Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  228kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Luxury Family Hotel Bílá Labut
  Fra385krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 145 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 575 meninger fra rejsendeBaseret på 575 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende nær byens handels- og kulturcentrum. En række restauranter, barer, natklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnet kan alt sammen findes i umiddelbar nærhede af hotellet. Lufthavnen i Prag ligger omkring 20 km borte. Dette byhotel, der blev renoveret i 2005, giver gæsterne komplet forretningsservice såvel som kultur- og andre programmer. Dem, der ankommer i bil, kan bruge den sikrede hotelparkering. Hotellet består af i alt 55 værelser fordelt over 5 etager. Andre faciliteter omfatter en bar og en restaurant. Alle værelser har en suite badeværelse, internetadgang og alle moderne bekvemmeligheder. Hotelkomplekset har en sauna, en jacuzzi og et fitness-rum. Nærmeste golfbane ligger omkring 5 minutters kørsel borte. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og middag kan fås à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Hotel Jurys Inn Prague
  Fra653krPr. nat

  Hotel Jurys Inn Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Sokolovska 204/11 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2098 meninger fra rejsendeBaseret på 2098 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en central beliggenhed kun 5 minutter fra Prags gamle bydel og med nem adgang til alle byens attraktioner. Hotellet ligger over for metrostationen Florenc, hvorfra den berømte Wenzelsplads kun ligger 2 stoppesteder væk. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed, hvorfra man kan drage på opdagelse blandt tilbuddene i byen Prag. Endvidere ligger Prags lufthavn Ruzyně ca. 23 km væk, og til Wiens internationale lufthavn er der omkring 301 km fra hotellet.Dette splinternye, moderne business-hotel blev bygget i 2009 og har 214 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på hotellet er der også safeboks og elevator. Hotellet tilbyder også en tidssvarende restaurant og en stilfuld salon og bar såvel som en kaffebar. Hertil kommer 2 førsteklasses konferencelokaler, som er udstyret med lydanlæg og WLAN/internetadgang. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets sikre underjordiske parkeringsplads (mod betaling).De rummelige og komfortable værelser har alle eget badeværelse med brusebad, og den fuldkomne komfort på værelserne kan rumme 3 voksne, 2 voksne og 2 børn eller bare 1 person. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, dobbeltseng og fladskærmsfjernsyn med flere kanaler. Ad yderligere behageligheder er der internetadgang med ledning og hurtig forbindelse, safeboks, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie uden beregning.Hotellet tilbyder aftensmad a la carte.

  Se mere
 • Grandior Hotel Prague
  Fra901krPr. nat

  Grandior Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 42 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1714 meninger fra rejsendeBaseret på 1714 meninger fra rejsende

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 215 værelser på stedet. Ejendommen består af 192 dobbeltværelser, 20 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 • Beseda
  Fra647krPr. nat

  Besedastars

  Stare Mesto, Prag , Vladislavova 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 579 meninger fra rejsendeBaseret på 579 meninger fra rejsende

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Prague . Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 6 annekser. Der er i alt 135 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser, 1 junior-suite, 9 lejligheder og 1 handicapvenligt værelse. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra skibakkerne. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Central Hotel Prague
  Fra636krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette hotel ligger centralt i Prags historiske midtby blot tre minutters gang fra den historiske bys grænse.iddelklassehotellet blev renoveret og har i alt 51 værelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception. Hotellet har elevator, bar og offentlig internetterminal.Værelserne er omhyggeligt indrettet med bad/WC, telefon, satellit-TV, doppeltseng, pengeskab og væg-til-væg tæpper.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra buffeten.

  Se mere
 • Prague Centre Superior
  Fra346krPr. nat

  Prague Centre Superiorstars

  Nove Mesto, Prag , Legerova 32 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 218 meninger fra rejsendeBaseret på 218 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i forretningscentrummet i nærheden af metrostationen I.P.Pavlova. Lufthavnen ligger ca. 15 km væk.Hotellet blev bygget i 2001 og ligger på en af hovedgaderne. Det klimatiserede hotels hovedbygning har 6 etager med i alt 67 værelser. Hertil hører en smuk 300 m² stor have. Det har en døgnåben reception med pengeskab, vekselbørs, elevator og café. Hotellet kan tilbyde sine gæster en frisør, en bar og en klimatiseret a la carte restaurant med et ikke-ryger område. Ydermere tilbydes der et konferencerum, en offentlig internetterminal, room-, vaske- og medicinsk service samt en parkeringsplads.De hyggelige værelser er indrettet med eget badeværelse inkl. hårtørrer (mod betaling), telefon (mod betaling), kabel- eller satellit-tv (mod betaling), flisebelægning, væg-til-væg tæpper, centralvarme og pengeskab.Til afslapning har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets whirlpool, sauna eller massage.

  Se mere
 • Select
  Fra442krPr. nat

  Selectstars

  Nove Mesto, Prag , Sokolska 34 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 254 meninger fra rejsendeBaseret på 254 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel ligger i centrum af Prag i bolig- og forretningskvarteret I. P. Pavlova inden for gåafstand af Wenzelspladsen, Nationalmuseet, Prags Kongrescenter og alle store historiske seværdigheder. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man desuden ved hotellets dørtrin, og til hovedbanegården er der ca. 3 km. Herudover ligger indkøbscentret Flora omkring 5 km fra city-hotellet, og floden Vltava løber 3 km borte. Endvidere ligger Prags internationale lufthavn Ruzyn? omkring 20 km fra hotellet.Dette elegante hotel ligger i en pæn bygning fra 1910 og råder over 25 boligenheder med studier i høje standarder, som alle er rummelige, lyse og rolige (specielt hvis de vender ind mod gården). Det klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks og elevator, og af faciliteter er der for øvrigt også en café, en bar, en beværtning, en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Mod betaling er der også internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice såvel som udlejning af cykler.Dobbeltværelserne, som også kan benyttes som enkeltværelse, eller tremandsværelse med en ekstra seng, tilbyder parket, høje lofter og er prydet med møbler og materialer i et overdådigt design. Et skab afskiller på elegant vis et lille og dog veludstyret tekøkken med komfur, køleskab/minibar, vask, køkkenservice og mulighed for at lave te og kaffe. I de 2 penthouse-suiter tilbydes der endda mere komfort med en dagligstue i underetagen og et soveværelse på mellemetagen. Alle værelser er udstyret med førsteklasses behageligheder såsom dobbelt- eller kingsize seng, satellit-tv, radio, stereoanlæg, telefon, internetadgang, centralvarme og en stor safeboks (som er perfekt til at opbevare en bærbar computer i). Værelserne ud til gaden har klimaanlæg i sommermånederne. Desuden er badeværelserne velindrettet med brusebad og hårtørrer.

  Se mere
 • Ariston
  Fra533krPr. nat

  Aristonstars

  Stare Mesto, Prag , Seifertova 65 65 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 353 meninger fra rejsendeBaseret på 353 meninger fra rejsende

  This modern hotel is situated approximately 5 minutes drive from the centre of Prague. The nearest tram station is located just 100 m from the hotel.Renovated in 2012, this hotel comprises of 116 well-equipped rooms. Guests may make use of the lifts, restaurant and conference room and park their cars in the hotel car park.As standard, all bedrooms include an en suite bathroom with hairdryer, direct dial telephone, satellite/cable TV, WiFi Internet connection and a safe.

  Se mere
 • Rott
  Fra1.107krPr. nat

  Rottstars

  Stare Mesto, Prag , Male namesti 4/138 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1213 meninger fra rejsendeBaseret på 1213 meninger fra rejsende

  Hotellet blev allerede bygget i år 1250 og er for nylig blevet renoveret. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 82 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, minimarked samt et konferencerum for forretningsfolk. Hotellet kan tilbyde en café, en bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Endvidere kan hotellets gæster udover vaske- og roomservice også benytte internetterminalen og parkeringspladserne mod betaling.

  Se mere
 • 987 Prague Hotel
  Fra892krPr. nat

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Denne ejendom er beliggende i Praga 1 . Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  199  Hoteller - Prag
Side  1  af  20
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser