Hoteller i London

Find på kortet
Hoteller - London

London Fra  257kr

Anbefalede hoteller - London

 • Orchard Paddington Hotel
  Fra935krPr. nat

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, London , Sussex gardens 86-90 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 300 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 583 meninger fra rejsendeBaseret på 583 meninger fra rejsende

  Dette byhotel er centralt beliggende i den travle metropol London. Hotellet tilbyder de ideelle rammer, hvorfra gæsterne kan nyde det spændende natteliv, underholdningscentre, fantastiske indkøbsmuligheder og udsøgte spisemuligheder, som byen har at tilbyde. Gæsterne finder ud af, at de er inden for nem adgang til de fantastiske attraktioner, denne fascinerende by har at byde på. Hotellet nyder godt af en fantastisk victoriansk arkitekturstil, der giver det mulighed for at passe helt ind i de historiske omgivelser. Gæsterne inviteres ind i de smukke omgivelser i lobbyen, som har en minimalistisk stil. Gæsteværelserne er smagfuldt dekoreret med en glad stil. Rummene tilbyder en indbydende flugt fra byens travlhed. Gæsterne inviteres til at nyde en traditionel ”English breakfast” om morgenen, så de helt sikkert bliver klar til en lang dags sightseeing.

  Se mere
 • The Royale Chulan Hyde Park Hotel London
  Fra783krPr. nat

  The Royale Chulan Hyde Park Hotel Londonstars

  Bayswater, London , Leinster square 23-25 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 557 meninger fra rejsendeBaseret på 557 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger mellem Notting Hill og Hyde Park i Londons West End. Det ligger på en rolig victoriansk plads i det fashionable Westbourne Grove-område af London. Endvidere ligger ejendommen tæt på Paddington hovedbanegård med direkte forbindelser til Heathrow Airport (lufthavn) via Heathrow Express (15 minutter). Herudover afgår en hurtig, overjordisk jernbaneforbindelse hvert 15 minut. Hotellet ligger 5 minutters gang fra de nærmeste metrostationer Bayswater og Queensway. Restauranter, barer, beværtninger og klubber samt indkøbsmuligheder finder man inden for 1-5 minutters gang fra ejendommen. Londons lufthavne ligger mellem ca. 21 og 72 km fra hotellet, og de nærmeste er London City Airport (ca. 21 km væk), Heathrow (ca. 24 km væk) og Gatwick (ca. 51 km væk).Dette etablissement tilbyder moderne indkvartering i hjertet af London med fine møbler og hjemlige bekvemmeligheder. Det egner sig ideelt for både feriegæster og forretningsrejsende. Hotellet tilbyder i alt 53 værelser. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der også foyer med døgnåben reception, check-out service, elevator og WLAN/internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads til bilen (mod betaling).De moderne og komfortable værelser står til rådighed for kortere eller længere ophold. De indeholder hvert især eget badeværelse med brusebad og hårtørrer, luksusmøbler, regulerbart klimaanlæg, centralvarme, minikøkken, køleskab, mikrobølgeovn, fladskærmsfjernsyn med digitale Freeview-kanaler, internetadgang med hurtig forbindelse (muligvis mod betaling), telefon, strygejern og strygebræt. Hertil kommer også dobbelt- eller kingsize senge, radio samt mulighed for at lave te og kaffe som standardindretning.Hver dag tilbydes der en kontinental morgenmad.

  Se mere
 • Hyatt Place London Heathrow Airport
  Fra629krPr. nat

  Hyatt Place London Heathrow Airportstars

  Heathrow Lufthavn, London , The grove, bath road, sipson, west drayton - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3318 meninger fra rejsendeBaseret på 3318 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Heathrow Airport. Indenfor 24 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Hyatt Place London Heathrow Airport har i alt 350 gæsteværelser. Denne bolig blev bygget i 1999. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Ferieboligen har 24 timers åbent. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Hyatt Place London Heathrow Airport vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Park Plaza Westminster Bridge
  Fra1.864krPr. nat

  Park Plaza Westminster Bridgestars

  Westminster, London , Westminister bridge road 200 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 18638 meninger fra rejsendeBaseret på 18638 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Westminster på sydsiden af broen Westminster Bridge, som er en kort gåtur fra banegården Waterloo Station. Gæsterne vil her have adgang til metroen og London Underground (linjerne Northern, Bakerloo og Jubilee) såvel som til en række toge, som kører til den sydøstlige del af England. Herudover ligger restauranterne og barerne i South Bank kun 100 m væk, mens der til Themsen er 200 m. Hotellet har en perfekt beliggenhed, hvorfra det ikke tager lang tid at gå til Londons vigtige turistattraktioner, herunder Big Ben, Houses of Parliament, London Aquarium, London Eye, South Bank, biografen BFI IMAX Cinema, krigsmuseet Imperial War Museum, kirken Westminster Abbey, pladsen Trafalgar Square og slottet Buckingham Palace. Ligeledes er der 1,5 km til Oxford Street og 2 km til Hyde Park fra hotellet. Endvidere er der 14 km til lufthavnen London City Airport og 28 km til London Heathrow.Dette splinternye familievenlige city-hotel tilbyder en dramatisk beliggenhed blandt South Banks slående arkitektur og historiske vartegn såvel som i alt 1.019 værelser, herunder 54 suiter og penthouses (taglejligheder). Med 6 forskellige spise- og underholdningsoplevelser tilbyder de designstyrede, tidssvarende omgivelser på hotellet den perfekte ramme om arbejde, spil eller leg. Af faciliteter tilbydes gæsterne på dette klimatiserede etablissement desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er en vekselbørs, elevator og aviskiosk. Gæsterne har også mulighed for at spise middag i caféen, baren og restauranten. Ikke nok med at hotellet tilbyder en balsal uden søjler på 1.200 m2 og 31 øvrige mødelokaler, så vil forretningsrejsende også værdsætte salonerne i kategorien executive og stedets WLAN/internetadgang alle vegne. Endvidere har gæsterne mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice (sidstnævnte 24 timer i døgnet og begge mod betaling), mens gæster i bil tilbydes mulighed for parkering (mod betaling).

  Se mere
 • Doubletree by Hilton Tower of London Hotel
  Fra2.248krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6341 meninger fra rejsendeBaseret på 6341 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Tower Bridge. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra stedet. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. I alt 582 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Doubletree by Hilton Tower of London Hotel. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Doubletree by Hilton Tower of London Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på Doubletree by Hilton Tower of London Hotel har kørestolsadgang. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Doubletree by Hilton Tower of London Hotel følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Besøgende kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af ejendommen. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Alle der bor denne ejendom, kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler.

  Se mere
 • RestUp London
  Fra299krPr. nat

  RestUp Londonstars

  Waterloo, London , Driscoll house, new kent road 172 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 52 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 574 meninger fra rejsendeBaseret på 574 meninger fra rejsende

  Dette fantastiske hostel ligger i en stor og traditionel bygning, der er opført for mere end 100 år siden og er totalt renoveret. Det kan prale af en praktisk placering i umiddelbar nærhed til Londons største vartegn, herunder London Eye, Tower of London og Buckingham Palace. Denne stilfulde budget-indkvartering har moderne og moderigtigt interiør, og er den perfekte base til at udforske den pulserende by fra. Alle de delte værelser har basismøbler og er dekoreret på en enkel men praktisk måde. Stedets faciliteter omfatter en restaurant, der serverer lækre måltider hele dagen, samt vaskefaciliteter. Gratis sengelinned tilbydes til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Hilton London Olympia
  Fra1.263krPr. nat

  Hilton London Olympiastars

  Kensington, London , Kensington high street 380 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2891 meninger fra rejsendeBaseret på 2891 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel ligger på den travle og fashionable Kensington High Street ca. 5 minutters gang Olympia Exhibition Centre (udstillingsområde). Inden for kort afstand ligger der også talrige restauranter, barer, forretninger og pubber (beværtninger). Herudover findes der forbindelse med offentlig transport i umiddelbar nærhed af hotellet.Hotellet blev bygget i 1967, renoveret i 2003 og rummer i alt 405 værelser fordelt på 8 etager, heraf 65 enkeltværelser, 136 dobbeltværelser og 11 suiter. Til faciliteterne hører en garderobe, safeboks, vekselbørs, elevator og en restaurant. Endvidere er der også et supermarked, en frisørsalon og forskellige forretninger. Ydermere tilbydes der konferencelokale og internetadgang for de forretningsrejsende. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, køleskab og safeboks. Alle værelser er desuden indrettet med centralvarme.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie eller lade sig forkæle med massage i motionscentret.Hotellet tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad som buffet, mens frokosten og aftensmaden tilbydes a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Hilton London Kensington
  Fra1.692krPr. nat

  Hilton London Kensingtonstars

  Sheperd's Bush, London , Holland park avenue 179-199 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4601 meninger fra rejsendeBaseret på 4601 meninger fra rejsende

  Dette populære førsteklasses hotel ligger centralt i London-bydelen Kensington med gode offentlige forbindelser i nærheden. Med offentlig transport kommer man hurtigt og bekvemt til talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de forskelligste turistattraktioner, som alle ligger i umiddelbar nærhed.Det i år 2002 komplet renoverede hotel er en af de mest populære adresser for den kvalitetsbevidste besøgende i London. Hotellet tilbyder sine gæster en klimatiseret foyer med reception, elevator, pengeskab, restaurant og bar, forretninger, konferencerum og internet.oderne indrettede værelser med badeværelse, hårtørrer, telefon, Satellit-TV, centralvarme, minibar og køleskab.For de mindste gæster er der en Miniklub.Hotelgæsterne tilbydes hver dag en afvekslende morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Doubletree by Hilton London Victoria
  Fra2.287krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2301 meninger fra rejsendeBaseret på 2301 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Victoria Station. Ferieboligen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. I alt 232 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Doubletree by Hilton London Victoria. Dette sted blev fuldt moderniseret i 1988. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Doubletree by Hilton London Victoria har parkering til gæsternes bekvemmelighed. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Doubletree by Hilton London Victoria vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Britannia International Hotel Canary Wharf
  Fra1.037krPr. nat
  3,4/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4261 meninger fra rejsendeBaseret på 4261 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en utrolig praktisk beliggenhed i hjertet af Londons Docklands og tæt på erhvervsområdet 'Canary Wharf' og kvarteret Greenwich. Denne førsteklasses beliggenhed gør hotellet til det ideelle udgangspunkt for gæster, der ønsker at udforske de mange seværdigheder og attraktioner. Der er fremragende forbindelser med offentlige transportmidler, som tillader ubesværet adgang til byens mange indkøbsmuligheder og underholdningsmuligheder.Det moderne, klimatiserede hotel tilbyder i alt 442 værelser, døgnåben reception, vekselbørs, elevator, et lille supermarked og en kiosk. Af fritidsfaciliteter er der fjernsynsstue, spillelokale, en café og en hyggelig bar på hotellet. Hotellets udsøgte restaurant er klimatiseret og tilbyder børnestole. Ydermere kan gæsterne benytte stedets internetadgang samt bestille roomservice og vasketøjsservice. Gæster i bil kan parkere på hotellets parkeringsplads (mod betaling).Værelserne rummer eget badeværelse, hårtørrer, centralvarme, satellit-tv, telefon og internetadgang.Hotellet tilbyder gæsterne en indendørs swimmingpool. Gæsterne kan også bare slappe af i dampbadet, saunaen eller spa-bassinet. Ydermere tilbydes gæsterne forskellige sportsaktiviteter på hotellet såsom fitness-studie samt mulighed for at dyrke aerobic eller spille billard/pool.Hotellet tilbyder en righoldig og varieret morgenbuffet hver morgen. Herudover kan frokosten og aftensmaden vælges som herlige menuer i restauranten.Fra øst tager man enten A124 eller A13. Drej til venstre ved East Indien Dock Road, og følg skiltene til A1206 eller South Quay, i retning af Marsh Wall. Hotellet ligger lige for enden af Marsh Wall på højre hånd. Med offentlige transportmidler tager man metrolinjen Jubilee Line til stationen 'Canary Wharf'. Gå til venstre ud af stationen og hen til Jubilee Place. Kryds gangbroen, og hotellet vil komme til syne på højre hånd.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  487  Hoteller - London
Side  1  af  49
 

Beskrivelse af destination

  Byen London er hovedstaden i England og i Storbritannien, og det er yderligere af de vigtigste byer i verden. Floden Themsen deler den i to og mange fantastiske broer samler dens dele. Den har forskellige historiske monumenter og blandt dem som du ikke må gå glip at besøge finder vi: domkirken de St. Paul, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate kirkegård, Westminster Abbey, Victoria and Albert museum, British Museum, National Gallery, og mange andre. Du kan besøge det mest berømte voksmuseum i verden, eller få den fantastiske oplevelse ved at tage en tur i verdens største pariserhjul, London Eye, eller sejle en tur for foden af samme. Andre attraktioner som du ikke må gå glip af er: Soho og det kinesiske kvarter, Harrods indkøbscenter, pubs, (hvor du ikke kan modstå den traditionelle øl), parkerne Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park eller Kensington Gardens. I denne kosmopolitby kan du nyde et kæmpe udvalg af shows af international klasse. London har det hele, besøg den og du vil få en uforglemmelig oplevelse!

Steder af interesse

De mest populære områder i  London

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • The Cleveland
  The Cleveland
  4,3/5
  Kundevurderingaf  13 Muligheder

  Super beliggenhed, hyggelig sted

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 02/03/2018

  Fra875krSe mere

 • The Academy
  The Academy
  4,6/5
  Kundevurderingaf  4 Muligheder

  Nice friendly staff. Effective check in and out.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 31/01/2018

  Fra2.061krSe mere

 • Dorsett Shepherds Bush
  Dorsett Shepherds Bush
  4,5/5
  Kundevurderingaf  21 Muligheder

  Vi havde et godt ophold og fik god og venlig betjening af personalet. Ved vores ankomst talte manden bag skranken meget dårligt engelsk, men ellers var alt fint. Vi spiste ikke på hotellet så derfor i ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/07/2015

  Fra1.685krSe mere