Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  389kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Hilton Stockholm Slussen
  Fra1.232krPr. nat

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Guldgränd 8 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  This pleasant city hotel is located in the old town within a short distance of shopping venues, restaurants and bars. Public transport can be conveniently reached on foot; Slussen underground station is only 100 m away. Many of the city's top sights are to be found within just a short distance of the hotel.

  Se mere
 • Elite Hotel Carolina Tower
  Fra753krPr. nat

  Elite Hotel Carolina Towerstars

  Stockholm vy, Stockholm , Eugeniavagen 6 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 60 meninger fra rejsendeBaseret på 60 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er ideelt til familier og ligger i Stockholm. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 2. 0 kilometer borte. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 221 værelser på stedet. Gæster kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Alle gæsteværelser i denne handicapvenlige feriebolig, har adgang for kørestole. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Elite Hotel Carolina Tower. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Besøgende behøver ikke forlade området for at nyde et lækkert måltid, fordi ejendommen har en række lækre kulinariske muligheder. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  Fra692krPr. nat

  Ibis Styles Stockholm Jarvastars

  Stockholm vy, Stockholm , Vallgatan 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 605 meninger fra rejsendeBaseret på 605 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Stockholm. Besøgende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. De 183 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Stedet blev opført i 2011. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Kæledyr betragtes som en del af familien på dette sted. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Boligen tilbyder forretningsfaciliteter.

  Se mere
 • Scandic Klara
  Fra810krPr. nat

  Scandic Klarastars

  Stockholm vy, Stockholm , Slojdgatan 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1460 meninger fra rejsendeBaseret på 1460 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Stockholm. Hotellet er desuden omgivet af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 100 m til metrostationerne Hötorget og T-Centralen. Der er desuden en taxaholdeplads lige ved hotellet. Hotellet hører til i den øvre middelklasse, blev renoveret i år 2000 og råder over i alt 292 værelser fordelt på 7 etager. Det er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en elevator. Hotellet har endvidere en hyggelig café. Hertil kommer et konferencelokale. Naturligvis tilbydes der også vasketøjsservice.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede. De har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.

  Se mere
 • Grand Central By Scandic
  Fra785krPr. nat

  Grand Central By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2088 meninger fra rejsendeBaseret på 2088 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Stockholm. Det samlede antal gæsteværelser er 391. Opførelsesåret for denne ejendom daterer sig tilbage til 2011. Rejsende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Grand Central By Scandic har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Grand Central By Scandic har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på Grand Central By Scandic har kørestolsadgang. De der bor i denne feriebolig, kan rigtigt nyde opholdet sammen med deres kæledyr. Grand Central By Scandic har parkering til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 • Elite Hotel Adlon
  Fra1.108krPr. nat

  Elite Hotel Adlonstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 42 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 850 meninger fra rejsendeBaseret på 850 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Stockholm. Elite Hotel Adlon har i alt 162 gæsteværelser. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Elite Hotel Adlon er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Scandic Malmen Stockholm
  Fra737krPr. nat

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1589 meninger fra rejsendeBaseret på 1589 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en central beliggenhed i kvarteret Södermalm. 10 minutters gang herfra ligger den gamle bydel, Gamla Stan. Til hovedbanegården er der desuden ca. 1 km. Bymidten ligger endvidere to metrostationer fra hotellet og der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet (metrostationen Medborgar Platsen).De hyggeligt, traditionelt og moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt, skrivebord, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og sofagruppeGæsterne kan slappe af på solterrassen eller i saunaen (mod betaling). Ved siden af hotellet ligger der en indendørs pool og en sauna.

  Se mere
 • Lilla Radmannen
  Fra764krPr. nat

  Lilla Radmannenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Radmansgatan 67 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 714 meninger fra rejsendeBaseret på 714 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Stockholm, er en fantastisk mulighed for familier. Indenfor 250 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 62 værelser er til rådighed for gæsterne. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2012. Lilla Radmannen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Lilla Radmannen er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der er konferencefaciliteter ved denne boligDer kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Diplomat
  Fra2.075krPr. nat

  Diplomatstars

  Stockholm vy, Stockholm , Strandvagen 7c - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1707 meninger fra rejsendeBaseret på 1707 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er homovenligt og ligger i Stockholm. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Ferieboligen er tæt på havnen. Ejendommen har i alt 130 værelser. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2017. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Diplomat har 24 timers åbent. Diplomat tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Best Western Capital Hotel
  Fra568krPr. nat

  Best Western Capital Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Marknadsvägen 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 264 meninger fra rejsendeBaseret på 264 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Stockholms internationale messeområde og ikke langt fra Stockholm Globe Arena og Stockholm City. Herudover er der omkring 15 minutters gang til diverse restauranter og barer i kvarteret Årsta. Stockholms gamle bydel ligger omkring 6 km væk. Adgang til offentlige transportmidler finder man ca. 200 m fra hotellet, og til den nærmeste banegård er der omkring 800 m.Hotellet blev renoveret i 2010 og tilbyder 104 værelser på 5 etager. Det tilbyder også en ny a la carte-restaurant, og hotellet garanterer en stor smagsoplevelse ved såvel morgenbuffeten som i spisesalen. Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering. Af faciliteter er der desuden en foyer, døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der aviskiosk, café, bar og konferenceindretninger. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle hotellets værelser er nyrenoveret og udstyret med satellit-/kabel-tv, radio og en hårtørrer. Herudover er der strygejern og strygebræt på de fleste værelser. Ydermere tilbydes der eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom værelserne også er udstyret med telefon, internetadgang, klimaanlæg og radiator.Gæsterne kan slappe af på taget, hvor de vil finde en sauna og en vidunderlig udsigt over dele af Årsta. Hotellet tilbyder også et fitness-studie.Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Herudover tilbydes aftensmaden som menu eller a la carte.Fra Arlanda lufthavn tager man Arlanda Express eller en bus til hovedbanegården (Centralstation) og derefter metroen til Liljeholmen. Fra Liljeholmen tager man bus nr. 134 til Marknadsvägen, hvor hotellet ligger.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  64  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,1/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra810krSe mere

 • Elite Palace Hotel
  Elite Palace Hotel
  4,0/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Venlig og imødekommende personale i reception

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/08/2015

  Fra737krSe mere

 • Hotel Rival AB
  Hotel Rival AB
  5,0/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Fantastic location, very comfortable rooms, beautiful interior decoration, incredible breakfast buffet.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/08/2015

  Fra1.572krSe mere