Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  218kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Best Western Hotel Bila Labut
  Fra515krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 111 Muligheder

  Dette hotel er beliggende nær byens handels- og kulturcentrum. En række restauranter, barer, natklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnet kan alt sammen findes i umiddelbar nærhede af hotellet. Lufthavnen i Prag ligger omkring 20 km borte. Dette byhotel, der blev renoveret i 2005, giver gæsterne komplet forretningsservice såvel som kultur- og andre programmer. Dem, der ankommer i bil, kan bruge den sikrede hotelparkering. Hotellet består af i alt 55 værelser fordelt over 5 etager. Andre faciliteter omfatter en bar og en restaurant. Alle værelser har en suite badeværelse, internetadgang og alle moderne bekvemmeligheder. Hotelkomplekset har en sauna, en jacuzzi og et fitness-rum. Nærmeste golfbane ligger omkring 5 minutters kørsel borte. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og middag kan fås à la carte eller som menu.

  Se mere
 • 987 Prague Hotel
  Fra825krPr. nat

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2006. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Grandior Hotel Prague
  Fra1.145krPr. nat

  Grandior Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 42 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev moderniseret i 2014. Der er i alt 215 værelser på stedet. Ejendommen består af 192 dobbeltværelser, 20 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Placeret i bymidten er Hotel bekvemt beliggende i forhold til resten af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området.

  Se mere
 • Beseda
  Fra774krPr. nat

  Besedastars

  Stare Mesto, Prag , Vladislavova 20 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Hotel har en anneksbygning. Ejendommen har 6 annekser. Ejendommen består af 135 værelser. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser, 1 junior-suite, 9 lejligheder og 1 handicapvenligt værelse. Dette populære hotel tilbyder det perfekte ophold for både forretnings- og fritidsrejsende. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Hotel er en lille køretur fra lufthavnen. Kæledyr er tilladt i dette etablissement.

  Se mere
 • Casa Marcello
  Fra760krPr. nat

  Casa Marcellostars

  Stare Mesto, Prag , Rasnovka 783 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Hotellet ligger i nærheden af den gamle bys ringvej og det jødiske kvarter Josefov. På få minutter når man flodbredden og byens centrum. Alle de attraktive seværdigheder finder man lige i nærheden.Hotellet har tre etager med i alt 32 komfortable værelser, en foyer med døgnåben reception, pengeskab og vekselbørs. På hotellet findes der ikke blot en bar og en pub, men også en klimatiseret a la carte restaurant med ikke-ryger afdeling. Endvidere tilbydes room- og vaskeservice mod betaling samt garage mod betaling.De 32 indbydende værelser er indrettet med bad/WC og hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-TV. En minibar, væg-til-væg tæpper samt centralvarme og pengeskab hører ligeledes til standardudstyret.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra morgenmadsbuffeten.

  Se mere
 • Jurys Inn Prague
  Fra764krPr. nat

  Jurys Inn Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Sokolovska 11 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette hotel har en central beliggenhed kun 5 minutter fra Prags gamle bydel og med nem adgang til alle byens attraktioner. Hotellet ligger over for metrostationen Florenc, hvorfra den berømte Wenzelsplads kun ligger 2 stoppesteder væk. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed, hvorfra man kan drage på opdagelse blandt tilbuddene i byen Prag. Endvidere ligger Prags lufthavn Ruzyn? ca. 23 km væk, og til Wiens internationale lufthavn er der omkring 301 km fra hotellet.Dette splinternye, moderne business-hotel blev bygget i 2009 og har 214 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på hotellet er der også safeboks og elevator. Hotellet tilbyder også en tidssvarende restaurant og en stilfuld salon og bar såvel som en kaffebar. Hertil kommer 2 førsteklasses konferencelokaler, som er udstyret med lydanlæg og WLAN/internetadgang. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets sikre underjordiske parkeringsplads (mod betaling).De rummelige og komfortable værelser har alle eget badeværelse med brusebad, og den fuldkomne komfort på værelserne kan rumme 3 voksne, 2 voksne og 2 børn eller bare 1 person. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, dobbeltseng og fladskærmsfjernsyn med flere kanaler. Ad yderligere behageligheder er der internetadgang med ledning og hurtig forbindelse, safeboks, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie uden beregning.Hotellet tilbyder aftensmad a la carte.

  Se mere
 • Moods Boutique Hotel
  Fra955krPr. nat

  Moods Boutique Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Klimentska 28 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Dette hotel er beliggende midt i den gamle bydel i Prag centrum, kun 5 minutters gang fra alle de store attraktioner i byens centrum. Beliggende i en stille gade, med udsigt over floden, er en god nats søvn garanteret. Restauranter, barer, pubber, indkøbsmuligheder og forbindelser med offentlige transportmidler er alle lige ved hånden. Wenzelspladsen og Prag Slot er cirka 1,1 og 2,5 km fra etablissementet, hhv.Dette hotel er et helt nyt city design hotel. Det tilbyder komfortabel indkvartering samt en meget speciel konferencerum og et design lobbybar.Hotellet er også high-tech venlige.En morgenbuffet serveres hver morgen.

  Se mere
 • Kings Court
  Fra1.423krPr. nat

  Kings Courtstars

  Stare Mesto, Prag , U obecniho domu 3 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Hotellet ligger lige i centrum af byen Prag på Republikkens Plads. Det ligger herudover ved siden af bygningen Obecní Dum (det Kommunale Hus), tæt på Pulvertårnet og over for Palladium, som er et af de største centrummer med butikker og kontorer i Prag. Alle store seværdigheder er let tilgængelige og inden for gåafstand, herunder den Gamle Bydels Plads, Starom?stské nám?stí, Wenzelspladsen, den Jødiske Bydel og Karlsbroen. Med offentlige transportmidler kommer man på 10 minutter til Prags borg, eller man kan gå dertil på 20 minutter. Herudover er hotellet rigtig godt forbundet med de offentlige transportmidler i Prag. Metrostationen og sporvognsstoppestedet Namestí Republiky ligger ca. 50 m fra hotellet, og der er omkring 250 m til Masarykovo nadrazi (Masaryk banegård). Endelig er der ca. 16 km fra hotellet til Ruzyne lufthavn.Dette nyåbnede city-hotel blev bygget i 2009 og tilbyder indkvartering på 134 værelser. Hotellet ligger i en historisk bygning i neo-renæssancestil bygget i 1904, som før var en prestigefyldt residens for Handelskammeret, og som er blevet bygget om til et moderne, luksuriøst hotel. Dette multifunktionelle hotel tilbyder ligeledes konference- og mødefaciliteter, herunder en unik balsal. Café-Restaurant Meating Point (Mødested) tilbyder en fantastisk udsigt til Republikkens Plads og et bredt udvalg af specialiteter. Foyerens bar Vodka Lobby Bar egner sig godt til forretnings- og fritidsmæssige samtaler og tilbyder en bred vifte af cocktails og andre alkoholiske drikke. Hotellet er klimatiseret, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Herudover tilbyder hotellet en række faciliteter, herunder en safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator, legeplads og WLAN/internetadgang. Ligeledes er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Gæster i bil kan parkere på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der kan ydermere lejes cykler på hotellet.

  Se mere
 • Century Old Town Prague
  Fra945krPr. nat

  Century Old Town Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 7 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette charmerende og historiske business-hotel ligger i hjertet af Prag kun få minutter fra alle de vigtigste attraktioner i Den Gyldne By. Wenzelpladsen og Den Gamle Bydel ligger begge 10 minutter væk til fods, Prags Slot og Mala Strana ligger 35 minutter væk, mens der til Karlsbroen er 20 minutter. Der er også en park samt Palladium indkøbscenter i nærheden.Hotellet er placeret i en neobarok bygning fra det 19. århundrede (1894), hvor den berømte forfatter Franz Kafka arbejdede i 14 år. Det tilbyder 3 konferencelokaler i teaterstil med tilhørende faciliteter, en cocktailbar, en a la carte-restaurant og WLAN/internetadgang. Hotellet er en del af en enestående samling af fine hoteller, der hver især viser meget specielle egenskaber og tilbyder gæsterne en virkelig enestående oplevelse takket være et af følgende elementer: vision, historie, beliggenhed eller design. Det 5-etagers, klimatiserede hotel tilbyder 174 værelser, en terrasse, en foyer med døgnåben reception og check-out service, garderobe og elevator. Roomservice og vasketøjsservice kan bestilles, ligesom der er parkeringsplads til bilen til rådighed for gæsternes bekvemmelighed (mod betaling).Hotellet tilbyder rolige, elegante og moderne værelser, alle med klimaanlæg, centralvarme, safeboks, minibar, satellit-/kabel-/betalings-tv, internetadgang og en massagebruser. Desuden er der hårtørrer, dobbelt- eller kingsize senge, telefon, radio og mulighed for at lave te og kaffe.A la carte-restauranten Felice tilbyder traditionel tjekkisk og fransk kogekunst.

  Se mere
 • Designhotel Elephant
  Fra984krPr. nat

  Designhotel Elephantstars

  Stare Mesto, Prag , Na florenci 29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i hjertet af det historiske Prag kun ca. 5 minutters gang fra Wenzelspladsen og Byens Gamle Torv. Herudover vil gæsterne finde et udvalg af barer, forretninger, restauranter og forbindelser med offentlige transportmidler blot få meter fra hotellet. Ydermere ligger Prags internationale lufthavn omkring 15 km fra logiet.Dette hotel med 100 værelser åbnede i 2009 og er kendetegnet ved sin blanding af tidssvarende design og elegant stil. Der er tale om en sand synergi af gammelt og nyt inden for rammerne af denne bygning fra det 19. århundrede. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, aviskiosk og elevator. Af spisemuligheder på dette etablissement er der café og restaurant, ligesom der også er et kasino til at dække aftenunderholdningen ind. Ydermere vil forretningsrejsende sætte pris på konferenceindretningerne og stedets trådløse internetadgang i fællesområderne. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom man kan parkere bilen på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne er udstyret med telefon, trådløs internetadgang, fladskærmsfjernsyn med et underholdningssystem på værelset, safeboks, minibar, regulerbart klimaanlæg og radiator. Ydermere er der eget badeværelse af marmor med Villeroy- og Bosch-indretninger samt brusebad, badekar og hårtørrer.Der tilbydes morgenbuffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som menu.De nærmeste metrostationer (linje C, B) er Florenc eller Nám?stí Republiky (linje B). Den nærmeste sporvognsstation (sporvogn nummer 3, 8, 24, 26) er Bila Labut. Fra Prags lufthavn, Ruzyn?, tager man bus nr. 100 og står af på stationen Zlicin - linje B. Fra Zlicin tager man metroen til Florenc eller Nám?stí Republiky (linje B, mod Cerny Most).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  228  Hoteller - Prag
Side  1  af  23
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser