Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  79kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Golden Tulip Sovereign Hotel Bangkok
  Fra364krPr. nat

  Golden Tulip Sovereign Hotel Bangkokstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi saengcham-rama 9 road 92 -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 485 meninger fra rejsendeBaseret på 485 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger ca. 4 km fra bymidten i nærheden af den kendte vej Rama 9. I de umiddelbare omgivelser finder man det berømte sejrsmonument samt omfattende indkøbsmuligheder og talrige restauranter. Der er heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Der afgår en gratis shuttle-bus fra hotellet til Chatuchak og Pratunum-markedet samt til Patpong. Køretiden fra lufthavnen til hotellet er ca. 30 minutter (ca. 21 km).Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i 1995 og renoveret i 2004. Fordelt på 24 etager har det i alt 53 enkelt- og 178 dobbeltværelser samt 22 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer forskellige forretninger, en frisør, en bar og et spillerum samt en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en swimmingpool med snackbar og liggestole. Desuden er der sauna og dampbad, ligesom der også er mulighed for at få massage. Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet samt spille bordtennis og billard. I nærheden af hotellet ligger der desuden en sportsklub, hvor man mod betaling kan spille tennis og squash.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Check Inn Regency Park
  Fra232krPr. nat

  Check Inn Regency Parkstars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi sainamthip, sukhumvit 22 12/3 -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 567 meninger fra rejsendeBaseret på 567 meninger fra rejsende

  Located in the heart of Sukhumvit, Bangkok's residential and commercial district, the hotel is strategically situated near the Queen Sirikit Convention Centre, shopping centres and a wide choice of restaurant.

  Se mere
 • Anantara Siam Bangkok
  Fra1.525krPr. nat

  Anantara Siam Bangkokstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Rajadamri road 155 -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1732 meninger fra rejsendeBaseret på 1732 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1983. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2017. Der er i alt 354 værelser på stedet. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 15 junior-suiter, 35 suiter, 3 lejligheder, 8 villaer, 1 handicapvenligt værelse og 17 eksekutivværelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Der findes aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Hotel tilbyder vekselkontor til gæsternes bekvemmelighed. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en avisskranke på området. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Gæsterne kan bruge møntvaskeriet. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der er børnehave til gæsternes bekvemmelighed. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Der er overvåget parkering på området. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Der er sikkerhed 24 timer i døgnet. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Windsor Suites and Convention
  Fra350krPr. nat

  Windsor Suites and Conventionstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 20, sukhumvit road 10/1 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1626 meninger fra rejsendeBaseret på 1626 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1994. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen består af 347 værelser. Ejendommen består af 347 dobbeltværelser og 347 suiter. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har elevator. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Der er 24 timers sikkerhedDer er piccolo-service.

  Se mere
 • ICheck Inn Residence Sathorn
  Fra205krPr. nat

  ICheck Inn Residence Sathornstars

  Sathorn, Bangkok , 413/1 soi narathiwat 24, wat pho man -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 187 meninger fra rejsendeBaseret på 187 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2013. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2013. Der er i alt 53 værelser på stedet. Hotel kan prale af . Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Nogle værelser har udsigt til Hotel's smukke have. Hotel har en terrasse, som gæsterne kan nyde godt af. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Hotel tilbyder internetadgang til gæsternes rådighed. Der findes vaskeservice. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Maduzi Hotel
  Fra598krPr. nat

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 469 meninger fra rejsendeBaseret på 469 meninger fra rejsende

  Located at the corner of Sukhumvit Soi 16, hotel is minutes to fine dining, shopping and entertainment along Sukhumvit Road, the most fashionable area in Bangkok, a few steps from BTS sky train and MRT underground to sigh seeing and nightlife, this luxury hotel is the perfect base for discovering Bangkok.

  Se mere
 • Novotel Bangkok Platinum Pratunam
  Fra815krPr. nat

  Novotel Bangkok Platinum Pratunamstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, ratchatevee 220 -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2915 meninger fra rejsendeBaseret på 2915 meninger fra rejsende

  Located right in the heart of the city of angels, Bangkok, this top class international hotel enjoys an ideal setting. It is set on top of the most popular wholesale and retail mall, The Platinum Fashion mall. The hotel is adjacent to shopping, entertainment and business centres, with the Sky Train Station in short strolling distance from the hotels' doorstep. Central World and The Royal Paragon Hall is just a few minutes' walk. The hotel is also only a 10-minute drive from the MBK Centre, while the Suvarnabhumi International Airport is approximately 30 km away.

  Se mere
 • Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok
  Fra966krPr. nat

  Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Rachaprarop rd. makkasan rajthevee 567 -
  4,0/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2013. Der er i alt 281 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af . Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Hotel har elevator. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Gæsterne kan benytte roomservice, så de kan spise morgenmad i sengen. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Fra359krPr. nat

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1250 meninger fra rejsendeBaseret på 1250 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Der er i alt 280 værelser på stedet. Ejendommen består af 31 enkeltværelser, 44 dobbeltværelser og 7 suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Centre Point Pratunam
  Fra607krPr. nat

  Centre Point Pratunamstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Soi petchburi 15, petchburi rd., rajtaewee 6 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1319 meninger fra rejsendeBaseret på 1319 meninger fra rejsende

  It is located in the heart of the city, within easy reach of superior department stores, a grand shopping district, a comprehensive IT center and many other entertainment attractions.Studio 47 sq.m. (without Kitchen)Spacious single room apartment with 1 queen-size bed, and 1 bathroom (integrated shower and bathtub).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  422  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  43
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser