Hoteller i Bangkok

Find på kortet
Hoteller - Bangkok

BangkokFra  78kr

Anbefalede hoteller - Bangkok

 • Check Inn Regency Park
  Fra257krPr. nat

  Check Inn Regency Parkstars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi sainamthip, sukhumvit 22 12/3 -
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 567 meninger fra rejsendeBaseret på 567 meninger fra rejsende

  Located in the heart of Sukhumvit, Bangkok's residential and commercial district, the hotel is strategically situated near the Queen Sirikit Convention Centre, shopping centres and a wide choice of restaurant.

  Se mere
 • Windsor Suites and Convention
  Fra685krPr. nat

  Windsor Suites and Conventionstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 20, sukhumvit road 10/1 -
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1626 meninger fra rejsendeBaseret på 1626 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1994. Hotel undergik en renovering i 2013. Ejendommen udgør en hovedetage. Ejendommen består af 347 værelser. Ejendommen består af 347 dobbeltværelser og 347 suiter. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel har et pengeskab, hvor gæsterne kan opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har elevator. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Gæsterne kan bruge roomservice. Hotel tilbyder vaskeservice. Hotel tilbyder lægeservice til gæsternes sikkerhed og bekvemmelighed. Etablissementet har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Til forældrenes bekvemmelighed tilbyder Hotel en babysitter-service efter anmodning. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Der er 24 timers sikkerhedDer er piccolo-service.

  Se mere
 • Convenient Park Bangkok Sukhumvit
  Fra119krPr. nat

  Convenient Park Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , 12 soi sukhumvit 62/3 -
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 276 meninger fra rejsendeBaseret på 276 meninger fra rejsende

  The hotel is located in sukhumvit 64 road and near On Nut Sky Train Station is 5 minutes away. Sukhumvit in many ways epitomizes modern Bangkok. Characterised by high rise apartments, air-conditioned shopping centres, stylish restaurants and a wide selection of entertainment venues.

  Se mere
 • Maduzi Hotel
  Fra570krPr. nat

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 469 meninger fra rejsendeBaseret på 469 meninger fra rejsende

  Located at the corner of Sukhumvit Soi 16, hotel is minutes to fine dining, shopping and entertainment along Sukhumvit Road, the most fashionable area in Bangkok, a few steps from BTS sky train and MRT underground to sigh seeing and nightlife, this luxury hotel is the perfect base for discovering Bangkok.

  Se mere
 • The Landmark Bangkok
  Fra657krPr. nat

  The Landmark Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 138 sukhumvit road 138 -
  5,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Det attraktive hotel ligger i det kendte indkøbs- og forretningsområde midt på Sukhumvit Road. Lige i nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder, diverse restauranter samt en af Bangkoks Skytrain-stationer. Der er ca. 30 km til lufthavnen Bangkok Suvarnabhumi.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2002. Det er på 31 etager og råder over 414 værelser heraf 55 suiter. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også står safebokse, vekselbørs og elevatorer til rådighed. Til faciliteterne hører forskellige forretninger, flere barer og restauranter (klimatiseret) samt en offentlig internetadgang. Herudover er der selvfølgelig vaskeservice og roomservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Der er endvidere en parkeringsplads på hotellet.De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med badekar eller brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size) og safeboks (mod betaling).Herudover er der en whirlpool, en sauna, et fitness-studie, et stort wellnessområde og en beautysalon samt en squashbane.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Park Plaza Bangkok Soi 18
  Fra483krPr. nat

  Park Plaza Bangkok Soi 18stars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 18, sukhumvit road -
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  The hotel located in the centre of Bangkok's prosperous Asoke and Sukhumvit districts which are also renowned as the city's most sought after retail and entertainment area. It also is situated a 5-minute walk from MRT subway and the BTS SkyTrain also 30-minutes from Suvarnabhumi International Airport.

  Se mere
 • Park Hyatt Bangkok
  Fra2.004krPr. nat

  Park Hyatt Bangkokstars

  Chidlom - Ploenchit, Bangkok , Central embassy, wireless road, lumpini, 88 -
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2017. Ejendommen består af 222 værelser. Ejendommen består af 32 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilvejebringer det ideelle udgangspunkt for at udforske byen. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Hotel pengeskab er et sikkert sted for gæsterne at opbevare værdifulde genstande. Der er vekselkontor på området. Hotel har elevator. Gæsterne kan slappe af i den smukke have. Gæsterne kan slappe af på terrassen. Hotel har en nøgleopbevaringsservice. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Der findes et motionsrum på området til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilvejebringer babysitter-service efter anmodning. Gæsterne vil sætte pris på bekvemmeligheden af biludlejningsservice på stedet. Gæsterne kan bruge transportservice til lufthavnen. Hotel har overvåget parkering til gæsternes sikkerhed. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Gæsterne kan nye en kop kaffe sammen med morgenens avis, der leveres af Hotel. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Hotel har piccolo-service.

  Se mere
 • Amari Boulevard
  Fra520krPr. nat

  Amari Boulevardstars

  Sukhumvit, Bangkok , 2 soi 5, sukhumvit road 2 -
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1174 meninger fra rejsendeBaseret på 1174 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i et af de mest spændende kvarterer i Bangkok. Der er ikke særligt langt fra hotellet til centrum af byen. I de umiddelbare omgivelser finder man et væld af butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i 1989 og renoveret i år 2001/2003. Det råder over en 25-etagers hovedbygning og en 16-etagers sidebygning med i alt 309 værelser, heraf 127 dobbeltværelser og 170 tvillingeværelser samt 12 suiter. Derudover rummer bygningen en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Desuden er der forskellige forretninger og en bar samt en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover har hotellet et konferencerum og en internetterminal med trådløs forbindelse. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at få massage og diverse andre wellness-behandlinger. For de sportsbegejstrede er der et fitness-studie (delvist mod betaling). Ca. 15 km væk ligger der endvidere en golfbane.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere special- og diætretter.

  Se mere
 • Ambassador Bangkok
  Fra309krPr. nat

  Ambassador Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11 171 -
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 588 meninger fra rejsendeBaseret på 588 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 1962. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2008. Ejendommen består af 760 værelser. Ejendommen består af 730 dobbeltværelser og 30 suiter. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Ejendommen har aircondition på de offentlige områder. Hotel’s reception er åben 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Der er vekselkontor på området. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Der er en avisskranke på området. Hotel har et handy minimarked til sidste øjebliks fornødenheder eller glemte tandbørster. Der findes en butik på området. Gæsterne kan benytte sig af nøgleopbevaringsservicen. Der er mobiltelefondækning i hele Hotel. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Hotel tilbyder roomservice. Gæsterne kan med fordel benytte Hotel 's vaskeservice. I tilfælde af sygdom, kan gæsterne bruge lægeservicen . Ejendommen har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Gæsterne kan lade op til dagen i stedets motionsrum. Der findes en babysitter-service efter anmodning til gæsternes bekvemmelighed. Hotel tilbyder en biludlejningsservice. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Hotel tilbyder aviser hver dag. Hotel tilbyder 24 timers sikkerhed. Piccolo-servicen giver ekstra bekvemmelighed.

  Se mere
 • Grand President Executive Serviced Apartment
  Fra291krPr. nat

  Grand President Executive Serviced Apartmentstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 11, wattana 11,14,16 -
  2,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  The hotel is ideally located at the most desirable downtown location within reach of expressways and some of Bangkok's best shopping, dining and entertainment districts. The BTS sky train and Sukhumvit road is only 2 minutes away on foot.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  421  Hoteller - Bangkok
Side  1  af  43
 

Beskrivelse af destination

  Bangkok er hovedstaden i Thailand, beliggende ned til floden Chao Phraya, nær ved dens udmunding i Den Thailandske Golf. Det er en dynamisk, eksotisk, og billig by, fyldt med skyskrabere, templer, sofistikerede indkøbscentre, natteliv, fremragende hoteltilbud og gastronomi. Du vil blive imponeret når du besøger det store palads, de mange templer og når du ser den fantastiske arkitektur. Meget nær ved findes den liggende Buddha, bed den om et ønske, det er traditionen. Nationalmuseet er det største i Asien. I templet Wat Po, som er det største og ældste i Bangkok, kan du få en traditionel massage. I templet Wat Trai Mit, kan du se guldbuddhaen, som er tre meter høj og vejer fem ton. Du kan besøge det elegante museum for det kongelige teakpalads i Wimanmek, og paladset i Suan Pakkad, med dets smukke haver. På pladsen Siam, nær ved World Trade Center, kan du se det eksotiske paradis ved Erawan, du kan tage på shopping på det traditionelle marked i Chatuchak (det åbner kun lørdag og søndag), eller besøge det kinesiske kvarter. Den zoologiske have i Dusit, planetariet, forskellige forlystelsesparker, safarier, golf, rideture, og meget mere… Bangkok vil overraske dig med sin historie og nutid.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Bangkok

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser