Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  193kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Luxury Family Hotel Bílá Labut
  Fra539krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 155 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 619 meninger fra rejsendeBaseret på 619 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende nær byens handels- og kulturcentrum. En række restauranter, barer, natklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnet kan alt sammen findes i umiddelbar nærhede af hotellet. Lufthavnen i Prag ligger omkring 20 km borte. Dette byhotel, der blev renoveret i 2005, giver gæsterne komplet forretningsservice såvel som kultur- og andre programmer. Dem, der ankommer i bil, kan bruge den sikrede hotelparkering. Hotellet består af i alt 55 værelser fordelt over 5 etager. Andre faciliteter omfatter en bar og en restaurant. Alle værelser har en suite badeværelse, internetadgang og alle moderne bekvemmeligheder. Hotelkomplekset har en sauna, en jacuzzi og et fitness-rum. Nærmeste golfbane ligger omkring 5 minutters kørsel borte. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og middag kan fås à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Grandior Hotel Prague
  Fra1.179krPr. nat

  Grandior Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 42 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3261 meninger fra rejsendeBaseret på 3261 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 215 værelser på stedet. Ejendommen består af 192 dobbeltværelser, 20 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Grand Majestic Plaza
  Fra1.039krPr. nat

  Grand Majestic Plazastars

  Stare Mesto, Prag , Truhlarska 16 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 46 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af det historiske Prag blot få skridt fra det berømte Kommunalhus Obecní D?m, det gotiske Pulvertårn, den betydningsfulde Republikkens Plads og det allermest attraktive indkøbs- og finanscenter Palladium. Herudover er der adgang til offentlig transport kun et stenkast fra hotellet, mens der til busstationen er omkring 1,5 km. Sidst, men ikke mindst er der fra hotellet godt og vel 25 km til Ruzyn? internationale lufthavn.Hotellet tilbyder 4 konferencelokaler, som dækker et område på 291 m2, og som alle rummer dagslys samt restauranten Atrium, bar i foyeren, café, beværtning og sommerhave med terrasse. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 196 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan også benytte sig af WLAN/internetadgangen og garagen samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet tilbyder unikt indrettede værelser, herunder 6 luksuriøse lejligheder. Alle værelser er udstyret med regulerbart klimaanlæg, gratis og trådløs internetadgang, et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, clockradio, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, elektrisk safeboks, skrivebord og stol. Hvert værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med et brusebad/badekar og hårtørrer. Af yderligere detaljer på værelset er der en dobbelt- eller kingsize seng, telefon, strygejern og strygebræt samt en altan eller terrasse. Sidst, men ikke mindst tilbyder værelserne radiator.Hotellets spa-område rummer en sauna, et boblebad, thai-massage og spa-behandlinger.Der tilbydes en morgenbuffet, frokosten tilbydes a la carte eller som menu, og aftensmaden er tilgængelig a la carte.

  Se mere
 • Hotel Jurys Inn Prague
  Fra887krPr. nat

  Hotel Jurys Inn PraguestarsGreenProgram Icon

  Stare Mesto, Prag , Sokolovska 204/11 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2284 meninger fra rejsendeBaseret på 2284 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed kun 5 minutter fra Prags gamle bydel og med nem adgang til alle byens attraktioner. Hotellet ligger over for metrostationen Florenc, hvorfra den berømte Wenzelsplads kun ligger 2 stoppesteder væk. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed, hvorfra man kan drage på opdagelse blandt tilbuddene i byen Prag. Endvidere ligger Prags lufthavn Ruzyně ca. 23 km væk, og til Wiens internationale lufthavn er der omkring 301 km fra hotellet.Dette splinternye, moderne business-hotel blev bygget i 2009 og har 214 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på hotellet er der også safeboks og elevator. Hotellet tilbyder også en tidssvarende restaurant og en stilfuld salon og bar såvel som en kaffebar. Hertil kommer 2 førsteklasses konferencelokaler, som er udstyret med lydanlæg og WLAN/internetadgang. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets sikre underjordiske parkeringsplads (mod betaling).De rummelige og komfortable værelser har alle eget badeværelse med brusebad, og den fuldkomne komfort på værelserne kan rumme 3 voksne, 2 voksne og 2 børn eller bare 1 person. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, dobbeltseng og fladskærmsfjernsyn med flere kanaler. Ad yderligere behageligheder er der internetadgang med ledning og hurtig forbindelse, safeboks, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie uden beregning.Hotellet tilbyder aftensmad a la carte.

  Se mere
 • 987 Prague Hotel
  Fra856krPr. nat

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Praga 1 . Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Beseda
  Fra849krPr. nat

  Besedastars

  Stare Mesto, Prag , Vladislavova 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 630 meninger fra rejsendeBaseret på 630 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Prague . Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 6 annekser. Der er i alt 135 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser, 1 junior-suite, 9 lejligheder og 1 handicapvenligt værelse. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra skibakkerne. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Ariston
  Fra365krPr. nat

  Aristonstars

  Stare Mesto, Prag , Seifertova 65 65 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 399 meninger fra rejsendeBaseret på 399 meninger fra rejsende

  This modern hotel is situated approximately 5 minutes drive from the centre of Prague. The nearest tram station is located just 100 m from the hotel.Renovated in 2012, this hotel comprises of 116 well-equipped rooms. Guests may make use of the lifts, restaurant and conference room and park their cars in the hotel car park.As standard, all bedrooms include an en suite bathroom with hairdryer, direct dial telephone, satellite/cable TV, WiFi Internet connection and a safe.

  Se mere
 • Mucha
  Fra552krPr. nat

  Muchastars

  Stare Mesto, Prag , Sokolovska 26 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 514 meninger fra rejsendeBaseret på 514 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre del af middelklassen og ligger i centrum af Prag i nærheden af shoppinggaden Na Porici og Hiltons businesscenter. Der er ca. 1 km til den tidligere ringgade rundt om den gamle bydel samt til Wenzelpladsen, mens der er 100 m til den nærmeste metrostation. Endvidere er der ca. 50 m til kongevejen og den gamle bydel, hvor man finder et hav af restauranter og barer samt diverse indkøbsmuligheder.Det charmerende hotel er bygget i år 1800 og blev totalt renoveret for nyligt. Det råder over 7 etager med i alt 39 værelser, heraf 6 lejligheder, 3 suiter, 3 enkelt- og 27 dobbeltværelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellets à la carte restaurant er klimatiseret. Prikken over i'et er roomservice og vasketøjsservice, og der er endda mulighed for at gå på Internettet. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads (mod betaling).Værelserne er indrettet i Art-Deco-stil og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, minibar, gratis internetadgang, elkedel, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Grand Hotel Bohemia
  Fra1.335krPr. nat

  Grand Hotel Bohemiastars

  Stare Mesto, Prag , Kralodvorska 4 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1455 meninger fra rejsendeBaseret på 1455 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i et stille kvarter med en central beliggenhed tæt på mange af Prags historiske seværdigheder og monumenter såsom Krudttårnet, Torvet i den gamle bydel, Karlsbroen og Prag Slot, alt sammen inden for bekvem gåafstand. Til indkøbsmuligheder, forretninger og kontorbygninger er der desuden kun en kort gåtur. Deslige ligger den nærmeste metrostation ca. 100 m væk, mens der til hovedbanegården er omkring 2 km fra hotellet. Til lufthavnen er der 15 km.Det førsteklasses traditionelle hotel blev renoveret i 2006 og ligger i en bygning, som er typisk for Prags gamle bydel. Det består af 78 værelser fordelt på 6 etager og tilbyder en elegant foyer med døgnåben reception, elevatorer og trådløs internetadgang. Der er også en bar, en café i wienerstil såvel som en gourmetrestaurant kaldet U Prasné Brány. Herudover kan gæsterne leje de neobarokke Boccaccio-festsale med plads til 140 personer. Der tilbydes endvidere også parkeringsmuligheder samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice 24 timer i døgnet.De nyombyggede værelser forener traditionelt design og bløde farver for at tilbyde både komfort og luksus. De er udstyret med eget badeværelse med luksuriøse toiletartikler, hårtørrer, badekåber, badevægte og hjemmesko. Hertil kommer også fladskærmsfjernsyn med et varieret udvalg af kanaler, herunder 4 betalingskanaler, telefon, internetadgang med hurtig forbindelse, minibar samt egen safeboks og buksepresse som standardindretning.Der findes et væld af teatre, koncertsale, monumenter og seværdigheder såvel som restauranter, barer og andre attraktive områder i umiddelbar nærhed af hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Union
  Fra455krPr. nat

  Unionstars

  Nove Mesto, Prag , Ostrcilovo namesti 4 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 410 meninger fra rejsendeBaseret på 410 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Prags kvarter 2 tæt på det historiske centrum og blot 5 minutter fra Kongrescenteret. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler lige i nærheden, og det ligger lige neden for Vyšehrad Slots mure, hvilket er et nationalt kulturmonument. Hotellet ligger 1,5 km fra byens centrum og 2 km fra hovedbanegård, ligesom der er 2 km til diverse indkøbsmuligheder, Karlsbroen og den gamle bydel, mens der er 2,5 km til Prag Slot. Sidst, men ikke mindst ligger Prags lufthavn 15 km væk.Dette familievenlige city-hotel blev bygget i 1906 i separatistisk stil og gennemgik en komplet ombygning i 1992. Det består af i alt 57 værelser, herunder 4 enkeltværelser, 46 dobbelt-/tvillingeværelser, 6 suiter og 1 lejlighed. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement, som er ideelt for både forretningsrejsende og feriegæster, er der foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Endvidere er der en café, en bar og en restaurant, ligesom de forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne og stedets WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling). Gæsterne tilbydes også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling) samt mulighed for at parkere bilen.Værelserne rummer periodemøblement og eget badeværelse med brusebad eller badekar, toilet og hårtørrer, ligesom der også er en dobbelt- eller kingsize seng. De er desuden udstyret med telefon, fjernsyn, aflåselig kommodeskuffe, minibar, strygejern og strygebræt. Størstedelen af værelserne har centralt reguleret klimaanlæg og WLAN/internetadgang.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet, mens frokosten og aftensmaden kan nydes som menu eller a la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  181  Hoteller - Prag
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser