Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  174kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Best Western Hotel Bila Labut
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra396krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 93 Muligheder

  Dette hotel er beliggende nær byens handels- og kulturcentrum. En række restauranter, barer, natklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnet kan alt sammen findes i umiddelbar nærhede af hotellet. Lufthavnen i Prag ligger omkring 20 km borte. Dette byhotel, der blev renoveret i 2005, giver gæsterne komplet forretningsservice såvel som kultur- og andre programmer. Dem, der ankommer i bil, kan bruge den sikrede hotelparkering. Hotellet består af i alt 55 værelser fordelt over 5 etager. Andre faciliteter omfatter en bar og en restaurant. Alle værelser har en suite badeværelse, internetadgang og alle moderne bekvemmeligheder. Hotelkomplekset har en sauna, en jacuzzi og et fitness-rum. Nærmeste golfbane ligger omkring 5 minutters kørsel borte. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og middag kan fås à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Grand Majestic Plaza
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.154krPr. nat

  Grand Majestic Plazastars

  Stare Mesto, Prag , Truhlarska 16 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af det historiske Prag blot få skridt fra det berømte Kommunalhus Obecní D?m, det gotiske Pulvertårn, den betydningsfulde Republikkens Plads og det allermest attraktive indkøbs- og finanscenter Palladium. Herudover er der adgang til offentlig transport kun et stenkast fra hotellet, mens der til busstationen er omkring 1,5 km. Sidst, men ikke mindst er der fra hotellet godt og vel 25 km til Ruzyn? internationale lufthavn.Hotellet tilbyder 4 konferencelokaler, som dækker et område på 291 m2, og som alle rummer dagslys samt restauranten Atrium, bar i foyeren, café, beværtning og sommerhave med terrasse. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 196 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan også benytte sig af WLAN/internetadgangen og garagen samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet tilbyder unikt indrettede værelser, herunder 6 luksuriøse lejligheder. Alle værelser er udstyret med regulerbart klimaanlæg, gratis og trådløs internetadgang, et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, clockradio, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, elektrisk safeboks, skrivebord og stol. Hvert værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med et brusebad/badekar og hårtørrer. Af yderligere detaljer på værelset er der en dobbelt- eller kingsize seng, telefon, strygejern og strygebræt samt en altan eller terrasse. Sidst, men ikke mindst tilbyder værelserne radiator.Hotellets spa-område rummer en sauna, et boblebad, thai-massage og spa-behandlinger.Der tilbydes en morgenbuffet, frokosten tilbydes a la carte eller som menu, og aftensmaden er tilgængelig a la carte.

  Se mere
 • 987 Prague Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra658krPr. nat

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev moderniseret i 2006. Der er i alt 80 værelser på stedet. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette attraktive hotel er perfekt til en weekendudflugt eller en længere ferie. Hotel har en idyllisk placering i hjertet af byen. Hotel er tæt ved byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Etablissementet har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Best Western Hotel Pav
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra741krPr. nat

  Best Western Hotel Pavstars

  Stare Mesto, Prag , Kremencova 13 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotellet ligger i den historiske del af byens centrum.Hotellets tradition kan dateres tilbage til 1806, og det oprindelige skilt over hovedindgangen stammer også fra denne periode. Bygningen blev opført i klassisk stil med inspiration fra de kunstneriske bedrifter i det antikke Grækenland og Rom. Hotellet tilbyder 89 værelser, som alle er udstyret med moderne faciliteter.Hvert værelse er udstyret med et badeværelse med brusebad eller badekar, toilet, hårtørrer, håndklæder og hotellets egen kosmetikserie. Endvidere rummer værelserne telefon, satellit-tv, safeboks og gratis, ubegrænset WLAN/internetadgang.

  Se mere
 • Nh Prague City
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra412krPr. nat

  Nh Prague Citystars

  Andel, Prag , Mozartova 261/1 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  This hotel is located on a hillside on the edge of the historic city centre near to the Mozart Museum. Its two buildings are joined to one another by a funicular railway. There is a glorious garden behind the hotel. It takes 7 minutes on foot to reach the underground station Andel and the city centre is approximately 2 km away.

  Se mere
 • Rott
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.733krPr. nat

  Rottstars

  Stare Mesto, Prag , Male namesti 4/138 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Hotellet blev allerede bygget i år 1250 og er for nylig blevet renoveret. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 82 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, minimarked samt et konferencerum for forretningsfolk. Hotellet kan tilbyde en café, en bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Endvidere kan hotellets gæster udover vaske- og roomservice også benytte internetterminalen og parkeringspladserne mod betaling.

  Se mere
 • Designhotel Elephant
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra746krPr. nat

  Designhotel Elephantstars

  Stare Mesto, Prag , Na florenci 29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i hjertet af det historiske Prag kun ca. 5 minutters gang fra Wenzelspladsen og Byens Gamle Torv. Herudover vil gæsterne finde et udvalg af barer, forretninger, restauranter og forbindelser med offentlige transportmidler blot få meter fra hotellet. Ydermere ligger Prags internationale lufthavn omkring 15 km fra logiet.Dette hotel med 100 værelser åbnede i 2009 og er kendetegnet ved sin blanding af tidssvarende design og elegant stil. Der er tale om en sand synergi af gammelt og nyt inden for rammerne af denne bygning fra det 19. århundrede. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, aviskiosk og elevator. Af spisemuligheder på dette etablissement er der café og restaurant, ligesom der også er et kasino til at dække aftenunderholdningen ind. Ydermere vil forretningsrejsende sætte pris på konferenceindretningerne og stedets trådløse internetadgang i fællesområderne. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom man kan parkere bilen på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne er udstyret med telefon, trådløs internetadgang, fladskærmsfjernsyn med et underholdningssystem på værelset, safeboks, minibar, regulerbart klimaanlæg og radiator. Ydermere er der eget badeværelse af marmor med Villeroy- og Bosch-indretninger samt brusebad, badekar og hårtørrer.Der tilbydes morgenbuffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som menu.De nærmeste metrostationer (linje C, B) er Florenc eller Nám?stí Republiky (linje B). Den nærmeste sporvognsstation (sporvogn nummer 3, 8, 24, 26) er Bila Labut. Fra Prags lufthavn, Ruzyn?, tager man bus nr. 100 og står af på stationen Zlicin - linje B. Fra Zlicin tager man metroen til Florenc eller Nám?stí Republiky (linje B, mod Cerny Most).

  Se mere
 • Grandior Hotel Prague
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.004krPr. nat

  Grandior Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 42 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev moderniseret i 2014. Der er i alt 215 værelser på stedet. Ejendommen består af 192 dobbeltværelser, 20 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området.

  Se mere
 • Caesar Prague
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra632krPr. nat

  Caesar Praguestars

  Nove Mesto, Prag , Myslikova 15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder

  Hotellet blev bygget i 2004/2005 og er på 5 etager. Det råder over i alt 82 værelser. Herudover er der en have, hotelsafe, vekselbørs, elevatorer og en lobbybar. Hertil kommer et klimatiseret morgenmadsrum, en tv-stue, en internetadgang og en garage. Slutteligt kan gæsterne også bestille vaskeservice.Værelserne har alle eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Hotellets gæster har mulighed for at benytte saunaen og fitness-studiet.

  Se mere
 • Atlantic
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra914krPr. nat

  Atlanticstars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder

  The hotel is situated directly in the heart of Prague; just around the corner is the Municipal House and the main Prague shopping Boulevard. You can reach the Old Town by Charles Bridge and other places of interest by foot within several minutes. There is also a subway stop "Namesti Republiky" line "B" just 150 m from the hotel door.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  215  Hoteller - Prag
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination