Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  254kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Fra321krPr. nat

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 297 meninger fra rejsendeBaseret på 297 meninger fra rejsende

  Hotel blev moderniseret i 2010. Ejendommen består af 79 værelser. Ejendommen består af 48 enkeltværelser, 30 dobbeltværelser og 1 suite. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel Port Elizabeth
  Fra883krPr. nat

  Radisson Blu Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Corner marine drive & 9th avenue summerstrand - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 939 meninger fra rejsendeBaseret på 939 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2009. Hotel undergik en renovering i 2009. Ejendommen består af 173 værelser. Ejendommen består af 173 enkeltværelser, 173 dobbeltværelser og 2 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har en avisskranke. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Gæsterne kan bede det hjælpsomme, flersprogede personale om anbefalinger og anvisninger. Aviser tilbydes af Hotel hver dag. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet.

  Se mere
 • The Kelway
  Fra253krPr. nat

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 230 meninger fra rejsendeBaseret på 230 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 63 værelser. Dette etablissement består af 24 dobbeltværelser og 36 overordnede værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed.

  Se mere
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Fra1.091krPr. nat

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 260 meninger fra rejsendeBaseret på 260 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2007. Der er i alt 10 værelser på stedet. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 10 dobbeltværelser, 7 suiter og 3 villaer. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der er overvåget parkering på området. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • The Beach
  Fra788krPr. nat

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 427 meninger fra rejsendeBaseret på 427 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1924. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2011. Ejendommen består af en hovedetage. Der er i alt 58 værelser på stedet. Ejendommen består af 58 enkeltværelser, 57 dobbeltværelser og 1 suite. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice.

  Se mere
 • Singa Lodge
  Fra1.063krPr. nat

  Singa Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr 10th avenue scarborough crescent summerstrand - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 173 meninger fra rejsendeBaseret på 173 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2008. Hotel undergik en renovering i 2015. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 1 annekser. Ejendommen udgør en hovedetage. Annekset udgør 1 etager. Ejendommen består af 12 værelser. Ejendommen består af 2 dobbeltværelser, 8 suiter og 2 eksekutivværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der er overvåget parkering på området.

  Se mere
 • Hacklewood Hill Country House
  Fra906krPr. nat

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 271 meninger fra rejsendeBaseret på 271 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1898. Hotel undergik en renovering i 2012. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen består af 8 værelser. Ejendommen består af 8 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice.

  Se mere
 • Hlosi Game Lodge
  Fra2.950krPr. nat

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 312 meninger fra rejsendeBaseret på 312 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2001. Hotel blev moderniseret i 2015. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med -1 annekser. Ejendommen består af 6 værelser. Ejendommen består af 4 suiter og 2 familierum. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Leeuwenbosch Country House
  Fra2.625krPr. nat

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 153 meninger fra rejsendeBaseret på 153 meninger fra rejsende

  Landhus blev bygget i 1908. Landhus undergik en renovering i 2014. Ejendommen består af 4 værelser. Ejendommen består af 2 overordnede værelser. Gæsterne kan slappe helt af i denne komfortable landejendom. Landhus har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Landhus har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Landhus tilbyder vaskeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Forældre kan nyde lidt tid alene samme, da Landhus har en børnehave. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Landhus en babysitter-service efter anmodning. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Bukela Game Lodge
  Fra3.986krPr. nat

  Bukela Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 225 meninger fra rejsendeBaseret på 225 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2001. Hotel undergik en renovering i 2014. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 1 annekser. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 4 værelser. Ejendommen består af 4 suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  34  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination