Hoteller i Eastern Cape-Port Elizabeth

Find på kortet
Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

Eastern Cape-Port ElizabethFra  293kr

Anbefalede hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth

 • The Paxton Hotel
  Fra293krPr. nat

  The Paxton Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Carnarvon place - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 367 meninger fra rejsendeBaseret på 367 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Port Elizabeth, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet ligger indenfor en afstand af 3. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra ferieboligen. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Den nærmeste strand ligger indenfor 1. 2 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 1 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 4. 3 kilometer fra havnen. Det samlede antal soveværelser er 79. The Paxton Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på The Paxton Hotel. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Alle soveværelser i denne handicapvenlige feriebolig, har adgang for kørestole. _x000D__x000D__x000D_Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Der er parkeringsplads ved The Paxton Hotel. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. , Besøgende kan nyde de måltider der serveres på ejendommen. og Alle gæster der bor på denne ejendom, kan more sig med stedets underholdning. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Lalibela Game Reserve
  Fra5.162krPr. nat

  Lalibela Game Reservestars

  Grahamstown, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off n2 national road , driekoppen . - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 537 meninger fra rejsendeBaseret på 537 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Grahamstown. Der er i alt 22 gæsteværelser på Lalibela Game Reserve. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2017. Lalibela Game Reserve har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Lalibela Game Reserve. Lalibela Game Reserve har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Lalibela Game Reserve har en række middagsoplevelser. , Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. , De besøgende vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på Lalibela Game Reserve. og Dette sted er stolte over at kunne tilbyde nogle sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til at slappe af og få en sund og trænet krop. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Lalibela Game Reserve.

  Se mere
 • Hlosi Game Lodge
  Fra4.547krPr. nat

  Hlosi Game Lodgestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Amakhala game reserve - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 382 meninger fra rejsendeBaseret på 382 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2001. Hotel blev moderniseret i 2015. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med -1 annekser. Ejendommen består af 6 værelser. Ejendommen består af 4 suiter og 2 familierum. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Pumba Private Game Reserve
  Fra4.450krPr. nat

  Pumba Private Game Reservestars

  Grahamstown, Eastern Cape-Port Elizabeth , Highlands, makana municipality n/a - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1357 meninger fra rejsendeBaseret på 1357 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i Grahamstown. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 20. 0 kilometer borte. Hotellet ligger 20. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Ferieboligen består af i alt 23 dejlige værelser. Pumba Private Game Reserve blev fuldstændig renoveret i 2013. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Pumba Private Game Reserve. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. De besøgende kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. og De rejsende kan more sig med stedets underholdning. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • No 5 Boutique Art Hotel
  Fra1.175krPr. nat

  No 5 Boutique Art Hotelstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Brygton drive summerstrand port elizabeth eastern 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 306 meninger fra rejsendeBaseret på 306 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Port Elizabeth. Ferieboligen ligger indenfor en afstand af 44. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 6 kilometer fra hotellet . Rejsende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 44. 0 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 6 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Ferieboligen blev opført i 2007. _x000D__x000D_ Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge på dette sted. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Ferieboligen har parkering og garage. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der er konferencefaciliteter på dette hotel. , No 5 Boutique Art Hotel har en række middagsoplevelser. og Sundheds- og wellness-tilbudet i ferieboligen sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Founders Lodge By Mantis
  Fra8.993krPr. nat

  Founders Lodge By Mantisstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Sidbury road 0 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 11 meninger fra rejsendeBaseret på 11 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse historiske hotel er i Port Elizabeth. Med kun 6 værelser er dette hotel perfekt til et roligt ophold. Founders Lodge By Mantis omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Founders Lodge By Mantis har ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Founders Lodge By Mantis. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Beach
  Fra950krPr. nat

  The Beachstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Marine drive, summerstrand n/a - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 466 meninger fra rejsendeBaseret på 466 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Port Elizabeth. Stedet, der putter sig indenfor 5 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 5 kilometer fra ferieboligen. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Hotellet ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Stedet består af 58 værelser. The Beach undergik en renovering i 2011. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. The Beach tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. og Besøgende vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på The Beach. The Beach vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hacklewood Hill Country House
  Fra1.236krPr. nat

  Hacklewood Hill Country Housestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Prospect road, port elizabeth 152 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 313 meninger fra rejsendeBaseret på 313 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel ligger i Port Elizabeth. Gæsterne finder hovedforlystelsesområdet 43. 0 kilometer borte. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 900 meter fra ferieboligen. Hotellet ligger 43. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Hacklewood Hill Country House garanterer for et roligt ophold med blot 8 gæsteværelser. Hacklewood Hill Country House blev bygget i 1898 og blev fuldstændig renoveret i 2012. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deresgæsteværelse, hvis de beder om det. Kæledyr må ikke medbringes til Hacklewood Hill Country House. Hacklewood Hill Country House vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Brookes Hill Suite
  Fra674krPr. nat

  Brookes Hill Suitestars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Off beach road, humewood - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 97 meninger fra rejsendeBaseret på 97 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Port Elizabeth. Ferieboligen er 43. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetBesøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra hotellet . Der er offentlige transportmidler 43. 0 kilometer borte. Stedet ligger indenfor 200 meter fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 8 kilometer. Der er i alt 99 gæsteværelser på Brookes Hill Suite. Denne ejendom undergik en renovering i 2004. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel.

  Se mere
 • Town Lodge Port Elizabeth
  Fra640krPr. nat

  Town Lodge Port Elizabethstars

  Port Elizabeth, Eastern Cape-Port Elizabeth , Beach road 50 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 118 meninger fra rejsendeBaseret på 118 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Port Elizabeth. Der er i alt 203 værelser på stedet. Derudover tilbydes der Wi-Fi adgang på stedets fællesområder. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Der er parkeringsplads ved Town Lodge Port Elizabeth. Town Lodge Port Elizabeth tilbyder lufthavnstransportservice. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. og Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  36  Hoteller - Eastern Cape-Port Elizabeth
Side  1  af  4
 

Beskrivelse af destination

  Port Elizabeth er en by der ligger i Sydafrika, placeret i den østlige del, øst for Cape Town. Det er en af de vigtigste havne i Sydafrika. Et naturligt paradis er hvad der bedst beskriver byen, landskabet er utroligt og på de smukke strande kan man dykke, fiske og surfe blandt mange andre vandaktiviteter. Yderligere er klimaet fremragende da der er mange soldage. Byen er omgivet af smukke parker, naturreservater, og haver med mange forskellige fuglearter. Eastern Cape-Port Elizabeth er en by med mange forretninger, restauranter, teatrer og museer. Et af de mest populære steder i området er nationalparken Addo Elephant, som tilbyder et stort udvalg af vilde dyrearter; blandt andre, mere end 200 elefanter i deres naturlige omgivelser og forskellige spændende udendørs oplevelser: Hele Sydafrikas charme på et og samme sted. Eastern Cape-Port Elizabeth har alle kvaliteter for en smuk og naturlig by med alle bekvemmeligheder for en moderne by.

De mest populære områder i  Eastern Cape-Port Elizabeth

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination