Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  255kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • Kuzuko Lodge
  Fra1.794krPr. nat

  Kuzuko Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Kommadagga area, northern part - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 329 meninger fra rejsendeBaseret på 329 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2007. Ejendommen består af 24 værelser. Ejendommen består af 21 dobbeltværelser og 3 handicapvenlige værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Hotel tilbyder roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice.

  Se mere
 • Garden Court Kings Beach
  Fra704krPr. nat

  Garden Court Kings Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , La roche drive, humewood - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 517 meninger fra rejsendeBaseret på 517 meninger fra rejsende

  Hotel blev moderniseret i 2005. Ejendommen består af 280 værelser. Ejendommen består af 132 enkeltværelser, 142 dobbeltværelser og 6 suiter. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af med en avis, der fås i avisskranken. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel har mobiltelefondækning. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge lægeservicen i tilfælde af sygdom.

  Se mere
 • The Kelway
  Fra254krPr. nat

  The Kelwaystars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brookes hill drive - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 230 meninger fra rejsendeBaseret på 230 meninger fra rejsende

  Ejendommen består af 63 værelser. Dette etablissement består af 24 dobbeltværelser og 36 overordnede værelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Hotel tilvejebringer et overvåget parkeringsareal til gæsterne. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed.

  Se mere
 • The Paxton Hotel
  Fra317krPr. nat

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 297 meninger fra rejsendeBaseret på 297 meninger fra rejsende

  Hotel blev moderniseret i 2010. Ejendommen består af 79 værelser. Ejendommen består af 48 enkeltværelser, 30 dobbeltværelser og 1 suite. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der findes en butik på området. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Hacklewood Hill Country House
  Fra905krPr. nat

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 271 meninger fra rejsendeBaseret på 271 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1898. Hotel undergik en renovering i 2012. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen består af 8 værelser. Ejendommen består af 8 dobbeltværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice.

  Se mere
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Fra894krPr. nat

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 260 meninger fra rejsendeBaseret på 260 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2007. Der er i alt 10 værelser på stedet. Ejendommen består af 10 enkeltværelser, 10 dobbeltværelser, 7 suiter og 3 villaer. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel har elevator. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Der er en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solens varme. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der er overvåget parkering på området. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Cosmos Cuisine
  Fra601krPr. nat

  Cosmos Cuisinestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , R336 6115 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 185 meninger fra rejsendeBaseret på 185 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1997. Hotel undergik en renovering i 2014. Ejendommen har en hovedetage. Ejendommen består af 14 værelser. Ejendommen består af 14 suiter og 1 familierum. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har en butik til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Hotel tilbyder vaskeservice. For dem, der bor der i længere tid, er der et bekvemt møntvaskeri. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil.

  Se mere
 • Kariega Game Reserve - Ukhozi Lodge
  Fra3.905krPr. nat

  Kariega Game Reserve - Ukhozi Lodgestars

  Addo Elephant National Park, Eastern Cape-Port Elizabeth , Bushmans river - Kort
   

  Ejendommen består af 10 værelser. Hotel har 10 suiter til en luksuriøs ferie. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet.

  Se mere
 • Brookes Hill Suite
  Fra552krPr. nat

  Brookes Hill Suitestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off beach road, humewood - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 90 meninger fra rejsendeBaseret på 90 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1993. Hotel blev moderniseret i 2004. Ejendommen består af 99 værelser. Hotel tilbyder . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed.

  Se mere
 • Singa Lodge
  Fra557krPr. nat

  Singa Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Cnr 10th avenue scarborough crescent summerstrand - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 173 meninger fra rejsendeBaseret på 173 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2008. Hotel undergik en renovering i 2015. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 1 annekser. Ejendommen udgør en hovedetage. Annekset udgør 1 etager. Ejendommen består af 12 værelser. Ejendommen består af 2 dobbeltværelser, 8 suiter og 2 eksekutivværelser. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der findes en smuk have, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Der findes vaskeservice. Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der er overvåget parkering på området.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  36  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination