Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  200kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Best Western Hotel Bila Labut
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra452krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 90 Muligheder

  Hotellet har en ideel beliggenhed i byens forretnings- og kulturcentrum blot få minutters gang fra det Prags historiske hjerte. I nærheden af hotellet finder man et væld af indkøbsmuligheder, diverse restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Ydermere ligger byens lufthavn ca. 20 km væk.Cityhotellet blev renoveret i 2005 og råder over moderne komfort og behagelig atmosfære. Det kan tilbyde en udmærket service såsom roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling), glimrende servicering af forretningsfolk, sightseeing med taxa i Prag, udflugter til landet samt kulturelle og andre arrangementer. Der er mulighed for at parkere bilen på en sikker parkeringsplads. Hotellet har i alt 55 værelser fordelt på 5 etager. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevatorer, vekselbørs samt en café, en bar og en restaurant.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Herudover er der dobbelt- eller kingsize seng, centralvarme, safeboks og minibar.Hotelanlægget råder desuden over en whirlpool, en sauna og et fitness-studie (mod betaling). Der er tilmed kun 5 minutters kørsel til den nærmeste golfbane.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast, helpension eller halvpension.

  Se mere
 • 987 Prague Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra738krPr. nat

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev moderniseret i 2006. Der er i alt 80 værelser på stedet. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende.

  Se mere
 • Atlantic
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra873krPr. nat

  Atlanticstars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  The hotel is situated directly in the heart of Prague; just around the corner is the Municipal House and the main Prague shopping Boulevard. You can reach the Old Town by Charles Bridge and other places of interest by foot within several minutes. There is also a subway stop "Namesti Republiky" line "B" just 150 m from the hotel door.

  Se mere
 • Designhotel Elephant
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra736krPr. nat

  Designhotel Elephantstars

  Stare Mesto, Prag , Na florenci 29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i hjertet af det historiske Prag kun ca. 5 minutters gang fra Wenzelspladsen og Byens Gamle Torv. Herudover vil gæsterne finde et udvalg af barer, forretninger, restauranter og forbindelser med offentlige transportmidler blot få meter fra hotellet. Ydermere ligger Prags internationale lufthavn omkring 15 km fra logiet.Dette hotel med 100 værelser åbnede i 2009 og er kendetegnet ved sin blanding af tidssvarende design og elegant stil. Der er tale om en sand synergi af gammelt og nyt inden for rammerne af denne bygning fra det 19. århundrede. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, aviskiosk og elevator. Af spisemuligheder på dette etablissement er der café og restaurant, ligesom der også er et kasino til at dække aftenunderholdningen ind. Ydermere vil forretningsrejsende sætte pris på konferenceindretningerne og stedets trådløse internetadgang i fællesområderne. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom man kan parkere bilen på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne er udstyret med telefon, trådløs internetadgang, fladskærmsfjernsyn med et underholdningssystem på værelset, safeboks, minibar, regulerbart klimaanlæg og radiator. Ydermere er der eget badeværelse af marmor med Villeroy- og Bosch-indretninger samt brusebad, badekar og hårtørrer.Der tilbydes morgenbuffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som menu.De nærmeste metrostationer (linje C, B) er Florenc eller Nám?stí Republiky (linje B). Den nærmeste sporvognsstation (sporvogn nummer 3, 8, 24, 26) er Bila Labut. Fra Prags lufthavn, Ruzyn?, tager man bus nr. 100 og står af på stationen Zlicin - linje B. Fra Zlicin tager man metroen til Florenc eller Nám?stí Republiky (linje B, mod Cerny Most).

  Se mere
 • Moods Boutique Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.117krPr. nat

  Moods Boutique Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Klimentska 28 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette hotel er beliggende midt i den gamle bydel i Prag centrum, kun 5 minutters gang fra alle de store attraktioner i byens centrum. Beliggende i en stille gade, med udsigt over floden, er en god nats søvn garanteret. Restauranter, barer, pubber, indkøbsmuligheder og forbindelser med offentlige transportmidler er alle lige ved hånden. Wenzelspladsen og Prag Slot er cirka 1,1 og 2,5 km fra etablissementet, hhv.Dette hotel er et helt nyt city design hotel. Det tilbyder komfortabel indkvartering samt en meget speciel konferencerum og et design lobbybar.Hotellet er også high-tech venlige.En morgenbuffet serveres hver morgen.

  Se mere
 • Nh Prague City
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra483krPr. nat

  Nh Prague Citystars

  Andel, Prag , Mozartova 261/1 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  This hotel is located on a hillside on the edge of the historic city centre near to the Mozart Museum. Its two buildings are joined to one another by a funicular railway. There is a glorious garden behind the hotel. It takes 7 minutes on foot to reach the underground station Andel and the city centre is approximately 2 km away.

  Se mere
 • Art Deco Imperial
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.314krPr. nat

  Art Deco Imperialstars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev moderniseret i 2007. Ejendommen består af 126 værelser. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 5 junior-suiter, 1 suite, 2 handicapvenlige værelser og 34 eksekutivværelser. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane.

  Se mere
 • UNIC Prague
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra4.799krPr. nat

  UNIC Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Soukenicka 25 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Prague} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2013. Ejendommen består af 90 værelser. Ejendommen består af 12 dobbeltværelser, 6 junior-suiter, 2 suiter og 2 handicapvenlige værelser. Hotel ligger midt i byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Ametyst
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra511krPr. nat

  Ametyststars

  Stare Mesto, Prag , jana masaryka 11 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Beliggenhed: Det eksklusive firestjernede Hotel Ametyst ligger i umiddelbar nærhed af forskellige virksomheder ikke langt fra centrum.

  Se mere
 • Central Hotel Prague
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra498krPr. nat
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Dette hotel ligger centralt i Prags historiske midtby blot tre minutters gang fra den historiske bys grænse.iddelklassehotellet blev renoveret og har i alt 51 værelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception. Hotellet har elevator, bar og offentlig internetterminal.Værelserne er omhyggeligt indrettet med bad/WC, telefon, satellit-TV, doppeltseng, pengeskab og væg-til-væg tæpper.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra buffeten.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  196  Hoteller - Prag
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser