Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  69kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Dream Hotel Bangkok
  Fra538krPr. nat

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2952 meninger fra rejsendeBaseret på 2952 meninger fra rejsende

  Located in the heart of Sukhumvit, Bangkok's pulse for Fashion, entertainment and business. 5 min walk from Asoke BTS and MRT Station. 45 min from Suvarnabhumma International Airport.

  Se mere
 • Travelodge Sukhumvit
  Fra246krPr. nat

  Travelodge Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11, klongtoey nua 30/9-10 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 309 meninger fra rejsendeBaseret på 309 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Sukhumvit, er dette charmerende hotel optimalt for homoer. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 26. 0 kilometer. Ferieboligen omfatter 224 hyggelige soveværelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Travelodge Sukhumvit har 24 timers åbent. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Gæster med reduceret mobilitet kan bo på denne kørestolsegnede ejendom, som omfatter handicapvenlige gæsteværelser. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæster, der bor på Travelodge Sukhumvit, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Ambassador Bangkok
  Fra432krPr. nat

  Ambassador Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11 171 -
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 776 meninger fra rejsendeBaseret på 776 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Sukhumvit. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 700 meter. Ferieboligen består af i alt 760 dejlige gæsteværelser. Dette sted blev moderniseret i 2008. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Ambassador Bangkok har kørestolsadgang til fællesarealerne. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der findes en parkeringsplads. Rejsende kan nyde de måltider der serveres i boligen. Gæster der bor i denne bolig, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Theorie Hotel Sukhumvit 107
  Fra133krPr. nat

  Theorie Hotel Sukhumvit 107stars

  Sukhumvit, Bangkok , 4277, soi bearing 17, sukhumvit 107 rd . -
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3 meninger fra rejsendeBaseret på 3 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Sukhumvit, er dette komfortable hotel optimalt for homoer. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 7 kilometer fra ferieboligen. Besøgende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. I alt 78 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Theorie Hotel Sukhumvit 107 blev fuldstændig renoveret i 2017. Theorie Hotel Sukhumvit 107 tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Der er ikke børnesenge i Theorie Hotel Sukhumvit 107. Alle værelser i Theorie Hotel Sukhumvit 107 har kørestolsadgang. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. Besøgende kan bruge transportservice til lufthavnen. Theorie Hotel Sukhumvit 107 er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Theorie Hotel Sukhumvit 107 har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Theorie Hotel Sukhumvit 107 vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Maduzi Hotel
  Fra679krPr. nat

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 512 meninger fra rejsendeBaseret på 512 meninger fra rejsende

  Located at the corner of Sukhumvit Soi 16, hotel is minutes to fine dining, shopping and entertainment along Sukhumvit Road, the most fashionable area in Bangkok, a few steps from BTS sky train and MRT underground to sigh seeing and nightlife, this luxury hotel is the perfect base for discovering Bangkok.

  Se mere
 • Windsor Suites and Convention
  Fra403krPr. nat

  Windsor Suites and Conventionstars

  Sukhumvit, Bangkok , 10/1 sukhumvit soi 20, sukhumvit road -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1825 meninger fra rejsendeBaseret på 1825 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Sukhumvit. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Ferieboligen har i alt 456 soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne bolig fuldt renoveret i 2017. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Hotellet har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Windsor Suites and Convention. For at imødekomme de særlige behov fra gæster, har dette handicapvenlige sted en række værelser med kørestolsadgang. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Hotellet omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til gæster der vil genoplade mentalt og fysisk. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Diamond City Hotel
  Fra208krPr. nat

  Diamond City Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , Soi payanark, rama iv road 594/23 -
  2,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 424 meninger fra rejsendeBaseret på 424 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Rajatevee- Phayathai. Boligen kan tilbyde i alt 90 værelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan besøgende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Diamond City Hotel har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Diamond City Hotel. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Ratchada Point
  Fra248krPr. nat

  Ratchada Pointstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi sudprasert 2, sutthisarn-vinichai road 8 -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 33 meninger fra rejsendeBaseret på 33 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Rama 9- Ratchadapisek. Der er i alt 67 værelser på Ratchada Point. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2015. Ratchada Point omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Ratchada Point har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæsterne kan lade op igen efter en lang dags arbejde eller sightseeing med et skønt måltid, der serveres i ejendommens spiselokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Modena by Fraser Bangkok
  Fra394krPr. nat

  Modena by Fraser Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Rama iv road with ratchadaphisek road (asoke) 2527 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 246 meninger fra rejsendeBaseret på 246 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er homovenligt og ligger i Sukhumvit. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetFerieboligen ligger 6. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 37. 0 kilometer. Der er i alt 238 soveværelser på stedet. Denne feriebolig blev bygget i 2016. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Ferieboligen har også et handicapvenligt værelse. Kæledyr må ikke medbringes til Modena by Fraser Bangkok. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Modena by Fraser Bangkok. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • U Hotel Sukhumvit Bangkok
  Fra491krPr. nat

  U Hotel Sukhumvit Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, sukhumvit road, klongtoey-nua 81 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1662 meninger fra rejsendeBaseret på 1662 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Sukhumvit. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Lokaliteten har 82 indbydende værelser. Dette hotel blev renoveret i 2015. U Hotel Sukhumvit Bangkok omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. U Hotel Sukhumvit Bangkok har 24 timers åbent. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. U Hotel Sukhumvit Bangkok er handicapvenlig, og der er adgang til alle fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. U Hotel Sukhumvit Bangkok tilbyder lufthavnstransportservice. Gæster kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af U Hotel Sukhumvit Bangkok. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  452  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  46
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • The Key Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality
  The Key Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality
  4,2/5
  Kundevurderingaf  2 Muligheder

  God placering, store værelser, bløde senge, rent. Blandt de bedste senge i Bangkok. Kun et andet sted har jeg prøvet dem blødere. Men de er langt bedre end de hårdre brædder som Thai senge normalt er ...

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 18/04/2016

  Fra336krSe mere

 • Anantara Sathorn Bangkok
  Anantara Sathorn Bangkok
  4,7/5
  Kundevurderingaf  32 Muligheder

  Dejligt hotel som ligger centralt for indkøbsmuligheder på siam square. Rigtig god service fra venligt og hjælpsomt personale. Super morgenmads buffet, med alt hvad man kan drømme om. Vi havde en suit ...

  Peter Tue Jensen
  Hotelopia-kunde, 27/02/2016

  Fra642krSe mere

 • Isanook Residence
  Isanook Residence
  4,3/5
  Kundevurderingaf  3 Muligheder

  Placering og god facilititer + tuk tuk transport hver time.

  Anonymius
  Hotelopia-kunde, 02/08/2015

  Fra325krSe mere