Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  124kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Luxury Family Hotel Bílá Labut
  Fra169krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 124 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 473 meninger fra rejsendeBaseret på 473 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende nær byens handels- og kulturcentrum. En række restauranter, barer, natklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnet kan alt sammen findes i umiddelbar nærhede af hotellet. Lufthavnen i Prag ligger omkring 20 km borte. Dette byhotel, der blev renoveret i 2005, giver gæsterne komplet forretningsservice såvel som kultur- og andre programmer. Dem, der ankommer i bil, kan bruge den sikrede hotelparkering. Hotellet består af i alt 55 værelser fordelt over 5 etager. Andre faciliteter omfatter en bar og en restaurant. Alle værelser har en suite badeværelse, internetadgang og alle moderne bekvemmeligheder. Hotelkomplekset har en sauna, en jacuzzi og et fitness-rum. Nærmeste golfbane ligger omkring 5 minutters kørsel borte. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og middag kan fås à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Grandior Hotel Prague
  Fra575krPr. nat

  Grandior Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 42 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1312 meninger fra rejsendeBaseret på 1312 meninger fra rejsende

  Beliggende i Prague , tilbyder denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Ejendommen består af 215 værelser. Ejendommen består af 192 dobbeltværelser, 20 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Beliggende i hjertet af byen giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Hotel har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Jurys Inn Prague
  Fra369krPr. nat

  Jurys Inn Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Sokolovska 11 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1694 meninger fra rejsendeBaseret på 1694 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed kun 5 minutter fra Prags gamle bydel og med nem adgang til alle byens attraktioner. Hotellet ligger over for metrostationen Florenc, hvorfra den berømte Wenzelsplads kun ligger 2 stoppesteder væk. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed, hvorfra man kan drage på opdagelse blandt tilbuddene i byen Prag. Endvidere ligger Prags lufthavn Ruzyně ca. 23 km væk, og til Wiens internationale lufthavn er der omkring 301 km fra hotellet.Dette splinternye, moderne business-hotel blev bygget i 2009 og har 214 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på hotellet er der også safeboks og elevator. Hotellet tilbyder også en tidssvarende restaurant og en stilfuld salon og bar såvel som en kaffebar. Hertil kommer 2 førsteklasses konferencelokaler, som er udstyret med lydanlæg og WLAN/internetadgang. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets sikre underjordiske parkeringsplads (mod betaling).De rummelige og komfortable værelser har alle eget badeværelse med brusebad, og den fuldkomne komfort på værelserne kan rumme 3 voksne, 2 voksne og 2 børn eller bare 1 person. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, dobbeltseng og fladskærmsfjernsyn med flere kanaler. Ad yderligere behageligheder er der internetadgang med ledning og hurtig forbindelse, safeboks, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie uden beregning.Hotellet tilbyder aftensmad a la carte.

  Se mere
 • 987 Prague Hotel
  Fra417krPr. nat

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 955 meninger fra rejsendeBaseret på 955 meninger fra rejsende

  Beliggende i Praga 1 , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2006. Hotel undergik en renovering i 2006. Der er i alt 80 værelser på stedet. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Hotel har kørestolsadgang. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Art Deco Imperial
  Fra629krPr. nat

  Art Deco Imperialstars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2009 meninger fra rejsendeBaseret på 2009 meninger fra rejsende

  Beliggende i Prague , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev moderniseret i 2007. Ejendommen består af 126 værelser. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 5 junior-suiter, 1 suite, 2 handicapvenlige værelser og 34 eksekutivværelser. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Ejendommen har kørestolsadgang. Dette etablissement tillader kæledyr. Store kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Rott
  Fra555krPr. nat

  Rottstars

  Stare Mesto, Prag , Male namesti 4/138 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1092 meninger fra rejsendeBaseret på 1092 meninger fra rejsende

  Hotellet blev allerede bygget i år 1250 og er for nylig blevet renoveret. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 82 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, minimarked samt et konferencerum for forretningsfolk. Hotellet kan tilbyde en café, en bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Endvidere kan hotellets gæster udover vaske- og roomservice også benytte internetterminalen og parkeringspladserne mod betaling.

  Se mere
 • Central Hotel Prague
  Fra343krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette hotel ligger centralt i Prags historiske midtby blot tre minutters gang fra den historiske bys grænse.iddelklassehotellet blev renoveret og har i alt 51 værelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception. Hotellet har elevator, bar og offentlig internetterminal.Værelserne er omhyggeligt indrettet med bad/WC, telefon, satellit-TV, doppeltseng, pengeskab og væg-til-væg tæpper.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra buffeten.

  Se mere
 • Elite
  Fra327krPr. nat

  Elitestars

  Stare Mesto, Prag , Ostrovni 32 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 898 meninger fra rejsendeBaseret på 898 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i en rolig sidegade i hjertet af Prags nyere bydel. Lige foran døren finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. På omkring 15 minutters gang kommer man til berømte seværdigheder såsom Wenzelpladsen, Karlsbroen, den gamle ringvold samt Prags Borg. Der er kun få skridt til en forbindelse med offentlig transport samt National- og Mørketeatret. Endvidere ligger operahuset ca. 2 km fra hotellet. Byens lufthavn ligger ca. 20 km uden for centrum.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2000. Det ligger i en historisk bygning fra slutningen af det 14. århundrede. Det råder over 4 etager med i alt 79 værelser, heraf 1 suite. Den klimatiserede bygning rummer endvidere en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs samt en elevator. Herudover er der en café, en bar, en restaurant og en spisesal. Ydermere er der også internetadgang samt roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt indrettede værelser har antikke møbler og er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, radio og satellit-/kabel-tv med betalingsfunktion. Minibar og safeboks (mod betaling) er en del af værelsernes standardindretning. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Suiterne er rummeligere og har endvidere en separat sofagruppe.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Grand Hotel Bohemia
  Fra681krPr. nat

  Grand Hotel Bohemiastars

  Stare Mesto, Prag , Kralodvorska 4 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1253 meninger fra rejsendeBaseret på 1253 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i et stille kvarter med en central beliggenhed tæt på mange af Prags historiske seværdigheder og monumenter såsom Krudttårnet, Torvet i den gamle bydel, Karlsbroen og Prag Slot, alt sammen inden for bekvem gåafstand. Til indkøbsmuligheder, forretninger og kontorbygninger er der desuden kun en kort gåtur. Deslige ligger den nærmeste metrostation ca. 100 m væk, mens der til hovedbanegården er omkring 2 km fra hotellet. Til lufthavnen er der 15 km.Det førsteklasses traditionelle hotel blev renoveret i 2006 og ligger i en bygning, som er typisk for Prags gamle bydel. Det består af 78 værelser fordelt på 6 etager og tilbyder en elegant foyer med døgnåben reception, elevatorer og trådløs internetadgang. Der er også en bar, en café i wienerstil såvel som en gourmetrestaurant kaldet U Prasné Brány. Herudover kan gæsterne leje de neobarokke Boccaccio-festsale med plads til 140 personer. Der tilbydes endvidere også parkeringsmuligheder samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice 24 timer i døgnet.De nyombyggede værelser forener traditionelt design og bløde farver for at tilbyde både komfort og luksus. De er udstyret med eget badeværelse med luksuriøse toiletartikler, hårtørrer, badekåber, badevægte og hjemmesko. Hertil kommer også fladskærmsfjernsyn med et varieret udvalg af kanaler, herunder 4 betalingskanaler, telefon, internetadgang med hurtig forbindelse, minibar samt egen safeboks og buksepresse som standardindretning.Der findes et væld af teatre, koncertsale, monumenter og seværdigheder såvel som restauranter, barer og andre attraktive områder i umiddelbar nærhed af hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Atlantic
  Fra372krPr. nat

  Atlanticstars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 653 meninger fra rejsendeBaseret på 653 meninger fra rejsende

  The hotel is situated directly in the heart of Prague; just around the corner is the Municipal House and the main Prague shopping Boulevard. You can reach the Old Town by Charles Bridge and other places of interest by foot within several minutes. There is also a subway stop "Namesti Republiky" line "B" just 150 m from the hotel door.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  202  Hoteller - Prag
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser