Hoteller i Cape Town-Garden Route

Find på kortet
Hoteller - Cape Town-Garden Route

Cape Town-Garden RouteFra  309kr

Anbefalede hoteller - Cape Town-Garden Route

 • Holiday Inn Express Cape Town City Centre
  Fra871krPr. nat

  Holiday Inn Express Cape Town City Centrestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , St georges mall street 101 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 845 meninger fra rejsendeBaseret på 845 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Cape Town, er en fantastisk mulighed for homoer. Hotellet , der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 500 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 7. 6 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 2. 5 kilometer fra havnen. I alt 172 værelser er til rådighed for gæsterne på Holiday Inn Express Cape Town City Centre. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Holiday Inn Express Cape Town City Centre er handicapvenlig, og der er adgang til alle fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. og Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Onomo Hotel Cape Town – Inn On The Square
  Fra560krPr. nat

  Onomo Hotel Cape Town – Inn On The Squarestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 10 greenmarket square 10 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 60 meninger fra rejsendeBaseret på 60 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Cape Town. Ferieboligen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 16. 7 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 8 kilometer fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra hotellet . Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 1 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 2 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 3. 9 kilometer fra havnen. _x000D__x000D__x000D__x000D_ Lokaliteten har 165 indbydende soveværelser. Denne feriebolig daterer sig til 1893 og blev fuldstændig renoveret i 2011. Internetforbindelse (lednings- og trådløs) findes i fællesområderne for dem, der har brug for at være i forbindelse. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Onomo Hotel Cape Town – Inn On The Square er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Dette hotel er tilgængeligt med kørestol. Der er -1 handicapvenlige soveværelser på området. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at de der bor her, nyder alle dele af deres ophold. , Stedet tilbyder forretningsfaciliteter. , Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. og De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne feriebolig, garanterer for, at de besøgende vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Onomo Hotel Cape Town – Inn On The Square.

  Se mere
 • Hilton Cape Town City Centre
  Fra1.329krPr. nat

  Hilton Cape Town City Centrestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , buitengracht street 126 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1391 meninger fra rejsendeBaseret på 1391 meninger fra rejsende

  Located in the heart of South Africas second largest city at the foot of Table Mountain, the Hilton Cape Town City Center hotel is only 20 min from Cape Town Airport and is close to many shops and businesses, the wine district, a variety of beaches and the National Parliament.

  Se mere
 • Cape Heritage Hotel
  Fra1.169krPr. nat

  Cape Heritage Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Bree street 90 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1333 meninger fra rejsendeBaseret på 1333 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Cape Town. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 2. 7 kilometer fra stedet. Ikke langt borte finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 25 meter. I alt 17 værelser er til rådighed for gæsterne. Bygget i 1771, blev stedet fuldt moderniseret og renoveret i 2008. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Cape Heritage Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Alle der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Denne ejendom har en række middagsoplevelser. , På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. og Stedet tilbyder sundheds- og wellness-services. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Cape Heritage Hotel.

  Se mere
 • Hout Bay Manor
  Fra1.288krPr. nat

  Hout Bay Manorstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , P.o. box 26232, baviaanskloof road - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 159 meninger fra rejsendeBaseret på 159 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Cape Town. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 23. 3 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 17. 7 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 23. 3 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor 1. 3 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 8 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 25. 7 kilometer fra havnen. I alt 20 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne ejendom daterer sig til 1871 og blev fuldstændig renoveret i 2007. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Hout Bay Manor har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. _x000D__x000D_ _x000D__x000D_Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære.

  Se mere
 • The Twelve Apostles
  Fra3.927krPr. nat

  The Twelve Apostlesstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Victoria road camps bay, atlantic seaboard - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotellet ligger på hovedgaden Victoria Road lige ved et skovområde i Cape Town. Tæt herved ligger havet.Luksushotellet er omgivet af en have og åbnede i 2003. Det består af flere bygninger på 2 og 4 etager med i alt 85 værelser, heraf 70 dobbeltværelser og 15 suiter. Til faciliteterne hører endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer, diverse forretninger, teatersal, konferencerum samt parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at benytte internetterminalen med WLAN, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt og luksuriøst indrettede værelser råder over et flisebelagt badeværelse med hårtørrer, badekåbe og tøfler samt telefon, satellit-/kabel-tv med DVD-afspiller og internetadgang. Herudover er de udstyret med minibar, king size dobbeltsenge, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en swimmingpool og en opvarmet pool med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool, sauna og dampbad. Herudover er der mulighed for at få massage samt benytte sig af forskellige andre wellness-tilbud. Gæsterne kan endvidere dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes desuden special- og diætretter.

  Se mere
 • The Bay Hotel
  Fra2.792krPr. nat

  The Bay Hotelstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Victoria road 69 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Camps Bay, an opulent residential and vacation spot, nestled between the Twelve Apostles Mountain Range and a beautiful palm-fringed beach, is Cape Town´s jet-setting capital. The hotel is situated on the promenade and directly opposite to the beach. Only seven min from the Central Business District and V&A Waterfront.

  Se mere
 • Waterfront Village
  Fra1.286krPr. nat

  Waterfront Villagestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , Mind pearl house, west quay road, v - a waterfront 1 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 666 meninger fra rejsendeBaseret på 666 meninger fra rejsende

  The apartments is situated on the water´s edge in the picturesque marina and offers a unique and exquisite setting. Located in the world renowned V&A Waterfront in Cape Town, the marina development is one of the most desirable properties in the world. It is approximately 25km from Cape Town International Airport.

  Se mere
 • 21 Nettleton
  Fra4.885krPr. nat

  21 Nettletonstars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 19 - 21 nettleton rd 21 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 12 meninger fra rejsendeBaseret på 12 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Cape Town. Med i alt 6 værelser, er det et dejligt sted at være. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2017. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Der er ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Harbouredge
  Fra817krPr. nat

  Harbouredgestars

  Cape Town, Cape Town-Garden Route , 10 hospital street de waterkant 41 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 550 meninger fra rejsendeBaseret på 550 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Cape Town. Placeret indenfor 1. 3 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 1. 7 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 7 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 21. 3 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. _x000D__x000D__x000D__x000D_ Lokaliteten har 48 indbydende soveværelser. Dette hotel blev opført i 2006. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Receptionen er åben 24/7. Harbouredge har ikke børnesenge efter anmodning. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  163  Hoteller - Cape Town-Garden Route
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Cape Town er en af byerne i Sydafrika med flest indbyggere, de fantastiske landskabers naturlige skønhed har gjort den til det foretrukne rejsemål i Sydafrika. I Cape Town-Garden Route finder du alt til at nyde en uforglemmelig rejse: stort udvalg af hoteller, restauranter og cafeer, markeder med kunsthåndværker, og smukke strande er kun nogle få af detaljerne i denne excentriske by. De populæreste aktiviteter i byen er: molerne Victoria og Alfred, et indkøbscenter og førsteklasses underholdning, som tilbyder de besøgende et vidunderligt og komfortabelt område; “Den botaniske have Kirstenbosch”, et af de smukkeste steder på jorden, er et naturreservat med forskellige haver med et meget varieret planteliv, “Table Mountain bjerget” har elleve udsigtspunkter med fantastisk udsigt til byen, halvøen og kysten. Strandene i Cape Town er meget forskellige og man kan dyrke mange aktiviteter, vandsport og strandbarer er kun nogle få af mulighederne. Hvis du leder efter et sted hvor du kan nyde naturen, er Cape Town dit næste rejsemål.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Cape Town-Garden Route

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser