Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  387kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • Brookes Hill Suite
  Fra676krPr. nat

  Brookes Hill Suitestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off beach road, humewood - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 102 meninger fra rejsendeBaseret på 102 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Port Elizabeth. Stedet ligger indenfor en afstand af 43. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra stedet. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 43. 0 kilometer fra hotellet . Hotellet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 8 kilometer. Der er i alt 99 værelser på stedet. Brookes Hill Suite undergik en renovering i 2004. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • The Paxton Hotel
  Fra483krPr. nat

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 395 meninger fra rejsendeBaseret på 395 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, som kan findes i Port Elizabeth, er en fantastisk mulighed for familier. Hotellet, der putter sig indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er 3. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdetRejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra hotellet . Hotellet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 1 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 4. 3 kilometer fra havnen. The Paxton Hotel har i alt 79 soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2010. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på The Paxton Hotel. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Denne ejendom forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved The Paxton Hotel. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne feriebolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på The Paxton Hotel.

  Se mere
 • The Vic Hotel
  Fra423krPr. nat

  The Vic Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cape road, mill park 22 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 22 meninger fra rejsendeBaseret på 22 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Port Elizabeth. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 39. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 5 kilometer fra stedet. Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 39. 7 kilometer. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 5 kilometer. I alt 24 værelser er til rådighed for gæsterne. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2017. The Vic Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i The Vic Hotel. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en parkeringsplads. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på The Vic Hotel. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Port Elizabeth
  Fra848krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner marine drive & 9th avenue summerstrand - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1075 meninger fra rejsendeBaseret på 1075 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Port Elizabeth. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 4. 8 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 5 kilometer fra ferieboligen. Rejsende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 44. 7 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 1 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 173 gæsteværelser. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Radisson Blu Hotel Port Elizabeth tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på Radisson Blu Hotel Port Elizabeth har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. De der bor på ejendommen, kan på egen hånd opleve madarrangementer der udbydes. Hvis der er behov for det, kan alle gæster der bor på ejendommen benytte sig af sundheds- og wellness-services. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • The Kelway
  Fra387krPr. nat

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 282 meninger fra rejsendeBaseret på 282 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Port Elizabeth. Stedet, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 42. 7 kilometer fra ejendommen. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 5 kilometer fra ferieboligen. Offentlige transportmidler findes 42. 7 kilometer borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 63 indbydende værelser. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. The Kelway har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. The Kelway tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr må ikke medbringes til The Kelway. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Hotellet har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • City Lodge Port Elizabeth
  Fra713krPr. nat

  City Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Beach rd 50 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 136 meninger fra rejsendeBaseret på 136 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Port Elizabeth. I alt 147 værelser er til rådighed for gæsterne. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Gæster vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. De der bor på ejendommen, kan nyde de måltider der serveres. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Leeuwenbosch Country House
  Fra2.984krPr. nat

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kort
   

  Dette komfortable landhus kan findes i Port Elizabeth. Leeuwenbosch Country House garanterer for et roligt ophold med blot 4 værelser. Leeuwenbosch Country House blev fuldstændig moderniseret i 2014. Leeuwenbosch Country House tilbyder lednings- og trådløse internetforbindelser. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Leeuwenbosch Country House. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Leeuwenbosch Country House. Besøgende kan bruge transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • The Beach
  Fra866krPr. nat

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 505 meninger fra rejsendeBaseret på 505 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Port Elizabeth. Med sin placering indenfor 5 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra hotellet . Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 100 meter fra hotellet . Ferieboligen omfatter 58 hyggelige gæsteværelser. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2011. Hotellet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Gæsterne kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. The Beach vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Kuzuko Lodge
  Fra2.099krPr. nat

  Kuzuko Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kommadagga area, northern part - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 413 meninger fra rejsendeBaseret på 413 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Addo Elephant National Park, er dette dejlige hotel optimalt for familier. I alt 24 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Kuzuko Lodge. Kuzuko Lodge blev opført i 2007. Rejsende holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan drage fordel af dens catering.

  Se mere
 • Hacklewood Hill Country House
  Fra1.023krPr. nat

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 329 meninger fra rejsendeBaseret på 329 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Port Elizabeth. Hovedforlystelsesområdet er 43. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 900 meter fra hotellet . Gæsterne kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 43. 0 kilometer. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Med kun 8 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Hacklewood Hill Country House daterer sig til 1898 og blev fuldstændig renoveret i 2012. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Hacklewood Hill Country House har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Hacklewood Hill Country House tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Hacklewood Hill Country House.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  43  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination