Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  329kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Scandic Malmen Stockholm
  Fra804krPr. nat

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1350 meninger fra rejsendeBaseret på 1350 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en central beliggenhed i kvarteret Södermalm. 10 minutters gang herfra ligger den gamle bydel, Gamla Stan. Til hovedbanegården er der desuden ca. 1 km. Bymidten ligger endvidere to metrostationer fra hotellet og der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet (metrostationen Medborgar Platsen).De hyggeligt, traditionelt og moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt, skrivebord, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og sofagruppeGæsterne kan slappe af på solterrassen eller i saunaen (mod betaling). Ved siden af hotellet ligger der en indendørs pool og en sauna.

  Se mere
 • Ibis Styles Stockholm Jarva
  Fra665krPr. nat

  Ibis Styles Stockholm Jarvastars

  Stockholm vy, Stockholm , Vallgatan 7 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 532 meninger fra rejsendeBaseret på 532 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2011. Ejendommen består af 183 værelser. Hotel kan prale af . Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Hilton Stockholm Slussen
  Fra1.155krPr. nat

  Hilton Stockholm SlussenstarsGreenProgram Icon

  Stockholm vy, Stockholm , Guldgränd 8 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2767 meninger fra rejsendeBaseret på 2767 meninger fra rejsende

  This pleasant city hotel is located in the old town within a short distance of shopping venues, restaurants and bars. Public transport can be conveniently reached on foot; Slussen underground station is only 100 m away. Many of the city's top sights are to be found within just a short distance of the hotel.

  Se mere
 • Freys
  Fra1.118krPr. nat

  Freysstars

  Stockholm vy, Stockholm , Bryggargatan 12 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1188 meninger fra rejsendeBaseret på 1188 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1987. Hotel undergik en renovering i 2015. Ejendommen består af 127 værelser. Ejendommen består af 28 enkeltværelser, 71 dobbeltværelser, 1 suite, 3 handicapvenlige værelser og 26 overordnede værelser. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Der er overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Hotel tilbyder aviser hver dag.

  Se mere
 • Scandic Klara
  Fra1.127krPr. nat

  Scandic Klarastars

  Stockholm vy, Stockholm , Slojdgatan 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1185 meninger fra rejsendeBaseret på 1185 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel har en fantastisk beliggenhed i centrum af Stockholm. Hotellet er desuden omgivet af talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er kun ca. 100 m til metrostationerne Hötorget og T-Centralen. Der er desuden en taxaholdeplads lige ved hotellet. Hotellet hører til i den øvre middelklasse, blev renoveret i år 2000 og råder over i alt 292 værelser fordelt på 7 etager. Det er populært på grund af den komfortable service og fremragende hotel- og værelsesindretning. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt en elevator. Hotellet har endvidere en hyggelig café. Hertil kommer et konferencelokale. Naturligvis tilbydes der også vasketøjsservice.Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede. De har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon.

  Se mere
 • Best Western Capital Hotel
  Fra482krPr. nat

  Best Western Capital Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Marknadsvägen 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 231 meninger fra rejsendeBaseret på 231 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af Stockholms internationale messeområde og ikke langt fra Stockholm Globe Arena og Stockholm City. Herudover er der omkring 15 minutters gang til diverse restauranter og barer i kvarteret Årsta. Stockholms gamle bydel ligger omkring 6 km væk. Adgang til offentlige transportmidler finder man ca. 200 m fra hotellet, og til den nærmeste banegård er der omkring 800 m.Hotellet blev renoveret i 2010 og tilbyder 104 værelser på 5 etager. Det tilbyder også en ny a la carte-restaurant, og hotellet garanterer en stor smagsoplevelse ved såvel morgenbuffeten som i spisesalen. Hotellet tilbyder gratis udendørs parkering. Af faciliteter er der desuden en foyer, døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Af yderligere faciliteter er der aviskiosk, café, bar og konferenceindretninger. Endvidere tilbydes der internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle hotellets værelser er nyrenoveret og udstyret med satellit-/kabel-tv, radio og en hårtørrer. Herudover er der strygejern og strygebræt på de fleste værelser. Ydermere tilbydes der eget badeværelse med brusebad og badekar, ligesom værelserne også er udstyret med telefon, internetadgang, klimaanlæg og radiator.Gæsterne kan slappe af på taget, hvor de vil finde en sauna og en vidunderlig udsigt over dele af Årsta. Hotellet tilbyder også et fitness-studie.Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Herudover tilbydes aftensmaden som menu eller a la carte.Fra Arlanda lufthavn tager man Arlanda Express eller en bus til hovedbanegården (Centralstation) og derefter metroen til Liljeholmen. Fra Liljeholmen tager man bus nr. 134 til Marknadsvägen, hvor hotellet ligger.

  Se mere
 • Nobis Hotel
  Fra2.205krPr. nat

  Nobis Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Norrmalmstorg 2-4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1340 meninger fra rejsendeBaseret på 1340 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Stockholm, med byens bedste restauranter, forretninger, museer, seværdigheder, attraktioner og natklubber inden for bekvem rækkevidde. Herudover er der ca. 1 km til hovedbanegården, ca. 9 km til Stockholm Bromma lufthavn og ca. 45 km til Stockholm Arlanda internationale lufthavn fra hotellet.Dette selvstændige, klimatiserede designer-hotel blev opført i 1880 og består af i alt 201 værelser. Det tilbyder enhver form for komfort og service for forretningsrejsende og feriegæster i afslappede og elegante omgivelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, ligesom der er safeboks og elevator på stedet. Forretningsrejsende kan tilmed benytte konferenceindretningerne. Der er også internetadgang og mod betaling mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice på city-hotellet. Gæster i bil kan endvidere efterlade køretøjet på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling).Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover tilbyder hvert enkelt værelse en dobbelt- eller kingsize seng, fjernsyn, radio, internetadgang, safeboks, minibar og mulighed for at lave te og kaffe.Gæsterne kan dyrke motion i fitness-studiet eller slappe af i saunaen.Gæsterne kan nyde en drink i The Gold Bar eller besøge den mindre bistro, der tilbyder frisk tilberedt mad og drikkevarer i brasseriestil. Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen på hotellet. Frokosten og aftensmaden kan bestilles a la carte eller vælges som forskellige menuer.

  Se mere
 • Scandic Sjofartshotellet Stockholm
  Fra1.042krPr. nat

  Scandic Sjofartshotellet Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Katarinavagen 26, box 15056 10465 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 678 meninger fra rejsendeBaseret på 678 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en central beliggenhed i den livlige bydel Södermalm. Her finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Der er desuden kun få minutters gang til den smukke, gamle bydel Gamla Stan (ca. 500 m). Metrostationen Slussen ligger endvidere 200 m væk.De hyggeligt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt samt safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Scandic Talk
  Fra726krPr. nat

  Scandic Talkstars

  Stockholm vy, Stockholm , Massvagen, alvsjo 2 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 633 meninger fra rejsendeBaseret på 633 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger lige syd for centrum af Stockholm, i forstæderne, tæt på udstillings- og koncerthallen Stockholmsmässan. Det er omkring 200 m fra togstationen.Dette flotte hotel ligger integreret i Stockholmsmässan (med udstillings-, messe- og kongres-faciliteter), som har vundet flere priser for sit spændende design. Der er 248 værelser og suiter med panoramaudsigt, konferencefaciliteter med dertilhørende lounge, et penthouse på 19. etage til eksklusive konferencer, en restaurant samt bar i foyeren. En parkeringsgarage til gæster i bil (mod betaling).Hotellet byder på moderne, rummelige værelser i godt design og udsmykket i iøjefaldende farver med 90 cm brede enkeltsenge, en behagelig lænestol og praktiske arbejdsmøbler. Badeværelserne er i moderne design med brusebad eller badekar. I alle værelser er der et køleskab, strygejern og strygebræt samt rummelige garderobeskabe. Ligeledes rummer de gratis WLAN/internetadgang, en hårtørrer, satellit-/kabel-tv, en radio, minibar, regulerbart klimaanlæg og en safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie og sauna.Restauranten tilbyder morgenmad i overensstemmelse med det svenske kokkelandsholds opskrifter. Om aftenen er der i restauranten en mere intim atmosfære og mulighed for at bestille fra en menu a la carte.

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra1.012krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 866 meninger fra rejsendeBaseret på 866 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  62  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,1/5
  Kundevurderingaf  30 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra152krSe mere

 • Best Western Bentleys
  Best Western Bentleys
  3,5/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Fin central beliggenhed.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 14/05/2017

  Fra156krSe mere

 • Hotel Kung Carl, BW Premier Collection
  Hotel Kung Carl, BW Premier Collection
  4,4/5
  Kundevurderingaf  18 Muligheder

  Central placering, velfungerende, venligt personale, høj standard. Generelt meget tilfreds; vi var blevet advaret om nattelarm, men det var ikke generende i vores værelse, som vendte ud mod baggaden.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 23/04/2013

  Fra173krSe mere