Mine favorithoteller

Sammenlignelse af hoteller
Klik i sammenlign for at tilføje hoteller 0  hoteller tilføjet

Hoteller i Prag

Find på kortet
Hoteller - Prag

PragFra  136kr

Anbefalede hoteller - Prag

 • Best Western Hotel Bila Labut
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra331krPr. nat
  4,0/5
  Kundevurderingaf 56 Muligheder

  Hotellet har en ideel beliggenhed i byens forretnings- og kulturcentrum blot få minutters gang fra det Prags historiske hjerte. I nærheden af hotellet finder man et væld af indkøbsmuligheder, diverse restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Ydermere ligger byens lufthavn ca. 20 km væk.Cityhotellet blev renoveret i 2005 og råder over moderne komfort og behagelig atmosfære. Det kan tilbyde en udmærket service såsom roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling), glimrende servicering af forretningsfolk, sightseeing med taxa i Prag, udflugter til landet samt kulturelle og andre arrangementer. Der er mulighed for at parkere bilen på en sikker parkeringsplads. Hotellet har i alt 55 værelser fordelt på 5 etager. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, elevatorer, vekselbørs samt en café, en bar og en restaurant.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Herudover er der dobbelt- eller kingsize seng, centralvarme, safeboks og minibar.Hotelanlægget råder desuden over en whirlpool, en sauna og et fitness-studie (mod betaling). Der er tilmed kun 5 minutters kørsel til den nærmeste golfbane.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast, helpension eller halvpension.

  Se mere
 • Grand Majestic Plaza
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra491krPr. nat

  Grand Majestic Plazastars

  Stare Mesto, Prag , Truhlarska 16 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder

  Hotellet ligger i hjertet af det historiske Prag blot få skridt fra det berømte Kommunalhus Obecní D?m, det gotiske Pulvertårn, den betydningsfulde Republikkens Plads og det allermest attraktive indkøbs- og finanscenter Palladium. Herudover er der adgang til offentlig transport kun et stenkast fra hotellet, mens der til busstationen er omkring 1,5 km. Sidst, men ikke mindst er der fra hotellet godt og vel 25 km til Ruzyn? internationale lufthavn.Hotellet tilbyder 4 konferencelokaler, som dækker et område på 291 m2, og som alle rummer dagslys samt restauranten Atrium, bar i foyeren, café, beværtning og sommerhave med terrasse. Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2009, rummer 196 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan også benytte sig af WLAN/internetadgangen og garagen samt bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet tilbyder unikt indrettede værelser, herunder 6 luksuriøse lejligheder. Alle værelser er udstyret med regulerbart klimaanlæg, gratis og trådløs internetadgang, et fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, clockradio, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, elektrisk safeboks, skrivebord og stol. Hvert værelse er desuden indrettet med eget badeværelse med et brusebad/badekar og hårtørrer. Af yderligere detaljer på værelset er der en dobbelt- eller kingsize seng, telefon, strygejern og strygebræt samt en altan eller terrasse. Sidst, men ikke mindst tilbyder værelserne radiator.Hotellets spa-område rummer en sauna, et boblebad, thai-massage og spa-behandlinger.Der tilbydes en morgenbuffet, frokosten tilbydes a la carte eller som menu, og aftensmaden er tilgængelig a la carte.

  Se mere
 • Designhotel Elephant
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra448krPr. nat

  Designhotel Elephantstars

  Stare Mesto, Prag , Na florenci 29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i hjertet af det historiske Prag kun ca. 5 minutters gang fra Wenzelspladsen og Byens Gamle Torv. Herudover vil gæsterne finde et udvalg af barer, forretninger, restauranter og forbindelser med offentlige transportmidler blot få meter fra hotellet. Ydermere ligger Prags internationale lufthavn omkring 15 km fra logiet.Dette hotel med 100 værelser åbnede i 2009 og er kendetegnet ved sin blanding af tidssvarende design og elegant stil. Der er tale om en sand synergi af gammelt og nyt inden for rammerne af denne bygning fra det 19. århundrede. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, aviskiosk og elevator. Af spisemuligheder på dette etablissement er der café og restaurant, ligesom der også er et kasino til at dække aftenunderholdningen ind. Ydermere vil forretningsrejsende sætte pris på konferenceindretningerne og stedets trådløse internetadgang i fællesområderne. Herudover kan man bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom man kan parkere bilen på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne er udstyret med telefon, trådløs internetadgang, fladskærmsfjernsyn med et underholdningssystem på værelset, safeboks, minibar, regulerbart klimaanlæg og radiator. Ydermere er der eget badeværelse af marmor med Villeroy- og Bosch-indretninger samt brusebad, badekar og hårtørrer.Der tilbydes morgenbuffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som menu.De nærmeste metrostationer (linje C, B) er Florenc eller Nám?stí Republiky (linje B). Den nærmeste sporvognsstation (sporvogn nummer 3, 8, 24, 26) er Bila Labut. Fra Prags lufthavn, Ruzyn?, tager man bus nr. 100 og står af på stationen Zlicin - linje B. Fra Zlicin tager man metroen til Florenc eller Nám?stí Republiky (linje B, mod Cerny Most).

  Se mere
 • Jurys Inn Prague
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra398krPr. nat

  Jurys Inn Praguestars

  Stare Mesto, Prag , Sokolovska 11 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder

  Dette hotel har en central beliggenhed kun 5 minutter fra Prags gamle bydel og med nem adgang til alle byens attraktioner. Hotellet ligger over for metrostationen Florenc, hvorfra den berømte Wenzelsplads kun ligger 2 stoppesteder væk. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed, hvorfra man kan drage på opdagelse blandt tilbuddene i byen Prag. Endvidere ligger Prags lufthavn Ruzyn? ca. 23 km væk, og til Wiens internationale lufthavn er der omkring 301 km fra hotellet.Dette splinternye, moderne business-hotel blev bygget i 2009 og har 214 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på hotellet er der også safeboks og elevator. Hotellet tilbyder også en tidssvarende restaurant og en stilfuld salon og bar såvel som en kaffebar. Hertil kommer 2 førsteklasses konferencelokaler, som er udstyret med lydanlæg og WLAN/internetadgang. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets sikre underjordiske parkeringsplads (mod betaling).De rummelige og komfortable værelser har alle eget badeværelse med brusebad, og den fuldkomne komfort på værelserne kan rumme 3 voksne, 2 voksne og 2 børn eller bare 1 person. Alle værelser er udstyret med hårtørrer, dobbeltseng og fladskærmsfjernsyn med flere kanaler. Ad yderligere behageligheder er der internetadgang med ledning og hurtig forbindelse, safeboks, minikøleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Gæsterne kan benytte hotellets fitness-studie uden beregning.Hotellet tilbyder aftensmad a la carte.

  Se mere
 • 987 Prague Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra646krPr. nat

  987 Prague Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Senovavazne nam. 15 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder

  Denne ejendom nyder godt af en privilegeret beliggenhed i Praga 1 . Hotel blev bygget i 2006. Hotel undergik en renovering i 2006. Der er i alt 80 værelser på stedet. Ejendommen består af 73 dobbeltværelser, 6 junior-suiter og 1 handicapvenligt værelse.

  Se mere
 • Paris
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.313krPr. nat

  Parisstars

  Stare Mesto, Prag , u obecniho domu 1 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Det historiske hotel ligger i den gamle bydel. Der er få minutters gang til forskellige seværdigheder. Lige i nærheden finder man en forbindelse med offentlig transport samt diverse indkøbsmuligheder. Til de nærmeste diskoteker og barer er der ca. 100 m. Lufthavnen ligger ca. 17 km væk (ca. 30 minutters kørsel med bil).Hotellet er bygget i 1904 og har på sine fem etager i alt 86 værelser, heraf 13 juniorsuiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, lobbybar, konferencerum, garage (mod betaling) og en parkeringsplads. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café og en klimatiseret á la carte restaurant med ikke-ryger område. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen samt bestille roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine, badekåber og hårtørrer. Hertil kommer en telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Sidst, men ikke mindst, er alle værelser udstyret med minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.Hotellets gæster kan slappe af i whirlpoolen, saunaen og dampbadet samt få massage (mod betaling). Desuden er der mulighed for at dyrke motion i hotellets eget fitness-studie.

  Se mere
 • Best Western Plus Hotel Meteor Plaza
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra791krPr. nat
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  The hotel is truly in the heart of Prague. Prague's famous attractions such as The Palace Hybernia, the famous Powder Gate and fabulous art nouveau pearl: the Municipal House is just 2 min walk away. You can reach Wenceslas Square, Old Town Square, the legendary Royal Road and other places of interest on foot within few minutes.

  Se mere
 • Moods Boutique Hotel
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.036krPr. nat

  Moods Boutique Hotelstars

  Stare Mesto, Prag , Klimentska 28 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette hotel er beliggende midt i den gamle bydel i Prag centrum, kun 5 minutters gang fra alle de store attraktioner i byens centrum. Beliggende i en stille gade, med udsigt over floden, er en god nats søvn garanteret. Restauranter, barer, pubber, indkøbsmuligheder og forbindelser med offentlige transportmidler er alle lige ved hånden. Wenzelspladsen og Prag Slot er cirka 1,1 og 2,5 km fra etablissementet, hhv.Dette hotel er et helt nyt city design hotel. Det tilbyder komfortabel indkvartering samt en meget speciel konferencerum og et design lobbybar.Hotellet er også high-tech venlige.En morgenbuffet serveres hver morgen.

  Se mere
 • U Krale Karla
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra529krPr. nat

  U Krale Karlastars

  Stare Mesto, Prag , Nerudova-uvoz 4 - Kort
   

  Det elegante hotel ligger midt i et malerisk kvarter, som af Pragerne kærligt kaldes ""det lille kvarter"". Byens centrum ligger blot fa minutters gang fra hotellet.Dette cityhotel har 4 etager med i alt 19 komfortable værelser. Til hotellets faciliteter hører yderligere en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, elevator samt garage og parkeringspladser. Hotellet kan tilbyde en restaurant med et ikke-ryger område. Herudover har gæsterne også mulighed for at benytte sig af hotellets room- og vaskeservice.De elegant indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV, centralvarme og pengeskab. Der er endvidere væg-til-væg tæpper på værelserne.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra buffeten.

  Se mere
 • Savic
  Sammenlign hoteller

  Hotel tilføjet

  Fra1.388krPr. nat

  Savicstars

  Stare Mesto, Prag , Jilska 7 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder

  Dette cityhotel ligger i byens centrum ved Starom?stské nám?stí (den gamle bydels torv) blot en lille gåtur gennem de snoede gader fra det berømte Starom?stský orloj (astronomiske ur). Hotellet er omgivet af de mest betydningsfulde historiske vartegn i Prag såsom Karlsbroen, Nationalteatret og Wenzelpladsen. De fleste af de berømte museer og det store og originale Nationalteater ligger kun 10 til 15 minutters gang fra hotellet. Endvidere er der souvenirbutikker og helt nye gågader lige i nærheden af hotellet. Hotellet er ideelt egnet til både forretningsrejsende og feriegæster. Samtidigt må logiet betragtes en optimal base, hvorfra gæsterne kan tage på sightseeing og indkøbstur i løbet af dagen og efterfølgende opleve byens natteliv efter mørkets frembrud. Ydermere er der heller ikke langt fra hotellet til byens banegård. Der er tale om en bygning i både gotisk- og renæssancestil, som er en af de eneste i Prag. Den blev opført i år 1319 og kan bryste sig af at have et delvist originalt loft. Hotellet kan tilbyde en charmerende oplevelse med en kombination af arkitektur og dekoration fra det 14. århundrede og moderne behageligheder. I alt rummer det 27 værelser fordelt på 4 etager. Til faciliteterne på det klimatiserede hotel hører en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, bar samt spise- og indkøbsmuligheder. Herudover er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling). Hotellet rummer udelukkende dobbeltværelser med klassiske mahognimøbler og originalt parketgulv. De berømte bøhmiske krystallysestager og de smukke glaslamper går hånd i handske med de store senge og er med til at fuldende de skønne rums grandiøse skønhed. Endvidere råder alle værelser over regulerbart klimaanlæg samt skrivebord, minibar, telefon, safeboks, rummeligt badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer. Hertil kommer LCD-fjernsyn med satellitkanaler og internetadgang via bredbånd.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  253  Hoteller - Prag
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  Byen Prag er hovedstaden og den vigtigste by i Tjekkiet, og samtidig er det hovedstaden i regionen Bohemia. Den ligger ned til floden Moldova og kaldes normalt for: “Europas hjerte”. Blandt de vigtigste attraktioner anbefaler vi at besøge: den gamle plads, er det vigtigste sted i det historiske midtpunkt som er tilbage fra det XII århundrede; der er to dominerende bygninger på pladsen: rådhuset og templet for guds moder fra Týn; du kan også besøge kirken Skt. Nicolaj opført i barokstil, paladset for familien Kinský, og huset med stenklokken (fra det XIV århundrede) hvor vi finder koncertsalene og udstillingerne fra galleriet i Prag. Med slottet i Prag (fra det IX århundrede) er uden tvivl et af byens kendetegn og som også omfatter katedralen, kongepaladset, blandt andre vigtige monumenter. Det vigtigste centrum i Prag i med på listen over menneskehedens kulturarv fra UNESCO fra året 1992. Oplev Europa´s hjerte, besøg Prag!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Prag

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination