Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  140kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Best Western Hotel Bila Labut
  Fra376krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 115 Muligheder

  Dette hotel er beliggende nær byens handels- og kulturcentrum. En række restauranter, barer, natklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnet kan alt sammen findes i umiddelbar nærhede af hotellet. Lufthavnen i Prag ligger omkring 20 km borte. Dette byhotel, der blev renoveret i 2005, giver gæsterne komplet forretningsservice såvel som kultur- og andre programmer. Dem, der ankommer i bil, kan bruge den sikrede hotelparkering. Hotellet består af i alt 55 værelser fordelt over 5 etager. Andre faciliteter omfatter en bar og en restaurant. Alle værelser har en suite badeværelse, internetadgang og alle moderne bekvemmeligheder. Hotelkomplekset har en sauna, en jacuzzi og et fitness-rum. Nærmeste golfbane ligger omkring 5 minutters kørsel borte. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og middag kan fås à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Grand Majestic Plaza
  Fra889krPr. nat

  Grand Majestic Plazastars

  Stare Mesto, Prag , Truhlarska 16 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af det historiske Prag blot få skridt fra det berømte Kommunalhus Obecní D?m, det gotiske Pulvertårn, den betydningsfulde Republikkens Plads og det allermest attraktive indkøbs- og finanscenter Palladium. Herudover er der adgang til offentlig transport kun et stenkast fra hotellet, mens der til busstationen er omkring 1,5 km. Sidst, men ikke mindst er der fra hotellet godt og vel 25 km til Ruzyn? internationale lufthavn.Hotellet tilbyder 4 konferencelokaler, som dækker et område på 291 m2, og som alle rummer dagslys samt restauranten Atrium, bar i foyeren, café, beværtning og sommerhave med terrasse. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 196 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan også benytte sig af WLAN/internetadgangen og garagen samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet tilbyder unikt indrettede værelser, herunder 6 luksuriøse lejligheder. Alle værelser er udstyret med regulerbart klimaanlæg, gratis og trådløs internetadgang, et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, clockradio, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, elektrisk safeboks, skrivebord og stol. Hvert værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med et brusebad/badekar og hårtørrer. Af yderligere detaljer på værelset er der en dobbelt- eller kingsize seng, telefon, strygejern og strygebræt samt en altan eller terrasse. Sidst, men ikke mindst tilbyder værelserne radiator.Hotellets spa-område rummer en sauna, et boblebad, thai-massage og spa-behandlinger.Der tilbydes en morgenbuffet, frokosten tilbydes a la carte eller som menu, og aftensmaden er tilgængelig a la carte.

  Se mere
 • Grandior Hotel Prague
  Fra1.110krPr. nat

  Grandior Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 42 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Ejendommen består af 215 værelser. Ejendommen består af 192 dobbeltværelser, 20 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser.

  Se mere
 • Beseda
  Fra556krPr. nat

  Besedastars

  Stare Mesto, Prag , Vladislavova 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 6 annekser. Ejendommen består af 135 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser, 1 junior-suite, 9 lejligheder og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Art Deco Imperial
  Fra1.224krPr. nat

  Art Deco Imperialstars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2007. Hotel undergik en renovering i 2007. Der er i alt 126 værelser på stedet. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 5 junior-suiter, 1 suite, 2 handicapvenlige værelser og 34 eksekutivværelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Hotel har kørestolsadgang. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • 987 Prague Hotel
  Fra574krPr. nat

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2006. Hotel undergik en renovering i 2006. Der er i alt 80 værelser på stedet. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel er ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Gæsterne har talrige bus- og metro-stoppesteder inden for gåafstand. Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Ariston
  Fra470krPr. nat

  Aristonstars

  Stare Mesto, Prag , Seifertova 65 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  This modern hotel is situated approximately 5 minutes drive from the centre of Prague. The nearest tram station is located just 100 m from the hotel.Renovated in 2012, this hotel comprises of 116 well-equipped rooms. Guests may make use of the lifts, restaurant and conference room and park their cars in the hotel car park.As standard, all bedrooms include an en suite bathroom with hairdryer, direct dial telephone, satellite/cable TV, WiFi Internet connection and a safe.

  Se mere
 • Casa Marcello
  Fra472krPr. nat

  Casa Marcellostars

  Stare Mesto, Prag , Rasnovka 783 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af den gamle bys ringvej og det jødiske kvarter Josefov. På få minutter når man flodbredden og byens centrum. Alle de attraktive seværdigheder finder man lige i nærheden.Hotellet har tre etager med i alt 32 komfortable værelser, en foyer med døgnåben reception, pengeskab og vekselbørs. På hotellet findes der ikke blot en bar og en pub, men også en klimatiseret a la carte restaurant med ikke-ryger afdeling. Endvidere tilbydes room- og vaskeservice mod betaling samt garage mod betaling.De 32 indbydende værelser er indrettet med bad/WC og hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV. En minibar, væg-til-væg tæpper samt centralvarme og pengeskab hører ligeledes til standardudstyret.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra morgenmadsbuffeten.

  Se mere
 • Central Hotel Prague
  Fra664krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette hotel ligger centralt i Prags historiske midtby blot tre minutters gang fra den historiske bys grænse.iddelklassehotellet blev renoveret og har i alt 51 værelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception. Hotellet har elevator, bar og offentlig internetterminal.Værelserne er omhyggeligt indrettet med bad/WC, telefon, satellit-TV, doppeltseng, pengeskab og væg-til-væg tæpper.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra buffeten.

  Se mere
 • President Hotel Prague
  Fra572krPr. nat

  President Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Namesti curieovch 100 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Luksushotellet ligger lige ud til Moldaus flodbred i Prags gamle bydel. Der ligger endvidere hyggelige og indbydende restauranter, barer, diskoteker og værtshuse kun få minutters gang fra hotellet.Cityhotellet blev bygget i 1928 og renoveret i 2002. Fordelt på 5 etager har det i alt 130 værelser, heraf 51 suiter (47 junior, 3 senior, 1 præsident). Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, frisørsalon, kasino, konferencerum, elevatorer samt limousineservice. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar samt en klimatiseret à la carte restaurant. Der er naturligvis også mulighed for at gå på Internettet, ligesom man kan bestille roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt og fornemt indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV, radio, stereoanlæg og internetadgang. Yderligere er de udstyret med opholdsrum, minibar og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  216  Hoteller - Prag
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser