Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  302kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Hilton Stockholm Slussen
  Fra1.214krPr. nat

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Guldgränd 8 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  This pleasant city hotel is located in the old town within a short distance of shopping venues, restaurants and bars. Public transport can be conveniently reached on foot; Slussen underground station is only 100 m away. Many of the city's top sights are to be found within just a short distance of the hotel.

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra1.120krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1384 meninger fra rejsendeBaseret på 1384 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Elite Hotel Adlon
  Fra1.135krPr. nat

  Elite Hotel Adlonstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 42 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 835 meninger fra rejsendeBaseret på 835 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Stockholm. Elite Hotel Adlon har i alt 162 soveværelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Dette hotel accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Elite Hotel Marina Tower
  Fra1.172krPr. nat

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm vy, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1275 meninger fra rejsendeBaseret på 1275 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i området ved Saltsjöqvarn tæt på Danvikstull og Nacka kommune. Det er 2 km fra centrum af Stockholm, og til Stockholms lufthavn Bromma er der 25 km.Dette city-hotel ligger i en bygning fra år 1890 og blev renoveret i 2010. Det består af i alt 187 værelser fordelt på 9 etager i hovedbygninger og 7 etager i sidebygningen. Gæsterne kan lade sig forføre af den storslåede udsigt over indsejlingen til Stockholm, hvor byen møder øgruppen, og man kan opleve udsigten over de grønne øer Djurgården og Waldemarsudde i det centrale Stockholm. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en vekselbørs. Endvidere tilbydes der en restaurant, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets internetadgang. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice, og der er 400 pladser i den overdækkede parkeringsgarage mod betaling såvel som udlejning af cykler på stedet.Værelserne er varme og indbydende med vægt på komforten. Gæsterne kan enten arbejde eller hvile ud i deres værelses harmoniske indretning, som tilbyder omhyggeligt udvalgte materialer og farver for at skabe en afslappet atmosfære. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en minibar.Hotellet tilbyder en indendørs swimmingpool, og sportsentusiaster kan træne i fitness-studiet. Gæsterne har også mulighed for at slappe af med en massage- eller spa-behandling.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden tilbydes fra en a la carte-menu.

  Se mere
 • Downtown Camper By Scandic
  Fra1.346krPr. nat

  Downtown Camper By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Brunkebergstorg 9 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 506 meninger fra rejsendeBaseret på 506 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Stockholm. I alt 494 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Downtown Camper By Scandic. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Downtown Camper By Scandic har 24 timers åbent. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne ejendom er blevet designet til at gøre de rejsendes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badeværelser. De der ikke kan rejse væk fra deres kæledyr, vil værdsætte, at de kan tage dem med i ferieboligen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Downtown Camper By Scandic.

  Se mere
 • Elite Palace Hotel
  Fra834krPr. nat

  Elite Palace Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , St. eriksgatan 115 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 899 meninger fra rejsendeBaseret på 899 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i den nordvestlige del af Stockholm i den maleriske bydel Vasastan. Lige i nærheden ligger parken Haga. Der er desuden kun få minutters gang til bydelene Odenplan og St. Eriksplan. Her finder man et væld af indkøbsmuligheder og restauranter. Med metroen er der ca. 10 minutters kørsel ind til centrum (3 stationer). Metrostationen St. Eriksplan ligger ca. 200 m fra hotellet. 50 m fra hotellet kører der en lufthavnsbus til lufthavnen (ca. 30 minutters kørsel).Det komfortable hotel råder over 11 etager med i alt 216 værelser. Bygningen er naturligvis udstyret med en elevator. Herudover er der en bar, en pub og en restaurant med ikke-ryger-område. Mod betaling kan man benytte hotellets garage.De komfortable og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Gæsterne har mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie. Mod betaling er der desuden mulighed for at benytte hotellets sauna og solarium.

  Se mere
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  Fra701krPr. nat

  Ibis Styles Stockholm Jarvastars

  Stockholm vy, Stockholm , Vallgatan 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 595 meninger fra rejsendeBaseret på 595 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Stockholm. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. I alt 183 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Ibis Styles Stockholm Jarva. Denne ejendom blev etableret i 2011. Ibis Styles Stockholm Jarva tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Ibis Styles Stockholm Jarva har ikke 24 timers åben reception. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Alle soveværelser på denne handicapvenlige ejendom, har adgang for kørestole. Hvorfor ikke tage din firbenede ven med til Ibis Styles Stockholm Jarva?Hotellet har parkering og garage. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed.

  Se mere
 • Scandic No 53
  Fra857krPr. nat

  Scandic No 53stars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 53 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1694 meninger fra rejsendeBaseret på 1694 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er homovenligt og ligger i Stockholm. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 42. 0 kilometer. Stedet har i alt 274 gæsteværelser. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Dette kæledyrsvenlige hotel accepterer kæledyr i alle størrelser. Med mange middagsmuligheder, vil dette hotel imødekomme behovene fra alle typer gæster. Scandic No 53 vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Clarion Collection Wellington
  Fra1.388krPr. nat

  Clarion Collection Wellingtonstars

  Stockholm vy, Stockholm , Storgatan 6 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 785 meninger fra rejsendeBaseret på 785 meninger fra rejsende

  Dette stockholmske hotel har en bekvemmelig beliggenhed i centrum tæt på det ældste frilandsmuseum i verden. Frilandsmuseet Skansen ligger på øen Djurgården i midten af Stockholm og rummer en zoologisk have, et akvarium, et parkanlæg og mange årlige festivaler. Den Kongelige Ballet (Kungliga Baletten) og Den Kongelige Opera (Kungliga Operan) ligger kun få minutter fra logiet.Dette hotel består af i alt 60 værelser. Hotellets faciliteter inkluderer vekselbørs, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice. Etablissementet tilbyder flersproget personale for gæsternes bekvemmeligheds skyld.Hvert af de smagfuldt indrettede værelser er udstyret med en hårtørrer, kaffemaskine, kabel-tv samt strygejern og strygebræt. Hertil kommer en altan på nogle af værelserne. Ydermere tilbydes der også ikke-rygerværelser og værelser i kategorien executive.Ønsker gæsterne at holde sig i form, kan de træne i fitness-studiet.Der serveres morgenmad hver dag.

  Se mere
 • Diplomat
  Fra1.638krPr. nat

  Diplomatstars

  Stockholm vy, Stockholm , Strandvagen 7c - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1678 meninger fra rejsendeBaseret på 1678 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er ideelt til familier og ligger i Stockholm. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Ejendommen ligger i umiddelbar nærhed af havnen. Hotellet består af i alt 130 dejlige gæsteværelser. Diplomat blev fuldstændig renoveret i 2017. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Diplomat har 24 timers åbent. Diplomat tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Små kæledyr er tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Diplomat. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  77  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser