Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  343kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Scandic Malmen Stockholm
  Fra1.270krPr. nat

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1350 meninger fra rejsendeBaseret på 1350 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en central beliggenhed i kvarteret Södermalm. 10 minutters gang herfra ligger den gamle bydel, Gamla Stan. Til hovedbanegården er der desuden ca. 1 km. Bymidten ligger endvidere to metrostationer fra hotellet og der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet (metrostationen Medborgar Platsen).De hyggeligt, traditionelt og moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt, skrivebord, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og sofagruppeGæsterne kan slappe af på solterrassen eller i saunaen (mod betaling). Ved siden af hotellet ligger der en indendørs pool og en sauna.

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra1.619krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 866 meninger fra rejsendeBaseret på 866 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Scandic Klara
  Fra1.429krPr. nat

  Scandic Klarastars

  Stockholm vy, Stockholm , Slojdgatan 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1185 meninger fra rejsendeBaseret på 1185 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Stockholm. Hotellet er desuden omgivet af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 100 m til metrostationerne Hötorget og T-Centralen. Der er desuden en taxaholdeplads lige ved hotellet. Hotellet hører til i den øvre middelklasse, blev renoveret i år 2000 og råder over i alt 292 værelser fordelt på 7 etager. Det er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en elevator. Hotellet har endvidere en hyggelig café. Hertil kommer et konferencelokale. Naturligvis tilbydes der også vasketøjsservice.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede. De har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.

  Se mere
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  Fra661krPr. nat

  Ibis Styles Stockholm Jarvastars

  Stockholm vy, Stockholm , Vallgatan 7 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 532 meninger fra rejsendeBaseret på 532 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2011. Ejendommen består af 183 værelser. Hotel kan prale af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Generator Stockholm
  Fra1.099krPr. nat

  Generator Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Torsgatan 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 448 meninger fra rejsendeBaseret på 448 meninger fra rejsende

  Med kun 5 minutters gang fra hovedbanegården, er dette moderne etablissement placeret i det chikke område, Torsgatan. Denne ejendom er kendt for sin arkitektur, moderne kunst og alternative mode, og er perfekt til både forretnings- og ferierejser. Vasa-museet og Kongeslottet er kun en kort gåtur væk, mens besøgende også kan nyde lokale delikatesser og blive forelskede i byen på en sejltur. Gæsterne kan tage en gåtur og nyde en kaffe i nordisk stil, eller gå ned til en af de mange vintage-butikker. Ejendommen har fleksible og rummelige sociale områder, fyldt med smukke designdetaljer, hvor gæsterne kan møde nye venner, samt benytte 24 timers receptionen med en leder, der altid er til stede og kan hjælpe. Derudover er alle værelsestyper ensuite og omfatter sengelinned, der garanterer et behageligt ophold.

  Se mere
 • Hilton Stockholm Slussen
  Fra1.461krPr. nat

  Hilton Stockholm SlussenstarsGreenProgram Icon

  Stockholm vy, Stockholm , Guldgränd 8 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2767 meninger fra rejsendeBaseret på 2767 meninger fra rejsende

  This pleasant city hotel is located in the old town within a short distance of shopping venues, restaurants and bars. Public transport can be conveniently reached on foot; Slussen underground station is only 100 m away. Many of the city's top sights are to be found within just a short distance of the hotel.

  Se mere
 • Scandic Sjofartshotellet Stockholm
  Fra1.396krPr. nat

  Scandic Sjofartshotellet Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Katarinavagen 26 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 678 meninger fra rejsendeBaseret på 678 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en central beliggenhed i den livlige bydel Södermalm. Her finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Der er desuden kun få minutters gang til den smukke, gamle bydel Gamla Stan (ca. 500 m). Metrostationen Slussen ligger endvidere 200 m væk.De hyggeligt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt samt safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Grand Central By Scandic
  Fra1.761krPr. nat

  Grand Central By Scandicstars

  Stockholm vy, Stockholm , Kungsgatan 70 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1726 meninger fra rejsendeBaseret på 1726 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2011. Ejendommen består af 391 værelser. Hotel kan prale af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der findes garderobe i nærheden af receptionen. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Best Western Capital Hotel
  Fra666krPr. nat

  Best Western Capital Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Marknadsvägen 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 231 meninger fra rejsendeBaseret på 231 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Stockholms internationale messeområde og ikke langt fra Stockholm Globe Arena og Stockholm City. Herudover er der omkring 15 minutters gang til diverse restauranter og barer i kvarteret Årsta. Stockholms gamle bydel ligger omkring 6 km væk. Adgang til offentlige transportmidler finder man ca. 200 m fra hotellet, og til den nærmeste banegård er der omkring 800 m.Hotellet blev renoveret i 2010 og tilbyder 104 værelser på 5 etager. Det tilbyder også en ny a la carte-restaurant, og hotellet garanterer en stor smagsoplevelse ved såvel morgenbuffeten som i spisesalen. Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering. Af faciliteter er der desuden en foyer, døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der aviskiosk, café, bar og konferenceindretninger. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle hotellets værelser er nyrenoveret og udstyret med satellit-/kabel-tv, radio og en hårtørrer. Herudover er der strygejern og strygebræt på de fleste værelser. Ydermere tilbydes der eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom værelserne også er udstyret med telefon, internetadgang, klimaanlæg og radiator.Gæsterne kan slappe af på taget, hvor de vil finde en sauna og en vidunderlig udsigt over dele af Årsta. Hotellet tilbyder også et fitness-studie.Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Herudover tilbydes aftensmaden som menu eller a la carte.Fra Arlanda lufthavn tager man Arlanda Express eller en bus til hovedbanegården (Centralstation) og derefter metroen til Liljeholmen. Fra Liljeholmen tager man bus nr. 134 til Marknadsvägen, hvor hotellet ligger.

  Se mere
 • Scandic Talk
  Fra1.150krPr. nat

  Scandic Talkstars

  Stockholm vy, Stockholm , Massvagen, alvsjo 2 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 633 meninger fra rejsendeBaseret på 633 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger lige syd for centrum af Stockholm, i forstæderne, tæt på udstillings- og koncerthallen Stockholmsmässan. Det er omkring 200 m fra togstationen.Dette flotte hotel ligger integreret i Stockholmsmässan (med udstillings-, messe- og kongres-faciliteter), som har vundet flere priser for sit spændende design. Der er 248 værelser og suiter med panoramaudsigt, konferencefaciliteter med dertilhørende lounge, et penthouse på 19. etage til eksklusive konferencer, en restaurant samt bar i foyeren. En parkeringsgarage til gæster i bil (mod betaling).Hotellet byder på moderne, rummelige værelser i godt design og udsmykket i iøjefaldende farver med 90 cm brede enkeltsenge, en behagelig lænestol og praktiske arbejdsmøbler. Badeværelserne er i moderne design med brusebad eller badekar. I alle værelser er der et køleskab, strygejern og strygebræt samt rummelige garderobeskabe. Ligeledes rummer de gratis WLAN/internetadgang, en hårtørrer, satellit-/kabel-tv, en radio, minibar, regulerbart klimaanlæg og en safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie og sauna.Restauranten tilbyder morgenmad i overensstemmelse med det svenske kokkelandsholds opskrifter. Om aftenen er der i restauranten en mere intim atmosfære og mulighed for at bestille fra en menu a la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  54  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,1/5
  Kundevurderingaf  30 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra1.429krSe mere

 • Best Western Bentleys
  Best Western Bentleys
  3,5/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Fin central beliggenhed.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/05/2017

  Fra1.554krSe mere

 • Hotel Rival
  Hotel Rival
  5,0/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Fantastic location, very comfortable rooms, beautiful interior decoration, incredible breakfast buffet.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/08/2015

  Fra1.800krSe mere