Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  171kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Hotel Apartment Wenceslas Square
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra707krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i Prags centrum midt på Wencelas-pladsen. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Også de vigtigste seværdigheder ligger tæt herved. Prags internationale lufthavn ligger endvidere 15 km herfra.Lejlighedshotellet åbnede i 2005 og råder over i alt 10 værelser og 5 lejligheder. Gæsterne kan benytte foyeren, hvor man finder en døgnåben reception, flere elevatorer, en vekselbørs og et hotelsafe. Herudover er der et dejligt cafeteria og mulighed for at vaske.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer køleskab, mulighed for at lave te og kaffe samt en safeboks (mod betaling). Af tekniske faciliteter er der en telefon, en internetadgang, et stereoanlæg med radio og et satellit-/kabel-tv. Lejlighederne råder endvidere over et tekøkken, et kombineret stue-soveværelse og et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en terrasse.Fra lufthavnen med offentlig transport bus 119 til underjordiske Metro Dejvicka, linje A gå til stationen Mustek exit Vaclavske namesti. Tilslutning fra Main Railway station: Metro linie C gå til stationen Muzeum, frakørsel Vaclavske namesti. Hotellet er meget bekvemt placeret på linjen A, B, C af Underground (metro) og Sporvogn 9, 14, 26.

  Se mere
 • U Zlate Podkovy Aparthouse
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra629krPr. nat

  U Zlate Podkovy Aparthousestars

  Hradcany, Prag , Nerudova 34 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne ejendom er bekvemt placeret i Prague . Ejendommen består af 12 værelser.

  Se mere
 • Hunger Wall Residence
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra699krPr. nat

  Hunger Wall Residencestars

  Andel, Prag , Plaska%2520615/8 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne populære ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Prague . Hotel blev bygget i 1903. Hotel blev moderniseret i 2008. Ejendommen udgøres af 18 lejligheder.

  Se mere
 • Hotel Residence Retezova
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.049krPr. nat

  Hotel Residence Retezovastars

  Stare Mesto, Prag , Retezova 225/9 9 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Beliggende i Prague , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig renoveret i 1998. Der er i alt 9 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 dobbeltværelser, 2 junior-suiter, 4 suiter, 4 lejligheder og 3 studio-lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde.

  Se mere
 • Residence Leon D'Oro
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra836krPr. nat

  Residence Leon D'Orostars

  Stare Mesto, Prag , Havelska 29 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af behagelige omgivelser i Prague . Hotel blev bygget i 1920. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2010. Der er i alt 51 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 enkeltværelser og 46 dobbeltværelser.

  Se mere
 • Corinthia Hotel Prague
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra761krPr. nat

  Corinthia Hotel Praguestars

  Nusle, Prag , Kongresova 1 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Hotellet ligger ved metrostationen Vyšehrad (linje C), 100 m fra Prag Kongrescenter og kun 2 stoppesteder (ca. 1,5 km) fra byens centrum. Barer og restauranter finder man inden for ca. 100 m af hotellet, mens den berømte Wenzelsplads kun ligger omkring 1,5 km væk og Vyšehrad slot ca. 2 km borte. Endvidere er der ca. 20 km til lufthavnen Prag Ruzyn?.Dette business- og kongres-hotel blev renoveret i 2009 og tilbyder panoramaudsigt over Prag. Hotellet har 539 værelser med klimaanlæg og tilbyder Apollo Day Spa, en café, en bar, restauranter og konferencelokaler. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af yderligere faciliteter er der en safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator og en frisørsalon. Underholdning finder man i form af et kasino, et spillelokale og en fjernsynsstue. Hertil kommer endvidere også WLAN/internetadgang. Det er tilmed muligt at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.Alle værelser og suiter er udstyrede med minibar og safeboks samt internetadgang via kabel og WLAN. Ydermere tilbydes strygejern og strygebræt på anmodning. Desuden tilbydes der eget badeværelse med brusebad, badekar og en hårtørrer som standardindretning. Herudover tilbydes dobbelt- eller kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg/centralvarme og en terrasse.Hotellet har 1 opvarmet indendørs swimmingpool (mod betaling), et fitness-studie og et dampbad. Desuden kan gæsterne også bestille en afslappende massage. Hertil kommer mod betaling også mulighed for at dyrke vandgymnastik og aerobic eller spille bowling.Hver dag tilbydes en kontinental morgenbuffet. Herudover er frokosten og aftensmaden til rådighed a la carte, som buffet og som menu.

  Se mere
 • Best Western Hotel Bila Labut
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra345krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder

  Hotellet har en ideel beliggenhed i byens forretnings- og kulturcentrum blot få minutters gang fra det Prags historiske hjerte. I nærheden af hotellet finder man et væld af indkøbsmuligheder, diverse restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Ydermere ligger byens lufthavn ca. 20 km væk.Cityhotellet blev renoveret i 2005 og råder over moderne komfort og behagelig atmosfære. Det kan tilbyde en udmærket service såsom roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling), glimrende servicering af forretningsfolk, sightseeing med taxa i Prag, udflugter til landet samt kulturelle og andre arrangementer. Der er mulighed for at parkere bilen på en sikker parkeringsplads. Hotellet har i alt 55 værelser fordelt på 5 etager. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevatorer, vekselbørs samt en café, en bar og en restaurant.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Herudover er der dobbelt- eller kingsize seng, centralvarme, safeboks og minibar.Hotelanlægget råder desuden over en whirlpool, en sauna og et fitness-studie (mod betaling). Der er tilmed kun 5 minutters kørsel til den nærmeste golfbane.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast, helpension eller halvpension.

  Se mere
 • Art Deco Imperial
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.047krPr. nat

  Art Deco Imperialstars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Denne ejendom er ligger bekvemt i Prague 1 . Hotel blev bygget i 1914. Hotel blev moderniseret i 2007. Ejendommen består af 126 værelser. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 5 junior-suiter, 1 suite og 2 handicapvenlige værelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden.

  Se mere
 • Esplanade
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra657krPr. nat

  Esplanadestars

  Vaclavske Namesti, Prag , washingtonova 19 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Det komfortable cityhotel ligger lige ved hovedbanegården i centrum af Prag. Der er ca. 3 minutters gang til Wenzelpladsen. Derudover finder man forskellige indkøbsmuligheder, barer og diskoteker blot 300 m fra hotellet. Lufthavnen Ruzyne ligger ca. 17 km fra hotellet (ca. 30 minutters kørsel).Det historiske hotel ligger på en hovedgade, blev bygget i 1927 og delvist renoveret. Hotellet er på 7 etager med i alt 74 værelser. For gæsterne står der en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, hotelsafe, garderobe, elevator, et lille supermarked og en café med terrasse til rådighed. Hotellet har endvidere en indbydende à la carte restaurant. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og gå på Internettet. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, dobbeltseng, centralvarme, safeboks og opholdsrum. Ydermere er værelserne belagt med væg-til-væg tæpper.Der er desuden mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Eurostars Thalia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra710krPr. nat

  Eurostars Thaliastars

  Nove Mesto, Prag , Národni trida 13 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Hotellet ligger ved Moldau lige over for nationalteatret, som tilhører Prags officielle kulturarv. Det ligger nærmere betegnet lige på grænsen til den gamle middelalderby. Lige i nærheden finder man Karlsbroen og Gammelbyspaldsen samt flere seværdigheder. Ligeledes løber byens gågaden lige fra hotellet, hvor man finder de vigtigste indkøbsmuligheder, Prags børs og byens forretningscentrum. Der afgår endvidere offentlige transportmilder ca. 100 m fra hotellet, mens der til lufthavnen er omkring 18 km.Dette historiske hotel er en rekonstruktion af en klassisk bygning fra det 19. århundrede. I Middelalderen havde dette sted stor betydning i kraft af dets beliggenhed ved den gamle bymur. Dette dokumenteres på bedste vis af det gamle vagttårn, der kun kan ses fra hotellet. Fordelt på 4 etager rummer hotellet i alt 125 værelser, herunder 81 dobbeltværelser, 2 suiter og 2 juniorsuiter. Det er udstyret med klimaanlæg, foyer med elevator, safeboks og døgnåben reception. Endvidere er der vekselbørs, café, bar, restaurant og konferenceindretninger. Yderligere kan hotellet tilbyde roomservice og vasketøjsservice.Værelser, som er delvist ikke-rygerværelser, er udstyret med eget badeværelse med brusekabine, bidet og hårtørrer. Hertil kommer telefon, fjernsyn med plasmaskærm, internetadgang, minibar og minikøleskab. Endvidere har de alle dobbeltseng eller kingsize seng samt safeboks. Gæsterne kan selv indstille radiatorerne og klimaanlægget. Fra den øverste etage har gæsterne en panoramaudsigt over Prags slot og den gamle bydel.Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  257  Hoteller - Prag
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser