Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  216kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Luxury Family Hotel Bílá Labut
  Fra470krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 138 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 549 meninger fra rejsendeBaseret på 549 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende nær byens handels- og kulturcentrum. En række restauranter, barer, natklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnet kan alt sammen findes i umiddelbar nærhede af hotellet. Lufthavnen i Prag ligger omkring 20 km borte. Dette byhotel, der blev renoveret i 2005, giver gæsterne komplet forretningsservice såvel som kultur- og andre programmer. Dem, der ankommer i bil, kan bruge den sikrede hotelparkering. Hotellet består af i alt 55 værelser fordelt over 5 etager. Andre faciliteter omfatter en bar og en restaurant. Alle værelser har en suite badeværelse, internetadgang og alle moderne bekvemmeligheder. Hotelkomplekset har en sauna, en jacuzzi og et fitness-rum. Nærmeste golfbane ligger omkring 5 minutters kørsel borte. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og middag kan fås à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Grand Majestic Plaza
  Fra1.037krPr. nat

  Grand Majestic Plazastars

  Stare Mesto, Prag , Truhlarska 16 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af det historiske Prag blot få skridt fra det berømte Kommunalhus Obecní D?m, det gotiske Pulvertårn, den betydningsfulde Republikkens Plads og det allermest attraktive indkøbs- og finanscenter Palladium. Herudover er der adgang til offentlig transport kun et stenkast fra hotellet, mens der til busstationen er omkring 1,5 km. Sidst, men ikke mindst er der fra hotellet godt og vel 25 km til Ruzyn? internationale lufthavn.Hotellet tilbyder 4 konferencelokaler, som dækker et område på 291 m2, og som alle rummer dagslys samt restauranten Atrium, bar i foyeren, café, beværtning og sommerhave med terrasse. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 196 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan også benytte sig af WLAN/internetadgangen og garagen samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet tilbyder unikt indrettede værelser, herunder 6 luksuriøse lejligheder. Alle værelser er udstyret med regulerbart klimaanlæg, gratis og trådløs internetadgang, et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, clockradio, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, elektrisk safeboks, skrivebord og stol. Hvert værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med et brusebad/badekar og hårtørrer. Af yderligere detaljer på værelset er der en dobbelt- eller kingsize seng, telefon, strygejern og strygebræt samt en altan eller terrasse. Sidst, men ikke mindst tilbyder værelserne radiator.Hotellets spa-område rummer en sauna, et boblebad, thai-massage og spa-behandlinger.Der tilbydes en morgenbuffet, frokosten tilbydes a la carte eller som menu, og aftensmaden er tilgængelig a la carte.

  Se mere
 • Grandior Hotel Prague
  Fra1.005krPr. nat

  Grandior Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 42 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1611 meninger fra rejsendeBaseret på 1611 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 215 værelser på stedet. Ejendommen består af 192 dobbeltværelser, 20 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • 987 Prague Hotel
  Fra829krPr. nat

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Praga 1 . Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Hotel Jurys Inn Prague
  Fra689krPr. nat

  Hotel Jurys Inn Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Sokolovska 204/11 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2005 meninger fra rejsendeBaseret på 2005 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed kun 5 minutter fra Prags gamle bydel og med nem adgang til alle byens attraktioner. Hotellet ligger over for metrostationen Florenc, hvorfra den berømte Wenzelsplads kun ligger 2 stoppesteder væk. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed, hvorfra man kan drage på opdagelse blandt tilbuddene i byen Prag. Endvidere ligger Prags lufthavn Ruzyně ca. 23 km væk, og til Wiens internationale lufthavn er der omkring 301 km fra hotellet.Dette splinternye, moderne business-hotel blev bygget i 2009 og har 214 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på hotellet er der også safeboks og elevator. Hotellet tilbyder også en tidssvarende restaurant og en stilfuld salon og bar såvel som en kaffebar. Hertil kommer 2 førsteklasses konferencelokaler, som er udstyret med lydanlæg og WLAN/internetadgang. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets sikre underjordiske parkeringsplads (mod betaling).De rummelige og komfortable værelser har alle eget badeværelse med brusebad, og den fuldkomne komfort på værelserne kan rumme 3 voksne, 2 voksne og 2 børn eller bare 1 person. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, dobbeltseng og fladskærmsfjernsyn med flere kanaler. Ad yderligere behageligheder er der internetadgang med ledning og hurtig forbindelse, safeboks, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie uden beregning.Hotellet tilbyder aftensmad a la carte.

  Se mere
 • Hotel Paris Prague
  Fra1.567krPr. nat

  Hotel Paris Praguestars

  Stare Mesto, Prag , u obecniho domu 1 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1635 meninger fra rejsendeBaseret på 1635 meninger fra rejsende

  Det historiske hotel ligger i den gamle bydel. Der er få minutters gang til forskellige seværdigheder. Lige i nærheden finder man en forbindelse med offentlig transport samt diverse indkøbsmuligheder. Til de nærmeste diskoteker og barer er der ca. 100 m. Lufthavnen ligger ca. 17 km væk (ca. 30 minutters kørsel med bil).Hotellet er bygget i 1904 og har på sine fem etager i alt 86 værelser, heraf 13 juniorsuiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, lobbybar, konferencerum, garage (mod betaling) og en parkeringsplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café og en klimatiseret á la carte restaurant med ikke-ryger område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen samt bestille roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine, badekåber og hårtørrer. Hertil kommer en telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Sidst, men ikke mindst, er alle værelser udstyret med minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Hotellets gæster kan slappe af i whirlpoolen, saunaen og dampbadet samt få massage (mod betaling). Desuden er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie.

  Se mere
 • Beseda
  Fra639krPr. nat

  Besedastars

  Stare Mesto, Prag , Vladislavova 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 545 meninger fra rejsendeBaseret på 545 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Prague . Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 6 annekser. Der er i alt 135 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser, 1 junior-suite, 9 lejligheder og 1 handicapvenligt værelse. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra skibakkerne. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Art Deco Imperial
  Fra1.041krPr. nat

  Art Deco Imperialstars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2238 meninger fra rejsendeBaseret på 2238 meninger fra rejsende

  Beliggende i Prague , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Ejendommen består af 126 værelser. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 5 junior-suiter, 1 suite, 2 handicapvenlige værelser og 34 eksekutivværelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Mucha
  Fra689krPr. nat

  Muchastars

  Stare Mesto, Prag , Sokolovska 26 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 469 meninger fra rejsendeBaseret på 469 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre del af middelklassen og ligger i centrum af Prag i nærheden af shoppinggaden Na Porici og Hiltons businesscenter. Der er ca. 1 km til den tidligere ringgade rundt om den gamle bydel samt til Wenzelpladsen, mens der er 100 m til den nærmeste metrostation. Endvidere er der ca. 50 m til kongevejen og den gamle bydel, hvor man finder et hav af restauranter og barer samt diverse indkøbsmuligheder.Det charmerende hotel er bygget i år 1800 og blev totalt renoveret for nyligt. Det råder over 7 etager med i alt 39 værelser, heraf 6 lejligheder, 3 suiter, 3 enkelt- og 27 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellets à la carte restaurant er klimatiseret. Prikken over i'et er roomservice og vasketøjsservice, og der er endda mulighed for at gå på Internettet. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads (mod betaling).Værelserne er indrettet i Art-Deco-stil og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, minibar, gratis internetadgang, elkedel, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Casa Marcello
  Fra712krPr. nat

  Casa Marcellostars

  Stare Mesto, Prag , Rasnovka 783 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 422 meninger fra rejsendeBaseret på 422 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nærheden af den gamle bys ringvej og det jødiske kvarter Josefov. På få minutter når man flodbredden og byens centrum. Alle de attraktive seværdigheder finder man lige i nærheden.Hotellet har tre etager med i alt 32 komfortable værelser, en foyer med døgnåben reception, pengeskab og vekselbørs. På hotellet findes der ikke blot en bar og en pub, men også en klimatiseret a la carte restaurant med ikke-ryger afdeling. Endvidere tilbydes room- og vaskeservice mod betaling samt garage mod betaling.De 32 indbydende værelser er indrettet med bad/WC og hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV. En minibar, væg-til-væg tæpper samt centralvarme og pengeskab hører ligeledes til standardudstyret.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra morgenmadsbuffeten.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  198  Hoteller - Prag
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser