Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  138kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Grand Majestic Plaza
  Fra458krPr. nat

  Grand Majestic Plazastars

  Stare Mesto, Prag , Truhlarska 16 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af det historiske Prag blot få skridt fra det berømte Kommunalhus Obecní D?m, det gotiske Pulvertårn, den betydningsfulde Republikkens Plads og det allermest attraktive indkøbs- og finanscenter Palladium. Herudover er der adgang til offentlig transport kun et stenkast fra hotellet, mens der til busstationen er omkring 1,5 km. Sidst, men ikke mindst er der fra hotellet godt og vel 25 km til Ruzyn? internationale lufthavn.Hotellet tilbyder 4 konferencelokaler, som dækker et område på 291 m2, og som alle rummer dagslys samt restauranten Atrium, bar i foyeren, café, beværtning og sommerhave med terrasse. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 196 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan også benytte sig af WLAN/internetadgangen og garagen samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet tilbyder unikt indrettede værelser, herunder 6 luksuriøse lejligheder. Alle værelser er udstyret med regulerbart klimaanlæg, gratis og trådløs internetadgang, et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, clockradio, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, elektrisk safeboks, skrivebord og stol. Hvert værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med et brusebad/badekar og hårtørrer. Af yderligere detaljer på værelset er der en dobbelt- eller kingsize seng, telefon, strygejern og strygebræt samt en altan eller terrasse. Sidst, men ikke mindst tilbyder værelserne radiator.Hotellets spa-område rummer en sauna, et boblebad, thai-massage og spa-behandlinger.Der tilbydes en morgenbuffet, frokosten tilbydes a la carte eller som menu, og aftensmaden er tilgængelig a la carte.

  Se mere
 • Best Western Hotel Bila Labut
  Fra301krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 118 Muligheder

  Dette hotel er beliggende nær byens handels- og kulturcentrum. En række restauranter, barer, natklubber og butikker samt forbindelser til det offentlige transportnet kan alt sammen findes i umiddelbar nærhede af hotellet. Lufthavnen i Prag ligger omkring 20 km borte. Dette byhotel, der blev renoveret i 2005, giver gæsterne komplet forretningsservice såvel som kultur- og andre programmer. Dem, der ankommer i bil, kan bruge den sikrede hotelparkering. Hotellet består af i alt 55 værelser fordelt over 5 etager. Andre faciliteter omfatter en bar og en restaurant. Alle værelser har en suite badeværelse, internetadgang og alle moderne bekvemmeligheder. Hotelkomplekset har en sauna, en jacuzzi og et fitness-rum. Nærmeste golfbane ligger omkring 5 minutters kørsel borte. Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet. Frokost og middag kan fås à la carte eller som menu.

  Se mere
 • 987 Prague Hotel
  Fra564krPr. nat

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Beliggende i Praga 1 , er denne ejendom det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2006. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2006. Ejendommen består af 80 værelser. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse. Hotel ligger ideelt i centrum af byen. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Der er mange offentlige transportforbindelser inden for rækkevidde. Gæsterne vil sætte pris på Hotel 's nærhed til hovedunderholdningsområderne. Hotel har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Grandior Hotel Prague
  Fra640krPr. nat

  Grandior Hotel Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 42 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Denne populære ejendom er beliggende i Prague . Hotel blev bygget i 2014. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2014. Ejendommen består af 215 værelser. Ejendommen består af 192 dobbeltværelser, 20 suiter og 3 handicapvenlige værelser. Hotel ligger tæt på centrum af byen. Hotel er indenfor nem rækkevidde fra byens vigtigste busstation og banegård. Hotel er kun nogle få minutters kørsel fra offentlige transportforbindelser. Ejendommen har kørestolsadgang.

  Se mere
 • Grand Hotel Bohemia
  Fra1.670krPr. nat

  Grand Hotel Bohemiastars

  Stare Mesto, Prag , Kralodvorska 4 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette luksuriøse hotel ligger i et stille kvarter med en central beliggenhed tæt på mange af Prags historiske seværdigheder og monumenter såsom Krudttårnet, Torvet i den gamle bydel, Karlsbroen og Prag Slot, alt sammen inden for bekvem gåafstand. Til indkøbsmuligheder, forretninger og kontorbygninger er der desuden kun en kort gåtur. Deslige ligger den nærmeste metrostation ca. 100 m væk, mens der til hovedbanegården er omkring 2 km fra hotellet. Til lufthavnen er der 15 km.Det førsteklasses traditionelle hotel blev renoveret i 2006 og ligger i en bygning, som er typisk for Prags gamle bydel. Det består af 78 værelser fordelt på 6 etager og tilbyder en elegant foyer med døgnåben reception, elevatorer og trådløs internetadgang. Der er også en bar, en café i wienerstil såvel som en gourmetrestaurant kaldet U Prasné Brány. Herudover kan gæsterne leje de neobarokke Boccaccio-festsale med plads til 140 personer. Der tilbydes endvidere også parkeringsmuligheder samt mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice 24 timer i døgnet.De nyombyggede værelser forener traditionelt design og bløde farver for at tilbyde både komfort og luksus. De er udstyret med eget badeværelse med luksuriøse toiletartikler, hårtørrer, badekåber, badevægte og hjemmesko. Hertil kommer også fladskærmsfjernsyn med et varieret udvalg af kanaler, herunder 4 betalingskanaler, telefon, internetadgang med hurtig forbindelse, minibar samt egen safeboks og buksepresse som standardindretning.Der findes et væld af teatre, koncertsale, monumenter og seværdigheder såvel som restauranter, barer og andre attraktive områder i umiddelbar nærhed af hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Jurys Inn Prague
  Fra369krPr. nat

  Jurys Inn Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Sokolovska 11 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder

  Dette hotel har en central beliggenhed kun 5 minutter fra Prags gamle bydel og med nem adgang til alle byens attraktioner. Hotellet ligger over for metrostationen Florenc, hvorfra den berømte Wenzelsplads kun ligger 2 stoppesteder væk. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed, hvorfra man kan drage på opdagelse blandt tilbuddene i byen Prag. Endvidere ligger Prags lufthavn Ruzyně ca. 23 km væk, og til Wiens internationale lufthavn er der omkring 301 km fra hotellet.Dette splinternye, moderne business-hotel blev bygget i 2009 og har 214 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på hotellet er der også safeboks og elevator. Hotellet tilbyder også en tidssvarende restaurant og en stilfuld salon og bar såvel som en kaffebar. Hertil kommer 2 førsteklasses konferencelokaler, som er udstyret med lydanlæg og WLAN/internetadgang. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets sikre underjordiske parkeringsplads (mod betaling).De rummelige og komfortable værelser har alle eget badeværelse med brusebad, og den fuldkomne komfort på værelserne kan rumme 3 voksne, 2 voksne og 2 børn eller bare 1 person. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, dobbeltseng og fladskærmsfjernsyn med flere kanaler. Ad yderligere behageligheder er der internetadgang med ledning og hurtig forbindelse, safeboks, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie uden beregning.Hotellet tilbyder aftensmad a la carte.

  Se mere
 • Art Deco Imperial
  Fra851krPr. nat

  Art Deco Imperialstars

  Stare Mesto, Prag , Na porici 15 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en bekvem beliggenhed i Prague 1 . Hotel blev bygget i 2007. Hotel blev fuldstændig renoveret i 2007. Ejendommen består af 126 værelser. Ejendommen består af 120 dobbeltværelser, 5 junior-suiter, 1 suite, 2 handicapvenlige værelser og 34 eksekutivværelser. Beliggende i bymidten giver Hotel nem adgang til byen og alt, hvad den har at tilbyde. Hoved-tog- og busstationen er kun en kort gåtur herfra. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er beliggende i nærheden af en lokal golfbane. Hotel har kørestolsadgang. Kæledyr er tilladt i dette etablissement. Store kæledyr er tilladt på området.

  Se mere
 • Best Western Hotel Pav
  Fra444krPr. nat

  Best Western Hotel Pavstars

  Stare Mesto, Prag , Kremencova 13 13 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Hotellet ligger i den historiske del af byens centrum.Hotellets tradition kan dateres tilbage til 1806, og det oprindelige skilt over hovedindgangen stammer også fra denne periode. Bygningen blev opført i klassisk stil med inspiration fra de kunstneriske bedrifter i det antikke Grækenland og Rom. Hotellet tilbyder 89 værelser, som alle er udstyret med moderne faciliteter.Hvert værelse er udstyret med et badeværelse med brusebad eller badekar, toilet, hårtørrer, håndklæder og hotellets egen kosmetikserie. Endvidere rummer værelserne telefon, satellit-tv, safeboks og gratis, ubegrænset WLAN/internetadgang.

  Se mere
 • Ariston
  Fra316krPr. nat

  Aristonstars

  Stare Mesto, Prag , Seifertova 65 65 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  This modern hotel is situated approximately 5 minutes drive from the centre of Prague. The nearest tram station is located just 100 m from the hotel.Renovated in 2012, this hotel comprises of 116 well-equipped rooms. Guests may make use of the lifts, restaurant and conference room and park their cars in the hotel car park.As standard, all bedrooms include an en suite bathroom with hairdryer, direct dial telephone, satellite/cable TV, WiFi Internet connection and a safe.

  Se mere
 • Central Hotel Prague
  Fra423krPr. nat
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette hotel ligger centralt i Prags historiske midtby blot tre minutters gang fra den historiske bys grænse.iddelklassehotellet blev renoveret og har i alt 51 værelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception. Hotellet har elevator, bar og offentlig internetterminal.Værelserne er omhyggeligt indrettet med bad/WC, telefon, satellit-TV, doppeltseng, pengeskab og væg-til-væg tæpper.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra buffeten.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  217  Hoteller - Prag
Side  1  af  22
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser