Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  259kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Fra411krPr. nat

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 408 meninger fra rejsendeBaseret på 408 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Port Elizabeth, er en fantastisk mulighed for familier. Ejendommen, der putter sig indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er 3. 5 kilometer fra ejendommen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra stedet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 1 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 4. 3 kilometer fra havnen. De 79 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev renoveret i 2010. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Alle soveværelser på dette handicapvenlige hotel, har adgang for kørestole. Kæledyr må ikke medbringes til The Paxton Hotel. The Paxton Hotel har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Repræsentanter kan holde et møde i denne feriebolig, der er ideel til forretningsrejser. Alle der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Beach
  Fra621krPr. nat

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 510 meninger fra rejsendeBaseret på 510 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Port Elizabeth. Hotellet , der putter sig indenfor 5 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra ejendommen. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra stedet. Ferieboligen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Stedet omfatter 58 hyggelige gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette hotel fuldt renoveret i 2011. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24/7. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af hotellet. Dette sted har et dejligt middagstilbud, der imødekommer alle gæsternes behov. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Kelway
  Fra259krPr. nat

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 290 meninger fra rejsendeBaseret på 290 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Port Elizabeth. Placeret indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Rejsende finder hovedforlystelsesområdet 42. 7 kilometer borte. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 5 kilometer fra stedet. Hotellet ligger 42. 7 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 5. 0 kilometer fra havnen. The Kelway har i alt 63 gæsteværelser. The Kelway tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. The Kelway tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Besøgende kan bruge transportservice til lufthavnen. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Courtyard Hotel Port Elizabeth
  Fra883krPr. nat

  Courtyard Hotel Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr lodge and beach roads 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 166 meninger fra rejsendeBaseret på 166 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Port Elizabeth. Stedet, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 350 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Hotellet omfatter 91 hyggelige værelser. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Babysenge til børn fås efter anmodning. Courtyard Hotel Port Elizabeth har kørestolsadgang til fællesarealerne. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsplads ved Courtyard Hotel Port Elizabeth. Gæster, der bor på Courtyard Hotel Port Elizabeth, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på ejendommen, kan på egen hånd opleve madarrangementer der udbydes. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed ved denne feriebolig, der er ideel til at afholde alle typer events. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • City Lodge Port Elizabeth
  Fra720krPr. nat

  City Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Beach rd 50 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 136 meninger fra rejsendeBaseret på 136 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Port Elizabeth. De 147 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. City Lodge Port Elizabeth har 24 timers åbent. City Lodge Port Elizabeth er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Rejsende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af City Lodge Port Elizabeth. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Leeuwenbosch Country House
  Fra2.833krPr. nat

  Leeuwenbosch Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 180 meninger fra rejsendeBaseret på 180 meninger fra rejsende

  Dette charmerende landhus er placeret i Port Elizabeth. Leeuwenbosch Country House garanterer for et roligt ophold med blot 4 soveværelser. Denne bolig blev sidst renoveret i 2014. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Leeuwenbosch Country House tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Leeuwenbosch Country House er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Leeuwenbosch Country House. Gæster, der bor på Leeuwenbosch Country House, kan benytte den transportservice, der tilbydes.

  Se mere
 • Brookes Hill Suite
  Fra652krPr. nat

  Brookes Hill Suitestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off beach road, humewood - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Port Elizabeth. Hotellet er 43. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetGæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra ejendommen. Stedet er 43. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 8 kilometer. Brookes Hill Suite har i alt 99 soveværelser. Dette sted blev renoveret i 2004. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Hacklewood Hill Country House
  Fra733krPr. nat

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel kan findes i Port Elizabeth. Hotellet ligger indenfor en afstand af 43. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 900 meter fra hotellet . Rejsende kan bruge de offentlige transportmidler 43. 0 kilometer borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Med i alt 8 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Lokalerne har til huse i en bygning, der daterer sig tilbage i 1898 men er blevet fuldt moderniseret i 2012. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Hacklewood Hill Country House har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Fra1.086krPr. nat

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 331 meninger fra rejsendeBaseret på 331 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Port Elizabeth. Stedet er 44. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 6 kilometer fra ejendommen. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 44. 0 kilometer fra ejendommen. Hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 6 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette hotel. No 5 Boutique Art Hotel blev bygget i 2007. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. No 5 Boutique Art Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på No 5 Boutique Art Hotel. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. No 5 Boutique Art Hotel har en række middagsoplevelser. Gæster kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på ejendommen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Fra596krPr. nat

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , 50 beach road, summerstrand 50 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 124 meninger fra rejsendeBaseret på 124 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Port Elizabeth. Hovedforlystelsesområdet er 2. 2 kilometer fra hotellet . Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra stedet. Hotellet er 6. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Ejendommen ligger indenfor 270 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 203 værelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Town Lodge Port Elizabeth har 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Fællesarealerne i denne bolig har kørestolsadgang. Town Lodge Port Elizabeth er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. Rejsende vil værdsætte spisemulighederne på dette sted. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  42  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination