Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  81kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Ambassador Bangkok
  Fra311krPr. nat

  Ambassador Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11 171 -
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 656 meninger fra rejsendeBaseret på 656 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Sukhumvit. Stedet, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 700 meter. Ferieboligen har i alt 760 soveværelser. Dette sted blev fuldstændig renoveret i 2008. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Ambassador Bangkok har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. _x000D__x000D_Der er parkeringsplads ved Ambassador Bangkok. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at rejsende nyder alle dele af deres ophold. , Ferieboligen tilbyder sundheds- og wellness-services. og Denne ejendom har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Convenient Park Bangkok Sukhumvit
  Fra128krPr. nat

  Convenient Park Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , 12 soi sukhumvit 62/3 -
  3,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 282 meninger fra rejsendeBaseret på 282 meninger fra rejsende

  The hotel is located in sukhumvit 64 road and near On Nut Sky Train Station is 5 minutes away. Sukhumvit in many ways epitomizes modern Bangkok. Characterised by high rise apartments, air-conditioned shopping centres, stylish restaurants and a wide selection of entertainment venues.

  Se mere
 • The Landmark Bangkok
  Fra882krPr. nat

  The Landmark Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 138 sukhumvit road 138 -
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2072 meninger fra rejsendeBaseret på 2072 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i det kendte indkøbs- og forretningsområde midt på Sukhumvit Road. Lige i nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder, diverse restauranter samt en af Bangkoks Skytrain-stationer. Der er ca. 30 km til lufthavnen Bangkok Suvarnabhumi.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2002. Det er på 31 etager og råder over 414 værelser heraf 55 suiter. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også står safebokse, vekselbørs og elevatorer til rådighed. Til faciliteterne hører forskellige forretninger, flere barer og restauranter (klimatiseret) samt en offentlig internetadgang. Herudover er der selvfølgelig vaskeservice og roomservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Der er endvidere en parkeringsplads på hotellet.De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med badekar eller brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size) og safeboks (mod betaling).Herudover er der en whirlpool, en sauna, et fitness-studie, et stort wellnessområde og en beautysalon samt en squashbane.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Fra316krPr. nat

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1324 meninger fra rejsendeBaseret på 1324 meninger fra rejsende

  Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Der er i alt 280 værelser på stedet. Ejendommen består af 31 enkeltværelser, 44 dobbeltværelser og 7 suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Der findes aircondition på de offentlige områder. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan bruge elevatoren. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af en butik på stedet. Der er en nøgleopbevaringsservice til rådighed. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Der er 24 timers sikkerhed

  Se mere
 • Windsor Suites and Convention
  Fra469krPr. nat

  Windsor Suites and Conventionstars

  Sukhumvit, Bangkok , 10/1 sukhumvit soi 20, sukhumvit road -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1698 meninger fra rejsendeBaseret på 1698 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Sukhumvit. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. De 456 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Stedet har 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor rejsende kan bede om en vugge til de små. Dette hotel er tilgængeligt med kørestol. Der er -1 handicapvenligt gæsteværelse på området. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Windsor Suites and Convention har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at gæsterne kan lade op igen mentalt og fysisk. , Boligen tilbyder forretningsfaciliteter. og Alle gæster der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Windsor Suites and Convention.

  Se mere
 • Sofitel Bangkok Sukhumvit
  Fra1.060krPr. nat

  Sofitel Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , sukhumvit road soi 13-15 klongtoey nua wattana 189 -
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3225 meninger fra rejsendeBaseret på 3225 meninger fra rejsende

  Centrally located on lively Sukhumvit Road, in central Bangkok, the hotel is within easy reach of the best of the city's shopping and entertainment, as well as the Skytrain and subway stations and the Queen Sirikit National Convention Centre. The hotel is approximately 30 km from Suvarnabhumi International Airport.

  Se mere
 • Park Plaza Bangkok Soi 18
  Fra723krPr. nat

  Park Plaza Bangkok Soi 18stars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 18, sukhumvit road -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2341 meninger fra rejsendeBaseret på 2341 meninger fra rejsende

  The hotel located in the centre of Bangkok's prosperous Asoke and Sukhumvit districts which are also renowned as the city's most sought after retail and entertainment area. It also is situated a 5-minute walk from MRT subway and the BTS SkyTrain also 30-minutes from Suvarnabhumi International Airport.

  Se mere
 • Check Inn Regency Park
  Fra300krPr. nat

  Check Inn Regency Parkstars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi sainamthip, sukhumvit 22 12/3 -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 620 meninger fra rejsendeBaseret på 620 meninger fra rejsende

  Located in the heart of Sukhumvit, Bangkok's residential and commercial district, the hotel is strategically situated near the Queen Sirikit Convention Centre, shopping centres and a wide choice of restaurant.

  Se mere
 • Woraburi Sukhumvit Hotel & Resort
  Fra219krPr. nat

  Woraburi Sukhumvit Hotel & Resortstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 4, klongtoey 128/1 -
  3,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1031 meninger fra rejsendeBaseret på 1031 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Sukhumvit. Med en beliggenhed indenfor 600 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 300 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 123 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Woraburi Sukhumvit Hotel & Resort. Woraburi Sukhumvit Hotel & Resort blev opført i 2001. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Woraburi Sukhumvit Hotel & Resort er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. Gæsterne vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Woraburi Sukhumvit Hotel & Resort. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • The Manhattan Sukhumvit Bangkok
  Fra321krPr. nat

  The Manhattan Sukhumvit Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit road soi 15 13 -
  3,6/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1192 meninger fra rejsendeBaseret på 1192 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Sukhumvit. Beliggende indenfor 4. 5 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 5 kilometer. De 200 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette sted blev fuldt moderniseret i 1967. The Manhattan Sukhumvit Bangkok har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i The Manhattan Sukhumvit Bangkok. The Manhattan Sukhumvit Bangkok er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved The Manhattan Sukhumvit Bangkok. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på The Manhattan Sukhumvit Bangkok. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette hotel med masser af sundheds- og wellness-muligheder. og Gæster vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  437  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  44
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser