Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  272kr

Anbefalede hoteller - Prag

  • Luxury Family Hotel Bílá Labut
    Fra690krPr. nat
    4,0/5
    Kundevurderingaf 136 Muligheder
    De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 516 meninger fra rejsendeBaseret på 516 meninger fra rejsende

    Dette hotel er beliggende nær byens handels- og kulturcentrum. En række restauranter, barer, natklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnet kan alt sammen findes i umiddelbar nærhede af hotellet. Lufthavnen i Prag ligger omkring 20 km borte. Dette byhotel, der blev renoveret i 2005, giver gæsterne komplet forretningsservice såvel som kultur- og andre programmer. Dem, der ankommer i bil, kan bruge den sikrede hotelparkering. Hotellet består af i alt 55 værelser fordelt over 5 etager. Andre faciliteter omfatter en bar og en restaurant. Alle værelser har en suite badeværelse, internetadgang og alle moderne bekvemmeligheder. Hotelkomplekset har en sauna, en jacuzzi og et fitness-rum. Nærmeste golfbane ligger omkring 5 minutters kørsel borte. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og middag kan fås à la carte eller som menu.

    Se mere
  • Grand Majestic Plaza
    Fra1.004krPr. nat

    Grand Majestic Plazastars

    Stare Mesto, Prag , Truhlarska 16 - Kort
    4,4/5
    Kundevurderingaf 45 Muligheder
    De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1420 meninger fra rejsendeBaseret på 1420 meninger fra rejsende

    Hotellet ligger i hjertet af det historiske Prag blot få skridt fra det berømte Kommunalhus Obecní D?m, det gotiske Pulvertårn, den betydningsfulde Republikkens Plads og det allermest attraktive indkøbs- og finanscenter Palladium. Herudover er der adgang til offentlig transport kun et stenkast fra hotellet, mens der til busstationen er omkring 1,5 km. Sidst, men ikke mindst er der fra hotellet godt og vel 25 km til Ruzyn? internationale lufthavn.Hotellet tilbyder 4 konferencelokaler, som dækker et område på 291 m2, og som alle rummer dagslys samt restauranten Atrium, bar i foyeren, café, beværtning og sommerhave med terrasse. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 196 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan også benytte sig af WLAN/internetadgangen og garagen samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet tilbyder unikt indrettede værelser, herunder 6 luksuriøse lejligheder. Alle værelser er udstyret med regulerbart klimaanlæg, gratis og trådløs internetadgang, et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, clockradio, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, elektrisk safeboks, skrivebord og stol. Hvert værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med et brusebad/badekar og hårtørrer. Af yderligere detaljer på værelset er der en dobbelt- eller kingsize seng, telefon, strygejern og strygebræt samt en altan eller terrasse. Sidst, men ikke mindst tilbyder værelserne radiator.Hotellets spa-område rummer en sauna, et boblebad, thai-massage og spa-behandlinger.Der tilbydes en morgenbuffet, frokosten tilbydes a la carte eller som menu, og aftensmaden er tilgængelig a la carte.

    Se mere
  • 987 Prague Hotel
    Fra919krPr. nat

    987 Prague Hotelstars

    Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
    4,0/5
    Kundevurderingaf 18 Muligheder
    De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 992 meninger fra rejsendeBaseret på 992 meninger fra rejsende

    Denne ejendom er beliggende i Praga 1 . Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2006. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel er beliggende i hjertet af byen og udgør en ideel base for udforskning af byen. Gæsterne kan nemt gå til de vigtigste busstationer og banegårde. De nærmeste bus- og metro-holdeplader er i gåafstand fra Hotel . Byens hovedunderholdningsområder er indenfor rækkevidde af Hotel . Ejendommen har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet. Dette etablissement tillader kæledyr. Hotel tillader store kæledyr.

    Se mere
  • Hotel Jurys Inn Prague
    Fra739krPr. nat

    Hotel Jurys Inn Praguestars

    Stare Mesto, Prag , Sokolovska 204/11 - Kort
    4,4/5
    Kundevurderingaf 21 Muligheder
    De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1895 meninger fra rejsendeBaseret på 1895 meninger fra rejsende

    Dette hotel har en central beliggenhed kun 5 minutter fra Prags gamle bydel og med nem adgang til alle byens attraktioner. Hotellet ligger over for metrostationen Florenc, hvorfra den berømte Wenzelsplads kun ligger 2 stoppesteder væk. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed, hvorfra man kan drage på opdagelse blandt tilbuddene i byen Prag. Endvidere ligger Prags lufthavn Ruzyně ca. 23 km væk, og til Wiens internationale lufthavn er der omkring 301 km fra hotellet.Dette splinternye, moderne business-hotel blev bygget i 2009 og har 214 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på hotellet er der også safeboks og elevator. Hotellet tilbyder også en tidssvarende restaurant og en stilfuld salon og bar såvel som en kaffebar. Hertil kommer 2 førsteklasses konferencelokaler, som er udstyret med lydanlæg og WLAN/internetadgang. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets sikre underjordiske parkeringsplads (mod betaling).De rummelige og komfortable værelser har alle eget badeværelse med brusebad, og den fuldkomne komfort på værelserne kan rumme 3 voksne, 2 voksne og 2 børn eller bare 1 person. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, dobbeltseng og fladskærmsfjernsyn med flere kanaler. Ad yderligere behageligheder er der internetadgang med ledning og hurtig forbindelse, safeboks, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie uden beregning.Hotellet tilbyder aftensmad a la carte.

    Se mere
  • Grandior Hotel Prague
    Fra1.179krPr. nat

    Grandior Hotel Praguestars

    Stare Mesto, Prag , Na porici 42 - Kort
    4,5/5
    Kundevurderingaf 9 Muligheder
    De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1497 meninger fra rejsendeBaseret på 1497 meninger fra rejsende

    Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Der er i alt 215 værelser på stedet. Ejendommen består af 192 dobbeltværelser, 20 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Dette attraktive hotel udgør det ideelle udgangspunkt for både sightseeing og forretning. Der findes aircondition på de offentlige områder. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Gæsterne kan sikre værdifulde genstande i Hotel pengeskab. Gæsterne kan bruge vekselkontoret. Gæsterne kan hænge frakker i garderoben. Der er elevatoradgang for gæsterne for ekstra bekvemmelighed. Hotel har mobiltelefondækning. Gæsterne kan bruge internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Gæsterne kan bruge roomservice. Der findes vaskeservice. Etablissementet har kørestolsadgang. Parkeringspladsen på stedet er nyttig for dem, der ankommer i bil. Gæsterne kan nyde en god workout i stedets motionsrum. Check-out er kl. 12:00. Gæsterne kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Et flersproget personale står til rådighed for at hjælpe gæsterne med eventuelle spørgsmål eller servicebestillinger. Der er piccolo-service. Kæledyr er tilladt på området. Hotel tillader store kæledyr.

    Se mere
  • Beseda
    Fra786krPr. nat

    Besedastars

    Stare Mesto, Prag , Vladislavova 20 - Kort
    3,2/5
    Kundevurderingaf 2 Muligheder
    De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 523 meninger fra rejsendeBaseret på 523 meninger fra rejsende

    Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Prague . Hotel blev bygget i 2008. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2008. Hotel består af en hovedbygning og et anneks. Huset består af hovedbygning med 6 annekser. Der er i alt 135 værelser på stedet. Ejendommen består af 8 enkeltværelser, 116 dobbeltværelser, 1 junior-suite, 9 lejligheder og 1 handicapvenligt værelse. De største tog- og busstationer er blot en kort køretur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Gæsterne har lufthavnen inden for hurtig rækkevidde. Hotel er tæt på byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra skibakkerne. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Hotel har kørestolsadgang. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

    Se mere
  • Rott
    Fra2.001krPr. nat

    Rottstars

    Stare Mesto, Prag , Male namesti 4/138 - Kort
    4,0/5
    Kundevurderingaf 22 Muligheder
    De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1140 meninger fra rejsendeBaseret på 1140 meninger fra rejsende

    Hotellet blev allerede bygget i år 1250 og er for nylig blevet renoveret. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 82 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, minimarked samt et konferencerum for forretningsfolk. Hotellet kan tilbyde en café, en bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Endvidere kan hotellets gæster udover vaske- og roomservice også benytte internetterminalen og parkeringspladserne mod betaling.

    Se mere
  • Hotel Paris Prague
    Fra1.696krPr. nat

    Hotel Paris Praguestars

    Stare Mesto, Prag , u obecniho domu 1 - Kort
    4,3/5
    Kundevurderingaf 10 Muligheder
    De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1593 meninger fra rejsendeBaseret på 1593 meninger fra rejsende

    Det historiske hotel ligger i den gamle bydel. Der er få minutters gang til forskellige seværdigheder. Lige i nærheden finder man en forbindelse med offentlig transport samt diverse indkøbsmuligheder. Til de nærmeste diskoteker og barer er der ca. 100 m. Lufthavnen ligger ca. 17 km væk (ca. 30 minutters kørsel med bil).Hotellet er bygget i 1904 og har på sine fem etager i alt 86 værelser, heraf 13 juniorsuiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, lobbybar, konferencerum, garage (mod betaling) og en parkeringsplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café og en klimatiseret á la carte restaurant med ikke-ryger område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen samt bestille roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine, badekåber og hårtørrer. Hertil kommer en telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Sidst, men ikke mindst, er alle værelser udstyret med minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Hotellets gæster kan slappe af i whirlpoolen, saunaen og dampbadet samt få massage (mod betaling). Desuden er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie.

    Se mere
  • Ventana Hotel Prague
    Fra1.321krPr. nat

    Ventana Hotel Praguestars

    Stare Mesto, Prag , Celetna, entrance stupartska 2 7 - Kort
    4,6/5
    Kundevurderingaf 1 Muligheder
    De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1071 meninger fra rejsendeBaseret på 1071 meninger fra rejsende

    Hotellet ligger i det historiske hjerte af Prag ved den Gamle bydels verdensberømte torv med udsigt over det Astronomiske Ur og den såkaldte Kongevej og Týn-domkirken i nærheden. Der ligger også diverse restauranter, forretninger og mødesteder i nattelivet inden for et par hundrede meter. Den nærmeste metrostation ligger ca. 300 m væk og banegården omkring 800 m væk. Endvidere er der fra hotellet omkring 12 km til Prags Rusyn? lufthavn.Hotellet er et intimt byhus, som tilbyder rigeligt med fred og ro og luksus og alle de serviceydelser, man kan forvente af et hotel med mange stjerner. Dette charmerende city-hotel blev bygget i 1884, oprindeligt som en boligbygning. Der er i alt 29 værelser. Bag en smuk facade med et privat og beskedent indgangsparti vil man finde de mest tidssvarende og rummelige værelser og suiter, som egner sig til både forretningsrejsende og feriegæster. Hotellets arealer er klimatiseret, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der desuden safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Ydermere er der fjernsynsstue, café, bar og en morgenmadsrestaurant. Herudover tilbydes forretningsrejsende konferenceindretninger, ligesom alle gæster kan bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling). Deslige tilbydes WLAN/internetadgang, og gæster i bil kan parkere køretøjet i hotellets garage (mod betaling).Alle værelser tilbyder en smuk udsigt og er indrettet med dobbelt- eller kingsize senge samt eget badeværelse med prisbelønnet marmor- eller glasmosaikarbejde, Philip Stark-haner og brusebad/badekar. Herudover er alle værelser også udstyret med regulerbart klimaanlæg, radiator, telefon, satellit-tv, betalings-tv og internetadgang. Af yderligere behageligheder er der tilmed hårtørrer, radio, safeboks, minibar, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe.Hotellet tilbyder gæsterne en morgenbuffet.

    Se mere
  • Art Nouveau Palace Hotel
    Fra1.213krPr. nat
    4,4/5
    Kundevurderingaf 4 Muligheder
    De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 896 meninger fra rejsendeBaseret på 896 meninger fra rejsende

    Luksushotellet ligger midt i Prags gamle bydel kun få skridt fra Wenzelpladsen. Lige i nærheden af hotellet finder man diverse restauranter, barer og klubber, ligesom der heller ikke er langt til det nærmeste stoppested.Det klimatiserede byhotel er bygget i 1909 og blev renoveret i år 2000. Det rummer den dag i dag mange originale malerier og værdifulde kunstværker fra K OG K Monarkiet. Hotellet udmærker sig ved en elegant stemning og et stilfuldt møblement. Det består af en 8-etagers hovedbygning med i alt 114 dobbeltværelser og 10 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe, elevatorer og en café. Hertil kommer en bar, et konferencerum og en internetterminal. Endvidere er der en indbydende, klimatiseret restaurant med ikke-ryger område. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads (mod betaling) eller i garagen. Prikken over i?et er roomservice og vaskeservice.De komfortabelt indrettede og klimatiserede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size), centralvarme (individuelt regulerbar) og safeboks (mod betaling). Herudover er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper, ligesom der også er indrettet en hyggelig sofagruppe.På de udendørs arealer finder man en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der også en lille indendørs swimmingpool. Mod betaling er der endvidere mulighed for at benytte hotellets sauna eller få massage. Sportsbegejstrede har mulighed for at leje cykler, dykke og spille tennis.

    Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  185  Hoteller - Prag
Side  1  af  19
 

Beskrivelse af destination

    Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser