Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  277kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Scandic Malmen Stockholm
  Fra983krPr. nat

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1474 meninger fra rejsendeBaseret på 1474 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en central beliggenhed i kvarteret Södermalm. 10 minutters gang herfra ligger den gamle bydel, Gamla Stan. Til hovedbanegården er der desuden ca. 1 km. Bymidten ligger endvidere to metrostationer fra hotellet og der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet (metrostationen Medborgar Platsen).De hyggeligt, traditionelt og moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt, skrivebord, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og sofagruppeGæsterne kan slappe af på solterrassen eller i saunaen (mod betaling). Ved siden af hotellet ligger der en indendørs pool og en sauna.

  Se mere
 • Hilton Stockholm Slussen
  Fra1.365krPr. nat

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Guldgränd 8 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  This pleasant city hotel is located in the old town within a short distance of shopping venues, restaurants and bars. Public transport can be conveniently reached on foot; Slussen underground station is only 100 m away. Many of the city's top sights are to be found within just a short distance of the hotel.

  Se mere
 • Elite Hotel Adlon
  Fra1.721krPr. nat

  Elite Hotel Adlonstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 42 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 804 meninger fra rejsendeBaseret på 804 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Stockholm. Ejendommen består af 162 gæsteværelser. Elite Hotel Adlon omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Hotellet har 24 timers åbent. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra1.699krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1167 meninger fra rejsendeBaseret på 1167 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Elite Hotel Arcadia
  Fra1.344krPr. nat

  Elite Hotel Arcadiastars

  Stockholm vy, Stockholm , Korsbarsvagen 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 457 meninger fra rejsendeBaseret på 457 meninger fra rejsende

  This hotel is centrally located in Östermalm in the city centre of Stockholm, not far away from the legendary Stockholm Station and the KTH Institute. An underground station is situated close by and will take guests to the central railway station within 5 minutes. If guests should choose to walk, they will reach the Stureplan district with its shops, museums, restaurants and the Stockholm nightlife in just 15 minutes. There are numerous points of interest located in the vicinity, such as The Royal Castle (4 km), Haga Park (3 km) and the Skansen Open-air Museum (2 km).

  Se mere
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  Fra712krPr. nat

  Ibis Styles Stockholm Jarvastars

  Stockholm vy, Stockholm , Vallgatan 7 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 562 meninger fra rejsendeBaseret på 562 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Stockholm. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Lokaliteten har 183 indbydende værelser. Dette hotel blev opført i 2011. Ibis Styles Stockholm Jarva omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Ibis Styles Stockholm Jarva har ikke 24 timers åben reception. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Alle gæsteværelser i Ibis Styles Stockholm Jarva har kørestolsadgang. De der ikke vil efterlade deres kæledyr hjemme, kan tage dem med. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Ferieboligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende.

  Se mere
 • Elite Hotel Marina Tower
  Fra1.114krPr. nat

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm vy, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1221 meninger fra rejsendeBaseret på 1221 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i området ved Saltsjöqvarn tæt på Danvikstull og Nacka kommune. Det er 2 km fra centrum af Stockholm, og til Stockholms lufthavn Bromma er der 25 km.Dette city-hotel ligger i en bygning fra år 1890 og blev renoveret i 2010. Det består af i alt 187 værelser fordelt på 9 etager i hovedbygninger og 7 etager i sidebygningen. Gæsterne kan lade sig forføre af den storslåede udsigt over indsejlingen til Stockholm, hvor byen møder øgruppen, og man kan opleve udsigten over de grønne øer Djurgården og Waldemarsudde i det centrale Stockholm. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en vekselbørs. Endvidere tilbydes der en restaurant, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets internetadgang. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice, og der er 400 pladser i den overdækkede parkeringsgarage mod betaling såvel som udlejning af cykler på stedet.Værelserne er varme og indbydende med vægt på komforten. Gæsterne kan enten arbejde eller hvile ud i deres værelses harmoniske indretning, som tilbyder omhyggeligt udvalgte materialer og farver for at skabe en afslappet atmosfære. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en minibar.Hotellet tilbyder en indendørs swimmingpool, og sportsentusiaster kan træne i fitness-studiet. Gæsterne har også mulighed for at slappe af med en massage- eller spa-behandling.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden tilbydes fra en a la carte-menu.

  Se mere
 • Elite Eden Park Hotel
  Fra1.693krPr. nat

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Sturegatan 22 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 729 meninger fra rejsendeBaseret på 729 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun 300 m fra pladsen Stureplan med udsigt over parken Humlegården. I det omkringliggende område finder man førsteklasses indkøbsmuligheder og trendy natklubber, og Östermalmstorg metrostation ligger 450 m væk, mens der til busstationen og banegården er omkring 2 km. Af interessante steder i lokalområdet finder man inden for ca. 1 kilometers radius Stockholms Slot, Stockholm stadion, Gamla Stan (den gamle bydel) og Kungliga Operan, og af nærliggende lufthavne er der Stockholm-Bromma (ca. 15 km væk), Stockholm-Arlanda (ca. 40 km væk) og Malmö (ca. 60 km væk).Dette moderne designer-hotel blev renoveret i 2011 og tilbyder i alt 124 værelser, hvor målsætningen er at gøre hvert eneste ophold til en unik oplevelse. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Desuden er der af faciliteter på det klimatiserede city-hotel en safeboks, en vekselbørs, en aviskiosk og gratis trådløs internetadgang, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil tilbydes en parkeringsgarage på hotellet.Værelserne er indrettet med tidløs elegance og ultimativ komfort og udgør den perfekte ramme om hvile og afslapning for gæsterne efter en lang dag med arbejde eller under et weekendophold. Alle værelser rummer eget badeværelse, og af yderligere behageligheder er der en kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks, strygejern, strygebræt, hårtørrer og regulerbart klimaanlæg som standardindretning.Gæsterne kan frit benytte hotellets fitness-studie og sauna.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte. Hotellet råder over 2 spændende restauranter, som vil tilfredsstille feinschmeckere, der holder af fin madlavning, ligesom man på stedet finder Bishops Arms, som er en beværtning med et asiatisk-inspireret køkken med kromad og et fint udvalg af ølsorter og whiskyer.

  Se mere
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  Fra1.430krPr. nat

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Stockholm vy, Stockholm , Birger jarlsgatan 29 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 561 meninger fra rejsendeBaseret på 561 meninger fra rejsende

  It is located only 100 m from Stureplan, in central Stockholm. Here, the guests will stay in a relaxing oasis in a lively part of Stockholm.

  Se mere
 • Freys
  Fra1.492krPr. nat

  Freysstars

  Stockholm vy, Stockholm , Bryggargatan 12 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1356 meninger fra rejsendeBaseret på 1356 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Stockholm, er dette charmerende hotel optimalt for familier. I alt 127 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Freys. Denne feriebolig blev renoveret i 2015. Freys omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Freys vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. For ekstra bekvemmelighed kan besøgende måske bruge garagefaciliteterne. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de måltider der serveres. _x000D__x000D__x000D_ og Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  77  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser