Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  193kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Luxury Family Hotel Bílá Labut
  Fra353krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 144 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 568 meninger fra rejsendeBaseret på 568 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende nær byens handels- og kulturcentrum. En række restauranter, barer, natklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnet kan alt sammen findes i umiddelbar nærhede af hotellet. Lufthavnen i Prag ligger omkring 20 km borte. Dette byhotel, der blev renoveret i 2005, giver gæsterne komplet forretningsservice såvel som kultur- og andre programmer. Dem, der ankommer i bil, kan bruge den sikrede hotelparkering. Hotellet består af i alt 55 værelser fordelt over 5 etager. Andre faciliteter omfatter en bar og en restaurant. Alle værelser har en suite badeværelse, internetadgang og alle moderne bekvemmeligheder. Hotelkomplekset har en sauna, en jacuzzi og et fitness-rum. Nærmeste golfbane ligger omkring 5 minutters kørsel borte. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og middag kan fås à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Grand Majestic Plaza
  Fra746krPr. nat

  Grand Majestic Plazastars

  Prague City Centre, Prag , Truhlarska 16 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af det historiske Prag blot få skridt fra det berømte Kommunalhus Obecní D?m, det gotiske Pulvertårn, den betydningsfulde Republikkens Plads og det allermest attraktive indkøbs- og finanscenter Palladium. Herudover er der adgang til offentlig transport kun et stenkast fra hotellet, mens der til busstationen er omkring 1,5 km. Sidst, men ikke mindst er der fra hotellet godt og vel 25 km til Ruzyn? internationale lufthavn.Hotellet tilbyder 4 konferencelokaler, som dækker et område på 291 m2, og som alle rummer dagslys samt restauranten Atrium, bar i foyeren, café, beværtning og sommerhave med terrasse. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 196 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan også benytte sig af WLAN/internetadgangen og garagen samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet tilbyder unikt indrettede værelser, herunder 6 luksuriøse lejligheder. Alle værelser er udstyret med regulerbart klimaanlæg, gratis og trådløs internetadgang, et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, clockradio, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, elektrisk safeboks, skrivebord og stol. Hvert værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med et brusebad/badekar og hårtørrer. Af yderligere detaljer på værelset er der en dobbelt- eller kingsize seng, telefon, strygejern og strygebræt samt en altan eller terrasse. Sidst, men ikke mindst tilbyder værelserne radiator.Hotellets spa-område rummer en sauna, et boblebad, thai-massage og spa-behandlinger.Der tilbydes en morgenbuffet, frokosten tilbydes a la carte eller som menu, og aftensmaden er tilgængelig a la carte.

  Se mere
 • Grandior Hotel Prague
  Fra937krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1696 meninger fra rejsendeBaseret på 1696 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 215 værelser på stedet. Ejendommen består af 192 dobbeltværelser, 20 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Hotel Jurys Inn Prague
  Fra756krPr. nat

  Hotel Jurys Inn Praguestars

  Prague City Centre, Prag , Sokolovska 204/11 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2084 meninger fra rejsendeBaseret på 2084 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed kun 5 minutter fra Prags gamle bydel og med nem adgang til alle byens attraktioner. Hotellet ligger over for metrostationen Florenc, hvorfra den berømte Wenzelsplads kun ligger 2 stoppesteder væk. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed, hvorfra man kan drage på opdagelse blandt tilbuddene i byen Prag. Endvidere ligger Prags lufthavn Ruzyně ca. 23 km væk, og til Wiens internationale lufthavn er der omkring 301 km fra hotellet.Dette splinternye, moderne business-hotel blev bygget i 2009 og har 214 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på hotellet er der også safeboks og elevator. Hotellet tilbyder også en tidssvarende restaurant og en stilfuld salon og bar såvel som en kaffebar. Hertil kommer 2 førsteklasses konferencelokaler, som er udstyret med lydanlæg og WLAN/internetadgang. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets sikre underjordiske parkeringsplads (mod betaling).De rummelige og komfortable værelser har alle eget badeværelse med brusebad, og den fuldkomne komfort på værelserne kan rumme 3 voksne, 2 voksne og 2 børn eller bare 1 person. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, dobbeltseng og fladskærmsfjernsyn med flere kanaler. Ad yderligere behageligheder er der internetadgang med ledning og hurtig forbindelse, safeboks, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie uden beregning.Hotellet tilbyder aftensmad a la carte.

  Se mere
 • Beseda
  Fra533krPr. nat

  Besedastars

  Prague City Centre, Prag , Vladislavova 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 571 meninger fra rejsendeBaseret på 571 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Prague . Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 6 annekser. Der er i alt 135 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser, 1 junior-suite, 9 lejligheder og 1 handicapvenligt værelse. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra skibakkerne. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Rott
  Fra1.181krPr. nat

  Rottstars

  Prague City Centre, Prag , Male namesti 4/138 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1206 meninger fra rejsendeBaseret på 1206 meninger fra rejsende

  Hotellet blev allerede bygget i år 1250 og er for nylig blevet renoveret. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 82 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, minimarked samt et konferencerum for forretningsfolk. Hotellet kan tilbyde en café, en bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Endvidere kan hotellets gæster udover vaske- og roomservice også benytte internetterminalen og parkeringspladserne mod betaling.

  Se mere
 • Hotel Paris Prague
  Fra1.419krPr. nat

  Hotel Paris Praguestars

  Prague City Centre, Prag , u obecniho domu 1 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1670 meninger fra rejsendeBaseret på 1670 meninger fra rejsende

  Det historiske hotel ligger i den gamle bydel. Der er få minutters gang til forskellige seværdigheder. Lige i nærheden finder man en forbindelse med offentlig transport samt diverse indkøbsmuligheder. Til de nærmeste diskoteker og barer er der ca. 100 m. Lufthavnen ligger ca. 17 km væk (ca. 30 minutters kørsel med bil).Hotellet er bygget i 1904 og har på sine fem etager i alt 86 værelser, heraf 13 juniorsuiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, lobbybar, konferencerum, garage (mod betaling) og en parkeringsplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café og en klimatiseret á la carte restaurant med ikke-ryger område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen samt bestille roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine, badekåber og hårtørrer. Hertil kommer en telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Sidst, men ikke mindst, er alle værelser udstyret med minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Hotellets gæster kan slappe af i whirlpoolen, saunaen og dampbadet samt få massage (mod betaling). Desuden er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie.

  Se mere
 • Ariston
  Fra420krPr. nat

  Aristonstars

  Prague City Centre, Prag , Seifertova 65 65 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 350 meninger fra rejsendeBaseret på 350 meninger fra rejsende

  This modern hotel is situated approximately 5 minutes drive from the centre of Prague. The nearest tram station is located just 100 m from the hotel.Renovated in 2012, this hotel comprises of 116 well-equipped rooms. Guests may make use of the lifts, restaurant and conference room and park their cars in the hotel car park.As standard, all bedrooms include an en suite bathroom with hairdryer, direct dial telephone, satellite/cable TV, WiFi Internet connection and a safe.

  Se mere
 • Best Western Hotel Pav
  Fra545krPr. nat

  Best Western Hotel Pavstars

  Prague City Centre, Prag , Kremencova 13 13 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1111 meninger fra rejsendeBaseret på 1111 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den historiske del af byens centrum.Hotellets tradition kan dateres tilbage til 1806, og det oprindelige skilt over hovedindgangen stammer også fra denne periode. Bygningen blev opført i klassisk stil med inspiration fra de kunstneriske bedrifter i det antikke Grækenland og Rom. Hotellet tilbyder 89 værelser, som alle er udstyret med moderne faciliteter.Hvert værelse er udstyret med et badeværelse med brusebad eller badekar, toilet, hårtørrer, håndklæder og hotellets egen kosmetikserie. Endvidere rummer værelserne telefon, satellit-tv, safeboks og gratis, ubegrænset WLAN/internetadgang.

  Se mere
 • Art Deco Imperial
  Fra974krPr. nat

  Art Deco Imperialstars

  Prague City Centre, Prag , Na porici 15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2280 meninger fra rejsendeBaseret på 2280 meninger fra rejsende

  Beliggende i Prague , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2007. Ejendommen består af 126 værelser. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 5 junior-suiter, 1 suite, 2 handicapvenlige værelser og 34 eksekutivværelser. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane blot en kort køretur fra ejendommen. Hotel har kørestolsadgang. Der findes parkeringspladser på stedet. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  178  Hoteller - Prag
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser