Hoteller i Stockholm

Find på kortet
Hoteller - Stockholm

StockholmFra  151kr

Anbefalede hoteller - Stockholm

 • Hilton Stockholm Slussen
  Fra1.130krPr. nat

  Hilton Stockholm Slussenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Guldgränd 8 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  This pleasant city hotel is located in the old town within a short distance of shopping venues, restaurants and bars. Public transport can be conveniently reached on foot; Slussen underground station is only 100 m away. Many of the city's top sights are to be found within just a short distance of the hotel.

  Se mere
 • Elite Hotel Marina Tower
  Fra1.216krPr. nat

  Elite Hotel Marina Towerstars

  Stockholm vy, Stockholm , Saltsjokvarns kaj 25 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1251 meninger fra rejsendeBaseret på 1251 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i området ved Saltsjöqvarn tæt på Danvikstull og Nacka kommune. Det er 2 km fra centrum af Stockholm, og til Stockholms lufthavn Bromma er der 25 km.Dette city-hotel ligger i en bygning fra år 1890 og blev renoveret i 2010. Det består af i alt 187 værelser fordelt på 9 etager i hovedbygninger og 7 etager i sidebygningen. Gæsterne kan lade sig forføre af den storslåede udsigt over indsejlingen til Stockholm, hvor byen møder øgruppen, og man kan opleve udsigten over de grønne øer Djurgården og Waldemarsudde i det centrale Stockholm. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og en vekselbørs. Endvidere tilbydes der en restaurant, ligesom forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets internetadgang. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice, og der er 400 pladser i den overdækkede parkeringsgarage mod betaling såvel som udlejning af cykler på stedet.Værelserne er varme og indbydende med vægt på komforten. Gæsterne kan enten arbejde eller hvile ud i deres værelses harmoniske indretning, som tilbyder omhyggeligt udvalgte materialer og farver for at skabe en afslappet atmosfære. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og en hårtørrer. De er ligeledes udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang og en minibar.Hotellet tilbyder en indendørs swimmingpool, og sportsentusiaster kan træne i fitness-studiet. Gæsterne har også mulighed for at slappe af med en massage- eller spa-behandling.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden tilbydes fra en a la carte-menu.

  Se mere
 • Elite Hotel Adlon
  Fra1.250krPr. nat

  Elite Hotel Adlonstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 42 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 816 meninger fra rejsendeBaseret på 816 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Stockholm. Ejendommen består af 162 gæsteværelser. Elite Hotel Adlon omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Hotellet har 24 timers åbent. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_

  Se mere
 • Scandic Malmen Stockholm
  Fra873krPr. nat

  Scandic Malmen Stockholmstars

  Stockholm vy, Stockholm , Gotgatan 49-51 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1517 meninger fra rejsendeBaseret på 1517 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en central beliggenhed i kvarteret Södermalm. 10 minutters gang herfra ligger den gamle bydel, Gamla Stan. Til hovedbanegården er der desuden ca. 1 km. Bymidten ligger endvidere to metrostationer fra hotellet og der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet (metrostationen Medborgar Platsen).De hyggeligt, traditionelt og moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, buksepresse, strygejern/strygebræt, skrivebord, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og sofagruppeGæsterne kan slappe af på solterrassen eller i saunaen (mod betaling). Ved siden af hotellet ligger der en indendørs pool og en sauna.

  Se mere
 • Elite Eden Park Hotel
  Fra1.561krPr. nat

  Elite Eden Park Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , Sturegatan 22 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 746 meninger fra rejsendeBaseret på 746 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun 300 m fra pladsen Stureplan med udsigt over parken Humlegården. I det omkringliggende område finder man førsteklasses indkøbsmuligheder og trendy natklubber, og Östermalmstorg metrostation ligger 450 m væk, mens der til busstationen og banegården er omkring 2 km. Af interessante steder i lokalområdet finder man inden for ca. 1 kilometers radius Stockholms Slot, Stockholm stadion, Gamla Stan (den gamle bydel) og Kungliga Operan, og af nærliggende lufthavne er der Stockholm-Bromma (ca. 15 km væk), Stockholm-Arlanda (ca. 40 km væk) og Malmö (ca. 60 km væk).Dette moderne designer-hotel blev renoveret i 2011 og tilbyder i alt 124 værelser, hvor målsætningen er at gøre hvert eneste ophold til en unik oplevelse. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Desuden er der af faciliteter på det klimatiserede city-hotel en safeboks, en vekselbørs, en aviskiosk og gratis trådløs internetadgang, ligesom gæsterne mod betaling kan bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil tilbydes en parkeringsgarage på hotellet.Værelserne er indrettet med tidløs elegance og ultimativ komfort og udgør den perfekte ramme om hvile og afslapning for gæsterne efter en lang dag med arbejde eller under et weekendophold. Alle værelser rummer eget badeværelse, og af yderligere behageligheder er der en kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, safeboks, strygejern, strygebræt, hårtørrer og regulerbart klimaanlæg som standardindretning.Gæsterne kan frit benytte hotellets fitness-studie og sauna.Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte. Hotellet råder over 2 spændende restauranter, som vil tilfredsstille feinschmeckere, der holder af fin madlavning, ligesom man på stedet finder Bishops Arms, som er en beværtning med et asiatisk-inspireret køkken med kromad og et fint udvalg af ølsorter og whiskyer.

  Se mere
 • Best Western Hotel Karlaplan
  Fra706krPr. nat

  Best Western Hotel Karlaplanstars

  Stockholm vy, Stockholm , Skeppargatan 82 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 406 meninger fra rejsendeBaseret på 406 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en perfekt beliggenhed med nem adgang til Det Kongelige Tekniske Universitet (Kungliga Tekniska Högskolan). Dette stockholmske hotel ligger også tæt på Skansen, som er et frilandsmuseum og en zoologisk have med skandinavisk dyreliv som speciale.Dette hotel består af i alt 126 rummelige værelser. Etablissementet tilbyder et flersproget personale og aviskiosk for gæsternes bekvemmeligheds skyld. Herudover rummer hotellet også en restaurant og tilbyder WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice.Alle de rummelige værelser er klimatiseret og udstyret med kaffemaskine, safeboks, mikrobølgeovn, køleskab, minibar samt strygejern og strygebræt. Nogle af værelserne er desuden indrettet med satellit-/kabel-tv, ligesom der også står ikke-rygerværelser og handicapvenligt indrettede værelser til rådighed.Ønsker gæsterne at holde sig i form, kan de træne i fitness-studiet.Der serveres morgenmad hver dag.

  Se mere
 • Lilla Radmannen
  Fra830krPr. nat

  Lilla Radmannenstars

  Stockholm vy, Stockholm , Radmansgatan 67 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 681 meninger fra rejsendeBaseret på 681 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1967. Hotel blev moderniseret i 2012. Der er i alt 62 værelser på stedet. Ejendommen består af 3 enkeltværelser, 45 dobbeltværelser, 11 lejligheder, 9 treværelses rum, 2 overordnede værelser og 3 familierum. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Hotel har en garderobe, hvor gæsterne kan opbevare vintertøj. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Der findes vaskeservice. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel.

  Se mere
 • Elite Hotel Stockholm Plaza
  Fra1.268krPr. nat

  Elite Hotel Stockholm Plazastars

  Stockholm vy, Stockholm , Birger jarlsgatan 29 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 576 meninger fra rejsendeBaseret på 576 meninger fra rejsende

  It is located only 100 m from Stureplan, in central Stockholm. Here, the guests will stay in a relaxing oasis in a lively part of Stockholm.

  Se mere
 • Scandic Continental
  Fra1.282krPr. nat

  Scandic Continentalstars

  Stockholm vy, Stockholm , Vasagatan 22 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1266 meninger fra rejsendeBaseret på 1266 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed kun få minutters gang fra banegården. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet.De hyggeligt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, tv, minibar/køleskab, buksepresse og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en sauna og et fitness-studie.

  Se mere
 • Elite Palace Hotel
  Fra1.130krPr. nat

  Elite Palace Hotelstars

  Stockholm vy, Stockholm , St. eriksgatan 115 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 871 meninger fra rejsendeBaseret på 871 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i den nordvestlige del af Stockholm i den maleriske bydel Vasastan. Lige i nærheden ligger parken Haga. Der er desuden kun få minutters gang til bydelene Odenplan og St. Eriksplan. Her finder man et væld af indkøbsmuligheder og restauranter. Med metroen er der ca. 10 minutters kørsel ind til centrum (3 stationer). Metrostationen St. Eriksplan ligger ca. 200 m fra hotellet. 50 m fra hotellet kører der en lufthavnsbus til lufthavnen (ca. 30 minutters kørsel).Det komfortable hotel råder over 11 etager med i alt 216 værelser. Bygningen er naturligvis udstyret med en elevator. Herudover er der en bar, en pub og en restaurant med ikke-ryger-område. Mod betaling kan man benytte hotellets garage.De komfortable og tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).Gæsterne har mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie. Mod betaling er der desuden mulighed for at benytte hotellets sauna og solarium.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  79  Hoteller - Stockholm
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Stockholm er den største og vigtigste by i Sverige, yderligere er det er hovedstaden i landet, og derfor regeringens, parlamentets og statsministerens hjemsted. Blandt de mest besøgte steder i byen finder vi: det gamle centrum af byen, som er 750 år gammelt og du kan besøge kongepaladset hvor der er en udstilling af de kongelige smykker, trekronermuseet, katedralen (som er tilbage fra midten af det XIII århundrede), Nobelmuseet, adelshuset, den germanske kirke og det kongelige møntkontor. Et andet interessant sted at besøge er Riddarholmen, som ligger i hjertet af Stockholm og det er her hvor man kan se en statue af grundlæggeren af byen: Birger Jarls. Og hvis du kan lide udendørsaktiviteter skal du besøge Djurgården, som er det sted der har flest grønne områder og smukke naturlige landskaber i Stockhom, du kan besøge frodige skove og Galärparken som er en af de smukkeste parker i området. Stockholm er en by der har stor indflydelse i verden og en enestående skønhed, ¡kom og oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Stockholm

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Scandic Klara
  Scandic Klara
  4,1/5
  Kundevurderingaf  30 Muligheder

  Vi brugt hotellet i forbindelse med en kort efterårsferie i Stockholm på 4 overnatninger. Vi boede 2 voksne og et barn (9 år) i en delt dobbeltseng. Dejligt centralt hotel, der ligger lige ved gågaden ...

  ThomasOdense
  Hotelopia-kunde, 19/10/2015

  Fra1.124krSe mere

 • Hotel Rival AB
  Hotel Rival AB
  5,0/5
  Kundevurderingaf  1 Muligheder

  Fantastic location, very comfortable rooms, beautiful interior decoration, incredible breakfast buffet.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 25/08/2015

  Fra1.519krSe mere

 • Hotel Kung Carl, BW Premier Collection
  Hotel Kung Carl, BW Premier Collection
  4,4/5
  Kundevurderingaf  19 Muligheder

  Central placering, velfungerende, venligt personale, høj standard. Generelt meget tilfreds; vi var blevet advaret om nattelarm, men det var ikke generende i vores værelse, som vendte ud mod baggaden.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 23/04/2013

  Fra1.105krSe mere