser til Heathrow Airport (lufthavn) via Heathrow Express (15 minutter). Herudover afgår en hurtig, overjordisk jernbaneforbindelse hvert 15 minut. Hotellet ligger 5 minutters gang fra de nærmeste metrostationer Bayswater og Queensway. Restauranter, barer, beværtninger og klubber samt indkøbsmuligheder finder man inden for 1-5 minutters gang fra ejendommen. Londons lufthavne ligger mellem ca. 21 og 72 km fra hotellet, og de nærmeste er London City Airport (ca. 21 km væk), Heathrow (ca. 24 km væk) og Gatwick (ca. 51 km væk).Dette etablissement tilbyder moderne indkvartering i hjertet af London med fine møbler og hjemlige bekvemmeligheder. Det egner sig ideelt for både feriegæster og forretningsrejsende. Hotellet tilbyder i alt 53 værelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der også foyer med døgnåben reception, check-out service, elevator og WLAN/internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads til bilen (mod betaling).De moderne og komfortable værelser står til rådighed for kortere eller længere ophold. De indeholder hvert især eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, luksusmøbler, regulerbart klimaanlæg, centralvarme, minikøkken, køleskab, mikrobølgeovn, fladskærmsfjernsyn med digitale Freeview-kanaler, internetadgang med hurtig forbindelse (muligvis mod betaling), telefon, strygejern og strygebræt. Hertil kommer også dobbelt- eller kingsize senge, radio samt mulighed for at lave te og kaffe som standardindretning.Hver dag tilbydes der en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Royal National
  Fra1.115krPr. nat

  Royal Nationalstars

  Russell Square area, London , Bedford way 38-51 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 383 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8521 meninger fra rejsendeBaseret på 8521 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel er centralt beliggende i gåafstand fra attraktioner som f.eks. British Museum, Covent Garden, Oxford Street, Piccadilly Circus eller Regent's Park. Det er det største hotel i centrum af London med over 1.600 værelser. Derudover er der 3 restauranter, en bar og en hyggelig London-pub. Undergrundsstationen Russel Square er blot 2 minutter borte og giver adgang til alle områder i byen.

  Se mere
 • Hilton London Olympia
  Fra1.366krPr. nat

  Hilton London Olympiastars

  Kensington, London , Kensington high street 380 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2837 meninger fra rejsendeBaseret på 2837 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel ligger på den travle og fashionable Kensington High Street ca. 5 minutters gang Olympia Exhibition Centre (udstillingsområde). Inden for kort afstand ligger der også talrige restauranter, barer, forretninger og pubber (beværtninger). Herudover findes der forbindelse med offentlig transport i umiddelbar nærhed af hotellet.Hotellet blev bygget i 1967, renoveret i 2003 og rummer i alt 405 værelser fordelt på 8 etager, heraf 65 enkeltværelser, 136 dobbeltværelser og 11 suiter. Til faciliteterne hører en garderobe, safeboks, vekselbørs, elevator og en restaurant. Endvidere er der også et supermarked, en frisørsalon og forskellige forretninger. Ydermere tilbydes der konferencelokale og internetadgang for de forretningsrejsende. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, køleskab og safeboks. Alle værelser er desuden indrettet med centralvarme.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie eller lade sig forkæle med massage i motionscentret.Hotellet tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad som buffet, mens frokosten og aftensmaden tilbydes a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Hilton London Kensington
  Fra1.194krPr. nat

  Hilton London Kensingtonstars

  Sheperd's Bush, London , Holland park avenue 179-199 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4536 meninger fra rejsendeBaseret på 4536 meninger fra rejsende

  Dette populære førsteklasses hotel ligger centralt i London-bydelen Kensington med gode offentlige forbindelser i nærheden. Med offentlig transport kommer man hurtigt og bekvemt til talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de forskelligste turistattraktioner, som alle ligger i umiddelbar nærhed.Det i år 2002 komplet renoverede hotel er en af de mest populære adresser for den kvalitetsbevidste besøgende i London. Hotellet tilbyder sine gæster en klimatiseret foyer med reception, elevator, pengeskab, restaurant og bar, forretninger, konferencerum og internet.oderne indrettede værelser med badeværelse, hårtørrer, telefon, Satellit-TV, centralvarme, minibar og køleskab.For de mindste gæster er der en Miniklub.Hotelgæsterne tilbydes hver dag en afvekslende morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Fra716krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 56 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4210 meninger fra rejsendeBaseret på 4210 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en utrolig praktisk beliggenhed i hjertet af Londons Docklands og tæt på erhvervsområdet 'Canary Wharf' og kvarteret Greenwich. Denne førsteklasses beliggenhed gør hotellet til det ideelle udgangspunkt for gæster, der ønsker at udforske de mange seværdigheder og attraktioner. Der er fremragende forbindelser med offentlige transportmidler, som tillader ubesværet adgang til byens mange indkøbsmuligheder og underholdningsmuligheder.Det moderne, klimatiserede hotel tilbyder i alt 442 værelser, døgnåben reception, vekselbørs, elevator, et lille supermarked og en kiosk. Af fritidsfaciliteter er der fjernsynsstue, spillelokale, en café og en hyggelig bar på hotellet. Hotellets udsøgte restaurant er klimatiseret og tilbyder børnestole. Ydermere kan gæsterne benytte stedets internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice. Gæster i bil kan parkere på hotellets parkeringsplads (mod betaling).Værelserne rummer eget badeværelse, hårtørrer, centralvarme, satellit-tv, telefon og internetadgang.Hotellet tilbyder gæsterne en indendørs swimmingpool. Gæsterne kan også bare slappe af i dampbadet, saunaen eller spa-bassinet. Ydermere tilbydes gæsterne forskellige sportsaktiviteter på hotellet såsom fitness-studie samt mulighed for at dyrke aerobic eller spille billard/pool.Hotellet tilbyder en righoldig og varieret morgenbuffet hver morgen. Herudover kan frokosten og aftensmaden vælges som herlige menuer i restauranten.Fra øst tager man enten A124 eller A13. Drej til venstre ved East Indien Dock Road, og følg skiltene til A1206 eller South Quay, i retning af Marsh Wall. Hotellet ligger lige for enden af Marsh Wall på højre hånd. Med offentlige transportmidler tager man metrolinjen Jubilee Line til stationen 'Canary Wharf'. Gå til venstre ud af stationen og hen til Jubilee Place. Kryds gangbroen, og hotellet vil komme til syne på højre hånd.

  Se mere
 • Hanover Hotel Victoria, London
  Fra1.000krPr. nat

  Hanover Hotel Victoria, Londonstars

  Victoria Station, London , St george drive 30-32 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1107 meninger fra rejsendeBaseret på 1107 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Victoria i et let tilgængeligt område meget tæt på metrostationen Victoria og busstationen og banegården Victoria, som alt sammen ligger ca. 400 m væk. Vigtige turistattraktioner såsom Buckingham Palace (ca. 15 minutter til fods eller 800 m væk) og Houses of Parliament er alle inden for gåafstand. Der er omtrent 1,5 km fra hotellet til London Eye, til Leicester Square er der ca. 3 km og til West End er der omkring 2,5 km. Endvidere er der ca. 16 km fra hotellet til London City lufthavn. Herudover er der til Heathrow lufthavn ca. 24 km, mens der til Gatwick lufthavn er ca. 46 km. Endelig ligger lufthavnen London Luton omkring 54 km væk og Stansted lufthavn omtrent 62 km væk.Hotellet, som ligger i en udsøgt victoriansk bygning fra midten af klunketiden, blev bygget i 1859 og har huset adskillige berømte britiske familier, hvorfor udsmykningen er i overensstemmelse med denne tradition. Af behageligheder er der en døgnåben reception og check-out service, internetadgang i foyeren 24 timer i døgnet og vasketøjsfaciliteter (vask og tørring), ligesom strygejern og strygebræt tilbydes på anmodning. Alle disse serviceydelser er muligvis mod betaling. Det familievenlige hotel er på 5 etager og rummer 39 værelser, foyer, safeboks, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant og vekselbørs.Værelserne er komfortabelt indrettet og rummer eget badeværelse med et brusebad og gratis krops- og hårshampoo, en velkomstbakke med mulighed for at lave te og kaffe, fjernsyn, telefon og hårtørrer. Herudover er værelserne udstyret med en dobbeltseng, internetadgang, strygejern og strygebræt, centralvarme og regulerbart klimaanlæg.I morgenmadsrestauranten tilbydes en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Apollo Hotel
  Fra673krPr. nat

  Apollo Hotelstars

  Bayswater, London , Queensborough terrace 64-66 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 896 meninger fra rejsendeBaseret på 896 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel i middelklassen ligger i Bayswater og udmærker sig specielt ved dets gode forbindelse til det lokale undergrundssystem. Stationerne Queensway og Bayswater ligger lige for døren og man kommer let og bekvemt derhen. Hotellet er således det ideelle udgangspunkt for udforskning af den pulserende metropol med alle dens fantastiske turistattraktioner og talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Enkelt og hyggeligt, det rammer plet, når man taler om dette hotel. Det blev bygget i år 1900 som et gregoriansk byhus og værdsættes idag af sine gæster specielt for sin charme og smagfulde indretning. Det har en stilfuld foyer med elevator og en reception, som er åben alle døgnets 24 timer. Ydermere kan gæsterne spise i hotellets egen restaurant, som er klimatiseret. Værdigenstande kan opbevares i hotellets pengeskab.Hotellet har alt i alt 50 værelser, som alle er indrettede med megen omhu. Hvert enkelt har et badeværelse med brusekabine, WC og hårtørrer samt telefon og satellit-TV. Alle værelser er yderligere udstyret med centralvarme og smagfulde væg-til-væg tæpper.Hotelgæsterne tilbydes hver dag en kontinental morgenmad.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  509  Hoteller - London
Side  1  af  51
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser