Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  171kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Hotel Apartment Wenceslas Square
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra930krPr. nat
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Middelklassehotellet ligger i Prags centrum midt på Wencelas-pladsen. I de umiddelbare omgivelser finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Også de vigtigste seværdigheder ligger tæt herved. Prags internationale lufthavn ligger endvidere 15 km herfra.Lejlighedshotellet åbnede i 2005 og råder over i alt 10 værelser og 5 lejligheder. Gæsterne kan benytte foyeren, hvor man finder en døgnåben reception, flere elevatorer, en vekselbørs og et hotelsafe. Herudover er der et dejligt cafeteria og mulighed for at vaske.De hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Hertil kommer køleskab, mulighed for at lave te og kaffe samt en safeboks (mod betaling). Af tekniske faciliteter er der en telefon, en internetadgang, et stereoanlæg med radio og et satellit-/kabel-tv. Lejlighederne råder endvidere over et tekøkken, et kombineret stue-soveværelse og et separat soveværelse.På de udendørs arealer finder man en terrasse.Fra lufthavnen med offentlig transport bus 119 til underjordiske Metro Dejvicka, linje A gå til stationen Mustek exit Vaclavske namesti. Tilslutning fra Main Railway station: Metro linie C gå til stationen Muzeum, frakørsel Vaclavske namesti. Hotellet er meget bekvemt placeret på linjen A, B, C af Underground (metro) og Sporvogn 9, 14, 26.

  Se mere
 • U Zlate Podkovy Aparthouse
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra629krPr. nat

  U Zlate Podkovy Aparthousestars

  Hradcany, Prag , Nerudova 34 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Prague . Der er i alt 12 værelser på stedet.

  Se mere
 • Hotel Residence Retezova
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.049krPr. nat

  Hotel Residence Retezovastars

  Stare Mesto, Prag , Retezova 225/9 9 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Beliggende i Prague , er denne ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev fuldstændig renoveret i 1998. Der er i alt 9 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 dobbeltværelser, 2 junior-suiter, 4 suiter, 4 lejligheder og 3 studio-lejligheder. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde.

  Se mere
 • Residence Leon D'Oro
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra836krPr. nat

  Residence Leon D'Orostars

  Stare Mesto, Prag , Havelska 29 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Beliggende i Prague , tilbyder denne populære ejendom et ideelt sted til hvile og afslapning. Hotel blev bygget i 1920. Hotel blev moderniseret i 2010. Der er i alt 51 værelser på stedet. Ejendommen består af 5 enkeltværelser og 46 dobbeltværelser.

  Se mere
 • Art Deco Imperial
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.047krPr. nat

  Art Deco Imperialstars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder

  Denne populære ejendom er placeret i Prague 1 . Hotel blev bygget i 1914. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Der er i alt 126 værelser på stedet. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 5 junior-suiter, 1 suite og 2 handicapvenlige værelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden.

  Se mere
 • Esplanade
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra739krPr. nat

  Esplanadestars

  Vaclavske Namesti, Prag , washingtonova 19 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Det komfortable cityhotel ligger lige ved hovedbanegården i centrum af Prag. Der er ca. 3 minutters gang til Wenzelpladsen. Derudover finder man forskellige indkøbsmuligheder, barer og diskoteker blot 300 m fra hotellet. Lufthavnen Ruzyne ligger ca. 17 km fra hotellet (ca. 30 minutters kørsel).Det historiske hotel ligger på en hovedgade, blev bygget i 1927 og delvist renoveret. Hotellet er på 7 etager med i alt 74 værelser. For gæsterne står der en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, hotelsafe, garderobe, elevator, et lille supermarked og en café med terrasse til rådighed. Hotellet har endvidere en indbydende à la carte restaurant. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og gå på Internettet. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom.Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, dobbeltseng, centralvarme, safeboks og opholdsrum. Ydermere er værelserne belagt med væg-til-væg tæpper.Der er desuden mulighed for at få massage.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Eurostars Thalia
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra710krPr. nat

  Eurostars Thaliastars

  Nove Mesto, Prag , Národni trida 13 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder

  Hotellet ligger ved Moldau lige over for nationalteatret, som tilhører Prags officielle kulturarv. Det ligger nærmere betegnet lige på grænsen til den gamle middelalderby. Lige i nærheden finder man Karlsbroen og Gammelbyspaldsen samt flere seværdigheder. Ligeledes løber byens gågaden lige fra hotellet, hvor man finder de vigtigste indkøbsmuligheder, Prags børs og byens forretningscentrum. Der afgår endvidere offentlige transportmilder ca. 100 m fra hotellet, mens der til lufthavnen er omkring 18 km.Dette historiske hotel er en rekonstruktion af en klassisk bygning fra det 19. århundrede. I Middelalderen havde dette sted stor betydning i kraft af dets beliggenhed ved den gamle bymur. Dette dokumenteres på bedste vis af det gamle vagttårn, der kun kan ses fra hotellet. Fordelt på 4 etager rummer hotellet i alt 125 værelser, herunder 81 dobbeltværelser, 2 suiter og 2 juniorsuiter. Det er udstyret med klimaanlæg, foyer med elevator, safeboks og døgnåben reception. Endvidere er der vekselbørs, café, bar, restaurant og konferenceindretninger. Yderligere kan hotellet tilbyde roomservice og vasketøjsservice.Værelser, som er delvist ikke-rygerværelser, er udstyret med eget badeværelse med brusekabine, bidet og hårtørrer. Hertil kommer telefon, fjernsyn med plasmaskærm, internetadgang, minibar og minikøleskab. Endvidere har de alle dobbeltseng eller kingsize seng samt safeboks. Gæsterne kan selv indstille radiatorerne og klimaanlægget. Fra den øverste etage har gæsterne en panoramaudsigt over Prags slot og den gamle bydel.Morgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Jalta
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra639krPr. nat

  Jaltastars

  Vaclavske Namesti, Prag , Vaclavske namesti 45 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder

  Det ligger på den majestætiske Wenzelplads, Prags berømte Vartegn, som emmer af historie og kultur. Dette hotel har en ideel beliggenhed for sightseeing, underholdning og adgang til byens kommercielle centrum. Endvidere ligger busstationen inden for gåafstand, mens banegården ligger omkring 3 metrostationer væk. Omgivelserne vrimler desuden med kvalitetsrestauranter, smarte barer og et udvalg af forretninger og serviceydelser.Dette boutique- og city-hotel består af i alt 94 værelser fordelt på 7 etager. Alle værelser og hotelområder er klimatiseret. Af faciliteter er der reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer samt fitness-studie (uden beregning) og gratis WLAN/internetadgang på hele hotellet. Herudover er der en bar samt den indbydende restaurant og café Como Mediterranean på 1. sal. I kongrescentret er der endvidere 4 klimatiserede konferencelokaler. De er udstyret med den nyeste teknologi og inkluderer en lys foyer samt en terrasse med udsigt over Wenzelpladsen. Ydermere er der også en parkeringsplads og en garage til gæster i bil.Alle værelser er smagfuldt indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, satellit-/kabel-tv, telefon, trådløs internetadgang, minibar, regulerbart klimaanlæg og radiator samt safeboks og altan eller terrasse.Der er massagetilbud, der vil få gæsterne til at hjælpe med at slappe af. Herudover har gæsterne mulighed for at benytte hotellets fitness-studie (mod betaling).Hver dag serveres der en morgenmadsbuffet for gæsterne. Frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte, og restauranten kan tilbyde særlige slankeretter. Endvidere kan der arrangeres ophold med halvpension eller fuldpension. Como Mediterranean Restaurant og Café tilbyder let, autentisk middelhavskøkken og et udvalg af drinks. Det er en af de få restauranter i Prag, hvor gæsterne kan nyde et bredt tilbud af traditionelle spanske tapas.

  Se mere
 • Marriott Prague
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.879krPr. nat

  Marriott Praguestars

  Stare Mesto, Prag , V celnici 8 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Det internationale og fortræffelige luksushotel ligger i hjertet af Prag i nærheden af den smukke, gamle bydel. Der er få minutters gang til forskellige seværdigheder. Lige i nærheden finder man desuden stationen Namesti Republiky.Det populære luksushotel er kendetegnet ved et smagfuldt interiør og en behagelig atmosfære. Det udmærker sig desuden ved de mange fremragende faciliteter. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer, ligesom der også er et konferencerum med internetadgang og et WLAN Access Point. Bygningen rummer desuden en frisørsalon, en kiosk, et par forretninger, en hyggelig bar, en teatersal, et fornemt kasino samt en indbydende restaurant kaldet Brasserie Praha med lokale og internationale specialiteter. Der er naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Uden for hotellet er der desuden gode parkeringsmuligheder.Værelserne er yderst smagfuldt og individuelt indrettet. De råder over en lounge samt eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, strygejern, internetadgang, minibar (mod betaling), king size seng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den smukke, indendørs pool. Man kan desuden få slukket tørsten i hotellets poolbar. Herudover har hotellet en whirlpool, en sauna og et dampbad, ligesom der også er mulighed for at få massage. Sidst, men ikke mindst, kan man dyrke motion i fitness-studiet eller deltage i aerobickurser.

  Se mere
 • Mamaison Suite Hotel Pachtuv Palace Prague
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.004krPr. nat
  4,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det historiske hotel ligger i den gamle bydel af Prag blot få skridt fra Karlsbroen. Man kan sagtens gå fra hotellet til de vigtigste seværdigheder. Der er ca. 15 km til lufthavnen.Hotellet blev bygget i 1765. Det er på 4 etager og råder over i alt 50 værelse. Hotellets indendørs design er tegnet af Jane Wilsom, som også tager hæderen for skønheden på et milestenshotel såsom Londons Dorchester. Særlige arkitektoniske egenskaber ved dette hus er de antikke træbjælker, freskerne, de kapelagtige loftshvælvinger, skulpturerne og ildstederne. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevatorer, vekselbørs og garderobe. Endvidere er der frisør, 2 konferencelokaler, offentlig internetadgang med WLAN samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle lejlighederne er tilstrækkeligt og individuelt dekorerede og kan tilbyde en harmonisk kombination af antik og moderne med en stor forkærlighed til detaljen. De fleste enheder, hvorfra man har en enestående udsigt over Vltava-floden og Prags slot, vender mod Jirásk Pachtuv-paladset og råder over 1 eller 2 komfortable soveværelser med kingsize seng og en komfortabel stue. Alle suiter er udstyrede med regulerbar(t) radiator/klimaanlæg samt telefon, internetadgang med højhastighedsforbindelse, satellit-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og hårtørrer.På hotellets anlæg er der en swimmingpool, et gratis fitness-studie samt forskellige massagetilbud (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Det er muligt at bestille Bed & Breakfast.ed sporvognen eller metroen kommer man let frem til hotellet (station: Staromeska).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  234  Hoteller - Prag
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser