Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  70kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Dream Hotel Bangkok
  Fra402krPr. nat

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3026 meninger fra rejsendeBaseret på 3026 meninger fra rejsende

  Located in the heart of Sukhumvit, Bangkok's pulse for Fashion, entertainment and business. 5 min walk from Asoke BTS and MRT Station. 45 min from Suvarnabhumma International Airport.

  Se mere
 • Grand Alpine Hotel Bangkok
  Fra212krPr. nat

  Grand Alpine Hotel Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Phetchaburi rd, phayathai, ratchathewi 88/15-17 -
  3,0/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette charmerende hotel er ideelt til familier og ligger i Pratunam-Petchburi. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Lokaliteten har 95 indbydende gæsteværelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Grand Alpine Hotel Bangkok. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Grand Alpine Hotel Bangkok. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Besøgende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Josh Hotel
  Fra228krPr. nat

  Josh Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , 19/2 ari 4(north)phahonyothin rd.,samsen nai -
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 14 meninger fra rejsendeBaseret på 14 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Rajatevee- Phayathai. Josh Hotel har i alt 71 værelser. Josh Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Josh Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Gæster, der bor på Josh Hotel, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Dette sted har en række middagsoplevelser. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette hotel, der er ideel til at afholde alle typer events. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Travelodge Sukhumvit
  Fra253krPr. nat

  Travelodge Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11, klongtoey nua 30/9-10 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 407 meninger fra rejsendeBaseret på 407 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Sukhumvit, er dette charmerende hotel optimalt for homoer. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 0 kilometer. Ferieboligen omfatter 224 hyggelige soveværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Travelodge Sukhumvit har 24 timers åbent. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster med reduceret mobilitet kan bo på denne kørestolsegnede ejendom, som omfatter handicapvenlige gæsteværelser. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Travelodge Sukhumvit, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Ambassador Bangkok
  Fra349krPr. nat

  Ambassador Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi sukhumvit 11 171 -
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 880 meninger fra rejsendeBaseret på 880 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Sukhumvit. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 700 meter. Boligen har i alt 760 soveværelser. Ambassador Bangkok blev fuldstændig renoveret i 2008. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ambassador Bangkok har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Ambassador Bangkok har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Takket være den lange række sundhedsbekvemmeligheder, vil dem, der bor i denne bolig, kunne forkæle sig selv under deres ophold. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Maduzi Hotel
  Fra690krPr. nat

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 521 meninger fra rejsendeBaseret på 521 meninger fra rejsende

  Located at the corner of Sukhumvit Soi 16, hotel is minutes to fine dining, shopping and entertainment along Sukhumvit Road, the most fashionable area in Bangkok, a few steps from BTS sky train and MRT underground to sigh seeing and nightlife, this luxury hotel is the perfect base for discovering Bangkok.

  Se mere
 • Park Plaza Bangkok Soi 18
  Fra2.021krPr. nat

  Park Plaza Bangkok Soi 18stars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 18, sukhumvit road -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2564 meninger fra rejsendeBaseret på 2564 meninger fra rejsende

  The hotel located in the centre of Bangkok's prosperous Asoke and Sukhumvit districts which are also renowned as the city's most sought after retail and entertainment area. It also is situated a 5-minute walk from MRT subway and the BTS SkyTrain also 30-minutes from Suvarnabhumi International Airport.

  Se mere
 • Theorie Hotel Sukhumvit 107
  Fra141krPr. nat

  Theorie Hotel Sukhumvit 107stars

  Sukhumvit, Bangkok , 4277, soi bearing 17, sukhumvit 107 rd . -
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4 meninger fra rejsendeBaseret på 4 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Sukhumvit. Ferieboligen, der putter sig indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra ejendommen. Rejsende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Boligen har i alt 78 soveværelser. Theorie Hotel Sukhumvit 107 blev fuldstændig renoveret i 2017. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Hotellet har 24 timers åbent. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Alle soveværelser i Theorie Hotel Sukhumvit 107 har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Theorie Hotel Sukhumvit 107. Der er parkeringsplads ved Theorie Hotel Sukhumvit 107. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Theorie Hotel Sukhumvit 107. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at besøgende nyder alle dele af deres ophold. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne ejendom et perfekt sted for rejsende, der rejser i forretningsøjemed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Indra Regent
  Fra397krPr. nat

  Indra Regentstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Ratchaprarop road 120/126 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1567 meninger fra rejsendeBaseret på 1567 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Pratunam-Petchburi. Med sin placering indenfor 3 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 5 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 439 værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2002. Indra Regent er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Indra Regent har 24 timers åbent. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Denne er en handicapvenlig bolig, hvor der er adgang til fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Kæledyr må ikke medbringes til Indra Regent. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Besøgende der bor på dette sted, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Fra337krPr. nat

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1447 meninger fra rejsendeBaseret på 1447 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Pratunam-Petchburi. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Ferieboligen har i alt 280 værelser. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Eastin Hotel Makkasan Bangkok tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Alle der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. De besøgende kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  532  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  54
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser